Ticari Bina Servisleri. Gelişmiş Sistem Performansları için eksiksiz çözümler

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ticari Bina Servisleri. Gelişmiş Sistem Performansları için eksiksiz çözümler"

Transkript

1 Ticari Bina Servisleri Gelişmiş Sistem Performansları için eksiksiz çözümler

2

3 Deneyim Su teknolojileri konusunda küresel bir lider olan Xylem, üstün AR-GE, dizayn ve uygulama tecrübesiyle kullanıcıların su ile ilgili en zorlu sorunlarına çözümler sunuyor. Dünyanın önde gelen su, atıksu ve HVAC markalarını da kapsayan geniş portföyüyle ticari bina segmentine yönelik en kapsamlı ürün ve çözümleri sunuyoruz. Ayrıntılı bilgi Ticari bina segmentinin tüm ihtiyaçlarının farkında olarak, ürünlerimizin seçimleri ve teknik özellikleri konusunu seçim programlarıyla destekliyoruz. Xylect, en güncel bilgileri, geniş ürün grubuna ait en kapsamlı dökümanları sunan sektör lideri bir seçim programıdır. Tam konfigürasyon Özel olarak tasarlanmış Loop4U kullanıcı ihtiyacına en uygun ürünleri belirler. Loop4U girilen veri kapsamlı databankasıyla karşılaştırarak en uygun seçimini sağlamak için sonuçları bir liste halinde sunar. Çevre dostu mühendislik Xylem ürünleri enerji tasarrufunu azaltarak üstün performans ve verimlilik sunarken ömür boyu maliyeti minimum seviyede tutar.

4 Bize güvenebilirsiniz Xylem ürünleri dünya çapında birçok nitelikli projede kullanılmaktadır. Tercih ediliyoruz, çünkü modern toplumların güvenilirlik ve verimlilik konularındaki taleplerini en iyi biz karşılıyoruz. Ürünlerimizi kullanıcılara ister evlerinde, ister işlerinde, isterlerse sosyal hayatlarında konfor ve güvenlik sunuyoruz. Tuzla Evora - İSTANBUL Evora İstanbul, Tuzla da şehrin en büyük yaşam projelerinden biri olarak yükseliyor. Büyük çoğunluğu deniz manzaralı konut, ticaret ve alışveriş bölgelerinden oluşan bu dev proje, İstanbul a yeni bir soluk, şehir hayatına ise yeni bir konfor anlayışı getiriyor. 300 dönüm arazi üzerine kurulan bu dev projenin tüm HVAC, atıksu, hidrofor pompaları ve yangın pompaları Lowara marka olarak kullanılmıştır. Osmanlı Arşivleri - İSTANBUL Dünyanın en büyük arşivlerinden biri olan Osmanlı Arşivleri toplamda 57 bin m 2 lik bir alan üzerine konumlandırılmış ve 13 bloktan oluşmuştur. Dünya çapında büyük öneme sahip bu projenin tüm ısıtma ve soğutma sirkülasyon pompaları, hidrofor sistemleri ve drenaj pompa grupları LOWARA marka kullanılmıştır. Bademlik Otel - ESKİŞEHİR Eskisehir in tum manzarasina hakim olan Bademlik Otelin toplam inşaat alanı m 2 lik bu eşsiz projenin tüm HVAC ve Derinkuyu pompaları, Hidrofor Setleri, NFPA 20 Yangın Hidrofor Sistemleri Lowara marka kullanılmıştır. Forum AVM - KAYSERİ 75,500 m² lik arsa alanı üzerinde bulunan Forum Kayseri konumu ile perakende sektörü için büyük önem taşımakta olan bu projede de tüm HVAC, Hidrofor ve Drenaj Pompa Grupları Lowara olarak tercih edildi.

5 Sarphan Finansbank - İSTANBUL Istanbul Finans merkezinin tam kalbinde yer alan ve SarpGroup tarafından Türkiye ye kazandırılan uluslararası ödüllü Türkiye nin en yüksek binalarından olan Sarphan Finans Park ın hidroforları Lowara olarak tercih edildi. Burj Khalifa - BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ 2010 yılında faliyete geçen, Xylem in özel tasarladığı hidroforlarla günde 1000m³ suyu 800m yüksekliğine ulaştırıyoruz. 6 su transfer seti, 7 basınç hidroforu. Le Meridien Hotel - İSTANBUL Le Meridien İstanbul Etiler, Dünyanın tescilli tek Jet set yayını olan Elite Traveler tarafından hazırlanan Dünya üzerindeki en iyi 101 Suit listesine girerek best on theplanet unvanını aldı. Bu eşsiz otelin tüm HVAC, hidrofor ve drenaj sistemleri grubu Lowara olarak tercih edildi.

6 Ecocirc XL Lowara nın yeni ürünüdür. Islak rotorlu sirkülasyon pompasından istediğiniz her şeyi bu pompada bulacaksınız. Geniş ürün yelpazesi ve kusursuz tasarımı sayesinde her ortamda çalışmaya uyumludur. Bu da verimli bir sisteme sahip olmanızı sağlar.

7 HVAC Xylem, ısıtma soğutma ve sıcak su sistemleri için yüksek verimli eksiksiz bir seri sunmaktadır. ErP ready 2015 ErP ready 2015 ecocirc Serisi Yüksek verimli, enerji tasarruflu, değişken hızlı sirkülasyon pompalarıdır. ErP 2015 standartlarına hazır. Maksimum 3m³/h debi. Maksimum 6m basma yüksekliği Maksimum 10 bar basınç Sıcaklık -10 C +110 C Üzerinde ekran olan modeller ecocirc PREMIUM olarak adlandırılır. ecocirc XL Serisi Yüksek verimli, enerji tasarruflu, değişken hızlı sirkülasyon pompaları. ErP 2015 standartlarına hazır. Maksimum 60m³/h debi. Maksimum 13m basma yüksekliği Sıcaklık -10 C +110 C Modbus,RTU ve backnet sistemleriyle iletişim kurma İletişim özelliği olan modeller ecocirc XL Plus olarak adlandırılır. ecoirc PRO Serisi Yeni nesil kullanım suyu sirkülasyon pompasıdır. ErP 2015 direktiflerine hazır. Maksimum 1m 3 /h debi Maksimum 3m basma yüksekliği Maksimum 10bar işletme basıncı Sıcaklık +2 C 65 C FC-FCT Serisi İkiz ve tekli tip in-line pompalardır. Tekli pompalar da 330 m³/h, ikiz pompalarda 610m³/h a kadar maksimum debi. Maksimum 89 m basma yüksekliği Maksimum 22 kw a kadar güç Hydrovar ile birlikte kullanılabilir. FH Serisi EN733 uygun döküm gövdeli, AISI316L Paslanmaz çelikten lazer kaynak teknolojisi ile üretilmiş fanlı ( serisine kadar) pompalardır. Sıvı Sıcaklığı FH serilerinde -20 C +85 C (opsiyonel 120 C) FH serilerinde -30 C +120 C Nemli ve asidik ortamlara karşı katoferez boya

8 Çok katlı binalar için özel olarak tasarlanmış hidrofor sistemlerimi, en prestijli ticari binalarda yüksek konforda su basıncı sağlıyor. Yüksek kalite ürünlerimizi sistem uzmanlığımızla birleştirerek sunduğumuz çözümler, ömür boyu maliyetini azaltırken, enerji maliyetini düşürmenize yardımcı olur.

9 Su Temini Güvenilir su temini demek, en üst katta bile konforlu su akışı demektir. GM-eHM Serisi Yüksek performanslı Lowara pompalardan üretilmiş hidroforlardır. Maksimum debi 100m 3 /h Maksimum basma yüksekliği 160m AISI 304 /AISI 316 paslanmaz çelik pompa gövdesi Maksimum 75 C sıvı sıcaklığı GM-VM Serisi Dikey milli paket tip hidroforlardır. Maksimum 48m 3 /h debi Maksimum 100m basma yüksekliği Maksimum 10bar Çalışma Basıncı Talep halinde farklı malzeme veya siparişe özel üretim yapılabilir. GM-SV Serisi Dikey mili paslanmaz çelik paket tip hidroforlardır. Maksimum 600m 3 /h debi Maksimum 160m basma yüksekliği Modele göre 8 ile 25 bar arası maksimum çalışma basıncı Opsiyonel AISI304 AISI316 pompa gövdesi Talep halinde farklı malzeme veya siparişe özel üretim yapılabilir. Hidroforda kullanılan SV serileri WRAS sertifikasına sahiptir. GVF Serisi Panodan frekans kontrollü paket hidrofor sistemleridir. Maksimum 1840 m 3 /h debi Maksimum 160m basma yüksekliği Modele göre; bar çalışma basıncı Opsiyonel olarak AISI 304 ve AISI 316 pompa gövdesi 5 pompalıya kadar üretim imkanı GHV Serisi Mikro işlecili frekans kontrollü hidrofor sistemleridir. Maksimum 1840 m 3 /h debi Maksimum 160m basma yüksekliği Her pompa üzerinde birbiri ile haberleşen Hydrovar frekans kontrol ünitesi Her pompa birbirinin tam yedeği olarak çalışır, sistem kesinlikle durmaz Hidroforda kullanılan SV serileri WRAS sertifikasına sahiptir.

10 Pompaları tam hızda çalıştırmak enerji israfıdır. Xylem in eşsiz Hydrovar ı sisteminizin ihtiyacı olan debi ve basma yüksekliğini sağlar. Enerji tasarrufu böyle başlar.

11 Hydrovar Kullanıcı dostu frekans kontrol cihazları Tüm pompalarda enerji tasarrufu yapmanın en etkili yolu, talep edilenle pompa kapasitesinin birbiriyle sürekli örtüşmesidir. Hydrovar, uygulamalardaki ihtiyaca göre motor hızını ayarlayabilen dünyanın ilk mikroişlem veri tabanlı kontrol cihazıdır. Arıza güvenliğinin gerekli olduğu sistemler için uzun zamandır beklenen çözümdür. Hydrovar ın eşsiz modüler tasarımı sayesinde IEC standartlarına uygun her türlü santrifüj pompayla uyumludur. Hydrovar motor hızını ayarlamaktan daha fazlasını yapar. Pompanızın performansını yöneterek geniş sistem koşullarına uyum sağlayarak enerji tasarrufunu %70 e kadar arttırır (Tüv Österreich - Avusturya tarafından, 5 Mart 2005 tarihinde yapılmış ve kayıt altına alınmıştır). Hiçbir ilave kontrol cihazına gerek kalmadan Hydrovar tek başına 8 pompaya kadar kontrol edebilir. Hydrovar, pahalı kontrol panellerine, kontrol vanalarına ve büyük basınç tanklarına olan ihtiyacı ortadan kaldırarak size; Daha düşük ekipman maliyeti Daha düşük bakım maliyeti Geliştirilmiş işletme performansı Hydrovar 1,1kW dan 22 kw a kadar güç aralığı Sistem eğrisine ve manuel ayarlarına göre sabit basınç, sabit debi, sıcaklık, fark basınç ve sıcaklık kontrolü Modbus ile iletişim kurabilme Sıfır talepte pompayı durdurma

12 Atık su ve kanalizasyon suyunun çabuk, sessiz ve etkili bertarafında tüm dünyada bize güveniliyor. Sisteminizin analizini yaparak atık suyun drenajı ve transferinde en uygun çözümü sunuyoruz. Yüksek kalite ürünlerimizi sistem uzmanlığı ile birleştirerek sunduğumuz çözümler, ömür boyu maliyetini azaltırken, enerji maliyetini de düşürmenize yardımcı oluyor.

13 Atık su grubu Sektör lideri atık su pompa grupları DOC - DIWA - DOMO - DL Serisi Drenaj ve atık su uygulamalırıiçin geliştirilmiş pompalardır. Preslenmiş paslanm çelikten imal edilmiştir. Maksimum 42m³/h debi. Maksimum 25m basma yüksekliği Düşük bakım maliyeti Geniş ürün yelpazesi Geniş kullanım alanı GLS Serisi Atık su için ağır hizmet dökme demir dalgıç pompalardır. Maksimum sıvı sıcaklığı 40 C Maksimum 244m³/h debi. Maksimum 41m basma yüksekliği Maksimum daldırma derinliği 20m Kendini temizleyebilen tıkanmaz tip fanlı Geniş kullanım alanı Bazı modeller için talep halinde ATEX e uygun üretim yapılabilir. GLV Serisi Atık su için ağır hizmet dökme demir dalgıç pompalardır. Maksimum sıvı sıcaklığı 40 C Maksimum 196m³/h debi. Maksimum 29m basma yüksekliği Maksimum daldırma derinliği 20m Vortex fanlı Bazı modeller için talep halinde ATEX e uygun üretim yapılabilir FDLT Serisi Parçalayıcı (öğütücülü) bıçaklı dalgıç pompalardır. Ticari binalar ve endüstriyel tesislerde katı partikül içeren atıksuların transferi için tasarlanmış pompalar Maksimum sıvı sıcaklığı 40 C Maksimum 60m³/h debi. Maksimum 73m basma yüksekliği 20m daldırma derinliği Bazı modeller için talep halinde ATEX e uygun üretim yapılabilir. BOX Serisi Partikül ve lif içeren sıvıları transfer edebilen yüksek performanslı atıksu pompaları ile donatılmış atık su tahliye sistemleridir. Pompa tipine bağlı olarak 35 C - 50 C sıvı sıcaklığı Maksimum 108m³/h debi. Maksimum 46m basma yüksekliği Minibox serisinde 85lt, Midibox serisinde 110lt, Singlebox plus serisinde 270lt, Doublebox plus serisinde 550lt depo hacmi. Klavuz veya Sabit boruya tesisatlama olanağı Basit ve pratik montaj imkanı Kolay bakım imkanı

14 Binaların en zorunlu ihtiyaçlarını karşılamak için test edilmiş ve tasarlanmış sistemlerdir. Lowara GEN serisi yangın hidroforları ihtiyaç duyulduğu her an göreve hazır donanıma sahiptir.

15 Yangınla Mücadele EN / NFPA20 yönetmeliğine uygun Lowara yangın hidrofor sistemleri. Sondan emişli dökme demir FH serisi ve paslanmaz çelik SH serisi pompalar ile üretilen yangın hidroforları dizel ve elektrikli olarak temin edilebilir. Ana pompa çalıştırılmadan sistem basıncını sürdürmeyi sağlayan jokey pompa ilave olarak bu sisteme dahil edilebilir. GEN Serisi hidrofor sistemleri tamamıyla tek bir kaide üzerine monte edilerek kolay montaj imkanı sunar. Ayrıca sunduğu otomatik test, uzaktan otomasyon özellikleriyle güvenliği en üst noktaya taşır. GEN 00D & 01D serisi 1 FH veya SH dizel pompalı 01 D versiyonu ilave e-sv serisi jokey pompa 650m³/h e kadar debi 100m ye kadar basma yüksekliği GEN 10D ve 11D series FH/SH serisi 1 FH serisi dökme demir dizel pompa 1 FH serisi dökme demir elektrikli pompa veya SH serisi paslanmaz çelik pompa) 11D versiyonu ilave e-sv jokey pompa 1300m³/h e kadar debi 100m ye kadar basma yüksekliği GEN 10 ve 11 FH/SH serisi 1 FH serisi dökme demir elektrikli pompa (veya SH serisi paslanmaz çelik pompa) 01 versiyonu ilave e-sv serisi jokey pompa 650m³/h e kadar debi 100m ye kadar basma yüksekliği

16 Xylem /'zīlem/ 1) Bitkide suyu kökten yukarı taşıyan doku; 2) Dünyanın önde gelen su teknolojisj firması Ortak bir amaç için bir araya gelmiş kişi: Dünyanın su ihtiyacını karşılayan yenilikçi çözümler üretmek için çalışıyor. Suyun kullanımı, korunması, gelecekte yeniden kullanımı için yeni teknolojiler geliştirmeye odaklıyız. Suyu taşıyoruz, analiz ediyoruz ve çevreye geri veriyoruz. Evlerde, apartmanlarda, fabrikalarda ve tarlalarda insanların suyu verimli kullanmalarına yardımcı oluyoruz. 150 den fazla ülkede, bizi lider marka ve uygulama uzmanlığı ve yenilikçi mirasımızla tanıyan müşterimizle güçlü ve uzun vadeli birlikteliklere sahibiz. Xylem, sürdürülebilir uygulamaları ve çözümlerinde yakaladığı gelişim sayesinde son iki yıldır Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi nde yer almaktadır. Xylem in hizmetleri hakkında daha fazla bilgi için adresini lütfen ziyaret ediniz. Türkiye Distribütörü İLPA Su Teknolojileri Ticaret A.Ş. Dudullu Organize Sanayi Bölgesi Natoyolu Cad. No: 267/C Ümraniye İstanbul / Türkiye Tel : (Pbx) Faks : Bu teknik dökümanda unutma ve yazım hataları müstesnadır. Tüm teknik bilgilerde haber vermeden değişiklik yapma hakkımız saklıdır

Domestik Bina Servisleri. Villalar, apartmanlar ve küçük ticari binalar için yüksek enerji tasarruflu, en güvenilir pompa sistemleri

Domestik Bina Servisleri. Villalar, apartmanlar ve küçük ticari binalar için yüksek enerji tasarruflu, en güvenilir pompa sistemleri Domestik Bina Servisleri Villalar, apartmanlar ve küçük ticari binalar için yüksek enerji tasarruflu, en güvenilir pompa sistemleri Suyunuza hak ettiği değeri verin. Su modern yaşam için her geçen gün

Detaylı

Ticari Bina Servisleri. Gelişmiş sistem performansları için eksiksiz çözümler

Ticari Bina Servisleri. Gelişmiş sistem performansları için eksiksiz çözümler Ticari Bina Servisleri Gelişmiş sistem performansları için eksiksiz çözümler Xylem 150 den fazla ülkede temiz su ve atık su alanındaki uygulama tecrübesi, 4 milyar doları aşan cirosu ve 12.000 den fazla

Detaylı

Domestik Bina Servisleri. Villalar, apartmanlar ve küçük ticari binalar için yüksek enerji tasarruflu, en güvenilir pompa sistemleri

Domestik Bina Servisleri. Villalar, apartmanlar ve küçük ticari binalar için yüksek enerji tasarruflu, en güvenilir pompa sistemleri Domestik Bina Servisleri Villalar, apartmanlar ve küçük ticari binalar için yüksek enerji tasarruflu, en güvenilir pompa sistemleri Suyunuza hak ettiği değeri verin. Su modern yaşam için her geçen gün

Detaylı

Ticari Bina Servisleri. Gelişmiş sistem performansları için eksiksiz çözümler

Ticari Bina Servisleri. Gelişmiş sistem performansları için eksiksiz çözümler Ticari Bina Servisleri Gelişmiş sistem performansları için eksiksiz çözümler Lowara, ticari bina servislerindeki büyük oyuncu Xylem 150 den fazla ülkede temiz su ve atık su alanındaki uygulama tecrübesi,

Detaylı

Ticari Bina Servisleri. Gelişmiş sistem performansları için eksiksiz çözümler

Ticari Bina Servisleri. Gelişmiş sistem performansları için eksiksiz çözümler Ticari Bina Servisleri Gelişmiş sistem performansları için eksiksiz çözümler Lowara, ticari bina servislerindeki büyük oyuncu Xylem 150 den fazla ülkede temiz su ve atık su alanındaki uygulama tecrübesi,

Detaylı

ecocirc XL ve XLplus Yeni nesil entegre frakans konvertörlü, Yüksek verimli sirkülasyon pompaları

ecocirc XL ve XLplus Yeni nesil entegre frakans konvertörlü, Yüksek verimli sirkülasyon pompaları ecocirc XL ve XLplus Yeni nesil entegre frakans konvertörlü, Yüksek verimli sirkülasyon pompaları Bir Sirkülasyon Pompasından beklediğiniz herşey onda var. Xylem olarak montaj, devreye alma ve işletmesi

Detaylı

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar EA Serisi ETNA Norm Pompalar Tecrübe Çevre Dostu Mühendislik ETNA Norm Pompalar (DIN EN 733) İhtiyacınızın Tam Karşılığı Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı

Detaylı

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar EA Serisi Tecrübe Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı aşkın ARGE, üretim ve uygulama deneyimi, uzman satış ve satış sonrası hizmetlerimiz ile kaliteden ödün

Detaylı

ecocirc XL ve XLplus YENI NESIL ENTEGRE FRAKANS KONVERTÖRLÜ, YÜKSEK VERIMLI SIRKÜLASYON POMPALARI

ecocirc XL ve XLplus YENI NESIL ENTEGRE FRAKANS KONVERTÖRLÜ, YÜKSEK VERIMLI SIRKÜLASYON POMPALARI ecocirc XL ve XLplus YENI NESIL ENTEGRE FRAKANS KONVERTÖRLÜ, YÜKSEK VERIMLI SIRKÜLASYON POMPALARI Bir Sirkülasyon Pompasından beklediğiniz herşey Kolay Kullanım. Yeni Ecocirc XL ın üzerine yerleştirilmiş

Detaylı

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Pompalar. EA Serisi

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Pompalar. EA Serisi Yatay Tek Kademeli Santrifüj Pompalar EA Serisi Tecrübe Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı aşkın AR-GE, üretim ve uygulama deneyimi, uzman satış ve satış sonrası hizmetlerimiz ile kaliteden ödün vermeden

Detaylı

ecocirc XL ve XLplus Yeni nesil entegre frekans konvertörlü, yüksek verimli sirkülasyon pompaları

ecocirc XL ve XLplus Yeni nesil entegre frekans konvertörlü, yüksek verimli sirkülasyon pompaları ecocirc XL ve XLplus Yeni nesil entegre frekans konvertörlü, yüksek verimli sirkülasyon pompaları Bir sirkülasyon pompasından beklediğiniz herşey onda var. Xylem, kurulumu, devreye alması işletmesi ve

Detaylı

Konutsal Paket Tip Hidrofor Sistemleri

Konutsal Paket Tip Hidrofor Sistemleri Konutsal Paket Tip Hidrofor Sistemleri ETNA Konutsal Paket Tip Hidrofor Sistemleri Tecrübe Çevre Dostu Mühendislik Konutlarınız İçin Profesyonel Çözümler İhtiyacınızın Tam Karşılığı Pompa teknolojileri

Detaylı

Atıksu & Drenaj Pompaları

Atıksu & Drenaj Pompaları Atıksu & Drenaj Pompaları Tecrübe Çevre Dostu Mühendislik Profesyonel Çözümler İhtiyacınızın Tam Karşılığı Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı aşkın AR- Gelişmiş pompa özelliklerini, inovatif teknoloji

Detaylı

FOSDEP Atık Su Tahliye Üniteleri

FOSDEP Atık Su Tahliye Üniteleri Tecrübe Çevre Dostu Mühendislik Profesyonel Çözümler FOSDEP Atık Su Tahliye Üniteleri Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı aşkın AR-GE, Gelişmiş pompa özelliklerini, inovatif teknoloji Endüstrinin gelişimi

Detaylı

Konutsal & Ticari Hidrofor Sistemleri Frekans Kontrollü Hidrofor Sistemleri

Konutsal & Ticari Hidrofor Sistemleri Frekans Kontrollü Hidrofor Sistemleri Konutsal & Ticari Hidrofor Sistemleri Frekans Kontrollü Hidrofor Sistemleri ETNA Hidrofor Sistemleri Tecrübe Çevre Dostu Mühendislik Frekans Kontrollü Hidrofor Sistemleri İhtiyacınızın Tam Karşılığı Pompa

Detaylı

Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları

Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları ecocirc BASIC / BASIC N / PREMIUM SERİSİ Anti-Blok teknolojisine sahip yeni nesil sirkülasyon pompaları Verimliliği en üst noktaya taşımak için

Detaylı

KonutsalÜrünler FiyatListesi 2012

KonutsalÜrünler FiyatListesi 2012 KonutsalÜrünler FiyatListesi 2012 Rev : 1 Rev : 1 Sıcaklık : Döküm Prinç Maksimum +40 C SANTRİFÜJ POMPALAR Periferikal - PM Periferal pompalar düşük motor gücü ile yüksek basınç elde edebilen pompalardır.

Detaylı

NFPA 20 Standardına Uygun Yangın Pompa Sistemleri

NFPA 20 Standardına Uygun Yangın Pompa Sistemleri NFPA 0 Standardına Uygun Yangın Pompa Sistemleri ETN YN Serisi ETNA Yangın Pompa Sistemleri Tecrübe Pompa teknolojileri alanındaki 5 yılı aşkın AR-GE, üretim ve uygulama deneyimi, uzman satış ve satış

Detaylı

Konutsal Paket Tip Hidrofor Sistemleri

Konutsal Paket Tip Hidrofor Sistemleri Konutsal Paket Tip Hidrofor Sistemleri ETNA Konutsal Paket Tip Hidrofor Sistemleri Tecrübe Çevre Dostu Mühendislik Konutlarınız İçin Profesyonel Çözümler İhtiyacınızın Tam Karşılığı Pompa teknolojileri

Detaylı

EFP Serisi Foseptik ve Drenaj Pompaları

EFP Serisi Foseptik ve Drenaj Pompaları EFP Serisi Foseptik ve Drenaj Pompaları Tecrübe Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı aşkın AR- GE, üretim ve uygulama deneyimi, uzman satış ve satış sonrası hizmetlerimiz ile kaliteden ödün vermeden

Detaylı

In-line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları. EIL R Serisi EIL R-FK Serisi

In-line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları. EIL R Serisi EIL R-FK Serisi In-line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları EIL R Serisi EIL R-FK Serisi ETNA In-line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları Tecrübe Çevre Dostu Mühendislik In-line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları İhtiyacınızın

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

Atıksu & Drenaj Pompaları

Atıksu & Drenaj Pompaları Atıksu & Drenaj Pompaları Tecrübe Çevre Dostu Mühendislik Profesyonel Çözümler İhtiyacınızın Tam Karşılığı Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı aşkın AR-GE, Gelişmiş pompa özelliklerini, inovatif teknoloji

Detaylı

In-line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları. EIL Serisi EIL R Serisi

In-line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları. EIL Serisi EIL R Serisi In-line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları EIL Serisi EIL R Serisi ETNA In-line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları Tecrübe Çevre Dostu Mühendislik In-line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları İhtiyacınızın

Detaylı

In-Line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları Fiyat Listesi

In-Line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları Fiyat Listesi In-Line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları Fiyat Listesi 2017-2 IN-LINE KURU ROTORLU SİRKÜLASYON POMPALARI ( EILR & EILR - FK SERİSİ ) 2900 d/dk - Trifaze EILR serisi in-line kuru rotorlu sirkülasyon pompaları,

Detaylı

Kapalı Genleşme Tankları

Kapalı Genleşme Tankları Kapalı Genleşme Tankları ALFEN Değiştirilebilir Membranlı Genleşme Tankları (-10 C + 120 C Arası) Model Çalışma Basıncı (Bar) Ön Gaz Basıncı (Bar) Çap (mm) Yükseklik (mm) Bağlantı ALFEN-24 KÜRE 8 1,5 363

Detaylı

ecocirc ve ecocirc PREMIUM Anti-Block teknolojisine sahip yeni nesil sirkülasyon pompaları

ecocirc ve ecocirc PREMIUM Anti-Block teknolojisine sahip yeni nesil sirkülasyon pompaları YENİ ecocirc ve ecocirc PREMIUM Anti-Block teknolojisine sahip yeni nesil sirkülasyon pompaları Küresel motor... Maksimum veri Bileşenleri içinde mil bulunmayan eşsiz küresel motor tasarımı. Mile ihtiyaç

Detaylı

IN-LINE KURU ROTORLU SİRKÜLASYON POMPALARI ( EILR & EILR - FK SERİSİ )

IN-LINE KURU ROTORLU SİRKÜLASYON POMPALARI ( EILR & EILR - FK SERİSİ ) In-Line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları Fiyat Listesi 2017 IN-LINE KURU ROTORLU SİRKÜLASYON POMPALARI ( EILR & EILR - FK SERİSİ ) 2900 d/dk - Trifaze EILR serisi in-line kuru rotorlu sirkülasyon pompaları,

Detaylı

In-Line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları Fiyat Listesi

In-Line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları Fiyat Listesi In-Line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları Fiyat Listesi 2018-1 IN-LINE KURU ROTORLU SİRKÜLASYON POMPALARI (EILR & EILR - HF SERİSİ) 2900 d/dk - Trifaze EILR serisi in-line kuru rotorlu sirkülasyon pompaları,

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU. fiyat listeli ürün kataloğu

ÜRÜN KATALOĞU.   fiyat listeli ürün kataloğu 2017 ÜRÜN KATALOĞU www.teknopomp.com fiyat listeli ürün kataloğu HİDROFOR SİSTEMLERİ TURBO 40 - TURBO 80 MİNİ EV HİDROFORLARI > Pompalar periferik (türbin tip) çarklı olup 220 Volt 50 Hz elektrik motorlu

Detaylı

ÇİFT KADEMELİ SANTRİFÜJ POMPALAR 6-7 TEK FANLI SANTRİFÜJ POMPALAR 9-10 KED SERİSİ KENDİNDEN EMİŞLİ KLAPELİ (DUR TİPİ) POMPALAR 11

ÇİFT KADEMELİ SANTRİFÜJ POMPALAR 6-7 TEK FANLI SANTRİFÜJ POMPALAR 9-10 KED SERİSİ KENDİNDEN EMİŞLİ KLAPELİ (DUR TİPİ) POMPALAR 11 INDEX 1 PREFERİKAL POMPALAR 3 KENDİNDEN EMİŞLİ JET POMPALAR 4 TEK KADEMELİ SANTRİFÜJ POMPALAR 5 ÇİFT KADEMELİ SANTRİFÜJ POMPALAR 6-7 AÇIK FANLI SANTRİFÜJ POMPALAR 8 TEK FANLI SANTRİFÜJ POMPALAR 9-10 KED

Detaylı

2014 Fiyat Listesi 1

2014 Fiyat Listesi 1 214 Fiyat Listesi 1 Sirkülasyon Calio, Calio S, Rio-Eco N, Rio-Eco Z N Serileri... 22 Calio, Calio S, Rio-Eco N, Rio-Eco Z N Performans Eğrileri... 26 Calio-Therm S, Rio-Eco Therm N, Rio-Therm N Serileri...

Detaylı

EŞ EKSENLİ (IN-LINE) SİRKÜLASYON POMPALARI MONTAJ KILAVUZU

EŞ EKSENLİ (IN-LINE) SİRKÜLASYON POMPALARI MONTAJ KILAVUZU EŞ EKSENLİ (IN-LINE) SİRKÜLASYON POMPALARI MONTAJ KILAVUZU EŞ EKSENLİ (IN-LINE) KURU ROTORLU SİRKÜLASYON POMPALARI Değerli Müşterimiz, Firmamız ETNA markası altında; soğuk ve sıcak suyun evsel ve endüstriyel

Detaylı

EŞ EKSENLİ (IN-LINE) SİRKÜLASYON POMPALARI MONTAJ KILAVUZU

EŞ EKSENLİ (IN-LINE) SİRKÜLASYON POMPALARI MONTAJ KILAVUZU EŞ EKSENLİ (IN-LINE) SİRKÜLASYON POMPALARI MONTAJ KILAVUZU EŞ EKSENLİ (IN-LINE) KURU ROTORLU SİRKÜLASYON POMPALARI Değerli Müşterimiz, Tebrikler, Lowara yı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. 150 den fazla

Detaylı

SU TEKNOLOJİSİ. Hidroforlar

SU TEKNOLOJİSİ. Hidroforlar Hidroforlar E.SYBOX Serisi Elektronik Frekans Kontrollü Hidrofor Dikey Bağlantı Yatay Bağlantı E.sybox konut kullanımı için hidrofor alanında dünyanın en gelişmiş ergonomik sistemidir Minimum enerji tüketimi

Detaylı

ANKATEK YAPI MALZEMELERİ LTD. ŞTİ.

ANKATEK YAPI MALZEMELERİ LTD. ŞTİ. ANKATEK YAPI MALZEMELERİ LTD. ŞTİ. TEL:(0312)309 30 59 FAX.(0312) 309 30 69 http://www.ankatekyapi.com/altkategori.aspx?id=46 SANTRİFÜJ POMPALAR Periferikal Pompalar - SQB : Pirinç Sürtme pirinç fanlı

Detaylı

Isı İstasyonu Ürün Kataloğu

Isı İstasyonu Ürün Kataloğu Isı İstasyonu Ürün Kataloğu Nisan 2014 1 2 DAF Enerji 2007 yılında çıkan Enerji Verimliği Kanunu sonrasında, MASDAF Grup un yöneticileri tarafından yarım asırlık sektör tecrübesi ile 2009 yılından tamamen

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

ALFEN DEĞĐŞEBĐLĐR MEMBRANLI KAPALI GENLEŞME TANKLARI TAVSĐYE EDĐLEN BAYĐ SATIŞ FĐAT LĐSTESĐ 05/01/2009 Bu liste 01/09/2006 tarihli liste yerine gecer

ALFEN DEĞĐŞEBĐLĐR MEMBRANLI KAPALI GENLEŞME TANKLARI TAVSĐYE EDĐLEN BAYĐ SATIŞ FĐAT LĐSTESĐ 05/01/2009 Bu liste 01/09/2006 tarihli liste yerine gecer SICAK VE SOĞUK SU ĐÇĐN makina ve armatür san. a.ş. ALFEN DEĞĐŞEBĐLĐR MEMBRANLI KAPALI GENLEŞME TANKLARI TAVSĐYE EDĐLEN BAYĐ SATIŞ FĐAT LĐSTESĐ 05/0/009 Bu liste 0/09/006 tarihli liste yerine gecer TĐP

Detaylı

TS EN 12845+A2 Standardına Uygun Yangın Pompa Sistemleri ETN YE Serisi

TS EN 12845+A2 Standardına Uygun Yangın Pompa Sistemleri ETN YE Serisi TS EN 85+A Standardına Uygun Yangın Pompa Sistemleri ETN YE Serisi ETNA Yangın Pompa Sistemleri Yangında En Önemli Standart Nedir? Neden TS EN 85+A ye Uygun Yangın ETNA Yangın Pompa Sistemlerl İhtiyacınızın

Detaylı

Farkı yaşayın. Güvenmekte Bir Yatırımdır. Çünkü; Biz her yeni gün için, eski fikrin gittiğini ve yenisinin oluştuğunu biliyoruz.

Farkı yaşayın. Güvenmekte Bir Yatırımdır. Çünkü; Biz her yeni gün için, eski fikrin gittiğini ve yenisinin oluştuğunu biliyoruz. Değerli Dostlarım, 1991 Yılında elektromanyetik pompa imalatıyla ticari hayatına başlayan firmamız, halen aynı heyecan ile çalışmalarına devam etmektedir. Su ve atıksu pompalarıyla dolu dolu geçen 30 yıl

Detaylı

Endüstriyel Sistemler. Hafif ve ağır endüstriyel uygulamalarda yüksek verim ve performans sunan santrifüj pompalar

Endüstriyel Sistemler. Hafif ve ağır endüstriyel uygulamalarda yüksek verim ve performans sunan santrifüj pompalar Endüstriyel Sistemler Hafif ve ağır endüstriyel uygulamalarda yüksek verim ve performans sunan santrifüj pompalar Xylem 150 den fazla ülkede temiz su ve atık su alanındaki uygulama tecrübesi, 4 milyar

Detaylı

IN-LINE TİP YANDAN EMİŞLİ SALYANGOZLU MONOBLOK SANTRİFÜJ POMPALAR YEP

IN-LINE TİP YANDAN EMİŞLİ SALYANGOZLU MONOBLOK SANTRİFÜJ POMPALAR YEP IN-LINE TİP YANDAN EMİŞLİ SALYANGOZLU MONOBLOK SANTRİFÜJ POMPALAR YEP 40 200 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, DIN 2533 ve TS EN 1092-2 ve TS EN 1092-1 normlarına uygun flanşlar, IEC, VDE normlarına

Detaylı

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu AVS Kontrol Panosu 1. Ürün Bilgisi AVS; değişken hızlı kontrol sayesinde yüksek enerji tasarrufu sağlayan, 4.3 TFT dokunmatik ekrana sahip özel tasarlanmış PLC ve röle modülünden oluşan, bir pompa kontrol

Detaylı

KSB Yangın Setleri VdS

KSB Yangın Setleri VdS KSB Yangın Setleri VdS Alman VdS Onayı Almanya da yaklaşık 50 yıldır kullanılan yangın standardıdır VdS Kurumu; Alman Sigortacılar Birliği olup; yangın standartlarını belirler, malzeme onaylarını ve testlerini

Detaylı

Gaz INOA GREEN EU. ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi

Gaz INOA GREEN EU. ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi Gaz ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi PREMIX YOĞUŞMALI KOMBİ ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi Yüksek alaşımlı döküm alüminyumdan imal edilmiş, premix ısı eşanjörü ile donatılmış yeni nesil yoğuşmalı

Detaylı

ETNA Fiyat Listesi 2016/1

ETNA Fiyat Listesi 2016/1 ETNA Fiyat Listesi 2016/1 ALP Pompa A.Ş; Dudullu Organize Sanayi Bölgesi nde 4500 m 2 si kapalı, toplam 6000 m 2 alanda, 35 yılı aşkın üretim tecrübesi, zengin ürün gamı ve uzman satış kadrosu ile mekanik

Detaylı

I. Buharlı Sterilizatörler

I. Buharlı Sterilizatörler I. Buharlı Sterilizatörler ERYİĞİT buharlı sterilizatörleri; tekstil malzemelerin, cerrahi ve pansuman aletlerin, plastik ve cam malzemelerin, şişelenmiş sıvıların, sterilizasyonunu gerçekleştirmek amacıyla

Detaylı

e-hm Serisi Yatay çok kademeli santrifüj pompalar (EC) no. 640/2009 yönetmeliğine uygun IE3 motoru ile donatılmıştır.

e-hm Serisi Yatay çok kademeli santrifüj pompalar (EC) no. 640/2009 yönetmeliğine uygun IE3 motoru ile donatılmıştır. e-hm Serisi Yatay çok kademeli santrifüj pompalar (EC) no. 640/2009 yönetmeliğine uygun IE3 motoru ile donatılmıştır. Evde, herkes su ister... Peki su nerede? Suuu? Çocuk havuzu Hayırrr, su! Su içmek Yemek

Detaylı

e-hm Serisi Yatay çok kademeli santrifüj pompalar (EC) no. 640/2009 yönetmeliğine uygun IE3 motoru ile donatılmıştır.

e-hm Serisi Yatay çok kademeli santrifüj pompalar (EC) no. 640/2009 yönetmeliğine uygun IE3 motoru ile donatılmıştır. e-hm Serisi Yatay çok kademeli santrifüj pompalar (EC) no. 640/2009 yönetmeliğine uygun IE3 motoru ile donatılmıştır. Evde, herkes su ister Peki su nerede? Suuu? Çocuk havuzu Hayırrr, su! Su içmek Yemek

Detaylı

IN-LINE TİP YANDAN EMİŞLİ SALYANGOZLU MONOBLOK SANTRİFÜJ POMPALAR YEP

IN-LINE TİP YANDAN EMİŞLİ SALYANGOZLU MONOBLOK SANTRİFÜJ POMPALAR YEP IN-LINE TİP YANDAN EMİŞLİ SALYANGOZLU MONOBLOK SANTRİFÜJ POMPALAR YEP 0 200 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, DIN 2533 ve TS EN 092-2 ve TS EN 092- normlarına uygun flanşlar, IEC, VDE normlarına uygun

Detaylı

Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Helix V

Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Helix V Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Helix V H/m 280 240 200 Wilo-Helix V 2.. - V 52.. 50 Hz 160 120 80 40 Helix V 2.. Helix V 4.. Helix V 6.. Helix V 10.. Helix V 16.. Helix V 22.. Helix V 36.. Helix V 52..

Detaylı

NFPA 20 Standardına Uygun Yangın Pompa Sistemleri ETN YN SERİSİ

NFPA 20 Standardına Uygun Yangın Pompa Sistemleri ETN YN SERİSİ NFPA 20 Standardına Uygun Yangın Pompa Sistemleri ETN YN SERİSİ ETNA Yangın Pompa Sistemleri Tecrübe Çevre Dostu Mühendislik ETNA NFPA 20 Normuna Uygun Yangın İhtiyacınızın Tam Karşılığı Pompa teknolojileri

Detaylı

TWU 4 Dalgıç Pompaların Boyutları ve 3 Yüksek Hızlı Dalgıç Pompaların Seçim Tablosu ve Boyutları...7

TWU 4 Dalgıç Pompaların Boyutları ve 3 Yüksek Hızlı Dalgıç Pompaların Seçim Tablosu ve Boyutları...7 Temiz Su Dalgıç Pompaları ve Motorları Listesi 2014 TWU 3-4 Dalgıç Pompa ve Motorları...2 TWU 3 Dalgıç Pompaların Performans Eğrileri...4 TWU 4 Dalgıç Pompaların Performans Eğrileri...5 TWU 4 Dalgıç Pompaların

Detaylı

ecocirc BASIC / ecocirc PREMIUM Serisi

ecocirc BASIC / ecocirc PREMIUM Serisi Revize Ürünler Fiyat Listesi Sirkülasyon Pompaları ecocirc BASIC / ecocirc PREMIUM Serisi Antiblok teknolojisine sahip yeni nesil sirkülasyon pompaları Verimliliği en üst noktaya taşımak için geliştirilmiş

Detaylı

Ürün serisi tanımı: Wilo-Stratos

Ürün serisi tanımı: Wilo-Stratos Ürün serisi tanımı: Wilo- Benzer resim Yapı türü Islak rotorlu sirkülasyon pompası, rakor veya flanş bağlantılı, otomatik güç uyarlamalı EC motoru Uygulama alanı Tüm sistemlerin sıcak sulu ısıtma tesisatları,

Detaylı

GENEL FİYAT LİSTESİ 2013

GENEL FİYAT LİSTESİ 2013 FRS POMPA SANAYİ GENEL FİYAT LİSTESİ 2013 Kapalı Genleşme Tankları FRS r r ran n Tank ar ra FRS-24 KÜRE FRS-24 FRS-50 AYAKLI FRS-50 YATIK FRS-100 FRS-100/16 FRS-200 FRS-200/16 FRS-300 FRS-300/16 FRS-500

Detaylı

MONOBLOK SALYANGOZLU NORM SANTRİFÜJ POMPALAR MNP

MONOBLOK SALYANGOZLU NORM SANTRİFÜJ POMPALAR MNP MONOBLOK SALYANGOZLU NORM SANTRİFÜJ POMPALAR MNP 32 50 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, DIN 2533 normuna (TS EN 092-2 ve TS EN 092- standartlarına) uygun flanşlar, IEC, VDE normlarına uygun elektrik

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Standart Pompa baskı hatalarından sorumlu değildir. Değişiklik hakkını saklı tutar. Listelerde belirtilen fiyatlar tavsiye niteliğindedir.

Standart Pompa baskı hatalarından sorumlu değildir. Değişiklik hakkını saklı tutar. Listelerde belirtilen fiyatlar tavsiye niteliğindedir. 06.1 REV. 2 Standart Pompa baskı hatalarından sorumlu değildir. Değişiklik hakkını saklı tutar. Listelerde belirtilen fiyatlar tavsiye niteliğindedir. İÇİNDEKİLER; Pompa Fiyat Listesi... 8 SMLSMSMHSLGMSLGHMSRMJET

Detaylı

Teknolojik Pompa ve Hidrofor Sistemleri 2017 ÜRÜN KATALOĞU FİYAT LİSTELİ.

Teknolojik Pompa ve Hidrofor Sistemleri 2017 ÜRÜN KATALOĞU FİYAT LİSTELİ. Teknolojik Pompa ve Hidrofor Sistemleri 2017 ÜRÜN KATALOĞU FİYAT LİSTELİ www.teknopomp.com Teknolojik Pompa ve Hidrofor Sistemleri 2005 yılında ulusal firmaların bayiliği ve yabancı firmaların distribitörlüğü

Detaylı

DENİZ SUYU SU YAPICILARI. Enerji Geri kazanımlı. Beta Mühendislik

DENİZ SUYU SU YAPICILARI. Enerji Geri kazanımlı. Beta Mühendislik Beta Mühendislik DENİZ SUYU SU YAPICILARI Enerji Geri kazanımlı KULLANILAN ENERJİNİN %80 nini geri kazandırır. GÜNDE 2.000 lt ye kadar TEMİZ SU üretir. MODÜLER KONFİGÜRASYON, montajı Basit ve çok kolay

Detaylı

Harekete daha fazlasını katıyoruz. Yüksek verimli su temini pompaları.

Harekete daha fazlasını katıyoruz. Yüksek verimli su temini pompaları. Harekete daha fazlasını katıyoruz. Yüksek verimli su temini pompaları. Daha verimli ve daha yüksek basınçlı su temini için çalışıyoruz. Bu, 25 bar ın üzerine çıkılması anlamına geliyor. Wilo nun pompa

Detaylı

Yarınları olmayan teknolojilere, bugünden hayır...

Yarınları olmayan teknolojilere, bugünden hayır... Yarınları olmayan teknolojilere, bugünden hayır... Mekanikte çözüm ortağınız... 1992 yılında faaliyetine başlayan Serkon A.Ş., ısıtma-soğutma, havalandırma ve yangın söndürme sistemleri sektörüne hizmet

Detaylı

EPLC-6 Kontrol Paneli

EPLC-6 Kontrol Paneli EPLC-6 Kontrol Paneli 1. Ürün Bilgisi EPLC-6, 4.3 TFT dokunmatik ekrana sahip özel tasarlanmış PLC ve röle modülünden oluşan bir pompa kontrol ünitesidir. Dokunmatik PLC ünitesi pano kapağına, röle modülü

Detaylı

Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları

Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Making Modern Living Possible Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Danfoss Isıtma Çözümleri Türkiye www.danfoss.com.tr Danfoss DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Yaşam

Detaylı

EKONOMİK ISITMA-SOĞUTMA ÇÖZÜMLERİ

EKONOMİK ISITMA-SOĞUTMA ÇÖZÜMLERİ EKONOMİK ISITMA-SOĞUTMA ÇÖZÜMLERİ Villa ve Konutlar SPA Merkezleri Otel ve Pansiyonlar Isıtmalı Yüzme Havuzları Diğer ısınma sistemlerine göre %75 e varan tasarruf 1202/1 Sok. No:81-N Yenişehir, İzmir

Detaylı

Otomatik Şamandıralı Plastik Dranaj Pompa

Otomatik Şamandıralı Plastik Dranaj Pompa Temiz Su Plastik Drenaj Pompalar MODEL DIŞ GÖVDE GÜÇ. DEBİ BASINÇ PARTİKÜL DFSP400 PLASTİK 400 W 7000 l/h 7,5mt 5mm Q1CP400C2 PLASTİK 400 W 7000 l/h 7,5mt 5mm Q1CP550C2 PLASTİK 550 W 100 l/h 9mt 5mm Q1CP750C2

Detaylı

TH SB. TH 1x SB T-V 80 /10 HİDROFORLAR. Genel Bilgiler. Teknik Bilgiler. Malzeme Bilgileri. Malzeme. Parçanın Adı. Tasarım Özellikleri

TH SB. TH 1x SB T-V 80 /10 HİDROFORLAR. Genel Bilgiler. Teknik Bilgiler. Malzeme Bilgileri. Malzeme. Parçanın Adı. Tasarım Özellikleri T SB İDROFORR Genel Bilgiler Yüksek basınçlı, sessiz çalışan, kompakt ve düşük güç sarfiyatlıdır. SB pompalar aşındırıcı olmayan, içinde katı parçacıklar ve elyaf bulunmayan, temiz veya çok hafif kirli,

Detaylı

MUADİLLERİNE GÖRE %25 DAHA KÜÇÜK BOYUT DAHA YÜKSEK PERFORMANS

MUADİLLERİNE GÖRE %25 DAHA KÜÇÜK BOYUT DAHA YÜKSEK PERFORMANS CM 7.5 kw a kadar yatay kademeli pompalar CM MUADİLLERİNE GÖRE %25 DAHA KÜÇÜK BOYUT DAHA YÜKSEK PERFORMANS CM-3-2-A CM-1-3-G CM-5-2-I CM-3-8-A CM-5-4-I CM-1-8-G CME-3-2-A CM-3-3-I CM-5-8-A CME-1-6-G be

Detaylı

Fırsatlar ve yüksek verimli çözümler ile ErP Direktifleri

Fırsatlar ve yüksek verimli çözümler ile ErP Direktifleri Pioneering for You Uzmanlar için bilgiler Fırsatlar ve yüksek verimli çözümler ile ErP Direktifleri 0000000938.indd 1 08.11.2013 09:27:43 02 ErP Direktifleri 03 ErP Direktifine Genel Bakış 21/10/2009 tarihli

Detaylı

TH CDLF. TH -1 x CDLF 4 / 10 PASLANMAZ HİDROFORLAR. Basılabilen Sıvılar. Teknik Bilgiler. Tasarım Özellikleri. Malzeme Bilgisi

TH CDLF. TH -1 x CDLF 4 / 10 PASLANMAZ HİDROFORLAR. Basılabilen Sıvılar. Teknik Bilgiler. Tasarım Özellikleri. Malzeme Bilgisi T CDLF PSLNMZ İDROFORLR Basılabilen Sıvılar Yüksek basınçlı, sessiz çalışan, kompakt ve düşük güç sarfiyatlıdır. Sıvıyla temas eden tüm yüzeyleri paslanmaz çelik olan lnline (düz boruya takılabilir) tip

Detaylı

SICAK AKIŞKAN (Kızgın Yağ, Kaynar Su) POMPALARI SAP

SICAK AKIŞKAN (Kızgın Yağ, Kaynar Su) POMPALARI SAP SICAK AKIŞKAN (Kızgın Yağ, Kaynar Su) POMPALARI SAP 32 250 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, DIN 24255 normunda (TS EN 733 standardında) salyangoz gövde, DIN 2533 normuna (TS EN 1092-2 ve TS EN 1092-1)

Detaylı

HİDROFOR - POMPA POMPA SİSTEMLERİ. Katalog. Fiyat Listesi 2017/1

HİDROFOR - POMPA POMPA SİSTEMLERİ. Katalog. Fiyat Listesi 2017/1 HİDROFOR - POMPA POMPA SİSTEMLERİ Katalog Listesi 2017/1 ALF ENERJİ SATIŞ VE GARANTİ KOŞULLARI Satış Koşulları 1) ALF ENERJİ 2017/1 fiyat listesi, tavsiye edilen son kullanıcı fiyat listesidir. TL ( Türk

Detaylı

SU POMPALARI ve HiDROFORLARI YANGIN GRUPLARI

SU POMPALARI ve HiDROFORLARI YANGIN GRUPLARI SU POMPALARI ve HiDROFORLARI YANGIN GRUPLARI YANGINLA MÜCADELE POMPALARIMIZ Yangınla mücadelede kullanılan Makine ve ekipmanlar içerisinde Sulu Söndürme Sistemleri hayati bir öneme sahiptir. Sulu söndürme

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM180

Konveyörlü Tip WTM180 Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans.

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans. 2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler İnsanlar. Tutku. Performans. İnsanlar. Tutku. Performans. Siz ihtiyaçlarınızı belirleyin, 30kW altındaki yağ enjeksiyonlu vidalı kompresörler için kapsamlı teklifimizi

Detaylı

Fiyat Listesi 2017/1

Fiyat Listesi 2017/1 Fiyat Listesi 217/1 ETNA (ALP POMPA A.Ş.); Dudullu Organize Sanayi Bölgesi nde 8. m2 si kapalı, toplam 12. m2 alanda, 35 yılı aşkın üretim tecrübesi, yüksek çeşitliliğe sahip ürün gamı ve uzman satış

Detaylı

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas 15-2000 kw Kapasite Aralığı 1 Neden UltraGas? Patentli Alufer ısı eşanjörü teknolojisi ile UltraGas yoğuşmalı kazanlar, yüksek verimlilik ve uygun maliyetli

Detaylı

Kontrol. On/Off, PWM Oransal On/Off, PWM Oransal On/Off, PWM. On/Off, PWM Oransal

Kontrol. On/Off, PWM Oransal On/Off, PWM Oransal On/Off, PWM. On/Off, PWM Oransal Dişli, Basınçtan Bağımsız Kontrol Vanası DN 1...DN 2 PN 2 anma basıncı Mil hareket boyu mm. 30...1330 (R/h) debi aralığı MVR ve MVT serisi motorlar ile kullanıma uygun Model No Anma Basıncı Bar Mil Hareket

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM300

Konveyörlü Tip WTM300 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Atıksu & Drenaj Pompaları

Atıksu & Drenaj Pompaları Atıksu & renaj Pompaları AZ İRLİ SULAR İÇIN ALGIÇ RENAJ POMPALARI PARTIÜL İÇEREN ATI SULAR İÇIN ÖÜM GÖVELİ ALGIÇ RENAJ POMPALARI ETN T & Serisi ETN Serisi onutsal kullanımlar için uygun, temiz veya az

Detaylı

Pompa Fiyat Listesi... 3-38 SML-SM-SMH-SLGM-SLGHM-SRM-JET M-SPHM-SP 1.5M-PSTH-SDY-SPFM. Hidrofor Fiyat Listesi... 39-51

Pompa Fiyat Listesi... 3-38 SML-SM-SMH-SLGM-SLGHM-SRM-JET M-SPHM-SP 1.5M-PSTH-SDY-SPFM. Hidrofor Fiyat Listesi... 39-51 FL İÇİNDEKİLER; Pompa Fiyat Listesi... 8 SMLSMSMHSLGMSLGHMSRMJET MSPHMSP.MPSTHSDYSPFM SLGTSPFGRV VD SKMV JETSPSRTRKPSTPSTHSLGSDY SNT SCNGRV SKM C 7 8 SDYSPRKSLGGRVSCN ÇIPLAK ve AKUPLAJ SKM ÇIPLAK ve AKUPLAJ

Detaylı

Konutsal Yangın Hidrofor Sistemleri

Konutsal Yangın Hidrofor Sistemleri Konutsal Yangın Hidrofor Sistemleri ETNA Konutsal Yangın Hidroforları Tecrübe Çevre Dostu Mühendislik Yangınla mücadele sistemlerinde güvenilir İhtiyacınızın Tam Karşılığı Pompa teknolojileri alanındaki

Detaylı

Xylem. LOWARA a Xylem Brand

Xylem. LOWARA a Xylem Brand Domestik Ürünler Fiyat Listesi 7 Xylem 5 den fazla ülkede temiz su ve atık su alanındaki uygulama tecrübesi, milyar doları aşan cirosu ve. den fazla çalışanı olan Xylem, su teknolojilerinde küresel bir

Detaylı

GRUNDFOS SİRKÜLASYON POMPALARI

GRUNDFOS SİRKÜLASYON POMPALARI GRUNDFOS SİRKÜLASYON POMPALARI MAGNA3 Comfort PM be think innovate ALPHA2 AUTOADAPT AUTOADAPT fabrika ayarı en iyi ayar noktasını otomatik olarak seçecektir. Autoadapt tarafından bir kez ayarlandıktan

Detaylı

Fiyat Listesi 2019/1

Fiyat Listesi 2019/1 Fiyat Listesi 219/1 ETNA (ALP POMPA A.Ş.); Dudullu Organize Sanayi Bölgesi nde 8.5 m 2 si kapalı, toplam 11.5 m 2 alanda, 35 yılı aşkın üretim tecrübesi, yüksek çeşitliliğe sahip ürün gamı ve uzman satış

Detaylı

ErP ready 2015 KULLANIM ALANLARI KONUT TİPİ. Konutlardaki. Ecocirc Serisi

ErP ready 2015 KULLANIM ALANLARI KONUT TİPİ. Konutlardaki. Ecocirc Serisi Konutlardaki ısıtma uygulamaları için yüksek verimli sirkülasyon pompası Ecocirc Serisi KULLANIM ALANLARI KONUT TİPİ UYGULAMALAR Isıtma ve iklimlendirme sistemlerinde su sirkülasyonu. Mevcut sistemlerin

Detaylı

Hidroforlarda kat ve daire say s na göre pratik seçim tablosu

Hidroforlarda kat ve daire say s na göre pratik seçim tablosu DAF 2015 Hidroforlarda kat ve daire say s na göre pratik seçim tablosu GENLEŞME TANKLARI Tank Tip/Kodu Max. İşletme Basıncı T-25 6 TH - 25 ( Yatık ) 6 T - 50 6 TM - 50 ( Ayaklı ) 6 TH - 50 ( Yatık ) 6

Detaylı

Su yun oldugu her yerde...

Su yun oldugu her yerde... Su yun oldugu her yerde... ÜRÜN KATALOĞU ETNA FİYAT LİSTESİ www.etna.com.tr info@etna.com.tr REV: 01 İÇİNDEKİLER AÇIKLAMA ÜRÜN ADI SAYFA NO Küçük konutsal paket hidroforlar ETNA mini hidro1&2 ETNA JET

Detaylı

FLATÖRLÜ AÇIK FANLI PASLANMAZ DRENAJ POMPALARI

FLATÖRLÜ AÇIK FANLI PASLANMAZ DRENAJ POMPALARI FLATÖRLÜ DRENAJ POMPALARI > Fan Noril > Yağmur suyu, zeytinyağı, salamura vb. FLATÖRLÜ PASLANMAZ DRENAJ POMPALARI > Fan Paslanmaz > Motor mili paslanmaz çelik > Soğutma ceketli > Yağmur suyu, hafif kirli

Detaylı

The Power to Save Energy.

The Power to Save Energy. The Power to Save Energy. SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU CT SERİSİ Soğutma CT serisi chiller cihazları sayesinde her enjeksiyon makinesinin kalıbında ayrı ayrı su sıcaklıkları ile çalışılabilir. Dolayısıyla

Detaylı

İÇİNDEKİLER; Pompa Fiyat Listesi Hidrofor Fiyat Listesi GHN Islak Rotorlu Sirkülasyon Pompası Fiyat Listesi...

İÇİNDEKİLER; Pompa Fiyat Listesi Hidrofor Fiyat Listesi GHN Islak Rotorlu Sirkülasyon Pompası Fiyat Listesi... İÇİNDEKİLER; Pompa Fiyat Listesi... Hidrofor Fiyat Listesi...7 9 GHN Islak Rotorlu Sirkülasyon Pompası Fiyat Listesi... POMPA FİYAT LİSTESİ MONOFAZE MOTORLA BAĞLANAN POMPALAR MONOBLOK TEK KADEMELİ POMPALAR

Detaylı

SALYANGOZLU NORM POMPALAR SNP

SALYANGOZLU NORM POMPALAR SNP SALYANGOZLU NORM POMPALAR SNP 32 300 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, DIN 24255 normunda (TS EN 733 standardında), DIN 2533 normuna (TS EN 1092-2 ve TS EN 1092-1 standartlarına) uygun flanşlar, Elektrik

Detaylı

Sirkülasyon Pompası Optima

Sirkülasyon Pompası Optima ECO DESIGN (TASARIM) Yönetmeliklerine Uygun ilk ve Tek Yerli Üretim Sirkülasyon Pompası Optima SİSTEMİN KALBİNDE ErP READY LOW ENERGY CONSUMPTION SAVE the NATURE yılı aşkın Alarko Sirkülasyon Pompası deneyimi

Detaylı

TERS OZMOZ ENDÜSTRİYEL

TERS OZMOZ ENDÜSTRİYEL Sayfa 1 / 6 CULLIGAN TRC ÜRÜNLERİ TERS OZMOZ ENDÜSTRİYEL ÜRÜN LİSTESİ MFP R.O 2. IW IW E AQUA SERİLERİ E SERİSİ NFC SERİSİ CE kalite kriterlerine uygun olarak dizayn edilmiş ve üretilmiştir MFP Bu ekipman

Detaylı

Ürün serisi tanımı: Wilo-EMU FA (standart versiyon)

Ürün serisi tanımı: Wilo-EMU FA (standart versiyon) Ürün serisi tanımı: Wilo-EMU (standart versiyon) Benzer resim Yapı türü Sabit ve taşınabilir ıslak kuruluma uygun, sürekli işletim için, soğutma sistemsiz atık su dalgıç motorlu pompa. Uygulama alanı Basma

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

Konutsal Yangın Hidrofor Sistemleri

Konutsal Yangın Hidrofor Sistemleri Konutsal Yangın Hidrofor Sistemleri Tecrübe Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı aşkın AR-GE, üretim ve uygulama deneyimi, uzman satış ve satış sonrası hizmetlerimiz ile kaliteden ödün vermeden sizi

Detaylı