Teknik Katalog [Isı Ölçüm Cihazı]

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Teknik Katalog [Isı Ölçüm Cihazı]"

Transkript

1 Teknik Katalog [Isı Ölçüm Cihazı] [PCE-TC 31] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: Telefon: +90 (0) Faks: +90 (0) TR

2 Bakım Aracı -Pirometre PCE-TC 31 bakım için 350 C'ye kadar ölçüm aralığı ile / 160 x 120 Piksel / PC-Reporter yazılımı dahil / SD kartta Görüntü saklama / Termal hassasiyet 0.1 C Pirometre PCE-TC 31 koruyucu bakım ve servis için ideal bir araçtır. Bu HVAC sayacı, elektrikçilerin, çilingirlerin veya genel bakım personelinin ekipmanında elektrik tesisatlarının, elektromekanik ekipmanların, üretim prosesinde kullanılan makinelerin, ısıtma, havalandırma ve iklimlendirme sistemlerinin arıza giderme ve arıza önlemeleri için bir "zorunluluk" dur. Koruyucu bakım, makinenizdeki ve ekipmanınızdaki gelişen hataları tespit etmek için yüksek çözünürlüklü HVAC metre PCE-TC 31'den yararlanın. Yüksek çözünürlüklü HVAC ölçer PCE- TC 31'in kalbi, 160 x 120 piksel ölçüm çözünürlüğüne sahip, soğutmasız bir mikrobolometredir. Termal kamera PCE-TC 31, tek elle kullanım için ergonomik tasarım ile tasarlanmıştır. 750 g'lık çok hafif olan cihaz, makine ve teçhizatı analiz etmek için idealdir. Operasyonel bakım ve servislerde, bu termal kamera, örneğin rulmanların ve rulman gövdelerinin, ısı eşanjörlerinin, buhar separatörlerinin optik izlenmesi için veya kullanılan elektrik ekipmanını kontrol etmek için kullanılır (diğer alanlar: tabloya bakınız). Termal kamera PCE-TC 31'in hassasiyeti, 0 C'den (30 C) düşük, -20 C ila +350 C arası sıcaklık aralığında ± 2 C veya ±% 2 hassasiyettedir. Kameranın monitör ekranında, iki imleci farklı noktalardan hareket ettirebilir ve sıcaklığı doğrudan okuyabilirsiniz. Ayrıca, bu HVAC sayacıyla, sıcaklık farkı ölçümü de dahil olmak üzere ölçüm ekranında en sıcak ve en soğuk ölçüm noktasını otomatik olarak bulma ve görüntüleme olanağına sahipsiniz. Güçlü işlevleri sayesinde makinelerde düzensizlikler anında algılanır ve makinenin arızalanmasını önlemek için uygun önlemler alınabilir. Depolanan termal görüntüleme ilgili bağlantı kablosuyla bir PC'ye veya dizüstü bilgisayara aktarılabilir. Dahil olan analiz yazılımı, termal görüntülerin sadece ayrıntılı analizi değil, kolayca raporlar üretmenize olanak tanır. Koruyucu bakım ve servis için Termal Görüntüleme PCE-TC 31 Termal görüntüleme kamerası sadece boru / konteynerlerde yalıtım problemleri için değil aynı zamanda makine parçalarının değerlendirilmesi için de kullanılır. Bu nedenle termal görüntüleme kamerası, makine, teçhizat ve teknolojik sistemlerin mevcut çalışma durumu hakkında net ve önemli sonuçlar elde etmek için mükemmel bir araçtır. Hatalar, üretim tesislerinin bozulması ve kapatılmasından önce tespit edilebilir. Örneğin, endüstriyel bir şirkette bir makine arızalanırsa, termal görüntüleme kameraları kullanılarak 1,000 / saat ve daha fazla işletme kayıpları önlenmiş olunur. Termal görüntüleme kamerasının amortismanı bir gün içinde başarılabilir.

3 Düşük gerilimin korunması ve teknik servisi PCE-TC 31 gibi koruyucu pirometreler, elektrik denetimleri için yaygın olarak kullanılmaktadır. Gevşek elektrik bağlantıları akış direncinin tersine olacak ve sıcaklık artacaktır. Belirli koşullar altında, bu bileşenlerin arızalanmasına neden olur. Beklenmedik sistem arızaları, kısa devreler veya ciddi yangınlar önemli maliyetlerle sonuçlanır. Arızadan önce bir elektrik sisteminin verimliliğini de azaltır çünkü enerji ısı üretmek için tüketilir ve böylece ek kayıplar olur. Bu, pirometre ile önlenebilir, çünkü meydana gelen hataları meydana gelmeden tanımak ve uygun koruyucu önlemleri almak gibi özellikleri vardır. Yüksek gerilim alanındaki önleyici bakım ve onarım Güç transformatörlerini kontrol etmek için bir pirometre kullanın. Gerekirse koruyucu önlemler için, yüzgeç sıcaklığı ve yüksek gerilim bağlantılarının sıcaklıkları karşılaştırılabilir. Ayrıca bir pirometre ile kontrol edilen diğer yüksek gerilim sistemleri, devre kesiciler ve anahtarlama cihazları ve yüksek gerilim hatlarıdır. Kızılötesi görüntüde potansiyel sorun alanları açıkça görülür. Mekanik alanında önleyici bakım ve onarım Mekanik Sistemler, üretimin birçok alanında operasyonun kalbidir. Pirometre kullanarak mekanik sistemlerin izlenmesi sırasında, termografik veriler, titreşim testleri için ek bilginin paha biçilmez bir kaynağı olabilir. Bu nedenle pirometre PCE-TC 31, inşaat alanlarında ve ev yönetiminde bu gibi uygulamaların önlenmesi için idealdir. Yol yapımında kullanım Asfaltı inşaat sınırlarına getirirken dikkat edilmelidir. Bu nedenle, karışım eşit dağılmış olmalıdır, sıcaklık 150 C'nin üzerindeyken eşit dağılım garantilidir. Bunun için, pirometre PCE- TC 31'in kullanılması idealdir. Pirometre PCE-TC 31 ile, soğuk yerlerde tüm karışımı kolay ve hızlı bir şekilde incelemek/taramak mümkündür. Normal termometrelerin kullanımı zaman alıcıdır, çünkü termometre karışımın çeşitli noktalarına yerleştirilmelidir. Bu, pirometre PCE- TC 31 için geçerli değildir. Pirometre PCE-TC 31 ile karışımı soğuk noktalarda incelemek bile mümkündür. Böyle bir şey sıradan termometrelerle mümkün değildir.

4 Özellikler 160 x 120 Piksel 50Hz yenileme hızı Sıcaklık aralığının ayarlanması 80 mk termal duyarlılık LCD (320 x 240) PC-Reporter yazılımı dahil SD kart üzerinden bellek Aşağıda, Pirometre PCE-TC 31'in diğer uygulamalarının bir listesini görüyorsunuz: Rulmanların ve rulman gövdelerin optik izlemi Kemer ve zincir sürücüleri Taşıyıcı kayış yatak bağlama hizalanması (birleştirme sistemleri) Eşanjör Klima Havalandırma Boru İzolasyonu Pompalar Kompresörler Isıya dayanıklı izolasyon Buhar ayırıcı Vanalar Fanlar Kaynak Robotu Elektrik motorları Dağıtım Kontrol denetimleri Elektrik bağlantı sorunları Sigortalar ve Devre Transformatör soğutma sistemi

5 Teknik Özellikler Dedektör Performansı Sensör Türü soğutmasız mikrobolometre Çözünürlük 160 x 120 piksel Dalga boyu μm Termal duyarlılık 80 mk Resim Performansı Yenileme hızı 50 Hz Ekran LCD (320 x 240) Objektif parametresi Görüş alanı 20.6 x 15.5 "/ 31.9 x 24.2" / 7.6 x 5.7 " Objektif boyutu 11 mm Odaklama aralığı 0,3 m... Odak türü Manuel Dijital yakınlaştırma 2 x, 4 x Geometrik çözünürlük 1,9 mrad Ölçüm analizi Sıcaklık aralığı C Ölçüm hassasiyeti ± 2 C Palet sayısı 6 Ölçüm kalibrasyonu Otomatik Termal kamera üzerinde serbestçe seçilebilir: Spot sıcaklık Ölçüm modları Sıcaklık aralıkları (maks., Dak.) Alarmlı menzil sıcaklıkları (maks., Dak.) Sıcaklık (maks., Dak.) Ayarlanabilir Ölçüm noktasının miktarı 1 Ölçüm alanlarının miktarı 1 Ölçüm parametreleri (ayarlanabilir) Emissivite, yansıtma, ortam sıcaklığı, mesafe, ortam nemi Olası ayarlar Tarih / saat, sıcaklık birimi C / F, dil, parlaklık Emissivite Aralık: veya önceden tanımlanmış emisyon tablosu üzerinden seçim

6 Ortam sıcaklığına uyum Resim saklama Orta tip Güç sistemi Güç kaynağı Doldurma Pil çalışma süresi Güç tasarrufu modu Çevre parametresi Ortam sıcaklığı Nem Koruma sınıfı Görünüm Boyutlar Ağırlık (pil hariç) Arayüz Arayüz tipi Video çıkışı Otomatik, ortam sıcaklığına bağlı hafıza kartı Şarj edilebilir lityum iyon pil USB veya şarj cihazı yoluyla (isteğe bağlı) 4 saat Evet C % 90 r.h. (Yoğuşturulamaz) IP x 98 x 258 mm 755 g USB USB ile Teslimat İçeriği: 1 x PCE-TC 31, 1 x USB kablosu (1m), 1 x USB şarj adaptörü, 1 x Pil, 1 x yazılımlı SD kartı, 1 x El kayışı, 1 x Kullanım Kılavuzu.

Teknik Katalog [Pirometre]

Teknik Katalog [Pirometre] Teknik Katalog [Pirometre] [PCE-TC 32] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

Teknik Katalog [Kızılötesi Termometre]

Teknik Katalog [Kızılötesi Termometre] [PCE-PI-400] Teknik Katalog [Kızılötesi Termometre] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr

Detaylı

Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera]

Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera] Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera] [PCE-PI -160] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera]

Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera] Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera] [PCE-TC 9] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Teknik Katalog [Termal Kamera]

Teknik Katalog [Termal Kamera] Teknik Katalog [Termal Kamera] [PCE-PI-200] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Teknik Katalog [3-Fazlı Güç Ölçer]

Teknik Katalog [3-Fazlı Güç Ölçer] Teknik Katalog [3-Fazlı Güç Ölçer] [PCE-PA 8300] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Teknik Katalog [Güç Analizörü]

Teknik Katalog [Güç Analizörü] Teknik Katalog [Güç Analizörü] [PCE-PA8000] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Teknik Katalog [Partikül Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Partikül Ölçüm Cihazı] [PCE-PCO 2] Teknik Katalog [Partikül Ölçüm Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Teknik Katalog [Akım Ölçer]

Teknik Katalog [Akım Ölçer] Teknik Katalog [Akım Ölçer] [PCE-PA 8000] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı] Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı] [MK350S] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Teknik Katalog [Spektrometre]

Teknik Katalog [Spektrometre] Teknik Katalog [Spektrometre] [MK350S] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

Teknik Katalog [Güç Analizörü]

Teknik Katalog [Güç Analizörü] Teknik Katalog [Güç Analizörü] [PCE-PA 8300] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Teknik Katalog [Boya Kalınlığı Ölçer]

Teknik Katalog [Boya Kalınlığı Ölçer] [PT-6000 Advanced] Teknik Katalog [Boya Kalınlığı Ölçer] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr

Detaylı

Teknik Katalog [Makina Analiz Cihazı]

Teknik Katalog [Makina Analiz Cihazı] [PCE-VM 25] Teknik Katalog [Makina Analiz Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Teknik Katalog [Spektrometre]

Teknik Katalog [Spektrometre] Teknik Katalog [Spektrometre] [PCE-CSM 4] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

Teknik Katalog [Sertlik Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Sertlik Ölçüm Cihazı] [PCE-3500-98] Teknik Katalog [Sertlik Ölçüm Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr

Detaylı

Teknik Katalog [Osiloskop]

Teknik Katalog [Osiloskop] Teknik Katalog [Osiloskop] [OX 7204] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90 (0)

Detaylı

Teknik Katalog [Spektrometre]

Teknik Katalog [Spektrometre] Teknik Katalog [Spektrometre] [SpectroPlate] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Teknik Katalog [3-Fazlı Güç Ölçer]

Teknik Katalog [3-Fazlı Güç Ölçer] Teknik Katalog [3-Fazlı Güç Ölçer] [PCE-830-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Teknik Katalog [Işık Ölçer]

Teknik Katalog [Işık Ölçer] Teknik Katalog [Işık Ölçer] [PCE-EM 886] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

Teknik Katalog [Rüzgar Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Rüzgar Ölçüm Cihazı] [PCE-FWS 20-1] Teknik Katalog [Rüzgar Ölçüm Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr

Detaylı

Teknik Katalog [Güç Analizörü]

Teknik Katalog [Güç Analizörü] Teknik Katalog [Güç Analizörü] [PCE-830-3] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Teknik Katalog [Nem Ölçer]

Teknik Katalog [Nem Ölçer] Teknik Katalog [Nem Ölçer] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

Teknik Katalog [Ses Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Ses Ölçüm Cihazı] Teknik Katalog [Ses Ölçüm Cihazı] [PCE-EM 886] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Teknik Katalog [Güç Analizörü]

Teknik Katalog [Güç Analizörü] Teknik Katalog [Güç Analizörü] [PCE-830-2] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Teknik Katalog [Nem Ölçer]

Teknik Katalog [Nem Ölçer] Teknik Katalog [Nem Ölçer] [PCE-FWS 20] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

Teknik Katalog [Akım Pensi]

Teknik Katalog [Akım Pensi] Teknik Katalog [Akım Pensi] [PCE-830-2] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

Teknik Katalog [Nem Ölçer]

Teknik Katalog [Nem Ölçer] Teknik Katalog [Nem Ölçer] [PCE-FWS 20-2] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı] [PCE-FWS 20-1] Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Teknik Katalog [Anemometre]

Teknik Katalog [Anemometre] Teknik Katalog [Anemometre] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı] [i1photo Pro 2] Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera]

Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera] Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera] [IRC 3000] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Teknik Katalog [Rüzgar Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Rüzgar Ölçüm Cihazı] Teknik Katalog [Rüzgar Ölçüm Cihazı] [Rüzgar Ölçüm Terazisi] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr

Detaylı

Teknik Katalog [Rüzgar Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Rüzgar Ölçüm Cihazı] [PCE-FWS 20] Teknik Katalog [Rüzgar Ölçüm Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Teknik Katalog [Hava İstasyonu]

Teknik Katalog [Hava İstasyonu] Teknik Katalog [Hava İstasyonu] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Teknik Katalog [Spektrometre]

Teknik Katalog [Spektrometre] Teknik Katalog [Spektrometre] [i1photo Pro 2] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Teknik Katalog [Barometre]

Teknik Katalog [Barometre] Teknik Katalog [Barometre] [PCE-FWS 20] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

Teknik Katalog [Gaz Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Gaz Ölçüm Cihazı] Teknik Katalog [Gaz Ölçüm Cihazı] [Gasman-O2] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Teknik Katalog [Gaz Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Gaz Ölçüm Cihazı] Teknik Katalog [Gaz Ölçüm Cihazı] [AQ-500] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Aşırı Yük Koruması ve Asılı Yüklerin Tartılması için Güvenilir Cihazlar

Aşırı Yük Koruması ve Asılı Yüklerin Tartılması için Güvenilir Cihazlar PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:+90 (0) 212 471 11 47 Faks:+90 (0) 212 705 53

Detaylı

Teknik Katalog [Karbondioksit Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Karbondioksit Ölçüm Cihazı] Teknik Katalog [Karbondioksit Ölçüm Cihazı] [Gasman-CO2] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr

Detaylı

Teknik Katalog [Gaz Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Gaz Ölçüm Cihazı] Teknik Katalog [Gaz Ölçüm Cihazı] [AQ-200] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Teknik Katalog [Çekim Gücü Test Cihazı]

Teknik Katalog [Çekim Gücü Test Cihazı] [PCE-UTU 30] Teknik Katalog [Çekim Gücü Test Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr

Detaylı

Teknik Katalog [Avometre]

Teknik Katalog [Avometre] Teknik Katalog [Avometre] [PCE-DSO8060] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

Teknik Katalog [Kuvvet Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Kuvvet Ölçüm Cihazı] Teknik Katalog [Kuvvet Ölçüm Cihazı] [PCE-PTR 200] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Motor, rulman, dönen parçaların yağlanmamasından kaynaklanan sürtünme ve oluşturduğu yerlerin tespiti,

Motor, rulman, dönen parçaların yağlanmamasından kaynaklanan sürtünme ve oluşturduğu yerlerin tespiti, TERMAL KAMERA NEDİR? Hemen hemen güç kullanan veya ileten tüm ekipmanlar arızalanmadan önce ısınırlar ve infrared enerji (ısı) yayarlar. Temassız ölçüm cihazları olan termal kameralar nesnelerin yaymış

Detaylı

Teknik Katalog [Gürültü Ölçer]

Teknik Katalog [Gürültü Ölçer] Teknik Katalog [Gürültü Ölçer] [PCE-428-KIT] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Teknik Katalog [Spektrometre]

Teknik Katalog [Spektrometre] Teknik Katalog [Spektrometre] [SpectroDens] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Kullanım Kılavuzu PCE-VE 200

Kullanım Kılavuzu PCE-VE 200 Kullanım Kılavuzu PCE-VE 200 Versiyon 1.0 Oluşturulma Tarihi:14.06.2016 Manual İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik Bilgisi... 3 3 Özellikler... 3 4 Sistem Açıklaması... 5 5 Talimatlar... 6 6 Sorun Giderme...

Detaylı

Termal kamera. We measure it. testo 885 profesyonel, çok yönlü ve hassas termografi. www.testteknik.net. Dedektör boyutu 320 x 240 piksel

Termal kamera. We measure it. testo 885 profesyonel, çok yönlü ve hassas termografi. www.testteknik.net. Dedektör boyutu 320 x 240 piksel We measure it. Termal kamera testo 885 profesyonel, çok yönlü ve hassas termografi Dedektör boyutu 320 x 240 piksel SuperResolution teknolojisi 640 x 480 piksel Termal duayarlılık < 30 mk Döndürülebilen

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU İnfrared Termometre PCE-TC 28

KULLANIM KILAVUZU İnfrared Termometre PCE-TC 28 KULLANIM KILAVUZU İnfrared Termometre PCE-TC 28 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 12/06/2017 İçindekiler 1 Güvenlik Notları... 3 2 Özellikler... 3 Teknik Özellikler... 3 Teslimat İçeriği... 4 3 Sistem Açıklaması...

Detaylı

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr İnfrared termometre testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı Yüksek sıcaklıklarda da güvenilir ve doğru ölçümler 4-nokta lazer işaretleme özelliği ile

Detaylı

Teknik Katalog [Test Standı]

Teknik Katalog [Test Standı] Teknik Katalog [Test Standı] [PCE-UTU 30] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri

ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Pil DC 3 V (2 1,5V AA Alkaline pil) Alıcı AC 250 V-10A (SPDT) Kullanım ABR 320 SET oda termostatları

Detaylı

Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı] Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı] [SpectroJet] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Teknik Katalog [Spektrometre]

Teknik Katalog [Spektrometre] Teknik Katalog [Spektrometre] [SpectroDrive] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Data Sheet [BAROMETRE]

Data Sheet [BAROMETRE] Data Sheet [BAROMETRE] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90 (0)

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Boroskop PCE-VE 200

Kullanım Kılavuzu Boroskop PCE-VE 200 Boroskop PCE-VE 200 Versiyon 1.0 Oluşturulma Tarihi:14.06.2016 Manual İçindekiler 1 Giriş...2 2 Güvenlik Bilgisi...2 3 Özellikler...3 4 Sistem Açıklaması...4 5 Talimatlar...5 6 Sorun Giderme...6 7 Geri

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Mikroskop PCE-VM 21

KULLANIM KILAVUZU Mikroskop PCE-VM 21 KULLANIM KILAVUZU Mikroskop PCE-VM 21 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 22/05/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik Bilgisi... 3 3 Özellikler... 4 3.1 Teslimat İçeriği;... 5 4 Ekran... 5 4.1 Ekran Tuşları...

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Vibrasyon Ölçer PCE-VT 2700

Kullanım Kılavuzu Vibrasyon Ölçer PCE-VT 2700 Vibrasyon Ölçer PCE-VT 2700 Versiyon 1.1 29/06/2016 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Özellikler... 3 3 Fonksiyonlar... 3 4 Ölçüm... 4 5 Ölçülen Parametreler... 4 6 Pil Değiştirme... 6 7 Geri Dönüşüm... 7 8 İletişim...

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310

KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310 KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 30/05/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik Bilgisi... 3 3 Özellikler... 3 3.1 Teknik Özellikler...

Detaylı

TERMAL KAMERA KULLANIM ALANLARI

TERMAL KAMERA KULLANIM ALANLARI TERMAL KAMERA KULLANIM ALANLARI Termal kameralar; Elektrik panolarında, problemleri tespit etmek için (gevşeklik, korozyon, aşırı akım, kablo kesiti yetersizliği, malzemedeki bozulmalardan kaynaklanan

Detaylı

TSA-11. OKÇU TSA-11, hem avcılık hemde askeri kullanım amacıyla dizayn edilmiştir.

TSA-11. OKÇU TSA-11, hem avcılık hemde askeri kullanım amacıyla dizayn edilmiştir. DİJİTAL TERMAL KAMERA TSA- OKÇU TSA-, başarılı termal görüntüleme araçlarının en önde gelen temsilcilerindendir. Cihaz, özel olarak taktiksel silahlar için tasarlanmıştır. Küçük ve hafif oluşu bu cihazın

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Anemometre PCE-AM81

KULLANIM KILAVUZU Anemometre PCE-AM81 KULLANIM KILAVUZU Anemometre PCE-AM81 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 11/04/2017 İçindekiler 1 Genel Bilgi... 3 2 Özellikler... 3 2.1 Genel Özellikler... 3 2.2 Elektriksel Özellikler ( 23 ± 5 )... 4 3 Ölçüm

Detaylı

Termal Kamera. We measure it. testo 885 profesyonel, çok yönlü ve hassas termografi. Dedektör boyutu 320 x 240 piksel

Termal Kamera. We measure it. testo 885 profesyonel, çok yönlü ve hassas termografi.  Dedektör boyutu 320 x 240 piksel Termal Kamera testo 885 profesyonel, çok yönlü ve hassas termografi Dedektör boyutu 320 x 240 piksel SuperResolution teknolojisi 640 x 480 piksel Termal duyarlılık < 30 mk Döndürülebilen ekran ve tutma

Detaylı

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. Dokunmatik

Detaylı

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 150 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 250 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 250 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Mikroskop PCE-MM 200 UV

KULLANIM KILAVUZU Mikroskop PCE-MM 200 UV KULLANIM KILAVUZU Mikroskop PCE-MM 200 UV Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 14/04/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 1.1 Teslimat İçeriği:... 3 2 Güvenlik Bilgisi... 3 2.1 Uyarı Sembolü... 3 2.2 Önlemler... 3

Detaylı

Termal kamera. We measure it. testo 890 Özel uygulamalar için termal kamera. www.testo.com.tr. Dedektör boyutu 640 x 480 piksel

Termal kamera. We measure it. testo 890 Özel uygulamalar için termal kamera. www.testo.com.tr. Dedektör boyutu 640 x 480 piksel We measure it. Termal kamera testo 890 Özel uygulamalar için termal kamera Dedektör boyutu 640 x 480 piksel SuperResolution teknolojisi 1280 x 960 piksel Termal duyarlılık < 40 mk Döndürülebilen ekran

Detaylı

Kullanım Kılavuzu PCE-777

Kullanım Kılavuzu PCE-777 PCE-777 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 01/07/2016 İçindekiler 1 Güvenlik... 3 2 Özellikler... 3 3 Özellikler... 4 3.1 Genel özellikler... 4 3.1.1 Kızılötesi Işın Termometresi Özellikleri... 4 4 Ön panel

Detaylı

Kullanım Klavuzu Makine Analiz Cihazı PCE-VT 2700S

Kullanım Klavuzu Makine Analiz Cihazı PCE-VT 2700S Kullanım Klavuzu Makine Analiz Cihazı PCE-VT 2700S Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 23/09/2016 İçindekiler 1 Güvenlik notları... 3 2 Özellikler... 3 3 Sistem açıklaması... 4 3.1 Yapıt... 4 3.2 Teslimat içeriği...

Detaylı

PCE-PCO 1 KULLANIM KILAVUZU

PCE-PCO 1 KULLANIM KILAVUZU PCE-PCO 1 KULLANIM KILAVUZU Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 22/09/2016 İçindekiler 1 Giriş...4 2 Özellikler...4 3 Teknik Özellikler...5 4 Ön Panel ve Tuş Açıklamaları...6 5 Cihazı Açma/Kapama...6 6 Ölçüm

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Mikroohmmetre PCE-MO 2001

KULLANIM KILAVUZU Mikroohmmetre PCE-MO 2001 KULLANIM KILAVUZU Mikroohmmetre PCE-MO 2001 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 25/05/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Özellikler... 3 3 İşlevsellikler... 4 4 Ölçüm... 4 5 Kalibrasyon / Yeniden Kalibre Etme...

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Desibelmetre PCE-MSV 10

KULLANIM KILAVUZU Desibelmetre PCE-MSV 10 KULLANIM KILAVUZU Desibelmetre PCE-MSV 10 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 17/02/2017 İçindekiler 1 Güvenlik Bilgisi... 3 2 Özellikler... 4 2.1 Teknik Özellikler... 4 2.2 Teslimat İçeriği:... 4 3 Sistem

Detaylı

Teknik Katalog [Gaz Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Gaz Ölçüm Cihazı] Teknik Katalog [Gaz Ölçüm Cihazı] [Gas-Pro-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Kullanım Kılavuzu PCE-PH 22

Kullanım Kılavuzu PCE-PH 22 PCE-PH 22 Versiyon 1.1 29/06/2016 İçindekiler 1 Özellikler... 3 2 Genel açıklama / Teknik Özellikler... 3 3 Fonksiyonlar... 4 4 Kalibrasyon... 4 5 Ölçüm Yöntemi... 5 5.1 ph Ölçümü... 5 5.2 Data-Hold...

Detaylı

WAT Endüstriyel Sürücüler

WAT Endüstriyel Sürücüler WAT Endüstriyel Sürücüler WAT Endüstriyel Sürücüler İçindekiler Yüksek verimli WAT motorlarla entegre sistem çözümleri 4-5 WF 80 in özellikleri 6-7 WF 80 in pompa uygulamalarına özel fonksiyonları 8-9

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU PCE-IR 6

KULLANIM KILAVUZU PCE-IR 6 KULLANIM KILAVUZU PCE-IR 6 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 16/02/2016 İçindekiler 1 Güvenlik Bilgisi... 3 2 Özellikler... 4 2.1 Teknik Özellikler... 4 2.2 Teslimat İçeriği:... 4 3 Sistem Açıklaması... 5

Detaylı

Her ölçüm için ilk tercih

Her ölçüm için ilk tercih Termografi Uygulaması Her ölçüm için ilk tercih Yeni termal kameralar 865 872 kendi sınıfının en iyi görüntüsüne sahiptir, bina ve sistemleri incelemeyi daha önce olmadığı kadar kolay hale getirir. 1 Birçok

Detaylı

Termal Nişangah Sistemleri.

Termal Nişangah Sistemleri. Termal Nişangah Sistemleri www.aselsan.com.tr Tanksavar Termal Nişangahı Termal Nişangah Sistemleri SAGER füze sistemi lançerleri için modern, kompakt, hafif ve maliyet etkin bir termal görüntüleme sistemi

Detaylı

Kullanım Kılavuzu ph Metre PCE-PH20S

Kullanım Kılavuzu ph Metre PCE-PH20S ph Metre PCE-PH20S Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 01/07/2016 İçindekiler 1 Özellikler... 3 2 Genel Açıklama / Teknik Özellikler... 3 2.1 ph Ölçümü... 4 2.2 Sıcaklık... 4 3 Fonksiyonlar... 4 4 Kalibrasyon...

Detaylı

VT04 ve VT02 Görsel IR Termometreleri

VT04 ve VT02 Görsel IR Termometreleri VT04 ve VT02 Görsel IR Termometreleri Teknik Veriler Sorunları anında tespit edin! Fluke Görsel IR Termometreleri, bir kızılötesi kameranın sunduğu görsel avantajlarla nokta termometrenin rahatlığını birleştirerek

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU PCE- SM 11

KULLANIM KILAVUZU PCE- SM 11 KULLANIM KILAVUZU PCE- SM 11 İleri hassas bir ölçüm için satın aldığınız Tuz Ölçer cihazıdır. Bu Ölçer karmaşık ve hassas bir alet olmasına rağmen,dayanıklı yapısı ile uzun yıllar kullanım sağlayacak özellik

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Sıcaklık Kalibratörü PCE-IC 1

Kullanım Kılavuzu Sıcaklık Kalibratörü PCE-IC 1 PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish Kullanım Kılavuzu Sıcaklık

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Kağıt Nem Ölçüm Cihazı PCE-W 3

Kullanım Kılavuzu Kağıt Nem Ölçüm Cihazı PCE-W 3 PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com Kullanım Kılavuzu Kağıt Nem Ölçüm Cihazı PCE-W

Detaylı

Dijital manifold serisi: Soğutma sistemleri ve ısı pompalarındaki ölçümler için ideal! testo 550, 557 ve 570

Dijital manifold serisi: Soğutma sistemleri ve ısı pompalarındaki ölçümler için ideal! testo 550, 557 ve 570 Dijital manifold serisi: Soğutma sistemleri ve ısı pompalarındaki ölçümler için ideal! testo 550, 557 ve 570 testo 550, testo 557, testo 570 testo 550 testo 557 testo 570 Dijital manifold testo 550 - Soğutma

Detaylı

EĞİTİM PROGRAMI ÇERÇEVESİ BİRİNCİ EĞİTİM MODÜLÜ

EĞİTİM PROGRAMI ÇERÇEVESİ BİRİNCİ EĞİTİM MODÜLÜ EK-2 PROGRAMI ÇERÇEVESİ BİRİNCİ MODÜLÜ MÜFREDAT KONUSU MODÜL GENEL Enerji verimliliği mevzuatı, M1 Teorik Enerjide arz ve talep tarafındaki gelişmeler, M1 Teorik Enerji tasarrufunun ve verimliliğin önemi

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU PCE-DC 3

KULLANIM KILAVUZU PCE-DC 3 KULLANIM KILAVUZU PCE-DC 3 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 30/05/2017 İçindekiler 1 Özellikler... 3 2 Teknik Özellikleri... 3 3 Metre Tanımı... 4 4 Güvenlik Bilgisi... 4 5 Operasyon... 5 6 El Feneri...

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Refraktometre PCE-ALK

KULLANIM KILAVUZU Refraktometre PCE-ALK KULLANIM KILAVUZU Refraktometre PCE-ALK Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 3/03/2017 İçindekiler 1 Güvenlik notları... 3 2 Özellikler... 3 2.1 Teknik Özellikler... 3 2.2 Teslimat İçeriği... 3 3 Sistem Açıklaması...

Detaylı

BEBOP-PRO THERMAL TERMAL GÖRÜNTÜLEME İÇİN PAKET DRONE ÇÖZÜMLERİ ÇOK AMAÇLI FOTOĞRAF 14MP VIDEO 1080P FULL HD GÜVENLİK

BEBOP-PRO THERMAL TERMAL GÖRÜNTÜLEME İÇİN PAKET DRONE ÇÖZÜMLERİ ÇOK AMAÇLI FOTOĞRAF 14MP VIDEO 1080P FULL HD GÜVENLİK BEBOP-PRO THERMAL TERMAL GÖRÜNTÜLEME İÇİN PAKET DRONE ÇÖZÜMLERİ TERMAL GÖRÜNTÜLEME FLIR ONE PRO KAMERA ANLIK GÖRÜNTÜ ÇOK AMAÇLI FOTOĞRAF 14MP VIDEO 1080P FULL HD FREEFLIGHT THERMAL 25 DK UÇUŞ SÜRESİ BİR

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU PCE-DD D

KULLANIM KILAVUZU PCE-DD D KULLANIM KILAVUZU PCE-DD D Oluşturma Tarihi: 25/01/2017 Versiyon 1.1 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Teslimat İçeriği;... 3 3 Güvenlik... 3 4 Uyarılar... 3 5 Teknik Özellikler... 4 6 Cihaz Tanıtımı... 4 6.1

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU PCE-SC 42

KULLANIM KILAVUZU PCE-SC 42 KULLANIM KILAVUZU PCE-SC 42 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 18/04/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik Bilgisi... 3 3 Teknik Özellikler... 3 4 Sistem Açıklaması... 4 5 Talimatlar... 4 5.1 Kalibrasyon...

Detaylı

DT-9881 Parçacık Sayacı

DT-9881 Parçacık Sayacı DT-9881 Parçacık Sayacı HCHO ve CO yoğunluğunu ve havadaki CO parçacıklarını ölçmek için Parçacık Sayacı / hafıza ile / parçacıkların altı boyutu: 0.3, 0.5, 1.0, 2.5, 5.0 ve 10 μm / sıcaklık ve bağıl nem

Detaylı

VT04 ve VT02 Görsel IR Termometreleri

VT04 ve VT02 Görsel IR Termometreleri VT04 ve VT02 Görsel IR Termometreleri Teknik Veriler Sorunları anında tespit edin! Fluke Görsel IR Termometreler, kızılötesi ısı haritasının sunduğu görsel avantajlarla noktasal termometrenin rahatlığını

Detaylı

*Kampanya detayları en arka sayfadadır.

*Kampanya detayları en arka sayfadadır. Enerji verimliliği ölçülebilir Uzmanlar, ısıtma sistemlerini Testo ölçüm çözümlerini kullanarak kontrol ve optimize ediyor. Hediye alet çantası!* *Kampanya detayları en arka sayfadadır. testo 310 ürün

Detaylı

Gelecek için hazırız. testo 880 termal kamera ile daha fazla görün

Gelecek için hazırız. testo 880 termal kamera ile daha fazla görün Gelecek için hazırız testo 880 termal kamera ile daha fazla görün YENİ! DAHA FAZLA GÖRÜN... Infrared radyasyon gözle görülemez. Ancak, mutlak sıfır noktası olan -273 santigrat derecenin üstünde bir sıcaklığa

Detaylı

Termal Görüntüleme Kameraları

Termal Görüntüleme Kameraları Dräger UCF 6000 Termal Görüntüleme Kameraları Kolay kullanımı ve tek elle kullanılabilen kontrolleriyle bu kamera, en zor koşullarda bile mükemmel görüntü kalitesi sağlar. Kullanıcı dostu termal görüntüleme

Detaylı

Ürün serisi tanımı: Wilo-Stratos

Ürün serisi tanımı: Wilo-Stratos Ürün serisi tanımı: Wilo- Benzer resim Yapı türü Islak rotorlu sirkülasyon pompası, rakor veya flanş bağlantılı, otomatik güç uyarlamalı EC motoru Uygulama alanı Tüm sistemlerin sıcak sulu ısıtma tesisatları,

Detaylı

Dräger UCF 6000 Termal Görüntüleme Kameraları

Dräger UCF 6000 Termal Görüntüleme Kameraları Dräger UCF 6000 Termal Görüntüleme Kameraları Kolay kullanımı ve tek elle kullanılabilen kontrolleriyle bu kamera, en zor koşullarda bile mükemmel görüntü kalitesi sağlar. Kullanıcı dostu termal görüntüleme

Detaylı