it Milli Egitim Miidiirliigii

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "it Milli Egitim Miidiirliigii"

Transkript

1 T.e. MU~ valilici it Milli Egitim Miidiirliigii SaYl : /200/ Konu: Yetenek Sll1av Duyumsu... KAYMAKAMLIOINA Il<;e Milll Egitim MudurlUgU... USEsi MUnORLUOUNE ilgi : Hacettepe Oniversitesi GUzel Sanatlar FakUltesi DekaniJgll tarih ve 446 saylh yazlsl Hacettepe Universitesi Guzel Sanatlar FakGltesine egitim ogretim Ylhnda yetenek Sll1aVI ile almacak ogrencilere ile ilghi yazl ve smav takvimi yazlmlz ekinde gonderilmi~tir. Ekli yazl ve S111av takviminin il<;eniz/okulunuz 12. Smlf ogrencilerine duyurulmasl hususunda; Bilgilerinize ve geregini rica ederim. Cevdet ARSLAN Yali a. 11 Milli Egitim MildGrti Ek: 1 Yazl 1 Smav Takvimi (4 Sayfa) Dagltlm: I1<;e KaymakamlIklan Tum Lise Mud. Bu evrak gtivenli elektronik irnza ile imzajanml$tlf. adresinden 3eSc-ef4c b8c7 kodu ilp IPvit.,';;10"":

2 T.C. HACETTEPE DNtVERStTESt Giizel Sanatlar FakUltesi Dekanllgl Say!: /301.05/446 15/D3/2016 Konu: 2016/2017 Yetenek S mavi MU~ IL MILL! EGiTiM MOOORLOGOI\lE Fakiiltemize 2016/2017 Egitim-Ogretim YIlt iyin yetenek smavi He almacak ogrencilere yonelik duyurumuzull, il hudutlan dahilinde lise ve muadili okul mlidiirlliklerine iletilmesi hususunda yardlidlanmzl saygllanmla rica ederim. kl.dr. MELTEM YlLMAZ Dekan EKLER: 5 Adet Duyuru 1 AdetAfi~ Fakiilte Sckreteri: M. KEsKiN (paral) $ef: H. AKSU (Parat) TCllI"aku Slrrl SA'iJUVAN ;;t5;../.:!: Hacettepe Universitesi Guzel Sanallar Faktiltesi Bey/epe Ankara E1elctronik ag: WI'~v.gsfhacettepe.edu.tr Telefon: (0312) Faks: (0312) E.Pasla: gsf@hacettepmdu.tr

3 ACETTEPE ONivERSiTESi GOZEL SANATLAR FAKOLTESi grafik I resim I heykel! seramik ye ene Sin On KaYlt Tarihleri On kayltlar internet Ozerinden ya Sinav Tarihleri I. A,ama II. A,ama ' Sonu~larln Ilanl KaYlt ve Duyurular I~in Kazanan adaylar istege bagh bir yll hazlrflk egitimi aladlilec Aynntlll Bilgi i~in / Hacettepe Oniversitesi ' Guzel Sanatlar Fakiiltesi Beytepe Yerle~kesi Telefon: Faks: Web: gst@lirlacetirepe.e!qu /

4 HACETTEPE ONivERSiTESi GOZEL SANATLAR FAKOL TESi Hacettepe Oniversitesi GOzel Sanatlar FakOltesi Grafik, Heykel, Resim ve Seramik BolOmlerine Egitim-Ogretim YIII igin, 2016 YGS Smavmda geyerli taban puam alan adaylar arasmdan on kayltla yetenek smavi yapllarak ogrenci aflnacaktlr Temmuz 2016 tarihlerinde YGS den gegerli puanl alan adaylar Hacettepe Oniversitesi Web sitesi ( Ozerinden bilgisayar ortammda onkaylt i lemlerini yapacaklardlr. Alinacak kaylt glktlsi smava giri~ belgesi olarak kabul edilecektir. Yabancl Uyruklu adaylann on kayltlan FakOlte Sekreterligine ~ahsen ba~vuru He yapllacaktlr. (Cifte vatanda~ uyrugu olan adaylar yabanci uyruklu kontenjam igin ba~vuru yapamazlar.) Ogrenci Segme ve Yerle~tirme Sistemi Yuksekogretim programlan ve Kontenjanlan kllavuzunda yer alan Tablo 7* deki ilgili alanlardan mezun olan adaylann YGS puan torlerinden en az birinden 150 puan ve uzeri alanlar ile sozo edilen alanlar dl~indaki alanlardan mezun olan adaylar YGS puan torlerinden en az birinden 180 puan veya Ozeri alanlar ba~vurabileceklerdjr. 2. Yabanci Uyruklu Ogrenciler, on kaylt ko~ullannl adresinden 3. Engelli adaylar; YGS slnavmda herhangi bir puan toronden 100 puan ve Ozerinde puan almalan ve engelli olduklanm raporla belgelemeleri durumunda ba~vuru yapabilirler. SINAV icin istenen BELGELER: 1. internet KaYlt ClktlSI ( Smav Giri~ Belgesi) 2. NOfus COzdanl Ash veya Gegerli Pasaport YGS Kazandl Belgesinin Fotokopisi 11~14 Temmuz 2016 On KaYlt 18 Temmuz 2016 I. A~ama Srnavi 19 Temmuz 2016 I. A~ama Smav Sonuglarlnm ilanr 20 Temmuz A~ama Srnavi 21 Temmuz A~ama Smav Sonuglann ilan! Ogrenci Adaylan; Ba~vuru ko~ullan ile Hgili detaylr bilgilere a~agldaki ileti~im adresinden ula~abilirler. BilGi i<;in: TIt. : (0312) nolu telefonlara ba~vurulabilir. Fax : (0312) *Tablo 7 : FakOltemiz web sayfasmda yer almaktadlr.

5 f HACETTEPE ONivERSiTESi GOZEL SANATLAR FAKOL TESi Hacettepe Oniversitesi GOzel Sanatlar FakOltesi Grafik, Heykel, Resim ve Seramik BolOmlerine E~itim Ogretim YIII h;in, 2016 YGS Smavmda gec;erli taban puam alan adaylar arasrndan on kayltla yetenek srnavi yapllarak ogrenci alrnacaktlr Temmuz 2016 tarihlerinde YGS den ge<;erli puam alan adaylar Hacettepe Oniversitesi Web sitesi ( Ozerinden bilgisayar artammda onkaylt i lemlerini yapacaklardlr. Alrnacak kaylt <;lktisi srnava giri;; belgesi alarak kabul edilecektir. Yabanci Uyruklu adaylann on kayitlan FakOlte Sekreterligine ;;ahsen ba;;vuru ile yapllacaktlr. (<;ifte vatanda;; uyrugu alan adaylar yabanci uyruklu kantenjam i<;in ba;;vuru yapamazlar.) Ogrenci Se<;me ve Yerle;;tirme Sistemi YOksekogretim programlan ve Kantenjanlan kllavuzunda yer alan Tabla 7* deki IIgili alanlardan mezun alan adaylann YGS puan torlerinden en az birinden 150 puan ve Ozeri alanlar He sozo edilen alanlar dl;;lndaki alanlardan mezun alan adaylar YGS puan torlerinden en az birinden 180 puan veya Ozeri alanlar ba~vurabileceklerdir. 2. Yabanci Uyruklu Ogrenciler, on kayit ka~ullannj adresinden 3. Engelli adaylar; YGS smavlnda herhangi bir puan toronden 100 puan ve Ozerinde puan almalan ve engelli alduklanm raparla belgelemeleri durumunda ba;;vuru yapabilirler. SINAV icin istenen BELGELER: 1. internet KaYlt <;lktlsi ( Srnav Girj~ Belgesi) 2. NOfus COzdanl Asil veya Ge<;erli Pasapart YGS Kazandl Belgesinin Fatakapisi Temmuz 2016 On KaYlt 18 Temmuz 2016 I. A~ama Srnavi 19 Temmuz 2016 I. A~ama Srnav Sanu<;larrmn ilanl 20 Temmuz A~ama Srnavi 21 Temmuz A~ama Srnav Sanur;:lann ilanl Ogrenci Adaylan; Ba;;vuru ka;;ullan ile ilgili detayll bilgilere a;;agldaki i1eti;;im adresinden ula9abilirler. BiLGi i<;in: Tlf. : (0312) nolu telefonlara ba~vurulabilir. Fax : (0312) *Tabla 7 : FakOltemiz web sayfasrnda yer almaktadlr.

6 HACETTEPE ONivERSiTESi GOZEL SANATLAR FAKOL TESi Hacettepe Oniversitesi GOzel Sanatlar Fakortesi Grafik, Heykel, Resim ve Seramik BolOmlerine Egitim-Ogretim Yllf ic;in, 2016 YGS Smavmda 'ge.;erli taban puam alan adaylar arasmdan on kayltla yetenek SfnaVI yapllarak ogrenci allnacaktlr Temmuz 2016 tarihlerinde YGS den gec;erli puant alan adaylarhacettepe Oniversitesi Web sitesi ( uzerinden bilgisayar ortammda onkaylt i~lemlerini yapacaklardlr. Almacak kaylt C;lktlsl smava giri belgesi olarak kabul edilecektir. Yabanci Uyruklu adaylann on kayltlan Fakulte Sekreterligine ahsen ba vuru ile yapllacaktlr. (Cifte vatanda uyrugu alan adaylar yabanci uyruklu kontenjanl ic;in ba vuru yapamazlar.) Ogrenci Sec;me ve Yerle tirme Sistemi YOksekogretim program Ian ve Kontenjanlan kllavuzunda yer alan Tabla 7* deki ilgili alanlardan mezun alan adaylann YGS puan turlerinden en az birinden 150 puan ve uzeri alanlar ile sozu edifen alanlar df Jndaki alanlardan mezun alan adaylar YGS puan torlerinden en az birinden 180 puan veya Ozeri alanlar ba vurabileceklerdir. 2. YabancI Uyruklu Ogrenciler, on kaylt ko ullannt adresinden 3. Engelli adaylar; YGS smavmda herhangi bir puan toronden 100 puan ve Ozerinde puan almalan ve engelli olduklarml raporla belgelemeleri durumunda ba vuru yapabilirler. SINAV icin istenen BELGELER: 1. internet KaYlt ClktlSl ( Smav Giri Belgesi) 2. NOfus COzdanl Ash veya Gec;erli Pasaport YGS Kazandl Belgesinin Fotokopisi Temmuz 2016 On KaYlt 18 Temmuz 2016 I. A ama Smavi 19 Temmuz 2016 L Al?ama Smav Sanuc;lannm ilanl 20 Temmuz A ama Smavi 21 Temmuz Al?ama Smav Sonw;lann ilanl Ogrenci Adaylan; Ba vuru ko ullan ile ilgili detayh bilgilere a agldaki ileti im adresinden ula abillrler. SiLGi ic;in: Tlf. : (0312) nolu telefonlara ba?vurufabilir. Fax : (0312) *Tablo 7 : FakOltemiz web sayfasmda yer almaktadlr.

7 HACETTEPE ONivERSiTESi GOZEL SANATLAR FAKOLTESi Hacettepe Oniversitesi GOzel Sanatlar FakOltesi Grafik, Heykel, Resim ve Seramik BolOmlerine Egitim-Ogretim YIIJ iein, 2016 YGS Smavmda ge~erli taban puam alan adaylar arasmdan on kayltla yetenek smavi yapllarak ogrenci almacaktlr Temmuz 2016 tarihlerinde YGS den geeerii puanr alan adaylar Hacettepe Oniversitesi Web sitesi ( Ozerinden bilgisayar ortamlnda onkaylt i~lemlerini yapacaklardlr. Ahnacak kaylt elktlsl smava giri belgesi olarak kabul edilecektir. Yabanci Uyruklu adaylann on kayltlan FakOlte Sekreterligine ahsen ba vuru ile yapi/acaktlr. (Cifte vatanda uyrugu olan adaylar yabanci uyruklu kontenjanr iein ba vuru yapamazlar.) Ogrenci Seeme ve Yerle tirme Sistemi YOksekogretim programlan ve Kontenjanlan kllavuzunda yer alan Tablo 7* deki ilgili alanlardan mezun olan adaylann YGS puan torlerinden en az birinden 150 puan ve Ozeri alanlar ife sozo edilen alanlar dj mdaki alanlardan mezun olan adaylar YGS puan torlerinden en az birinden 180 puan veya Ozeri a!anlar ba vurabileceklerdir. 2. Yabanci Uyruklu Ogrenciler, on kaylt ko ullannr adresinden 3. Engelli adaylar; YGS smavmda herhangi bir puan toronden 100 puan ve Ozerinde puan almalan ve engelli olduklannr raporla belgelemeleri durumunda ba vuru yapabilirler. SINAV icin istenen BELGELER: 1. internet KaYlt ClktlSI ( Smav Giri Belgesi) 2. NOfus COzdanl AS!l veya Geeerli Pasaport YGS Kazandl Belgesinin Fotokopisi Temmuz 2016 On KaYlt 18 Temmuz 2016 I. A!?ama Sinavi 19 Temmuz 2016 I. A ama Srnav Sonuelannm iran! 20 Temmuz A ama Smavi 21 Temmuz A ama Smav Sonuelann ilanl Ogrenci Adaylan; Ba vuru ko ullan ile ilgili detay/r bilgilere a agldaki ijeti im adresinden ula!?abilirler. BiLGi ic;in: Tlf. : (0312) nolu telefonlara ba~vurulabilir. Fax : (0312) *Tablo 7: FakOltemiz web sayfasmda yer almaktadlr.

8 HACETTEPE UNivERSiTESi GOZEL SANATLAR FAKOLTESi Hacettepe Oniversitesi GOze! Sanatlar FakOltesi Grafik, Heykel, Resim ve Seramik BolOmlerine Egitim-Ogretim yill igin, 2016 YGS Smavmda ge~erli taban puam alan adaylar araslndan an kayltla yetenek SlnaVI yapllarak ogrenci allnacaktlr Temmuz 2016 tarihlerinde YGS den gegerli puam alan adaylar Hacettepe Oniversitesi Web sites; ( Ozerinden bilgisayar ortamlnda onkaylt i!?lemlerini yapacaklardlr. Alinacak kaylt glktlsi slnava giri > belgesi olarak kabul edilecektir. Yabanci Uyruklu adaylann an kayltlan FakOlte Sekreterligine >ahsen ba >vuru ile yapllacaktlr. (Cifte vatanda:;; uyrugu DIan adaylar yabanci uyruklu kontenjam igin ba >vuru yapamazlar.) Ogrenci Segme ve Yerle >tirme Sistemi YOksekogretim programlan ve Kontenjanlan kllavuzunda yer alan TabiD 7* deki ilgili alanlardan mezun Dian adaylann YGS puan torlerinden en az birinden 150 puan ve Ozeri alanlar ile sozo edilen alanlar dl >rndaki alanlardan mezun Dian adaylar YGS puan torlerinden en az birinden 180 puan veya Ozeri alanlar ba >vurabileceklerdir. 2. Yabanci Uyruklu Ogrenciler, an kaylt ko >ullanm adresinden 3. Engelli adaylar; YGS srnavmda herhangi bir puan toronden 100 puan ve Ozerinde puan almalan ve engelli olduklanm raporla belgelemeleri durumunda ba >vuru yapabilirler. SINAV icin istenen BELGELER: 1. internet KaYlt ClktlSI ( Smav Giri > Belgesi) 2. NOfus COzdam Asil veya Gegerli Pasaport YGS Kazandl Belgesinin Fotokopisi Temmuz 2016 On KaYlt 18 Temmuz 2016 L A:;;ama Smavi 19 Temmuz 2016 I. A:;;ama Slnav Sonuglannm ilam 20 Temmuz A:;;ama Smavi 21 Temmuz A >ama Slnav Sonuc1ann ilanl Ogrenci Adaylan; Ba >vurt:l ko >ullan ile ilgili detaylj bilgilere a >agldaki i1eti >im adresinden ula abilirler. BiLGi ic;:in: Tlf. : (0312) nolu telefonlara ba~vurulabilir. Fax : (0312) *Tablo 7 : FakOltemiz web sayfasmda yer almaktadlr.

Karşılaştırmalı Değişiklik Tablosu. T P K (Değiştirilmesi istenen mevcut şekli)

Karşılaştırmalı Değişiklik Tablosu. T P K (Değiştirilmesi istenen mevcut şekli) Karar Sayısı: 231 Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yüksekokul Yönetim Kurulu nun Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesinde Sterilizasyon ve Dezenfeksiyon Programının açılması hakkındaki 23.01.2017

Detaylı

T.e., w, MUS VALILIGI II Milli Egitim Miidiirliigii. ... KAYMAKAMLIGINA Il<;e Milli Egitim Miidiirliigii ... ~. ... MUDURLUGUNE

T.e., w, MUS VALILIGI II Milli Egitim Miidiirliigii. ... KAYMAKAMLIGINA Il<;e Milli Egitim Miidiirliigii ... ~. ... MUDURLUGUNE . T.e., w, MUS VALILIGI II Milli Egitim Miidiirliigii Say. : 47339225/200/9168708 14.09.2015 Konu: Giizel Sanatlar Lisesi Ek Ozel Yetenek Smavl... KAYMAKAMLIGINA Il

Detaylı

T.C ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ. 2015 Yılı Özel Yetenek Giriş Sınavları Uygulama Esasları

T.C ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ. 2015 Yılı Özel Yetenek Giriş Sınavları Uygulama Esasları T.C ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2015 Yılı Özel Yetenek Giriş Sınavları Uygulama Esasları A- BAŞVURU ŞARTLARI 1. Güzel Sanatlar Fakültesi Bölümleri İki farklı grup olarak

Detaylı

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ RESİM, HEYKEL ve GRAFİK BÖLÜMLERİ ÖZEL YETENEK SINAVI

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ RESİM, HEYKEL ve GRAFİK BÖLÜMLERİ ÖZEL YETENEK SINAVI MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ RESİM, HEYKEL ve GRAFİK BÖLÜMLERİ ÖZEL YETENEK SINAVI 2016-2017 Öğretim Yılı Güzel Sanatlar Fakültesi Resim, Heykel ve Grafik Bölümlerine YGS Ön Kayıt

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ Eğitim - Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları Koşul ve Esasları

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ Eğitim - Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları Koşul ve Esasları T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2016-2017 Eğitim - Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları Koşul ve Esasları 1. BÖLÜMLER, ÖĞRENCİ SAYILARI VE ÖN KAYIT Fakültenin Resim, Resim (II. Öğretim),

Detaylı

Müzik ve Fotoğraf bölümünü seçen adaylar tek tercih yapabilirler. Yabancı Uyruklu

Müzik ve Fotoğraf bölümünü seçen adaylar tek tercih yapabilirler. Yabancı Uyruklu T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2015-2016 Eğitim - Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları Koşul ve Esasları 1. BÖLÜMLER, ÖĞRENCİ SAYILARI VE ÖN KAYIT Fakültenin Resim, Resim (II. Öğretim),

Detaylı

T.e. il Milll Egitim Miidiirliigii. ... KA YMAKAMLIGINA itve Milli Egitim Miidurliigu ... MUDURLUGUNE

T.e. il Milll Egitim Miidiirliigii. ... KA YMAKAMLIGINA itve Milli Egitim Miidurliigu ... MUDURLUGUNE MU$ valiligi il Milll Egitim Miidiirliigii Sayl : 94414164/13 5/426871 14/0112015 Konu: Hasan DAGDONDEREN'e ait Ustahk Belgesinin iptali... KA YMAKAMLIGINA itve Milli Egitim Miidurliigu... MUDURLUGUNE

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları Koşul ve Esasları

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları Koşul ve Esasları AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları Koşul ve Esasları 1. BÖLÜMLER, ÖĞRENCİ SAYILARI VE ÖN KAYIT Fakültenin Resim, Resim II. Öğretim, Heykel,

Detaylı

AKDENĠZ ÜNĠVERSĠTESĠ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESĠ 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları KoĢul ve Esasları

AKDENĠZ ÜNĠVERSĠTESĠ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESĠ 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları KoĢul ve Esasları AKDENĠZ ÜNĠVERSĠTESĠ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESĠ 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları KoĢul ve Esasları 1. BÖLÜMLER, ÖĞRENCĠ SAYILARI VE ÖN KAYIT Fakültenin Resim, Resim (II. Öğretim), Heykel,

Detaylı

ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SINAV KILAVUZU

ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SINAV KILAVUZU T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2017-2018 ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SINAV KILAVUZU SAYIN ADAY: Bülent Ecevit Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı tarafından

Detaylı

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Programına aşağıda belirtilen Anabilim dallarında 2015 2016 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılında

Detaylı

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz döneminde Enstitümüz Anabilim / Bilim Dallarına alınacak Doktora ve Yüksek Lisans öğrenci kontenjanları

Detaylı

1-BAŞVURU İŞLEMLERİ ÖN KAYIT KOŞULLARI

1-BAŞVURU İŞLEMLERİ ÖN KAYIT KOŞULLARI BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ RESİM VE BASKI SANATLARI BÖLÜMLERİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT - YETENEK SINAVI UYGULAMA ESASLARI Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Resim

Detaylı

I Muhasebe ve Finansman YLS Uretim Y6netimi ve

I Muhasebe ve Finansman YLS Uretim Y6netimi ve Olrenci Kontenianlarr ve Baqvuru $artlarr hk. I Muhasebe ve Finansman YLS Uretim Y6netimi ve 2 Pazarlama YLS 4 Muhasebe ve Finansman DR Uretim Y0netimi ve 5 Pazarlama DR iktisadi GeliSme ve Uluslararasr

Detaylı

Ba!vuru Tarihleri Temmuz 2017

Ba!vuru Tarihleri Temmuz 2017 T.C. MĐLLĐ SAVUNMA BAKANLIĞI MĐLLĐ SAVUNMA ÜNĐVERSĐTESĐ REKTÖRLÜĞÜ YENĐLEVENT/ĐSTANBUL MĐLLĐ SAVUNMA ÜNĐVERSĐTESĐ KARA, DENĐZ VE HAVA HARP OKULLARI ĐLE KARA ASTSUBAY MESLEK YÜKSEKOKULUNA SÖZLEMELĐ OLARAK

Detaylı

T.e. istanbul UNivERSiTESi REKTORLUGU Ulus la rar asr Akademik Ll isk if er Kurulu Baskan lrgr. iktisat FAKULTESi DEKANLIGINA

T.e. istanbul UNivERSiTESi REKTORLUGU Ulus la rar asr Akademik Ll isk if er Kurulu Baskan lrgr. iktisat FAKULTESi DEKANLIGINA Evrak Tarih ve Sayrsi 26/03/2014-36519 T.e. istanbul UNivERSiTESi REKTORLUGU Ulus la rar asr Akademik Ll isk if er Kurulu Baskan lrgr Sayi :37567810-109.03- Konu :Hareketlilik (109.03) Erasmus Staj Hareketliligi

Detaylı

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programına aşağıda belirtilen Anabilim dallarında 2016 2017 EğitimÖğretim yılı Güz

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SAFRANBOLU FETHİ TOKER GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SAFRANBOLU FETHİ TOKER GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ 1 T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SAFRANBOLU FETHİ TOKER GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI RESİM BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU SINAV BAŞVURU KOŞULLARI 1. Lise yada dengi

Detaylı

Boş Kalan Kontenjanlar İçin Yedeklerin Başvuru Tarihi. Boş Kalan Kontenjanlar İçin Yedeklerin. Kontenjan. Özel Yetenek Sınavı Tarihi.

Boş Kalan Kontenjanlar İçin Yedeklerin Başvuru Tarihi. Boş Kalan Kontenjanlar İçin Yedeklerin. Kontenjan. Özel Yetenek Sınavı Tarihi. Beden Eğitimi Yüksekokulu Beden Eğitimi HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Beden Eğitimi Yüksekokulu Beden Eğitimi, Eğitim Fakültesi Müzik ve Resim-İş ile Devlet Konservatuarı Geleneksel

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SINAV KILAVUZU

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SINAV KILAVUZU T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SINAV KILAVUZU SAYIN ADAY: Bülent Ecevit Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı tarafından

Detaylı

Sevgili Öğrenci Adayları;

Sevgili Öğrenci Adayları; Sevgili Öğrenci Adayları; Bülent Ecevit Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 2010 yılında öğretime başlamıştır. Resim, Heykel ve Grafik Bölümleri bulunan Fakültemizde halen Resim bölümünde öğrenim devam

Detaylı

AKDENĠZ ÜNĠVERSĠTESĠ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESĠ Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları KoĢul ve Esasları

AKDENĠZ ÜNĠVERSĠTESĠ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESĠ Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları KoĢul ve Esasları AKDENĠZ ÜNĠVERSĠTESĠ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESĠ 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları KoĢul ve Esasları 1. BÖLÜMLER, ÖĞRENCĠ SAYILARI VE ÖN KAYIT Fakültenin Resim, Resim (II. Öğretim), Heykel,

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GÜZ YARIYILI UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GÜZ YARIYILI UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ (29 Mayıs 2018 tarihli, 88 sayılı Senato toplantısının 32 nolu karar ekidir.) EK: 24 KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 GÜZ YARIYILI UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA

Detaylı

BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ. TEZSİZ YÜKSEK LİSANS Başlangıç Bitiş

BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ. TEZSİZ YÜKSEK LİSANS Başlangıç Bitiş (11.01.2018 tarihli, 85 sayılı Senato toplantısının 6 nolu karar ekidir.) EK: 5 20172018 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS Başlangıç Bitiş Adayların Programlara

Detaylı

T.C. SiNCAN KAYMAKAMLIGI i1ye Mi1li Egitim Mtidtirltigti. ,1 1 Sayl : 4229~~05.480.03/T'~Z'5 4.t:/04/2013 Konu : Aylk Ogretim Lisesi 2.

T.C. SiNCAN KAYMAKAMLIGI i1ye Mi1li Egitim Mtidtirltigti. ,1 1 Sayl : 4229~~05.480.03/T'~Z'5 4.t:/04/2013 Konu : Aylk Ogretim Lisesi 2. T.C. SiNCAN KAYMAKAMLIGI i1ye Mi1li Egitim Mtidtirltigti Bo1tim : Bilgi i~lem ve Egitim Tekno1ojileri,1 1 Sayl : 4229~~05.480.03/T'~Z'5 4.t:/04/2013 Konu : Aylk Ogretim Lisesi 2. Donem Smavl..._ MUDURLUGUNE

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Güz Yarıyılında, Sosyal Bilimler Enstitüsü ne aşağıdaki anabilim dallarına lisansüstü eğitim için öğrenci alınacaktır.

Detaylı

İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... 3 ÖZEL YETENEK SINAVI GENEL BİLGİLER. Ön Kayıt Bilgileri Bölüm Kontejanları Ön Kayıt Koşulları...

İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... 3 ÖZEL YETENEK SINAVI GENEL BİLGİLER. Ön Kayıt Bilgileri Bölüm Kontejanları Ön Kayıt Koşulları... İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... 3 ÖZEL YETENEK SINAVI GENEL BİLGİLER Ön Kayıt Bilgileri... 5 Bölüm Kontejanları... 5 Ön Kayıt Koşulları... 7 Ön Kayıtlar İçin Gerekli Belgeler... 8 Sınavda Gerekli Malzeme ve Belgeler...

Detaylı

Sanatkar, toplumda uzun çaba ve çalışmalardan sonra alnında ışığı ilk duyan insandır.

Sanatkar, toplumda uzun çaba ve çalışmalardan sonra alnında ışığı ilk duyan insandır. Sanatkar, toplumda uzun çaba ve çalışmalardan sonra alnında ışığı ilk duyan insandır. İÇİNDEKİLER SAYFA 1- BAŞVURU İŞLEMLERİ 4 Ön Kayıt Koşulları 4 Ön Kayıt İçin Gerekli Belgeler 5 Önemli Uyarılar 6 2-

Detaylı

09:30-12:00 1. AŞAMA (SANAT TASARIM GRUBU) ORTAK DESEN SINAVI 2 Saat 30 dakika 13:30-16:00* 2 Saat 30 dakika 2.AŞAMA (SANAT GRUBU - RESİM BÖLÜMÜ)

09:30-12:00 1. AŞAMA (SANAT TASARIM GRUBU) ORTAK DESEN SINAVI 2 Saat 30 dakika 13:30-16:00* 2 Saat 30 dakika 2.AŞAMA (SANAT GRUBU - RESİM BÖLÜMÜ) 1. GRUP Sanat Grubu : Resim Bölümü - Heykel Bölümü Tasarım Grubu : Grafik Bölümü : Grafik Tasarım ASD., Grafik Resimleme ve Baskı ASD. - Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü : Aksesuar Tasarım ASD., Moda Giyim

Detaylı

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KABULÜ BAŞVURU VE KAYIT İŞLEMLERİNE İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE 1-(1) Bu

Detaylı

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Programına aşağıda belirtilen Anabilim dallarında 2014 2015 EğitimÖğretim yılı Güz yarıyılında

Detaylı

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI YÖNERGESİ

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI YÖNERGESİ BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu

Detaylı

T.C ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİNE ÖNKAYIT VE ÖZEL YETENEK SINAVIYLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR.

T.C ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİNE ÖNKAYIT VE ÖZEL YETENEK SINAVIYLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. T.C ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİNE ÖNKAYIT VE ÖZEL YETENEK SINAVIYLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. Güzel Sanatlar Fakültesinin Baskı Sanatları, Cam, Çizgi Film (Animasyon), Grafik,

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SAFRANBOLU FETHİ TOKER GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SAFRANBOLU FETHİ TOKER GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ 1 T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SAFRANBOLU FETHİ TOKER GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI RESİM BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU SINAV BAŞVURU KOŞULLARI 1. Lise yada dengi

Detaylı

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN: Üniversitemiz Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Yüksek Lisans programlarına

Detaylı

T.C. il Milli Egitim Miidiirliigii.... KA YMAKAMLIGINA ilge Milli Egitim Miidiirliigii

T.C. il Milli Egitim Miidiirliigii.... KA YMAKAMLIGINA ilge Milli Egitim Miidiirliigii T.C. MU~ V ALILIGI il Milli Egitim Miidiirliigii Sayl : 32026198-604-E.5349775 25.05.2015 Konu: Kurum Standartlan Modiilii Veri Giri~ blemlerinin Takibi... KA YMAKAMLIGINA ilge Milli Egitim Miidiirliigii

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SAFRANBOLU FETHİ TOKER GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SAFRANBOLU FETHİ TOKER GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ 1 T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SAFRANBOLU FETHİ TOKER GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI RESİM BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU 2017 SINAV BAŞVURU KOŞULLARI 1. Ortaöğretim

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri

Detaylı

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Güz döneminde Enstitümüz Anabilim Dallarına alınacak Doktora ve Yüksek Lisans (Tezli-Tezsiz) öğrenci kontenjanları

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ PROGRAMLARA BAŞVURU VE KABUL ESASLARI

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ PROGRAMLARA BAŞVURU VE KABUL ESASLARI T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ PROGRAMLARA BAŞVURU VE KABUL ESASLARI A. Başvurularla ilgili Genel Esaslar Eğitim Bilimleri Enstitüsü bünyesinde yer alan tüm lisansüstü

Detaylı

Ön Kayıt için gerekli tutar : 60 TL. Yapı Kredi Bankası (TL. hesabı)

Ön Kayıt için gerekli tutar : 60 TL. Yapı Kredi Bankası (TL. hesabı) YEDİTEPE ÜNİVESİTESİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI BAŞVURU KOŞULLARI VE KONTENJANLARI Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Moda ve Tekstil Tasarımı Plastik Sanatlar (Resim, Heykel,

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz lisansüstü öğretim programlarına 2014 2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. alınacak programlar,

Detaylı

C-BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ

C-BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ÖN LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI BAŞVURU ŞARTLARI VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ Yükseköğretim

Detaylı

TÜRK MÜSİKİSİ BÖLÜMÜ EGİTİM - ögretim YILI LİSANS KABUL SARTLARI

TÜRK MÜSİKİSİ BÖLÜMÜ EGİTİM - ögretim YILI LİSANS KABUL SARTLARI TÜRK MÜSİKİSİ BÖLÜMÜ 2016-2017 EGİTİM - ögretim YILI LİSANS KABUL SARTLARI Türk Mûsikîsi Bölümü Lisans Kabul Şartları Türk Mûsikîsi Bölümü aşağıda belirtilen esaslarla 2016-2017 akademik eğitim döneminde

Detaylı

T.C ATAŞEHİR ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C ATAŞEHİR ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEKOKULU T.C ATAŞEHİR ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEKOKULU 2015-2016 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANIYLA YATAY GEÇİŞ İŞLEMLERİ (EK MADDE-1 E GÖRE) ve BAŞVURULARI Yükseköğretim Kurumlarında Ön lisans ve Lisans

Detaylı

BAŞVURU ŞARTLARI YÜKSEK LİSANS İÇİN; DOKTORA İÇİN;

BAŞVURU ŞARTLARI YÜKSEK LİSANS İÇİN; DOKTORA İÇİN; SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü ne 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı nda Tezli-Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına öğrenci alınacaktır. YÜKSEK

Detaylı

SPOR LİSESİ ÇIKIŞLI ADAYLARIN DİKKATİNE!!!

SPOR LİSESİ ÇIKIŞLI ADAYLARIN DİKKATİNE!!! SPOR LİSESİ ÇIKIŞLI ADAYLARIN DİKKATİNE!!! 2017 ÖSYS Kılavuzunun 54. Sayfasındaki Tablo 3-A da belirtildiği üzere Ortaöğretimde Bazı Alanların Yerleştirmede Ek Puan Alacağı Lisans Programları başlıklı

Detaylı

YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA KONTENJAN VE KOŞULLARI

YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA KONTENJAN VE KOŞULLARI ve KONTENJAN VE KOŞULLARI İŞLETME ANABİLİM DALI Muhasebe ve Finansman 15 2 1 18 İİBF, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisat, Mühendislik ve Turizm Fakültelerinin İşletme, İktisat, Endüstri Mühendisliği, Turizm

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Eğitim-Öğretim Yılı Ön Kayıt-Özel Yetenek Sınavı Takvimi ve Açıklamalar:

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Eğitim-Öğretim Yılı Ön Kayıt-Özel Yetenek Sınavı Takvimi ve Açıklamalar: DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 2018 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Ön Kayıt-Özel Yetenek Sınavı Takvimi ve Açıklamalar: FAKÜLTE/YÜKSEKOKU L SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ (****) BÖLÜM/PROGRAM PUAN TÜRÜ (2018) TABAN PUANI

Detaylı

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Güz Yarıyılı için Anabilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar, adaylarda

Detaylı

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 014-015 Eğitim Öğretim yılı Bahar Yarıyılı için Anabilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar, adaylarda

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ENSTİTÜMÜZ 2018-2019 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2018-2019 Öğretim yılı Güz yarıyılında Enstitümüze

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2012 2013 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI Kontenjanları, Başvuru Şartları ve Başvuruya Esas Teşkil Eden Lisans Programları Lisansüstü

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ BAŞVURULARI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ KABULÜNE İLİŞKİN TAKVİM

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ BAŞVURULARI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ KABULÜNE İLİŞKİN TAKVİM YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ BAŞVURULARI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ KABULÜNE İLİŞKİN TAKVİM 26 Nisan 2014 Yabancı Dil Sınavı (Yüksek Lisans Başvuruları

Detaylı

T.C. HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ANTAKYA DEVLET KONSERVATUVARI

T.C. HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ANTAKYA DEVLET KONSERVATUVARI T.C. HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ANTAKYA DEVLET KONSERVATUVARI 2018-2019 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU Antakya/HATAY T.C. HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ANTAKYA DEVLET KONSERVATUVARI

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz lisansüstü öğretim programlarına 2013 2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. alınacak

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ Mevlâna AraĢtırmaları Enstitüsü Müdürlüğü SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ Mevlâna AraĢtırmaları Enstitüsü Müdürlüğü SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ Mevlâna AraĢtırmaları Enstitüsü Müdürlüğü SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılında Üniversitemiz Mevlâna Araştırmaları Enstitüsü Mevlâna

Detaylı

ADAY BAŞVURULARI. Enstitümüz tarafından başvurusu onaylanan adaylar yazılı sınava alınacaktır.

ADAY BAŞVURULARI. Enstitümüz tarafından başvurusu onaylanan adaylar yazılı sınava alınacaktır. ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünün aşağıda adları

Detaylı

Düzce Üniversitesi Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yurt Dışından Öğrenci Kabulü Rehberi

Düzce Üniversitesi Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yurt Dışından Öğrenci Kabulü Rehberi Düzce Üniversitesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yurt Dışından Öğrenci Kabulü Rehberi Sevgili Adaylar, 2017-2018 eğitim-öğretim bahar yarıyılında üniversitemizde lisansüstü eğitim başvuruları

Detaylı

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KESİN SONUÇ LİSTESİNDE YER ALAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!! (ENGELLİ ADAYLAR HARİÇ) 2017 ÖSYS Kılavuzunun

Detaylı

TURKiYE ENGELLiLER SPOR YARDIM ve EGiTiM VAKFI YUKSEK OGRENiM OGRENCiLERi BURS DUYURUSU VakflmlZ, Devlet Universitesi bunyesinde yer alan fakulte, enstitu, yuksekokul, konservatuar veya meslek yuksekokulunda

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL İLANI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

AKADEMİK PERSONEL İLANI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. AKADEMİK PERSONEL İLANI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU Üniversitemiz birimlerine,

Detaylı

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Başvuru, Yerleştirme ve Kayıt İşlemleri

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Başvuru, Yerleştirme ve Kayıt İşlemleri KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI KAPSAMINDA AKADEMİK TAKVİM, AÇILACAK PROGRAMLAR, ALANLAR VE KONTENJANLARA İLİŞKİN UYGULAMA

Detaylı

C- BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME :

C- BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME : 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURU ŞARTLARI VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ Fırat Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Programları

Detaylı

T.C ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİNE ÖNKAYIT VE ÖZEL YETENEK SINAVIYLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR.

T.C ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİNE ÖNKAYIT VE ÖZEL YETENEK SINAVIYLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. T.C ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİNE ÖNKAYIT VE ÖZEL YETENEK SINAVIYLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. Güzel Sanatlar Fakültesinin Baskı Sanatları, Cam, Çizgi Film (Animasyon), Grafik,

Detaylı

T.C. MEVLANA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI 2016-2017 GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU ve KABUL ŞARTLARI

T.C. MEVLANA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI 2016-2017 GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU ve KABUL ŞARTLARI T.C. MEVLANA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI 2016-2017 GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU ve KABUL ŞARTLARI Mevlana Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesindeki Yüksek Lisans (Türkçe

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında 100/2000 YÖK Doktora Bursu çerçevesinde Moleküler Patoloji,

Detaylı

Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk Sanat Dalı'na 25 öğrenci alınacaktır. Engelli adaylar için 2 kontenjan ayrılmıştır.

Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk Sanat Dalı'na 25 öğrenci alınacaktır. Engelli adaylar için 2 kontenjan ayrılmıştır. T.C. ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI SAHNE SANATLARI BÖLÜMÜ TİYATRO ANASANAT DALI OYUNCULUK SANAT DALI LİSANS DEVRESİ 2018 2019 ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU KONTENJANLAR

Detaylı

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MÜDÜRLÜĞÜ Mersin Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsüne 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Aşağıda Belirtilen Anabilim Dallarına Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencisi Alınacaktır. Anabilim/Bilim

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=48861

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=48861 22.02.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=48861 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1007339 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2012 2013 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI Kontenjanları, Başvuru Şartları ve Başvuruya Esas Teşkil Eden Lisans Programları Lisansüstü Programlara Başvuru

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÜSTÜ KONTENJANLARI VE Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünün aşağıda adları belirtilen Anabilim Dallarına

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YURTDIŞINDAN ÖĞRENCİ KABULÜ YÖNERGESİ

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YURTDIŞINDAN ÖĞRENCİ KABULÜ YÖNERGESİ Sayfa No 1 / 6 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YURTDIŞINDAN (Senatonun 24/02/2010 tarih ve 2010/20 sayılı kararıyla kabul edilmiştir.) Amaç Madde-1: Bu yönerge, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Önlisans,

Detaylı

T.C. KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ. MÜZİK BÖLÜMÜ Müzik Bilimleri Anabilim Dalı 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI

T.C. KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ. MÜZİK BÖLÜMÜ Müzik Bilimleri Anabilim Dalı 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI T.C. KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ MÜZİK BÖLÜMÜ Müzik Bilimleri Anabilim Dalı 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SINAV KILAVUZU 2014 KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ YERLEŞKESİ YAHŞİHAN

Detaylı

AYDIN MiLL} EGiTiMMUnURLUGU ve OKAN UNiVERSiTESi LisANSUSTU EGiTiM PROGRAMI isbirligi PROTOKOLU

AYDIN MiLL} EGiTiMMUnURLUGU ve OKAN UNiVERSiTESi LisANSUSTU EGiTiM PROGRAMI isbirligi PROTOKOLU AYDIN MiLL} EGiTiMMUnURLUGU ve OKAN UNiVERSiTESi LisANSUSTU EGiTiM PROGRAMI isbirligi PROTOKOLU Protokoliin Konusu Maddel Bu protokol, Aydm Milli Egitim Mlidiirlligii ile Olean Dniversitesi arasmda lisanslistli

Detaylı

ENSTİTÜMÜZ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ENSTİTÜMÜZ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ENSTİTÜMÜZ 2018-2019 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2018-2019 Öğretim yılı Bahar yarıyılında

Detaylı

T.C KARABÜK ÜNİVERSİTESİ. Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü ve Antrenörlük Eğitimi Bölümü

T.C KARABÜK ÜNİVERSİTESİ. Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü ve Antrenörlük Eğitimi Bölümü T.C KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü ve Antrenörlük Eğitimi Bölümü Özel Yetenek Sınav Yönergesi Amaç ve Dayanak Madde 1: Amaç;

Detaylı

BOġ KONTENJANLAR ĠÇĠN EK YERLEġTĠRME TARĠHLERĠ. BOġ KONTENJANLAR ĠÇĠN EK YERLEġTĠRME TARĠHLERĠ

BOġ KONTENJANLAR ĠÇĠN EK YERLEġTĠRME TARĠHLERĠ. BOġ KONTENJANLAR ĠÇĠN EK YERLEġTĠRME TARĠHLERĠ Sayfa 1 2015-2016 GÜZ YARIYILI LĠSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCĠ ALIM TAKVĠMĠ TEZLĠ YÜKSEK LĠSANS BaĢlangıç BitiĢ Lisansüstü Programlara BaĢvurularının Alınması 20 Temmuz 2015 31 Temmuz 2015 Özel Öğrenci

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMI

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMI Lisansüstü Programlara Başvurularının Alınması Mülakat Sınavına Girmeye Hak Kazanan Öğrenci

Detaylı

T.C. MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN GİRİŞ YETENEK SINAVLARI

T.C. MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN GİRİŞ YETENEK SINAVLARI T.C. MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ VE MİMARLIK FAKÜLTESİ 2014-2015 Öğretim Yılında Yetenek Sınavı ile öğrenci alınacak programlar ve kontenjanları: GÜZEL

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÖĞRENCİ ALIMI İLANI Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Yüksek Lisans

Detaylı

TC ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

TC ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ TC ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Enstitümüz ElektrikElektronik Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Moleküler Biyoloji ve Genetik ana bilim dalı yüksek

Detaylı

T.C. BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Güz Yarıyılı Türkiye Cumhuriyeti Uyruklu Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları

T.C. BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Güz Yarıyılı Türkiye Cumhuriyeti Uyruklu Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları Anabilim Dalı üstü Derece T.C. BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 2016-2017 Güz Yarıyılı Türkiye Cumhuriyeti Uyruklu üstü Öğrenci Kontenjanları T.C Uyruklu Başvuru Şartları Özel

Detaylı

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE KOŞULLARI. Namık Kemal Üniversitesi

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE KOŞULLARI. Namık Kemal Üniversitesi NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÜSTÜ KONTENJANLARI VE KOŞULLARI Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü -İlan Metni- Üniversitemiz Sosyal Bilimler

Detaylı

BAŞVURULARDA HATA YAPILMAMASI İÇİN İLANIMIZI SON SAYFAYA KADAR LÜTFEN DİKKATLİCE İNCELEYİNİZ

BAŞVURULARDA HATA YAPILMAMASI İÇİN İLANIMIZI SON SAYFAYA KADAR LÜTFEN DİKKATLİCE İNCELEYİNİZ ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014 2015 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları ve Başvuru Koşulları Doktora Programları ANABİLİM DALI TÜRÜ / DERECE TC

Detaylı

T.C EGE ÜNİVERSİTESİ YURT DIŞINDAN ÖĞRENCİ KABULÜ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak

T.C EGE ÜNİVERSİTESİ YURT DIŞINDAN ÖĞRENCİ KABULÜ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak T.C EGE ÜNİVERSİTESİ YURT DIŞINDAN ÖĞRENCİ KABULÜ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Amaç Madde 1-(1) Bu yönergenin amacı, Ege Üniversitesine bağlı Fakülte/Yüksekokul/Meslek

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA SENATO KARARLARI OTURUM TARİHİ OTURUM SAYISI KARAR SAYISI 06.03.2019 4 2019-85 Hacettepe Üniversitesi Önlisans ve Lisans Düzeyinde Yurtdışından Öğrenci Başvuru ve Kayıt Kabul

Detaylı

T.e. il Milll Egitim Mtidtirltigu. ... KAYMAKAMLIGINA ilye Milli Egitim Mtidtirltigti ... MODORLOGUNE

T.e. il Milll Egitim Mtidtirltigu. ... KAYMAKAMLIGINA ilye Milli Egitim Mtidtirltigti ... MODORLOGUNE T.e. valiligi il Milll Egitim Mtidtirltigu Sayl : 32026198-705.99-E.15220318 Konu : Kurum Standartlan Sistemi Hiy i~lem Yapmaml~ Kurumlar 3l.08.2018... KAYMAKAMLIGINA ilye Milli Egitim Mtidtirltigti....................

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Lisansüstü Başvuru Tarihleri: Yatay Geçiş Başvuru Tarihleri: İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne 2018-2019

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Eğitim-Öğretim Yılı Ön Kayıt-Özel Yetenek Sınavı Takvimi ve Açıklamalar:

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Eğitim-Öğretim Yılı Ön Kayıt-Özel Yetenek Sınavı Takvimi ve Açıklamalar: DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 2018 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Ön Kayıt-Özel Yetenek Sınavı Takvimi ve Açıklamalar: FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL BÖLÜM/PROGRAM PUAN TÜRÜ (2018) TABAN PUANI ÖN KAYIT TARİHİ KURS KAYIT TARİHİ

Detaylı

AKADEMİK YILI ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU

AKADEMİK YILI ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU 2017-2018 AKADEMİK YILI ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU Engelliler Entegre Yüksekokulu 2017-2018 Akademik Yılı Özel Yetenek Sınav Kılavuzu, Senatonun 14/05/2015 tarih ve 4/4 sayılı kararı ile kabul edilen

Detaylı

TEZLİ YÜKSEK LİSANS BAŞVURU VE KABUL KOŞULLARI

TEZLİ YÜKSEK LİSANS BAŞVURU VE KABUL KOŞULLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI TC YABANCI YATAY ALES PUAN ANABİLİM DALI UYRUKLU UYRUKLU GEÇİŞ TÜRÜ TIBBİ GENETİK ALAN

Detaylı

TC GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI

TC GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI TC GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018 2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI, BAŞVURU ŞARTLARI, BAŞVURUYA ESAS TEŞKİL EDEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR Lisansüstü Programlara

Detaylı

KAZANAN ADAYLARIN KESİN KAYITLARI

KAZANAN ADAYLARIN KESİN KAYITLARI ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünün aşağıda adları

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 08 09 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI Lisansüstü Kontenjanları, Başvuru Şartları ve Başvuruya Esas Teşkil Eden Programlar Lisansüstü

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ALES Puan Türü Özel Öğrenci (Yüksek Lisans) Yatay Geçiş (Tezsiz Yüksek Lisans) Yatay Geçiş (Tezli Yüksek Lisans) Yatay Geçiş (Doktora) Doktora Yüksek Lisans (Tezsiz II.Öğretim) Yüksek Lisans (Tezsiz) Yüksek

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEK ANLIĞI İÜYÖS YENİ KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEK ANLIĞI İÜYÖS YENİ KAYIT KILAVUZU İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEK ANLIĞI İÜYÖS YENİ KAYIT KILAVUZU KAYIT TARİHLERİ: 21 Ağustos-25 Ağustos 2017 GİRİŞ İstanbul Üniversitesi Yurtdışından veya Yabancı Uyruklu Öğrenci

Detaylı