NENE HATUN ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. OKUL AİLE BİRLİĞİ Okul Servis Kiralama Duyurusu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "NENE HATUN ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. OKUL AİLE BİRLİĞİ Okul Servis Kiralama Duyurusu"

Transkript

1 NENE HATUN ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ Okul Servis Kiralama Duyurusu Eğitim-öğretim yılında okulumuz öğrencilerini taşıyacak servislerin belirlenmesine yönelik ihale yapılacaktır. İhaleye katılmak isteyen kişilerin okul aile birliğine 14 Temmuz 2017 mesai bitimine kadar başvurmaları önemle rica olunur. Taşıma işlemi kiralama duyurusunun geniş metni ektedir. MADDE: 1 a) Taşımacı araçlarını, Karayolları Trafik kanunu, Karayolu Taşıma Yönetmeliği ve 28 Ağustos 2007 tarih ve sayılı Resmi Gazete de yayınlanan Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği nin 4. Maddesinde belirtilen özelliklere ve mevcut tüm mevzuat ile sözleşme süresince yürürlüğe girecektüm yasal yükümlülüklere uygun bulunduracak komisyonun/okulun her zaman bu uygunluğu denetlemesine/denetletmesine açık tutacaktır. b) Herhangi bir nedenle servis araçlarının bir veya birkaçı hizmet dışı kalması halinde, hizmetin devamlılığının sağlayacak şekilde sözleşme şartlarına uygun aracı derhal temin edecektir. Araçlarda değişiklik olması halinde durum, 24 saat içinde okul yönetimi/ komisyona bildirilerek yeni araca ait bilgi ve belgeler ibraz edilecektir. c) Tüm servis araçlarının, Karayolları Trafik Yönetmeliği ve Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliğine uygun olarak emniyet düzenlerini sağlamayı, gerekli donanımı ve trafik kurallarına uygun her türlü tertibatı temin edecektir. Servis araçlarında ısıtma ve soğutma istemi çalışır durumda olacaktır. Araç kapıları otomatik olarak açılıp kapanacaktır. d) Araçlar için ilgili belediyelerden "özel izin belgesi" alacaktır. (belgesi olmayan araçların okul servis aracı olarak kullanılmasına izin verilmeyecektir.) e) Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliğinin maddelerinde öngörülen okul servis araçlarına zorunlu mali sorumluluk sigortası ile taşınan her öğrenci için ferdi kaza sigortası yaptıracaktır. f) Tüm servis araçlarında, taşınan öğrencilerin adı-soyadı, kan grupları. Veli adları, ev ve iş yeri adresleri ve telefon numaralarının gösterir bir listeyi araçta sürekli olarak bulunduracaktır. Veli ile taşımacı arasında taşıma sözleşmesi düzenlenirken, ilgili araçta görev yapacak şoförün telefon numaraları veliye verilecektir. Şoförün herhangi bir sebeple değişmesi halinde, yeni şoföre ait bilgi ve belgeler 24 saat içinde okul yönetimi/komisyona ibraz edilecek, yeni personelin telefon numaraları derhal veliye bildirilecektir. Ayrıca taşımacı, servis araçlarının okula gelişi ve ayrılışı süresince, okulda bir koordinatör bulunduracaktır. Koordinatör, araçların okul içindeki düzeni ile araç geliş gidişlerinde oluşabilecek aksaklıkların çözümünde veli ile okul yönetimi arasında koordinasyonu sağlayacak ve aksaklığın giderilmesi için gerekli önlemleri almaktan sorumlu olacaktır. Koordinatörün telefon numarası veli ile sözleşme imzalanırken veliye verilecek ve bu numara eğitim öğretim yılı boyunca değiştirilmeyecektir.

2 g) Taşımacı öğrenci velileri ile servis sözleşmesi imzalayacak, sözleşme imzalamamış öğrencileri taşımayacak, ödemeleri de sözleşmede belirtilen süreler içinde veliden talep edecektir. ( Veli ile taşımacı arasında imzalanan sözleşmede belirtilen süre içinde ödeme yapmayan velinin öğrencisine verilen hizmet durdurulabilecektir.) öğrencinin okuldan ayrılması durumunda tahsil edilmiş ancak karşılığında hizmet verilmemiş olan miktarı veliye ödemekle yükümlüdür. h) Taşımacı, adına tescilli taşıtların koltuk sayısı taşınacak toplam öğrenci sayısının 1/5 den fazla olduğunu gösteren ayrıntılı ve onaylı listeyi komisyona teslim edilecektir. i) Taşımacı, okul öğrencilerinin katılacağı kültürel ve sportif faaliyetler veya diğer etkinlikler için Burdur içinde kullanılmak üzere ücretsiz taşıma hizmeti verecektir. j) Öğrenci taşımacılığı ile ilgili ortaya çıkabilecek her türlü sorunu, kesinlikle öğrencilerle muhatap olmadan, doğrudan okul yönetimi/komisyon/veli marifetiyle çözmeye çalışacak, imzalanacak sözleşmede yer alan hükümlere göre hareket edecektir. k) Araçların herhangi bir şekilde karıştığı kaza, trafik suçları, yasaların ihlali gibi hususlarda, doğrudan araç şoförü/işleten sorumlu olacaktır. (Bu konuda ilgili mevzuat hükümleri saklıdır.) l) Servis araçları hangi nedenle olursa olsun- geç kaldıklarında öğrenciler kendilerini alma noktasında en fazla 10 (on) dakika bekledikten sonra taksi/dolmuş/otobüs ile okula geldiklerinde okulda bulunan servis görevlisi tarafından taksi/dolmuş/otobüs ücreti nakden öğrenciye/veliye ödenecektir. m) Servis aracının seferi sırasında herhangi bir gecikme olması durumunda, derhal okul yönetimine/komisyona/veliye bilgi verilecek ve gerekli önlemler taşıması tarafından alınacaktır. n) Araçların günlük iç ve dış temizliğine gereken özen gösterilecek, periyodik bakımları aksatılmadan yapılacaktır. ŞOFÖRÜN GÖREV SORUMLULUKLARI İLE ŞOFÖRDE ARANACAK NİTELİKLER: MADDE 2 a) Servisi şoförleri okul servis araçları hizmet yönetmeliğinin 8. Maddesinde belirtilen özelliklere sahip, araçlarının her türlü bakım ve emniyetinden sorumlu, saç, sakal tıraşlı, temiz kıyafetle hizmet verecekler, şoförler taşımacı ve okul yönetimi tarafından tespit edilecek tek tip kıyafet giyecek ve öğrencilerle uygun şekilde muhatap olacaklar, saygı sınırlarını aşmayacaklardır. b) Servis şoförleri öğrenciler araçta iken sigara içmeyecekler ve serviste zorunlu bilgilendirme dışında görüntü ve ses sistemlerini kullanmayacaklardır. c) Öğrenciler, adreslerinden veya veli sözleşmelerinde belirtilen noktalardan alınıp adreslerine bırakılacaktır Özel izin Belgesinde belirlenen güzergâh dışına çıkarılmayacaktır. d) Öğrencilerin ikamet adreslerinde yıl içerisinde değişiklik olduğu takdirde öğrenci sayısına göre güzergâhlarda çalıştırılan araçlar arasında koordinasyonu komisyon tarafından en uygun şekilde yer değişikliği yapılabilecektir.

3 e) Bakanlık ya da Valilik tarafından mesai/eğitim saatleri değiştirildiği takdirde taşımacı değişen saat uygulamasına aynen uyacaktır. f) Öğrencilerin araçlara binmesi ve inmesi sırasında, trafikteki araçların öğrenciler için tehlike oluşturmayacak şekilde duraklaması sağlanacaktır. g) Okul servis araçları; okula uzaklık, coğrafi ve iklim şartları dikkate alınarak öğrencileri ders başlangıcından en az 15 dakika önce okula teslim edecek, öğrenci evden daha erken alınarak okula erken bırakılmayacaktır. Öğrenciler durakta 10 dakikadan fazla bekletilmeyecektir. Şoförler, belirlenen ilk durak hareket saatlerine, hız limitlerini göz önünde bulundurarak uyacak, hangi gerekçe ile olursa olsun şehir içi 50 Km ve şehir dışı 80 Km, otoyolda 90 Km. olan hız limitlerini aşmayacaklardır, şoför ders çıkışında okuldan ayrılmadan önce isim listesine göre, taşınacak öğrenci ve diğer personeli kontrol edecek, eksiklik olması halinde çıkış yapılmayacaktır. Ayrıca, ders bitiminde okuldan bekletilmeden alınarak evlerine dönmeleri konusunda aksaklığa meydan verilmeyecektir. h) Servis araçlarında ayakta, yönetmelikte belirlenenden fazla ve taşıma sınırı üzerinde öğrenci taşınmayacak, taşınacaklar dışında kimse bindirilmeyecek, seyir halinde araç kapıları kesinlikle açılmayacak ve açık bulundurulmayacaktır. i) Taşımacı komisyonun yazılı onayı olmadıkça bu sözleşmeyle dayalı hak ve yükümlülüklerini hiç kimseye temlik, devir ve ciro edemeyecek, isim ve unvan değişikliği yapmayacaktır. j) Geçici olarak el konulmuş olsa bile ehliyetleri iptal edilen şoförlerin sözleşmeleri iptal edilecektir. k) Araç şoförleri 60 yaştan büyük 25 yaştan küçük olmayacaktır. l) Şoförler Türk Ceza kanununun 103, 104, 109, 188, 190, 191, 227 ve 5326 sayılı kabahatler kanununun 35. Maddelerindeki suçlardan affa uğramış olsa bile hüküm giymemiş olması, m) ) Okul servis araçlarını kullanan şoförler; a) Sorumlu ve yetkili olduğu hizmetin niteliklerine sahip olmak, b) Şoförler; E Sınıfı Sürücü Belgesi için 3 yıllık, B Sınıfı Sürücü Belgesi için 5 yıllık sürücü belgesine sahip olmak, c) (Değişik bend: /27021 RG) Şoförler, son beş (5) yıl içerisinde; bilinçli taksirli olarak ölümlü trafik kazalarına karışmamış olmak, alkollü olarak araç kullanma ve hız kurallarını ihlal nedeniyle, sürücü belgeleri birden fazla geri alınmamış olmak, d) Taşıma işini gerçekleştiren şoförlerin kılık ve kıyafetinin düzenli olması, temiz ve bakımlı olması, Bu maddede belirtilen şartlara uymayanların özel izin belgesi, söz konusu belgeyi düzenleyen kurum tarafından iptal edilir.

4 ÖZEL HÜKÜMLER MADDE 3 a) Taşımacı acil durumda kullanılmak üzere okulda bir araç bulunduracaktır. b) Taşımacı yoğunluk gösteren semtlere gerektiğinde ilave araç sağlayacaktır. c) Servis araçları okula geldiğinde, öğrenciler servisten derhal indirilecek araçta kalmalarına müsaade edilmeyecektir. Okuldan çıkış saatinden önce de servis araçlarının kapıları erken açılarak öğrencilerin akşam törenleri sırasında araçlarda oturmaların izin verilmeyecektir. d) Okul yönetimince belirlenen amblem ve okul ismi servis araçlarına asılacaktır. e) Okul yönetimi tarafından taşımacıya okulla, velilerle ve öğrencilerle iletişimlerini sağlamak için uygun bir yer gösterilecektir. f) Şoförler okul binaları içinde zaman geçirmeyecek, okul kantin ve lavabolarını kullanmayacaktır. g) Öğrenci taşıma hizmetleri okul yönetimi ve komisyon ile taşımacı arasında asıl/alt işveren ilişkisi oluşturmayacaktır. Bu nedenle taşımacı tarafından çalıştırılan şoför ve rehber personele ait ücret, vergi, sigorta primi ile diğer hak ve ücretler taşımacı tarafından ödenecek, sözleşmeden doğacak her türlü resim ve harçlar taşımacıya ait olacaktır. h) Servis araçları öğrencileri boşalttıktan sonra okul alanını terk edecektir. KOMİSYONA TESLİMİ GEREKEN BELGELER: MADDE 4 a) Taşımacının kendisine ait Ticaret sicil kaydı ile onaylı vergi levhası örneği ile vergi ve prim borcu bulunmadığını gösterir belge, b) Tebligat için adres beyanı; Ayrıca irtibat için telefon numarası ve faks numarası ile elektronik posta adresi. c)mevzuat gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası Belgesi. d) Gerçek kişi olması halinde, ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, Ticaret ve/veya Sanayi Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge. e) Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge. f) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri g) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi. h) Tüzel kişi olması halinde, ilgilisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya

5 kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri. i) 4734 sayılı Kanunun 10 uncu maddesinin (a), (b), (c), (d), (e), (g) ve (i) bentlerinde sayılan durumlarda olunmadığına ilişkin belgeler dosyaya konacaktır. j) Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi. k) İsteklinin ortak girişim olması halinde, şekli ve içeriği Şartnamede belirlenen iş ortaklığı beyannamesi. l) Yerli istekli olunduğuna ilişkin Hizmet Alım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde belirtilen belgeler. m) İhale konusu işin tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz. n) Tüzel kişi istekli tarafından sunulan iş deneyim belgesinin, aynı tüzel kişinin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde sunulacak İş Deneyim Belgesinin Başka Bir Tüzel Kişiye Kullandırılmayacağına İlişkin Taahhütname. o) Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler; p) Öğrenci taşıma işinde çalışan yönetici kadrosu (Büro işlerinde çalışanlar hariç) ile işi yürütecek teknik personelin 14/06/2003 tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliğinin ve Ulaştırma Bakanlığının tarih ve s. R.G.Yayımlanan Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği. 8. maddesindeki vasıflara uygun olması ve araçların evraklarının İdari ve Teknik Şartnamede belirtilen özelliklerde olması. r) İsteklinin organizasyon yapısına, öğrenci taşıma işinde yeterli sayıda ve nitelikte araç ve personel çalıştıracağına ilişkin düzenlenecek belgelere ait taahhütname düzenlenecektir. s) Makine, tesis ve diğer ekipmana ilişkin belgeler ; Öğrenci taşıma işinde kullanılacak taşıtların 14/06/2003 tarih ve Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliğinin ve Ulaştırma Bakanlığının tarih ve s. R.G. Yayımlanan Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği 4. maddesindeki hususlara uygun olması. ş) Bu ihalede benzer iş olarak, KAMU VE ÖZEL SEKTÖRDE YAPILMIŞ ÇALIŞAN VE ÖĞRENCİ ve PERSONEL SERVİSİ TAŞIMACILIĞI İŞLERİ kabul edilecektir.

6 TAŞITLARDA ARANACAK ŞARTLAR MADDE 5 (1) Taşımacılar tarafından okul servis aracı olarak kullanılacak taşıtlarda aşağıdaki şartlar aranır. a) Okul servis araçlarının arkasında "OKUL TAŞITI" yazısını kapsayan numunesine uygun renk, ebat ve şekilde reflektif bir kuşak bulundurulmalıdır. (EK: 1/1, EK: 1/2) b) Okul servis aracının arkasında, öğrencilerin iniş ve binişleri sırasında yakılmak üzere en az 30 cm çapında kırmızı ışık veren bir lamba bulunmalı ve bu lambanın yakılması halinde üzerinde siyah renkte büyük harflerle "DUR" yazısı okunacak şekilde tesis edilmiş olmalı, lambanın yakılıp söndürülmesi tertibatı fren lambaları ile ayrı olmalıdır. (EK: 2) ç) Okul servis araçlarında Araçların İmal, Tadil ve Montajı Hakkında Yönetmelik ile Karayolları Trafik Yönetmeliğinde belirtilen standart, nitelik ve sayıda araç, gereç ve malzemeler her an kullanılabilir durumda bulundurulmalıdır. d) Okul servis araçlarının kapıları şoför tarafından açılıp kapatılabilecek şekilde otomatik (Havalı, Hidrolikli v.b.) olabileceği gibi; araç şoförleri tarafından elle kumanda edilebilecek şekilde (Mekanik) de olabilir. Otomatik olduğu takdirde, kapıların açık veya kapalı olduğu şoföre optik ve/veya akustik sinyallerle intikal edecek şekilde olmalıdır. e) Okul servis aracı olarak kullanılacak taşıtlar temiz, bakımlı ve güvenli durumda bulundurulmalı ve 6 ayda bir bakım ve onarımları yaptırılmakla birlikte; taşıtların cinsine göre Karayolları Trafik Yönetmeliğinin öngördüğü periyodik muayeneleri de yaptırılmış olmalıdır. (EK-3) f) Okul servis aracı olarak kullanılacak taşıtların yaşları on iki yaşından küçük olmalıdır (on iki yaş dahil). Taşıtların yaşı fabrikasından imal edildiği tarihten sonra gelen ilk takvim yılı esas alınarak hesaplanır. g) Araçların İmal, Tadil ve Montajı Hakkındaki Yönetmelik hükümlerine göre tayin edilen ve o araca ait tescil belgelerinde gösterilen oturacak yer adedi, aracın içerisine görülebilecek bir yere yazılarak sabit şekilde monte edilecektir. ğ) Kamu Kurum ve Kuruluşları ile gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait okul servis aracı olarak teçhiz edilmiş araçlar, taahhüt ettikleri öğrenci taşıma hizmetlerini aksatmamak kaydıyla, personel servis taşıma hizmetlerinde de kullanılabilir. Ancak, bu taşıma esnasında okul servis araçlarına ait ışıklı işaretlerin şoförler tarafından kullanılması yasaktır. h) Okul servis aracı; Araçların İmal, Tadil ve Montajı Hakkındaki Yönetmelik hükümlerine uygun olmalıdır. ı) Gerektiği hallerde ilgili meslek odası, okul veya işyeri ve öğrenci velileriyle haberleşebilmek için telsiz veya mobil telefon bulunmalıdır. i) Taşıtlarda her öğrenci için bir emniyet kemeri bulunmalıdır. j) Taşıtlarda görüntü ve müzik sistemleri taşıma hizmeti sırasında kullanılmamalıdır.

7 k) Okul Servis Araçlarında hostes bulundurulmalıdır. SERVİS ÜCRETLERİ VE GÜZERGÂHLARI MADDE 6 Servis ana güzergâhları, okullar açılmadan önce taşımacı ve Okul Aile Birliği tarafından belirlenecektir. a) Fiyatlara KDV dâhil olacaktır. Peşin ödeme, kardeş ve Okula ait öğretmen çocuğu indirimi uygulanacaktır. Ayrıca semtlere göre belirlenmiş güzergâh dâhilinde, okul yönetiminin belirleyeceği taşınan öğrencinin yüzde onu oranında öğrenci ücretsiz taşınacaktır. b) Taşımacı, öğrencilerden alınacak aylık/yıllık ücret için belge-makbuz, fatura verecektir. c) Veli servis ücretini peşin veya taksitle ödeyebilecektir. CEZAİ ŞARTLAR: MADDE 7 a) Sözleşmede belirtilen yükümlülüklere uyulmaması halinde sözleşme okul yönetimi/komisyon tarafından tek taraflı olarak gayri kabili rücu olarak feshedilecektir. b) Taşıyıcı firma yukarıda belirtilen yükümlülüklerin tamamını kabul ve beyan eder. TEKLİF VERME TARİHİ: MADDE 8 a) Tekliflerin 14/07/2017 Cuma günü saat 11:00 te şartnamede istenilen tüm belgelerin hazırlanıp dosyalanmış ve listelenmiş şekli ile Okul Aile Birliği odasında komisyona teslim edilmesi duyurulur. SİGORTA ZORUNLULUĞU MADDE 9 Okul servis araçları, öğrenci taşıyan gerçek ve tüzel kişiler ile kamu kuruluşları, taşıma hizmetinde kullanılan söz konusu araçlarına, Karayolları Trafik Kanununun öngördüğü Zorunlu Karayolu Mali Sorumluluk Sigortasını yaptırmak mecburiyetindedirler. Öğrenci koltuk sigortası yapılması zorunludur. İHALE TARİHİ : 19/07/ 2017 SAAT İHALE YERİ : İhale tarihi ihaleye başvuru esnasında başvuru yapan kişilere bildirilecektir. : BURDUR NENE HATUN ANAOKULU ŞULE TUTUCU Okul Aile Birliği Başkanı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI CEYHAN ANADOLU LİSESİ OKUL SERVİS ARAÇLARI ŞARTNAMESİ

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI CEYHAN ANADOLU LİSESİ OKUL SERVİS ARAÇLARI ŞARTNAMESİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI CEYHAN ANADOLU LİSESİ OKUL SERVİS ARAÇLARI ŞARTNAMESİ ŞARTNAMENİN KONUSU Ceyhan Anadolu Lisesi Müdürlüğü öğrencilerinden isteyenlerin 2015-2016 öğretim yılı boyunca adreslerinden

Detaylı

ABDULLAH MÜRŞİDE ÖZÜNENEK ANADOLU LİSESİ OKUL SERVİS ARAÇLARI KİRALAMA İLANI

ABDULLAH MÜRŞİDE ÖZÜNENEK ANADOLU LİSESİ OKUL SERVİS ARAÇLARI KİRALAMA İLANI ABDULLAH MÜRŞİDE ÖZÜNENEK ANADOLU LİSESİ OKUL SERVİS ARAÇLARI KİRALAMA İLANI 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı İçin Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi Okul Servis Araçları Kiralama Komisyonu olarak velilerimizden

Detaylı

T.C. İZMİT KAYMAKAMLIĞI İzmit Atılım Anadolu Lisesi Müdürlüğü Okul Aile Birliği Başkanlığı İLGİLİ FİRMALARA

T.C. İZMİT KAYMAKAMLIĞI İzmit Atılım Anadolu Lisesi Müdürlüğü Okul Aile Birliği Başkanlığı İLGİLİ FİRMALARA T.C. İZMİT KAYMAKAMLIĞI İzmit Atılım Anadolu Lisesi Müdürlüğü Okul Aile Birliği Başkanlığı Sayı : 044/3 12/05/2015 Konu : Okul Öğrenci Servisi Kiralama İLGİLİ FİRMALARA 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı İçin

Detaylı

Nisan ANTALYA OKUL SERVİS ŞOFÖRLERİ EĞİTİCİ EĞİTİMİ SEMİNERİ

Nisan ANTALYA OKUL SERVİS ŞOFÖRLERİ EĞİTİCİ EĞİTİMİ SEMİNERİ Nisan 2015 - ANTALYA OKUL SERVİS ŞOFÖRLERİ EĞİTİCİ EĞİTİMİ SEMİNERİ 2 OKUL SERVİS ARAÇLARI HİZMET YÖNETMELİĞİ 28 Ağustos 2007 tarihli ve 26627 sayılı Resmi Gazete 3 Yasal Dayanaklar: 26.09.2011 tarihli

Detaylı

İSTANBUL/ESENLER NENE HATUN İMAM HATİP ORTAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ OKUL SERVİS ARAÇLARI KİRALAMA KOMİSYONU İLANI

İSTANBUL/ESENLER NENE HATUN İMAM HATİP ORTAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ OKUL SERVİS ARAÇLARI KİRALAMA KOMİSYONU İLANI İSTANBUL/ESENLER NENE HATUN İMAM HATİP ORTAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ OKUL SERVİS ARAÇLARI KİRALAMA KOMİSYONU İLANI Okul Aile Birliği Yönetmeliği nin 20.Maddesinin 10.Bendi (fıkrası), İstanbul Valiliği nin

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI. ÇiğliMehpare Yağcı Anadolu İmam Hatip Lisesi. Ana Sayfa Haberler Okul-Aile Birliği Servis Taşıma İhalesi İlanı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI. ÇiğliMehpare Yağcı Anadolu İmam Hatip Lisesi. Ana Sayfa Haberler Okul-Aile Birliği Servis Taşıma İhalesi İlanı 1 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÇiğliMehpare Yağcı Anadolu İmam Hatip Lisesi Ana Sayfa Haberler Okul-Aile Birliği Servis Taşıma İhalesi İlanı Okul-Aile Birliği Servis Taşıma İhalesi İlanı Yayın tarihi: 14.08.2015

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LAYIKA AKBİLEK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ OKUL SERVİS ARAÇLARI İHALE ŞARTNAMESİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LAYIKA AKBİLEK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ OKUL SERVİS ARAÇLARI İHALE ŞARTNAMESİ 2017 2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LAYIKA AKBİLEK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ŞARTNAMENİN KONUSU OKUL SERVİS ARAÇLARI İHALE ŞARTNAMESİ Şartnamenin konusu, Sincan Layıka Akbilek Mesleki ve Teknik Anadolu

Detaylı

14 HAZİRAN 2003TARİH VE 25138 SAYILI RESMİ GAZETEDE İçişleri Bakanlığından: Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği

14 HAZİRAN 2003TARİH VE 25138 SAYILI RESMİ GAZETEDE İçişleri Bakanlığından: Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği 14 HAZİRAN 2003TARİH VE 25138 SAYILI RESMİ GAZETEDE İçişleri Bakanlığından: Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar Amaç Madde 1 Bu Yönetmeliğin amacı; zorunlu eğitim

Detaylı

T.C. ÇAYIROVA KAYMAKAMLIĞI YAPI VE KREDİ BANKASI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ OKUL SERVİS ARAÇLARI KİRALAMA ŞARTNAMESİ

T.C. ÇAYIROVA KAYMAKAMLIĞI YAPI VE KREDİ BANKASI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ OKUL SERVİS ARAÇLARI KİRALAMA ŞARTNAMESİ T.C. ÇAYIROVA KAYMAKAMLIĞI YAPI VE KREDİ BANKASI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ OKUL SERVİS ARAÇLARI KİRALAMA ŞARTNAMESİ ŞARTNAMENİN KONUSU Yapı ve Kredi Bankası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden

Detaylı

TED KDZ.EREĞLİ KOLEJİ VAKFI OKULLARI OKUL AİLE BİRLİKLERİ SERVİS ARAÇLARI TEKLİF İSTEME MEKTUBU TEKLİF VADESİ 10/07/2017 SAAT 17:00 TEKLİFLER TED

TED KDZ.EREĞLİ KOLEJİ VAKFI OKULLARI OKUL AİLE BİRLİKLERİ SERVİS ARAÇLARI TEKLİF İSTEME MEKTUBU TEKLİF VADESİ 10/07/2017 SAAT 17:00 TEKLİFLER TED TED KDZ.EREĞLİ KOLEJİ VAKFI OKULLARI OKUL AİLE BİRLİKLERİ SERVİS ARAÇLARI TEKLİF İSTEME MEKTUBU TEKLİF VADESİ 10/07/2017 SAAT 17:00 TEKLİFLER TED KDZ.EREĞLİ KOLEJİ LİSE BİNASINDA SATINALMA BİRİMİNDEN İMZA

Detaylı

Resmî Gazete Sayı : 26627 YÖNETMELİK Ulaştırma Bakanlığından: OKUL SERVİS ARAÇLARI HİZMET YÖNETMELİĞİ

Resmî Gazete Sayı : 26627 YÖNETMELİK Ulaştırma Bakanlığından: OKUL SERVİS ARAÇLARI HİZMET YÖNETMELİĞİ Resmî Gazete Sayı : 26627 YÖNETMELİK Ulaştırma Bakanlığından: OKUL SERVİS ARAÇLARI HİZMET YÖNETMELİĞİ 28 Ağustos 2007 SALI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin

Detaylı

EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI ANKARA- PURSAKLAR ABDURRAHĠM KARAKOÇ ORTAOKULU OKUL SERVĠS ARAÇLARI ġartnamesġ

EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI ANKARA- PURSAKLAR ABDURRAHĠM KARAKOÇ ORTAOKULU OKUL SERVĠS ARAÇLARI ġartnamesġ 2016-2017 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI ANKARA- PURSAKLAR ABDURRAHĠM KARAKOÇ ORTAOKULU OKUL SERVĠS ARAÇLARI ġartnamesġ ġartnamenġn KONUSU Şartnamenin konusu, Abdurrahim KARAKOÇ Ortaokulu öğrencilerinden isteyenlerin

Detaylı

YÖNETMELİK OKUL SERVİS ARAÇLARI HİZMET YÖNETMELİĞİ

YÖNETMELİK OKUL SERVİS ARAÇLARI HİZMET YÖNETMELİĞİ 28 Ağustos 2007 SALI Resmî Gazete Sayı : 26627 Ulaştırma Bakanlığından: YÖNETMELİK 28.08.2007 tarih ve 26627 sayılı Resmi Gazete (Asıl) 11.10.2008 tarih ve 270217 sayılı Resmi Gazete (1. Değişiklik) 17.09.2009

Detaylı

OKUL SERVĠS ARAÇLARI HĠZMET YÖNETMELĠĞĠ

OKUL SERVĠS ARAÇLARI HĠZMET YÖNETMELĠĞĠ OKUL SERVĠS ARAÇLARI HĠZMET YÖNETMELĠĞĠ Resmî Gazete : 28.08.2007/26627 Ek ve Değişiklikler: 1) 11.10.2008/27021 RG 2) 17.9.2009/27352 RG BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1 (1)

Detaylı

OKUL SERVİS ARAÇLARI HİZMET YÖNETMELİĞİ

OKUL SERVİS ARAÇLARI HİZMET YÖNETMELİĞİ Resmi Gazete Tarihi: 28.08.2007 Resmi Gazete Sayısı: 26627 OKUL SERVİS ARAÇLARI HİZMET YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; zorunlu eğitim

Detaylı

YÖNETMELİK OKUL SERVİS ARAÇLARI HİZMET YÖNETMELİĞİ

YÖNETMELİK OKUL SERVİS ARAÇLARI HİZMET YÖNETMELİĞİ 28 Ağustos 2007 SALI Resmî Gazete Sayı : 26627 Ulaştırma Bakanlığından: YÖNETMELİK 28.08.2007 tarih ve 26627 sayılı Resmi Gazete (Asıl) 11.10.2008 tarih ve 27021 sayılı Resmi Gazete (1. Değişiklik) 17.09.2009

Detaylı

OKUL SERVİS ARAÇLARI ÇALIŞTIRMASI TİP ŞARTNAMESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Genel Hükümler

OKUL SERVİS ARAÇLARI ÇALIŞTIRMASI TİP ŞARTNAMESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Genel Hükümler EK-1 OKUL SERVİS ARAÇLARI ÇALIŞTIRMASI TİP ŞARTNAMESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1- Bu Tip Şartnamenin amacı, Okul Servis Araçlarının Çalıştırılmasına İlişkin belirlenen usul ve esaslar kapsamında

Detaylı

OKUL SERVİS ARAÇLARI SÖZLEŞMESİ (VELİ-TAŞIMACI) (ÖRNEK)

OKUL SERVİS ARAÇLARI SÖZLEŞMESİ (VELİ-TAŞIMACI) (ÖRNEK) OKUL SERVİS ARAÇLARI SÖZLEŞMESİ (VELİ-TAŞIMACI) (ÖRNEK) MADDE 1-TARAFLAR İş bu sözleşme bir tarafta adresinde bulunan..lisesi- İlk/Orta Okulu 201 /201 Öğretim Yılı için Okul Servis Aracını kiralayan Veli

Detaylı

T.C BOLU VALİLİĞİ TOBB Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü Okul Aile Birliği Başkanlığı ÖĞRENCİ SERVİS KİRALAMA DUYURUSU

T.C BOLU VALİLİĞİ TOBB Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü Okul Aile Birliği Başkanlığı ÖĞRENCİ SERVİS KİRALAMA DUYURUSU T.C BOLU VALİLİĞİ TOBB Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü Okul Aile Birliği Başkanlığı ÖĞRENCİ SERVİS KİRALAMA DUYURUSU TOBB Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile

Detaylı

YAZIHAN İLÇESİ İLKÖĞRETİM 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ TAŞIMA İHALE TAKVİMİ

YAZIHAN İLÇESİ İLKÖĞRETİM 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ TAŞIMA İHALE TAKVİMİ 7.BÖLGE 6.BÖLGE 5.BÖLGE 4.BÖLGE 3.BÖLGE 2.BÖLGE 1.BÖLGE YAZIHAN İLÇESİ İLKÖĞRETİM 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ TAŞIMA İHALE TAKVİMİ İhale Kayıt Numarası İhale Adı İhale Tarihi 2012/121456 İLKÖĞRETİM

Detaylı

OKUL SERVİS ARAÇLARI SÖZLEŞMESİ (KOMİSYON-TAŞIMACI) (ÖRNEK)

OKUL SERVİS ARAÇLARI SÖZLEŞMESİ (KOMİSYON-TAŞIMACI) (ÖRNEK) OKUL SERVİS ARAÇLARI SÖZLEŞMESİ (KOMİSYON-TAŞIMACI) (ÖRNEK) MADDE 1 - TARAFLAR İş bu sözleşme bir tarafta adresinde bulunan..lisesi / İlk/Orta Okulu 201 /201 Öğretim Yılı Okul Servis Araçları Kiralama

Detaylı

İHALE ADRESİ: Merkez Mh. Çukurçeşme Cd. Hükümet Konağı Kaymakamlık Binası K:4 Gaziosmanpaşa/İSTANBUL (Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü)

İHALE ADRESİ: Merkez Mh. Çukurçeşme Cd. Hükümet Konağı Kaymakamlık Binası K:4 Gaziosmanpaşa/İSTANBUL (Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü) İHALE TARİHİ: 17/09/2014 Çarşamba İHALE SAATİ: 10:00 İHALE ADRESİ: Merkez Mh. Çukurçeşme Cd. Hükümet Konağı Kaymakamlık Binası K:4 Gaziosmanpaşa/İSTANBUL (Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü) İHALE

Detaylı

EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA ENGELSİZ EBA EĞİTİM İÇERİĞİ ÖZEL EĞİTİME GEREKSİNİM DUYAN ÇOCUKLAR İÇİN

EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA ENGELSİZ EBA EĞİTİM İÇERİĞİ ÖZEL EĞİTİME GEREKSİNİM DUYAN ÇOCUKLAR İÇİN EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA ENGELSİZ EBA EĞİTİM İÇERİĞİ ÖZEL EĞİTİME GEREKSİNİM DUYAN ÇOCUKLAR İÇİN (otizm, zihinsel engel, vb.) ENGELSİZ EBA EĞİTİM İÇERİĞİ EĞİTİM YAZILIMI ALIMI İHALE İLANI (İKN:2015/182572)

Detaylı

2018/ 2019 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GENÇ OSMAN ANADOLU LİSESİ OKUL SERVİS ARAÇLARI ÇALIŞTIRMASI TİP ŞARTNAMESİ BİRİNCİ BÖLÜM.

2018/ 2019 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GENÇ OSMAN ANADOLU LİSESİ OKUL SERVİS ARAÇLARI ÇALIŞTIRMASI TİP ŞARTNAMESİ BİRİNCİ BÖLÜM. ÖĞRENCİ SERVİS İHALE DUYURUSU Genç Osman Anadolu Lisesi Okul Aile Birliğince, velilerimizden gelen talep doğrultusunda 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı öğrenci taşıma ihalesi yapılacaktır. Şartname koşullarını

Detaylı

OKUL SERVİS ARAÇLARI SÖZLEŞMESİ

OKUL SERVİS ARAÇLARI SÖZLEŞMESİ OKUL SERVİS ARAÇLARI SÖZLEŞMESİ MADDE 1-TARAFLAR İş bu sözleşme bir tarafta.okulu 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Servis Araçları Kiralama Komisyonu (bundan sonra Komisyon olarak ifade edilecektir),

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ÖĞRENCİ KIYAFET ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını İSTEKLİ TEDARİKÇİ

Detaylı

ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI

ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI SIRA NO 1 2 3 4 HİZMETİN ADI Trafik ve Denetim ile İlgili Şikayet ve Talep Değerlendirme Ulaşım Koordinasyon ile İlgili Şikayet ve Talep Değerlendirme Ulaşım Planlama ile İlgili Şikayet ve Talep Değerlendirme

Detaylı

ANKARA VALİLİĞİ MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL SERVİS ARAÇLARI SÖZLEŞMESİ

ANKARA VALİLİĞİ MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL SERVİS ARAÇLARI SÖZLEŞMESİ ANKARA VALİLİĞİ MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL SERVİS ARAÇLARI SÖZLEŞMESİ MADDE 1-TARAFLAR İş bu sözleşme bir tarafta.adresinde bulunan anaokulu/ilkokulu/ortaokulu/lisesi 201...-201.. Öğretim Yılı Okul Servis

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ARAÇ KİRALAMA TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ni : Madde 2 de tanımı ve kapsamı verilen

Detaylı

YAZIHAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ TAŞIMA İHALE TAKVİMİ

YAZIHAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ TAŞIMA İHALE TAKVİMİ YAZIHAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ TAŞIMA İHALE TAKVİMİ İhale Kayıt Numarası İhale Adı İhale Tarihi 2012/94521 2012 2013 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Grup Öğrenci Taşıması

Detaylı

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi : https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi : https://ekap.kik.gov.tr/ekap/ İhale Şehri :Bolu İş Şehri :Bolu Kurum :Sağlık Bakanlığı Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi İşin Adı/Konusu/Cinsi :Araç Kiralama Hizmeti Alınacaktır İhale Tarihi :16.11.2011 10:30 İhale Usulü :Açık İhale

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ UÇAK BİLETİ ALIMI, VİZE İŞLEMLERİ VE OTEL REZERVASYONU HİZMET TEMİNİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA: DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ

Detaylı

İZMİR KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

İZMİR KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ İhale İlanı Muhtelif Sokaklarda Tretuar ve Yol Kaplaması Yaptırılacaktır. İZMİR KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÜNEŞLİ VE ATİLLA MAHALLERİNDE MUHTELİF SOKAKLARDA TRETUAR VE YOL KAPLAMASI

Detaylı

ARAÇ PROJE ONAY GRUP BAŞKANLIĞI OKUL SERVİS ARACI TEKNİK MUAYENE RAPORU

ARAÇ PROJE ONAY GRUP BAŞKANLIĞI OKUL SERVİS ARACI TEKNİK MUAYENE RAPORU Doküman ULM-03-FR-04-035 Tadilatı Yapan Firmanın Adı Adresi Adı Soyadı MMO Sicil Yetkili Mühendisin SMM Büro Adı Büro Adresi ARAÇ BİLGİLERİ Marka Tip Ticari Adı Plaka Kategori/ Sınıf Araç Tanıtım Numarası

Detaylı

OKUL SERVİS ARAÇLARI ÇALIŞTIRMASI TİP ŞARTNAMESİ

OKUL SERVİS ARAÇLARI ÇALIŞTIRMASI TİP ŞARTNAMESİ EK-1 OKUL SERVİS ARAÇLARI ÇALIŞTIRMASI TİP ŞARTNAMESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1- Bu Tip Şartnamenin amacı, Okul Servis Araçlarının Çalıştırılmasına İlişkin belirlenen usul ve esaslar kapsamında

Detaylı

Kurum: Çevre Ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Eskişehir 3. Bölge Bölge Müdürlüğü

Kurum: Çevre Ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Eskişehir 3. Bölge Bölge Müdürlüğü İhale Şehri :Eskişehir İş Şehri :Eskişehir, Sakarya, Kütahya Kurum: Çevre Ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Eskişehir 3. Bölge Bölge Müdürlüğü İşin Adı/Konusu/Cinsi :Araç Kiralama Hizmeti

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ AĞ ANAHTARI VE AĞ YÖNETİM YAZILIMI ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 5 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını

Detaylı

İHALE İLANI 0 326 413 0424-0 326 413 5878. hy56khg@hotmail.com. HATAY/Reyhanlı

İHALE İLANI 0 326 413 0424-0 326 413 5878. hy56khg@hotmail.com. HATAY/Reyhanlı ÇRŞ, 04-OCK-00 20:30 İHALE İLANI Reyhanlı İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Reyhanlı Cemil MERİÇ'in evi Restorasyonu Uygulaması İşi İçişleri Bakanlığı'nın 28 Nisan 2007 tarih 26506 sayılı Köylere Hizmet

Detaylı

İhale Şehri :Eskişehir. İş Şehri :Eskişehir. Kurum: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Tıp Fakültesi Birimi

İhale Şehri :Eskişehir. İş Şehri :Eskişehir. Kurum: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Tıp Fakültesi Birimi İhale Şehri :Eskişehir İş Şehri :Eskişehir Kurum: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Tıp Fakültesi Birimi İşin Adı/Konusu/Cinsi: İlaç Satın Alınacaktır İhale Tarihi :17.11.2011 10:30

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ADAK KURBAN KARKAS ET ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA İSTEKLİ TEDARİKÇİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını,

Detaylı

ARAZİ HAZIRLIĞI HİZMETİ ALINACAKTIR ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ANKARA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

ARAZİ HAZIRLIĞI HİZMETİ ALINACAKTIR ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ANKARA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ARAZİ HAZIRLIĞI HİZMETİ ALINACAKTIR ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ANKARA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Çankırı ATM Şefliği Topuzsaray Revize Erozyon Kontrolu Proje Sahası Arazi Hazırlığı İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu

Detaylı

b) Yapılacağı yer : ANKARA : Sözleşmenin imzalandığı tarihinden itibaren 3 c) İşe başlama tarihi

b) Yapılacağı yer : ANKARA : Sözleşmenin imzalandığı tarihinden itibaren 3 c) İşe başlama tarihi İhale İlanı TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KOMPANZASYON SİSTEMLERİNİN YENİLENMESİ yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı

Detaylı

VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI

VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI 2018.MLZ.YAT.10 AG DAĞITIM PANOSU VE BOX (SDK) ALIMI İŞİ Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda verilmiştir. 1-Şirketin

Detaylı

Kurum :Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı Sandıklı Vergi Dairesi Müdürlüğü

Kurum :Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı Sandıklı Vergi Dairesi Müdürlüğü İhale Şehri :Afyon İş Şehri :Afyon Kurum :Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı Sandıklı Vergi Dairesi Müdürlüğü İşin Adı/Konusu/Cinsi :İstinat Duvarı Yaptırılacaktır İhale Tarihi: 02.11.2011 14:00

Detaylı

İşin Adı/Konusu/Cinsi :Cadde Ve Sokak Düzenlleme Malzemesi Satın Alınacaktır

İşin Adı/Konusu/Cinsi :Cadde Ve Sokak Düzenlleme Malzemesi Satın Alınacaktır İhale Şehri :Bilecik İş Şehri :Bilecik Kurum: Gölpazarı Belediyesi İşin Adı/Konusu/Cinsi :Cadde Ve Sokak Düzenlleme Malzemesi Satın Alınacaktır İhale Tarihi :26.10.2011 09:00 İhale Usulü: Açık İhale Dosya

Detaylı

İşin Adı/Konusu/Cinsi: Er Yemekhanesi Islak Hacimlerin Onarımı Yaptırılacaktır

İşin Adı/Konusu/Cinsi: Er Yemekhanesi Islak Hacimlerin Onarımı Yaptırılacaktır İhale Şehri :Kütahya İş Şehri :Kütahya Kurum: Hv. er Eğt. tug. k. lığı Kütahya İşin Adı/Konusu/Cinsi: Er Yemekhanesi Islak Hacimlerin Onarımı Yaptırılacaktır İhale Tarihi :01.11.2011 11:00 İhale Usulü

Detaylı

VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI

VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI GÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI 08.MLZ.YAT. NYY, NYFGbY ve XLPE KABLO ALIMI İŞİ Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda verilmiştir. -Şirketin a) Adresi

Detaylı

T.C. Köylere Hizmet Götürme Birliği. /*- rz S /7

T.C. Köylere Hizmet Götürme Birliği. /*- rz S /7 T.C. K AR A K O ÇAN K A Y M A K A M L IĞ I Köylere Hizmet Götürme Birliği Sayı :22804967/ 6 2 ^ 02/12/2013 Konu : İhale İlam /*- rz S /7 ilçemiz Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından, 2013 KÖYDEŞ programındaprogramında

Detaylı

İHALE İLANI ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SAN. TİC. A.Ş. 2015 ŞUBAT

İHALE İLANI ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SAN. TİC. A.Ş. 2015 ŞUBAT İHALE İLANI ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SAN. TİC. A.Ş. 2015 ŞUBAT ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SANAYİ TİCARET A.Ş. (İHALE KOMİSYONU) BAŞKANLIĞI NDAN ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SANAYİ TİCARET A.Ş. NİN ENA ELEKTRİK ÜRETİM LİMİTED

Detaylı

a) Adresi : CUMHURİYET MAH. KARAAĞAÇ CAD. NO:5 GÖLBAŞI BELEDİYESİ HİZMET BİNASI

a) Adresi : CUMHURİYET MAH. KARAAĞAÇ CAD. NO:5 GÖLBAŞI BELEDİYESİ HİZMET BİNASI ATIK SU ARITMA TESİSİ YAPTIRILACAKTIR GÖLBAŞI BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖLBAŞI BELEDİYESİ ATIK SU ARITMA TESİSİ yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü

Detaylı

ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ. KAMYON, KAMYONET ve TIR KİRALANMASI HİZMET ALIM İŞİ hizmet alımı 4734

ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ. KAMYON, KAMYONET ve TIR KİRALANMASI HİZMET ALIM İŞİ hizmet alımı 4734 ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KAMYON, KAMYONET ve TIR KİRALANMASI HİZMET ALIM İŞİ hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık

Detaylı

Kurum: Çevre Ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Eskişehir 3. Bölge Bölge Müdürlüğü

Kurum: Çevre Ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Eskişehir 3. Bölge Bölge Müdürlüğü İhale Şehri :Eskişehir İş Şehri :Eskişehir, Kütahya, Sakarya Kurum: Çevre Ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Eskişehir 3. Bölge Bölge Müdürlüğü İşin Adı/Konusu/Cinsi :Özel Güvenlik Hizmeti

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Hizmet Standartları Tablosu

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Hizmet Standartları Tablosu T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Hizmet Standartları Tablosu SIRA NO 1. T Plaka Devirleri 2. S Plaka Devir HİZMETİN ADI İSTENİLEN BELGELER 1-Başvuru Formu.(Ek-1) (Devir

Detaylı

ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KIRKLARELİ İL ÖZEL İDARESİ 226 İŞÇİ (DAİME VE GEÇİCİ İŞÇİ) PERSONELİNİN 2016 YILI SÜRESİNCE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI (1 KİŞİYLE), İŞYERİ HEKİMİ (1 KİŞİYLE) VE DİĞER SAĞLIK PERSONELİ (1 KİŞİYLE) HİZMETİNİN OSGB

Detaylı

PERSONEL HİZMETİ ALINACAKTIR EDİRNE BELEDİYESİ MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ SATINALMA BİRİMİ

PERSONEL HİZMETİ ALINACAKTIR EDİRNE BELEDİYESİ MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ SATINALMA BİRİMİ PERSONEL HİZMETİ ALINACAKTIR EDİRNE BELEDİYESİ MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ SATINALMA BİRİMİ Edirne Belediye Başkanlığı, İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün, Görev ve Yetkileri Doğrultusunda, 2017 yılında yapacakları

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ DARÜŞŞAFAKA EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM YILI KIRTASİYE MALZEMELERİ ALIM İŞİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; İDARE İSTEKLİ

Detaylı

İşin Adı/Konusu/Cinsi :1.2. Ünite Gaz Kanalı Ateş Ve İzole Tuğlalarının İmali Ve Eüaş a Teslimi İhalesi Yapılacaktır

İşin Adı/Konusu/Cinsi :1.2. Ünite Gaz Kanalı Ateş Ve İzole Tuğlalarının İmali Ve Eüaş a Teslimi İhalesi Yapılacaktır İhale Şehri :Kütahya İş Şehri :Kütahya Kurum :Eüaş Seyitömer Termik Santralı İşletme Müdürlüğü İşin Adı/Konusu/Cinsi :1.2. Ünite Gaz Kanalı Ateş Ve İzole Tuğlalarının İmali Ve Eüaş a Teslimi İhalesi Yapılacaktır

Detaylı

İÇİN TEMİN EDİLECEK HİZMET ALIMI İHALESİ İLANI (İKN:2015/75040)

İÇİN TEMİN EDİLECEK HİZMET ALIMI İHALESİ İLANI (İKN:2015/75040) EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA 06-09 OCAK 2016 TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK OLAN CES FUARI İLE 14-18 MART 2016 TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK OLAN CeBIT FUARI İÇİN TEMİN EDİLECEK HİZMET ALIMI İHALESİ

Detaylı

EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA 23-28 ŞUBAT 2016 TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK OLAN KARADENİZ 2

EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA 23-28 ŞUBAT 2016 TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK OLAN KARADENİZ 2 EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA 23-28 ŞUBAT 2016 TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK OLAN KARADENİZ 2. KİTAP FUARI, 19-27 MART 2016 TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK OLAN BURSA KİTAP FUARI, 16-24 NİSAN 2016

Detaylı

İşin Adı/Konusu/Cinsi :Sokak Hayvanlarının Toplanması Ve Veterinerlik Hizmeti Alınacaktır

İşin Adı/Konusu/Cinsi :Sokak Hayvanlarının Toplanması Ve Veterinerlik Hizmeti Alınacaktır İhale Şehri :Eskişehir İş Şehri :Eskişehir Kurum: Odunpazarı Belediyesi İşin Adı/Konusu/Cinsi :Sokak Hayvanlarının Toplanması Ve Veterinerlik Hizmeti Alınacaktır İhale Tarihi :15.11.2011 10:30 İhale Usulü

Detaylı

İşin Adı/Konusu/Cinsi :Jeotermal Gradyan Ve Üretim Kuyusu Açılması İşi Yaptırılacaktır JEOTERMAL GRADYAN VE ÜRETİM KUYUSU AÇILMASI İŞİ YAPTIRILACAKTIR

İşin Adı/Konusu/Cinsi :Jeotermal Gradyan Ve Üretim Kuyusu Açılması İşi Yaptırılacaktır JEOTERMAL GRADYAN VE ÜRETİM KUYUSU AÇILMASI İŞİ YAPTIRILACAKTIR İhale Şehri :Kütahya İş Şehri :Kütahya Kurum :T. C Kütahya İl Özel İdaresi İşin Adı/Konusu/Cinsi :Jeotermal Gradyan Ve Üretim Kuyusu Açılması İşi Yaptırılacaktır İhale Tarihi: 03.11.2011 10:00 İhale Usulü

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OFİS SARF MALZEME VE KIRTASİYE TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını : Madde

Detaylı

AKARYAKIT SATIN ALINACAKTIR

AKARYAKIT SATIN ALINACAKTIR AKARYAKIT SATIN ALINACAKTIR Süre ve Yaklaşık Maliyet Bilgileri İlan Süresi : 21 Yasal Kapsam : 13 b/3 İlan Süresi İçin Yaklaşık Maliyet : 3. adım 201.563,00 1.539.538,00 Ortak Alım : Hayır AKARYAKIT SATIN

Detaylı

TOPRA SANAT YAPILARI VE BSK'LI ÜSTYAPI İŞİ YAPTIRILACAKTIR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-5.BÖLGE MERSİN DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TOPRA SANAT YAPILARI VE BSK'LI ÜSTYAPI İŞİ YAPTIRILACAKTIR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-5.BÖLGE MERSİN DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TOPRA SANAT YAPILARI VE BSK'LI ÜSTYAPI İŞİ YAPTIRILACAKTIR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-5.BÖLGE MERSİN DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Erdemli-Silifke-Taşucu 13Bl HdYolu Km:160+200-165+400

Detaylı

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI NDAN İLAN

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI NDAN İLAN MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI NDAN İLAN MADDE 1. İhale konusu olan işin niteliği, yeri, miktarı, kiralanma süresi, hangi tarih ve saatte yapılacağı, tahmini bedeli ile geçici teminat miktarı; Mersin

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OFİS SARF MALZEME VE KIRTASİYE TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını : Madde

Detaylı

EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA 700

EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA 700 EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA 700.000 (YEDİYÜZBİN) ADET TABLET BİLGİSAYAR SETİ (TABLET BİLGİSAYAR, ŞARJ ADAPTÖRÜ, DAHİLİ KALEM, KORUYUCU KILIF) ALIMI İHALESİ İLANI 1. İdarenin; a) Adı: Milli Eğitim

Detaylı

T.C. ALTIEYLÜL KAYMAKAMLIĞI Fevzi Çakmak Ġlkokulu Okul Aile Birliği BaĢkanlığı

T.C. ALTIEYLÜL KAYMAKAMLIĞI Fevzi Çakmak Ġlkokulu Okul Aile Birliği BaĢkanlığı T.C. ALTIEYLÜL KAYMAKAMLIĞI Fevzi Çakmak Ġlkokulu Okul Aile Birliği BaĢkanlığı OKUL SERVĠS ARAÇLARI SÖZLEġMESĠ MADDE 1 -TARAFLAR İş bu sözleşme bir tarafta Hasan Basri Çantay Mh. Hava Lojmanları Yanı adresinde

Detaylı

Denizli İli Güney İlçesi Yeni Mahallesi 118 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı ve Çevre

Denizli İli Güney İlçesi Yeni Mahallesi 118 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı ve Çevre İhale Tarihleri 12 Ekim 2017 14:30 Denizli İli, Güney İlçesi, Yeni Mahallesi 118 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi İHALE İLANI YAPIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR. T.C. BAŞBAKANLIK

Detaylı

VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI

VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI GÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI 08.MLZ.İŞL.7 MUHTELİF KORUMA MALZEMESİ ALIMI İŞİ Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda verilmiştir. -Şirketin a) Adresi

Detaylı

SULTANGAZİ İLÇESİ DAHİLİNDE KULLANILMAK ÜZERE MUHTELİF BİTKİ ALIM İŞİ SULTANGAZİ BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ

SULTANGAZİ İLÇESİ DAHİLİNDE KULLANILMAK ÜZERE MUHTELİF BİTKİ ALIM İŞİ SULTANGAZİ BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ SULTANGAZİ İLÇESİ DAHİLİNDE KULLANILMAK ÜZERE MUHTELİF BİTKİ ALIM İŞİ SULTANGAZİ BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ Sultangazi İlçesi Dahilinde Kullanılmak Üzere Muhtelif Bitki alım işi alımı 4734 sayılı

Detaylı

a) Adresi : E.S.K.İ. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORHANGAZİ MAHALLESİ ÖMÜR MEVKİİ ARITMA TESİSLERİ - ESKİŞEHİR

a) Adresi : E.S.K.İ. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORHANGAZİ MAHALLESİ ÖMÜR MEVKİİ ARITMA TESİSLERİ - ESKİŞEHİR İhale Şehri :Eskişehir İş Şehri: Eskişehir Kurum :Eskişehir Büyükşehir Belediyesi E.s.k.i. Genel Müdürlüğü İşin Adı/Konusu/Cinsi :Özel Güvenlik Hizmeti Alınacaktır İhale Tarihi: 15.11.2011 14:00 İhale

Detaylı

VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI

VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI GÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI 2019.MLZ.İŞL.03 MUHTELİF AYDINLATMA MALZEMESİ ALIMI İŞİ Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda verilmiştir. 1-Şirketin

Detaylı

: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/ ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(TKİ) EGE LİNYİTLERİ İŞLETME MÜESSESESİ/SATINALMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ Sürücülü Araç Kiralama hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale

Detaylı

TEKİRDAĞ ÇORLU HV. TEL ÖRGÜ, ACİL ÇIKIŞ YOLU, ÇEVRE GÜVENLİK YOLU AYDINLATMASININ YAPILMASI DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MDÜRLÜĞÜ (DHMİ)

TEKİRDAĞ ÇORLU HV. TEL ÖRGÜ, ACİL ÇIKIŞ YOLU, ÇEVRE GÜVENLİK YOLU AYDINLATMASININ YAPILMASI DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MDÜRLÜĞÜ (DHMİ) TEKİRDAĞ ÇORLU HV. TEL ÖRGÜ, ACİL ÇIKIŞ YOLU, ÇEVRE GÜVENLİK YOLU AYDINLATMASININ YAPILMASI DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MDÜRLÜĞÜ (DHMİ) TEKİRDAĞ ÇORLU HV. TEL ÖRGÜ, ACİL ÇIKIŞ YOLU, ÇEVRE GÜVENLİK

Detaylı

T.C. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRE BAŞKANLIĞI TOPLU ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ. http://e-tuhim.ibb.gov.tr/

T.C. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRE BAŞKANLIĞI TOPLU ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ. http://e-tuhim.ibb.gov.tr/ OKUL SERVİS ARACI GÜZERGÂH KULLANIM İZİN BELGESİ İÇİN GEREKLİ BELGELER T.C. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRE BAŞKANLIĞI TOPLU ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ http://e-tuhim.ibb.gov.tr/ (Periyodik

Detaylı

OKUL SERVİS ARAÇLARI ÇALIŞTIRMASI TİP ŞARTNAMESİ

OKUL SERVİS ARAÇLARI ÇALIŞTIRMASI TİP ŞARTNAMESİ EK-1 OKUL SERVİS ARAÇLARI ÇALIŞTIRMASI TİP ŞARTNAMESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1- Bu Tip Şartnamenin amacı, Okul Servis Araçlarının Çalıştırılmasına İlişkin belirlenen usul ve esaslar kapsamında

Detaylı

EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA EBA STÜDYOSU YAPIM İŞİ İHALE İLANI (İKN 2015/183952)

EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA EBA STÜDYOSU YAPIM İŞİ İHALE İLANI (İKN 2015/183952) EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA EBA STÜDYOSU YAPIM İŞİ İHALE İLANI (İKN 2015/183952) 1 - İdareye İlişkin Bilgiler 1.1. İdarenin; a) Adı: MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü b) Adresi:

Detaylı

~.t' ~A. ~ /' - T.C. 2013/67 Ihale İlanı. 28/05/20ı3 DAGITIM

~.t' ~A. ~ /' - T.C. 2013/67 Ihale İlanı. 28/05/20ı3 DAGITIM 30/05/13 09:31. ASKALEILCETARIMMUD 4151028 s.ol AŞKALE Kliylcrc lliı;mct T.C. KA YMAKAMLIOI Götürmc Birliği SAyı KONU 2013/67 Ihale İlanı. 28/05/20ı3 ~.t' ~A. ~ /' - ~ h.2.11.tp.af. J/.a.LI..u...$(.AI.&'.

Detaylı

İHALE İLANI KARA ALANLARINDA AÇILACAK KUYULARDA LOG HİZMET ALIMI YAPILACAKTIR.

İHALE İLANI KARA ALANLARINDA AÇILACAK KUYULARDA LOG HİZMET ALIMI YAPILACAKTIR. İHALE İLANI KARA ALANLARINDA AÇILACAK KUYULARDA LOG HİZMET ALIMI YAPILACAKTIR. 1- İş Sahibi İdareye İlişkin Bilgiler 1.1. İş sahibi İdarenin; a) Adı: Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü b) Adresi:

Detaylı

3- İhalenin a) Yapılacağı yer : Sümer Mah.1327.Sok.No:28 Merkez/Karaman b) Tarihi ve saati : :00

3- İhalenin a) Yapılacağı yer : Sümer Mah.1327.Sok.No:28 Merkez/Karaman b) Tarihi ve saati : :00 ÇOCUK OYUN GRUBU, SALINCAK, TAHTEREVALLİ, DIŞ MEKÂN SPOR ALETLERİ TEMİNİ, NAKLİ, MONTAJI VE ÇÖP KOVASI SATIN ALINACAKTIR KARAMAN BELEDİYESİ PARK-BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ Çocuk Oyun Grubu, Salıncak, Tahterevalli,

Detaylı

Tarihli Mal Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliği Değişiklikleri

Tarihli Mal Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliği Değişiklikleri www.itirazci.com 25.01.2017 Tarihli Değişiklikleri DEĞİŞEN MEVZUAT DEĞİŞEN MADDE YÜRÜRLÜĞE GİRME TARİHİ MADDENİN DEĞİŞİKLİKTEN ÖNCEKİ HALİ 27. Madde 25.1.2017 İstenecek belgeler MADDE 27 (1) Ekonomik ve

Detaylı

Süre ve Yakla k Maliyet Bilgileri

Süre ve Yakla k Maliyet Bilgileri Sayfa 1 / 5 Süre ve Yakla k Maliyet Bilgileri lan Süresi : Yasal Kapsam : 13/a 28 (ilan n elektronik araçlarla haz rlanmas ve gönderilmesinden dolay 7 gün, ilan ve ihale doküman na EKAP üzerinden do rudan

Detaylı

İSTEKLİLERE TALİMATLAR

İSTEKLİLERE TALİMATLAR SR Ek 3 Teklif Dosyası Satın Alma Rehberi Kalkınma Ajansları Tarafından Mali Destek Sağlanan Projeler Kapsamındaki İhaleler için İSTEKLİLERE TALİMATLAR İhaleye katılacak olan isteklilerin aşağıda belirtilen

Detaylı

VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI

VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI GÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI 2018.MLZ.İŞL.17 5 İŞLETME MALZEMESİ ALIMI İŞİ Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda verilmiştir. 1-Şirketin a) Adresi

Detaylı

VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI

VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI GÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI 2018.MLZ.İŞL.22 3 GRUP MUHTELİF İŞ KIYAFETİ VE KİŞİSEL KORUYUCU DONANIM (KKD) ALIMI İŞİ Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler

Detaylı

EDİRNE BELEDİYESİ BİRİMLERİNDE KULLANILMAK ÜZERE AKARYAKIT EDİRNE BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

EDİRNE BELEDİYESİ BİRİMLERİNDE KULLANILMAK ÜZERE AKARYAKIT EDİRNE BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EDİRNE BELEDİYESİ BİRİMLERİNDE KULLANILMAK ÜZERE AKARYAKIT EDİRNE BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EDİRNE BELEDİYESİ Birimlerinde kullanılmak üzere akaryakıt alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu

Detaylı

TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ TEKİRDAĞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNDEN TA Ş I M A Y A P T I R I L A C A K T I R

TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ TEKİRDAĞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNDEN TA Ş I M A Y A P T I R I L A C A K T I R TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ TEKİRDAĞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNDEN TA Ş I M A Y A P T I R I L A C A K T I R Şubemiz Çorlu Ajans Amirliği Stoklarından 5.000 ton, dökme hububatın karayolundan Tekirdağ merkez kiralık Evren

Detaylı

VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI

VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI GÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI 08.MLZ.İŞL.9 6 MUHTELİF İŞLETME MALZEMESİ ALIMI İŞİ Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda verilmiştir. -Şirketin a) Adresi

Detaylı

Tarihli Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliği Değişiklikleri

Tarihli Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliği Değişiklikleri www.itirazci.com 25.01.2017 Tarihli Değişiklikleri DEĞİŞEN MEVZUAT DEĞİŞEN MADDE YÜRÜRLÜĞE GİRME TARİHİ MADDENİN DEĞİŞİKLİKTEN ÖNCEKİ HALİ 30. Madde 25.1.2017 İstenecek belgeler MADDE 30 (1) Ekonomik ve

Detaylı

Palandöken İlçesi Osmangazi Mahallesinde Bulunan Arsalar Ana Taşınmaz m². Pay/ Payda. m² Birim Fiyatı TL. Şartname Bedeli TL

Palandöken İlçesi Osmangazi Mahallesinde Bulunan Arsalar Ana Taşınmaz m². Pay/ Payda. m² Birim Fiyatı TL. Şartname Bedeli TL ARSALAR SATILACAKTIR Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığından: Mülkiyeti Erzurum Büyükşehir Belediyesine ait aşağıda mahalle, Ada, Parsel, Mesahası ve niteliği açık şekilde belirtilen arsaların satış

Detaylı

T.0 IZMIR GAZIEMIR BELEDIYE BASKANLIĞI Destek Hizmetleri Müdürlüğe hale Birimi IZMIR TICARET ODASINA

T.0 IZMIR GAZIEMIR BELEDIYE BASKANLIĞI Destek Hizmetleri Müdürlüğe hale Birimi IZMIR TICARET ODASINA T.0 IZMIR GAZIEMIR BELEDIYE BASKANLIĞI Destek Hizmetleri Müdürlüğe hale Birimi Sayı : M.35.6.GAZ.0(73/4)-755-2-0-0- 2432 [f Z-- -. 18/10/2011 Kona : Ihale Ilanı hlc. IZMIR TICARET ODASINA Elde göndermiş

Detaylı

VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI

VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI 2018.MLZ.İŞL.28 İZOLASYON VE KABLO TAMİR APARATI ALIMI İŞİ Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda verilmiştir. 1-Şirketin

Detaylı

KONUT VE BÜFE İNŞAATI İLE ALTYAPI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ İŞİ YAPTIRILACAKTIR T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI- TOKİ

KONUT VE BÜFE İNŞAATI İLE ALTYAPI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ İŞİ YAPTIRILACAKTIR T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI- TOKİ T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) İHALE İLANI YAPIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR. KONUT VE BÜFE İNŞAATI İLE ALTYAPI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ İŞİ YAPTIRILACAKTIR T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ

Detaylı

VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI

VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI GÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI 207.MLZ.İŞL.7 4 GRUP MUHTELİF AYDINLATMA MALZEMESİ ALIMI İŞİ Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda verilmiştir. -Şirketin

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 21/05/2015-45876 T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı *BENF3BDKH* Sayı : 41361510-755.02.03/ Konu : İhale İlan İşleri AKŞEHİR KADİR YALLAGÖZ SAĞLIK

Detaylı

VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI

VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI GÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI 208.MLZ.İŞL.4 6 GRUP AYDINLATMA MALZEMESİ ALIMI İŞİ Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda verilmiştir. -Şirketin a) Adresi

Detaylı

PROJE HİZMETİ ALINACAKTIR

PROJE HİZMETİ ALINACAKTIR PROJE HİZMETİ ALINACAKTIR T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Tekstil, Deri, Mobilya, Gıda ve Kimya Ürünlerinin İmalatı Sektörlerindeki İşyerlerinde İş Sağlığı

Detaylı

Not: 25.02.2004 tarih ve 25384 sayılı resmi gazetede yayımlanmıştır. KAMU KURUM VE KURULUŞLARI PERSONEL SERVİS HİZMET YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

Not: 25.02.2004 tarih ve 25384 sayılı resmi gazetede yayımlanmıştır. KAMU KURUM VE KURULUŞLARI PERSONEL SERVİS HİZMET YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Not: 25.02.2004 tarih ve 25384 sayılı resmi gazetede yayımlanmıştır. KAMU KURUM VE KURULUŞLARI PERSONEL SERVİS HİZMET YÖNETMELİĞİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1- Bu Yönetmeliğin

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayın Üyemiz, İKLİMLENDİRME SANAYİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ İÇİN GENEL KURULA ÇAĞRI SİRKÜLER (İ/2015 ) Birliğimizin Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı ile

Detaylı