2015 YILI 2016 YILI 2017 YILI Fakültede Ağırladığımız Misafirlerimiz

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2015 YILI 2016 YILI 2017 YILI Fakültede Ağırladığımız Misafirlerimiz"

Transkript

1 Dekanımızdan Sevgili Öğrencilerimiz, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi olarak sizleri ilgilendiren bilimsel faaliyetler ve sosyal etkinliklerin duyurulması konusunda sizlere rehber olması adına yayın hayatına başlayan Turizm Fakültesi Öğrenci Bültenimizin 4. sayısı ile karşınızdayız. Yeni fakülte olmanın sorumluluğu ve bilinciyle hareket ederek sizlere en iyi hizmeti sunma noktasında bültenimizin bireysel motivasyonunuza katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Fakülte yönetimi olarak mevcut imkânlarımız doğrultusunda fakültemiz için en iyisini yapma gayretiyle çıkardığımız bültenimize hepinizin desteğini bekliyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri siz değerli öğrencilerimizin beşeri sermayelerine katkı sağlamak adına aşağıdaki tabloda görüldüğü üzere birçok etkinlik düzenlemiş bulunmaktayız Eğitim- Öğretim döneminde ise yeni fakültemizde ilk günkü heyecanımızla sizler için daha iyisini yapma gayretiyle birlikte güçleneceğiz. Prof. Dr. Ozan BAHAR Dekan Vekili 02. Etkinlikler 03. Seminerlerimiz 05. Dekanımızdan Haberler 07. Fakültemizden Haberler 09. Mezuniyet Töreni YIL: 2, SAYI: 4 (BAHAR) Haziran YILI 2016 YILI 2017 YILI Fakültede Ağırladığımız Misafirlerimiz Ziyaretlerimiz Fakültede Ağırladığımız Misafirlerimiz Ziyaretlerimiz Fakültede Ağırladığımız Misafirlerimiz Ziyaretlerimiz Kongre Düzenleme 1 Kongre ve Konferansa Katılım Konuşmacı ya da Oturum Başkanlığı Olarak Katılım Panel ve Toplantı Bülten Sportif başarılar Gezi Yemek Yarışmaları 1 3 Sektörel ve Bürokratik Ziyaretler Toplam

2 SAYFA: 2 " Fakültemiz EMITT 2017'de!" Fakültemiz öğretim üyelerinden Seyahat İşletmeciliği Bölüm Başkan V. Doç. Dr. Doğan KUTUKIZ, Konaklama İşletmeciliği Bölüm Başkan V. Doç. Dr. Hüseyin ÇEKEN, Arş. Gör. Volkan AKTAN ile fakültemiz öğrencileri fakültemizi, üniversitemizi ve Muğla yı tanıtmak adına Muğla İl Kültür Turizm Müdürlüğü ile birlikte Ocak 2017 tarihlerinde düzenlenen 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT 2017) na katılmıştır. Dünyanın ve Türkiye nin dört bir yanından gelen turizm profesyonelleri ile turizm şirketlerini ziyaretçilerle buluşturan EMITT te, Turizmde Yeni Hedefler ve Stratejiler, Özgünlükleriyle Markalaşan Şehirler ve Kent, Kültür ve Yaşam: Mardin başlıklı paneller düzenlenerek sektör temsilcilerine bilgi verilmiştir. " Öğrencilerimiz ÜNİŞEF Programında!" Fakültemiz Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Özer Şahin ve öğrencilerimizin katılarak mutfakta yemek yaptığı ve kampüsümüzden görüntülerin yer aldığı Digitürk bein GURME HD kanalında yayınlanan UniŞef isimli program 'de yayınlanmıştır. "Efes-Şirince-Meryem Ana Gezisi" Fakültemiz Seyahat, Kültür ve Turizm Topluluğu'nun "Turist Rehberliği" dersi kapsamında düzenlediği Efes-Şirince Gezisi, 21 Nisan'da Yrd. Doç. Dr. Işıl Arıkan Saltık, Arş. Gör. Saim Aslan ve Arş. Gör. Ulaş Kılıçarslan öncülüğünde gerçekleşmiştir. "Bir Aşçının Dünlüğü" 26 Nisan 2017 Çarşamba günü saat 14.00'da AKM C Salonu'nda "İNOKSAN ile Bir Aşçının Dünlüğü" söyleşisi yapılmıştır. Ünlü şef Murat ASLAN, öğrencilere mesleğiyle ilgili deneyimleri ve aşçılık mesleğinin inceliklerini, püf noktalarını, zorluklarını anlatmış; kendi hayatından örnekler paylaşmıştır.

3 SAYFA: 3 "Başarının Şifresi" ve "Daha Fazlasını İste!" 20 Şubat 2017 Pazartesi günü saat 13.30'da fakültemiz 9 No'lu Amfide Hilton Dalaman Sarıgerme Resort&Spa Hotel İnsan Kaynakları Yöneticisi Sn. Zeynep Naz Çelik ve Motivasyon Atölyesi ile tanınan Sn. Emir Hepoğlu öğrencilerimize kariyer basamaklarında başarıyla ilerlemenin şifrelerini anlatmıştır. Kariyer koçluğu da yapan Zeynep Naz Çelik, kişisel değerlerin, bireysel farkındalığın, hayallerin, yaratıcılığın ve duygusal zekanın öneminden bahsederken, 26 yıldır turizm sektörü içerisinde olan Emir Hepoğlu ise öğrencilerimize doğaçlama oyunlar aracılığıyla Çelik'in vurguladığı noktaları uygulamalı olarak göstermiştir. "Turizm ve Güvenlik" "Turizm ve Kamu Yönetimi" 27 Şubat 2017 Pazartesi günü saat 10.30'da fakültemiz 7 No'lu Amfide Muğla İl Jandarma Komutanlığı ile "Turizm ve Güvenlik" konulu seminer gerçekleşmiştir. İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Yavuz ÖZFİDAN yaptığı sunumda öğrencilerimize Jandarma teşkilatının yapısını, görevlerini, personel yapısını, eğitim öğretim sistemini ve turizm bölgelerinde icra edilen faaliyetleri anlatmıştır. ÖZFİDAN'a plaketini üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bayram AKÇA takdim etmiştir. Muğla Valisi Sn. Amir ÇİÇEK, 7 Mart 2017 Salı günü saat 10.30'da fakültemiz 7 No'lu Amfide "Turizm ve Kamu Yönetimi" ilişkisi hakkında bir seminer vermiştir. Seminere Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mansur HARMANDAR, Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Taçnur BAYGAR, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Kenan GÜLLÜ ile Fen Fakültesi Kimya Bölümü nden Prof. Dr. Nazan DEMİR katılmıştır. Vali ÇİÇEK, Muğla nın doğal çekiciliklerinden, tarihi ve kültürel değerlerinden bahsederek bölgemizde deniz-güneş-kum turizmi dışında geliştirilebilecek alternatif turizm türlerini anlatmıştır. Turizmin bir ilin ekonomisini harekete geçirmesi gerektiğini belirten ÇİÇEK kamu hizmetlerinin turistik destinasyonlarda çok önemli olduğunu vurgulamıştır. Konuşmasının sonunda soruları yanıtlayan Vali ÇİÇEK e plaketini Prof. Dr. Mansur HARMANDAR ve Dekanımız Prof. Dr. Ozan BAHAR takdim etmiştir.

4 SAYFA: 4 " Geçmişten Günümüze Turizm Sektörü " 13 Mart 2017 Pazartesi günü 7 No'lu amfide deneyimli otel işletmecisi sayın Kadem METE turizm sektörünün geçmişini, bugününü ve geleceğini kendi deneyimlerinden örnekler vererek paylaşmıştır. METE, turizm sektörünün insanları mutlu etme sanatı olduğunu ancak birincil bir ihtiyaç olmadığı için ailelerin bütçelerinde fedakarlık yaptığı ilk kalemin turizm olmasından dolayı aynı zamanda da çok zor bir meslek olduğunu belirtmiştir. Öğrencilere mesleği sevmelerini, istikrarlı olmalarını, her sezon aynı otelin farklı departmanlarında çalışmalarını öneren METE'ye plaketini üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bayram AKÇA takdim etmiştir. "Turizm ve Siyaset İlişkisi" 20 Mart 2017 Pazartesi günü fakültemizde Ak Parti Muğla Milletvekili Sn. Nihat ÖZTÜRK Turizm ve Siyaset İlişkisi konulu bir seminer vermiştir yılından beri siyasetle ilgilendiğini belirten ÖZTÜRK, turizmin Türkiye için en önemli sektörlerinin başında geldiğini ve siyasetle doğrudan bağlantılı olduğu belirtmiştir. Siyasette yaşanan bir sorunun turizmi doğrudan etkilediğini ve bölgemiz halkının yaşam kalitesini düşürdüğünü dile getirmiştir. Konuşmasının sonunda soruları yanıtlayan ÖZTÜRK'e plaketini üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bayram AKÇA takdim etmiştir. " Sarıkamış Meydan Muharebesi" Fakültemize bağlı olan Turizm İşletmeciliği Araştırma ve Uygulama Merkezimiz 11 Mayıs 2017 Perşembe günü AKM B Salonu'nda Memorial Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Sn. Prof. Dr. Bingür SÖNMEZ'i ağırlamıştır. Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mansur HARMANDAR'ın açılış konuşması yaptığı konferansta, SÖNMEZ, " Sarıkamış Meydan Muharebesi"ne dair bilgi vermiştir. Konuşmasının sonunda Sn. SÖNMEZ'e plaketini Rektör Yardımcısı Sn. Prof. Dr. Mustafa Volkan COŞKUN takdim etmiştir.

5 SAYFA: 5 " Dekanımız Başkent Üniversitesi nde" Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ozan BAHAR, Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan YAĞCI dan gelen davet üzerine 28 Mart 2017 Salı günü saat da Başkent Üniversitesi Rektörlüğü nde Başarıda Niyet-Kararlılık ve İrade isimli bir seminer vermiştir. "Turizm Sektörü Buluşması" T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Turizm Sektörü Buluşması 12 Nisan 2017 Çarşamba günü D-Resort Grand Azur Marmaris'te düzenlenmiştir. Yerel yöneticiler ile turizm sektörü temsilcilerinin Kültür ve Turizm Bakanı Sn. Prof. Dr. Nabi AVCI ile sektörün sorunlarını görüştüğü buluşmaya Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Ozan BAHAR da katılmıştır. "GETOB Toplantısı" Dekanımız Prof. Dr. Ozan BAHAR, 14 Nisan 2017 Cuma günü Marmaris Green Nature Diamond Hotel'de GETOB tarafından düzenlenen toplantıya katılmıştır. Son zamanlarda konaklama işletmeleri için büyük bir problem haline gelen turistlerin konakladıkları otellerden tazminat talepleri konusunun görüşüldüğü toplantıya, konaklama sektöründen çok sayıda temsilci de katılmıştır. "Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi" Dekanımız Prof. Dr. Ozan BAHAR, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi'nde "Turizm Sektöründe Güvenlik Algısı" isimli bir konferans vermiştir. Daha sonra Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler'e nezaket ziyaretinde bulunan Dekanımız, Turizm ve güvenlik ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulundukları Güler'e plaket takdim etmiştir.

6 SAYFA: 6 "İztuzu Sahili Yönetim Planı-Projesi Çalıştayı" Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Ozan BAHAR 25 Nisan 2017'de Dalyan'da düzenlenen İztuzu Sahili Yönetim Planı-Projesi Çalıştayı'na katılmış ve "Mevcut Ekonomik Durum"a ilişkin proje sunumu gerçekleştirmiştir. " Engelsiz Erişim Çalıştayı " Dekanımız Prof. Dr. Ozan BAHAR, 2 Mayıs 2017 tarihinde YÖK'te gerçekleştirilen "Engelsiz Erişim Çalıştayı"na katılmıştır. Dekanımız Çalıştay'da üniversitemizi temsilen "Üniversitelerde Açık Alanların ve İç Mekanların Erişilebilirliğine İlişkin Örnek Uygulamalar: Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Örneği" isimli bir sunum yapmıştır. " Bir Sevgi Yeter " Dekanımız Prof. Dr. Ozan BAHAR, 9 Mayıs 2017 Salı günü Milas Kent Konseyi tarafından düzenlenen Bir Sevgi Yeter başlıklı konferansa konuşmacı olarak katılan Dekanımız, katılımcılara hayat hikayesini anlatmış ve dinleyicilere "Asla Pes Etmek Yok" diyerek başarının anahtarının azim, sabır ve sevgi olduğunu ifade etmiştir. " Zoru Başaranlar-Engelleri Aşanlar " Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ozan BAHAR, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Muğla İl Müdürlüğü tarafından 11 Mayıs 2017 Perşembe günü düzenlenen "Zoru Başaranlar- Engelleri Aşanlar" Programına katılmış, katılımcılarla başarılarla dolu hayat hikayesini paylaşmıştır.

7 SAYFA: 7 " MUTSO Akademi " Muğla Ticaret ve Sanayi Odası kapsamında faaliyete giren MUTSO Akademi Kişisel Gelişim Eğitimleri ne Dekanımız Prof. Dr. Ozan BAHAR ile Yrd. Doç. Dr. Işıl ARIKAN SALTIK katılmıştır. 10 Şubat 2017 Cuma günü Prof. Dr. Ozan BAHAR tarafından "Motivasyon Eğitimi", Yrd. Doç. Dr. Işıl Arıkan Saltık tarafından "Stres Yönetimi" eğitimleri verilmiştir. MUTSO Akademi tarafından gerçekleştirilen bu eğitimlere çok sayıda şirket çalışanı katılmıştır. "Okul-Sektör 11 " 14 Mart 2017 Salı günü Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğrenci Sarayı'nda gerçekleştirdiğimiz "11. Turizmde Okul-Sektör Buluşması"na birçok özel sektör işletmesi ve kamu kuruluşu 265 temsilcisi ile katılmıştır. Sektör temsilcilerinin ve öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği buluşmaya yerel ve ulusal basında da büyük yer verilmiştir. "Araştırma Sunumları " Fakültemizin geleceği olan Araştırma Görevlilerinin gelişimine katkı sağlamak amacıyla geleneksel hale getirdiğimiz araştırma görevlilerinin çalışma alanlarına ilişkin sunumları eğitim öğretim dönemi için sona ermiştir Tarihinde sunumlarını gerçekleştiren Arş. Gör. Funda Ön Esen ve Arş. Gör. Emine Yılmaz ile Tarihinde sunum yapan Arş. Gör. Nisan Yozukmaz ile Arş. Gör. Nur Çelik'e teşekkür ederiz. "Fakültemiz ICTMR-2017'de!" Dekanımız Prof. Dr. Ozan BAHAR, Yrd. Doç. Dr. Reyhan Arslan Ayazlar, Yrd. Doç. Dr. Işıl Arıkan Saltık ile Arş. Gör. Derya Güney, Arş. Gör. Nisan Yozukmaz ve Arş. Gör. Merve Bulut yaptıkları çalışmalarla Mayıs 2017 tarihleri arasında Kıbrıs- Girne Acapulco Hotel'de düzenlenen 4th International Congress of Tourism and Management Researches ICTMR-2017'ye Katılmıştır. Yrd. Doç. Dr. Reyhan Arslan Ayazlar çalışmasıyla birincilik ödülüne layık görülerek fakültemizi gururlandırmıştır.

8 SAYFA: 8 "4. Turizm Fakültesi Dekanlar Toplantısı" Fakültemizin ev sahipliğini yaptığı ve bu yıl 4.sü düzenlenen Turizm Fakültesi Dekanlar Toplantısı, Mayıs 2017 tarihleri arasında Bodrum'da bulunan Crystal Green Bay Resort&Spa Hotel'de gerçekleştirilmiştir. Birçok katılımcının yer aldığı toplantıda turizm eğitiminde kalitenin artırılması, turizmde yabancı dil ve uygulamalı eğitim gibi sorunlar tartışılmıştır. "Fakültemizde Yeni Bölüm Açılıyor!" YÖK'ün tarihli toplantısında fakültemize Turizm İşletmeciliği Bölümü ve Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı açılmasına karar verilmiştir. Bu kararın fakültemiz için hayırlı olmasını temenni ederiz. "Araştırma, Uygulama ve Proje Koordinasyon Merkezi Fakültemiz Yiyecek İçecek İşletmeciliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tuğba UÇMA UYSAL 20/06/2017 tarihinde Üniversitemiz Araştırma, Uygulama ve Proje Koordinasyon Merkez Müdürlüğü ( MÜPKOM) 'ne yeniden Müdür olarak atanmıştır. Fakültemiz adına kendisini tebrik eder, görevinde başarılar dileriz. " Geleneksel İftarımız " Fakültemizde geleneksel hale getirmiş olduğumuz iftar yemeğine akademik ve idari personelimiz aileleri ile birlikte katılmıştır. Tüm personelimize katılımları ve kurum içindeki birlikleri için teşekkür ederiz.

9 SAYFA: 9 " Mezuniyet Töreni 2017 " Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 2017 Mezuniyet Töreni 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü Muğla Şehir Stadyumu'nda gerçekleştirildi. Dekanlığımız adına, mezun olan tüm öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında başarılar ve mutluluklar diliyoruz. Turizm Fakültesi Adına İmtiyaz Sahibi; Prof. Dr. Ozan BAHAR Genel Yayın Yönetmeni; Yrd. Doç. Dr. Senem YAZICI Yayın Kurulu; Arş. Gör. Derya GÜNEY

2014 YILI 2015 YILI 2016 YILI Fakültede Ağırladığımız Misafirlerimiz. Ziyaretlerimiz Fakültede Ağırladığımız Misafirlerimiz

2014 YILI 2015 YILI 2016 YILI Fakültede Ağırladığımız Misafirlerimiz. Ziyaretlerimiz Fakültede Ağırladığımız Misafirlerimiz Dekanımızdan Sevgili Öğrencilerimiz, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi olarak sizleri ilgilendiren bilimsel faaliyetler ve sosyal etkinliklerin duyurulması konusunda sizlere rehber olması

Detaylı

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015 6 Mart 2015 Resmi Kurum Ziyaretleri 6 Mart 2015 günü, JCI olarak, JCI Türkiye Başkanımız Ahmet Erhan Tanyeri ile birlikte Vali Vekili Sn. Vedat Müftüoğlu nu ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sn. Atilla

Detaylı

TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Yıl 2, Sayı 4 Ocak, 2018

TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Yıl 2, Sayı 4 Ocak, 2018 BU SAYIDA; Dekanımızdan.. 1 TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Ocak, 2018 DEKANIMIZDAN İşbirliği Protokolü..2 Birinci sınıfların Sapanca gezisi.....3 Aramızdan Yükselenler....4 Aramıza Katılanlar....5 Aramıza Katılanlar....6

Detaylı

2013 KASIM FAALİYET RAPORU

2013 KASIM FAALİYET RAPORU 2013 KASIM FAALİYET RAPORU www.howtoistanbul.com Tanıtım Toplantısı 12 Kasım 2013 A. Murat Ersoy İstanbul Valiliği'nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü Ortaklığı, TÜRSAB

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

KAYIT YENİLEME KILAVUZU

KAYIT YENİLEME KILAVUZU T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU Turizm Fakültesi Dekanlığı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yerleşkesi 48000- Kötekli / Muğla Telefon 0252 211 1858-211 1865-211

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ Amaç Madde 1- Başkent Üniversitesinin Fakülte, Meslek Yüksekokulu, Konservatuvar, Enstitü ve Merkezler gibi akademik birimleri

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

TURİZM FAKÜLTESİ mezunları iş olanakları. İzmir

TURİZM FAKÜLTESİ mezunları iş olanakları. İzmir TURİZM FAKÜLTESİ mezunları iş olanakları İzmir İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi bünyesinde ; Turizm İşletmeciliği, Turizm Rehberliği, Rekreasyon Yönetimi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Detaylı

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 05 Mayıs 2016 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında Başta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ E-BÜLTEN NİSAN 2018 / SAYI: 9 YAYIN KURULU T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN Mütevellî Heyet

Detaylı

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 06 Eylül 2013- (Hande Tibuk) Kuzey Ren-Vestfalya Ekonomi Bakanlığı ve Nrw.Invest tarafından ikinci kez Türk firmalarına Kuzey Ren-Vestfalya da gerçekleştirdikleri başarılı ve

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

İKTİSAT (EKONOMİ) ÖĞRETİMİ ÇALIŞTAYI

İKTİSAT (EKONOMİ) ÖĞRETİMİ ÇALIŞTAYI İKTİSAT (EKONOMİ) ÖĞRETİMİ ÇALIŞTAYI YAŞAR ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ EKONOMİ BÖLÜMÜ 27-29 Mart 2015 Düzenleme Komitesi: Prof. Dr. N. Oğuzhan Altay Doç. Dr. Umut Halaç Arş. Gör.

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

AYLIK ŞUNE MECLİSİ VE HAFTALIK YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI YAPILDI. YÖN. KUR. BŞK. Ş. ARIKAN VE MEC. ÜYESİ İ.

AYLIK ŞUNE MECLİSİ VE HAFTALIK YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI YAPILDI. YÖN. KUR. BŞK. Ş. ARIKAN VE MEC. ÜYESİ İ. Faaliyet Raporu Ocak 2016 FAALİYETLER AYLIK ŞUNE MECLİSİ VE HAFTALIK YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI YAPILDI. TEKNE İMALATINDAN KAYNAKLANAN ÖTV SORUNUNA ÇÖZÜM ARANDI UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ ODAMIZDA

Detaylı

Malzeme Şenliği' Mart 2018

Malzeme Şenliği' Mart 2018 Malzeme Şenliği'18 8-9-10-11 Mart 2018 YAPIT Nedir? Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yapı Topluluğu, kısa adıyla YAPIT, 2013 yılında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. Kurulduğundan bu yana seminerler, belgesel

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı 2013 / 2014 SAYI: 19. Haftanın Bazı Başlıkları

Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı 2013 / 2014 SAYI: 19. Haftanın Bazı Başlıkları 2013 / 2014 SAYI: 19 İklim Değişikliği Konferansı Haftanın Bazı Başlıkları Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı Hayatın İçinde Öğreniyoruz İklim Değişikliği Konferansı Tanıdık ve Tanıttık Uludağ

Detaylı

SAYI: 3 HAZİRAN - ARALIK Keyifle okumanız dileğiyle. Prof. Dr. Murat GÜMÜŞ BATIOYO Müdür. (BATIOYO) Turizm ve Otel İşletmeciliği ile

SAYI: 3 HAZİRAN - ARALIK Keyifle okumanız dileğiyle. Prof. Dr. Murat GÜMÜŞ BATIOYO Müdür. (BATIOYO) Turizm ve Otel İşletmeciliği ile SAYI: 3 HAZİRAN - ARALIK 2018 Prof. Dr. Murat GÜMÜŞ BATIOYO Müdür B a t m a n Ü n i v e r s i t e s i T u r i z m İ ş l e t m e c i l i ğ i v e O t e l c i l i k Y ü k s e k o k u l u (BATIOYO) Turizm

Detaylı

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Ocak-Mart 2019

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Ocak-Mart 2019 Fakülte Kurulu Kararları» UTAK Üyeleri Belirlendi Toplantı No: 81 Toplantı Tarihi: 14.02.2019 Karar No: 02 Fakültemizde 2018/2019 Öğretim yılı bahar yarıyılından itibaren Fakülte UMDE Takip Kurulu (UTAK)

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi Kadir Gecesi Geceniz Mübarek Olsun 13 Temmuz 2015 Ramazan Bayramının, Tüm İslam Alemine Huzur ve Barış Getirmesini Temenni Ederiz. Hayırlı Bayramlar. 17-19 Temmuz 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın

Detaylı

2016 Mart 2016 Temmuz

2016 Mart 2016 Temmuz 2016 Mart 2016 Temmuz 21.02.17 deuder.org.tr 1 Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü Temsilciler Toplantısı DEÜDER 3. Lansmanı 18 Mart 2016 21.02.17 deuder.org.tr 2 Kariyer Planlama

Detaylı

2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU

2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU 2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU 08 Mayıs 2014 (Turgut Gür) T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Avrupa Birliği işbirliğinde geliştirilen TUYUP: Turizm Sektöründe

Detaylı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ FAALİYET BÜLTENİ Mart 2017 İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ Seydikemer Bölgesinde Balıkçılık Faaliyetinde Bulunan Firmalar Ziyaret Edildi Fethiye ve Seydikemer Meslek Kuruluşları

Detaylı

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren AKM Klasik Türk Sanat Müziği Korosunun Şef Mitat

Detaylı

GÖKYÜZÜNDE FARK YARATANLAR Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Kişisel Gelişim Programı

GÖKYÜZÜNDE FARK YARATANLAR Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Kişisel Gelişim Programı GÖKYÜZÜNDE FARK YARATANLAR Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Kişisel Gelişim Programı Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi,

Detaylı

TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Yıl 1, Sayı 1 Mart, 2017

TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Yıl 1, Sayı 1 Mart, 2017 TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Mart, 2017 BU SAYIDA; Yrd. Doç. Dr. Şevki ULAMA Doçent Unvanı aldı.. 2 Sakarya Üniversitesinde Futbol Şöleni..3 Turizm Fakültesi Sinerji Topluluğu Çalışmaya Devam Ediyor.3 Gençler

Detaylı

TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Yıl 1, Sayı 3 Mayıs, 2017

TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Yıl 1, Sayı 3 Mayıs, 2017 TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Mayıs, 2017 BU SAYIDA; Değerlerimiz : Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK 1 Aramızdan Yükselenler...2 Doktora Ders Dönemi Piknikle Bitti..3 DEĞERLERİMİZ; Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK Aramıza

Detaylı

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde başlayan "Çanakkale Tanıtım Günleri"nde Gelibolu standı ilgi odağı oldu. Kazan başına

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 26.05.2015 23.06.2015 ALANYA TANITIMINI GENİŞ BİR ÇATI ALTINDA TOPLAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK-19.06.2015 ALANYA İÇİN ÖNÜMÜZDEKİ TANITIM DÖNEMİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ VE ALTAV

Detaylı

2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI

2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI 2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun organize ettiği, bu yıl Çizgi İzleyen Robot ve Sumo Robot olmak üzere

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 9 MART 2018

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 9 MART 2018 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 9 MART 2018 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU ÖĞRENCİ ALIMI BİLGİLENDİRMESİ, Detayli bilgi için lütfen TIKLAYINIZ. VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR YEMEK MEMNUNİYET

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ BEYPAZARI MESLEK YÜKSEKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI UYUM PROGRAMI ETKİNLİKLERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ BEYPAZARI MESLEK YÜKSEKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI UYUM PROGRAMI ETKİNLİKLERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ BEYPAZARI MESLEK YÜKSEKOKULU 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI UYUM PROGRAMI ETKİNLİKLERİ TARİH SAAT ETKİNLİKLER YER AÇIKLAMA 11 Eylül 2017 Pazartesi 10.00 17.00 A-Blokta bulunan öğrenci

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

KAYIT YENİLEME KILAVUZU Bahar Yarıyılı

KAYIT YENİLEME KILAVUZU Bahar Yarıyılı T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU 2018-2019 Bahar Yarıyılı Turizm Fakültesi Dekanlığı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yerleşkesi 48000- Kötekli / Muğla Telefon

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 18.06.2013 30.07.2013 ANKARA İRTİBAT OFİSİNİN AÇILIŞ TÖRENİ-19 KASIM 2013 ANKARA İRTİBAT OFİSİNİN AÇILIŞI AVRUPA BİRLİĞİ (AB) BAKANI VE BAŞ MÜZAKERECİ EGEMEN BAĞIŞ, İÇİŞLERİ

Detaylı

Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık

Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık Türkiye Özel Okullar Birliği 14. Geleneksel Sempozyumu Geleceğin Öğretmeni temasıyla 28-31.01.2015 tarihleri arasında Antalya Belek te gerçekleştirildi.

Detaylı

AKADEMİK ETKİNLİKLER

AKADEMİK ETKİNLİKLER AKADEMİK ETKİNLİKLER 24.04.2018 tarihinde Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğrencilerimiz, mutfak uygulamaları dersi kapsamında Türkiye nin tek çikolata müzesi olan Pelit Çikolata Müzesini ziyaret

Detaylı

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ (TÜREK 2014 ) 5-6 Kasım 2014, İstanbul Fotoğraf: Emrah TAŞKIRAN TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ / 5-6 KASIM Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) tarafından üçüncüsü

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

Necmettin Erbakan Üniversitesi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Necmettin Erbakan Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölümü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ulutaş Konya / 2015 Etkinlikler Dosyası Havacılık Semineri (21.12.2015) Fakültemizde

Detaylı

25 Aralık 2016, Pazar. 26 Aralık 2016, Pazartesi (1. Gün)

25 Aralık 2016, Pazar. 26 Aralık 2016, Pazartesi (1. Gün) YÖK KALİTE KURULU DIŞ DEĞERLENDİRME TAKIMI ZİYARET PROGRAMI (Taslak) (25.12.2016 28.12.2016) Zaman Ziyaret Sürecinde Kimler İle Ne Yapılacağı Ziyaretin İçeriği Görüşme Yeri 25 Aralık 2016, Pazar Öğlene

Detaylı

Demir Export A.Ş., Türkiye nin en büyük sanayi ve ticaret kuruluşu olan Koç Grubu nun madencilik faaliyetlerini yürüten şirketidir.

Demir Export A.Ş., Türkiye nin en büyük sanayi ve ticaret kuruluşu olan Koç Grubu nun madencilik faaliyetlerini yürüten şirketidir. cevher 2018 TEMMUZ cevher Demir Export A.Ş., Türkiye nin en büyük sanayi ve ticaret kuruluşu olan Koç Grubu nun madencilik faaliyetlerini yürüten şirketidir. Kurulduğu 1957 yılından beri demir cevheri

Detaylı

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 IFAT EURASIA- 2. ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ FUARI 16-18 Şubat 2017 AKADEMİ ÇEVRE A.Ş. olarak ekibimizle Türkiye de 2. kez gerçekleşen IFAT Eurasia da standımızı kurarak paydaşlarımız,

Detaylı

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 08 Ocak 2014 - (A. Murat Ersoy - Hande Tibuk) 2014 CATHIC organizasyonu PR hazırlıklarını yürüten Alkaş firmasından Esra Dalgıç ile Dernek Başkanımız Sayın Murat Ersoy ve

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

Fotoğraf: Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İlyas Çapoğlu nun Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Ziyareti

Fotoğraf: Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İlyas Çapoğlu nun Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Ziyareti Ülkemizin turizm sektörüne kalifiye elemanlar yetiştirme amacıyla 2008 yılında kurulan Erzincan Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu, aynı yıl Turizm ve Otel İşletmeciliği programı, sonrasında

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 9. İş Deneyimleri

ÖZGEÇMİŞ. 9. İş Deneyimleri ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Ergün KARA 2. Ünvanı : Yrd. Doç. Dr. 3. Öğrenim Durumu : Doktora 4. Çalıştığı Kurum : Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi 5. Yabancı Dil : İngilizce / İyi Düzeyde 6. Telefon(Dahili)

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 30.12.2014 27.01.2015 T.C.KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ABDURRAHMAN ARICI DAN ODAMIZA ZİYARET-13 OCAK 2015 KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ABDURRAHMAN ARICI 13 OCAK

Detaylı

TAYVAN - FİLİPİNLER ELEKTRİK-ELEKTRONİK SEKTÖREL TİCARET HEYETİ DEĞERLENDİRME RAPORU

TAYVAN - FİLİPİNLER ELEKTRİK-ELEKTRONİK SEKTÖREL TİCARET HEYETİ DEĞERLENDİRME RAPORU TAYVAN - FİLİPİNLER ELEKTRİK-ELEKTRONİK SEKTÖREL TİCARET HEYETİ DEĞERLENDİRME RAPORU Ülkemiz ile Tayvan ve Filipinler arasındaki ticari ilişkilerin gelişmesi amacıyla 03 Mayıs - 11 Mayıs 2014 tarihleri

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU Yrd. Doç. Dr. Mehmet ALTINÖZ Müdür Vekili Ankara, 18 Eylül 2012 1976 dan günümüze Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu; Büro Yönetimi ve Yönetici

Detaylı

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi. Turizm Fakültesi

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi. Turizm Fakültesi İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi Çiğli/İzmir Temmuz 2012 İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi; 14.07.2010 tarihinde kabul edilen ve 22.07.2010 tarihinde Resmi Gazete de yayınlanan

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

ÖRNEK HEKIM OLMAYA DOĞRU 1. FORUM ÖRNEK HEKIM OLMAYA DOĞRU 2. FORUM ÖRNEK HEKIM OLMAYA DOĞRU 3. FORUM

ÖRNEK HEKIM OLMAYA DOĞRU 1. FORUM ÖRNEK HEKIM OLMAYA DOĞRU 2. FORUM ÖRNEK HEKIM OLMAYA DOĞRU 3. FORUM içindekiler HAKKIMIZDA 2 ÖRNEK HEKIM OLMAYA DOĞRU 1. FORUM 3 ÖRNEK HEKIM OLMAYA DOĞRU 2. FORUM 4 ÖRNEK HEKIM OLMAYA DOĞRU 3. FORUM 5 YABANCI UYRUKLU ASISTAN HEKIMLER IÇIN YENI DÖNEM 6 ÖRNEK HEKIM OLMAYA

Detaylı

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri başlamıştır. Sayın Velilerimiz, İlkokul-Ortaokul Bölümünde 09 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri

Detaylı

2014 MART-NİSAN FAALİYET RAPORU

2014 MART-NİSAN FAALİYET RAPORU 2014 MART-NİSAN FAALİYET RAPORU 04 Mart 2014 VII. Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası VII. Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası, 4 Mart 2014 tarihinde TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde ve

Detaylı

Coğrafyacılar Derneği Uluslararası Kongresi Sonuç Raporu 4-6 Haziran 2014/Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Muğla-Türkiye

Coğrafyacılar Derneği Uluslararası Kongresi Sonuç Raporu 4-6 Haziran 2014/Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Muğla-Türkiye Coğrafyacılar Derneği nin ikinci yıllık toplantısı uluslararası olarak 4-6 Haziran 2014 tarihlerinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde gerçekleştirildi. Davetli misafirlerin konuşmaları, paneller, bildiri

Detaylı

T.C. Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi BİLGİLENDİRME ve İSTİŞARE TOPLANTISI

T.C. Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi BİLGİLENDİRME ve İSTİŞARE TOPLANTISI T.C. Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi BİLGİLENDİRME ve İSTİŞARE TOPLANTISI Prof.Dr.Hasan AKAN Dekan V. Dekanlık ataması 1 Temmuz 2016 15 Temmuz olayları nedeniyle istifa 27 Temmuz da yeniden

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

26.11.2015 22.12.2015 RUS KÖKENLİ VATANDAŞLARLA BİRLİK-BERABERLİK KAHVALTISI 05.12.2015 RUSYA İLE YAŞANAN UÇAK KRİZİ VE SONRASINDA YAŞANAN GELİŞMELER İLE İLGİLİ ALANYA DA YAŞAYAN RUS VATANDAŞLARINA YÖNELİK

Detaylı

ekim 2017 / 7. sayı / üç ayda bir yayınlanır / adaptto.net

ekim 2017 / 7. sayı / üç ayda bir yayınlanır / adaptto.net ekim 2017 / 7. sayı / üç ayda bir yayınlanır / adaptto.net 7. [İmtiyaz Sahibi] Prof.Dr. Tahsin Engin [Yazarlar] Gözde Sofuoğlu [Tasarım] Murat Tamcı Bilal Altun Sakarya Üniversitesi Teknoloji Geliştirme

Detaylı

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 14.05.2014 Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Çalışma ve İş Kurumu Ordu İl Müdürlüğü işbirliğinde alternatif iş fırsatları yaratmak, öğrenciler ile

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni olmasını diler; ülkemizin ve İslam Aleminin mübarek gecesini tebrik ederiz" dediler. 01/06/2015 KARAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

İSTE (Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi), DENİZCİLİK EĞİTİM KONSEYİ ile demir aldı!

İSTE (Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi), DENİZCİLİK EĞİTİM KONSEYİ ile demir aldı! İSTE (Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi), DENİZCİLİK EĞİTİM KONSEYİ ile demir aldı! Türkiye ve Kıbrıs'ta lisans düzeyinde denizcilik eğitimi veren 20 Üniversitenin yanı sıra Ulaştırma,

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN GÜNDEM -Orhangazi Vizyon Çalıştayı Sonuç sunumlarının yer aldığı toplantının ikinci bölümünü gerçekleştirdik -Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Kapsamında Gemlik

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN TEMMUZ 2016 YIL 1 SAYI 17 10.08.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:17 UZUNKÖPRÜ DEMOKRASİSİNE SAHİP ÇIKIYOR (18.07.2016) 18 Temmuz 2016 Pazartesi

Detaylı

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi Öğrencilerimize Muhtarın Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi 10. 04. 2014 Perşembe günü Fevzi Çakmak Mah. muhtarı Sn. Mehmet ÜNLÜ okulumuza davet edildi. 4.sınıf öğrencilerine İnsanlar ve Yönetim ünitesi

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi. Turizm Fakültesi

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi. Turizm Fakültesi İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi İzmir Temmuz 2014 İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi; 14.07.2010 tarihinde kabul edilen ve 22.07.2010 tarihinde Resmi Gazete de yayınlanan

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 25.03.2014 22.04.2014 ALANYA BELEDİYE BAŞKANI ADEM MURAT YÜCEL E HAYIRLI OLSUN TİCARETİ-09 OCAK 2014 30 MART 2014 TARİHİNDE GERÇEKLEŞEN SEÇİMLER SONUCUNDA HİZMET BAYRAĞINI

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı ETKİNLİK BÜLTENİ 1 Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 2008

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

2018. HEMŞİRELİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ

2018. HEMŞİRELİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ 2018. HEMŞİRELİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ Acıbadem Sağlık Grubu 18. Hemşirelik haftası etkinlikleri; Sağlıkta Tek ve Eşsiz Hizmet Hemşirelik: Birçok Alan Birçok Etki teması ile 10 Mayıs Perşembe günü Acıbadem

Detaylı

Avrupa Akdeniz Gençlik Uygulama ve Araştırma Merkezi

Avrupa Akdeniz Gençlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Avrupa Akdeniz Gençlik Uygulama ve Araştırma Merkezi 1 Ocak 2017-31 Aralık 2017 Faaliyet Raporu Özet Rapor, Avrupa Akdeniz Gençlik Uygulama ve Araştırma Merkezi nin 1 Ocak 2017-31 Aralık 2017 tarihleri

Detaylı

XI. REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA ANA BİLİM DALI BAŞKANLARI TOPLANTISI 8-9 Haziran 2012 Kars

XI. REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA ANA BİLİM DALI BAŞKANLARI TOPLANTISI 8-9 Haziran 2012 Kars XI. REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA ANA BİLİM DALI BAŞKANLARI TOPLANTISI 8-9 Haziran 2012 Kars Değerli öğretim üyeleri Bu yıl XI. Rehberlik ve Psikolojik Danışma Ana Bilim Dalı Başkanları Toplantısı Kars

Detaylı

DENİZLİ ŞUBE. 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği

DENİZLİ ŞUBE. 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği DENİZLİ ŞUBE 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği Bölümü ve şubemizce üniversitede Mermer Sektöründe Jeoloji Mühendisinin

Detaylı

ordumuhtarlarderneği tarafından yazıldı Pazartesi, 03 Kasım :00 - Son Güncelleme Perşembe, 06 Kasım :10

ordumuhtarlarderneği tarafından yazıldı Pazartesi, 03 Kasım :00 - Son Güncelleme Perşembe, 06 Kasım :10 Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu, Başiskele'de ''Uluslararası Yerel Yönetimlerde Muhtarlığın Yeri ve Önemi'' çalıştayı düzenledi. Başiskele Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Türkiye'nin

Detaylı

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Ekim ayı içerisinde üyelerimizce talep edilen 86 Kapasite Raporu, 9 Ekspertiz Raporu 4 adet Fiili Tüketim

Detaylı

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde 2011 Şubat ayında kurulan Tarım Topluluğu, Ziraat Mühendisliği eğitimi alan öğrencilerin her alanda

Detaylı

tarihinde 200 lise öğrencisine Üniversite ve Kampüs Yaşamı başlıklı Bahçelievler RAM Kariyer Günleri düzenlenmiştir.

tarihinde 200 lise öğrencisine Üniversite ve Kampüs Yaşamı başlıklı Bahçelievler RAM Kariyer Günleri düzenlenmiştir. İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK EĞİTİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA AİT FAALİYETLERİNE İLİŞKİN BİLGİLERİN AÇIKLAMASI 26.09.2014 tarihinde İAÜ Florya Yerleşkesinde İstanbul

Detaylı

KAROT ekibi Dünya Şampiyonluğunu Rektör Prof. Dr. Polat ile Paylaştı

KAROT ekibi Dünya Şampiyonluğunu Rektör Prof. Dr. Polat ile Paylaştı KAROT ekibi Dünya Şampiyonluğunu Rektör Prof. Dr. Polat ile Paylaştı Japonya da 17-18 Aralık tarihleri arasında 28 incisi düzenlenen Uluslararası Sumo Robot Yarışması'nda ikinci kez Dünya şampiyonu olan

Detaylı

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ 1. 2014 Türkiye Kitap Pazarı İstatistikleri Açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı ISBN Ajansı, Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü ve Yayımcı Meslek

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 28.03.2017 18.04.2017 ODAMIZ VE ALANYA SOSYAL HİZMET MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN HAYATA GEÇİRİLEN PROJE ÜYELERİMİZE VE VATANDAŞLARIMIZA TANITILDI- 12.04.2017 ODAMIZ VE ALANYA

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Sektör Temsilcileri Toplantısını Gerçekleştirdi 06 Nisan 2016 - İstanbul Aydın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 4. Sektör temsilcileri toplantısı 06

Detaylı

IEEE Türkiye Başkanlar Kurultayı

IEEE Türkiye Başkanlar Kurultayı İTÜ IEEE ailesinden merhaba! 1992 yılından beri İTÜ Elektrik-Elektronik Fakültesi nde faaliyet gösteren, teknik üniversite öğrencisinin mesleki ve sosyal açıdan gelişimini hedefleyen sayısız çalışma yapan

Detaylı

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yayın Organı Mart 2014 Yıl: 1 Sayı: 10 Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Çocuk Hizmetleri

Detaylı

YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni

YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ... 05.01.2013 Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni 08.01.2013 SM ŞERİF ÖZTÜRK RUHSAT TÖRENİ 22.01.2013 Tarihinde Yalova SGK il Müdürlüğü'nün

Detaylı

Oryantasyon 15 7-8 Eylül

Oryantasyon 15 7-8 Eylül Oryantasyon 15 Melikşah Üniversitesi ailesinin siz yeni öğrencileri için, 7-8 Eylül 2015 tarihlerinde Üniversiteyi Tanıma ve Uyum Günleri (Oryantasyon) Programı gerçekleştirilecektir. Bu program ile sizlere

Detaylı