Muhtarlar gününü kutluyorum

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Muhtarlar gününü kutluyorum"

Transkript

1 Kaymakam Gödekmerdan: Muhtarlar gününü kutluyorum Bodrum Kaymakamı 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlama Mesajıdır. MUHTARLAR GÜNÜ Muhtarlarımız ve muhtarlık müessesesinin ihtiyaçları, karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri ile bu müessesenin tarihsel bağlarını koruyarak geleceğe ilişkin vizyonunun belirlenmesine yönelik çalışmaların yürütülmesi amacıyla 19 Ekim gününün Muhtarlar Günü olarak belirlenmesi uygun görülmüştür. Ülkemizde yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlık müessesesi, 1829 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürmektedir. Muhtarlarımız, bir yandan köy ve mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol oynarken, diğer yandan da çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel gereksinimlerinden biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirmektedirler. Devletimizin halkımıza sunduğu hizmetin yerinde ve kaliteli olması için yerel yönetimlerin güçlü olması gerekir. Halktan kopuk, halkın isteklerini, sıkıntılarını bilmeyen, vatandaşların dertleriyle hemhal olmayan bir devletin dünyada söz sahibi olması beklenemez. Bunun bilincinde olan devletimiz, demokrasimizin nüvesini oluşturan muhtarlarımıza hak ettikleri değeri vermektedir. Vatandaşlarımızın oylarıyla seçilen muhtarlarımız, Cumhuriyet tarihimiz boyunca köylerimizin ve mahallerimizin en önemli temsilcisi olmuştur. Vatandaşlarımızın dertlerine, tasalarına; sevinçlerine ve mutluluklarına ortak olan, beklentilerini ve ihtiyaçlarını devletimize iletme noktasında etkin rol oynayan muhtarlarımız, devletle milletin bütünleşmesinin temel harcını oluşturmaktadır.

2 Bu vesileyle, vatandaşlarımız ile devletimiz arasında bir köprü vazifesi görerek, kamu hizmetinin köylerimize ve mahallelerimize hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmasında mühim bir görev üstlenen muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü nü kutluyor, hayırlı ve başarılı görevler diliyorum. TALİHSİZ KAZADA ÖLEN GÖKHAN ULUSOY, 6 KİŞİYE HAYAT VERDİ 24 yaşındaki gencin organları 6 kişiye hayat verdi. Ölen gencin imam abisi organ bağışının din için caiz deyip ailesini ikna etti. Bodrum ilçesinde 16 Ekim Pazar günü trafik kazası geçiren 24 yaşındaki gencin organları 6 kişide hayat bulacak. Ölen gencin imam abisi ise dinen organ vermenin caiz olduğunu ve herkesin organ bağışında bulunmasını istedi. Pazar günü Turgutreis mahallesinden Bodrum istikametine motosikletiyle seyir halinde olan Gökhan Ulusoy a arkasından gelen lüks bir cipin çarpması sonucunda ağır yaralandı. Bodrum Acıbadem hastanesine kaldırılan Ulusoy un beyin ölümünün gerçekleşmesinin ardından ailesi çocuklarının organlarını bağışlama kararı aldı. Ulusoy un Kalp, karaciğer, kornealarını, akciğer ve böbreklerini bağışlanmasının ardından 24 yaşındaki gencin organları 6 kişide hayat buldu. 4 farklı ilden gelen ekip Ulusoy un organlarını yeni bedenlere taşımak için yola koyuldu. Hastane yasa boğuldu Bodrum acıbadem hastanesinin kantininde çalışan Ulusoy çalıştığı hastaneye getirilerek tedavi altına alındı.

3 Ulusoy un hayata geri dönmesi için uzun süre müdahale edilmesine rağmen beyin ölümünün gerçekleşmesiyle hastane çalışanları yasa boğuldu. Hastane doktorları, hemşireleri, çalışanları tarafından çok sevilen Ulusoy için yatan hastalarda üzüntü yaşadı. Hastası olan o soruyu bana soruyordu Hastane önünden bekleyen Ulusoy un Cami imamı abisi Gürsel Ulusoy organ bağışının dinen caiz olduğunu söyleyerek Kardeşimin motosiklet kazası haberini alır almaz Bodrum a geldik. Bugün beyin ölümü gerçekleşti. Bize ve ailemize soruldu organ nakli ile ilgili ne yapacağız diye. Bana bu soru defalarca soruldu başka hastaların yakınları tarafından. Ama bugün artık sıra bizim ailemizde. Organ naklinin hayra vesile olması açısından ve başkalarına da örnek olması açısından organ naklinin de caiz olduğunu bildiğimiz için şartların olgunlaşması durumunda organ naklinin gerçekleşe bileceğini söyledik. Bir insanı kurtaranın b ütün insanlığı kurtarmış gibi ayeti ile hareket ettik. Annemize ve babamıza bu durumu anlatmakta zor olduysa da hamdolsun ailemde bende inançlı insanlar olduğumuz için kardeşimizin organlarını bağışladık. Şu anda tek bir sülaleyken şimdi birçok cana can katıp onların yaşamasına vesile olup onlarla beraber sülalemiz çoğalacak. Ve onların dualarıyla, kardeşimizin yaşayacağına inanıyoruz. O yattığı yerden burada yaptığı hayırlı işten dolayı bizim vesilemizle bu dualardan faydalanacak. İnşallah amel defterine bunun yazılması niyetiyle organlarını bağışlamış olduk dedi

4

5

6

7 Külcü Sokak ın Hattı Yenilendi İçme Suyu MUSKİ Genel Müdürlüğü, Bodrum İlçesi nde bulunan Çarşı Mahallesi Külcü Sokak ta ömrünü tamamlamış ve sürekli arıza çıkaran içme suyu hattını yeniledi.

8 Türkiye nin önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum da su sıkıntısının giderilmesi için Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. İl genelinde içme suyu hat yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam eden MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, son olarak Bodrum ilçesi Çarşı Mahallesi Külcü Sokak ta içme suyu hat yenileme çalışması gerçekleştirdi. MUSKİ Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanlığı 1. Bölge Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Külcü Sokak ın içme suyu hattı ve meskenlere çıkan branşman hatları yenilendi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, Bodrum Belediyesi nin Külcü Sokak taki yeni yol çalışmaları esnasında söküm işlemlerini tamamlamasının ardından MUSKİ Genel Müdürlüğü olarak ömrünü tamamlamış ve sürekli arıza çıkaran içme suyu hattımızı yeniledik. Bodrum ilçemizde yapmış olduğumuz çalışmalarla eskimiş altyapıları yenilemeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın sağlıklı bir altyapı sistemi içerisinde yaşamaları için çalışmalarımız plan ve program dâhilinde devam edecek dedi.

9

10 Ressam İsmet Osmanoğlu na ait ALTMIŞ SEKİZ YIL Ressam İsmet Osmanoğlu na ait ALTMIŞ SEKİZ YIL resim sergisi Milta Bodrum Marina da sulu boya İsmet Osmanoğlu sulu boya resim sergisi ile Milta Bodrum Marina Osmanlı Tersanesi Sanat Galerisi nde 19 Ekim 2016 Cuma günü Saat 18:00 da resim severlerle buluşuyor.

11 Yaşamını Kuzey Ege nin sakin liman kasabası Eski Foça da geçiren sanatçı, resim yapma arzusuyla geçen bir ömrün fırçasından damlayan ve suluboya tekniğiyle hazırlanmış farklı temalardaki yaklaşık 35 eserle resim severlere güçlü ve keyifle gezecekleri sergi hazırladı. ALTMIŞ SEKİZ YIL, sanatçının 2009 ile 2010 yıllarında katıldığı iki karma sergi ve 2013 ile 2014 yılları arasında açtığı iki kişisel sergi sonrasında, sanatçının 3. kişisel sergisidir. Sanatçının eserlerini, Ekim tarihlerini arasında Milta Bodrum Marina Osmanlı Tersanesi nde ziyaret edebilirsiniz.

12 The Bodrum başladı Cup kortejle Era Bodrum Yelken Kulübü nün çatısı altında organize edilen 28. The Bodrum Cup Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta düzenlenen kortej yürüyüşü ve kampana çanının çalınmasıyla başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Belediyesi ve Türkiye Yelken Federasyonu nun destekleriyle düzenlenen, ana sponsorluğunu Palmarina Bodrum un, etap sponsorluklarını ise Nef, Tav Passport ve Technogym in üstlendiği The Bodrum Cup ta bu yıl 28 inci kez yarış heyecanı yaşanıyor. Bodrum un ilk ve tek deniz festivali The Bodrum Cup, Ekim 2016 tarihleri arasında yelken tutkunlarının yine dev mücadelesine sahne olacak. Organizasyonun ilk günü Marina Yacht Kulüp te, The Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal, Yarış Komitesi Başkanı İlker Bayındır, Teknik Komite Başkanı Uğur Ayaz ve

13 hakem Gökhan Ünal tarafından Turkish Airlines ın sponsorluğunda yelkencilere yarış detaylarıyla ilgili brifing verildi. Brifingin ardından Milta Marina önünde toplanan yarışçılar, Karşıyaka Belediyesi Bandosu nun çaldığı marşlar eşliğinde Neyzen Tevfik Caddesi boyunca Belediye Meydanı na kadar kortej yürüyüşü yaptı. Korteje aralarında The Bodrum Cup Onursal Başkanı ve Era Yelken Kulübü Yöneticisi Erman Aras ın da bulunduğu The Bodrum Cup ekibiyle birlikte CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Muğla Büyükşehir Belediyesi Deniz ve Kıyı Tesisleri Şube Müdürü Emre Tümer, Muğla Büyükşehir Belediyesi Deniz ve Kıyı Tesisleri Müdürlüğü Koordinatörü Özer Zoroğlu, Bodrum Liman Başkanı Attila Beyli, Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel, Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Altındağ ve Taner Uslu, Bodrum Belediye Meclis Üyeleri, yarışmacılar, sivil toplum örgütü temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Kortejde her yıl geleneksel olarak tarihin ilk kadın amirali Kraliçe Artemisia nın Bodrum a gelişi canlandırıldı. Artemisia rolünü de hazırlanan sembolik tahta oturan Selda Deliormanlı üstlendi. The Bodrum Cup Yarış Komitesi Başkanı Süleyman Uysal, yarışa katılan tüm yelkencilere başarılar dileyerek; Bu bir hayaldi, sevgili Erman abimizin başlattığı. Biz de Bodrum un gençleri olarak elimizden geleni yapmaya başladık. Bu yıl The Bodrum Cup un yine eski rakamlarını yakalamış bulunuyoruz. Sezonun ve ülkemizin bu üzücü durumuna göre Bodrum Cup un yarın itibarıyla herkese umut olmasını istiyoruz. Yola bunun için çıktık. Çok güzel projelerimiz var, konserlerimiz var. Ben başta belediye başkanımız Mehmet Kocadon olmak üzere destek veren tüm sporlara, tüm kurumlara, çok teşekkür ediyorum ve başta Erman Aras olmak üzere bize güvendiği için burayı dolduran, bize güvenen herkese tekrar teşekkür ediyorum. Hayırlı bir yarışma olmasını diliyorum. dedi.

14 Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise Gerçekten 28 yıllık emeği, bugün burada hep beraber görüyoruz. Bu birlik ve beraberliği, bu kardeşliği, Ege nin güzel rüzgarlarıyla komşu kesime de götüreceğiz. İnanıyorum ki bu sadece bir yelken yarışı değil aynı zamanda festival havasında, Bodrum a ve komşularına büyük ekonomik bir katkıdır. Bu katkıyı sağlayan tüm deniz camiasına ve kara tarafına bir defa daha teşekkür ediyorum. Yarışların hayırlı olmasını diliyorum. şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, The Bodrum Cup Onursal Başkanı Erman Aras, The Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal ile birlikte kampanayı çaldı. Kampana çalınırken yarışmacıların numaralarının olduğu flamalar da göndere çekildi. 28. The Bodrum Cup Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta, yenilenen konseptiyle bu yıl, festival tadındaki çok sayıda etkinliği bünyesinde barındırıyor. Kampana töreninin ardından The Bodrum Cup Onursal Bşkanı Erman Aras ve Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal, Fahri Kaptan 1 teknesinde düzenlenen, yarışın ilk etkinliği olan The Bodrum Cup Art Show kapsamındaki 1. Karma Resim Sergisinin açılışına katıldı. Ali Atmaca, Volkan Coşkun, Doğu Çankaya, Zeynep Çavuş, Musa Köksal, Ahmet Kuşakçı, Emel Şahinkaya, Yavuz Tanyeli, Metin Ünsal ve Serhad Yenen in resimlerinin yer aldığı sergi, organizasyon boyunca ziyaret edilebilecek. Etkinliğin ilk günü ayrıca Prof. Dr. Galip İsen tarafından yapılan söyleşide, Bodrum da bir meçhul denizci anıtı yapılması yönündeki projenin ilk adımları da atıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Bodrum Liman Başkanlığı, Muğla Valiliği, Bodrum Kaymakamlığı, Sahil Güvenlik, Bodrum Ticaret Odası, İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi, Bodrum Denizciler Derneği,

15 TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu ve Bodrum Otelciler Derneği nin de destek verdiği The Bodrum Cup a ayrıca Metro Cash and Carry, Gastronometro, Argo Oil, Allium Villas, Turkish Airlines, Europcar, Halikarnas ve Bluemint gibi firmalar sponsor desteği veriyor.

16

17

18

19

20 CAN İLE MERVE NİN MUTLU GÜNÜ Bodrumlu iş adamı Cengiz- Dilek Keskin çiftinin oğlu Can ile Bursalı eczacı Necip Zuhal Tercan çiftinin kızı Merve muratlarına erdi. İstanbul Marmara Üniversitesinde okudukları dönemden arkadaş olan genç çift, Bodrum Bitez Mahallesinde Ambrosia otelde düzenlenen balo ile dünya evine girdiler. Sekiz yıllık arkadaş olan genç çifti bu mutlu günlerinde akrabaları, arkadaşları yalnız bırakmadı. Yeni evli çift

21 düğüne gelirken yaptıkları muhteşem dansları ile dikkat çekip alkış topladılar.. Davetlilerin geç saatlere kadar eğlendiği düğünde, Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Niyazi Atare, Bodrum Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez, Bodrum Otelciler Derneği Genel Sekreteri Orhan Kavala, Ticaret Odası Meclis Üyesi Zeki Özkeskin da davete katılanlar arasında yer aldılar.

22

23 Survivor Hilmi Cem den salsa şov,: dizide kendimi oynuyorum Survivor yarışmasında 1 inci olduktan sonra hayatı değişen Hilmi Cem in yaptığı salsa dans şovu büyük beğeni topladı.

24 Salsa danslarında başarılı olan Survivor yarışmasının incisi Hilmi Cem yaptığı salsa şov ile büyük beğeni topladı. Muhteşem Yüzyıl dizisi ve Çalı Kuşu dizisinin ardından şimdilerde Bodrum Masalı dizisinde oynayan Hilmi Cem dizi arkadaşlarıyla beraber bir gecede buluştu. Bir gece kulübünde sahneye çıkan Hilmi Cem yaptığı danslarla büyük alkış aldı. KELEBEK KARAKTERİ BENİ YANSITIYOR Sahneye çıkmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hilmi Cem kendi memleketinde dizi çekmenin çok güzel bir şey olduğunu söyledi. Yeni dizede her şeyin yolunda olduğunu açıklayan Hilmi Cem dizide herşey çok güzel gidiyor. Dizi setleri devem ediyor, yoğun bir şekildi. Bütün dizinin Bodrum da çekilmesi çok güzel bir olay. Ben Bodrumluyum burada büyüdüm, Bodrum Lisesinde okudum. Büyüdüğüm şehirde dizi çekiyoruz. Dizide oynadığım karakterde normal kişiliğime yakın bir karakter. Bulunmaz hint kumaşı benim için. OKULA GİDER GİBİYİM Oyunculuğa iyice alıştığını söyleyen Hilmi Cem Bu benim 3 üncü işim. Daha önce çalıkuşu ve muhteşem yüzyılda oynadım. Bodrum Masalı dizsi ise 3 üncü işim oluyor. Benim için bu dizi okul gibi Timuçin Esen, Şevval Sam gibi çok tecrübeli oyuncular var. Okulda gibi hissediyorum kendimi sette. Oyunculuk için daha iyi bir ortam olacağı bir yer yok herhalde. SİNEMAYA YEŞİL IŞIK Gazetecilerin bir sinema filminde oynarmısın sorusuna neden olmasın diyen Hilmi Cem Şu anda bir dizide oynuyorum bu işe konsantre oluyorum. İlle de bir Sinema filmi neden olmasın dedi. Dizi oyuncularına rehberlik yapıyor Oyuncu arkadaşlarına rehberlik yaptığını da açıklayan Hilmi

25 Cem Bodrum konusunda arkadaşlarıma rehberlik yapıyorum. Yönlendirdiğim yerler oluyor, kimsenin bilmediği benim bildiğim güzel yerler oluyor. Çok güzel bir yerler var Bodrum da, oralara götürüyorum arkadaşlarımı. Benim için buralarda çalışmak bir zevk ifadelerini kullandı.

26

27 ZIPKINLA YAKALADI 3,5 KİLO KALAMAR Bodrum da amatör bir balıkçı zıpkın ile 3,5 kilogramlık kalamar tuttu. Kalamarı karaya çıkaran balıkçı gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Akyarlar mevkiinde denize dalan 42 yaşındaki Recep Arslan zıpkınla balık avlamak isterken dev bir kalamar vurdu. Aspat mevkiinde vurduğu kalamarı karaya çıkardığında gözlerine inanamadı. 3,5 kilogramağırlığında olan kalamar 1 metre uzunluğunda olması dikkatlerden kaçmadı. Aslan avladığı en büyük kalamar olduğunu söyleyerek bu bölgelerde bu kadar büyük kalamar çıkmaz. En fazla 1 kilogramağırlığında kalamarlar olur. Ben denize daldığımda aynı büyüklükte 3 tane kalamar vardı. Ben bunu avlarken 2 kalamar ise kaçtı. İlk kez bu kadar büyük bir kalamar görüyorum dedi.

28

29

30 YARGIDA BİRLİK DERNEĞİ YÖNETİMİ BODRUM DA TOPLANDI Yargıda Birlik Derneği (YBD), yurt dışı strateji planına son

31 şeklini vermek ve yeni yeni üyelik başvurularını karara bağlamak için Muğla nın Bodrum İlçesinde bir toplantı düzenledi. FETÖ/PDY Örgütlenmesine karşın oluşturulan Dernek üyesi bugün 6 bin 500 ü aştı. Bodrum un Akyarlar Mahallesi ndeki bir otelde gerçekleştirilen toplantıya, YBD Başkanı İstanbul Çağlayan Adliyesi Başsavcı Vekili Cumali Karakütük, Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Musa Heybet ve derneğin yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yargı Camiasındaki FETÖ/PDY örgütlenmesine karşı farklı dünya görüşlerine sahip hakim ve savcıların bir araya gelerek yaklaşık 2 yıl önce kurduğu YBD, bugün 6 bin 500 den fazla hakim ve savcının üyeliği ile Avrupa da temsilde en güçlü, çoğulcu bir sivil toplum kuruluşu haline geldi. Dernek, yurt ii ve yurt dışında yürüttüğü çalışmalarla yargının yaşadığı güven erozyonunu ortadan kaldırma çabasını sürdürüyor. Toplantıya ev sahipliği yapan Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman yaptığı açıklamada şunları ifade etti: Yeniden ve daima hukukun üstünlüğünü ilke edinen YBD, kuruluş ruhu ve misyonunun önemi, silahlı terör örgütü FETÖ/PDY nin kanlı darbe girişiminde dik duruşla göstermiştir. 15 Temmuz gecesi milletimizin kahraman iradesiyle, YBD üyesi hakim ve savcıların üstün gayretiyle kenetlenerek birlik içinde yoğun çalışmaları, terör örgütünün hedefine ulaşmasını önlemiştir. Aynı zamanda YBD Yönetim Kurulu Üyesi ve dış ilişkiler sorumlusu olan Başsavcı Duman sözlerine şöyle devam etti. Devlet ve millet düşmanlarına karşı YBD üyesi hakim ve savcılar bundan sonrada insan haklarına ve hukuk kurallarına uygun soruşturma ve yargılamalarla gereken cevabı vermeye devam edecektir Misafirlerini en iyi şekilde ağırlayan Duman, meslektaşlarının

32 Bodrum da bulunmasından duyduğunu ifade etti. dolayı büyük mutluluk ve onur Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve Dernek yönetim kurulu üyesi olan Musa Heybet ise birlik ve beraberlik mesajı verdiği açıklamasına şu sözlerle devam etti: Buradan, bütün kamu kurum ve kuruluşlarımıza, siyasi parti temsilcilerimize sesleniyoruz; ülkemizin temel meselelerini, hukukunu ilgilendiren konularda birlik ve beraberlik içerisinde hareket etme, devletimizi güçlü kılma adına çok önemlidir. O nedenle, başta Anayasa değişikliği olmak üzere HSYK seçim sistemi olmak üzere herkesi Türk Hukukunu, Türkiye nin bağımsızlığını ve devletini güçlendirme hususunu ilgilendiren konularda birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeye davet ediyoruz. Zor günler geçirdik. Kanlı bir darbe girişimi yaşadık. Bunun üstesinden birlik ve beraberlik içerisinde geldik. İnşallah, Allah göstermesin diyoruz her şeyden önce ama bundan sonra yaşayacağımız sorunları da bu birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız. Hakim ve savcılarımız, hakim ve savcılarımıza çok teşekkür ediyoruz bu teveccühten dolayı, bu birlik ve beraberliğe sahip çıkmalarından dolayı. Onlara şükranlarımızı sunuyoruz. Toplantı sonrası açıklamada bulunan dernek başkanı Cumali Karakütük, hakim ve savcıların hiçbir olamayacağını belirterek şunları söyledi: odağa bağlı Bir hakim-savcının başka bir odağa bağlı olması düşünülemez. Hele ki darbe girişiminden bulunmuş, hukuka, millet iradesine, demokrasiye yönelmiş şiddet içeren, bir sürü vatandaşımızın, 242 insanımızın ölümüyle, şehit olmasıyla sonuçlanan bir girişime niyetlenmiş, bunu icra etmiş bir yapıya bağlı hissetmesi asla kabul edilemez. Dolayısıyla Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu nun şuana kadar yaptığı tasarruflarda yargıdaki bu ağırlığın alınmasına yönelik olmuştur. Bunu

33 açıklamalarından tasarruflarından gözlemliyoruz ve Yargıda Birlik Derneği olarak bizimde yargı içerisinde bir yapıya, odağa, terör örgütüne bağlı kişilerin bulunmaması gerektiğini düşündüğümüzü ifade etmek istiyorum. Karakütük, yeni atanan hakim ve savcıların tecrübe kazanmaları için hep birlikte el ele hareket etmeleri gerektiğini ifade ederek şöyle konuştu: Bu açığa alma, ihraç işlemleri 16 Temmuz dan itibaren yürümektedir. 3 bin 500 e ulaşmış bir sayı söz konusudur. Kurulumuzun açıklamalarına göre, sırada bekleyen 4 bin hakim savcı adayı vardı. Bunların önemli bir kısmı, Çarşamba günkü kurayı da sayarsak mesleğe kazandırılmış durumda. Yani sayısal olarak o eksikliğin bir zafiyet yaratmadığını ifade, yaratmayacağını ifade etmek isterim. Bu arkadaşlarımızın mesleğe uyumları, deneyim kazanmaları, beklenen hakimlik ve savcılık ödevlerini yerine getirmeleri kolektif bir çalışmanın sonucunda başarılacaktır. Bu kurumsal olarak bireylere değil, bireyler olduğu kadar hepimize düşen bir görevdir ve biz bu konuda üzerimize düşeni yapacağız. 15 Temmuz gecesi demokrasinin rafa kaldırılmak istendiği belirten Karakütük, sözlerine şöyle devam etti: Türk demokrasisi, 15 Temmuz da rafa kaldırılmak istendi. Bu aynı zamanda demokrasinin de ihlali amacı taşımaktaydı. Devlet organlarını bertaraf edecek bir darbenin hukuku da askıya alacağını söylemek hiç de yanlış olmaz. Dolayısıyla hukuka inanan, demokrasiye inanan herkesin bu darbenin karşısında olması gerektiğini düşünüyorum. Aslında bu, söylemesi gerekli olmayan bir doğrudur. Herkesin bu tavır içerisinde olmasını biz bekleriz. Öyle olması gerektiğini düşünürüz. Karakütük, son olarak FETÖ elebaşının iade süreci ile ilgili ise şöyle konuştu: Hukuki açıdan baktığımız zaman, ortada o kişinin yargılanması konusunda iadesini gerekli kılan sebeplerin varlığı mevcuttur,

34 söz konusudur.

35 DİNO CUP YARIŞLARI RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU Bodrum da 5. kez düzenlenen Dino Cup ta renkli görüntüler ortaya çıktı yaş arası çocukların kullandığı optimist yarış teknelerinde babalar ve anneler yarıştı çocuklar hakem oldu. Bodrumspor Yelken Kulübü tarafından bu yıl 5.kez düzenlenen Dino Cup ta babalar kıyasıya rekabet etti. Optimist sınıfında spor yapan çocuklarının denizde nelerle mücadele ettiklerini anlamaları için büyüklerin yarıştığı eğlenceli yarışa bu yıl 40 kişi katıldı. 10 arlı gruplar halinde yarışan Dinolar, uzunluğu yaklaşık 2, genişliği ise yaklaşık 1 metre olan teknelere binmekte bir hayli zorlandılar. Kimi eşinin kimi ise oğlunun yardımıyla yarış teknesine binen yarışmacılar bu seferde rüzgar azlığının azizliğine uğradılar. Yarışmacıların yakınları kıyıdan merakla onları takip etti.

36 İçmeler Koyu önünde hazırlanan parkurda kıyasıya mücadele eden yarışmacılardan bazıları finiş noktasına yaklaştıkları sırada battılar. Spor ve eğlencenin bir arada yaşadığı yarışlara aralarında İsveç, Hollanda, İskoçya ve İngiltere den de yaş arasındaki büyükler katıldı. Yarışlar hakkında açıklamada bulunan Antrenörü Volkan Acale şunları söyledi: Bodrumspor Yelken Her yıl düzenlediğimiz Dino Cup, bu sene 5. si. Yaklaşık 40 sporcu ile beraber Dino Cup ı düzenliyoruz. Amacı, büyükleri yarıştırmak, çocukların annelerini babalarını yarıştırmak, onların teknede ve denizde ne hissettiğini daha yakında algılamalarını sağlamak aynı zamanda onları eğlendirmek. Yarışa katılan veliler keyifli bir gün geçirmenin tadını yaşadı.

37

The Bodrum Cup kortejle başladı

The Bodrum Cup kortejle başladı The Bodrum Cup kortejle başladı Era Bodrum Yelken Kulübü nün çatısı altında organize edilen 28. The Bodrum Cup Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta düzenlenen kortej yürüyüşü ve kampana çanının çalınmasıyla

Detaylı

Kocaeli Birlik Spor dan Umut Kaya Bodrumspor da

Kocaeli Birlik Spor dan Umut Kaya Bodrumspor da Kocaeli Birlik Spor dan Umut Kaya Bodrumspor da 2017-2018 Sezonunda Spor Toto 2. Lig de mücadele edecek olan Bodrum Belediyesi Bodrumspor Umut Kaya ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Yeni sezon hazırlıklarına

Detaylı

TALİHSİZ KAZADA ÖLEN GÖKHAN ULUSOY, 6 KİŞİYE HAYAT VERDİ

TALİHSİZ KAZADA ÖLEN GÖKHAN ULUSOY, 6 KİŞİYE HAYAT VERDİ TALİHSİZ KAZADA ÖLEN GÖKHAN ULUSOY, 6 KİŞİYE HAYAT VERDİ 24 yaşındaki gencin organları 6 kişiye hayat verdi. Ölen gencin imam abisi organ bağışının din için caiz deyip ailesini ikna etti. Bodrum ilçesinde

Detaylı

Bodrum Cup sessiz yürüyüş ile başladı

Bodrum Cup sessiz yürüyüş ile başladı Bodrum Cup sessiz yürüyüş ile başladı c 27. The Bodrum Cup Yelken Yarışları sessiz yürüyüş ve yarış kampanasının çalması ile başladı. Bodrum Marinası önünde toplanan yelkenciler, konukları, Muğla Büyükşehir

Detaylı

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi 27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi Palmarina Bodrum, Bodrum Belediyesi, TAV, Technogym ve TÜRSAB ana sponsorluğunda; Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Deniz Ticaret

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yaptığı 1 milyon liralık araç yatırımı kapsamında 10 adet damperli

Detaylı

The Bodrum Cup kortejle başladı

The Bodrum Cup kortejle başladı The Bodrum başladı Cup kortejle Era Bodrum Yelken Kulübü nün çatısı altında organize edilen 28. The Bodrum Cup Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta düzenlenen kortej yürüyüşü ve kampana çanının çalınmasıyla

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

ordumuhtarlarderneği tarafından yazıldı Pazartesi, 03 Kasım :00 - Son Güncelleme Perşembe, 06 Kasım :10

ordumuhtarlarderneği tarafından yazıldı Pazartesi, 03 Kasım :00 - Son Güncelleme Perşembe, 06 Kasım :10 Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu, Başiskele'de ''Uluslararası Yerel Yönetimlerde Muhtarlığın Yeri ve Önemi'' çalıştayı düzenledi. Başiskele Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Türkiye'nin

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. TESK Otelde gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 124 okulda 6 bin ilkokul birinci sınıf öğrencisine çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Başkan Mahçiçek, Çocuklar,

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

Bodrum Deniz Filmleri Festivali

Bodrum Deniz Filmleri Festivali Bodrum Deniz Filmleri Festivali Bodrum da, Türkiye nin ilk deniz temalı festivali olduğu belirtilen Bodrum Deniz Filmleri Festivali başladı. Cinemarine Bodrum da 11 filmin ücretsiz gösterildiği festivalin

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

MİNİK YELKENCİLERİN SERTİFİKA HEYECANI

MİNİK YELKENCİLERİN SERTİFİKA HEYECANI MİNİK YELKENCİLERİN SERTİFİKA HEYECANI Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi tarafından her yaz düzenlenen yelken kurslarının bu seneki birinci dönemi tamamlandı. İçmeler mevkiinde bulunan B.B. Bodrumspor

Detaylı

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OSMED, BODRUM DA SEKTÖRÜ BULUŞTURDU Merkezi Antalya da bulunan Otel Satın Alma Müdürleri ve Eğitimi Derneği (OSMED), Bodrum da sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

Detaylı

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ 9 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen seçimler ile Bodrum Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı seçilen Hasan Kablı, Aytekin Çanakcı dan

Detaylı

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi, Bodrum Ticarete Odası ve Bodrum Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

ZIPKINLA 3,5 KİLO KALAMAR YAKALADI

ZIPKINLA 3,5 KİLO KALAMAR YAKALADI ZIPKINLA 3,5 KİLO KALAMAR YAKALADI Bodrum da amatör bir balıkçı zıpkın ile 3,5 kilogramlık kalamar tuttu. Kalamarı karaya çıkaran balıkçı gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Akyarlar mevkiinde

Detaylı

ÇOCUK KORUMA KORUYUCU TEDBİRLER KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI

ÇOCUK KORUMA KORUYUCU TEDBİRLER KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI ÇOCUK KORUMA KORUYUCU TEDBİRLER KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI KOORDİNATÖR KURULUŞ : Başbakanlığın 20.04.1963 tarih ve DPT Müst.nıın 3031-3-63/1972, Sayılı Genelgeleri. 18.10.2008 gün ve 27028 Sayılı Resmi

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE 10-16 ZAM Milas Belediyesi ile DİSK arasında devam eden toplu iş sözleşmesi sonuçlandı. Buna göre işçilere yüzde 10 ila 16 arasında zam verildi. Milas Belediyesi ile

Detaylı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katıldığı Hollanda Utrecht Turizm Fuarı nda, Bodrum standında yapılan çekiliş ile 9 talihliye

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum muhtarlarıyla buluştu. Bitez deki Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında

Detaylı

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ Bodrum Belediyesi Bodrumspor yelken takımı Türkiye Laser 4.7 Takım Şampiyonası nda 3. oldu. Türkiye Yelken Federasyonu ve Türk Yelken Vakfı tarafından 28-30 Ekim tarihlerinde

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13 Divan Başkanlığını Belediye Meclis Üyesi Yusuf Uzunlar,Başkan Yardımcılığını, Fatsa Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Özgen,Katip Üyeliklerini,Perşembe Muhtarlar Dernek Başkanı Namık Canik ve Korgan muhtarlar

Detaylı

Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı

Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı Coğrafyamızın huzura ve barışa olan ihtiyacının yoğun bir şekilde hissedildiği şu günlerde Kurban Bayramı vesilesiyle tüm insanlığa barış diliyorum. Geleceğe

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU

ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU BJK YAZ SPOR OKULU ERSAN RESORT&SPA İŞBİRLİĞİYLE ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU Bodrum Kartalları Bjk Yaz Spor Okulu ERSAN Resort&Spa işbirliğiyle yaz spor okulu faaliyetlerine

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu Ocak 05, 2017-4:11:00 Başbakan Binali Yıldırım, Keçiören Belediyesi önünde düzenlenen metro açılış töreninde yaptığı konuşmada, nüfusu

Detaylı

BODRUM DA ENDURO HEYECANI BAŞLADI

BODRUM DA ENDURO HEYECANI BAŞLADI BODRUM DA BAŞLADI ENDURO HEYECANI Bodrum da, Türkiye Enduro Şampiyonası nın Dünya süpersport şampiyonu Kenan Sofuoğlu nun adı verilen 6 ncı ve son ayak yarışları magazin startı ile başladı. TMF (Türkiye

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

HALK PLAJINDA KOYUN YÜZDÜRDÜ

HALK PLAJINDA KOYUN YÜZDÜRDÜ HALK PLAJINDA KOYUN YÜZDÜRDÜ Türkücü Aydın Aydın Halk plajında kurbanlık koyunları denizde yüzdürdü. Türkücü Aydın Aydın, turizm incisi Bodrum da kurbanlık koyunlarla beraber önce lüks yata binip, daha

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE Bodrum da sağlık çalışanları iş bıraktı. Bodrum Devlet Hastanesi önünde buluşan sağlık meslek örgütü temsilcileri, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, emeklilik hakları

Detaylı

ZEYYAT MANDALİNCİ OKULU ÖĞRENCİSİ

ZEYYAT MANDALİNCİ OKULU ÖĞRENCİSİ ZEYYAT MANDALİNCİ OKULU ÖĞRENCİSİ 9 YAŞINDAKİ BEREN, PAPATYA KIZ ADLI HİKAYE KİTABINI ÇIKARTTI Bodrum da ilköğretim öğrencisi 9 yaşındaki Beren Korkmaz, kitap yazdı. Turgutreis Mahallesi ndeki Zeyyat Mandalinci

Detaylı

Rol Kapmak İçin Yarıştılar

Rol Kapmak İçin Yarıştılar Rol Kapmak İçin Yarıştılar TRT nin yapımcılığını üstlendiği ve 10 gün boyunca Bodrum da çekilecek olan dizi için oyuncu seçmelerine başlandı. Bodrum Merkez de Köşem Pub Cafe de yapılan oyuncu başvurusuna

Detaylı

VODAFONE RED VE HTC SPONSORLUĞUNDA FAMOUS CUP TA ŞAMPİYON BELLİ OLDU

VODAFONE RED VE HTC SPONSORLUĞUNDA FAMOUS CUP TA ŞAMPİYON BELLİ OLDU VODAFONE RED VE HTC SPONSORLUĞUNDA FAMOUS CUP TA ŞAMPİYON BELLİ OLDU Bodrum Marina Yat Kulübü tarafından, Vodafone Red ve HTC sponsorluğunda düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları, 21-22 Haziran

Detaylı

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU Bodrum da, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Türkiye Su jeti ve Flyboard Şampiyonası nın 1 inci ayak yarışları ödül töreni ile sona

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 03.11.2012 Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Belediyesi'nde belgesel film gösterimleri tüm hızıyla devam ediyor. Levent Kültür Merkezi'nde sinema gösterimleri için de Salkım

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-16. Syf Yayın Tarihi :06.12.2013 Sayfası :10.Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :7. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-11. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

Benimle Evlenir misin?

Benimle Evlenir misin? Benimle Evlenir misin? Bodrum sokakları ilginç bir evlenme teklifine daha sahne oldu. Bodrumlu genç kaptan Ali Özbaylan 9 yıl önce tanıştığı kız arkadaşı Tuba Cihat a, Milta Marina da bulunan bir kafede

Detaylı

BODRUM DA ADLİ YIL AÇILIŞINDA TERÖR LANETLENDİ

BODRUM DA ADLİ YIL AÇILIŞINDA TERÖR LANETLENDİ BODRUM DA ADLİ YIL AÇILIŞINDA TERÖR LANETLENDİ Bodrum Adliyesi 2015-2016 adli yılına törenle başladı. Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman, yeni adli dönemde, terör olayları lanetledi. Duman ayrıca,

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI Bodrum daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin müdürlüğün projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçe

Detaylı

Bodrum dan Adriyatik e yelkenli ile 4 kadın

Bodrum dan Adriyatik e yelkenli ile 4 kadın Bodrum dan Adriyatik e yelkenli ile 4 kadın Yelken sporuna gönül vermiş 4 kadın yelkenci 70 gün sürecek seyahatlerine başlamadan önce Bodrum Belediyesini ziyaret etti. Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı

Detaylı

Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı

Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı Ünlü Türk denizcisi Turgut Reis, 449. ölüm yıl dönümünde Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle anıldı. Atatürk Meydanı nda düzenlenen

Detaylı

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi SOSYAL ETKİNLİKLER 134 Geneksel Bahar Pikniği 27 Mayıs 2012 Şubemizin Geleneksel Pikniği 27 Mayıs Pazar Günü Sapanca`da gerçekleştirildi. Beraber yapılan kahvaltı ile başlayan pikniğe üyelerimiz aileleriyle

Detaylı

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN Bodrum un beyaz perdedeki gülen yüzü İdil Dizdar, fotoğrafçılık ve oyunculuk kariyerine bir de yönetmenlik ekledi. Bodrum un yakından tanıdığı oyuncu, yönetmen ve fotoğraf

Detaylı

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Kocaeli nin ardından 11. durağı olarak Zonguldak a ulaştı. Uğur Mumcu Kavşağında bulunan TIR, Zonguldaklı vatandaşlar ile buluşuyor. Bodrum

Detaylı

İkinci Yeni akım Ustası Şair İlhan Berk Anıldı

İkinci Yeni akım Ustası Şair İlhan Berk Anıldı İkinci Yeni akım Ustası Şair İlhan Berk Anıldı Türk şiirinde İkinci Yeni akımın usta şairi İlhan Berk, aramızdan ayrılışının 6.yılında Bodrum da ailesi ve sevenlerinin katıldığı sergide anıldı. Bodrum

Detaylı

BODRUMUN GİRİŞİMCİ KADINLARI YÜZDE 90 BAŞARILI

BODRUMUN GİRİŞİMCİ KADINLARI YÜZDE 90 BAŞARILI BODRUMUN GİRİŞİMCİ KADINLARI YÜZDE 90 BAŞARILI BODTO da gerçekleştirilen ve 50 saat süren eğitimlerde, kadın girişimcilerin, işletmelerinin sürdürülebilirliği için ihtiyaç duyduğu bilgi birikimini ve vizyonu

Detaylı

SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI

SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI Konacık Beldesi sanayi bölgesinde yaklaşık 7 ay önce yapımına başlanan Sariye-Saffet Çebi Cami ibadete açıldı. Bodrum İlçe Müftü Vekili Dursun Boz un kıldırdığı öğlen namazı

Detaylı

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2012 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yenice Belde Belediye Başkanı Ali Kuru yu makamında ziyaret

Detaylı

OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ.

OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ. OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ. Osmaniye de yaşayan Kahramanmaraş lılar tarafından kurulan Osmaniye Kahramanmaraşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği nin

Detaylı

Benimle Evlenir misin?

Benimle Evlenir misin? Benimle Evlenir misin? Bodrum sokakları ilginç bir evlenme teklifine daha sahne oldu. Bodrumlu genç kaptan Ali Özbaylan 9 yıl önce tanıştığı kız arkadaşı Tuba Cihat a, Milta Marina da bulunan bir kafede

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

Ekrem İMAMOĞLU Belediye Başkanı

Ekrem İMAMOĞLU Belediye Başkanı MEDYA SPONSORU Dostlarım, Tüm Dünyaya yaymak istediğimiz bir enerji, anlatmak istediğimiz bir mesaj var. Bu; barışın, sevginin, kardeşliğin ve birliğin mesajı. Tüm insanlık için niyetimiz çok net. Barış

Detaylı

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün 1928 yılında Ankara

Detaylı

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Karate Milli takımında yer alan, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü sporcusu Dünya Şampiyonu Kayra Sezgin ve Antrenörü Fatih Uzunlulu, Bodrum Belediye Başkan

Detaylı

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Kocadon ve CHP ye Demir, CHP ye katılan vatandaşlara rozet taktı CHP li Başkan Kocadon: Barışa en yakın parti CHP dir CHP li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP

Detaylı

OTELCİLER, BOOKING.COM UN HİZMETİNİN DURDURULMASINA TEPKİ GÖSTERDİ

OTELCİLER, BOOKING.COM UN HİZMETİNİN DURDURULMASINA TEPKİ GÖSTERDİ OTELCİLER, BOOKING.COM UN HİZMETİNİN DURDURULMASINA TEPKİ GÖSTERDİ Bodrum daki turizmciler booking.com un durdurulması karşısında isyan etti. Toplantı yapan turizmciler Tursab ın turizme ihanet ettiğini

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

MUHTARLAR KONFEDERASYONU GENEL BAŞKANI GAZİANTEP'TE VE KİLİS'TE. hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Cuma, 18 Ocak :16 -

MUHTARLAR KONFEDERASYONU GENEL BAŞKANI GAZİANTEP'TE VE KİLİS'TE. hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Cuma, 18 Ocak :16 - Suriye den gelen sığınmacıların oluşturmuş olduğu Kilis teki konteynır kentte yapılan Muhtarlık seçimlerine katılan Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz Muhtarlığın ne kadar önemli olduğunu,

Detaylı

BEŞPARMAK DAĞLARI ŞENLENDİ

BEŞPARMAK DAĞLARI ŞENLENDİ BEŞPARMAK DAĞLARI ŞENLENDİ Söke İlçesi ne bağlı Karakaya Köyü ndeki Göktepe kaya sığınağında 8000 yıl önce çizilen kaya resmindeki ilkbahar şenliklerinden yola çıkılarak, EKODOSD- KARAKAYA MUHTARLIĞI işbirliğiyle

Detaylı

Fransa ya Yelken Açtı

Fransa ya Yelken Açtı Fransa ya Yelken Açtı 2005 Yılında Fransa ya yerleşerek aldığı eğitimlerin ardından 2011 yılında 6,5 metrelik yatıyla Dünya nın önemli açık deniz yelkencilik yarışmalarından biri olan Mini Transat a katılan

Detaylı

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/mesleki-egitim-tanitim-ve-isbirligi-protokolu-balikesir- 1685591/ Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü Meslek lisesi Organize Sanayi Bölgesi ile İl Milli

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Denize en çok MAVİ yakışır sloganıyla Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen ve Bodrum Belediyesi Dalış Ekibinin çalışmalarıyla gerçekleştirilen Bodrum Deniz Dibi

Detaylı

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ 4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ Siyah Beyaz Gündem BodrumART ın dört senedir Ekim-Kasım aylarında geleneksel haline getirdiği SANAT Merkezi n de düzenleniyor. GÜNLERİ Trafo Hakan Aykan Sanat Daha önce ressam

Detaylı

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK OLDU KOCADON: HALKIN İSTEMEDİĞİ PROJE, BODRUM DA OLMAZ BODRUM BELEDİYE BAŞKANI KOCADON, RES KONUSUNDAKİ TAVRINI KOYDU: MÜCADELEYE DEVAM KOCADON, ŞİRKETİN BELEDİYE BİZİ BAĞLAMAZ

Detaylı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de 22.11.2017-22:35 Son Güncelleme: 22.11.2017-22:35 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, 2019 a giden yolda dava uğruna daha fazla mücadele edeceğiz

Detaylı

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Kasım 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçesi CHP Belediye Başkanı aday adaylarının

Detaylı

4. Habib-i Neccar Hz. Anma Etkinlikleri

4. Habib-i Neccar Hz. Anma Etkinlikleri 4. Habib-i Neccar Hz. Anma Etkinlikleri Habib-i Neccar Hz. Çeşit li Et kinliklerle Anıldı Hatay Valiliği, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Üniversitemiz tarafından 26-28 Mayıs tarihleri arasında

Detaylı

GÜL-AY Basın-Meslek İlkelerine Uyar. Yazı ve ilanlar imza sahiplerine aittir. Köşe yazılarına ücret ödenmez. Makalelerinden kendileri sorumludur.

GÜL-AY Basın-Meslek İlkelerine Uyar. Yazı ve ilanlar imza sahiplerine aittir. Köşe yazılarına ücret ödenmez. Makalelerinden kendileri sorumludur. 06 EKİM 2014 REKLAM HABERLER Gül-Ay - Sayfa 3 06 EKİM 2014 Gül-Ay - Sayfa 5 HABERLER Erdemli de üzüm festivali yapıldı Erdemli'ye bağlı Üzümlü köyünde Üzüm festivali yapıldı. Erdemli Belediyesi tarafından

Detaylı