Tasarım başarı getirir

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Tasarım başarı getirir"

Transkript

1 Tasarım başarı getirir

2 Sıradışı tasarımcılar sıradışı araçlar ister Yaratıcı tasarımcılar kendilerinden, ekiplerinden ve araçlardan en iyisini isterler. Autodesk Alias ürünleri, yenilikçi eskiz tasarımı, modelleme ve görselleştirme ile kafanızdakileri gerçeğe dönüştüren gelişkin yüzey modelleme özelliklerini tasarımcılara sunar. İÇİNDEKİLER Kavramsal tasarım... 3 Modelleme... 4 Yüzey modelleme... 5 Tersine mühendislik Görselleştirme ve iletişim... 7 İş birliği ve ara işlerlik... 8 Autodesk Alias ürünleri Daha fazlası için Yaratıcılığınızı ortaya çıkarın Autodesk Alias ürünlerinin sunduğu araçlar ile yaratıcılık ile ustalığı birleştirin ve yenilikçi fikirlerinizi hayata geçirin. Endüstriyel tasarım iş akışına uygun tekniklerle Autodesk Alias, işlevsel gereksinimlere de uyan kavramsal tasarımların kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlar. Tasarımlarınızı mükemmelleştirin Stil, biçim ve işlev tüketicilerin ürün seçimlerini etkiler. Alias 3B modelleri yontarak estetik ve mühendislik gereksinimlerine göre tasarım yapmanızı sağlar. Gelişkin eğri tabanlı ve doğrudan modelleme araçlarıyla Alias yüksek kaliteli ve hassas yüzeyleri istediğiniz gibi üretir. Vizyonunuzu paylaşın Ürünlerinizin öyküsünü anlatın ve ekiplerinize ve müşterilerinize tasarım içeriğinin anlaşılmasında yardımcı olun. Gerçek zamanlı 3B görselleştirme araçları ve mühendislik CAD yazılımıyla hassas veri alış-verişi ile Alias, mühendislik ve tasarım ekiplerinin bir arada çalışmasını sağlar. Kavramsal modelleri paylaşarak mühendislik ekibinin bu verileri yeniden oluşturma sorununu ortadan kaldırın. Görselleştirme ve veri alış-verişi araçları ürün tasarım süreci boyunca tasarımın bütünlüğünü korur, projelerin daha hızlı ve doğru bir şekilde gerçekleşmesini sağlar. Özel tasarım araçlarıyla tasarımı hızlandırın Alias özel endüstriyel tasarım araçları içerir. Bunlardan bazıları şunlardır: Görsel iletişim Kavramsal tasarım Modelleme Yüzey modelleme Tersine mühendislik Gerçek zamanlı görselleştirme İş birliği ve ara işlerlik Image courtesy of Astro Studios.

3 Kavramsal tasarım Autodesk Alias farklı tasarım alternatiflerinizi incelemenizi, fikirlerinizi denemenizi ve sorunları çözmenizi sağlar. Taslak ve ilüstrasyon araçları Fikirlerinizi taslaklar ile başlatın ve tasarım sürecinizi sayısal olarak paylaşın. Kavramsal illüstrasyonlar, resim düzenleme ve yaratıcı araçlar konusunda Autodesk Alias ın sunduğu güçlü çizim yetenekleri arasında kalemler, işaretleyiciler, fırçalar ve renk düzenleyiciler yer alır. Sezgisel boyama ara yüzü Diğer 2B uygulamalardan Alias yazılımına geçiş yapın ve daha basit ve doğal boyama özelliklerine kavuşun. İmlecin hemen yanında ortaya çıkan boyama araçlarıyla çalışmanızı hızlandırabilirsiniz. Sağ tuş menüsünde çıkan komutlar ile sık kullandığınız işlemlere klavyeye gerek kalmadan kolayca ulaşabilirsiniz. Entegre 2B/3B tasarım ortamı Farklı konseptleri taslaklardan 3B modellere kolayca dönüştürün ve farklı tasarım alternatiflerini araştırın. Alias ın esnek araçlarıyla modellenmesi zor olanı taslak olarak tanımlayın, taslak oluşturulması zor olanı da modelleyin. Alternatif tasarımlar ve düzenlemeler Tasarım alternatiflerini hızlıca yaratın. Alias ürünleri bir resmin oranını ya da karakterini değiştiren deforme etme ve üstünü örtme araçlarıyla radikal değişiklikleri hızlıca yapmanızı sağlayan düzenleme araçları sunar. Aynı şekilde renk düzenleme araçlarıyla istediğiniz renk alternatiflerini araştırabilirsiniz. Autodesk Sketchbook Pro Bilgisayarınızı profesyonel bir ilüstrasyon ve boyama ortamına dönüştüren sezgisel eskiz tasarımı ve boyama çözümüdür. Autodesk Maya Autodesk Maya yazılımı Alias AutoStudio içerisinde gelmektedir. Böylece kavramsal tasarımcılar güçlü bir araca kavuşurlar. * Autodesk SketchBook Pro yazılımı Autodesk Alias Design ve Autodesk Alias AutoStudio yazılımları ile birlikte sunulmaktadır.

4 Modelleme Yaratıcı araçlar ile 3B modelleriniz hassaslaştırın ve kavramsal modellerden gerçek modellere dönüştürün. Esnek modelleme Her türlü biçimi gelişkin ve zengin yüzey modelleme araçlarıyla modelleyin. Autodesk Alias yazılımı hızlı, tekrarlanan eğri tabanlı modelleme araçlarıyla 3B modeli yontabilirsiniz. 3B NURBS yontma Yüzey kontrol köşeleri ile yüzeyleri yontun. Alias ile modele ait tüm kontroller elinizdedir. Bu sayede gerekli yüzey kalitesini elde edebilirsiniz. Dinamik şekil modelleme Tasarım süreci boyunca şekil modellemesi ile modellerinizi hızlıca dönüştürün, geometrileri yeniden oluşturmaya gerek kalmadan farklı alternatifleri araştırın. Modellere aşağıdaki özellikler ile dinamik olarak şekil verin. Bükme: Bir eğri yardımıyla modeli bükün. Burulma: Bir eksen eğrisi etrafında modelleri burkun. Uydurma: Bir geometriyi bir başka yüzeyin şekline uydurun. Otomatik modelleme araçları Autodesk Alias verimlilik araçları günlük tasarım iş akışlarınızdaki işlem adımlarını kısaltır. Alias draft yüzey yaratımı, kolay kenar seçimi ve kırpılması konusunda kullanımı kolay araçlar içerir. Hatta yuvarlama ve duvarların yaratılması için yapılacak işlemleri otomatikleştirir.

5 Yüzey modelleme Autodesk Alias ürünleri A-Sınıfı yüzeyler oluşturmanız için gerekli araçları sunar. Böylece yenilikçi tasarım detayları ve imalata hazır teknik yüzeyler üretebilirsiniz. Üstelik hızlı, kontrollü ve hassas olarak. Gelişkin yüzey modelleme araçları Alias içindeki gelişkin yüzey modelleme araçları, yüzeyler arasında teğetliğin ve G3 sürekliliğinin korunmasını sağlar. Sonuçta ortaya yüksek kaliteli estetik modeller çıkar. Gelişkin kırpma araçları Hassas kırpma ve yakınsallaştırma özellikleri ile yüzey kesişimlerinde istediğiniz kontrolü sağlayın. Kırpılmış nesneler üzerindeki bu tam kontrol ile yüksek kaliteli yüzeyler elde edebilirsiniz. Hizalama aracı Eğri ve yüzeyler arasındaki süreklilik koşulları hızlıca sağlayın. Hizalama aracı istenen yüzey sürekliliğini sunar ve kaliteyi artırır. İlişkisel hizalama özelliği ise değişikliklerin hızlıca gerçekleştirilmesini sağlar. Model inceleme Yaratılan yüzeylerin kalitesini araştırın. Bu özellikler, modellerinizin estetiğini sağlarken, diğer yandan imalat gereksinimlerini de göz önüne alır. Böylece yüzeylerinizi daha da hassaslaştırabilir ve kalitesini kontrol edebilirsiniz.. Yüzey kontrolü Alias yüzey geometrisinin kontrolünü sağlayarak daha yumuşak, yüksek kalitede 3B veriler elde etmenize olanak verir. Bezier ya da NURBS geometrisini seçin ve hem eğrilerin hem de yüzeylerin derecesini ayarlayın.

6 Tersine mühendislik Sayısal ve sayısal olmayan ortamlar arasında kolayca geçiş yapın. Autodesk Alias fiziksel modellerin sayısal modeller içerisine alınmasını ve kullanımını sağlar. Veri taram iş akışları 3B tarayıcılar ile oluşturulmuş tersine mühendislik verilerini Alias içerisine alın ve kullanın. Alias kesme, yumuşatma, otomatik delik doldurma ve örgü sayısını azaltma özellikleri ile modelleri basitleştirir ve verileri kaldırır. Alias, milyonlarca poligondan oluşan modelleri kullanabilir. Melez modelleme ortamı NURBS verilerini taranmış verilere entegre din. Alias ile yeniden yüzey örmeye gerek kalmada ortaya çıkan melez modeli inceltebilirsiniz. Unsur tanıma Yüzey yapılandırma Yüzey modelleri yaratmada ve güncellemede daha az zaman harcayın. Taranmış verilerden hızlı bir şekilde unsur tanıyabilirsiniz. Delikleri doldurma işlemini otomatikleştirin. Alias yazılımı kullanıcı tanımlı kesitlerde dış eğrilikleri bulur.

7 Görselleştirme ve iletişim Tasarımlarınızı görselleştirin ve bunları müşterileriniz ve ekibiniz ile paylaştırın. Gerçek zamanlı görselleştirme Autodesk Alias çok zaman alan kaplamalar yerine anında ve gerçek zamanlı görselleştirme araçlarıyla tasarımınıza hız katar. Gölgelendirmeler ile gerçekliği artırabilir, yüzey ve tasarımların biçimini inceleyebilirsiniz. Alias, malzeme renklerini, dokuları vb. destekler. Notasyon araçları Tasarımları kolay bir şekilde araştırın ve gözden geçirin. Sadece ihtiyaç duyduğunuz ara yüz özellikleri ile çalışarak tüm ekran büyüklüğünden yararlanabilirsiniz. Alias, ayraçlar, tam ekran yetenekleri ve kalem ve işaretleyici gibi notasyon araçları içerir. Foto-gerçekçi kaplamalar Alias yazılımının sunduğu fotogerçekçi kaplama özellikleri ile yayınlar, videolar, canlandırmalar ve etkileşimli sunumlar için görseller üretebilirsiniz.. Entegre çevreler ve ışıklandırmalar Gerçek zamanlı, etkileşimli 3B ürün görselleri ile tasarımlarınızı anlatın. Bu görselleri pazarlama malzemelerinin oluşturulmasında kullanabilirsiniz. AutoHorizons Foundation and Delineate izniyle. Referans veri iş akışı Referans yönetici ile 3B modelleri gözden geçirebilir ve sayısal model ile etkileşim sağlayabilirsiniz. Farkı mühendislik ve tasarım alternatiflerini hızlı bir şekilde yükleyerek gözden geçirebilir ve inceleyebilirsiniz.

8 İş birliği ve ara işlerlik A-sınıfı yüzey verilerini paylaşın. Böylece mühendislik ekiplerinin bu verileri yeniden oluşturmasına gerek kalmaz. Autodesk ara işlerliği Autodesk uygulamaları kullanan tasarım ve mühendisler ile kolay bir şekilde işbirliği yapın. Alias ile Autodesk Inventor arasındaki çift yönlü ilişkisellik, kullanıcıların Inventor modellerini doğrudan Alias ortamına almalarını sağlar. Inventor kullanıcıları da Alias eğri, yüzey, kabul, katı dosyalarını doğrudan okur. Autodesk 3ds Max ise Alias verilerini doğrudan okuyarak bunlardan gelişkin görselleştirmeleri üretilmesini sağlar. Güvenilir veri alış verişi Mühendislik ekipleriyle yüksek kaliteli CAD çeviriciler ile tasarım verilerini sayısal olarak paylaşın. DWX, IGES ve STEP çeviriciler dışında Autodesk DiretConnect çeviriciler ile CATIA, Siemens NX, PTC, ICEM EDF, PTC Granite - tabanlı sistemler (Creo, Pro/E ), Siemens JT ve SolidWorks verileri kullanılabilir. DWF dosya formatı Alias verilerinden tek bir tıklama ile DWF dosyaları oluşturun. DWF ile tasarımınızı yayımlayabilir ve paylaştırabilirsiniz. Hızlı prototipleme Sayısal modellerden fiziksel prototipleri verimli olarak oluşturun. Hızlı prototipleme ile üretime geçmeden tasarımlarınızı görebilir ve inceleyebilirsiniz. STL ile 3B çıktı alabilir ve tasarımlarınızı CNC makinelere iletebilirsiniz. Autıdesk Alias renkli 3B çıktı alma özelliklerini destekler.

9 Autodesk Alias ürünleri Autodesk sayısal modelleme teknolojisinin bir parçası olarak Autodesk Alias ürün ailesi gelişkin taslak çalışmaları, modelleme ve görselleştirme araçları içerir. Bu sayede daha yenilikçi tasarımlar gerçekleştirebilirsiniz. Autodesk Alias ürün ailesi içerisinde Autodesk Alias Design, Autodesk Alias AutoStudio ve Autodesk Alias Surface yazılımları yer alır. Autodesk Alias Design Autodesk Alias Design, fikirsel tasarımdan yüzey modellemeye kadar endüstriyel ürün tasarımı için geliştirilmiş çözümdür. Kullanıcılar üretime hazır modeller tasarlayabilir ve bunları mühendislik birimleriyle paylaşabilirler. Autodesk Alias AutoStudio Sayısal Modelleme teknolojisinin bir parçası olan Autodesk Alias AutoStudio yazılımı, yeni nesil otomotiv tasarımı ve teknik yüzey modelleme çözümüdür. Geliştirilmiş iş akışı özellikleriyle Alias AutoStudio yazılımı bir aracın tasarımı için eskiz tasarımı, modelleme, görselleştirme ve analiz yetenekleri sunar. Autodesk Alias Surface Autodesk Alias Surface yazılımı dinamik 3B modelleme araçlarıyla kavramsal modellerin yüksek kaliteli üretim modellerine dönüştürülmesini sağlar. Alias Surface A-sınıfı yüzeyler oluşturmanızı sağlar. Ayrıca taranmış verileri de yazılımla birlikte kullanabilir ve bunları yeniden yaratmaya gerek kalmadan mühendislik süreçlerinde kullanabilirsiniz.. Yetenekler Kavramsal model araştırılması Taslak ve illüstrasyon araçları Sezgisel boyama ara yüzü Entegre 2B/3B tasarım ortamı Autodesk SketchBook Pro Tasarım modellemesi Dinamik şekil modelleme Esnek modelleme 3B yontma Otomatik modelleme araçları Yüzey modelleme Gelişkin yüzey oluşturma araçları Yüzey kontrolü Kırpılmış yüzey modelleme Hizalama aracı Yüzey inceleme Tersine mühendislik Taranmış veri iş akışları Unsur tanıma Melez modelleme Yüzey yapılandırma Görselleştirme ve İletişim Autodesk VRED Design Gerçek zamanlı kaplama Resim tabanlı ışıklandırma Foto-gerçekçi kaplamalar Notasyon araçları Referans veri iş akışı İŞ birliği ve ara işlerlik Autodesk ara işlerliği Güvenilir veri alış verişi DWF dosya formatı Hızlı prototipleme Alias Design Alias Surface Alias AutoStudio

10 İmalat sanayi için Sayısal Modelleme Autodesk Sayısal Modelleme teknolojisi ürünlerinizi imal etmeden sayısal olarak araştırmanın yenilikçi yoludur. Farklı ekiplerin kendi aralarında işbirliğini geliştirmesine yardımcı olur. Ayrıca bu teknoloji her boyuttaki şirketler ve bireylerin ürünlerini pazara daha hızlı sunmalarını sağlar. Kavramsal tasarımdan, imalata, pazarlamaya ve ötesine Autodesk Sayısal Modelleme teknolojisi ürün tasarım sürecini en başından sonuna kadar kolaylaştırır. ALTAR TEKNOLOJİ C A D CAM CA E Autodesk Aboneliği Autodesk AutoCAD yazılımına Autodesk Bakım Aboneliği ekleyin. Bakım Aboneliği ile en son sürümlere ulaşabilir, esnek lisanslama haklarına kavuşabilir, güçlü bulut hizmetlerine erişebilir ve teknik destek alabilirsiniz. Autodesk 360 Autodesk 360 bulut tabanlı hizmetler tasarımlarınızı masaüstünün ötesine taşımanızı sağlayan araçlar sunar. iş akışınızı geliştirin, daha etkili bir şekilde işbirliği yapın ve tasarımlarınıza istediğiniz yerden ve istediğiniz zaman ulaşın ve onları paylaşın. Altar Elektronik Teknoloji San. ve Tic. Ltd. Şti. Şemsettin Günaltay Cad. 222 N. Topçuoğlu Apt. B Blok D: 37 Kozyatağı - Sahrayıcedit İSTANBUL Tel.: Hilal Mah Sok. No:4/2 Çankaya ANKARA Tel.: altar@altar.com.tr / *Bedelsiz Autodesk yazılımları ve/veya bulut tabanlı hizmetler kullanım koşullarının kabul edilmesi ve buradaki koşullara göre kullanılabilir. **Tüm Abonelik özellikleri tüm yazılımlar, diller ve/veya bölgeler için geçerli değildir. Esnek lisanslama, eski sürüm kullanımı ve ev kullanımını kapsar ve özel koşullara bağlıdır. Autodesk, Autodesk logosu, Alias, DWG, Mudbox, Showcase, 3ds Max ve TrustedDWG Autodesk, Inc. in ve/ya onun alt kuruluşlarının ve/ya ABD ve/ya diğer ülkelerdeki bağlı şirketlerinin kayıtlı ticari markaları veya ticari markalarıdır. Diğer tüm marka isimleri, ürün isimleri veya tescilli markalar kendi sahiplerine aittir. Autodesk, önceden bir bildirim yapmadan, satılan ürünlerde ve ürünlerin özelliklerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Autodesk ve Altar Elektronik Teknoloji San. ve Tic. Ltd. Şti. bu belgede olabilecek tipografik veya grafik hatalardan sorumlu değildir Autodesk, Inc. Tüm hakları saklıdır.

Autodesk Tasarım ve Yaratım Paketleri 2014 ü Keşfedin.

Autodesk Tasarım ve Yaratım Paketleri 2014 ü Keşfedin. AutoCAD Product Factory Plant Design Tasarım ve Yaratım Paketleri 2014 ü Keşfedin. Tasarım ve Yaratım Paketleri 2014, daha iyi iş akışları, proje bilgilerine kolay ulaşım ve geliştirilmiş işbirliği için

Detaylı

Tasarım başarı getirir.

Tasarım başarı getirir. Tasarım başarı getirir. Olağanüstü Tasarımcılar, Olağanüstü Araçlar Talep Eder. Yaratıcı tasarımcılar; kendilerinden, sanatlarından ve araçlarından en iyisini beklerler. Autodesk Alias yazılımı, daha kısa

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Autodesk Çözümleri Eğitimin Hizmetinde. Öğrenci ve Öğretmenler İçin: Autodesk Eğitim Topluluğu

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Autodesk Çözümleri Eğitimin Hizmetinde. Öğrenci ve Öğretmenler İçin: Autodesk Eğitim Topluluğu ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Autodesk Çözümleri Eğitimin Hizmetinde Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığımız ile Autodesk firması arasında yapmış olduğumuz ortak çalışmalar neticesinde

Detaylı

İKLİM. KALIP ve İMALAT

İKLİM. KALIP ve İMALAT İKLİM KALIP ve İMALAT İKLİM Kalıp ve İmalat, uzman teknik kadro ve üstün kalite anlayışı ile otomotiv ve beyaz eşya sanayisi başta olmak üzere diğer sanayilere destek veren, sürekli ve kaliteli hizmet

Detaylı

Tasarımlarınızı Bir Adım İleriye Taşıyın.

Tasarımlarınızı Bir Adım İleriye Taşıyın. Tasarımlarınızı Bir Adım İleriye Taşıyın. Bir rock turnesi için kulis robotik video ekranlarının işlenmesi. AutoCAD ve Autodesk 3ds Max yazılım ürünleri tasarım sürecinde kullanılmıştır. Resim Tait Towers,

Detaylı

AutoCAD 2012 Yenilikler

AutoCAD 2012 Yenilikler AutoCAD 2012 Yenilikler www.abcadcam.com.tr AutoCAD 2012: Tasarım ve Dokümantasyon Fikirlerinizi yüzey, örgü (mesh) ve katı modelleme araçlarıyla tam olarak keşfedin. Model dokümantasyon araçlarıyla çok

Detaylı

Çağdaş Tesis Tasarımını Yaşayın

Çağdaş Tesis Tasarımını Yaşayın ULTIMATE PREMIUM STANDARD Çağdaş Tesis Tasarımını Yaşayın AutoCAD in yaygınlığı ve gücü üzerinde, birden fazla disiplini içeren tesis tasarımı çözümü Entegre tesis tasarımı iş akışı Autodesk Plant Design

Detaylı

Autodesk Inventor 2012 Yenilikler

Autodesk Inventor 2012 Yenilikler Autodesk Inventor 2012 Yenilikler AB CAD CAM SİSTEMLERİ Autodesk Inventor 2012 Yenilikler Kolay Hızlı Açık Autodesk Inventor 2012 Yenilikler Kolay Kullanıcı Etkileşimi / müdahalesi Geliştirilmiş Modelleme

Detaylı

artı+abonelik Altar Teknoloji Teknik Destek ve Tanıtım Bülteni Sayı 7 / Ağustos 2011

artı+abonelik Altar Teknoloji Teknik Destek ve Tanıtım Bülteni Sayı 7 / Ağustos 2011 artı+abonelik Altar Teknoloji Teknik Destek ve Tanıtım Bülteni Sayı 7 / Ağustos 2011 2012 serisi Autodesk yazılımlarına veya yeni Autodesk Tasarım Suitlerine geçin, rekabette önde olun. Autodesk Tasarım

Detaylı

2014 Tasarım ve Yaratım Suitleri ile Tanışın. Autodesk. Autodesk

2014 Tasarım ve Yaratım Suitleri ile Tanışın. Autodesk. Autodesk 2014 Tasarım ve Yaratım Suitleri ile Tanışın Tasarım ve Yaratım Suitleri 2014 sürümü çok daha fazla araç ve bulut tabanlı hizmet sunarak, daha sorunsuz iş akışı, proje bilgilerine daha hızlı erişim ve

Detaylı

Autodesk Inventor LT. 1, 2, 3B kadar kolay...

Autodesk Inventor LT. 1, 2, 3B kadar kolay... Autodesk Inventor LT 1, 2, 3B kadar kolay... Parça Tasarımlarınızı 3B de Modelleyin Autodesk Inventor LT yazılımının parametrik 3B katı parça modelleme özelliği ile parça tasarımlarınızı 2B de sadece çizmek

Detaylı

Autodesk Eğitim Kaynakları ile Sunulan Yazılımlar *

Autodesk Eğitim Kaynakları ile Sunulan Yazılımlar * Autodesk Eğitim Kaynakları ile Sunulan Yazılımlar * AutoCAD Çevrenizdeki dünyayı AutoCAD yazılımı ile tasarlayıp şekillendirin. Dokümantasyonu hızlandırın, fikirleri akıcı bir biçimde paylaşın, kavramları

Detaylı

NX Motion Simulation:

NX Motion Simulation: NX Motion Simulation: Mekanizma Hareket Analizi UNIGRAPHICS NX yazılımının modüllerinden biri olan NX Motion Simulation, NX Dijital Ürün Tasarımı ailesinin mühendislik bileşenlerinden birisidir. Motion

Detaylı

Autodesk Inventor Publisher 2012 Teknik Tasarımlarınızı Kolayca Anlatın ve Açıklayın AB CAD CAM SİSTEMLERİ

Autodesk Inventor Publisher 2012 Teknik Tasarımlarınızı Kolayca Anlatın ve Açıklayın AB CAD CAM SİSTEMLERİ Autodesk Inventor Publisher 2012 Teknik Tasarımlarınızı Kolayca Anlatın ve Açıklayın AB CAD CAM SİSTEMLERİ Teknik Ürünlerin Açıklanmaya İhtiyacı Vardır Montaj Açıklamaları Yükleme Rehberleri Kullanım Kılavuzları

Detaylı

SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU

SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU ENTEGRE ELEKTRİK SİSTEMİ TASARIMI SOLIDWORKS Electrical Solutions, mühendislik alanı için tasarlanan özel araçlar ve gömülü

Detaylı

3Ds MAX. Bilişim Eğitim Merkezi 3DMax in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir.

3Ds MAX. Bilişim Eğitim Merkezi 3DMax in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Bilişim Eğitim Merkezi 3DMax in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam

Detaylı

Autodesk Çözümleri Eğitimin Hizmetinde

Autodesk Çözümleri Eğitimin Hizmetinde Autodesk Çözümleri Eğitimin Hizmetinde Autodesk olarak, eğitime destek amaçlı yeni bir fırsat sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Autodesk, sahip olduğu ileri teknoloji ve kapsamlı eğitim programları ile, geleceğin

Detaylı

AutoCAD. Bilişim Eğitim Merkezi AutoCAD in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir.

AutoCAD. Bilişim Eğitim Merkezi AutoCAD in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Bilişim Eğitim Merkezi in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam ve verimlilik

Detaylı

Güçlü olan hayatta kalır: Başarılı inşaat mühendislerinin değişen zamana ayak uydurmasının 3 yolu

Güçlü olan hayatta kalır: Başarılı inşaat mühendislerinin değişen zamana ayak uydurmasının 3 yolu Güçlü olan hayatta kalır: Başarılı inşaat mühendislerinin değişen zamana ayak uydurmasının 3 yolu Belirsiz bir ekonominin son derece rekabetçi manzarasını yeni teknolojilerin patlamasıyla birleştirin.

Detaylı

Profesyoneller için Çelik Bağlantılar ve Detay Çizimleri

Profesyoneller için Çelik Bağlantılar ve Detay Çizimleri Profesyoneller için Çelik Bağlantılar ve Detay Çizimleri Çelik tasarımı ve detay çizimleri, her projede değişik ve projeye özel yapısal detay çözümleri üretmeyi gerektirir. Otomatik bağlantılar ve modelleme

Detaylı

WORKNC

WORKNC 0216 466 67 70 WORKNC Metropolsoft Bilgi Teknolojileri San. ve Tic. Ltd. Şti. Yeşilbağlar Mah. Selvili Sok. No:2 Beyaz Ofis B-36 34893 Pendik/İstanbul T: +90 216 466 67 70 F: +90 216 466 67 71 info@metropolsoft.com

Detaylı

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız.

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız. reklam& pazarlama Bizim işimiz Tasarımdan yazılıma kadar farklı disiplinlerden oluşan uzman kadromuzla, hizmet standartlarını koruyarak, yüksek kaliteli içerikler yaratmaya odaklanıyoruz. Satış, pazarlama,

Detaylı

Daha yaratıcı proje çözümleri teslim edin.

Daha yaratıcı proje çözümleri teslim edin. AutoCAD Civil 3D Daha yaratıcı proje çözümleri teslim edin. AutoCAD Civil 3D tasarım, analiz ve dokümantasyon için çok daha iyi bir yol sunuyor. AutoCAD Civil 3D yazılımı, yüksek kalitede ulaşım, arazi

Detaylı

Eğri ve Yüzey Modelleme. Prof. Dr. Necmettin Kaya

Eğri ve Yüzey Modelleme. Prof. Dr. Necmettin Kaya Eğri ve Yüzey Modelleme Prof. Dr. Necmettin Kaya Noktalardan geçen eğri tanımı Spline ı oluşturacak noktaların üzerinden geçerek bir spline eğrisi oluşturulur. Spline derecesi = Nokta sayısı - 1 DERECE

Detaylı

Autodesk Lisanslama Modeli Değişiyor

Autodesk Lisanslama Modeli Değişiyor Autodesk Lisanslama Modeli Değişiyor Autodesk yazılımınızı satın alma yönteminiz değişiyor Autodesk, kademeli olarak yazılımlarının sadece Abonelik seçenekleri ile satın alınabileceği bir modele geçiyor.

Detaylı

BÖLÜM 04. Çalışma Unsurları

BÖLÜM 04. Çalışma Unsurları BÖLÜM 04 Çalışma Unsurları Autodesk Inventor 2008 Tanıtma ve Kullanma Kılavuzu SAYISAL GRAFİK Çalışma Unsurları Parça ya da montaj tasarımı sırasında, örneğin bir eskiz düzlemi tanımlarken, parçanın düzlemlerinden

Detaylı

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda.

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. Broşür Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. 2010 Cisco ve/veya bağlı kuruluşları. Tüm hakları saklıdır. Bu belge Genel Cisco Bilgileri ni içerir. Sayfa 1/5 Yeni Çalışma

Detaylı

Ses3000 CNC Ltd. Şti. www.ses3000.com

Ses3000 CNC Ltd. Şti. www.ses3000.com 3DVIA Composer Ses3000 CNC Ltd. Şti. Image courtesy of National Optical Astronomy Observatory, operated by the Association of Universities for Research in Astronomy, under cooperative agreement with the

Detaylı

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans Bilgiyi Keşfedin! LOGO MIND INSIGHT (powered by Qlik) İŞ ANALİTİĞİ ÜRÜNÜ, HERKESİN SEZGİLERİ İLE ARAŞTIRMA VE KEŞİF YAPMASINI SAĞLAYAN ÇOK ÇEŞİTLİ ESNEK VE İNTERAKTİF GÖRSELLER OLUŞTURABİLECEĞİ YENİ NESİL

Detaylı

TRS METAL MAKİNA PLASTİK KALIP İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Kurumsal; TRS İleri Tasarım ve İmalat Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti., Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesinde tamamı kapalı olan 800m² alana

Detaylı

TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life

TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life Bir adımda değişir HAYAT! Touch Box interaktif zemin ve yüzey çözümü, yansıtılan görüntü ile insan vücudu hareketlerine bağlı olarak görsel efektler

Detaylı

Autodesk InventorTM. Suite 2008

Autodesk InventorTM. Suite 2008 Autodesk InventorTM Suite 2008 Size 2 boyutlu tasarımı sunan şirket ile 3 boyutlu tasarıma geçin. Autodesk Inventor yazılımları, 3 boyutlu tasarımın gücüne ulaşmak ve bu arada 2 boyutlu tasarım verileri

Detaylı

BİLGİSAYAR DESTEKLİ TEKNİK RESİM. Hazırlayan: Araş. Gör. Ezgi Öztorun

BİLGİSAYAR DESTEKLİ TEKNİK RESİM. Hazırlayan: Araş. Gör. Ezgi Öztorun BİLGİSAYAR DESTEKLİ TEKNİK RESİM Hazırlayan: Araş. Gör. Ezgi Öztorun 2. HAFTA TEORİK DERS VE UYGULAMALARI 2 Saat Teorik anlatım + 3 Saat Laboratuvar Uygulaması İÇERİK (Teorik Kısım) CAD in açılımı ve CAD

Detaylı

2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme 3D Printing

2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme 3D Printing 3D VE TEKNİK ÇİZİM EĞİTİMLERİ 2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme 3D Printing Uluslararası trendler ve sektör ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmış 3D / Teknik Çizim eğitimlerimiz; Autodesk

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

Genel Tasarım, BIM ve Mekanik için Hepsi Birarada Çözümü

Genel Tasarım, BIM ve Mekanik için Hepsi Birarada Çözümü Genel Tasarım, BIM ve Mekanik için Hepsi Birarada Çözümü Bricsys,.dwg formatının geleceğini, genel tasarım, mekanik tasarım ve BIM için kapsamlı iş akışlarıyla temsil eder. İşte en iyi bölüm - tüm bu iş

Detaylı

Hakkımızda. 3D Animasyon. 3D Animasyon

Hakkımızda. 3D Animasyon. 3D Animasyon 3D ANİMASYON Hakkımızda 3D Animasyon 3D Animasyon 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam ve verimlilik odaklı bir yapı üzerinde

Detaylı

Autodesk. 2014 Tasarım ve Yaratım Suitleri Satış Başvuru Kılavuzu

Autodesk. 2014 Tasarım ve Yaratım Suitleri Satış Başvuru Kılavuzu 2014 Tasarım ve Yaratım Suitleri Satış Başvuru Kılavuzu Tasarım ve Yaratım Suitleri 2014 Satışı Tasarım ve Yaratım Suitleri ailesi; masaüstünden mobil cihazlara ve buluta* bağlanan yapı, mühendislik, inşaat,

Detaylı

Profesyoneller için Çelik Bağlantılar ve Detay Çizimleri

Profesyoneller için Çelik Bağlantılar ve Detay Çizimleri Profesyoneller için Çelik Bağlantılar ve Detay Çizimleri Çelik tasarımı ve detay çizimleri, her projede değişik ve projeye özel yapısal detay çözümleri üretmeyi gerektirir. Otomatik bağlantılar ve modelleme

Detaylı

Ürün Geliştirme. Oğuz ALTAY Satış Direktörü

Ürün Geliştirme. Oğuz ALTAY Satış Direktörü Ürün Geliştirme Oğuz ALTAY Satış Direktörü 3 Boyutlu Teknolojiler Mühendislik ve Simülasyon 20 Yılı aşkın tecrübe Yurtiçi ve yurtdışında 4 ofis Teknoloji uygulama merkezleri 50 nin üzerinde Personel ISO

Detaylı

SOLIDWORKS ÇÖZÜMLERİ YENİLİĞE GÜÇ VEREN MÜHENDİSLİK VE TASARIM ARAÇLARI

SOLIDWORKS ÇÖZÜMLERİ YENİLİĞE GÜÇ VEREN MÜHENDİSLİK VE TASARIM ARAÇLARI SOLIDWORKS ÇÖZÜMLERİ YENİLİĞE GÜÇ VEREN MÜHENDİSLİK VE TASARIM ARAÇLARI İŞLETMENIZI BÜYÜTMENIZE YARDIMCI OLA- CAK GÜÇLÜ AMA BASIT ÇÖZÜMLER SOLIDWORKS tasarım çözümleri tasarımcılar, mühendisler ve üreticilerin

Detaylı

Teknik Doküman. Şekil 01. Şekil 02

Teknik Doküman. Şekil 01. Şekil 02 Teknik Doküman Teknik Doküman Numarası: 10740 Yayım Tarihi: 03.02.2006 Ürün: Autodesk Revit 7-9 Konu: 3B AutoCAD ve 3ds MAX nesnelerinin Revit e alınması Tür: Öğretici Revizyon No: 0 Revizyon Tarihi: Autodesk

Detaylı

2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme 3D Printing

2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme 3D Printing 3D VE TEKNİK ÇİZİM EĞİTİMLERİ 2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme 3D Printing 3D ve Teknik Çizim eğitimlerimiz; Autodesk ve Adobe nin yeni teknolojilerini içerir. Uluslararası trendler ve sektör

Detaylı

LEVENT KALIP TANITIM SUNUMU

LEVENT KALIP TANITIM SUNUMU LEVENT KALIP TANITIM SUNUMU LEV-KA KURUMSAL HAKKIMIZDA 1976 yılında Bursa da kurulan Levent Kalıp (LEV-KA), profesyonel hizmet ve yönetim anlayışı ile faaliyet gösterdiği sektörün, önde gelen, örnek ve

Detaylı

Tasarımlarınızı daha üretilmeden deneyimleyin

Tasarımlarınızı daha üretilmeden deneyimleyin Tasarımlarınızı daha üretilmeden deneyimleyin Sayısal Modellemeyi, rekabet avantajınız haline getirin Autodesk Inventor, 3B mekanik tasarım, simülasyon, kalıp ve tasarım iletişimi için gelişkin ve esnek

Detaylı

AutoCAD Alternatifi Çizim Programı

AutoCAD Alternatifi Çizim Programı ActCAD AutoCAD Alternatifi Çizim Programı ActCAD, ömürlük lisansa sahip AutoCAD alternatifi bir çizim programıdır. ActCAD ile 2D teknik çizimlerinizi ve 3D modellemelerinizi hızlı bir şekilde tasarlayabilir,

Detaylı

Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN

Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN SUNUMLARI SOHBETE, FİKİRLERİ YARATICILIĞA VE VERİMLİLİĞİ ÜRETKENLİĞE DÖNÜŞTÜRÜN YARATIN, BİRLİKTE ÇALIŞIN VE PAYLAŞIN İnsanlar,

Detaylı

Autodesk Revit Architecture 2012

Autodesk Revit Architecture 2012 Autodesk Revit Architecture 2012 Esnek ve yumuşak yüzey oluşturmalarda revit artık daha esnek. 1- Konsepten modelleme Enerji Analizleri Nokta Bulutu Diğer mühendislik yazılımları ile birlikte çalışa bilirlik.

Detaylı

Teknik Doküman. Revit Architecture da yeni bir dokulu malzeme yaratmak

Teknik Doküman. Revit Architecture da yeni bir dokulu malzeme yaratmak Teknik Doküman Teknik Doküman Numarası: 10852 Yayım Tarihi: 17.10.2008 Ürün: Autodesk Revit 2008 Tür: Öğretici Konu: Revit Architecture da dokulu malzeme yaratmak Revizyon No: 0 Revizyon Tarihi: Revit

Detaylı

Dijital Şirket Dönüşümü. Önder Güler

Dijital Şirket Dönüşümü. Önder Güler Dijital Şirket Dönüşümü Önder Güler Ajanda 1 Giriş 2 Yeni Dünya Trendleri 3 Bulut 4 Google Apps for Work 5 Strategy PwC ve Google + GTM İşbirliği in India Yeni nesil bulut çalışma ortamı - Herkes bir arada

Detaylı

Inventor. Bilişim Eğitim Merkezi Autodesk in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir.

Inventor. Bilişim Eğitim Merkezi Autodesk in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Bilişim Eğitim Merkezi Autodesk in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam

Detaylı

6_ _ _n.mp4

6_ _ _n.mp4 SAP Business One SAP Business One http://gateteknoloji.com/wp-content/uploads/2016/12/1567832 6_306102789784420_1572539796541145088_n.mp4 Muhasebe araçlarından daha fazlasına mı ihtiyacınız var? Küçük

Detaylı

İç Mimari için BIM 1. bölüm

İç Mimari için BIM 1. bölüm İç Mimari için BIM 1. bölüm BIM (Yapı Bilgi Sistemi) hakkındaki görüşler genellikle binanın dış tasarımı ve BIM in mimari tasarımın bu alanına getirdiği faydalar üzerine odaklanır. Binaların katı modelleri,

Detaylı

Autodesk Inventor. Daha iyi ürünler tasarlayın, geliştirme maliyetlerini düşürün, pazara daha hızlı girin.

Autodesk Inventor. Daha iyi ürünler tasarlayın, geliştirme maliyetlerini düşürün, pazara daha hızlı girin. Autodesk Inventor Daha iyi ürünler tasarlayın, geliştirme maliyetlerini düşürün, pazara daha hızlı girin. Döner tambur teknolojisini kullanan RS1500 kükürt öğütücü görüntüsü. Brimrock Group Inc. ve Mechanix

Detaylı

BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM (TEKNİK RESİM-II) Yrd.Doç.Dr. Muhammed Arslan OMAR

BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM (TEKNİK RESİM-II) Yrd.Doç.Dr. Muhammed Arslan OMAR BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM (TEKNİK RESİM-II) Yrd.Doç.Dr. Muhammed Arslan OMAR Bilgisayar Destekli Tasarım Nedir? CAD (Computer Aided Design) Bütün mühendislik alanlarında olduğu gibi makine mühendislerinin

Detaylı

BIM Building Information Modeling Teknolojilerine Bakış. Tarcan Kiper Şubat 2012

BIM Building Information Modeling Teknolojilerine Bakış. Tarcan Kiper Şubat 2012 BIM Building Information Modeling Teknolojilerine Bakış Tarcan Kiper Şubat 2012 İçerik infotron Özgeçmiş Giriş BIM in Tanımı BIM Süreci BIM Kriterleri BIM in Getirileri infotron Kısa Özgeçmişi Tasarım,

Detaylı

Mehmet Büber. İletişim Bilgileri. Makine Müh(Kayıt Don.-3.Sınıf) Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi 1 / 9 KISACA YAPTIĞIM İŞLER :

Mehmet Büber. İletişim Bilgileri. Makine Müh(Kayıt Don.-3.Sınıf) Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi 1 / 9 KISACA YAPTIĞIM İŞLER : İletişim Bilgileri Mehmet Büber Makine Müh(Kayıt Don.3.Sınıf) EPosta Adresi m_buberrr@hotmail.com Doğum Tarihi 21/03/1979 Telefon 90 (541) 314 85 00 Adres Türkiye Konya Selçuklu Kişisel Bilgiler Cinsiyet

Detaylı

Tüm hakları saklıdır. MUBİTEK in izni olmadan kopyalanamaz ve çoğaltılamaz. 1

Tüm hakları saklıdır. MUBİTEK in izni olmadan kopyalanamaz ve çoğaltılamaz. 1 Tüm hakları saklıdır. MUBİTEK in izni olmadan kopyalanamaz ve çoğaltılamaz. 1 Firmaya Özel CATIA Tabanlı Akıllı 3 Boyutlu Tasarım Uygulamaları Tüm hakları saklıdır. MUBİTEK in izni olmadan kopyalanamaz

Detaylı

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com Powered by www.etgigrup.com www.vedubox.com Entegre E-Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sisteminiz 1DK da Hazır! Kolay Basit İnovatif Esnek Entegre Entegre Eğitim Platformu Uzaktan Eğitim, e-eğitim, Online

Detaylı

AutoCAD 2012. Yenilikler

AutoCAD 2012. Yenilikler AutoCAD 2012 Yenilikler AutoCAD 2012: Tasarım ve Dokümantasyon Fikirlerinizi yüzey, örgü (mesh) ve katı modelleme araçlarıyla tam olarak keşfedin. Model dokümantasyon araçlarıyla çok çeşitli tasarım uygulamalarından

Detaylı

3D YAZICI EĞİTİMİ. Temmuz 2016 Kurs Dönemi. Üretim3D. Başlangıç Tarihi: 16.07.2016 Bitiş Tarihi: 07.08.2016

3D YAZICI EĞİTİMİ. Temmuz 2016 Kurs Dönemi. Üretim3D. Başlangıç Tarihi: 16.07.2016 Bitiş Tarihi: 07.08.2016 Temmuz 2016 Kurs Dönemi Başlangıç Tarihi: 16.07.2016 Bitiş Tarihi: 07.08.2016 3D YAZICI EĞİTİMİ Üretim3D 3 Boyutlu Baskı ve İleri İmalat Teknolojileri San. ve Tic. Ltd. Şti. www.uretim3d.com Hakkımızda

Detaylı

KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI

KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI Gerekli olan her yere tarama yapın Ofis ortamları, çalışma alanları ve iş faaliyetleri

Detaylı

Autodesk Abonesiyseniz. 1, 2, 3 adımda çok kolay

Autodesk Abonesiyseniz. 1, 2, 3 adımda çok kolay Autodesk Abonesiyseniz Sadece abonelere özel avantajlara erişin. Abonelik Merkezi Hesabınızı açmanız için Kullanıcı Adı (User ID) ve geçici şifreyi gösteren e-postayı almış olmalısınız. Eğer e-posta size

Detaylı

3B ÜRÜN TASARIMINDA KOMPLE ÇÖZÜM

3B ÜRÜN TASARIMINDA KOMPLE ÇÖZÜM 3B ÜRÜN TASARIMINDA KOMPLE ÇÖZÜM DİNAMİK 3B TASARIM ÇÖZÜMÜ Premium, Geniş 3B Tasarım Çözümleri Sayesinde: Ürün Tasarımlarınızı Oluşturmanıza, Analiz Etmenize ve Yönetmenize Olanak Tanır. Kolay kullanımı

Detaylı

Autodesk Building Design Suite 2012. Sorular ve Cevapları

Autodesk Building Design Suite 2012. Sorular ve Cevapları Autodesk Building Design Suite 2012 Sorular ve Cevapları Autodesk Building Design Suite 2012 yazılımı, daha etkin tasarım yapmanıza ve iletişim kurmanıza yardım eder. Ödediğiniz fiyat karşılığında mükemmel

Detaylı

Ürün Tasarımında Bilgisayar Destekli 3 Boyutlu Modelleme (GTM 045) Ders Detayları

Ürün Tasarımında Bilgisayar Destekli 3 Boyutlu Modelleme (GTM 045) Ders Detayları Ürün Tasarımında Bilgisayar Destekli 3 Boyutlu Modelleme (GTM 045) Ders Detayları Ders Adı Ders Dönemi Ders Uygulama Laboratuar Kredi AKTS Kodu Saati Saati Saati Ürün Tasarımında Bilgisayar Destekli 3

Detaylı

EDGECAM

EDGECAM 0216 466 67 70 EDGECAM Metropolsoft Bilgi Teknolojileri San. ve Tic. Ltd. Şti. Yeşilbağlar Mah. Selvili Sok. No:2 Beyaz Ofis B-36 34893 Pendik/İstanbul T: +90 216 466 67 70 F: +90 216 466 67 71 info@metropolsoft.com

Detaylı

2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme BIM

2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme BIM TEKNİK ÇİZİM VE 3D EĞİTİMLERİ 2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme BIM Uluslararası trendler ve sektör ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmış Teknik Çizim ve 3D eğitimlerimiz; Autodesk ve Adobe

Detaylı

TRS METAL MAKİNA PLASTİK KALIP İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

TRS METAL MAKİNA PLASTİK KALIP İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. TRS METAL MAKİNA PLASTİK KALIP İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Kuruluş; TRS İleri Tasarım ve İmalat Teknolojileri, Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi, Aydın Plastikçiler Sanayi Sitesi nde tamamı kapalı olan

Detaylı

artı+abonelik Altar Teknoloji Teknik Destek ve Tanıtım Bülteni Sayı 2 / Mart 2011

artı+abonelik Altar Teknoloji Teknik Destek ve Tanıtım Bülteni Sayı 2 / Mart 2011 artı+abonelik Altar Teknoloji Teknik Destek ve Tanıtım Bülteni Sayı 2 / Mart 2011 Autodesk, AutoCAD for MAC sürümü çıkarttı AutoCAD for Mac yazılımı Mac için AutoCAD dir Autodesk, AutoCAD in Mac sürümünü

Detaylı

Autodesk Robot Structural Analysis Professional İnşaat Müh. için Yapısal Modelleme, Analiz ve Tasarım çözümü

Autodesk Robot Structural Analysis Professional İnşaat Müh. için Yapısal Modelleme, Analiz ve Tasarım çözümü Autodesk Robot Structural Analysis Professional İnşaat Müh. için Yapısal Modelleme, Analiz ve Tasarım çözümü İnş. Yük. Müh. Burçin ŞAHİNALP PROTA BİLGİSAYAR A.Ş. Autodesk Robot Structural Analysis Professional

Detaylı

SOLIDWORKS SIMULATION PAKETİ 3D MÜHENDİSLİK ÇÖZÜMLERİ

SOLIDWORKS SIMULATION PAKETİ 3D MÜHENDİSLİK ÇÖZÜMLERİ SOLIDWORKS SIMULATION PAKETİ 3D MÜHENDİSLİK ÇÖZÜMLERİ ANALİZ DESTEKLİ 3D TASARIM VE MÜHENDİSLİK Tüm sektörlerdeki üretim şirketleri, fiziksel ürünlerini sentezlemek ve tanımlamak için artık 3D sanal analiz

Detaylı

TEAMCENTER Rapid Start ile KOBİ lerin PLM e geçişi hızlanıyor (Sesli Anlatımlı Sunum Videomuz İçin Tıklayın)

TEAMCENTER Rapid Start ile KOBİ lerin PLM e geçişi hızlanıyor (Sesli Anlatımlı Sunum Videomuz İçin Tıklayın) TEAMCENTER Rapid Start ile KOBİ lerin PLM e geçişi hızlanıyor (Sesli Anlatımlı Sunum Videomuz İçin Tıklayın) PLM(Product Lifecycle Management) bir ürünün fikirden tasarıma, tasarımdan imalata, daha sonra

Detaylı

Akılda kalıcı sahneler

Akılda kalıcı sahneler Akılda kalıcı sahneler Autodesk 3ds Max Design 2012 yazılımı yeni render araçlarını sunar, geliştirilmiş iteratif iş akışı ve verimlilik sağlayan geliştirilmiş grafik çekirdeği. Bu sürüm ile, Autodesk

Detaylı

Teknik Doküman. Şekil 01

Teknik Doküman. Şekil 01 Teknik Doküman Teknik Doküman Numarası: 10741 Yayım Tarihi: 04.01.2006 Ürün: Autodesk Revit 7-9 Konu: Revit Building modelinin 3ds Max e yada VIZ 2006 ya bağlanması Tür: Öğretici Revizyon No: 0 Revizyon

Detaylı

ÖNDER BİLGİSAYAR KURSU. 3D Studio Max Eğitim İçeriği

ÖNDER BİLGİSAYAR KURSU. 3D Studio Max Eğitim İçeriği ÖNDER BİLGİSAYAR KURSU 3D Studio Max Eğitim İçeriği 3ds Max (daha önceki ismi ile 3D Studio Max), Autodesk tarafından geliştirilen bir 3D modelleme, Görselleştirme ve Animasyon programıdır. MSDOS ortamında

Detaylı

Yaratıcılığın; uçsuz bucaksız, sınır tanımayan, sıra dışı fakat gerçekliği taçlandıran gücüne inanıyoruz

Yaratıcılığın; uçsuz bucaksız, sınır tanımayan, sıra dışı fakat gerçekliği taçlandıran gücüne inanıyoruz Çok az insan yaratıcı olarak kabul edilir: Birkaç ressam, birkaç şair; milyonda bir kişi. Bu saçmalıktır. Her insan doğuştan yaratıcıdır. Çocukları izlersen görürsün. Bütün çocuklar yaratıcıdır. OSHO 2001

Detaylı

CAD dosya yönetiminin ötesine geçin. Tasarım dosyalarınız PDM ile yönetiliyor. Sırada ne var?

CAD dosya yönetiminin ötesine geçin. Tasarım dosyalarınız PDM ile yönetiliyor. Sırada ne var? CAD dosya yönetiminin ötesine geçin Tasarım dosyalarınız PDM ile yönetiliyor. Sırada ne var? Giriş Giriş Eğer CAD dosyalarınızı Ürün Veri Yönetimi (Product Data Management, PDM) ile yönetiyorsanız o zaman

Detaylı

SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU

SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU ENTEGRE ELEKTRİK SİSTEMİ TASARIMI SOLIDWORKS Electrical Çözümleri, mühendislik alanı için tasarlanan özel araçlar ve gömülü

Detaylı

AutoCAD Mechanical 2012

AutoCAD Mechanical 2012 AutoCAD Mechanical 2012 İmalat için AutoCAD AutoCAD den daha fazlası Amaca uygun mekanik tasarım araçları Otomatik işlemler Standart tabanlı kütüphane parçaları Autodesk Inventor Birlikte çalışabilirliği

Detaylı

BENZERSİZ SORUNLARA BENZERSİZ ÇÖZÜMLER

BENZERSİZ SORUNLARA BENZERSİZ ÇÖZÜMLER BENZERSİZ SORUNLARA BENZERSİZ ÇÖZÜMLER HAKKIMIZDA Promod Ar-Ge Yazılım, dinamik sistem simülasyonu, prototiplemesi, kontrol tasarımı ve gerçeklenmesi alanlarında hizmet veren bir Ar-Ge ve Yazılım kuruluşudur.

Detaylı

FineHVAC Yeni Sürüm 9 NG ISK Tasarımı İçin Yeni Nesil Entegre Yazılım Aracı

FineHVAC Yeni Sürüm 9 NG ISK Tasarımı İçin Yeni Nesil Entegre Yazılım Aracı Tesisat Dergisi, Sayı 133, Ocak 2007 FineHVAC Yeni Sürüm 9 NG ISK Tasarımı İçin Yeni Nesil Entegre Yazılım Aracı Süleyman Kavas Makina Mühendisi 4M Teknik Yazılım Ltd. Şti. 1. Giriş FineHVAC ISK (Isıtma,

Detaylı

SOLIDWORKS ÇÖZÜMLERİ İŞLETMENİZİ İLERİ TAŞIYAN MÜHENDİSLİK VE TASARIM ARAÇLARI İŞLETMENIZI BÜYÜTMENIZE YARDIMCI OLAN GÜÇLÜ VE BASIT ÇÖZÜMLER

SOLIDWORKS ÇÖZÜMLERİ İŞLETMENİZİ İLERİ TAŞIYAN MÜHENDİSLİK VE TASARIM ARAÇLARI İŞLETMENIZI BÜYÜTMENIZE YARDIMCI OLAN GÜÇLÜ VE BASIT ÇÖZÜMLER SOLIDWORKS ÇÖZÜMLERİ İŞLETMENİZİ İLERİ TAŞIYAN MÜHENDİSLİK VE TASARIM ARAÇLARI İŞLETMENIZI BÜYÜTMENIZE YARDIMCI OLAN GÜÇLÜ VE BASIT ÇÖZÜMLER SOLIDWORKS tasarım çözümleri; tasarımcıların, mühendislerin

Detaylı

aileniz için güven & konfor

aileniz için güven & konfor aileniz için güven & konfor www.ideaelektronik.com.tr aileniz için güven & konfor TOUCH LINE Bina Dışı Görüntülü ve Sesli Dâhili Konuşma Sistemi Aile Konutları Güvenlik ve konfor bina girişinizde başlar.

Detaylı

Autodesk Inventor 2015

Autodesk Inventor 2015 Autodesk Inventor 2015 CADBİM BİLGİSAYAR Autodesk Inventor 2D den 3D Digital Prototiplemeye The Autodesk Inventor modellerinizle doğru digital prototipler: Dizayn - Tek bir dijital model içine tüm tasarım

Detaylı

SATIŞ. Microsoft Dynamics CRM. Satış verimliliğini artırın.

SATIŞ. Microsoft Dynamics CRM. Satış verimliliğini artırın. SATIŞ Microsoft Dynamics CRM Satış verimliliğini artırın. Dinamik İşletme Haline Gelin Çalışanlarınız: Satışa Daha Fazla Zaman Ayırsın Satış ekibinize doğal ve kolay anlaşılabilir bir CRM çözümü verin;

Detaylı

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz.

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz. Hakkımızda. Kuzey Dizayn market Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. olarak 2011 Kasımında başladığımız AR-GE,Proje ve Fizibilite çalışmalarımızı 2012 başında hayata geçirerek tam kapasite son model makine

Detaylı

Android için X PAD. İlk ve en gelişmiş. Designed and developed by: X PAD

Android için X PAD. İlk ve en gelişmiş. Designed and developed by: X PAD Android için X PAD Designed and developed by: X PAD Android için X PAD Android için X PAD, mobil cihazlarda en gelişmiş ve teknolojik olarak en ileri platforma dayalı yeni bir çalışma yolu sunuyor. Geniş

Detaylı

Ürün Tasarımında Bilgisayar Destekli 3 Boyutlu Modelleme (EUT361) Ders Detayları

Ürün Tasarımında Bilgisayar Destekli 3 Boyutlu Modelleme (EUT361) Ders Detayları Ürün Tasarımında Bilgisayar Destekli 3 Boyutlu Modelleme (EUT361) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Kredi AKTS Saati Ürün Tasarımında Bilgisayar Destekli 3 Boyutlu

Detaylı

Genel Bakış. Microsoft Dynamics CRM. Verimliliğinizi artırın.

Genel Bakış. Microsoft Dynamics CRM. Verimliliğinizi artırın. Genel Bakış Microsoft Dynamics CRM Verimliliğinizi artırın. Dinamik İşletme Haline Gelin Pazarlama: Pazarlama Etkinliğinizi Maksimuma Çıkarın Microsoft Dynamics CRM ile kuruluşunuzun pazarlama verimliliğini

Detaylı

2014 MÜFREDATI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / ENDÜSTRİYEL TASARIM MÜHENDİSLİĞİ EĞİTİM PLANI. Ders Kodu Ders Adı (Türkçe) Müf.No T P K AKTS Tip Op.

2014 MÜFREDATI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / ENDÜSTRİYEL TASARIM MÜHENDİSLİĞİ EĞİTİM PLANI. Ders Kodu Ders Adı (Türkçe) Müf.No T P K AKTS Tip Op. 2014 MÜFREDATI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / ENDÜSTRİYEL TASARIM MÜHENDİSLİĞİ EĞİTİM PLANI SINIF: 1 DÖNEM: GÜZ AI 101 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ - I 2014 2 0 2 2 Z ETM 101 MATEMATİK - I 2014 3 0 4 4

Detaylı

EDGECAM BROŞÜRÜ

EDGECAM BROŞÜRÜ www.metropolsoft.com 0216 466 67 70 EDGECAM BROŞÜRÜ EDGECAM Edgecam, benzersiz kullanım kolaylığı ve gelişmiş yeni nesil takım yolu seçenekleri ile; frezeleme, kalıp işleme, tornalama, mill-turn, 4-5 eksen

Detaylı

UNIVERSAL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

UNIVERSAL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ UNIVERSAL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) ile Bilgisayar Destekli Tasarım (CAD) Sistemleri Arasındaki Temel Farklar Universal Bilgi Teknolojileri Ltd. Şti. 2010. Tüm hakları saklıdır.

Detaylı

BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM AUTOCAD DERSİ. 1. HAFTA 27.09.2012 Öğr. Gör. Serkan ÖREN

BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM AUTOCAD DERSİ. 1. HAFTA 27.09.2012 Öğr. Gör. Serkan ÖREN BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM AUTOCAD DERSİ 1. HAFTA 1 AutoCAD, tüm dünyada başta mühendisler ve mimarlar tarafından kullanılan, dünyaca tanınan yazılım firması Autodesktarafından hazırlanan, bilgisayar

Detaylı

PA Textile&Apparel. Yenilik ve gelişme vaadiyle Tekstil & Konfeksiyon sektörüne sektörün en iyi uygulamalarını götürmek. www.pa-textileapparel.

PA Textile&Apparel. Yenilik ve gelişme vaadiyle Tekstil & Konfeksiyon sektörüne sektörün en iyi uygulamalarını götürmek. www.pa-textileapparel. PA Textile&Apparel Yenilik ve gelişme vaadiyle Tekstil & Konfeksiyon sektörüne sektörün en iyi uygulamalarını götürmek. www.pa-textileapparel.com PA T&A Tekstil & Konfeksiyon Özel Yazılımlar PA Tekstil

Detaylı

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih Vodafone dan Office 365 Satış temsilcisi ismi Tarih Yeni Office 365 Paketleri Bir işletmenin tüm temel çalışma ihtiyaçlarını karşılayacak üretkenlik paketi Sadece Office uygulamalarını güncellemek isteyen

Detaylı

SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU

SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU ENTEGRE ELEKTRİK SİSTEMİ TASARIMI SOLIDWORKS Electrical Solutions, mühendislik alanı için tasarlanan özel araçlar ve gömülü

Detaylı

Daha Kolay, Daha Akıllı, Daha Hızlı.

Daha Kolay, Daha Akıllı, Daha Hızlı. BSDT Bilişim Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Merkez Ofis Konya Şube Adres: 19 Mayıs mh. İnönü cd. Sümer sk. Sümko 2 Sitesi M2 B-Blok D.25 Kozyatağı / Kadıköy / İstanbul Tel: 0216 372 16 15 Faks:

Detaylı

Telepath App TelePath uygulaması ile konsültasyonlar cebinizde!

Telepath App TelePath uygulaması ile konsültasyonlar cebinizde! Telepath App TelePath uygulaması ile konsültasyonlar cebinizde! Virasoft tarafından geliştirilen TelePath uygulaması cam biyopsilerinizi telefonunuza aktarmanızı, şüphe duyduğunuz alanları istediğiniz

Detaylı