FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ MATEMATİK BÖLÜMÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ DERSİ KAPSAMINDA YAPILAN ETKİNLİKLER

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ MATEMATİK BÖLÜMÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ DERSİ KAPSAMINDA YAPILAN ETKİNLİKLER"

Transkript

1 FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ MATEMATİK BÖLÜMÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ DERSİ KAPSAMINDA YAPILAN ETKİNLİKLER 1) PROJENİN ADI : Kardeş Aile PROJE KOORDİNATÖRÜ: Yrd. Doç. Dr. Nazmiye Gönül PROJENİN DANIŞMAN ÖĞRETİM ELEMANI : Prof. Dr. Erdal COŞKUN, Yrd.Doç. Dr. SEDAT ÇEVİKEL, Yrd.Doç.Dr. MELİH GÖCEN,Yrd.Doç. Dr. MUSTAFA YILDIZ PROJE GRUBUNDAKİ ÖĞRENCİLER : SERPİL TOM, LUTFİYE ŞENER, AYLİN TAŞAN, DORUKHAN ŞAHİN, RABİA KARAHAN. PROJENİN HEDEFİ VE AMAÇLARI: Bu projede maddi durumu yetersiz olan ailelere yardım etmek amaçlanmıştır. Yapılan bu yardımın tek seferliğe mahsus değil de her ay düzenli bir şekilde yapılması ilke edinilmiştir. Maddi durumu yetersiz 20 aileye gıda yardımı yapılmıştır. PROJENİN BASAMAKLARI : Vali Tevfik Başakar, İbrahim Fikri Anıl Orta Okulu, Çatalağzı Plevne İlkokulu Okullarında çalışan öğretmenler aracılığıyla ihtiyaç sahibi aileler tespit edilmiş ve gerekli yardım paketleri kendilerine ulaştırılmıştır. PROJENİN HANGİ TARİH ARALIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİĞİ : Ekim 2014-Ocak 2015 PROJEYE DESTEK VERENLER (kurum, kuruluş, şirket, STK ya da kişiler) : Matematik Bölümü Öğrencileri PROJENİN DEĞERLENDİRMESİ (en çok 10 cümle ile) : Sağlıklı ve yeterli beslenme olanağı olmayan öğrencilerin aileleri ile birlikte ekonomik açıdan çektikleri sıkıntıları biraz hafifletebilmek amaçlanmıştır. Böylece daha sağlıklı düşünen eğitim hayatında başarılı öğrencilerin yüzündeki tebessüm çalışmamızın istediğimiz hedefe ulaştığını göstermiştir.

2

3 2) PROJENİN ADI : Minik Kardeşlerimiz Üşümesin PROJE KOORDİNATÖRÜ: Yrd. Doç. Dr. Nazmiye Gönül PROJENİN DANIŞMAN ÖĞRETİM ELEMANI : Doç. Dr. TÜLİN COŞKUN, Doç. Dr. GÜLNİHAL MERAL, Yrd.Doç. Dr. SEDAT ÇEVİKEL, Yrd.Doç. Dr. MELİH GÖCEN, Yrd.Doç. Dr. MUSTAFA YILDIZ, Yrd.Doç. Dr. ZEKERİYA USTAOĞLU PROJE GRUBUNDAKİ ÖĞRENCİLER : BAHAR YILMAZ, TUGAY ZARARCI, ESRA YAMAN, NUR DİRİMEŞE, MUHAMMED HASDEMİR, YAĞMUR GÜNAYDIN PROJENİN HEDEFİ VE AMAÇLARI : Zonguldak Muslu İlk Okulunda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere Mont, Bot, Beslenme ve Diş fırçası- macunu yardımı yapmak. PROJENİN BASAMAKLARI : Okul Müdürü Dursun Kıran dan yardıma ihtiyacı olan öğrencilere ait sayı ve ölçüleri alındı.15 Aralık 2014 tarihinde Genç Tema Kulübü üyesi öğrencilerinde katkılarıyla etkinlik gerçekleştirildi. PROJENİN HANGİ TARİH ARALIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİĞİ : 15 Aralık 2014 PROJEYE DESTEK VERENLER (kurum, kuruluş, şirket, STK ya da kişiler) : Üniversitemizin Genç Tema Kulübü öğrencileri. PROJENİN DEĞERLENDİRMESİ (en çok 10 cümle ile) : Ailelerinin ekonomik durumu nedeniyle yardıma ihtiyacı olan öğrencilerin soğuk kış aylarında üşümemeleri için mont ve çizme-mont yardımı yapıldı. Böylece öğrencilerin eğitimlerine daha iyi kanalize olacağı kendilerini eksik yada yalnız hissetmeyeceği bir ortamın sağlanması amaçlanmıştır.

4

5

6

7 3) PROJENİN ADI : Öğren Öğret PROJE KOORDİNATÖRÜ: Yrd. Doç. Dr. Nazmiye GÖNÜL PROJENİN DANIŞMAN ÖĞRETİM ELEMANI : Doç. Dr. TÜLİN COŞKUN, Doç. Dr. GÜLNİHAL MERAL, Yrd.Doç. Dr. SEDAT ÇEVİKEL, Yrd.Doç. Dr. MELİH GÖCEN, Yrd.Doç. Dr. MUSTAFA YILDIZ, Yrd.Doç. Dr. ZEKERİYA USTAOĞLU PROJENİN HEDEFİ VE AMAÇLARI : Vali Tevfik Başakar Ortaokulunda okuyan dershaneye gidemeyen öğrenciler için ders anlatımı ve soru çözümü yapılması. 1. Dershaneye gidemeyen öğrencilerle birlikte ders anlatımı ve soru çözümü yapılması 2. Öğrencilerin psikolojik gelişimine yardım amaçlı etkinlikler yapılması 3. Ders dışında da öğrencilerle iletişime geçerek varsa sorunlarının çözülmesi PROJENİN BASAMAKLARI : Desteğe ihtiyacı olan öğrenciler öğretmenleri aracılığıyla belirlendi. Öğrencilerle bireysel ve grup çalışmaları ile ders anlatımı ve soru çözümü yapıldı. PROJENİN HANGİ TARİH ARALIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİĞİ : Güz Yarı yılı süresince haftada 2 gün olmak üzere gerçekleştirildi. PROJEYE DESTEK VERENLER (kurum, kuruluş, şirket, STK ya da kişiler) :

8 PROJENİN DEĞERLENDİRMESİ (en çok 10 cümle ile) : Dershaneye gidemeyen öğrencilerle birlikte ders anlatımı ve soru çözümü yapılması onların sınıf arkadaşları ile eşit şartlarda sınavlara girebilmesi açısından güzel bir çalışma olmuştur. Öğrencilerin psikolojik gelişimine yardım amaçlı etkinlikler yapılması ile kişesel gelişimlerini sağlıklı bir şekilde sürdürmeleri gerçekleştirilmiştir. Ders dışında da öğrencilerle iletişime geçen proje çalışanları varsa sorunlarının çözülmesi ile aileleri ve çocuklar arasında köprü vazifesi görmüştür.

9 4) PROJENİN ADI : Giymiyorsan Getir PROJE KOORDİNATÖRÜ: Yrd. Doç. Dr. Nazmiye GÖNÜL PROJENİN DANIŞMAN ÖĞRETİM ELEMANI : Doç. Dr. TÜLİN COŞKUN, Doç. Dr. GÜLNİHAL MERAL, Yrd.Doç. Dr. SEDAT ÇEVİKEL, Yrd.Doç. Dr. MELİH GÖCEN, Yrd.Doç. Dr. MUSTAFA YILDIZ, Yrd.Doç. Dr. ZEKERİYA USTAOĞLU PROJENİN HEDEFİ VE AMAÇLARI : Henüz çok yıpranmamış kıyafetlerin Matematik Bölümü öğrencilerinden toplanarak kıyafet ihtiyacı olan ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak. PROJENİN BASAMAKLARI : Vali Tevfik Başakar, İbrahim Fikri Anıl Orta Okulu, Çatalağzı Plevne İlkokulu Okullarında çalışan öğretmenler aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. PROJENİN HANGİ TARİH ARALIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİĞİ : eğitim öğretim yılı içerisinde aylık olarak toplanıp ilgililere ulaştırıldı. PROJEYE DESTEK VERENLER (kurum, kuruluş, şirket, STK ya da kişiler) : PROJENİN DEĞERLENDİRMESİ (en çok 10 cümle ile) : Hem kullanılmayan kıyafetler israf edilmemiş oldu. Hem de gelir durumu zayıf ailelerin ihtiyaçları karşılanmış oldu.

10 5) PROJENİN ADI : Beslenme Saatinde Buluşalım PROJE KOORDİNATÖRÜ: Yrd. Doç. Dr. Nazmiye GÖNÜL PROJENİN DANIŞMAN ÖĞRETİM ELEMANI : Doç. Dr. TÜLİN COŞKUN, Doç. Dr. GÜLNİHAL MERAL, Yrd.Doç. Dr. SEDAT ÇEVİKEL, Yrd.Doç. Dr. MELİH GÖCEN, Yrd.Doç. Dr. MUSTAFA YILDIZ, Yrd.Doç. Dr. ZEKERİYA USTAOĞLU PROJENİN HEDEFİ VE AMAÇLARI : İlköğretim 3. sınıf öğrencilerine sağlıklı beslenme ve diş temizliği konusunda destek olabilmek, PROJENİN BASAMAKLARI : Çatalağzı Plevne İlk Okulu 3 A sınıfı öğretmeni ile iletişime geçildi. Öğrenci sayısı hakkında bilgi alındı. 15 Aralık 2014 tarihinde adı geçen okula Matematik Bölümü son sınıf öğrencilerininde katkıları ile alınan beslenme saati için gıda ürünleri ve diş macunu, diş fırçasından oluşan hediye paketleri ulaştırıldı. PROJENİN HANGİ TARİH ARALIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİĞİ : 15 Aralık 2014 PROJEYE DESTEK VERENLER (kurum, kuruluş, şirket, STK ya da kişiler) : SSP dersini alan öğrenciler ve Matematik Bölümü son sınıf öğrencileri PROJENİN DEĞERLENDİRMESİ (en çok 10 cümle ile) : İlk Okul çağındaki öğrencilerin sağlıklı beslenme alışkanlıklarını kazanması ve diş sağlığının önemini anlayabilmeleri adına verimli bir proje olmuştur.

11

12 6) PROJENİN ADI : TEOG sınavını birlikte aşalım PROJE KOORDİNATÖRÜ: Yrd. Doç. Dr. Nazmiye GÖNÜL PROJENİN DANIŞMAN ÖĞRETİM ELEMANI : Doç. Dr. TÜLİN COŞKUN, Doç. Dr. GÜLNİHAL MERAL, Yrd.Doç. Dr. SEDAT ÇEVİKEL, Yrd.Doç. Dr. MELİH GÖCEN, Yrd.Doç. Dr. MUSTAFA YILDIZ, Yrd.Doç. Dr. ZEKERİYA USTAOĞLU PROJENİN HEDEFİ VE AMAÇLARI : TEOG sınavına hazırlanan İbrahim Fikri Anıl ve Vali Tevfik Başakar Orta Okulu öğrencilerine 100 adet deneme seti hediye edilmiştir. PROJENİN BASAMAKLARI : İbrahim Fikri Anıl ve Vali Tevfik Başakar Orta Okulu öğretmenleri ile iletişime geçildi. Öğrenci sayısı hakkında bilgi alındı. Okullara setler ulaştırıldı. PROJENİN HANGİ TARİH ARALIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİĞİ : 16 Mart 2015 PROJEYE DESTEK VERENLER (kurum, kuruluş, şirket, STK ya da kişiler) : SSP dersini alan öğrenciler ve Matematik Bölümü öğrencileri PROJENİN DEĞERLENDİRMESİ (en çok 10 cümle ile) Proje beklediğimiz hedefe ulaşmıştır. Bahsi geçen okullarda oldukça iyi sınav sonuçları elde edilmiştir. Öğrencilerin yaşadığı mutluluk bizleri aileleri kadar sevindirmiştir.

13 7) PROJENİN ADI : 15 Okul 1500 Kitap Projesi PROJE KOORDİNATÖRÜ: Yrd. Doç. Dr. Nazmiye GÖNÜL PROJENİN DANIŞMAN ÖĞRETİM ELEMANI : Prof. Dr. Erdal COŞKUN, Doç. Dr. TÜLİN COŞKUN, Yrd.Doç. Dr. MELİH GÖCEN, Yrd.Doç. Dr. SEDAT ÇEVİKEL, Yrd.Doç. Dr. MUSTAFA YILDIZ PROJENİN HEDEFİ VE AMAÇLARI : Kitap ihtiyacı olduğu belirlenen Zonguldak tan 14, Şanlıurfadan 1 okula 1500 kitap ve kırtasiye malzemesi gönderilmiştir. PROJENİN BASAMAKLARI : Aşağıdaki okullar belirlendi. 1) Adaköy İlkokulu 2) Ahatlı Akçaalan İlkokulu 3) Çaycuma Atatürk İlkokulu 4) Çayırköy İlkokulu 5) Düzköy İlkokulu 6)Hacıbadi İlkokulu 7)Kalafatlı Köyü ilkokulu 8)Kalaycıoğlu İlkokulu 9) Karakoç İlkokulu 10) Ahatlı Ellezli İlkokulu 11) Çatalağzı Plevne İlkokulu 12) Vali Tevfik Başakar Orta Okulu 13) İbrahim Fikri Anıl Orta Okulu 14) Mimar Sinan Orta okulu 15) Şanlıurfa Ceylanpınar Atatürk Ortaokulu Okullara kitaplar PTT kargo ile ulaştırıldı. PROJENİN HANGİ TARİH ARALIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİĞİ : Nisan-Mayıs 2015 PROJEYE DESTEK VERENLER (kurum, kuruluş, şirket, STK ya da kişiler) : SSP dersini alan öğrenciler ve Üniversitemizin duyarlı öğrencileri PROJENİN DEĞERLENDİRMESİ (en çok 10 cümle ile) Proje beklediğimiz hedefe ulaşmıştır. Kütüphanelerinde eski kitapların yer aldığı okullarda öğrencilere okuma hevesi kazandırılmıştır.

14

KASIMLI İLKOKULU ORTAOKULU BESLENME DOSTU OKUL POLİTİKASI

KASIMLI İLKOKULU ORTAOKULU BESLENME DOSTU OKUL POLİTİKASI KASIMLI İLKOKULU ORTAOKULU BESLENME DOSTU OKUL POLİTİKASI Kasımlı İlköğretim Kurumları farklı sosyo-kültürel çevrelerden gelen çocuklara güvenilir bir beslenme ortamı sunan, sağlıklı ve dengeli beslenmeye

Detaylı

2015 2016 İLKOKUL FİYAT LİSTESİ

2015 2016 İLKOKUL FİYAT LİSTESİ İLKOKUL FİYAT LİSTESİ 2. SINIF TÜRKÇE ATK KİTAP 272 9786053720799 21,00 2. SINIF MATEMATİK ATK KİTAP 240 9786053721987 19,00 2. SINIF HAYAT BİLGİSİ ATK KİTAP 248 9786053720805 19,50 2. SINIF İNGİLİZCE

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNivERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTE st YÖNETİM KURULU KARARLAR!

BÜLENT ECEVİT ÜNivERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTE st YÖNETİM KURULU KARARLAR! BÜLENT ECEVİT ÜNivERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTE st YÖNETİM KURULU KARARLAR! Tarih: 03.03.2014 Sayı : 2014-11 Toplantıva Katılanlar Toplantıya Katılmayanlar Prof.Dr. Kemal BÜYÜKGÜZEL Prof.Dr. Baki HAZER

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL BEYLERBEYİ İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL BEYLERBEYİ İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ LI HAFTASI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL BEYLERBEYİ İLKOKULU VE ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ Ders Saati 4. Sınıf Orta 1. Sınıf Orta 2. Sınıf Orta 3. Sınıf Orta 4. Sınıf 6 Eylül 2016

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı SAYI: 22 TARİH: 28/05/2013 ÖNCEKİ KARARIN SAYI: 69 TARİH: 25/06/2012 KONU: İlköğretim Kurumları (İlkokul ve Ortaokul) Haftalık Ders Çizelgesinin

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

İLKYAR 2009 Faaliyet Raporu Özet -

İLKYAR 2009 Faaliyet Raporu Özet - İLKYAR 2009 Faaliyet Raporu Özet - Mart başında İstanbul da, gecen hafta da Ankara'da yıllık toplantılarımızı yaptık... Bu akşam da toplantıya katılamayanlara 2009 Faaliyet Raporumuzun kısaca başlıklarını

Detaylı

sınıf Matematik sınıf sınıf 56 test 560 soru Yaprak test 560 soru

sınıf Matematik sınıf sınıf 56 test 560 soru Yaprak test 560 soru 0 soru 0 soru ler er 1 Yaprak Test Yaprak 3 1 1 10 10 soru 93 930 soru Hayat Bilgisi 3 30 soru Hayat Bilgisi 10 10 soru 3 10 100 soru Hayat Bilgisi Fen Bilimleri 30 soru 3 3 Hayat Bilgisi Fen Bilimleri

Detaylı

EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER PROJESİ

EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER PROJESİ EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER PROJESİ 2016-2017 PROJENİN ADI: Bende Varım Öğretmenim PROJENİN AMACI: Öğrencilerimizin; Okul kültürüne uyum sağlaması, Akademik alanda başarılı olması, Sosyal alanda başarılı olması,

Detaylı

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. Rehberlik MB 403 7 3+0 3 3

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. Rehberlik MB 403 7 3+0 3 3 DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS Rehberlik MB 403 7 3+0 3 3 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Türkçe Lisans Zorunlu / Yüz Yüze Dersin Koordinatörü

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Jeoloji Mühendisliği Bölümü. SSP900 Sosyal Sorumluluk Projesi FİNAL Raporu

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Jeoloji Mühendisliği Bölümü. SSP900 Sosyal Sorumluluk Projesi FİNAL Raporu T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Jeoloji Mühendisliği Bölümü SSP900 Sosyal Sorumluluk Projesi FİNAL Raporu ZONGULDAK 2015 I T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Jeoloji

Detaylı

ATATÜRK ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ HERKES OKUSUN DİYE! PROJESİ ATATÜRK ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

ATATÜRK ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ HERKES OKUSUN DİYE! PROJESİ ATATÜRK ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ATATÜRK ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ HERKES OKUSUN DİYE! PROJESİ ATATÜRK ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ HERKES OKUSUN DİYE! PROJESİ YÖNERGESİ 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında okulumuz idaresi ve öğretmenleri tarafından planlanan

Detaylı

IQ PLUS BUTİK EĞİTİM MERKEZİ

IQ PLUS BUTİK EĞİTİM MERKEZİ TÜRKÇE www.ilusegitim.com 0 232 2013 2013 www.ilusegitim.com www.ilusegitim.com 0 232 2013 2013 www.ilusegitim.com 2013 www.ilusegitim.com 0 232 2013 www.ilusegitim.com www.ilusegitim.com 0 232 www.ilusegitim.com

Detaylı

NOTU RAKAMLA SIRA NO YAZIYLA REHBER ÖĞRETİM ELEMANI: YRD. DOÇ. DR. ZERRİN BALKAÇ

NOTU RAKAMLA SIRA NO YAZIYLA REHBER ÖĞRETİM ELEMANI: YRD. DOÇ. DR. ZERRİN BALKAÇ 2014 2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI GRUPLARI Sınıf Grubu Rehber Öğretim Elemanı Okulun Adı Günü 1.Grup Yrd.Doç.Dr. Zerrin BALKAÇ Edirne Atatürk Ortaokulu Cuma-Sabah 2.Grup Yrd.Doç.Dr.

Detaylı

TEOG Sınav Sistemi (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş) Meral ÖZTÜRK GÜNEL Uzm Psikolojik Danışman

TEOG Sınav Sistemi (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş) Meral ÖZTÜRK GÜNEL Uzm Psikolojik Danışman TEOG Sınav Sistemi (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş) Meral ÖZTÜRK GÜNEL Uzm Psikolojik Danışman UYGULAMA 2014-2015 eğitim - öğretim yılından altı ders için 8 inci sınıfta öğretmen tarafından dönemsel

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 21.02.2018 06 2018 06/01-27 Eğitim Bilimleri Enstitüsü Yönetim Kurulu

Detaylı

: Hasan Hüseyin ELVERİŞLİ, İbrahim Ethem ÖZKAN, Abdullah ÜNLÜ, Gökhan GÖKKAYA, Ali ÇETİN

: Hasan Hüseyin ELVERİŞLİ, İbrahim Ethem ÖZKAN, Abdullah ÜNLÜ, Gökhan GÖKKAYA, Ali ÇETİN İL İLÇE PROJENİN ADI PROJEDEN SORUMLU BİRİM PROJE KOORDİNATÖRÜ PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ PROJE EKİBİ : Tekirdağ : Şarköy : Gündem Eğitim : İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü : Zekeriya GÜNEY_Kaymakam : İrfan BALLI_İlçe

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 23.02.2017 05 2017 05/01-24 Eğitim Bilimleri Enstitüsü Yönetim Kurulu

Detaylı

İnşaat Mühendisliğine Giriş (CE 102) Ders Detayları

İnşaat Mühendisliğine Giriş (CE 102) Ders Detayları İnşaat Mühendisliğine Giriş (CE 102) Ders Detayları Ders Adı Ders Dönemi Ders Uygulama Kodu Saati Saati Laboratuar Kredi AKTS Saati İnşaat Mühendisliğine Giriş CE 102 Bahar 1 0 0 1 2.5 Ön Koşul Ders(ler)i

Detaylı

T.C. KUVEYT BÜYÜKELÇİLİĞİ Kuveyt Türk Okulu

T.C. KUVEYT BÜYÜKELÇİLİĞİ Kuveyt Türk Okulu T.C. KUVEYT BÜYÜKELÇİLİĞİ Kuveyt Türk Okulu KUVEYT TÜRK OKULU WEB SİTESİ Kuveyt Türk Okulu Web: http://www.kuveyt.meb.k12.tr/ Twitter: https://twitter.com/kturkishschool Email: 966583@meb.k12.tr 749581@meb.k12.tr

Detaylı

B.E.Ü. EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI VİZE SINAV PROGRAMI

B.E.Ü. EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI VİZE SINAV PROGRAMI 1. SINIF PDR102 Sosyal Antropoloji Yrd.Doç.Dr. Şinasi SÖNMEZ 10.04.2018 10.00 102-103 PDR104 Türkçe II: Sözlü Anlatım Ö.Görevlisi Nuran BAŞOĞLU 4.04.2018 16.00 102-103 PDR106 Atatürk İlkeleri ve Inkılâp

Detaylı

TED KDZ. EREĞLĠ KOLEJĠ

TED KDZ. EREĞLĠ KOLEJĠ 5. SINIF DENEME SINAV TARİHLERİ 6. SINIF DENEME SINAV TARİHLERİ 7. SINIF DENEME SINAV TARİHLERİ 20 OCAK 2015 TEOG DENEME 4 TÜRKÇE 20 OCAK 2015 TEOG DENEME 4 MATEMATİK 20 OCAK 2015 TEOG DENEME 4 DİN KÜL.

Detaylı

ÖZEL ALTIN NESİL İLKOKULU VE ORTAOKULU ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ

ÖZEL ALTIN NESİL İLKOKULU VE ORTAOKULU ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ ÖZEL ALTIN NESİL İLKOKULU VE ORTAOKULU 06-07 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ AY GÜN A/B A/B 4/A 5 A/B/C 6 A/B 7 A/B 8 A/B 7 Pazartesi 8 Salı DENEME DENEME 9 Çarşamba 0 Perşembe DENEME Cuma Türkçe EKİM

Detaylı

KARAR NO: 2016/ Üstten Ders Alma - Merve İŞÇİ: Fakültemiz Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü İlköğretim Matematik

KARAR NO: 2016/ Üstten Ders Alma - Merve İŞÇİ: Fakültemiz Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü İlköğretim Matematik Evrak Tarih ve Sayısı: 14/10/2016-5158 T.C tarihinde saat da Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet KORKMAZ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /01-12

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /01-12 TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 06.01.2017 01 2017 01/01-12 Eğitim Bilimleri Enstitüsü Yönetim Kurulu Enstitü Müdürü Doç. Dr. Hakan KOÇ başkanlığında 06.01.2017 tarihinde saat 10.30 da toplanarak

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİvERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARı

BÜLENT ECEVİT ÜNİvERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARı BÜLENT ECEVİT ÜNİvERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARı Tarih : 27.09.2013 Sayı : 2013-34 Toplantıya Katılanlar Toplantıya Katılmayanlar Prof.Dr. Kemal BÜYÜKGÜZEL Prof.Dr. Baki HAZER

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL BEYLERBEYİ İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL BEYLERBEYİ İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ 1. SINAV HAFTASI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL BEYLERBEYİ İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ Ders Saati 4. Sınıf Orta 1. Sınıf Orta 2. Sınıf Orta 3. Sınıf Orta 4. Sınıf 8 Eylül

Detaylı

altın nesil İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ Türkçe 1 DENEME 1 İnsan Hak. Demokrasi 1

altın nesil İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ Türkçe 1 DENEME 1 İnsan Hak. Demokrasi 1 altın nesil İLKOKULU VE ORTAOKULU 205-206 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ EKİM 20 Salı Türkçe DENEME 27 Salı 2 Pazartesi Demokrasi Türkçe KASIM 3 Salı 4 Çarşamba 5 Perşembe 6 Cuma 9 Pazartesi 0 Salı

Detaylı

B.E.Ü. EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI FİNAL PROGRAMI

B.E.Ü. EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI FİNAL PROGRAMI PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK PROGRAMI 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI FİNAL PROGRAMI PDR102 Sosyal Antropoloji Yrd. Doç. Dr. Canan Tunç Şahin 29.05.2017 14.00 101-102-103 PDR104 Türkçe

Detaylı

Teknik Çizim ve Tasarım (CE 110) Ders Detayları

Teknik Çizim ve Tasarım (CE 110) Ders Detayları Teknik Çizim ve Tasarım (CE 110) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Teknik Çizim ve Tasarım CE 110 Bahar 2 2 0 3 4 Ön Koşul Ders(ler)i Bulunmuyor

Detaylı

Başarı hayattır, hayatı bizimle yaşayın! EDİTÖR YAYINEVİ YAYIN KATALOĞU. TEOG (MOS) ortaöğretim

Başarı hayattır, hayatı bizimle yaşayın! EDİTÖR YAYINEVİ YAYIN KATALOĞU. TEOG (MOS) ortaöğretim Başarı hayattır, hayatı bizimle yaşayın! EDİTÖR YAYINEVİ 2017-2018 YAYIN KATALOĞU İLKOKUL ortaokul TEOG (MOS) ortaöğretim YGS LYS 2 2017-2018 Editör Yayınevi Yayın Tanıtım Kataloğu 1. SINIF KİTAPLARI 5.

Detaylı

AIT181 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I. İnkılap Tarihi I. ISL105 Genel Muhasebe (Yrd.Doç.Dr. Gülay İRAK)

AIT181 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I. İnkılap Tarihi I. ISL105 Genel Muhasebe (Yrd.Doç.Dr. Gülay İRAK) 2016-2017 GÜZ DÖNEMİ HAFTALIK DERS PROGRAMI (1. SINIF- NORMAL ÖĞRETİM 2104 NOLU PROGRAM) (Okt. Murat DEDE) (Okt. Murat DEDE) (Okt. C. Can ÇAKMAKÇI) (Okt. C. Can ÇAKMAKÇI) AIT181 Atatürk İlkeleri ve İnkılap

Detaylı

B.E.Ü. EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI FİNAL PROGRAMI

B.E.Ü. EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI FİNAL PROGRAMI 1. SINIF PDR102 Sosyal Antropoloji Yrd. Doç. Dr. Canan Tunç Şahin 12.06.2017 14.00 203 PDR104 Türkçe II: Sözlü Anlatım Okt. Nuran Başoğlu 16.06.2017 16.00 201-203 PDR106 Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi

Detaylı

Değerlendirme Sınavı 2-5. Sınıf CEVAP ANAHTARI

Değerlendirme Sınavı 2-5. Sınıf CEVAP ANAHTARI Değerlendirme Sınavı 2-5. Sınıf Türkçe C C B B A D B D A C A B A C D Matematik C D B D A D C A A D D C B A B Fen Bilimleri C D A B B C A D B C C D A D B Sosyal Bilgiler D C A C B A C D B B D D A B B İngilizce

Detaylı

D. KODU DERSİN ADI AKTS TUK SORUMLUSU EGT5037 Program Geliştirme ve Değerlendirme Yrd. Doç. Dr. Mustafa ERSOY

D. KODU DERSİN ADI AKTS TUK SORUMLUSU EGT5037 Program Geliştirme ve Değerlendirme Yrd. Doç. Dr. Mustafa ERSOY T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ENSTİTÜ KURULU TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 17.06.2016 03 2016 03/01 0? Enstitü Kurulumuz 17.06.2016 tarihinde Enstitü

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 23.08.2016 Toplantı Sayısı : 020 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2016/020-01: 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında yeni

Detaylı

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS Türk Dili II TD 102 2. 2+0 2 2 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Türkçe Lisans Zorunlu / Yüz Yüze Dersin Koordinatörü

Detaylı

GİRESUN OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ 2013 YILI OKUL GELİŞİM PLANI

GİRESUN OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ 2013 YILI OKUL GELİŞİM PLANI Sıra No Stratejik Amaç No GİRESUN OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ 2013 YILI Hedef No 1 1 1 Çalışmanın Adı Faaliyet 1.2.1:12.sınıf öğrencilerine yönelik öğrenci koçluğu uygulaması. OKUL GELİŞİM PLANI

Detaylı

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2013-2014 GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2013-2014 GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2013-2014 GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI Saati Bölümü Dersin Adı Öğretim Üyesi Derslik Fen Bilgisi Öğretmenliği Fen Öğretimi Lab. Uygulamaları I - A Doç.

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Eylül 2015 günlü, 318 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Eylül 2015 günlü, 318 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Eylül 2015 günlü, 318 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 318 sıra sayılı toplantısı 14 Eylül 2015

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Evrak Tarih ve Sayısı: 16/03/2017-E.15643 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sayı :41253376/050.02/ Konu :Yönetim Kurulu Kararları - 16.03.2017 Tarihli DAĞITIM Meslek

Detaylı

NAMIK KEMAL ORTAOKULU

NAMIK KEMAL ORTAOKULU T.C. ÇİNE KAYMAKAMLIĞI NAMIK KEMAL ORTAOKULU -SOSYAL OKUL, SOSYAL İNSAN- 2014 201 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2014 201 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI NAMIK KEMAL ORTAOKULU PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK HİZMETLERİ ÇERÇEVE

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLAMALAR : -Çalışma takviminde yapılacak olan değişiklikler, www.trabzon.meb.gov.tr adresinde ilan edilecektir. -Bu çalışma

Detaylı

EĞİRDİR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI I. DÖNEM I. SINAV PROGRAMI

EĞİRDİR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI I. DÖNEM I. SINAV PROGRAMI 6. ders 2. ders 6. ders 2. ders 6. ders 2. ders 6. ders 2. ders 1. EĞİRDİR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI I. DÖNEM I. SINAV PROGRAMI 11/14/2016 11/15/2016 11/16/2016 11/17/2016

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : TÜRKÇE 2 Ders No : 0010080034 : 2 Pratik : 0 Kredi : 0 ECTS : 2 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim Dili Öğretim Tipi Ön Koşul

Detaylı

Tez Savunma Sınav Jürileri Jüri Üyeliği Asil Üye (Danışman)

Tez Savunma Sınav Jürileri Jüri Üyeliği Asil Üye (Danışman) 1 4 2 5 3 6 Enstitümüz Yönetim Kurulu, Enstitü Müdürü başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar 01: Matematik Anabilim Dalı Ortak Tezli Yüksek Programına kayıtlı aşağıda bilgileri verilen

Detaylı

Geoteknik Mühendisliğinde Bilgisayar Uygulamaları (CE 454) Ders Detayları

Geoteknik Mühendisliğinde Bilgisayar Uygulamaları (CE 454) Ders Detayları Geoteknik Mühendisliğinde Bilgisayar Uygulamaları (CE 454) Ders Detayları Ders Adı Ders Dönemi Ders Kodu Saati Uygulama Saati Laboratuar Kredi AKTS Saati Geoteknik Mühendisliğinde Bilgisayar Uygulamaları

Detaylı

8 ilçede 13 adet bilgievi bulunmaktadır. 19.738 adet öğrenci kayıtlı olarak hizmetlerden faydalanmaktadır. Bilgievlerinde Bilgi Destek Programı ve

8 ilçede 13 adet bilgievi bulunmaktadır. 19.738 adet öğrenci kayıtlı olarak hizmetlerden faydalanmaktadır. Bilgievlerinde Bilgi Destek Programı ve 8 ilçede 13 adet bilgievi bulunmaktadır. 19.738 adet öğrenci kayıtlı olarak hizmetlerden faydalanmaktadır. Bilgievlerinde Bilgi Destek Programı ve Kulüp Faaliyetleri yapılmaktadır. Bilgi Destek Programı

Detaylı

B.E.Ü. EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV

B.E.Ü. EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV B.E.Ü. EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK PROGRAMI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV 1. SINIF PDR102 Sosyal Antropoloji Yrd.Doç.Dr. Şinasi SÖNMEZ 22.06.2018

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Enstitü Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 20.12.2017 46 505-517 505 Matematik ve Anabilim Dalı Biyoloji Bilim Dalı

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 14/10/ /4

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 14/10/ /4 Üniversitemiz Senatosu 14/10/2011 Cuma Günü saat 16.00 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki

Detaylı

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ İçindekiler Yeni Yıla Başlarken... 2 Okul Aile Birliğimize Teşekkür Ederiz... 2 Eğitimde İzlerimiz... 3 Aralık Ve Ocak Ayı Etkinlik Takvimimiz... 7 Matematiğe Dokunmak... 8 Sevgili Ege Sağlam ın Resim

Detaylı

B.E.Ü. EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ. PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI FİNAL PROGRAMI

B.E.Ü. EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ. PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI FİNAL PROGRAMI 1. SINIF PDR101 Psikolojiye Giriş Yrd.Doç. Birsen ŞAHAN 4.01.2018 10.00 201-202 PDR103 Fizyolojik Psikoloji Yrd.Doç.Dr. İbrahim TAŞ 2.01.2018 11.00 202-203 PDR105 Türkçe I: Yazılı Anlatım Okutman NURAN

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 25/01/2017 TOPLANTI SAYISI : 2017/05 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitü Yönetim Kurulu 25/01/2017 Çarşamba günü Enstitü Müdürü Prof.Dr.

Detaylı

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. Bitirme Çalışması 1 YDA

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. Bitirme Çalışması 1 YDA DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS Bitirme Çalışması 1 YDA 409 7 2+2 3 4 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Almanca Lisans Zorunlu / Yüz Yüze Dersin

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü. SSP900 Sosyal Sorumluluk Projesi GENÇ GENETİKÇİLER

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü. SSP900 Sosyal Sorumluluk Projesi GENÇ GENETİKÇİLER BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü SSP900 Sosyal Sorumluluk Projesi GENÇ GENETİKÇİLER 2015-2016 Güz Dönemi SSP900 SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ Projenin

Detaylı

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2015-2016 Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 9,10,11 ve 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN 2015-2016 EĞİTİM

Detaylı

2013-2014 ÖĞRETİM YILI İTÜ TÜRK MUSİKİSİ DEVLET KONSERVATUARI YARI ZAMANLI MİNİ KONSERVATUAR PROGRAMI BAŞVURU KILAVUZU

2013-2014 ÖĞRETİM YILI İTÜ TÜRK MUSİKİSİ DEVLET KONSERVATUARI YARI ZAMANLI MİNİ KONSERVATUAR PROGRAMI BAŞVURU KILAVUZU 2013-2014 ÖĞRETİM YILI İTÜ TÜRK MUSİKİSİ DEVLET KONSERVATUARI YARI ZAMANLI MİNİ KONSERVATUAR PROGRAMI BAŞVURU KILAVUZU İÇİNDEKİLER SAYFA NO MİNİK MÜZİSYENLER İÇİN BİLGİLER 1 KİMLER BİZE KATILABİLİR? 1

Detaylı

Kapadokya Üniversitesi Rektörlüğünce 12 Aralık 2018 Tarihinde İlan Edilen Öğretim Elemanı Alımına İlişkin Değerlendirme Sonuçları

Kapadokya Üniversitesi Rektörlüğünce 12 Aralık 2018 Tarihinde İlan Edilen Öğretim Elemanı Alımına İlişkin Değerlendirme Sonuçları Üniversitemiz Kapadokya Meslek Yüksekokulu birimlerinde istihdam edilmek üzere 12.12.2018 tarihinde ilan edilen kadrolar için aynı yönetmeliğin 10. maddesi uyarınca ön değerlendirme sonuçlarına göre Hukuk

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ :03/05/2017 TOPLANTI SAYISI :2017/17 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitü Yönetim Kurulu 03/05/2017 Çarşamba günü Enstitü Müdürü Prof.Dr. Mehmet

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları

Detaylı

2014-2015 BAHAR DÖNEMİ FİNAL PROGRAMI

2014-2015 BAHAR DÖNEMİ FİNAL PROGRAMI 2014-2015 BAHAR DÖNEMİ FİNAL PROGRAMI Ders Kodu Ders Adı Öğretim Elemanı Ünvanı / Adı Dersin Açıldığı Bölüm/Bölümler Öğrenci sayısı Gün Başlangıç Saati Bitiş Saati Derslik BES102 Beslenme İlkeleri II Yrd.Doç.Dr.Funda

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/010 01: Bülent Ecevit Üniversitesinin ev sahipliğinde 3-5 Mayıs 2012 tarihlerinde Zonguldak ta gerçekleştirilecek olan, FENBİLKON-4 Fen Bilimleri Enstitü Müdürleri Konsey toplantısı için Enstitümüze

Detaylı

T.C. SAKARYA VALİLİĞİ SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. SAKARYA VALİLİĞİ SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SAKARYA VALİLİĞİ SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ÇALIŞMA TAKVİMİ HAZIRLAMA KOMİSYONU Ahmet ALTIN Harun DOĞAN Cenk KOCA İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/022 01: Afyon Kocatepe Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi (BAPK) tarafından Bilimsel Araştırma Projelerinden faydalanmak için Enstitümüz anabilim dalları tarafından

Detaylı

İLKOKUL AKRAN VE SİBER ZORBALIĞA KARŞI

İLKOKUL AKRAN VE SİBER ZORBALIĞA KARŞI İLKOKUL AKRAN VE SİBER ZORBALIĞA KARŞI Akran ve siber zorbalık durumlarıyla çocuklarımız son dönemlerde daha fazla karşı karşıya kalmaktadır. Bu doğrultuda 3.sınıf öğrencilerimize İlkokul Rehber Öğretmeni

Detaylı

Temel Mühendisliği (CE 328) Ders Detayları

Temel Mühendisliği (CE 328) Ders Detayları Temel Mühendisliği (CE 328) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Uygulama Saati Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Temel Mühendisliği CE 328 Güz 3 0 0 3 5 Ön Koşul Ders(ler)i CE 311 Zemin Mekaniği

Detaylı

TARİH: 26.08.2015 NO: 89

TARİH: 26.08.2015 NO: 89 Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN Rektör Hukuk Fakültesi Dekanı (Tedviren) Prof. Dr. Davut TURAN Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep YEŞİL DUYMUŞ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan ABAY

Detaylı

T.C. KÜTAHYA VALİLİĞİ LALA HÜSEYİN PAŞA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. Okulumuzdan haberler "AİLEMLE OKUYORUM" PROJESİ "AİLEMLE OKUYORUM" PROJESİ

T.C. KÜTAHYA VALİLİĞİ LALA HÜSEYİN PAŞA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. Okulumuzdan haberler AİLEMLE OKUYORUM PROJESİ AİLEMLE OKUYORUM PROJESİ T.C. KÜTAHYA VALİLİĞİ LALA HÜSEYİN PAŞA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Okulumuzdan haberler "AİLEMLE OKUYORUM" PROJESİ "AİLEMLE OKUYORUM" PROJESİ KÜTAHYA MERKEZ LALA HÜSEYİN PAŞA İLKOKULU DAHA ÇOK KİTAP OKUYAN İSTİKLAL

Detaylı

EK-1. KİTAPSEVERLER KULÜBÜ İŞLEYİŞ ESASLARI VE YILLIK ÇALIŞMA ÇERÇEVE PLANI

EK-1. KİTAPSEVERLER KULÜBÜ İŞLEYİŞ ESASLARI VE YILLIK ÇALIŞMA ÇERÇEVE PLANI KASIM EK-1. KİTAPSEVERLER KULÜBÜ İŞLEYİŞ ESASLARI VE YILLIK ÇALIŞMA ÇERÇEVE PLANI KİTAPSEVERLER KULÜBÜ İŞLEYİŞ ESASLARI VE YILLIK ÇALIŞMA ÇERÇEVE PLANI 1. Kitapseverler Kulübüne gönüllü öğrenci seçiminin

Detaylı

final in başarı geleneği final temel liseleri ile sürüyor...

final in başarı geleneği final temel liseleri ile sürüyor... Sevgili öğrenciler, değerli veliler... Dershanelerin dönüşüm sürecini kamuoyundan takip ettiniz. Biz de final dergisi dershaneleri olarak artık final liseleri ne dönüşüyoruz. final liseleri Hiçbir başarı

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 03.03.2017 06 2017 05/01-21 Eğitim Bilimleri Enstitüsü Yönetim Kurulu

Detaylı

EK - 4A ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Burak Yasin YILMAZ İletişim Bilgileri Adres

EK - 4A ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Burak Yasin YILMAZ İletişim Bilgileri Adres EK - 4A ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Burak Yasin YILMAZ İletişim Bilgileri Adres : Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Programları ve Öğretim ABD Meşelik Yerleşkesi

Detaylı

ÇÜNÜR ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI

ÇÜNÜR ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Sıra No ÇÜNÜR ORTAOKULU 2018 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Ay Planlanan Çalışmalar Açıklamalar 1. Beslenme ve Hareketli Yaşam İçin "Çekirdek Eylem Ekibi"nin

Detaylı

KİTAP OKUYORUM OKUTTURUYORUM PROJESİ

KİTAP OKUYORUM OKUTTURUYORUM PROJESİ KİTAP OKUYORUM OKUTTURUYORUM PROJESİ PROJENİN ADI: KİTAP OKUYORUM OKUTTURUYORUM PROJENİN AMAÇLARI: Genel Amaç(lar): Projenin temel amacı, Gaziosmanpaşa ilçesindeki dört lise ve altı imam hatip ortaokuldaki

Detaylı

Özel Tarkmanças Ermeni İlkokulu 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı 4. SINIF 1. DÖNEM SINAV TARİHLERİ DERS 1. YAZILI 2. YAZILI 3. YAZILI

Özel Tarkmanças Ermeni İlkokulu 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı 4. SINIF 1. DÖNEM SINAV TARİHLERİ DERS 1. YAZILI 2. YAZILI 3. YAZILI Özel Tarkmanças Ermeni İlkokulu 4. SINIF 1. DÖNEM SINAV LERİ 1. YAZILI 2. YAZILI 3. YAZILI SOSYAL BİLGİLER 16 Kasım 2015 11 Ocak 2016 MATEMATİK 03 Kasım 2015 08 Aralık 2015 12 Ocak 2016 FEN VE TKN. 05

Detaylı

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2013-2014 BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2013-2014 BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2013-2014 BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI SAAT BÖLÜM DERS ÖĞRETİM ÜYESİ DERSLİK Fen Bilgisi Öğretmenliği Fen Öğretimi Lab. Uygulamaları - A Doç. Dr.

Detaylı

T.C. ŞANLIURFA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YEDİTAŞ İLK/ORTAOKULU

T.C. ŞANLIURFA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YEDİTAŞ İLK/ORTAOKULU T.C. ŞANLIURFA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YEDİTAŞ İLK/ORTAOKULU YEDİTAŞ İLK/ORTAOKULU 201-2019 STRATEJİK PLANI YIL SONU FAALİYET RAPORU Stratejik Amaç : 1 Stratejik Hedef :1.1 Fiziki Durum Okulun

Detaylı

ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI TARİH KONU SORUMLU

ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI TARİH KONU SORUMLU ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI AY TARİH KONU SORUMLU EKİM EYLÜL AĞUSTOS 01.07.2015 14.08.2015 Okulda çalışan veya çalışacak personelden görevden ayrılan ya da

Detaylı

ÖZEL ALTIN NESİL İLKOKUL - ORTAOKUL ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ

ÖZEL ALTIN NESİL İLKOKUL - ORTAOKUL ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ ÖZEL ALTIN NESİL İLKOKUL - ORTAOKUL 07-08 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ A/B 3 A/B 4 A/B 5 A/B 6 A/B/C 7 A/B 8 A/B EYLÜL 9 Salı DENEME DENEME DENEME DENEME 0 Salı DENEME 7 Salı DENEME EKİM 3 Pazartesi

Detaylı

Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. Değerli Velilerimiz,

Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. Değerli Velilerimiz, Bu hafta, Dünya Çocuk Hakları gününü ve Öğretmenler Gününü kutladık. Bu günlerin anlam ve önemi için farklı etkinlikler yaptık.

Detaylı

SPOR İÇİN BİSİKLET SAĞLIK İÇİN HAREKET PROJESİ

SPOR İÇİN BİSİKLET SAĞLIK İÇİN HAREKET PROJESİ T.C. 19 MAYIS KAYMAKAMLIĞI Atatürk Ortaokulu Müdürlüğü SPOR İÇİN BİSİKLET SAĞLIK İÇİN HAREKET PROJESİ HAZIRLAYAN: 19 MAYIS ATATÜRK ORTAOKULU Hasan KAYA- Okul Müdürü Özgür CİNEL - Beden Eğitimi Öğretmeni

Detaylı

BAHAR DÖNEMİ ERASMUS PLUS HAREKETLİLİK FAALİYETİ BAŞVURU YETERLİLİK ve YERLEŞTİRME LİSTESİ

BAHAR DÖNEMİ ERASMUS PLUS HAREKETLİLİK FAALİYETİ BAŞVURU YETERLİLİK ve YERLEŞTİRME LİSTESİ 2016-2017 BAHAR DÖNEMİ ERASMUS PLUS HAREKETLİLİK FAALİYETİ BAŞVURU YETERLİLİK ve YERLEŞTİRME LİSTESİ BİRİM STAJ HAREKETLİLİĞİ Sınav Tarihi Bölüm - 03-04.11.2016-07-08.11.2016 No Öğrencinin Adı-Soadı Sınıfı

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KTS ÇALIŞMA RAPORLARI GÖYNÜK İMAM HATİP ORTAOKULU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KTS ÇALIŞMA RAPORLARI GÖYNÜK İMAM HATİP ORTAOKULU 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KTS ÇALIŞMA RAPORLARI GÖYNÜK İMAM HATİP ORTAOKULU Bolu/Göynük 2018 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KTS ÇALIŞMA RAPORLARI A. EKİM AYI YAPILAN FAALİYETLER 1-

Detaylı

2) Lineer olmayan denklem çözümlerini bilir 1,2,4 1

2) Lineer olmayan denklem çözümlerini bilir 1,2,4 1 DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS Numerik Analiz BIL222 4 3+0 3 5 Ön Koşul Dersleri Yok Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Türkçe Lisans Zorunlu / Yüz Yüze Dersin

Detaylı

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN ODTÜ ÜLKEMLİ MATEMATİKÇİ ÖDÜLÜNÜ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN ELİNDEN ALDI 21 Mart 2015 tarihinde ODTÜ Ülkem Koleji nin ev sahipliğinde Kanguru Matematik Sınavı yapıldı. Sınavda ilk

Detaylı

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ ANABİLİM DALI GÜZ DÖNEMİ HAFTALIK DERS PROGRAMI

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ ANABİLİM DALI GÜZ DÖNEMİ HAFTALIK DERS PROGRAMI NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ ANABİLİM DALI 2016 2017 GÜZ DÖNEMİ HAFTALIK DERS PROGRAMI 1.SINIF PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 1 08:30 09:15 2 09:30

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

T.C. KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ TEMEL EĞİTİM BÖLÜMÜ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ ANABİLİM DALI BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI

T.C. KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ TEMEL EĞİTİM BÖLÜMÜ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ ANABİLİM DALI BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI T.C. KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ TEMEL EĞİTİM BÖLÜMÜ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ ANABİLİM DALI 2016-2017 BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI SINIF ÖĞRETMENLİĞİ I-A Temel Matematik II 1 2 Yrd. Doç.Dr Nilgün GÜNBAŞ

Detaylı

ÜNİVERSİTELERARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAME

ÜNİVERSİTELERARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAME ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ÜNİVERSİTELERARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAME Konu: Üniversitede Engelli Olmak, Dezavantaj yaşayan üniversite öğrencilerinin öğrenim

Detaylı

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU IĞDIR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2015-2016 GÜZ DÖNEMİ FİNAL PROGRAMI ÖNEMLİ HATIRLATMA: PROGRAMDA YER ALMAYAN GEÇMİŞ YILLARA AİT TEKRAR DERSLERİNİN SINAV TARİHLERİNİ ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ

Detaylı

Yapı Analizi (CE 321) Ders Detayları

Yapı Analizi (CE 321) Ders Detayları Yapı Analizi (CE 321) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Yapı Analizi CE 321 Bahar 3 0 0 3 5 Ön Koşul Ders(ler)i CE 204 Malzeme Mekaniği Dersin

Detaylı

O L U R../02/2018 Okul Müdürü

O L U R../02/2018 Okul Müdürü .. İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ NE 2017-2018 öğretim yılı 2.Dönem 3.Sınıflar zümre öğretmenler kurulu toplantısını../02/2018 saat 14.45 de Müdür Yardımcısı..... başkanlığında aşağıdaki gündemle yapmak istiyoruz.

Detaylı

Yapı Malzemeleri (CE 210) Ders Detayları

Yapı Malzemeleri (CE 210) Ders Detayları Yapı Malzemeleri (CE 210) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Yapı Malzemeleri CE 210 Bahar 3 2 0 4 7 Ön Koşul Ders(ler)i Bulunmuyor Dersin Dili

Detaylı

FMV ÖZEL ERENKÖY IŞIK İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM SINAV TAKVİMİ

FMV ÖZEL ERENKÖY IŞIK İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM SINAV TAKVİMİ FMV ÖZEL ERENKÖY IŞIK İLKOKULU VE ORTAOKULU 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM SINAV TAKVİMİ Ay Tarih 4. SINIF 5.SINIF 6.SINIF 7.SINIF 8.SINIF 10 Şubat Pazartesi 11 Şubat Salı 12 Şubat Çarşamba 13

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, 10 Kasım Atatürk ü Anma Günü töreni hazırlıkları, ortaokul öğrencilerimizin 1. deneme

Detaylı

Temel Mekanik II - Dinamik (CE 202) Ders Detayları

Temel Mekanik II - Dinamik (CE 202) Ders Detayları Temel Mekanik II - Dinamik (CE 202) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Temel Mekanik II - Dinamik CE 202 Bahar 3 0 0 3 6 Ön Koşul Ders(ler)i

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 352 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı