Temel KARADENİZ Küçükçekmece Belediye Başkanı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Temel KARADENİZ Küçükçekmece Belediye Başkanı"

Transkript

1

2

3 K ıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Kültür ve sanat bizi hakikate ulaştıracak önemli bir yoldur. Küçükçekmece Belediyesi olarak yapmış olduğumuz etkinliklerle bunu başarmaya gayret ediyoruz. Sezon açılış programından başlayarak Ekim ayı boyunca gerçekleştirdiğimiz birçok etkinliğe yoğun ilgi gösterdiniz. Sizlerin yoğun ilgisi, verdiğimiz çabanın karşılıksız olmadığını göstermesi açısından bizim için büyük önem taşıyor. Kasım ayında da ilgi beğeniyle takip edeceğinizi umduğumuz tiyatrodan konsere, sergiden söyleşiye onlarca etkinlik planladık. Kendilerine büyük bir sorumluluk yükleyerek ülkemizin geleceği çocuklarımızı ve gençlerimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz için 24 Kasım ve 15 Aralık tarihleri arasında Öğretmenler Günü anısına özel bir sergi hazırladık. İnanıyorum ki sizler de bu sergiyi beğeniyle karşılayacaksınız. Bu vesileyle kıymetli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü nü tebrik ediyoruz. Ege Bölgesi ve özellikle de Denizli yöresiyle özdeşleşmiş ve mizahi unsurlara yer verdiği çalışmalarıyla gönüllerde yer etmiş, Türk Halk Müziği nin önemli sanatçılarından Özay Gönlüm için bir anma programı hazırladık. Sümer Ezgü nün konuk sanatçı olarak katılacağı bu özel programda usta sanatçıyla ilgili hatıralara değinilecek, eserlerinden örnekler sizler için seslendirilecek. Yine İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası, Münip Utandı, Mehmet Güntekin konserleri de ilgi ve beğeninize sunulacak. Söyleşi programlarında da birbirinden farklı etkinlikler sizleri bekliyor. Bekir Ünlüataer ve Burcu Karadağ söyleşisi yanında TRT de yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinin önemli karakterlerinden Mahmut Şevket Paşa ve Tahsin Paşa yı canlandıran usta tiyatro sanatçısı Hakan Boyav ve Bahadır Yenişehirlioğlu da izleyicileriyle bir araya gelecek ve keyifli bir söyleşi gerçekleştirecekler. Bu önemli etkinlikler dışında diğer söyleşi tiyatro, sergi ve konserlerin de aynı ölçüde ilginizi çekeceğine inanıyoruz. 10 Kasım milli kurtuluş hareketimizin lideri ve Cumhuriyet imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün vefat yıldönümü Bu vesileyle kendisini minnet duygusuyla anıyoruz. Kültür ve sanatla dolu, mutlu ve sağlıklı bir ay geçirmeniz temennisiyle Temel KARADENİZ Küçükçekmece Belediye Başkanı

4 Tarih İçindekiler Sayfa 3 kasım Cuma Tiyatro Gulyabani CKSM- Saat:20.00 Tiyatro Akidezadeler SKSM- Saat: kasım Cumartesi Çocuk Tiyatrosu Mutlu Kedicikler Ülkesi AKSM - Saat:13.00 Çocuk Tiyatrosu Musmucuk un Doğum Günü SKSM - Saat:13.00 Tiyatro Gulyabani CKSM- Saat:15.00 ve kasım Pazar Çocuk Tiyatrosu Mutlu Kedicikler Ülkesi AKSM - Saat:13.00 Çocuk Tiyatrosu Musmucuk un Doğum Günü SKSM - Saat:

5 Tarih İçindekiler Sayfa 5 kasım Pazar Çocuk Tiyatrosu Sihirli Keman CKSM - Saat: kasım Çarşamba THM Konseri Recep Ergül SKSM - Saat: kasım Cuma Tiyatro Kristal Çocuklar SKSM - Saat: Çocuk Tiyatrosu Ormanlar Kralı Aslan AKSM - Saat: kasım Cumartesi Çocuk Tiyatrosu Yeşil Elma Gönül Alma SKSM - Saat:13.00 Dinleti Ehl-i Makam GSA - Saat: Konser İDSO CKSM - Saat:

6 Tarih İçindekiler Sayfa 12 kasım Pazar Çocuk Tiyatrosu Ormanlar Kralı Aslan AKSM - Saat:13.00 Çocuk Tiyatrosu Yeşil Elma Gönül Alma SKSM - Saat: Çocuk Tiyatrosu Sihirli Keman CKSM - Saat: kasım Salı Özel Etkinlik Özay Gönlüm Anısına SKSM - Saat: kasım Çarşamba Müzikli Söyleşi Burcu Karadağ İle Usta Performanslar CKSM - Saat: kasım Cuma Söyleşi Gündemdekiler Hakan Boyav Bahadır Yenişehirlioğlu CKSM - Saat: Tiyatro Komik Para AKSM - Saat:

7 Tarih İçindekiler Sayfa 17 kasım Cuma Tiyatro Günün Çorbası CKSM - Saat: Tiyatro Saadet Hanım SKSM - Saat: Çocuk Tiyatrosu Saklambaç AKSM - Saat: kasım Cumartesi Çocuk Tiyatrosu Küçük Prens SKSM - Saat: Tiyatro Günün Çorbası CKSM - Saat:15.00 ve TSM Konseri Münip Utandı AKSM - Saat: kasım Pazar Çocuk Tiyatrosu Saklambaç AKSM - Saat:

8 Tarih İçindekiler Sayfa 19 kasım Pazar Çocuk Tiyatrosu Küçük Prens SKSM - Saat: Tiyatro Günün Çorbası CKSM - Saat: Tiyatro Vay Sen Misin Ben Olan? AKSM - Saat: kasım Cuma Tiyatro Günün Çorbası CKSM - Saat: Tiyatro Geveze Berber SKSM - Saat: kasım Cumartesi Çocuk Tiyatrosu Periler Ülkesi AKSM - Saat:13.00 Çocuk Tiyatrosu İyi Çocuk SKSM - Saat:

9 Tarih İçindekiler Sayfa 25 kasım Cumartesi Tiyatro Günün Çorbası CKSM - Saat:15.00 ve Özel Etkinlik Müzikli Maarif Takvimi Mehmet Güntekin AKSM - Saat: Çocuk Tiyatrosu Perüler Ülkesi AKSM - Saat: kasım Pazar Çocuk Tiyatrosu İyi Çocuk SKSM - Saat: Tiyatro Günün Çorbası CKSM - Saat: Söyleşi Müzik Konuşmaları Dizisi Prof. Dr. Uğur Türkmen KMA - Saat: kasım Salı Söyleşi Müzikle Psikoloji Uzman Psikolog Cem Gençtürk Uzman Müzikolog Ersin Antep KMA - Saat:

10

11 İstanbul Devlet Tiyatroları İki Perde 10+ Gulyabani 3 Kasım Cuma Saat: Kasım Cumartesi Saat: ve Yazan Hüseyin Rahmi Gürpınar Uyarlayan Metin Arslan Oyuncular: Sitare Bilge, Nurhan Damcıoğlu, Elif Nutku, Adnan Yiğit, Ali Fuat Çimen, Funda Eskioğlu, Hakan Güneri, Fırat Demir, Kerem Gökçer Cinlerin ve perilerin cirit attığı söylenen köşke hizmetçiliğe giden saf ve temiz yürekli Muhsine, kendisini ahlaksız bir oyunun içinde bulur. Yanlış öğretilerin, cehaletin ve geleneklerin girdabından kendini ve beraberindeki diğer kadınları kurtarmaya çalışır. 9

12 Uygur Sanat Tiyatrosu İki Perde 10+ Akidezadeler 10 Yazan: Nejat Uygur Yöneten: Yıldırım Bayazıt Oyuncular: Cengiz Küçükayvaz, Somer Karvan, Seher Terzi, Kirkor Dinçkayıkçı, Burcu Tuna, Güray Yazıcı, Gamze Durmuş, Deniz Yılmaz, Orçun Tansoylu Akidezadeler, ekonomik olarak zor günler yaşamaktadır. Ailenin reisi sayılan İhsan Bey in büyükçe bir kumar borcu bulunmaktadır. İhsan Bey in kız kardeşi olan Nermin Hanım da lüks ve şatafatlı cemiyet hayatının her anında bulunmuştur. Nüvit babasının bir kopyasıdır. Rüya da abisi gibi lüks yaşamın nimetlerinden yıllarca yararlanmıştır. Bir an önce evlenip kötüye doğru giden aile hayatından kendini kurtarmak istemektedir. Aldıkları iki haber konağın ortasına düşen bir bomba etkisi yaratır.

13 İstanbul Kumpanyası İki Perde 10+ Kristal Çocuklar Yazan ve Yöneten Yıldırım Beyazıt Oyuncular: Alev Oraloğlu, Deniz Yılmaz, Engin Alpateş, Giray Ayla, Güray Yazıcı, Handan Ölçener, Murat Akçay, Orçun Tansoylu, Simge Gedizlioğlu, Sinem Akar, Tarık Şenocak Son yıllarda ülkemizde gençlerimizin karşı karşıya kaldığı uyuşturucu, özellikle de sentetik uyuşturucu olarak bilinen Bonzai adlı illetin ne olduğunu, gençlerimizin neden uyuşturucuya yönelim gösterdiğini, nasıl kandırıldıklarını bir oyun bütünü içerisinde estetik kaygıları gözeterek, gençlerin anlayabileceği dille ve dünyayla ortaya koyma çabasındayız. 11

14 12 Oyuncu Tayfası İki Perde 10+ Komik Para Yazan Ray Cooney Yöneten Cenk Hakan Köksal Oyuncular: İsmail Sağır, Tuna Gürcoşkun, Doğuş Yılmaz, Sibel Şişman, Serap Ağalar, Yiğit Çelebi, Cem Arslan, Kerem Yılmaz, Cenk Hakan Köksal, Ali Nadir Birim Düşünsenize, işinizden evinize giderken metroda çantanız bir başkasının çantasıyla karışıyor. Karışan çantada tam yediyüz otuzbeş bin pound var. Ne yaparsınız? Çantayı polise mi teslim edersiniz? Yoksa hayatınız boyunca o kadar parayı bir arada görme şansınızın olamayacağını düşünerek ülkeden mi kaçarsınız? Peki ya işin içine polis ve çantanın esas sahibi mafya da karışırsa!

15 İstanbul Devlet Tiyatroları İki Perde 10+ Günün Çorbası 17 Kasım Cuma Saat: Kasım Cumartesi Saat: ve Kasım Pazar Saat: Kasım Cuma Saat: Kasım Cumartesi Saat: ve Kasım Pazar Saat: Yazan: Todd Mueller, Hank Boland Çeviren ve Yöneten: Taner Tunçay Oyuncular: Nermin Koçak Tunçay, Onur Ertaman, Ozan Uçar, Selman Artemiz, Gözde Türker, Aykan Aydın 1939 da New York un en ünlü restoranlarından Bailey s, dünyaca ünlü Günün Çorbası ile meşhurdur. Ancak bu çorbanın tarifini hiç kimse bilmemektedir. Araştırmacı gazeteci Katharine Hawks, patronu J.P. Thompson ın isteği üzerine kılık değiştirip çorba tarifini öğrenmek için garson olarak restorana sızar. Sadık dostu barmen Franklin O Shea ve eski sevgilisi ünlü yemek eleştirmeni Shelly DeCoco nun da olaya dahil olmasıyla işler bir hayli ilginç ve komik bir hal alır. 13

16 14 İBB Şehir Tiyatroları İki Perde 10+ Saadet Hanım Yazan: Ahmet Levent Pala Yöneten: Tolga Yeter Oyuncular: Arda Alpkıray, Cafer Alpsolay, Ceren Kaçar, Çağlar Ozan Aksu, Elyasa Çağlar Evkaya, Esen Koçer, Hazal Uprak, Müslüm Tamer, Nilgün Kasapbaşoğlu, Selim Can Yalçın, Serap Doğan, Şenay Bağ, Vildan Türkbaş Tenha bir banka şubesi, günün öğle saatleri Emekli ilkokul öğretmeni Saadet Yurtlu parasını çekmek için bankaya gelir. Bugün aynı zamanda oğlu Sermet in de doğum günüdür ve oğlu için sürpriz bir doğum günü kutlaması planlamaktadır. Ancak bugüne dair sürprizleri olan sadece Saadet Hanım değildir ve birkaç dakika sonra bankada yaşanacaklar Saadet Hanım ın bütün planlarıyla beraber hayatını da altüst edecektir.

17 İstanbul Meydan Sahnesi İki Perde 10+ Vay Sen Misin Ben Olan Yazan: Ömer Pınar Yöneten: Galip Erdal Oyuncular: Kemal Kuruçay, Tuba Erdem, Deniz Oral, Ece Müderrisoğlu, Kemal Zeydan Oyunda, aynı kültür ve çevrede yetişmiş iki arkadaşın koşullar aynı olsa bile karakter özellikleri gereği farklı kimliklerde olabileceğini vurguluyor. Mutlulukla mutsuzluk, vefa ile hayırsızlık, dürüstlük ile sahtekarlık arasındaki ince çizgiyi gözler önüne seriliyor. Her rastlantı gerçekten tesadüf müdür? Bu sorunun cevabı için de sizleri oyunumuza bekliyoruz. 15

18 Tiyatro Baht İki Perde Geveze Berber Yazan: Ali Bey Yöneten: Fercan Bay Uyarlayan: T. Yılmaz Öğüt Oyuncular: Dorukhan Kenger, Can Seçki, Başak Taner, Aziz Çoban, Fercan Bay, Merve İbiş, Kemal Ağar, Hatice Ulutepe Osmanlı İmparatorluğu nun Tanzimat dönemlerinde geçen oyunda; sözlüsüyle buluşmaya gidecek olan Firuz Bey, tıraş olmak için eve çağırdığı berber yerine başka berber, geveze Hamdi Efendi gelir. Hamdi Efendi nin bitmek bilmez gevezeliği nedeniyle Firuz Bey sözlüsü Nesibe Hanım ile olan buluşmasına geç gider. Fakat aksilikler bir türlü bitmez. Şaban Efendi nin de duruma müdahale etmesiyle oyun farklı bir hal alır.

19 / 8850

20

21 Boğaziçi Çocuk Tiyatrosu Tek Perde 45 Dk 3+ Mutlu Kedicikler Ülkesi Yazan Fatoş Baş Yöneten Uğraş Atay Oyuncular: Fatoş Baş, Hamza Yazıcı, Bülent Gençak, Recep Usta, Okan Has, Bir varmış bir yokmuş! Bilinmeyen bir zamanda bilinmeyen bir yerde tüm kedilerin hayali Mutlu Kedicikler Ülkesi diye bir yer varmış. Efsanevi Bilge kedinin de yaşadığı bu ülkede bir kedinin hayal edebileceği her şey varmış. Ama öyle her kedi bu ülkeye giremiyormuş. Bu ülkeye sevgiyi, saygıyı paylaşmayı ve dostluğu bilen kediler kabul ediliyormuş. Eğer sevgi saygı paylaşmak ve dostluk sınavını geçebilirse bir kedi, sonsuza dek ülkede kalabiliyormuş. 19

22 Tiyatro Susam Tek Perde 52 Dk 5+ Musmucuk un Doğum Günü Yazan ve Yöneten Burcu Töre Oyuncular: Cüneyt Çeliksoy, Ozan İncesaraç, Yunus Şendur, Ümit Aydın, Gökçe Kaya, Kemale Yaver Musmucuk arkadaşlarıyla ormanda mutlu yaşamaktadır. Musmucuk`un doğum günü geldiği zaman arkadaşları ona sürpriz bir doğum günü hazırlamak isterler. Bu doğum günü kutlaması için bütün hayvanlar yeteneklerini ortaya koyarlar. Ancak ormana gelen kötü kalpli Yoktas bu yetenekli hayvanları sirkte çalıştırmak için kaçırır. Sirkten ormana, eski yaşamlarına geri dönme mücadelesi veren Musmucuk un arkadaşları, sirkte çalışan diğer hayvanları da kurtararak ormana geri dönmeyi başarırlar. 20

23 İstanbul Devlet Tiyatrosu Tek Perde 4+ Sihirli Keman Yazan Aristide Christian Charpentier Yöneten Ebru Kara Oyuncular: Emre Avşar, Müfit Çağlayan, Işın Gürler, Tolga Kortunay Dostluk, sevgi, paylaşım, emek ve aile bağları sıcak bir dille anlatılıyor. Müzik ve danslarıyla oyun, seyircisini; bir ayakkabı ustası olan babasının mesleğini devam ettirmekle hayallerinin peşinden gitmek arasında kalan genç Jacques ın yaşantısına ve renkli hayal dünyasına davet ediyoruz. 21

24 Sütlaç Prodüksiyon Tek Perde 55 Dk 4+ Ormanlar Kralı Aslan Yazan Durukan Yapraklı Yöneten Aziz Mullaaziz Oyuncular: Tolga Nuray, Bulut Gürler, Ceren Balkaya, Berk Başar, Sena Akyüz Bir Tavşan, bir Maymun, bir Zürafa, bir Aslan ve kendini kurnaz zanneden bir Papağan... Her şey bir ormanda geçmekteydi. Ormanın bir kralı ve bu kralın bir tacı vardı. Aslında Aslan Kral a bu taç, ormanı adil ve güzel yönettiği için insanlar tarafından verilmişti. Sizleri maceraya bekliyoruz. 22

25 Tiyatro Karınca Tek Perde 55 Dk 4+ Yeşil Elma Gönül Alma Yazan Kemal Maden Yöneten Seyit Demir Oyuncular: Doğan Siler, Merve Karabulut, Deniz gökçe, Mehmet Kancar Hepimizin çok sevdiği elmaların diyarında müzikal bir yolculuğa çıkıyoruz. Kimimiz çok heyecanlı, kimimiz çok yetenekli Şarkılarımız, danslarımız ve özgün performanlarımızla karşınızdayız. Elmaların fiziksel farklılıkları üzerinden farklılıklarımızın zenginlik olduğunu öğreniyoruz. Önyargı ve dışlamayı reddediyoruz. Seviyoruz, sevdiriyoruz ve birlikte yaşıyoruz. İyi Seyirler 23

26 Tiyatro Atik Tek Perde 55 Dk 4+ Saklambaç Uyarlayan ve Yöneten Bülent Arslan Oyuncular: Çiğdem Sakarya, Mustafa Mert, Güleser Aktaş Diğer tüm şehir çocukları gibi sokaklarda oyun oynamanın zor olduğu günümüz koşullarında, Samet ve Bilge kendi küçük oyun alanlarını hayal ettiler. Ah, ne güzel! Tabi ki bizim Samet in kazanma hırsı hikâyemizi faklı bir noktaya taşıdı. Çünkü kazanmak için yapamayacağı şey yoktu. Akıllı kızımız Bilge durumu anladı ve hemen işe koyuldu. 24

27 Nova Yapım Tek Perde 40 Dk 5+ Küçük Prens Uyarlayan ve Yöneten Elçin Gürler Oyuncular: Emre Avşar, Müfit Çağlayan, Işın Gürler, Tolga Kortunay Dünyanın en çok satan üçüncü kitabı Küçük Prens, Nova Oyun Yapım tarafından sahneye taşınıyor. Cem kız kardeşi Badem in sürekli internette dolaşmasından, hiç kitap okumamasından şikâyet etmektedir. Çareyi ona Küçük Prens i okumakta bulur. Cem ve Badem bir anda Küçük Prens in renkli dünyasına dahil okurlar. Ve en sonunda Badem iyi insan olmayı, çevresiyle ilgilenmeyi tercih eder artık internet bağımlılığını bırakmıştır. 25

28 Tiyatro Nefes Tek Perde 60 Dk 7+ Periler Ülkesi Yazan ve Yöneten Şahin Sancak Oyuncular Binnur Işık, Bükem Uğur, Can Yaman, Musa Yüzgüleç, Şahin Sancak, Mustafa Bektaş Graten, yatmak için odasına gelir. Masasının üzerinden bir kitabı alır ve okumak için yatağına yatar. Okuduğu kitabın adı; Periler Ülkesi Cablisa dır. Kitabı okurken uykuya dalar. Bir süre sonra pencereden Gül Peri içeriye girer. Yavaş ve sessizce sahnenin önüne gelir. Seyirciye ülkesinin başına gelenleri anlatır. Hikâyesini anlattıktan sonra seyirci ile birlikte Graten i uyandırır. Sonra macera başlar. 26

29 Fiilsanat Perde 55 Dk 3+ İyi Çocuk Yazan Fahrettin Eren Dinler Yunus Emre Obut Yöneten Fahrettin Eren Dinler Oyuncular: Ceyda Yücesan, Gizem Nur Akça, Sezgi Gülpınar, Begüm Meriç, Fahrettin Eren Dinler İyi bir çocuk olduğunu düşünmesine rağmen Şirinler i göremeyen Bulut oldukça mutsuzdur. Bulut un arkadaşı Yıldız, Bulut a Şirinler i görebilmesi için yardım etmeye karar verir. Bulut bir dolabın içinden maceralar ülkesine geçiş yapar. Acaba Bulut bu ülkede iyi bir çocuk olarak Şirinler i görebilecek mi? 27

30

31 Hakan Boyav Bahadır Yenişehirlioğlu

32 Ustalarla Atölye Sohbetleri Semih İrteş Tezhip Sanatında Gelenek ve Yenilik Yüzyıllar boyunca toplumun sanat zevkini, estetik anlayışını, günlük hayattaki yerini ve önemini ifade eden sanat dallarından birisi de tezyinattır. Sanat bir ifade ediş şeklidir. Sanatkar kendisini ifade ederken, duygularına, hayallerine, heyecanlarına verdiği biçim ile yenilik yapmaktadır. Tezhip Sanatında Üslüp konusunu ele alacağımız programımıza davetlisiniz. 30

33 Müzik Konuşmaları Dizisi Prof. Dr. Uğur Türkmen Toplumun Değişim ve Gelişiminde Müzik Eğitiminin Rolü Müzik ve Toplum bağlamında Müzik sanatının insan üzerindeki etkilerini konuşacağımız etkinliğimize bekliyoruz. 31

34 Uzman Psikolog Cem Gençtürk Uzman Müzikolog Ersin Antep Müzikle Psikoloji Müzikoloji ve Psikoloji; sosyal bilim dallarından faydalanarak hayatın ritmini kullanmayı, günlük hayatta stres oluşturan ve yükü arttıran faktörlere karsı sahip olunan gücün farkına varılmasına, güçlenmeye ve basa çıkma modelleri oluşturmaya imkan sağlıyor. 32

35

36

37 14 Ekim-14 Aralık

38 Sanat eğitimcisi Ataman Oğuz Yılmaz, uzun zamandır çalıştırmış olduğu kursiyerlerini bir sergide buluşturuyor. Çoğu resim sanatıyla ilk kez tanışan birbirinden farklı yaşlarda kursiyerler çalışmalarını "Tanışma" başlıklı sergi ile izleyicilerin beğenisine sunuyor. 4 Kasım - 20 Kasım

39

40 Geleneksel Sanatlar Akademisi Proje grubu öğrenci eserlerinden oluşan Çerağ isimli sergimiz Yeni Cami Hünkar Kasrı Sergi Alanında sanatseverlerin beğenisine sunulmaktadır.

41

42

43 Bazıları çok önceden bazıları emekli olduktan sonra başlamış olduğu resim çalışmalarını sürdürüyor. Öğretmen inceliği ve dikkatiyle ortaya çıkan çalışmalar birbirinden başarılı sonuçlara dönüşmüş. Öğretmenlerimiz bu sergi ile de yeteneklerini izleyicilerin beğenisine sunuyor. Öğretmenler gününüz kutlu olsun. A. Ferzan Gümüştepe (Emekli Coğrafya Öğretmeni) Mücella Abdülazizoğlu (Emekli Sınıf Öğretmeni) Nural Akdağ (Emekli Matematik Öğretmeni) Perihan Altun (Emekli Sınıf Öğretmeni) Münevver Soysal (Emekli) Nuray Kırım (Emekli)

44

45 Küçükçekmece Belediyesi nin artık gelenekselleşen Öğretmenler Günü Sergilerine bir yenisi daha ekleniyor. Küçükçekmece de görev yapan öğretmenlerimizin görsel sanatlar alanında yapmış oldukları çalışmaların yer aldığı sergi bu alanda da ne kadar başarılı çalışmalar ortaya koyduklarını gözler önüne seriyor. Birbirinden farklı teknik ve üsluplarla ortaya çıkmış olan bu çalışmalar öğretmenlerimizin yeteneklerini gözler önüne seriyor. Bizlere de Öğretmenler gününüz kutlu olsun demek kalıyor. 24 Kasım - 15 Aralık

46

47

48 Şef Cihat Aşkın Solist Hakan Ali Toker (Piyano)

49

50

51

52

53

54

55 Eğitmen: Hakan Dedeler Geleneksel Türk Müziğimiz ve Klasik Batı Müziği ile tanışmaya ne dersiniz? Küçükçekmece sınırlarındaki anaokulu ve ilkokul öğrencileriyle Eğitici Müzik Atölyesi ve Müzik Kültürü Çalışmaları başlıyor! Temel müzik bilgileri edinip, enstrümanları tanıyacağımız ve eğitici olduğu kadar eğlenceli, birçok farklı unsurlarla zenginleştirilmiş uygulamalar ile siz küçük arkadaşlarımızın katılımıyla kaliteli müziğin tadına varacağımız atölye çalışmalarımızda çok güzel dakikalar geçireceğiz. Hep beraber Yaşasın müzik! diyebilmek için, sizleri atölyelerimize bekliyoruz /8870

56

57 Tek Seansta Sigara Bırakma konuşmacı Dr.Hatice Yoldaş Uzm. Dr. İmran Özdemir Remzi Yurtsever İlkokulu Aile İçi İletişim konuşmacı İsmail Öz Toki Şehit Çağlar Canbaz İmam Hatip Ortaokulu Teknoloji Çağında Aile ve Çocuk İletişimi konuşmacı Esra Korkmaz Ebu Hanife İmam Hatip Ortaokulu Üst Solunum Yolları Hastalıkları konuşmacı Uzm. Dr. Muhammet Tekeşin Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu Öfke Kontrolü konuşmacı Psk. Ayten Soysal Şehit Binbaşı Bedir Karabıyık İlkokulu

58 Çocuklarda Beslenme Sorunları ve Obezite konuşmacı Dyt. Ezgi Sakar Yenimahalle İlkokulu Aile İçi İletişim konuşmacı İsmail Öz Toki Ertuğrul Gazi İlkokulu Teknoloji Çağında Aile ve Çocuk İletişimi konuşmacı Klinik Psk. Özlem Kelle Tüccar ve Sanayiciler Derneği İlkokulu Çocuklarda Astım ve Alerji konuşmacı Uzm. Dr. İmran Özdemir Yeşilyuva İlkokulu Teknoloji Çağında Aile ve Çocuk İletişimi konuşmacı Esra Korkmaz Munis Faik Ozansoy Ortaokulu

59 Çocuklarda Sınav Kaygısı konuşmacı Aile Danışmanı Zekiye Çapan Yeşilyuva Ortaokulu Aile İçi İletişim konuşmacı Aile Danışmanı Zekiye Çapan Sultan Abdülhamit İmam Hatip Ortaokulu Çocuğuma Ders Çalıştırmayı Sevdirme Yöntemleri konuşmacı Mustafa Yurttaş Söğütlüçeşme İlkokulu Kulak Burun Boğaz Hastalıkları konuşmacı Yrd. Doç. Dr. Melih Çiçek Kanarya İlkokulu Aile İçi İletişim konuşmacı Aile Danışmanı Zekiye Çapan Hayriye Gök İlkokulu

60 Ailede Etkili İletişim konuşmacı Bilge Aşkan Parlakoğlu Osman Zeki Üngör İlkokulu Aile İçi İletişim konuşmacı Uzm. Klinik Psk. Fundem Ece Kaykaç Halkalı Çözüm Temel Lisesi Teknoloji Çağında Aile ve Çocuk İletişimi konuşmacı Klinik Psk. Özlem Kelle Altınşehir İlkokulu Teknoloji Çağında Aile ve Çocuk İletişimi konuşmacı Esra Korkmaz Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Çocuklarda Davranış Bozukluğu konuşmacı Psk. Ayten Soysal İkitelli Ortaokulu

61 Obezite konuşmacı Prof. Dr. Halil Alış Tüccar ve Sanayiciler Derneği İlkokulu Diz Kireçlenmesi konuşmacı Aile Danışmanı Opr. Dr. Ahmet Şükrü Mercan Dr. İsmet Birgül İlkokulu Teknoloji Çağında Aile ve Çocuk İletişimi konuşmacı Uzm. Klinik Psk. Fundem Ece Kaykaç Öğretmen Yusuf Kardeş İlkokulu

62

63 Başarı ve Motivasyon konuşmacı Mehmet Konuk Sefaköy Anadolu Lisesi Kitap Bizim Neyimiz Olur? konuşmacı Özcan Ünlü Kadriye Moroğlu Anadolu Lisesi Öğrenmenin Doğal ve Kolay yolları konuşmacı Erol Erdoğan Şehit Mehmet Güder Anadolu İmam Hatip Lisesi Şakrak ile İyilik Yolunda konuşmacı Ayşegül Zorlu Söğütlüçeşme İlkokulu Sınavlarda Zaman Yönetimi konuşmacı Ahmet Akay Azak Prof. Dr. Sabahattin Zaim Anadolu Lisesi

64 İstanbul konuşmacı Yrd. Doç. Coşkun Yılmaz Gazi Anadolu Lisesi Program AKSM de yapılacaktır Osmanlı Neyimiz Olur? konuşmacı Nermin Taylan Marmara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Şiir Üzerine konuşmacı Adnan Özer Orhan Cemal Fersoy Anadolu Lisesi Dikkat Eksikliği konuşmacı Mustafa Yurttaş Kartaltepe Ortaokulu Öze Dokunuş Seminerleri konuşmacı Lokman Yıldız Atakent İmkb Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

65 Anadolu dan Sevgi Mektupları konuşmacı İmdat Avşar Küçükçekmece Anadolu Lisesi Geleceğin İletişimi konuşmacı Başak Şengül Nahit Menteşe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hacker Olma Yolunda Kariyer Adımları konuşmacı Batuhan Tosun Gülten Özaydın Çok programlı Anadolu Lisesi Adım Şair konuşmacı Şenol Gül Mustafa Barut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Geleneksel Türk Tiyatrosu konuşmacı Deniz Yeşil Mavi Mimar Sinan İlkokulu

66 Özgürce Şiirler Faruk Nafiz Çamlıbel Anma Programı konuşmacı Özgür Çoban Yavuz Selim A.İ.H.L Program CKSM de Yapılacaktır. Geleceğe Hazır Mısın? konuşmacı Emre Tilev Fahrettin Kerim Gökay Anadolu Lisesi Öze Dokunuş Seminerleri konuşmacı Lokman Yıldız Hayriye Gök Ortaokulu Şairler ve Şiirleri Üzerine konuşmacı Grup Nefes Halkalı İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

67 GELENEKSEL SANATLARIMIZIN ÜSTADLARI Hüsrev Subaşı, Alparslan Babaoğlu, Semih İrteş Davut Bektaş, İslam Seçen, Dürdane Ünver, Latife Aktan Özel, Selçuk Mülayim, Saadet Gazi, Nevzat Kaya, Taner Alakuş, / 8850

68

69 *Bilgi ve kayıt için Kültür ve Sanat Merkezi mize başvurabilirsiz.

70 *Bilgi ve kayıt için Kültür ve Sanat Merkezi mize başvurabilirsiz.

71 7-10 ve Yaş Grubu *Bilgi ve kayıt için Kültür ve Sanat Merkezi mize başvurabilirsiz.

72 *Bilgi ve kayıt için Kültür ve Sanat Merkezi mize başvurabilirsiz.

73 *Bilgi ve kayıt için Kültür ve Sanat Merkezi mize başvurabilirsiz.

74 *Bilgi ve kayıt için Kültür ve Sanat Merkezi mize başvurabilirsiz.

75 *Bilgi ve kayıt için Kültür ve Sanat Merkezi mize başvurabilirsiz.

76 *Bilgi ve kayıt için Kültür ve Sanat Merkezi mize başvurabilirsiz.

77 *Bilgi ve kayıt için Kültür ve Sanat Merkezi mize başvurabilirsiz.

78 *Bilgi ve kayıt için Kültür ve Sanat Merkezi mize başvurabilirsiz.

79 Özel Tiyatrolar Yetişkin Oyunları Tam Bilet : 5.00 Yetişkin Oyunları İndirimli Bilet : 2.00 Çocuk Oyunları Bilet : 1.00 İstanbul Devlet Tiyatrosu Oyunları Yetişkin Oyunları Tam Bilet : 9.00 Yetişkin Oyunları İndirimli Bilet : 6.00 Müzikal Oyunlar Tam Bilet : Müzikal Oyunlar İndirimli Bilet : 7.50 Çocuk Oyunları Bilet : 3.00 İstanbul Devlet Tiyatrosu Küçükçekmece Cennet Kültür ve Sanat Merkezi iletişim numarası Konserler Tam Bilet : 2.00 Öğrenci Bileti : 1.00 Sinemalar Tam Bilet : 2.00 Öğrenci Bileti : 1.00 Çocuk Bileti : 1.00 Tiyatro oyunları, konserler ve sinemalar dışında bütün etkinliklerimiz ücretsizdir. Biletinizi tiyatrolar, konserler ve sinemalar için haftanın her günü gişeden ve bilet.kucukcekmece.bel.tr adresinden temin edebilirsiniz. Etkinlik başlamadan 10 dk. önce tüm seyircilerimizin salondaki yerlerini almaları gerekmektedir. Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmaz, geç kalan seyirciler 2. perdeyi izleyebilirler. Bilet kontrolü yapıldıktan sonra koltuk numarasına göre oturulması gerekmektedir. Tiyatro salonuna yiyecek ve içecek ile girilmesi yasaktır. Etkinlik süresince cep telefonları kapalı tutulmalıdır. Acil durumlar dışında etkinlik sonuna kadar salondan çıkılmaması önemle rica olunur. Çocuk tiyatrolarımız ve çocuk sinemalarımızda izleyici yaş sınırı 3; diğer tiyatro, sinema ve konser etkinlikleri için izleyici yaş sınırı 10 dür. Hepimizin güvenliği ve seyir kalitesi açısından önemli olan bu kurallara uyduğunuz için teşekkür ederiz.

80

81 AKSM Atakent Kültür ve Sanat Merkezi ndeki sergiler Kasım ayında da hız kesmeden devam ediyor. Ayşe Ferzan Gümüştepe, Nural Akdağ, Mücella Abdülazizoğlu, Perihan Altun, Nuray Kırım ve Münevver Sosyal in çalışmalarının yer aldığı ortak sergi Kasım Güneşi 22 Kasım-5 Aralık tarihleri arasında sanatseverlerle buluşuyor. Sergi gezisi ve atölye çalışmalarına tüm sanatseverler davetlidir. CKSM Cennet Kültür ve Sanat Merkezi nde 14 Eylül de açılışı gerçekleşen Bedri Rahmi Eyüboğlu Al Gözüm Seyreyle sergisi 14 Aralık tarihine kadar ziyaret edilebilir. Sergi gezisi ve atölye çalışmalarına tüm sanatseverler davetlidir. SKSM Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi de Kasım ayı sergilerine kaldığı yerden devam ediyor Kasım tarihleri arasında Sanat eğitimcisi Ataman Oğuz Yılmaz, uzun zamandır çalıştırmış olduğu kursiyerlerini bir sergide buluşturuyor. Çoğu resim sanatıyla ilk kez tanışan birbirinden farklı yaşlarda kursiyerler çalışmalarını Tanışma başlıklı sergi ile izleyicilerin beğenisine sunuyor. Hemen ardından çeşitli okullardan resim öğretmenlerinin çalışmalarının olacağı Öğretmenler Günü sergisi 24 Kasım-15 Aralık tarihleri arasında ziyaret edilebilir. Sergi gezisi ve atölye çalışmalarına tüm sanatseverler davetlidir Dahili: Dahili: Dahili: 8090

82 AVRUPA OTOYOLU (TEM) /8070 KENT BULVARI HALKALI CAD. ATATÜRK BULVARI MAHMUTBEY ÇIKIŞI HÜRRİYET CAD. İKİTELLİ KAVŞAĞI /8820 FATİH CAD. BASIN EKSPRES YOLU HALKALI GÜMRÜK YOLU GÜNEŞLİ KAVŞAĞI / /8030 DEĞİRMEN BAHÇE CAD. SEFAKÖY KAVŞAĞI REYHAN CAD. MERKEZ CAD. YAHYA KEMAL B. CAD MASLAK ÇEŞME CAD /8850 YAN YOL E-5 KARAYOLU (D100) HAVAALANI KAVŞAĞI

83

84

Eğitmen: Hakan Dedeler Geleneksel Türk Müziğimiz ve Klasik Batı Müziği ile tanışmaya ne dersiniz? Küçükçekmece sınırlarındaki anaokulu ve ilkokul öğrencileriyle Eğitici Müzik Atölyesi ve Müzik Kültürü

Detaylı

Tarih İçindekiler Sayfa

Tarih İçindekiler Sayfa Tarih İçindekiler Sayfa 03 şubat Cuma 04 şubat Cumartesi 05 şubat Pazar Tiyatro İki Efendinin Uşağı AKSM - Saat:20.00 10 Tiyatro Bersisa-DT CKSM - Saat:20.00 11 Tiyatro Çevrimdışı Aile SKSM - Saat:20.00

Detaylı

11. Hafta. 12. Hafta. 10. Hafta. Sıra No. Giriş RECEP TEMUR. Çıkış. Giriş YUNUS ERDEM Çıkış. Giriş. Çıkış ZAHİDE KORKMAZ.

11. Hafta. 12. Hafta. 10. Hafta. Sıra No. Giriş RECEP TEMUR. Çıkış. Giriş YUNUS ERDEM Çıkış. Giriş. Çıkış ZAHİDE KORKMAZ. Sorumlu Öğretim Elemanı : Yrd. Doç. Dr. Remzi YARDIMCI Uygulama Okulu : Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu 0 RECEP TEMUR........ 9. 0... 0 YUNUS ERDEM 0 ZAHİDE KORKMAZ 0 METİN ÖNDER SEDA YILMAZ SERBİL SİNCAR

Detaylı

GRUP. Devam Çizelgesi UYGULAMA OKULU KOORDİNATÖRÜ UYGULAMA SINIFI. ÖĞRETMEN ADAYININ NUMARASI Kübra Nur SAYAN Bircan ÇAM. 1.

GRUP. Devam Çizelgesi UYGULAMA OKULU KOORDİNATÖRÜ UYGULAMA SINIFI. ÖĞRETMEN ADAYININ NUMARASI Kübra Nur SAYAN Bircan ÇAM. 1. Kübra Nur SAYAN Bircan ÇAM Tülay SANCAR Özlem ESEN Yeliz KUMAŞ Kübra TUNCA Vasfiye KALAMAN 7 Mart Ortaokulu Orhun BÜYÜK Şehmuz BULUT Yrd. Doç. Dr. Mustafa CANSIZ Engin SÖNMEZ Murat YÖNDEM (İ.Ö.) Sultan

Detaylı

Eskişehir Kitap Fuarı Etkinlik Programı

Eskişehir Kitap Fuarı Etkinlik Programı Eskişehir Kitap Fuarı Etkinlik Programı 11 Aralık 2018 Salı 14.00-15.00 Söyleşi: Uçan Fare ile Hayalet Hayri nin Sıra Dışı Dostluk Hikâyesi Konuşmacı: Beyza Akyüz 16.30-17.30 Söyleşi: Üzgün İnsandan Özgür

Detaylı

Etkinlik biletlerini, ilgili birim gişelerinden haftanın her günü saatleri arasında temin edebilirsiniz.

Etkinlik biletlerini, ilgili birim gişelerinden haftanın her günü saatleri arasında temin edebilirsiniz. Ocak 2019 BİLGİLER Etkinlik biletlerini, ilgili birim gişelerinden haftanın her günü 10.00-20.00 saatleri arasında temin edebilirsiniz. Etkinlikler için bilet alma kotası kişi başı 2 bilet ile sınırlıdır

Detaylı

KASIM 18 KÜLTÜR SANAT

KASIM 18 KÜLTÜR SANAT 18 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi 18 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi Değerli Çekmeköylüler Yeni kültür-sanat sezonunun başlamasıyla birlikte sizleri sanatın her alanıyla buluşturmaya devam ediyoruz. Birbirinden

Detaylı

YUNUS ÖZYÖN ADEM KAPLAN AHMET BULUT BİLAL MUTLU NAZİM AKKOYUN ROJDA DOĞRU AHMET AKSU

YUNUS ÖZYÖN ADEM KAPLAN AHMET BULUT BİLAL MUTLU NAZİM AKKOYUN ROJDA DOĞRU AHMET AKSU Sorumlu Öğretim Elemanı : Arş. Gör. İsmail Ayhan Uygulama Okulu : Diclekent Ortaokulu No Sıra Öğrencinin Adı ve Soyadı......... 0... 00 YUNUS ÖZYÖN 00 ADEM KAPLAN 00 AHMET BULUT 00 BİLAL MUTLU 00 NAZİM

Detaylı

Şehre ve İnsana Hizmet Ederken. Ocak Ayı Dolu Doluydu. Kalmasın projemizle okuldan kopan bireyleri yeniden eğitim hayatına kazandırdık.

Şehre ve İnsana Hizmet Ederken. Ocak Ayı Dolu Doluydu. Kalmasın projemizle okuldan kopan bireyleri yeniden eğitim hayatına kazandırdık. Şehre ve İnsana Hizmet Ederken Anadolu nun ruhunu yansıtan, geçmişle bağını koparmadan günün ve çağın gerisinde kalmayan belediyecilik anlayışımızla; Sultanbeyli mize hizmet ediyoruz. Bu ilçe bizim sevdamız,

Detaylı

Eğitim-Öğretim Yılı: Eğitim-Öğretim Dönemi: Güz ( X ) Bahar ( )

Eğitim-Öğretim Yılı: Eğitim-Öğretim Dönemi: Güz ( X ) Bahar ( ) GRUP ADI : COĞRAFYA ÖĞRETMENLİĞİ - 1 UYGULAMA OKULU : CUMHURİYET ANADOLU LİSESİ DANIŞMAN ÖĞRETİM ÜYESİ : YRD. DOÇ. DR. MERVE G. ZEREN AKBULUT : Cep Tel: Dahili: 0362 3121919 (.) e-posta: 1 10006385520

Detaylı

Kayseri Kültür Sanat REHBERİ

Kayseri Kültür Sanat REHBERİ Kayseri Kültür Sanat REHBERİ Şubat 2016 Kıymetli hemşehrilerim, Yeni yılda da heyecanla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mevsim kış olmasına rağmen dur durak bilmiyoruz. Bütün mesaimiz; şehrimizin güzelleşmesi,

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI 02.NİSAN.2015 03.NİSAN.2015 TUBİTAK BİLİM İNSANI DESTEKLEME VE DAİRE BAŞK. 46. Ortaöğretim Proje Yarışması ve İzmir Bölge Ödül Töreni

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2017 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2017 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2017 ETKİNLİK PROGRAMI 03 MAYIS 2017 İŞ BANKASI EMEKLİLERİ DERNEĞİ İZMİR ŞUBESİ T.S.M. Konseri 04-12.MAYIS.2017 SEBA SANAT GALERİSİ 4. Uluslararası İzmir Sanat

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI DERSİ DEVAM ÇİZELGESİ

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI DERSİ DEVAM ÇİZELGESİ GRUP ADI: BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ - 1 UYGULAMA OKULU: İSTİKLAL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ DANIŞMAN ÖĞRETİM ÜYESİ: PROF. DR. SEYİT AHMET AĞAOĞLU : Cep Tel: Dahili: 03623121919 (.) e-posta: 1 ONUR

Detaylı

2. Çeyrek Dönem sonunda aşağıdaki öğrenciler belirtilen seviyelerde eğitimlerine devam edeceklerdir. Öğrenci No. Adı-Soyadı Seviyesi

2. Çeyrek Dönem sonunda aşağıdaki öğrenciler belirtilen seviyelerde eğitimlerine devam edeceklerdir. Öğrenci No. Adı-Soyadı Seviyesi 2. Çeyrek Dönem sonunda aşağıdaki öğrenciler belirtilen seviyelerde eğitimlerine devam edeceklerdir. Öğrenci No. Adı-Soyadı Seviyesi 120114036 Ozan Emre ERDEM Upper-Intermediate 120114023 Buse Yonca HÜSMEN

Detaylı

00403 PROSES TASARIMI I PROJE GRUPLARI ( ÖĞRETİM YILI)

00403 PROSES TASARIMI I PROJE GRUPLARI ( ÖĞRETİM YILI) Öğrenci Adı - Soyadı Sorumlu Öğretim Üyeleri Proje Konusu A1 A2 2120002074 Şeyda Kılınç 2100002053 Ezgi S. Çelik 2110002051 Elif Yener 2110002011 Cansu Aksüt 2110002005 Erdem Kaya 2110002002 Sefa Kaya

Detaylı

ATAŞEHİR ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 31/08/2015 TARİHİ İTİBARİYLE 2015 AĞUSTOS AYI NAKİL BAŞVURULARININ DEĞERLENDİRME SONUÇLARIDIR

ATAŞEHİR ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 31/08/2015 TARİHİ İTİBARİYLE 2015 AĞUSTOS AYI NAKİL BAŞVURULARININ DEĞERLENDİRME SONUÇLARIDIR ATAŞEHİR ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 31/08/2015 TARİHİ İTİBARİYLE 2015 AĞUSTOS AYI NAKİL BAŞVURULARININ DEĞERLENDİRME SONUÇLARIDIR Öğrenciler sınıf ve puanlarına göre sıralanmıştır. Kırmızı ile gösterilen

Detaylı

:00:00 Teknoloji Fakültesi Toplantı Salonu

:00:00 Teknoloji Fakültesi Toplantı Salonu Duyuru 1018126 Ön Tarihi 4.08.201 tu Sonuç (na Katılıp, Katılamayacağı) 1 Yakup ARTUN 81,555 48,933 90,00 36,000 84,933 SINAVA GİRECEK 2 Mahmut ÖZER 81,836 49,102 86,25 34,500 83,602 SINAVA GİRECEK 3 Mehmet

Detaylı

Yılı Guz Dönemi Başvuru Sonuçları

Yılı Guz Dönemi Başvuru Sonuçları TÜRK UYRUKLU ÖĞRENCİLER 1 19*******64 MURAT CAN BAŞARAN Türkiye ALES-SOZ : 78,12 YDS-İngilizce : 67,50 75,00 93,00 78,13 1.Kazandı 2 32*******02 Nihal Sevindim Türkiye ALES-SOZ : 80,15 YÖKDİL - İngilizce

Detaylı

DİL SINAVINDA BAŞARISIZ OLAN ADAYLAR MÜLAKAT GİREBİLİRLER EKONOMİ HUKUKU TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI SIRA NO ADAY NO AD SOYAD DURUMU

DİL SINAVINDA BAŞARISIZ OLAN ADAYLAR MÜLAKAT GİREBİLİRLER EKONOMİ HUKUKU TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI SIRA NO ADAY NO AD SOYAD DURUMU BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR 2016-2017 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ 02 ŞUBAT 2017 TARİHİ İNGİLİZCE YETERLİK SINAV SONUÇLARI DİL SINAVINDA BAŞARISIZ OLAN ADAYLAR MÜLAKAT

Detaylı

Ders Kodu : İOÖ312 Ders Adı Öğretim Elemanı

Ders Kodu : İOÖ312 Ders Adı Öğretim Elemanı Ders Kodu İOÖ312 Ders Adı TOPLUMA HİZMET UYG. Yrd. Doç.Dr. HAKAN İNCE Sınıfı 3 1 11270049 YILDIRIM AYDIN Zorunlu/ 2 11270077 AYTEN ERBAY Zorunlu/ 3 12270001 FIRAT AYGEN Zorunlu/ 4 12270071 MUSTAFA KÖRPE

Detaylı

ÇİÇEK Muratpaşa Anadolu Lisesi. 2 BERFU NAZ SARIŞIN COĞRAFYA Muratpaşa Anadolu Lisesi AHMET OLCAY ÖZÇINAR

ÇİÇEK Muratpaşa Anadolu Lisesi. 2 BERFU NAZ SARIŞIN COĞRAFYA Muratpaşa Anadolu Lisesi AHMET OLCAY ÖZÇINAR AKADEMİSYEN GRUPLAR NO İSİM SOYİSİM BÖLÜM STAJ OKULU ÖĞRETMEN 1 ALİ ÇİÇEK COĞRAFYA Muratpaşa Anadolu Lisesi AHMET OLCAY ÖZÇINAR 2 BERFU NAZ SARIŞIN COĞRAFYA Muratpaşa Anadolu Lisesi AHMET OLCAY ÖZÇINAR

Detaylı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı SIRA 696 SAYILI KANUN KAPSAMINDA 21/03/2018 TARİHİNDE YAPILAN İŞÇİ STATÜSÜNE GEÇİŞİ YAPACAK PERSONELE AİT UYGULAMALI SINAV

Detaylı

1-B2 DERSLİK:105. Sıra Öğrenci No Adı SOYADI Bölüm Abdul Malek MIRZA OGHLU Enerji Sistemleri Mühendisliği

1-B2 DERSLİK:105. Sıra Öğrenci No Adı SOYADI Bölüm Abdul Malek MIRZA OGHLU Enerji Sistemleri Mühendisliği 1-B2 DERSLİK:105 1 160105071 Abdul Malek MIRZA OGHLU Enerji Sistemleri Mühendisliği 2 170205028 Özlem TEKE Uluslararası İlişkiler (İngilizce) 3 170205037 Pınar AKKUŞ Uluslararası İlişkiler (İngilizce)

Detaylı

GÜNEŞ ENERJİSİ İLE ELEKT. ÜRETİMİ ÇATALTEPE İSMAİL D GÜNEY YİĞİT ALP B KADIOĞLU HATİCE SENA B

GÜNEŞ ENERJİSİ İLE ELEKT. ÜRETİMİ ÇATALTEPE İSMAİL D GÜNEY YİĞİT ALP B KADIOĞLU HATİCE SENA B 641214-10-GÜNEŞ ENERJİSİ İLE ELEKT. ÜRETİMİ 1 21249221 ÇATALTEPE İSMAİL D 2 21249287 GÜNEY YİĞİT ALP B3 3 21249292 KADIOĞLU HATİCE SENA B3 4 21249307 KARAKAYA SEFA B3 5 21249364 KÜÇÜKLERGİL YAĞIZ C2 6

Detaylı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZ KONUSU BELİRLENEN ÖĞRENCİLER Güncelleme Tarihi :26.11.2015

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZ KONUSU BELİRLENEN ÖĞRENCİLER Güncelleme Tarihi :26.11.2015 CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZ KONUSU BELİRLENEN ÖĞRENCİLER Güncelleme Tarihi :26.11.2015 SIRA NO ADI SOYADI ABD PROGRAMI DANIŞMANI TEZ KONUSU YÖNETİM KURULU TARİHİ YÖNETİM KURULU

Detaylı

Hak bildiğim yoldan ayrı gitmedim İnsanı insandan ayırt etmedim Gönüller kırıp can incitmedim Bir Garip sazımı çaldım gidiyom Neşet Ertaş

Hak bildiğim yoldan ayrı gitmedim İnsanı insandan ayırt etmedim Gönüller kırıp can incitmedim Bir Garip sazımı çaldım gidiyom Neşet Ertaş Hak bildiğim yoldan ayrı gitmedim İnsanı insandan ayırt etmedim Gönüller kırıp can incitmedim Bir Garip sazımı çaldım gidiyom Neşet Ertaş K ıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Yeni kültür ve sanat sezonunda

Detaylı

NO ADI SOYADI AİDATLAR GÖZGÖZ 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 1 SEFER GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 2 ERCAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00

NO ADI SOYADI AİDATLAR GÖZGÖZ 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 1 SEFER GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 2 ERCAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 NO ADI SOYADI GÖZGÖZ 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 1 SEFER GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 2 ERCAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00 3 SELMAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00

Detaylı

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS GÜZ DÖNEMİ BİLİM SINAVINA GİRECEKLER

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS GÜZ DÖNEMİ BİLİM SINAVINA GİRECEKLER Kontenjan:17 Sıra No Adı Soyadı Ana Bilim Dalı Programı Ales Puanı Ales%50 Lisans Puanı Lisans%50 Toplam Puan Sonuç 1 Büşra BÜYÜKKESKİN Gıda Mühendisliği Yüksek Lisans 73,9730 36,9865 85,0600 42,5300 79,5165

Detaylı

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ ZİYA GÖKALP EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRETMEN ADAYLARI YOKLAMA ÇİZELGESİ İlgili Ders : ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI II (İSÖ 434)

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ ZİYA GÖKALP EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRETMEN ADAYLARI YOKLAMA ÇİZELGESİ İlgili Ders : ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI II (İSÖ 434) : Doç. Dr. İLHAMİ BULUT Sabah ( X ) Öğle ( ) Tam ( ) : CEMİL ÖZGÜR İLKOKULU 1 11274081 DÜRDANE YILDIZ Giriş 2 12274001 EMRE TEKEL Giriş 3 12274003 CANAN ÇELİK Giriş 5 12274009 MERVE FİLİZ Giriş 6 12274011

Detaylı

Sevgili Kültür ve Sanat Dostları,

Sevgili Kültür ve Sanat Dostları, Sevgili Kültür ve Sanat Dostları, İlim, kültür ve sanat eserleri bir medeniyetin ulaştığı seviyeyi gösterir. Şehrimiz tarih boyunca, ticaretin olduğu kadar ilmin, kültür ve sanatın da önemli merkezlerinden

Detaylı

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. EMLAK KONUT ISPARTAKULE EVLERİ YEDEK LİSTESİ

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. EMLAK KONUT ISPARTAKULE EVLERİ YEDEK LİSTESİ EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. EMLAK KONUT ISPARTAKULE EVLERİ YEDEK LİSTESİ BASVURU GRUBU SOY ÖZEL DURUM 1+1 *******6134 NEVRUZ PARLAZ 1 ÖZEL DURUM 1+1 *******7022 HÜSNÜ SAVAŞ 2 ÖZEL DURUM

Detaylı

Sıra Öğrenci No Öğrencinin Adı ve Soy Adı

Sıra Öğrenci No Öğrencinin Adı ve Soy Adı UYGULAMA OKULU : YILDIRIM BEYAZIT ANADOLU LİSESİ GRUBUN ADI : IV.SINIF A GURUBU UYGULAMA ÖĞRETİM ELEMANI: YRD.DOÇ.DR.EMRE GÜVENDİR Sıra Öğrenci Öğrencinin Adı ve Soy Adı 1 1110502003 Gamze BABAOĞLU 2 1120502017

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 03 Aralık, Pazartesi, 13:30 TÖREN Minik Sporcular Projesi Ödül Töreni ve Dünya Engelliler Günü Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 06 Aralık, Perşembe,

Detaylı

Nuriye ÜSTÜNBAŞ Fen ve Teknoloji 8ABCD Salı Çarşamba Ceylan DEMİRCİ Müdür Yardımcısı Anaokulu Her gün

Nuriye ÜSTÜNBAŞ Fen ve Teknoloji 8ABCD Salı Çarşamba Ceylan DEMİRCİ Müdür Yardımcısı Anaokulu Her gün TED Zonguldak Koleji Vakfı Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 14 EYLÜL 2015 TARİHİNDEN GEÇERLİ VELİ - ÖĞRETMEN GÖRÜŞME GÜN VE SAATLERİ ÇİZELGESİ Tüm Sınıflar Her gün Nuriye

Detaylı

Sıra No Öğrencinin Adı ve Soyadı 1. Hafta 2. Hafta 3. Hafta 4. Hafta 5. Hafta 6. Hafta 7. Hafta 8. Hafta 9. Hafta Hafta Hafta Hafta

Sıra No Öğrencinin Adı ve Soyadı 1. Hafta 2. Hafta 3. Hafta 4. Hafta 5. Hafta 6. Hafta 7. Hafta 8. Hafta 9. Hafta Hafta Hafta Hafta Sorumlu Öğretim Elemanı : Yrd.Doç.Dr. Cemal AKÜZÜM Uygulama Okulu : MEVLANA İLKOKULU Sıra No Öğrencinin Adı ve Soyadı......... 0... 00 BUŞRA YONTAŞ 0 00 MEHMET ZABIT MENTEŞ 00 SAADET MERVE BAYDİLLİ 00

Detaylı

2015 YILI İL MÜDÜRLÜĞÜ LOJMAN SIRA LİSTESİNE BAŞVURANLARA AİT LİSTEDİR.(1. GRUP) Lojman Tercihi. Yenimahalle. Balcıoğlu

2015 YILI İL MÜDÜRLÜĞÜ LOJMAN SIRA LİSTESİNE BAŞVURANLARA AİT LİSTEDİR.(1. GRUP) Lojman Tercihi. Yenimahalle. Balcıoğlu 2015 YILI İL MÜDÜRLÜĞÜ LOJMAN SIRA LİSTESİNE BAŞVURANLARA AİT LİSTEDİR.(1. GRUP) S.N. ADI SOYADI UNVANI GÖREV YERİ 1 Erdoğan AKSU VHKİ. İl Millî Eğitim Müdürlüğü X 140 6 6 28 180 2 Yavuz ÖZCAN Bil.İşletmeni

Detaylı

TÜRKIYE ÜNIVERSITELER ATICILIK SAMPIYONASI 17-20 MART 2011 / KARA HARP OKULU

TÜRKIYE ÜNIVERSITELER ATICILIK SAMPIYONASI 17-20 MART 2011 / KARA HARP OKULU TÜRKIYE ÜNIVERSITELER ATICILIK SAMPIYONASI 17-20 MART 2011 / KARA HARP OKULU ERKEKLER TABANCA YARISMASI 5 6 3 Abdulkadir TEMURTAS 2 94 98 94 95 94 96 571 15* 2 Furkan DÜZEN 1 93 92 93 96 93 93 560 10*

Detaylı

SÜLEYMAN TEZELCİ Çıkış NEZAHAT ALA RUKYETE AKYOL ZEYNEP YAŞAR RUMET KAN CEYLAN KORKUTAN

SÜLEYMAN TEZELCİ Çıkış NEZAHAT ALA RUKYETE AKYOL ZEYNEP YAŞAR RUMET KAN CEYLAN KORKUTAN İlgili Ders ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI I Sabah ( ) Öğle ( ) Tam ( ) Sorumlu Öğretim Elemanı: Doç. Dr. AZİZ HARMAN Uygulama Okulu : DİCLEKENT ANAOKULU Sıra No Öğrencinin Adı ve Soyadı........ 9. 0... 000 SÜLEYMAN

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ZORUNLU HAZIRLIK YETERLİLİK DGS SINAV SONUÇLARI FEN FAKÜLTESİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ZORUNLU HAZIRLIK YETERLİLİK DGS SINAV SONUÇLARI FEN FAKÜLTESİ FEN FAKÜLTESİ YER: İ.Ü.YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU B1 KORİDORU DERSLİK 2 1 0402170137 GAMZE YENYIL HAZIRLIK OKUYACAK 2 0402170139 ELİF NUR KOYUN HAZIRLIK OKUYACAK 3 0402170140 ŞÜKRAN DUMLUPINAR HAZIRLIK

Detaylı

ÖĞRENCİLERİN SORUMLU OLDUĞU DERSLER

ÖĞRENCİLERİN SORUMLU OLDUĞU DERSLER AL - 10. Sınıf / A Şubesi (ALANI YOK) 1 834 DURSUN ALKAN 2 994 İLKAY TALAY AL - 10. Sınıf / B Şubesi (ALANI YOK) 1 5 TUNAHAN YILMAZ 2 75 BEYZANUR AKBAŞ AL - 10. Sınıf / C Şubesi (ALANI YOK) 1 890 İSMAİL

Detaylı

ÖĞRENCİLERİN SORUMLU OLDUĞU DERSLER

ÖĞRENCİLERİN SORUMLU OLDUĞU DERSLER AİHL - 10. Sınıf / A Şubesi (İMAM HATİP PROGRAMI UYGULANAN ALAN) 1 597 KADRİYE GÜLER AİHL - 10. Sınıf / B Şubesi (İMAM HATİP PROGRAMI UYGULANAN ALAN) 1 476 HAYRUNİSA MOLLAOĞULLARI 2 596 ZEHRA KAYA 3 598

Detaylı

Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları,

Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Baharın bütün güzelliği ile yaşandığı Mayıs ayında da her zaman olduğu gibi şehrimiz insanının kendini içinde bulacağı, dikkatle planlanmış ve özenle belirlenmiş etkinliklerde

Detaylı

Mesken Genel Durum Listesi

Mesken Genel Durum Listesi C2-04 1 C2-0402 HANİFE TÜRKMEN 432,71 (Borçlu) 2 C2-0403 MEHMET FİKRİ ERTÜRK 3 C2-0405 KADRİYE AŞIKKUTLU 436,21 (Borçlu) 4 C2-0408 MELİK KIRMAÇ 49,50 (Borçlu) 5 C2-0409 MUSTAFA BAL 2,20 (Borçlu) 6 C2-0410

Detaylı

3 Mart/Salı. 4 Mart/Çarşamba. 5 Mart/Perşembe İBB ODA MÜZİĞİ GRUBU AYDAN ERBAŞ İBB MEHTER VE BANDO TAKIMI SÜLEYMAN ERGUNER

3 Mart/Salı. 4 Mart/Çarşamba. 5 Mart/Perşembe İBB ODA MÜZİĞİ GRUBU AYDAN ERBAŞ İBB MEHTER VE BANDO TAKIMI SÜLEYMAN ERGUNER KONSERLER 9 İBB ODA MÜZİĞİ GRUBU 3 Mart/Salı AYDAN ERBAŞ 4 Mart/Çarşamba İBB MEHTER VE BANDO TAKIMI İBB Sultanbeyli Kültür Merkezi 4 Mart/Çarşamba SÜLEYMAN ERGUNER Enstrümantal Müzik Konseri Ali Emiri

Detaylı

Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları,

Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Geçtiğimiz ay sanatın hemen hemen tüm dallarını izleyebileceğiniz etkinlikleri sizlerle buluşturduk. Bunun yanı sıra, çeşitli kültürel etkinlikler de sunduk. Beğenilerin,

Detaylı

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş İÇSEL BİLGİLERE ERİŞİMİ OLANLARIN LİSTESİ

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş İÇSEL BİLGİLERE ERİŞİMİ OLANLARIN LİSTESİ 1 Prof. Dr. Erhan BİRGİLİ Yönetim Kurulu Başkanı 04.04.2012 2 Mustafa Talat KATIRCIOĞLU Yönetim Kurulu Başkan Vekili 17.02.2012 3 Ahmet BEYAZ Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür 01.04.2011 4 Ali ÇELİK

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Kasım-08 Aralık SERGİ Renklerin Hikayesi Resim Sergisi Necla Coşkun Sergi Açılışı: 07 Kasım, Salı, 17:30 Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Necla Çoşkun

Detaylı

Yılı Guz Dönemi Başvuru Sonuçları

Yılı Guz Dönemi Başvuru Sonuçları TÜRK UYRUKLU ÖĞRENCİLER 1 17*******02 HATİCE AKTAŞ Türkiye ALES-EA : 74,56 83,43 78,10 1.Kazandı 2 11*******34 ÖMER FARUK ŞAHİN Türkiye ALES-EA : 81,91 71,50 77,74 2.Kazandı 3 26*******60 Yavuz Selim Özeren

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI 01,02,09,16,23,30 MOZART AKADEMİ MAYIS.2015 Çocuk Korosu ve Orf Eğitimleri YER : Seminer D Salonu 02,09,16,23,30 MAVİ SANAT MAYIS.2015

Detaylı

ARALIK 17 KÜLTÜR SANAT

ARALIK 17 KÜLTÜR SANAT 17 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi 17 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi Değerli Çekmeköylüler Her son yeni bir başlangıçtır. Kültürel etkinliklerle dolu bir yılı arkamızda bırakırken yeni projeler ve etkinliklerle

Detaylı

ocak Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr

ocak Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr ocak 2016 ocak 2016 Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr Sevgili Ordulular, Üzerinde yaşamaktan mutluluk duyduğumuz ve insan odaklı hizmet anlayışımızla birçok

Detaylı

DANIŞTAY BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ ZABIT KATİBİ ALIMI NİHAİ BAŞARI LİSTESİ

DANIŞTAY BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ ZABIT KATİBİ ALIMI NİHAİ BAŞARI LİSTESİ SOY 1 EMRE BAYRAKTAR 75,93 30,37 151 100 40 90 18 88,37 ASIL 2 SÜLEYMAN CAFEROĞLU 81,43 32,57 129 85,43 34,17 85 17 83,74 ASIL 3 MUSTAFA SAKARYA 77,64 31,06 127 84,11 33,64 90 18 82,7 ASIL 4 SEYRAN MAN

Detaylı

Mezuniye t Notu 100'lük. Mezuniye t Notu 100'lük. Kamu Yönetimi 77,13 15,426 68, , Mezuniye t Notu 100'lük

Mezuniye t Notu 100'lük. Mezuniye t Notu 100'lük. Kamu Yönetimi 77,13 15,426 68, , Mezuniye t Notu 100'lük T.C. Ad Soyad Fakülte Bölümü 1 Ahmet GÜNDÜZ 79,46 15,892 60,46898 30,234 61 18,3 64,42649 ASIL 2 68,03 13,606 63,50815 31,754 51 15,3 60,660075 ASIL 3 Gürkan AKSOY Gazi Üniversitesi 67,8 13,56 63,49614

Detaylı

SUDAN GEÇEN YANGINLAR

SUDAN GEÇEN YANGINLAR KONSERLER 7 Kahraman Tazeoğlu İLE TEK KİŞİLİK Şiir DİNLETİSİ Bahçelievler Kültür Merkezi ORHAN ÇAKMAK Başakşehir Kültür Merkezi ALP ARSLAN Cem Karaca Kültür Merkezi ZEKAİ TUNCA Ali Emiri Efendi Kültür

Detaylı

ÖĞRENCİLERİN SORUMLU OLDUĞU DERSLER

ÖĞRENCİLERİN SORUMLU OLDUĞU DERSLER AMP - 10. Sınıf / A Şubesi (MUHASEBE VE FİNANSMAN ALANI) 1 224 EDA AYGÖRDÜ 2 261 MERİÇ ADİMAN 3 278 MUSTAFA DEMİR 4 328 SEDAT KARACAN 9 GÖRSEL SANATLAR/MÜZİK 9 MESLEKİ GELİŞİM 5 645 RECEP GEÇER 6 1132

Detaylı

OKUL SÜT DAĞITIMI İZİN FORMU

OKUL SÜT DAĞITIMI İZİN FORMU KAĞAN ASLAN Anasınıfı / A Şubesi - 31 5 MEDİNE ABI Anasınıfı / A Şubesi - 32 5 Kız MİKAİL ABI AKIN VAROL Anasınıfı / A Şubesi - 400 5 FERİDE KOÇ Anasınıfı / A Şubesi - 401 5 Kız HARUN ŞEN Anasınıfı / A

Detaylı

Bağcılar'daki kurban satış yerleri ve kurban kesim yerleri

Bağcılar'daki kurban satış yerleri ve kurban kesim yerleri On5yirmi5.com Bağcılar'daki kurban satış yerleri ve kurban kesim yerleri İşte Bağcılar'daki kurban satış yerleri ve kurban kesim yerleri... Yayın Tarihi : 10 Eylül 2015 Perşembe (oluşturma : 1/14/2017)

Detaylı

Eskişehir Kitap Fuarı Etkinlik Programı

Eskişehir Kitap Fuarı Etkinlik Programı Eskişehir Kitap Fuarı Etkinlik Programı 11 Aralık 2018 Salı 14.00-15.00 Söyleşi: Uçan Fare ile Hayalet Hayri nin Sıra Dışı Dostluk Hikâyesi Konuşmacı: Beyza Akyüz Düzenleyen: Tudem Yayınları 15.15-16.15

Detaylı

SOĞUKSU ADAK VE SATIŞ KESİM YERİ ENCAP YALÇIN SÖĞÜTLÜÇEŞME AKŞEMSETTİN CAMİİ VE KURAN KURSU YAPTIRMA VE YAŞATMA DERNEĞİ ENVER BİLDİK

SOĞUKSU ADAK VE SATIŞ KESİM YERİ ENCAP YALÇIN SÖĞÜTLÜÇEŞME AKŞEMSETTİN CAMİİ VE KURAN KURSU YAPTIRMA VE YAŞATMA DERNEĞİ ENVER BİLDİK 2015 YILI KURBAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE DÜZENLENEN KURBAN KESİM YERLERİ VE ADRESLERİ 1/7 1 İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE SOĞUKSU ADAK VE SATIŞ KESİM YERİ ENCAP YALÇIN CUMHURİYET MAH. AŞIK VEYSEL CAD. NO: 125 0212

Detaylı

3,25 21,50 492,160 29,6716 Erciyes Üniversitesi 11 Pınar Beyhan 3,92 20,50 476,762 29,1876 Yeditepe Üniversitesi 12 Veysi Kanat

3,25 21,50 492,160 29,6716 Erciyes Üniversitesi 11 Pınar Beyhan 3,92 20,50 476,762 29,1876 Yeditepe Üniversitesi 12 Veysi Kanat Yurtiçi 2.sınıf yatay geçiş sıralaması İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ 2012-2013 Eğitim ve Öğretim Yılı Yatay Geçiş Sonuçları ASIL 1 İbrahim Sağlam 3,96 26,00 486,441 34,8244 Yeditepe Üniversitesi

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 06-28 Şubat SERGİ Ege Üniversitesi Levanten Köşkleri Fotoğraf Sergisi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Levanten evleri İzmir in mimarlık tarihinin önemli

Detaylı

2013/2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2. Yarıyıl Seminer Takvimi

2013/2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2. Yarıyıl Seminer Takvimi in Yapılacağı Anakucağı Anaokulu 24.02.2014 10:00 Cumhuriyet Anaokulu 24.02.2014 10:00 Niğde Üniversitesi Emine Çetintürk Anaokulu 24.02.2014 10:00 Papatya Anaokulu 24.02.2014 10:00 2013/2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM

Detaylı

İMKB DARICA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ YÜZ YÜZE EĞİTİM PROGRAMI 2015-1.DÖNEMİ HAFTALIK DERS PROGRAMI

İMKB DARICA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ YÜZ YÜZE EĞİTİM PROGRAMI 2015-1.DÖNEMİ HAFTALIK DERS PROGRAMI İMKB DARICA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ İ HAFTALIK DERS PROGRAMI GÜN SAATLER 10A 10B 10C 11A 11B C U M A R T E S İ P A Z A R 1 09:00-09:40 2 09:40-10:20 3 10:-11:10 4 11:10-11:50 5 12:00-12:40 6 12:40-13:20

Detaylı

CUMA. Not: Okul Deneyimi dersi kapsamında öğretmen adayları haftada en az 4 saat gözlem yapmak zorundadır. UYGULAMA ÖĞRETİM ELEMANI

CUMA. Not: Okul Deneyimi dersi kapsamında öğretmen adayları haftada en az 4 saat gözlem yapmak zorundadır. UYGULAMA ÖĞRETİM ELEMANI 1 1001001 ERHAN ACAR İLK BÖLÜMÜ SINIF EĞİTİMİ ANABİLİM DALI 2015-2016 EĞİTİM- YILI BAHAR YARIYILI DERSİ PROGRAMI 2 1001002 KÜBRA HİLAL EKİN 100100 UĞUR AYGÜNEŞ 4 1001004 BÜŞRA YILMAZ 5 1001005 MELEK DİNÇER

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 03.11.2012 Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Belediyesi'nde belgesel film gösterimleri tüm hızıyla devam ediyor. Levent Kültür Merkezi'nde sinema gösterimleri için de Salkım

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Okullarımızda, eğitim ve öğretim çalışmaları planlandığı

Detaylı

2014-2015 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Bahar (Ek) Dönemi II. Dönem Derslerine Ait Muafiyet Listesi

2014-2015 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Bahar (Ek) Dönemi II. Dönem Derslerine Ait Muafiyet Listesi Sıra No Öğrencini n Adı Soyadı Bölümü Muaf Olunan Ders Muafiyet Durumu 1 Fuat YILMAZ Beden Eğitimi Öğretmenlik Uygulaması Muaf 2 Murat PEKTAŞ Türk Dili ve Edebiyatı (TDE) Öğretmenlik Uygulaması Muaf 3

Detaylı

ERART Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi 1997 YILI ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN ÖĞRENCİLER

ERART Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi 1997 YILI ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN ÖĞRENCİLER ERART Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi 1997 YILI ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN ÖĞRENCİLER Nejat Semerci Anadolu Üniversitesi Resim Nejat Semerci Tansel Diplikaya Anadolu Üniversitesi Çizgi Film Satı Gamze Erdoğan

Detaylı

SINIF LİSTESİ. Kocasinan 75.Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi OKUL ADI: KURS SINIFI: SAYISAL 1. DERSLER - ÖĞRETMENLER: Öğretmen Adı Ders Adı

SINIF LİSTESİ. Kocasinan 75.Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi OKUL ADI: KURS SINIFI: SAYISAL 1. DERSLER - ÖĞRETMENLER: Öğretmen Adı Ders Adı KURS SINIFI: SAYISAL Kocasinan 75.Yıl Cumhuriyet Anadolu TAHSİN DAĞDELEN ADİLE DAŞDEMİR 553. SINIF D Şubesi Kocasinan 75.Yıl Cumhuriyet Anadolu AYKUT DEVECİ 463. SINIF D Şubesi Kocasinan 75.Yıl Cumhuriyet

Detaylı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ PROJE DANIŞMANI BELİRLENEN ÖĞRENCİLER

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ PROJE DANIŞMANI BELİRLENEN ÖĞRENCİLER PROJE DANIŞMANI BELİRLENEN ÖĞRENCİLER SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ Güncellenme Tarihi:30.11.2015 SIRA NO ADI SOYADI ABD PROGRAMI DANIŞMANI YÖNETİM KURULU TARİHİ YÖNETİM KURULU SAYISI

Detaylı

AMASYA GÜMÜŞHACIKÖY ANADOLU LİSESİ

AMASYA GÜMÜŞHACIKÖY ANADOLU LİSESİ AMASYA GÜMÜŞHACIKÖY ANADOLU LİSESİ Ortaöğretim Kurumlar Yönetmeliği 47. Madde Gerği Yapılan Ortak Sınav (TELAFİ SINAVLARI) Öğrenci Listesi BEDEN EĞİTİMİ (10. Sınıf) 10A 120 BATUHAN ÇELİK BEDEN EĞİTİMİ

Detaylı

BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI YABANCI DİL PUANI PUANI DEĞERİ ALES PUANI

BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI YABANCI DİL PUANI PUANI DEĞERİ ALES PUANI BİRİMİ ANABİLİM DALI UNVAN DER ADET İLAN NO ADI SOYADI BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI 20.07.2018 ALES PUANI ALES %60 PUANI DEĞERİ YABANCI DİL PUANI YABANCI

Detaylı

2011 SUPERMOTO KUPALARI

2011 SUPERMOTO KUPALARI 2011 PİST KUPALARI 2011 Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası TMF Kupası Şampiyonu YUNUS ERÇELİK 2011 Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası TMF Kupası İkincisi BARIŞ TOK 2011 Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası

Detaylı

10:00 Sıra No Adı Soyadı Müdürlüğü 1 AZİZ KAYA Park ve Bahçeler Müdürlüğü 2 ALİ ŞANVER Park ve Bahçeler Müdürlüğü 3 BASRİ AYBEK Park ve Bahçeler

10:00 Sıra No Adı Soyadı Müdürlüğü 1 AZİZ KAYA Park ve Bahçeler Müdürlüğü 2 ALİ ŞANVER Park ve Bahçeler Müdürlüğü 3 BASRİ AYBEK Park ve Bahçeler 10:00 1 AZİZ KAYA Park ve Bahçeler Müdürlüğü 2 ALİ ŞANVER Park ve Bahçeler Müdürlüğü 3 BASRİ AYBEK Park ve Bahçeler Müdürlüğü 4 SADİ AYDIN Park ve Bahçeler Müdürlüğü 10:30 1 HANİFE BİRGÖZ İşletme ve İştirakler

Detaylı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı SIRA 696 SAYILI KANUN KAPSAMINDA 15/03/2018 TARİHİNDE YAPILAN İŞÇİ STATÜSÜNE GEÇİŞİ YAPACAK PERSONELE AİT UYGULAMALI SINAV

Detaylı

Öğr. Gör. Arzu ŞAHAN. Öğr. Gör. Arzu ŞAHAN Atatürk Ortaokulu Atila Yurt. Doç. Dr. Halil TOKCAN

Öğr. Gör. Arzu ŞAHAN. Öğr. Gör. Arzu ŞAHAN Atatürk Ortaokulu Atila Yurt. Doç. Dr. Halil TOKCAN S NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM Sİ 2017-2018 EĞİTİM YILI GÜZ YARIYILI OKUL DENEYİMİ DERSİ PROGRAMI (4/A) 1 130302003 BURCU DİNDAROĞLU 2 130302803 SHAMUHAMMET GENJAYEV 3 140302001 GÖKHAN ÖZVER

Detaylı

ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ

ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ "BEZİRGAN" Tiyatro Oyunu ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ İletişim: Antalya Kültür Merkezi Tel: 0242 248 90 22 / Faks: 0242 243 92 82 / email: info@anset.com.tr İstanbul Halk Tiyatrosu,

Detaylı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı 696 SAYILI KANUN KAPSAMINDA 07/03/2018 TARİHİNDE YAPILAN İŞÇİ STATÜSÜNE GEÇİŞİ YAPACAK PERSONELE AİT UYGULAMALI SINAV SONUÇ

Detaylı

İSTANBUL GAZİANTEPLİLER ANADOLU LİSESİ YURT BAŞVURU 17. MADDE KAPSAMINDA NO ADI SOYADI KIZ/ERKEK YERLEŞME DRUMU

İSTANBUL GAZİANTEPLİLER ANADOLU LİSESİ YURT BAŞVURU 17. MADDE KAPSAMINDA NO ADI SOYADI KIZ/ERKEK YERLEŞME DRUMU İSTANBUL GAZİANTEPLİLER ANADOLU LİSESİ 2016-2017 YURT BAŞVURU 17. MADDE KAPSAMINDA NO ADI SOYADI KIZ/ERKEK YERLEŞME DRUMU 1 GAMZE NUR DARICI 420,0451 9, SINIF (SEHİT COCUGU) KIZ ASİL 2 BİLAL ASLAN 406,9536

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

2017/2018 GÜZ YARIYILI SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA YENİ KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİ LİSTESİ VE ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİNE GİRİŞ

2017/2018 GÜZ YARIYILI SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA YENİ KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİ LİSTESİ VE ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİNE GİRİŞ 2017/2018 GÜZ YARIYILI SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA YENİ KAYIT YAPTIRAN LİSTESİ VE OTOMASYON SİSTEMİNE GİRİŞ 2017/2018 Güz yarıyılı Sosyal Bilimler Enstitüsü lisansüstü programlara

Detaylı

ADI SOYADI T.C. KİMLİK NO

ADI SOYADI T.C. KİMLİK NO (EK-1) SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2013-2014 GÜZ DÖNEMİ DERS AŞAMASINI TAMAMLAN TEZLİ YÜKSEK LİSANS LERİNİN WEB SAYFASI ÜZERİNDEN YAPTIKLARI TEZ DANIŞMAN TERCİHLERİ T.C. KİMLİK YÜKSEK LİSANS TÜRÜ DANIŞMAN

Detaylı

MANGALA TURNUVASI 7. 8.SINIF LİSTESİ

MANGALA TURNUVASI 7. 8.SINIF LİSTESİ MANGALA TURNUVASI. 8.SINIF LİSTESİ. Grup. Grup. Grup. Grup FURKAN KURUOĞLU MUHAMMET BAKSİ ELİF ELVİN ÖZDEMİR ŞEYMA YILDIZ ECEM SAYAR DURU ECE CİNGÖZ ALİ BÜYÜKÖZDEMİR ORKUN BALCI ELİF ÖZCİHAN SELEN FİGEN

Detaylı

BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ

BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ Türkiye nin birçok şehrinde kış yaşanırken, Bodrum da yazdan kalan son, pastırma yazı devam ediyor. Bodrum da hava sıcaklığının ve deniz suyu sıcaklığının 21 dereceyi

Detaylı

T.C. KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KARS SAYI : Öğretmenlik Uygulaması I

T.C. KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KARS SAYI : Öğretmenlik Uygulaması I Fakültemiz lisans programı Eğitim-Öğretim Yılı Uygulama Okulunun Mihralibey Ortaokulu Murat GÖKTAŞ Emrah ERTONGA 1.Grup Fakülte No Soyadı 140406002 SEMRA BAŞKUTLU 140406004 YAĞMUR LALE 140406005 MIZGİN

Detaylı

KTÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÜZ YARIYILI 2. YERLEŞTİRME SONUCU KAZANAN ADAY LİSTESİ ANABİLİM DALI PROGRAMI ADI SOYADI BAŞARI P.

KTÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÜZ YARIYILI 2. YERLEŞTİRME SONUCU KAZANAN ADAY LİSTESİ ANABİLİM DALI PROGRAMI ADI SOYADI BAŞARI P. ANABİLİM DALI PROGRAMI ADI SOYADI BAŞARI P. ALAN Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği Tezli Y.Lisans YASİN BARUTCU 66,263859 Alan Dışı Bilgisayar Mühendisliği Tezli Y.Lisans SAFA AKBULUT 80,41065 Alan İçi

Detaylı

UYGULAMA ÖĞRETİM ELEMANI. Doç. Dr. Elvan YALÇINKAYA. Doç. Dr. Elvan YALÇINKAYA. Doç. Dr. Elvan YALÇINKAYA. Doç. Dr.

UYGULAMA ÖĞRETİM ELEMANI. Doç. Dr. Elvan YALÇINKAYA. Doç. Dr. Elvan YALÇINKAYA. Doç. Dr. Elvan YALÇINKAYA. Doç. Dr. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM Sİ İLK BÖLÜMÜ SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLİĞİ ANABİLİM DALI 2016-2017 EĞİTİM YILI GÜZ YARIYILI OKUL DENEYİMİ DERSİ PROGRAMI (RMAL -4/A) S 1 130302001 MEHMET SIDDIK YALÇIN 2 130302002

Detaylı

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI (İNGİLİZCE) GÜZ DÖNEMİ YAZILI / MÜLAKAT SINAV LİSTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI (İNGİLİZCE) GÜZ DÖNEMİ YAZILI / MÜLAKAT SINAV LİSTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ PROGRAMLARI (İNGİLİZCE) 2015-2016 GÜZ DÖNEMİ YAZILI / MÜLAKAT SINAV LİSTESİ AD SOYAD ORTALAMA BÖLÜM MÜLAKAT DURUMU 1 ELİF YAYLA 83,426 BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ 2 AHMET CİHAN ÇAKMAK

Detaylı

Saat Yer Saat Yer Saat Yer Saat Yer Saat Yer Yrd. Doç. Dr. Ümit KUL Sınıf Öğr. 1 SINÖ 103 Temel Matematik I

Saat Yer Saat Yer Saat Yer Saat Yer Saat Yer Yrd. Doç. Dr. Ümit KUL Sınıf Öğr. 1 SINÖ 103 Temel Matematik I ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2017-2018 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ HAFTALIK DERS PROGRAMI Öğretim Elemanı Program Sınıf Ders Kodu Dersin Adı Grup T U Toplam Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe

Detaylı

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş İÇSEL BİLGİLERE ERİŞİMİ OLANLARIN LİSTESİ

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş İÇSEL BİLGİLERE ERİŞİMİ OLANLARIN LİSTESİ 1 Abdullah GÜZELDÜLGER Yönetim Kurulu Başkanı 03.02.2015 2 Aydın GÜNDOĞDU Yönetim Kurulu Üyesi / Genel Müdür 03.02.2015 3 İsmail GÜLER Yönetim Kurulu Başkan Vekili 03.02.2015 4 Mehmet Ali GÖKÇE Yönetim

Detaylı

ÜNV. UYGULAMA AKADEMİSYENİ ADI- SOYADI

ÜNV. UYGULAMA AKADEMİSYENİ ADI- SOYADI AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI 2017-2018 GÜZ YARIYILI OKULLARDA GÖZLEM DERSİ UYGULAMA LİSTESİ S.NO ÖĞRENCİNİN ADI- SOYADI ÖĞRENCİ TC KİMLİK NO FAKÜLTESİ BÖLÜMÜ

Detaylı

Matematik Anabilim Dalı - Yüksek Lisans

Matematik Anabilim Dalı - Yüksek Lisans Matematik Anabilim Dalı - Yüksek Lisans S.No İsim Soyisim E-Posta Mezuniyet Tarihi İş Bilgileri 1 Bülent ÖZKARA ----- 04.09.1996 Öğretmen 2 Nermin ERDEM ----- 04.09.1996 Öğretmen 3 F.Nermin DUYAN -----

Detaylı

ANADOLU TEKNİK LİSESİ LİSANS PROGRAMLARINA YERLEŞEN ÖĞRECİLERİMİZ Adı Soyadı Program Adı

ANADOLU TEKNİK LİSESİ LİSANS PROGRAMLARINA YERLEŞEN ÖĞRECİLERİMİZ Adı Soyadı Program Adı ANADOLU TEKNİK LİSESİ LİSANS PROGRAMLARINA YERLEŞEN ÖĞRECİLERİMİZ ALTUĞ PEKTAŞ ERCİYES ÜNİVERSİTESİ (KAYSERİ)/Edebiyat Fakültesi/İngiliz Dili ve Edebiyatı (İÖ) ARDA BAĞÇE İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/Hasan Ali

Detaylı

Makine Müh - İmal Usulleri Alan İçi Tezli Yüksek Lisans

Makine Müh - İmal Usulleri Alan İçi Tezli Yüksek Lisans Ad Soyad Tercih Durumu 1. 477 MURAT ŞEN 1 ASİL 2. 315 FIRAT SOYGAN 1 ASİL 3. 1048 AHMET HİLMİ PAKSOY 1 ASİL 4. 905 CAN ALTUĞ İPEK 1 ASİL 5. 1579 MEHMET UZUN 1 ASİL 6. 1756 ORHAN BIÇAK 1 ASİL 7. 708 UĞUR

Detaylı

Mesken Genel Durum Listesi

Mesken Genel Durum Listesi C2-04 1 C2-0402 HANİFE TÜRKMEN 142,47 (Borçlu) 2 C2-0403 MEHMET FİKRİ ERTÜRK 266,18 (Borçlu) 3 C2-0405 KADRİYE AŞIKKUTLU 82,87 (Borçlu) 4 C2-0406 HACER MİRZA 126,15 (Borçlu) 5 C2-0410 MUTLU İLANLI 65,16

Detaylı

ÖĞRENCİLERİN SORUMLU OLDUĞU DERSLER

ÖĞRENCİLERİN SORUMLU OLDUĞU DERSLER AİHL - 10. Sınıf / A Şubesi (İMAM HATİP PROGRAMI UYGULANAN ALAN) 1 473 SELVANOUR PETSENIK AİHL - 10. Sınıf / B Şubesi (İMAM HATİP PROGRAMI UYGULANAN ALAN) 1 31 UYGAR ÇEŞMECİ 2 230 ZEHRA ÖZYAVUZ 3 245 DUYGU

Detaylı

KILIÇASLAN İLKÖĞRETİM OKULU 2012 ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME SONUÇ LİSTESİ

KILIÇASLAN İLKÖĞRETİM OKULU 2012 ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME SONUÇ LİSTESİ KILIÇASLAN İLKÖĞRETİM OKULU 2012 ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME SONUÇ LİSTESİ FEN LİSESİ KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ 1 TALHA ZÜBEYR ALİŞ FATİH FEN LİSESİ 494,404 2 MEHMET ZAHİD BİLGİN ALİ OSMAN

Detaylı

MEMUR KADROSU İÇİN GÖREVDE YÜKSELME SINAVINA GİRMEYE HAK KAZANANLARA İLİŞKİN KESİNLEŞEN ADAY LİSTESİ

MEMUR KADROSU İÇİN GÖREVDE YÜKSELME SINAVINA GİRMEYE HAK KAZANANLARA İLİŞKİN KESİNLEŞEN ADAY LİSTESİ 1 Özay DAL 2 Ayşe Nevbu ÇETİNKAYA ŞEKERCİOĞLU 3 Turgay TURANLIOĞLU 4 Bülent KOTLUK 5 Halil SARPKAYA 6 Canan UZUN 7 Fatma ÇAKMAK ÜNLÜ 8 Cafer KURT 9 Nusret ERSÖZ 10 Hakan BARAN 11 Mehmet DOĞAN 12 Naime

Detaylı

Beden Eğitimi (5900) - (70)-KARAMAN / (2) -ERMENEK / (747769) - Fikret Ünlü Yatılı Bölge Ortaokulu

Beden Eğitimi (5900) - (70)-KARAMAN / (2) -ERMENEK / (747769) - Fikret Ünlü Yatılı Bölge Ortaokulu T.C KARAMAN VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM M ÜDÜRLÜĞÜ 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI (2) NO'LU ÖĞRETMEN ONAY LİSTESİ SIRA T.C KİMLİK NO ADI SADI GÖREV 1 ERCAN ATAĞAN Beden Eğitimi GÖREV YERİ -ERMENEK / (747769) -

Detaylı