OSMANIM IN SEÇME SAÇMA İFADELERİNDEN BİR DEMET PSİKİYATRİ UZMANI PROF. DR. KEREM DOKSAT, BU HASTALIĞI ŞÖYLE TANIMLIYOR:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "OSMANIM IN SEÇME SAÇMA İFADELERİNDEN BİR DEMET PSİKİYATRİ UZMANI PROF. DR. KEREM DOKSAT, BU HASTALIĞI ŞÖYLE TANIMLIYOR:"

Transkript

1 OSMANIM IN SEÇME SAÇMA İFADELERİNDEN BİR DEMET PSİKİYATRİ UZMANI PROF. DR. KEREM DOKSAT, BU HASTALIĞI ŞÖYLE TANIMLIYOR: "ANTİ-SOSYAL KİŞİLİK BOZUKLUĞU BULUNAN KİŞİLER HER TÜRLÜ İNSAN GRUBUNDAN ÇIKAR. ALT GRUPLARINDAKİ KİŞİLER HIRSIZLIK, CİNAYET VE MAFYACILIK GİBİ SUÇLARA MEYİLLİDİRLER. ÜST GRUPLARINDA İSE İŞADAMLARI, POLİTİKACILAR BİLE VARDIR. DOLANDIRMAKTAN, KANDIRMAKTAN RAHATSIZ OLMAZLAR. GÜNAH, AYIP, SUÇ TANIMAZLAR. VİCDANLARI YOKTUR. BİR ANTİ-SOSYAL KİŞİLİK, ANNESİNİ ÖLDÜRÜR, HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLAR. SONRA DA ANNESİNİ SUÇLAR VE HAKLI GEREKÇELER ÇIKARTIR. BU KİŞİLERİN MAHKEMELERDE TANIKLIK YAPMASINA HAZİN HAZİN GÜLEREK BAKARIM. BU KİŞİLER ON DAKİKA İÇİNDE ON TANE YALAN SÖYLERLER. HEPSİNDE DE YEMİN EDERLER" İŞTE SİZE, CUMHURİYET GAZETESİ NE BOMBA ATILMASIYLA VE DANIŞTAY DAVASIYLA İLGİLİ OSMANIM IN SEÇME-SAÇMALARINDAN BİR DEMET ERGENEKON ÖRGÜTÜ ÜYESİ Mİ?

2 BEN ERGENEKON'UN ÜYESİ DEĞİLDİM. EĞER ERGENEKON BİR ÖRGÜTSE, BAĞIMSIZ BİR ŞEKİLDE ÇIKAR AMAÇLI BİR İŞ ALMIŞIM. BURADAKİ KİMSEYLE AYNI ANLAYIŞI PAYLAŞMIYORUM. BÖYLE BİR ÖRGÜTLE AYIN ANLAYIŞI PAYLAŞMAM DA İMKANSIZDIR 11 EYLÜL 2008 : ERGENEKON TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİYİM. ÖRGÜTÜ ÇÖKERTTİĞİMDEN AİLEM İÇİN CAN GÜVENLİĞİ İSTİYORUM (ANKARA 12. ASLİYE CEZA MAHKEMESİ'NE VERDİĞİ DİLEKÇE) MUZAFTER TEKİN'İ TANIYOR MU? 30 MART 2007 : MUZAFFER TEKİN'İ TANIMIYORUM (ANKARA 11. AĞIR CEZA MAHKEMESİ'NE VERDİĞİ DİLEKÇE) BENİM VELİ KÜÇÜK, MUZAFFER TEKİN, OKTAY YILDIRIM GİBİ İSTANBUL CUMHURİYET SAVCILIĞI NIN YAPTIĞI SORUŞTURMADAKİ ÖNEMLİ İSİMLERLE ZATEN GEÇMİŞE DAYALI BİR TANIŞIKLIĞIM BULUNMAKTADIR CUMHURİYET GAZETESİNİ BOMBALAMAK İÇİN ALPARSLAN ARSLAN İLE GÖRÜŞTÜ MÜ? 20 MAYIS 2006 : 3 MAYIS 2006 GÜNÜ ÜSKÜDAR'DA BULUNAN AÇIK HAVA ÇAY BAHÇESİNDE ALPARSLAN İLE BULUŞTUK. KENDİSİNDE EL BOMBALARININ OLDUĞUNU SÖYLEDİ (ANKARA TEM'DE VERDİĞİ İFADE) 21 MAYIS 2006 : ALPARSLAN İLE CUMHURİYET GAZETESİNE BOMBA ATILMASI YÖNÜNDE HERHANGİ BİR GÖRÜŞME YAPMADIM

3 (ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI İFADESİ) ŞİMDİ 'BU BOMBAYI BU GAZETEYE ATALIM, GİDİP PARAMIZI ALALIM DEMESİNDEN SONRA, YA BEKLE DEDİM GECE YARISI GİT, GÜNDÜZ İNSANLAR VAR, POLİS VAR İNCELEME YAPIYOR. MADEM İKNA OLMUYORSUN, GECE GİT İNSANLAR ZARAR GÖRMESİN. YOK DEDİ, GÜNDÜZ GİDİP GÜNDÜZ ATALIM, BASKIYA YETİŞSİN CUMHURİYET GAZETESİNE NEDEN BOMBA ATTI? 20 MAYIS 2006 : BU KARİKATÜRE (DOMUZA TÜRBAN GİYDİRİLMİŞ KARİKATÜR) ÇOK SİNİRLENDİM (ANKARA TEM'DEKİ İFADESİ) EMNİYET BEYANIMDA İFADE EDİLDİĞİ GİBİ BEN O DOMUZ KARİKATÜRÜNÜ İKİ AY ÖNCESİ ALPARSLAN LA BİRLİKTE OKUMADIM, CUMHURİYET GAZETESİNE ATILAN BİRİNCİ BOMBADAN SONRA, ERTESİ GÜN BEN O KARİKATÜRÜ GAZETEDE OKUDUM ŞİMDİ CUMHURİYET GAZETESİNE ATILAN İKİ EL BOMBASIYLA İLGİLİ İKİSİNİ AZMETTİRMİŞİM. BU DA SABİTTİR VE ÇIKARA DAYALIDIR, ÇIKAR AMAÇLIDIR (AYNI CELSE) BOMBA ATMA TALİMATINI KİMDEN ALDI? TALİMATI MUZAFFER TEKİN'DEN ALDIM

4 1 NİSAN 2008 : TALİMATI VELİ KÜÇÜK'TEN ALDIM 23 EKİM 2009 : KİMSEDEN, BİR YERDEN EMİR-TALİMAT ALMADIM, ALAMAM. BENİM DOĞAMA AYKIRI (119. CELSE) BOMBA ATMAK İÇİN KİMDEN PARA ALDI? MUZAFFER TEKİN'DEN 500 BİN DOLAR TAAHHÜT ALDIM 1 NİSAN 2008 : VELİ KÜÇÜK 500 BİN DOLAR VERECEKTİ (ERGENEKON SAVCILARINA İFADESİ.) BOMBALARI KİM KİME VERDİ? 6 ŞUBAT 2008 : BOMBALARI VELİ KÜÇÜK'ÜN ALPARSLAN ARSLAN'A VERDİĞİNİ Mİ SÖYLESEM? (SÜLEYMAN ESEN'İN AVUKATI MEHMET ENER'LE GÖRÜŞME) BOMBALARI MUZAFFER TEKİN'DEN BİZZAT ALDIM 1 NİSAN 2008 : BOMBALARI VELİ KÜÇÜK VERDİ

5 10 KASIM 2009 : CUMHURİYET GAZETESİ İLE İLGİLİ İŞİ VEREN VELİ KÜÇÜK'TÜR, BOMBALARI VERENDE MUZAFFER TEKİN'DİR (121. CELSE) 13.KASIM.2009 : BEN BOMBALARI VELİ KÜÇÜKTEN ALDIĞIMI SÖYLEMEDİM (123. CELSE) BOMBALAR NASIL VERİLDİ? ATAŞEHİR'DEKİ TOPLANTIDA KİMLER VARDI? 12.MART.2008 : KİŞİLİK GRUBUN ÖNÜNDE, YAN ODADAN GETİRİLEREK VERİLDİ 1 NİSAN 2008 : BOMBALARI VELİ KÜÇÜK VERDİ BOMBALARI VELİ KÜÇÜK, SADECE BEN VE ALPASLAN ARSLAN IN BULUNDUĞU BİR ORTAMDA VERDİ 17 NİSAN 2008 : TOPLANTIDA MUZAFFER TEKİN, FİKRİ KARADAĞ, MEHMET ZEKERİYA ÖZTÜRK, KUDDUSİ OKKIR VE OKTAY YILDIRIM VARDI. BOMBALARIN TESLİM EDİLDİĞİ TOPLANTIDA VELİ KÜÇÜK YOKTU (ANKARA C. BAŞSAVCILIĞI'NA VERDİĞİ İFADE) 10 KASIM 2009 :

6 O TOPLANTIDA, MUZAFFER TEKİN, HÜSEYİN GÖRÜM'ÜN YEĞENİ, OKTAY YILDIRIM, FİKRİ KARADAĞ, ORHAN KADI, ALPARSLAN ARSLAN VE TANIMADIĞIM BAŞKA KİŞİLER VARDI (121. CELSE) 13 KASIM 2009 : ATAŞEHİR'DE VELİ KÜÇÜK BOMBALARI ALPARSLAN ARSLAN'A VERDİ (123. CELSE) 24 EYLÜL 2010 : BOMBALAR ATAŞEHİR'DEKİ EVDE DEĞİL, BAŞKA BİR EVDE VERİLDİ, ÖNCE ORAYA GİTTİK, SONRA ATAŞEHİR'DEKİ EVE GEÇTİK (156. CELSE) BOMBALARI NE ZAMAN ALDI? 20 MAYIS 2006 : 3 MAYIS 2006 GÜNÜ ÜSKÜDAR'DA BULUNAN AÇIK HAVA ÇAY BAHÇESİNDE ALPARSLAN İLE BULUŞTUK. KENDİSİNDE EL BOMBALARININ OLDUĞUNU SÖYLEDİ (ANKARA TEM'DE VERDİĞİ İFADE) 12 KASIM 2009 : BOMBALARI 1 MAYIS 2006 GÜNÜ ALDIM (122. CELSE) 12 KASIM 2009 : BOMBALARI ALDIĞIMIN ERTESİ GÜNÜ CUMHURİYET'E ATTIRDIM (AYNI 'CELSE) (BU İFADEYE GÖRE, 4 MAYIS 2006) BOMBALARI NE YAPTI?

7 O BOMBALARI ÖNCE HOLDİNGİN BAHÇESİNE ATTIM; PATLAMADI. GERİ ADAMIMA ALDIRDIM. GERİ GETİRTTİM PİMİNİ TAKTIM, TEKİN'E VERDİM. TEKİN DE GÖTÜRDÜ GAZETEYE ATTI 8 ARALIK 2009 : BEN ONU BASININ DİKKAT ÇEKMESİ İÇİN SÖYLEDİM. ONU DÜZELTTİM, YANİ O İKİ EL BOMBASIYLA İLGİLİ DEĞİL, O BAŞKA BİR EL BOMBASI (125. CELSE) MASADA KAÇ BOMBA VARDI? 13 KASIM 2009 : MASAYA KONAN ÜÇ BOMBADAN İKİ TANESİNİ ALDIM (123. CELSE) 13 KASIM 2009 : ÜÇÜ AYNI ANDA SEHPAYA KONULMADI. İKİ TANESİ KONULDU, ALDIM CEBİME KOYDUM. ÖBÜRÜ DE TEK OLARAK (AYNI CELSE) ATAŞEHİR MİGROS ÖNÜNDEN KİM ALDI? GİZLİ TANIK İFADESİNDE : SIFATINI HATIRLAMIYORUM. İSTİHBARATÇI, POLİS, ÖZEL HAREKATÇI BİR TİP BENİ ALPARSLAN'IN ARABASIYLA İSMİNİ BİLMEDİĞİM BİR GENÇ ARKADAŞ GELEREK ALDI, GÖTÜRDÜ 12 KASIM 2009 : - SAVCI MEHMET ALİ PEKGÜZEL - SİZİ MİGROS'UN ÖNÜNDEN ALAN KİŞİYİ DAHA SONRA SİZE GÖNDERİLEN FOTOĞRAFLARDAN RASİM GÖRÜM OLARAK

8 TEŞHİS ETTİNİZ. BU TEŞHİSİNİZ DOĞRU MU? - OSMAN YILDIRIM DOĞRUDUR (122. CELSE) 12 KASIM 2009 : GELEN ŞAHSIN RASİM GÖRÜM OLDUĞUNU SÖYLEMİYORUM BEN. ONU EVDE GÖRDÜM, EVDE (AYNI CELSE) ATAŞEHİR TOPLANTISI'NIN YAPILDIĞI EVİN ÖZELLİĞİ? MİGROS'A YAKLAŞIK 500 METRE UZAKLIKTA. DUBLEKS VİLLALARDAN OLUŞAN BİR SİTENİN İÇİNDEKİ BİR VİLLAYA GÖTÜRÜLDÜM 12 KASIM 2009 : SİTE'DE DEĞİL, VİLLA DA DEĞİL. YANİ YENİ YAPILMIŞ BİNALAR. YAN TARAFINDA DUVARLAR VARDI, YANİ ORANIN ÇEVRESİ DUVARLI. YAN TARAF, YOLUN YAN TARAFI YÜKSEK DUVARLARLA ŞEYLİ, YANİ O ZAMAN ONLARIN YENİ YAPILDIĞI, YENİ YAPILAN BİNALAR (122. CELSE) 8 ARALIK 2009 : DUBLEKS, YANİ YENİ YAPILAN DUBLEKS BİNALAR OLMALI. ÜÇ KATLI DA OLABİLİR. YANİ KATLARI SAYMADIM, ÖYLESİNE GÖZÜME ÇARPTI YANİ. (... ) YANİ ÜÇ KATLI, İKİ KATLI, DÖRT KATLI (125. CELSE) ANKARA'YA NİÇİN GİTTİ? 21 MAYIS 2006 : BEN ANKARA'DA DOĞDUM BÜYÜDÜM. ANKARA'DA ARKADAŞ VE AKRABALARIM VAR. ONLARI GÖRMEYE GİTTİM (ANKARA C. BAŞSAVCILIĞI'NA İFADESİ)

9 13 KASIM 2009 : VAAT EDİLEN PARAYI ALMAK VE BOMBANIN PATLAMAMA NEDENİNİ ÇÖZMEK İÇİN ANKARA'YA GİTTİM (123. CELSE) DANIŞTAY SALDIRISINI HANGİ ÖRGÜT YAPTI? 27 HAZİRAN 2007 : ŞERİATÇI BİR YAPILANMA, ANADOLU İSLAM DEVLETİ İÇİN GAZETEYİ BOMBALATTI, DANIŞTAY CİNAYETİNİ İŞLEDİ (ANKARA 12. ASLİYE CEZA MAHKEMESİ) 10 KASIM 2009 : ALPARSLAN ARSLAN'I KULLANAN VELİ KÜÇÜK 'TÜR, MUZAFFER TEKİN'DİR. BUNLARIN ÜSTÜNDEKİ DE ŞENER ERUYGUR'DUR, HURŞİT TOLON'DUR, FİKRİ KARADAĞ'DIR (121. CELSE) NOT : OSMAN YILDIRIM, SÖZ ALDIĞI PEK ÇOK DURUŞMADA DA "DANIŞTAY ERGENEKON'UN İŞİ" İFADESİNİ KULLANDI. DANIŞTAY SALDIRISI SIRASINDA NEREDEYDİ? SALDIRININ GERÇEKLEŞTİĞİ GÜN SAAT 13, HATTA 14'E KADAR OTELDE UYUDUM TİB'İN MAHKEMEYE GÖNDERDİĞİ BAZ İSTASYONU KAYITLARI (17 MAYIS 2006) : 'DA OSMAN YILDIRIM'IN TELEFONU ANKARA ÇANKIRI CADDESİ'NDEN SİNYAL VERİYOR.

10 VE 11.48'DE ANKARA YİBA ÇARŞISI BAZ İSTASYONUNDAN İKİ ARAMA YAPIYOR. * KAYITLARA GÖRE, OSMANIM, SALDIRI YAPILDIĞI SIRADA 'UYANIK' VE OTELDE DEĞİL. DAHASI, DANIŞTAY BİNASI İLE KALDIKLARI OTELİ BİRBİRİNE BAĞLAYAN CADDE ÜZERİNDE HAREKET HALİNDE OLDUĞU ANLAŞILIYOR. OTEL KAYITLARINDA VAR MI? 12 KASIM 2009 : MAHKEME BAŞKANI KÖKSAL ŞENGÜN : - OTEL KAYITLARI GELDİ. OTELDE YATMAMIŞSIN! OSMAN YILDIRIM : - KAYITLAR YALAN SÖYLÜYOR. (122. CELSE) İSMAİL SAĞIR VE TEKİN IRŞİ İLE İRTİBAT 20 MAYIS 2006 : BU ÇOCUKLAR BEN İSTEMESEYDİM YA DA KARŞI ÇIKSAYDIM BU İŞE GİRMEZLERDİ (ANKARA TEM'DE VERDİĞİ İFADE) 11 AĞUSTOS 2006 : ALPARSLAN'A ADAM TEMİN ETMEDİM (ANKARA 11. AĞIR CEZA MAHKEMESİ) 10 KASIM 2009 : ALPARSLAN ARSLAN, BENİM YANIMA GELİP GİDERKEN İSMAİL SAĞIR VE TEKİN IRŞİ İLE İRTİBATA GEÇTİ (121.CELSE) FETHULLAH GÜLEN 24 TEMMUZ 2006 :

11 FETHULLAH GÜLEN, ALPARSLAN ARSLAN VE KEMALETTİN GÜLEN'İ BERABER OKUTTU. FETHULLAH GÜLEN KENDİ İNANÇLARINA YAKIN ASKER, SUBAY; PAŞALAR VE MAFYALARLA BİRLİKTE BU İNSANLIK DIŞI ÇİRKİN TEZGAHIN SAHİBİDİR (ANKARA 11.AĞIR CEZA MAHKEMESİ'NE DİLEKÇESİ) FETHULLAH GÜLEN'İ BEĞENİYORUM, YANİ İNANÇLI BİR İNSAN. ONUN AĞLAMAKLI GÖRÜNTÜLERİNİ GÖRDÜKÇE ADAMA KARŞI BİR SEMPATİM OLUYOR FETHULLAH GÜLEN'DEN ÖZÜR DİLİYORUM. KENDİMİ DİNLETEBİLMEK İÇİN ÖYLE DEDİM GAZİ OLAYLARI GAZİ MAHALLESİ OLAYLARI ÖNCE BANA TEKLİF EDİLDİ, BEN KABUL ETMEDİM (ERGENEKON SAVCILARINA VERDİĞİ İFADE) ERGENEKON DURUŞMALARI : GAZİ OLAYLARINDAN AYLAR ÖNCE CEZAEVİNE GİRDİM VE O SIRADA CEZAEVİNDEYDİM HAYAT GÖRÜŞÜ VE TARZI 20 MAYIS 2006 : ALPARSLAN ARSLAN İLE HAYAT GÖRÜŞÜ OLARAK BİRBİRİMİZE YAKIN DURMAKTAYIZ. GÜÇLÜ DÜRÜST BİR KİŞİLİĞİ OLAN, SÖZÜNE GÜVENİLİR, SAĞLAM BİR İNSAN OLARAK KENDİSİNİ BİLİRİM. BEN DE MUHAFAZAKAR VE SAĞ GÖRÜŞLÜ BİR İNSANIMDIR (ANKARA TEM İFADESİ)

12 29 AĞUSTOS 2006 : BEN MESLEĞİM GEREĞİ İÇKİCİ VE KUMARBAZ BİR ADAMIM. DİNDAR İNSANLAR İLE BENİM İŞİM OLMAZ. HELE Kİ GERİCİLERLE HİÇ İŞİM OLMAZ (ANKARA 11. AĞIR CEZA MAHKEMESİ'NE DİLEKÇESİ) 23 EKİM 2009 : ALPARSLAN ATEİSTTİR. BEN ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMAN'IM. BEN NORMAL BİR VATANDAŞIM. HAA, SUÇ DÜNYASINDA OLABİLİRİM. BEN KATİL, PSİKOPAT, KÖTÜ BİR ADAM OLABİLİRİM. BEN LAĞIMDA HAYAT BULUYORUM, LAĞIMDA! SUÇ DÜNYASI ÖYLEDİR, SUÇ DÜNYASI LAĞIMDIR. BEN LAĞIMDA HAYAT BULUYORUM! (119. CELSE) OSMANIM IN SEÇME-SAÇMALARINDAN BİR BÖLÜMÜ DİKKATİNİZE ARZ ETTİM. AMA HÂLA SAYIN HEYET, BU ŞAHSIN SÖZLERİNE İTİBAR ETMEYE DEVAM EDİYOR. BU DURUMU SAYIN HEYET NASIL İZAH EDİYOR, BİLEMİYORUM. TABİİ DOĞAL OLARAK OSMANIM IN BU ÇELİŞKİLERİ HİÇ BİR BESLEME MEDYA KANALINDA YAYINLANMADI. BU GERÇEKLERİ YAZMAK YERİNE DANIŞTAY OLAYINI ERGENEKON SANIKLARINA YIKMAK İÇİN PSİKOLOJİK SAÇMALIKLARINA DEVAM EDİYORLAR.

Hüseyin Yıldırım Danıştay şemasına Aslı gibidir' imzası atmıştı.

Hüseyin Yıldırım Danıştay şemasına Aslı gibidir' imzası atmıştı. Sahte Danıştay suikastı şeması, kumpas olduğu ortaya çıkan İstanbul ve İzmir Askeri Casusluk davaları Bu üç davanın altında Genelkurmay eski Adli Müşaviri Albay Muharrem Köse ve Deniz Binbaşı Hüseyin Yıldırım

Detaylı

FETÖ elebaşının ByLock'taki 'yeğen' grubu

FETÖ elebaşının ByLock'taki 'yeğen' grubu FETÖ elebaşının ByLock'taki 'yeğen' grubu FETÖ'nün kripto haberleşme uygulaması ByLock'a dair her geçen gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Deşifre edilen binlerce kullanıcı arasında teröristbaşı Gülen'in

Detaylı

Ergenekon'da 19 tahliye, işte tahliye olan isimler

Ergenekon'da 19 tahliye, işte tahliye olan isimler On5yirmi5.com Ergenekon'da 19 tahliye, işte tahliye olan isimler Ergenekon davasında tutuklu Tuncay Özkan, Doğu Perinçek ve Yalçın Küçük'ün de aralarında bulunduğu 19 sanık hakkında tahliye kararı çıktı.

Detaylı

T.C. İSTANBUL 13. AĞIR CEZA MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI (T.M.K. 10. MADDE İLE YETKİLİ) TUTANAK

T.C. İSTANBUL 13. AĞIR CEZA MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI (T.M.K. 10. MADDE İLE YETKİLİ) TUTANAK T.C. İSTANBUL 13. AĞIR CEZA MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI (T.M.K. 10. MADDE İLE YETKİLİ) ESAS N0:2009/191 03.08.2012 TUTANAK 27.07.2012 tarihli oturumda saat 19.27 sıralarında Mahkeme Başkanı tarafından duruşmanın

Detaylı

AYŞEGÜL ARSLAN IN KATİL ZANLISI MÜEBBET YEDİ

AYŞEGÜL ARSLAN IN KATİL ZANLISI MÜEBBET YEDİ AYŞEGÜL ARSLAN IN KATİL ZANLISI MÜEBBET YEDİ Geçtiğimiz 28 Mayıs ta kendisinden ayrılan iki çocuğunun annesi dini nikahlı eşi 29 yaşındaki Ayşegül Aslan ı çalıştığı işyerinde silahla öldüren, işyeri sahibini

Detaylı

10 Ocak 2013 BASIN AÇIKLAMASI

10 Ocak 2013 BASIN AÇIKLAMASI BASIN AÇIKLAMASI 10 Ocak 2013 1. 10 Ocak 2013 tarihli Star gazetesinde KARARGÂHTA 107 SAYFA başlığı atında ve Samanyolu Haber Televizyon kanalının yine 10 Ocak 2013 tarihindeki haber bültenlerinde Balyoz

Detaylı

İSTANBUL ANADOLU CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI NA. : Şüpheli hakkında suç duyurusu dilekçemizin sunumudur.

İSTANBUL ANADOLU CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI NA. : Şüpheli hakkında suç duyurusu dilekçemizin sunumudur. İSTANBUL ANADOLU CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI NA Müşteki Vekilleri Şüpheli Konu Müsnet Suç : (T.C.:.)./ 3 Ümraniye İstanbul : Av. Aytekin TETİK & Av. Ahmet AYDIN - Adres Antette :...T.C.:2...2 Üsküdar İstanbul

Detaylı

5. A. TELEFON DİNLEMELERİNE İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELER

5. A. TELEFON DİNLEMELERİNE İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELER 5. A. TELEFON DİNLEMELERİNE İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELER İddianame içeriğinde müvekkilimize isnat edilen suçlara ilişkin olarak toplam 10 adet telefon görüşmesi yer almaktadır. Bu telefon görüşmelerinin; 2

Detaylı

Gülen'in Haki Cübbesi Darbe Sinyali Miydi?

Gülen'in Haki Cübbesi Darbe Sinyali Miydi? Gülen'in Haki Cübbesi Darbe Sinyali Miydi? Türk istihbarat kaynaklarına göre Fetullah Gülen ordudaki takipçilerine darbe girişiminin sinyalini aylar önce vermişti. 30.07.2016 / 13:18 ABD'nin en çok satan

Detaylı

ADIN YERİNE KULLANILAN SÖZCÜKLER. Bakkaldan. aldın?

ADIN YERİNE KULLANILAN SÖZCÜKLER. Bakkaldan. aldın? 1. Aşağıdaki cümlelerin hangisinde ismin yerini tutan bir sözcük kullanılmıştır? A) Onu bir yerde görmüş gibiyim. B) Bahçede, arkadaşımla birlikte oyun oynadık. C) Güneş gören bitkiler, çabuk büyüyor.

Detaylı

TÜRKİYE DE CEZA VE ADALET SİSTEMİ

TÜRKİYE DE CEZA VE ADALET SİSTEMİ TÜRKİYE DE CEZA VE ADALET SİSTEMİ TÜRK HUKUK SİSTEMİ İdari Yargı Adli Yargı Askeri Yargı Sayıştay Anayasa Mahkemesi İDARİ YARGI SİSTEMİ İdarenin eylem ve işlemlerine karşı açılan davaların görüşüldüğü,

Detaylı

Kemal Batmaz'dan 3 ifadede 3 senaryo!

Kemal Batmaz'dan 3 ifadede 3 senaryo! On5yirmi5.com Kemal Batmaz'dan 3 ifadede 3 senaryo! FETÖ'nün darbe girişimini Akıncı Üssü'ndeki 143. Filo'da Adil Öksüz ile yönettiği belirlenen tutuklu Kemal Batmaz, 21 Temmuz, 18 ve 25 Ekim'de alınan

Detaylı

HER ŞEY NASIL BAŞLADI

HER ŞEY NASIL BAŞLADI HER ŞEY NASIL BAŞLADI Tarih, 5 Mayıs 2006. Cumhuriyet gazetesine bomba atıldı. Patlamadı. Tarih, 10 Mayıs 2006. Cumhuriyet gazetesine tekrar bomba atıldı. Yine patlamadı. Tarih, 11 Mayıs 2006. Cumhuriyet

Detaylı

Fatih Cumhuriyet Başsavcılığı na

Fatih Cumhuriyet Başsavcılığı na Fatih Cumhuriyet Başsavcılığı na Suç Duyurusunda Bulunan : (Avukat) Serdar ÖZTÜRK TCKN :18689107606 5 No lu L Tipi C. İ.K. C Blok No:9 SİLİVRİ/ İSTANBUL Şüpheliler :1- Celalettin CERRAH - Suç Tarihinde

Detaylı

Fatih Cumhuriyet Başsavcılığı na

Fatih Cumhuriyet Başsavcılığı na 1 Fatih Cumhuriyet Başsavcılığı na Suç Duyurusunda Bulunan : (Avukat) Serdar ÖZTÜRK TCKN :18689107606 5 No lu L Tipi C. İ.K. C Blok No:9 SİLİVRİ/ İSTANBUL Şüpheliler Suç :1- Hüseyin ÇAPKIN- Suç Tarihinde

Detaylı

İSTANBUL ADALET SARAYINDA GÖREV YAPAN BİRİMLE Güncelleme 19.10.2011 MAHKEME BİRİM ADI

İSTANBUL ADALET SARAYINDA GÖREV YAPAN BİRİMLE Güncelleme 19.10.2011 MAHKEME BİRİM ADI İSTANBUL ADALET SARAYINDA GÖREV YAPAN BİRİMLE Güncelleme 19.10.2011 MAHKEME BİRİM ADI YERİ 1.İCRA MÜDÜRLÜĞÜ B3 BLOK 2. BODRUM KAT B3-2B09 2.İCRA MÜDÜRLÜĞÜ B3 BLOK 2. BODRUM KAT B3-2B11 3.İCRA MÜDÜRLÜĞÜ

Detaylı

İSTANBUL NÖBETÇİ AĞIR CEZA MAHKEMESİ SAYIN HÂKİMLİĞİ NE

İSTANBUL NÖBETÇİ AĞIR CEZA MAHKEMESİ SAYIN HÂKİMLİĞİ NE İSTANBUL NÖBETÇİ AĞIR CEZA MAHKEMESİ SAYIN HÂKİMLİĞİ NE (CMK 250. Maddesi Uyarınca Görevli ve Yetkili) 20.01.2009 DURU MA TALEPLİDİR Soruşturma No : 2008/1756 Tahliye Talebinde Bulunan üpheli : Birol BA

Detaylı

Türkiye'de ilan edilen olağanüstü hal uygulaması dünya basınında geniş yer buldu / 11:14

Türkiye'de ilan edilen olağanüstü hal uygulaması dünya basınında geniş yer buldu / 11:14 Dünya Basınında OHAL Türkiye'de ilan edilen olağanüstü hal uygulaması dünya basınında geniş yer buldu. 21.07.2016 / 11:14 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 3 ay süreli OHAL kararı dünya

Detaylı

Đstanbul 3üncü Asliye Ceza Mahkemesi Esas No.: 1998/1637 Karar No.: 2000/484 (21 Nisan 2000 tarihli karar)

Đstanbul 3üncü Asliye Ceza Mahkemesi Esas No.: 1998/1637 Karar No.: 2000/484 (21 Nisan 2000 tarihli karar) CEZA DAVALARI CHANEL, FENDI, ETIENNE, AIGNER, MOSCHINO Ticari Markası Chanel, Chanel S.A., Fendi Paolo, Etienne Aigner AG, Moon Shadow ile Mehmet Yılmaz Hacıahmetoğlu Esas No.: 1998/1637 Karar No.: 2000/484

Detaylı

FETÖ cü polisler onlar hakkında da istihbarat toplamış

FETÖ cü polisler onlar hakkında da istihbarat toplamış FETÖ cü polisler onlar hakkında da istihbarat toplamış FETÖ nün okullarına mülki amirlerin ricasıyla 200 ton demir gönderen fabrika müdürü, şirketini eleştiren esnaf hakkında FETÖ ü polislere istihbarat

Detaylı

İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI NA. 2- M. Kılıçaslan, İEM.lüğü TEM şube teknik takip büro amiri

İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI NA. 2- M. Kılıçaslan, İEM.lüğü TEM şube teknik takip büro amiri İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI NA Şikayet Eden :(Avukat) Serdar ÖZTÜRK, TCKN: 18689107606 Silivri 1 Nolu C.İ.K.u Silivri/İstanbul Şüpheliler :1- Mutlu Ekizoğlu, TCKN: 26095734972 İstanbul Emniyet Müdür

Detaylı

Evimi misafirlerim gidince temizlemek için saatlerce uğraşıyorsam birçok arkadaşım

Evimi misafirlerim gidince temizlemek için saatlerce uğraşıyorsam birçok arkadaşım Yeni evli bir çift vardı. Evliliklerinin daha ilk aylarında, bu işin hiç de hayal ettikleri gibi olmadığını anlayıvermişlerdi. Aslında birbirlerini sevmiyor değillerdi. Son zamanlarda o kadar sık olmasa

Detaylı

Cumhuriyet Halk Partisi

Cumhuriyet Halk Partisi 1 HÜRRİYET / Yalçın BAYER / Atilla Kart: Kayseri de kimler neler neler yapmış. Tarih : 24.02.2013 CHP Milletvekili Atila Kart dün bir basın toplantısı yaparak Kayseri vakası için ilginç değerlendirmele

Detaylı

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000)

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) 14.08.2014 SIRA SIKLIK SÖZCÜK TÜR AÇIKLAMA 1 1209785 bir DT Belirleyici 2 1004455 ve CJ Bağlaç 3 625335 bu PN Adıl 4 361061 da AV Belirteç 5 352249 de

Detaylı

Sayı: 32/2014. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisi aşağıdaki Yasayı yapar:

Sayı: 32/2014. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisi aşağıdaki Yasayı yapar: Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisi nin 24 Şubat 2014 tarihli Kırkaltıncı Birleşiminde Oybirliğiyle kabul olunan Özel Hayatın ve Hayatın Gizli Alanının Korunması Yasası Anayasanın 94 üncü

Detaylı

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER. 1-Yeşilkart Başvuru formu 2-Aile Nüfus Kayıt Örneği 3-Başvuru Dilekçesi

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER. 1-Yeşilkart Başvuru formu 2-Aile Nüfus Kayıt Örneği 3-Başvuru Dilekçesi SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ SÜRE) 01 Şikayet Müracaatları 1-Şikayet Dilekçesi 2-Nüfus Cüzdan Fotokopileri 3-Tanıkları 4-Tanık

Detaylı

AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ. Temel TÜRKİYE DAVASI. (Başvuru no.37047/97) DOSTANE KARARIN ÖZET ÇEVİRİSİ

AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ. Temel TÜRKİYE DAVASI. (Başvuru no.37047/97) DOSTANE KARARIN ÖZET ÇEVİRİSİ AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ Temel TÜRKİYE DAVASI (Başvuru no.37047/97) DOSTANE KARARIN ÖZET ÇEVİRİSİ İŞLEMLER Türkiye Cumhuriyeti aleyhine açılan (no:37047/97) başvuru nolu davanın nedeni Türkiye Cumhuriyeti

Detaylı

T.C. BİLECİK ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ ADALET KOMİSYONU ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞINDAN İLAN

T.C. BİLECİK ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ ADALET KOMİSYONU ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞINDAN İLAN T.C. BİLECİK ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ ADALET KOMİSYONU Karar No Evrak No Konu: 2015/ 520 2290570100 BİLECİK ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞINDAN İLAN 17.12.2004 tarihli

Detaylı

İstanbul 13 ncü Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı na

İstanbul 13 ncü Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı na İstanbul 13 ncü Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı na (CMK 250 nci Madde İle Görevli) Esas No : 2010/106 Talepte Bulunan Sanık : (Avukat) Serdar ÖZTÜRK, TCKN: 18689107606 Müdafiiler : Avukat Cahit Karadaş-

Detaylı

Sanık olarak tutuklandınız ve (polis) büro(sun)(y)a veya başka bir sorgulama yerine götürüldünüz. Haklarınız nelerdir?

Sanık olarak tutuklandınız ve (polis) büro(sun)(y)a veya başka bir sorgulama yerine götürüldünüz. Haklarınız nelerdir? Sanık olarak tutuklandınız ve (polis) büro(sun)(y)a veya başka bir sorgulama yerine götürüldünüz. Haklarınız nelerdir? Bir suçtan dolayı sanık olarak görülmektesiniz ve polis, Kraliyet Askeri Polisi veya

Detaylı

İşte ihanet yıllığı HIZLA YÜKSELDİLER

İşte ihanet yıllığı HIZLA YÜKSELDİLER İşte ihanet yıllığı Hava Harp Okulu nun 2006 yıllığı 15 Temmuz gecesi bomba yağdıran pilotlarla dolu. 16 hain yüzbaşı eğitimlerini Akın Öztürk ün komutan olduğu Çiğli 2. Ana Jet Üssü nde tamamladı. SABAH,

Detaylı

Adli Bilişim İnceleme Bulguları 2017/148 E

Adli Bilişim İnceleme Bulguları 2017/148 E 1 Adli Bilişim İnceleme Bulguları 2017/148 E Tuncay Beşikçi 31 Ekim 2017 Tuncay Beşikçi 2 Adli Bilişim Mühendisi Londra Middlesex Üniversitesi Adli Bilişim Mühendisliği 1. sınıf onur derecesi Sertifikalı

Detaylı

özlü bir medya kazası işledi. Yıldırı m

özlü bir medya kazası işledi. Yıldırı m - Bakan Yıldırım dan yıldırım gibi özlü sözler - Manisa 4. Asliye Ceza dan insan hakları ve Anayasa dersi - Telefon Ablukası ile Gazze Ablukası arasındaki on benzerlik RAPORU HAZIRLAYANLAR: Azime Acar

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : Tarih:

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi :   Tarih: Günlük Haber Bülteni 10.02.2015 İnternet Haber Sitesi : www.haberler.com.tr Tarih: 09.02.2015 1 2 İnternet Haber Sitesi :www.haberler.com.tr Tarih: 09.02.2015 İnternet Haber Sitesi : www.haberler.com Tarih:

Detaylı

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 47

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 47 ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Tarih Aralığı: 22.3.2017-22.3.2017 Haber Sayısı: 47 İÇİNDEKİLER No Yayın Tarihi Yayın Adı Haber Başlığı Sayfa No 1 22.3.2017 AKDENİZ GERÇEK DEAŞ OPERASYONU 5 GÖZALTI 3 2 22.3.2017

Detaylı

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA 15/06/1930 tarihli ve 1632 sayılı Askeri Ceza Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi, genel gerekçe ve madde gerekçeleri ekte sunulmuştur. Gereğini

Detaylı

Uluslararası Üniversiteler Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Darbeci Kurşununa Hedef Oldu

Uluslararası Üniversiteler Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Darbeci Kurşununa Hedef Oldu GÜNÜN MANŞETLERİ 23 Temmuz 2016 Cumartesi 11:52 Uluslararası Üniversiteler Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Darbeci Kurşununa Hedef Oldu FETÖ darbe girişimi olaylarında darbecilerin hedefinde UIC Yönetim

Detaylı

Cinsel istismara maruz kalmış çocukların veli ve yakınları için

Cinsel istismara maruz kalmış çocukların veli ve yakınları için Cinsel istismara maruz kalmış çocukların veli ve yakınları için Içerik Bu kitapçık cinsel istismara maruz kalmış çocukların velileri ve yakınları için hazırlanmıştır. Kitapçıkta, sürecin nasıl işlediği,

Detaylı

Aslında bugün İbrahim in Mihrac Ural ın kıçındaki ihanet kılıçları yazısının ikinci bölümü sitede yer alacaktı, ama ne yapayım!

Aslında bugün İbrahim in Mihrac Ural ın kıçındaki ihanet kılıçları yazısının ikinci bölümü sitede yer alacaktı, ama ne yapayım! Aslında bugün İbrahim in Mihrac Ural ın kıçındaki ihanet kılıçları yazısının ikinci bölümü sitede yer alacaktı, ama ne yapayım! Bu Mihrac Ural insanı güldürüyor! Erkan Ulaşan ın yazısını okuyunca, dünyada

Detaylı

AKP'li Başkan, Peygamberin oğlu Tayyip dedi mi? Sözcü yalan mı söylüyor?

AKP'li Başkan, Peygamberin oğlu Tayyip dedi mi? Sözcü yalan mı söylüyor? AKP'li Başkan, Peygamberin oğlu Tayyip dedi mi? Sözcü yalan mı söylüyor? AKP'li başkan Hz. Muhammed in nüfus cüzdanını çıkarttı. Tayyip adını çocuklarının arasına koydu. 9 Ekim 2012 AKP li başkan, peygamberi

Detaylı

Bir süre Emniyet İstihbarat Daire Başkanvekilliği yapan Bülent Orakoğlu, tanıklık yaptığı duruşmada Ergenekon u duymamıştık dedi.

Bir süre Emniyet İstihbarat Daire Başkanvekilliği yapan Bülent Orakoğlu, tanıklık yaptığı duruşmada Ergenekon u duymamıştık dedi. Silivri de 5. yılında olan yargılamanın en dikkat çeken duruşması, Şemdin Sakık ın gizli tanık olduğunun ortaya çıktığı gün yaşandı. Kamuoyunda çok tartışılan bu konu aslında Ergenekon davasının nasıl

Detaylı

Cinsel saldırıya, şiddete veya başka bir tehlikeli suça maruz kalmışlar kişiler için

Cinsel saldırıya, şiddete veya başka bir tehlikeli suça maruz kalmışlar kişiler için Cinsel saldırıya, şiddete veya başka bir tehlikeli suça maruz kalmışlar kişiler için İçerik Bu kitapçık, ciddi bedensel saldırıya maruz kalmış kişiler için hazırlanmış olup, ceza süreciyle ilgi bilgiler

Detaylı

Malpraktis İddialarında Bilirkişilik Müessesesi ve Yönetimi. Dosyanın İncelenmesi / Raporlama Yöntemi

Malpraktis İddialarında Bilirkişilik Müessesesi ve Yönetimi. Dosyanın İncelenmesi / Raporlama Yöntemi Malpraktis İddialarında Bilirkişilik Müessesesi ve Yönetimi Dosyanın İncelenmesi / Raporlama Yöntemi Prof. Dr. Ali Rıza Tümer Genel Cerrahi ve Adli Tıp Uzmanı Hacettepe Üniversitesi Adli Tıp AD Tıbbi Bilirkişilik

Detaylı

TÜRKİYE SOSYAL, EKONOMİK VE POLİTİK ANALİZ - 4

TÜRKİYE SOSYAL, EKONOMİK VE POLİTİK ANALİZ - 4 TÜRKİYE SOSYAL, EKONOMİK VE POLİTİK ANALİZ - 4 NİSAN 2012 Araştırmacılar Derneği üyesi olan GENAR, araştırmalarına olan güvenini her türlü denetime ve bilimsel sorgulamaya açık olduğunu gösteren Onur Sözleşmesini

Detaylı

2010 YILINA DAMGASINI VURAN OLAYLAR. Avrupa Birliği ve Avrupa Birliği ne giriş süreci. Terör olayları. Türkiye-İsrail krizi

2010 YILINA DAMGASINI VURAN OLAYLAR. Avrupa Birliği ve Avrupa Birliği ne giriş süreci. Terör olayları. Türkiye-İsrail krizi MTM Medya Takip Merkezi, 2010 yılında medyanın gündemini belirleyen konu ve olayları derledi. İki bini aşkın gazete, dergi, TV kanalı ve haber sitesinde periyodik olarak yapılan takip sonuçları, yıl boyunca

Detaylı

2. Haber Listesi. 17:19 son güncelleme Bianet Bültene Abone Ol. facebook twitter rss youtube BĐANET. Haber Listesi. 5. Özel Dosyalar BĐAMAG

2. Haber Listesi. 17:19 son güncelleme Bianet Bültene Abone Ol. facebook twitter rss youtube BĐANET. Haber Listesi. 5. Özel Dosyalar BĐAMAG 1 / 5 07.04.2015 17:25 17:19 son güncelleme Bianet Bültene Abone Ol facebook twitter rss youtube BĐANET 4. Galeriler 5. Özel Dosyalar BĐAMAG 2. Yazılar 4. Galeriler 5. Bia Kitaplığı ENGLISH 1. Homepage

Detaylı

: Av. Hüseyin ERSÖZ. Eski Büyükdere Cad. No: 22. Park Plaza Kat: 11 Maslak Sarıyer Istanbul. Tel: 0 (212) Pbx Fax: 0 (212)

: Av. Hüseyin ERSÖZ. Eski Büyükdere Cad. No: 22. Park Plaza Kat: 11 Maslak Sarıyer Istanbul. Tel: 0 (212) Pbx Fax: 0 (212) Av. Hüseyin ERSÖZ Eski Büyükdere Cad. No: 22 Park Plaza Kat: 11 Maslak 34398 Sarıyer Istanbul Tel: 0 (212) 345 06 06 Pbx Fax: 0 (212) 345 06 18 İSTANBUL ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ ADALET KOMİSYONU

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 31.01.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 31.01. Günlük Haber Bülteni 01.02.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 31.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 31.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih:

Detaylı

3201 sayılı Emniyet Teşkilat Kanununun bu hükmünden yola çıkarak, İçişleri Bakanlığının emniyet ve asayişi sağlamada, yürütme organları olarak

3201 sayılı Emniyet Teşkilat Kanununun bu hükmünden yola çıkarak, İçişleri Bakanlığının emniyet ve asayişi sağlamada, yürütme organları olarak J.T.G.Y.K. 1 Amaç MADDE 1 - Bu Kanun, Türkiye Cumhuriyeti Jandarma Teşkilatının görev, yetki ve sorumluluklarına, hizmetin getirdiği bağlılık ve ilişkilere, teşkilat ve konuşa ait esas ve usulleri düzenler.

Detaylı

Ankara Garı Saldırısında Dava Süreci Ne Durumda?

Ankara Garı Saldırısında Dava Süreci Ne Durumda? Ankara Garı Saldırısında Dava Süreci Ne Durumda? Ankara Garı saldırısı Türkiye tarihinde en fazla ölüme yol açan terör saldırısı oldu. Bundan dolayı saldırı, çoğunlukla da Ankara Katliamı olarak anılıyor.

Detaylı

SAMSUN BAHRİYE MEKTEBİ

SAMSUN BAHRİYE MEKTEBİ SAMSUN BAHRİYE MEKTEBİ BAKİ SARISAKAL SAMSUN BAHRİYE MEKTEBİ 1880 yılının başında Samsun da açıldı. Üçüncü Ordu nun sorumluluğu altındaydı. Okulun öğretmenleri subay ve sivillerdi. Bu okula öğrenciler

Detaylı

Ben bir yazarım demek, kullanacağım kelimeleri ben seçerim demektir.

Ben bir yazarım demek, kullanacağım kelimeleri ben seçerim demektir. Sayın Yargıç, Ben bir yazarım. Ben bir yazarım demek, kullanacağım kelimeleri ben seçerim demektir. Siyasilerin, savcıların, yargıçların günün koşullarına göre değişip duran arzularına uyarak düşüncelerimi,

Detaylı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram namazı sonrası açıklama yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram namazı sonrası açıklama yaptı Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram namazı sonrası açıklama yaptı Haziran 25, 2017-8:26:00 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazını Ataşehir'deki Mimar Sinan Camisi'nde kıldıktan sonra gazetecilere

Detaylı

KONTROLLÜ TESLİMAT YASA TASARISI. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisi aşağıdaki Yasayı yapar: BİRİNCİ KISIM Genel Kurallar

KONTROLLÜ TESLİMAT YASA TASARISI. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisi aşağıdaki Yasayı yapar: BİRİNCİ KISIM Genel Kurallar KONTROLLÜ TESLİMAT YASA TASARISI Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisi aşağıdaki Yasayı yapar: Kısa İsim 1. Bu Yasa, Yasası olarak isimlendirilir. BİRİNCİ KISIM Genel Kurallar Tefsir 2. Bu Yasa

Detaylı

T.C. BATMAN ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞI İLÂN

T.C. BATMAN ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞI İLÂN T.C. ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ İLÂN Kanununa Göre İl Adlî Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonlarınca Bilirkişi Listelerinin Düzenlenmesi Hakkında Yönetmelik hükümleri gereğince, Batman ili

Detaylı

Tecavüz veya diğer cinsel saldırıya uğramış 18 yaşından küçük gençler için

Tecavüz veya diğer cinsel saldırıya uğramış 18 yaşından küçük gençler için Tecavüz veya diğer cinsel saldırıya uğramış 18 yaşından küçük gençler için Içerik Bu kitapçık, cinsel saldırıya maruz kalmış kişiler için hazırlanmıştır. Tecavüzü veya cinsel saldırıyı polise ihbar ettiğiniz

Detaylı

Hamdi Akın TÜVTURK hisselerini Bridge Point'e

Hamdi Akın TÜVTURK hisselerini Bridge Point'e satıyor Hamdi Akın TÜVTURK hisselerini Bridge Point'e Akfen Holding, araç muayene istasyonlarındaki işletme hakkını 2004 yılında açılan ihaleyle 20 yıllığına alan TÜVTURK'teki yüzde 33'lük payını satışa

Detaylı

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: 13.04.2016-15.04.2016. Haber Sayısı: 31

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: 13.04.2016-15.04.2016. Haber Sayısı: 31 ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Tarih Aralığı: 13.04.2016-15.04.2016 Haber Sayısı: 31 İÇİNDEKİLER No Yayın Tarihi Yayın Adı Haber Başlığı Sayfa No 1 15.04.2016 AKDENİZ GERÇEK GARİP BİR CİNAYET DAVASI 3 2

Detaylı

CEZA USUL HUKUKU DERSİ (VİZE SINAVI)

CEZA USUL HUKUKU DERSİ (VİZE SINAVI) Sınav başlamadan önce Adınızı Soyadınızı T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Numaranızı okunaklı olarak yazınız. Sınav Talimatlarını okuyunuz. Dersin Adı : Ceza Usul Hukuku Adı

Detaylı

ŞUBAT 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

ŞUBAT 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili ŞUBAT 2016 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Tarsus/Gülek Mahallesinde vatandaşlarla bir

Detaylı

Kampın iyi bir. Kendimi İspatlamak İstiyorum

Kampın iyi bir. Kendimi İspatlamak İstiyorum 11 TEMMUZ 2013 Kendimi İspatlamak İstiyorum Kampın iyi bir şekilde devam ettiğini söyleyen Muhammed şunları söyledi: Başarılı olmak için elimden geleni yapıyorum. Geçen sezon başı benim için iyi geçmişti.

Detaylı

AVUK AT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ

AVUK AT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ ANKAR A BAROSU AVUK AT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ 0.0.0-3..0 Ankara Barosu Yönetim Kurulu nun..03 gün ve 63/ sayılı kararı ile kabul edilerek, meslektaşlarımıza tavsiye niteliğinde duyurulmasına

Detaylı

T.C. İZMİR CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI. Sayı : B.03.4.CBS Sdr.2011/216 İ Z M İ R Konu : Adli tatil görev bölümü

T.C. İZMİR CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI. Sayı : B.03.4.CBS Sdr.2011/216 İ Z M İ R Konu : Adli tatil görev bölümü T.C. İZMİR CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI Sayı : B.03.4.CBS.4.35.00.00.Sdr.2011/216 İ Z M İ R Konu : Adli tatil görev bölümü 29.07.2011 1 AĞUSTOS-5 EYLÜL 2011 TARİHLERİ ARASINDA UYGULANMAK ÜZERE DÜZENLENEN GÖREV

Detaylı

BİLİŞİM SUÇLARI. Teknoloji kullanarak dijital ortamda kişi veya kurumlara maddi veya manevi olarak zarar vermek bilişim suçları olarak tanımlanabilir.

BİLİŞİM SUÇLARI. Teknoloji kullanarak dijital ortamda kişi veya kurumlara maddi veya manevi olarak zarar vermek bilişim suçları olarak tanımlanabilir. BİLİŞİM SUÇLARI BİLİŞİM SUÇLARI Teknoloji kullanarak dijital ortamda kişi veya kurumlara maddi veya manevi olarak zarar vermek bilişim suçları olarak tanımlanabilir. Bilişim suçları nelerdir? Şimdi bilişim

Detaylı

S.N Hizmetin Adı İstenen Belgeler Hizmetin Tamamlanma Süresi GİRİŞ ÇIKIŞ 1-Nüfus cüzdan aslı ve fotokopisi BELGESİ

S.N Hizmetin Adı İstenen Belgeler Hizmetin Tamamlanma Süresi GİRİŞ ÇIKIŞ 1-Nüfus cüzdan aslı ve fotokopisi BELGESİ T.C. HANÖNÜ KAYMAKAMLIĞI İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU S.N Hizmetin Adı İstenen Belgeler Hizmetin Tamamlanma Süresi GİRİŞ ÇIKIŞ 1-Nüfus cüzdan aslı ve fotokopisi BELGESİ 15 DAKİKA 2-Dilekçe

Detaylı

SANIKLAR AYLAN BEBEĞİN BABASINI SUÇLADI

SANIKLAR AYLAN BEBEĞİN BABASINI SUÇLADI SANIKLAR AYLAN BEBEĞİN BABASINI SUÇLADI Dünya gündemine oturan Aylan Kurdi isimli Suriyeli göçmen bebeğin ve 5 kişinin ölümüyle ilgili olarak iki sanık Bodrum da mahkemeye çıkarıldı. Sanıklar Aylan bebeğin

Detaylı

ISTANBUL ÜNIVERSITESI BGD'YE BELÇIKALI RAKIP

ISTANBUL ÜNIVERSITESI BGD'YE BELÇIKALI RAKIP Portal Adres ISTANBUL ÜNIVERSITESI BGD'YE BELÇIKALI RAKIP : www.memleket.com.tr İçeriği : Gündem Tarih : 13.02.2015 : http://www.memleket.com.tr/istanbul-universitesi-bgdye-belcikali-rakip-592936h.htm

Detaylı

Eğitimde Bilişim Teknolojilerinin Yeri Ve Önemi

Eğitimde Bilişim Teknolojilerinin Yeri Ve Önemi Eğitimde Bilişim Teknolojilerinin Yeri Ve Önemi Sunumumuza Bir Soru İle Başlayalım Laptop Tablet Masaüstü Pc Akıllı Telefon Soru1: Hangisini Kullanıyorsunuz? Laptop Tablet Masaüstü Pc Akıllı Telefon Soru2:

Detaylı

Meclis'te sık sık. Babası yoksa

Meclis'te sık sık. Babası yoksa 4 NİSAN 2013 www.reisgida.com.tr Babası yoksa CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan a yönelik sözleri TBMM Genel Kurulu'nda gerginliğe neden oldu. Genç, eleştirileriyle

Detaylı

Kenyada otele saldırı: 12 ölü

Kenyada otele saldırı: 12 ölü Kenyada otele saldırı: 12 ölü Kenya polis yetkililerinden yapılan açıklamada saldırganların işgal ettiği otelden aralarında yaralıların da bulunduğu 10 kişinin kurtarıldığı açıklandı. Kenya yayın organlarında

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

Sevinç, imza günü geldiğinde erken kalktı. Kütüphanesinden o yazara ait bulunan tüm kitapları çıkarttı.

Sevinç, imza günü geldiğinde erken kalktı. Kütüphanesinden o yazara ait bulunan tüm kitapları çıkarttı. İMZA GÜNÜ Sevinç, imza günü geldiğinde erken kalktı. Kütüphanesinden o yazara ait bulunan tüm kitapları çıkarttı. Kitapları paket yapıp imza yerine gitti. Henüz yazar gelmemişti ama adını yazıp masaya

Detaylı

ÖZET : 353 Sayılı Kanunun 10/^ maddesi uyarınca asker kişi sayılan. UYUŞMAZLIK MAHKEMESİ CEZA BÖLtMÜ. sanıkların askerî cezaevinde işledikleri

ÖZET : 353 Sayılı Kanunun 10/^ maddesi uyarınca asker kişi sayılan. UYUŞMAZLIK MAHKEMESİ CEZA BÖLtMÜ. sanıkların askerî cezaevinde işledikleri T#'C. UYUŞMAZLIK MAHKEMESİ CEZA BÖLtMÜ ESAS NO î 1988/37 KARAR NO î 1988/38 ÖZET : 353 Sayılı Kanunun 10/^ maddesi uyarınca asker kişi sayılan sanıkların askerî cezaevinde işledikleri suça ait davanın,aynı

Detaylı

AVUK AT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ

AVUK AT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ ANKAR A BAROSU AVUK AT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ 01.01.2016-31.12.2016 2016 Ankara Barosu Yönetim Kurulu nun 23.12.2015 gün ve 73/26 sayılı kararı ile kabul edilerek, meslektaşlarımıza

Detaylı

AVUK AT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ

AVUK AT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ ANKAR A BAROSU AVUK AT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ 0.0.0-3..0 Ankara Barosu Yönetim Kurulu nun 03..0 gün ve / sayılı kararı ile kabul edilerek, meslektaşlarımıza tavsiye niteliğinde duyurulmasına

Detaylı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi nde düzenlenen basın toplantısında konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi nde düzenlenen basın toplantısında konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi nde düzenlenen basın toplantısında konuştu Ağustos 21, 2017-1:53:00 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde

Detaylı

Ev içi şiddeti önleme nihai kararı 2007 Suçlar (Ev İçi ve Kişisel Şiddet) Yasası

Ev içi şiddeti önleme nihai kararı 2007 Suçlar (Ev İçi ve Kişisel Şiddet) Yasası Aşağıdaki kararlara uymanız gerekir. Bu kararlara uymamak yasaya aykırıdır. Polis tarafından tutuklanabilir, suçlanabilir ve mahkemeye çıkarılabilirsiniz. Mahkeme tarafından suçlu bulunursanız, 2 yıla

Detaylı

KAYMAKAMA ve GAZETECİLERE SALDIRDILAR

KAYMAKAMA ve GAZETECİLERE SALDIRDILAR KAYMAKAMA ve GAZETECİLERE SALDIRDILAR Bodrum Gümüşlükte olaysız ve şenlik gibi yapılan sembolik tabela dikimini yapan Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan ikinci durağı Kadıkalesi Ormancılar Sitesinde

Detaylı

Şikâyetinizle ilgili polis soruşturması hakkında itirazda bulunma

Şikâyetinizle ilgili polis soruşturması hakkında itirazda bulunma Bu bilgiler, polis kuvveti tarafından 22 Kasım 2012 tarihinde ve sonrasında alınan şikâyetler hakkındadır. Eğer şikâyetiniz 22 Kasım 2012 tarihinden önce alındıysa, itirazınız, farklı bir sistem altında

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :300 KARAR 300 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ağustos ayı meclis toplantısının birinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 5 Ağustos 2016 Cuma

Detaylı

Brüksel'de art arda patlamalar: En az 26 ölü

Brüksel'de art arda patlamalar: En az 26 ölü On5yirmi5.com Brüksel'de art arda patlamalar: En az 26 ölü Brüksel'de bugün art arda patlamalar gerçekleşti. Patlamalarda ölen insanların sayısı zaman geçtikçe artmaya devam ediyor.en son veriler en az

Detaylı

P r a t i k. R e h b e r i

P r a t i k. R e h b e r i P r a t i k G ö n ü l l ü R e h b e r i 1 KASIM 2015 GENEL SEÇİMİ MÜŞAHİT REHBERİ I. BAZI GENEL KAVRAMLAR II. MÜŞAHİTLİK HAKKINDA GENEL BİLGİLER 1. Müşahit kime denir? 2. Müşahidin Yasal Hakları 1 III.

Detaylı

HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU HUKUKİ MÜZAKERE TOPLANTILARI PROJE FİŞİ

HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU HUKUKİ MÜZAKERE TOPLANTILARI PROJE FİŞİ HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU HUKUKİ MÜZAKERE TOPLANTILARI PROJE FİŞİ GİRİŞ Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) yeni yapısıyla göreve başladığı günden bugüne yargının daha etkin ve verimli bir

Detaylı

18 AĞUSTOS 2015 YABÖM TOPLANTI SALONU, ÇANKIRI

18 AĞUSTOS 2015 YABÖM TOPLANTI SALONU, ÇANKIRI 18 AĞUSTOS 2015 YABÖM TOPLANTI SALONU, ÇANKIRI 1- ŞU ANA KADAR SUDAN TARAFI İLE YAPILAN YAZIŞMALAR VE GERÇEKLEŞTİRİLEN GÖRÜŞMELER VE SONUCU 2- SUDANLI GURUPLARI KATILACAKLARI KURSLAR VE KURS PROGRAMLARININ

Detaylı

KARABÜK İl Emniyet Müdürlüğü İl Emniyet Müdürlüğü Polikliniği Sivil Savunma Büro Amirliği Özel Kalem Büro Amirliği Rehberlik ve Psikolojik Danışma

KARABÜK İl Emniyet Müdürlüğü İl Emniyet Müdürlüğü Polikliniği Sivil Savunma Büro Amirliği Özel Kalem Büro Amirliği Rehberlik ve Psikolojik Danışma KARABÜK İl Emniyet Müdürlüğü İl Emniyet Müdürlüğü Polikliniği Özel Kalem Büro Amirliği Rehberlik ve Psikolojik Danışma Büro Amirliği Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği Basın ve Halkla İlişkiler Büro

Detaylı

EDİRNE ROTARY KULÜBÜ DÖNEM BÜLTENİ

EDİRNE ROTARY KULÜBÜ DÖNEM BÜLTENİ EDİRNE ROTARY KULÜBÜ 2017 2018 DÖNEM BÜLTENİ Ian H.S. RISELEY (UR Bşk.) Mustafa Kaan KOBAKOĞLU (2420. Böl. Guv.) Güzin CİRAVOĞLU (Guv. Yard.) Tarih Bülten No : : 05.09.2017 1522 Kulüp Toplantı No : 1998

Detaylı

1 - ) Ceza Muhakemesi Kanununa Göre İl Adli Yargı Adalet Komisyonlarınca Bilirkişi Listelerinin Düzenlenmesi Hakkındaki Yönetmelik uyarınca ;

1 - ) Ceza Muhakemesi Kanununa Göre İl Adli Yargı Adalet Komisyonlarınca Bilirkişi Listelerinin Düzenlenmesi Hakkındaki Yönetmelik uyarınca ; T.C. TEKİRDAĞ ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞI İ L A N Ceza Muhakemesi Kanununa Göre İl Adli Yargı Adalet Komisyonlarınca Bilirkişi Listelerinin Düzenlenmesi Hakkındaki Yönetmelik,

Detaylı

T.C. HATAY VALİLİĞİ İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürlüğü HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. HATAY VALİLİĞİ İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürlüğü HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. HATAY VALİLİĞİ İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürlüğü HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIR A NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ

Detaylı

Nedim Şener'den belgelerle Fetullah Gülen kitabı

Nedim Şener'den belgelerle Fetullah Gülen kitabı Nedim Şener'den belgelerle Fetullah Gülen kitabı Şener in yeni baskısı yapılan kitabı bu alana ilgi duyan okurlar için iyi bir seçim. Posta Gazetesi yazarı Gazeteci Nedim Şener in Ergenekon Belgelerinde

Detaylı

SAYIN CUMHURBAŞKANI NA GEZİ PARKI PROTESTOLARIYLA İLGİLİ BİLGİ NOTU

SAYIN CUMHURBAŞKANI NA GEZİ PARKI PROTESTOLARIYLA İLGİLİ BİLGİ NOTU SAYIN CUMHURBAŞKANI NA GEZİ PARKI PROTESTOLARIYLA İLGİLİ BİLGİ NOTU 06.06.2013 Av. Metin Feyzioğlu Türkiye Barolar Birliği Başkanı 1 SAYIN CUMHURBAŞKANINA YAYGIN TOPLUMSAL GÖSTERİLERLE İLGİLİ ÖN BİLGİ

Detaylı

«MOBBİNG»E UĞRAYANI KORUMAYA YÖNELİK YAPILABİLECEKLER

«MOBBİNG»E UĞRAYANI KORUMAYA YÖNELİK YAPILABİLECEKLER «MOBBİNG»E UĞRAYANI KORUMAYA YÖNELİK YAPILABİLECEKLER Mobbinge maruz kalan kişinin durumunu örneklemeye çalışırsak gözle gözükmeyen hapishane duvarları içinde korkunç acılar içinde yaşamak zorunda kalan

Detaylı

AVUKAT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ 01.01.2013-31.12.2013

AVUKAT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ 01.01.2013-31.12.2013 ANKARA BAROSU AVUKAT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ 0.0.0 -..0 0 Ankara Barosu Yönetim Kurulu nun..0 gün ve / sayılı kararı ile kabul edilerek, meslektaşlarımıza tavsiye niteliğinde duyurulmasına

Detaylı

CEZA MUHAKEMESİNDE SES VE GÖRÜNTÜ BİLİŞİM SİSTEMİNİN KULLANILMASI HAKKINDA YÖNETMELİK. (Resmi Gazete: 20 Eylül 2011, sayı: 28060) BİRİNCİ BÖLÜM

CEZA MUHAKEMESİNDE SES VE GÖRÜNTÜ BİLİŞİM SİSTEMİNİN KULLANILMASI HAKKINDA YÖNETMELİK. (Resmi Gazete: 20 Eylül 2011, sayı: 28060) BİRİNCİ BÖLÜM CEZA MUHAKEMESİNDE SES VE GÖRÜNTÜ BİLİŞİM SİSTEMİNİN KULLANILMASI HAKKINDA YÖNETMELİK (Resmi Gazete: 20 Eylül 2011, sayı: 28060) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 (1)

Detaylı

Nasuh Mitap ı Ankara dan tanırım. Kendisi hakkında bir şey yazmayacağım.

Nasuh Mitap ı Ankara dan tanırım. Kendisi hakkında bir şey yazmayacağım. Nasuh Mitap ı Ankara dan tanırım. Kendisi hakkında bir şey yazmayacağım. Cenaze namazıyla yapılan cenaze törenine bir kere daha canım sıkıldı da diyemeyeceğim Devrimcilerin bu türlü davranışlarına alıştık

Detaylı

BAYINDIR MADENCİLİK TARAFINDAN AÇILMIŞ VE HALEN DEVAM EDEN HER TÜRLÜ DAVALAR

BAYINDIR MADENCİLİK TARAFINDAN AÇILMIŞ VE HALEN DEVAM EDEN HER TÜRLÜ DAVALAR BAYINDIR MADENCİLİK TARAFINDAN AÇILMIŞ VE HALEN DEVAM EDEN HER TÜRLÜ DAVALAR MAHKEME Nusaybin İcra Hukuk İstanbul 9 İcra Hukuk Mahkeme Dosya No DAVALILAR DAVA TÜRÜ TUTARI SON DURUM 2006/17 Emire Aktoğ

Detaylı

. İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞINA. DAVALI :Emniyet Genel Müdürlüğü Dikmen/ ANKARA

. İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞINA. DAVALI :Emniyet Genel Müdürlüğü Dikmen/ ANKARA DAVACI :. İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞINA DAVALI :Emniyet Genel Müdürlüğü Dikmen/ ANKARA DAVA KONUSU TEBLİĞ TARİHİ : ''Terörle Mücadelede Görev Alan Personelin, Bu Görevlerinin İfasından Doğduğu İddia Edilen

Detaylı

TRABZON FATİH DEVLET HASTANESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

TRABZON FATİH DEVLET HASTANESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU TRABZON FATİH DEVLET HASTANESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Sıra No Hizmetin Adı 1 Poliklinik muayenesi 2 Hekim seçme hakkının kullandırılması 3 MR çekilmesi 4 CT(Tomografi çekilmesi) 5 Ultrason Çekilmesi

Detaylı

HUKUSAL ÇALIŞMALARI. Durum : Kayıt defterine yazılma tarihinin gecikmiş olması nedeniyle davanın reddine karar verildi.

HUKUSAL ÇALIŞMALARI. Durum : Kayıt defterine yazılma tarihinin gecikmiş olması nedeniyle davanın reddine karar verildi. 1. DOSYA : TEMYİZDE Karşı Taraf : Aydın E.D.M. Mahkeme : Aydın 2. İdare Mahkemesi Dosya no : 2002/482 Konu : İdari Kararın İptali HUKUSAL ÇALIŞMALARI Durum : Kayıt defterine yazılma tarihinin gecikmiş

Detaylı

KABUL EDİLMEZLİK KARARI

KABUL EDİLMEZLİK KARARI Priştine, 11 Ekim 2012 Nr. Ref.: RK 311/12 KABUL EDİLMEZLİK KARARI Başvuru No: KI 76/11 Başvurucu Avni Aliaj Yüksek Mahkeme nin Pkl. nr. 25/2011 sayı ve 22 Mart 2011 tarihli kararı ile Yüksek Mahkeme nin

Detaylı

ÜLGEN HUKUK BÜROSU FATİH CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI NA. SUÇ : TCK m.257, TCK m.281, TCK m.267

ÜLGEN HUKUK BÜROSU FATİH CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI NA. SUÇ : TCK m.257, TCK m.281, TCK m.267 Av. Deniz ŞEREN Av. Zeynep GÜNTEKİN ÜLGEN HUKUK BÜROSU A v. C e l a l Ü L G E N Av. Hüseyin ERSÖZ Av. Serkan GÜNEL FATİH CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI NA İstanbul/26.01.2011 SUÇ : TCK m.257, TCK m.281, TCK m.267

Detaylı