Şirketimiz haddelemeyle kaplama teknolojisi kullanarak plastize edilmiş PVC membran ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Şirketimiz haddelemeyle kaplama teknolojisi kullanarak plastize edilmiş PVC membran ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır."

Transkript

1 Ruvitex İndustry AD şirketi, anonim ortaklık olarak 2011 yılında Ruse şehrinde kurulmuştur. Orta ve Doğu Avrupa nın en büyük plastize edilmiş polivinil klorür (PVC) fabrikalarından biri olan Ruvitex İndustry AD Ruse, Peter Karaminchev in uzun süreli araştırmaları ve üretim aşamasındaki engin tecrübesinin halefi olarak kurulmuştur. Şirketimiz haddelemeyle kaplama teknolojisi kullanarak plastize edilmiş PVC membran ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır. Şirketimizin temel ürünü, çatı yalıtımında üç katmanlı olarak uygulanan plastize edilmiş PVC dir. Bu ürün; endüstriyel alanda, kamu ve özel konutlarda kullanılmış ve su yalıtımı konusunda kendisini kanıtlamıştır.

2 RUVIMAT SU YALITIM MEMBRANLARI ANNEX RUVİMAT Su Yalıtım Membranların uygulama alanları aşağıdaki gibidir: Yeni veya yenilenen her türlü betonarme, ahşap, metal, eğimli, düz veya tonozlu çatılarda. Binaların ve tünellerin temel su yalıtımında. Yüzme havuzları, göletler, su barajları ve dekoratif havuzlarda.

3 PVC Membran TOPMAT мм Çatılar Teknik özellikler Boyutlar /genişlik, uzunluk, kalınlık/- 2 m; 20 m;1.0 mm; Su geçirmez: dayanıklı; TOPMAT 1.0 takviyeli polyester Gerilme direnci: örgü yüksek kaliteli plastize - boyuna N/50 mm; edilmiş polivinil klorür (PVC) bazlı - çapraz N/50 mm; üç katmanlı polimer membrandır. Uzama : - boyuna - 10%; - çapraz - 10%; Yaralanma direnci: - boyuna N; - çapraz N; Ekipmanların yırtılma direnci: 800 N/50 mm Ekipmanların sökülme direnci: 200 N/50 mm; Darbe direnci : 700 mm; Düşük derecede bükme: 30 ; Yangın tepkisi: F sınıfı

4 Ruvimat D12 1,2 mm PVC çatı su yalıtım membranı Teknik özellikler Boyutlar /genişlik, uzunluk, kalınlık/2 m; 20 m;1.2 mm; Su geçirmezlik : dayanıklı; Gerilme direnci : -Boyuna N/50 mm; -Çapraz N/50 mm; Uzama : - boyuna - 10%; - çapraz - 10%; Zedelenme direnci : - boyuna N; - çapraz N; Eklemlerin yırtılma direnci: 800 N/50 mm Eklemlerin sökülme direnci: 300 N/50 mm; Darbe direnci: 700 mm; Statik delinme direnci: 20 kg; Düşük derecede bükülme: 30 ; Yangın tepkisi: E sınıfı Ruvimat D12 takviyeli polyester örgü içeren yüksek kaliteli plastize edilmiş polivinil klorür (PVC) bazlı üç katmanlı polimer membrandır.

5 Ruvimat D15-1,5 мм PVC çatı su yalıtım membranı RUVIMAT D 15 takviyeli polyester örgü içeren yüksek kaliteli plastize edilmiş polivinil klorür (PVC) bazlı üç katmanlı polimer membrandır. Teknik özellikler *Boyutlar /genişlik,uzunluk,kalınlık/- 2 m; 20 m; 1.5 mm; *Su geçirmez: dayanıklı; *Gerilme direnci: - boyuna N/50 mm; - çapraz N/50 mm; *Uzama: - boyuna - 10%; - çapraz - 10%; *Zedelenme direnci : - boyuna N; - çapraz N; *Eklemlerin yırtılma direnci: 800 N/50 mm * Eklemlerin sökülme direnci : 300 N/50 mm; *Darbe direnci: 700 mm; *Statik delinme direnci: 20 kg; *Düşük derecede bükülme: 30 ; *Yangın tepkisi: E sınıfı

6 Ruvimat D18 1,8 мм PVC çatı su yalıtım membranı Teknik özellikleri RUVIMAT D 18 takviyeli polyester örgü içeren yüksek kaliteli plastize edilmiş polivinil klorür (PVC) bazlı üç katmanlı polimer membrandır. Boyutlar /genişlik, uzunluk, kalınlık/2 m; 15 m ; 1.8 mm Su geçirmez : dayanıklı; Gerilme direnci : - boyuna N/50 mm; - çapraz N/50 mm; Uzama : - boyuna - 10%; - çapraz - 10%; Zedelenme direnci : - boyuna N; - çapraz N; Eklemlerin yırtılma direnci: 800 N/50 mm Eklemlerin sökülme direnci : 300 N/50 mm; Düşük derece bükülme: -30 Yangın tepkisi: E sınıfı

7 Ruvimat D20-2,0 мм PVC çatı su yalıtım membranı Teknik özellikler Boyutlar /genişlik, uzunluk, kalınlık/- 2 m; 15 m; 2,0 mm; Su geçirmez : dayanıklı; Gerilme direnci : - boyuna N/50 mm; - çapraz N/50 mm; Uzama : - boyuna - 10%; - çapraz - 10%; Zedelenme direnci: -boyuna N; - çapraz N; Eklemlerin yırtılma direnci: 800 N/50 mm Eklemlerin sökülme direnci: 300 N/50 mm; Düşük derecede bükülme: -30 ; Yangın tepkisi: F sınıfı RUVIMAT D 20 takviyeli polyester örgü içeren yüksek kaliteli plastize edilmiş polivinil klorür (PVC) bazlı üç katmanlı polimer membrandır.

8 Ruvimat B 20 2,0 мм PVC temel su yalıtım membranı Teknik özellikler Boyutlar /genişlik, uzunluk, kalınlık/2 m; 15 m;2,0 mm; Su geçirmez : dayanıklı; Su buharı difüzyon katsayısı: ± 3O% µ Gerilme direnci : - boyuna N/50 mm; - çapraz N/50 mm; Uzama : - boyuna - 10%; - çapraz - 10%; Zedelenme direnci : - boyuna N; - çapraz N; Eklemlerin kesilme direnci: 600 N/50 mm; Düşük derecede bükülme: -30 Yangın tepkisi: F sınıfı Ruvimat B 20 takviyeli polyester örgü içeren yüksek kaliteli PVC bazlı üç katmanlı polimer membrandır. Tüneller için uygundur ve sarı sinyal katmanlı olabilir.

9 Ruvimat BA15-1,5 мм PVC temel membranı Ruvimat BA 15 takviyesiz polimer membrandır. Farklı türdeki binaların tesislerin ve yer altı su kaynaklarının yalıtımında kullanılmaktadır. Membran kaynağı sıcak hava ile yapılır. Teknik özellikler Boyutlar /genişlik, uzunluk, kalınlık/- 2 m; 20 m;1.5 mm; Su geçirmez: dayanıklı; Gerilme direnci: - boyuna - 15 N/ mm2; - çapraz - 15 N/ mm2; Uzama: - boyuna %; - çapraz %; Yaralanma direnci : - boyuna N; - çapraz N; Eklemlerin kesilme direnci: 600 N/50 mm Düşük derecede bükülme:-30 daha düşük değil veya eşir; Yangın tepkisi: F sınıfı

10 Ruvimat PVC Membran 0,75 мм ve 1,00 мм Göletler, su barajları ve dekoratif havuzlar Kaplamı, su yalıtımı ve agresif kimyasal ortamlarda yüksek direnç ve yüksek UV-direnci sağlar. Su yalıtımı 35 altında bile esnekliğini korur ve yüksek boyutsal stabiliteye sahiptir.

11 Ruvimat SP 12-1,2 мм PVC yüzme havuzları membranı Teknik özellikler RUVIMAT SP 12 takviyeli polyester örgü içeren yüksek kaliteli plastize edilmiş polivinil klorür (PVC) bazlı üç katmanlı polimer membrandır. Yüzme havuzları ve diğer tesisler için su yalıtım membranları. Boyutlar /genişlik, uzunluk, kalınlık/2 m; 20 m;1.2 mm; Su geçirmez: dayanıklı; Gerilme direnci : - boyuna N/50 mm; - çapraz N/50 mm; Uzama : - boyuna - 15%; - çapraz - 15%; Zedelenme direnci : - boyuna N; - çapraz N; Eklemlerin yırtılma direnci: 800 N/50 mm Eklemlerin sökülme direnci: 300 N/50 mm; Darbe direnci : 700 mm; Statik delinme direnci : 20kg; Düşük derecede bükme: 30 ; Yangın tepkisi: F sınıfı

12 Şantiyeler için tenteler Tente 1 Takviyeli polyester örgü içeren ve su dayanıklı plastize edilmiş polivinil klorür. Mükemmel stabilize edilmiş. Tente 3 Vinil En iyi şekilde stabilize edilmiş polyester tekstilli plastize edilmiş polivinil klorür. Geçici depolarda çatı malzemesi olarak kullanılır.

13 Beton olgunlaşması için brandalar 30 мм ve 50 мм Ürün özellikleri : Beton ısı yalıtımı için tasarlanmış yüksek kaliteli brandalar. Su geçirmez Çevresel agresif etkilere dirençli Yüksek güç değerleri ve esneklik Boyutsal stabilizeye sahip Düşük derecelerde esneklik

14 Yol için ses yalıtımı 50 мм ve 80 мм Yol için ses yalıtım sistemi, araçların sebep olduğu ses kirliliğini en aza indirgiyerek, çevredeki insanların yaşam kalitesini artırmayı hedeflemektedir.

15 Ruvimat AVANTAJLARI Üretimde tecrübe ve gelenekler; Uzun ömürlülük Her türlü çatı ve yapılarda, malzemenin kolay adapte olması; Yeni veya yenilenen her türlü betonarme, ahşap, metal, eğimli, düz veya tonozlu çatılarda uygulanılabilir ; Her koşulda montaj (kar, yağmur, eksi dereceler); Montaj güvenliği (montaj sırasında brülör kullanılmaz ve böylelikle yangın riski ortadan kalkar); Uygulama sırasında yangına dayanıklı (malzeme kendiliğinde söner); Kaymaz yüzey güvenli bir şekilde çalışılmasını ve malzemenin uygulanmasını sağlar; Son derece güçlü ve esnek bir malzemedir; Malzemenin yapıştırılmasıyla elde edilen son derece sağlam ve kuvvetli dikişler. Çok çeşitli uygulama özellikleri düşük ve yüksek derecelerde dayanıklı; Yüksek estetik özellikler renk seçenekleri ; Geri dönüşümlü malzeme; Hızlı ve kolay montaj; Son derece hafif ve çalışmaya uygun.

16 Tarım ürünleri Şirketimiz sizin faaliyetleriniz, hedefleriniz ve ihtiyaçlarınızla ilgili ayrıntılı bilgi elde ederek sizlere en iyi çözümü sunacaktır!

17 Rezervuarlar tasarımı için yüksek kaliteli malzeme. Aynı zamanda içme suyu, sulama suyu, yangın koruma, endüstriyel yıkama ekipmanları için depolama veya taşımasında kullanılabilir.

18 Armofol: Seralar için takviyeli folyo Polyester örgü takviyesi folyonun mekanik özelliklerini önemli ölçüde artırır. UV-dengeleyici katkısı hava direncini artırır ve daha uzun hizmet ömrü sağlar.

19 Çökelticiler için folyo Atık su topla a ve eka ik te izle e uygula alı rezervuarları içi yö elik folyo. Çökelticiler endüstriyel ölçekte ve ayrı evlerde kulla ılır.

20 TIR LAR için ürünler TIR kaplaması için yüksek kaliteli malzeme. Yolda gerekli olan konforun tüm özelliklerine sahip. Agresif yol koşullarına ve hava değişiklerine karşı dirençlidir.

21 Size yeni üretim hattı sunuyoruz: dinlenme ürünleri. Sizin dinlenme anlarınızı daha özel yapacaktır!

22 Konforunuz için iyi ve zarif bir çözüm

23 Eviniz, mağazanız, müesseseniz veya terasınız için uygundur!

24

25

26 Şişme havuz ve deniz ürünleri üretimi için yüksek kaliteli malzeme. Yaz mevsiminde kullanmak için tasarımı uygundur. Şirketimiz yeniliklere açık ve hiçbir şekilde kaliteden ödün vermiyor.

27 Şişme ekipmanların üretimi için ideal bir çözüm. Çocuk merkezleri, oyun parkları veya evinizi donatmak için uygundur. Malzeme UV ışınlarına ve ağırlığa dayanıklıdır.

28 Firmamızın sunduğu ürün son zamanlarda büyüklerin ve küçüklerin eğlencesi olan Zorb topu adlı ürünün üretimi için uygundur.

29

30

31

Y A P I L A R A H A Y A T V E R E N Ç Ö Z Ü M L E R

Y A P I L A R A H A Y A T V E R E N Ç Ö Z Ü M L E R Y A P I L A R A H A Y A T V E R E N Ç Ö Z Ü M L E R sentetik membran Sentetik membran Polyplan sentetik membranları Yapıların temelden çatıya suyun zararlı etkilerine karşı korunması, yapının ekonomik

Detaylı

simplan www.standartizolasyon.com

simplan www.standartizolasyon.com simplan www.standartizolasyon.com Kalite Politikamız Kalite ve başarının temelini, doğru proje, doğru altyapı, doğru ürün ile doğru uygulamanın oluşturduğuna inanan ve bu doğrultuda sektörüne alternatif

Detaylı

shingle nedir? Kullanım alanları

shingle nedir? Kullanım alanları SHINGLE MEMBRAN hakkımızda Veratek Yapı Ürünleri, ticari hayatına 1935 yılında başlayan Topaç Metal in tecrübesinden faydalanarak 2016 yılında faaliyet göstermeye başlamıştır. Çatı ve izolasyon konularında

Detaylı

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA (HVAC) 4 ODE RFLEX PRM/STD LEVHA ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ YALITIM LEVHALARI Isı İletkenlik Katsayısı (λ λ) (W/mK) (0 C) Yangın Sınıfı (TS EN 11) Yangın Sınıfı (BS 47) Sıcaklık Dayanımı ( C) Kimyasallara

Detaylı

DELTA -FLORAXX YEŞİL ÇATI SİSTEMİ

DELTA -FLORAXX YEŞİL ÇATI SİSTEMİ Yeşil çatılar için ideal sistem! DELTA -FLORAXX YEŞİL ÇATI SİSTEMİ DELTA -FLORAXX Yeşil Çatı Sistemi, DELTA -FLORAXX TOP KEÇE filtrasyon jeotekstil tabaka, DELTA -FLORAXX drenaj levhası, DELTA -FLORAXX

Detaylı

HAKKIMIZDA NEDEN BAŞAT?

HAKKIMIZDA NEDEN BAŞAT? HAKKIMIZDA Firmamız uzun yıllardır DAMLA LAMİNASYON adı altında tekstil sektöründe hizmet vermektedir. Yüksek kalitede hizmet vermeyi ilke edinen firmamız yapmış olduğu AR-GE araştırmaları sonucu izolasyon

Detaylı

ÜRÜN AVANTAJLARI ÜRÜN BİLGİSİ RENK GARANTİSİ ANTİ-KOROZYON SES YALITIMI ELEKTRİK YALITIMI YÜKSEK VE DÜŞÜK SICAKLIKLARA DAYANIKLILIK YANGIN SINIFI

ÜRÜN AVANTAJLARI ÜRÜN BİLGİSİ RENK GARANTİSİ ANTİ-KOROZYON SES YALITIMI ELEKTRİK YALITIMI YÜKSEK VE DÜŞÜK SICAKLIKLARA DAYANIKLILIK YANGIN SINIFI PVC PANEL KİREMİT ÜRÜN BİLGİSİ ÜRÜN AVANTAJLARI ASA ile kaplanan DURAMİT PVC Panel Kiremitleri ko-ekstrüzyon teknolojisiyle üretilmiş, 2 katmanlı özel çatı kaplama levhalarıdır. Üst katman malzemesi olarak,

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ POLİETİLEN KÖPÜK

KATI YALITIM MALZEMELERİ POLİETİLEN KÖPÜK KATI YALITIM MALZEMELERİ POLİETİLEN KÖPÜK Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi POLİETİLEN KÖPÜK Etilen ve propilen maddelerinden

Detaylı

Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü 2012-02 FİYAT LİSTESİ

Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü 2012-02 FİYAT LİSTESİ 11 Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü 02 FİYAT LİSTESİ Elastomerik Kauçuk Köpük Yüksek buhar difüzyon değerine sahip olan elastomerik kauçuk köpük malzemeler, tesisatlarda iyi bir ısı

Detaylı

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ;

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ; Hakkımızda İstanbul Zemin Epoksi ve Poliüretan Kaplamalar, BAUMEX Marka sının Uzman Uygulama Bayisi olarak yapı kimyasalları sektöründe hizmet vermektedir. Misyonumuz, daima Kaliteli ürün ve kaliteli hizmet

Detaylı

Bitufa Waterproofing BV

Bitufa Waterproofing BV Taahhüt K91669-01 Düzenleme 2016-04-01 Yerine geçtiği taahhüt Sayfa 1 / 5 KIWA BEYANI Ürün Belgelendirmeye ilişkin Kiwa Yönetmeliklerine uygun olarak düzenlenmiş bu Taahhüt ile Kiwa, bu ürün belgesinde

Detaylı

Master Panel NOVA 5TM Çatı

Master Panel NOVA 5TM Çatı Master Panel NOVA 5TM Çatı Ürün Tanımı Yangın riskinin yüksek olduğu yapılarda ve azami yangın dayanımı istenen binalarda güvenle kullanılırken beş hadveli formuyla geniş açıklıkların güvenle geçilmesini

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ MEMBRAN

KATI YALITIM MALZEMELERİ MEMBRAN KATI YALITIM MALZEMELERİ MEMBRAN Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi MEMBRAN Polyester keçe, cam tülü, kanaviçe vb.

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ

KATI YALITIM MALZEMELERİ KATI YALITIM MALZEMELERİ ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ Kauçuk

Detaylı

Çatılarda Tam Koruma CONIROOF

Çatılarda Tam Koruma CONIROOF Çatılarda Tam Koruma CONIROOF En Tepeden Başlayın Bir binanın en önemli bölümlerinden biri çatısıdır. Yetersiz çatılar, yapının yalnızca işlevselliğini etkilemekle kalmaz, aynı zamanda bakım zorunluluğuyla

Detaylı

Yalıtımda yüksek performanslı güvenilir çözümler

Yalıtımda yüksek performanslı güvenilir çözümler Yalıtımda yüksek performanslı güvenilir çözümler MEMBRAN ÜRÜN KATALOĞU HAKKIMIZDA Yapı kimyasalları sektöründe 20 yılı aşkın süredir Türkiye pazarına hizmet veren firmamız, 2011 yılından itibaren hedefini

Detaylı

GEO MEMBRAN. www.standartizolasyon.com

GEO MEMBRAN. www.standartizolasyon.com GEO MEMBRAN www.standartizolasyon.com Kalite Politikamız Kalite ve başarının temelini; doğru proje, doğru altyapı, doğru ürün ile doğru uygulamanın oluşturduğuna inanan ve bu doğrultuda sektörüne alternatif

Detaylı

ROCKFLEX ROCKFLEX LEVHA

ROCKFLEX ROCKFLEX LEVHA ROCKFLEX ROCKFLEX LEVHA 1 TEKNİK ÖZELLİKLER Isı İletkenlik Katsayısı (λ λ) (W/mK) Su Buharı Difüzyon Direnç Katsayısı (μ) Yangın Sınıfı TS EN 11 Sıcaklık Dayanımı ( C) (Uzun Süreli) Sıcaklık Dayanımı (

Detaylı

MaxiFoam. classicrange. Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır.

MaxiFoam. classicrange. Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır. MaxiFoam Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır. MaxiFoam : bir gerilmiş 15 gauge naylon dikişsiz astar üzerinde nitril köpük

Detaylı

Geleceğin Enerji Çözümleri

Geleceğin Enerji Çözümleri Geleceğin Enerji Çözümleri NGIM HOLDİNG 2 2 1971 de kuruldu. 29 Ortalama yaş ile 600 den fazla çalışan. 6 Farklı sektörde faaliyet gösteren 10 firma. Satışların %40 nı ihracat oluşturmaktadır. Yıllık 100M

Detaylı

Baskı Betonun Avantajları

Baskı Betonun Avantajları ZEMİN KAPLAMALARI Baskı Betonun Avantajları UV Işınlarına karşı dayanıklı %100 doğal görüntü Ekonomik maliyet avantajı Üretim süresi avantajı Çökme ve tozlanmaya karşı mukavemet Kalıcı renk kalitesi Uzun

Detaylı

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ Sanayi yapılarının tasarımlarına ; yapı özellikleri, kullanım fonksiyonları ve üretecekleri ürünleri dikkate alarak sanayicilerle

Detaylı

PVC GEOMEMBRAN TEKNİK BİLGİ FORMU

PVC GEOMEMBRAN TEKNİK BİLGİ FORMU 2012 PVC GEOMEMBRAN TEKNİK BİLGİ FORMU TBF 01 / 02.01.2012-0 AHED PLASTİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. KALİTE DEPARTMANI Merkez : 40. Sok. No : 36 OSTİM- YENİMAHALLE / ANKARA Fabrika : Karacaören Köyü Girişi,

Detaylı

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım www.litho-flex.com Binlerce yıldır doğal taş bir yapı malzemesi olarak birçok farklı alanlarda kullanılmıştır. Lithoflex Doğal Taş Kaplaması klasik

Detaylı

Kaliteli ve Hızlı Çözüm Arayanlar

Kaliteli ve Hızlı Çözüm Arayanlar Kaliteli ve Hızlı Çözüm Arayanlar Sizin İçin Membranlı Modüler Su Depolarını Ürettik... Galvaniz veya özel kaplamalı sac gövdesi, özel dizayn edilmiş hijyenik membranı ile Membranlı Modüler Depo sunun

Detaylı

ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ YALITIM ÜRÜNLERİ

ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ YALITIM ÜRÜNLERİ Havalandırma kanalları ile tesisat hatları enerji kaybının en yoğun olduğu bölgelerdir. Doğru malzeme ve doğru yalıtım kalınlığı seçimi ile bu enerji kaybının minimuma indirilmesi mümkündür. Dynaflex Rubber

Detaylı

CONIDECK. Otopark Kaplamasında Rakipsiz Çözüm

CONIDECK. Otopark Kaplamasında Rakipsiz Çözüm CONIDECK Otopark Kaplamasında Rakipsiz Çözüm İlk Savunma Hattı Otoparklar, üzerlerine dökülen yağların, asitlerin ve karbondioksit gazlarının sonucu olarak sürekli agresif kimyasalların zararlarına maruz

Detaylı

SIVI YALITIM MALZEMELERİ SİKA

SIVI YALITIM MALZEMELERİ SİKA SIVI YALITIM MALZEMELERİ SİKA Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi SİKA Bitüm ve bitümlü maddelerin hemen hepsi siyah

Detaylı

Master Panel 1000 R5M Çatı

Master Panel 1000 R5M Çatı Master Panel 1000 R5M Çatı Ürün Tanımı Teras çatı kaplamalarında kullanılır. Panelin alt yüzey metal (boyalı galvanizli sac), üst yüzeyi ise PVC membranlı veya TPO membranlı olarak üretilir. Böylece şantiyede

Detaylı

Derz sızdırmazlığı için PVC esaslı Su Tutucu Bantlar

Derz sızdırmazlığı için PVC esaslı Su Tutucu Bantlar Ürün Bilgi Föyü Düzenleme 06.01.2009 Revizyon no.: 0 Identification no: 01 07 03 01 023 0 000001 Sika -Su Tutucu Bantlar Derz sızdırmazlığı için PVC esaslı Su Tutucu Bantlar Construction Ürün Tanımı Kullanım

Detaylı

Enerji Verimli Çelik Evler

Enerji Verimli Çelik Evler Enerji Verimli Çelik Evler Enerji verimliliği nedir? Enerji verimliliği son yıllarda sıkça duyduğumuz bir kavram. Genel olarak; yaşam standardını düşürmeden, enerjinin verimli kullanılarak tüketimin azaltılmasına

Detaylı

«Polimatiz» Kapalı anonim şirketi Dokumasız malzemeler ve inşaat membranların üretimi.

«Polimatiz» Kapalı anonim şirketi Dokumasız malzemeler ve inşaat membranların üretimi. «Polimatiz» Kapalı anonim şirketi Dokumasız malzemeler ve inşaat membranların üretimi. Genel müdür Belova N.E. Tataristan Cumhuriyeti, Alabuga bölgesi, «Alabuga» Özel Ekonomi Bölgesi 8(85557) 5-91-10,

Detaylı

POLİONE BİTÜMLÜ SU YALITIM ÖRTÜSÜ

POLİONE BİTÜMLÜ SU YALITIM ÖRTÜSÜ Sayfa: 1 / 5 TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Düzenleme Tarihi : 30.05.2014 APP MODİFİYELİ, PLASTOMERİK BİTÜMLÜ SU YALITIM ÖRTÜLERİ (APP- Ataktik Polipropilen) Tanımı Polione, her türlü iklim koşulunda uygulanmak

Detaylı

Master Panel 1000 R7M Çatı

Master Panel 1000 R7M Çatı GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS:0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 R7M Çatı Ürün Tanımı Teras çatı kaplamalarında kullanılır. Panelin alt yüzey metal (boyalı galvanizli

Detaylı

www.ankaramembran.com

www.ankaramembran.com A Kalite Yalıtım Kalite Anlayışımız Ankara Membran uluslararası geçerliliği olan TSE ve CE gibi tüm sertifikasyonlar için ilgili yerlere müracaatını yapmıştır. Ankara Membran, çatı ve temellerde su yalıtımı

Detaylı

N5 Çatı Paneli. Üretim Yeri İstanbul, Balıkesir, İskenderun. Uygulama Alanları

N5 Çatı Paneli. Üretim Yeri İstanbul, Balıkesir, İskenderun. Uygulama Alanları Ürün Tanımı Beş hadveli yanal binili sandviç panelidir. %10 eğimle çatı kaplaması yapılabilmektedir. En büyük avantajı yanal binili panel birleşimi sayesinde hızlı montaj yapılmasıdır. Hadveli formuyla

Detaylı

N5 Çatı Paneli. Üretim Yeri İstanbul, Balıkesir, İskenderun. Uygulama Alanları

N5 Çatı Paneli. Üretim Yeri İstanbul, Balıkesir, İskenderun. Uygulama Alanları Ürün Tanımı Beş hadveli yanal binili sandviç panelidir. %10 eğimle çatı kaplaması yapılabilmektedir. En büyük avantajı yanal binili panel birleşimi sayesinde hızlı montaj yapılmasıdır. Hadveli formuyla

Detaylı

PEFLEX LEVHA. Uygulama

PEFLEX LEVHA. Uygulama PEFLEX LEVHA Isı Yalıtımı Yoğuşma Kontrolü İzocam Peflex, iklimlendirme, soğutma, güneş enerjisi sistemlerinde ısı yalıtımı ve yoğuşma kontrolü sağlamak üzere üretilen kapalı gözenekli hücre yapısına sahip

Detaylı

yalıtımı sağlama alın... /akggazbeton

yalıtımı sağlama alın...  /akggazbeton yalıtımı sağlama alın... www.akg-gazbeton.com /AKG.Gazbeton @AKG_Gazbeton /akggazbeton Yeni Nesil Yalıtım Plağı Minepor Minepor, mineral esaslı yapısı sayesinde, yangın güvenliği sağlayan A1 sınıfı hiç

Detaylı

FİYAT LİSTESİ

FİYAT LİSTESİ 2013 02 FİYAT LİSTESİ Elastomerik Kauçuk Köpük Yüksek buhar difüzyon değerine sahip olan elastomerik kauçuk köpük malzemeler, tesisatlarda etkin bir ısı yalıtımı ve yoğuşma kontrolü sağlar. 2011 Yalıtım

Detaylı

N3 Çatı Paneli. Üretim Yeri İstanbul, İskenderun, Balıkesir. Uygulama Alanları

N3 Çatı Paneli. Üretim Yeri İstanbul, İskenderun, Balıkesir. Uygulama Alanları Ürün Tanımı Üç hadveli yanal binili sandviç panelidir. %10 eğimle çatı kaplaması yapılabilmektedir. En büyük avantajı yanal binili panel birleşimi sayesinde hızlı montaj yapılmasıdır. Üretim Yeri İstanbul,

Detaylı

Cem İzolasyon ÜRÜN BİLGİ FORMU PG 200

Cem İzolasyon ÜRÜN BİLGİ FORMU PG 200 PG 200 Onaylanmış Kuruluş No 1023 FPC CPD-0042 F FPC CPD-0043 F Genel amaçlı su yalıtımında çatı, teras, duvar ve zeminlerde uygulanır. Tip A - Tip T Cam Tülü GÖRSEL KUSURLAR TS EN 1850-1 YOKTUR UZUNLUK

Detaylı

LOJİSTİK BİLGİLERİ STOKLAMA BİLGİLERİ

LOJİSTİK BİLGİLERİ STOKLAMA BİLGİLERİ - ISIPAN ISIPAN PRM LOJİSTİK BİLGİLERİ STOKLAMA BİLGİLERİ 1 ODE ISIPAN ODE ISIPAN DT/ BD 0,03-0,03 W/mK lik ısı iletkenlik katsayısına, 0-0 kpa basma dayanımına, Bünyesine su almayan yapıda ve optimum

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/6) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/6) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/6) Deney Laboratuvarı Adresi : Şerifali Çiftliği Hendem cad. No:58 Kat:1 Yukarıdudullu Ümraniye 34775 İSTANBUL / TÜRKİYE Tel : 0 216 420 47 52 Faks : 0 216 466 31

Detaylı

Sandstone - Design. Mantolama Sistemleri 02/2016

Sandstone - Design. Mantolama Sistemleri 02/2016 Sandstone - Design Mantolama Sistemleri 02/2016 İçindekiler Sandstone-Design Plaka...4 Sandstone-Design Kleber...4 Sandstone-Design Grund...5 Sandstone-Design Versiegelung...5 Sandstone-Design Plaka Knauf

Detaylı

EPDM MEMBRAN TEKNİK BİLGİ FORMU

EPDM MEMBRAN TEKNİK BİLGİ FORMU 2012 EPDM MEMBRAN TEKNİK BİLGİ FORMU TBF 02 / 02.01.2012-0 AHED PLASTİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. KALİTE DEPARTMANI Merkez : 40. Sok. No : 36 OSTİM- YENİMAHALLE / ANKARA Fabrika : Karacaören Köyü Girişi,

Detaylı

R4 Çatı Paneli. Üretim Yeri. İstanbul

R4 Çatı Paneli. Üretim Yeri. İstanbul Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Kepli panelin en büyük avantajı, birleşim noktalarındaki bağlantı elemanlarının üzerini örten bir kep profili sayesinde dış etkenlerden

Detaylı

Fibercement levhalar iklim koşullarından etkilenmezler. Uzama kısalma miktarları benzer malzemelerden belirgin miktarda düşüktür.

Fibercement levhalar iklim koşullarından etkilenmezler. Uzama kısalma miktarları benzer malzemelerden belirgin miktarda düşüktür. Fibercement nedir? Yapıların her türlü iç ve dış cephe kaplamalarında kullanılan, otoklavda sertleştirilmiş, düz veya ahşap desenli yüzey görünümüne sahip doğal lifli çimento esaslı levhalardır. Selüloz

Detaylı

ARMAFLEX LEVHA AL / KY / AL-KY

ARMAFLEX LEVHA AL / KY / AL-KY ARMAFLEX LEVHA AL / KY / AL-KY Isı Yalıtımı Yoğuşma Kontrolü İklimlendirme, ısıtma ve soğutma sistemlerinde kullanılmak üzere üretilen, elastomerik kauçuk esaslı, kapalı gözenekli düzgün hücre yapısına

Detaylı

EKOEDGE. Plastik Sınırlama Sistemleri. www.ekoplas.com.tr

EKOEDGE. Plastik Sınırlama Sistemleri. www.ekoplas.com.tr EKOEDGE Plastik Sınırlama Sistemleri www.ekoplas.com.tr 01 hakkımızda... // Bu gereksinimleri ve gelişmeleri yakından takip ederek 2012 yılında faaliyetlerine başlayan Ekoplas, ülkemizde mimari ve peyzaj

Detaylı

R3 Çatı Paneli. Üretim Yeri İskenderun. Uygulama Alanları

R3 Çatı Paneli. Üretim Yeri İskenderun. Uygulama Alanları Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Kepli panelin en büyük avantajı, birleşim noktalarındaki bağlantı elemanlarının üzerini örten bir kep profili sayesinde dış etkenlerden

Detaylı

POLİONE BİTÜMLÜ SU YALITIM ÖRTÜSÜ

POLİONE BİTÜMLÜ SU YALITIM ÖRTÜSÜ Sayfa: 1 / 5 TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Düzenleme Tarihi : 30.05.2014 APP MODİFİYELİ, PLASTOMERİK BİTÜMLÜ SU YALITIM ÖRTÜLERİ (APP- Ataktik Polipropilen) Tanımı Polione, her türlü iklim koşulunda uygulanmak

Detaylı

RELAYrack. Açık sistem çatı D=600 - D=800 - D=1000. RELAYrack tekli çatı, D= 600 mm. RELAYrack çiftli çatılar, D= 800 mm

RELAYrack. Açık sistem çatı D=600 - D=800 - D=1000. RELAYrack tekli çatı, D= 600 mm. RELAYrack çiftli çatılar, D= 800 mm RELAYrack / Açık sistemler, network teknolojisi ve elektronik alanında sayısız uygulama için, uygun maliyetli ve montaj dostu çözümler sunar 19 standart cihazların montajı için tasarlanmıştır. Ekipmanlara

Detaylı

İNŞAAT MALZEME BİLGİSİ

İNŞAAT MALZEME BİLGİSİ İNŞAAT MALZEME BİLGİSİ Prof. Dr. Metin OLGUN Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü HAFTA KONU 1 Giriş, yapı malzemelerinin önemi 2 Yapı malzemelerinin genel özellikleri,

Detaylı

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Formlandırılmış alüminyum kompozit panel kaplamalarının alt taşıyıcı strüktürlerinin yardımı ile mimarinize farklı yenilikler katması, sadece formları

Detaylı

Ağırlık ( kg/m).045" / 1.14 mm 2,28-2,75-3,05-5,08-6,10-7,62-15,25-30,50-9,15-12,20-15,25 2,28-2,75-3,05-5,08-6,10-7,62-9,15-12,20-15,25

Ağırlık ( kg/m).045 / 1.14 mm 2,28-2,75-3,05-5,08-6,10-7,62-15,25-30,50-9,15-12,20-15,25 2,28-2,75-3,05-5,08-6,10-7,62-9,15-12,20-15,25 Firestone RubberGard EPDM Çabuk ve kolay uygulama Firestone RubberGard EPDM 15 m genişlik ve 61 m uzunluğa kadar ulaşan büyük paneller halinde üretilir ve böylece şantiyede ek sayısını ve montaj süresini

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/7) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/7) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/7) Deney Laboratuvarı Adresi : Şerifali Mah. Hendem cad. No:58 Kat:1 Yukarıdudullu Ümraniye 34775 İSTANBUL/TÜRKİYE Tel : 0 216 420 47 52 Faks : 0 216 466 31 52 E-Posta

Detaylı

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır isonaturelle nedir? isonaturelle, çok amaçlı bir yalıtım malzemesidir. %98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır Soğuğa karşı Sıcağa

Detaylı

Master Panel 1000 R5T Çatı

Master Panel 1000 R5T Çatı GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 R5T Çatı Ürün Tanımı Yangın riskinin yüksek olduğu yapılarda ve azami yangın dayanımı istenen

Detaylı

BETON KUMAS SULAYIN YETER

BETON KUMAS SULAYIN YETER TASARIM UYGULAMALARI GİRİŞ Beton Kumaş (BK), sulandığında sertleşerek ince, sağlam, su geçirmez ve ateşe dayanıklı beton bir katman oluşturan, özel formüllü çimento karışımı içeren esnek bir dokumadır.

Detaylı

FIBERCEMENT. 1. Fibercement Nedir? 2. Kullanım Alanları Nelerdir?

FIBERCEMENT. 1. Fibercement Nedir? 2. Kullanım Alanları Nelerdir? FIBERCEMENT 1. Fibercement Nedir? Yapıların her türlü iç ve dış cephe kaplamalarında kullanılan, otoklavda sertleştirilmiş, düz veya ahşap desenli yüzey görünümüne sahip doğal lifli çimento esaslı levhalardır.

Detaylı

Polimerik çatı su yalıtım membranı

Polimerik çatı su yalıtım membranı Ürün Bilgi Föyü Düzenleme 09.2008 Revizyon no: 0 Identification no: 01 09 01 02 101 0 120000 Sarnafil TG 66-12 Polimerik çatı su yalıtım membranı Construction Ürün Tanımı Kullanım Alanları Özellikleri

Detaylı

ONURLU İNŞAAT TAAHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ. TEL: 0216 469 21 07-08 FAX: 0216 469 21 09 MAIL:info@onurluinsaat.com. www.onurluinsaat.

ONURLU İNŞAAT TAAHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ. TEL: 0216 469 21 07-08 FAX: 0216 469 21 09 MAIL:info@onurluinsaat.com. www.onurluinsaat. ONURLU İNŞAAT TAAHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ TRIOTEKS BUHAR DENGELEYICI ÖRTÜLERI YETKİLİ SATICISI TEMELDEN ÇATIYA YAPI &YALITIM MALZEMELERİ SATIŞ MERKEZİ TEL: 0216 469 21 07-08 FAX: 0216 469

Detaylı

Akustik Halı Kauçuk PVC Tabanlı Akustik Halı.

Akustik Halı Kauçuk PVC Tabanlı Akustik Halı. Akustik halı alev alma ve yanmaya karşı dirençli akustik halı çeşitleri muhteşem bir ses yutumu ile gürültülü ortamlarda zemine döşenerek ses yalıtımını sağlayan alternatif seçenekler arasında yer almaktadır.

Detaylı

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS)

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Sayfa: 1 / 5 TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Düzenleme Tarihi : 30.05.2014 SBS MODİFİYELİ, ELASTOMERİK BİTÜMLÜ SU YALITIM ÖRTÜLERİ (SBS- Stiren Bütadien Stiren) Tanımı SBS modifiyeli İzomax Gold bitümlü su

Detaylı

RENCO Modüler Su Depoları

RENCO Modüler Su Depoları İçilebilir su veya niteliksiz su rahatlıkla depolanabilir. Yeraltına, açık alana ve bina içine, montajı yapılabilir. UZUN ÖMÜRLÜ, TEMİZLİĞİ KOLAY. Estetik bir görünüme sahiptir, yerleşim alanlarında bile

Detaylı

ÇATI MANTOLAMA SİSTEMLERİ

ÇATI MANTOLAMA SİSTEMLERİ ÇATI MANTOLAMA SİSTEMLERİ Maksimum enerji verimliliği, daha fazla enerji tasarrufu ve ideal yaşam konforu Isı kayıplarını gösteren özel kamera çekimi. Part of the Monier Group Yüksek Performanslı Isı Yalıtım

Detaylı

üniversal- ultralam ULTRALAM LVL modern kompozit bir yapı malzemesidir. ULTRALAM LVL kozalaklı ağaçlardan ( çam-ladin ) veya karışımından üretilir.

üniversal- ultralam ULTRALAM LVL modern kompozit bir yapı malzemesidir. ULTRALAM LVL kozalaklı ağaçlardan ( çam-ladin ) veya karışımından üretilir. üniversal- ultralam ULTRALAM LVL modern kompozit bir yapı malzemesidir. ULTRALAM LVL kozalaklı ağaçlardan ( çam-ladin ) veya karışımından üretilir. ULTRALAM LVL ağaçlardan tabakalar halinde soyularak yapıştırılmış

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ TAŞ YÜNÜ

KATI YALITIM MALZEMELERİ TAŞ YÜNÜ KATI YALITIM MALZEMELERİ TAŞ YÜNÜ Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi TAŞ YÜNÜ Taş yünü, volkanik bir kaya olan bazalt

Detaylı

Master Panel 1000 WT Cephe

Master Panel 1000 WT Cephe GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 WT Cephe Ürün Tanımı Cephe paneli bağlantı elemanını gizleyen sistemi sayesinde cephelerde kullanıma

Detaylı

Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe

Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Master Panel in en büyük avantajı panel bağlantı elemanlarının, panel birleģim noktasını örten

Detaylı

İNŞAAT MALZEME BİLGİSİ

İNŞAAT MALZEME BİLGİSİ İNŞAAT MALZEME BİLGİSİ Prof. Dr. Metin OLGUN Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü HAFTA KONU 1 Giriş, yapı malzemelerinin önemi 2 Yapı malzemelerinin genel özellikleri,

Detaylı

Dachrock DACHROCK TERAS ÇATILAR. Dachrock, yüksek yük kapasiteli teras çatılarda ısı, ses ve yangın yalıtımı olarak kullanılmaktadır.

Dachrock DACHROCK TERAS ÇATILAR. Dachrock, yüksek yük kapasiteli teras çatılarda ısı, ses ve yangın yalıtımı olarak kullanılmaktadır. FİYAT LİSTESİ Rockwool Fiyat si Sayfa Teras Çatılar Dachrock...3 Durock.....4 Roofrock...5 Yüzer Döşemeler Steprock ( Steprock ND, HD )...........6, 7 Floorrock ( Floorrock C )....... 8 Ara Bölme Duvarları

Detaylı

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ Sanayi yapılarının tasarımlarına ; yapı özellikleri, kullanım fonksiyonları ve üretecekleri ürünleri dikkate alarak sanayicilerle

Detaylı

Onaylanmış Kuruluş No 1023. TS EN 1928 (metod B 10 kpa) - - TAM. TS EN 1928 (metod B 60 kpa) - - TAM. TS EN 1296 / TS EN 1928 (metod B 60 kpa)

Onaylanmış Kuruluş No 1023. TS EN 1928 (metod B 10 kpa) - - TAM. TS EN 1928 (metod B 60 kpa) - - TAM. TS EN 1296 / TS EN 1928 (metod B 60 kpa) PG 200 Onaylanmış Kuruluş No 1023 FPC CPD-0042 F FPC CPD-0043 F GÖRSEL KUSURLAR TS EN 1850-1 YOKTUR UZUNLUK TS EN 1848-1 m -0,03 15 DOĞRULTUDAN SAPMA TS EN 1848-1 GEÇER KALINLIK TS EN 1849-1 mm ± 0,2 2

Detaylı

SU TESİSATLARI ISITMA KLİMA SOĞUTMA SOLAR SİSTEMLER ENDÜSTRİYEL NETWORK

SU TESİSATLARI ISITMA KLİMA SOĞUTMA SOLAR SİSTEMLER ENDÜSTRİYEL NETWORK 1 SU TESİSATLARI ISIA KLİMA SOĞUA SOLAR SİSTEMLER ENDÜSTRİYEL NETWORK Enerji tasarrufu sağlayan ve çevreyi koruyan gelişmiş teknoloji Üst düzey ve sürekli enerji tasarrufu Güvenilir sistem kurulumu Montaj

Detaylı

ÇATILARDA ISI YALITIMI

ÇATILARDA ISI YALITIMI ÇATILARDA ISI YALITIMI Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ÇATILARDA ISI YALITIMI Çatılarda ısı yalıtımı için; cam

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA

KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi EXPANDE POLİSTREN KÖPÜK (EPS)

Detaylı

DEKORASYON AYDINLATMA GERGİ TAVAN

DEKORASYON AYDINLATMA GERGİ TAVAN DEKORASYON AYDINLATMA GERGİ TAVAN Tasarım, bilgi ve tecrübe gerektirir. PVC Gergi Tavan Sistemleri Bamax Gergi Tavan Sistemleri girişimci, yenilikçi ve sorumluluk taşıyan vizyon sahibi ruhuyla 2005 yılında

Detaylı

GEOSENTETİK SU YALITIMI

GEOSENTETİK SU YALITIMI GEOSENTETİK SU YALITIMI İzoforte Yalıtım İnşaat Mühendislik A.Ş. olarak; su yalıtım sistemleri, yapı kimyasalları malzeme tedariği, endüstriyel ve dekoratif zemin kaplamaları alanında faaliyet göstermekteyiz.

Detaylı

Mantolama Sistemleri

Mantolama Sistemleri Mantolama Sistemleri 6 7 8 Kale Mantolama Sistemleri Uygulama Katmanları Kale Taşyünü sistem uygulama katmanları. 1. Kale Taşyünü Mantotech Yapıştırma Harcı 2. Kale Taşyünü Isı Yalıtım Levhası 3. Kale

Detaylı

YÜZME HAVUZLARININ PVC MEMBRAN (LİNER) İLE KAPLANMASINDA ARANAN ŞARTLAR

YÜZME HAVUZLARININ PVC MEMBRAN (LİNER) İLE KAPLANMASINDA ARANAN ŞARTLAR YÜZME HAVUZLARININ PVC MEMBRAN (LİNER) İLE KAPLANMASINDA ARANAN ŞARTLAR PVC MEMBRAN (LİNER) PVC iki tabaka arasına yerleştirilmiş, polyester donatı ile güçlendirilmiş, 1,5 mm kalınlığında, havuz kaplama

Detaylı

Türkiye Distribütörü BETON KUMA. Sulayın Yeter. www.kanvasbeton.com

Türkiye Distribütörü BETON KUMA. Sulayın Yeter. www.kanvasbeton.com TM Türkiye Distribütörü BETON KUMA Sulayın Yeter www.kanvasbeton.com Beton Kumaş Beton Kumaş (BK), sulandığında sertleşerek ince, sağlam, su geçirmez ve ateşe dayanıklı bir katman oluşturan, özel olarak

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ EKSTRÜDE POLİSTREN LEVHA

KATI YALITIM MALZEMELERİ EKSTRÜDE POLİSTREN LEVHA KATI YALITIM MALZEMELERİ EKSTRÜDE POLİSTREN LEVHA Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi EKSTRÜDE POLİSTREN KÖPÜK (XPS)

Detaylı

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS)

TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Sayfa: 1 / 5 TEKNİK BİLGİ DÖKÜMANI (TDS) Düzenleme Tarihi : 30.05.2014 APP MODİFİYELİ, PLASTOMERİK BİTÜMLÜ SU YALITIM ÖRTÜLERİ (APP- Ataktik Polipropilen) Tanımı Daha çok ıslak zeminler, temel bohçalamaları,

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA KURUMSAL YAPIMIZ Bilgi birikimini en etkin şekilde kullanan firmamız bu sayede her başlamış olduğu projede deneyimli ekibiyle projelerle birebir ilgilenerek en ufak ayrıntısına

Detaylı

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Adexsi Grubu, 2013 yılı itibariyle 1.8 milyar Euro cirosu olan Fransa merkezli Soprema'ya aittir. Adexsi içinde

Detaylı

ÇATILARDA ISI YALITIMI

ÇATILARDA ISI YALITIMI 1. Ters Teras Çatılarda Isı Yalıtımı Ters teras çatılarda, ısı yalıtımı su yalıtım örtüsünün üzerinde yer alır. Bu sebeple kullanılacak olan ısı yalıtım malzemesi dış iklim koşullarına (sıcak, soğuk, yağmur

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com.

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com. www.endustriyelyapi.com.tr İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 500.000 m² yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve

Detaylı

DURUSU TERMAL BOYA HY TECHNOLOGY. Dünyanın en kaliteli izolasyon boyaları... Thermal Solitions U.S.A

DURUSU TERMAL BOYA HY TECHNOLOGY. Dünyanın en kaliteli izolasyon boyaları... Thermal Solitions U.S.A DURUSU TERMAL BOYA HY TECHNOLOGY Thermal Solitions U.S.A Dünyanın en kaliteli izolasyon boyaları... Hy technology DURUSU TERMAL BOYA Durusu Termal Boya, 2003 yılında sektöre adımını attı. Her zaman teknolojiyi

Detaylı

Ürün Kataloğu. ipekboru Elektrik Tesisat Boruları Electrical Instalation Conduit

Ürün Kataloğu. ipekboru Elektrik Tesisat Boruları Electrical Instalation Conduit Ürün Kataloğu PVC Borular Elektrik Tesisat Boruları Electrical Instalation Conduit www.ipekboru.com.tr PE Borular, Esnek Tesisat Borular PP Borular, Esnek,, Duman Yoğunluğu Az Esnek HDPE Borular 1. Organize

Detaylı

1-Üst Mahya 2-3 yol mahya 3- Yan mahya. 4- Mahya Bitiş Kapama 5- Dere 6- Saçak kapama

1-Üst Mahya 2-3 yol mahya 3- Yan mahya. 4- Mahya Bitiş Kapama 5- Dere 6- Saçak kapama PVC PANEL KİREMİT 2 3 4 1 6 5 1-Üst Mahya 2-3 yol mahya 3- Yan mahya 4- Mahya Bitiş Kapama 5- Dere 6- Saçak kapama ÜRÜN BİLGİSİ ASA ile kaplanan DURAMİT PVC Panel Kiremitleri ko-ekstrüzyon teknolojisiyle

Detaylı

MENZEL HYPERDESMO -D. Su Yalıtımı ve Koruma İçin Geliştirilmiş Tek Komponentli, Poliüretan Esaslı Boya Malzemesi. Sayfa 1/5 ÜRÜN TANIMI SINIRLAMALAR

MENZEL HYPERDESMO -D. Su Yalıtımı ve Koruma İçin Geliştirilmiş Tek Komponentli, Poliüretan Esaslı Boya Malzemesi. Sayfa 1/5 ÜRÜN TANIMI SINIRLAMALAR Sayfa 1/5 Su Yalıtımı ve Koruma İçin Geliştirilmiş Tek Komponentli, Poliüretan Esaslı Boya Malzemesi ÜRÜN TANIMI İç borular, havadaki nemle kürlenen tek komponentli, poliüretan esaslı likit bir malzemedir.

Detaylı

Kazısız Boru Rehabilitasyonu için Yüksek Basınçlı Esnek Boru Hatları

Kazısız Boru Rehabilitasyonu için Yüksek Basınçlı Esnek Boru Hatları 1 Kazısız Boru Rehabilitasyonu için Yüksek Basınçlı Esnek Boru Hatları Raedlinger şirket grubu Raedlinger Raedlinger RWenergy Primus Line BBZ İnşaat Mekanik PV Sistemleri Kazısız Profesyonel Şirketi Mühendislik

Detaylı

YOĞUNLUK : minimum kg/m3. ISI İLETKENLİK : 0,028W/Mk SU EMME : % 0,1 SU BUHARI DİFÜZYON DİRENCİ : YANGIN SINIFI : B1 (TS 11989)

YOĞUNLUK : minimum kg/m3. ISI İLETKENLİK : 0,028W/Mk SU EMME : % 0,1 SU BUHARI DİFÜZYON DİRENCİ : YANGIN SINIFI : B1 (TS 11989) ZEMİN İZOLASYONU FLOORMATE MALZEME ÖZELLİĞİ Uzunluk: 1200mm Genişlik: 600mm Kalınlık: 30, 40, 50, 60,80 mm BASMA DAYANIMI : 200 kpa (%10 deformasyonda) BASMA SÜNMESİ : 60 kpa (%2 deformasyonda, 50 yıl

Detaylı

Master Panel 1000 R5 Çatı

Master Panel 1000 R5 Çatı Master Panel 1000 R5 Çatı Ürün Tanımı Beş hadveli yanal binili sandviç panelidir. %10 eğimle çatı kaplaması yapılabilmektedir. En büyük avantajı yanal binili panel birleşimi sayesinde hızlı montaj yapılmasıdır.

Detaylı

Master Panel Nova 5 Çatı

Master Panel Nova 5 Çatı Master Panel Nova 5 Çatı Beş hadveli yanal binili sandviç panelidir. %10 eğimle çatı kaplaması yapılabilmektedir. En büyük avantajı yanal binili panel birleşimi sayesinde hızlı montaj yapılmasıdır. Hadveli

Detaylı

MENZEL HYPERDESMO -D-2K

MENZEL HYPERDESMO -D-2K Sayfa 1/5 Zemin ve Diğer Uygulamalara Yönelik Su Yalıtımı ve Koruma İçin Geliştirilmiş İki Komponentli, Solventsiz, Orta Düzeyde Elastik, Poliüretan Esaslı Boya Malzemesi ÜRÜN TANIMI, iki komponentli,

Detaylı

Çatı Yalıtımında BONUS FOCUS SHINGLE

Çatı Yalıtımında BONUS FOCUS SHINGLE Çatı Yalıtımında BONUS FOCUS SHINGLE içindekiler - Hakkımızda - Shingle Nedir? - Teknik Özellikler ve Kullanım Alanları - Çatılarda Havalandırma Önemi - Ürünler - BONUS FOCUS SHINGLE (Petek) - BONUS FOCUS

Detaylı