Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur."

Transkript

1 Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır olduğumuzu bildirir iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Satış Kanal Uzmanı Erdem Gündugar

2 BAYİPRO B2B SİSTEMİ İÇİNDEKİLER 1. BAYİPRO B2B SİSTEMİ HIZLI VE KOLAY SİPARİŞ ÖZELLİĞİ MUHASEBE SİSTEMİNİZLE TAM ENTEGRASYON HIZLI ARAMA KUTUCUĞU BAYİ GRUPLARINA GÖRE ÖDEME TİPİ BELİRLEME BAYİLERE ÖZEL FARKLI FİYAT VE ÜRÜN TANIMLAMA KAMPANYA SİSTEMLERİ GELİŞMİŞ ÇAPRAZ İSKONTO Ürün Siparişlerinde Varyasyon Seçebilme FARKLI DÖVİZ TİPLERİNE GÖRE SEPET OLUŞTURMA ÜRÜN BAZLI SATIŞ RAPORU MÜŞTERİ BAZLI SATIŞ RAPORU SATIŞ RAPORU CARİ HESAP OLUŞTURMA CARİ HESAP LİMİT SİPARİŞ DETAY, FATURLANDIRMA VE TAKİP PLASİYER YÖNETİMİ BAYİLER İLE HABERLEŞME VE DUYURULAR MOBİL UYUMLULUK GELİŞMİŞ ÇAPRAZ İSKONTO CARİ HESAP LİMİT SİSTEME GİRİŞLERİN KONTROLÜ MASAÜSTÜ UYGULAMA KOLAYLIĞI E-TAHSİLAT SİSTEMi FİYAT Ödeme Opsiyon...15

3 1. BayiPro B2B Sistemi Bayipro - B2B Yazılım Sistemi 1.1 HIZLI VE KOLAY SİPARİŞ ÖZELLİĞİ A. Bayileriniz ve müşterileriniz detaylı ürün bilgilerinin de bulunduğu sayfada yine tek tıkla aynı sayfa üzerinde siparişlerini sepetlerine eklerler. B. Bayileriniz sepet sayfasına tıklayarak kredi kartı ya da diğer ödeme tiplerinden birini seçerek siparişlerini en hızlı bir şekilde ve de tüm bankaların pos seçenekleriyle kolayca tamamlar MUHASEBE SİSTEMİNİZLE TAM ENTEGRASYON A. Kurulan sistem ile arka planda çalışacak olan entegrasyon programı ile B2B Sisteminiz her zaman güncel ve aktif. B. Artık, sistem güncelleme için akışın durdurulmasına gerek kalmadan, her an güncel sisteminizle müşterilerinizin hizmetindesiniz.

4 1.3. HIZLI ARAMA KUTUCUĞU BayiPro kullandığı teknoloji ile sonucu 1 sn içerisinde bulma özelliğine sahip olup, size en hızlı ve kapsamlı arama sonuçlarını sunar. Araç ile arama Marka ile arama Ürün Grubu ile arama Kısa Kod ile arama Ürün filtreleme özelliği ile bayilerinizin bulmak istediği ürünlerin sonuçlarını kolay bir şekilde bulmalarını sağlar BAYİ GRUPLARINA GÖRE ÖDEME TİPİ BELİRLEME A. Bayileriniz ödeme yaparken, sizin belirlemiş olduğunuz yöntemleri kullanırlar. B. Farklı bayilerinize farklı ödeme şekli belirleyebilirsiniz.

5 1.5. BAYİLERE ÖZEL FARKLI FİYAT VE ÜRÜN TANIMLAMA A. Bayilerinize, ya da oluşturduğunuz bayi gruplarına, farklı ürün ve fiyat uygulaması yapabilirsiniz. B. Her grup, yalnızca kendine tanımlanan ürün ve fiyatları görüntüleyebileceği için diğer bayilere vermiş olduğunuz fiyatlara erişemez KAMPANYA SİSTEMLERİ A. Sisteminizdeki ürün ve fiyatlarla kampanyalar oluşturabilirsiniz. B. Farklı ürün iskonto grupları yaratarak, mevcut müşteri gruplarını eşleştirme usulü ile çapraz iskonto kampanyaları oluşturabilirsiniz. C. Promosyon oluşturabilirsiniz. Mal fazlası, İkinci ürüne %20 iskonto D. Sistem üzerinden 1 milyon adet kupon oluşturabilirsiniz. Sistem her kupona farklı bir kupon kodu yaratır. E. Bayilerinize BayiPro sistemi üzerindeki hareketlerine ve alışverişlerine göre bonuslar tanımlayabilir onlara ödemelerinde indirim sağlayabilirsiniz. F. Kampanyalı ürünlerde belirlediğiniz miktarların arasında ürün alan bayilere özel fiyatlar sistem tarafından alışveriş sırasında bayilere uyarı vererek kampanyalardan haberdar olmaları sağlanır.

6 1.7. GELİŞMİŞ ÇAPRAZ İSKONTO A. Çapraz ıskonto özelliğinde oluşturduğunuz özel ürün grupları ile bayi gruplarını eşleştirerek onlara özel ıskontolar belirleyebilirsiniz. B. Her bayi sadece kendine ait fiyat ve ürün bilgilerini görebilir Ürün Siparişlerinde Varyasyon Seçebilme A. Bayileriniz yapacakları siparişlerde ürünlere ait varyasyon seçeneklerini görebilirler. B. Oluşturduğunuz varyantlara ayrı ayrı fiyat seçeneği oluşturabilir, bu fiyatları üyeliği olmayan kullanıcılar için gizleyebilirsiniz FARKLI DÖVİZ TİPLERİNE GÖRE SEPET OLUŞTURMA Farklı döviz tiplerindeki alışverişlerinde bayilerinizin her döviz kuru için ayrı sepetleri oluşurken, ödemelerini de sizin belirlediğiniz kur üzerinden hesaplarlar.

7 1.10. ÜRÜN BAZLI SATIŞ RAPORU BayiPro, müşterilerinizin ürünlerinize rağbet durumlarını ve müşterilerinizin ne kadar miktarda sipariş verdiklerini istatistiksel olarak raporlanmasını sağlar. A. Bayilerinizin aldıkları ürünlerin bilgilerini verirken onları sipariş edilen ürün miktarına göre sıralar MÜŞTERİ BAZLI SATIŞ RAPORU A. Müşterilerinizin ürünlerinize rağbet durumlarını ve müşterilerinizin ne kadar miktarda sipariş verdiklerini istatistiksel olarak raporlanmasını sağlar. B. Bayilerinizin aldıkları ürünlerin bilgilerini verirken onları sipariş edilen ürün miktarına göre sıralar.

8 1.12. SATIŞ RAPORU A. Satış raporunuzu markalara, tarih aralıklarına, ürün kategorisine veya müşteri adına göre filtreleyebilirsiniz. B. Aylara göre satış miktarlarınızı grafik üzerinde interaktif bir şekilde görebilirsiniz. C. Ayrıca verdiğiniz tüm siparişleri, sipariş tarihi ve sipariş miktarı olarak tablo üzerinden çıktılarını alabilirsiniz CARİ HESAP OLUŞTURMA A. Bayileriniz cari hesaplarını tarihe göre filtreleyebilir. B. Cari hesap menüsünde sayfa yenilemeden kredi kartı veya farklı ödeme seçeneklerini kullanarak bayileriniz ödemelerini yapabilir. C. Bayileriniz yaptıkları ödemeleri, kalan borçlarını cari hesap hareketleri üzerinden kolayca takip edebilir. D. Müşterilerinizin ve bayilerinizin yaptığı ödemeler hem yönetici ekranında hem de bayi ekranında anlık olarak görüntülenir.

9 1.14. CARİ HESAP LİMİT A. Cari hesap çalışacağınız müşterilerde hesap limiti belirleyerek, belli limitin altında cari sipariş alabilirsiniz. B. Cari ödemesi limitin üzerine çıktığı an otomatikman bayiniz sipariş vermektedir. C. Online ödeme yaptıktan sonra borcunu kapatarak sipariş gerçekleştirebilecektir SİPARİŞ DETAY, FATURLANDIRMA VE TAKİP A. Bayileriniz sipariş verdiği ürünlerin detaylarını görebilir ve bu bilgileri faturalandırarak çıktısını alabilir. B. Bayileriniz siparişleri hakkında sipariş onay durumunu anlık olarak güncel bir şekilde görebilir, siparişlerini tarihe göre filtreleyebilir. C. Bekleyen siparişler seçeneği ile bayileriniz verdiği tüm siparişleri hakkında kalan siparişler, gönderilen siparişler ve sipariş tarihi gibi bilgileri inceleyebilir PLASİYER YÖNETİMİ A. Plasiyerlerinize özel müşteri grupları tanımlayabilirsiniz. B. BayiPro sistemi, plasiyerleriniz için panel yönetiminde sadece sizin belirlediğiniz bölümlerin olmasını sağlar.

10 1.17. BAYİLER İLE HABERLEŞME VE DUYURULAR A. İster tüm bayilere, ister seçtiğiniz bayilere özel duyuru yapabilirsiniz. B. Bu duyurular hem bayi ekranına hem de bayinin ine iletilmektedir. C. Bayi gruplarına, özel haberlerinizi yayınlayabilirsiniz MOBİL UYUMLULUK B2B sisteminizin bütün platformlarda da eksiksiz şekilde kullanılabilmesi için, responsive design denilen mobil uyumlu sistem kullanılmaktadır. Bu sayede, mobil cihazlarda da yüksek performans alınmaktadır GELİŞMİŞ ÇAPRAZ İSKONTO A. Çapraz ıskonto özelliğinde oluşturduğunuz özel ürün grupları ile bayi gruplarını eşleştirerek onlara özel ıskontolar belirleyebilirsiniz. B. Her bayi sadece kendine ait fiyat ve ürün bilgilerini görebilir.

11 1.20. CARİ HESAP LİMİT A. Cari hesap çalışacağınız müşterilerde hesap limiti belirleyerek, belli limitin altında cari sipariş alabilirsiniz. B. Cari ödemesi limitin üzerine çıktığı an otomatikman bayiniz sipariş vermektedir. C. Online ödeme yaptıktan sonra borcunu kapatarak sipariş gerçekleştirebilecektir SİSTEME GİRİŞLERİN KONTROLÜ A. B2B sisteminizi kullanan, ziyaret eden müşterilerinizi raporlayabilirsiniz. B. Sisteme giriş yapan müşterilerinizin hangi tarihte, hangi platform üzerinden (tablet, telefon, bilgisayar) giriş yaptıklarını raporlayabilirsiniz. C. Müşteri alışkanlıklarını tespit edip, satış stratejilerinizi bu bilgiler ışığında geliştirebilirsiniz. D. Müşterilerinizin yapmış olduğu aramalarda, yanlış aranılan kelimeleri, doğru sonuçlar ile eşleştirme yaparak, yanlış arama tekrar edilse dahi, listelenen doğru sonuçlar ile hiçbir kayıp yaşanmadan, satışlarınızı arttırabilirsiniz MASAÜSTÜ UYGULAMA KOLAYLIĞI A. Müşterileniz, tek sefere mahsus olarak, masaüstü uygulama programını kurarak, B2B sisteminizi her kullandıklarında tek tık ile sisteme giriş sağlayabilirler. B. Bilgisayar kullanım seviyesi düşük olan müşterileriniz de, sisteminize girişlerini kolayca gerçekleştirerek, sistemi hemen kullanmaya başlayabilirler. C. Bir kere girilen kullanıcı adı, şifre ile her seferinde şifre girme zorluğu ortadan kalkmaktadır.

12 1.23. E-TAHSİLAT SİSTEMi A. Müşterilerinizin, Cari Hesaplarını da kolaylıkla ve güncel olarak kontrol edebildikleri BayiPro B2B sistemi ile online ödeme de alabilirsiniz. B. Müşterileriniz ödeme yapmak istedikleri anda, sisteme giriş yaparak hemen ödemelerini gerçekleştirebilirler. C. Entegrasyon sayesinde, ödemeler anında muhasebe sisteminize de işlenir. D. Yapılan ödemeleri, raporlamak mümkündür. İstenirse, banka bazlı, istenirse, müşteri bazlı raporlama alınarak, sisteminiz her an kontrolünüzde işlemektedir.

13 2. Fiyat YAZILIM TANIM Bayipro - B2B Bayi Satış Sistemi B2B Sistemi (Ana Paket) 1 dil B2B Yazılım Sistemi Müşterileriniz için hızlı ve kolay kullanacakları, arka planda ince ayrıntılara rahatlıkla ulaşabileceğiniz B2B Sistemi. Mobil versiyon Tablet veya telefon gibi mobil platformlarda da aynı performans ile çalışan B2B Sistemi Masaüstü Uygulama Müşteri ve bayilerinizin bilgisayarlarına kuracakları ek uygulama ile, tek tıklama ile sisteme giriş BayiPro Versiyon Güncelleme Yıl boyunca yapılacak güncelleme ve versiyon değişiklikleri TANIM YAZILIM Bayipro - B2B Tahsilat ve Saha Satış Sistemi E-Tahsilat Sistemi Sistem ile birlikte sahip olacağınız online tahsilat modülü sayesinde, müşterilerinizin yapacağı ödemeler anında hesabınızda. Saha Satış Operasyonu Saha satış temsilcilerinizin de sistemi bütün fonksiyonları ile kullanabilmelerini sağlayan B2B Sistemi TOPLAM Sonraki Yıllar TL 4000 TL

14 MUHASEBE ENTEGRE HİZMET BEDELİ Muhasebe Entegrasyon Yazılımı / B2B VE SANAL MAĞAZA Stok Entegrasyonu Depo kapsamında muhasebe programında bulunan stokların BayiPro ya otomatik olarak aktarılması Ürün Entegrasyonu Muhasebe programında açılan ürün kartı ve ürün kartında yapılan güncellemelerin BayiPro ya otomatik olarak aktarılması Fiyat Entegrasyonu Ürün fiyat listelerin, bayi özel fiyatların BayiPro ya otomatik olarak aktarılması Sipariş Entegrasyonu Muhasebe programından açılan sipariş B2B aktarılması veya BayiPro dan bayinin verdiği sipariş kalemlerinin muhasebeye aktarılması ve onay süreci Cari - Üye aktarımı Entegrasyonu Muhasebe programından açılan üyelerin B2B aktarılması veya BayiPro bayi başvuruların muhasebeye aktarılması ve onay süreci Cari Hesap Hareket Entegrasyonu Cari hesap hareketleri, Fatura ve Fatura detaylarının B2B aktarılması Yazılım Versyion Güncelleme Muhasebe programı versiyon değişiklerine ait entegrasyon yazılım güncelleme ve yıl boyunca yapılacak versiyon değişiklikleri Entegrasyon Lisan Bedeli Entegrasyon yazılımına ait lisans bedelleri Muhasebe Programı Devir Destek Yılsonunda yapılan devirlerde b2b devir işlemi Web Sunucu Hizmeti 100 mbps hat, 15 Gb alan, MS SQL, XEON Çift Cpu lu Sun Sunucular Fiyata Dahil

15 2.1. Ödeme Teklifimizdeki fiyatlar peşin satış fiyatımızdır, KDV ayrıca dahil edilecektir. Ödemelerde T.C. Merkez Bankası Döviz satış kuru baz alınacaktır Opsiyon Teklifimiz veriliş tarihinden itibaren yedi (7) gün süresince geçerlidir.

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat Bayileriniz kendi müşterilerine yaptıkları satışların tutarını sizin online tahsilat sisteminizden size ödeyecekler ve bayilerinizin satış ciroları direkt olarak

Detaylı

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi 1. Genel Bakış Değişen rekabet ortamı ve farklılaşan müşteri beklentileri, bayi ağlarının kompleks ve yönetiminin zor olması satış süreçlerini oldukça farklı bir

Detaylı

ENTERPRISE TİCARİ PAKETLER ENTERPRISE TİCARİ MODÜLLER

ENTERPRISE TİCARİ PAKETLER ENTERPRISE TİCARİ MODÜLLER ENTERPRISE TİCARİ PAKETLER Paket Kodu Grup Fiyat (TL) İçerdiği Modüller Stok-Envanter Yönetimi + Finans Yönetimi + Satış (Kampanya) Yönetimi + PRO ENTERPRISE TİCARİ PRO 3.500 TL Satınalma (Anlaşma) Yönetimi

Detaylı

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ 1. Giriş OparWeb için http://b2b.opar.com MMWeb için http://b2b.magnetimarelliturkiye.com Yukarıdaki web adreslerinden sisteme ulaşılarak kullanıcı adı ve şifre ile

Detaylı

TIGER E-TİCARET PROGRAMI (B2C)...3

TIGER E-TİCARET PROGRAMI (B2C)...3 İçindekiler Tablosu TIGER E-TİCARET PROGRAMI (B2C)...3 1. Özellikler..3 2. Giriş....4 3. Ana Sayfa.5 3.1. Kullanıcı İşlemleri 7 3.2. Ürün İşlemleri.11 3.3. İçerik Sayfaları 13 4. Kurumsal..14 5. Mağaza..15

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

Smart Commerce Proje Teklifi

Smart Commerce Proje Teklifi Proje Teklifi Code Brother Ship Trading Ltd. Lefkoşa 1. Giriş Smart Commerce, profesyonel bir alt yapı ile ürünlerini sergileyip isterlerse banka havalesi, kapıda ödeme sistemi ve kredi kartı ile de satış

Detaylı

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz.

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz. OFİS Mikro Perakende Çözümleri 1 MİKRO OFİS SERİSİ Küçük ve orta ölçekteki perakende firmaları için hazırlanan programları, perakende satış noktalarının belkemiği olan satış noktası terminalleri (POSlarla),

Detaylı

WOLVOX Mobil Satış PDA

WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 01.Mart.2011 Sayfa 1 İçindekiler Dizini 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ...3 2. BAĞLANTISI VE KULLANIMI...3 2.1. Ayarlar...3 2.2. Merkez

Detaylı

Ticimax Versiyon Yenilikleri!

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Ticimax 8.8.7.534.181850 Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda Ar-Ge birimimiz tarafından

Detaylı

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Ağustos 2018 Yaşar Bilgi İşlem A.Ş. 1983 yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Yazılımları ve Dijital Teknolojiler dir

Detaylı

RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı

RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı RotamNet ; Kolay kurulumu ve kullanımıyla ön plana çıkan, teknolojik alt yapısıyla işletmelere pratik çözümler sunan ve büyük avantajlar sağlayan tam bir

Detaylı

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Ekim 2018 Yaşar Bilgi İşlem A.Ş. 1983 yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Yazılımları ve Dijital Teknolojiler dir SAP

Detaylı

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın!

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! Yeni nesil teknolojilerle geliştirilen GO 3 ile iş süreçlerinizi dilediğiniz gibi yönetirken verimliliğinizi de artırabilirsiniz. GO 3 rol bazlı kişiselleştirilebilir

Detaylı

Sigorta Programı. Policede Müşteri bilgilerini detaylı olarak girebilirsiniz. her bir müşteriyi cari kart olarak algılar ve cari işlem yapabilirsiniz.

Sigorta Programı. Policede Müşteri bilgilerini detaylı olarak girebilirsiniz. her bir müşteriyi cari kart olarak algılar ve cari işlem yapabilirsiniz. Sigorta Programı Winpol Police, Cari,Kasa,Banka, Çek,Senet,Ödeme Planı,Fatura, Stok, Sms, İnsan Kaynakları, Kur Takibi, Personel, Uyarı Modüllerinden Oluşur. Police Modülü, Cari Mödül, Kasa Modülü, Banka

Detaylı

AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ SATIŞ DETAY LİSTESİ EKRANINDA OTOMASYON İLE KARŞILAŞTIRILMASI YAPILIR.

AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ SATIŞ DETAY LİSTESİ EKRANINDA OTOMASYON İLE KARŞILAŞTIRILMASI YAPILIR. Market Modülü Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresiye Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion ays AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ

Detaylı

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin Ticimax 8.8.7.534.181850 Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda Ar-Ge birimimiz tarafından

Detaylı

Vega Ayarları. Vega Programının kurulu olduğu veritabanı ve web servisi için bağlantı ayarlarının yapıldığı menüdür.

Vega Ayarları. Vega Programının kurulu olduğu veritabanı ve web servisi için bağlantı ayarlarının yapıldığı menüdür. Vega Ayarları Vega muhasebe sistemini kullanan müşterilemizin, muhasebe sistemleri ile E Ticaret sitesi arasındaki entegrasyon parametrelerini tanımladıkları menüdür. Bu menü altındaki alt menüler kullanılarak

Detaylı

İçindekiler Tablosu E-Ticaret Programı.....3

İçindekiler Tablosu E-Ticaret Programı.....3 İçindekiler Tablosu E-Ticaret Programı.....3 1. Özellikler...3 2. Kullanım...4 2.1. Ürün Satın Alma İşlemi.7 2.2. Üst Menüler..15 2.2.1. Siparişlerim..15 2.2.2. Favori Ürünler 17 2.2.3. Alarm Listem..17

Detaylı

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz.

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. Şimdi Fatura nın içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki

Detaylı

Demsilver Muhasebe Programı

Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı; Stok,Cari,Fatura, İrsaliye, Kasa, Banka, Çek, Senet ve Raporlama Mödüllerinden Oluşur. CARİ Muhasebe Programında Sınırsız cari kart açabilirsiniz

Detaylı

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 Copyright 2011 1. İŞLEMLER 1.1. Satış Ekranı AKINSOFT Programı,

Detaylı

KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir.

KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri LOGO tarafından tavsiye edilen son kullanıcı

Detaylı

TIGER BAYİ YÖNETİM SİSTEMİ...3

TIGER BAYİ YÖNETİM SİSTEMİ...3 İçindekiler Tablosu TIGER BAYİ YÖNETİM SİSTEMİ...3 1. Özellikler.. 3 2. Kullanım...4 2.1. Ana Ekran Mali Durum Modülü...6 2.1.1. Vadesi Gelmeyen Çekler...8 2.1.2. Vadesi Gelmeyen Senetler...8 2.1.3. Teslim

Detaylı

İş Hayatında Yeni Bir Start!

İş Hayatında Yeni Bir Start! İş Hayatında Yeni Bir Start! START Neden Start? START her küçük işletmenin sahip olmak isteyeceği bir yazılım... Tek kullanıcılı, muhasebesini dışarıda takip eden küçük işletmelere ve şahıs firmalarına

Detaylı

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Son güncelleme: 19 Ocak 12 Winner Merkez ve Zincir Mağaza......2 Winner Ticari ı......4 Opsiyon Fiyatlar...... Winner Üretm Yönetmi......6 Winner Tedarik Yönetmi......7

Detaylı

Kullanıcı Giriş Ekranı

Kullanıcı Giriş Ekranı Tarih: 01.12.2010 Mobilteg Saha Satış Otomasyonu Terminal Kullanım Kılavuzu (V.2x) Aşağıda bilgilerini bulacağınız Saha Satış Otomasyonu El Terminali tarafı kullanım bilgileri o günkü sürüme göre hazırlanmıştır.

Detaylı

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU DEĞERLİ ÜYE İŞYERİMİZ! Vakıfbank Sanal POS Ekibi olarak, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. İlerleyen dönemlerde panelimizin

Detaylı

MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ

MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ Plasiyerlerinizin sıcak ve soğuk satışlarını yürütmelerine olanak sağlayan AKINSOFT un uzun yıllardan beridir tercih edilen ve içeriği itibariyle memnuniyet sağlayan yazılımlarından

Detaylı

BAYİ SİPARİŞ VE MUHASEBE SİSTEMİ TREEGRUP BİLİŞİM KULLANIM KLAVUZU

BAYİ SİPARİŞ VE MUHASEBE SİSTEMİ TREEGRUP BİLİŞİM KULLANIM KLAVUZU 1 BAYİ SİPARİŞ VE MUHASEBE SİSTEMİ TREEGRUP BİLİŞİM KULLANIM KLAVUZU 2 İçindekiler 1. Genel Anlatım (Sayfa 3) 1.1 Önsöz 2. Sipariş Yönetimi (Sayfa 4-5) 2.1 Sipariş Yönetimi 3. Ürün Yönetimi (Sayfa 6-9)

Detaylı

Global Menkul Değerler. Yeni Sanal Şube Kullanım Kılavuzu

Global Menkul Değerler. Yeni Sanal Şube Kullanım Kılavuzu Global Menkul Değerler Yeni Sanal Şube Kullanım Kılavuzu İÇERİK 1. Yeni Sanal Şube Hakkında... 4 2. Ekranlar... 4 2.1. Ana sayfa... 4 2.1.1. Varlıklarım... 5 2.1.2. Favoriler... 6 2.1.3. BIST 100-Artanlar-Azalanlar...

Detaylı

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6.

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6. E-Ticaret Tüke ciden Tüke ciye E-Ticaret Türkiye nin ilk ve tek c2c e caret yazılımı ile yüksek nitelikli c2c e caret siteleri oluştur. Sana uygun e caret pake ile şimdi e-pazaryerini kur. Sa n almak için

Detaylı

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK Oteller, Restoranlar, Pastaneler, Fast Food Zincirleri, Barlar, Cafeler Konuk Ağırlama Sektöründeki Tüm İşletmeler İçin En Uygun Çözüm Donanım Bağımsız 7/24 Destek Opsiyonel

Detaylı

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Son Güncelleme: 28 Aralık 11 Winner Sektörel Kobi... 2 Winner Ticari Hesap Kobi... 4 Winner Tek Mağaza Kobi... Winner Üretim Yönetimi Kobi... 7 Winner Tedarik Yönetimi

Detaylı

HİTİT Muhasebe Aktarım Kurulum ve Kullanım Kılavuzu (Netsis Modülü)

HİTİT Muhasebe Aktarım Kurulum ve Kullanım Kılavuzu (Netsis Modülü) HİTİT Muhasebe Aktarım Kurulum ve Kullanım Kılavuzu () 24.10.2011 İÇİNDEKİLER 1. Kurulum... 1 2. Uygulamayı çalıştırma... 1 3. Ayarlar... 3 3.1. Netsis Bağlantı Ayarları... 4 3.2. Şube Eşleştirme... 5

Detaylı

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KISA TANITIM DOKÜMANI PROGRAMDA NELER VAR Bu doküman, Kolay Sipariş Takibi programının temel özelliklerini size kısaca tanıtmak ve programı kısa sürede kavramanızı sağlanmak için

Detaylı

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir.

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. Standart Paket, her işletmenin rahatlıkla kullanabileceği, içerisinde olmazsa

Detaylı

STANDART TİCARİ PAKETLER STANDART TİCARİ MODÜLLER

STANDART TİCARİ PAKETLER STANDART TİCARİ MODÜLLER STANDART TİCARİ PAKETLER Paket Kodu Grup Paket Fiyat (TL) İçerdiği Modüller ESN ESNAF ESNAF + Kasa + + + Ödeme 750 TL Planı [Max 1 kullanıcı, 1000 stok, 1000 cari sınırlı, Modül İlave Edilemez] EKO EKO

Detaylı

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE Hangi platformlarda çalışır? Uygulama ios ve Android işletim sistemi destekli tüm cep telefonlarında ve tabletlerde çalışır. Çalışma Özellikleri İNTERNET BAĞLANTISI ŞART DEĞİL!

Detaylı

WOLVOX Veri Transfer. AKINSOFT WOLVOX Veri Transfer Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.02.01

WOLVOX Veri Transfer. AKINSOFT WOLVOX Veri Transfer Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.02.01 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 19.11.2014 1 1.ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA BİLGİ AKINSOFT Veri Transferi hali hazırda kullanmakta olduğunuz 3. parti yazılımlardan veri almak ve bu

Detaylı

YAYINDA KUZEYPET. b2b.kuzeypet.com.

YAYINDA KUZEYPET. b2b.kuzeypet.com. B2B KUZEYPET YAYINDA Kuzeypet markaları olan Nestle Purina ProPlan, Ferplast, EverClean, Viyo ve Nutrivet ürünlerini artık online olarak sipariş verebileceksiniz. Ayrıca tüm kampanyalarımızı anında B2B

Detaylı

A. SİSTEME GİRİŞ. 3 B. BAYİ BİLGİLERİMİ GÜNCELLE. 3 C. KULLANICI İŞLEMLERİ. 6 1. 6 2. 7 D. ÜRÜNLER. 8 1. 8 2. 9 3. 9 4. & 11 E. SİPARİŞ. 12 1. 12 2.

A. SİSTEME GİRİŞ. 3 B. BAYİ BİLGİLERİMİ GÜNCELLE. 3 C. KULLANICI İŞLEMLERİ. 6 1. 6 2. 7 D. ÜRÜNLER. 8 1. 8 2. 9 3. 9 4. & 11 E. SİPARİŞ. 12 1. 12 2. Sayfa 1 / 34 A. SİSTEME GİRİŞ... 3 B. BAYİ BİLGİLERİMİ GÜNCELLE... 3 C. KULLANICI İŞLEMLERİ... 6 1. Yeni Kullanıcı... 6 2. Kullanıcı Yetki İşlemleri... 7 D. ÜRÜNLER... 8 1. Satıştaki Ürünler... 8 2. Gelecek

Detaylı

rst yazılım E-RAPOR V

rst yazılım E-RAPOR V E-rapor; BA/BS, bakiye mutabakatı ve işverenlerin ihtiyaç duyacağı raporların bulunduğu, logo yazılımları ile online çalışan ve işletmenizi anlık olarak takip etmenizi veya kolayca müşterilerin mali süreçlerini

Detaylı

EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması

EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması Çeyrek yüzyıldır işimiz, hayatı kolaylaştıran çözümler sunmak! LOGO, KOBİ lere ve Ar-Ge ye yaptığı büyük yatırımlarla büyüyor. Yazılımlarımızla Türkiye ekonomisine

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One Kobileri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Son Güncelleme: 9 Ocak 0 Winner Sektörel Kobi... Winner Ticari Hesap Kobi... Winner Tek Mağaza Kobi... Opsiyon Fiyatlar... 6 Mobil... 8 Winner Sektörel Kobi Winner

Detaylı

Mikro Ayarları. Mikro Programının kurulu olduğu veritabanı ve web servisi için bağlantı ayarlarının yapıldığı menüdür.

Mikro Ayarları. Mikro Programının kurulu olduğu veritabanı ve web servisi için bağlantı ayarlarının yapıldığı menüdür. Mikro Ayarları Mikro muhasebe sistemini kullanan müşterilemizin, muhasebe sistemleri ile E Ticaret sitesi arasındaki entegrasyon parametrelerini tanımladıkları menüdür. Bu menü altındaki alt menüler kullanılarak

Detaylı

BİLNEX YAZILIM. Bilnex POS v3 Satış Ekranı Destek Dökümanı

BİLNEX YAZILIM. Bilnex POS v3 Satış Ekranı Destek Dökümanı BİLNEX YAZILIM Bilnex POS v3 Satış Ekranı Destek Dökümanı 2016 BİLNEX QUANTUM V3 PROGRAMLARINDA PERAKANDE SATIŞ Bilnex Pos perakende satış noktalarında (market, mağaza, kırtasiye, kuruyemişçi, hediyelik

Detaylı

Yazılım. Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresite Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion AYS

Yazılım. Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresite Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion AYS Yazılım Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresite Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion AYS Akaryakıt vardiya alımında,ilgili vardiya tarihindeki satış

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One KOBİleri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

ENTERPRISE TİCARİ PAKETLER ENTERPRISE TİCARİ MODÜLLER

ENTERPRISE TİCARİ PAKETLER ENTERPRISE TİCARİ MODÜLLER ENTERPRISE TİCARİ PAKETLER Paket Kodu Grup Fiyat (TL) İçerdiği Modüller PRO ENTERPRISE PRO Stok-Envanter Yönetimi + Finans Yönetimi + Satış (Kampanya) Yönetimi + 4.000TL Satınalma (Anlaşma) Yönetimi +

Detaylı

TIGER PLUS FİYAT LİSTESİ 4 Ağustos 2011 tarihinden itibaren geçerlidir.

TIGER PLUS FİYAT LİSTESİ 4 Ağustos 2011 tarihinden itibaren geçerlidir. TIGER PLUS FİYAT LİSTESİ 4 Ağustos 2011 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri LOGO tarafından tavsiye edilen son kullanıcı

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. G.M.K Bulvarı 87/17 Maltepe ANKARA Tel:0312 2210006 Fax:0312 2210007. www.tetramuh.com.tr 1

Kullanım Kılavuzu. G.M.K Bulvarı 87/17 Maltepe ANKARA Tel:0312 2210006 Fax:0312 2210007. www.tetramuh.com.tr 1 Kullanım Kılavuzu G.M.K Bulvarı 87/17 Maltepe ANKARA Tel:0312 2210006 Fax:0312 2210007 www.tetramuh.com.tr 1 MobetraPlus saha satış uygulamasına giriş nasıl yapılır? Cihaz açıldıktan sonra ana ekranda

Detaylı

İŞLETMEPRO İŞLETME PORTALI

İŞLETMEPRO İŞLETME PORTALI İŞLETME PORTALI Muhasebe yazılımından daha fazlası... İş süreçlerinizin entegrasyonu ile bir adım öndesiniz... Yazılım Danısmanlık Hizmetleri İÇİNDEKİLER İşletme Portalı Nedir?... 2 Modüler Yapı... 3 İşletmelere

Detaylı

STANDART TİCARİ PAKETLER STANDART TİCARİ MODÜLLER

STANDART TİCARİ PAKETLER STANDART TİCARİ MODÜLLER STANDART TİCARİ PAKETLER Paket Kodu Grup Paket Fiyat (TL) İçerdiği ler + Kasa + + + Ödeme ESN ESNAF ESNAF 850TL Planı [Max 1 kullanıcı, 1000 stok, 1000 cari sınırlı, İlave Edilemez] EKO EKO + Kasa 900TL

Detaylı

PERAKENDE SATIŞ PROGRAMI Versiyon 1.0

PERAKENDE SATIŞ PROGRAMI Versiyon 1.0 PERAKENDE SATIŞ PROGRAMI Versiyon 1.0 Doc versiyon 0.1 1 İçindekiler GİRİŞ...3 PARAMETRELER...4 ANA EKRAN...4 SATIŞ EKRANI...6 SATIŞ İADE...7 FATURA SİLME...7 TAHSİLAT...8 STOK REHBERİ...8 ÖDEME TİPİ...9

Detaylı

Arkman Programları. Arkman Bilet 9L Arkman Cari Hesap 9L

Arkman Programları. Arkman Bilet 9L Arkman Cari Hesap 9L Arkman Programları Arkman Bilet 9L Arkman Cari Hesap 9L Turizm Acentesi Arkman sistem işleyişi Sistemdeki çalışma prensipleri: Web üzerinden ve/veya Turizm Acentesi ofisinde satılmış biletlerin Arkman

Detaylı

ENTERPRISE TİCARİ PAKETLER ENTERPRISE TİCARİ MODÜLLER

ENTERPRISE TİCARİ PAKETLER ENTERPRISE TİCARİ MODÜLLER ENTERPRISE TİCARİ PAKETLER Paket Kodu Grup Fiyat (TL) İçerdiği Modüller PRO ENTERPRISE PRO Stok-Envanter Yönetimi + Finans Yönetimi + Satış (Kampanya) Yönetimi + 4.500TL Satınalma (Anlaşma) Yönetimi +

Detaylı

MTP KULLANIM KLAVUZU

MTP KULLANIM KLAVUZU MTP KULLANIM KLAVUZU İçindekiler MTP KULLANIM KLAVUZU İçindekiler... 1 ANA MENÜ... 2 Firma Ve Müşteri Bilgilerini Güncelleme... 3 Maliyet Hesaplamaları... 4 AYARLAR... 6 TEKLİF HAZIRLAMA... 6 Teklif Ekranı...

Detaylı

TIGER PLUS FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir.

TIGER PLUS FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. TIGER PLUS FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri LOGO tarafından tavsiye edilen son kullanıcı

Detaylı

Site Sakini Kullanım Klavuzu

Site Sakini Kullanım Klavuzu Site Sakini Kullanım Klavuzu rev05062014 1 2014 Apsiyon A.Ş. İÇİNDEKİLER 1.0 Genel Özellikler... 3 1.1 Web Sitesine Giriş... 4 1.1.1 Davetiye Maili... 4 1.1.2 Site Erişim Kodu... 5 1.2 Forum... 6 1.3 Anketler...

Detaylı

Seymen Isı - BayiPos Kullanım Klavuzu

Seymen Isı - BayiPos Kullanım Klavuzu 2014 Seymen Isı - BayiPos Kullanım Klavuzu SEYMEN ISI SİSTEMLERİ BayiPos Sistemi BayiPos, Seymen Isı Sistemlerinin bayilerine ve Seymen Isı Sistemleri bayilerinin kendi müşterilerine yapacakları ürün ve

Detaylı

KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 4 Ağustos 2011 tarihinden itibaren geçerlidir.

KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 4 Ağustos 2011 tarihinden itibaren geçerlidir. KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 4 Ağustos 2011 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri LOGO tarafından tavsiye edilen son kullanıcı

Detaylı

ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI

ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI (MUHASEBE / FİNANS MODÜLÜ) VERSION 1.03 ( 01.09.2013 ) AST MUHASEBE KAYIT İŞLEMLERİ Diğer modüllerden aktarılan bilgiler AST MUHASEBE SİSTEM İNE entegre olarak aktarılır. Bu bilgilere

Detaylı

SAMSUN SOFTWARE YAZILIM BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

SAMSUN SOFTWARE YAZILIM BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ YENİ NESİL E-TİCARET SİSTEMİ NEDİR? BİZ, AİLESİ OLARAK MÜŞTERİLERİMİZE VE PROJELERİMİZDE BASİT ÜSÜL DEĞİL, PROFESYONEL ÜSÜL METHODLARI İLE PROJELERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ. GENEL OLARAK KODLAMA DİLLERİNDE,

Detaylı

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya * RestPro ve RestPro logosu Evren Yazılım Ltd. Şti nin

Detaylı

STANDART TİCARİ PAKETLER

STANDART TİCARİ PAKETLER STANDART TİCARİ PAKETLER Paket Kodu Grup Paket Fiyat (TL) İçerdiği Modüller ESN ESNAF ESNAF -İrsaliye + Kasa + + + Ödeme 950TL Planı [Max 1 kullanıcı, 1000 stok, 1000 cari sınırlı, Modül İlave Edilemez]

Detaylı

İhtiyacınızıBelirleyin, Size Çözüm Sunalım. Lastik Servis Satış. Finans. Dış Ticaret. Lastik Otel Fatura. Lastik Kaplama Cari CRM

İhtiyacınızıBelirleyin, Size Çözüm Sunalım. Lastik Servis Satış. Finans. Dış Ticaret. Lastik Otel Fatura. Lastik Kaplama Cari CRM İhtiyacınızıBelirleyin, Size Çözüm Sunalım Satınalma Finans Lastik Servis Satış Dış Ticaret Lastik Otel Fatura CRM Lastik Kaplama Cari E-Fatura B2B (Bayii Yönetimi) Muhasebe E-Defter B2C( Müşteri Yönetimi)

Detaylı

Mahallem Nedir? Mahallem'i Hangi Esnaflar Kullanabilir? Mahallem Ekibi. Değerli İş Ortağımız;

Mahallem Nedir? Mahallem'i Hangi Esnaflar Kullanabilir? Mahallem Ekibi. Değerli İş Ortağımız; Değerli İş Ortağımız; Mahallem Nedir? Sipariş vermenin geleneksel ve en yalın halinden yola çıkarak, sizlere daha fazla müşteri ve ciroyu daha az riskle oluşturabileceğiniz, yaptığınız ticaretin gelişen

Detaylı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Meryem Yavaş Boyut Ltd. Şti Temmuz 2008 Özet : Bu doküman, Selçuk Ecza Deposu web depo uygulaması hakkında bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Web depo uygulamasının

Detaylı

www.vegayazilim.com.tr Tel: 0.312. 428 63 53

www.vegayazilim.com.tr Tel: 0.312. 428 63 53 www.vegayazilim.com.tr Tel: 0.312. 428 63 53 VENDOR Araçta Muhasebe Sistemleri, araçta sıcak ve soğuk satış yapma imkanını saglayıcı çözümler sunan, plasiyer root takibatı yaparak iş kolaylığı, hız ve

Detaylı

HAKKIMIZDA. mobillium.com

HAKKIMIZDA. mobillium.com HAKKIMIZDA DESTEKLENEN ETKİNLİKLER HİZMETLER REFERANSLAR ÜRÜNLER MOBİL DERNEK HAKKINDA Kurum içi iletişimsizlik ( Üyelerin birbirini tanımaması, iletişimde bulunmaması ) Üyelik kayıtlarının verimli yönetilememesi

Detaylı

AKINSOFT Çiftçi Koruma Yardım Dokümanı

AKINSOFT Çiftçi Koruma Yardım Dokümanı AKINSOFT Çiftçi Koruma Yardım Dokümanı Doküman Versiyon: 01.02.02 Tarih: 07.03.2015 1 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA BİLGİ Belediye ve Koruma Başkanlıklarına hitap eden Çiftçi Koruma programı sayesinde üye

Detaylı

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo)

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) 10 Ekim 2017 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : ÖKC Modülü YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) Programlarımızda Ödeme Kaydedici Cihazlar modülünü kullanarak,

Detaylı

KTS (Kolay Ticari Set) yazılımınızı bilgisayarınıza kurmak son derece kolaydır. Tek yapmanız gereken indirdiğiniz kurulum programını çalıştırmaktır.

KTS (Kolay Ticari Set) yazılımınızı bilgisayarınıza kurmak son derece kolaydır. Tek yapmanız gereken indirdiğiniz kurulum programını çalıştırmaktır. KTS Kurulumu KTS (Kolay Ticari Set) yazılımınızı bilgisayarınıza kurmak son derece kolaydır. Tek yapmanız gereken indirdiğiniz kurulum programını çalıştırmaktır. Kurulum programı çalışınca aşağıdakine

Detaylı

rst yazılım E-RAPOR V

rst yazılım E-RAPOR V E-rapor; BA/BS, bakiye mutabakatı ve işverenlerin ihtiyaç duyacağı raporların bulunduğu, logo yazılımları ile online çalışan ve işletmenizi anlık olarak takip etmenizi veya kolayca müşterilerin mali süreçlerini

Detaylı

Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu

Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu 2014 Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu Süha Makina BayiPos Sistemi BayiPos, Süha Makina'nın bayilerine ve Süha Makina bayilerinin kendi müşterilerine yapacakları ürün ve hizmet satışlarını kredi kartı

Detaylı

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ BAŞARI DESTEK PORTALINA GİRİŞ BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ http://destek.basariticaret.com/ adresine girdiğinizde Şekil 1 deki ekran gelmekte ve kullanıcı kodu ve şifre bölümlerini doldurmanız gerekmektedir.

Detaylı

w w w. e - t o p l u s m s. c o m

w w w. e - t o p l u s m s. c o m TANITIM KİTİ w w w. e - t o p l u s m s. c o m İÇİNDEKİLER Sayfa Başlığı Sayfa Numarası Ana Sayfa 2 Ana Sayfa» Numara Sepeti 3 Rehber» Kayıtlı Gruplar 4 Rehber» Kayıtlı Gruplar 5 Rehber» Excel İle Numara

Detaylı

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği 15xx versiyonu 18.09.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- Muhasebe modülünde yer alan Ana Hesap Mizanından Muhasebe Hesap Hareket Föyüne ve Muhasebe Hesap Tanıtım Kartına erişim özelliği eklenmiştir. Ana Hesap

Detaylı

Wolvox Web Entegrasyon. AKINSOFT Wolvox Web Entegrasyon Yardım Dosyası

Wolvox Web Entegrasyon. AKINSOFT Wolvox Web Entegrasyon Yardım Dosyası AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 07.05.01 Tarih : 11.05.2016 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA BİLGİ AKINSOFT WOLVOX Web Entegrasyonu programı WOLVOX ERP programından stok XML gönderimi, AKINSOFT E-Ticaret

Detaylı

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca MMP (Mali Müşavir Paketi) bilgileri ile Luca Üye girişinden sisteme giriş yapıldıktan sonra Luca Net Kobi Ticari Giriş butonuna basarak programa giriş

Detaylı

BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE

BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE ARETE BULUT TEKNOLOJİ ÇÖZÜMLERİ BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A R E T E C O N S U L T I N G VERİMLİ. GÖRÜNÜR. GÜVENİLİR. ARETE Bayi Yönetim Çözümüyle, satış terminallerinden

Detaylı

Ek Gereksinimler Standard Pro Plus EE HR

Ek Gereksinimler Standard Pro Plus EE HR Haziran-Aralık 2013 Workcube E-Business Portal Editions* Paketler (Sunucu bazlı lisanslama) / USD Standart Edition 19.900 $ Pro Edition 29.900 $ Plus Edition 39.900 $ Enterprise Edition 49.900 $ Open Enterprise

Detaylı

IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu

IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu E-Ticaret siteniz ile Logo Yazılımınız (GO, GO Plus, Tiger2, Tiger Plus, Tiger Enterprise) arasında veri aktarımını sağlayan bir

Detaylı

Restoran, cafe, bar, pastane ve oteller için güvenli ve hızlı işletme sistemi

Restoran, cafe, bar, pastane ve oteller için güvenli ve hızlı işletme sistemi Yeme içme sektörü için yeni nesil Satış Noktası Yönetim Çözümleri Restoran, cafe, bar, pastane ve oteller için güvenli ve hızlı işletme sistemi %100 YERLİ www.posmaks.com POSMAKS Nedir? POSMAKS, her ölçekteki

Detaylı

Tiger Plus Ürün Fark Dokümanı

Tiger Plus Ürün Fark Dokümanı 2010 11/30/2010 Tiger Plus Ürün Farkları YENİ ÖZELLİKLER 1. Firma Kredi Kartlarının Satınalma İşlemlerinde Kullanımı Satınalma işlemlerinde ödemelerin firma kredi kartı ile yapılması sağlanmıştır. Firma

Detaylı

HATTAT TARIM. Müşteri HATTAT TARIM 2013

HATTAT TARIM. Müşteri HATTAT TARIM 2013 203 HATTAT TARIM Müşteri Bayi/Müşteri Portali Customer Web Gate: İnternet üzerinden Satınalma işlemi yapabilir, Teslimatlarınıza, Muhasebesel kayıtlarınıza,satınalma Raporlarınıza, (Anket-Duyuru-Uyarı)

Detaylı

Kurumsal & Biz Kimiz?

Kurumsal & Biz Kimiz? Kurumsal & Biz Kimiz? Hakkımızda TEKNOLOJİNİN SUNDUĞU OLANAKLARI MÜŞTERİLERİNİN İŞ VERİMLERİNİ ARTIRMALARINA HİZMET EDECEK BİÇİMDE YORUMLAYAN OPAK AİLESİ HER SEKTÖR VE ÖLÇEKTEN ŞİRKETE ÇÖZÜM SUNUYOR. Şirketleri

Detaylı

SİNAN KARAGÖZ. Bilnex V3 Perakende Satış Yönetimi Farklı Para Birimlerine Göre Çalışma ve Para Üstü Hesaplama Yardım Dökümanı

SİNAN KARAGÖZ. Bilnex V3 Perakende Satış Yönetimi Farklı Para Birimlerine Göre Çalışma ve Para Üstü Hesaplama Yardım Dökümanı SİNAN KARAGÖZ Bilnex V3 Perakende Satış Yönetimi Farklı Para Birimlerine Göre Çalışma ve Para Üstü Hesaplama Yardım Dökümanı BİLNEX QUANTUM V3 PROGRAMLARIN DA PERAKANDE SATIŞ Bilnex Pos perakende satış

Detaylı

CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM. CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi

CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM. CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi Operasyon Yönetimi & Satış CRM Yönetimi Tüm görüşmeleri kayıt altına alır, satış işlemlerini kolaylaştırır. Tüm görüşmelerinizi kayıt

Detaylı

e-mutabakat hesabı için adresimizden kayıt olabilirsiniz.

e-mutabakat hesabı için   adresimizden kayıt olabilirsiniz. BSBA e-mutabakat Gönderim Uygulaması e-mutabakat hesabı için https://www.emikro.com.tr/ adresimizden kayıt olabilirsiniz. Üst bölümde yer alan E-Mutabakat butonuna tıklayınız. Kayıt ekranında yer alan

Detaylı

ANALİZ BİLİŞİM HAKKINDA

ANALİZ BİLİŞİM HAKKINDA ANALİZ BİLİŞİM HAKKINDA 1996 yılında bilişim dünyasına adım atmış olan Analiz Bilişim, kuruluşundan bu yana gelişim ve ilerlemeyi hedeflemiştir. Geliştirdiğimiz Jetra Raporlama Programı bu kurumsal çabanın

Detaylı

SİTE KULLANIMI. Sepete Ürün Ekleme. Sepeti Onaylama

SİTE KULLANIMI. Sepete Ürün Ekleme. Sepeti Onaylama SİTE KULLANIMI Üye Girişi Anasayfa Sepete Ürün Ekleme Sepeti Onaylama Sipariş Adımları Fatura Bilgisi Teslimat Bilgisi Teslimat Yönetimi Ödeme Seçeneği Sipariş Onaylama Üyelik Bilgileri Düzenlemeleri Hesap

Detaylı

AKINSOFT E-Ticaret. Yardım Dosyası. Copyright 2011 AKINSOFT. Sayfa 1. Doküman Versiyon : 1.02.02 Tarih : 10.10.2012

AKINSOFT E-Ticaret. Yardım Dosyası. Copyright 2011 AKINSOFT. Sayfa 1. Doküman Versiyon : 1.02.02 Tarih : 10.10.2012 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.02 Tarih : 10.10.2012 Sayfa 1 Copyright 2011 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı sayesinde internet sitenizden ürünlerinizi tanıtabilir,

Detaylı

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması www.akillibiletim.com Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi uygulamasının tasarım ve geliştirme sürecinde göz önünde bulundurulan en önemli husus, uygulamanın herkes

Detaylı

Ulukom Devir İşlemleri

Ulukom Devir İşlemleri Devir İşlemleri Ulukom Devir İşlemleri 31-12-2016 Değerli Ulukom OpenEdge Sistemi Kullanıcıları, Bu dökümanda yeni yıl için devir işlemleri ve yeni firma açma işlemleri anlatılmaktadır. DEVİR İŞLEMLERİNE

Detaylı

AÇELYAM Sn. Murat EREN. Bir Fikir Yazılım&Ajans ve Murat Eren arasındaki iş planı sözleşmesidir.

AÇELYAM Sn. Murat EREN. Bir Fikir Yazılım&Ajans ve Murat Eren arasındaki iş planı sözleşmesidir. AÇELYAM Sn. Murat EREN Bir Fikir Yazılım&Ajans ve Murat Eren arasındaki iş planı sözleşmesidir. Serhat EKEBİL 17/02/2016 1 TARAFLAR Hizmet Veren : Bir Fikir Yazılım&Ajans (Bir Fikir Yazılım & Ajans olarak

Detaylı

B2C E-Ticaret. İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret. Sa n almak için yardım alın STANDART AVANTAJLI PROFESYONEL

B2C E-Ticaret. İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret. Sa n almak için yardım alın STANDART AVANTAJLI PROFESYONEL B2C E-Ticaret İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret B2c e caret modeli son kullanıcıya direk ürün sa şı yapabilmeni sağlayan e caret türüdür. Yüksek kapasiteli b2c e caret yazılımları ile kaliteli ve sorunsuz

Detaylı