ONTAŞ YAPI MİMARLIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. : 1/1 / İSTANBUL GSM:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ONTAŞ YAPI MİMARLIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. : 1/1 / İSTANBUL GSM:"

Transkript

1 ONTAŞ YAPI MİMARLIk Adres : Cevizli Mah. Saraylar Cad. Bafra Sok. No: 1/1 Kartal / İSTANBUL info@ontasyapimimarlik.com Tel: GSM:

2 ONTAŞ YAPI MİMARLIK TEKS. VE TUR. SAN. LTD.ŞTİ ONTAŞ YAPI MİMARLIK 1998 den günümüze kadar doğruluk, dürüstlük ve istikrar politikalarını gözeterek yapmış olduğu başarılı çalışmalarla inşaat sektöründe gelişmekte olan bir firmadır. ONTAŞ YAPI özellikle konut ve ticari yaşam alanları konusunda uzmanlaşmış firmalardan biri olmuştur. Firmamız kurulduğu günden bu yana inşaat ince kaba sıva, makineli sıva, alçı, alçıpan, şap imalatı, mantolama, dış cephe, çatı işlemleri, izolasyon, membran, otopark, boya ve çizgileri gibi alanında uzmanlık isteyen çalışmalar için sonsuz özverisini günümüz teknolojisiyle birleştirerek mükemmel bir alt yapı oluşturmuştur. ONTAŞ YAPI inandığı değerler ve çizdiği hedefler doğrultusunda bugüne kadar ürettiği sayısız projede %100 başarıya ulaşmanın haklı gururuyla ve özgüveniyle bundan sonra gerçekleştireceği bütün projeleri de başarıyla tamamlayacak olmanın güvencesini vermektedir. VİZYONUMUZ Güven: Üretim ve teslim sürecinde tüm taahhütleri harfiyen yerine getirerek müşterilerimize samimi, güvenilir, profesyonel hizmet sunmak. İşbirliği içinde olduğumuz müşteriye, çalışana, tedarikçiye dürüst ve saygılı davranmak. Kalite: Her ONTAŞ YAPI inşaat projesi, farklı beklentilere üstün kaliteyle, cevap verebilecek niteliktedir. Çalışmalarımızda mühendislik ve yönetim bilimlerindeki en son teknoloji kullanılarak daima yüksek kalite sağlanmaktadır. ONTAŞ YAPI standartları uluslararası kabul görmüş prosedürlere dayanmaktadır. Mükemmellik: ONTAŞ YAPI bilir ki; sektörün yapıtaşlarından biri olmak, en ince ayrıntılardan yola çıkarak en mükemmeli hedeflemekle gerçekleşir. Sıfır hata politikası ONTAŞ YAPI için hem bir hedef hem de bir başarıdır. Bu esasla tamamlanan ve devam eden projelerdeki her mühendislik detayı sürekli sorgulanır, yeniden incelenir ve daha iyi, daha etkin sonuçlar için çözümler geliştirir. MİSYONUMUZ: inşaat sektöründe yüklenici olarak faaliyet gösteren ONTAŞ YAPI nın misyonu ofislerinde, şantiyelerinde ve ilgili tesislerinde insani değerleri ön planda tutarak doğanın ve çevreninde her daim korunması gerekliliğini göz ardı etmeden yapımını üstlendiğimiz projeleri hayata geçirebilmektedir. Bu anlamda gerçekleştirmiş tüm çalışmalarımız gerçekleştireceklerimizin teminatıdır. Maksimum müşteri memnuniyeti ilkesiyle müşteri ile aramızda kalıcı dostluklara dönüşen ilişkiler yaratmak en büyük değerimizdir.

3 BAYİLİKLERİMİZ POLİSAN FİLLİ BOYA SERANİT FAVORİ BOYA ENTEGRE JOTUN BOYA FIRAT BORU

4 MARDAV DYO BOYA YEYKİM ÇBS BOYA KARBOSAN ATLAS ZIMPARA DEKOR

5 BİZLERİ DAHA İYİ TANIMANIZA YARDIMCI OLMASI VE YAPIMINI ÜSTLENDİĞİMİZ PROJELER HAKKINDA DAHA DETAYLI BİLGİ SAHİBİ OLMANIZI SAĞLAMAK ADINA GELİN BİRLİKTE YAPIMI TAMAMLANMIŞ VE YAPIM AŞAMASINDA OLAN PROJELERİMİZE BİRLİKTE GÖZ ATALIM.

6 OTEL PROJELERİMİZ

7 THE OTEL PRİKİPOS Büyük Ada da bulunan otel projemizin mimari projeleme dekor ahşap ve tasarım anahtar teslim iş yapılmıştır.

8 COSTANTİN OTEL SİRKECİ 2015 Sirkeci 'de bulunan otel projesinin ince işler imalatının, saten alçı, boya, seramik, şap, dış cephe mobilya tesisat elektrik cam işleri uygulamalarının tamamında aktif olarak görev aldık. Referanslarımız: Yuk. Mimar: Mustafa Hüsnü GÜNEŞ Gsm:

9 CVK PARK OTEL m2 alan üzerinde bulunan projede ince imalat kısmında aktif olarak görev aldık. Üstlenilen işler: makinalı çimento esaslı sıva ve seramik işleri, çimento esaslı macun ve boya.

10 GALATA OTEL BEYOĞLU 2015 Galata kulesinin yanında bulunan otel projemizin mimari projeleme dekor, ahşap ve tasarım işleri anahtar teslim olarak yapılmıştır. OTEL SAHİBİ ömer Bey:

11 WYNDHAM İSTANBUL PETEK OTEL 2011 Güneşli'de hayata geçirilen projenin iç ince işler imalatının bir çok bölümünde, otopark uygulamalarının tamamında aktif olarak görev aldık. Referanslarımız: Kılıçbey İnşaat Turizm A.Ş.Mimar Muharrem CENGİZHAN Gsm:

12 HASTANE PROJELERİMİZ

13 MEDİCAL PARK HASTAHANELER GRUBU 2008 BAHÇELİEVLER MEDİCAL PARK VE GÖZTEPE MEDİCAL PARK HASTAHANELERİ 2008 Yılında çalışmaya başlamış olup mimari ve uygulama olarak çalışmamızı tamamlamış bulunmaktayız.

14 CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİ 2011 KEMİK VE İLİK NAKİL BÖLÜMÜ 2011 Ahşap işleri, seramik işleri,satel alçı+boya işleri, şap, jakuzili camlar, havalandırma ve klima elektrik sıhhi tesisat ve benzeri işler anahtar teslim olarak firmamız tarafından yapılmıştır.

15 MEMORİAL SAĞLIK GRUBU 2007 OKMEYDANI MEMORİAL HASTANESİ 2007 Yılında çalışmaya başlamış olup mimari ve uygulama olarak çalışmalarımızı tamamlamış bulunmaktayız.

16 ÜNİVERSİTE PROJELERİ

17 ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ ACIBADEM ÜNÜVERSİTESİ KEREM AYDINLAR KAMPUSU İÇERENKÖY İçerenköy de 41 bin metrekare alan üzerine hayata geçirilen projenin iç ince işler imalatının şap, seramik, kaba sıva işleri tarafımızdan yapılmıştır. Referanslarımız: ÖMER BULUT

18 HALİÇ ÜNİVERSİTESİ MECİDİYEKÖY 2012 HALİÇ ÜNÜVERSİTESİ BAKIM VE ONARIM İŞİ m2 alan üzerinde bulunan proje ihale üsülü ile alınmış olup zamanından önce teslim edilmiştir. Projede, elektrik ve sıhhi tesisat işleri, alçıpan havalandırma klima işleri ve saten alçı+boya işleri yapılmıştır.

19 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2011 Davutpasa da 41 bin metrekare alan üzerine hayata geçirilen projenin iç ince işler imalatının şap, seramik kaba sıva, makinalı alçı, saten alçı, boya, dışcephe, arasıva, montalama işleri tarafımızdan yapılmıştır. Referanslarımız:Proje Müdürü Cuneyt TAN

20 TOPLU KONUT PROJELERİ

21 BAHÇELER APARTMANI DEMİRBİLEK GRUP 2014 Kadıkoy 'de feneryolu mahallesinde hayata geçirilen projenin ince işler imalatı, makinalı alçı, saten alçı, boya, seramik, şap, dış cephe uygulamalarının tamamında aktif olarak görev alıp çalışmalarımızı tamamlamış bulunmaktayız. Referanslarımız: DEMİRBİLEK- GRUP A.Ş. Yük. Mimar: Emre AKÇAKAYA Gsm:

22 BEYAZ REZİDANS Topkapı - Cevizlibağ'da 35,000 bin metrekare alan üzerine hayata geçirilen projenin iç ince işler ve otopark boya ve çizgileri imalatının birçok bölümünde aktif olarak görev aldık. Referanslarımız:Proje Müdürü Coşkun DOĞRU

23 MİRA REZİDANS MİRA REZİDANS TOPKAPI 2009 Topkapı - Cevizlibağ'da 35 bin metrekare alan üzerine hayata geçirilen projenin iç ve dış ince işler imalatının birçok kısmında aktif olarak görev aldık. Referanslarımız:Mimar Coşkun DOĞRU İnşaat Müh. Kemal ŞEVKETOĞLU

24 BEYAZ İNŞAAT/ TARABYA KONAKLARI-2011 Tarabya'da 12 bin 500 metrekare alan üzerine hayata geçirilen projenin iç ve dış ince işler imalatlarının,otopark boya ve çizgi uygulamalarının birçok kısmında aktif olarak görev aldık.

25 MİLTEN ARNAVUTKÖY VİLLARI 2011 Arnavutköy'de 34 bin metrekare alan üzerine hayata geçirilen projenin iç ve dış ince işler imalatının birçok kısmında aktif olarak görev aldık.

26 REAL İSTANBUL-2009 Zeytinburnu'nda 41 bin metrekare alan üzerine hayata geçirilen projenin iç ince işler imalatının birçok kısmında aktif olarak görev aldık. Referanslarımız:Proje Müdürü Turan SEVİNÇ

27 BELEDİYE VE KAMU PROJELERİMİZ

28 BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYE BİNASI-2015 Büyükçekmece'de devam eden 1000 odalı projenin iç ince işler imalatının Şap, otopark, alçıpan, seramik, zemin epoksi, saten alçı boya uygulamalarının tamamı tarafımızdan yapılmıştır. Referanslarımız: HİSAR YAPI A.Ş. Mimar Umut bey Tel :

29 BAĞCILAR GÖZTEPE SPOR KOMPLEKSİ 2015 Bağcılar da bulunan kapalı bayan-erkek 2 yüzme havuzlu projenin iç ince işler imalatının şap, otopark, alçıpan, seramik, zemin epoksi, saten alçı boya uygulamalarının tamamı tarafımızdan yapılmıştır. Referanslarımız: Mimar Mehmet Şahin:

30 TÜRKKIZILAYI LAMİA GÜVENER KAN MERKEZİ Yılında çalışmaya başlamış olup mimari ve uygulama olarak hala çalışmaya devam etmekteyiz. Üstlenilen işler: Elektrik ve elektronik işleri, havalandırma ve klima, sıhhi tesisat, alçıpan, mermer, ahşap ve mobilya işleri, fotosel kapılar, jaluzili camlar, PVC, şap, seramik, saten alçı+boya ve benzeri işler anahtar teslim olarak yapılmıştır. Referanslarımız: Hakan cancan:

31 TÜRK KIZILAYI ZEYNEP KAMİL KAN BAĞIŞ MERKEZİ Yılında çalışmaya başlamış olup mimari ve uygulama olarak çalışmamızı tamamlamış bulunmaktayız. Referanslarımız: Hakan cancan:

32 FABRİKA VE ÖZEL PROJELER

33 CAN ERDEM OFİS PRODECSEN HAUSE Caner ERDEM OFİS 2014 Etilerde bulunan yarışma programları ve Show TV genel yayın yönetmeni Caner ERDEM ofis projemizin mimari projeleme dekor ahşap ve tasarım işleri anahtar teslim yapılmıştır

34 KAYALAR ÇELİK FABRİKASI 2015 Buyukçekmece de 41 bin metrekare alan üzerine hayata geçirilen projenin ytong duvar, karasıva, makinalı alçı, saten alçı, boya, seramik, izolasyon, şap, metal asma tavan, alçıpan, vb. butun ince iş kalemleri tarafımızdan yapılmıştır.

35 MALTEPE CARFAORSA 2013 Maltepe de 61 bin metrekare alan üzerine hayata geçirilen projenin, karasıva, saten alçı, boy, otopark sıva ve boya iş kalemleri tarafımızdan yapılmıştır.

36 BİOTEKNİK PERKOTEK A.Ş PERKOTEK Teknoloji 2014 PERKOTEK Teknoloji, Basın ekspres yolu paralelinde 2 dönüm alan üzerine 3 bodrum + 10 kat+ 1 çatı katı toplam 14 kattan oluşan plaza projesinde sıva, şap, karasıva, seramik, alçıpan, metal asma tavan, otopark boyaları tarafımızdan yapılmıştır m2 kapalı alana sahip olan PERKOTEK Plaza inşaatını grup şirketi olan PERKOTEK İNŞAAT yapmaktadır. 100 adet kapalı otopark alanı bulunan projede ultimate akıllı bina teknolojisi kullanılmaktadır.

37 SIEMENS KARTAL-GEBZE FABRİKALARI 2014 Kartal ve Gebze de 41 bin metrekare alan üzerine yer alan projenin seramik ve saten alçı boya iş kalemleri tarafımızdan yapılmıştır.

38 THE TAKSİM CAFE 2014 Taksim istiklal caddesinde bulunan cafe projemizin mimari projeleme dekor ahşap ve tasarım anahtar teslim iş yapılmıştır.

39 TAMAŞ VOLSWAGEN OTOMOTİV SATIŞ MERKEZİ-2015 Bakırköy de 5000 bin metrekare alan üzerine hayata geçirilen projenin ince işler imalatının alçıpan, saten alçı+ boya, seramik, dışcephe boyaları tarafımızdan yapılmıştır. Referanslarımız: Proje Müdürü EMEL HANIM

40 KENDİ PROJELERİMİZ

41 ONTAŞ YAPI MİMARLIK ONTAŞ APT Kartal cevizli mahlesinde kat karşılığı almış olduğumuz 1.200m2 12 dairelik projenin mimari çizimleri, üç boyutlu görseller, kaba işler imalatı ve ince işler imalatı tarafımızdan yürütülmüştür. Bina büyük bir özveri ile çalışılarak sözleşme günüden önce teslim edilmiştir.

42 ONTAŞ YAPI MİMARLIK ONTAŞ APT Kartal da kat karşılığı almış olduğumuz 12 daire 1100m2 projenin mimari çizimleri, üç boyutlu görseller kaba işler imalatı ve ince işler imalatı tarafımızdan yürütülmüştür. Bina büyük bir özveri ile çalışılarak sözleşme günüden önce teslim edilmiştir.,

43 ONTAŞ YAPI MİMARLIK ONTAŞ APT Kartal Orhantepe mahallesinde kat karşılığı almış olduğumuz 12 daire 1150m2 projesini mimarmiri çizimlere uygun oalarak tamamlanmış bulunmaktayız.

44 ONTAŞ YAPI MİMARLIK ONTAŞ APT Kartal Orhanlı mahallesinde kat karşılığı almış olduğumuz 18 daire 3 dükkan 2200m2 olarak tasarlanmış projemizi hayata geçirmiş bulunmaktayız.

45 ONTAŞ YAPI MARKETİMİZ Kartal saraylar caddesinde bulunan yapı marketimiz POLİSAN, FİLLİ BOYA, DYO, FAVORİ, JOTUN, ABS, KNAUF, ENTEGRE, SARANİT VB. markalar ile perekende ve toptan satışımız mevcuttur. Pojelerimizi kullandığımız malzemeler yapı marketimizden temin edilerek hem zaman kaybının oluşması önlenmekte hem de hızlı bir tedarik imkanı sağlamamıza yardımcı olmaktadır.

46 İŞ BİTİRMELERİMİZ

47

48

49

50 BAŞARI BELGELERİMİZ

51

52

53 REFERANSLARIMIZ

54 Adres : Cevizli Mah. Saraylar Cad. Bafra Sok. No: 1/1 Kartal / İSTANBUL info@ontasyapimimarlik.com Tel: GSM:

YAPILARINIZDA PROFESYONEL ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

YAPILARINIZDA PROFESYONEL ÇÖZÜM ORTAĞINIZ YAPILARINIZDA PROFESYONEL ÇÖZÜM ORTAĞINIZ MİLİM İNŞAAT MÜHENDİSLİK TİC LTD ŞTİ FİRMAMIZ 2012 YILINDA İSTANBUL DA KURULMUŞTUR.MİLİM YAPI ALÇI SIVA -BOYA- ASMA TAVAN - DIŞ CEPHE ISI YALITIMI-KARTONPİYER-SU

Detaylı

İnşaat Taahhüt Sanayi Ltd. Şti. BESA İNŞAAT KATALOG 2013. www.besainsaat.net

İnşaat Taahhüt Sanayi Ltd. Şti. BESA İNŞAAT KATALOG 2013. www.besainsaat.net İnşaat Taahhüt Sanayi Ltd. Şti. BESA İNŞAAT KATALOG 2013 www.besainsaat.net İnşaat Taahhüt Sanayi Ltd. Şti. İÇİNDEKİLER 1- Besa İnşaat Hakkında 2- Hizmetlerimiz 3- Yapılan işler 4- Biten Projeler 7- Devam

Detaylı

CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ.

CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ. CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ. TANITIM DOSYASI ŞİRKET PROFİLİ FAALİYET ALANLARI ÇALIŞILAN FİRMALAR TAMAMLANAN İŞLER C E R R A H İ N Ş A A T ŞİRKET PROFİLİ Cerrah İnşaat İletişim Gıda San. Tic. Ltd. Sti. Şener

Detaylı

Lima Teknik Yapı İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti, inşaat sektöründe faaliyet gösteren inşaat

Lima Teknik Yapı İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti, inşaat sektöründe faaliyet gösteren inşaat Lima Teknik Yapı İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti, inşaat sektöründe faaliyet gösteren inşaat taahhüt firmasıdır. Genel müdürümüz Mehmet C.Seyhan, 1979 yılında Trabzon da dünyaya geldi. Yıldız Teknik Üniveristesi

Detaylı

AKFAZİNŞAAT TANITIM DOSYASI

AKFAZİNŞAAT TANITIM DOSYASI AKFAZİNŞAAT TANITIM DOSYASI 2015 AKFAZ İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İLETİŞİM BİLGİLERİ Şekerciler Sok. Önçağ Apt No:1 D:4 Mecidiyeköy Şişli İstanbul +90 212 217 84 84 +90 532 675 32 15 info@akfaz.com

Detaylı

BELLO DEKOR. Tasarımlar cam ile hayat buluyor

BELLO DEKOR. Tasarımlar cam ile hayat buluyor BELLO DEKOR Tasarımlar cam ile hayat buluyor HAKKIMIZDA 2000 yılında seramik, cam, çimento, demir-çelik, enerji gibi birbirinden farklı sektörlerin yoğun olarak talep e ği makine ve malzemeler konusunda

Detaylı

100 m² m² Yapıların Anahtar Teslim Mimari, İnşaat Mühendislik, Dekorasyon ve Taahhüt Hizmetleri

100 m² m² Yapıların Anahtar Teslim Mimari, İnşaat Mühendislik, Dekorasyon ve Taahhüt Hizmetleri 100 m² - 1.000.000 m² Yapıların Anahtar Teslim Mimari, İnşaat Mühendislik, Dekorasyon ve Taahhüt Hizmetleri Hotel, Hastane, Üniversite, AVM, Villa, Cafe, Restaurant, Fabrika, Okul, İş Merkezi, Ofis, Residence,

Detaylı

www.turkozinsaat.com.tr

www.turkozinsaat.com.tr www.turkozinsaat.com.tr Yenikent in Yeni Gözdesi... Türköz İnşaat tarafından hayata geçirilen Yıldırım Sitesi; Toplamda. mž arsa üzerine kurulu,.00 mž yeşil alan ve.00 mž açık otoparkdan oluşmaktadır.

Detaylı

Hakkımızda. Vizyonumuz

Hakkımızda. Vizyonumuz YAPI VE İNŞAAT 1 Hakkımızda CONSTRIUM Yapı İnşaat, yapım-uygulama, mühendislik, mimari, malzeme tedarik, inşaat servisleri veren firmadır. Anahtar teslim Üst yapı-alt yapı uygulamaları ve paket proje çizimleri

Detaylı

BAŞARIYI TASARLIYOR, YAPILARI GELECEĞE TAŞIYORUZ

BAŞARIYI TASARLIYOR, YAPILARI GELECEĞE TAŞIYORUZ BAŞARIYI TASARLIYOR, YAPILARI GELECEĞE TAŞIYORUZ Hakkımızda; Genova İnşaat; Projenin tasarlanmasından anahtar teslimine kadar olan her aşamada, Müşteri Memnuniyeti nin ön planda tutulduğu, Uygulamada Mükemmellik

Detaylı

DAİMA ÖZENLE www.triaenerji.com info@triaenerji.com Tel: 0216 3541409 Fax: 0216 3541410

DAİMA ÖZENLE www.triaenerji.com info@triaenerji.com Tel: 0216 3541409 Fax: 0216 3541410 DAİMA ÖZENLE www.triaenerji.com info@triaenerji.com TRİA ENERJİ 1992 DEN BERİ FAALİYETLERİNİ SÜRDÜREN DİNAMİK BİR MÜHENDİSLİK ŞİRKETİDİR. VİZYONUMUZ Müşterilerimize verdiğimiz danışmanlık ve taahhüt işlerinde

Detaylı

Hakkımızda. Biz... VİZYON MİSYON KALİTE POLİTİKAMIZ YÖNETİM TAAHHÜDÜMÜZ

Hakkımızda. Biz... VİZYON MİSYON KALİTE POLİTİKAMIZ YÖNETİM TAAHHÜDÜMÜZ Hakkımızda Biz... RESUL Gayrimenkul İnşaat, 1996 yılında kaba ve ince inşaat yapmak amacıyla kurulmuştur. 1996 dan bu yana inşaat taahhüt işleri yapan ve genellikle ana üretici inşaat firmalarıyla çalışan

Detaylı

ONAY A.Ş DURUKENT DURUKENT

ONAY A.Ş DURUKENT DURUKENT DURUKENT insan odaklı tasarım... Niğde nin en güzel bölgelerinde markalı lüks konut projeleri gerçekleştiren ONAY A.Ş., yeni bir proje DURUKENT i sizlere sunmanın kıvancını yaşıyor. Yaptığımız her iş

Detaylı

İLETİŞİM BİLGİLERİ Esentepe Mah. Erkılıç Cad. Yasa Kule No:6/1 D:39 Kartal İstanbul T:

İLETİŞİM BİLGİLERİ Esentepe Mah. Erkılıç Cad. Yasa Kule No:6/1 D:39 Kartal İstanbul T: TANITIM DOSYASI 2017 AKFAZ İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İLETİŞİM BİLGİLERİ Esentepe Mah. Erkılıç Cad. Yasa Kule No:6/1 D:39 Kartal İstanbul T: +90 216 374 95 00 info@akfaz.com Ali ÖNER (İnş. Müh.)

Detaylı

İçindekiler. 1/ Önsöz. 2/ Firma Profili. Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 9-10-11. 3/ Referanslar. 4/ İletişim Bilgileri

İçindekiler. 1/ Önsöz. 2/ Firma Profili. Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 9-10-11. 3/ Referanslar. 4/ İletişim Bilgileri bertekinsaat.com İçindekiler 1/ Önsöz 2 2/ Firma Profili Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 3/ Referanslar 4/ İletişim Bilgileri 9-10-11 12 bertekinsaat.com 1 Önsöz Firmamız uluslararası

Detaylı

keşfetmeye hazır mısın?

keşfetmeye hazır mısın? keşfetmeye hazır mısın? Kazım Dirik Mah. 372/16 Sokak No6 Bornova - İZMİR Tel 0232 339 25 55-56 Faks 0232 339 25 57 www.mevaport.com info@mevaport.com w w w. m e v a p o r t. c o m Tarihçemiz Üç kardeşin

Detaylı

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02 Yapı Sanayi A.Ş. construction VISIONARY industry DOC: VKN-0000-SU-001 / 31.5.2015 / R02 Hedefimiz, yapılarda; mühendislik, satın alma, lojistik, altyapı ve üstyapı hizmetlerini; iş güvenliğini en üst seviyede

Detaylı

Hakkımızda Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt

Hakkımızda Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Hakkımızda İnşaat alanında çalışmak üzere sektörün önde gelen firmaları arasında olma hedefiyle faaliyetlerimize 1976 yılında başladık. Kuruluşumuzdan bu yana geçen uzun sürede, gerek kurduğumuz ekip,

Detaylı

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir.

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir. FİRMA TANITIM Kuruluşundan itibaren doğru işi zamanında teslim etme anlayışı başarı odaklı yaklaşımıyla sektörün yetkin şirketlerinden biri haline gelmiştir. Şirket politikası gereği yalnız inşaat sektöründe

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

Referans projeler 1/15. Toplu konut projeleri 1 ASLANDAĞ AHŞAP A.Ş. FİRMA PROJE ADI. 550 lüks konut MİKTAR. İstanbul Maslak & 2014 YER - YIL

Referans projeler 1/15. Toplu konut projeleri 1 ASLANDAĞ AHŞAP A.Ş. FİRMA PROJE ADI. 550 lüks konut MİKTAR. İstanbul Maslak & 2014 YER - YIL Referans projeler 1/15 Toplu konut projeleri 1 550 lüks konut İstanbul Maslak & 2014 Ahşap kapı & Vestiyerler 160 lüks konut İstanbul Şişli & 2014 Ahşap kapı & Süpürgelikler 146 lüks konut İstanbul Kemerburgaz

Detaylı

Bina Yönetim Sistemleri

Bina Yönetim Sistemleri Bina Yönetim Sistemleri Bizler, Bina Yönetim Sistemi gereksinimlerinizde size çözüm sunacak olan uzman ekibiz. Bina Yönetim Sistemleri nde; anahtar teslimi çözümler, ekipman tedariği, proje geliştirme

Detaylı

ÇİÇEK APARTMANI. Zümrüt Çıkmazı Sokak No:8 Caddebostan

ÇİÇEK APARTMANI. Zümrüt Çıkmazı Sokak No:8 Caddebostan ÇİÇEK APARTMANI Zümrüt Çıkmazı Sokak No:8 Caddebostan Bu RESİM de Hayatın Renkleri Bir Arada Sabah yürüyüşü yeşillikler içindeki Göztepe Parkında, Bir ertesi sabah 15 km lik bisiklet turu Caddebostan sahil

Detaylı

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU 3 MUTLULUK DOLU Bilim Kent Meşe Evleri aileniz ve sevdiklerinizle birlikte güvenli ve mutlu, hayattan soyutlanmadan huzur içerisinde sürdürebileceğiniz bir yaşamın kapılarını aralıyor. 5 HUZURLU Bilim

Detaylı

geleceği inşaa ediyoruz

geleceği inşaa ediyoruz geleceği inşaa ediyoruz geleceğin güvenli yapıları ERTAN YAPI ile yükseliyor.. HAKKIMIZDA Ertan Yapı; geçmişinden aldığı deneyim ve elde ettiği bilgi birikimlerini inşaat sektörüne hizmet etmek amacıyla

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

güven veren sıcaklık www.asmadencilikinsaat.com

güven veren sıcaklık www.asmadencilikinsaat.com güven veren sıcaklık YERLİ VE UZMAN EKİP neden as İNŞAAT? SÖZLEŞMELİ İ L G A R A N T İ KURUMSAL YAPI K Ö K L Ü F İ R M A İŞ GÜVENLİĞİ As İnşaat, deneyimli personeli ve üstün özelliklere sahip uygulayıcısı

Detaylı

Y e n i k e n t.

Y e n i k e n t. Y e n i k e n t www.turkozinsaat.com.tr www.turkozinsaat.com.tr Yenikent in Yeni Gözdesi... Türköz İnşaat tarafından hayata geçirilen Yıldırım Park; Toplamda. mž arsa üzerine kurulu,.00 mž yeşil alan ve.00

Detaylı

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ HAKKIMIZDA NESKA YAPI, işinde uzman teknik kadrosuyla fonksiyonel,

Detaylı

Sayın Leyla Hanım, Özgün Gıda San.Tic.Ltd.Şti KABA İŞLER

Sayın Leyla Hanım, Özgün Gıda San.Tic.Ltd.Şti KABA İŞLER Sayın Leyla Hanım, İnşaatı devam etmekte olan Trabzon Marin City Projesi nde 2. parsel de bulunan B blok etabıyla ilgili güncel ilerleme raporunu bilgilerinize rica ederiz. Özgün Gıda San.Tic.Ltd.Şti KABA

Detaylı

YAŞAM BURADA BAŞLIYOR...

YAŞAM BURADA BAŞLIYOR... YAŞAM BURADA BAŞLIYOR... GÜVENLİ YAŞAM BİZİMLE BAŞLIYOR BURGÜVEN İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 2007 yılında Bursa da kurulmuştur. Büyük projelere imza atarak kurumsal kimliğine oluşturmuştur. MUTLU EDECEK

Detaylı

G L O B A L L O F T. www.globalinsaat.com.tr

G L O B A L L O F T. www.globalinsaat.com.tr G L O B A L L O F T GLOBAL LOFT Şehirde kendini gösteren yeni mimari arayışların en son temsilcisi olan projemiz şehir merkezinde 8000m2 inşaat alanına sahiptir. Tek katlı ve dubleks dairelerin bulunduğu

Detaylı

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN 0 532 608 64 08 0 532 317 12 49 AYDIN IN YEPYENİ YAŞAM PROJESİ: GREEN PARK AYDIN 1 2 ZEYKO İNŞAAT ZEYKO İNŞAAT GÜVENCESİYLE ZEYKO İNŞAAT TAN AYDIN A ARTI DEĞER KAZANDIRACAK

Detaylı

TANITIM DOSYASI

TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 2016 www.ikoninsaat.net d HAKKIMIZDA İKON İNŞAAT, 2016 da inşaat sektöründe faaliyetlerine başlamıştır. Kurucusu Barış Demir in yurtiçi ve yurtdışında edindiği bilgi ve deneyimleri temel

Detaylı

Color Apart. İster Yatırım İster Hayalini Yaşa...

Color Apart. İster Yatırım İster Hayalini Yaşa... Color Apart İster Yatırım İster Hayalini Yaşa... Bölgedeki En BüyükÖğrenci Kompleksi 130 öğrencili - 64 Apart Colar apart projesi İsmail hakkı yılmaz ltd Şti. ve HD mimarlık şirketlerinin ortaklığı ile

Detaylı

GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR.

GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR. GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR. HAKKIMIZDA TERAZİ YAPI; geçmişinden aldığı deneyim ve elde ettiği bilgi birikimlerini inşaat sektörüne hizmet etmek

Detaylı

www.turkozinsaat.com.tr 2 Projede kullanılan görseller ve yazılı bilgiler tanıtım amaçlıdır. Türköz İnşaat malzeme ve tasarımda değişikliğe gitme hakkını saklı tutar. Petkim Park ta yaşam devam ediyor...

Detaylı

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ.

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. TANITIM KATALOĞU - 2015 - TAAHHÜT İŞLERİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ facebook/yükseliş İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Tel : 0216-553 - 11-61 twitter.com/yukselisinsaat

Detaylı

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W.

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. w w w. a s s a m u h e n d i s l i k. c o m Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. 0262 331 87 00 0532 772 87 01 info@assamuhendislik.com KURUMSAL

Detaylı

İnşaat Gıda Turizm www.5egrup.com

İnşaat Gıda Turizm www.5egrup.com İnşaat Gıda Turizm www.5egrup.com 5E GRUP A.Ş Hakkımızda ; Geçmişimiz 1992 yılında inşaat dekorasyon çalışmaları ile başlayıp, 1996 yılında ilk aile firmasını kurarak hayallerine ilk adımı atmaktı. Yaptığımız

Detaylı

Barınaklar da yeni bir hayata açın kapınızı...

Barınaklar da yeni bir hayata açın kapınızı... Barınaklar da yeni bir hayata açın kapınızı... Vizyon ve Misyonumuz Düşlediğiniz hayata ulaşın VİZYONUMUZ; İnşaat sektöründe, konusunda iş deneyim ve karlılık açısından önde gelen firmalar arasında yer

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

Yeni Mah. Yüksek Harman Cad. Aros 9 Apt. Altı Mezitli / Mersin Tel: 0324 357 0 33 zkorkmaz@yapitekgrup.com www.yapitekgrup.com

Yeni Mah. Yüksek Harman Cad. Aros 9 Apt. Altı Mezitli / Mersin Tel: 0324 357 0 33 zkorkmaz@yapitekgrup.com www.yapitekgrup.com Yeni Mah. Yüksek Harman Cad. Aros 9 Apt. Altı Mezitli / Mersin Tel: 0324 357 0 33 zkorkmaz@yapitekgrup.com www.yapitekgrup.com REFERANSLAR AKIN İNŞAAT AKIŞ PLAZA AROS İNŞAAT GÜNDOĞAR DEMİR GÜNDOĞAR (MAJESTIC

Detaylı

TANITIM KATALOĞU 2017

TANITIM KATALOĞU 2017 TANITIM KATALOĞU 2017 Yenişehir Mh. Sümbül Sok.No:6 Sweet Life Cent.A Bl.D:59 KURTKÖY-PENDİK / İSTANBUL Tel:0216 6840764 e-mail:info@hasinsaat.com web:www..hasproje.com HAS PROJE TAAHHÜT İNŞAAT VE TİCARET

Detaylı

Zorlu İnşaat Güvencesiyle... Yaylal

Zorlu İnşaat Güvencesiyle... Yaylal Zorlu İnşaat Güvencesiyle... TARİHÇE Bugün Zorlu Grup olarak adından söz ettiren firmamız, babamız Duran ZORLU tarafından 1977 yılında kurulan Zorlu Cam Ticaret olarak 20 metrekarelik bir dükkanda ticari

Detaylı

AYNA İNŞAAT TAAHHÜT TURİZM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. AYNA

AYNA İNŞAAT TAAHHÜT TURİZM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. AYNA AYNA İNŞAAT TAAHHÜT TURİZM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. www.aynainsaat.com.tr İÇİNDEKİLER KURULMA HİKAYEMİZ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ DEĞERLERİMİZ KALİTE ANLAYIŞIMIZ FALİYET ALANLARIMIZ UYGULAMA ALANLARIMIZ DEVAM

Detaylı

QUASAR MEKANİK TESİSAT PROJE DANIŞ. TİC. LTD ŞTİ. Kocasinan Merkz Mah. Şehit zaim Fırat Sok. no11/16 Bahçelievler-istanbul

QUASAR MEKANİK TESİSAT PROJE DANIŞ. TİC. LTD ŞTİ. Kocasinan Merkz Mah. Şehit zaim Fırat Sok. no11/16 Bahçelievler-istanbul QUASAR MEKANİK TESİSAT PROJE DANIŞ. TİC. LTD ŞTİ. Kocasinan Merkz Mah. Şehit zaim Fırat Sok. no11/16 Bahçelievler-istanbul +90 212 657 26 18 ŞİRKETİMİZİN HEDEFLERİ; KUASAR MEKANİK ŞİRKETİMİZİN KALİTE POLİTİKASI;

Detaylı

YurtbaY Şİrketler Grubu.Ş.

YurtbaY Şİrketler Grubu.Ş. Yurtbay Şİrketler Grubu.Ş. Mutluluğa Mutluluğa açılan kapı YURTBAY ŞİRKETLER GRUBU Süreklİ ve sürdürülebilir büyümesini tescilleyen, Türkİye nin 507. büyük sanayi kuruluşu. Yurtbay Yapı A.Ş., Yurtbay Şirketler

Detaylı

FİRMA TANITIM DOSYASI

FİRMA TANITIM DOSYASI FİRMA TANITIM DOSYASI ÇELİKÇİ İNŞAAT Taahhüt Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. Kurucu ortaklarının kendi ihtisas alanlarında deneyimlerle kazanılmış olan bilgi birikimini daima yeni teknolojilerle hayata geçirebilmek

Detaylı

İÇERİK 1. HAKKIMIZDA 2. GRUP ŞİRKETLERİ 3. FAALİYET ALANLARI 4. ÇÖZÜM ORTAKLARI. Bir Dünya Enerji

İÇERİK 1. HAKKIMIZDA 2. GRUP ŞİRKETLERİ 3. FAALİYET ALANLARI 4. ÇÖZÜM ORTAKLARI. Bir Dünya Enerji İÇERİK Bir Dünya Enerji 1. HAKKIMIZDA 1.1. VİZYON & MİSYON 1.2. KALİTE POLİTİKASI - ÇEVRE VE TOPLUM 2. GRUP ŞİRKETLERİ 3. FAALİYET ALANLARI 3.1. ÜRETİM 3.2. PROJE GELİŞTİRME - KURULUM 3.3. AR-GE 4. ÇÖZÜM

Detaylı

w w w. a s i l i n s. c o m

w w w. a s i l i n s. c o m www.asilins.com Asil inşaat, ağamobilya kuruluşudur. Hakkımızda Firmamız 35 yıllık tecrübesi ve günümüz çağdaş mimarisi ile birleştirerek, mimarinin en güzel örneklerini birçok yapının altına adını yazdırmayı

Detaylı

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ PREFABRİK YAPILAR PEYZAJ VE ÇEVRE DÜZENLEME CEPHE KAPLAMA ZEMİN DÖŞEME VE YER KAPLAMA ÇATI KAPLAMA İZOLASYON VE YALITIM DEKORASYON İŞLERİ EMLAK MÜŞAVİRLĞİ 0312 5661166 0544 Turgut

Detaylı

hayallerinizi inşaa ediyoruz

hayallerinizi inşaa ediyoruz hayallerinizi inşaa ediyoruz İstanbul hiç bu kadar yakın olmamıştı. İstanbul da çalışıp Bursa da yaşayabilirsiniz. Canınız boğazda kahvaltımı yapmak istiyor, 75 dk. sonra ordasınız. Yeni adresiniz; tarihi

Detaylı

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Güven Verir, Yapılar Kurar, Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Hakkımızda Polatsan, Mekanik Tesisat Taahhüt konusunda uzmanlığını geliştiren Türkiye'nin gelişen Endüstriyel mekanik sektöründe bugüne

Detaylı

TARİHÇE Zorlu Cam Ticaret dürüstlük ve güven kaliteyi 40 a yakın araç ve iş makinesi parkı ve uzman kadrosu metreküp hazır beton üretimi

TARİHÇE Zorlu Cam Ticaret dürüstlük ve güven kaliteyi 40 a yakın araç ve iş makinesi parkı ve uzman kadrosu metreküp hazır beton üretimi TARİHÇE Bugün Zorlu Grup olarak adından söz ettiren firmamız, babamız Duran ZORLU tarafından 1977 yılında kurulan Zorlu Cam Ticaret olarak 20 metrekarelik bir dükkanda ticari faaliyetine başlamış ve 1990

Detaylı

FİRMA TANITIM DOSYASI

FİRMA TANITIM DOSYASI FİRMA TANITIM DOSYASI YBA İNŞAAT TURİZM TAAHHÜT GIDA EMLAK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Kurucu ortaklarının kendi ihtisas alanlarında deneyimlerle kazanılmış olan bilgi birikimini daima yeni teknolojilerle hayata

Detaylı

ÖZKON YAPI İNŞAAT MAKİNA ASANSÖR VE DOĞALGAZ SİSTEMLERİ SAN.

ÖZKON YAPI İNŞAAT MAKİNA ASANSÖR VE DOĞALGAZ SİSTEMLERİ SAN. KİŞİSEL BİLGİLER ADI SAYADI : İSMAİL ATASEVEN BÖLÜMÜ : İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ E-POSTA : ismailataseven5388@gmail.com CEP TELEFONU : 0536 262 1733 UYRUK : TÜRKİYE CUMHURİYETİ DOĞUM YERİ VE TARİHİ : RİZE /

Detaylı

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi Çünkü Hayatın Merkezi NEREDEYİZ? Beyaz Rezidans 2, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından Topkapı daki yaşam merkezini genişletiyor.

Detaylı

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. Levent Güzeltepe etabında her açıdan huzurlu, her tarafı ayrıcalıklarla dolu

Detaylı

HAKKIMIZDA. Hakkımızda

HAKKIMIZDA. Hakkımızda Hakkımızda İki inşaat mühendisi tarafından kurulan İDAKON YAPI uzun yıllar özel sektörde kazandıkları tecrübeyi bir araya getirerek şahıs ve firmalara daha profesyonel müteahhitlik hizmetleri sunmayı amaçlamaktadır.

Detaylı

Bakırköy İncirli Caddesi cafe restoran vb çok amaçlı bahçeli 800m2 İstanbul / Bakırköy

Bakırköy İncirli Caddesi cafe restoran vb çok amaçlı bahçeli 800m2 İstanbul / Bakırköy Bakırköy İncirli Caddesi cafe restoran vb çok amaçlı bahçeli 800m2 Dükkan İstanbul / Bakırköy Kiralık - Mağaza 100,000 TL 1,600 m2 İstanbul / Bakırköy Oda / Bölme : 2 Açık Alan (m²) : 1000 Kapalı alan

Detaylı

AKSOYLAR APARTMANI. Erenköy Mah. Hacı Hakkı Bey Sokak No:9

AKSOYLAR APARTMANI. Erenköy Mah. Hacı Hakkı Bey Sokak No:9 AKSOYLAR APARTMANI Erenköy Mah. Hacı Hakkı Bey Sokak No:9 Bu RESİM de Hayatın Renkleri Bir Arada Günün herhangi bir saatinde Bağdat Caddesi'nin en hareketli ortamına Divan Pastanesinin hemen yanından girebilme

Detaylı

ŞAHİN GROUP İNŞAAT YAPI HAFRİYAT GAYRİMENKUL ARACILIK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ. İnşaat Yapı Hafriyat Gayrimenkul

ŞAHİN GROUP İNŞAAT YAPI HAFRİYAT GAYRİMENKUL ARACILIK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ. İnşaat Yapı Hafriyat Gayrimenkul ŞAHİN GROUP İNŞAAT YAPI HAFRİYAT GAYRİMENKUL ARACILIK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ İnşaat Yapı Hafriyat Gayrimenkul HAKKIMIZDA Şahin Group, insanlara daha yaşanılır ortamlar hazırlayan, müşterilerinin ihtiyacına

Detaylı

ÜNİKENT 1. 40 Daire, 1 Sosyal Yaşam Alanı, Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzları 2014 Aralık Anahtar Teslim

ÜNİKENT 1. 40 Daire, 1 Sosyal Yaşam Alanı, Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzları 2014 Aralık Anahtar Teslim 5 ÜNİKENT 1 40 Daire, 1 Sosyal Yaşam Alanı, Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzları 2014 Aralık Anahtar Teslim 3&6 5&8 4&7 ( 3-6-5-8 ) ( 4-7 ) B A D C E ÜNİKENT 1 İNŞAAT GENEL ÖZELLİKLERİ Çatılara

Detaylı

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini İnşaat Ltd. Şti. 1 2 1983 yılında kurulan firmamız, inşaat sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini ve bilgi birikimini hem sektörün gelişimi için harcamakta hem

Detaylı

Günümüze kadar mimarlık, mühendislik, müteahhitlik, tasarım ve uygulama alanlarında pek çok projeye, imza atan firmamız;

Günümüze kadar mimarlık, mühendislik, müteahhitlik, tasarım ve uygulama alanlarında pek çok projeye, imza atan firmamız; Günümüze kadar mimarlık, mühendislik, müteahhitlik, tasarım ve uygulama alanlarında pek çok projeye, imza atan firmamız; 199 1999 001 00 00 İnşaat Mühendisi Ahmet Tuncer Sarıaslan tarafından ATS Yapı İnşaat

Detaylı

Türkçe BİNA REFERANSLAR KÖR KALIP SİSTEMLERİ, TOPRAK ALTI DUVAR KORUMA VE DRENAJ MODULO YENİ ELEVETOR DEFENDER HAFİF HIZLI KOLAY. Geoplast.com.

Türkçe BİNA REFERANSLAR KÖR KALIP SİSTEMLERİ, TOPRAK ALTI DUVAR KORUMA VE DRENAJ MODULO YENİ ELEVETOR DEFENDER HAFİF HIZLI KOLAY. Geoplast.com. Türkçe BİNA REFERANSLAR KÖR KALIP SİSTEMLERİ, TOPRAK ALTI DUVAR KORUMA VE DRENAJ MODULO YENİ ELEVETOR DEFENDER HAFİF HIZLI KOLAY Geoplast.com.tr MODULO BETONARME YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME ÖZTİMURLAR İŞ MERKEZİ

Detaylı

SATILIK / İstanbul-Avrupa / İstanbul-Anadolu

SATILIK / İstanbul-Avrupa / İstanbul-Anadolu SATILIK / İstanbulAvrupa / İstanbulAnadolu Acıbadem İstanbulAnadolu / Kadıköy ACIBADEM DE DENİZ MANZARALI + DAİRE REF: 0690760 0 8 9 Katlı 80.000 TL 98 Çeliktepe 800.000 TL ÇELİKTEPE DE KOMPLE BİNA FIRSAT

Detaylı

Özel bir yaşamın eseri TAN EVLERİ BALAT

Özel bir yaşamın eseri TAN EVLERİ BALAT Özel bir yaşamın eseri TAN EVLERİ BALAT Balat ta ayrıcalıklı bir yaşam Balat`ta yükselen proje seçkin ve sınırlı sayıda ev sahibine mutlu bir gelecek vaat ediyor. Tamamı 4 blokta toplam 36 daireden oluşan

Detaylı

CelluBor a ait Deney ve Raporlarımız : *. Bakteri ve Mantar Testi Raporu *. Isıl Direnç Katsayı Test Raporu *. Yangın Yalıtım Testi Raporu *. Akustik Uygulamalar İçin Hava Akış Direnci Tayini *. Ses (

Detaylı

Yatırımın Yeni Adresi. Bolluca YAKUT EVLERİ. güven inşa eder

Yatırımın Yeni Adresi. Bolluca YAKUT EVLERİ. güven inşa eder Yatırımın Yeni Adresi Bolluca YAKUT EVLERİ güven inşa eder Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği

Detaylı

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN Kurumsal Hakkımızda Erbil Grup temellerini 2000 yılında Erbil Endüstriyel Elektrik Elektronik Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. adı atında kurmuştur.

Detaylı

Firmamızın yönetim kadrosu İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu inşaat yüksek mühendisi ve harita mühendisinden oluşmaktadır.

Firmamızın yönetim kadrosu İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu inşaat yüksek mühendisi ve harita mühendisinden oluşmaktadır. Firmamız 2014 yılı Nisan ayında kurulmuş olup, yapı sektöründe faaliyet göstermektedir. Firmanın kuruluş amacı, mühendislik ilkelerinden taviz vermeden doğru yapılan planlama ve yönetim ile kaliteli ekipleri

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

Sosyal Yaşamın Tüm Olanaklarına Komşu...

Sosyal Yaşamın Tüm Olanaklarına Komşu... Kentsel Yaşamın Yükselen Değeri HAKKIMIZDA Firmamız; tasarım, uygulama, müşteri talep ve ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile anahtar teslimi çözümler üreten, güçlü yapısı ve dinamik kadrosu ile çok sayıda

Detaylı

İnşaat Mühendisi. endüstriyel inşaat.

İnşaat Mühendisi. endüstriyel inşaat. Hikmet Küçük www.hikmetkucuk.com.tr Hikmet Küçük Firmamız, tarafından kurulmuş olup, Sanayi ve Konut Yapılarına Özgü Endüstriyel İnşaat, Zemin kaplama ve Boya, Hafif Çelik Konstrüksiyon Üretimi, Yalıtım

Detaylı

TÜRKÖZ MEVLANA EVLERİ

TÜRKÖZ MEVLANA EVLERİ www.turkozinsaat.com.tr MEVLANA EVLERİ HERŞEY EVİNİZİN ALTINDA! Mevlana Evleri; 5.800 m 2 alan üzerinde 40 daire, 18 işyeri ve 1 adet çok amaçlı yapıdan oluşuyor. Bölgenin yeni çekim merkezinde bulunan

Detaylı

ERVES Nish Serdivan, 4 daire ve 2 mağazadan oluşan butik bir proje.

ERVES Nish Serdivan, 4 daire ve 2 mağazadan oluşan butik bir proje. ERVES Nish Serdivan, 4 daire ve 2 mağazadan oluşan butik bir proje. Konum Yeni Yazlık Kavşağı na komşu olan ERVES Nish Serdivan, Serdivan AVM ve Agora AVM ye yürüme mesafesinde yer alıyor. Burada yaşamak,

Detaylı

Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor

Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor www.yesilpark.com.tr YENİLİKLERİN ÖNCÜSÜ YEŞİLPARK HAYATINIZI GÜZELLEŞTİRECEK Sıra Dışı Tasarım, Konfor Ayrıcalık Yeşilpark Modern de Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor Yepyeni Bir Heyecan

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Hakkımızda Politikalar Hizmetler Deneyimler Bayilikler İletişim

İÇİNDEKİLER. Hakkımızda Politikalar Hizmetler Deneyimler Bayilikler İletişim TANITIM DOSYASI İÇİNDEKİLER Hakkımızda Politikalar Hizmetler Deneyimler Bayilikler İletişim HAKKIMIZDA Hatipoğulları Yapı İnş. Mad. Tur. San. Tic. Ltd. Şti. 1980 yılından beri faaliyet gösteren köklü bir

Detaylı

MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder

MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder YÜKSEKOBA YILDIRIM LA KENDİNİZİ ÖZEL HİSSEDECEKSİNİZ İnşaat sektörünün yeni gözdesi olan, Yüksekoba imzalı pek çok kaliteli projenin de yer aldığı Millet Mahallesinde

Detaylı

BAYRAKLI DA MODERN VE KONFORLU BIR YAŞAM PROJE YÖNETIMI VE UYGULAMA

BAYRAKLI DA MODERN VE KONFORLU BIR YAŞAM PROJE YÖNETIMI VE UYGULAMA BAYRAKLI DA MODERN VE KONFORLU BIR YAŞAM PROJE YÖNETIMI VE UYGULAMA Güven ve kalite! Seçkin bir yaşam! Şehir içinde daha iyi bir hayat sloganı ile tasarlanan Münire Hanım Apartmanı, kapalı otopark ve alternatifli

Detaylı

BEYAZ PLAZA E-5 CEVİZLİBAĞ TOPKAPI

BEYAZ PLAZA E-5 CEVİZLİBAĞ TOPKAPI E-5 CEVİZLİBAĞ BEYAZ PLAZA TOPKAPI MODERN İŞ YAŞAMININ İSTANBUL DAKİ MERKEZİ KONUM Beyaz Plaza, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından

Detaylı

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1 Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de yer alan doğanın içinde yer alan 0 m² alan üzerinde toplam blok, daire ve dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde Adet + (89,8-0, - 0,90 m²), 0 Adet + (,0 m²), Adet

Detaylı

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ GENEL MÜDÜRLÜK ADRESİMİZ: Adres : Çakmak Mh. Tavukçuyolu Cd. Saatçi Sk. No : 22/4 Tepeüstü / Ümraniye - İstanbul Tel : (0216) 540 87 00-01 Fax : (0216) 540 87 23 Web: www.itsgrup.com.tr

Detaylı

Yaşamınızda isteyeceğiniz tüm seçenekler bir arada!

Yaşamınızda isteyeceğiniz tüm seçenekler bir arada! Yenı nesil Yasam 4 Yürüyüş mesafesindeki, Alışveriş merkezi, Okulu, Spor tesisi, Hastanesi ve Ulaşım kolaylığı ile... Bağcılar Güneşli de Yeni nesil yaşam merkezi hayata geçiyor! Yaşamınızda isteyeceğiniz

Detaylı

Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri. mineral

Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri. mineral Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri mineral Hakkımızda Mineral kurulduğu günden bugüne kadar teknik işletme hizmetlerinde uluslararası ve yerli birçok kurumsal firmanın çözüm ortağı olarak

Detaylı

Yeni bir yaşam için...

Yeni bir yaşam için... Yeni bir yaşam için... 1 2 ÖZTOP kimdir? Hilmi ÖZTOP tarafından kurulan ÖZTOP TİCARET, 1972 ylından beri, kaliteli, sağlam ve güvenilir yapıların inşasında tercih edilen inşaat malzemelerinin satışını

Detaylı

www.dekomyapisan.com Şirket Profili

www.dekomyapisan.com Şirket Profili Şirket Profili 1996 yılında kurulan şirketimiz ana faaliyet alanı olan inşaat işleri bünyesinde asma tavan, ara bölme duvar ve alçı sıva & boya uygulamaları ile yola çıkmış, geçen zaman içerisinde ev ve

Detaylı

Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği

Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği kalitede teslim etmek Taş Dünyası nın taahhüdüdür. Yatırımın

Detaylı

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIK VE ÖĞRETİM ELEMANLARI BİNASI VE G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DERSLİK VE LABORATUVAR

Detaylı

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi SULTANBEYLİ Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi Katma değeri yüksek bir proje Maltepe, Kurtköy ve Pendik ilçeleriyle çevrili Sultanbeyli, 90 lı yıllarda başladığı gelişimle bugün İstanbul

Detaylı

Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm.

Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm. Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm. www.nuryap.com nur yapı biz kimiz? Başarılarını 1985 yılından bu yana sürdüren Nur Yapı, tek kişilik bir ofiste şahıs firması olarak Setdar ANAÇAL tarafından kurulup, o

Detaylı

mata yatırım a.ş. facebook.com/mataconcept twitter.com/mataconcept mataconcept.tumblr.com mata.com.tr fax:

mata yatırım a.ş. facebook.com/mataconcept twitter.com/mataconcept mataconcept.tumblr.com mata.com.tr fax: mata yatırım a.ş. 2015 mata yatırım a.ş. facebook.com/mataconcept twitter.com/mataconcept mataconcept.tumblr.com mata.com.tr +90 532 111 62 82 fax: +90 252 317 15 61 mataconcept sentido bellazure bodrum

Detaylı

www.cagprojeinsaat.com Çağdaş yaşam alanları inşâ ediyoruz Profesyonel ekiplerle yoluna devam eden Çağ Proje Mühendislik, kentin çeşitli semtlerinde inşa ettiği konut projelerinde mutlu yuvalar kurmaya

Detaylı

R E N G I N E E R I N G

R E N G I N E E R I N G Misyonumuz, gücünü teknolojiden alıp, mühendislikte mükemmelliği yakalayarak, müşteri memnuniyetini sağlayan öncü bir firma olmaktadır. Vizyonumuz, Ulusal ve Uluslararası arenada aranan, söz sahibi bir

Detaylı

bina REFERANSLAR KATTA NİTELİKLİ DOLGU BETONARME YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME TEMEL ÜSTÜ NİTELİKLİ DOLGU TOPRAK ALTI DUVAR KORUMA

bina REFERANSLAR KATTA NİTELİKLİ DOLGU BETONARME YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME TEMEL ÜSTÜ NİTELİKLİ DOLGU TOPRAK ALTI DUVAR KORUMA bina REFERANSLAR KATTA NİTELİKLİ DOLGU BETONARME YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME TEMEL ÜSTÜ NİTELİKLİ DOLGU TOPRAK ALTI DUVAR KORUMA BETONARME YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME BOMONTİ ULUSLARARASI KONGRE VE TURİZM MERKEZİ ŞİŞLİ,

Detaylı

Dora (216) 371 82 62. Tutkuyla bağlı olduğumuz şeyler vardır hayatta. Bizim en büyük tutkumuz, imkânsız denileni başarmaktır. www.remax-dora-ist.

Dora (216) 371 82 62. Tutkuyla bağlı olduğumuz şeyler vardır hayatta. Bizim en büyük tutkumuz, imkânsız denileni başarmaktır. www.remax-dora-ist. Dora (6) 7 8 6 www.remaxdoraist.com Bağlarbaşı Mah. Bağdat Cad. Özcan Sok. Özcan Apt. No: K: D:8 Cevizli, Maltepe İSTANBUL info@remaxdoraist.com Broker/ Owner Ersoy UYGUR Tutkuyla bağlı olduğumuz şeyler

Detaylı