EN KAPSAMLI. İnşaat ERP Sistemi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EN KAPSAMLI. İnşaat ERP Sistemi"

Transkript

1 EN KAPSAMLI İnşaat ERP Sistemi Şirketinizi ve projelerinizi etkili yönetin. Kaynaklarınızı verimli kullanın. Güncel raporlara erişin. Süreçlerinizi entegre edin. Şantiyelerinizi entegre edin. İşlerinizi hızlandırın. Daha organize çalışın. Çevikliğinizi artırın. Projelerinizin maliyetlerini düşürün. Karmaşadan kurtulun. Başarınızı artırın.

2 e-mor u Hangi Şirketler Tercih Eder? Büyümeyi Hedefleyen Büyük ve Orta Ölçekli Yüksek Performanslı İnşaat Şirketleri e-mor İnşaat ERP Kullanıyor Aynı anda birden fazla projeyi ve büyük ölçekli projeleri başarıyla yöneterek dünyanın en büyük inşaat şirketleri arasına girmeyi hedefleyen Büyük ölçeğe veya orta ölçeğe sahip olup işlerini daha verimli yürütmek ve sistematik çalışmak isteyen Etkili Yönetmek İsteyen Maliyet Düşürmek İsteyen Aynı anda birden fazla projeyi, büyük ölçekli projeleri ve şirketlerini başarıyla yönetmeyi amaçlayan Aynı anda birden fazla projeyi ve büyük ölçekli projeleri başarıyla yöneterek Türkiye nin ve dünyanın en büyük inşaat şirketleri arasına girmeyi hedefleyen e-mor İnşaat ERP ile binlerce kilometre uzaktaki şantiyelerimizi merkezle entegre yönetiyoruz. Bundan sonra da tüm faaliyetlerimizi e-mor ile yöneteceğiz. - Kolin İnşaat

3 e-mor Nasıl Çalışır? Tüm Faaliyetleriniz ve Tüm Şantiyeleriniz Tam Entegre Yürüttüğünüz Tüm Süreçleri Uçtan Uca Entegre Yönetin Türkiye deki ve Dünya daki Tüm Şantiyelerinizi Merkezinizle Entegre Yönetin Proje Muhasebe Planlama Teklif Satınalma Finans İK Hakediş Ambar Müşteri

4 e-mor la Neler Kazanabilirsiniz? e-mor la Şirketinizi Güçlendirecek ve Karlılığınızı Artıracak Kazanımlar Elde Edersiniz 1 Maliyet Kontrolü Maliyetlerinizi detaylı, anlık ve etkili yönetin. 2 Etkili Proje Projelerinizi planladığınız zamanda bütçe dahilinde tamamlayın. 3 Şantiyelere Hakimiyet Tüm şantiyelerinizle merkezinizi entegre edin. 4 Merkezi Kontrol Tüm süreçlerinizi entegre yönetin, verimliliğinizi artırın. 5 Güncel Bilgilere Erişim Gerçek, güvenilir, güncel bilgilere tek tuşla ulaşın. 6 Etkili Kaynak Kaynak verimliliğinizi artırın, maliyet tasarrufu kazanın. 7 Organize, Hızlı ve Çevik Yapı Dağınık yapılardan kurtulun, süreçlerinizi hızlandırın. 8 Deneyimlerden Yararlanma Kurumsal bilgi birikiminizi oluşturun, deneyimlerinizden yararlanın.

5 e-mor un Özellikleri Nelerdir? Kanıtlanmış Yazılım, Güvenli Yatırım Geniş Kapsamlı A dan Z ye tüm faaliyetlerinizi tek bir sistemle yürütmenizi sağlayan uygulamalar Değişime Açık İş ihtiyaçlarınızdaki değişimlere hızlı ve kolay adapte olan üstün altyapı Büyümeye Açık İşleriniz, proje sayınız ve hacminiz arttığında büyümenize uyum sağlayan hızlı ve kolay ölçeklenebilirlik Hızla Kullanıma Alınabilir Hızla kullanıma geçmenizi sağlayan hazır çözümler ve kullanıcılarınızın benimsemesini artıran kolay kullanım Entegre Tüm süreçlerinizi birbirine bağlayan ve şantiyelerinizi merkezinizle bütünleştiren entegrasyon

6 e-mor İnşaat ERP Çözüm Haritası İnşaat Şirketlerine Yönelik En Kapsamlı Çözüm Haritası. Şirketinizi Geleceğe Emin Adımlarla Taşıyın. İş Zekası Uygulamaları Yönetici Bilgi Panoları Yönetimsel Raporlar Bilgi Setleri İş Uygulamaları Dönüştürücü Altyapı Uygulamaları Müşteri İlişkileri Seyahat Dış Ticaret Muhasebe İnsan Kaynakları Finans Bordro Planlama Proje Teklif Hakediş Makina Ekipman Firma Bilgi Kütüphanesi Yetki, Denetim ve Erken Uyarı Sistemi Onay Mekanizmaları Depo Satın Alma Sözleşme Doküman Lojistik

7 Proje Projelerinizi Planladığınız Zamanda Planladığınız Bütçeyle Tamamlayın Projelerinizi Yönetin Doğru zamanda doğru kararlar alın, projelerinizin rayından çıkmasını engelleyin. Merkezden yurt içi ve yurt dışındaki tüm projelerinizi anlık olarak izleyebilmenizi sağlar. Proje yöneticilerinizin etkinliğini artırır. Kontrolünüzü Artırın Projelerinizde bütçelerinizi daha etkili yönetmeniz ve bütçelerinizi aşmamanız için kontrol mekanizmaları sunar. Projelerinizi planladığınız zamanda tamamlayabilmeniz için uygulamalar barındırır. Projeleriniz ile ilgili alacağınız kritik kararları daha sağlıklı alabilmeniz için ihtiyaç duyduğunuz bilgilere ulaşmanızı sağlar.

8 Planlama e-mor la Kuvvetli Bir Planlama Süreci Yönetiyoruz. Aytekin Karahan, Yeni Yapı İnşaat Planlama Kabiliyetinizi Artırın Öngörün ve kusursuz planlayın. Güçlü bir planlama süreci yürütmeniz için gerekli uygulamaları barındırır. MS Project ve Primavera gibi iş programı yazılımlarıyla entegrasyona sahiptir. Planlama sürecinizde önceki projelerinizde gerçekleşmiş verilerinizden yararlanmanıza imkan sunar. Kaynaklarınızı Verimli Kullanın Kaynaklarınızı daha etkili yönetmenize yardımcı uygulamalar barındırır. Kaynak ihtiyaçlarınızı öngörebileceğiniz raporlar sunar. İyi bir kaynak planı yaparak tasarruf sağlamanıza ve zaman kaybını önlemenize yardımcı olur. What-if analizleriyle karınızı maksimize etmenize yardımcı olur.

9 Teklif Tekliflerinizi e-mor İnşaat ERP Yazılımı Üzerinden Etkili Bir Şekilde Oluşturun, Daha Fazla İş Üstlenin Teklif Performansınızı Artırın Yeni projelere teklifler vermenizi kolaylaştıran ve hızlandıran uygulamalar barındırır. Keşif çalışmanızı etkili bir şekilde gerçekleştirmenize ve etkili teklifler hazırlamanıza imkan sağlar. Teklif hazırlayan ekiplerinizin güvenilir bir şekilde karlı teklifler hazırlaması için sistematik bir altyapı kazandırır. Daha Etkili Keşif Çalışmaları Yapın Geçmiş projelerinizde gerçekleşmiş olan birim fiyatlarınızı ve farklı rayiç listelerini elinizin altında bulabilirsiniz. What-if analizleriyle karınızı maksimize etmenize yardımcı olur. Kazandığınız ihaleler için MS Project te veya Primavera da zamansal iş programı oluşturmanızı kolaylaştıran entegrasyon sunar.

10 Satın Alma e-mor Sayesinde Satınalma Sürecimizi Çok Daha İyi Yönetiyoruz Satınalma Md., Kolin İnşaat Satınalma Zincirinizi Yönetin Talep, teklif toplama, teklif değerlendirme, sipariş, sözleşme gibi satınalma zincirinizin tüm aşamalarını en etkili şekilde yönetmeniz için uygulamalar barındırır. Etkili kontrol mekanizmaları sunarak gereksiz satınalmaların önüne geçmenize yardımcı olur. Maliyetlerinizi Düşürün Aktivite ve mahal bazlı satınalma yönetimi imkanı sağlar. Taleplerinizi ve siparişlerinizi elektronik onay mekanizmalarıyla kontrol altına alabilirsiniz. Geçmiş satınalma bilgilerini ilgili çalışanlarınızın önüne getirerek yeni siparişlerde en uygun satınalma koşullarını yakalamalarına yardımcı olur.

11 Ambar Yurtiçi ve Yurtdışı Tüm Ambarlarınız Kontrol Altında. e-mor la Depo Yönetim Süreci Hem Çok Kuvvetli Hem Çok Kolay Depolarınızı Yönetin Depolarınızı etkili yönetin ve maliyetlerinizi kontrol altına alın. Depo girişlerinizi, çıkışlarınızı, depolararası transferlerinizi, iadelerinizi, malzeme kullanımlarınızı ve tüm depo süreçlerinizi etkili yönetmenize yardımcı uygulamalar barındırır. Merkezden Takip Edin Tüm depolarınızı merkezden takip edebilirsiniz. Depolarınızda bulunan malzemelerinizin hareketlerini ve depolarınızın durumlarını anlık olarak izleyebilirsiniz. Böylece gereksiz satınalmaların ve gereksiz maliyetlerin önüne geçmenize yardımcı olur.

12 Lojistik Lojistik Sürecinizi ve Tedarik Zincirinizi Daha Etkili Yönetin Tedarik Zincirinizi Yönetin Malzemelerinizi tam zamanında sahaya ulaştırın. Projelerinizde kullandığınız malzemeleri ne zaman sipariş etmeniz gerektiğini, ne zaman şantiyelerinize nakliyat yapmanız gerektiğini tespit etmenize yardımcı olur. Lojistik maliyetlerinizi detaylı takip etmenizi sağlar. Malzemelerinizi Takip Edin Malzemelerinizin nerede olduğunu, ne zaman yola çıkarıldığını, ne zaman şantiyelerinize ulaşacağını, hangi ulaşım aracıyla geldiğini anlık takip etmenize ve gerektiğinde işverenlerinize raporlayabilmenize olanak sağlar.

13 Dış Ticaret İthalat ve İhracat İşlemelerinizi e-mor la Etkili Bir Şekilde Yönetin Dış Ticaret Sürecinizi Yönetin İthalat ve ihracat süreçlerinizi etkili bir şekilde yönetmenizi sağlayan uygulamalar barındırır. Dış ticaret sürecinizi merkezden kolaylıkla takip edebilmenize yardımcı olur. Maliyetlerinizi Takip Edin Çeki listelerinizi, faturalarınızı, sevkiyatlarınızı, nakliye içeriklerinizi, masraflarınızı ve tüm dış ticaret işlemlerinizi detaylarıyla yönetebilmenizi sağlar. İşlemlerinizi hızlandırır ve işyükünüzü azaltır. İlgili maliyetlerinizi yakından takip etmenizi ve ilgili kalemlere yansıtmanızı sağlar.

14 Sözleşme İlişkide Bulunduğunuz Tüm Kişi ve Kurumlarla Gerçekleştirdiğiniz Sözleşme Süreçlerinizi Yönetmenin En Etkili Yolları e-mor da Tüm Sözleşmelerinizi Yönetin Satınalma sözleşmeler, taşeron sözleşmeleri, işveren sözleşmeleri, satış sözleşmeleri, kira sözleşmeleri gibi tüm sözleşmelerinizi kayıt altına alabilir, iş akışları ve elektronik onay mekanizmalarıyla etkili yönetebilirsiniz. Karmaşadan Kurtulun Sözleşmelerinizi standartlaştırarak otomatik üretmenizi sağlar. Ekiplerinizin sözleşmeleri hazırlarken hata yapmalarının ve karmaşanın önüne geçmenize yardımcı olur. Sözleşme sürecinizi hakediş, finans, muhasebe, proje yönetimi gibi süreçlerinizle tam entegre yönetmenizi sağlar.

15 Hakediş Hakediş Sürecinizi Etkili Yönetmenizin Yolları e-mor da Otomatik Hesaplayın Hakedişlerinizi sözleşmelerinize ve şantiyelerinizdeki günlük ilerlemelerinize istinaden otomatik hesaplamanızı sağlar. Hakediş belgelerinizi otomatik olarak üretmenizi sağlayarak hem hız kazanmanıza hem de hakediş hazırlayan ekibinizin hata yapmasının önüne geçmenize yardımcı olur. Taşeronlarınızı Kontrol Altına Alın Hakedişlerinizi elektronik onay mekanizmaları ile kontrol altına alabilirsiniz. Onay mekanizmaları sayesinde yanlış hakedişlerin de önüne geçmenize yardımcı olur. Taşeronlarınızla yaptığınız anlaşmaları da daha etkili yönetmenize ve istismara uğramamanıza yardımcı olur.

16 Muhasebe e-mor u Kullanarak Tüm Süreçlerimizi Muhasebe Sürecimizle Entegre Ettik. Muhasebe Md., Kolin İnşaat Süreçlerinizle Entegre Edin Muhasebe sürecinizi proje yönetimi, hakediş yönetimi, bordro, satınalma yönetimi gibi tüm süreçlerinizle tam entegre yönetin. Karmaşanın ve yanlışlıkların önüne geçmenize yardımcı olarak sağlam bir muhasebe yönetimi yapmanızı sağlar. Muhasebenizi Güçlendirin Hem yönetimsel hem de finansal muhasebe yönetimi gerçekleştirebilirsiniz. İçerisinde inşaat sektörüne özgü en iyi muhasebe yönetimi uygulamaları barındırır. Mükerrer kayıtların önüne geçer ve güvenilir muhasebesel verilere anlık olarak ulaşmanızı sağlar.

17 Finans e-mor Bugüne Kadar Karşılaştığınız En Kuvvetli Finans Uygulamalarını Sunmaktadır. Risklerinizi ve Varlıklarınızı Yönetin Nakit akışınızı, çeklerinizi, tahsilatlarınızı, ödemelerinizi, kredilerinizi, teminatlarınızı ve tüm finansal varlıklarınızı etkili yönetmenize yardımcı olur. Finansal durumunuza merkezden tam olarak hakim olmanızı sağlar. Bankalardaki risklerinizi ve limitlerinizi takip etmenize yardımcı olur. Finansınızı Sağlamlaştırın İnşaat sektörüne özgü en iyi finans yönetimi uygulamaları barındırır. Ödeme taleplerinizi elektronik onay mekanizmaları ile kontrol altına almanızı sağlayarak gereksiz ödemelerin ve yanlış zamanda yapılan ödemelerin önüne geçmenize yardımcı olur.

18 İnsan Kaynakları e-mor ile Personelimizin ve Şantiyelerimizdeki İşçilerimizin Bilgilerini Anlık Olarak Yönetiyoruz. İnsan Kaynakları Md., Kolin İnşaat İnsan Kaynağınızı Yönetin Çalışanlarınızın tüm bilgilerini kayıt altına almanızı sağlar. Organizasyon şemaları nızı, görev tanımlarınızı, yetkilerinizi ve onay akışlarınızı etkili yönetmenize imkan sunar. İnsan kaynağı bütçelerinizi yönetmenizi sağlar. Yeteneklerinizi Geliştirin Size yapılan iş başvurularını takip edebilirsiniz. Gönderilen CV leri bir CV havuzunda toplayabilir ve en uygun kişileri analiz edebilirsiniz. Eğitim planları yapabilir ve gerçekleştirdiğiniz eğitimleri kayıt altına alabilirsiniz.

19 Bordro Bugüne Kadar Karşılaştığınız En Güçlü Bordro Uygulaması e-mor da Bordronuzu Yönetin İnşaat sektörüne özgü en iyi bordro yönetimi uygulamalarını barındırır. Saha puantajlarınızdan hareketle bordrolarınızı otomatik olarak oluşturmanızı sağlar. Güvenilir, Hızlı ve Hatasız İzinlerinizi, avanslarınızı, tazminatlarınızı ve insan kaynağı süreçlerinizi etkili bir şekilde yönetmenize yardımcı olur. Bordrolarınızı otomatik olarak oluşturmanızı sağlayarak güvenilir, karmaşadan uzak ve hızlı bir bordro süreci yönetmenizi sağlar.

20 Seyahat Çalışanlarınızın Seyahat Süreçlerini Etkili Yönetin. Karmaşanın ve Yüksek Maliyetlerin Önüne Geçin. Prosedürlerinizi Hızlandırın Yurtiçinde ve yurt dışında gerçekleştirdiğiniz projelerle ilgili çalışanlarınızın seyahatlerini etkili yönetmenize yardımcı uygulamalar barındırır. Pasaportlarınızı, vizelerinizi, seyahat biletlerinizi, rezervasyonlarınızı takip edebilir, gecikmelerin ve aksaklıkların önüne geçebillirsiniz. Maliyetlerinizi Kontrol Edin Seyahat taleplerinizi elektronik onay mekanizmaları ile kontrol altına alabilirsiniz. Seyahatlerinizle ilgili gerçekleşmiş tüm maliyetlerinizi detaylı olarak takip edebilir, gereksiz maliyetlerin önüne geçebilirsiniz.

21 Makina Ekipman Makina ve Ekipmanlarınızı Etkili Bir Şekilde Yönetmeniz İçin e-mor İnşaat ERP Yazılımı nı Kullanın Makina Parkınızı Yönetin Makina ve ekipmanlarınızın tüm bilgilerini kayıt altına alın. Makina ve ekipman ihtiyaçlarınızı öngörerek planlama yapmanıza ve ilgili projelere zamanında göndermenize yardımcı olur. Maliyetlerinizi Takip Edin Makinalarınızın verimliliklerini artırmanıza yardımcı olur. Makinalarınızın masraflarını ilgili proje aktivitelerine dağıtmanıza imkan sunar. Yakıt maliyetleriniz, bakım ve onarım maliyetleriniz gibi tüm maliyetlerinizi yakından takip etmenize yardımcı olur.

22 Müşteri İlişkileri Satış Sürecinizi, Satış Ekibinizi ve Müşterilerinizle İlişkilerinizi Etkili Yönetin. Daha Fazla Satış Yapın. Satış Sürecinizi Yönetin Satış ve kiralama süreçlerinizi etkili yönetmenize yardımcı olur. Satış ekibinizi yönetebilir ve prim gibi hesaplamaları otomatik gerçekleştirebilirsiniz. Müşterisegmentlerinize etkili ulaşmanıza yardımcı olur. İlişkilerinizi Geliştirin Müşterilerinizle gerçekleştirdiğiniz görüşmeleri kayıt altına alarak müşteri ilişkilerinizi etkili yönetmenize yardımcı olur. Müşterilerinizi merkezden izleyebilir, satış ekibinizin müşterilerle ilgili bilgilere erişmesini sağlayabilirsiniz.

23 Doküman e-mor, İnşaat Şirketlerine Özgü Güçlü Bir Doküman Uygulaması Barındırmaktadır Merkezi Havuzda Toplayın Kullandığınız tüm dokümanları tek bir havuzda toplamanızı ve kategorize etmenizi sağlar. Dokümanlarınızı oluşturmakla, düzenlemekle ve arayıp bulmakta kaybettiğiniz zamanı azaltmanızı sağlar. Standardize Edin Kullandığınız belgeleri ve sözleşmeleri standartlaştırarak otomatik ürettirebilirsiniz. Dokümanlarınıza kimlerin erişebileceğini, kimlerin değişiklikler yaratabileceğini belirlemenize imkan sunar.

24 Bilgi Setleri Bilgi Setleri: Bugüne Kadar Karşılaştığınız En Etkili ve En Kabiliyetli Raporlama Aracı Bilgilerinizi Analiz Edin Bilgilerinizi etkili analiz etmenize yardımcı olur. Analizlerinizi derinleştirebilir, kayıtları oluşturan işlemlere tek bir tuşla geçiş yapabilirsiniz. Daha etkili kararlar almanıza yardımcıdır. Kendi Raporlarınızı Oluşturun Bilgilerinize farklı bakış açılarıyla bakabilir, sürüklebırak, gruplandır, filtrelendir gibi özellikler kullanabilirsiniz. Kendi raporlarınızı kolaylıkla oluşturabilir, aradığınız bilgilere hızla erişebilirsiniz.

25 Yönetici Bilgi Panoları İnşaat Şirketlerine Özgü Yönetici Bilgi Panolarıyla Yöneticileriniz Artık Çok Daha Etkin Bilgilerinizi Görselleştirin Projeleriniz ve şirketinizle ilgili ihtiyaç duyduğunuz verileri görsel bir şekilde tek bir ekranda anlık olarak izleyebilirsiniz. Sık kullandığınız raporlara tek bir tuşla erişebilirsiniz. Yöneticilerinizi Kuvvetlendirin Kilit bilgilerinizi tek bir ekranda takip etmeleri sayesinde yöneticilerinizin daha etkili kararlar almalarını sağlayabilirsiniz. Güncel bilgiler yöneticilerinizin önüne akarak hızlı ve kaliteli kararlar almanıza, doğru zamanda doğru müdahalelerde bulunmanıza yardımcı olur.

26 Yönetimsel Raporlar İnşaat Şirketlerine Özgü Yönetimsel Raporları Kullanarak Şirketinizi ve Projelerinizi Daha Etkili Yönetmeye Başlayın Zengin Raporlara Erişin İnşaat sektörüne özgü çok sayıda zengin raporlar barındırır. Projelerinizle, süreçlerinizle ve şirketinizle ilgili geniş kapsamlı raporlara anlık olarak erişmenizi sağlar. Etkili Kararlar Alın Faaliyetlerinizi, maliyetlerinizi ve hedeflerinizi anlık olarak takip edebilirsiniz. Güvenilir ve güncel bilgilere dayanarak alacağınız kararlar ve atacağınız adımlarla şirketinizin performansını yükseltebilir ve hedeflerinize erişebilirsiniz.

27 Firma Bilgi Kütüphanesi Geçmiş Deneyimleriniz ve Bilgi Varlığınız Firma Bilgi Kütüphanesi ile Elinizin Altında Bilgi Birikimi Oluşturun Bilgi birikiminizi bir havuzda toplayarak kurumsallaştırmanızı sağlar. Personel sirkülasyonunun getirdiği bilgi kaybı risklerinden korunmanıza yardımcı olur. Yeni gelen çalışanların da bilgi birikiminden yararlanarak maksimum verimle çalışmalarına yardımcı olur. Deneyimlerinizden Yararlanın Geçmiş projelerinizde elde ettiğiniz deneyimleri yeni projelerinizde kullanın. Maliyetlerinizi ve risklerinizi daha iyi yönetmenize yardımcı olur. Eski projelerinizde gerçekleşmiş birim fiyatlar, satınalma koşulları, pazarlıklarınız gibi deneyimlerinizden yararlanmanızı sağlar.

28 Yetki, Denetim ve Erken Uyarı Elektronik Yetki ve Denetim Mekanizmaları Sayesinde Çalışanlarınızın Yanlış İşlemler Yapmalarının Önüne Geçin Organize Çalışın Çalışanlarınızın yetkileri dahilinde gerçekleştirebilecekleri işlemleri ve süreçlerdeki sorumluluklarını tanımlayabilirsiniz. Daha organize çalışarak çalışanlarınızın görevlerini belirlediğiniz şekilde yapmalarını sağlayabilir, denetiminizi artırabilirsiniz. Süreçlerinizi Sorunsuz Yürütün Süreçlerinizi nasıl yürüteceğinizi belirleyerek çalışanlarınızın raydan çıkmalarını engelleyebilirsiniz. Erken uyarı mekanizmaları sayesinde süreçlerinizde yaşanabilecek aksaklıkları önceden tespit edebilir ve zamanında müdahaleler gerçekleştirebilirsiniz.

29 Elektronik Onay Mekanizmaları Elektronik Onay Mekanizmalarını Kullanarak Şirketinizin Çevikliğini Artırın Disiplininizi Artırın Satınalma talepleri, ödeme talepleri, hakedişler, siparişler, masraf talepleri gibi tüm konularınızda elektronik onay mekanizmaları kullanarak disiplininizi artırabilirsiniz. Merkezi kontrolünüzü artırabilir ve gereksiz işlemlerin önüne geçebilirsiniz. Hız Kazanın Onay mekanizmaları süreçlerinize hız kazandıracak özellikler barındırmaktadır. Onay beklerken zaman kaybetmemeniz için elektronik bildirimler kullanabilir ve bir işlemin onayda bekleme süresini azaltabilirsiniz.

30 Neden e-mor? e-mor la Şirketinizi Güçlendirecek ve Karlılığınızı Artıracak Kazanımlar Elde Edersiniz 1 Stratejik Katkılar Sürdürülebilir Büyüme Sağlamanız için Gerekli Stratejik Amaçlarınıza Erişmenizi Sağlayan Kurumsal Yönetim Altyapısı 2 Özgün İhtiyaçlarınız İnşaat Sektörünün Özgün İş İhtiyaçlarını Kapsamlı Olarak Karşılayan Kurumsal Yönetim Sistemi 3 En Kapsamlı İnşaat Yazılımı İnşaat Sektörüne Yönelik Geliştirilmiş Geniş Kapsamlı İnşaat Yazılımı 4 En Geliştirilebilir Yönetim Yazılımı Şirketinizin Değişen İş İhtiyaçlarına Göre En Geliştirilebilir Kurumsal Yönetim Yazılımı 5 En İyi ERP Ekibi İnşaat Sektöründe ERP Uygulamaları Konusunda En İyi, En Tecrübeli ve En Geniş ERP Ekibi

6_ _ _n.mp4

6_ _ _n.mp4 SAP Business One SAP Business One http://gateteknoloji.com/wp-content/uploads/2016/12/1567832 6_306102789784420_1572539796541145088_n.mp4 Muhasebe araçlarından daha fazlasına mı ihtiyacınız var? Küçük

Detaylı

Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim

Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim Organizasyon Yönetimi Özlük Yönetimi İşe Alım Yönetimi ve Portalı İşçi Sağlığı Yönetimi Performans/İzin Yönetimi Çalışan Portalı 30 yılı aşkın süredir iş uygulamaları

Detaylı

İŞ ZEKASI (BI * ) Veriniz geleceğe ışık tutsun İşinizi geleceğe göre planlayın

İŞ ZEKASI (BI * ) Veriniz geleceğe ışık tutsun İşinizi geleceğe göre planlayın (BI * ) Veriniz geleceğe ışık tutsun İşinizi geleceğe göre planlayın Kurumunuzun yarınını belirleyecek kararları verirken en iyi iş zekası araçlarını kullanın. *BUSINESS INTELLIGENCE İş Zekası Çözümleri

Detaylı

SAP Sigortaclık Zirvesi 2015

SAP Sigortaclık Zirvesi 2015 SAP Sigortaclık Zirvesi 2015 Sigortacılık için ERP Çözümleri Turgut BAKIR / Proje Yöneticisi 22 Mayıs 2015, Cuma Agenda CYBERSOFT Hakkında ERP Nedir? SAP ERP ve Sigortacılık İnsan Kaynakları Lojistik Süreçler

Detaylı

KOBİLERE MİKRO YAZILIM DAN TİCARİ YAZILIM: MiKRO JUMP YÜKSELMEK için SIÇRA!

KOBİLERE MİKRO YAZILIM DAN TİCARİ YAZILIM: MiKRO JUMP YÜKSELMEK için SIÇRA! KOBİLERE MİKRO YAZILIM DAN TİCARİ YAZILIM: MiKRO JUMP YÜKSELMEK için SIÇRA! Büyümek isteyen her şirkete lazım. mikro.com.tr Sektör bağımsız çalışıyorsanız, birden fazla lokasyonda ya da sektörde faaliyet

Detaylı

Daha ayrıntılı bilgi için: rabia.basay@pargesoft.com Tel :0216 5756070 Mobil : 0530 2949101

Daha ayrıntılı bilgi için: rabia.basay@pargesoft.com Tel :0216 5756070 Mobil : 0530 2949101 Daha ayrıntılı bilgi için: Rabia Başay rabia.basay@pargesoft.com Tel :0216 5756070 Mobil : 0530 2949101 Doğadaki uyumu projelerinize taşıyın... Hizmet Sektörü Firmaları için Uluslararası ERP Yazılımı -

Detaylı

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın!

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! Yeni nesil teknolojilerle geliştirilen GO 3 ile iş süreçlerinizi dilediğiniz gibi yönetirken verimliliğinizi de artırabilirsiniz. GO 3 rol bazlı kişiselleştirilebilir

Detaylı

Sent Sen e t z e LIVE İş Çözümleri Çö Plat Pla f t o f rmu o sentez.com

Sent Sen e t z e LIVE İş Çözümleri Çö Plat Pla f t o f rmu o sentez.com SentezLIVE İş Çözümleri Platformu sentez.com Malzeme Finans Malzeme Genel Özellikler Esnek Parametrik Geliştirilebilir Güvenilir Erişilebilir Entegre Finans Parametrik İşinizin gerektirdiği şekilde özelleştirilebilen

Detaylı

İNŞAAT SEKTÖRÜNDE WEB TABANLI ERP UYGULAMALARI

İNŞAAT SEKTÖRÜNDE WEB TABANLI ERP UYGULAMALARI İNŞAAT SEKTÖRÜNDE WEB TABANLI ERP UYGULAMALARI xproje Erp Uygulamaları MyArge Bilgi Teknolojileri İletişim = 0 544 413 20 86 bilgi_arge@myarge.com Projelerinizde Teknolojiyi En Üst Seviyede Kullanarak

Detaylı

BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE

BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE ARETE BULUT TEKNOLOJİ ÇÖZÜMLERİ BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A R E T E C O N S U L T I N G VERİMLİ. GÖRÜNÜR. GÜVENİLİR. ARETE Bayi Yönetim Çözümüyle, satış terminallerinden

Detaylı

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm!

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Daha Güçlü, Daha Çevik, Daha Sağlıklı Süreçler ile Fark Yaratın Pazarlama, satış ve müşteri hizmet süreçlerini uçtan uca yönetmek, müşteri ilişkilerinde

Detaylı

EGPS Küresel Satın Alma Yönetim Sistemi

EGPS Küresel Satın Alma Yönetim Sistemi EGPS Küresel Satın Alma Yönetim Sistemi EGPS; satınalma planlaması, teklif alma, ihaleye çıkma, teklif değerlendirme, sipariş emri verme, sevkiyat ve lojistik ambar kabulü, stoklama, malzeme çıkışı süreçlerinin

Detaylı

İŞLETMELERDE İŞ SÜREÇ YÖNETİMİ (BPM) UYGULAMASI. Hazırlayanlar Fatma Didem GÜRKAN Endüstri Mühendisi Ahmet Alper ÇALIŞKAN Endüstri Mühendisi

İŞLETMELERDE İŞ SÜREÇ YÖNETİMİ (BPM) UYGULAMASI. Hazırlayanlar Fatma Didem GÜRKAN Endüstri Mühendisi Ahmet Alper ÇALIŞKAN Endüstri Mühendisi İŞLETMELERDE İŞ SÜREÇ YÖNETİMİ (BPM) UYGULAMASI Hazırlayanlar Fatma Didem GÜRKAN Endüstri Mühendisi Ahmet Alper ÇALIŞKAN Endüstri Mühendisi Ajanda 1) İş Süreç Yönetimi (BPM) 2) BPM Yazılımları 3) Farklı

Detaylı

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin!

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! 444 87 36 Multinet Çağrı Merkezi Şirketlere, müşterilerine, üye işyerlerine ve çalışanlarına fayda sağlayan ve katma değerli çözümler sunan Multinet ile tanışın.

Detaylı

İş Hayatında Yeni Bir Start!

İş Hayatında Yeni Bir Start! İş Hayatında Yeni Bir Start! START Neden Start? START her küçük işletmenin sahip olmak isteyeceği bir yazılım... Tek kullanıcılı, muhasebesini dışarıda takip eden küçük işletmelere ve şahıs firmalarına

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

AKTİF İNSAN KAYNAKLARI İÇİN İNTERAKTİF ÇÖZÜM!

AKTİF İNSAN KAYNAKLARI İÇİN İNTERAKTİF ÇÖZÜM! AKTİF İNSAN KAYNAKLARI İÇİN İNTERAKTİF ÇÖZÜM! Tiger HR ile daha hızlı ve verimli İK süreçleri... Tiger HR ile tüm insan kaynakları süreçleriniz kontrol altında. Web tabanlı online mimarisi, modüler yapısı

Detaylı

İşinizi Yönetmenin En Kolay Yolu!

İşinizi Yönetmenin En Kolay Yolu! İşinizi Yönetmenin En Kolay Yolu! Netoloji Hakkında Operasyonel faaliyetlerini İstanbul Ataşehir, Ar-Ge faaliyetlerini Ankara Üniversitesi Teknopark ta yürüten Netoloji, tüm Türkiye de yetkin iş ortakları

Detaylı

GLOBAL EQUIPMENT MANAGEMENT SYSTEM EGEM. Sulaymaniyah 1,500 MW CC Power Plant Conversion TECHNOLOGY FOR A BETTER FUTURE

GLOBAL EQUIPMENT MANAGEMENT SYSTEM EGEM. Sulaymaniyah 1,500 MW CC Power Plant Conversion TECHNOLOGY FOR A BETTER FUTURE EGEM GLOBAL EQUIPMENT MANAGEMENT SYSTEM Sulaymaniyah 1,500 MW CC Power Plant Conversion TECHNOLOGY FOR A BETTER FUTURE 1 1 ENKA Systems, büyük ölçekli ve küresel düzeyde operasyonlar yürüten şirketlerin

Detaylı

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir.

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. Standart Paket, her işletmenin rahatlıkla kullanabileceği, içerisinde olmazsa

Detaylı

TEKNOLOJİK İNSAN KAYNAKLARI

TEKNOLOJİK İNSAN KAYNAKLARI 444 4 908 www.rasyotek.com.tr TEKNOLOJİK İNSAN KAYNAKLARI 6111 SGK TEŞVİKİ SPR STRATEJİK PLANLAMA RAPORU BORDRO HİZMETİ BORDRO HİZMETİMİZ olarak, çeşitli sektörlerde ve farklı büyüklüklerdeki müşterilerimize

Detaylı

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi 1. Genel Bakış Değişen rekabet ortamı ve farklılaşan müşteri beklentileri, bayi ağlarının kompleks ve yönetiminin zor olması satış süreçlerini oldukça farklı bir

Detaylı

GLOBAL EQUIPMENT MANAGEMENT SYSTEM EGEM. Sulaymaniyah 1,500 MW CC Power Plant Conversion TECHNOLOGY FOR A BETTER FUTURE

GLOBAL EQUIPMENT MANAGEMENT SYSTEM EGEM. Sulaymaniyah 1,500 MW CC Power Plant Conversion TECHNOLOGY FOR A BETTER FUTURE EGEM GLOBAL EQUIPMENT MANAGEMENT SYSTEM Sulaymaniyah 1,500 MW CC Power Plant Conversion TECHNOLOGY FOR A BETTER FUTURE ENKA Systems, çok büyük ölçekli ve global düzeyde operasyonlar yürüten şirketlerin

Detaylı

EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması

EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması Çeyrek yüzyıldır işimiz, hayatı kolaylaştıran çözümler sunmak! LOGO, KOBİ lere ve Ar-Ge ye yaptığı büyük yatırımlarla büyüyor. Yazılımlarımızla Türkiye ekonomisine

Detaylı

Şimdi Çok Daha Yetenekli

Şimdi Çok Daha Yetenekli Şimdi Çok Daha Yetenekli Müşterinizi daha yakından tanıyın, müşteri odaklı süreçlerinizle Türkiye nin modern kurumları arasındaki yerinizi alın. Microsoft un Silver Partner seviyesindeki iş ortağı İnnova,

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü

worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü 444 0 262 www.kocsistem.com.tr worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü worksforce Saha Satış Otomasyonu çözümü, saha satış ekiplerinin rota bazlı bir satış planı üzerinden,

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

KoçSistem. İK Uygulaması

KoçSistem. İK Uygulaması KoçSistem İK Uygulaması 444 0 262 www.kocsistem.com.tr İK Uygulaması nedir? İnsan kaynakları ekiplerinin işe alım sürecinden başlayarak, tüm insan kaynakları fonksiyonlarında uçtan uca çözüm üretebilen

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One KOBİleri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz.

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz. OFİS Mikro Perakende Çözümleri 1 MİKRO OFİS SERİSİ Küçük ve orta ölçekteki perakende firmaları için hazırlanan programları, perakende satış noktalarının belkemiği olan satış noktası terminalleri (POSlarla),

Detaylı

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Ağustos 2018 Yaşar Bilgi İşlem A.Ş. 1983 yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Yazılımları ve Dijital Teknolojiler dir

Detaylı

Bütçelemenin En Kolay Hali!

Bütçelemenin En Kolay Hali! Bütçelemenin En Kolay Hali! LOGO MIND BUDGET, GELİŞMİŞ YAZILIM MİMARİSİ İLE BÜTÇE HAZIRLAYAN KULLANICILARA ESNEK VE GÜVENLİ BİR ÇALIŞMA PLATFORMU SUNUYOR. GÜÇLÜ KONTROL MEKANİZMALARI VE HATAYA YER BIRAKMAYAN

Detaylı

Kurumsal & Biz Kimiz?

Kurumsal & Biz Kimiz? Kurumsal & Biz Kimiz? Hakkımızda TEKNOLOJİNİN SUNDUĞU OLANAKLARI MÜŞTERİLERİNİN İŞ VERİMLERİNİ ARTIRMALARINA HİZMET EDECEK BİÇİMDE YORUMLAYAN OPAK AİLESİ HER SEKTÖR VE ÖLÇEKTEN ŞİRKETE ÇÖZÜM SUNUYOR. Şirketleri

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

ÜRETİCİLERE VE BÜYÜK İŞLETMELERE MİKRO YAZILIM DAN KURUMSAL YAZILIM: MiKRO FLY EN BÜYÜK OLMAK İÇİN UÇ!

ÜRETİCİLERE VE BÜYÜK İŞLETMELERE MİKRO YAZILIM DAN KURUMSAL YAZILIM: MiKRO FLY EN BÜYÜK OLMAK İÇİN UÇ! ÜRETİCİLERE VE BÜYÜK İŞLETMELERE MİKRO YAZILIM DAN KURUMSAL YAZILIM: MiKRO FLY EN BÜYÜK OLMAK İÇİN UÇ! Büyümek isteyen her şirkete lazım. mikro.com.tr Büyük bir işletmeye sahipseniz ama en büyük olmak

Detaylı

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Ekim 2018 Yaşar Bilgi İşlem A.Ş. 1983 yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Yazılımları ve Dijital Teknolojiler dir SAP

Detaylı

ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi

ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi ERP'ye Bakış ve ARGUS Plus Zaman içinde firmalar geliştikçe, iş yapış şekilleri değişmekte ve ihtiyaçları artmaktadır. Bir çok gelişen firma, gerçekleştirdikleri operasyonel

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One Kobileri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim!

Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim! Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim! Kurumun misyon ve hedefini benimsemiş, iyi eğitim almış, konusunda uzman kişilerin doğru görev tanımları altında verimli bir şekilde görev aldıkları firmalarda

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

KULLANIM ÖRNEĞİ KATALOĞU. Yammer'ı sosyal çalışma alanınız olarak kullanın ve iş birliği, yenilik ve katılımın başlamasını sağlayın.

KULLANIM ÖRNEĞİ KATALOĞU. Yammer'ı sosyal çalışma alanınız olarak kullanın ve iş birliği, yenilik ve katılımın başlamasını sağlayın. KULLANIM ÖRNEĞİ KATALOĞU Yammer'ı sosyal çalışma alanınız olarak kullanın ve iş birliği, yenilik ve katılımın başlamasını sağlayın. Yammer Kullanım Örneği Kataloğu Yammer, güncelleştirmeleri paylaşmanızı,

Detaylı

GENEL BAKIŞ MOBILTECH

GENEL BAKIŞ MOBILTECH GENEL BAKIŞ MOBİL ÇÖZÜMÜMÜZ ile sağlanacak kazanımları sıralarsak; İşletme maliyetlerinizi azaltır, Daha verimli ve güncel bilgilerle çalışmasını sağlar, Anlık olarak merkezden hatasız bilgi alımını sağlar,

Detaylı

Medical Park ta Kurumsal Kaynak Yönetimi. Ahmet Usta

Medical Park ta Kurumsal Kaynak Yönetimi. Ahmet Usta Medical Park ta Kurumsal Kaynak Yönetimi Ahmet Usta Medical Park Medical Park Medical Park Medical Park Neden ERP? Etkin Finansal ve Maliyet Analizi Malzeme ve Tedarik Yönetimi Verimliliği Operasyonel

Detaylı

CPM ERP: Yüksek verim %25 e varan kârlılık

CPM ERP: Yüksek verim %25 e varan kârlılık CPM ERP: Yüksek verim %25 e varan kârlılık ERP: Kurumsal kaynaklarınızdan maksimum yararlanın! En gelişmiş yönetim araçlarının başında gelen ERP (Enterprise Resource Planning) yazılımları, bugün belli

Detaylı

VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE

VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE ARETE BULUT TEKNOLOJİ ÇÖZÜMLERİ VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ A R E T E C O N S U L T I N G GÜÇLÜ. ENTEGRE. AKILLI. ARETE Varlık Yönetimi Çözümüyle, şirket içinde

Detaylı

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli HOŞGELDİNİZ Erdal Kılıç SOFT Gökhan Akça KoçSistem Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet

Detaylı

Direct Express Hızlı çözümler

Direct Express Hızlı çözümler Direct Express Hızlı çözümler Sizin için TNT Direkt Ekspres DİREKT: Gönderiler depo ve merkezleri atlayarak doğrudan yurtiçi dağıtım ağlarına gönderilir. EKSPRES:Hızlı, esnek ve güvenilir bir kapıdan kapıya

Detaylı

Kurumsal Uygulamalar ve Bilgi Teknolojileri Entegrasyonu

Kurumsal Uygulamalar ve Bilgi Teknolojileri Entegrasyonu Kurumsal Uygulamalar ve Bilgi Teknolojileri Entegrasyonu 20.12.2013 Kurumsal Bilgi Sistemleri Satış ve Pazarlama Bilgi Sistemleri Muhasebe ve Finans Bilgi Sistemleri İnsan Kaynakları Bilgi Sistemi Üretim

Detaylı

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SUBASOFT Hakkımızda Subasoft yazılım, yazılım projelerinizi bütün olarak ele alır. Web site projelerini sadece kod yazmak ya da arayüz eklemek olarak görmüyoruz.firmanızın

Detaylı

Dava Yönetİm Paketİ. İnnova Hukuk Yönetim Sistemi. Uçtan uca dava yönetimi. İnnova teknolojisiyle hukuki süreçlerinizi hızla sonuca ulaştırın.

Dava Yönetİm Paketİ. İnnova Hukuk Yönetim Sistemi. Uçtan uca dava yönetimi. İnnova teknolojisiyle hukuki süreçlerinizi hızla sonuca ulaştırın. İnnova teknolojisiyle hukuki süreçlerinizi hızla sonuca ulaştırın. İnnova Hukuk Yönetim Sistemi Dava Yönetİm Paketİ Büyümesini sürdüren kurumların artan hukuki takiplerinde yeni yardımcısı olacak Dava

Detaylı

İŞLETMEPRO İŞLETME PORTALI

İŞLETMEPRO İŞLETME PORTALI İŞLETME PORTALI Muhasebe yazılımından daha fazlası... İş süreçlerinizin entegrasyonu ile bir adım öndesiniz... Yazılım Danısmanlık Hizmetleri İÇİNDEKİLER İşletme Portalı Nedir?... 2 Modüler Yapı... 3 İşletmelere

Detaylı

Yüz Yüze Projesi Sorumlusu Uluslararası Af Örgütü Türkiye Şubesi

Yüz Yüze Projesi Sorumlusu Uluslararası Af Örgütü Türkiye Şubesi Yüz Yüze Projesi Sorumlusu Uluslararası Af Örgütü Türkiye Şubesi Uluslararası Af Örgütü insan haklarına saygı gösterilmesi, insan hakları ihlallerinin engellenmesi ve bu hakların korunması için çalışan

Detaylı

UniTravel Sistem Yapısı

UniTravel Sistem Yapısı UniTravel Sistem Yapısı 1. UniTravel Sistemi 2. Müşteriler 3. Tedarikçiler Modüller 1. Web Sitesi 2. Satış ve Tedarik Modülleri 2.1. Uçak Modülü 2.2. Otel Modülü 2.3. Tur Modülü 2.4. Transfer Modülü 2.5.

Detaylı

Winka Kurumsal. İş Yönetimi

Winka Kurumsal. İş Yönetimi İş Yönetimi Kurumsal ya da kurumsal olmak isteyen firmaların tüm iş süreçlerini kontrol altına almak için gelişmiş çözümler sunar. Grafiksel analiz raporları, Winka Kokpit ve diğer kurumsal çözümlerle

Detaylı

PROFESYONELİNE BIRAKIN! ISIL İŞLEM TESİSİNİZİN YÖNETİMİNİ. Eagleye Heat Treatment Quality & Management System

PROFESYONELİNE BIRAKIN! ISIL İŞLEM TESİSİNİZİN YÖNETİMİNİ. Eagleye Heat Treatment Quality & Management System Eagleye Heat Treatment Quality & Management System ISIL İŞLEM TESİSİNİZİN YÖNETİMİNİ PROFESYONELİNE BIRAKIN! HQM; ısıl işlem tesisinizdeki üretim süreçlerini izler ve hızlandırır Esnek ekran geçişleri

Detaylı

Gıda Sektöründe Bir Değişim Hikayesi

Gıda Sektöründe Bir Değişim Hikayesi Gıda Sektöründe Bir Değişim Hikayesi İçerik Likom Yazılım Gusto Kurumsal Kaynak Planlama Yazılımı Gıda Sektörüne Yönelik Uygulamalar Uyarlama Adımları Referanslar 2 Likom Yazılım, 24 yıldır büyük ölçekli

Detaylı

LOS Energy. Akaryakıt / Gaz Dağıtım Çözümü

LOS Energy. Akaryakıt / Gaz Dağıtım Çözümü LOS Energy Akaryakıt / Gaz Dağıtım Çözümü Exepto Bilgi Teknolojileri A.Ş. 2003 Yılında kuruldu. Alışan Group Şirketi ISO 9001 Certified Microsoft Çözüm Ortağı Custom Solutions Competency Data Management

Detaylı

EGPS GLOBAL PROCUREMENT SYSTEM TECHNOLOGY FOR A BETTER FUTURE

EGPS GLOBAL PROCUREMENT SYSTEM TECHNOLOGY FOR A BETTER FUTURE EGPS GLOBAL PROCUREMENT SYSTEM Berezovskaya Coal Fired Power Plant Construction of the 3rd Power Block with the Capacity of 800 MW TECHNOLOGY FOR A BETTER FUTURE 1 1 ENKA Systems, çok büyük ölçekli ve

Detaylı

SATIŞ. Microsoft Dynamics CRM. Satış verimliliğini artırın.

SATIŞ. Microsoft Dynamics CRM. Satış verimliliğini artırın. SATIŞ Microsoft Dynamics CRM Satış verimliliğini artırın. Dinamik İşletme Haline Gelin Çalışanlarınız: Satışa Daha Fazla Zaman Ayırsın Satış ekibinize doğal ve kolay anlaşılabilir bir CRM çözümü verin;

Detaylı

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak.

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. 1 Misyon Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. Sahip olduğumuz prensiplerin ışığında, sürdürülebilirlik çerçevesinde, müşterilerimize verimlilik sunmak. 2

Detaylı

SAP Analitik & İnovasyon Forum İstanbul Oyun Devam Ediyor. SAP Hazine ve Finansal Risk Yönetimi Konuşmacı Adı : Oya SARI Firma Adı : ŞİŞECAM

SAP Analitik & İnovasyon Forum İstanbul Oyun Devam Ediyor. SAP Hazine ve Finansal Risk Yönetimi Konuşmacı Adı : Oya SARI Firma Adı : ŞİŞECAM SAP Analitik & İnovasyon Forum İstanbul Oyun Devam Ediyor SAP Hazine ve Finansal Risk Yönetimi Konuşmacı Adı : Oya SARI Firma Adı : ŞİŞECAM Gündem Neden SAP TRM? SAP TRM Ürün ihtiyacı ve Danışman seçim

Detaylı

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Satışınızı artırmak ve masraflarınızı

Detaylı

BORUSAN TEKNOLOJİ GELİŞTİRME VE ARGE A.Ş. BORUSAN GRUBU PROJE YÖNETİM SİSTEMATİĞİ

BORUSAN TEKNOLOJİ GELİŞTİRME VE ARGE A.Ş. BORUSAN GRUBU PROJE YÖNETİM SİSTEMATİĞİ BORUSAN TEKNOLOJİ GELİŞTİRME VE ARGE A.Ş. BORUSAN GRUBU PROJE YÖNETİM SİSTEMATİĞİ Irmak KOÇKAN ERSOLMAZ 08.11.2018 1 BORUSAN HOLDİNG 08.11.2018 2 BORUSAN GRUBU 08.11.2018 3 BORUSAN GRUBU ÇELİK LOJİSTİK

Detaylı

Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083

Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ SEYAHAT İŞLETMELERİNDE OTOMASYON SUNUMU Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083

Detaylı

Elektra Devre Mülk & Devre Tatil Yönetim Sistemi. Devre Tatil Satış Sözleşmesi & Satış CRM & Primler & Ödemeler ve Tahsilatlar & Finans

Elektra Devre Mülk & Devre Tatil Yönetim Sistemi. Devre Tatil Satış Sözleşmesi & Satış CRM & Primler & Ödemeler ve Tahsilatlar & Finans Elektra Devre Mülk & Devre Tatil Yönetim Sistemi Devre Tatil Satış Sözleşmesi & Satış CRM & Primler & Ödemeler ve Tahsilatlar & Finans Devre Mülk ve Tatil Yönetim Sistemi Dairelerin dönemlere göre doluluk

Detaylı

Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil!

Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil! Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil! Turint, turizm sektöründe faaliyet gösteren acentelere artı değer katma esasına göre geliştirilmiş, emsalsiz bir bilgi yönetim sistemidir! Çağın en etkili mecrası

Detaylı

İŞLETMELERDE İŞ SÜREÇ YÖNETİMİ (BPM) UYGULAMASI. Hazırlayanlar Fatma Didem GÜRKAN Endüstri Mühendisi Ahmet Alper ÇALIŞKAN Endüstri Mühendisi

İŞLETMELERDE İŞ SÜREÇ YÖNETİMİ (BPM) UYGULAMASI. Hazırlayanlar Fatma Didem GÜRKAN Endüstri Mühendisi Ahmet Alper ÇALIŞKAN Endüstri Mühendisi İŞLETMELERDE İŞ SÜREÇ YÖNETİMİ (BPM) UYGULAMASI Hazırlayanlar Fatma Didem GÜRKAN Endüstri Mühendisi Ahmet Alper ÇALIŞKAN Endüstri Mühendisi 4 Haftalık Ajanda 1. Hafta: Örneklerle BPM-ERP İlişkisi 2. Hafta:

Detaylı

Dağıtım ve Perakende sektörü için Openbravo ERP Ticaret ve Perakende Çözümü

Dağıtım ve Perakende sektörü için Openbravo ERP Ticaret ve Perakende Çözümü Dağıtım ve Perakende sektörü için Openbravo ERP Ticaret ve Perakende Çözümü Hazırlayan ve Sunan Mehmet Demirel Openbravo Çözüm Danışmanı Openbravo Solutions Consultant Mail: mehmet@unibravo.com https://twitter.com/unibravo

Detaylı

SODEXO FUEL PASS İLE AKARYAKIT HARCAMALARINIZI KONTROL ALTINA ALMAK SİZİN ELİNİZDE YAŞAM KALİTESİ HİZMETLERİ

SODEXO FUEL PASS İLE AKARYAKIT HARCAMALARINIZI KONTROL ALTINA ALMAK SİZİN ELİNİZDE YAŞAM KALİTESİ HİZMETLERİ İKOLAYLIK & VERİMLİL K SODEXO FUEL PASS İLE AKARYAKIT HARCAMALARINIZI KONTROL ALTINA ALMAK SİZİN ELİNİZDE YAŞAM KALİTESİ HİZMETLERİ FUEL PASS Sodexo Fuel Pass harcama yönetimi hizmetimiz ile Türkiye nin

Detaylı

30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire. çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını. belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve

30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire. çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını. belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve 30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve kullanımı kolay bir iletişim sistemi olan son Responder versiyonu

Detaylı

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler www.faktorgrup.com İşlerinizde Profesyonel Çözümler Değerli yöneticiler, Bildiğiniz gibi, içinde yaşadığımız yüzyılda modern işletmecilik kavramı beraberinde

Detaylı

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi CEO - Yönetim Raporlama Sistemi Tanıtım ve Çalışma Şekli: %100 Türk Mühendisleri tarafından geliştirilen CEO-Yönetim Raporlama Sistemi yazılımı, Nokta Bilgisayar A.Ş.'nin tescilli bir markasıdır. Günümüz

Detaylı

İsg Çözümleriniz Modern Tasarımla, Tek Çatı Altında

İsg Çözümleriniz Modern Tasarımla, Tek Çatı Altında İSGZONE NEDİR? İsg Çözümleriniz Modern Tasarımla, Tek Çatı Altında İSGZONE, Türkiye de faaliyet gösteren tüm iş yerlerinin, İş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuatı dâhilindeki süreçlerinin tümünde kullanılacak

Detaylı

Finans Yönetimi İçin Bilgi Sistemi Tasarımı

Finans Yönetimi İçin Bilgi Sistemi Tasarımı Finans Yönetimi İçin Bilgi Sistemi Tasarımı Finans ve Muhasebe Kavramları Finans, kişilerin veya kurumların maddi gelir elde etmeleri, yatırım yapmaları ve zaman içinde bu yatırımları değerlendirmeleriyle

Detaylı

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları YÖNETİCİ GELİŞTİRME 360 Yönetici Geliştirme Eğitimi İşletmelerde kalıcı başarının sağlanması, kurumun stratejik hedefleri ile uyumlu, yüksek performans göstermeye odaklanmış; motive olmuş takımları oluşturmak

Detaylı

Gündem. Demo 3D ile Geleceği Görmek. Dijitalis Yazılım ve Danışmanlık Ltd.Şti. www.dijitalis.com

Gündem. Demo 3D ile Geleceği Görmek. Dijitalis Yazılım ve Danışmanlık Ltd.Şti. www.dijitalis.com Gündem Demo 3D ile Geleceği Görmek 1 Dijitalis Dijitalis, stratejik taktiksel ve operasyonel doğru kararlar verebilmek ve dinamik değişiklere çok hızlı adapte olabilmek için entegre çözümler sunar. Tedarik

Detaylı

Mali Tablolar Ön Denetimi ve Finansal Rating

Mali Tablolar Ön Denetimi ve Finansal Rating Mali Tablolar Ön Denetimi ve Finansal Rating Değişen Koşullara Ayak Uydurun Mevcut Durumdaki Gelişmeler Ülkemizde Finansal Sistem son yıllarda önemli değişikliklere uğramaktadır.yeni finansal ortama ayak

Detaylı

YAZILIMI DBI YAZILIM A.Ş.

YAZILIMI DBI YAZILIM A.Ş. YAZILIMI DBI YAZILIM A.Ş. İhracat Modülü DBI YAZILIM TEKNOLOJİLERİ (232) 463 6798 cep : 555.96 14494 İhracat Yapan İşletmeye Faydaları, Uluslararası Düzeyde Kurumsal Belge & Bilgi & Rapor Hazırlayabilme

Detaylı

Bilgisayar, tablet, akıllı telefon, televizyon kısacası internete bağlanabildiğiniz her yerden kullanabileceğiniz gerçek bir internet uygulamasıdır.

Bilgisayar, tablet, akıllı telefon, televizyon kısacası internete bağlanabildiğiniz her yerden kullanabileceğiniz gerçek bir internet uygulamasıdır. Apsiyon Nedir? Yeni Yönetim Asistanınız Apsiyon, apartman site yöneticisinin yeni assistanı olarak hizmet veren online bir platformdur. Sitenizin finansal durumundan, site sakinleri ile iletişim kurmaya

Detaylı

MİKTOP. Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

MİKTOP. Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. MİKTOP Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi 1 MİKTOP SADELEŞTİRİLMİŞ TİCARİ OTOMASYON PAKETİ MİKTOP Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi, firmanızın tüm ticari işlemlerini kusursuz bir biçimde yürütmeniz

Detaylı

Genel Bakış. Microsoft Dynamics CRM. Verimliliğinizi artırın.

Genel Bakış. Microsoft Dynamics CRM. Verimliliğinizi artırın. Genel Bakış Microsoft Dynamics CRM Verimliliğinizi artırın. Dinamik İşletme Haline Gelin Pazarlama: Pazarlama Etkinliğinizi Maksimuma Çıkarın Microsoft Dynamics CRM ile kuruluşunuzun pazarlama verimliliğini

Detaylı

Üretim yapan firmalar için bir test

Üretim yapan firmalar için bir test Üretim yapan firmalar için bir test ERP Yazılımınız size ne kadar hizmet ediyor veya siz onu ne kadar etkin kullanıyorsunuz? Hazırlayan Cengiz Pak, cengiz@cengizpak.com.tr Tarih Haziran 2010 Aslında bilgisayar

Detaylı

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü NovaFortis Yazılım Danışmanlık E-dönüşüm adaptörü E-DÖNÜŞÜM ADAPTÖRÜ E-dönüşüm adaptörü e-fatura, e-arşiv fatura, e-defter ve e-ihracat süreçlerini yönetmek üzere tasarlanmış bir masaüstü uygulamasıdır.

Detaylı

ATS Pro. Araç Filo Yönetimi Yazılımı. www.orjin.net

ATS Pro. Araç Filo Yönetimi Yazılımı. www.orjin.net ATS Pro Araç Filo Yönetimi Yazılımı www.orjin.net Orjin Yazılım Hakkında Orjin Yazılım Hakkında ORJIN Yazılım 10 Yıllık Tecrübemize Ortak Olun... 1998 yılında, bilişim sektöründe tecrübeli ve dinamik bir

Detaylı

Gökay Çiçek İş Geliştirme Müdürü

Gökay Çiçek İş Geliştirme Müdürü Gökay Çiçek İş Geliştirme Müdürü gokay.cicek@trinoks.com Demirbaş Yönetimi Nedir? Demirbaş Yönetimi, işletme bünyesindeki sabit kıymetlerin sistematik bir yapıda izlenmesi, analiz edilmesi ve raporlanması

Detaylı

Kurumsal şirketlerin muhasebe ve finans bölümlerinde en az 4 yıl çalışmış olmak.

Kurumsal şirketlerin muhasebe ve finans bölümlerinde en az 4 yıl çalışmış olmak. ALACAK TAKİP KONTROLÖRÜ Alacakların vadesinde tahsilatının takibi, Vadesinde tahsil edilmeyen alacaklar için yurtiçi ve yurtdışı birimlerin uyarılması, Hukuki takipteki alacaklar için yurt dışı ofislerle

Detaylı

İhtiyacınızıBelirleyin, Size Çözüm Sunalım. Lastik Servis Satış. Finans. Dış Ticaret. Lastik Otel Fatura. Lastik Kaplama Cari CRM

İhtiyacınızıBelirleyin, Size Çözüm Sunalım. Lastik Servis Satış. Finans. Dış Ticaret. Lastik Otel Fatura. Lastik Kaplama Cari CRM İhtiyacınızıBelirleyin, Size Çözüm Sunalım Satınalma Finans Lastik Servis Satış Dış Ticaret Lastik Otel Fatura CRM Lastik Kaplama Cari E-Fatura B2B (Bayii Yönetimi) Muhasebe E-Defter B2C( Müşteri Yönetimi)

Detaylı

ANALİZ BİLİŞİM HAKKINDA

ANALİZ BİLİŞİM HAKKINDA ANALİZ BİLİŞİM HAKKINDA 1996 yılında bilişim dünyasına adım atmış olan Analiz Bilişim, kuruluşundan bu yana gelişim ve ilerlemeyi hedeflemiştir. Geliştirdiğimiz Jetra Raporlama Programı bu kurumsal çabanın

Detaylı

İnşaat Şirketlerinde ANA VERİ YÖNETİMİ: Verilerinizin tutarlılığını nasıl sağlarsınız?

İnşaat Şirketlerinde ANA VERİ YÖNETİMİ: Verilerinizin tutarlılığını nasıl sağlarsınız? İnşaat Şirketlerinde ANA VERİ YÖNETİMİ: Verilerinizin tutarlılığını nasıl sağlarsınız? İÇERİK: Ana Veri Yönetimi Nedir?... 3 İnşaat Şirketlerinde Ana Veri Yönetiminde Başarısızlık Hangi Problemlere Yol

Detaylı

ONLINE İŞE ALIM & ADAY VERİTABANI

ONLINE İŞE ALIM & ADAY VERİTABANI ONLINE İŞE ALIM & ADAY VERİTABANI TANITIM DOKÜMANI EXECUSELECT - ONLİNE İŞE ALIM VE ADAY VERİTABANI SİSTEMİ Hızlı ve doğru kararlar almanın giderek önem kazandığı günümüz piyasa şartlarında, iş akışının

Detaylı

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda.

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. Broşür Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. 2010 Cisco ve/veya bağlı kuruluşları. Tüm hakları saklıdır. Bu belge Genel Cisco Bilgileri ni içerir. Sayfa 1/5 Yeni Çalışma

Detaylı

Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz?

Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz? Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz? testo Saveris Retail Chain: kalite yönetiminizde izlenebilirlik ve maksimum verimlilik için dijital çözüm. Kalite yönetiminizi bugün nasıl gerçekleştiriyorsunuz?

Detaylı

daha kolay! MicroDestek +90 232 465 14 99 İş ve Dava Takibi KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi, hukuk büroları için hazırlanmış bir ofis otomasyonudur.

daha kolay! MicroDestek +90 232 465 14 99 İş ve Dava Takibi KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi, hukuk büroları için hazırlanmış bir ofis otomasyonudur. twitter.com/microdestek facebook.com/microdestek İş ve Dava Takibi daha kolay! KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi, hukuk büroları için hazırlanmış bir ofis otomasyonudur. Tek bir programla ofisinizin tüm işlemlerini

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI. Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için

İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI. Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için 2 Biz Kimiz? Artı Metrik Bilişim Teknolojileri, iş yerlerinde sağlığın ve güvenliğin korunması, geliştirilmesi, işe bağlı hastalık ve kazaların

Detaylı

Bahçeşehir Koleji, Workcube İle Süreçlerini Raporlanabilir Bir Yapıya Dönüştürdü.

Bahçeşehir Koleji, Workcube İle Süreçlerini Raporlanabilir Bir Yapıya Dönüştürdü. workcube başarı hikayesi BAHÇEŞEHİR KOLEJİ Bahçeşehir Koleji, Workcube İle Süreçlerini Raporlanabilir Bir Yapıya Dönüştürdü. 1994 yılından bu yana eğitim sektöründe faaliyet gösteren Bahçeşehir Koleji,

Detaylı

TİM DOĞU ANADOLU MECLİSİ TİM ERZURUM DA

TİM DOĞU ANADOLU MECLİSİ TİM ERZURUM DA TİM DOĞU ANADOLU MECLİSİ TİM ERZURUM DA 20.03.2019 BİZ KİMİZ? Halka açık bir şirket olan Coface, son 70 yıldır DÜNYANIN ÖNDE GELEN TİCARİ ALACAK SİGORTASI ŞİRKETLERİNDENDİR Müşterilerimizle hem iç piyasalarında

Detaylı

Perakende sistemlerinizi kolay ve sorunsuz yönetmek sizin elinizde.

Perakende sistemlerinizi kolay ve sorunsuz yönetmek sizin elinizde. Perakende sistemlerinizi kolay ve sorunsuz yönetmek sizin elinizde. www.hqtech.co.za Tekstil, konfeksiyon, ayakkabı, aksesuar, mobilya, beyaz eşya, gıda vb. perakende mağazalarına özel olarak geliştirilmiş

Detaylı