Önsöz. İstanbul Lisesi Satranç Kulübü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Önsöz. İstanbul Lisesi Satranç Kulübü"

Transkript

1

2 Önsöz 130 yıllık köklü geçmişiyle İstanbul (Erkek) Lisesi, Türkiye'nin üst düzeyde eğitim veren en önemli okullarının başında gelmektedir. Atatürk'ün ışık tuttuğu yolda emin adımlarla ilerleyen İstanbul Lisesi, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracak olan, geleceğin aydınlarını, bilim adamlarını ve liderlerini yetiştirmektedir. İstanbul Liseliler, Çanakkale'de şehit düşen ağabeylerinin yadigârı olan sarı siyah renklerin ve içerisinde eğitim gördükleri, 1933 yılında bizzat Atatürk tarafından onlara armağan edilen eski Düyun-u Umumiye binasının anlam ve önemini asla akıllarından çıkarmayacaklardır. İstanbul Lisesi'nin en önemli görevlerinden biri de çok yönlü bireyler yetiştirmektir. İşte bu nedenden dolayıdır ki okulumuz akademik başarılarının yanında bir o kadar da öğrenci organizasyonlarıyla haklı bir üne sahiptir. Tamamen öğrencilerin emek ve kolektif çalışmalarının ürünü olan bu aktivitelerin en önemlilerinden birisi de, Uluslararası Satranç Festivali'dir. İstanbul Lisesi Satranç Kulübü olarak 13 festivali başarıyla geride bırakmanın gururunu yaşadığımız bu günlerde,14. Uluslararası Satranç Festivali'mizin hazırlıklarını da devam ettirmekteyiz. Bu çalışmamızda sarı-siyah ruhundan aldığımız manevi kuvvetin yanında, sosyal sorumluluk bilincine sahip şirketlerin okulumuza sağlayacağı maddi desteğe de ihtiyaç duymaktayız. Ülkemizin geleceği olan biz gençlerin kültürel ve sosyal gelişiminde çok önemli bir rolü olan bu tür faaliyetler, sizlerin değerli katkılarıyla gerçekleştirilebilmekte ve daha nitelikli bir hale getirilebilmektedir. Elinizdeki dosyada satranç şölenimiz ve desteğe ihtiyaç duyduğumuz konularla ilgili bilgiler bulunmaktadır. Ülkemizin lise düzeyindeki en önemli satranç organizasyonu olan İstanbul Lisesi Uluslararası Satranç Festivali'ne gösterdiğiniz duyarlılık için teşekkürlerimizi sunar, faydalı bir işbirliği temenni ederiz. İstanbul Lisesi Satranç Kulübü

3 Hedefimiz Yurtdışından ve yurtiçinden okulların katılımıyla düzenlediğimiz uluslararası satranç şöleni aracılığıyla okullar ve milletler arası işbirliğini ve kültürlerin kaynaşması, şölen sürecinde bir araya getirdiğimiz gençlerin aralarında kalıcı bağlar oluşturmak, bu şöleni düzenlerken aynı zamanda organizasyonda görevli öğrenciler olarak sosyal beceriye sorumluluk bilincimizi geliştirmektir. Öngördüğümüz bu hedeflere ne denli yaklaştığımızın bir göstergesi olarak, festivalimize dördüncü kez katılan Finlandiyalı Anti Kahkonen in 8. Uluslararası Satranç Festivali nin kapanış töreninde yaptığı konuşmayı sizlerle paylaşmak istiyoruz: Sevgili satranç severler, Konuşmamın başında belirtmek istiyorum ki, bu benim buraya dördüncü gelişim ve burada söyleyeceklerim yurt dışından gelen biz sporcuların paylaştığı ortak duygulardır.geleceğin umudu olan biz gençler, satranç sporu çerçevesinde bir araya geldik. Ancak bu turnuvanın çok özel bir anlamı daha var. Bu organizasyon sayesinde farklı ülkelerden gelen, farklı kültürlere sahip olan, farklı dilleri konuşan biz sporcular bir hafta boyunca beraber olduk. Romanya, Almanya ve Helsinki den gelen bizler İstanbul da çok güzel vakit geçirdik. Önemli olan da zaten bu: Farklı ülkelerden insanların bir araya gelip, uluslararası dostluklar kurarak güzel bir örnek teşkil etmeleri. Şimdi asıl amacımız Türkiye nin gazete ve dergilerde yer alan haberlerdeki gibi olmadığını anlatıp, insanların önyargılarını kaldırmak. Çünkü burada teneffüs ettiğimiz bu atmosfer, bu organizasyon, tüm dünyadaki okullar tarafından örnek alınması gereken bir şey. Burada İstanbul u, Türk kültürünü, Türk insanını tanıyan bizler ülkemize gidince bunları etrafımızdakilere anlatmalıyız. Doğu ve Batı arasında bir köprü görevi gören Türkiye deki İstanbul Lisesi nin bu turnuvanın sorumluluğunu alması gerçekten, Türkiye ve Avrupa adına çok önemlidir. Umarız bu gelenek, motivasyon, ruh ve beraberlik sürekli devam eder. Turnuva bugün sona eriyor, ancak bu unutulmaz hafta boyunca burada olan bizler eli boş gitmiyoruz. Biz burada sadece satranç oynamadık, aynı zamanda farklı kültürler bir araya gelerek birbirimizi tanıma şansı bulduk. Bundan ötürü turnuvayı düzenleyen organizatör arkadaşlarımıza ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyor, sevgilerimizi sunuyoruz.

4 Sponsorluk Hakkında İstanbul Lisesi bir devlet okuludur. Devletten aldığı maddi destekler kısıtlı olduğu için okul ile ilgili organizasyonlar çoğunlukla sponsorların destekleriyle gerçekleşmektedir. M.E.B in başlattığı Eğitime Yüzde Yüz Destek kampanyası dahilinde okulumuza yapılacak olan sponsor bağışları, Okul Aile Birliği tarafından kesilen bağış makbuzu karşılığında şirketlerin sene sonu vergilerinden %100 oranında düşülmektedir. Sponsor olan şirketler organizasyon haftası boyunca, okul bahçesinde stand açabilir ve açtıkları standlarla Komite nin uygun görmesi durumunda yarışmalar düzenleyebilirler. Bunun yanı sıra sponsor olan şirketlerin logoları sponsorluk tutarı oranında; basılan afişlerde, programlarda, dağıtılan davetiyelerde, görevli öğrencilerin giydikleri tişörtlerde, okul bina ve bahçesininçeşitli yerlerine asılacak flamalarda yer alacaktır.

5 Geçmiş Sponsorlarımız Geçmiş Sponsorlarımız

6 Desteğinize İhtiyaç Duyduğumuz Konular Biz, İstanbul Lisesi Satranç Kulübü olarak yabancı misafirlerimizin ülkemize gelip sadece satranç oynamalarını değil, bunun yanında şehrimiz İstanbul u tanımalarını ve kültürümüzü tatmalarını istiyoruz. Şölen sonunda evlerine döndüklerinde ailelerine ve arkadaşlarına anlatacak hoş anılar yaşamalarını diliyoruz. Bu sebepten ötürü turnuva öncesinde konuklarımızla dört gün boyunca kültür gezileri yapmayı planlıyoruz. Ulaşım Yurtdışından gelen konuklarımızın; havaalanı, kalacakları otel, kültürel gezilerin yapılacağı yerler ve yemeklerin verileceği mekânlar arasındaki ulaşımlarının güvenli bir şekilde sağlanması misafirlerimizin memnuniyeti açısından büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle ulaşım aracı olarak minibüslerin kiralanmasını uygun görüyoruz. Konaklama Misafirlerimizin rahat ve emniyetli bir otelde ağırlanması elbette ki en çok dikkat edilmesi gereken hususlardan biridir. Konuklarımızın 2 ila 3 kişilik odalarda kalmalarını planlıyoruz. Toplam 7 gün 6 gecelik konaklama için ihtiyacımız olan tutar yaklaşık 12000TL'dir. Yemekler Dillere destan Türk mutfağımızı yabancı konuklarımıza da tanıtmak istiyoruz. Bir tanesini tanışma yemeği olarak düzenleyeceğimiz bu etkinliklerin aynı zamanda sporcular arasındaki etkileşimi de tetikleyip ilerletmesini umuyoruz.

7 Kültürel Etkinlikler Topkapı Sarayı, Yerebatan Sarnıcı, Ayasofya ve Sultanahmet Camii gibi yerlerde gerçekleştireceğimiz gezilerin görkemli tarihimizin ve kültürümüzün tanıtımında ciddi bir önemi vardır. Kıtaları birleştiren şehir İstanbul'da mutlaka yaşanması gereken deneyimlerden biri de tabii ki boğaz turudur. Bu tür etkinlikler ile misafirlerimizin unutulmaz bir hafta geçirmelerini ve ülkelerine döndüklerinde de duydukları hayranlığı dile getirerek yurdumuzun tanıtımına katkı sağlamalarını diliyoruz. Bahçe Etkinlikleri Kulüp olarak festivalimizin sadece yabancı konuklarımıza değil, İstanbul içi katılımcılarımıza ve okulumuz öğrencilerine de hitap etmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu sebeple turnuvadan önceki günlerde okulumuzda bahçe etkinlikleri düzenliyoruz. Planladığımız etkinlikler arasında oyunlar, yarışmalar ve edeceğimiz konuşmacılarla söyleşiler bulunuyor. Basılı Malzeme Festivale katılan sporcuların hepsine dağıtılmak üzere basılan bir festival tişörtü festivalimizin bir geleneği. Katılımcıların bunları şölenden sonra, gündelik yaşamlarında da giymeleri festivalimizin hatırlanmasını sağlamakta. Okullara ve belediye otobüslerine dağıtılan kâğıt afiş, uygun yerlere asılan bez afiş ve sporculara verilen broşürler ise festivalimizin ve sponsorlarımızın tanıtımına büyük katkı sağlamaktadır.

8 Basına Yansıyanlar 12 Haziran 2001 Salı 24 Haziran 2002 Pazartesi

9 11 Haziran 2004 Cuma 11 Haziran 2004 Cuma

10 11 Nisan 2005 Pazartesi 7 Nisan 2005 Perşembe 7 Nisan 2005 Perşembe

11 24 Nisan 2005 Pazar 18 Nisan 2010 Pazar

12 Allgäuer Zeitung 21 Mayıs 2010 Cuma

13 İletişim Bilgileri İstanbul Lisesi Satranç Komitesi E-Posta: Rehber Öğretmen: Hüseyin Aşçı ( ) Kulüp Başkanı: Ali Rasim Koçal ( )

14

"Köklü geçmişimize yakışır, Asil bir gelecek için..." Kulübümüz ASİLDER in faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor.

Köklü geçmişimize yakışır, Asil bir gelecek için... Kulübümüz ASİLDER in faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. "Köklü geçmişimize yakışır, Asil bir gelecek için..." Kulübümüz ASİLDER in faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. İyi İnsan yetiştirme yarışında siz değerli gönüllülerimizin de bir tuzu olsun istedik.

Detaylı

6. ULUSAL BİYOMÜHENDİSLİK ÖĞRENCİ KONGRESİ

6. ULUSAL BİYOMÜHENDİSLİK ÖĞRENCİ KONGRESİ 6. ULUSAL BİYOMÜHENDİSLİK ÖĞRENCİ KONGRESİ DÜZENLEYENLER: YTÜ Biyomühendislik Bölümü YTÜ IEEE EMBS Bu Belge Yıldız Teknik Üniversitesi Biyomühendislik Bölümü ve IEEE YTÜ Öğrenci Kulübü Tarafından 2017-2018

Detaylı

12. YÜKSEKÖĞRETİM TANITIM GÜNLERİ VE EĞİTİM FUARI 5-6-7 NİSAN 2012 ANTALYA

12. YÜKSEKÖĞRETİM TANITIM GÜNLERİ VE EĞİTİM FUARI 5-6-7 NİSAN 2012 ANTALYA 12. YÜKSEKÖĞRETİM TANITIM GÜNLERİ VE EĞİTİM FUARI 5-6-7 NİSAN 2012 ANTALYA SPONSOR BİLGİLENDİRME DOSYASI Kaleiçi Rotary Kulübü Pamir Cd. 141. Sk. Eroğlu Apt. 13/2 ANTALYA TEL: (242) 2447678 faks: (242)

Detaylı

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye'de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına ve gelişimine liderlik eden, bu konuda ülkemizin

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

YARIM ELMA ETKİNLİĞİ

YARIM ELMA ETKİNLİĞİ YARIM ELMA ETKİNLİĞİ 13.09.2014 Salı günü Erciyes Üniversitesi nin ev sahipliğinde hazırlanan Yarım Elma etkinliğine 1.sınıf öğrencilerimiz ile biz de katıldık. Sosyal sorumluluk çalışmalarını her zaman

Detaylı

Bilim Kahramanları Buluşuyor

Bilim Kahramanları Buluşuyor Bilim Kahramanları Buluşuyor 1. 9 16 yaş arası gençler, bilimin kolay erişilebilir ve eğlenceli olduğunu keşfediyorlar; 2. her sene farklı bir konuda topluma faydası olacak çözümler üretiyorlar; 3. yaşamları

Detaylı

2015 YILI GENEL KURULU 29-31 MAYIS 2015 SPICE HOTEL&SPA BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. www.tuksiad.org

2015 YILI GENEL KURULU 29-31 MAYIS 2015 SPICE HOTEL&SPA BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. www.tuksiad.org SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) uzun yıllar bir çatı altında toplanmamış kuruyemiş sanayicilerinin arasında işbirlikleri

Detaylı

Malzeme Şenliği' Mart 2018

Malzeme Şenliği' Mart 2018 Malzeme Şenliği'18 8-9-10-11 Mart 2018 YAPIT Nedir? Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yapı Topluluğu, kısa adıyla YAPIT, 2013 yılında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. Kurulduğundan bu yana seminerler, belgesel

Detaylı

MolBiyoKon2015: 4. Uluslararası Moleküler Biyoloji Kongresi. Tanıtım ve Sponsorluk Dosyası

MolBiyoKon2015: 4. Uluslararası Moleküler Biyoloji Kongresi. Tanıtım ve Sponsorluk Dosyası MolBiyoKon2015: 4. Uluslararası Moleküler Biyoloji Kongresi Tanıtım ve Sponsorluk Dosyası 2015 Sayın Firma Yetkilisi, Sizleri 27 29 Kasım 2015 tarihlerinde Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nde gerçekleşecek

Detaylı

İSTANBUL / VANNES OKULLAR ARASI DEĞİŞİM PROGRAMI

İSTANBUL / VANNES OKULLAR ARASI DEĞİŞİM PROGRAMI Saint Paul lisesi ve Saint Benoît lisesi Okullararası değişim programı Projenin tanıtımı : iki okulun idareleri tarafından belirlenen tarihlerde aileler tarafından konuk edilmektedir. Projenin amacı türk

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN 2017 Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. Öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz. BABALARIMIZA... VELİLERİMİZE

Detaylı

İSTANBUL / VANNES OKULLAR ARASI DEĞİŞİM PROGRAMI

İSTANBUL / VANNES OKULLAR ARASI DEĞİŞİM PROGRAMI Saint Paul lisesi ve Saint Benoît lisesi Okullararası değişim programı Projenin tanıtımı : iki okulun idareleri tarafından belirlenen tarihlerde aileler tarafından konuk edilmektedir. Projenin amacı türk

Detaylı

05-07 EKİM 2015 Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı

05-07 EKİM 2015 Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı 05-07 EKİM 2015 Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı DESTEK VERENLER FLÜTİSTAN HAKKINDA Flütistan, Türkiye de ilk kez gerçekleştirilecek olan uluslararası bir flüt buluşmasıdır. Alanının en iyi yorumcularını

Detaylı

Festivalin Tarihçesi

Festivalin Tarihçesi Festivalin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11 yıl boyunca dünyadan ve

Detaylı

Etkinlik hakkında. Enver ALTIN. Y. Boran PUHALOĞLU. enver.altin@linux.org.tr. boranp@cs.bilgi.edu.tr

Etkinlik hakkında. Enver ALTIN. Y. Boran PUHALOĞLU. enver.altin@linux.org.tr. boranp@cs.bilgi.edu.tr Etkinlik hakkında Türkiye'nin en büyük Özgür Yazılım ve Linux odaklı etkinliklerini 2002 yılından beri gerçekleştiren İstanbul Bİlgi Üniversitesi ve Linux Kullanıcıları Derneği'nin, 2. defa tek çatı ve

Detaylı

RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR

RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR Rize nin başta Turizm olmak üzere yetiştirdiği, ürettiği ürünlerin kamuoyuyla paylaşılması amacıyla düzenlenecek olan Rize Tanıtım ve Çay Günleri, Rize nin tanıtımı açısından büyük

Detaylı

İstanbul Ataşehir Rotary Kulübü. 15. Bahar Şenliği Tanıtım Dosyası

İstanbul Ataşehir Rotary Kulübü. 15. Bahar Şenliği Tanıtım Dosyası İstanbul Ataşehir Rotary Kulübü 15. Bahar Şenliği Tanıtım Dosyası İçerik İçerik Rotary Hakkında İnsanlık için barış ve iyi niyet ile Kendinden Önce Hizmet Hizmet idealini gerçekleştirme Dostluğu Geliştirme

Detaylı

Dünya ilk 100 de 10 Türk Tenisçi. Sponsorluk Sunumu

Dünya ilk 100 de 10 Türk Tenisçi. Sponsorluk Sunumu Sponsorluk Sunumu Gökhan Dönmez Tennis Academy Spor Kulübü, yüksek tenis performansına ve kişilerin ihtiyaçlarına odaklanılarak antrenman verilen profesyonel eğitmenler tarafından 2004 yılında İstanbul

Detaylı

17. UÇAN SÜPÜRGE ULUSLARARASI KADIN FİLMLERİ FESTİVALİ 8-15 Mayıs 2014

17. UÇAN SÜPÜRGE ULUSLARARASI KADIN FİLMLERİ FESTİVALİ 8-15 Mayıs 2014 A- FESTİVAL ANA SPONSORLUĞU Kapsam: Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali sosyal sorumluluk projelerine önem veren kurum ve kuruluşların desteğiyle 17. yaşına geldi. Festivalimizin ismiyle birlikte anılacak

Detaylı

Çeyrek asırdır Türkiye de eğitimin ciddi bir iş olduğunun farkında olan Bilfen Liseleri; evrensel ilkeler ışığında, spora, müziğe, sanata ve kültürel

Çeyrek asırdır Türkiye de eğitimin ciddi bir iş olduğunun farkında olan Bilfen Liseleri; evrensel ilkeler ışığında, spora, müziğe, sanata ve kültürel Çeyrek asırdır Türkiye de eğitimin ciddi bir iş olduğunun farkında olan Bilfen Liseleri; evrensel ilkeler ışığında, spora, müziğe, sanata ve kültürel etkinliklere meraklı; yabancı dili iyi konuşan, akademik

Detaylı

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr 2015 Sosyal Medya Kulübü SMÖ 2015 Takvim Dijital Dünya da Biz Benzer Etkinlikler Sponsorluk Türleri Ana Sponsorluk Platin Sponsorluk Gold Sponsor Silver Sponsorluk Kategori Sponsorlukları Diğer Sponsorluklar

Detaylı

İSTANBUL 8. MİNİ GOLF FESTİVALİ 5 Ekim - 6 Kasım / Taksim Meydanı

İSTANBUL 8. MİNİ GOLF FESTİVALİ 5 Ekim - 6 Kasım / Taksim Meydanı İSTANBUL 8. MİNİ GOLF FESTİVALİ 5 Ekim - 6 Kasım / Taksim Meydanı 5 Ekim - 6 Kasım Taksim Meydanı İSTANBUL 8. MİNİ GOLF FESTİVALİ Türkiye artık yetiştirdiği sporcular ve düzenlediği spor organizasyonları

Detaylı

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz!

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz! İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Okulumuza Giriş Sınavı... 1 Ara Tatilimiz... 1 Meb Bursu Ve Müzik Eğitimi Başvuruları... 2 15. Geleneksel IB Günü İle Deneyimlerimizi Paylaştık... 2 Dünya

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 8. KARİYER GÜNLERİ VE BİLİM ŞENLİĞİ 20-21 MAYIS 2015 SPONSORLUK DOSYASI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 8. KARİYER GÜNLERİ VE BİLİM ŞENLİĞİ 20-21 MAYIS 2015 SPONSORLUK DOSYASI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 8. KARİYER GÜNLERİ VE BİLİM ŞENLİĞİ 20-21 MAYIS 2015 SPONSORLUK DOSYASI Değerli Sektör Paydaşımız, 20-21 Mayıs 2015 tarihlerinde Hacettepe Üniversitesi Fen Fakültesi

Detaylı

2017 YILI GENEL KURULU PAPILLON ZEUGMA RELAXURY OTEL MAYIS 2017 BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI.

2017 YILI GENEL KURULU PAPILLON ZEUGMA RELAXURY OTEL MAYIS 2017 BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) kuruyemiş sanayinin rekabet gücünü artırmak, sektör içi işbirliklerini artırmak ve kuruyemiş

Detaylı

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.)

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) Sporun nabzını 20 ayrı branşta verdiği hizmetle elinde tutan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden; Türkiye'nin ilk ve tek spor organizasyon

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI İEL TSA TEKNOLOJİ ÖĞRENCİ BİRLİĞİ TÜRKİYE. tsaturkey.com

SPONSORLUK DOSYASI İEL TSA TEKNOLOJİ ÖĞRENCİ BİRLİĞİ TÜRKİYE. tsaturkey.com 2017 SPONSORLUK DOSYASI İEL TSA TEKNOLOJİ ÖĞRENCİ BİRLİĞİ TÜRKİYE tsaturkey.com N E D İ R? Technology Student Association (Teknoloji Öğrenci Birliği), 1978 yılında kurulmuş, ortaokul ve lise öğrencilerinin

Detaylı

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 10. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 10. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 10. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU Uluslararası Rotary Başkanı: K.R Ravi RAVINDRAN U.R 2430. Bölge Guvarnörü: Canan ERSÖZ U.R 2430. Bölge Rotaract

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir;

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; GENEL BİLGİLER Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; Konaklama: Konaklama Merkez Oteli Crown Plaza Oteli dir. Düzenleyen: Uludağ Üniversitesi

Detaylı

14-16 OCAK 2016 SPONSORLUK DOSYASI. WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye 7. ENERJİ VERİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI. www.evf.gov.tr info@evf.gov.

14-16 OCAK 2016 SPONSORLUK DOSYASI. WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye 7. ENERJİ VERİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI. www.evf.gov.tr info@evf.gov. 6 6 5. RİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI SPONSORLUK DOSYASI 14-16 OCAK 2016 WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye www.evf.gov.tr info@evf.gov.tr FORUM HAKKINDA Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ndan üst

Detaylı

SAFRANBOLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ (ŞEHİT ÖMER BİLAL AKPINAR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ)

SAFRANBOLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ (ŞEHİT ÖMER BİLAL AKPINAR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ) SAFRANBOLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ (ŞEHİT ÖMER BİLAL AKPINAR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ) OKUL TANITIM ÇALIŞMALARI RAPORU Haziran 2018 1 SAFRANBOLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ (ŞEHİT ÖMER BİLAL AKPINAR ANADOLU

Detaylı

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015 Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR HKF FUARCILIK A.Ș. Barbaros Bulvarı 163/2 34349 Beșiktaș/

Detaylı

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ Toplantı Yeri : PODYUM DAVET Kuruluş Tarihi : 28.02.2003 Toplantı Gün /Saati : Salı 19.30 Chartered : 10.02.2004 Kulüp No : 64494 Sevgili Dostlarım, BAŞKAN IN MEKTUBU UR. Başkanı John F. GERM UR. 2440

Detaylı

2018 YILI GENEL KURULU PAPILLON ZEUGMA RELAXURY OTEL NİSAN 2018 BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI.

2018 YILI GENEL KURULU PAPILLON ZEUGMA RELAXURY OTEL NİSAN 2018 BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) Türk kuruyemiş sanayinin rekabet gücünü artırmak, sektör içi işbirliklerini geliştirmek ve

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

EZİNE ÇOK PROGRAMLI LİSESİ HAYDİ! HALİL İBRAHİM SOFRASINA

EZİNE ÇOK PROGRAMLI LİSESİ HAYDİ! HALİL İBRAHİM SOFRASINA EZİNE ÇOK PROGRAMLI LİSESİ HAYDİ! HALİL İBRAHİM SOFRASINA 1-PROJENİN ADI: HAYDİ HALİL İBRAHİM SOFRASINA EZİNE ÇOK PROGRAMLI LİSESİ 2-PROJENİN ÖZETİ: 2013-2014 eğitim- öğretim yılında okulumuz da gerçekleştireceğimiz

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

TÜRKİYE- ALMANYA EĞİTMEN DEĞİŞİM PROGRAMI KATILIMCI ÇAĞRISI

TÜRKİYE- ALMANYA EĞİTMEN DEĞİŞİM PROGRAMI KATILIMCI ÇAĞRISI TÜRKİYE- ALMANYA EĞİTMEN DEĞİŞİM PROGRAMI KATILIMCI ÇAĞRISI Program Hakkında YFU-Youth For Understanding 1951 yılında kurulmuş, kar amacı gütmeyen uluslararası bir kuruluştur. YFU, dünya çapında 50 den

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 6 (08 Aralık 21 Aralık 2014 ) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Gelişim liginde mücadele veren küçük basketbol takımımız maçlarına galibiyetle başladı. Paşabahçe takımını güzel bir mücadelenin

Detaylı

İÇİNDEKİLER RESMİ DOKUMANLAR

İÇİNDEKİLER RESMİ DOKUMANLAR İÇİNDEKİLER 1. FİRMA TANITIMI 2. FİRMANIN FAALİYETLERİ 3. FİRMANIN REFERANSLARI RESMİ DOKUMANLAR 4. TURSAB BELGESİ 5. IATA BELGESİ FİRMA TANITIMI 2000 yılında kurulan şirketimiz, inanç turizmin ilk ve

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

TÜM AKIL VE ZEKA OYUNLARI FEDERASYONU ALTINDAKİ KURUCU DERNEKLERE ÜYE KULÜPLER YÖNETMELİĞİ

TÜM AKIL VE ZEKA OYUNLARI FEDERASYONU ALTINDAKİ KURUCU DERNEKLERE ÜYE KULÜPLER YÖNETMELİĞİ TÜM AKIL VE ZEKA OYUNLARI FEDERASYONU ALTINDAKİ KURUCU DERNEKLERE ÜYE KULÜPLER YÖNETMELİĞİ AMAÇ: Bu yönetmelikte amaç kulüplerin bünyesinde bulundurduğu akıl ve zeka oyunları sporu yapacak kişiler ile

Detaylı

Sayın Yetkili; En Derin Leo Sevgi ve Saygılarımla. Leo Kıvanç TUNÇKALE MD118 - U Leo Yönetim Çevresi Sosyal Hizmetler Komite Başkanı k.

Sayın Yetkili; En Derin Leo Sevgi ve Saygılarımla. Leo Kıvanç TUNÇKALE MD118 - U Leo Yönetim Çevresi Sosyal Hizmetler Komite Başkanı k. İnsanlık, tarihi boyunca farklılığın yaratmış olduğu etkenler dizinin altında gelişmeye çalışılmış ve daha ileri gitmeyi hedeflemiştir. Tüm engellilere bakışların özürlü olduğu ülkemizde, farklılığın ve

Detaylı

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi 1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015 Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi Değerli Sektör Temsilcisi; 1. Konum Belirleme ve Uydu Navigasyonu

Detaylı

PLANLANAN TARİH. 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ

PLANLANAN TARİH. 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ PLANLANAN TARİH 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ 1.PERSONEL BELGELENDİRME KONFERANSI HAZIRLIK ÇALIŞMASI PLANI Amaç : Şirketlerin temel varlık gücü olan rekabeti

Detaylı

Mr. Cas x Urban Vintage Experiences

Mr. Cas x Urban Vintage Experiences Mr. Cas x Urban Vintage Experiences Mr. CAS, yeni nesil vintage otelciliğin yeni çağını açtı. Mr. CAS ile konaklamayı yeniden tanımladık! Çağ yalnızken bile kalabalıklaşma çağı, kalabalık iken bile yalnızlaşabilme

Detaylı

İletişim: Darüşşafaka Lisesi Darüşşafaka Cad. No: Maslak/ İstanbul. Sorumlu Öğrenci: Yunus Emre Bayrı GSM:

İletişim: Darüşşafaka Lisesi Darüşşafaka Cad. No: Maslak/ İstanbul. Sorumlu Öğrenci: Yunus Emre Bayrı GSM: 2017 DAÇKAFest 2017 SPONSOR İletişim: Sorumlu Öğrenci: Yunus Emre Bayrı GSM: 0536 328 42 66 Kaynak Geliştirme Yetkilisi: Özlem Kutlu Telefon no.: 0212 939 28 00/2495 ozlem.kutlu@darussafaka.org dackafest17@darussafaka.net

Detaylı

Global Game Jam (GGJ) IGDA (International Game Developers Association) Eğitim Grubu tarafından yönlendirmesi yapılan, dünyanın çeşitli bölgelerinde

Global Game Jam (GGJ) IGDA (International Game Developers Association) Eğitim Grubu tarafından yönlendirmesi yapılan, dünyanın çeşitli bölgelerinde Global Game Jam (GGJ) IGDA (International Game Developers Association) Eğitim Grubu tarafından yönlendirmesi yapılan, dünyanın çeşitli bölgelerinde 48 saat içinde gerçekleştirilen en büyük açık kaynaklı

Detaylı

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL DİVAN OTEL Gaziantep Aile Hekimleri Derneği miz Gaziantep Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) çalışan birinci basamak aile hekimlerinin karşılaştığı güncel tıbbi ve para medikal konularda bilgilendirilme

Detaylı

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler 18-21 KASIM 2015-İSTANBUL SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ Düzenleyenler Destekleyenler www.turkeyhealth.net a- B- C- D- E- F- G- H- I- J- Ana Sponsorluk Altın Sponsorluk Gümüş Sponsorluk Bronz

Detaylı

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ LÜKS TÜKETİM ZİRVESİ

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ LÜKS TÜKETİM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ LÜKS TÜKETİM ZİRVESİ Sayın Yetkili, Bogăziçi Üniversitesi I ktisadi ve I dari Bilimler Fakültesi olarak, Boğaziçi Üniversitesi Lüks Tüketim Zirvesi ni 28 Ocak 2016

Detaylı

BİZ SİZ HEPİMİZ. Biz: Hakkımızda I Siz: Misyonumuz I Hepimiz: Vizyonumuz

BİZ SİZ HEPİMİZ. Biz: Hakkımızda I Siz: Misyonumuz I Hepimiz: Vizyonumuz www.tugva.org BİZ Türkiye Gençlik Vakfı, merkezi Türkiye, çalışma alanı dünya olan, yenilikçi olmaktan ve icat çıkarmaktan çekinmeyen yeni nesil gençlik vakfı dır. TÜGVA, geleneklerine bağlı kalarak, çağın

Detaylı

FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL. Telefon: 0 (212) Faks: 0 (212) E-posta:

FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL. Telefon: 0 (212) Faks: 0 (212) E-posta: FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL Telefon: 0 (212) 883 10 62 Faks: 0 (212)883 10 62 E-posta: 750885@meb.k12.tr 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı 21 Mart Nevruz Kutlamaları

Detaylı

YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ

YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ 6-7 Aralık 2017 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ 06 07.12.2017 PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına

Detaylı

STRATEJİK PLAN (2010-2014)

STRATEJİK PLAN (2010-2014) STRATEJİK PLAN (2010-2014) Stratejik Öncelik Alanı 1: Araştırma Odaklılık Stratejik 1,1: YDY O ndaki akademisyenleri, sosyal davranışlar ve insan davranışlarını anlama konularındaki araştırmalarında desteklemek.

Detaylı

HERKES İÇİN SPOR VE WELLNESS DERNEĞİ

HERKES İÇİN SPOR VE WELLNESS DERNEĞİ HERKES İÇİN SPOR VE WELLNESS DERNEĞİ II. ULUSLARARASI HERKES İÇİN SPOR VE WELLNESS KONGRESİ II. INTERNATIONAL CONFERENCE ON SPORTS FOR ALL AND WELLNESS 25-28 Nisan 2019, Alanya, Antalya The Lumos Deluxe

Detaylı

Vivez et Parlez Français

Vivez et Parlez Français Vivez et Parlez Français 1993 yılında kurulan HİT Uluslararası Eğitim Yayın ve Dış Ticaret A.Ş Türkiye nin en büyük kuruluşlarını yönetmiş, eğitim konusunda deneyimli yöneticileri, yönetim kurulu üyeleri

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :21. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 23-26 Nisan tarihleri arasında Perissia Otel Kapadokya da gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez Oteli

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ 1. Bilgi Evlerinin Kuruluş amacı; 2014 ve 2015 Eğitim Öğretim yılı Çocukların kendilerini tanımalarını, bilgi ve becerilerini

Detaylı

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI ULUSLARARASI GENÇLİK KAMPI-TÜRKİYE ORTAK DEĞERLER, ORTAK GELECEK VE GENÇ LİDERLER Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Gençlik Çalışmaları Dairesi ULUSLARARASI GENÇLİK KAMPI-TÜRKİYE

Detaylı

30 Mart Maltepe Üniversitesi Kayışdağ YERLEŞKESİ

30 Mart Maltepe Üniversitesi Kayışdağ YERLEŞKESİ 30 Mart 2019 Maltepe Üniversitesi Kayışdağ YERLEŞKESİ Değerli Paydaşımız, Bildiğiniz gibi bir ülkenin rekabet gücü, nitelikli insan kalitesi başta olmak üzere, kültür ve tabiat varlıklarını, yeraltı ve

Detaylı

İtibar Yönetimi Zirvesi

İtibar Yönetimi Zirvesi SPONSORLUK DOSYASI İtibar Yönetimi Zirvesi Sayın Yetkili, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak, 3 Aralık 2015 tarihinde üniversitemizde Kurumsal İletişim ve İtibar Yönetimi

Detaylı

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU Projenin Adı: 2. ULUSLARARASI ANTALYA KUM HEYKEL FESTİVALİ, BEACHPARK 2007 Projenin Teması: 1001 gece masalları Projenin konusu: Dünyada

Detaylı

Gelin, Yarışın; Fikriniz Saklı Kalmasın...

Gelin, Yarışın; Fikriniz Saklı Kalmasın... Gelin, Yarışın; Fikriniz Saklı Kalmasın... 2018 2016 2017 2014 2015 Genç Beyinlerle; Güçlü Projelere, Güçlü Yarınlara... Bilim ve Fikir Festivali gençlerin, ilginç fikirlerini ortaya çıkarmak, değerlendirmek,

Detaylı

HEYBELİADA SU SPORLARI KULÜBÜ SPONSORLUK DOSYASI

HEYBELİADA SU SPORLARI KULÜBÜ SPONSORLUK DOSYASI HEYBELİADA SU SPORLARI KULÜBÜ SPONSORLUK DOSYASI HEYBELİADA SU SPORLARI KULÜBÜ 1984 yılında Heybeliada Değirmenburnu mevkiinde kurulan Heybeliada Su Sporları Kulübü, Türkiye nin önde gelen su sporları

Detaylı

.~ ". EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C.

.~ . EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C. r: ~ c... ~ f ~ ~ \i it " TC Vii '1. GENeLıI( VE ~POR };tl ~AKA"LlG'LP '-?~ T.C. MANAVGAT KAYMAKAMLIGI Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü :....:~.. \J..~ ". EXPO Sayı: 190613431 146 Konu: Gençlik

Detaylı

Etkinlik Bilgi. Sayın Yetkili,

Etkinlik Bilgi. Sayın Yetkili, SPONSORLUK DOSYASI Sayın Yetkili, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak, 13 Ocak 2016 tarihlerinde üniversitemizde İnşaat Ekonomisi Zirvesi ni gerçekleştiriyoruz. Türkiye nin

Detaylı

İstanbul İmam Hatip Liseliler Derneği YÖNERGESİ

İstanbul İmam Hatip Liseliler Derneği YÖNERGESİ AKADEMİ BİRLİĞİ YÖNERGESİ Birinci Bölüm Genel Hükümler Amaç Madde 1 tarafından yürürlüğe konan bu yönergenin amacı, Akademi Birliği nin amacını, görev, yetki ve çalışma alanlarını düzenlemektir. Tanımlar

Detaylı

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLLARI SPONSORLUK TÜRLERİ... 3 PLATİN SPONSORLUK... 3 ALTIN SPONSORLUK... 4 GÜMÜŞ SPONSORLUK...

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLLARI SPONSORLUK TÜRLERİ... 3 PLATİN SPONSORLUK... 3 ALTIN SPONSORLUK... 4 GÜMÜŞ SPONSORLUK... İÇİNDEKİLER GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLLARI SPONSORLUK TÜRLERİ... 3 PLATİN SPONSORLUK... 3 ALTIN SPONSORLUK... 4 GÜMÜŞ SPONSORLUK... 4 BRONZ SPONSORLUK... 5 GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE

Detaylı

GENÇ KARTALLAR HAFTASI 2016 HAKKINDA BİLGİ

GENÇ KARTALLAR HAFTASI 2016 HAKKINDA BİLGİ GENÇ KARTALLAR HAFTASI 2016 HAKKINDA BİLGİ Hava Harp Okulu 2016 yılı Genç Kartallar Haftası nı 9-14 Mayıs 2016 tarihleri arasında kıtaları birleştiren muhteşem şehir İstanbul da icra edilecektir. Bu etkinliğimizde

Detaylı

Değerli İş Dünyası Temsilcileri,

Değerli İş Dünyası Temsilcileri, SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) 2008 yılında kurulmuş olup, kuruluşundan bu yana üye sayısını sürekli artırmış ve faaliyetlerinin

Detaylı

İAFİP İSTANBUL ATATÜRK FEN İŞ PLATFORMU İAFEST 14 SPONSORLUK DOSYASI

İAFİP İSTANBUL ATATÜRK FEN İŞ PLATFORMU İAFEST 14 SPONSORLUK DOSYASI İAFİP İSTANBUL ATATÜRK FEN İŞ PLATFORMU İAFEST 14 SPONSORLUK DOSYASI 1 Birlikte Daha Güçlüyüz! İAFL ortak paydasında bir araya gelerek dayanışma ve yardımlaşma kültürümüzü geliştirmek önceliğimizdir. İş

Detaylı

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi Öğrencilerimize Muhtarın Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi 10. 04. 2014 Perşembe günü Fevzi Çakmak Mah. muhtarı Sn. Mehmet ÜNLÜ okulumuza davet edildi. 4.sınıf öğrencilerine İnsanlar ve Yönetim ünitesi

Detaylı

İSTANBUL MARMARA ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi 11 Nisan 1978 Charter Tarihi 26 Mart 1980

İSTANBUL MARMARA ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi 11 Nisan 1978 Charter Tarihi 26 Mart 1980 ROTARY Tarih:17.02/2014 Pazartesi Sevgili Rotaryen Dostlarımız, Dönemimizin 32 uncu, Kulübümüzün 1743 ıncı Toplantısını 17.02.2014 tarihinde Marmara Yelken Kulübü nde gerçekleştirdik. Guvernör Yardımcımız

Detaylı

SPOR İÇİN BİSİKLET SAĞLIK İÇİN HAREKET PROJESİ

SPOR İÇİN BİSİKLET SAĞLIK İÇİN HAREKET PROJESİ T.C. 19 MAYIS KAYMAKAMLIĞI Atatürk Ortaokulu Müdürlüğü SPOR İÇİN BİSİKLET SAĞLIK İÇİN HAREKET PROJESİ HAZIRLAYAN: 19 MAYIS ATATÜRK ORTAOKULU Hasan KAYA- Okul Müdürü Özgür CİNEL - Beden Eğitimi Öğretmeni

Detaylı

OSNABRÜCK KARDEŞ KENT ELÇİMİZ VE ÇANAKKALE BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT BİRİMİ TEMSİLCİMİZ RESMİ TOPLANTIMIZDA KONUĞUMUZ OLDU

OSNABRÜCK KARDEŞ KENT ELÇİMİZ VE ÇANAKKALE BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT BİRİMİ TEMSİLCİMİZ RESMİ TOPLANTIMIZDA KONUĞUMUZ OLDU OSNABRÜCK KARDEŞ KENT ELÇİMİZ VE ÇANAKKALE BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT BİRİMİ TEMSİLCİMİZ RESMİ TOPLANTIMIZDA KONUĞUMUZ OLDU Osnabrückte bulunan Rotary Kulüplerimiz ile iletişimimizi güçlendirme programı hazırlayan

Detaylı

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar İ İ İ Ğİ İ Ğ ğ ş ğ ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi 1.Eğitim Öğretim Faaliyetleri 2.Sosyal-Kültürel Sportif Faaliyetler 3.Sosyal Okul Proje

Detaylı

ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu

ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu ACM (Association for Computing Machinery) 100.000 i aşkın üyesiyle alanında dünyanın en büyüğü olma özelliğine sahip, eğitsel ve bilimsel bir bilişim topluluğudur. 1947

Detaylı

Mobil Günler Nedir? ----------------------------------------------------------------- 3

Mobil Günler Nedir? ----------------------------------------------------------------- 3 İÇİNDEKİLER Mobil Günler Nedir? ----------------------------------------------------------------- 3 Etkinliği Düzenleyen IEEE Nedir? -------------------------------------------------------------------

Detaylı

KAYSERİ ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ

KAYSERİ ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ KAYSERİ ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ 2018 SPONSORLUK DOSYASI www.altincinarfestivali.org www.altincinarfestivali.com BİZ KİMİZ? 5 yılda 300 e yakın film gösterimi. 30.000 in üzerinde izleyici. 500 e yakın

Detaylı

6.TED Bursa Koleji Forumundaydık(TBUF)

6.TED Bursa Koleji Forumundaydık(TBUF) BİLİM ŞENLİĞİ Bilim meşalesini ellerinden hiç bırakmayan TED Kayseri Koleji Öğrencilerinin bu yıl 13. sü nü gerçekleştirecekleri bilim günlerine katılımlarınızı bekliyoruz. 6.TED Bursa Koleji Forumundaydık(TBUF)

Detaylı

Faaliyet Raporu. 23 Şubat Mart 2017

Faaliyet Raporu. 23 Şubat Mart 2017 Faaliyet Raporu 23 Şubat 2015 04 Mart 2017 İçindekiler Sayfa Sosyal Tesis Re-Organizasyon 3 Ment to Be 5 Sosyal Sorumluluk Projeleri 7 Etkinlikler 9 Spor 22 Faaliyetler 24 Mali Tablolar 27 2 Sosyal Tesisimizin

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi 5 NİSAN 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Nasıl bir İstanbul? Belediyesi, Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde nasıl bir İstanbul düşlüyorsunuz? Peki; düşlerinizin gerçekleşmesini

Detaylı

:::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::

:::::: SPONSORLUK DOSYASI :::::: :::::: SPONSORLUK DOSYASI :::::: ab2018.karabuk.edu.tr İletişim : Yrd.Doç.Dr. Yüksel ÇELİK yukselcelik@karabuk.edu.tr 0532 779 7413 AKADEMİK BİLİŞİM 2018 ORGANİZASYONU HAKKINDA Üniversitelerde bilgi teknolojileri

Detaylı

Kültür Etkinlikleri Haftası

Kültür Etkinlikleri Haftası Kültür Etkinlikleri Haftası Sponsorluk Dosyasi İstanbul Lisesi 24. Kültür Etkinlikleri Haftası 24. Kültür Etkinlikleri Haftası Hakkında Her zaman sahip olduklarını genişletmeyi amaçlayan İstanbul Erkek

Detaylı

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI ORTAOKUL YAPILDI VELİ TOPLANTISI I.Dönem Veli Toplantımız, tüm sınıflardan yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Velilerimiz ilk olarak sınıf öğretmenleriyle ardından branş öğretmenleriyle görüştüler.

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Cumartesi, 03 Ağustos :00 - Son Güncelleme Cumartesi, 03 Ağustos :05

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Cumartesi, 03 Ağustos :00 - Son Güncelleme Cumartesi, 03 Ağustos :05 Ordu Muhtarlar Derneği nin organizasyonu, İl Özel İdaresi nin ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğinde Vali Kenan ÇİFTÇİ, muhtarlarla bir araya geldi. İl Özel İdaresi sosyal tesislerinde düzenlenen iftar

Detaylı

OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

OKULUMUZU ZİYARET ETTİ SABANCI ÜNİVERSİTESİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ Okulumuz üniversite tanıtım çalışmaları kapsamında 15 Ekim 2015 Perşembe günü Sabancı Üniversitesi yetkililerini konuk etti. Üniversite tanıtımında; kampüs,

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C ALTINORDU KAYMAKAMLIĞI ZUVER KAYA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017 2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ALTINORDU-2017 SUNUŞ İddialı okullar öğrenci merkezlidir, zengin akademik

Detaylı

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :22. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 21-24 Nisan tarihleri arasında Liberty Hotels Lykia Fethiye de gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir;

GENEL BİLGİLER. Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; GENEL BİLGİLER Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 10-12 Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; Konaklama: Konaklama Merkez Oteli Crown Plaza Oteli dir. Düzenleyen: Uludağ Üniversitesi

Detaylı

KKTC. Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı. İlköğretim Dairesi Müdürlüğü Öğretim Yılı Akademik Takvimi

KKTC. Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı. İlköğretim Dairesi Müdürlüğü Öğretim Yılı Akademik Takvimi KKTC Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı İlköğretim Dairesi Müdürlüğü 2010-2011 Öğretim Yılı Akademik Takvimi 01.09.2010 Çarşamba Dünya Barış Günü 1 7 Eylül 2010 Çarşamba Salı 2010 yılı Hizmet İçi

Detaylı

18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI. Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme

18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI. Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme TOBB 18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI 30 Nisan 2015 Perşembe - Ankara Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme 12.30-13.30 Öğle Yemeği- Kent Otel (erken

Detaylı

3-) Üniversite içi Spor Faaliyetlerini koordine etmek; (Turnuvalar Sportif Şenlikler Yarışmalar, Maç organizasyonları, Spor Kursları v.

3-) Üniversite içi Spor Faaliyetlerini koordine etmek; (Turnuvalar Sportif Şenlikler Yarışmalar, Maç organizasyonları, Spor Kursları v. ULUSLARARASI ANTALYA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİRİMİ OLARAK ASLİ GÖREVLERİMİZ ; 1-) Hizmet verdiği kesimin beden sağlıklarını korumak ve geliştirmek, onlara disiplinli çalışma alışkanlığı kazandırmak, spora ilgi

Detaylı

BİZ KİMİZ? ODTÜ Atatürkçü Düşünce Topluluğu, Atatürk ü ve ideolojisini daha iyi tanımak ve tanıtmak için 1989 yılında ODTÜ Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulmuş olan bir düşünce topluluğudur. Atatürkçü

Detaylı

TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI

TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI A YURTDIŞI OFİS DESTEĞİ Teknik Müşavirlik Şirketlerinin yurtdışı pazarlarda tutunabilmeleri maksadıyla yurtdışı ülkelerde ofis açmalarının desteklenmesi.

Detaylı

16-19 KASIM 2017 Gloria Golf Otel - ANTALYA

16-19 KASIM 2017 Gloria Golf Otel - ANTALYA 16-19 KASIM 2017 Gloria Golf Otel - ANTALYA Değerli Bilişimciler, Bilişimin kaldıraç etkisinden faydalanarak vatandaşlarımıza daha kaliteli, hızlı, doğru ve güvenli hizmet vermek için çalışan tüm bilişimcilerin

Detaylı

::::::: SPONSORLUK DOSYASI :::::::

::::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::: ::::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::: ab2018.karabuk.edu.tr İletişim : Yrd.Doç.Dr. Yüksel ÇELİK yukselcelik@karabuk.edu.tr 0532 779 7413 AKADEMİK BİLİŞİM 2018 ORGANİZASYONU HAKKINDA Üniversitelerde bilgi

Detaylı