ANEDA Gıda Sevgiyle Açtık, Lezzetle Kapat ık..

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ANEDA Gıda Sevgiyle Açtık, Lezzetle Kapat ık.."

Transkript

1 ANEDA Gıda Sevgiyle Açtık, Lezzetle Kapattık...

2 Mantı Dediğin Kıymalı Olur! Hakkımızda 1993 yılında, evimizin mutfağında başladığımız mantı yolculuğunda, amacımız hanemizi güçlendirmekti. İşin uzmanı annem İnci BALKAYA nın kendi eliyle yaptığı mantıları, soğuk havalarda soba kenarında, yaz mevsimlerinde ise güneşte kurutarak satışa hazır hale getiriyorduk. İnci BALKAYA nın hazırladığı mantıları sipariş adreslerine ulaştırmak için toplu taşıma araçlarını kullanıyorduk yılları arasında devam eden bu süreçte Kalite ve Güven ilkeleriyle hizmet verdiğimiz evimizin zamanla yetmediğini gördük. 2 Eylül 1995 yılında 80 metrekarelik bir dükkân tutarak işletmemizin ticari hayatına başlamış olduk. Sektöre getirdiğimiz ilkler ve yenilikçi çözümler ile gücümüze güç kattık. Günümüze gelinceye kadar işin her türlü zahmetine severek katlandığımız çalışmalarımızın meyvesini alarak müşterilerimizin taleplerini artık son model -18 C soğutmalı frigorifik araçlarımızla karşılamaya başladık. Ürünlerimizi, Türkiye nin birçok satış noktasına, yüksek kalite standartlarında, frigorifik -18 C soğutmalı araçlarımızla kalitesini bozmadan ilk günün tazeliği ile ulaştırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Ürünümüzün soğuk zincir halkasını kırmadan aynı kalitede sofralarınıza taşıyabilmek için perakende satış noktalarımıza 2004 yılından itibaren konsinye olarak derin dondurucular yerleştirmeye başladık. Aneda Gıda, ürünlerini, lezzetli ve sağlıklı bir şekilde üretebilmek için gerekli olan fiziki alanını yeni binasında gıda kodeksine uygun olarak hazırlamakta ve bu konuda örnek olmaktadır. Aneda Gıda ile en lezzetli tatlara en sağlıklı şekilde ulaşabileceğinizden emin olabilir, damak tadınıza hitap eden lezzetli mantı ve diğer ürün çeşitlerimizden faydalanabilirsiniz. İşte Aneda Gıda nın sofralarınızdan eksik etmeyeceğiniz yeni lezzetleri; İnciAna Kuru Yufka İnciAna Siron İnciAna Kesme Erişte İnciAna İp Erişte İnciAna İçli Köfte İnciAna Sigara Böreği İnciAna Gözleme

3 Vizyonumuz Tüketicilerimizi, müşterilerimizi ve çalışanlarımızı her zaman memnun eden ve yüzünü güldüren lider bir marka olmak. Kalite ve güven ilkesine bağlı kalıp teknolojiden faydalanarak AR-GE çalışmalarını sürdürmek. Türkiye genelinde bayilikler vererek mantı sektöründe lider kalma yolunda büyük adımlar atmak. Lezzetin damaklarda kalmasını sağlayarak ve kendimizi sürekli geliştirerek bir adım önde, takip eden değil takip edilen olup aynı işi yapan meslektaşlarımıza Bizim mantımız da Güven Mantı ile aynı cümlesini kullandırabilmek. Türkiye ve Avrupa başta olmak üzere dünya geneline, Türk yöresel lezzetlerinden olan mantıyı ve diğer yöresel ürünlerimizi en sağlıklı ve kaliteli biçimde ulaştırmak. Bir ürünün lezzetli ve sağlıklı bir şekilde üretilebilmesi için gerekli olan fiziki alanını yeni binasında gıda kodeksine uygun olarak hazırlamak ve bu konuda emsal olmak. Misyonumuz Tüketici ve müşterilerine en pratik, en taze, en lezzetli ürünleri, sağlıklı ve güvenli değer zinciri ile sunan, lider ve yenilikçi marka olmak. İş ortaklarımıza ürün memnuniyeti %100 olan katma değeri yüksek ürün sattırarak, müşterimizin memnuniyetini en yüksek seviyede tutmak. Günümüz yoğun çalışma şartlarında çalışan ev hanımlarımızın akşam eşine, misafirlerine, ev halkına kısa sürede en güzel yemeği yapma isteğini, evinden uzakta olan çalışanların, öğrencilerin ev yemeği tadında lezzetler özlemesini gayet iyi anlıyoruz. Sizleri, Anadolu nun geleneksel lezzetleriyle buluşturuyoruz. Aneda Gıda ailesi olarak, tedarikçilerimiz ve iş ortaklarımız ile hep birlikte bunun için çalışıyoruz. Lezzet, güven ve damak tadı adına aradığınız tüm incelikleri en iyi şekilde senkronize ederek ürünlerimizle keyifli sofralarda buluşmanızı sağlıyoruz. İlkelerimiz Kalite Ürünlerimizin, son tüketicilerimize ulaşmasına kadar üretimin her aşamasını son derece titizlikle ele almak. Lezzet Ürünlerimizin her zaman üstün lezzet ve kaliteye sahip olmalarını sağlamak. Teknoloji Sektörün teknolojik gelişmelerini yakından takip etmek, yenilikçi ve atılımcı olmak. Müşteri Memnuniyeti Müşterilerin ihtiyaç ve isteklerini her zaman birinci sırada tutmak ve bu doğrultuda üretim yapmak. Halka Açık Üretimin tüm aşamalarında halka açık olmak. Toplumsal Saygı Toplum değerlerine, yasal mevzuatlara ve çevreye saygılı olmak. Ürün Çeşitliliği Pazarın ihtiyaçlarını ve tüketici eğilimlerini göz önünde bulundurarak tüketicilere yeni ürünler sunmak.

4 Sadece Deneyin Farkı Görün! Eski Usûl Lezzet Yeni Nesil Üretim Neden Aneda Gıda Çünkü Aneda Gıda kalite ve güvenin buluştuğu noktadır. Kaliteden ve lezzetten ödün vermeyen Aneda Gıda üretimini en hijyen şekilde yapmakta ve yapmış olduğu üretimi gönül rahatlığı ile tüketiciye arz edebilmektedir. Sektöre Getirdiği Yenilikler Mantılarımızın irili ufaklı olmasını istemediğimizden, kesim standardı getirdik ve dünyada olmayan bir makineyi tasarlayıp ürettirerek bunu sağladık. Bizi tüketicilerimizle buluşturan değerli satış noktalarımızda ürünlerimizin, soğuk zincir halkasını kırmadan aynı kalitede sofralara taşıyabilmek için -18 derece muhafaza dolapları kullanmaya başladık. (Yıl 2004, Delinin kuyuya taş atması diye algılanan bu girişim şimdilerde olmazsa olmazlardan.) Üretim ile tüketim arasında geçen sürede mantı ve iç malzemesinin bozulmasını önlemek için şok odaları ve muhafaza odaları kurduk. Ürünlerimizin satış noktalarına ulaştırılmasında frigorifik araç filosu kurduk. Hamur kazanlarımızda hamur kalitesini korumak için soğuk su deposu tankı kullandık. Patent başvurusunda bulunduğumuz ve sonuçlarını beklediğimiz buluşlara imza attık.

5 Üretim Kalite Standartları Aneda Gıda, yerel ve uluslararası standartları, tüm üretimlerinde ve hizmetlerinde tam olarak yerine getirir. Ürünlerinin kalitesiyle insan sağlığına en üst düzeyde güvenle hizmet sunar. Bu düzeydeki çalışmalarını, iç/dış denetimler ve AR-GE raporlarına göre sürekli iyileştirerek, sürdürülebilir bir kalite sistemi oluşturur, geliştirir ve çalışanlarına benimsetir. Müşteriye saygılı, her kademede çalışanın yönetime katıldığı, güvenilir ve yenilikçi bir şirket olarak hiçbir koşulda kalite ve gıda güvenliğinden ödün vermeyerek ürün ve hizmet gerçekleştirir. Üretim Aşaması Kıymalı mantı, kuru yufka, siron, kesme erişte, ip erişte, içli köfte, mini içli köfte, sigara böreği, gözleme üretip, doğranmış ve soyulmuş soğan işliyoruz. Mantımız, bohça ve üçgen olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Talep edilmesi durumunda değişik versiyon mantılar da üretilmektedir. Market reyonlarımızda satılmak üzere bu ürünlerimizi ayrıca pastörize ederek fırınlamaktayız. İçeriği Mantılarımızda markasına göre dana kıyma, soğan, tuz, baharat karışımı, soya proteini veya galeta unu bulunmaktadır. Kıymamız %100 dana etinden imal edilmektedir. Tedarikçilerimiz, sektöründe lider konumda olan Eren Et, İntiba ve Dan Et firmalarıdır. İnciAna Bohça/Üçgen Mantı, bol kıymalı sevenler için spesiyal ürün olup soya protein içermemektedir. Nasıl Üretiyoruz? Kesimi yapılan mantı hamurlarımız iç malzemeleri ile itinalı ve hijyen bir şekilde kapandıktan sonra gıdaya uygun tepsi ve araçları ile -40 derece şok odalarına alınır. Burada şoklanan ürünler daha sonra paketleme odasına ve ardından muhafaza odalarına alınır ve sevkiyata hazır hale getirilir. Üretim aşamasında üretimi gerçekleştiren personelin hijyen kurallarına uymasını sağlamak ve bunun devamlılığını kontrol etmek üzere gıda mühendisimiz üretimi takip etmekte ve yönlendirmektedir.

6 Sırrımız; Önce Sağlıklı Hammadde Hammaddelerimizin Temini Mantı içerisinde kullandığımız eti, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı ndan izinli et ve et ürünleri üretimi yapan saygın, kabul görmüş firmalardan;1.sınıf mantılık unumuzu 1995 yılından beri Çorum Yöresinden; baharatlarımızı, haftalık olarak değirmenden çektirerek; soğanlarımızı, Tekirdağ lı köylü çiftçilerimizden günlük olarak tedarik etmekteyiz. Üretimi yapılmak üzere temin edilen et, baharat ve soğanlar +4 derece soğuk muhafaza odalarına Gıda Mühendisimiz denetiminde alınmaktadır. Biliyoruz ki sağlıklı ve kaliteli üretim, önce sağlıklı hammadde temini ve bunun en iyi şartlarda muhafazasından geçer.

7 Geleneksel Lezzetten Vazgeçemeyenlere Tek Önerimiz Var Güven Mantı Neden Güven Mantı Almalısınız? Aradığınız kalite ve lezzet ise güvenebileceğiniz firma Aneda Gıda dır. Başarılarımızı tüketicimizin bizi diğer tüketicilere referans göstermesine de borçluyuz. Başarının tesadüf olmadığına inananlardanız. Güven Mantı almalısınız çünkü mantımız idol alınan, karşılaştırılan tek mantı.

8 Hedefimiz 21 Yıldır sektöre getirdiğimiz ilkler ve yenilikçi çözümler ile kalite ve sağlıktan ödün vermeden yeni tatlar ile tüketicimize hizmet verip ülke sınırlarını aşmayı ve Dünya Markası olmayı hedefliyoruz.

9 Neden Güven Mantı Satmalısınız? Daha ucuz ve kalitesiz olan mantıyı az satmaktansa Daha ucuz ve kalitesiz mantıyı satıp sıradan olmaktansa Daha ucuz ve kalitesiz mantıyı satıp az kâr etmektense Marka olmak, kalite olmak, aranır olmak, adıyla istenir olmak Bir ürünü kabul edilebilir fiyatında üretip kabul edilebilir fiyatında sattırmayı yeğleriz. Sizlerinde satış noktanızda böyle bir firmaya yer vermeniz, iş ortağı olmanız rakipleriniz ile benzerlikleriniz arasına fark getirecektir. Aradığınız müşteri memnuniyeti ve farkındalık ise doğru adres Güven Mantı. Değerli satış noktalarımızın tamamına ürünümüzün muhafazası için konsinye olarak muhafaza dolapları tedarik ediyoruz. Bu dolapların arızalanması durumunda servis ağımız mevcuttur. Satış noktalarımıza ayrıca reklam giydirmeleri yaparak satış destek de yapmaktayız. Müşteri Memnuniyeti ve Farkındalık İçin En Doğru Adres Güven Mantı

10 Markalarımız

11 Ürünlerimiz Mantı Ürünleri İnciAna Küçük Bohça Mantı İnciAna Bohça Mantı İnciAna Üçgen Mantı Güven Küçük Bohça Mantı Güven Bohça Mantı Güven Üçgen Mantı Yaren Küçük Bohça Mantı Yaren Bohça Mantı Yaren Üçgen Mantı

12 Anadolu Yöresel Lezzet Ürünleri Kuru Yufka Kuru yufkanın en önemli özelliği dayanıklı olmasıdır. Kuru Yufka, Osmanlı İmparatorluğu mutfağının mirası olarak bu devletin eski toprakları üzerinde yer alan birçok ülkenin mutfağında bulunur. Yufkanın daha kalın bir biçimi Orta Asya Türk mutfağı kökenlidir. Kâşgarlı Mahmud un sözlüğünde yuvga olarak belirtilmektedir. Aneda Gıda, kuru yufkanın Anadolu da yapılma geleneğinden esinlenerek, annelerimizin bu lezzet sırrını sizlerle paylaşıyor. 1. Kalite un kullanılarak üretilen yufkalarımız; un, su ve tuz karışımından hazırlanır. Hiçbir katkı maddesi içermez. Özdeşleşen hamurdan bezeler oluşturulur. Bezeler, tepsilerde dinlendikten sonra tek tek açılır. Kuru yufka, yufka hamurunun fırınlanarak, gevreyene kadar hafifçe pişirilmesi ile elde edilir. Kullanılacağı zaman üzerine su serpiştirilip, biraz bekletilerek yumuşaması sağlanır. Yenmeye hazır hale gelen yufka, öylece yenilebildiği gibi, dürüm olarak ya da çeşitli yemek malzemesi olarak da kullanılabilir. Kuru yufkanın glisemik indeksi ekmeye göre dahak düşük olduğu için sağlıklı karbonhidratlar içerir. Uzun süre tokluk hissi verir. İp Erişte Dünyanın birçok ülkesinde farklı çeşitlerde yapılmaktadır. Orta Asya ülkelerinde kesme adı ile bilinir. Aynı zamanda Çin ve Orta Asya da tüketilen lagman aşına benzerlik gösterir. Anadolu da kışlık yiyecek olarak çorbasından makarnasına kadar birçok şekilde tüketilir. Aneda Gıda, ip eriştesinin Anadolu da yapılma geleneğinden esinlenerek, annelerimizin bu lezzet sırrını sizlerle paylaşıyor. 1. Kalite un kullanılarak üretilen ip eriştelerimiz un, su, yoğurt, yumurta ve tuz karışımından hazırlanır. Hamurunun en büyük özelliği yumurtasının çok fazla katılarak tutuculuğunun sağlanmasıdır. Sağlıklıdır. Glisemik indeksi düşük olduğu için sağlıklı karbonhidratlar içerir. Uzun süre tokluk hissi verir. Kesme Erişte Aneda Gıda, kesme eriştenin Anadolu da yapılma geleneğinden esinlenerek, annelerimizin bu lezzet sırrını sizlerle paylaşıyor. 1. Kalite un kullanılarak üretilen kesme eriştelerimiz un, su, yumurta ve tuz karışımından hazırlanır. Hamurunun en büyük özelliği yumurtasının çok fazla katılarak tutuculuğunun sağlanmasıdır. Özdeşleşen hamur bezelere ayrılır. Her bir beze eşit kalınlıkta açılır. Sonra şeritlere bölünür. Şeritler, standart ölçülerde kesilir. Kesilen şeritler kurutulur. Hiçbir katkı maddesi içermez. Sağlıklıdır. Glisemik indeksi düşük olduğu için sağlıklı karbonhidratlar içerir. Uzun süre tokluk hissi verir. Siron Aneda Gıda, sironun Anadolu da yapılma geleneğinden esinlenerek, annelerimizin bu lezzet sırrını sizlerle paylaşıyor. Anadolu nun durum buğdayı ile zenginleştirilmiş, sanki evde yapılmışçasına muhteşem tattaki siron, Karadeniz yöresine ait bir yemek çeşididir. Elazığ da sırın denilen siron, diğer yörelerde ziron ve silor olarak adlandırılmaktadır. 1. Kalite un kullanılarak üretilen siron, un, su, yumurta ve tuz karışımından hazırlanır. Hiçbir katkı maddesi içermez. Özdeşleşen hamurdan bezeler oluşturulur. Bezeler, tepsilerde dinlendikten sonra tek tek açılır. Rulo haline getirilerek, kesilip, fırınlanır. Sağlıklıdır. Glisemik indeksi düşük olduğu için sağlıklı karbonhidratlar içerir. Uzun süre tokluk hissi verir. Soyulmuş ve Doğranmış Soğan Soğanı sizin için soyduk, doğradık, en lezzetli börekler ve yemekler için kullanıma hazır hale getirdik. Ürünlerimiz, mor soğandan üretilir. Talep doğrultusunda istenilen ebatta elekten geçirilerek her tanesinin aynı standartta olması sağlanır. Birçok alanda zamandan ve maliyetten tasarruf sağlar. Pratik ve hızlıdır. Zamandan tasarruf edip, kokudan kurtulmanızı sağlar. Soyulmuş ve doğranmış soğan, restoran, otel, okul, hastane, askeri birlikler, pastane, börek imalathanesi gibi birçok alanda kullanılmaktadır.

13 Anadolu Yöresel Lezzet Ürünleri 1995 Kuru Yufka 1995 İp Erişte 1995 Kesme Erişte Gramaj: 600gr. 10 adet 1995 Siron 1995 Gözleme 1995 Sigara Böreği Lor Peynirli ve Lorlu Ispanaklı Gözleme Gramaj: 500gr. 10 adet Gramaj: 500gr. Diğer Ürünlerimiz 1995 İçli Köfte Soyulmuş Soğan Doğranmış Soğan İçli Köfte / Mini İçli Köfte Gramaj: 330gr. 6 adet / 300gr. 12 adet

14 Sertifikalar

15 Biz İşini Seven, En İyisini Hedefleyen Bir Ekibiz. Daima en iyisi için ve sizin için çalışıyor, üretiyoruz.

16 Bizce En İyisini Hak Ediyorsunuz ANEDA Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. Gülsuyu Mahallesi Fevzi Çakmak Cad. Sarı Çiçek Çıkmazı Sok. No:4/A Maltepe / İSTANBUL guven@guvenmanti.com.tr

ANEDA Gıda. 22 yılda birçok başarıya imza attık, Sektörde, önce güven kazandık, Markalar yarattık, Şimdi yeni başarılar bizi bekliyor

ANEDA Gıda. 22 yılda birçok başarıya imza attık, Sektörde, önce güven kazandık, Markalar yarattık, Şimdi yeni başarılar bizi bekliyor ANEDA Gıda 22 yılda birçok başarıya imza attık, Sektörde, önce güven kazandık, Markalar yarattık, Şimdi yeni başarılar bizi bekliyor İnciAna ve Başarı Öykümüz 1993 yılında evimizin mutfağında başladığımız

Detaylı

h e r ş e y z a m a n ı n d a

h e r ş e y z a m a n ı n d a h e r ş e y z a m a n ı n d a ÖNSÖZ; 2005 Yılında bir damla olarak çıktığımız lezzet yolculuğunda ; çalışanlarımızın emekleri, tedarikçilerimizin destekleri ve müşterilerimizin memnuniyeti sayesinde zamanla

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU www.meritsut.com

ÜRÜN KATALOĞU www.meritsut.com ÜRÜN KATALOĞU www.meritsut.com Hakkımızda Kuruluşumuz 1998 yılında Merih Gıda Süt Ürünleri Yem Hayvancılık Ltd. Şti. ünvanıyla 278 kg süt ile üretimine başlamıştır. Mutlak kalite ve lezzet prensibi ile

Detaylı

ş i r k e t l e r g r u b u Profesyonel bir anlayış ve uzman bir kadroyla önemli bir müşteri kitlesine hizmet veriyoruz. gelişim içinde olan iş dünyasında zamanın ritmini yakalamak, ancak yeni fikirler

Detaylı

Lezzettar a Hoşgeldiniz!

Lezzettar a Hoşgeldiniz! Lezzettar a Hoşgeldiniz! Osmanlı Sultanları için özenle hazırlanan şerbetli tatlılar, saray mutfağının vazgeçilmezleri arasındaydı. Lezzettar, Osmanlı mutfağının lezzet sırlarını tarihin derinliklerinden

Detaylı

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU FRANCHISE TANITIM KATALOĞU Asırlık Hikayemiz 1927 yılından beri 3 nesildir tecrübe ve güven ile Bursa da 5 şubeyle hizmet vermeye devam eden markamız Ayanoğlu, Türkiye nin birçok şehrinden özenle seçtiğimiz

Detaylı

1974 ten bugüne biz dogrusunu yapiyoruz...

1974 ten bugüne biz dogrusunu yapiyoruz... _ 1974 ten bugüne biz dogrusunu yapiyoruz... www.atombaharat.com www.baharatgunleri.com HAKKIMIZDA ATOM GIDA Küçük bir işletme olarak yola çıktık. Fakat her yaptığımız işin en iyisini yapmaya çalıştık.

Detaylı

PAKETLİ KURUYEMİŞ İŞ ZEKASINI KULLANIYOR TADIM BÜTÇE PLANLAMA VE RAPORLAMA UYGULAMALARI

PAKETLİ KURUYEMİŞ İŞ ZEKASINI KULLANIYOR TADIM BÜTÇE PLANLAMA VE RAPORLAMA UYGULAMALARI PAKETLİ KURUYEMİŞ İŞ ZEKASINI KULLANIYOR TADIM BÜTÇE PLANLAMA VE RAPORLAMA UYGULAMALARI TADIM HAKKINDA Türkiye de ambalajlı kuruyemiş tüketimi,1971 yılında Tadım la başladı. Kuruyemiş keyfini ilk kez sağlık

Detaylı

KURUMSAL. Misyonumuz. Vizyonumuz

KURUMSAL. Misyonumuz. Vizyonumuz 1 2 3 HAKKIMIZDA 4 KURUMSAL Misyonumuz Sağlıklı çalışma koşullarında, kalitesine güvenilen malzemeleri, bilinçli ve kusursuz işçilik ile işleyerek, sağlıklı ve lezzetli beslenme ilkesi ile sürekli müşteri

Detaylı

Sofralara Lezzet Geliyor. Arayın Sofranıza Börek Gelsin!

Sofralara Lezzet Geliyor.   Arayın Sofranıza Börek Gelsin! Sofralara Lezzet Geliyor www.sembolborek.com 444 26 82 Arayın Sofranıza Börek Gelsin! www.sembolborek.com Undan hayallerimiz var. 1986 yılından bugüne aile mesleği olan Börek ve Unlu Mamüller sektöründe,

Detaylı

1990 yılında sebze - meyve, su ürünleri ve pizza çeşitleriyle perakende pazarına giren ilk marka olan SuperFresh, Türk tüketicisini dondurulmuş ürün

1990 yılında sebze - meyve, su ürünleri ve pizza çeşitleriyle perakende pazarına giren ilk marka olan SuperFresh, Türk tüketicisini dondurulmuş ürün 1990 yılında sebze - meyve, su ürünleri ve pizza çeşitleriyle perakende pazarına giren ilk marka olan SuperFresh, Türk tüketicisini dondurulmuş ürün kavramıyla tanıştırdı. SuperFresh kısa sürede su ürünleri,

Detaylı

DEĞERLERİMİZ. Mükemmellik anlayışımız

DEĞERLERİMİZ. Mükemmellik anlayışımız TARİHÇE 1968 yılında, Gaziantepli Burhan ve Mehmet Dinçerler kardeşler, baklava sektöründe işçi olarak çalışmaya başlarlar. Mesleğin tüm inceliklerini öğrenen kardeşler, 1983 yılına geldiklerinde bu sektörün

Detaylı

Dünya standartlarına göre şekillendirilmiş hizmet anlayışımız, türk mutfağının eşsiz lezzetleriyle birleşince, müşterilerimizin memnuniyeti ile ödüllendirilmekte, sektöre kattığımız lezzet ve kalitenin

Detaylı

Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills

Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills CATERING16:Layout 1 12/15/15 1:02 PM Page 1 Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills CATERING16:Layout 1 12/15/15 1:02 PM Page 2 02 CATERING16:Layout

Detaylı

süt işlem bölümü laboratuvar ayran üretimi ambalaj üniteleri kalite güvence sevkiyat kaşar peynir üretimi ayran üretimi yoğurt üretimi

süt işlem bölümü laboratuvar ayran üretimi ambalaj üniteleri kalite güvence sevkiyat kaşar peynir üretimi ayran üretimi yoğurt üretimi 1964 yılında Aziz Üzeyir GÜNEŞ tarafından Güneş Süt Mamulleri Koll. Şti adı altında Sakarya da aile şirketi olarak kuruldu. Gıda sanayine yoğurt üreticiliği ile adım atan şirket, 1972 yılında ürün gamına

Detaylı

SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş.

SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş. SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş. Sunar Turizm Ve Gıda Hizmetleri A.Ş bir Asmar Holding A.Ş kuruluşudur. Sunar Gıda 2007 yılında kurulmuş, kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önemi ve zoru

Detaylı

www.uguraysut.com.tr Tutkulu Güvenilir Enerjik 1989 yılından beri sadece süt ve süt ürünlerine odaklı olarak faaliyet gösteren Uğuray, Aksaray ın Ortaköy ilçesinde bulunan tesisinde, yılda 54 Milyon litre

Detaylı

SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş.

SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş. SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş. Sunar Turizm ve Gıda Hizmetleri A.Ş. bir Asmar holding kuruluşudur. Asmar Holding bünyesinde Gürsan Demir Çelik, Aslan Denizcilik, Aslan Gayrimenkul A.Ş., Mardaş, Mardeniz,

Detaylı

KALİTEDE ÖNCÜ KURULUŞ ÜNALLAR İNŞAAT KENDİ SEKTÖRÜNDE LİDER MARKALARI KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIYLA TÜKETİCİSİNE SUNMAKTAN MUTLULUK DUYAR

KALİTEDE ÖNCÜ KURULUŞ ÜNALLAR İNŞAAT KENDİ SEKTÖRÜNDE LİDER MARKALARI KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIYLA TÜKETİCİSİNE SUNMAKTAN MUTLULUK DUYAR KALİTEDE ÖNCÜ KURULUŞ ÜNALLAR İNŞAAT KENDİ SEKTÖRÜNDE LİDER MARKALARI KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIYLA TÜKETİCİSİNE SUNMAKTAN MUTLULUK DUYAR ÜNALLAR İNŞAAT, yurt içinde tamamlamış olduğu projelerle ve yeterli

Detaylı

BİTKİSEL YAĞLAR ÜRÜN KATALOĞU

BİTKİSEL YAĞLAR ÜRÜN KATALOĞU BİTKİSEL YAĞLAR ÜRÜN KATALOĞU 40 YILDIR HIZ KESMEDEN GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ! Ülkemiz için, ileriye dönük vizyonumuzla akaryakıttan gayrimenkule, gıdadan enerjiye, dış ticaretten Türkiye nin en büyük

Detaylı

ŞEFİN MUTFAĞI CATERING YEMEK ÜRETİM VE DAĞITIM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.

ŞEFİN MUTFAĞI CATERING YEMEK ÜRETİM VE DAĞITIM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. ŞEFİN MUTFAĞI CATERING YEMEK ÜRETİM VE DAĞITIM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. Altıntepe Mahallesi Bahar Sokağı No:12 Maltepe / İSTANBUL 0532 158 73 22 www.sefinmutfagi.com.tr HAKKIMIZDA Gerçek tatlar korumamız altında,

Detaylı

Dayanılmaz Lezzetler

Dayanılmaz Lezzetler Dayanılmaz Lezzetler * 2015 Kurumsal Kataloğu. Fırıncı Orhan, 1958 yılında Ankara Çukurambar da ekmek üretimiyle faliyetine başlayıp daha sonra temel konsepti olan fırın&cafe lerinin yanısıra restoran

Detaylı

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz.

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz. Hakkımızda. Kuzey Dizayn market Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. olarak 2011 Kasımında başladığımız AR-GE,Proje ve Fizibilite çalışmalarımızı 2012 başında hayata geçirerek tam kapasite son model makine

Detaylı

1 Siz hayal edin, biz inşa edelim... SUN PREFABRİK ÇELİK YAPI SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. Sun Prefabrik, 15 yılı aşkın tecrübesi, alanında uzman profesyonel ekibi ile üretmekte olduğu prefabrik yapılara değer

Detaylı

İnteraktif Katalog Görseli

İnteraktif Katalog Görseli Güvenilir Hijyenik Şeffaf Lezzetli İnteraktif Katalog Görseli Damağınızdaki Tat Videoyu izlemek için QRKod u tarayınız. QRKod u Görünce Telefon veya Tablet ile Tarayın Paktat; Dünya Standartlarında Hizmet

Detaylı

Lezzet kataloğu. Siyah Zeytinler. Yeşil Zeytinler. Endüstriyel Grup

Lezzet kataloğu. Siyah Zeytinler. Yeşil Zeytinler. Endüstriyel Grup Lezzet kataloğu Siyah Zeytinler Yeşil Zeytinler Endüstriyel Grup Kaanlar Gıda Grubu olarak peynir üretimindeki verimliliğimizi ve markamızın oluşturduğu güveni, zeytincilik sektörüne de taşımak amacıyla

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ KET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ

ŞİRKET PROFİLİ KET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ zzet երանգ aku Saveur APORE Bкус SMAK γεύση aroma γεύση вкус Lezzet स व द smag Flavor geschmack SAPORE Saveur երանգ hangi dilde olursa olsun lezzet ŞİRKET PROFİLİ KET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ

Detaylı

cafe Aktif yaşayanlara sağlıklı lezzetler

cafe Aktif yaşayanlara sağlıklı lezzetler cafe Aktif yaşayanlara sağlıklı lezzetler www.fanfancafe.com Hakkımızda Aktif yaşayanlara sağlıklı lezzetler.. Fanfan Cafe, genç ve hızlı yaşayanlar için, kaliteli ve besin değeri yüksek malzemelerle hazırlanmış

Detaylı

Ustalığı ve Lezzeti Damaklarda Kalıcı...

Ustalığı ve Lezzeti Damaklarda Kalıcı... fıstıklı baklava ev baklavası Değerli Müşterilerimiz söbiyet sarı burma Firmamız 1990 yılında Bağcılar/ İstanbul da faaliyete başlamış, 2009 yılında Baklavacı alikemal ünvanını alarak markalaşma yolunda

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm.

Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm. Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm. www.nuryap.com nur yapı biz kimiz? Başarılarını 1985 yılından bu yana sürdüren Nur Yapı, tek kişilik bir ofiste şahıs firması olarak Setdar ANAÇAL tarafından kurulup, o

Detaylı

(20)5-FİNCAN BÖREĞİ: Malzemeler: un, ılık su, tuz, yumurta, ıspanak, soğan, karabiber, tuz, pulbiber, sıvı yağ Hazırlanışı: Malzemeler kullanılarak hamur elde edilir. Bir kenarda ıspanak, soğan, yağ, baharatlarla

Detaylı

Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz

Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz MARPAR Ev Gereçleri San.ve Tic. Ltd. Şti. 2001-2009 tarihleri arasında ulusal ve uluslararası alanda bilinen markaların Karadeniz ve Doğu Anadolu

Detaylı

OMS GROUP GIDA Markasıdır

OMS GROUP GIDA Markasıdır Mossa bir SOĞUK & SICAK TOZ İÇECEKLER OMS GROUP GIDA Markasıdır MUTFAK YARDIMCI ÜRÜNLERI BULYON & ÇEŞNILER ÖZEL TASARIM HEDİYELİK ÜRÜNLER ÖZEL BESLENME AMAÇLI GIDALAR 2 OMS GROUP GIDA BİZ KİMİZ? OMS GROUP

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

www.evrekateknik.com.tr Mekanik Tesisat alanında sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan Evreka Teknik; faaliyetlerine 1997 yılında, Ankara Ostim de ısıtma soğutma malzemesi satış ve servis hizmetleri

Detaylı

Turkuaz Ege de Yemden Balığa

Turkuaz Ege de Yemden Balığa Turkuaz Ege de Yemden Balığa UZANAN yolculuk... Denİz dostu olduğumuzu DÜNYA BİLİYOR! Türkiye nin en güçlü ve büyük topluluklarından biri olan Yaşar Grubu nun tam entegrasyon felsefesi ile 1983 yılında

Detaylı

Aktivitem Catering ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Sistemi standartlarına sahiptir.

Aktivitem Catering ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Sistemi standartlarına sahiptir. HAKKIMIZDA Her türlü organizasyon ve davetlerin ikram servisi konusunda gerekli lezzet, kalite, estetik, hijyen, çabukluk yeteneği ile hizmet anlayışımızı Aktivitem Catering çatısı altında birleştirdik.

Detaylı

LOVE EAT SUNUM E-RESTAURANT KETTE START HERE. Contact Us Taner Çolak tr.linkedin.com/in/tanercolak/

LOVE EAT SUNUM E-RESTAURANT KETTE START HERE. Contact Us Taner Çolak tr.linkedin.com/in/tanercolak/ LOVE EAT E-RESTAURANT KETTE START HERE SUNUM Taner Çolak / İÇERİK İş Fikri 1 Misyon. 2 Vizyon.. 2 Nedir. 3 Konsept.. 4 Ürün Hizmet Tanıtım. 5 Ülke Profili 6 Yer Şeçimi. 7 Paket Servis Şehir Bilgi... 8

Detaylı

neden dondurulmuş ürünler? KITCHEN

neden dondurulmuş ürünler? KITCHEN z il aufl paç eci z o bör pi au n neden dondurulmuş ürünler? Dondurulmuş gıda ürünlerimizin tamamı el yapımıdır. Uzun süre dayanması için özel yöntemlerle dondurulmuştur. Hiçbir şekilde kimyasal kullanılmamıştır.

Detaylı

Ürün Kataloğu.

Ürün Kataloğu. Ürün Kataloğu www.ikbal.com facebook.com/ikbalkeyfi /ikbalkeyfi 1922 yılında Afyon da mütevazi bir Anadolu lokantası olarak başlayan İKBAL in öyküsü, bugün kalitenin, lezzetin, güvenin ve dürüstlüğün adı

Detaylı

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler www.faktorgrup.com İşlerinizde Profesyonel Çözümler Değerli yöneticiler, Bildiğiniz gibi, içinde yaşadığımız yüzyılda modern işletmecilik kavramı beraberinde

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

VCM750 ÇİFT ODALI VAKUM MAKİNESİ

VCM750 ÇİFT ODALI VAKUM MAKİNESİ VAKUM NEDİR? VAKUM Vakum kullanarak ambalajlama tekniği (ambalaj içindeki havanın boşaltılması) uzun yıllardan beri kullanılıyor. Ancak eski dönemlerde, sadece yüksek basınca dayanıklı ürünler vakumlanabilirken,

Detaylı

sağlıklı nesiller için

sağlıklı nesiller için sağlıklı nesiller için Peynir Çeşitleri TAM YAĞLI BEYAZ PEYNİR TAM YAĞLI BEYAZ PEYNİR Lokum Kıvamında 17 kg 4,5 kg 17 kg 4,5 kg - 2 kg (Tava) Paketleme : Tavada 4 adet Paketleme 1kg: Tavada 12 adet Paketleme

Detaylı

1954 ten Bugüne TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİCARET AŞ. TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİC. AŞ. RESİM KONULACAK. www.teknikcelik.com

1954 ten Bugüne TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİCARET AŞ. TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİC. AŞ. RESİM KONULACAK. www.teknikcelik.com 1954 ten Bugüne TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİC. AŞ. RESİM KONULACAK TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİCARET AŞ. www.teknikcelik.com *Şirket Profilimiz-Tarihçemiz Lütfü Usta tarafından 1954 yılında İstanbul

Detaylı

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ HAKKIMIZDA Sağlık hizmetleri / özel hastane yöneticiliği başta olmak üzere hizmet sektörünün çeşitli alanlarında edindiğimiz bilgi deneyim ve tecrübenin gücünden yararlanarak yatırım ve ticaret yolculuğuna

Detaylı

İçindekiler. HSG Tarım... 3 Elma... 5 Appy... 7 Üretim Tesisimiz... 9 Üretim... 13 Soğuk Zincir... 17 Satış ve Pazarlama... 19

İçindekiler. HSG Tarım... 3 Elma... 5 Appy... 7 Üretim Tesisimiz... 9 Üretim... 13 Soğuk Zincir... 17 Satış ve Pazarlama... 19 İçindekiler HSG Tarım... 3 Elma... 5 Appy... 7 Üretim Tesisimiz... 9 Üretim... 13 Soğuk Zincir... 17 Satış ve Pazarlama... 19 1 2 HSG Tarım Adını 1969 da üretilen ilk yerli traktörden alan HSG Tarım, tarımda

Detaylı

Sizi geleceğe taşır...

Sizi geleceğe taşır... Sizi geleceğe taşır... HAKKIMIZDA Elizi Reklam İnşaat Turizm Tarım Gıda ve Hayv. San. Tic.Ltd.Şti. firması olarak 2001 yılında Antalya da faaliyetine başlamıştır. Şirketimizin ana faaliyet konusu sera

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

Zorlu İnşaat Güvencesiyle... Yaylal

Zorlu İnşaat Güvencesiyle... Yaylal Zorlu İnşaat Güvencesiyle... TARİHÇE Bugün Zorlu Grup olarak adından söz ettiren firmamız, babamız Duran ZORLU tarafından 1977 yılında kurulan Zorlu Cam Ticaret olarak 20 metrekarelik bir dükkanda ticari

Detaylı

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 1 HAKKIMIZDA Firmamız 2001 yılında ERBA MAKİNA LTD. ŞTİ olarak kurulmuş olup firma adı 2007 yılında MMMERBA MAKİNA A.Ş. olarak değişmiştir. Firmamız Yenikent Sanayi Sitesinde 60 m2 lik

Detaylı

1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir.

1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir. 1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir. Kurumsal 1935 yılında İşyurdu Nakliyat Ambarı olarak Devlet Demir Yolları tarafından Malatya ya taşınan ve üçüncü şahıslara ait parsiyel ticari emtiayı yük

Detaylı

premix PREMIUM KARIŞIK KURUYEMİŞ PREMIUM NUT MIX

premix PREMIUM KARIŞIK KURUYEMİŞ PREMIUM NUT MIX tadı içinde Saraçoğlu Kuruyemiş in ilk adımları Hacı Mehmet ve Mahmut Saraçoğlu kardeşlerin girişimcilik vizyonuyla 1950 yılında Samsun Gazi Caddesi nde toptan ve perakende olarak kuruyemişçiliğe başlamaları

Detaylı

Salep. Hot Chocolate. Gold Cappuccino

Salep. Hot Chocolate. Gold Cappuccino Salep Hot Chocolate Gold Cappuccino Klasik 3 u 1 Arada gercekkahve Fiero Toz İçecekler Salep, Sıcak Çikolata, Cappuccino, 3 ü 1 Arada Fiero Kahve Espresso, Filtre Kahve, Aromalı Kahveler, Dünya Kahveleri

Detaylı

Hakkımızda Misyon - Vizyon

Hakkımızda Misyon - Vizyon 1 Hakkımızda Etiket ve ambalaj ürünleri sektöründe uzun yıllar geçirmiş olmanın verdiği tecrübe, deneyim ve bilgi birikimini 1998 yılında Otomasyon Etiket Baskı Ambalaj San. ve Tic. Ltd. Şti. ismi altında

Detaylı

TOPLU TÜKETİM KATALOĞU.

TOPLU TÜKETİM KATALOĞU. TOPLU TÜKETİM KATALOĞU Gürsoy Gıda; AFC Gürsoy Gıda adıyla kurulduğumuz 1992 yılından bu yana gıda sektörünün et grubunda faaliyet göstermekteyiz. Biz de hemen birçok kuruluş gibi büyük hedef ve umutlar

Detaylı

Kurumsal. Niçin Özdemirler Yemek? kurumsal

Kurumsal. Niçin Özdemirler Yemek? kurumsal Kurumsal Kurumsal yapılanmasını tamamlamış olan firmamız çağdaş üretim kriterlerine uygun, ISO, TSE gibi ulusal ve uluslar arası kalite standartlarına uygun üretim gerçekleştiren sektöründe öncü bir kuruluştur.

Detaylı

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood T1 Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood Stretch hood teknolojisi palet sarma yöntemlerinin diğer türlerine göre önemli avantajlar sunmaktadır. Film ve enerji tüketiminde tasarruf

Detaylı

Silis Kumunun Yolculuğu

Silis Kumunun Yolculuğu Güvenilir ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile bugünlere gelen Çeliktaş gelecekte daha da ileri gitmek için çalışıyor. Kalitesinden asla ödün vermeyen Çeliktaş güçlü ve güvenilir yapısıyla

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

FARKIMIZ ; Lezzet için rasyonel çözümler... Biz, iyi yemek sohbetlerinin nesnesi olmaya adayız. Unutmayın, hazır yemek özen ister...

FARKIMIZ ; Lezzet için rasyonel çözümler... Biz, iyi yemek sohbetlerinin nesnesi olmaya adayız. Unutmayın, hazır yemek özen ister... Hakkımızda; Catering son yıllarda gelişen yeni bir sektör; yiyecek tedarik etme, yemeklerin hazırlanması ve bu hizmetin üstlenilip sunulması anlamında kullanılıyor. Yani toplu yemek tüketilecek olan bir

Detaylı

Merhaba, Ekici Peynir olarak, işini aşkla yapan, yılların verdiği tecrübe ve uzmanlık bilgisini ürünlerine aktaran peynir uzmanı bir şirketiz.

Merhaba, Ekici Peynir olarak, işini aşkla yapan, yılların verdiği tecrübe ve uzmanlık bilgisini ürünlerine aktaran peynir uzmanı bir şirketiz. TANITIM Kataloğu Merhaba, Ekici Peynir olarak, işini aşkla yapan, yılların verdiği tecrübe ve uzmanlık bilgisini ürünlerine aktaran peynir uzmanı bir şirketiz. Tüketicilerimizi kalite ve lezzetin bir

Detaylı

EKOLOJİ MARKET TANITIMI

EKOLOJİ MARKET TANITIMI EKOLOJİ MARKET TANITIMI 23.09.2016 1 Baslarken 2003 yılından beri organik tarım sektörünün içinde bulunan Ekoloji Market in en temel özelliği bir aile şirketi olmasıdır. 23.09.2016 2 Ekoloji Market, bugün

Detaylı

Modern Tesisler. Hijyenik Üretim. Kalite Kontrol NEDEN AVŞAR SİMİT

Modern Tesisler. Hijyenik Üretim. Kalite Kontrol NEDEN AVŞAR SİMİT NEDEN AVŞAR SİMİT Avşar Simit; Müşterilerinin isteklerini zamanında ve eksiksiz karşılayan, bu amaçla ulusal ve uluslararası üretim standartlarının gerekliliklerini her koşulda yerine getirmeyi, sürekli

Detaylı

Dünden Bugüne Damaklarda Değişmeyen Lezzetin Adresi. Firma Tanıtım Sunumu

Dünden Bugüne Damaklarda Değişmeyen Lezzetin Adresi. Firma Tanıtım Sunumu Dünden Bugüne Damaklarda Değişmeyen Lezzetin Adresi Firma Tanıtım Sunumu M.A.K. GIDA İNŞAAT TEMİZLİK TEKSTİL TAAH. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ Kuruluş Yılı : 2008 Firma Türü : LİMİTET ŞİRKET Faaliyet Konusu

Detaylı

DETAY SANAYİ BIÇAKLARI

DETAY SANAYİ BIÇAKLARI DETAY SANAYİ BIÇAKLARI ÜRÜN TANITIM KATALOĞU Dik Dolum Paketleme Bıçakları Volumetrik dolum yapılan ürünlerde ( toz, granül.vs) kullanılır. Paketlemesi gerçekleştirilen ürünler; Hazır Kahve, Deterjan,

Detaylı

Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar

Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar LUCENTIST, alışılagelmiş mobilya anlayışından daha farklı ve özel olarak; yüksek kaliteli, zarif, şık ve lüks Pleksiglas mobilyaları sizlere sunmaktan gurur duymaktadır.

Detaylı

TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ UYGULAMASI. HELKE SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ A.Ş. Emrecan Kobalas Kübra Taşar Seda Özel Seher Yılmaz Tuğba Can

TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ UYGULAMASI. HELKE SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ A.Ş. Emrecan Kobalas Kübra Taşar Seda Özel Seher Yılmaz Tuğba Can TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ UYGULAMASI HELKE SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ A.Ş. Emrecan Kobalas Kübra Taşar Seda Özel Seher Yılmaz Tuğba Can Her Eve Bir Helke Helke Süt ün temelleri 2010 yılında Ömer Belviran tarafından

Detaylı

VC600 TEK ODALI VAKUM MAKİNESİ

VC600 TEK ODALI VAKUM MAKİNESİ VAKUM NEDİR? VAKUM Vakum kullanarak ambalajlama tekniği (ambalaj içindeki havanın boşaltılması) uzun yıllardan beri kullanılıyor. Ancak eski dönemlerde, sadece yüksek basınca dayanıklı ürünler vakumlanabilirken,

Detaylı

Ramazana Özel Lezzetli ve Ekonomik Menü

Ramazana Özel Lezzetli ve Ekonomik Menü Temmuz - Ağustos 2014 Ramazana Özel Lezzetli ve Ekonomik Menü Set Menü Maliyeti : 5,61 TL Önerilen Satış Fiyatı : 30 TL Edeceğiniz Kâr : 24,39 TL (%81 Brüt Kâr) Biberli Kıymalı Tarhana Çorbası Çentik Kebap

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU Product Catalogue

ÜRÜN KATALOĞU Product Catalogue BİSENLER KURUYEMİŞ GIDA SAN. ve TİC. LTD.ŞTİ. İstasyon Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi ADRES 1.Bulvar No:19 - Artuklu / MARDİN info@bisenler.com.tr 0(482) 212 45 78 TELEFON KURUYEMİŞ - HELVA - ŞEKERLEME

Detaylı

CAFE & RESTAURANT 2015 ÜRÜN KATALOĞU

CAFE & RESTAURANT 2015 ÜRÜN KATALOĞU DONUKFIRINCILIK CAFE & RESTAURANT 2015 ÜRÜN KATALOĞU UNO Cafe & Restaurant Kataloğu - 2015 1 2 UNO Cafe & Restaurant Kataloğu - 2015 DONUK FIRINCILIK Değerli iş ortağımız, Buğday sofralarımızın vazgeçilmez

Detaylı

Bağdat Caddesi Aksan Apt. No:326 D:14 Caddebostan Kadıköy/İSTANBUL

Bağdat Caddesi Aksan Apt. No:326 D:14 Caddebostan Kadıköy/İSTANBUL Bağdat Caddesi Aksan Apt. No:326 D:14 Caddebostan Kadıköy/İSTANBUL Şirket Ünvanı : Mert Group İnşaat, Elektronik Ve Enerji San. Tic. Ltd. Şti. Adres : Bağdat Caddesi Aksan Apt. No:326 D:14 Caddebostan

Detaylı

www.koruciftligi.com.tr www.koruciftligi.com.tr www.koruciftligi.com.tr NEDEN KORU ÇIFTLIGI? 1 2 3 4 Her yaştaki insanın beslenmesinde vazgeçilmez gıda olan et ürünlerini, hijyenik ortamlarda, alanında

Detaylı

En Ucuz Enerji, Tasarruf Edilen Ve Verimli Kullanılan Enerjidir.

En Ucuz Enerji, Tasarruf Edilen Ve Verimli Kullanılan Enerjidir. 2011 Dünya alarm veriyor Fosil kaynaklarının tükenmesi, alternatif kaynakların henüz ekonomik olmaması nedeniyle, kullanılan enerjinin tamamının faydaya dönüştürülmesi ile daha temiz çevre sağlanabilecektir.

Detaylı

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte;

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte; 1 HAKKIMIZDA YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; 2013 yılında akademik geçmişe sahip ortaklar tarafından kurulmuş bir firmadır. Yeni kurulmuş olmasına rağmen 35 yıla varan tecrübeye sahip personellerinden

Detaylı

Hakkımızda. Alaçatı muhallebicisi Ege nin kendine özgü doğasından ilham alır. Alaçatı doğallığı temel değer olarak benimsenmiştir.

Hakkımızda. Alaçatı muhallebicisi Ege nin kendine özgü doğasından ilham alır. Alaçatı doğallığı temel değer olarak benimsenmiştir. Hakkımızda Alaçatı Muhallebicisi, Tatlı Bereket Firmasının markalarından biridir. Ülkenin en iyi restoran işletmecisi şirketlerinden birisi olan Özsar tarafından kurulmuştur. Alaçatı muhallebicisi Ege

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

En Yakın ve En Güvenilir Gıda Hijyeni Danışmanınız

En Yakın ve En Güvenilir Gıda Hijyeni Danışmanınız En Yakın ve En Güvenilir Gıda Hijyeni Danışmanınız FİRMA PROFİLİ Akademik Hijyen Ltd. Şti., İstanbul Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Özer Ergün ün başkanlığında bir grup akademisyen tarafından, her

Detaylı

MAYIS YEMEK LİSTESİ 30/04/2019 SALI. Pınar Beyaz Siyah Zeytin Domates Süt Kaşarlı Omlet. Sebze Çorbası Piliç Baget Izgara Köfte Pirinç Pilavı Meyve

MAYIS YEMEK LİSTESİ 30/04/2019 SALI. Pınar Beyaz Siyah Zeytin Domates Süt Kaşarlı Omlet. Sebze Çorbası Piliç Baget Izgara Köfte Pirinç Pilavı Meyve 29/04/2019 30/04/2019 01/05/2019 02/05/2019 05/04/2019 Pınar Beyaz EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ Labne Peynir Krep Düğün Çorbası Ispanak Borani Yeşil Mercimek Soslu Makarna Cevizli İrmik Helvası Sebze Çorbası

Detaylı

Dünyada otomatlar. İçindekiler:

Dünyada otomatlar. İçindekiler: Dünyada otomatlar İçindekiler: 1. Dünyada Otomatlar 2. Türkiye de Jetbite Jetomat nedir? Jetomatlar neden çok sevildi? Klasik severler için Jetbite Uygulama ve kullanım şekli İlkeler Hedefler 3. Ürünler

Detaylı

OTS Coldenhove Papier ile birlikte.

OTS Coldenhove Papier ile birlikte. OTS Coldenhove Papier ile birlikte. Coldenhove Papier in sizin ve işletmeniz için neler yapabileceğini kendi gözlerinizle görün. 1 Coldenhove Papier Hakkında Coldenhove Papier; Dijital Transfer Baskı

Detaylı

ANKARA I İSTANBUL I RİZE I ADANA I İZMİR I HOPA

ANKARA I İSTANBUL I RİZE I ADANA I İZMİR I HOPA ANKARA I İSTANBUL I RİZE I ADANA I İZMİR I HOPA Her detayı düşünülmüş toplantılar, organizasyonlar, projeler ve fazlası... 1998 yılından itibaren hizmet veren EDFA Turizm ve Seyahat Acentası, bugün Türkiye

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

ATAŞLAR GRUP TANITIM SUNUMU

ATAŞLAR GRUP TANITIM SUNUMU ATAŞLAR GRUP TANITIM SUNUMU www.abdurrahmanatas.com.tr ATAŞLAR GRUP KURUMSAL HAKKIMIZDA Ataşlar gurubun temelleri 30 yıl önce Kurucumuz Sayın Abdurrahman ATAŞ tarafından atılmış o günden bu güne, sektördeki

Detaylı

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR 2015 Ürün Kataloğu Çiğdem Dedeoğlu Design PR Çiğdem Dedeoğlu Design PR Tarihçe Kaliteli hizmet sloganını kendisine ilke edinen AY-KA KAPI 1992 yılından bu yana Malatya da çelik kapı sektöründe ciddi mesafeler

Detaylı

tüm toplantı ve buluşmalarınız için hizmetinizdeyiz...

tüm toplantı ve buluşmalarınız için hizmetinizdeyiz... www.tekocafe.com.tr Biz Kimiz? Etimesgut ta Etimed Hastanesi karşısında konumlanan Tek o Cafe Bistro, ev sıcaklığını hissettiren iç dekoru, lezzetli menüleri ve zengin içecek çeşitleri ile size eşsiz

Detaylı

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA 1994 yılında Şerafettin Gürçay tarafından kurulan Gürçay Makine, tecrübeli kadrosu ve ileri teknoloji üretim donanımıyla kısa bir süre içerisinde sektörünün önde firmalarından biri

Detaylı

Bir yandan kahvenizi yudumlarken, diğer yandan Türk, İtalyan ve Meksika mutfağının lezzetlerini tadabileceğiniz tek yer; Testa Rossa Cafe

Bir yandan kahvenizi yudumlarken, diğer yandan Türk, İtalyan ve Meksika mutfağının lezzetlerini tadabileceğiniz tek yer; Testa Rossa Cafe Bir yandan kahvenizi yudumlarken, diğer yandan Türk, İtalyan ve Meksika mutfağının lezzetlerini tadabileceğiniz tek yer; Testa Rossa Cafe Testa Rossa Caffe, İtalyan kahve kültürünün ülkemizdeki en önemli

Detaylı

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir.

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. Reon Enerji, enerji tüketimini daha ekonomik ve fonksiyonel bir hale getirme misyonundan

Detaylı

Müşterimiz Olun, Markanız Olalım

Müşterimiz Olun, Markanız Olalım Modern Mekanlar Müşterimiz Olun, Markanız Olalım Çağımızın hem teknolojik hem de sosyal alanda bizlere getirdiği yenilikler Toplu Yaşam Alanlarının profesyonel yönetimini ihtiyaç haline getirmiştir. Bu

Detaylı

MEDTRAY SICAK VE SOĞUK YEMEK DAĞITIM ARACI

MEDTRAY SICAK VE SOĞUK YEMEK DAĞITIM ARACI MEDTRAY SICAK VE SOĞUK YEMEK DAĞITIM ARACI MED TRAY (Sıcak ve Soğuk Yemek Dağıtım) Aracı Nedir? MED TRAY aracının sıcak ve soğuk bölümü aynı anda çalışabilme özelliğine sahiptir. Isıtıcı ve soğutucu aynı

Detaylı

İznikli Zeytin ve Zeytinyağı

İznikli Zeytin ve Zeytinyağı İznikli Zeytin ve Zeytinyağı Zeytinin yolculuğu Bahar ve yaz aylarında çiçeklerle süslenen zeytin ağaçlarımız bakım ve budama döneminden sonra kasım ayında hasat ile yolculuğuna başlar; Gün ağardıktan

Detaylı

Gürçelik Hakkımızda Ne yapıyoruz Ürün Gruplarımız Markalar, Temsilcilikler, Global Faaliyet ağı ve Pazar Konumumuz Referanslarımızdan,Yenilikçi

Gürçelik Hakkımızda Ne yapıyoruz Ürün Gruplarımız Markalar, Temsilcilikler, Global Faaliyet ağı ve Pazar Konumumuz Referanslarımızdan,Yenilikçi Gürçelik Sunum 2017 Gürçelik Hakkımızda Ne yapıyoruz Ürün Gruplarımız Markalar, Temsilcilikler, Global Faaliyet ağı ve Pazar Konumumuz Referanslarımızdan,Yenilikçi Ürünler Toplam Kalite Yönetimi Hakkımızda

Detaylı