Freedom ERP Barkod Otomasyonu Uygulama Örnekleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Freedom ERP Barkod Otomasyonu Uygulama Örnekleri"

Transkript

1 Freedom ERP Freedom ERP Barkod Otomasyonu Uygulama Örnekleri Freedom ERP Barkod Otomasyonu Uygulama Örnekleri Temel Teknoloji

2 Barkod Otomasyonu ve Kurumsallaşma İlişkisi Kurumsal olmak nedir? Aşağıda okuyacağınız cümlelerin geçerli olduğu bir şirket için kurumsal ifadesi kullanılabilir mi? Firmanın normal işleyişi için özel insanların orada olup her an kişisel kararlar vermesi gerekiyor, onu uzaktan denetleyebilmek veya izleyebilmek uzak bir hayal gibi görünüyor. İş yükü dağılımı dengeli değil, bazı kişiler çok yoğun bazı kişiler ise yapacak iş bulamıyor, iş sahipleri işin başından ayrıldıkları her an endişe duyuyor, kendilerine gelen her rapora şüphe ile bakıyor, hiyerarşik seviyenin en altında olanlar ile doğrulama yapıyorlar. Ortalıkta çok sayıda tercih, parametre, fikir, karar varmış gibi görünüyor, firma yöneticileri kendilerinin çok özgün ve bir başkasına benzemeyen işleyişe sahip olduğunu düşünüyor.. Şirketlerin operasyon ve yönetim alanlarında işleyişlerini yalınlaştırmaları hem maliyet azaltma hem de daha kolay ve hızlı yönetebilmek için önemli, çünkü süreçleriniz ne kadar kısa ise o kadar çabuk ve masrafsız gerçekleşir. İşte barkod kullanımı şirketin operasyon alanında hızlı, yalın ve ama ların olamayacağı bir işleyişin kurulmasını kolaylaştırdığı için kurumsallaşma çalışmanızı da destekleyecektir. Bakın nasıl...

3 Barkod Sistemi doğası gereği daha az bilgi, daha az yorum ile hareket eder. Sistem için ya vardır ya da yoktur. Halbuki klasik bilgisayar yazılımlarında çok daha fazla opsiyon, tercih, erteleme ve ama olabilir. İşte bu özelliği sayesinde Barkod Otomasyonu, iş akışınızda bulunan kırışıklıkları, kurumsallaşma önünde bulunan operasyonel engelleri tıpkı bir ütü gibi düzeltir. Çünkü sistemi çalıştırabilmeniz için : 1. Bir işin nasıl yapılacağı net tanımlanır, yorum yapma ihtiyacı azalır. 2. Bir önceki aşama tamamlanmaz ise akış kendiliğinden durur, kural zinciri engel veya problemi görünür hale getirir, gidermek sizin işinizdir. 3. İşlemler zorunlu olarak küçük parçalara bölünür ve sadeleşir. 4. Yeni katılan kişiler hızlı uyum sağlamak zorundadır aksi halde sistem durur. 5. Operasyonel mükemmellik çalışması yapmaya zorlanırsınız, yapılan iş mantıksız ise bu çok belirgin hale gelir. Barkod Otomasyonunuzu kurarken iş süreçlerinizi de yeniden gözden geçirirseniz bir taşla iki kuş vurmuş olabilirsiniz.

4 Sizin Şirketiniz Barkod Otomasyonundan Kazanç Sağlayabilir mi? Temel Teknoloji Barkod Otomasyonu Yatırım Değerlendirme Tablosu

5 Temel Teknoloji Barkod Otomasyon Yatırımı Değerlendirme Tablosu Hem şirket yönetiminin hem de proje ekibinin barkod yatırımı ve planlanan çalışma düzeni için kısa bir değerlendirmeye ihtiyacı vardır. Tablonun içinde yer alan ayrıntıları çalışırken şirketinize uzun zamandır para kaybettirmekte olan bazı konuları da gündeme getirmiş olacağınızı düşünüyoruz. Nasıl Kullanacaksınız? 1. Tabloda yer alan sorulara cevap ve puan verebilecek bir ekip oluşturun, ekibinizde depo, satınalma, satış ve üretim işlemlerini yürütmekte olan kişiler olmalı. 2. Her barkod uygulaması için (satırlar), örneğin Giriş Kontrol noktasında sağlayabileceği faydalara (sütunlar) 0-10 arası not verin. 3. Bu sayede her uygulamanın ne kadar değer sağlayacağı ve elde edebileceğiniz faydanın (sütun toplamı) ne kadar etkilendiği veya uygulamalar ile ilişkili olduğu ortaya çıkacaktır. Uygulama ve faydaları gözden geçirirken şirketinizin barkod otomasyonundan fayda sağlayıp sağlamayacağını kendiniz görmüş olacaksınız. Bu analizi bizimle beraber yapmak isterseniz... telefonumuz (216) , bizi arayın.

6

7 Freedom ERP Barkod Otomasyonu Uygulama Listesi. Özellikler. Donanım İhtiyacı

8 Temel Teknoloji Barkod Otomasyonu Uygulama Listesi Satınalınanlar için Etiketleme Üretilenler için Etiketleme Satınalma Girişi Üretim Girişi (Paket Tek Okuma) Üretim Girişi (Interactive) Fason Üretime Çıkış İrsaliyesi Fason Üretim Girişi Etiket Sorgulama Paket / Ambalaj Bölme Statü Değiştirme Giriş Kalite Kontrol Depodan Depoya Transfer Sevk İrsaliyesi (Paket Tek Okuma) Sevk İrsaliyesi (Interactive) Dahili Sevk İrsaliyesi Sayım ODETTE Satınalma Girişi ODETTE Fason Üretim Girişi Checkin Etiket Değiştirme Paletleme Yer Değiştirme Sipariş Toplama Operasyon Bildirimi * Uygulamaların tamamı RF temelli el terminalleri için tasarlanmıştır ve her birinin normal PC ekranı büyüklüğünde bir de kardeş programı mevcuttur. Daha net görüş, daha doğru okuma ve daha verimli şirket yönetimi... Sistemin içinde bulunan uygulamalar bir şirketin tedarikçisinden başlayıp müşterisinin ürünü teslim almasına kadar uzayan alanı kapsar. Standart uygulamaların yanısıra kullanıcıya veya projeye özgü geliştirme imkanı, entegrasyon olanakları ile kendi çalışma ortamınızı özgürce tasarlayabileceğinizin altını çizmek isteriz. Freedom ERP Barkod Otomasyonu çok uzun bir ERP uygulama deneyimi üzerine inşa edillmiştir. Klasik barkod uygulamalarının aksine yapılan her işlemin ERP izdüşümünü kusursuz olarak bulacaksınız, aktarma veya adaptasyon çalışması yapmadan elbette... Kullanıcı istediği ekranı kullanıyor olabilir.

9 Freedom ERP Barkod Otomasyon Sisteminin Özellikleri 1. Sistem içinde yer alan uygulamalar tek tek veya bir proje kapsamında toplu olarak kullanılıyor olabilir. 2. Bağımsız Etiket Veri Tabanına sahip olduğu için farklı ERP yazılımları veya firmanızın özel programları ile entegrasyon sağlanabilir. 3. İş ortaklarımız veya şirketinizin yazılım ekibi bu sisteme entegre, özgün modüller hazırlayabilir. Bu sayede benzersiz ve çok verimli bir çalışma ortamı yaratılmış olur. 4. Sistemin içinde etiket detayları ile stok detayları aynı olması gerekmediği için istendiği noktada entegre istendiği noktada ise bağımsız kullanılabilir. 5. Etiket Veri Tabanı devirsiz çalışacak şekilde tasarlanmıştır, yıllık devirlerden etkilenmeyen bu tasarım sayesinde kullanıcılar istedikleri kadar yıl geriye dönüş bilgisi taşıyabilir. 6. Barkod Etiket Veri Tabanı uygulamaları sistem içinde bulunan ve normal PC ekranlarında çalışabilen alternatiflere, kardeş uygulamalara sahiptir. Barkod uygulamaları el terminali uygulaması olduğu için görüntü alanı normal bir ekrana göre oldukça ufaktır, kullanıcıların zaman zaman daha büyük ekranda daha fazla detay ile çalışabilmeleri için bu yol izlenmektedir. 7. Barkod Etiket Veri Tabanı Oracle teknoloji ile yönetilmektedir, raporlama yeteneği ve hızı bu sayede garanti altındadır.

10 Yazılım ve Donanım İhtiyacı Ana Sistem : RF terminallerin kullanımına uygun düzenlenmiş Windows Terminal Server. Kullanıcı Bilgisayarları : Uygulamalarımız PC ve Mobil Terminaller üzerinde çalışabilir. Mobil Terminal kullanmak istediğinde ise bu cihazın özellikleri aşağıdaki gibi önerilir; - kablosuz bağlantıyı destekleyen (RF çalışabilen), - Windows CE veya Pocket PC işletim sistemi kullanan, - Windows Terminal Services Client çalıştırabilen, - en az 240x320 piksel çözünürlülüğe sahip, - dokunmatik ekranlı, - entegre barkod okuma ünitesi bulunan, -okumayı Terminal Services Client ekranına sorunsuz aktarabilen, - bilgi giriş kolaylığı için tercihen alfanümerik klavyeye sahip, - darbelere dayanıklı - endüstriyel tip. Sistemin içinde bulunan RF terminallerin sağlıklı çalışabilmesi için gerekli access point, yayın-anten düzeneğinin bulunması gereklidir. Etiket Yazıcılar Sistem içinde Windows ile uyumlu çalışabilen her türlü yazıcıyı kullanabilirsiniz. Yazıcı seçimi yaparken 3 konu önemlidir : - Endüstriyel dayanıklılık. - Kullanmak istediğiniz etiket malzemesi ile yazıcının uyumluluğu. -Baskı genişliği.

11 Tedarikçi ile Sizin Aranızda ODETTE normunda gelen etiketlerin okunarak sisteme alınabilmesi. Kalite kontrol tarafından giriş onayının verilmesi. Gelen malzemenin parti, seri no gibi alt ayraçlar ile giriş esnasında etiketlenmesi. Paket bölme, lokasyon belirleme ve etiketlerin buna göre üretilebilmesi. Tedarikçinin kendi stok kodlarını tanıyan çapraz kod sistemi ile gelen malzemeyi tanımlama. Tedariknet.com ile entegre çalışarak tedarikçiye sipariş ve elektronik etiket gönderimi. Satınalma Siparişi içinden tedarikçiye elektronik etiket üretilmesi, gönderilmesi.. Fason Giriş noktasında önceden, fason çıkış aşamasında gönderilen etiketler ile giriş imkanı.

12 Müşteriniz ile Sizin Aranızda Çeki Listesi hazırlayabilme. Müşterinin standart ve beklentilerine tam uygun olan etiketlerin hazırlanması. Gönderilmesi gereken ile paketlenmekte olanların kontrolu. Paletleme, Paketleme, Paket Bölme, Kalanın Etiketlenmesi. Müşterinin kod sistemine göre sevkiyat evraklarını, etiketlerini hazırlayabilme. Satış irsaliyesinin Tedariknet.com ile alıcıya elektronik irsaliye olarak gönerilmesi. Sipariş veya irsaliye için ürün toplanması. Ana sanayilerin istediği elektronik irsaliye (ASN), elektronik fatura ve etiketlerin hazırlanması.

13 Fabrikanızın ve Üretimin İçinde Paket, Palet bölme veya birleştirme. Operasyon bildirimi ile üretim aşamalarının izlenmesi. Depo içi yer değiştirme, depolar arası transfer, yol irsaliyesi. Üretimden giriş, Fason Girişi, Yarı Mamül veya Ürün etiketleme. Depolar arasında transfer. Yarımamül, hammadde, mamül sayımı. Etiket bölme, kalan ve bölünen için o anda etiketleme. Sipariş, Garanti Kartı ve Servis entegrasyonu.

14 Barkod Otomasyonu Stok Kayıt Doğruluğu Artışı Planlama, Satınalma Performansı Artar Maliyet Hesaplama Doğruluğunuz Artar Stok Seviyesinin Güvenilir Biçimde Azaltılması Kullanılamaz Duruma Düşenler Azalır Taşıma Azalır Alan Tasarrufu Sağlanır Finansman Yükü Azalır Barkod Otomasyonu bazen müşteri veya tedarik zincirinin baskısı ile bazen stok kayıt doğruluğunu çözebilmek amacı ile bazen de firma içi iyileştirme projesinin bir parçası olarak ortaya çıkar. Gerçekleştirilmesi için hatırı sayılır bir çalışma ve analiz gerekir. Ama buna değer çünkü sonuçta şirketin bilanço değerlerini etkileyecek bir güce sahiptir. Stok Kayıt Doğruluğunuzu arttırdığınız zaman bir dizi iyileştirmenin önünü de açmış olursunuz ERP / MRP içinde planlama ve satınalma modüllerini daha etkin kullanırsınız.. 2. Düzeltmeler ile uğraşmadan, maliyetlerinizi daha doğru hesaplayabilirsiniz 3. Stoklarınızı aşamalı olarak azaltmaya başlayabilirsiniz, bu sayede : - Stok tutmak için ayırdığınız para ve finansman yükü azalır - Stok için ayrılan alan, ısıtma, soğutma, aydınlatma, temizleme azalır. - Depo içi taşıma ve yerleştirme azalır -Kullanılamaz duruma düşme ihtimali azalır - Stok Devir Hızı artar -Stoklarınızın ortalama yaşı azalır

15 Bunlar bir dizi başka sonuç yaratır : - Daha düzenli ve temiz bir ortam -Çalışanların kendilerinden ne beklendiğini tam olarak biliyor olması - Sistemin bir uygunsuzluk halinde kendini durdurması ve düzeltme çağrısı - Daha şeffaf ve izlenebilir iş ortamı - Üretimin malzeme eksikliği problemini daha az yaşaması - Sipariş hazırlama süresinin kısalması - Adam başına yapılan işin artması, fazla mesailerin azalması -Yıllık sayımlara daha kısa süre ayrılması - Paketlerin hatasız yapılabilmesi -Müşteri veya kalite incelemelerinde beğenilecek iş düzeni - En az insan gücü eklenerek büyütülebilen sistem Son olarak, beklenen sonucu alabilmeniz için ERP veya şirketinizin kullandığı program ile gereken noktalarda entegrasyonun önemli olduğunu hatırlatmak isteriz. Bu konuda Temel Teknoloji Çözüm Ortakları ile beraber çalışabilir ve kendinize en uygun ve ekonomik çözümü özgürce oluşturabilirsiniz. Tekrar görüşmek üzere Saygılarımızla Temel Teknoloji

16 RF Terminaller, Tartı Cihazları, SCADA Sistemleri, Veri Toplama İstasyonları, Tablet Uygulamaları ile çalışırım... Freedom ERP Freedom ERP Barkod Otomasyonu Uygulama Örnekleri Freedom ERP Barkod Yazılımı ile tedarikçinizin deposundan müşterinizin deposuna uzanan bütün zinciri denetim altına alır, hızlandırır ve görünür hale getirirsiniz Cemiltopuzlu Caddesi, İş Bankası Blokları, E Blok, Kat 6 Daire 11 Fenerbahçe Kadıköy İstanbul (216) satis@temelteknoloji.com.tr

TLife Warehouse Management System365 Cloud

TLife Warehouse Management System365 Cloud BULUT TABANLI 365 GÜN 7/24 SAAT HER NOKTADAN ERİŞİM İMKANI TLife Warehouse Management System365 Cloud İÇERİK VE AMAÇ Amacımız Firmanız bünyesinde gerek merkez fabrikada gerekse farklı lokasyonlarda bulunan

Detaylı

Üretim yapan firmalar için bir test

Üretim yapan firmalar için bir test Üretim yapan firmalar için bir test ERP Yazılımınız size ne kadar hizmet ediyor veya siz onu ne kadar etkin kullanıyorsunuz? Hazırlayan Cengiz Pak, cengiz@cengizpak.com.tr Tarih Haziran 2010 Aslında bilgisayar

Detaylı

Shop Floor Automation

Shop Floor Automation Shop Floor Automation Üretim Yönetimi ve Takibi Depo Yönetimi ve Takibi BOM Tanımları ve Kontrolü Üretim Hattı Kontrol ve Yönlendirme Operatör Kontrol ve Yönlendirme İş Emri Yönetimi ve Takibi Otomatik

Detaylı

BİLGİ SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.

BİLGİ SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. BİLGİ SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. www.kaledata.com kaledata@kaledata.com 1 IBpro AMBAR VE SEVKİYAT YÖNETİMİ TANITIMI 2 NEDEN AMBAR OTOMASYONUNA İHTİYACIMIZ VAR? Ambarın planlanması ve yerleştirme alanlarının

Detaylı

Ocean WMS. Tedarik Zinciri Çözümleri

Ocean WMS. Tedarik Zinciri Çözümleri Ocean WMS Tedarik Zinciri Çözümleri Ocean WMS Referanslar Tedarik Zinciri Çözümleri Neden Depo Yönetim Sistemine İhtiyaç Duyulur? Yüksek hacimli depolama alanlarında iş organızyonu ve anlık olarak ürün

Detaylı

GENEL BAKIŞ MOBILTECH

GENEL BAKIŞ MOBILTECH GENEL BAKIŞ MOBİL ÇÖZÜMÜMÜZ ile sağlanacak kazanımları sıralarsak; İşletme maliyetlerinizi azaltır, Daha verimli ve güncel bilgilerle çalışmasını sağlar, Anlık olarak merkezden hatasız bilgi alımını sağlar,

Detaylı

Gıda Sektöründe Bir Değişim Hikayesi

Gıda Sektöründe Bir Değişim Hikayesi Gıda Sektöründe Bir Değişim Hikayesi İçerik Likom Yazılım Gusto Kurumsal Kaynak Planlama Yazılımı Gıda Sektörüne Yönelik Uygulamalar Uyarlama Adımları Referanslar 2 Likom Yazılım, 24 yıldır büyük ölçekli

Detaylı

Satınalma Yönetiminde 14 adımlık Tasarruf Listesi

Satınalma Yönetiminde 14 adımlık Tasarruf Listesi / Satınalma Tasarruf Listesi 1 Satınalma Yönetiminde 14 adımlık Tasarruf Listesi Bu sunum sadece cengizpak.com.tr site üyeleri içindir Hazırlayan : Cengiz Pak cengizpak.com.tr Avcının Silahı Kullanılabilir

Detaylı

NEO - Depo ve Sevkiyat Sistemi

NEO - Depo ve Sevkiyat Sistemi NEO - Depo ve Sevkiyat Sistemi Tanıtım ve Çalışma Şekli: %100 Türk Mühendisleri tarafından geliştirilen NEO-Depo ve Sevkiyat Sistemi yazılımı, Nokta Bilgisayar A.Ş.'nin tescilli bir markasıdır. Günümüz

Detaylı

çeşitli tüm aşamalarda tam izlenebilirlik

çeşitli tüm aşamalarda tam izlenebilirlik SÜREÇ SIX bilişim çözümü, ameliyathanelerde kullanılan örtülerin ve aynı zamanda kurşunlu cerrah önlüklerin teknik kumaşlarına bağlı sterilizasyon süreçlerindeki izlenebilirlik yönetiminin eksiksiz bir

Detaylı

BARKOD İHTİYAÇLARINIZA KAPSAMLI ÇÖZÜMLER. +90(216)

BARKOD İHTİYAÇLARINIZA KAPSAMLI ÇÖZÜMLER. +90(216) BARKOD İHTİYAÇLARINIZA KAPSAMLI ÇÖZÜMLER MOBİL BİLGİSAYARLAR El Terminalleri Forklift Terminalleri Giyilebilir Terminaller RFID Terminaller Sabit Terminaller Teknolojik gelişmeler beraberinde mobil veri

Detaylı

2008 den günümüze. 130 Firma 1.000 Kullanıcı SmartWM DEPO YÖNETİMİ

2008 den günümüze. 130 Firma 1.000 Kullanıcı SmartWM DEPO YÖNETİMİ Depolarını 2008 den günümüze 130 Firma 1.000 Kullanıcı İle Yönetiyor! SmartWM DEPO YÖNETİMİ Çözüm Ortaklarımız SENTIA BİLİŞİM HİZMETLERİ SAN TİC. LTD.ŞTİ AKTİF PROJE VE DANIŞMANLIK ERBİLİŞİM BİLGİSAYAR

Detaylı

FSMobility Fast WMS for LOGO Tiger Tanıtım

FSMobility Fast WMS for LOGO Tiger Tanıtım FSMobility Fast WMS for LOGO Tiger Tanıtım Kablosuz mobil stok yönetimi çözümlerine odaklanan FSSoftware, uluslararası firmalarda büyük projelerin deneyimlerini yaşayan uzman ekibiyle FSMobility Fast WMS

Detaylı

BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE

BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE ARETE BULUT TEKNOLOJİ ÇÖZÜMLERİ BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A R E T E C O N S U L T I N G VERİMLİ. GÖRÜNÜR. GÜVENİLİR. ARETE Bayi Yönetim Çözümüyle, satış terminallerinden

Detaylı

YENİ NESİL FİYAT LİSTESİ

YENİ NESİL FİYAT LİSTESİ YENİ NESİL FİYAT LİSTESİ MAYIS 2013 SAYI : 96 Revizyon2 YENĐ NESĐL ÜRÜNLERĐ FĐYAT LĐSTESĐ Ürünler Pro SQL Grup 1 Stok, Cari, Fatura, Senet Çek, Đrsaliye, Form Ba Bs Grup 2 Stok, Cari, Fatura, Senet Çek,

Detaylı

VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE

VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE ARETE BULUT TEKNOLOJİ ÇÖZÜMLERİ VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ A R E T E C O N S U L T I N G GÜÇLÜ. ENTEGRE. AKILLI. ARETE Varlık Yönetimi Çözümüyle, şirket içinde

Detaylı

Sempa NEON G4 Depo Otomasyonu 2.400 10 800 2 1.100 Stok Lokasyon Modülü 1.200 6 480 2 1.100 Mobil Teslimat Modülü 1.200 8 880 2 1.

Sempa NEON G4 Depo Otomasyonu 2.400 10 800 2 1.100 Stok Lokasyon Modülü 1.200 6 480 2 1.100 Mobil Teslimat Modülü 1.200 8 880 2 1. Depo Eğitim Şehirdışı Sempa NEON G4 Depo Otomasyonu Lisans (TL) Saat Fiyatı Gün Fiyatı Sempa NEON G4 Depo Otomasyonu 2.400 10 800 2 1.100 Stok Lokasyon Modülü 1.200 6 480 2 1.100 Mobil Teslimat Modülü

Detaylı

MRP Nasıl Çalışır, İşin Matematiği Nedir?

MRP Nasıl Çalışır, İşin Matematiği Nedir? www.temelteknoloji.com.tr / MRP Nasıl Çalışır, İşin Matematiği Nedir? MRP Nasıl Çalışır, İşin Matematiği Nedir? Hazırlayan : Cengiz Pak www.temelteknoloji.com.tr / MRP Nasıl Çalışır, İşin Matematiği Nedir?

Detaylı

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi 1. Genel Bakış Değişen rekabet ortamı ve farklılaşan müşteri beklentileri, bayi ağlarının kompleks ve yönetiminin zor olması satış süreçlerini oldukça farklı bir

Detaylı

6/8/2016 Tedarik Zinciri Modülü 1

6/8/2016 Tedarik Zinciri Modülü 1 6/8/2016 Tedarik Zinciri Modülü 1 1. Tanım 2. Tedarik Zinciri Nasıl İşler? 3. Mağazalarda Gerçekleştirilen Prosedürler 3.1 Temel Stok Kontrolü 3.2 Envanter Yönetimi 3.3 Miktar ve Hasar Raporları 3.4 Ürünlerin

Detaylı

HAKKIMIZDA.

HAKKIMIZDA. HAKKIMIZDA 25 yıllık perakende lojistiği deneyimimiz boyunca birçok ulusal, uluslararası mağaza zincirlerinin ve özellikle de yerel zincir ana distribütörlerinin ve otomotiv sektörünün lojistik operasyonlarında

Detaylı

HER ŞEY ŞİMDİ BAŞLIYOR!

HER ŞEY ŞİMDİ BAŞLIYOR! MikroFly da Ana Paketin İçerdiği Modüller Stok/ürün yönetimi Hizmet ve masraf yönetimi Satınalma ve tedarikçi yönetimi Satış ve müşteri yönetimi Finans yönetimi Bütçe yönetimi Genel ve sabit kıymetler

Detaylı

YORKA DÖKÜMHANE OTOMASYONU

YORKA DÖKÜMHANE OTOMASYONU YORKA DÖKÜMHANE OTOMASYONU Yorka Bilgisayar Yazılım Dan.Hiz.San.Tic.LTD.ŞTİ. Fakülte Cad. No:24 DENİZLİ 0(258) 211 66 33 211 66 43 FAX:0(258) 211 66 20 http://www.yorkayazilim.com e-mail:yorka@yorkayazilim.com

Detaylı

YENİ NESİL FİYAT LİSTESİ

YENİ NESİL FİYAT LİSTESİ YENİ NESİL FİYAT LİSTESİ 16 EYLÜL 2016 31 MART 2017 SAYI : 103 YENİ NESİL ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ Ürünler Grup 1 Stok, Cari, Fatura, Senet Çek, İrsaliye, Form Ba Bs Grup 2 Stok, Cari, Fatura, Senet Çek,

Detaylı

Gökay Çiçek İş Geliştirme Müdürü

Gökay Çiçek İş Geliştirme Müdürü Gökay Çiçek İş Geliştirme Müdürü gokay.cicek@trinoks.com Demirbaş Yönetimi Nedir? Demirbaş Yönetimi, işletme bünyesindeki sabit kıymetlerin sistematik bir yapıda izlenmesi, analiz edilmesi ve raporlanması

Detaylı

TEKNOSİN KODLAMA VE MARKALAMANIN TEDARIK ZINCIRINDEKI YERI HAKAN GÜNGÖR SATIŞ MÜDÜRÜ. www.teknosin.com.tr

TEKNOSİN KODLAMA VE MARKALAMANIN TEDARIK ZINCIRINDEKI YERI HAKAN GÜNGÖR SATIŞ MÜDÜRÜ. www.teknosin.com.tr TEKNOSİN KODLAMA VE MARKALAMANIN TEDARIK ZINCIRINDEKI YERI HAKAN GÜNGÖR SATIŞ MÜDÜRÜ Biz Kimiz? 1991 yılında kurulduk. 1994 yılında Kodlama ve markalama ürünleri satışı konusunda faaliyetlere başladık.

Detaylı

Özellikler: Bilinen şudur ki, Ses Teknolojileri en iyi toplama işleminde performans

Özellikler: Bilinen şudur ki, Ses Teknolojileri en iyi toplama işleminde performans Özellikler: Bilinen şudur ki, Ses Teknolojileri en iyi toplama işleminde performans gösterir. Fakat ses teknolojileri depo yönetiminin her aşamasında kullanılabilir. MAL KABUL Gelen Malın kabulü Etiketleme

Detaylı

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Son güncelleme: 19 Ocak 12 Winner Merkez ve Zincir Mağaza......2 Winner Ticari ı......4 Opsiyon Fiyatlar...... Winner Üretm Yönetmi......6 Winner Tedarik Yönetmi......7

Detaylı

Lojistik ve Bilgi Sistemleri ÖĞR. GÖR. MUSTAFA ÇETİNKAYA

Lojistik ve Bilgi Sistemleri ÖĞR. GÖR. MUSTAFA ÇETİNKAYA Lojistik ve Bilgi Sistemleri ÖĞR. GÖR. MUSTAFA ÇETİNKAYA Fiziksel Dağıtımdan Tedarik Zincirine u Mallar, Hizmetler ve Bilgilerin Akışı u Tedarik Zincirinde Bilgi: Bilinirlik ve Görünürlük u Satış Noktası

Detaylı

Sade ve tam ekran masaüstü kullanımının temel çıkış noktası, aranılan özelliğe çabuk erişimi sağlayan yenilikçi kullanıcı deneyimidir.

Sade ve tam ekran masaüstü kullanımının temel çıkış noktası, aranılan özelliğe çabuk erişimi sağlayan yenilikçi kullanıcı deneyimidir. Netsis 3 Netsis 3 Netsis 3, Netsis ERP ürün ailesinin 3. Boyuta taşınmış yeni arayüz ve işlevleriyle karşımıza çıkan yeni yüzüdür. 3. Boyut, Logo ürün ailesi için ortak bir hedefi işaret eder, çünkü yapılan

Detaylı

aberon PICK-BY-LIGHT aberon PICK CART,

aberon PICK-BY-LIGHT aberon PICK CART, DEPO OTOMASYONU VELTIONoptimum ilaç ve kozmetik ürünleri dağıtıcılarına çok çeşitli seçenekler sunar. Toplama otomasyonuna ilişkin sunduğumuz çözümler, dağıtıcıların ürün akışlarını ve hizmet seviyelerini

Detaylı

Kullanıcı Giriş Ekranı

Kullanıcı Giriş Ekranı Tarih: 01.12.2010 Mobilteg Saha Satış Otomasyonu Terminal Kullanım Kılavuzu (V.2x) Aşağıda bilgilerini bulacağınız Saha Satış Otomasyonu El Terminali tarafı kullanım bilgileri o günkü sürüme göre hazırlanmıştır.

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

Kablo Üretim Çizelgeleme Paketi. dinamo Kablo GANT. dinamo KABLO Kablo Üretim Planlama/Çizelgeleme Paketi Bilgi Dosyası

Kablo Üretim Çizelgeleme Paketi. dinamo Kablo GANT. dinamo KABLO Kablo Üretim Planlama/Çizelgeleme Paketi Bilgi Dosyası dinamo Kablo GANT dinamo KABLO Kablo Üretim Planlama/Çizelgeleme Paketi Bilgi Dosyası KABLO Üretim Planlama ve Maliyetlendirme Yazılımı dinamo Kablo GANT Kimin İçin? dinamo Kablo GANT, kablo üretimi yapan,

Detaylı

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK Oteller, Restoranlar, Pastaneler, Fast Food Zincirleri, Barlar, Cafeler Konuk Ağırlama Sektöründeki Tüm İşletmeler İçin En Uygun Çözüm Donanım Bağımsız 7/24 Destek Opsiyonel

Detaylı

Lojistik Bilişim Çözümleri. ÇÖZÜM Bilgisayar ve Yazılım

Lojistik Bilişim Çözümleri. ÇÖZÜM Bilgisayar ve Yazılım Lojistik Bilişim Çözümleri ÇÖZÜM Bilgisayar ve Yazılım ÇÖZÜM Bilgisayar ve Yazılım 15 yıllık bir tecrübe ve bilgi birikimi ile 2002 yılında kurulmuştur. Ana faaliyet konumuz Lojistik Bilişim Çözümleri

Detaylı

ULTIMATE OTEL YÖNETİM SİSTEMİ ( BACK OFFICE )

ULTIMATE OTEL YÖNETİM SİSTEMİ ( BACK OFFICE ) ( BACK OFFICE ) RMOS MUHASEBE SİSTEM OTOMASYONU Rmos önbüro,pos sistemi ile tam entegre. Sistem üzerinden birden fazla modül ( ekran ) üzerinde aynı anda çalışabilme imkanı. Gelişmiş yetkilendirme sistemi

Detaylı

Misafirlerinize internet hizmeti sunmanın en güvenli yolu!

Misafirlerinize internet hizmeti sunmanın en güvenli yolu! Misafirlerinize internet hizmeti sunmanın en güvenli yolu! Firmanıza özel karşılama ekranı oluşturabilir, farklı kimlik doğrulama yöntemlerini kolaylıkla belirleyebilirsiniz. İnternet erişimlerini kayıt

Detaylı

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya * RestPro ve RestPro logosu Evren Yazılım Ltd. Şti nin

Detaylı

Üretim Otomasyon Sistemi. Nesnelerin İnterneti Çözüm Ailesi. 444 0 262 www.kocsistem.com.tr

Üretim Otomasyon Sistemi. Nesnelerin İnterneti Çözüm Ailesi. 444 0 262 www.kocsistem.com.tr Üretim Otomasyon Sistemi Nesnelerin İnterneti Çözüm Ailesi 444 0 262 www.kocsistem.com.tr KoçSistem Üretim Otomasyon Sistemi Üretim sistemlerini anlık izlemenizi, Operasyonel verimliliği artırmanızı, Üretim

Detaylı

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Satışınızı artırmak ve masraflarınızı

Detaylı

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli HOŞGELDİNİZ Erdal Kılıç SOFT Gökhan Akça KoçSistem Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet

Detaylı

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir.

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. Standart Paket, her işletmenin rahatlıkla kullanabileceği, içerisinde olmazsa

Detaylı

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü NovaFortis Yazılım Danışmanlık E-dönüşüm adaptörü E-DÖNÜŞÜM ADAPTÖRÜ E-dönüşüm adaptörü e-fatura, e-arşiv fatura, e-defter ve e-ihracat süreçlerini yönetmek üzere tasarlanmış bir masaüstü uygulamasıdır.

Detaylı

Bilgi Teknolojisi ve Muhasebe Bilgi Sistemi 6-1

Bilgi Teknolojisi ve Muhasebe Bilgi Sistemi 6-1 Bilgi Teknolojisi ve Muhasebe Bilgi Sistemi 6-1 Amaçlar 1 Etkin bir muhasebe bilgi sisteminin özellikleri ve bilgisayarlar 2 Bilgisayar kullanılan ve elle ile yürütülen muhasebe bilgi sistemlerinin farklarının

Detaylı

Verimli İş Ortağınız... SICAK SATIŞ SKOR YAZILIM POLEN YAZILIM

Verimli İş Ortağınız... SICAK SATIŞ SKOR YAZILIM POLEN YAZILIM SICAK SATIŞ İÇİNDEKİLER AMAÇ KAPSAM KULLANIM EKRANI SONUÇ AMAÇ Açıklama Genelde el terminali ile birlikte kullanılan ve Plasiyerin Sıcak Satış işlemlerini yapan, denetleyen bir uygulamadır. Plasiyer; Teslim,

Detaylı

Turizm İşletmeciği 1. sınıf. 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN

Turizm İşletmeciği 1. sınıf. 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN Turizm İşletmeciği 1. sınıf 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN Otomasyon Nedir? Otomasyon, bir işin insan ile makine arasında paylaşılmasıdır. Toplam işin paylaşım yüzdesi otomasyonun

Detaylı

Business Software. Fiyat Listesi

Business Software. Fiyat Listesi Business Software Fiyat Listesi Paket Adı Ticari Paket Programları pegaline Pegasoft Pegaline Ticari Pegasoft Pegaline Ek Kullanıcı Pegasoft Pegaline Genel Muhasebe Stok Yönetimi - Depo İşlemleri - Cari

Detaylı

Market Paketleri Tek Kullanıcı İlave 1 Kullanıcı 3 Kullanıcı 5 Kullanıcı Market Ekspres 950,00 $ 237,50 $ 570,00 $ 855,00 $

Market Paketleri Tek Kullanıcı İlave 1 Kullanıcı 3 Kullanıcı 5 Kullanıcı Market Ekspres 950,00 $ 237,50 $ 570,00 $ 855,00 $ MARKET Market Paketleri Tek Kullanıcı Market Ekspres 950,00 $ 237,50 $ 570,00 $ 855,00 $ Ajanda, Cari Hesap, Fatura, Kasa, Stok, Depo, Sayım, Barkod, Chat Market Standart 2.000,00 $ 500,00 $ 1.200,00 $

Detaylı

XWIZ EULUSLARARASI TİCARET İHRACAT MODÜLÜ

XWIZ EULUSLARARASI TİCARET İHRACAT MODÜLÜ 1 2 XWIZ EULUSLARARASI TİCARET İHRACAT MODÜLÜ İhracat Yapan İşletmeye Faydaları, 3 Başlıca Faydaları Uluslararası Düzeyde Kurumsal Belge & Bilgi & Rapor Hazırlayabilme Dış Ticaret Eleman Bilgisini yazılım

Detaylı

ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi

ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi ERP'ye Bakış ve ARGUS Plus Zaman içinde firmalar geliştikçe, iş yapış şekilleri değişmekte ve ihtiyaçları artmaktadır. Bir çok gelişen firma, gerçekleştirdikleri operasyonel

Detaylı

LEO - Mobil Satış Sistemi

LEO - Mobil Satış Sistemi LEO - Mobil Satış Sistemi Tanıtım ve Çalışma Şekli: %100 Türk Mühendisleri tarafından geliştirilen LEO-Mobil Satış Sistemi yazılımı, Nokta Bilgisayar A.Ş.'nin tescilli bir markasıdır. Günümüz rekabet koşullarında,

Detaylı

A Class MRP-II Performans Ölçekleri

A Class MRP-II Performans Ölçekleri diyalog / eğitim yayınları A Class MRP-II Performans Ölçekleri İş Planı Satış Planı Üretim Planı Ana İmalat Planı Malzeme Planı Kapasite Planı Ürün Ağaçları Envanter Yönetimi Üretim Rotası Satınalma Planı

Detaylı

DOĞRU PARÇALAR BİR ARAYA GELİYOR

DOĞRU PARÇALAR BİR ARAYA GELİYOR DOĞRU PARÇALAR BİR ARAYA GELİYOR DEPO-ÜRETİM OTOMASYON PROJESİ; 6 bölge müdürlüğü; 170 bayi, 500 satış noktası ve 501 yetkili servis; Daikin Bu devasa depo ve üretim otomasyonu artık en son model cihazlar

Detaylı

RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı

RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı RotamNet ; Kolay kurulumu ve kullanımıyla ön plana çıkan, teknolojik alt yapısıyla işletmelere pratik çözümler sunan ve büyük avantajlar sağlayan tam bir

Detaylı

Tanıtım Kataloğu SMARTUYS. Tekstil İşletmeleri için Üretim Yönetim Sistemi

Tanıtım Kataloğu SMARTUYS. Tekstil İşletmeleri için Üretim Yönetim Sistemi Tanıtım Kataloğu SMARTUYS Tekstil İşletmeleri için Üretim Yönetim Sistemi GİRİŞ SMART projesi SERKON Makina nın yıllardır profesyonel çözümler ürettiği Tekstil makinaları alanı dışında yazılım sektörüne

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One KOBİleri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

TIGER ENTERPRISE FİYAT LİSTESİ 23 Eylül 2010 tarihinden itibaren geçerlidir.

TIGER ENTERPRISE FİYAT LİSTESİ 23 Eylül 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. TIGER ENTERPRISE FİYAT LİSTESİ 23 Eylül 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri LOGO tarafından tavsiye edilen son kullanıcı

Detaylı

İŞLETMELERDE İŞ SÜREÇ YÖNETİMİ (BPM) UYGULAMASI. Hazırlayanlar Fatma Didem GÜRKAN Endüstri Mühendisi Ahmet Alper ÇALIŞKAN Endüstri Mühendisi

İŞLETMELERDE İŞ SÜREÇ YÖNETİMİ (BPM) UYGULAMASI. Hazırlayanlar Fatma Didem GÜRKAN Endüstri Mühendisi Ahmet Alper ÇALIŞKAN Endüstri Mühendisi İŞLETMELERDE İŞ SÜREÇ YÖNETİMİ (BPM) UYGULAMASI Hazırlayanlar Fatma Didem GÜRKAN Endüstri Mühendisi Ahmet Alper ÇALIŞKAN Endüstri Mühendisi Ajanda 1) İş Süreç Yönetimi (BPM) 2) BPM Yazılımları 3) Farklı

Detaylı

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE Hangi platformlarda çalışır? Uygulama ios ve Android işletim sistemi destekli tüm cep telefonlarında ve tabletlerde çalışır. Çalışma Özellikleri İNTERNET BAĞLANTISI ŞART DEĞİL!

Detaylı

Plansız veya Planlı Bakım Emirleri Tek Bir Yönetim Ekranında

Plansız veya Planlı Bakım Emirleri Tek Bir Yönetim Ekranında 1 Plansız veya Planlı Bakım Emirleri Tek Bir Yönetim Ekranında NONSTOP Planlı Bakım içinde hem Plansız yapılan işlemler hem de 3 Farklı Yaklaşım ile Planlı yapılan eylemler yer almaktadır. Bütün emirler

Detaylı

YAZILIMI DBI YAZILIM A.Ş.

YAZILIMI DBI YAZILIM A.Ş. YAZILIMI DBI YAZILIM A.Ş. İhracat Modülü DBI YAZILIM TEKNOLOJİLERİ (232) 463 6798 cep : 555.96 14494 İhracat Yapan İşletmeye Faydaları, Uluslararası Düzeyde Kurumsal Belge & Bilgi & Rapor Hazırlayabilme

Detaylı

ETA:Online Uygulamaları

ETA:Online Uygulamaları ETA:Online Uygulamaları Firmanız Her Zaman Cebinizde ETA:CR Online Cep Rapor Uygulaması ETA:CR Plus Online Cep Rapor Uygulaması ETA:Online Sipariş Uygulaması ETA:Online El Terminali Uygulaması ETA:CR Online

Detaylı

TIGER ENTERPRISE FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir.

TIGER ENTERPRISE FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. TIGER ENTERPRISE FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri LOGO tarafından tavsiye edilen son kullanıcı

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One Kobileri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

Kuruluş: Kişi sayısı: Sermaye: Ocak 2011 1 0 TL Müşteri sayısı: Vizyon: Bilist Hakkında

Kuruluş: Kişi sayısı: Sermaye: Ocak 2011 1 0 TL Müşteri sayısı: Vizyon: Bilist Hakkında Bilist Hakkında Bilist Hakkında Kuruluş: Kişi sayısı: Sermaye: Ocak 2011 1 0 TL Müşteri sayısı: Vizyon: 1 1TÇ yazılım ürünlerini satmak ve tam desteği sağlamak; - Satış - Eğitim/Destek - Yazılım geliştirme

Detaylı

http://www.eta.work 0850 277 17 17 MODÜL ADI STOK 1 150 + Depolar + Stok Grupları + Stokta 2 Birim + Barkodlu Çalışma Ops. CARİ 1 150 + Ödeme Eşlemesi Takibi + Dövizli Cari Hesap Takibi FATURA 1 150 +

Detaylı

Sanal Santral A.Ş. Çözümleri

Sanal Santral A.Ş. Çözümleri Sanal Santral A.Ş. Çözümleri o Sanal Santral o Çağrı Merkezi Hizmetleri o Ses & Faks o Numara Taşıma & Numara Tahsis o Toplu SMS o Pi Plaformu (Programlanabilir IVR) o Yazılım Entegrasyonları & API Desteği

Detaylı

Vera ERP Malzeme İhtiyaçları Modülü Şeması

Vera ERP Malzeme İhtiyaçları Modülü Şeması Konu Başlıkları Vera ERP Malzeme İhtiyaç Planlama Şeması 3 Genel Özellikler 4 Hedefler.6 Kotalardan Hedeflere Aktarım...7 Ana Üretim Planı Oluşturma..8 Malzeme İhtiyacının Belirlenmesi.11 Malzeme İhtiyacını

Detaylı

Kargo Modülü. Diğer modüller ile entegre çalışan Kargo modülü ile satış irsaliyesifaturasıoluşturduktan

Kargo Modülü. Diğer modüller ile entegre çalışan Kargo modülü ile satış irsaliyesifaturasıoluşturduktan Kargo Modülü Ürün Grubu [X] 7.0 NetsisEnterprise Kategori [X] Yeni Modül Versiyon Önkoşulu 7.0 Onaylı Sürüm Uygulama Kargo modülü ile işletme içerisinde satışa yönelik yapılan işlemler, dağıtım şirketleri

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

Winka Kurumsal. İş Yönetimi

Winka Kurumsal. İş Yönetimi İş Yönetimi Kurumsal ya da kurumsal olmak isteyen firmaların tüm iş süreçlerini kontrol altına almak için gelişmiş çözümler sunar. Grafiksel analiz raporları, Winka Kokpit ve diğer kurumsal çözümlerle

Detaylı

Lojistik Bilgi Teknolojileri ÖĞR. GÖR. MUSTAFA ÇETİNKAYA

Lojistik Bilgi Teknolojileri ÖĞR. GÖR. MUSTAFA ÇETİNKAYA Lojistik Bilgi Teknolojileri ÖĞR. GÖR. MUSTAFA ÇETİNKAYA LBT ulojistik Bilgi Teknolojileri temel olarak bilgisayar sistemlerini, bilgisayar ağlarını, bulut sistemlerini ve otomatik tanıma ve veri toplama

Detaylı

Satınalma Yönetimi için 9 adımlık tasarruf listesi. Hazırlayan : Cengiz Pak. Freedom ERP. www.temelteknoloji.com.tr / Satınalma Tasarruf Listesi

Satınalma Yönetimi için 9 adımlık tasarruf listesi. Hazırlayan : Cengiz Pak. Freedom ERP. www.temelteknoloji.com.tr / Satınalma Tasarruf Listesi Satınalma Yönetimi için 9 adımlık tasarruf listesi Hazırlayan : Cengiz Pak Bu sunumu bir şirket toplantısında kullanmanızı öneririz. Her adım için -Sayısal Bilgi - Pozitif Yaklaşım - Statükonun Savunulması

Detaylı

Wolvox Kapı Ekranı. AKINSOFT Wolvox Kapı Ekranı Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.02.01

Wolvox Kapı Ekranı. AKINSOFT Wolvox Kapı Ekranı Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.02.01 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 15.11.2014 1 1. KULLANIM AMACI Personel takip sistemi kullanmak isteyen tüm işletmeler için geliştirilmiştir. WOLVOX İnsan Kaynakları programı

Detaylı

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için)

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için) Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için) Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için) Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım

Detaylı

Anasayfa tedarik.aldora.com.tr Aldora Mobilya Intuitive SAY (Satın Alma Yönetimi) Karşılama Ekranı 1 / 35

Anasayfa tedarik.aldora.com.tr Aldora Mobilya Intuitive SAY (Satın Alma Yönetimi) Karşılama Ekranı 1 / 35 Anasayfa tedarik.aldora.com.tr Aldora Mobilya Intuitive SAY (Satın Alma Yönetimi) Karşılama Ekranı 1 / 35 Kayıtlı Kullanıcı Girişi Değerleri tedarikçimiz; Kayıtlı Kullanıcı Girişi ekranından önceden göndermiş

Detaylı

MODÜL ADI STOK 1 600 + Depolar + Stok Grupları + Stokta 5 Birim + Barkodlu Çalışma Opsiyonu + Çok Ayrıntılı Kontrol Parametreleri + Benzer / Özdeş Kodlar CARİ 1 600 + Ödeme Eşlemesi Takibi + Dövizli Cari

Detaylı

Rotomasyon E - KATALOG 2016. www.rotomasyon.com

Rotomasyon E - KATALOG 2016. www.rotomasyon.com E - KATALOG 2016 www.rotomasyon.com ROTOMASYON RESTAURANT ve CAFE OTOMASYON SİSTEMLERİ HAKKIMIZDA Rotomasyon Restaurant ve Cafe Otomasyon Sistemleri ana faaliyet konusu olarak parakende sektörüne yönelik

Detaylı

ÜRETİCİLERE VE BÜYÜK İŞLETMELERE MİKRO YAZILIM DAN KURUMSAL YAZILIM: MiKRO FLY EN BÜYÜK OLMAK İÇİN UÇ!

ÜRETİCİLERE VE BÜYÜK İŞLETMELERE MİKRO YAZILIM DAN KURUMSAL YAZILIM: MiKRO FLY EN BÜYÜK OLMAK İÇİN UÇ! ÜRETİCİLERE VE BÜYÜK İŞLETMELERE MİKRO YAZILIM DAN KURUMSAL YAZILIM: MiKRO FLY EN BÜYÜK OLMAK İÇİN UÇ! Büyümek isteyen her şirkete lazım. mikro.com.tr Büyük bir işletmeye sahipseniz ama en büyük olmak

Detaylı

Bayi Servis Otomasyon Sistemi

Bayi Servis Otomasyon Sistemi KoçSistem Bayi Servis Otomasyon Sistemi 444 0 262 www.kocsistem.com.tr Bayi Servis Otomasyon Sistemi Yetkili firmaların servis ihtiyaç ve taleplerini karşılayacak uçtan uca zengin servis yönetim sistemleri

Detaylı

üçleminde tedarikçiniz olmak isteriz.

üçleminde tedarikçiniz olmak isteriz. www.patrol.com.tr üçleminde tedarikçiniz olmak isteriz. Ürünlerinizin tanıtım ve pazarlamasında tüm Matbaa işlerinizin tasarım ve uygulamasını yaparak, fotoğraf çekimleri, renk ayrımı, grafikten baskılı

Detaylı

Sizin başarınız için çalışıyorlar

Sizin başarınız için çalışıyorlar Sizin başarınız için çalışıyorlar NAVmobile ve AXmobile çalışanlarınıza ve ortaklarınıza daha erişimli yaparak iş verilerinizin gücünü arttıran çözümlerdir. NAVmobile ve AXmobile firmanın İşletme kaynaklarını

Detaylı

Erma Yazılım EBYS Sistemi. (Elektronik Belge Yönetim Sistemi) Dijital Arşivleme. Otomasyonu

Erma Yazılım EBYS Sistemi. (Elektronik Belge Yönetim Sistemi) Dijital Arşivleme. Otomasyonu Erma Yazılım EBYS Sistemi (Elektronik Belge Yönetim Sistemi) ve Dijital Arşivleme Otomasyonu ERMA YAZILIM ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ EBYS Otomasyonumuzun genel özellikleri; Kaysis web servislerinden

Detaylı

MİSYONUMUZ Barsoft Barkod Çözümleri, Perakende sektöründe yaklaşık 15 yıllık bir deneyimin ardından, yine sektördeki deneyimli personeli ile 7 yıl önce kurulan bir yazılım firmasıdır. Amacımız barkodun

Detaylı

MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ

MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ Plasiyerlerinizin sıcak ve soğuk satışlarını yürütmelerine olanak sağlayan AKINSOFT un uzun yıllardan beridir tercih edilen ve içeriği itibariyle memnuniyet sağlayan yazılımlarından

Detaylı

ÜRETİM VE KAYNAK PLANLAMASI

ÜRETİM VE KAYNAK PLANLAMASI ÜRETİM VE KAYNAK PLANLAMASI ÜRETİM KAYNAKLARI PLANLAMASI KAVRAMI Üretim kaynakları planlaması (MRP II) sisteminin hedefleri stokların azaltılması, üretimi aksatmayacak ve dolayısı ile kapasite kayıplarına

Detaylı

Turkuaz Grup Otomasyon. Bilist:Ev Tekstil İşletme Yönetimi. Aleksey BRYANTSEV (Bilist Yazılım) 1TÇ:Ticari KOBİ Yönetimi

Turkuaz Grup Otomasyon. Bilist:Ev Tekstil İşletme Yönetimi. Aleksey BRYANTSEV (Bilist Yazılım) 1TÇ:Ticari KOBİ Yönetimi Turkuaz Grup Otomasyon 1TÇ:Ticari KOBİ Yönetimi Bilist:Ev Tekstil İşletme Yönetimi Aleksey BRYANTSEV (Bilist Yazılım) Proje Kapsamı Proje Kapsamı Birden fazla şirketin verileri tek programda konsolide

Detaylı

TIGER BAYİ YÖNETİM SİSTEMİ...3

TIGER BAYİ YÖNETİM SİSTEMİ...3 İçindekiler Tablosu TIGER BAYİ YÖNETİM SİSTEMİ...3 1. Özellikler.. 3 2. Kullanım...4 2.1. Ana Ekran Mali Durum Modülü...6 2.1.1. Vadesi Gelmeyen Çekler...8 2.1.2. Vadesi Gelmeyen Senetler...8 2.1.3. Teslim

Detaylı

İÇERİK OTO-MOBILE. Standart Süreç OTO-MOBILE. Avantajlar. Sistem Görünümü. Sistem Bilgisi. Yazılım / Donanım Gereksinimi

İÇERİK OTO-MOBILE. Standart Süreç OTO-MOBILE. Avantajlar. Sistem Görünümü. Sistem Bilgisi. Yazılım / Donanım Gereksinimi 03.05.2011 1 İÇERİK OTO-MOBILE Standart Süreç OTO-MOBILE Avantajlar Sistem Görünümü Sistem Bilgisi Yazılım / Donanım Gereksinimi 2 3 Tamir/Bakım Talebi Müşteri Araç Kontrolü Servis İş Emri Servis Parça

Detaylı

OPERASYONEL ÜSTÜNLÜK VE TÜKETİCİ YAKINLAŞMASINI SAĞLAMAK ve KURUMSAL UYGULAMALAR

OPERASYONEL ÜSTÜNLÜK VE TÜKETİCİ YAKINLAŞMASINI SAĞLAMAK ve KURUMSAL UYGULAMALAR OPERASYONEL ÜSTÜNLÜK VE TÜKETİCİ YAKINLAŞMASINI SAĞLAMAK ve KURUMSAL UYGULAMALAR Dünya üzerinde işletmeler giderek artan şekilde daha fazla hem içerideki şirketlere hem de diğer şirketlerle bağlanmaktadır.

Detaylı

Logo Tiger Satın Alma. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız.

Logo Tiger Satın Alma. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Logo Tiger Satın Alma Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Satınalma Bölümünde Alınan sipariş kartları, Ürün alımlarında uygulanacak indirim,harcama ve promosyonları Ürünü satış fiyatları, Alış koşulları

Detaylı

WOLVOX Mobil Satış PDA

WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 01.Mart.2011 Sayfa 1 İçindekiler Dizini 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ...3 2. BAĞLANTISI VE KULLANIMI...3 2.1. Ayarlar...3 2.2. Merkez

Detaylı

ERP çözümleri kurumlara ne gibi faydalar sağlıyor?

ERP çözümleri kurumlara ne gibi faydalar sağlıyor? Kurumların stratejik disiplin ve yönetim aracı olan Kurumsal Kaynak Planlaması (ERP) sistemleri, işletmelerin sinir sistemi haline geliyor. Tüm iç ve dış ticari işlemler, ERP ile yönetiliyor. Türkiye de

Detaylı

EDI MIGROS (Sipariş) LOGO ENTEGRASYONU

EDI MIGROS (Sipariş) LOGO ENTEGRASYONU EDI MIGROS (Sipariş) LOGO ENTEGRASYONU İçindekiler Tablosu EDI AKTARIM UYGULAMASI... 2 1. EDI B2B Aktarımı... 2 2. Migros B2B Aktarım... 7 3. Metro E-İrsaliye Oluşturma... 9 1 EDI AKTARIM UYGULAMASI EDI

Detaylı

800,00 $ 125,00 $ 300,00 $ 450,00 $ bağımsız)programı Smartpos Programı (arka

800,00 $ 125,00 $ 300,00 $ 450,00 $ bağımsız)programı Smartpos Programı (arka MODÜLLER Temel Modüller Tek Kullanıcı Banka Programı 180,00 $ 45,00 $ 108,00 $ 162,00 $ Cari Hesap Programı 240,00 $ 60,00 $ 144,00 $ 216,00 $ Çek/Senet Programı 120,00 $ 30,00 $ 72,00 $ 108,00 $ Fatura

Detaylı

MODÜLLER: CARİ KASA BANKA ÇEK/SENET STOK SATIN ALMA SATIŞ HIZLI SATIŞ

MODÜLLER: CARİ KASA BANKA ÇEK/SENET STOK SATIN ALMA SATIŞ HIZLI SATIŞ MODÜLLER: CARİ KASA BANKA ÇEK/SENET STOK SATIN ALMA SATIŞ HIZLI SATIŞ GENEL ÖZELLİKLERİ * Kolay kullanım * Güncel teknoloji * Eşsiz mimari * Güvenilir veritabanı * Modüler yapı, modüller arası tam uyum

Detaylı

Sent Sen e t z e LIVE İş Çözümleri Çö Plat Pla f t o f rmu o sentez.com

Sent Sen e t z e LIVE İş Çözümleri Çö Plat Pla f t o f rmu o sentez.com SentezLIVE İş Çözümleri Platformu sentez.com Malzeme Finans Malzeme Genel Özellikler Esnek Parametrik Geliştirilebilir Güvenilir Erişilebilir Entegre Finans Parametrik İşinizin gerektirdiği şekilde özelleştirilebilen

Detaylı

Bu talimatın amacı barkod okuyucu kullanımı ile ilgili bilgi vermek ve kullanım alanlarını belirlemektir.

Bu talimatın amacı barkod okuyucu kullanımı ile ilgili bilgi vermek ve kullanım alanlarını belirlemektir. 1. AMAÇ Bu talimatın amacı barkod okuyucu kullanımı ile ilgili bilgi vermek ve kullanım alanlarını belirlemektir. 2. KAPSAM Bu talimat depo ve şubelerde yapılan mal kabul, ürün sevki ve sayım süreçlerini

Detaylı