HUSQVARNA EL TİPİ KESİCİLER

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HUSQVARNA EL TİPİ KESİCİLER"

Transkript

1 HUSQVARNA EL TİPİT KESİCİLER 2010

2 Becerikli araçlar için i in akıll llı çözümler. DuraStarter DuraStarter patentlidir,toz sızdırmaz starter ünitesi, zemberek ve makara kapağı sızdırmazdır.bu adeta starterin bakım gereksinimini kaldırıyor, dahası kesicilerimizin güvenilirliğini artırıyor. Poly-V Kayış Birkaç modelimiz daha iyi güç aktarımı, daha uzun makine ömrü ve servis periyodlarının uzatılması için, Poly-V kayış ile donatılmıştır Yeni Aktif Hava Filtresi The New Active Air Filtration(Yeni Aktif Hava Filtrelemesi) Sistemi, piyasanın en etkili sistemidir.geliştirilen bu sistemde Filtre değiştirme süresi 1 yıla kadar çıkarılmıştır.ayrıca bu sistem,husqvarna nın meşhur Aktif Hava Filtreleme Sistemi nin gelişmişidir. Daha fazla fitillerle yeniden dizayn edilen santrifüj ağzı ve yeni rolanı ile daha etkili çalışır. Sünger filtre yerine kağıt filtre konularak Aktif hava Filtreleme Sistemini iki kat daha güçlendirmiştir. Bu da kullanıcı ve işletmeciler için çok büyük bir avantaj sağlar. SmartCarb SmartCarb (Akıllı Karbüratör) karbüratörümüzün yapısında bulunan filtre dengelemesi sayesinde,hava-yakıt karışımını ayarlar,filtre tıkanmaya başlasa bile makinenin maksimum güçte kalmasını devam ettirir. X-Torq X-Torq un sırrı,iki kanaldan akış sağlamasıdır.bunlardan biri temiz hava, diğeri ise hava-yakıt karışımıdır.ilk olararak basınç bariyeri yanmış gazı dışarı atar,sonra hava-yakıt karışımını içeri alır.sonuçta daha güçlü bir makine,% 20 daha iyi yakıt ekonomisi ve belirgin şekilde görülen % 75 daha düşük emisyon meydana gelir.

3 Becerikli araçlar için i in akıll llı çözümler. Anti Vibrasyon Sistemi Büyük iş tecrübemiz,kullanıcılar için daha konforlu kullanımlı,daha ergonomik ve daha becerikli kesiciler tasarlamamıza yardımcı olmuştur.hafifliği, kompakt dizaynı ve tuıtuşta düzgün pozisyon alınabilmesi,siz çalışırken daha kolay kullanım sağlar. Anti Vibrasyon Sistemimiz, kesicilerimizde düşük vibrasyon, daha konforlu tutuş ve uzun periyodlarda kullanılabilme özelliği ile kalitesini belli etmektedir. AirPurge Sistemi AirPurge Sistemi,yeni K 760 ın yeni karbüratörüne eklenmiş yeni bir sistemdir.çalıştırmadan önce bir süre butona birkaç defa basarak karbüratör içine yakıt pompalanır.bu sayede motorun içine pompalanan yakıt sayesinde motorun çalışması kolaylaştırılarak, defalarca starterin çekilmesine gerek kalmamaktadır.sıcak motorlarda buna ihtiyaç yoktur. Toz Söndürme Sistemi ( Dust Extinguisher System DEX ) Toz Söndürme Sistemi ( DEX) el tipi kesicilerimizde yeni geliştirlmiş bir sistemdir.bu sistem içeriğinde, yeni su tasarruflu ıslak kesim kiti ile yarıya düşen su tüketimi vardır ve bütün yakıtlı kesicilerde bu özellik standart olarak karşımıza çıkıyor. Su ayarlı bir regülatör tarafından sürekli olarak bıçağın üzerine su akıtmayı temin ediyor.su miktarı tozu yakalamak için yeterli olacaktır ve su tüketimi aşırı boyutlarda olmayacaktır.sonuçta daha az su ve çamur akıntısız temiz kesim elde edilecektir. Eğer manuel şekilde su pompalayamıyorsanız.wt10 taşınabilir pilli su tankı ile de DEX sistemini kullanabilirsiniz.

4 Yeni Husqvarna K 760 Bu yeni perfomansı herzaman, heryerde denemelisiniz.

5 OilGuard. Poly-V kayış ile mükemmel güç aktarımı. Yeni Aktif Hava Filtre Sistemi K 750 den iki kat daha fazla etkili filtreleme yapar. yeni Uygulamalar Beton ve tuğla işleri değiştirme ve tadilat işleri ile yeni inşaat işleri. Kapı ve pencere açma işleri ile daha küçük delik açma işleri. Kaldırım taşı ve yatay fayansları kesme işleri. Tesisat boruları kesme işleri. Asfalt ve yol kesme işleri ile kanalizasyon hazırlık kesimleri. Metal kesme işleri. K760 OilGuard TEKNİK ÖZELLİKLERİ Silindir Hacmi Güç Elmas bıçak Yakıt ve kesim ekipmanı olmaksızın ağırlık K760 OilGuard K760 OilGuard, bıçak gardı mm/inch 300/12, burç çapı 25.4 K760 OilGuard, bıçak gardı mm/inch 350/14, burç çapı 25.4 Hava soğutmalı 2 stroklu 74cc 3.7kW / 5 hp 300 / 350mm (12 / 14") 100 / 125mm (4/5") 9.7 / 9.9 kg X-Torq ile daha güçlü makine,daha iyi yakıt ekonomisi ve belirgin şekilde düşük emisyon. Yeni Aktif Hava Filtresi K 760 ı,k 750 den iki kat daha etkili filtreleme ve hava temizleme ile öne çıkarıyor. Yeni Aktif Hava Filtresi sayesinde,üç adımda santrifüjlü hava temizleme ile daha uzun ömür ve daha uzun servis aralıkları sağlar. X-Torq ile % 75 düşük emisyon, % 20 daha düşük yakıt tüketimi ve daha fazla güç. SmartCarb,dahili otomatik filtre dengelemesi,yüksek güç muhafaza edilmesi ve düşük yakıt tüketimi. AirPurge basınç düşürme valfi ile çok daha kolay çalıştırma. DuraStarter,toz sızdırmaz starter,dayanıklı starter bağı sayesinde risk azaltır, ürün ömrünü ve dayanıklılığını artırır. Poly-V kayış ile daha iyi güç aktarımı,sıksık gevşemeyen özelliği ve büyük ölçüde uzatılmış ürün ömrü. Etkili titreşim azaltılması 5 m/s2 den daha düşüktür,azaltılmış ses seviyesi çalışırken daha uygun sonuç verir. DEX,toz söndürme sistemi daha temiz kesim ve daha az çamurlu su meydana gelmesini, ayrıca daha az su tüketimi avantajını sağlar. Daha dayanıklı ve daha kolay bakım yapılabilen krank yatağı ve destek ayağı. Yakıt tankı içindeki yakıt seviye göstergesi. Su valfi üzerine entegre edilmiş T anahtar tutucusu,pratik kullanım sağlar.

6 Yeni Aktif Hava Filtre Sistemi K 750 den iki kat daha fazla etkili filtreleme yapar. yeni Uygulamalar Beton ve tuğla işleri değiştirme ve tadilat işleri ile yeni inşaat işleri. Kapı ve pencere açma işleri ile daha küçük delik açma işleri. Kaldırım taşı ve yatay fayansları kesme işleri. Tesisat boruları kesme işleri. Asfalt ve yol kesme işleri ile kanalizasyon hazırlık kesimleri. Metal kesme işleri. K760 TEKNİK ÖZELLİKLERİ Silindir Hacmi Güç Elmas bıçak Yakıt ve kesim ekipmanı olmaksızın ağırlık K760 K760, bıçak gardı mm/inch 300/12, burç çapı 25.4 K760, bıçak gardı mm/inch 350/14, burç çapı 25.4 Hava soğutmalı 2 stroklu 74cc 3.7kW / 5 hp 300 / 350mm (12 / 14") 100 / 125mm (4/5") 9.7 / 9.9 kg Poly-V kayış ile mükemmel güç aktarımı. X-Torq ile daha güçlü makine,daha iyi yakıt ekonomisi ve belirgin şekilde düşük emisyon. Yeni Aktif Hava Filtresi K 760 ı,k 750 den iki daha etkili filtreleme ve hava temizleme ile öne çıkarıyor. Yeni Aktif Hava Filtresi sayesinde,üç adımda santrifüjlü hava temizleme ile daha uzun ömür ve daha uzun servis aralıkları sağlar. X-Torq ile % 75 düşük emisyon, % 20 daha düşük yakıt tüketimi ve daha fazla güç. SmartCarb,dahili otomatik filtre dengelemesi,yüksek güç muhafaza edilmesi ve düşük yakıt tüketimi. AirPurge basınç düşürme valfi ile çok daha kolay çalıştırma. DuraStarter,toz sızdırmaz starter,dayanıklı starter bağı sayesinde risk azaltır, ürün ömrünü ve dayanıklılığını artırır. Poly-V kayış ile daha iyi güç aktarımı,sıksık gevşemeyen özelliği ve büyük ölçüde uzatılmış ürün ömrü. Etkili titreşim azaltılması 5 m/s2 den daha düşüktür,azaltılmış ses seviyesi çalışırken daha uygun sonuç verir. DEX,toz söndürme sistemi daha temiz kesim ve daha az çamurlu su meydana gelmesini, ayrıca daha az su tüketimi avantajını sağlar. Daha dayanıklı ve daha kolay bakım yapılabilen krank yatağı ve destek ayağı. Yakıt tankı içindeki yakıt seviye göstergesi. Su valfi üzerine entegre edilmiş T anahtar tutucusu,pratik kullanım sağlar.

7 yeni Tekerlekleri yanlara doğru açılabilirdir ve duvara yakın ve bitişik kesim yapılabilir. Husqvarna K 760 / K750 için özel geliştirilmiş kompakt bir kesim arabasıdır. Hızlı montajı kesiciyi arabaya kolay kurmanızı sağlar. Etkili kontrol,kesim derinliğinin ayarlanmasını sağlar. Yan ayarlama kolu sayesinde,düz veya eğimli çizgide kesim yapılabilir. Tekerlekleri yanlara doğru açılabilirdir ve duvara yakın ve bitişik kesim yapılabilir. Kolay katlanır ve kolay taşınır. 15 litrelik su tankı ile tedarik edilir. Etkili kontrol,kesim derinliğinin ayarlanmasını sağlar. KV 760 KV 760, 15lt lik su tankı

8 Yeni Husqvarna K 760 Cut-n-Break Daha temiz, daha yumusak, ve daha güçg üçlü.

9 Cut-nBreak. yeni Uygulamalar 400 mm dir.kanal içindeki boruları kesme işleri, kablo kanalı açma işleri,çatlak ve kırıkları büyütme ya da tamir etme işleri için kullanılır. Kapı ve pencere açma işleri ile herhangi köşelerde diğer kesme işleri için uygundur. Sinyal kabloları gömmek için mükemmel derecede kanal açılabilir. K760 Cut-n-Break TEKNİK ÖZELLİKLERİ Silindir Hacmi Güç Elmas bıçak Yakıt ve kesim ekipmanı olmaksızın ağırlık 300mm (12") K760 Cut-n-Break K760 Cut-n-Break with EL 35 CNB Hava soğutmalı 2 stroklu 74 cc 3.7 kw 230mm (9") 400mm (16") 11.3kg Yeni Aktif Hava Filtresi K 760 ı,k 650 den iki kat daha etkili filtreleme ve hava temizleme ile öne çıkarıyor. Yeni Aktif Hava Filtresi sayesinde,üç adımda santrifüjlü hava temizleme ile daha uzun ömür ve daha uzun servis aralıkları sağlar. X-Torq ile % 75 düşük emisyon, % 20 daha düşük yakıt tüketimi ve daha fazla güç. SmartCarb,dahili otomatik filtre dengelemesi,yüksek güç muhafaza edilmesi ve düşük yakıt tüketimi. AirPurge basınç düşürme valfi ile çok daha kolay çalıştırma. DuraStarter,toz sızdırmaz starter,dayanıklı starter bağı sayesinde risk azaltır, ürün ömrünü ve dayanıklılığını artırır. Poly-V kayış ile daha iyi güç aktarımı,sıksık gevşemeyen özelliği ve büyük ölçüde uzatılmış ürün ömrü. Etkili titreşim azaltılması 5 m/s2 den daha düşüktür,azaltılmış ses seviyesi çalışırken daha uygun sonuç verir. DEX,toz söndürme sistemi daha temiz kesim ve daha az çamurlu su meydana gelmesini, ayrıca daha az su tüketimi avantajını sağlar. Daha dayanıklı ve daha kolay bakım yapılabilen krank yatağı ve destek ayağı. Yakıt tankındaki yakıt seviyesini belirten gösterge.

10 yeni Poly-V kayış daha iyi güç aktarımı,sıksık gevşemeyen özelliği ve büyük ölçüde uzatılmış ürün ömrü. Uygulamalar Beton ve tuğla işleri değiştirme ve tadilat işleri ile yeni inşaat işleri. Kapı ve pencere açma işleri ile daha küçük delik açma işleri. Kaldırım taşı ve yatay fayansları kesme işleri. Tesisat boruları kesme işleri. Asfalt ve yol kesme işleri ile kanalizasyon hazırlık kesimleri. Metal kesme işleri. DEX,toz söndürme sistemi daha temiz kesim ve daha az çamurlu su meydana gelmesini, ayrıca daha az su tüketimi avantajını sağlar. K970 TEKNİK ÖZELLİKLERİ Hava soğutmalı 2 stroklu Yeni Aktif Hava Filtrelemesi sayesinde,üç adımda santrifüjlü hava temizleme ile daha uzun ömür ve daha uzun servis aralıkları sağlar. X-Torq ile daha güçlü makine,% 20daha iyi yakıt ekonomisi ve belirgin şekilde % 75 daha düşük emisyon. SmartCarb,dahili otomatik filtre dengelemesi,yüksek güç muhafaza edilmesi ve düşük yakıt tüketimi. Kolay çalıştırma için dekomprasyon valfi.. DuraStarter,toz sızdırmaz starter,dayanıklı starter bağı sayesinde risk azaltır, ürün ömrünü ve dayanıklılığını artırır. Poly-V kayış ile daha iyi güç aktarımı,sıksık gevşemeyen özelliği ve büyük ölçüde uzatılmış ürün ömrü. Etkili titreşim azaltılması 5 m/s2 den daha düşüktür,azaltılmış ses seviyesi çalışırken daha uygun sonuç verir. DEX,toz söndürme sistemi daha temiz kesim ve daha az çamurlu su meydana gelmesini, ayrıca daha az su tüketimi avantajını sağlar. Yakıt seviyesi göstergesi. Silindir Hacmi Güç Elmas bıçak Yakıt ve kesim ekipmanı olmaksızın ağırlık 300mm (12") Yakıt ve kesim ekipmanı olmaksızın ağırlık 350mm (14") Yakıt ve kesim ekipmanı olmaksızın ağırlık 400mm (16") K 970 K 970, bıçak koruma mm/inch 300/12, arbor 25.4 K 970, bıçak koruma mm/inch 350/14, arbor 25.4 K 970, bıçak koruma mm/inch 400/16, arbor cc 4.5kW 300/350/400mm (12/14/16") 100/125/145mm (4/5/6") 10.6kg 11,0kg 11.8kg

11 yeni Poly-V kayış daha iyi güç aktarımı,sıksık gevşemeyen özelliği ve büyük ölçüde uzatılmış ürün ömrü. Uygulamalar Beton ve tuğla işleri değiştirme ve tadilat işleri ile yeni inşaat işleri. Kapı ve pencere açma işleri ile daha küçük delik açma işleri. Kaldırım taşı ve yatay fayansları kesme işleri. Tesisat boruları kesme işleri. Asfalt ve yol kesme işleri ile kanalizasyon hazırlık kesimleri. Metal kesme işleri. K1260 TEKNİK ÖZELLİKLERİ Piyasanın en güçlü el tipi beton kesicisidir. Yeni Aktif Hava Filtrelemesi sayesinde,üç adımda santrifüjlü hava temizleme ile Silindir Hacmi 119cc daha uzun ömür ve daha uzun servis aralıkları sağlar. Güç 5.8kW SmartCarb,dahili otomatik filtre dengelemesi,yüksek güç muhafaza edilmesi Elmas bıçak ve düşük yakıt tüketimi. DuraStarter,toz sızdırmaz starter,dayanıklı starter bağı sayesinde risk azaltır, ürün ömrünü ve dayanıklılığını artırır. Poly-V kayış ile daha iyi güç aktarımı,sıksık gevşemeyen özelliği ve büyük ölçüde Yakıt ve kesim ekipmanı olmaksızın ağırlık 300mm (12") uzatılmış ürün ömrü. Etkili titreşim azaltılma sistemi daha elverişli operasyon sağlar. K1260 çalışırken daha uygun sonuç verir. K1260, bıçak korumalı mm/inch 350/14, arbor DEX,toz söndürme sistemi daha temiz kesim ve daha az çamurlu su meydana gelmesini, ayrıca daha az su tüketimi avantajını sağlar. K1260, bıçak korumalı mm/inch 400/16, arbor Hava soğutmalı 2 stroklu 350/400mm (14/16") 125/145mm (5/6") 13.9 kg / 14.7 kg

12 yeni Hızlı montajı kesiciyi arabaya kolay kurmanızı sağlar Husqvarna K970 ve K 1260 için özel geliştirilmiş kompakt bir kesim arabasıdır. Aynı zamanda K 960 a uyumludur. Hızlı montajı kesiciyi arabaya kolay kurmanızı sağlar. Etkili kontrol,kesim derinliğinin ayarlanmasını sağlar. Yan ayarlama kolu sayesinde,düz veya eğimli çizgide kesim yapılabilir. Tekerlekleri yanlara doğru açılabilirdir ve duvara yakın ve bitişik kesim yapılabilir. Kolay katlanır ve kolay taşınır. 15 litrelik su tankı ile tedarik edilir. KV 970 KV 960 / KV 1260, 15lt lik su tankı

13 yeni Uygulamalar Beton ve tuğla işleri değiştirme ve tadilat işleri ile yeni inşaat işleri. Kapı ve pencere açma işleri. Tesisat boruları kesme işleri. 260 mm dir,geleneksel bıçaktan iki kat fazla derinlik. Yeni Aktif Hava Filtrelemesi sayesinde,üç adımda santrifüjlü hava temizleme ile daha uzun ömür ve daha uzun servis aralıkları sağlar. X-Torq ile daha güçlü makine,% 20daha iyi yakıt ekonomisi ve belirgin şekilde % 75 daha düşük emisyon. SmartCarb,dahili otomatik filtre dengelemesi,yüksek güç muhafaza edilmesi ve düşük yakıt tüketimi. AirPurge ile daha kolay çalıştırma. DuraStarter,toz sızdırmaz starter,dayanıklı starter bağı sayesinde risk azaltır, ürün ömrünü ve dayanıklılığını artırır. Poly-V kayış ile daha iyi güç aktarımı,sıksık gevşemeyen özelliği ve büyük ölçüde uzatılmış ürün ömrü. Etkili titreşim azaltılması 5 m/s2 den daha düşüktür,çalışırken daha uygun sonuç verir. DEX etkili toz söndürme sistemi Yakıt sevitesi göstergesi. K 970 Ring TEKNİK ÖZELLİKLERİ Silindir Hacmi Güç Elmas bıçak Yakıt ve kesim ekipmanı olmaksızın ağırlık 300mm (12") K 970 Ring K 970 Ring, su kiti dahil Hava soğutmalı 2 stroklu 94cc 4.8kW 350mm, 14" 260mm, 10" 13.5 kg

14 X-Torq ile daha güçlü makine,% 20 daha iyi yakıt ekonomisi ve belirgin şekilde % 75 daha düşük emisyon. Husqvarna K970 Ring kullanıcısı tek pozisyonda 260 mm çapındaki boruyu kesebilir.bu pek çok yerde kazı ihtiyacı ve döndürme gerektirmez,size zaman ve para tasarrufu sağlayarak işlerinizde kolaylık ve büyük avantaj elde etmenize yardımcı olur. Yeni Aktif Hava Filtresi sayesinde,üç adımda santrifüjlü hava temizleme iledaha uzun ömür ve daha uzun servis aralıkları sağlar.

15 yeni X-Torq ile daha güçlü makine,% 20 daha iyi yakıt ekonomisi ve belirgin şekilde % 75 daha düşük emisyon. Uygulamalar Beton ve tuğla işleri değiştirme ve tadilat işleri ile yeni inşaat işleri. Kapı ve pencere açma işleri ile daha küçük delik açma işleri. Küçük ve düzensiz şekillerde kesebilir. Duvar testerelerinin mükemmel tamamlayıcısıdır,köşeleri fazla kesmelerden kaçınır. DuraStarter DuraStarter patentlidir,toz sızdırmaz starter ünitesi, zemberek ve makara kapağı sızdırmazdır.bu adeta starterin bakım gereksinimini kaldırıyor, dahası kesicilerimizin güvenilirliğini artırıyor. Bir yönden 390 mm derinlikte kesebilir. Aktif Hava Filtresi sayesinde,üç adımda santrifüjlü hava temizleme ile daha uzun ömür ve daha uzun servis aralıkları sağlar. X-Torq ile daha güçlü makine,daha iyi yakıt ekonomisi ve belirgin şekilde düşük emisyon. SmartCarb,dahili otomatik filtre dengelemesi,yüksek güç muhafaza edilmesi ve düşük yakıt tüketimi. AirPurge ile daha kolay çalıştırma. DuraStarter,toz sızdırmaz starter,dayanıklı starter bağı sayesinde risk azaltır, ürün ömrünü ve dayanıklılığını artırır. Etkili titreşim azaltılma sistemi sayesinde çalışırken daha uygun sonuç verir. DEX su tasarruflu ıslak kesim kiti ile toz yönetimi. Yakıt seviyesi göstergesi. K 970 Chain TEKNİK ÖZELLİKLERİ Silindir Hacmi Güç Bar uzunluğu Yakıt ve kesim ekipmanı olmaksızın ağırlık 300mm (12") K 970 Chain K 970 Chain, su kiti dahil Hava soğutmalı 2 stroklu 94cc 4.8kW 350mm 390mm 9.4kg

16

17 Ayarlanabilir taşıma askısı mükemmel hareket rahatlığı verir. yeni Uygulamalar Kurtarma ve enkaz kaldırma işleri:duvar,beton ve metal kesme. Binalardaki her materyal,yollar,köprüler,trenler ve uçaklar da bu sınıfa girer. Özel krom kaplı bıçak muhafazası,duman ve su akıntısı içinde belirgin görülebilir,kesicinin kontrolünü artırır. Özel tasarlanmış sterter tutacağı,ağır işlerde kalın eldivenlerle tutulabilirdir. Ayarlanabilir taşıma askısı mükemmel hareket rahatlığı verir. Yeni Aktif Hava Filtresi sayesinde,üç adımda santrifüjlü hava temizleme ile daha uzun ömür ve daha uzun servis aralıkları sağlar. X-Torq ile daha güçlü makine,% 20daha iyi yakıt ekonomisi ve belirgin şekilde % 75 daha düşük emisyon. SmartCarb,dahili otomatik filtre dengelemesi,yüksek güç muhafaza edilmesi ve düşük yakıt tüketimi. DuraStarter,toz sızdırmaz starter,dayanıklı starter bağı sayesinde risk azaltır, ürün ömrünü ve dayanıklılığını artırır. Etkili titreşim azaltılması çalışırken daha uygun sonuç verir. AirPurge ile daha kolay çalıştırma. Poly-V kayış ile daha iyi güç aktarımı,sıksık gevşemeyen özelliği ve büyük ölçüde uzatılmış ürün ömrü. DEX su tasarruflu ıslak kesim kiti ile toz yönetimi. Yakıt seviyesi göstergesi. K970 Rescue TEKNİK ÖZELLİKLERİ Silindir Hacmi Güç Elmas bıçak K760 Rescue TEKNİK ÖZELLİKLERİ Silindir Hacmi Güç Elmas bıçak K760 Rescue, mm/inch 300/12, arbor 20 Özel krom kaplı bıçak muhafazası,duman ve su akıntısı içinde belirgin görülebilir, kesicinin kontrolünü artırır. Yakıt ve kesim ekipmanı olmaksızın ağırlık 300mm (12") Yakıt ve kesim ekipmanı olmaksızın ağırlık 300mm (12") K970 Rescue, Bıçak koruma mm/inch 350/14, arbor 25.4 Hava soğutmalı 2 stroklu 94cc 4.8 kw 350mm, 14" 125mm (5") 11.2 kg Hava soğutmalı 2 stroklu 74cc 3.7kW 300mm (12") 100mm (4") 9.8 kg

18 yeni K 1260 Rail Ray Kesme RA 10, RA 10S Uygulamalar Ray kesme ve tren bakım işleri,vagon ve yeraltı raylı sistem bakım ve montaj işleri. Piyasanın en güçlü ray kesme makinesidir. 400 mm bıçak kapasitesi. Çift taraflı ataşman monte edilebilmesi,her yönden kesmeye olanak verir. Ray üzerine sabit ve hızlı monte edilebilen ataşmanı vardır. Her seviyede doğru açı ile kusursuz kesim. EasyStart ile kolya çalıştırma. Yeni Aktif Hava Filtrelemesi sayesinde,üç adımda santrifüjlü hava temizleme ile daha uzun ömür ve daha uzun servis aralıkları sağlar. SmartCarb,dahili otomatik filtre dengelemesi,yüksek güç muhafaza edilmesi ve düşük yakıt tüketimi. K1260 Rail TEKNİK ÖZELLİKLERİ Silindir Hacmi Güç Elmas bıçak Yakıt ve kesim ekipmanı olmaksızın ağırlık 300mm (12") K1260 Rail K1260, RA 10 dahil, mm/inch 350/14 K1260, RA 10S dahil, mm/inch 350/14 K1260, RA 10 dahil, mm/inch 400/16 K1260, RA 10S dahil, mm/inch 400/16 Hava soğutmalı 2 stroklu 119cc 5.8kW 350/400mm (14/16") 125/145 (5/6") 20.7 / 21.4 kg

19 Becerikli araçlar için i in akıll llı çözümler. DuraStarter DuraStarter patentlidir,toz sızdırmaz starter ünitesi, zemberek ve makara kapağı sızdırmazdır.bu adeta starterin bakım gereksinimini kaldırıyor, dahası kesicilerimizin güvenilirliğini artırıyor. Poly-V Kayış Birkaç modelimiz daha iyi güç aktarımı, daha uzun makine ömrü ve servis periyodlarının uzatılması için, Poly-V kayış ile donatılmıştır Aktif Hava Filtresi Active Air Filtration(Aktif Hava Filtresi), makinenin servis periyod aralarını yükselterek servis maliyetini düşürür.birinci aşamada motor volanını destekleyen santrifüjü havayı % oranında kesim tozundan ayrıştırır. Diğer aşamada arta kalan tozlar bir yağ emperenyeli yapışkan filtre tarafından yakalanır. Üçüncü aşamada ise çok küçük boyuttaki zerrecikleri hapsedecek şekilde tasarlanmış kağıt filtre sayesinde, minik zerrecikler yakalanır ve makineye temiz hava ulaştırılır. SmartCarb SmartCarb (Akıllı Karbüratör) karbüratörümüzün yapısında bulunan filtre dengelemesi sayesinde,hava-yakıt karışımını ayarlar,filtre tıkanmaya başlasa bile makinenin maksimum güçte kalmasını devam ettirir. X-Torq X-Torq un sırrı,iki kanaldan akış sağlamasıdır.bunlardan biri temiz hava, diğeri ise hava-yakıt karışımıdır.sonuçta daha güçlü bir makine,daha iyi yakıt ekononisi ve belirgin şekilde görülen düşük emisyon meydana gelir.

20 Becerikli araçlar için i in akıll llı çözümler. Anti Vibrasyon Sistemi Büyük iş tecrübemiz,kullanıcılar için daha konforlu kullanımlı,daha ergonomik ve daha becerikli kesiciler tasarlamamıza yardımcı olmuştur.hafifliği, kompakt dizaynı ve tuıtuşta düzgün pozisyon alınabilmesi,siz çalışırken daha kolay kullanım sağlar. Anti Vibrasyon Sistemimiz, kesicilerimizde düşük vibrasyon, daha konforlu tutuş ve uzun periyodlarda kullanılabilme özelliği ile kalitesini belli etmektedir. Toz Söndürme Sistemi ( Dust Extinguisher System DEX ) Toz Söndürme Sistemi ( DEX) el tipi kesicilerimizde yeni geliştirlmiş bir sistemdir.bu sistem içeriğinde, yeni su tasarruflu ıslak kesim kiti ile yarıya düşen su tüketimi vardır ve bütün yakıtlı kesicilerde bu özellik standart olarak karşımıza çıkıyor. su ayarlı bir regülatör tarafından sürekli olarak bıçağın üzerine su akıtmayı temin ediyor.su miktarı tozu yakalamak için yeterli olacaktır ve su tüketimi aşırı boyutlarda olmayacaktır.sonuçta daha az su ve çamur akıntısız temiz kesim elde edilecektir. Eğer manuel şekilde su pompalayamıyorsanız.wt10 taşınabilir pilli su tankı ile de DEX sistemini kullanabilirsiniz.

21 Aktif Hava Filtresi sayesinde,üç adımda santrifüjlü hava temizleme ile daha uzun ömür ve daha uzun servis aralıkları sağlar. X-Torq ile daha güçlü makine,daha iyi yakıt ekonomisi ve belirgin şekilde düşük emisyon. Uygulamalar Etkili titreşim azaltılması 5 m/s2 den daha düşüktür,azaltılmış ses seviyesi çalışırken daha uygun sonuç verir. Beton ve tuğla işleri değiştirme ve tadilat işleri ile yeni inşaat işleri. Kapı ve pencere açma işleri ile daha küçük delik açma işleri. Kaldırım taşı ve yatay fayansları kesme işleri. Tesisat boruları kesme işleri. Asfalt ve yol kesme işleri ile kanalizasyon hazırlık kesimleri. Metal kesme işleri. DEX,toz söndürme sistemi daha temiz kesim ve daha az çamurlu su meydana gelmesini, ayrıca daha az su tüketimi avantajını sağlar. Aktif Hava Filtresi sayesinde,üç adımda santrifüjlü hava temizleme ile daha uzun ömür ve daha uzun servis aralıkları sağlar. X-Torq ile daha güçlü makine,daha iyi yakıt ekonomisi ve belirgin şekilde düşük emisyon. SmartCarb,dahili otomatik filtre dengelemesi,yüksek güç muhafaza edilmesi ve düşük yakıt tüketimi. EasyStart ile kolay çalıştırma. DuraStarter,toz sızdırmaz starter,dayanıklı starter bağı sayesinde risk azaltır, ürün ömrünü ve dayanıklılığını artırır. Poly-V kayış ile daha iyi güç aktarımı,sıksık gevşemeyen özelliği ve büyük ölçüde uzatılmış ürün ömrü. Etkili titreşim azaltılması 5 m/s2 den daha düşüktür,azaltılmış ses seviyesi çalışırken daha uygun sonuç verir. DEX,toz söndürme sistemi daha temiz kesim ve daha az çamurlu su meydana gelmesini, ayrıca daha az su tüketimi avantajını sağlar. K750 TEKNİK ÖZELLİKLERİ Silindir Hacmi Güç Elmas bıçak Yakıt ve kesim ekipmanı olmaksızın ağırlık K750 K750, bıçak gardı mm/inch 300/12, burç çapı 25.4 K750, bıçak gardı mm/inch 350/14, burç çapı 25.4 Hava soğutmalı 2 stroklu 74cc 3.7kW 300 / 350mm (12 / 14") 100 / 125mm (4/5") 9.4 / 9.7 kg

22 OilGuard yağı kalitelidir ve şantiyelerde tozlu ortamlarda kullanılabilmesi için özellikle geliştirilmiştir. K750 OilGuard : K750 Yağ koruma Uygulamalar Beton ve tuğla işleri değiştirme ve tadilat işleri ile yeni inşaat işleri. Kapı ve pencere açma işleri ile daha küçük delik açma işleri. Kaldırım taşı ve yatay fayansları kesme işleri. Tesisat boruları kesme işleri. Asfalt ve yol kesme işleri ile kanalizasyon hazırlık kesimleri. Metal kesme işleri. Yakıt tüketimi boyunca ya da biçimsiz yakıt-yağ karışımı kullanıldığında, olabilecek hasarları ortadan kaldır. OilGuard yağı kalitelidir ve şantiyelerde tozlu ortamlarda kullanılabilmesi için özellikle geliştirilmiştir. OilGuard yağı bütün hava soğutmalı ve iki zamanlı makinelerde idealdir. Yağ Korumalı K 750 de standart iki zamanlı yağ kullanabilirsiniz. Bunun için tek yapılması gereken arka el tutacağının yanındaki OilGuard butonunu geri çekmektir. Optik Algılama Sistemi,yağ benzin içindeyse veya yağ tipi seçimi yanlışsa devreye girer. K750 OilGuard TEKNİK ÖZELLİKLERİ Silindir Hacmi Güç Elmas bıçak Yakıt ve kesim ekipmanı olmaksızın ağırlık K750 OilGuard K750 Oil Guard, bıçak gardı mm/inch 300/12, burç çapı 25.4 K750 Oil Guard, bıçak gardı mm/inch 350/14, burç çapı 25.4 Hava soğutmalı 2 stroklu 74cc 3.7kW 300 / 350mm (12 / 14") 100 / 125mm (4/5") 9.4 / 9.7 kg

23 Tekerlekleri yanlara doğru açılabilirdir ve duvara yakın ve bitişik kesim yapılabilir. Husqvarna K750 için özel geliştirilmiş kompakt bir kesim arabasıdır. Hızlı montajı kesiciyi arabaya kolay kurmanızı sağlar. Etkili kontrol,kesim derinliğinin ayarlanmasını sağlar. Yan ayarlama kolu sayesinde,düz veya eğimli çizgide kesim yapılabilir. Tekerlekleri yanlara doğru açılabilirdir ve duvara yakın ve bitişik kesim yapılabilir. Kolay katlanır ve kolay taşınır. 15 litrelik su tankı ile tedarik edilir. Etkili kontrol,kesim derinliğinin ayarlanmasını sağlar. KV 750 KV 750, 15lt lik su tankı

24 Poly-V kayış daha iyi güç aktarımı,sıksık gevşemeyen özelliği ve büyük ölçüde uzatılmış ürün ömrü. Uygulamalar Beton ve tuğla işleri değiştirme ve tadilat işleri ile yeni inşaat işleri. Kapı ve pencere açma işleri ile daha küçük delik açma işleri. Kaldırım taşı ve yatay fayansları kesme işleri. Tesisat boruları kesme işleri. Asfalt ve yol kesme işleri ile kanalizasyon hazırlık kesimleri. Metal kesme işleri. DEX,toz söndürme sistemi daha temiz kesim ve daha az çamurlu su meydana gelmesini, ayrıca daha az su tüketimi avantajını sağlar. K960 TEKNİK ÖZELLİKLERİ Silindir Hacmi Hava soğutmalı 2 stroklu 94cc Aktif Hava Filtresi sayesinde,üç adımda santrifüjlü hava temizleme ile daha uzun ömür ve daha uzun servis aralıkları sağlar. X-Torq ile daha güçlü makine,daha iyi yakıt ekonomisi ve belirgin şekilde düşük emisyon. SmartCarb,dahili otomatik filtre dengelemesi,yüksek güç muhafaza edilmesi ve düşük yakıt tüketimi. Kolay çalıştırma için dekomprasyon valfi.. DuraStarter,toz sızdırmaz starter,dayanıklı starter bağı sayesinde risk azaltır, ürün ömrünü ve dayanıklılığını artırır. Poly-V kayış ile sdaha iyi güç aktarımı,sıksık gevşemeyen özelliği ve büyük ölçüde uzatılmış ürün ömrü. Etkili titreşim azaltılması 5 m/s2 den daha düşüktür,azaltılmış ses seviyesi çalışırken daha uygun sonuç verir. DEX,toz söndürme sistemi daha temiz kesim ve daha az çamurlu su meydana gelmesini, ayrıca daha az su tüketimi avantajını sağlar. Güç Elmas bıçak Yakıt ve kesim ekipmanı olmaksızın ağırlık 300mm (12") Yakıt ve kesim ekipmanı olmaksızın ağırlık 350mm (14") Yakıt ve kesim ekipmanı olmaksızın ağırlık 400mm (16") K 960 K 960, bıçak koruma mm/inch 300/12, arbor 25.4 K 960, bıçak koruma mm/inch 350/14, arbor 25.4 K 960, bıçak koruma mm/inch 400/16, arbor kW 300/350/400mm (12/14/16") 100/125/145mm (4/5/6") 10.4kg 10.6kg 11.4kg

25 Hızlı montajı kesiciyi arabaya kolay kurmanızı sağlar Husqvarna K960 için özel geliştirilmiş kompakt bir kesim arabasıdır. Hızlı montajı kesiciyi arabaya kolay kurmanızı sağlar. Etkili kontrol,kesim derinliğinin ayarlanmasını sağlar. Yan ayarlama kolu sayesinde,düz veya eğimli çizgide kesim yapılabilir. Tekerlekleri yanlara doğru açılabilirdir ve duvara yakın ve bitişik kesim yapılabilir. Kolay katlanır ve kolay taşınır. 15 litrelik su tankı ile tedarik edilir. KV 960 KV 960, 15lt lik su tankı

26

27 Poly-V kayış daha iyi güç aktarımı,sıksık gevşemeyen özelliği ve büyük ölçüde uzatılmış ürün ömrü. Uygulamalar Beton ve tuğla işleri değiştirme ve tadilat işleri ile yeni inşaat işleri. Kapı ve pencere açma işleri ile daha küçük delik açma işleri. Kaldırım taşı ve yatay fayansları kesme işleri. Tesisat boruları kesme işleri. Asfalt ve yol kesme işleri ile kanalizasyon hazırlık kesimleri. Metal kesme işleri. Piyasanın en güçlü el tipi beton kesicisidir. Aktif Hava Filtresi sayesinde,üç adımda santrifüjlü hava temizleme ile daha uzun ömür ve daha uzun servis aralıkları sağlar. SmartCarb,dahili otomatik filtre dengelemesi,yüksek güç muhafaza edilmesi ve düşük yakıt tüketimi. EasyStart ile kolay çalıştırma. DuraStarter,toz sızdırmaz starter,dayanıklı starter bağı sayesinde risk azaltır, ürün ömrünü ve dayanıklılığını artırır. Poly-V kayış ile daha iyi güç aktarımı,sıksık gevşemeyen özelliği ve büyük ölçüde uzatılmış ürün ömrü. Etkili titreşim azaltılma sistemi daha elverişli operasyon sağlar. çalışırken daha uygun sonuç verir. DEX,toz söndürme sistemi daha temiz kesim ve daha az çamurlu su meydana gelmesini, ayrıca daha az su tüketimi avantajını sağlar. K1250 TEKNİK ÖZELLİKLERİ Silindir Hacmi Güç Elmas bıçak Yakıt ve kesim ekipmanı olmaksızın ağırlık 300mm (12") K1250 K1250, bıçak korumalı mm/inch 350/14, arbor 25.4 K1250, bıçak korumalı mm/inch 400/16, arbor 25.4 Hava soğutmalı 2 stroklu 119cc 5.8kW 350/400mm (14/16") 125/145mm (5/6") 13.7kg/14.6kg

28 Husqvarna K650 Cut-n-Break kullanımı kolaydır ve servis bakımı çok az elmas araçlarla ve minimum maliyetlerle yapılır. Özel geliştirilmiş çift bıçakları, yüksek kesim hızı ve güç sağlar. Uygulamalar Kesim derimliği 400 mm dir.kanal içindeki boruları kesme işleri, kablo kanalı açma işleri,çatlak ve kırıkları büyütme ya da tamir etme işleri için kullanılır. Kapı ve pencere açma işleri ile herhangi köşelerde diğer kesme işleri için uygundur. Sinyal kabloları gömmek için mükemmel derecede kanal açılabilir. Özel geliştirilmiş çift bıçakları,yüksek kesim hızı ve güç sağlar. Aktif Hava Filtresi sayesinde,üç adımda santrifüjlü hava temizleme ile daha uzun ömür ve daha uzun servis aralıkları sağlar. SmartCarb,dahili otomatik filtre dengelemesi,yüksek güç muhafaza edilmesi ve düşük yakıt tüketimi. EasyStart ile kolay çalıştırma. DuraStarter,toz sızdırmaz starter,dayanıklı starter bağı sayesinde risk azaltır, ürün ömrünü ve dayanıklılığını artırır. Yakıt seviyesini gösteren yakıt göstergesi. K650 Cut-n-Break TEKNİK ÖZELLİKLERİ Silindir Hacmi Güç Elmas bıçak Yakıt ve kesim ekipmanı olmaksızın ağırlık 300mm (12") K650 Cut-n-Break K650 Cut-n-Break, bıçak korumalı mm/inch 230/9, bıçak EL 20 CNB (soft) K650 Cut-n-Break, bıçak korumalı mm/inch 230/9, bıçak EL 45 CNB (medium) K650 Cut-n-Break bıçaksız K760 Cut-n-Break with EL 35 CNB Hava soğutmalı 2 stroklu 71cc 3.5kW 230mm (9") 400mm (16") 10.3kg

29 400 mm kalınl nlığındaki duvarı Kes-ve ve-kır r (Cut-n-Break) Metodu ile nasıl l kesebiliriz: 1. Her bir kesimde 65 mm derinliğe ulaşılır 2. Kesicinin çift bıçağı,her kesimde içerde bir diş oluşturur. 3. Bu dişler kırıcı manivela ile kolayca kırılır. 4. Kırma işleminden sonra devam ederseniz, bu işlemler sonunda gerek duyulduğunda 400 mm derinliğe kadar ulaşılabilir.

30 Uygulamalar Beton ve tuğla işleri değiştirme ve tadilat işleri ile yeni inşaat işleri. Kapı ve pencere açma işleri. Tesisat boruları kesme işleri. 260 mm dir,geleneksel bıçaktan iki kat fazla derinlik. Aktif Hava Filtresi sayesinde,üç adımda santrifüjlü hava temizleme ile daha uzun ömür ve daha uzun servis aralıkları sağlar. X-Torq ile daha güçlü makine,daha iyi yakıt ekonomisi ve belirgin şekilde düşük emisyon. SmartCarb,dahili otomatik filtre dengelemesi,yüksek güç muhafaza edilmesi ve düşük yakıt tüketimi. EasyStart ile kolay çalıştırma. DuraStarter,toz sızdırmaz starter,dayanıklı starter bağı sayesinde risk azaltır, ürün ömrünü ve dayanıklılığını artırır. Poly-V kayış ile daha iyi güç aktarımı,sıksık gevşemeyen özelliği ve büyük ölçüde uzatılmış ürün ömrü. Etkili titreşim azaltılması 5 m/s2 den daha düşüktür,çalışırken daha uygun sonuç verir. K 960 Ring TEKNİK ÖZELLİKLERİ Silindir Hacmi Güç Elmas bıçak Yakıt ve kesim ekipmanı olmaksızın ağırlık 300mm (12") K 960 Ring K 960 Ring, su kiti dahil Hava soğutmalı 2 stroklu 94cc 4.5kW 350mm, 14" 260mm, 10" 13.1kg

31 X-Torq ile daha güçlü makine,daha iyi yakıt ekonomisi ve belirgin şekilde düşük emisyon. Husqvarna K960 Ring kullanıcısı tek pozisyonda 260 mm çapındaki boruyu kesebilir.bu pek çok yerde kazı ihtiyacı ve döndürme gerektirmez,size zaman ve para tasarrufu sağlayarak işlerinizde kolaylık ve büyük avantaj elde etmenize yardımcı olur. Aktif Hava Filtresi sayesinde,üç adımda santrifüjlü hava temizleme iledaha uzun ömür ve daha uzun servis aralıkları sağlar.

32 X-Torq ile daha güçlü makine,daha iyi yakıt ekonomisi ve belirgin şekilde düşük emisyon. Uygulamalar Beton ve tuğla işleri değiştirme ve tadilat işleri ile yeni inşaat işleri. Kapı ve pencere açma işleri ile daha küçük delik açma işleri. Küçük ve düzensiz şekillerde kesebilir. Duvar testerelerinin mükemmel tamamlayıcısıdır,köşeleri fazla kesmelerden kaçınır. DuraStarter DuraStarter patentlidir,toz sızdırmaz starter ünitesi, zemberek ve makara kapağı sızdırmazdır.bu adeta starterin bakım gereksinimini kaldırıyor, dahası kesicilerimizin güvenilirliğini artırıyor. Bir yönden 390 mm derinlikte kesebilir. Aktif Hava Filtresi sayesinde,üç adımda santrifüjlü hava temizleme ile daha uzun ömür ve daha uzun servis aralıkları sağlar. X-Torq ile daha güçlü makine,daha iyi yakıt ekonomisi ve belirgin şekilde düşük emisyon. SmartCarb,dahili otomatik filtre dengelemesi,yüksek güç muhafaza edilmesi ve düşük yakıt tüketimi. EasyStart ile kolay çalıştırma. DuraStarter,toz sızdırmaz starter,dayanıklı starter bağı sayesinde risk azaltır, ürün ömrünü ve dayanıklılığını artırır. Etkili titreşim azaltılma sistemi sayesinde çalışırken daha uygun sonuç verir. K 960 Chain TEKNİK ÖZELLİKLERİ Silindir Hacmi Güç Elmas bıçak Yakıt ve kesim ekipmanı olmaksızın ağırlık 300mm (12") K 960 Chain K 960 Chain, su kiti dahil Hava soğutmalı 2 stroklu 94cc 4.5kW 350mm 390mm 9.4kg

33 Bir yönden 390 mm derinliğe ulaşılabilir. Köşelerin K960 Chain ile kesilmesiyle bu kesimlerin doğru pozisyonda mükemmel yer almasını sağlar K960 Chain 11x11 cm ebatlarında küçük delikler ve duvarda mükemmel derecede düzensiz şekilli delikler açabilir.

34

35 Özel tasarlanmış sterter tutacağı,ağır işlerde kalın eldivenlerle tutulabilirdir. Ayarlanabilir taşıma askısı mükemmel hareket rahatlığı verir. Uygulamalar Kurtarma ve enkaz kaldırma işleri:duvar,beton ve metal kesme. Binalardaki her materyal,yollar,köprüler,trenler ve uçaklar da bu sınıfa girer. Özel krom kaplı bıçak muhafazası,duman ve su akıntısı içinde belirgin görülebilir,kesicinin kontrolünü artırır. Özel tasarlanmış sterter tutacağı,ağır işlerde kalın eldivenlerle tutulabilirdir. Ayarlanabilir taşıma askısı mükemmel hareket rahatlığı verir. Aktif Hava Filtresi sayesinde,üç adımda santrifüjlü hava temizleme ile daha uzun ömür ve daha uzun servis aralıkları sağlar. X-Torq ile daha güçlü makine,daha iyi yakıt ekonomisi ve belirgin şekilde düşük emisyon. SmartCarb,dahili otomatik filtre dengelemesi,yüksek güç muhafaza edilmesi ve düşük yakıt tüketimi. DuraStarter,toz sızdırmaz starter,dayanıklı starter bağı sayesinde risk azaltır, ürün ömrünü ve dayanıklılığını artırır. Etkili titreşim azaltılması çalışırken daha uygun sonuç verir. K960 Rescue TEKNİK ÖZELLİKLERİ Silindir Hacmi Güç Elmas bıçak K750 Rescue TEKNİK ÖZELLİKLERİ Silindir Hacmi Güç Elmas bıçak K750 Rescue, mm/inch 300/12, arbor 20 Özel krom kaplı bıçak muhafazası,duman ve su akıntısı içinde belirgin görülebilir, kesicinin kontrolünü artırır. Yakıt ve kesim ekipmanı olmaksızın ağırlık 300mm (12") Yakıt ve kesim ekipmanı olmaksızın ağırlık 300mm (12") K960 Rescue, Bıçak koruma mm/inch 350/14, arbor 25.4 Hava soğutmalı 2 stroklu 94cc 4.5kW 350mm, 14" 125mm (5") 10.7kg Hava soğutmalı 2 stroklu 74cc 3.7kW 300mm (12") 100mm (4") 9.5kg

36 K 1250 Rail Ray Kesme RA 10, RA 10S Uygulamalar Ray kesme ve tren bakım işleri,vagon ve yeraltı raylı sistem bakım ve montaj işleri. Piyasanın en güçlü ray kesme makinesidir. 400 mm bıçak kapasitesi. Çift taraflı ataşman monte edilebilmesi,her yönden kesmeye olanak verir. Ray üzerine sabit ve hızlı monte edilebilen ataşmanı vardır. Her seviyede doğru açı ile kusursuz kesim. EasyStart ile kolya çalıştırma. Aktif Hava Filtresi sayesinde,üç adımda santrifüjlü hava temizleme ile daha uzun ömür ve daha uzun servis aralıkları sağlar. SmartCarb,dahili otomatik filtre dengelemesi,yüksek güç muhafaza edilmesi ve düşük yakıt tüketimi. K1250 Rail TEKNİK ÖZELLİKLERİ Silindir Hacmi Güç Elmas bıçak Yakıt ve kesim ekipmanı olmaksızın ağırlık 300mm (12") K1250 Rail K1250, RA 10 dahil, mm/inch 350/14 K1250, RA 10S dahil, mm/inch 350/14 K1250, RA 10 dahil, mm/inch 400/16 K1250, RA 10S dahil, mm/inch 400/16 K " +RA10 karton kutuda K " +RA10 karton kutuda Hava soğutmalı 2 stroklu 119cc 5.8kW 350/400mm (14/16") 125/145 (5/6") 20.5/21.2kg

37 EasyStart sayesinde kolay çalıştırma. Çift taraflı ataşman monte edilebilmesi, her yönden kesmeye olanak verir. Ray Kesme Ataşman manı RA 10 ve RA 10S K1250 Ray Kesme ataşmanları,mükemmel bilye ve rulmanlara sahiptir.raya hızlı tutunma ve doğru açıyla her seviyede mükemmel kesim sağlar.açılır-kapanır kılavuzu kesimde kusursuz pozisyonda tutar.ağırlığı sadece 5,3 kg dır.ra 10S kalınlığı 135 mm olan raylar için tasarlanmıştır. RA 10, RA 10S.

38 Özel geliştirilmiş çift bıçakları, yüksek kesim hızı ve güç sağlar. Uygulamalar Islak kesim,dar ve sıkı duvar ve zemin kesimi. Kapalı mekanlarda kullanıma uygundur ve küçük işlerde,aynı zamanda köşeleri fazla kesmekten kaçınmak için kullanılır. Kesim derimliği 400 mm dir.kanal içindeki boruları kesme işleri, kablo kanalı açma işleri,çatlak ve kırıkları büyütmek ya da tamir etme işleri için kullanılır. Yetkin, akıllı ve kolay tutulabilir tekniğe sahip kesici çok az araç ve az maliyetle 400 mm derinliğe ulaşır. Özel geliştirilmiş çift bıçakları,yüksek kesim hızı ve güç sağlar. Ergonomik ön tutacağı ile yatay ve dikey olarak etkili kesim yapılabilir. Uyumlu ve patentli dizaynı ve arka el kabzesi kolay operasyon sağlar. Ayarlanabilir bıçak muhafazası ıslak kesime olanak verir. Patentli Elgard özelliği aşırı elektronik yüklemelerinden korur,devir oranı değişkenliğinde kullanıcıyı ikaz eder ve adımlayarak yükleme yapar. Elektronik SoftStart özelliği,normal çalıştırarak sigortaları muhafazaya alır. Geniş boyutlandırılmış gönye dişlisi,yüksek dayanıklılık, minimum güç kaybı ve düşük ses sunar. K3000 Cut-n-Break TEKNİK ÖZELLİKLERİ Çıkış Elmas bıçak Kablo ve kesim ekipmanı olmaksızın ağırlık 300mm (12") K3000 Cut-n-Break K3000 Cut-nBreak Bıçaksız K3000 Cut-nBreak, 230V, Bıçak koruması mm/inch 230/9, bıçak EL20 CNB (soft) K3000 Cut-nBreak, 230V, Bıçak koruması mm/inch 230/9, bıçak EL45 CNB (medium) K3000 Cut-n-Break EL10 Elektrik 230 / 120 / 110 V 2700/1800/2200W 230mm (9") 400mm (16") 9.9kg

39 400 mm kalınl nlığındaki duvarı Kes-ve ve-kır r (Cut-n-Break) Metodu ile nasıl l kesebiliriz: K 3000 Cut-n-Break,ıslak kesim için idealdir,ayarlanabilir bıçak muhafazaları sayesinde duvara ve yere yakın kesim yapılabilir. 1. Her bir kesimde 65 mm derinliğe ulaşılır 2. Kesicinin çift bıçağı,her kesimde içerde bir diş oluşturur. 3. Bu dişler kırıcı manivela ile kolayca kırılır. Yetkin, akıllı ve kolay tutulabilir tekniğe sahip kesici çok az araç ve az maliyetle 400 mm derinliğe ulaşır. 4. Kırma işleminden sonra devam ederseniz,bu işlemler sonunda gerek duyulduğunda 400 mm derinliğe kadar ulaşılabilir. Uyumlu ve patentli dizaynı ve arka el kabzesi kolay operasyon sağlar.

40 Patentli Elgard özelliği aşırı elektronik yüklemelerinden korur, devir oranı değişkenliğinde kullanıcıyı ikaz eder ve adımlayarak yükleme yapar. K3000 Wet,kapalı mekanlarda tozsuz kesim yapmaya olanak sağlar. DEX,toz söndürme sistemi-k3000 Wet e entegre edilmiş su miktarı ayarlama regülatörü,bıçakların üzerine sürekli su akışını sağlar.su miktarını yeteri kadar ayarlayarak toz ile birleştirir ve bunu su tüketimini aşırıya kaçmaksızın yapar. Uygulamalar İç ve dış mekanlarda kesime uygundur. Hızlı ve kolay kesim,bina kolon ayarlamaları,boru,demir donatılı kolonlar, destekler vs. Lokasyonlarda kullanılır. Güçlü yeni elektrikli kesici. Kabze ve ön tutma mesafesi kontrolü artırır ve yüklemeyi azaltır. Elektronik SoftStart özelliği,normal çalıştırarak sigortaları muhafazaya alır. Patentli Elgard özelliği aşırı elektronik yüklemelerinden korur,devir oranı değişkenliğinde kullanıcıyı ikaz eder ve adımlayarak yükleme yapar. Hızlı kilitlenir şaftı ve geniş bıçak muhafazası,bıçak değiştirmeyi kolaylaştırır. Geniş boyutlandırılmış gönye dişlisi,yüksek dayanıklılık, minimum güç kaybı ve düşük ses sunar. DEX,toz söndürme sistemi-k3000 Wet e entegre edilmiş su miktarı ayarlama regülatörü,bıçakların üzerine sürekli su akışını sağlar.su miktarını yeteri kadar ayarlayarak toz ile birleştirir ve bunu su tüketimini aşırıya kaçmaksızın yapar. K3000 Wet TEKNİK ÖZELLİKLERİ Çıkış Elmas Bıçak Ağırlık K3000 Wet 14" K3000 Wet 14" Electric 230/120/110V 2700/1800/2200W 300/350mm (12/14") 100/125mm (4/5") 9.9kg

41 Patentli Elgard özelliği aşırı elektronik yüklemelerinden korur, devir oranı değişkenliğinde kullanıcıyı ikaz eder ve adımlayarak yükleme yapar. Geniş boyutlandırılmış gönye dişlisi,yüksek dayanıklılık, minimum güç kaybı ve düşük ses sunar. Uygulamalar İç ve dış mekanlarda kesime uygundur. Hızlı ve kolay kesim,bina kolon ayarlamaları,boru,demir donatılı kolonlar, destekler vs. Lokasyonlarda kullanılır. Piyasanın en güçlü ve becerikli yeni elektrikli kesici. Kabze ve ön tutma mesafesi kontrolü artırır ve yüklemeyi azaltır. Elektronik SoftStart özelliği,normal çalıştırarak sigortaları muhafazaya alır. Patentli Elgard özelliği aşırı elektronik yüklemelerinden korur,devir oranı değişkenliğinde kullanıcıyı ikaz eder ve adımlayarak yükleme yapar. Hızlı kilitlenir şaftı ve geniş bıçak muhafazası,bıçak değiştirmeyi kolaylaştırır. Geniş boyutlandırılmış gönye dişlisi,yüksek dayanıklılık, minimum güç kaybı ve düşük ses sunar. K3000 Electric TEKNİK ÖZELLİKLERİ Kabze ve ön tutma mesafesi kontrolü artırır ve yüklemeyi azaltır. Çıkış Elmas Bıçak Ağırlık Electric 230/120/110V 2700/1800/2200W 300/350mm (12/14") 100/125mm (4/5") 8.8/8.9kg K3000 Electric K3000 Electric, mm/inch 300/12 K3000 Electric, mm/inch 350/

42 Husqvarna WCV 180,dayanıklı taşıma çantası, araç kiti ve Husqvarna elmas bıçaklarla birlikte sunulur. Tek hareketle kanal derinliğini ayarlayabilirsiniz Uygulamalar Kablo kanalı ve derz ek yerleri açma işleri için,seramik ve betonda kesin ve uygun kesim yapılabilir. Eşsiz Vario Sistemi ile birkaç saniyede bıçakları ayırma ya da sökmeye gerek olmadan kanal genişliğini ayarlayabilirsinizz. Çaba gerektiren işler için 2300W lık güçlü motor. Vario Sistemi nin öneli bir parçasıdır ve bıçakları ayırmadan, kanal genişliği ayarı yapılabilir mm arasında kesim derinliği ayarlanabilir,tek hareketle kolayca kurulabilir. Etkili,elverişli Toz Aktarma Sistemi, iş sahasında tozun etrafa yayılmasına engel olur. 360 derece döndürülebilen toz Aktarma Sistemi ataşmanı. Kullanıcı dostu tasarımı ve ergonımik destek kolu. Maksimum kesim kapasitesi için Husqvarna Elmas Bıçaklar la sunulur. WCV 180 TEKNİK ÖZELLİKLER, Elektrik Güç Elmas bıçaklar,max. Kanal genişliği, max. Kanal derinliği,150mm bıçak ile Kanal derinliği,180mm bıçak ile Ağırlık, kesim ekipmanı olmaksızın WCV 180 WCV 180 Set halinde VN25S bıçak 180mm,göbek 30mm 230 V 2300 W 180 mm mm 0-45 mm 3-60 mm 7 kg

43 Bu kesiciler,uzun,ince gövde,iyi ağırlık dağılımı ve el tutacakları arasında iyi kenar dengesine sahiptir. Uygulamalar İnşaat,makine ve gemi inşaa endüstrisi gibi işlerde kullanılır. İç mekanlarda havalandırmanın zayıf olduğu ortamlarda,kanalizasyon içindeki borularda,derin altyapı işlerinde,tersane,hangar vs. Gibi lokasyonlarda tercih edilir. TEKNİK ÖZELLİKLERİ K mm/14" 25,4 Air K mm/12" 25,4 Air Güçlü,güvenli hava güçlendirmeli kesici,açık ya da kapalı mekanlarda idealdir. Egzos ve yağ emisyonu olmadığı için çevreye duyarlıdır. Bu kesiciler,uzun,ince gövde,iyi ağırlık dağılımı ve el tutacakları arasında iyi kenar dengesine sahiptir. Otomatik yağ püskürtme. İki taraflı çevrilebilir kesim kolu. Islak kesim kiti standartdır. Hava gereksinimi Maks hava basıncı Güç Elmas Bıçak Ağırlık m³/min 7kp/cm², 7 bar 3.2kW 350mm (14") 125mm (5") 9.8kg m³/min 7kp/cm², 7 bar 2.3kW 300mm (12") 105mm (4") 8.7kg Model No

44 Hafif ve ergonomik tasarım. K 3600 izole edilmiş sürücü ve rulman sistemine sahiptir,sabit destek rulmanları kolay bıçak değiştirme ve ayarlama yapmak içindir. Uygulamalar Her çeşit materyal ve demir ile donatılmış beton ve sert aplikasyonlarda, içi ve dış mekanlarda kullanılabilir. Duvarda küçük delik açma ve kapı-pencere ayarlamalarında kullanılır. Duvar kesme ataşmanı,taşıyıcı,kelepçeler ve iki adet 1 m lik raylardan oluşmaktadır. Kesici taşıyıcıya döndürülebilen bir vida ile hızlıca bağlanır.wa 20, K 3600 ve K 2500 ile kullanıma uygundur. Husqvarna WA Makinenin eşsiz güç-ağırlık oranı ve hidrolik beslemesi, K 3600 ü etkili ve kolayca kareket ettirilebilen bir el tipi kesici yapıyor. Yine eşsiz eksantrik sürücüsü sayesinde,350 mm lik bıçağı ile 260mm lik kesim derinliğine ulaşılıyor. Sabit destekli rulmanları kolay bıçak değiştirme ve ayarlama yapmaya da yardımcı olur. İzole edilmiş sürücü ve rulman sistemi. Ayarlanabilir ön el tutacağı ve elverişli,entegre su ayarlaması,operasyonu daha kolay ve daha etkili yapıyor. Geniş,hafif su sprey muhafazası ve entegre edilmiş destek ayağı. Hafif ve ergonomik tasarım Kolay bakım ve temizleme. K3600 TEKNİK ÖZELLİKLERİ Maks basınç, akım oranı Elmas Bıçak Ağırlık bıçaksız K3600 K3600, ring 350mm, su kiti dahil Hydraulic 350mm (14") 260mm (10") 8.1kg bar / 40 I / min

45 Uygulamalar Güç Ünitesi, WS 325, DM 406H, K 3600 ve K 2500 içindir. Her hidrolik alete,140 bar ile 20, 30 veya 40 l/min güç verir. Akım kontrolörü çeşitli kaynakalrı kullanmaya izin verir.akım oranları 20, 30 veya 40 L/min. dir.ağırlığı 4,2 kg dır.htma standartlarına uygun sızdırmaz rakorlar tedarik edilmiştir.(düz yüzey) Otomatik anında güç, farklı aletler ve farklı hortum uzunlukları ve sürekli güç gerektiren aletlerde ayarlanabilir, tek düğmeyle kapatılabilir. Otomatik anında güç-yakıt tasarrufu sağlar,aralıklı kesme kondüsyonlarda beş saniyede daha yumuşak güç dengelemesi sağlar. Kompakt ebatları,hafifliği,geniş havalı tekerlekleri ve elverişli açılır-kapanır el tutcağı PP 418 i kolay taşınır ve kurulur yapıyor. 15 lt lik yağ tankı ve soğutmak için geniş 23 cm lik fanı,maksimum makine ömrü ve maksimum güç sağlar. Elektronik makine kontrolörü,bütün akım kurulumlarında, makine hızını yükleme altında,güvenli maksimum hızda tutar. FC 40. FC 40 Akış Kontrolörü PP 418. TEKNİK ÖZELLİKLERİ Maks basınç, akım oranı Güç Ağırlık, yağ dahil PP 418. PP 418. ( ) 140bar / 40 I / min 13,5 kw 135 kg

46 Husqvarna PP 418. Uygulamalar K 3600 ün hazırlık kesicisidir, düşük maliyetle yüksek kesim hızı verir. İç mekanlarda kullanıma mükemmel derecede uyumludur. Husqvarna FC 40. K 2500 özellikli hafifliği ve manevra kabiliyeti ile öne çıkar. Güçlü ve dayanıklı olan kesicimiz,uzun mesailerde mükemmel iş çıkartır. 400 mm bıçak kapasitesi. Hidrolik operasyonlarda 5,2 kw lık mükemmel güç. hız kontrolü için otomatik yardımcı. Bıçak freni,bıçağı birkaç saniye içinde durdurur. K2500 TEKNİK ÖZELLİKLERİ Maks basınç, akım oranı Elmas Bıçak Ağırlık bıçaksız K2500 K2500, bıçak korumalı mm/inch 400/16, arbor 30.5 Hidrolik 140bar / 40 I / min 400mm (16") 145mm (6") 8.3kg K 2500 özelliği hafifliği ve manevra kabiliyeti ile öne çıkar, güçlü ve dayanıklı olan kesicimiz,uzun mesailerde mükemmel iş çıkartır.

47 Husqvarna El Tipi Kesici Aksesuarları kiti. Makine kiti,komle krank kasası krankşaftı,piston ve silindirden oluşur. Makine kiti,acil parça değiştiriminde zaman avantajı sağlar. Husqvarna kesim arabaları. Husqvarna nın kesim arabaları,husqvarna el tipi kesiciler için tasarlanmıştır. Hızlı bağlantı,kesicinin arabaya hızlı monte edilmesini ve kesim derinliğinin kolay ayarlanabilmesini sağlar. Kesim arabaları ile düz ve eğri çizgilerde düzgün kesim ve duvar,kaldırım dilerinde ise kolay kesim yapabilmenize olanak verir.kompakt dizaynı sayesinde katlanabilirdir ve taşıması çok kolaydır. TEKNİK ÖZELLİKLERİ K 960 K 1250 K 750 K 650 Cut-n-Break K 960 Chain K 960 Ring TEKNİK ÖZELLİKLERİ KV 960,15 lt'lik su tankı ile KV 750,15 lt'lik su tankı ile Taşıma kasaları. Taşıma kasalarımız,el aksesuarlarıdır.herbiri makine ve ekipmanlarını korumak ve şantiyeler arasında hareket ettirmek ve taşımak içindir. Alışılmış makinelerin ve bıçakların yanı sıra,daha küçük aksesuarlar, personel güvenlik malzemeleri vs. Taşınabilir.Kontrplaktan yapılmıştır, kenar ve köşeleri metal ile güçlendirilmiştir. Husqvarna K 1250,K 40, K 30 ve K 2500 ile geniş çeşitli aplikasyonlarda etkili ve elverişli kesim için dizayn edilmiştir.makinenin titreşim azaltma sistemi kullanıldığında,işler pratik ve titreşimsiz yapılır.17 lt lik su tankı,çok kısa sürede monte edilir. TEKNİK ÖZELLİKLERİ K 3000 Elektrik K 1250 / K 960 K TEKNİK ÖZELLİKLERİ KV lt'lik su tankı ile K 1250 Ray kesme K 960 Chain K 960 Ring / K

HUSQVARNA DUVAR TESTERELERİ 2010

HUSQVARNA DUVAR TESTERELERİ 2010 HUSQVARNA DUVAR TESTERELERİ 2010 Kapı açma. Pencere açma. Havalandırma boşluğu açma. Merdiven kesme. Eğimli kesme. Duvara sıfır kesme. Simetrik yolu sayesinde rayın her iki yönünde kesim yapmak mümkündür.

Detaylı

HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME NELERİ 2010

HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME NELERİ 2010 HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME MAKİNELER NELERİ 2010 Patentli Elektronik Takip Sistemi kesim yaparken sviçe bir dokunuşta, operatörüne her zaman doğru ayarlama ve ölçme izini verir. Patentli Güç Aktarım

Detaylı

HUSQVARNA TAŞ-TU KESME MAKİNES NESİ 2010

HUSQVARNA TAŞ-TU KESME MAKİNES NESİ 2010 HUSQVARNA TAŞ-TU TUĞLA-SERAMİK-KİREMİT KESME MAKİNES NESİ 2010 SmartPump patentli pompa sistemi. Standart pompalara benzemeyen sistemi ile daha temiz su ortamı sayesinde pompanın tıkanmasını önler. Eşsiz

Detaylı

HUSQVARNA YIKIM ROBOTU

HUSQVARNA YIKIM ROBOTU HUSQVARNA YIKIM ROBOTU Anten,ikaz lambası ve kablo kolu. Dahili fişler ile ataşman ilave-çıkarma işleminde alet kulanımına gerek kalmaz. Radyo uzaktan kumanda. Standart otomatik yağ pompası. Elle kolayca

Detaylı

Diyarbakır Beton Kesme Firmaları. Derz kesme:

Diyarbakır Beton Kesme Firmaları. Derz kesme: Diyarbakır Beton Kesme Firmaları Derz kesme: Kesim sistemi bir sokak ve caddenin bir kısmını yüzeye zarar vermeden kesip değiştirme olanağı sağlar. Derz kesme çevresindeki yapıya zarar vermeden, betonu

Detaylı

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW 360 görüş açısı En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde öncü,

Detaylı

HRG SERİSİ. Kullanımı kolay, itmeli ve kendinden yürür modeller HRG 536 C6S DEA HRG 465 C3 PDE

HRG SERİSİ. Kullanımı kolay, itmeli ve kendinden yürür modeller HRG 536 C6S DEA HRG 465 C3 PDE HRG SERİSİ Honda Motor Kendini birçok alanda kanıtlamış düşük ses ve emisyon düzeylerine sahip 4 zamanlı motor; otomatik jikleye sahiptir, kolay çalışır ve düşük yakıt tüketimi sunar. Akıllı Bıçaklar Özel

Detaylı

SERİSİ. Standart Motopomplar WB20XT DRX WB30XT DRX

SERİSİ. Standart Motopomplar WB20XT DRX WB30XT DRX WB Honda 4 Zamanlı OHV (Üstten Supaplı) Motorlar 4 zamanlı ve çevre dostu OHV motorlara sahip WB serisi Honda motopomplar; kolay çalışma, rahat kullanım, bakım kolaylığı, düşük yakıt tüketimi, düşük ses

Detaylı

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw DD25B VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw 360 görüş sahası En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde

Detaylı

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans.

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans. 2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler İnsanlar. Tutku. Performans. İnsanlar. Tutku. Performans. Siz ihtiyaçlarınızı belirleyin, 30kW altındaki yağ enjeksiyonlu vidalı kompresörler için kapsamlı teklifimizi

Detaylı

Etkinliği Arttırılmış Soğutma Sistemi

Etkinliği Arttırılmış Soğutma Sistemi Dünya ekskavatör lideri itachi, yeni geliştirdiği 5 serisi mini ekskavatör modellerinde sektöre yön verecek bir çok yenilik getirmiştir.itachi, mini ekskavatör kullanıcılarının beklentilerine odaklanarak

Detaylı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı MİNİ DAMPER 1100 kg Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması 2TE67L-FW3 10.2 HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı KOMPAKTLIK Yanmar her türlü arazide kullanım için idealdir. Çok yönlülük ve üretkenlik

Detaylı

ET 65. Performans ve ekonomik verimlilik mükemmel ölçüde birleşiyor: ET65

ET 65. Performans ve ekonomik verimlilik mükemmel ölçüde birleşiyor: ET65 ET 65 İzlenen Geleneksel Arka Ekskavatörleri Performans ve ekonomik verimlilik mükemmel ölçüde birleşiyor: ET65 ET65, nihai kullanıcıların istediği bir ekskavatör.kompakt tasarımı ve manevra kabiliyetiyle

Detaylı

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35 Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları RIDGID yiv açma ekipmanları, en karmaşık boru tesisatları için tasarlanmıştır. Bu ekipmanların sağlamlığı, uzun ömürlülüğü ve kullanım kolaylığı

Detaylı

AERO 21 Küçük ve etkili

AERO 21 Küçük ve etkili AERO 21 Küçük ve etkili Yenilenen AERO serisi Yenilenen AERO serisi, kompakt ve çok amaçlı bir ıslak&kuru vakum makinesi olarak tasarlanmıştır. AERO modeli, aşağıdaki özellikleri ile öne çıkmaktadır; Kompakt

Detaylı

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1 Bükme ve Düzeltme Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tip No inç. Sayfa Boru Bükmeler Tesisat 7 5 8-4 10-18 8.2 Enstrüman 8 16-1 2 6-12 8.2 Üçlü Bükme

Detaylı

600MG Model Mercedes-Benz OM 926 LA (FAZ III A) Tip 4 zamanlı, turbo şarjlı, direk enjeksiyonlu, intercooler su soğutmalı dizel motor Silindir sayısı 6 Sıra Piston Çapı ve Stroku 106 mm x 136 mm Motor

Detaylı

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01 Döküm Fırını Tamir ve İmalatı Sağlık Bakanlığı Onaylı Toz Maskeleri Toz ve Çapak Gözlükleri İş Güvenliği Malzemeleri Santrifüj Bakın ve Onarımı Her Türlü Kumlama Bakım ve Onarımı www.sertekniklab.com DÖKÜM

Detaylı

Güçlü Atık Parçalama ve Briketleme Presleri

Güçlü Atık Parçalama ve Briketleme Presleri Entsorgungstechnik Güçlü Atık Parçalama ve Briketleme Presleri ekonomik - sağlam - güçlü RB 20-60 SV Briketleme Presleri RB 100-200 S Briketleme Presleri RB 400 RS Briketleme Presleri Teknik Özellikler

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

HUSQVARNA Soff-Cut ERKEN BETON KESME MAKİNELER NELERİ 2010

HUSQVARNA Soff-Cut ERKEN BETON KESME MAKİNELER NELERİ 2010 HUSQVARNA Soff-Cut ERKEN BETON KESME MAKİNELER NELERİ 2010 SORUNLAR Islak beton kurumaya başlarken genleşme çizgileri içeri doğru gelişir. Beton kuruduktan sonra yüzeyde düzensiz çatlaklar meydana gelir.

Detaylı

EZ 80. Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri

EZ 80. Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri EZ 80 İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor EZ80, Wacker Neuson'un en büyük zero tail ekskavatörüdür. Kompakt boyutlar, azaltılmış yakıt tüketimi ve yüksek performans

Detaylı

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner.

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner. 1200 mm yan fırça çalışma genişliği ile kompakt, modern ve esnek süpürücü elektrikli süpürge. Orta ölçekli alanlardan geniş alanlara ve bina dışı alanlara kadar profesyonel kullanım için. 1 2 3 4 1 2 Otomatik

Detaylı

MALTECH. İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir.

MALTECH. İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir. M5 EVOLUTION - GÜÇLÜ SUPERMIX - İDEAL İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir. Turbomix özellikli sıva makinesi Kolay müdahale edilebilen su armatürü D ve R tipi

Detaylı

People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi

People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi Güç İhtiyacınız Olan Her Zaman Her Yerde Seyyar kompresörlerin tek görevi vardır: ihtiyaç olan yerde ve zamanda

Detaylı

Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack

Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack 50cm'lik çalışma genişliği ve 40 litrelik tank kapasitesine sahiptir. Arkadan ittirmeli bir makinenin manevra kabiliyetine sahip ve aynı zamanda binicili tip bir makine

Detaylı

Başlıca ürün özellikleri

Başlıca ürün özellikleri Darbeli matkap AdvancedImpact 900 Yenilikçi Bosch Kickback Control ve 2 vitesli şanzımana sahip yeni AdvancedImpact 900 performans ve kontrol konusunda en yüksek taleplerle gelen hafif hizmet kullanıcıları

Detaylı

KUBOTA SÜPER MİNİ EKSKAVATÖR

KUBOTA SÜPER MİNİ EKSKAVATÖR KUBOTA SÜPER MİNİ EKSKAVATÖR Süper kompakt. Yüksek güvenilirlikte. Çalıştırması kolay. 1 tonun altında dünya çapında en iyi satan modelimiz, inanılmaz derecede verimli süper mini ekskavatör olarak geliştirilmiştir

Detaylı

LPH 40 ENDÜSTRİYEL LİMAN EKİPMANLARI

LPH 40 ENDÜSTRİYEL LİMAN EKİPMANLARI 1 2 LPH 40 ENDÜSTRİYEL LİMAN EKİPMANLARI 3 ÖZELLİKLER A Max. çalışma yüksekliği (paletin alt kısmından pime kadar) 18.480 mm B Max. öne uzama mesafesi 14.940 mm C Max. yükseklikte max. açıklık 12.250 mm

Detaylı

güvenli biçimde elinizin altında.

güvenli biçimde elinizin altında. Güç güvenli biçimde elinizin altında. Make it your home. PWS 700-115, PWS 750-115 ve PWS 850-125 taşlama makineleriyle kendi evinizi yaratın. Güçlü ve sağlam olmalarının yanı sıra yeni ve kompakt tasarımları

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM180

Konveyörlü Tip WTM180 Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin CHICAGO PNÖMATİK TAŞIYICIYA MONTELİ HİDROLİK KIRICILAR GÜVENİLİRDİR, SAĞLAMDIR DAYANIKLIDIR. İş yaparken arıza ya da bakım için

Detaylı

EU10i + EU20i = EU30is

EU10i + EU20i = EU30is 3kVA EU serisi jeneratör %2,5 Fırçasız jeneratörler %23 AVR li jeneratörler %19,5 (AVR: Otomatik voltaj regülatörü) SİNÜS DALGALARINDA BOZULMA EU10i + EU20i = EU30is EU30is standart bir evin ihtiyaçlarını

Detaylı

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw SD130 Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw Santrifüj gücü Yüksek santrifüj gücü ile yüksek silindir ağırlığının birleşimi, mükemmel sıkıştırmayı kolaylaştırır ve malzeme hedef derinliğine daha az geçişte

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM300

Konveyörlü Tip WTM300 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Zemin Sıkıştırma Ekipmanları

Zemin Sıkıştırma Ekipmanları Zemin Sıkıştırma Ekipmanları LT Vibrasyonlu Tokmaklar 2 3 Vibrasyonlu Tokmaklar LT Serisi Vibrasyonlu Tokmaklar Vibrasyonlu Tokmaklar LT Serisi Vibrasyonlu Tokmaklar Taşıma Halkası Taşıma halkası sayesinde

Detaylı

DUAL FUEL SYSTEM. «Dizel araçlar için CNG Çift Yakıt Sistemleri»

DUAL FUEL SYSTEM. «Dizel araçlar için CNG Çift Yakıt Sistemleri» DUAL FUEL SYSTEM «Dizel araçlar için CNG Çift Yakıt Sistemleri» Dual Fuel System DUAL FUEL SYSTEM, dizel motorlu KAMYON, TIR, OTOBÜS, TRAKTÖR, İŞ MAKİNESİ, JENERATÖR vb. araçlarda kullanılan motorinin

Detaylı

DPU 90. DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans

DPU 90. DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans DPU 90 Ters Çevrilebilir Vibrasyonlu Kompaktörler DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans DPU90 vibrasyonlu kompaktör, kumlu zeminlerin sıkıştırılması için uzmandır. Alt gövde dengelidir, hafiftir ve

Detaylı

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar.

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR SECURITY Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR RBK Road Blocker Metaxdoor RBK Road Blocker

Detaylı

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin CHICAGO PNÖMATİK TAŞIYICIYA MONTELİ HİDROLİK KIRICILAR GÜVENİLİRDİR, SAĞLAMDIR DAYANIKLIDIR. İş yaparken arıza ya da bakım için

Detaylı

Esnek taşıma yardımcısı C

Esnek taşıma yardımcısı C CargoMaster C serisi Esnek taşıma yardımcısı AAT olarak taşıma problemlerinde size destek sunan ve yükünüzü hafifleten akıllı teknolojiler geliştiriyoruz. Uzun yıllara dayanan bilgi ve birikimimizle yenilikçi

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

Elektrikli El Aletleri

Elektrikli El Aletleri Yeniliğin, değişimin, kalitenin referans noktası Elektrikli El Aletleri EIBENSTOCK Birlikteysek gücümüz değerli ŞANTİYE ÇEVRESİNDEKİ TÜM ÇÖZÜMLERİ Yüzeylerin zımparalanması, frezeleme/yüzey düzeltme Kanal

Detaylı

HİDROLİK KURTARMA SETLERİ

HİDROLİK KURTARMA SETLERİ HİDROLİK KURTARMA SETLERİ Kesici ve ayırıcılar; tüm dünya ülkelerinde kurtarma operasyonları, trafik kazaları ve afet yönetimlerinde kullanılmak üzere çeşitli güçlerde ve ebatlarda tasarlanmıştır. İstanbul

Detaylı

ÇAPA MAKİNALARI. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw Budama Aparatı ile birlikte

ÇAPA MAKİNALARI. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw Budama Aparatı ile birlikte 203 ÇAPA MAKİNALARI 1125.$ Motor: 6,5 Hp Benzinli / Honda GX200 4 Zamanlı Hava Soğutmalı OHV Motor Hareket Tipi: Şanzıman 2 ileri + 1 geri Şaft Sayısı: 1 Çalışma Genişliği: 80-100 cm Çalışma Derinliği:

Detaylı

ALPİN MAKİNE. Mini Yükleyici Ataşmanları ZOR İŞLERİN MİNİ DEVLERİ

ALPİN MAKİNE. Mini Yükleyici Ataşmanları ZOR İŞLERİN MİNİ DEVLERİ ALPİN MAKİNE Mini Yükleyici Ataşmanları bffgnghn ZOR İŞLERİN MİNİ DEVLERİ Makine Alpin Makine ataşman serisi ile daha fazlası... Mini yükleyiciniz ile yapabileceklerinizi arttırın. www.alpinmakine.com

Detaylı

C - 941CX. Yeni Nesil, Yüksek Performanslı Motorlu Testereler

C - 941CX. Yeni Nesil, Yüksek Performanslı Motorlu Testereler Yeni Nesil, Yüksek Performanslı Motorlu Testereler Güç, Performans ve Konforun Eşsiz Birlikteliği ÜST DÜZEY PERFORMANS Kendi sınıfı ürünler arasında yüksek verimi ve sanat niteliğindeki eşsiz tasarım çözümleri

Detaylı

Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri

Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri KUVVETLİ ALETLER. KOLAY TERCİH. CWC S E R İ PERFORMANS, ERGONOMİ VE DAYANIKLILIK DENGESİNDE SON NOKTA. CWC Serisi güçlü performansı, kaya gibi dayanıklılığı

Detaylı

302.7D CR. Mini Hidrolik Ekskavatör. Motor Brüt Güç 17,9 kw 24,3 hp Net Güç 15,2 kw 20,7 hp Ağırlık Çalışma Ağırlığı 2.670 kg 5.

302.7D CR. Mini Hidrolik Ekskavatör. Motor Brüt Güç 17,9 kw 24,3 hp Net Güç 15,2 kw 20,7 hp Ağırlık Çalışma Ağırlığı 2.670 kg 5. 302.7D CR Mini Hidrolik Ekskavatör Motor Brüt Güç 17,9 kw 24,3 hp Net Güç 15,2 kw 20,7 hp Ağırlık Çalışma Ağırlığı 2.670 kg 5.890 lb Kompakt Boyutlar Daha az hasar Operatörde güven Daha fazla üretkenlik

Detaylı

Gazlı Kaynatma Kazanları

Gazlı Kaynatma Kazanları Krom Mutfak San. Tic. Ltd. Sti. 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla

Detaylı

Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. Büyük Bölümler İçin Küçük Makineler

Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. Büyük Bölümler İçin Küçük Makineler Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. 1. Taşıması Kolay Esnek itme kolu ile her pozisyona uygundur. Kullanıcı dostudur ve otomobiliniz

Detaylı

Yiv Açma YİV AÇMA. Boru Kapasitesi. Model No. Tip. Sayfa

Yiv Açma YİV AÇMA. Boru Kapasitesi. Model No. Tip. Sayfa Yiv Açma Yangın hatları ve diğer endüstriyel tesisatların hız ve verimliliğini geliştirmek için tasarlanmıştır. Maksimum 24" çapındaki uygulamalar için geniş mekanik ve hidrolik ünite seçeneği. Tip No

Detaylı

JTHB. Serisi. Ataşmanlar. Hidrolik Kırıcılar

JTHB. Serisi. Ataşmanlar. Hidrolik Kırıcılar JTHB Serisi Ataşmanlar Hidrolik Kırıcılar Genel bakış İsterse takviyeli betondan bir kaideyi parçalıyor, isterse bir tünel sıyırıyor veya taş ocağında bir bomun ucunda çalışıyor olsun, Komatsu hidrolik

Detaylı

Minimum efor maksimum sonuç

Minimum efor maksimum sonuç Minimum efor maksimum sonuç Aquatak yüksek basınçlı yıkama cihazı programı www.bosch-garden.gen.tr 1619LA8539 Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş. Maslak Polaris Plaza Maslak Mh.Ahi Evran Cd. No:21 Kat:22 34398

Detaylı

Derz kesme makinesi. Her zaman adım önde. Wacker Neuson un derz kesme makinaları.

Derz kesme makinesi. Her zaman adım önde. Wacker Neuson un derz kesme makinaları. FS Derz kesme makinesi Her zaman adım önde. Wacker Neuson un derz kesme makinaları. İş dünyası yine bir kesim daha net ve verimli hale gelmiştir. Wacker Neuson un derz kesme makinesi. YENİ İŞ KALİTELERİ.

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

WL20. Dar alanlarda çok yönlü. Özel Tekerlekli Yükleyiciler

WL20. Dar alanlarda çok yönlü. Özel Tekerlekli Yükleyiciler WL20 Özel Tekerlekli Yükleyiciler Dar alanlarda çok yönlü Wacker Neuson tekerlek yükleyici WL20 her yerde çalışmaya hazır, şeritlerin en darında bile. Sadece bununla kalmaz: Tekerlek yükleyici aynı zamanda

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

Minimum güç kullanımı ile maksimum kazanç.

Minimum güç kullanımı ile maksimum kazanç. Minimum güç kullanımı ile maksimum kazanç. Yeni Bosch yüksek basınçlı yıkama cihazları. Yeni Aquatak Go. Küçük, mobil ve çok güçlü. Bu yüksek basınçlı yıkama cihazı ile ileri geri itmeyi unutun. Aquatak

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

NEW HOLLAND. TDS Serisi

NEW HOLLAND. TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi New Holland TDS Serisi tüm modellerinde standart olarak sunulan turbo-intercooler aspirasyon sistemine sahip motorlar sayesinde yüksek performans yakıt ekonomisi

Detaylı

CRUSHER. www.pthproducts.com. En sert taşlarda kullanılabilir Basit montaj Sağlam ve güçlü

CRUSHER. www.pthproducts.com. En sert taşlarda kullanılabilir Basit montaj Sağlam ve güçlü CRUSHER www.pthproducts.com En sert taşlarda kullanılabilir Basit montaj Sağlam ve güçlü 2 Avusturya kalitesi En zorlu koşullarda kullanım çölde......dağda kullanım PTH crusher Örneğin boru hattı döşemeleri,

Detaylı

HUSQVARNA YÜZEY Y NELERİ 2010

HUSQVARNA YÜZEY Y NELERİ 2010 HUSQVARNA YÜZEY Y FREZE MAKİNELER NELERİ 2010 Yüksek güçg üç,yüksek performans. Eşsiz bir 5-yollu sızdırmaz mekanizma Dahili parçaları ve rulmanları,aşındırıcı Beton tozundan ve çamurlu sulardan korur;ilk

Detaylı

Marka, Model PERKINS Tip 1104D - 44TA dizel motor Emisyon Sınıfı Faz III - A (Tier 3) Silindir Adedi 4 adet sıra Çap x Strok 105 x 127 mm Hacim 4.400 cc Max. Güç 74,5 kw, 100 hp (2200 d/dk) Max. Tork 410

Detaylı

Binicili Tip B 90 R Classic Bp. Standart Aksesuarlar: Yürüyüş motoru Otomatik su keser. Teknik Bilgiler

Binicili Tip B 90 R Classic Bp. Standart Aksesuarlar: Yürüyüş motoru Otomatik su keser. Teknik Bilgiler Binicili Tip B 90 R Classic Bp B 90 R, 55-65-75 cm'den oluşan çeşitli fırça kafalarıyla uyumlu, kompakt, akülü zemin bakım ve temizlik otomatıdır. Genişletilmiş tank kapasitesi ile uzun süreli kullanımlar

Detaylı

KM 100/100 R D. Konforlu bir kullanım sağlayan binicili tip süpürücü iç ve dış alanlarda, m²/sa alanlar için idealdir. Tampon.

KM 100/100 R D. Konforlu bir kullanım sağlayan binicili tip süpürücü iç ve dış alanlarda, m²/sa alanlar için idealdir. Tampon. Konforlu bir kullanım sağlayan binicili tip süpürücü iç ve dış alanlarda, 8000-10400m²/sa alanlar için idealdir. 1 2 3 4 1 2 Tampon Temizlik esnasında süpürücüyü ve nesneleri korur Otomatik filtre temizleme

Detaylı

434F2. Caterpillar 434F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı

434F2. Caterpillar 434F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü 74.5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı 8400-10 900 kg Beko Kazı Derinliği Uzatmalı Stik (SAE) 4353-5330 mm 434F2 Çalışma ağırlığı ve diğer özellikler makina konfigürasyonuna göre

Detaylı

MIKRO EKSKAVATÖR SV08-1AS. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 2TE67L-BV3 10,2 HP 1035 kg 9,95 kn

MIKRO EKSKAVATÖR SV08-1AS. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 2TE67L-BV3 10,2 HP 1035 kg 9,95 kn MIKRO EKSKAVATÖR Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kepçe) 2TE67L-BV3 10,2 HP 1035 kg 9,95 kn KOMPAKTLIK İşte, kapalı alanlarda basit ve verimli çalışma için uygun şekil., konut temelleri, iç

Detaylı

IV 100 / 40. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100 / 40. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/40, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Elektrikli süpürge düz yüzeylerde bir kişi tarafından, hiç yormadan kullanılabilir. Dayanıklı

Detaylı

AKSESUARLAR & ALETLER Tabancalar Collomix Karıştırıcı ve Aksesuarları Beton Perdah Makinesi ve Aksesuarları Seramik Kesme Makinesi EPS Kesme Aleti PFT G4 Sıva Makinesi ve Aksesuarları SAYFA NO 302 303

Detaylı

Çapa Makineleri. Güvenli. Kolay Kullanım. Yüksek Kalite. Ergonomik. Etkin Satış Sonrası

Çapa Makineleri. Güvenli. Kolay Kullanım. Yüksek Kalite. Ergonomik. Etkin Satış Sonrası Güvenli En son ve yüksek güvenlik seviyesine sahip güvenlik standartlarına uygunluk. Kolay Kullanım Alüminyum şanzıman kutuları sayesinde hafif ve kolay kullanım. Yüksek Kalite Kaliteli hammaddeler ile

Detaylı

WL52. Şantiyelerdeki klasik: WL52

WL52. Şantiyelerdeki klasik: WL52 WL52 Özel Tekerlekli Yükleyiciler Şantiyelerdeki klasik: WL52 WL 52 tekerlek yükleyici hiçbir şantiyede eksik olmamalıdır. Güçlü hidroliklere ek olarak, operatörlere uzun iş günlerinde dahi yorulmadan

Detaylı

EW 100. EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun. Tekerlekli Ekskavatörler

EW 100. EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun. Tekerlekli Ekskavatörler EW 100 Tekerlekli Ekskavatörler EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun 10 tonluk mobil ekskavatör EW100, güçlü bir çıkış, düşük yakıt tüketimi ve özellikle kullanıcı dostu özellikleriyle göz doldurur.

Detaylı

EKSANTRİK RİPER DELME VE PATLATMA İÇİN ALTERNATİF EKSANTRİK RİPER KAYA FİZİBİLİTESİ. Verimli çalışma / Yüksek performans.

EKSANTRİK RİPER DELME VE PATLATMA İÇİN ALTERNATİF EKSANTRİK RİPER KAYA FİZİBİLİTESİ. Verimli çalışma / Yüksek performans. EKSANTRİK RİPER KAYA FİZİBİLİTESİ DELME VE PATLATMA İÇİN ALTERNATİF Sınırlı üretim hacmine sahip, delme ve patlatma işlemlerine çevre veya güvenlik nedeniyle artık izin verilmeyen taş ocaklarında ; üretim

Detaylı

HİDROLİK KIRICILAR. Üstün Komatsu Kalitesi/Yüksek Darbe Enerjisi. JTHB Serisi

HİDROLİK KIRICILAR. Üstün Komatsu Kalitesi/Yüksek Darbe Enerjisi. JTHB Serisi HİDROLİK KIRICILAR Üstün Komatsu Kalitesi/Yüksek Darbe Enerjisi JTHB Serisi GENEL BAKIŞ İsterse takviyeli betondan bir kaideyi parçalıyor, isterse bir tünel sıyırıyor veya taş ocağında bir bomun ucunda

Detaylı

En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400

En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400 En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400 Her pozisyonda daha fazla doğruluk. VECTURO OS 400 ile her uygulamada mükemmel sonuç elde edilir. Dayama

Detaylı

Gizli Tavan Tipi Fancoil

Gizli Tavan Tipi Fancoil Gizli Tavan i Fancoil Fancoil Arçelik Fancoil üniteleri, ortamı ısıtma ve soğutma amaçlı kullanılabilme özelliğiyle, değişken mevsim sıcaklıklarına en verimli şekilde uyum sağlayarak kullanıcılara konforlu

Detaylı

Teknik bilgiler. weidemann.de oluşturma tarihi Sayfa: 1

Teknik bilgiler. weidemann.de oluşturma tarihi Sayfa: 1 1140 Teknik bilgiler Standart Donanım örneği Motor verileri Motor üreticisi Perkins Perkins Motor tipi 403 D-11 403 D-11 Silindir 3 3 Motor gücü (maks.) kw (PS) 17.9 ( 24 ) 17.9 ( 24 ) maks. devirme sayısı

Detaylı

KARCHER BAHCE URNLERI KATALOGUCC.indd 1 22.07.2015 17:02

KARCHER BAHCE URNLERI KATALOGUCC.indd 1 22.07.2015 17:02 ALMAN TEKNOLOJ S ALMAN TEKNOLOJ S KARCHER BAHCE URNLERI KATALOGUCC.indd 1 22.07.2015 17:02 Universal Bağlantı Universal Bağlantı Aparatı Aqua Stopu ile kesen aquastop sistemi Universal Bağlantı Plus Rahat

Detaylı

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ GPC 3040 Model / Özellikler ve Avantajlar Güç 24-volt elektrik sistemi Crown un Access 1 2 3 Geniş Kapsamlı Kontrol Sistemi ve verimli AC motorları daha düşük enerji kullanımıyla daha yüksek performans

Detaylı

6 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler

6 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Husqvarna Karot Makineleri 2010

Husqvarna Karot Makineleri 2010 Husqvarna Karot Makineleri 2010 DM 340 TEKNİK ÖZELLİKLERİ Güç Tek faz voltaj Şaft hızı ful yüklemeli düşük hız 3300 W 230/110V 240/540/930rpm Su soğutmalı 3 hız vites kutusu ile uygun delme performansına

Detaylı

4 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler

4 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik, konstrüksiyon

Detaylı

Sağlam Yenilikçi Güvenli. Depolama Sistemleri. RIDGID KNAACK, şantiye ve endüstriyel alet ve malzeme depolama çözümlerinde dünya lideridir.

Sağlam Yenilikçi Güvenli. Depolama Sistemleri. RIDGID KNAACK, şantiye ve endüstriyel alet ve malzeme depolama çözümlerinde dünya lideridir. Depolama Sistemleri RIDGID KNK Profesyonel Depolama Sistemleri D nin başta gelen profesyonel depolama ekipmanı geliştiricisi olan Knaack Manufacturing ompany, inşaat ve sanayi sektörlerinde kullanılmak

Detaylı

M320D2. Caterpillar M320D2 Lastik Tekerlekli Ekskavatör. Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü. Motor kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi

M320D2. Caterpillar M320D2 Lastik Tekerlekli Ekskavatör. Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü. Motor kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi Motor Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü 123.5 kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi 0.35-1.18 m 3 M320D2 Çalısma Ağırlığı * 18 850-19 800 kg * Çalısma ağırlığı ve kepçe makine konfigürasyonuna göre değisebilir. Caterpillar

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS Hidrolik Devirmeli Makas HGS Hidrolik Devirmeli Makas Dünyada ispatlamış olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN, yüksek teknoloji kullanarak 19 den beri

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU. www.egefe.com.tr. ZEYTİN HASAT ve İLAÇLAMA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ.

ÜRÜN KATALOĞU. www.egefe.com.tr. ZEYTİN HASAT ve İLAÇLAMA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ. ZEYTİN HASAT ve İLAÇLAMA MAKİNALARI ÜRÜN KATALOĞU TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ DÜŞÜK İŞÇİLİK MALİYETİ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ HIZLI TEKNİK SERVİS BOL YEDEK PARÇA TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ Tüm Ürünlerimizi Tarım Kredi

Detaylı

* Sağ el 1/8 1/4 -19 -28 -19 1/8 3/8 1/4. Nominal Boru Boyutu - Inch Başına Diş - 27 - 18 - 18

* Sağ el 1/8 1/4 -19 -28 -19 1/8 3/8 1/4. Nominal Boru Boyutu - Inch Başına Diş - 27 - 18 - 18 El Paftaları Kat. Model Açıklama Kalıplar Ağırlık Fiyat 13083 11-R - 1 El Paftası (Set Halinde) BSPT 13,3 365 13088 11-R - 2 El Paftası (Set Halinde) BSPT 17,5 630 37777 Sap ve Cırcır - 2.4 115 Ağır Tip

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

BR 40/10 C ADV. Güçlü ve hızlı. Uzun servis ömrü. Ergonomik tutma kolu. Düşük erişim

BR 40/10 C ADV. Güçlü ve hızlı. Uzun servis ömrü. Ergonomik tutma kolu. Düşük erişim BR 400'ün gelişmiş modeli olan BR 40/10, sınıfının en ekonomik makinesi olarak sunuluyor. Kompakt ve güçlü makine 400 mm çalışma genişliği ve 10+10 litrelik bir tank hacmine sahiptir. 1 Güçlü ve hızlı

Detaylı

DEMİRYOLU SEKTÖRÜ İÇİN BATARYA SİSTEMLERİ VE AKSESUARLAR

DEMİRYOLU SEKTÖRÜ İÇİN BATARYA SİSTEMLERİ VE AKSESUARLAR DEMİRYOLU SEKTÖRÜ İÇİN BATARYA SİSTEMLERİ VE AKSESUARLAR C.O.M.M BATT GÖZ SİSTEMİ Saft C.O.M.M. Batt, nikel tabanlı dahili piller için ilk Internet Of Things (IoT) hizmetidir. Servis, demiryolu operatörlerine,

Detaylı

People. Passion. Performance. Pnömatik Kırıcılar Yıkım ve İnşaat İçin

People. Passion. Performance. Pnömatik Kırıcılar Yıkım ve İnşaat İçin People. Passion. Performance. Pnömatik Kırıcılar Yıkım ve İnşaat İçin KANITLANMIŞ PERFORMANS MODERN TASARIM Pnömatik kırıcıların sağlam, güçlü ve aynı zamanda kolay kullanılabilir olması gerekmektedir.

Detaylı

Avrupanıın en hızlı satan gazifikasyon kazanı!

Avrupanıın en hızlı satan gazifikasyon kazanı! Avrupanıın en hızlı satan gazifikasyon kazanı! Yeni nesil Ventum gazifikasyon kazanları çok sessiz, verimli ve ekonomik bir sistem olarak tasarlanmıştır. Geniş yanma odası 7 saate kadar ısıtmaya yetecek

Detaylı

DETAYLAR TEKNİK BİLGİLER. Motor sistemi Motor Hacmi Şanzuman Yakıt Tankı Maksimum Güç Fren Sistemi Ağırlık

DETAYLAR TEKNİK BİLGİLER. Motor sistemi Motor Hacmi Şanzuman Yakıt Tankı Maksimum Güç Fren Sistemi Ağırlık 5 8 HP SU SOĞUTMALI MOTOR ÖN VE ARKA PAPATYA DİSK FREN DİJİTAL GÖSTERGE SAATİ AYARLANABİLİR AMORTİSÖR GÜÇLÜ ŞASE : Su soğutmalı, zamanlı, tek silindirli : 9 cc : 5 vites : 7 LT : 8 HP : Hidrolik tek papatya

Detaylı

TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150

TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150 TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150 Yerli Devler Gücüne Güç Katıyor... En güçlü yerli traktörler olarak bilinen New Holland TR6 serisi, performans ve yüksek teknolojinin yanı sıra üstün

Detaylı

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER YENI G SERISI İşin gereğini ve daha fazlasını yerine getirebilmek için yeni nesil G serisinde Atlas Copco'nun güçlü döner vida elemanı ve modelinde gelişmiş bir

Detaylı

ISC. Sekonder Darbeli Kırıcılar. Yüksek performans, mükemmel kübik ürünler. s e r i s i

ISC. Sekonder Darbeli Kırıcılar. Yüksek performans, mükemmel kübik ürünler. s e r i s i ISC s e r i s i Sekonder Darbeli Kırıcılar Yüksek performans, mükemmel kübik ürünler ISC serisi sekonder darbeli kırıcılar, benzersiz ağır hizmet tipi 4 bıçaklı rotor dizaynı ve kırıcı gövde tasarımı ile

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı