ADSL BAYİLİK SÖZLEŞMESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ADSL BAYİLİK SÖZLEŞMESİ"

Transkript

1 ADSL BAYİLİK SÖZLEŞMESİ MADDE 1.TARAFLAR İŞ BU BAYİLİK SÖZLEŞMESİ (bundan böyle "Sözleşme" olarak anılacaktır), merkezi Kükürtlü Mh. İnci Sk. YILMAZER 2 Apt. No:2 Daire:9 Osmangazi / BURSA adresinde bulunan ERBİL YILMAZ(10 A SİSTE BİLİŞİM SİSTEMLERİ) (bundan böyle 10 A SİSTEM olarak anılacaktır) ile.... adresinde bulunan (bundan böyle FİRMA olarak anılacaktır.) arasında akdedilmiştir. FİRMA ve 10 A SİSTEM beraberce Taraflar ve tek başlarına Taraf olarak anılacaklardır. MADDE 2.TANIMLAR Müşteri/ler: İşbu Sözleşme kapsamında, 10A SİSTEM VEYA ÇÖZÜM ORTAKLARI tarafından kazanılmış olan ve gerekse Sözleşmenin imzalanmasından sonra kazanılacak olan ve 10 A SİSTEM Hizmet Sözleşmesine konu Hizmetin verileceği kişi, kurum ve/veya kuruluşları ifade eder. 10 A SİSTEM Hizmet sözleşmesi: 10 A SİSTEM faaliyet alanına giren Hizmetlerin, Müşteri/Müşterilere ulaştırılması ve buna ilişkin karşılıklı hak ve yükümlülüklerini belirleyen, 10 A SİSTEM ve Müşteri arasında imzalanması gereken Sözleşme yi ifade eder. FİRMA : Ürün ve/veya hizmetlerin satılması ve/veya pazarlama, reklam ve tanıtım çalışmalarını yürüterek müşterilerine sunan tüzel yapıdaki İş ortağını ifade eder. Ürün ve /veya Hizmet : 10 A SİSTEM in çözüm ortakları ile direkt veya dolaylı imzalamış olduğu aktivasyonu ve kurulumunu kapsayan hizmet ve hizmetleri ifade eder.

2 MADDE 3.SÖZLEŞMENİN KONUSU İşbu sözleşmenin konusu, sözleşme ile belirlenen yahut 1O A SİSTEM tarafından sonradan bildirilecek Ürün ve / veya hizmetlerin FİRMA tarafından 1O A SİSTEM adına ve hesabına işbu sözleşme koşulları kapsamında bizzat satılması ve pazarlanması ile buna ilişkin olarak tarafların üstlendikleri karşılıklı hak ve yükümlülüklerin belirlenmesinden ibarettir MADDE 4. BAYİ NIN HAK VE YÜKÜMLÜLÜKLERİ a- FİRMA, Ek-1'de belirtilen Firma Standartları na azami özeni göstererek riayet etmeyi kabul ve taahhüt eder. b- FİRMA tarafından 10 A SİSTEM adına ve hesabına satışı gerçekleştirilecek Ürün ve/veya hizmetler sonrası işbu satışlar ve bunların 10 A SİSTEM tarafından Müşteriler e faturalandırılması ile ilgili bildirim ve sair işleyiş hakkında tüm detaylar, işbu sözleşmenin ayrılmaz parçası olan Ek 4 de belirlenmiştir. c- FİRMA, işbu sözleşme süresince, 10 A SİSTEM tarafından kendisine erişim hakkı ve kullanım izni verilen ürün ve/veya Hizmetlerin satışını ve de pazarlamasını, sözleşme hükümleri çerçevesinde gerçekleştirmeyi, T.C. yasalarına, rekabet ve iş ahlakı prensiplerine uygun olarak yürütmeyi kabul ve taahhüt eder. FİRMA, yürüttüğü işlemler esnasında 10 A SİSTEM veya müşterilere gelebilecek zararlardan dolayı 10 A SİSTEM ödemekle mükellef olacağı maddi/manevi her türlü zarardan, sorumlu olacağını kabul, beyan ve taahhüt eder. d- FİRMA, işbu sözleşme uyarınca 10 A SİSTEM tarafından kendisine verilen her türlü bilgi ve belgelerin ticari sır ve gizli bilgi olduğunu peşinen kabul ve taahhüt etmektedir. FİRMA kendisine verilen her türlü bilgi ve belgeleri ticari sır ve gizli bilgi olarak koruyacağını, kopyalamayacağını ve başkalarının kullanımına vermeyeceğini, işin doğru bir şekilde yürümesi için ancak gerekli olan bilgileri açıklayacağını ve bu bilgileri sözleşmede tanımlanan iş ve faaliyet dısında kullanmayacağını, kullandırtmayacağını, aksi takdirde bu husustaki her türlü sorumluluğun kendisine ait olacağını peşinen kabul ve taahhüt etmektedir. FİRMA, işveren sıfatıyla istihdam ettiği kişilerin ve/veya taşeronların işbu maddeye aykırı davranışlarından ötürü sorumlu olacaktır.

3 e- FİRMA, işbu sözleşme uyarınca ürün ve/veya Hizmetlerin satışının hali hazırda yürürlükteki ve sözleşmenin devamı süresince yürürlüğe girecek mevzuata, 10 A SİSTEM talimatlarına ve kendisine bildirilen standartlara uygun olacağını, herhangi bir sebeple bunlara aykırı hareket etmeyeceğini kabul ve taahhüt eder. f- FİRMA, 10 A SİSTEM imajına ve ticari saygınlığına zarar verebilecek hiçbir pazarlama, reklam vs. faaliyetlerine katılamaz. FİRMA, işbu sözleşme konusu Ürün ve/veya Hizmetler ile ilgili olarak yapacağı reklam ve/veya düzenleyeceği kampanyaları, içerik ve detayları ile birlikte, reklam ve/veya kampanyanın başlangıç tarihinden en az 3 (üç) gün önceden 10 A SİSTEM yazılı olarak bildirmeyi ve D- SMART ın bu husustaki yazılı onayını almadan kampanyaya başlamamayı kabul ve taahhüt eder. g- FİRMA, gerçek dışı beyan ve vaatlerle tüketicilerin haklarının ihlal edilmemesi, haksız rekabet oluşturulmaması, 10 A SİSTEM itibar ve imajının zedelenmemesi konusunda azami gayreti göstermekten sorumludur. FİRMA, reklam ve tanıtım faaliyetlerini tüketiciyi yanıltacak, reklam faaliyetleri için kurumsal yapıyı korumak ve doğru bilgi aktarmak adına 10 A SİSTEM den onay almayı kabul, beyan ve taahhüt eder j- FİRMA, EK-2 de tanımlanan ürün ve/veya Hizmetleri, 10 A SİSTEM belirlediği stratejilere uygun olarak satısını gerçekleştirmek, proje yönetimini yapmak ile yetkilidir. n- 10 A SİSTEM, alt yapı sağlayıcılarından kaynaklanan sorunlardan dolayı hiçbir suretle sorumlu addedilemeyecektir. o- FİRMA, işbu sözleşme kapsamındaki maddelerde belirtilen yükümlülükler ve sözleşmenin konusu dahilinde kendi ortaklık yapısındaki değişiklikleri yazılı olarak 10 A SİSTEM bildirecektir. MADDE A SİSTEM YÜKÜMLÜLÜKLERİ a- 10 A SİSTEM, FİRMA ya, 10 A SİSTEM tarafından onaylı olmak kaydıyla bu sözleşme kapsamında ürün ve/veya Hizmet Logosunu sadece reklam ve tanıtım amaçlı hazırlayacağı yazılı materyallerde (afiş, broşür vb.), pazarlama amaçlı ilan ve duyuru nitelikli evraklar üzerinde kullanma iznini verecektir.

4 b- İşbu sözleşme süresince 10 A SİSTEM, dilediği her zaman, FİRMA ya önceden haber vermeksizin iş saatleri içinde olmak kaydıyla FİRMA nın Sözleşme şartlarına uyup uymadığını kendi personeli vasıtasıyla denetleme hakkını haiz olup FİRMA, bu konuda gerekli kolaylığı gösterecektir. c- İşbu sözleşme konusu ürün ve/veya Hizmetler ile ilgili her türlü tanıtım malzemeleri 10 A SİSTEM tarafından temin edilecek olup FİRMA, 10 A SİSTEM sağlamış olduğu tanıtım malzemeleri uygun olarak sergilenmesini temin etmeyi kabul ve taahhüt eder. d- 10 A SİSTEM, FİRMA yı, sözleşmede belirtilen yükümlülüklerini yerine getirme şekli ve sürelerine göre sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren her 3 (üç) ayda bir değerlendirmeye tabi tutar. e- D-SMART Ek-3 de belirtilen primleri belirtilen şartlar yerine getirildiği takdirde FİRMA ya vermeyi kabul eder. MADDE 6. BEYANNAME Firmanız ile imzalamış olduğumuz sözleşme kapsamında,sözleşmenin öngördüğü her türlü borç ve sorumluluğu yerine getirdiğimizi ve sözleşmeye aykırı herhangi bir faaliyet yürütmediğimizi, Firmanız adına yaptığımız her türlü iş ve işlemde, Telekomünikasyon mevzuatı ile sair ilgili tüm mevzuat hükümlerine uyduğumuzu ve hukuka aykırı herhangi bir iş ve işlem yapmadığımızı, Firmanız adına yaptığımız her türlü iş ve işlem nedeniyle söz konusu iş ve işlemlere muhatap olan tüketiciye ve firmanıza karşı sorumlu olduğumuzu, sözleşmeye ve hukuka aykırı iş ve işlemler nedeniyle zarar görmesi muhtemel tüketicinin ve firmanızın zararlarını karşılayacağımızı, Haksız ve hukuka aykırı şekilde herhangi kişi veya işletmeciden tüketicilerin kişisel bilgilerini temin etmediğimizi ve/veya bunları ticari amaçla kullanmadığımızı, Ticari faaliyetimiz sırasında firmanız için yaptığımız abonelere ve müşterilerine ilişkin olarak elde edilmiş her türlü bilgi ve belgeyi mevzuatın gerektirdiği şekil ve ölçüde olanlar hariç olmak üzere hiçbir şekilde kaydetmediğimizi ve bu bilgileri üçüncü kişi ve/veya kurumlarla paylaşmadığımızı,gizlilik ilkelerine ve sorumluluğuna tamamen uyduğumuzu,

5 Firmanız adına yaptığımız her türlü iş ve işlem ile firmanız temsilinde doğruluk ve dürüstlük esasıyla hareket ettiğimizi ve firmanızın ürünlerinin tanıtımı ve satışı sırasında tüketicileri doğru bilgilendirdiğimizi, Firmanızın onayı olmadan herhangi bir duyuru ve bilgilendirme yapmadığımızı, Ticari faaliyetimiz esnasında firmanız adına yaptığımız iş ve işlemleri, tam ve doğru bir şekilde firmanıza raporladığımızı ve aksi halde bu durumun meydana getireceği her türlü sorumluluğu üstlendiğimizi, Beyan ve taahhüt ederiz. MADDE 7. MALİ HÜKÜMLER Taraflarca birbirlerine tanzim edilecek faturalar, fatura teslim tarihinden itibaren 21 (yirmibir) iş günü içerisinde tanzim eden Taraf a peşin olarak ödenecektir. Vadesi geldiği halde tamamı veya bir kısmı ödenmeyen fatura bedelleri, vade tarihinden itibaren fiili tesellüm tarihine kadar, faize tabi olacaktır. Uygulanacak faiz oranları faturalarda bildirilir. Taraflardan herhangi biri ödemelerinde temerrüde düşer, acze düşer, tasfiye olur veya iflas ederse diğer Taraf, herhangi bir tazminat ödemeksizin ve ihbar yükümlülüğü olmaksızın Sözleşme yi feshedebilir. Ancak fesihden önce tahakkuk eden haklar tamamlanıncaya kadar devam eder. MADDE 8. SÖZLEŞMENİN TARİHİ VE SÜRESİ Bu Sözleşme, Taraflarca imzalandığı tarihte yürürlüğe girer ve 2 (iki) yıl süreyle yürürlükte kalır. Sözleşme bir Taraf ın, Sözleşme süresinin bitiminden en az 30 (otuz) gün öncesinden diğer Taraf a Sözleşme yi yenilemeyeceğine dair yazılı bildirimini ulaştırmaması durumunda, süresinin bitiminden itibaren kendiliğinden 1 (bir) yıl süreyle uzar.

6 MADDE 9. SÖZLEŞMENİN FESHİ VE HÜKÜMLERİ Sözleşme nin imzalandığı tarihte var olmayan ve öngörülmeyen ve Tarafların kontrolleri dışında gelişen, ortaya çıkmasıyla Taraflardan birinin ya da her ikisinin de Sözleşme ile yüklendikleri borç ve sorumluluklarını kısmen ya da tamamen yerine getirmelerini ya da bunları zamanında yerine getirmelerini imkansızlaştıran haller, Mücbir Sebepler olarak kabul edilecektir. Mücbir sebebin meydana gelir ve bu durum usulüne uygun olarak diğer tarafa bildirilir ise, tarafların bu Sözleşme den kaynaklanan yükümlülükleri askıya alınır. Bu sebep, otuz (30) gün süreyle devam ederse, Taraflardan herhangi birisi Sözleşme yi tazminatsız olarak feshedebilir. Bu durumda, Tarafların biribirlerinden fesihden önce doğmuş olan alacakları mevcut ise, bu alacaklar karşılıklı olarak ifa olunur. MADDE 10. ÜÇÜNCÜ KİŞİLERE VERİLECEK ZARARLARDAN SORUMLULUK BAYİ, işbu SÖZLEŞME nin uygulanmasında BAYİ tarafından gerçekleştirilen faaliyetlerle ilgili olarak üçüncü şahıslar tarafından öne sürülen herhangi bir talep ve zarar tazmin taleplerinden 10 A SİSTEM ayrı (muaf) tutacaktır. 10 A SİSTEM, işbu SÖZLEŞME kapsamı ile ilgili olarak, BAYİ nın kusuru nedeni ile açılacak herhangi bir davada taraf addedilerek, dava sonucunda 3. Şahıslara tazminat ödemesi veya yükümlülük altına sokulması halinde, uğrayacağı her türlü zararı BAYİ rücu etme hakkına sahiptir. BAYİ, SÖZLEŞME konusu faaliyetleri ifa ederken herhangi bir şekilde 10 A SİSTEM 'e, 10 A SİSTEM elemanlarına, temsilcilerine veya üçüncü Şahıslara herhangi bir zarar verirse, bu zararı tazminle mükelleftir.

7 MADDE 11. SÖZLEŞMENİN EKLERİ Ek 1. Firma Standartları Ek 2. Tanımlanan ürün ve/veya hizmetler Ek 3. Prim Sistemi Ek 4 Satış sonrası işleyiş Ek 5. Firma evrakları İmza Sirküleri Vergi levhası Ticaret Sicil Kaydı Kimlik Fotokopisi BAYİ/BAYİİ ADI: 10 A SİSTEM BİLİŞİM HİZMETLERİ Adı Soyadı : İmza: Adı Soyadı : Erbil YILMAZ İmza:

8 EK-1: FİRMA STANDARTLARI 10 A SİSTEM onaylayacağı, personelin rahat çalışabileceği genişlikte, içinde bağımsız bir toplantı odası ihtiva eden, minimum 100m 2 büyüklüğünde uygun bir ofis Ürünlerinin satış ve pazarlamasını yapmak üzere gerekli arama ve çağrı kaydı altyapısının sağlanması Belirlenen periyodlarda ( minimum iki haftada bir) güncel hizmetler ve kampanyalar konusunda personelin bilgilendirilip eğitiminin sağlanması Ofiste faks, printer, sunum aparatları gibi ofis ekipmanları ve aktif internet bağlantısı bulunuyor olması D-SMART prestij ve imajına uygun diksiyonu düzgün, dıs görünüşüne özen gösteren, satış tecrübesi olan, asgari lise mezunu personel istihdamı Bir satış takım yöneticisi ve en az 10 kişiden oluşan telesatış ekibi Ürün eğitimleri tamamlanmadan hiçbir personelin ürün ve hizmetlerin satışını yapmaması FİRMA nın arama yaptığı telefon numaralarının, 10 A SİSTEM tarafından belirlenecek blok aralığında görüntülenmesi

9 EK-2 : TANIMLANAN ÜRÜN VE/VEYA HİZMETLER FIRMA, D-SMART Güncel Fiyat Listesi nde yer alan ürünlerin tümünü satmaya yetkilidir. Güncel Fiyat Listesi, Sözlesmenin imzalanmasını takiben FIRMA ya elektronik ortamda ( olarak) iletilecektir. D-SMART, Fiyat Listesinde istediği zaman güncellemeler yapma hakkını saklı tutar. D-SMART Güncel Fiyat Listesini FIRMA ya iletmek ile yükümlüdür FİRMA, Ürün eğitimleri tamamlanmadan hiçbir personeline ürün ve hizmetlerin satışını yaptırmayacağını taahhüt eder. Yapılan işler ve alınan feedbackler ofis yöneticisi tarafından haftalık ve aylık olarak D-SMART a raporlanacaktır. FİRMA, D-SMART tarafından aylık ve/veya 3 aylık dönemler için elektronik posta ile kendisine bildirilecek satış hedeflerini gerçekleştireceğini taahhüt eder. FİRMA, Müşteri çağrılarında D-SMART tarafından onaylanmış arama metinlerini kullanacağını taahhüt eder FİRMA, bulunduğu ay içinde yaptığı işlerin %10 oranından fazla fraud (müşteri memnuniyetsizliği ve sahte satış) içermeyeceğini taahhüt eder. Bu taahhütü yerine getirmemesi durumunda uygulanacak cezayı ödeyeceğini taahhüt eder

10 EK-3: PRİM SİSTEMİ FİRMA nın, Ürün ve/veya Hizmetleri satması, Hizmetin aktif hale gelmesi ve abonelik sözleşmesinin imza tarihinden itibaren 7 gün içinde Hizmetin Müşterinin talebiyle iptal edilmemesi hallerinde hak edişe hak kazanır. FİRMA Satış Komisyonu, gelirin elde edildiği zaman itibariyle D-SMART ın güncel Liste Fiyatları baz alınarak hesaplanır. Komisyon oranları D-SMART hizmetlerine karsılık gelen o aya ait satıs adet /fatura toplamları üzerinden aylık olarak hesaplanacaktır. Komisyon, FİRMA tarafından tanzim edilecek komisyon faturası karsılığı ödenecektir. Prim bedelleri Duyuru yolu ile FİRMA ya bildirilmekte olup D-SMART ın prim sisteminde yapacağı düzenlemeler, D-SMART tarafından FİRMA ya bildirilecektir.

11 EK-4 SATIŞ SONRASI İŞLEYİŞ Satış, müşterinin hizmeti kullanmaya başlaması ile sonuçlanmaktadır. Servis almaya başlamayan veya herhangi bir nedenle cayma hakkını kullanan abonelik satışı gerçekleşmemiş sayılır. Mevcut D-SMART müşterisine içerik satışı ön ödemeli modelde kredi kartı ile, faturalı modelde ise kredi kartsız gerçekleştirilmektedir. Hizmet satışında kredi kartından çekilecek bedel D-SMART hesabına geçmektedir. FİRMA satış sonrası komisyon esasına göre prim almaktadır Yeni abonelik işlemlerinde FİRMA tarafından satışın girilmesine istinaden, gerekli cihaz teslimatı ve kurulum,sözleşme imzalama D-SMART tarafından yaptırılmaktadır D-SMART, satış bilgileri girilen müşterilerin aktivasyon işlemleri tamamlandığı aydan sonraki takip eden ayın 20. Gününde abone adetleri ve fatura tutarını FİRMA ya bildirir. FİRMA bu tutarda faturayı keser ve ayın son günü ödemesi yapılır EK 5 -YASAL EVRAKLAR - İmza Sirküleri (fotokopi) - Ticaret Sicil Kaydı (fotokopi) - Vergi Levhası (fotokopi) - Kira Kontratı / Tapu (fotokopi)

KURUMSAL TARİFELER İÇİN KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL TARİFELER İÇİN KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ KURUMSAL TARİFELER İÇİN KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. ( AVEA ) tarafından faturalı kurumsal hatlara yönelik olarak başlatılan 09/04/2012-01/08/2012 tarihleri arasında geçerli olacak

Detaylı

BAYİLİK SÖZLEŞMESİ. adresinde kurulu bayii olarak anılacaktır.

BAYİLİK SÖZLEŞMESİ. adresinde kurulu bayii olarak anılacaktır. BAYİLİK SÖZLEŞMESİ Madde 1 TARAFLAR Bir tarafta Şirket; İstiklal Mah. Demirciler Sokak. 11 / 8 26010 Odunpazarı / Eskişehir adresinde mukim KDSL TELEKOMÜNİKASYON INTERNET BİLİŞİM VE HİZ ELEKTRONİK SANAYİ

Detaylı

PRESTİJ MENÜ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

PRESTİJ MENÜ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ PRESTİJ MENÜ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ 1- İşbu Prestij Menü Kampanyası Taahhütnamesi nin ( Taahhütname ) EK-1 inde belirtilen hattımızın/hatlarımızın Prestij Menü Kampanyası ( Kampanya ) kapsamında Avea

Detaylı

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de

Detaylı

AVANTAJLI PRESTİJ MENÜ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

AVANTAJLI PRESTİJ MENÜ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ AVANTAJLI PRESTİJ MENÜ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ 1- İşbu Avantajlı Menü Kampanyası Taahhütnamesi nin ( Taahhütname ) EK-1 inde belirtilen hattımızın/hatlarımızın Avantajlı Menü Kampanyası ( Kampanya ) kapsamında

Detaylı

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İş bu sözleşme; Akaretler, Süleyman Seba Cad. Bjk Plaza B Blok K:1 34357, Beşiktaş/İstanbul adresinde yerleşik

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme, Yaşar Üniversitesi ile Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü içerisinde yer alan Kuluçka Merkezi içinde yer almaya hak kazanan.

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OSGB HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ. 2... adresinde mukim (bundan böyle kısaca OSGB olarak anılacaktır.)

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OSGB HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ. 2... adresinde mukim (bundan böyle kısaca OSGB olarak anılacaktır.) DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OSGB HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak - Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ile (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA

Detaylı

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ Bu Vodafone Toplu Abonelik Satış Sözleşmesi (kısaca Sözleşme ), Yürürlük Tarihi Giriniz tarihinde ( Yürürlük Tarihi ), İstanbul da, 1) Büyükdere Cad. No:251 498,

Detaylı

PRESTİJ BİZDE TARİFESİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

PRESTİJ BİZDE TARİFESİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ PRESTİJ BİZDE TARİFESİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ 1- İşbu Prestij Bizde Tarifesi Kampanyası Taahhütnamesi nin ( Taahhütname ) EK-1 inde belirtilen hattımızın/hatlarımızın Prestij Bizde Tarifesi Kampanyası

Detaylı

ÖZGÜRLÜK BİZDE KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

ÖZGÜRLÜK BİZDE KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ÖZGÜRLÜK BİZDE KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ Özgürlük Bizde Kampanyası ndan ( Kampanya ) Şirketimiz adına AVEA ya taşınması için talepte bulunduğumuz ve taşınması gerçekleştirilmiş veya yeni hat alımı suretiyle

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya )

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) ye, (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Small tarifesine ( Tarife 1 ) İnternetli Esnaf Medium tarifesine ( Tarife

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR Hizmet Veren : ABP Ölçü ve Kontrol Sistemleri İth. Paz. Tur. Tic. Ltd. Şti. Hizmet Alan : 2. HİZMET SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme Eskişehir Yolu 17. Km Çamlık Park

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya )

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) ye, (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Small tarifesine ( Tarife 1 ) İnternetli Esnaf Medium tarifesine ( Tarife

Detaylı

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2

Detaylı

TÜRKTELEKOM PRESTİJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

TÜRKTELEKOM PRESTİJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ TÜRKTELEKOM PRESTİJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ 1- İşbu Türk Telekom Kampanyası Taahhütnamesi nin ( Taahhütname ) EK-1 inde belirtilen hattımızın/hatlarımızın Türk Telekom Kampanyası ( Kampanya ) kapsamında

Detaylı

MARTİN TELEKOM İŞ ORTAKLIĞI SÖZLEŞMESİ

MARTİN TELEKOM İŞ ORTAKLIĞI SÖZLEŞMESİ MARTİN TELEKOM İŞ ORTAKLIĞI SÖZLEŞMESİ Taraflar İşbu Sözleşme merkezi İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Mah. Barbaros Bulvarı Ertuğrul Sitesi No:133/1 adresinde bulunan Martin Telekomünikasyon ve Uydu Teknolojileri

Detaylı

Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası Taahhütnamesi

Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Small tarifesine ( Tarife 1 ) İnternetli Esnaf Medium tarifesine ( Tarife

Detaylı

kampanyalarının birisinden yararlanmamız gerektiğini bildiğimizi,

kampanyalarının birisinden yararlanmamız gerektiğini bildiğimizi, TÜRK TELEKOM MOBİL PRESTİJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ 1- İşbu Türk Telekom Mobil Prestij Kampanyası Taahhütnamesi nin ( Taahhütname ) EK- 1 inde belirtilen hattımızın/hatlarımızın Türk Telekom Mobil Prestij

Detaylı

MÜSİAD KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

MÜSİAD KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ MÜSİAD KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği ( MÜSİAD ) üyeleri için ekte belirtilen tarifeler kapsamında düzenlemiş olduğu MÜSİAD

Detaylı

KURUMSAL FATURALI HERYÖNBİZİM TARİFESİ AYLIK SABİT ÜCRET İNDİRİMİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL FATURALI HERYÖNBİZİM TARİFESİ AYLIK SABİT ÜCRET İNDİRİMİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ KURUMSAL FATURALI HERYÖNBİZİM TARİFESİ AYLIK SABİT ÜCRET İNDİRİMİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ 1- İşbu Kurumsal Faturalı HeryönBizim Tarifesi Aylık Sabit Ücret İndirimi Kampanyası Taahhütnamesi nin ( Taahhütname

Detaylı

MÜSİAD KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

MÜSİAD KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ MÜSİAD KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği ( MÜSİAD ) üyeleri için ekte belirtilen tarifeler kapsamında düzenlemiş olduğu MÜSİAD

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ LAPTOP ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır.)

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ LAPTOP ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır.) DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ LAPTOP ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ MADDE 1: TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. Darüşşafaka Mh. Darüşşafaka Cd. No:5/9 34457 Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle

Detaylı

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1. TANIMLAR KİRAYA VEREN: Ticaret Unvanı: Mobicar Araç Paylaşım Hizmetleri A.Ş. Adresi: Eski Büyükdere Cad. Ayazağa Yolu

Detaylı

Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir.

Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir. GENEL ŞARTLAR Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir. Bitödeme ürün ve hizmetlerinin kullanılması sebebiyle, sözleşmenin ihlali, haksız

Detaylı

YURTDIŞI MENKUL KIYMET MUHABİRLİĞİ İLE İLGİLİ EK SÖZLEŞME

YURTDIŞI MENKUL KIYMET MUHABİRLİĞİ İLE İLGİLİ EK SÖZLEŞME YURTDIŞI MENKUL KIYMET MUHABİRLİĞİ İLE İLGİLİ EK SÖZLEŞME... (isim),...... (adres) (Bundan böyle Müşteri olarak anılacaktır) ve Mecidiyeköy Yolu Sok. No:286 Şişli 80260 İstanbul adresinde faaliyette bulunan

Detaylı

Red Business Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Red Business Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, Red Business Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business Büyük İndirim Kampanyası dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik

Detaylı

5+ Red Business %61 İndirim Kampanyası - 24 ay Taahhütnamesi

5+ Red Business %61 İndirim Kampanyası - 24 ay Taahhütnamesi ye, 5+ Red Business %61 İndirim Kampanyası - 24 ay Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, 5+ Red Business %61 İndirim Kampanyası (24 ay) dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve

Detaylı

KURUMSAL GSMOBILE İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL GSMOBILE İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ KURUMSAL GSMOBILE İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Kurumsal GSMobile İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname ve eklerinde ( Taahhütname ) belirtilen

Detaylı

emarka İletişim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. Bayilik Sözleşmesi www.iletimerkezi.com www.emarka.com.tr

emarka İletişim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. Bayilik Sözleşmesi www.iletimerkezi.com www.emarka.com.tr emarka İletişim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. Bayilik Sözleşmesi www.iletimerkezi.com www.emarka.com.tr Bu sözleşme Zuhuratbaba Cd. No:13 Kat 2 D.4 34147 Bakırköy / İstanbul adresinde mukim, EMARKA İletişim

Detaylı

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü M2M Data Paketleri Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız ( Hatlar

Detaylı

Red Business %47 İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi

Red Business %47 İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi ye, Red Business %47 İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %47 İndirim Kampanyası- 12 Ay dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone

Detaylı

ATAÇLAR TAHSİLAT SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ

ATAÇLAR TAHSİLAT SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ ATAÇLAR TAHSİLAT SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İş bu sözleşme; Tekstilkent Koza Plaza A Blk.Kat:19 No:71 Esenler-İSTANBUL adresinde yerleşik ATAÇLAR İLETİŞİM

Detaylı

Toplu İnternet Paketleri 5+ İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi

Toplu İnternet Paketleri 5+ İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Toplu İnternet Paketleri 5+ İndirim Kampanyaları (12 Ay) dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2

Detaylı

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü M2M Data Paketleri Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız ( Hatlar

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %40 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

AVANTAJLI PRESTİJ MENÜ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

AVANTAJLI PRESTİJ MENÜ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ AVANTAJLI PRESTİJ MENÜ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ 1- İşbu Avantajlı Menü Kampanyası Taahhütnamesi nin ( Taahhütname ) EK-1 inde belirtilen hattımızın/hatlarımızın Avantajlı Menü Kampanyası ( Kampanya ) kapsamında

Detaylı

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR.

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. İstenilen Evraklar: Şirketler için; Vergi levhası fotokopisi İmza sirküleri fotokopisi (İmza sirkülerinde ki imza ile sözleşmedeki imza aynı olmalıdır)

Detaylı

İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ SABİT TELEFON HİZMET EKİ

İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ SABİT TELEFON HİZMET EKİ 1 İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ SABİT TELEFON HİZMET EKİ İşbu HİZMET EKİ, İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ nin (bundan sonra SÖZLEŞME olarak adlandırılacaktır ) ayrılmaz bir parçası olup, SÖZLEŞME hükümleri ile birlikte

Detaylı

İşini Bilen Esnaf Aile Kampanyası Taahütnamesi

İşini Bilen Esnaf Aile Kampanyası Taahütnamesi ye, İşini Bilen Esnaf Aile Kampanyası Taahütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından İşini Bilen Esnaf Aile Kampanyası ndan ( Kampanya ) İşini Bilen Esnaf Aile tarifesine ( Tarife 2 ) İşini Bilen Esnaf L Tarfesine

Detaylı

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TTVPN AVANTAJ KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TTVPN AVANTAJ KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TTVPN AVANTAJ KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ KAMPANYANIN KOŞULLARI: Türk Telekomünikasyon A.Ş. (Türk Telekom) abonelerinin ( Abone ), aşağıda belirtilen koşulları

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü IOT Büyük Data Paketleri Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Red Business %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım Red Business %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

... adet... (...) GB internet kullanımı içeren ve kampanya süresince aylık... (...) TL

... adet... (...) GB internet kullanımı içeren ve kampanya süresince aylık... (...) TL Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Vodafone Yarına Hazırlayan Smart Tab 6 Tablet Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Alt Bayi İndirim Kampanyası 2 Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Alt Bayi İndirim Kampanyası 2 den ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Large tarifesine dahil olarak yararlanmak

Detaylı

VODAFONE İŞ ORTAĞIM YENİ %25 İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE İŞ ORTAĞIM YENİ %25 İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ne, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Ek1 de detayları belirtilen Yeni %25 İndirim Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek2 deki listede belirtilen hat(lar)ımız için.../.../...

Detaylı

VERİ HİZMETLERİ LTD. ŞTİ BAYİLİK SÖZLEŞMESİ. Bayi Adı: Bayi No: VUXPLUS VERİ HİZMETLERİ 1

VERİ HİZMETLERİ LTD. ŞTİ BAYİLİK SÖZLEŞMESİ. Bayi Adı: Bayi No: VUXPLUS VERİ HİZMETLERİ 1 VERİ HİZMETLERİ LTD. ŞTİ BAYİLİK SÖZLEŞMESİ Bayi Adı: Bayi No: VUXPLUS VERİ HİZMETLERİ 1 İŞ ORTAKLIĞI SÖZLEŞMESİ VUXPLUS VERİ HİZMETLERİ LTD. ŞTİ İŞ ORTAKLIĞI SÖZLEŞMESİ İşbu sözleşme, aşağıda açık unvan

Detaylı

ABONELİK SÖZLEŞMESİ. İmza / Kaşe:

ABONELİK SÖZLEŞMESİ. İmza / Kaşe: ABONELİK SÖZLEŞMESİ Bu abonelik sözleşmesi, İN-NO MOBİL BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ TİC.SAN.LTD.ŞTİ. (bundan böyle kısaca: "İNNOMOBİL") ile (bundan böyle kısaca: ABONE ) arasında ve aşağıda tamamen mutabık kalınan

Detaylı

Ön İnceleme Çalışması Gizlilik Sözleşmesi

Ön İnceleme Çalışması Gizlilik Sözleşmesi EK 14 Ön İnceleme Çalışması Gizlilik Sözleşmesi 1) Taraflar İşbu Sözleşme, merkezi..., Türkiye adresinde bulunan. (bundan sonra Şirket olarak anılacaktır) ile merkezi., Türkiye adresinde bulunan Turquality

Detaylı

HİZMET VE İŞBİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ. Madde 1. Taraflar :

HİZMET VE İŞBİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ. Madde 1. Taraflar : 1 HİZMET VE İŞBİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ Madde 1. Taraflar : Bu sözleşme; adresinde faaliyette olan. ile, AYVANSARAY CAD. No: 45 FATİH ISTANBUL adresinde faaliyette olan İSTANBUL AYVANSARAY ÜNİVERSİTESİ arasında

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI. : Aboneliğin Güncelleştirilmesine İlişkin Usul ve Esaslar Taslağı.

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI. : Aboneliğin Güncelleştirilmesine İlişkin Usul ve Esaslar Taslağı. BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI Karar Tarihi : 26.09.2012 Karar No : 2012/DK-14/453 Gündem Konusu : Aboneliğin Güncelleştirilmesine İlişkin Usul ve Esaslar Taslağı. KARAR :Tüketici Hakları

Detaylı

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TTVPN AVANTAJ KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TTVPN AVANTAJ KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TTVPN AVANTAJ KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ KAMPANYANIN KOŞULLARI: Türk Telekomünikasyon A.Ş. (Türk Telekom) abonelerinin/işletmecilerinin* ( Abone/İşletmeci

Detaylı

KURUM PORTAL KULLANIMINA İLİŞKİN ÜCRET VE DİĞER ESASLARA DAİR SÖZLEŞME

KURUM PORTAL KULLANIMINA İLİŞKİN ÜCRET VE DİĞER ESASLARA DAİR SÖZLEŞME KURUM PORTAL KULLANIMINA İLİŞKİN ÜCRET VE DİĞER ESASLARA DAİR SÖZLEŞME 1. TARAFLAR l.l. Bu Sözleşmenin tarafları; Adalet Bakanlığı ve... kurum/şirketidir.... kurumu/şirketi bundan sonra "Kurum" olarak

Detaylı

PROTOKOL. Madde 1- Taraflar. İşbu Protokol;

PROTOKOL. Madde 1- Taraflar. İşbu Protokol; PROTOKOL Madde 1- Taraflar İşbu Protokol; Şirket merkezi İçerenköy Mah. Çayıryolu Cad. Üçgen Plaza No:7 Kat: 11 34752 Ataşehir/İstanbul adresinde faaliyette bulunan KG M Enerji Tic. Ltd. Şti. ("Tek Elektrik")

Detaylı

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Bu Sözleşme, Ofisim.com 'un Müşteri ye CRM hizmetlerinin satış ve kullanım şartlarını düzenlemektedir. Müşteri ve Ofisim.com, aşağıda belirtilen şartlar üzerinde tam bir

Detaylı

TEMSİLCİLİK SÖZLEŞMESİ

TEMSİLCİLİK SÖZLEŞMESİ TEMSİLCİLİK SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR 1.1. ÜÇE Çelik Yapı Sanayi Yaşar BİLGİN (bundan böyle "DİSTRİBÜTÖR" olarak anılacaktır)../ İstanbul 1.2. ÜÇE Çelik Yapı Sanayi Yaşar BİLGİN 'in pazarlama yetkilisi olarak

Detaylı

KURUMSAL KARTALCELL İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL KARTALCELL İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ KURUMSAL KARTALCELL İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Kurumsal Kartalcell İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname ve eklerinde ( Taahhütname ) belirtilen

Detaylı

TEK YÖNLÜ UZUN NUMARA SÖZLEŞMESİ

TEK YÖNLÜ UZUN NUMARA SÖZLEŞMESİ TEK YÖNLÜ UZUN NUMARA SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Tek Yönlü Uzun Numara Sözleşmesi (bundan böyle Sözleşme olarak anılacaktır).. adresinde mukim (bundan böyle Firma olarak anılacaktır) ile Turkcell Plaza

Detaylı

KURUMSAL FENERCELL İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL FENERCELL İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ KURUMSAL FENERCELL İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Kurumsal Fenercell İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname ve eklerinde ( Taahhütname ) belirtilen

Detaylı

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR 1- SERVİS SAĞLAYICI : HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ (Sözleşmenin bundan sonraki bölümünde kısaca "Hostbey)"

Detaylı

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR.

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. İstenilen Evraklar: Şirketler için; Vergi levhası fotokopisi İmza sirküleri fotokopisi (İmza sirkülerinde ki imza ile sözleşmedeki imza aynı olmalıdır)

Detaylı

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü M2M Data Paketleri Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız ( Hatlar

Detaylı

Esnaf Yeni Aile Kampanyası Taahütname

Esnaf Yeni Aile Kampanyası Taahütname ye, Esnaf Yeni Aile Kampanyası Taahütname (kısaca Vodafone ) tarafından Esnaf Yeni Aile Kampanyası ndan ( Kampanya ) Esnaf Aile Tarifesi ( Tarife 1 ) (Birlikte tarifeler ) dahil olarak yararlanmak istememiz

Detaylı

1. İşbu Taahhütname nin imza tarihinden itibaren 24 (yirmidört) ay süreyle geçerli olacağını,

1. İşbu Taahhütname nin imza tarihinden itibaren 24 (yirmidört) ay süreyle geçerli olacağını, VODAFONE TAAHHÜTLÜ MOBİL POS M2M DATA KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü Mobil POS M2M Data Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz

Detaylı

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ MADDE 1: SÖZLEŞMENİN TARAFLARI 1.1: Hizmet sağlayan, bundan böyle sözleşmede NETİNTERNET olarak anılacaktır. Ünvan : Netinternet Bilgisayar Telekomünikasyon San. ve Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR.

SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. Ayrıca aşağıdaki belgeler sözleşme ile birlikte mutlaka gönderilmelidir. - Vergi Levhası - Ticaret Sicil Gazetesi - İmza sirküleri (sözleşmedeki

Detaylı

KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU

KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU Müşteri No :... Adı ve Soyadı :... MADDE 1 - TANIM İşbu kredi sözleşmesi metninde geçen aşağıdaki ibareler karşılarındaki anlamları ifade edecektir. Banka:

Detaylı

Red Business 10+ İndirim Kampanyası (24 ay) Taahhütnamesi

Red Business 10+ İndirim Kampanyası (24 ay) Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business Büyük İndirim Kampanyası (24 ay) dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen

Detaylı

RESTORANTABLET ELEKTRONİK MENÜ ABONELİK SÖZLEŞMESİ

RESTORANTABLET ELEKTRONİK MENÜ ABONELİK SÖZLEŞMESİ RESTORANTABLET ELEKTRONİK MENÜ ABONELİK SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TANIMLAR İş bu sözleşme.../.../... tarihi ( Yürürlük Tarihi ) itibari ile PINAR Gıda Yazılım ( RESTORANTABLET ) Çamlıca mah. 145. Cd.No:10/67

Detaylı

İşini Bilen Esnaf Kampanyası Taahütnamesi Şahıs Esnaf

İşini Bilen Esnaf Kampanyası Taahütnamesi Şahıs Esnaf ye, İşini Bilen Esnaf Kampanyası Taahütnamesi Şahıs Esnaf (kısaca Vodafone ) tarafından İşini Bilen Esnaf Kampanyası ndan ( Kampanya ) İşini Bilen Esnaf S tarifesine ( Tarife 1 ) İşini Bilen Esnaf M tarifesine

Detaylı

A R E S TECHNOLOGY & MONEY

A R E S TECHNOLOGY & MONEY Sayfa 1 / 5 A R E S TECHNOLOGY & MONEY FRANCHİSİNG SÖZLEŞMESİ DÜĞÜN SİTESİ İÇİNDİR Sayfa 2 / 5 A T M - ARES TECHNOLOGY MONEY DÜĞÜN PROJESİ İÇİN FRANCHİSİNG SÖZLEŞMESİDİR. 1 - TARAFLAR A) Franchising Veren

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Taraftar Esnaf Kampanyası Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Taraftar Esnaf Kampanyası ndan ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Large tarifesine dahil olarak yararlanmak istememiz

Detaylı

İşini Bilen Esnaf Kampanyası Taahütnamesi Şahıs Esnaf

İşini Bilen Esnaf Kampanyası Taahütnamesi Şahıs Esnaf ye, İşini Bilen Esnaf Kampanyası Taahütnamesi Şahıs Esnaf (kısaca Vodafone ) tarafından İşini Bilen Esnaf Kampanyası ndan ( Kampanya ) İşini Bilen Esnaf S tarifesine ( Tarife 1 ) İşini Bilen Esnaf M tarifesine

Detaylı

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TTVPN AVANTAJ KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TTVPN AVANTAJ KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TTVPN AVANTAJ KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ KAMPANYANIN KOŞULLARI: Türk Telekomünikasyon A.Ş. (Türk Telekom) abonelerinin/işletmecilerinin* ( Abone/İşletmeci

Detaylı

... adet... (...) GB internet kullanımı içeren ve kampanya süresince aylık... (...) TL

... adet... (...) GB internet kullanımı içeren ve kampanya süresince aylık... (...) TL ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Vodafone ipad Air ve Mini Retina Tablet Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen

Detaylı

CİHAZ ALANLARA TABLET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL)

CİHAZ ALANLARA TABLET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) Kampanya İşlem Tarihi: Hat Numarası: CİHAZ ALANLARA TABLET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( İŞLETMECİ ) Casper Via T7D, Casper Via L8, Reeder A8i Quad 2, Samsung

Detaylı

SAHRA TELEKOM TİC. LTD. ŞTİ.

SAHRA TELEKOM TİC. LTD. ŞTİ. HİZMET TİPİ SAHRA TELEKOM TİC. LTD. ŞTİ. TELEFON ABONELİĞİ BAŞVURU FORMU Tarih : ( ) SABİT TELEFON HİZMETİ ABONE BİLGİLERİ ( ) KURUMSAL ( ) BİREYSEL ( ) CALLSHOP ( ) CALLCENTER Şirket Adı: Yetkili Kişinin

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İHTİYAÇ KREDİSİ Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı TAHSİL EDİLECEK FAİZ ÜCRET ve MASRAF TUTARLARI (*): FAİZİN/MASRAFIN/ÜCRETİN FAİZ MASRAF

Detaylı

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır).

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır). DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ YAKACIK REZİDANS 5 ADET ASANSÖR FENNİ MUAYENE EKSİKLİKLERİ TAMAMLANMASI İŞİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA

Detaylı

BAYİLİK SÖZLEŞMESİ (STH OLMAYAN) www.hrctelekom.com HRC İLETİŞİM HİZMETLERİ TELEKOMÜNİKASYON İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

BAYİLİK SÖZLEŞMESİ (STH OLMAYAN) www.hrctelekom.com HRC İLETİŞİM HİZMETLERİ TELEKOMÜNİKASYON İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. BAYİLİK SÖZLEŞMESİ (STH OLMAYAN) www.hrctelekom.com Bu sözleşme adresinde mukim, (Bundan böyle kısaca "HRCTELEKOM" olarak adlandırılacaktır.) ile isim, adres, ünvan, yetkilileri EK 1 de belirtilen BAYİ

Detaylı

GENÇ OFİS PROJESİ. Çalışma Esas ve Usulleri Hakkında Yönerge BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

GENÇ OFİS PROJESİ. Çalışma Esas ve Usulleri Hakkında Yönerge BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar GENÇ OFİS PROJESİ Çalışma Esas ve Usulleri Hakkında Yönerge BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1- İşbu Yönergenin amacı; Genç Ofis projesinin çalışma esas ve usullerinin,

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Red Business %50 İndirim Kampanyası 12 ay Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %50 İndirim Kampanyası 12 ay dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone

Detaylı

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme; a) Türk hukukuna uygun olarak kurulmuş, adresinde mukim (bundan böyle KURUMSAL BAŞVURU SAHİBİ (KBS) olarak anılacaktır) ve, b) Türk hukukuna uygun

Detaylı

5+ Red Business %61 İndirim Kampanyası - 12 ay Taahhütnamesi

5+ Red Business %61 İndirim Kampanyası - 12 ay Taahhütnamesi ye, 5+ Red Business %61 İndirim Kampanyası - 12 ay Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, 5+ Red Business %61 İndirim Kampanyası (12 ay) dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve

Detaylı

VODAFONE SAMSUNG GALAXY POCKET CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE SAMSUNG GALAXY POCKET CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Samsung Pocket Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI. KARAR :Sektörel Denetim Dairesi Başkanlığının hazırladığı takrir ve ekleri incelenmiştir.

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI. KARAR :Sektörel Denetim Dairesi Başkanlığının hazırladığı takrir ve ekleri incelenmiştir. BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI Karar Tarihi : 26.06.2012 Karar No : 2012/DK-16/286 Gündem Konusu :Turknet'in İSS Değişikliği Sürecinde Yaşanan Tüketici Mağduriyetlerine İlişkin Yapılan Soruşturma.

Detaylı

VESTEL CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VESTEL CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ VESTEL CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ZORLU ELEKTRİK ENERJİSİ İTHALAT İHRACAT VE TOPTAN TİCARET ANONİM ŞİRKETİ NE Elektrik enerjisi tedariki için, Zorlu Elektrik Enerjisi İthalat İhracat ve Toptan Ticaret

Detaylı

MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ

MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ Madde 1 SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ İşbu sözleşme, bir tarafta GÜRGENLER İNŞAAT VE TESİSAT MALZ.SAN VE TİC A.Ş (bundan sonra GÜRGENLER olarak yazılacaktır) ile diğer

Detaylı

PRESTİJ BİZDE TARİFESİ TAAHHÜTNAMESİ

PRESTİJ BİZDE TARİFESİ TAAHHÜTNAMESİ PRESTİJ BİZDE TARİFESİ TAAHHÜTNAMESİ 1- İşbu Prestij Bizde Tarifesi Taahhütnamesinin ( Taahhütname ) EK-1 inde belirtilen hattımızın/hatlarımızın Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. ( AVEA ) tarafından sunulan

Detaylı

Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanya Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanya Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen hatlarımız için

Detaylı

KİRALIK DEVRELER DE TEÇHİZAT KAMPANYASI KOŞULLARI VE 18 AYLIK ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ

KİRALIK DEVRELER DE TEÇHİZAT KAMPANYASI KOŞULLARI VE 18 AYLIK ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ KİRALIK DEVRELER DE TEÇHİZAT KAMPANYASI KOŞULLARI VE 18 AYLIK ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ KAMPANYA KOŞULLARI: İşbu Kampanya Koşulları ve Taahhütname, Koşullar ın ve Taahhütname nin ayrılmaz bir eki konumundaki

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ADAK KURBAN KESİMİ VE KARKAS ET ALIM TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır.

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ADAK KURBAN KESİMİ VE KARKAS ET ALIM TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır. MADDE 1: TARAFLAR İşbu Sözleşme; DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ADAK KURBAN KESİMİ VE KARKAS ET ALIM TASLAK SÖZLEŞMESİ 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, İş Ortağım Benim İşim Süper Tarifesi İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya 1 ) İş Ortağım Benim İşim Mega Tarifesi İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya 2 ) (birlikte

Detaylı

Adres: Saracalar Mahallesi Özal Bulvarı 351/8 C3 Blok No:25/1 Akyurt/ANKARA P.K Adres:

Adres: Saracalar Mahallesi Özal Bulvarı 351/8 C3 Blok No:25/1 Akyurt/ANKARA P.K Adres: Amaç Madde 1: (1) İş bu protokol taraflar arasında, personel belgelendirme sürecinde sağlanacak hizmetlerin belirlenmesi, tarafların yükümlülüklerinin belirlenmesidir. Taraflar Madde 2: (1) MASFED MYM

Detaylı

1.2 SERVİS SAĞLAYICI'dan hizmet alan kişi yada kurum (Bundan sonra MÜŞTERİ olarak anılacaktır) MADDE 2 - TANIMLAR İş bu sözleşmede yer alan;

1.2 SERVİS SAĞLAYICI'dan hizmet alan kişi yada kurum (Bundan sonra MÜŞTERİ olarak anılacaktır) MADDE 2 - TANIMLAR İş bu sözleşmede yer alan; HİZMET SÖZLEŞMEMİZ MADDE 1 - TARAFLAR 1.1 Fethiye Mah. Sanayi Cad. No: 263 İç kapı : 24 Nilüfer / BURSA adresinde mukim Air Fiber İnternet ve İletişim Hizmetleri San.ve Tic. Ltd. Şti Telefon : +90 (224)

Detaylı

DİYABET PAKETİ (24 AY) KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

DİYABET PAKETİ (24 AY) KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ DİYABET PAKETİ (24 AY) KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin 20 Aralık 2017 tarihine kadar geçerli olacak ( AVEA ) DİYABET PAKETİ 24 AY KAMPANYASI ndan ( Kampanya )... adresinde mukim...

Detaylı

E-Dönüşüm Merkezi Müşteri Sözleşmesi Sayfa 1 / 6

E-Dönüşüm Merkezi Müşteri Sözleşmesi Sayfa 1 / 6 1. TARAFLAR 1.1....... Adres : Telefon : Fax : E-mail : Yukarıda açık adresi, telefon, fax ve e-mail i bulunan...... bundan sonra MÜŞTERİ olarak anılacaktır.

Detaylı

KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Blackberry 9360 Blackberry 9790 Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, Ek-2 de listesi verilen GSM hatlarım

Detaylı