2014/2015 Kayıt Kılavuzu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2014/2015 Kayıt Kılavuzu"

Transkript

1 2014/2015 Kayıt Kılavuzu

2 Rektörün Mesajı Değerli Öğrencilerim; Uzun, yoğun ve fedakârlıklarla dolu bir eğitim dönemi ile bir sınav maratonunu geride bırakarak, üniversiteli bireyler olma başarısını gösterdiniz. Öncelikle sizleri bu başarılarınızdan dolayı içtenlikle kutlarım. Eğitimde, Bilimde, Sanatta Çağdaş ilkesini benimseyen üniversitemizde; alanlarının uzmanı çok değerli akademisyenlerle, tam donanımlı derslik, laboratuvar ve uygulama imkânlarıyla ve en önemlisi yürütülen çalışmalara sizlerin de katılımınızın sağlandığı, geleceğe hazırlandığınız bir sürecin içerisinde yer alacaksınız. Aldığınız eğitimin uluslararası nitelikte olduğunun belgesi olan Diploma Eki Etiketi ve Avrupa Kredi Transfer Sistemi Etiketi, kendinizi farklı mesleki alanlarda geliştirebileceğiniz Çift Anadal Programı ve birçok farklı ülkedeki üniversitelerle gerçekleştirilen öğrenci değişim hareketi gibi olanaklarla, ayrıcalıklı bir üniversite yaşamının içinde olacağınızın müjdesini vermek isterim. Üniversitemiz öğrencisi genç bireyler olarak edineceğiniz mesleki donanımın yanı sıra; sosyal, kültürel, sanatsal, sportif becerilerinizi ortaya çıkartmak ve geliştirmek de; üniversite yönetimi olarak önemsediğimiz konuların başında gelmektedir. Üniversite yaşamını, sadece derslikler ve sınavlardan ibaret görmeden; kültür, sanat ve spor etkinliklerine aktif katılımınıza önem vermekte; bu anlamda sizler için uygun ortamları oluşturmaktayız. Sizler de girişimci ve katılımcı bir anlayışla, bu doğrultuda faaliyet gösteren öğrenci toplulukları ve kulüplerine katılın, kendinizi geliştirmeye devam edin. Balıkesir Üniversitesi ailesinin en yeni üyeleri olarak aramıza hoş geldiniz. Başarılı, huzurlu, mutlu, sağlıklı ve coşkulu bir üniversite hayatı geçirmenizi diler, sizleri sevgiyle kucaklarım. Prof. Dr. Mahir ALKAN Rektör

3 Ön Kayıt İşlemleri Yerleştiğiniz ilgili okula gelmeden önce bulunduğunuz şehirden internet üzerinden yapmanız gereken işlemler bulunmaktadır. İlk olarak yukarıda ekran görüntüsü yer alan adresindeki sayfadan T.C. Kimlik numaranızı, Nüfus Cüzdanı Seri Numaranızı (Ör: E13) ve Nüfus cüzdan numarasını yazarak «ön kayıt» formuna giriş yapmalısınız.

4 Ön Kayıt İşlemleri Sisteme girdiğinizde karşınıza size ait bilgilerin ve fotoğrafın yer aldığı bir ekran çıkacaktır. Karşınıza çıkan ekrandaki eksik bilgileri doğru bir şekilde doldurarak ön kayıt işlemini tamamlamalı ve formun çıktısını alarak kayıt için gerekli belgeler ile birlikte başvuruya getirmelisiniz. Bu işlem Balıkesir de de yapılabilir ancak oluşabilecek yoğunluktan dolayı kayıt süreniz uzayacaktır. Önkayıt formundan çıktı alamayanlar yeniden sisteme girip «Ön Kayıt Formu» butonuna tıklayarak formu yazdırabileceklerdir.

5 Yabancı Dil Muafiyet Sınavı ZORUNLU YABANCI DİL MUFİYET SINAVI Üniversitemizde tüm 1. Sınıflarda (Hazırlık öğrencileri hariç) diğer derslerinizin yanında başlangıç (Elementary) seviyesinde (kayıt olduğunuz bölüme göre değişen haftada 2,3 ya da 4 saatlik) Yabancı Dil (İngilizce, Almanca) dersi verilmektedir. Yabancı Dil seviyenizin bu seviyenin (elementary) üzerinde olduğunu düşünüyor ve 1. Sınıftaki Zorunlu Yabancı Dil dersini almak istemiyorsanız muafiyet sınavına girmeniz gerekmektedir. Muafiyet sınavı sonucunda CC harf notuna karşılık gelen 60 puan alan öğrenciler Zorunlu Yabancı Dil dersinden muaf sayılacaklardır. Muafiyet sınavına girmek için Üniversitemize kayıt yaptıracağınız sırada yukarıdaki ekran görüntüsü olan seçimden muafiyet tercihinizi belirtiniz. Ayrıca sınav için online başvuru yapmanız gerekmektedir. Başvurunuzu yabancidiller.balikesir.edu.tr adresindeki Başvurular menüsünden yapabilirsiniz. Başvurunuzu tamamladığınızda mail adresinize sınav giriş belgeniz gönderilecektir. Sınava nüfus cüzdanınız ve sınav giriş belgeniz ile girmeniz gerekeceği için başvuru yapmanız önemlidir. Balıkesir Merkez ve Çağış kampusundaki fakülte ve yüksekokullar için Yabancı Dil Muafiyet Sınavı 19 Eylül 2014 Cuma günü saat da Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulu Binasında ve Fen Edebiyat Fakültesi Amfisinde, ilçelerimizdeki fakülte ve yüksekokullarda aynı gün ve saatte her okulun kendi dersliklerinde yapılacaktır. Bu sınavdan alacağınız sonuç üniversitemiz başarı notu sistemine göre hesaplanıp transkriptinize Zorunlu Yabancı Dil Dersi notu olarak işlenecektir. Yani, diploma ortalamanızı etkileyecektir. Sınava girmeyen öğrenciler Zorunlu Yabancı Dil dersini almak zorundadırlar.

6 HAZIRLIK SINIFLARI MUAFİYET SINAVI Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı Muafiyet Sınavı PROGRAMLAR BÖLÜMLER SINAV TARİHİ VE YERİ BANDIRMA İKTİSADİ VE İDARİ BİRİMLER FAKÜLTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ İşletme (I. ve II. Öğretim) Maliye (I. ve II. Öğretim) İktisat (I. ve II. Öğretim) Uluslararası İlişkiler (I. ve II. Öğretim) Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Ekonometri Elektrik Elektronik Mühendisliği I. ve II. Öğretim Makine Mühendisliği I. ve II. Öğretim İnşaat Mühendisliği I. ve II. Öğretim Sosyoloji Yer: Bandırma İ.İ.B.F Derslikleri Yer: Bandırma İ.İ.B.F Derslikleri Yer: Yabancı Diller Yüksekokulu Binası Kepsut Yerleşkesi Yer: Yabancı Diller Yüksekokulu Binası Kepsut Yerleşkesi Yer: Yabancı Diller Yüksekokulu Binası Kepsut Yerleşkesi Yer: Yabancı Diller Yüksekokulu Binası Kepsut Yerleşkesi Yandaki tabloda görünen Zorunlu Hazırlık Sınıfı olan bölümlerin öğrencileri, tabloda belirtilen tarih ve saatte ilgili sınav yerlerinde yapılacak olan İngilizce Muafiyet Sınavı na girmek zorundadırlar. Muafiyet sınavından başarılı sayılabilmek ve için 100 üzerinden 60 puan almak gerekmektedir. Muafiyet sınavı aynı zamanda seviye tespit sınavı yerine geçer. Sınavda başarısız olan öğrenciler aldıkları puana göre A1, A2 ve B1 seviyelerinde 3 gruba ayrılırlar. Sınava girmeyen öğrenciler en alt (A1) seviyeden öğrenime başlarlar. Seviyelerin ders saatleri ve öğretim programlarının zorluk dereceleri birbirinden farklıdır.

7 İkinci Öğretim Öğrencilerinin Dikkatine! İkinci öğretim öğrencileri ön kayıt formunda bulunan Eğitim Bilgileri başlığı altındaki 12 haneli öğrenci numarası ile birlikte Halk Bankası Şubelerinden veya Halk Bankası İnternet Şubelerinden öğrenim ücretini yatırmalıdırlar. Bu işlem Balıkesir de de yapılabilir ancak oluşabilecek yoğunluktan dolayı kayıt süreniz uzayacaktır. Bulunduğunuz şehirden ödeme işlemini gerçekleştirmeniz önemle tavsiye edilir.

8 T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI (2.ÖĞRETİM) ÖĞRENCİLERİNDEN ALINACAK ÖĞRENİM ÜCRETLERİ FAKÜLTE/Y. OKUL ADI TOPLAM (TL) I.TAKSİT II.TAKSİT Yab.Uyr.Öğrencilerin Ödeyeceği Yıllık Harç Miktarı TOPLAM TL MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAK ,00 764,50 764, ,00 NECATİBEY EĞİTİM FAK ,00 513,50 513, ,00 BANDIRMA İKT.İD.BİL.FAK ,00 577,50 577, ,00 İKTİSADİ VE.İDARİ.BİLİM..FAK ,00 577,50 577, ,00 FEN-EDEBİYAT F. (Fen Programı) 1.281,00 640,50 640, ,00 FEN-EDEBİYAT F.(Edebiyat ve Sosyal Prog.) 962,00 481,00 481, ,00 BURHANİYE UYG.BİL.Y.O ,00 577,50 577, ,00 TURİZM FAKÜLTESİ 1.027,00 513,50 513, ,00 SAĞLIK YÜKSEKOKULLARI 1.155,00 577,50 577, ,00 BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR Y.O ,00 577,50 577, ,00 VETERİNER FAKÜLTESİ 2.134, , , ,00 MESLEK YÜKSEKOKULLARI 770,00 385,00 385, , Eğitim-Öğretim Yılı katkı payı/öğrenim ücretleri henüz Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenmemiştir. Ancak, katkı payı/öğrenim ücretleri belirlendiğinde Üniversitemizin web adresinden duyurulacaktır.

9 Kayıt İçin Gerekli Belgeler ÖSYS Sonuç Belgesinin İnternet Çıktısı Lise Diplomasının veya Yeni Tarihli Mezuniyet/Çıkış Belgesinin Aslı (DGS ile yerleşen adaylar ayrıca Önlisans Diplomasının veya Geçici Mezuniyet/Çıkış Belgesinin aslını, transkriptinin aslını ve ders içeriklerinin onaylı fotokopisini getirmeleri gerekir.) Aday ek puandan yararlanarak ya da sınavsız geçişle yerleştirilmiş ancak alanı diplomasında veya mezuniyet belgesinde belirtilmemişse, hangi okul veya alandan mezun olduğunu gösterir resmi belge (METEM programlarından mezun olanların diplomalarında okul adı olarak, diplomayı düzenleyen merkezin adı yazılmalıdır.) Askerlikle İlişiği Olmadığına Dair Belge (1992 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adayların ilgili askerlik şubelerinden Bir Fakülte veya Yüksekokula kayıt olmasında askerlik yönünden bir sakınca olmadığına dair alacağı belge.) 6 adet 4,5 cm x 6cm Boyutunda Fotoğraf (Fotoğrafınızın arkasına adınızı-soyadınızı ve öğrenci numaranızı yazmayı unutmayınız.) Katkı Payı/Öğretim Ücreti Ödeme Makbuzu ( Eğitim-Öğretim Yılı katkı payı/öğrenim ücretleri henüz Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenmemiştir. Ancak, katkı payı/öğrenim ücretleri belirlendiğinde Üniversitemizin web adresinden duyurulacaktır.) Sağlık Raporu : Tıp Fakültesi, Balıkesir Sağlık Yüksekokulu, Bandırma Sağlık Yüksekokulu, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu na kayıt için tam teşekküllü resmi bir hastaneden, bu mesleği uluslararası standartlarda yürütmeyi engelleyecek fiziki ve ruhsal engeli olmadığını belgeleyen heyet raporu alınması gerekir. Öğrenci Önkayıt Bilgi Formu Çıktısı (otomasyon üzerinden aday tarafından doldurulan form) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (1 adet)

10 Kesin Kayıt ile İlgili Önemli Notlar Kayıt için gerekli evrakları tamamlayarak 1-5 Eylül 2014 tarihleri arasında ilgili okulların öğrenci işlerine müracaat edilecektir. Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz. Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilmez. Ancak aslının getirilmesi suretiyle üniversite tarafından onaylı örneği kabul edilir. Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz. Belirtilen tarihler arasından kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez. Üniversitemiz gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaya yetkilidir.

11 Kayıt Yerleri ve İletişim Bilgileri FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL ADI ADRES SANTRAL FAKS Tıp Fakültesi Dekanlığı Çağış Kampüsü Bigadiç Yolu 17. Kilometre Merkez Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanlığı Çağış Kampüsü Bigadiç Yolu 17. Kilometre Merkez Necatibey Eğitim Fakültesi Dekanlığı Dinkçiler Mh.Soma Cd Merkez Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı Çağış Kampüsü Bigadiç Yolu 17. Kilometre Merkez Veteriner Fakültesi Dekanlığı Bigadiç Yolu 25. km Merkez Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı Dumlupınar Mah. Alihikmetpaşa Cad. No:12/1 Askeri Hastane Karşısı Blk.İktisadi ve İdari Bil.Fak.Dekanlığı Çağış Kampüsü Bigadiç Yolu 17. Kilometre Merkez Bandırma İktisadi ve İdari Fak.Dekanlığı Çanakkale Yolu Üzeri 4. KM Kampüs Bandırma Turizm Fakültesi Çağış Kampüsü Bigadiç Yolu 17. Kilometre Merkez Balıkesir Sağlık Yüksekokulu Müdürlüğü Çağış Kampüsü Bigadiç Yolu 17. Kilometre Merkez Bandırma Sağlık Yüksekokulu Müdürlüğü Kurtuluş Cd. Askerlik Şubesi Yanı No:98 Bandırma Beden Eğitimi ve Spor Y.O.Müdürlüğü Çağış Kampüsü Bigadiç Yolu 17. Kilometre Merkez Burhaniye Uyg.Bil.Y.O.Müdürlüğü Örentepe Burhaniye Altınoluk Meslek Y.O. Müdürlüğü Altınoluk Mh. Atatürk Cd. No:103 Altınoluk/Edremit Ayvalık Meslek Y.O. Müdürlüğü Ayvalık Adliyesi Yanı Muammer Aksoy C. 1. Sokak Ayvalık Balıkesir Meslek Y.O. Müdürlüğü Çağış Kampüsü Bigadiç Yolu 17. Kilometre Merkez Bandırma Meslek Y.O. Müdürlüğü Paşabayır Mah. Zirai Donatım Sk. Ziraat Bahçesi Altı No:8 Bandırma Bigadiç Meslek Y.O. Müdürlüğü Çavuş Mh. Atatürk Cd. Gençlik Sk. No:2 Bigadiç Burhaniye Meslek Y.O. Müdürlüğü Orjan Karşısı Burhaniye Dursunbey Meslek Y.O. Müdürlüğü Hıdırlık Mevkii Dursunbey Edremit Meslek Y.O. Müdürlüğü Tuzcumurat Mh.Çamcı Yolu Üzeri Edremit Erdek Meslek Y.O. Müdürlüğü Zeytinli Mah. Arif Kalıpsızoğlu C. No:78/ Gönen Meslek Y.O. Müdürlüğü Karşıyaka Mh. Prof.Dr.Ahmet DERVİŞOĞLU Cd.No: Gönen Havran Meslek Y.O. Müdürlüğü Ebubekir Mh. Cumhuriyet Cd.Üzeri Havran İvrindi Sağ.Hiz.Meslek Y.O. Müdürlüğü Atatürk Meydanı İvrindi Manyas Meslek Y.O. Müdürlüğü Atatürk Mh. Tavşantepe Mevkii No:3 Toki Evleri Manyas Savaştepe Meslek Y.O. Müdürlüğü Cumhuriyet Mh. Elmas C. 1/ Savaştepe Sındırgı Meslek Y.O. Müdürlüğü Rızaiye Mh.Üniversite Cd. No:29 Sındırgı Susurluk Meslek Y.O. Müdürlüğü Esentepe Mh. Susurluk Şeker Fabrikası Karşısı No:143 Susurluk

2013/2014 Kayıt Kılavuzu

2013/2014 Kayıt Kılavuzu 2013/2014 Kayıt Kılavuzu Rektörün Mesajı Değerli Öğrencilerim; Uzun, yoğun ve fedakârlıklarla dolu bir eğitim dönemi ile bir sınav maratonunu geride bırakarak, üniversiteli bireyler olma başarısını gösterdiniz.

Detaylı

2012/2013 Kayıt Kılavuzu

2012/2013 Kayıt Kılavuzu 2012/2013 Kayıt Kılavuzu Rektörün Mesajı Değerli Öğrencilerim; Uzun, yoğun ve fedakârlıklarla dolu bir eğitim dönemi ile zorlu bir sınav maratonunu geride bırakarak, üniversiteli bireyler olma başarısını

Detaylı

2015/2016 Ek Yerleştirme Kayıt Kılavuzu

2015/2016 Ek Yerleştirme Kayıt Kılavuzu 2015/2016 Ek Yerleştirme Kayıt Kılavuzu Rektörün Mesajı Değerli Öğrencilerim; Uzun, yoğun ve fedakârlıklarla dolu bir eğitim dönemi ile bir sınav maratonunu geride bırakarak, üniversiteli bireyler olma

Detaylı

2016/2017 Kayıt Kılavuzu

2016/2017 Kayıt Kılavuzu 2016/2017 Kayıt Kılavuzu Rektörün Mesajı Değerli Öğrencilerim; Uzun, yoğun ve fedakârlıklarla dolu bir eğitim dönemi ile bir sınav maratonunu geride bırakarak, üniversiteli bireyler olma başarısını gösterdiniz.

Detaylı

2017/2018 Kayıt Kılavuzu

2017/2018 Kayıt Kılavuzu 2017/2018 Kayıt Kılavuzu Rektörün Mesajı Değerli Öğrencilerim; Uzun, yoğun ve fedakârlıklarla dolu bir eğitim dönemi ile bir sınav maratonunu geride bırakarak, üniversiteli bireyler olma başarısını gösterdiniz.

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: a) ÖSYM sınav sonuç belgesinin internet çıktısı, b) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: a) ÖSYM sınav sonuç belgesinin internet çıktısı, b) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan

Detaylı

2018/2019 Kayıt Kılavuzu

2018/2019 Kayıt Kılavuzu 2018/2019 Kayıt Kılavuzu Rektörün Mesajı Değerli Öğrencilerim; Uzun, yoğun ve fedakârlıklarla dolu bir eğitim dönemi ile bir sınav maratonunu geride bırakarak, üniversiteli bireyler olma başarısını gösterdiniz.

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU a) ÖSYM sınav sonuç belgesinin internet çıktısı, KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: b) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI DGS KAYIT KILAVUZU

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI DGS KAYIT KILAVUZU BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI DGS KAYIT KILAVUZU Dikey geçiş ile Üniversitemize yerleşen öğrenciler, 14-18 Eylül 2015 tarihleri arasında yerleştiği akademik birime başvurarak şahsen

Detaylı

Not: Dikey geçiş ile Üniversitelere kayıt yaptıracak öğrenciler E-kayıt( elektronik kayıt) yapmayacaklardır.

Not: Dikey geçiş ile Üniversitelere kayıt yaptıracak öğrenciler E-kayıt( elektronik kayıt) yapmayacaklardır. Dikey geçiş ile Üniversitemize yerleşen öğrenciler, 04-10 Ekim 2017 tarihleri arasında yerleştiği akademik birime başvurarak şahsen kayıt (üniversiteye gelerek kayıt) yapacaktır. Bu süre içerisinde kayıt

Detaylı

Ön kayıt formunu doldurmak için tıklayınız.

Ön kayıt formunu doldurmak için tıklayınız. BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI DGS KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: a) DGS sınav sonuç belgesinin internet çıktısı, b) Adayın mezun olduğu yükseköğretim kurumundan aldığı

Detaylı

Not: Dikey geçiş ile Üniversitelere kayıt yaptıracak öğrenciler E-kayıt( elektronik kayıt) yapmayacaklardır.

Not: Dikey geçiş ile Üniversitelere kayıt yaptıracak öğrenciler E-kayıt( elektronik kayıt) yapmayacaklardır. Dikey geçiş ek yerleştirme ile Üniversitemize yerleşen öğrenciler, tarihine kadar yerleştiği akademik birime başvurarak şahsen kayıt (üniversiteye gelerek kayıt) yapacaktır. Bu süre içerisinde kayıt için

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU Ek kontenjan ile Üniversitemize yerleşen öğrenciler, 31 Ağustos - 04 Eylül 2015 tarihleri arasında yerleştiği akademik birime

Detaylı

Yeni Öğrenciler için. Kayıt Rehberi. Üniversitemize Hoş Geldiniz!

Yeni Öğrenciler için. Kayıt Rehberi. Üniversitemize Hoş Geldiniz! Yeni Öğrenciler için Kayıt Rehberi Üniversitemize Hoş Geldiniz! İçindekiler Kesin kayıt için gerekli belgeler Kayıt yerleri ve kayıt tarihleri Yurt Bilgileri Önemli Linkler Değer Üreten Üniversite Düzce

Detaylı

Üniversitemize kaydınızı yaptırırken karşılaşabileceğiniz her türlü işlemde

Üniversitemize kaydınızı yaptırırken karşılaşabileceğiniz her türlü işlemde T..C.. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ Öğrencii İşllerii Daiire Başkanllıığıı 2013--2014 EĞİİTİİM--ÖĞRETİİM YIILII ÜNİİVERSİİTEMİİZİİ KAZANAN ÖĞRENCİİLERİİN KAYIIT KABUL İİŞLEMLERİİ Üniversitemize kaydınızı

Detaylı

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI YERLEŞTİRME KAYIT DUYURUSU

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI YERLEŞTİRME KAYIT DUYURUSU NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI YERLEŞTİRME KAYIT DUYURUSU 2012-ÖSYS sonuçlarına göre Üniversitemiz birimlerine yerleştirilen tüm öğrencilerin kayıtları aşağıdaki tabloda belirtilen

Detaylı

Kayıt Rehberi Üniversitemize Hoş Geldiniz!

Kayıt Rehberi Üniversitemize Hoş Geldiniz! Yeni Öğrenciler için Kayıt Rehberi Üniversitemize Hoş Geldiniz! İçindekiler Kesin kayıt için gerekli belgeler Kayıt yerleri ve kayıt tarihleri Yurt Bilgileri Önemli Linkler Üniversitemize Hoş Geldiniz!

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER BARTIN ÜNİVERSİTESİ -2016 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU 28 Temmuz- 05 Ağustos tarihleri arasında isteyen öğrenciler E-kayıt (elektronik kayıt) yapabileceklerdir. Elektronik kaydı tercih etmeyen veya zorunlu

Detaylı

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2014-2015 ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2014-2015 ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2014-2015 ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1- Kayıt Tarihleri ve yerleri 2- Kayıt için gerekli belgeler 3- Kayıtlarla

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ DGS KESİN KAYIT KILAVUZU Son Güncelleme: 11.09.2015 / 15:00 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ...

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ 2014 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 2 C. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ... 3 D. AKADEMİK TAKVİMİ...

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ 2015 SON GÜNCELLEME: 29.07.2015 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 3 C. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ...

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ DGS 2013 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 2 C. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ... 2 D. AKADEMİK TAKVİMİ...

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Sevgili öğrenciler; Üniversitemize hoş geldiniz. ÜNİVERSİTEYE KAYIT İÇİN İZLENECEK YOLLAR ONLINE KAYIT SİSTEMİ (ÖBİSİS) DEN KAYIT İŞLEMLERİ: 2016 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Sevgili öğrenciler; Üniversitemize hoş geldiniz. ÜNİVERSİTEYE KAYIT İÇİN İZLENECEK YOLLAR ONLINE KAYIT SİSTEMİ (ÖBİSİS) DEN KAYIT İŞLEMLERİ: 2017 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 2018 DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) SONUCU İLE ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ADAYLARIN KAYIT İŞLEMLERİ 2018 Dikey Geçiş Sınavı sonucunda Üniversitemize yerleşen adaylar, 21-27 Eylül 2018 tarihleri arasında yerleştikleri

Detaylı

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KAYIT KLAVUZU «23.04.2015 tarihinde kurulan ve Geleceğe Açılan Köprü sloganıyla yola çıkıp hızla büyüyen Üniversitemizi kazanan öğrencilerimizi tebrik

Detaylı

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2015-2016 ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1- Kayıt Tarihleri ve yerleri 2- Kayıt için gerekli belgeler 3- Kayıtlarla

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ Ek Kontenjan Kesin Kayıt Kılavuzu 2016 SON GÜNCELLEME: 23.08.2016/15:30 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ

Detaylı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı BANDIRMA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı BANDIRMA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 08/01/2015-1049 T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BD681915222* Sayı : 27183868/312/ Konu : Öğrenci Affı BANDIRMA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ 2013 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 2 C. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ... 3 D. AKADEMİK TAKVİMİ...

Detaylı

Düzce Üniversitesi ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. (Üniversitemize hoş geldiniz!)

Düzce Üniversitesi ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. (Üniversitemize hoş geldiniz!) Düzce Üniversitesi ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. (Üniversitemize hoş geldiniz!) Kayıt Çeşitleri : 1) Elektronik Kayıt (EKayıt) : Elektronik kayıt (EKayıt) zorunlu olmayıp isteğe bağlıdır. İsteyen

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ DGS KESİN KAYIT KILAVUZU Son Güncelleme: 09.11.2015 / 10:00 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ...

Detaylı

Ön kayıt formunu doldurmak için tıklayınız. f) 1992 ve daha eski doğumlu erkek adaylar için Askerlik Durumu Beyan Formu

Ön kayıt formunu doldurmak için tıklayınız. f) 1992 ve daha eski doğumlu erkek adaylar için Askerlik Durumu Beyan Formu BARTIN ÜNĠVERSĠTESĠ 2014-2015 EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM YILI DGS KAYIT KILAVUZU KAYIT ĠÇĠN GEREKLĠ BELGELER: a) DGS sınav sonuç belgesinin internet çıktısı, b) Adayın mezun olduğu yükseköğretim kurumundan aldığı

Detaylı

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ÖĞRETİM YILI ÖSS EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ÖĞRETİM YILI ÖSS EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2013-2014 ÖĞRETİM YILI ÖSS EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1. Kayıt Tarihleri ve Yerleri 2. Kayıt için gerekli belgeler

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ DGS Kesin Kayıt Kılavuzu 2016 Son Güncelleme: 17.10.2016 / 14:00 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE

Detaylı

2. -Kayıt yaptırmak isteyen adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.

2. -Kayıt yaptırmak isteyen adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz. Sevgili öğrencimiz; 2015-ÖSYS Ek yerleştirme sonuçlarına göre üniversitemize kayıt hakkı kazanmış bulunmaktasınız. Öğrenim hayatınızın en önemli aşamalarından biri olan yüksek öğrenim için Üniversitemizi

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ 2016 SON GÜNCELLEME: 10.08.2016 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 3 C. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ...

Detaylı

Sayın Öğrencimiz; Üniversitemizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, başarınızdan dolayı sizleri kutlar, öğrenim hayatınızda başarılar dileriz.

Sayın Öğrencimiz; Üniversitemizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, başarınızdan dolayı sizleri kutlar, öğrenim hayatınızda başarılar dileriz. Sayın Öğrencimiz; Üniversitemizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, başarınızdan dolayı sizleri kutlar, öğrenim hayatınızda başarılar dileriz. Kesin kayıt sırasında ve sonrasında sizlere yardımcı olacak

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ SON GÜNCELLEME: 24.08. / 11:30 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 2 C. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ...

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ 2017-KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ 2017-KESİN KAYIT İŞLEMLERİ İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ 2017-KESİN KAYIT İŞLEMLERİ 1-E-DEVLET ÜZERİNDE KESİN KAYIT İŞLEMLERİ; 2017-2018 ders yılında, ÖSYS sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri (Özel Yetenek

Detaylı

2018-YKS İLE ÜNİVERSİTEMİZ PROGRAMLARINA YERLEŞTİRİLEN ÖĞRENCİLERİN KAYIT İŞLEMLERİ KAYIT ÖNCESİ YAPILACAK İŞLEMLER

2018-YKS İLE ÜNİVERSİTEMİZ PROGRAMLARINA YERLEŞTİRİLEN ÖĞRENCİLERİN KAYIT İŞLEMLERİ KAYIT ÖNCESİ YAPILACAK İŞLEMLER 2018-YKS İLE ÜNİVERSİTEMİZ PROGRAMLARINA YERLEŞTİRİLEN ÖĞRENCİLERİN KAYIT İŞLEMLERİ KAYIT ÖNCESİ YAPILACAK İŞLEMLER Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının http://obs.kirklareli.edu.tr/oibs/ogrsis/no_query.aspx

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI DGS YENİ KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI DGS YENİ KAYIT KILAVUZU İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI DGS YENİ KAYIT KILAVUZU Değerli Öğrenci Adayımız; İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesine hoş geldiniz. 2017 İstanbul Üniversitesi

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA ÜNİVERSİTEMİZE YENİ KAYIT YAPTIRACAK ADAYLARIN DİKKATİNE KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA ÜNİVERSİTEMİZE YENİ KAYIT YAPTIRACAK ADAYLARIN DİKKATİNE KESİN KAYIT İŞLEMLERİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA ÜNİVERSİTEMİZE YENİ KAYIT YAPTIRACAK ADAYLARIN DİKKATİNE Sevgili Adaylar; Aydın Adnan Menderes Üniversitesine Hoşgeldiniz. Kayıt işlemine başlamadan önce duyuruları dikkatle

Detaylı

1) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı veya onaylı örneği ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi

1) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı veya onaylı örneği ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi Ek yerleştirmelerde e-devlet üzerinden kayıt (e-kayıt / elektronik kayıt) yapılmayacak olup öğrencilerin, yerleştiği akademik birime (fakülte / meslek yüksekokul) tarihleri arasında bizzat başvurarak (üniversiteye

Detaylı

EK YERLEŞTİRME İLE KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLERDEN İSTENEN BELGELER

EK YERLEŞTİRME İLE KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLERDEN İSTENEN BELGELER Ek yerleştirmelerde e-devlet üzerinden kayıt (e-kayıt / elektronik kayıt) yapılmayacak olup öğrencilerin, yerleştiği akademik birime (fakülte / meslek yüksekokul) tarihleri arasında bizzat başvurarak (üniversiteye

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ DGS Kesin Kayıt Kılavuzu 2017 Son Güncelleme: 03.10.2017 / 10:00 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Sevgili öğrenciler; Üniversitemize hoş geldiniz. ÜNİVERSİTEYE KAYIT İÇİN İZLENECEK YOLLAR ONLINE KAYIT SİSTEMİ (ÖBİSİS) DEN KAYIT İŞLEMLERİ: 2017 Dikey Geçiş Sınavı

Detaylı

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ DGS Ek Yerleştirme Kesin Kayıt Kılavuzu 2018 SON GÜNCELLEME: 30.10.2018 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER...

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ Ek Kontenjan Kesin Kayıt Kılavuzu 2017 SON GÜNCELLEME: 13.09.2017 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 2018 DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) SONUCU İLE FAKÜLTEMİZE YERLEŞEN ADAYLARIN KAYIT İŞLEMLERİ 2018 Dikey Geçiş Sınavı sonucunda Fakültemize yerleşen adaylar, 21-27 Eylül 2018 tarihleri arasında fakültemiz öğrenci

Detaylı

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ 2018 SON GÜNCELLEME: 27.08.2018 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 3 C.

Detaylı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 01/02/2017-E.4650 T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BD4546050111* Sayı : 56628289-813.01.05- Konu : Yemek Bursu FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

Detaylı

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ DGS Kesin Kayıt Kılavuzu 2018 SON GÜNCELLEME: 21.09.2018 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Sevgili öğrenciler; Üniversitemize hoş geldiniz. ÜNİVERSİTEYE KAYIT İÇİN İZLENECEK YOLLAR e-devlet SİSTEMİNDEN KAYIT İŞLEMLERİ: 2016 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi

Detaylı

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim Dönemi Kayıt Bilgileri

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim Dönemi Kayıt Bilgileri Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim Dönemi Kayıt Bilgileri 1 Eylül 2014 1. KESİN KAYIT HAKKINDA GENEL BİLGİLER Üniversitemizde 2014 2015 eğitim-öğretim yılı kesin kayıtları,

Detaylı

2018-YKS ĠLE ÜNĠVERSĠTEMĠZ PROGRAMLARINA YERLEġTĠRĠLEN ÖĞRENCĠLERĠN KAYIT ĠġLEMLERĠ. KAYIT ÖNCESĠ YAPILACAK ĠġLEMLER

2018-YKS ĠLE ÜNĠVERSĠTEMĠZ PROGRAMLARINA YERLEġTĠRĠLEN ÖĞRENCĠLERĠN KAYIT ĠġLEMLERĠ. KAYIT ÖNCESĠ YAPILACAK ĠġLEMLER 2018-YKS ĠLE ÜNĠVERSĠTEMĠZ PROGRAMLARINA YERLEġTĠRĠLEN ÖĞRENCĠLERĠN KAYIT ĠġLEMLERĠ KAYIT ÖNCESĠ YAPILACAK ĠġLEMLER Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının http://obs.kirklareli.edu.tr/oibs/ogrsis/no_query.aspx

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SONUÇLARINA KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN KAYITLARI:

GAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SONUÇLARINA KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN KAYITLARI: GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SONUÇLARINA KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN KAYITLARI: Özel Yetenek Sınavı Sonuçlarına göre Gazi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği ve

Detaylı

KAYITLARIN YAPILACAĞI ADRES KAYIT YAPILACAK DERSLİKLER

KAYITLARIN YAPILACAĞI ADRES KAYIT YAPILACAK DERSLİKLER MKÜ TAYFUR SÖKMEN KAMPÜSÜNDE KAYIT YAPACAK BİRİMLER Santral: 0326 245 6000-06 Posta Adresi: Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Sökmen Kampüsü Eğitim Fakültesi Serinyol/Hatay Email: egitimiletisim@mku.edu.tr

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ 2014 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 2 C. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ... 3 D. AKADEMİK TAKVİMİ...

Detaylı

ÖĞRETİM YILI EK YERLEŞTİRME SONUCU İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU

ÖĞRETİM YILI EK YERLEŞTİRME SONUCU İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU 2016-2017 ÖĞRETİM YILI EK YERLEŞTİRME SONUCU İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU ERZURUM 2016 AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME MERKEZİ Bu kılavuzdaki adımlara göre kayıt işleminizi gerçekleştirirken

Detaylı

KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

KESİN KAYIT İŞLEMLERİ KESİN KAYIT İŞLEMLERİ Üniversitemize 2016-ÖSYS sonucu yerleşen adayların aşağıda belirtilen tarihler arasında yerleştikleri Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulunun öğrenci işleri bürosuna bizzat gelerek

Detaylı

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Kayıt Bilgileri

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Kayıt Bilgileri Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrenciler 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Kayıt Bilgileri 1.Aşama: Kayıt Tarihi ve Yeri TARİH 08-12 Eylül 2014 Kesin Kayıt 15-17 Eylül 2014 Yedek Aday Kaydı İŞLEM Nuh Naci Yazgan Üniversitesi

Detaylı

2015-2016 AKADEMİK YILI DGS KAYITLARI

2015-2016 AKADEMİK YILI DGS KAYITLARI Değerli Öğrencilerimiz, 2015-2016 AKADEMİK YILI DGS KAYITLARI Üniversitemizi tercihinizden dolayı sizleri kutluyor, başarılı bir üniversite öğrencisi olmanızı diliyoruz. Üniversiteli olmanın heyecanını

Detaylı

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Başvuru, Yerleştirme ve Kayıt İşlemleri

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Başvuru, Yerleştirme ve Kayıt İşlemleri KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI KAPSAMINDA AKADEMİK TAKVİM, AÇILACAK PROGRAMLAR, ALANLAR VE KONTENJANLARA İLİŞKİN UYGULAMA

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır. Öğrenci başvurularına ilişkin,

Detaylı

5. Öğrenci katkı payı/öğrenim ücreti ön kayıt sisteminde fotoğrafın altında belirtilen öğrenci numarası ile Halk Bankası şubelerine yatırılacaktır.

5. Öğrenci katkı payı/öğrenim ücreti ön kayıt sisteminde fotoğrafın altında belirtilen öğrenci numarası ile Halk Bankası şubelerine yatırılacaktır. ÖSYM YERLEŞTİRMESİ İLE İLK KAYIT KESİN KAYIT İŞLEMLERİ Üniversitemizde eğitim görmeye hak kazanan adaylar, kesin kayıt için gerekli belgeleri hazırlayarak ilan edilen kesin kayıt tarihlerinde Ege Üniversitesi

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI GEREKLİ BELGELER SÜRESİ

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI GEREKLİ BELGELER SÜRESİ T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI GEREKLİ BELGELER SÜRESİ 1 Yeni Kayıt ÖSYS Sonuç Belgesinin İnternet Çıktısı - Lise Diplomasının

Detaylı

Sevgili öğrencimiz; KAYIT İŞLEMLERİ 1.Kayıt Tarihleri: 2. Elektronik Kayıt (e-kayıt): 4. Şahsen Kayıtlar:

Sevgili öğrencimiz; KAYIT İŞLEMLERİ 1.Kayıt Tarihleri: 2. Elektronik Kayıt (e-kayıt): 4. Şahsen Kayıtlar: Sevgili öğrencimiz; 2015-ÖSYS yerleştirme sonuçlarına göre üniversitemize kayıt hakkı kazanmış bulunmaktasınız. Öğrenim hayatınızın en önemli aşamalarından biri olan yüksek öğrenim için Üniversitemizi

Detaylı

Üniversitemizi Yeni Kazanan Öğrencilerin Dikkatine!!!

Üniversitemizi Yeni Kazanan Öğrencilerin Dikkatine!!! Üniversitemizi Yeni Kazanan Öğrencilerin Dikkatine!!! * Elektronik Kayıt yapmayı tercih eden öğrencilerimiz, PTT Şubelerinden edinecekleri e- devlet şifresi ile 03-05 Eylül 2018 tarihleri arasında https://turkiye.gov.tr

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz lisansüstü öğretim programlarına 2014 2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. alınacak programlar,

Detaylı

KAYIT İŞLEMLERİ Ağustos Ağustos - 16 Ağustos 2017

KAYIT İŞLEMLERİ Ağustos Ağustos - 16 Ağustos 2017 KAYIT İŞLEMLERİ 2017-2018 ders yılında, ÖSYS sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 14-18 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.devlet üniversitelerinde elektronik

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ Ek Kontenjan Kesin Kayıt Kılavuzu 2018 SON GÜNCELLEME: 26.09.2018 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B.

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Yüksek Lisans öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DGS KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DGS KAYIT KILAVUZU İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DGS KAYIT KILAVUZU Değerli Öğrenci Adayımız; 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında fakültemize kayıt yaptıracak öğrencilerimizin kayıt işlemleri kılavuzda

Detaylı

ÖĞRETİM YILI EK YERLEŞTİRME SONUCU İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU

ÖĞRETİM YILI EK YERLEŞTİRME SONUCU İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU 2016-2017 ÖĞRETİM YILI EK YERLEŞTİRME SONUCU İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU ERZURUM 2016 AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME MERKEZİ Bu kılavuzdaki adımlara göre kayıt işleminizi gerçekleştirirken

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI 2016-2017 DGS EK YENİ KAYIT KILAVUZU Sevgili Öğrencimiz, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesine hoş geldiniz. 2016 ÖSYM

Detaylı

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ÖN LİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA MERKEZİ YERLEŞTİRME (ÖSYM) PUANI İLE (EK MADDE-1) YATAY GEÇİŞ İÇİN BAŞVURU

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Yüksek Lisans Doktora Yatay Geçiş (Yüksek Lisans) Tezsiz yüksek lisans T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Cumhuriyet Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmenliği

Detaylı

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YKS İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU 1 İÇİNDEKİLER 1. KAYITLA İLGİLİ ÖNEMLİ BİLGİLER

Detaylı

EK YERLEŞTİRME DUYURUSU

EK YERLEŞTİRME DUYURUSU EK YERLEŞTİRME DUYURUSU 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YGS VE LYS SONUCUNA GÖRE ÜNİVERSİTEMİZE EK YERLEŞTİRME İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN KAYITLARIYLA İLGİLİ DUYURU!!! Sayın Öğrencimiz; Üniversitemizi tercih

Detaylı

KTÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ 2012-2013 GÜZ YARIYILI KONTENJANLAR

KTÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ 2012-2013 GÜZ YARIYILI KONTENJANLAR KTÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ 2012-2013 GÜZ YARIYILI KONTENJANLAR ANABİLİM DALI YÜKSEK LİSANS DOKTORA Lisans Lisanstan Tezli Y.L. Tezsiz Y.L. Yabancı Uyruklu Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ AKUS-2016 KESİN KAYIT KILAVUZU

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ AKUS-2016 KESİN KAYIT KILAVUZU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ AKUS-2016 KESİN KAYIT KILAVUZU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KAYIT KILAVUZU A. SONUÇLARIN İLANI: Adaylar, akus.akdeniz.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve şifreleri

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz lisansüstü öğretim programlarına 2013 2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. alınacak

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için aşağıda verilen Anabilim

Detaylı

AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME SINAVI İLE YATAY GEÇİŞ KILAVUZU

AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME SINAVI İLE YATAY GEÇİŞ KILAVUZU 2017 2018 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME SINAVI İLE YATAY GEÇİŞ KILAVUZU (Önlisans ve Lisans Öğrencileri İçin) Bartın Üniversitesi 1.Adım Mevzuat 1- Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans

Detaylı

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize Yeni Kayıt Olacak Öğrenci Adaylarına Önemli Duyuru

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize Yeni Kayıt Olacak Öğrenci Adaylarına Önemli Duyuru 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize Yeni Kayıt Olacak Öğrenci Adaylarına Önemli Duyuru 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize Yeni Kayıt Olacak Öğrencilerin kesin kayıt işleminden

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

Iğdır Üniversitesini zor ve meşakkatli bir sınav maratonunu geride bırakarak kazandınız. Öncelikle sizleri başarılarınızdan dolayı tebrik ederim.

Iğdır Üniversitesini zor ve meşakkatli bir sınav maratonunu geride bırakarak kazandınız. Öncelikle sizleri başarılarınızdan dolayı tebrik ederim. ÖN KAYIT İŞLEMLERİ Değerli Öğrencilerim; Iğdır Üniversitesini zor ve meşakkatli bir sınav maratonunu geride bırakarak kazandınız. Öncelikle sizleri başarılarınızdan dolayı tebrik ederim. Doğunun Parlayan

Detaylı

Yabancı Uyruklu (Eğitim Dili İngilizce) Yabancı Uyruklu (Eğitim Dili Türkçe) Doktora Tezli. Yüksek. Yüksek. Lisans. Lisans. Tezli

Yabancı Uyruklu (Eğitim Dili İngilizce) Yabancı Uyruklu (Eğitim Dili Türkçe) Doktora Tezli. Yüksek. Yüksek. Lisans. Lisans. Tezli Tezli Yüksek Lisans Tezli Yüksek Lisans Doktora Tezli Yüksek Lisans Doktora Tezli Yüksek Lisans Doktora Tezli Yüksek Lisans Doktora Doktora T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI 2016-2017 SAĞLIK ALANINDA LİSANS TAMAMLAMA YENİ KAYIT KILAVUZU Sevgili Öğrencimiz, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesine

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü Öğretim Programlarına 2009 2010 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. Öğrenci alınacak

Detaylı

BAŞVURU KOŞULLARI: Doktora Programları Başvuru Koşulları. Tezli Yüksek Lisans Programları Başvuru Koşulları

BAŞVURU KOŞULLARI: Doktora Programları Başvuru Koşulları. Tezli Yüksek Lisans Programları Başvuru Koşulları BAŞVURU KOŞULLARI: Doktora Programları Başvuru Koşulları 1. Anabilim Dalı tarafından kabul edilen tabloda belirtilen veya Tezli Yüksek diplomasına sahip olmak, 2. Akademik Personel ve üstü Eğitim Giriş

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KESİN KAYIT KILAVUZU Son Güncelleme: 07.08.2015 İÇİNDEKİLER A. SONUÇLARIN ÖĞRENİLMESİ... 2 B. KAYIT YERLERİ VE

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ İÜYÖS KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ İÜYÖS KAYIT KILAVUZU İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ İÜYÖS KAYIT KILAVUZU Değerli Öğrenci Adayımız, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında fakültemize kayıt yaptıracak öğrencilerimizin kayıt işlemleri kılavuzda

Detaylı

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KESİN KAYIT KILAVUZU Son Güncelleme: 27.07.2018/ 10:00 İÇİNDEKİLER A. SONUÇLARIN ÖĞRENİLMESİ...

Detaylı