Yaptığımız işi seviyoruz Bu yüzden işimizi iyi yapıyoruz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yaptığımız işi seviyoruz Bu yüzden işimizi iyi yapıyoruz."

Transkript

1 Yaptığımız işi seviyoruz Bu yüzden işimizi iyi yapıyoruz.

2 Dünyanın en büyük otel arama sitesi olarak trivago, oteli 272 rezervasyon sitesi üzerinden karşılaştırır. Otelleri karşılaştırırken amacı gezginlerin ideal otelleri için en düşük fiyatlı teklifi bulmasını sağlayan, bağımsız bir bilgi kaynağı olmaktır. Tüm dünyadan, 500 den fazla, yeniliklere açık çalışanları ile her gün hizmet vermekteler. En etkili ve kullanıcı dostu otel arama sitesi olmaya yönelik tutkularını sadece Düsseldorf, Şanghay, Leipzig ve Palma daki ofislerinde değil, yarattıkları ürünlerde de görebilirsiniz. 51 platformda ve 25 den fazla dilde, birinci sınıf arama teknolojisinin göz alıcı bir dizayn ve üstün otel içeriği ile birleşimine şahit olabilirsiniz. Her gün daha fazla büyüyen şirketin başarılı olmasının sebebi sürekli gelişen, yenilikçi ve uluslararası bir ekipten oluşmasıdır. Trivago çalışanları olarak, trivago nun temsil ettiği değerler ile nefes alıp onlar ile yaşıyoruz. Tutkulu olduğunuz bir işi yapmanız demek bu bağlılığı yansıtan bir ürün üretmeniz demektir.

3

4

5

6

7

8 Yaptıkları iş nedir?

9 Tek seferde bir rezervasyon sitesi yerine yüzlerce rezervasyon sitesinde arama yapabilirsiniz. Trivago bir meta arama motorudur. Daha basit bir şekilde anlatmak gerekirse, Trivago Google ile aynı hizmeti vermektedir. Aradaki tek fark trivago'nun sadece otel arama sonuçlarını göstermesidir. Arama kutusuna otel kriterlerinizi girdiğinizde, Trivago size uygun olan oteli bulmak için rezervasyon sitelerini tarar ve sonrasında size otel tekliflerini içeren bir liste sunar. Sitelerine ücretli reklam almamaları size tarafsız bir liste sunmalarına olanak sağlar. trivago olarak birincil amaçları kullanıcıların en iyi otel teklifini bulmalarını sağlamaktır. Bunun için oteller hakkında en kısa zamanda, en kapsamlı bilgiyi vermeyi kendilerine görev edinmişlerdir.

10 Peki ama bunların hepsi tek tık ile nasıl gerçekleşiyor? Sizin tek tıkınız ile birçok olay aynı anda gerçekleşir. Yukarıda anlatılanların eksiksiz bir biçimde gerçekleşmesi için çalışanları, gelişmiş teknoloji yardımıyla her gün daha iyi bir hizmet verebilmek için çalışmaktadırlar. Canlı arama robotları 273 rezervasyon sitesini saniyeler içinde tarayabilecek teknolojiye sahiptirler. Robotlar sadece otel fiyatlarını değil aynı zamanda otelin görsellerini, tanımlarını ve değerlendirmelerini de tararlar. Tarama işlemi sırasında ideal otelinizi bulmak ve size en uygun olan teklifi en kısa zamanda sunmak için kompleks algoritmaları kullanırlar.

11 Yönetim Dünyanın en büyük otel aramasına zemin hazırlayan 3 adamla tanışın.

12 Rolf Schrömgens - Ürün, Pazarlama ve Uluslararası Kalkınma Rolf, Mönchengladbach'ta dünyaya geldi ve Essen, Chicago ve Leipzig'de okudu. Rolf, Trivago'nun diğer kurucu ortakları olan Malte ve Peter ile Leipzig'de işletme okurken tanıştı. trivago'dan önce ciao.com'un kurucu ortaklarındandı. ciao.com'da aynı zamanda Ürün Geliştirme ve Strateji Direktörü olarak görev yaptı. Rolf şu anda trivago'da Ürün, Pazarlama ve Uluslararası Kalkınma departmanlarını yönetmektedir.

13 Malte Siewert - Malte Siewert - Satış, Finans ve İş Geliştirme Hamburglu olan Malte, Greifswald, Washington D.C. ve Leipzig'de işletme okudu. trivago'nun diğer kurucu ortakları olan Rolf ve Peter ile Leipzig'de tanıştı. trivago dan önce, altı yıl boyunca HSBC ve Merrill Lynch için çalıştı. Malte bu zaman dilimi içerisinde aynı zamanda çok sayıda M&A ve SPİ'ye danışmanlık yapmıştır. Şu anda trivago'da Finans, Satış ve İş Geliştirme departmanlarından sorumludur.

14 Peter Vinnemeier - Technology Aslen Düsseldorflu olan Peter, Giessen, Chicago ve Leipzig'de okudu. Peter, trivago'nun diğer kurucu ortakları olan Rolf ve Malte ile Leipzig'de işletme okurken tanıştı. Trivago kurulmadan önce amiro.de yi kurdu ve ciao.com ile olan birleşme sırasında CTO oldu. Peter bunun dışında start-up ve tüketici şirketleri için teknoloji danışmanlığı da yaptı. Şu anda trivago'da teknolojiden sorumludur.

15 Trivago Yardım Ediyor Mesele sadece ilerlemek değildir. Mesele aynı zamanda dahil olmaktır.

16 Myanmar da Okul Yapımı Rwanda da Okul Noel Çocuğu Operasyonu

17 İş Fırsatları trivago, internetteki en iyi kaynaklardan aldığı üçüncü parti içerikleri size sunan bir arama motorudur. Böylece otel sahipleri ve rezervasyon siteleri otellerinin tanıtımlarını trivago'da ücretsiz olarak yapma olanağına sahiptirler.

18 Otel rezervasyon sitesi misiniz? trivago dan neler bekleyebilirsiniz: Düzgün uygulama süreci Rezervasyon sitenize daha fazla trafik Objektif bir tutum trivago reklam gelirlerinden etkilenmez Tıklama başına maliyet modeli trivago ya ödemeyi sadece kullanıcı sizin sitenize geldiğinde gerçekleştirirsiniz.

19 Otel sahibi ya da Otel Müdürü müsünüz? trivago Hotel Manager ile otelinizin tanıtımını kolayca yapabilirsiniz. trivago dan neler bekleyebilirsiniz: Son 15 ayda işinizin nasıl geliştiğini gösteren, kişiselleştirilmiş dinamik kontrol paneli İşinizin (trivago'daki) gelişiminin tahmini trivago'daki görünürlüğünüzü doğrudan etkileyen "Görseller & Medya" ve "Değerlendirme" gibi altı faktörün kapsamlı dökümü Bu faktörleri geliştirmek için yapılması gerekenlerin açık ve basit anlatımı.

20 trivago Otel Fiyatlar Dizini trivago Otel Fiyatları Dizini (thpi), trivago da yer alan en popüler Avrupa şehirlerin tek gecelik ortalama konaklama ücretini göstermektedir. thpi içerisinde yer alan bilgiler online turizm endüstrisi içerisinde güvenilir bir kaynak teşkil etmektedir. Gösterilen fiyatlar 273 rezervasyon sitesinden ve otellerden alınan bilgilere dayanılarak hazırlanmaktadır Hesaplanan ortalama fiyatlar standart çift kişilik oda içindir. Hesaplama yapılırken otel fiyatı karşılaştırması ile günlük otel araması hesaplanmaktadır.

21

22 trivago Dünyanın en büyük otel araması trivago ideal otelinizi en uygun fiyata bulmanıza artık siz hareket halindeyken de trivago otel arama uygulaması ile yardım ediyor! trivago yu şimdi indirin. trivago otel arama motoru ile 200 den fazla rezervasyon sitesi üzerinden den fazla otelin fiyatlarını karşılaştırabilirsiniz. Ayda 80 milyondan fazla seyahat sever trivago'nun otel fiyatı karşılaştırmasını kullanıyor ve aradıkları destinasyonlardaki oteller için ortalama yüzde 36 tasarruf ediyor.

23 trivago da size uygun oteli bulun trivago ile hızlı ve kolay bir şekilde ideal otelinizi en uygun fiyata bulabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey gitmek istediğiniz yeri ve tarihleri arama motorumuza girmektir. Bundan sonra trivago sizin için tüm mevcut otelleri karşılaştırıyor ve en uygun fiyatı size bildiriyor. Örneğin Çeşme de otel bulmak için fiyat, popülerlik ve mesafe gibi filtrelerimizi kullanarak ideal otelinizi kolayca bulabilirsiniz. Türkiye de İstanbul veya İzmir gibi popüler destinasyonlarda veya yurt dışında Barselona ve Roma gibi şehirlerde size uygun oteli bulabilirsiniz.

24 Otel yorumlarını okuyun ve ideal otelinizi seçin trivago otel fiyatlarını karşılaştırırken kullanıcılarına 140 milyon kullanıcı yorumu ve 14 milyondan fazla fotoğraf da sunuyor. trivago, en güncel bilgileri aktarabilmek için Hotels.com, Expedia ve Agoda gibi rezervasyon sitelerindeki yorumları kullanıcılarına ulaştırıyor.

25

26 Nasıl rezervasyon yapabilirim? Arama yaptıktan sonra trivago nun size sunduğu fiyatlar, rezervasyon sitelerinden ve otellerin kendi sitelerinden alınan en uygun fiyatlardır. İdeal otelinizi bulduktan sonra rezervasyonunuzu, seçmiş olduğunuz rezervasyon sitesine yönlendirilerek gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için Göster butonuna tıklamanız ve rezervasyon sitesine yönlendirildiğinizde rezervasyonunuzu tamamlamanız yeterlidir. Bırakın trivago 200 rezervasyon sitesi üzerinden sizin için en uygun oteli bulsun!

27

28 Aramanıza nereden başlamak istiyorsunuz? Şehir? İstediğiniz bir bölge? Görmek istediğiniz bir yapı? Neden burada kalmak istersin? Yıldız sayısını, fiyat aralığını ve hatta spa hizmetinin mevcut olup olmadığını bile seçebilirsin. Arama motoru sizin isteklerinize ve bütçenize uygun bir otel fırsatını her zaman bulacaktır. Ücretsiz trivago uygulamasını bugün indirin. Neler mi bulacaksınız: En uygun fiyat. Her zaman en ucuz fırsatı bulun. En net içerik. Otel yorumları, değerlendirmeleri ve fotoğrafları. Hiçbir şeyi hayal gücünüze bırakmayın.

29 En iyi filtreleme. Otelleri fiyatına, yıldızına ve şehir merkezine olan uzaklık gibi kriterleri kullanarak aratın En iyi ara yüz. Sık, basit tasarım uygulamamızı eğlenceli ve kullanımı kolay hale getirir. En iyi tarif. Mevcut konumuna en yakın otelleri bul. Entegre harita sistemi ile otel kapısına kadar rehberlik ediyoruz. En iyi iletişim. Uygulamayı kullanarak doğrudan otelleri arayın.

30 Basında; Guardian tarafından Tasarruf sağlayan en iyi 10 uygulama listesinde Mashable tarafından tasarruf etmeniz için 25 App kategorisinde #1 seyahat uygulaması Onedio Otel Siteleri Sepeti

31 Uygulama Yenilikleri: Otellerin fotoğraflarını tekrardan tam sayfa olarak görebilirsiniz Sonuçların yüklenme süresi azaltıldı ve daha fazla otel arama sonuçlarında gösterilmeye başlandı Teknik sorunlar düzeltildi. Böylece eski cihazlarda kullanım stabil hale getirildi. Ek bilgiler: Güncellendi: 14 Mayıs 2015 Yükleme sayısı: Mevcut Sürüm: Gereken Android sürümü: 4.0 ve üzeri İçerik Derecelendirme: Çocuk Sunan: trivago Geliştirici: trivago GmbH, Benningsenplatz 1, Düsseldorf

32

33

34 TEŞEKKÜR EDERİZ

35 Hazırlayanlar: Nazik Orfa Gizem Çakır Bilgenaz Akbaş Nejla Çakır Muhammed Aka

Hotel Collect Expedia'ya Hoş Geldiniz

Hotel Collect Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Bir uluslararası lider seyahat markaları ağı olan Expedia ailesine katıldığınız için teşekkür ederiz. Sizi ortağımız olarak görmekten memnuniyet duymaktayız.

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz

Misyonumuz. Vizyonumuz Misyonumuz Bütçeleri ne olursa olsun eğlence ve iş gezilerinde kullanıcıların dünya çapında kalabileceği en iyi yerleri kolaylıkla keşfetmesini, rezervasyon yapmasını ve buralarda gezilerinin tadını çıkarmasını

Detaylı

Expedia Traveler Preference Expedia'ya Hoş Geldiniz

Expedia Traveler Preference Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Bir uluslararası lider seyahat markaları ağı olan Expedia ailesine katıldığınız için teşekkür ederiz. Sizi ortağımız olarak görmekten memnuniyet duymaktayız.

Detaylı

Expedia Collect Expedia'ya Hoş Geldiniz

Expedia Collect Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Bir uluslararası lider seyahat markaları ağı olan Expedia ailesine katıldığınız için teşekkür ederiz. Sizi ortağımız olarak görmekten memnuniyet duymaktayız.

Detaylı

Google Adwords. Yalnızca Sonuç Aldığınızda Para Ödersiniz. Neden Adwords?

Google Adwords. Yalnızca Sonuç Aldığınızda Para Ödersiniz. Neden Adwords? 1 Google Adwords Adwords, Google'ın reklamcılık ürünüdür. Adwords ile Google arama sonuçlarında, görüntülü reklamcılık ağında, YouTube'da, Google Play'de ve diğer web sitelerinde reklamlarınızı yayınlayabilirsiniz.

Detaylı

Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı

Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı 1 Google Ads Ads, Google'ın reklamcılık ürünüdür. Ads ile Google arama sonuçlarında, görüntülü reklamcılık ağında, YouTube'da, Google Play'de ve diğer web sitelerinde

Detaylı

Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083

Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ SEYAHAT İŞLETMELERİNDE OTOMASYON SUNUMU Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083

Detaylı

İŞ AVANTAJI. TripAdvisor Danışma

İŞ AVANTAJI. TripAdvisor Danışma İŞ AVANTAJI TripAdvisor Danışma Neden TripAdvisor la çalışmalısınız? Konaklama işletmelerinin gelişmesine yardımcı oluyoruz. Dünya çapından konaklama işletmeleriyle işbirliği yapıyoruz Onları yenilikçi

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. edildiğinde veya telefonla arandığınızda ödeme yapın. MURATOLMEZ.COM

Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. edildiğinde veya telefonla arandığınızda ödeme yapın. MURATOLMEZ.COM Google Arama Ağı Reklamı. Tam olarak sunduğunuz ürün veya hizmetleri Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. Siz de yalnızca reklamınıztıklanıp web siteniz ziyaret edildiğinde veya telefonla

Detaylı

TrueView ile Video için Google AdWords.

TrueView ile Video için Google AdWords. TrueView ile Video için Google AdWords. Reklam videonuzu izleyen kişilerş için ödeme yapın. YouTube'un Boyutu ve Kapsamı. #1 Çevrimiçi video sitesi #2 En büyük arama motoru (Google'dan sonra) #3 En büyük

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

EXPEDIA İLE ÇALIŞMAK FİYATLARIN VE MÜSAİTLİĞİN YÖNETİMİ

EXPEDIA İLE ÇALIŞMAK FİYATLARIN VE MÜSAİTLİĞİN YÖNETİMİ EXPEDIA İLE ÇALIŞMAK FİYATLARIN VE MÜSAİTLİĞİN YÖNETİMİ GİRİŞ Bu kılavuzda, fiyat ve müsaitlik bilgilerinizi güncel tutmanız için Expedia PartnerCentral'da bulunan önemli özelliklerden bazılarını ele alınacaktır.

Detaylı

AdWords Kitle Çözümleri Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar

AdWords Kitle Çözümleri Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar Değineceğimiz konular Mobil ağa geçiş Mikro anlar önemlidir Mikro anlarla dolu bir dünyada başarılı olma Müşteri Eşleştirme Tanımadığınız kullanıcıları hedefleme

Detaylı

amonra Fact-Sheet www.amonra.com.tr 1

amonra Fact-Sheet www.amonra.com.tr 1 amonra Fact-Sheet 1 Size Lazım Olan Sadece AmonRa İşletmenizin büyüklüğü veya konsepti ne olursa olsun AmonRa, tek bünyede tüm yazılım ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Her Büyüklükte, Her Bölgede Size

Detaylı

OHS Backoffice > Ana Görünüm. OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz.

OHS Backoffice > Ana Görünüm. OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz. OHS Backoffice > Ana Görünüm OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz. OHS Backoffice > Otel Bilgileri Otel resmi iletişim, konum, kapasite bilgileri ve varsayılan dil, iç pazar para birimi

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık?

Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık? Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık? Bu pazarlamacılar, sosyal medya 'uzmanları' ve PR uzmanlarının her gün konuştuğu konu; Sosyal medyanın geleceği nasıl gözüküyor? 1. Geleneksel medya,

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail JetMail, düzenli yaptığınız E-Mail gönderimlerinizi hedef kitlenizin önemsiz kutusundan çıkartarak gerçek bir satış aktivitesine dönüştürür. E- Mail

Detaylı

n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor

n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor ŞİRKET n11.com Müşteri n11.com, Mart 2013'te Türk Doğuş Grubu ile Güney Kore'li SK Grubu

Detaylı

1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan,

1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan, 1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan, müşterilerimize sene boyunca 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermekten

Detaylı

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma Yayınlanan Temmuz 2016 Konular Hareketli Arama Tüketicilerin aklına takılan soruları yanıtlamanın en kolay yolu bazen gerçek

Detaylı

Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil!

Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil! Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil! Turint, turizm sektöründe faaliyet gösteren acentelere artı değer katma esasına göre geliştirilmiş, emsalsiz bir bilgi yönetim sistemidir! Çağın en etkili mecrası

Detaylı

Yeni Nesil Seyahat Alışkanlıkları. Konaklama KONAKLAMA

Yeni Nesil Seyahat Alışkanlıkları. Konaklama KONAKLAMA Yeni Nesil Seyahat Alışkanlıkları Konaklama Yöntem ve arka plan AMAÇ MOBİL CİHAZLARIN VE İNTERNET İN, SEYAHAT REZERVASYONU YAPARKEN GENEL OLARAK VE KİLİT ANLARDA SAHİP OLDUĞU ÖNEMİ GÖSTERMEK EVREN SON

Detaylı

Yapı Kredi KOBİ Seyahat Modülü Kullanım Kılavuzu

Yapı Kredi KOBİ Seyahat Modülü Kullanım Kılavuzu Yapı Kredi KOBİ Seyahat Modülü Kullanım Kılavuzu Üye Girişi www.bookinturkey.com web sitesi üzerinden Üyelik İşlemleri ne tıklayıp, e-posta adresinizi ve şifrenizi yazarak Şirket Giriş e tıklayarak Yapı

Detaylı

Bunların takibini kolaylaştırmak için tüm haberlerin tek bir noktada eksiksiz ve güncel şekilde bir araya getirilmesi gerekiyordu.

Bunların takibini kolaylaştırmak için tüm haberlerin tek bir noktada eksiksiz ve güncel şekilde bir araya getirilmesi gerekiyordu. AKTEM bilişim, AKTEM lojistiğin sektördeki 15 yıllık tecrübesi ve desteğiyle kurulmuş bir yazılım grubudur. Yazılım grubumuz her alanda, ihtiyaç duyulabilecek bilişim ve yazılım desteğini verebilecek yetkinliktedir.

Detaylı

Ramazan da rekor kırmaya hazır mısınız?

Ramazan da rekor kırmaya hazır mısınız? Ramazan da rekor kırmaya hazır mısınız? Türkiye deki pazarlama faaliyetlerinizden en iyi geri dönüşü alın. 1 RAMADAN TURKEY 2017 Ramazan Özeti Ramazan boyunca tüketim alışkanlıkları büyük ölçüde değişerek

Detaylı

trivago ve meta arama hakkında trivago Hotel Manager hakkında

trivago ve meta arama hakkında trivago Hotel Manager hakkında El Kitabı trivago ve meta arama hakkında 4. trivago nedir? 5. Rakamlar ve veriler 6. Meta arama nasıl çalışır? 7. Otel profiliniz 8. Meta arama ve rezervasyon siteleri trivago Hotel Manager hakkında 10.

Detaylı

Bu sunum PozitifİK tarafından hazırlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. Ölçme - Değerlendirme Araştırma - Raporlama

Bu sunum PozitifİK tarafından hazırlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. Ölçme - Değerlendirme Araştırma - Raporlama Bu sunum PozitifİK tarafından hazırlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. Ölçme - Değerlendirme Araştırma - Raporlama "İnsana yatırımın başarılı olmak için en temel adım olduğu bilinciyle yola çıktık. Yola çıktığımız

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

Smart Commerce Proje Teklifi

Smart Commerce Proje Teklifi Proje Teklifi Code Brother Ship Trading Ltd. Lefkoşa 1. Giriş Smart Commerce, profesyonel bir alt yapı ile ürünlerini sergileyip isterlerse banka havalesi, kapıda ödeme sistemi ve kredi kartı ile de satış

Detaylı

AJANS SUNUMU.

AJANS SUNUMU. AJANS SUNUMU SİZİN İÇİN NELER YAPIYORUZ! WEB SİTE TASARIMI WEB SİTE YAZILIMI SOSYAL MEDYA İÇERİK YÖNETİMİ E-TİCARET YÖNETİMİ SEO DİJİTAL MEDYA REKLAMLARI E-POSTA PAZARLAMA Pazarlama ürettiğiniz şey neyse,

Detaylı

hangiokuldaokumaliyim.com tamamen responsive olarak tasarlanmış bir site olup, masaüstü, dizüstü, tablet ve mobil tüm cihazlarda kullanıma uygundur.

hangiokuldaokumaliyim.com tamamen responsive olarak tasarlanmış bir site olup, masaüstü, dizüstü, tablet ve mobil tüm cihazlarda kullanıma uygundur. KULLANIM KILAVUZU hangiokuldaokumaliyim.com tamamen responsive olarak tasarlanmış bir site olup, masaüstü, dizüstü, tablet ve mobil tüm cihazlarda kullanıma uygundur. İÇERİK 1. Hikayemiz 2. Hangi okulda

Detaylı

Arama Motoru Reklamcılığı Stratejisi. Türkiye Hedefli Online Satış Kampanyası

Arama Motoru Reklamcılığı Stratejisi. Türkiye Hedefli Online Satış Kampanyası Arama Motoru Reklamcılığı Stratejisi Türkiye Hedefli Online Satış Kampanyası Ana Performans Göstergeleri Hesap Mayıs 2011 itibariyle ROILAB tarafından yönetilmeye başlanmıştır. 2010 (Haziran Ağustos) --

Detaylı

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ. AKILLI FİYAT ARAMA MOTORU TiLQi.NET

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ. AKILLI FİYAT ARAMA MOTORU TiLQi.NET İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ AKILLI FİYAT ARAMA MOTORU TiLQi.NET Bitirme Ödevi Kadir Kemal Dursun 040000643 Hakan Demirtaş 040000684 Bölüm : Bilgisayar Mühendisliği Anabilim

Detaylı

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ HASHTAG KULLANMA REHBERİ 1 Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? #HASHTAG Hangimiz günlük olarak kullandığımız sosyal medya platformlarında

Detaylı

Dijital yaratıcılık, özgün hizmet. Güzel, yenilikçi ve kişiye özel bakış ile günün ötesini yakalayın.

Dijital yaratıcılık, özgün hizmet. Güzel, yenilikçi ve kişiye özel bakış ile günün ötesini yakalayın. Dijital yaratıcılık, özgün hizmet. Güzel, yenilikçi ve kişiye özel bakış ile günün ötesini yakalayın. Hakkımızda Cure, on iki yılı aşkın deneyimiyle sektörün öncü tasarımcıları tarafından 2015 Yılında

Detaylı

Marka ya üyelik farklılık yaratır

Marka ya üyelik farklılık yaratır Marka ya üyelik farklılık yaratır bestwestern.com Best Western, dünyanın en büyük otel zincirine katılmanın avantajları. Best Western bağımsız kişiler tarafindan sahip olunan ve yönetilen bir otelciler

Detaylı

Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi?

Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi? Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi? http://mobile.sherpa.com.tr info@sherpa.com.tr Mobil Büyüyor Mobil uygulamalar dünya tarihinin en hızlı büyüyen endüstrisidir 2014 yılı sonuna kadar mobil

Detaylı

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com 0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com Adını aldığı Ph1 gezegenin sahip olduğu 4 güneşi Kalite, Uzmanlık, Güven ve Yenilikçi olarak yörüngesine koyarak, markanızı 4 koldan saracak ve sizi gezegen savaşlarına

Detaylı

Elsevier ClinicalKey Smarter Search for Faster Answers

Elsevier ClinicalKey Smarter Search for Faster Answers Elsevier ClinicalKey Smarter Search for Faster Answers Tıbbi Aramalar İçin 3 Kritik Nokta Geniş Kapsamlı: Geleneksel arama motorlarının hepsi geniş kapsamlı değildir bu yüzden doktorlar genelde aradıkları

Detaylı

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda.

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda. VerdeTaks dünya çapında vergi iadeleri hizmeti veren yeni kurulmuş bir şirkettir. Şirketimiz finansal, müşteri hizmetleri, pazarlama ve satış alanlarında 14 yıldan fazla bir deneyime sahiptir. Uzmanlarımızın

Detaylı

Hizmete Ozel Yurtiçi Otel Rezervasyon Adımları. Yurt içi otel rezervasyonu yapmak için tıklayınız.

Hizmete Ozel Yurtiçi Otel Rezervasyon Adımları. Yurt içi otel rezervasyonu yapmak için tıklayınız. Yurtiçi Otel Rezervasyon Adımları Yurt içi otel rezervasyonu yapmak için tıklayınız. Yurtiçi Otel Rezervasyon Adımları Rezervasyon detayları girilir. Fatura Muhattabı ve Ödeme Tipi seçilir. Gideceğiniz

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

Atlas Copco Orjinal Servis Kullanım Avantajları

Atlas Copco Orjinal Servis Kullanım Avantajları Atlas Copco Orjinal Servis Kullanım Avantajları %100 güvenilir Atlas Copco orjinal yedek parçaları; kompresörünüzle aynı kalite standartlarına göre üretildiğinden, kompresörünüz bakıma girdikten sonra

Detaylı

trivago ve meta arama hakkında trivago Hotel Manager hakkında

trivago ve meta arama hakkında trivago Hotel Manager hakkında El Kitabı trivago ve meta arama hakkında trivago Hotel Manager hakkında 4. trivago nedir? 5. Rakamlar ve veriler 6. Meta arama nasıl çalışır? 7. Otel profiliniz 8. Meta arama ve rezervasyon siteleri 10.

Detaylı

İşletmenin en çok ve an az ziyaret aldığı zamanları belirleme

İşletmenin en çok ve an az ziyaret aldığı zamanları belirleme TEKNOLOJIMIZ En son görüntü işleme teknolojilerini kullanarak, istenilen her noktada, geçen insanları sayar,detaylı sayma raporlarını ofisinize kadar getirir.mağazalarda, alışveriş merkezlerinde,her türlü

Detaylı

BUNLARI BİLİYORMUSUNUZ?

BUNLARI BİLİYORMUSUNUZ? BUNLARI BİLİYORMUSUNUZ? Dünyada her gün milyonlarca kişi internet üzerinden online otel rezervasyonu yapmaktadır Son dakikada yapılan rezervasyon sayıları mobil internet kullanımının hızıyla gün geçtikçe

Detaylı

OTOMATİK SEO ÜST SIRALARA YÜKSELİN

OTOMATİK SEO ÜST SIRALARA YÜKSELİN OTOMATİK SEO ÜST SIRALARA YÜKSELİN Otomatik SEO hizmetimiz sayesinde belirleyeceğiniz SINIRSIZ anahtar kelime için AYLIK çalışmalar yaparak, en yüksek potansiyele sahip olan kelimelerde sizi üst sıralara

Detaylı

Mobil uygulama kullanıcı kılavuzu

Mobil uygulama kullanıcı kılavuzu Mobil uygulama kullanıcı kılavuzu Bu kılavuz, üç arı uygulamayı cihazınıza nasıl indireceğinizi anlatmaktadır. Lütfen bu araştırmada kullanılacak olan tüm uygulamalarda aynı e-posta adresini kullandığınızdan

Detaylı

Gerekli bilgileri elde etmeye ve potansiyel iş ortakları bulmaya yardımcı oluyoruz.

Gerekli bilgileri elde etmeye ve potansiyel iş ortakları bulmaya yardımcı oluyoruz. t Biz kimiz? PolandTurkey.com Karşı taraf ile iletişim kurmak ve iş yapmak için gerekli kaynak ve bağlantıları olmayan mikro, küçük ve de orta ölçekli firmalara hizmet etmekteyiz. Gerekli bilgileri elde

Detaylı

SEYAHAT VE TURİZM İLE İLGİLİ RUS LIFESTYLE PORTALI

SEYAHAT VE TURİZM İLE İLGİLİ RUS LIFESTYLE PORTALI SEYAHAT VE TURİZM İLE İLGİLİ RUS LIFESTYLE PORTALI COPYRIGHT 2008-2014 PRIMOCO INVESTMENTS LIMITED VERSION 2014.1 Tüm hakları saklıdır. Russian Traveller tescilli markadır. RUSSIAN TRAVELLER NEDİR? RUSSİAN

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

Hootsuite. Hızlı Başlangıç. Rehberi. Samsun Ekim 2015 ISBN: 978-605-65962-3-0

Hootsuite. Hızlı Başlangıç. Rehberi. Samsun Ekim 2015 ISBN: 978-605-65962-3-0 Hootsuite Hızlı Başlangıç Rehberi Samsun Ekim 2015 ISBN: 978-605-65962-3-0 Copyright Zeynel Abidin Çift - Samsun, Ekim 2015 Bu kitabın tüm hakları Zeynel Abidin Çift'e aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen

Detaylı

yenilikçi bir yatırım yönetim sistemine giriş yapın.

yenilikçi bir yatırım yönetim sistemine giriş yapın. yenilikçi bir yatırım yönetim sistemine giriş yapın. arias yatırım yönetim sistemi ne hoşgeldiniz. arias yatırım yönetim sistemi modern, yenilikçi ve pratik bir proje yatırım takip ve kontrol sistemidir

Detaylı

LSI Keywords İle Sitenizin Sıralamasını Ve Trafiğini Arttırın

LSI Keywords İle Sitenizin Sıralamasını Ve Trafiğini Arttırın LSI Keywords İle Sitenizin Sıralamasını Ve Trafiğini Arttırın Giriş Her web sitesi sahibi, Seo açısından anahtar kelimelerin önemi çok iyi bilir. Fakat içeriğinizi optimize etmek için kullandığınız ana

Detaylı

Aydın MENEK blog@aydinmenek.com.tr

Aydın MENEK blog@aydinmenek.com.tr Aydın MENEK blog@aydinmenek.com.tr Gerek birey gerekse kuruluşların, standartları belirli iletişim ağları üzerinden ses, video, yazılı metin vb verilerin iletişimi ile fiziksel değiş-tokuş işlemi yapmadan

Detaylı

Yeni Nesil Seyahat Alışkanlıkları. Havayolu Seyahati HAVAYOLU SEYAHATİ

Yeni Nesil Seyahat Alışkanlıkları. Havayolu Seyahati HAVAYOLU SEYAHATİ Yeni Nesil Seyahat Alışkanlıkları Havayolu Seyahati HAVAYOLU SEYAHATİ Yöntem ve arka plan AMAÇ MOBİL CİHAZLARIN VE İNTERNET İN, SEYAHAT REZERVASYONU YAPARKEN GENEL OLARAK VE KİLİT ANLARDA SAHİP OLDUĞU

Detaylı

ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım?

ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım? ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım? ProjeX e Hoş geldiniz! Bu kılavuz; üyeliğinizi tamamladığınız andan itibaren, ProjeX te neler yapabileceğinizi adım adım göstermek

Detaylı

Çalışanları ihtiyaç duyduğu bilgiye en hızlı ulaştıran araç. www.innova.com.tr

Çalışanları ihtiyaç duyduğu bilgiye en hızlı ulaştıran araç. www.innova.com.tr Çalışanları ihtiyaç duyduğu bilgiye en hızlı ulaştıran araç - Önceki müşteri tekliflerine nasıl ulaşabilirim? - Servisim kaçta nereden kalkıyor? - Bilgisayarım bozuldu kim onarabilir? - Bu dosyanın çıktısını

Detaylı

Tıklamadan duramayan, Gelişmeden ilerlemeyen, Tüm hayaller gerçekleştirmek içindir diyen, Tutkuyla çalışan, Samimi, FİKİR Teknoloji delisi İLERLEYİŞ

Tıklamadan duramayan, Gelişmeden ilerlemeyen, Tüm hayaller gerçekleştirmek içindir diyen, Tutkuyla çalışan, Samimi, FİKİR Teknoloji delisi İLERLEYİŞ CLICO HAKKINDA Bilgisayarlarını sektöre heyecanla açan Clico, Tıklamadan duramayan, Gelişmeden ilerlemeyen, Tüm hayaller gerçekleştirmek içindir diyen, Tutkuyla çalışan, Samimi, FİKİR Teknoloji delisi

Detaylı

İÇİNDEKİLER RESMİ DOKUMANLAR

İÇİNDEKİLER RESMİ DOKUMANLAR İÇİNDEKİLER 1. FİRMA TANITIMI 2. FİRMANIN FAALİYETLERİ 3. FİRMANIN REFERANSLARI RESMİ DOKUMANLAR 4. TURSAB BELGESİ 5. IATA BELGESİ FİRMA TANITIMI 2000 yılında kurulan şirketimiz, inanç turizmin ilk ve

Detaylı

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI BİZ KİMİZ? Başarı Bilişim, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama konularında 18 yılı aşan tecrübe

Detaylı

Master Tanıtım Sunumu

Master Tanıtım Sunumu Master İstanbul, 08/09/2015 INNOTE NEDiR? INNOTE NASIL ÇALISIR? NEDEN INNOTE? INNOTE ÖZELLiKLERi? INNOTE EKRAN GÖRÜNTÜLERi INNOTE NEDiR? Web tabanlı online bir sistemdir. Fikir yönetiminin daha hızlı

Detaylı

Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi

Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi Türkiye de İnternet Kullanımı Potansiyel Müşterileriniz Artık Size İnternet Üzerinden Ulaşıyor Amacınız işletmenizin daha fazla ulaşılır olmasını

Detaylı

Etkinlik Yönet. Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu

Etkinlik Yönet. Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu Etkinlik Yönet Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu 02 Etkinlik Yönet Etkinlik Uygulamanız da Etkinliğiniz kadar özel olsun Etkinlik Yönet ile etkinliğinizin mobil uygulamasını

Detaylı

1/9. Türkiye E- Ticaret Araştırması Ocak 2010. 13 Ocak 2010, Webrazzi Gündem: E- Ticaret 2010 Crenvo Bilişim Danışmanlık Reklam ve Tic. Ltd. Şti.

1/9. Türkiye E- Ticaret Araştırması Ocak 2010. 13 Ocak 2010, Webrazzi Gündem: E- Ticaret 2010 Crenvo Bilişim Danışmanlık Reklam ve Tic. Ltd. Şti. 1/9 Türkiye E- Ticaret Araştırması Ocak 2010 13 Ocak 2010, Webrazzi Gündem: E- Ticaret 2010 Crenvo Bilişim Danışmanlık Reklam ve Tic. Ltd. Şti. 2/9 Araştırma Hakkında Araştırma verisi 81 ilden 2070 kişinin

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

İstanbul Otellerinin 360 Derece Değerlendirmesi

İstanbul Otellerinin 360 Derece Değerlendirmesi İstanbul Otellerinin 360 Derece Değerlendirmesi Boğaziçi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Burçin Hatipoğlu Maria Dolores Alvarez Kıvanç İnelmen Dilek Ünalan Değerlendirme... İnsan Kaynağına Yatırım

Detaylı

Yeni Nesil Seyahat Alışkanlıkları. Paket Tatil

Yeni Nesil Seyahat Alışkanlıkları. Paket Tatil Yeni Nesil Seyahat Alışkanlıkları Paket Tatil Yöntem ve arka plan AMAÇ MOBİL CİHAZLARIN VE İNTERNET İN, SEYAHAT REZERVASYONU YAPARKEN GENEL OLARAK VE KİLİT ANLARDA SAHİP OLDUĞU ÖNEMİ GÖSTERMEK EVREN SON

Detaylı

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 TÜRK HAVAYOLLARI İLE 4 Gece İstanbul Çıkışlı Sayın Yetkili, 11 Mart 2013 Ekte, sizlere özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Köln programımız ile ilgili detaylı

Detaylı

Görüntülü Reklamcılık neden önemlidir? Google Görüntülü Reklam Ağı. Önemlidir? MURATOLMEZ.COM

Görüntülü Reklamcılık neden önemlidir? Google Görüntülü Reklam Ağı. Önemlidir? MURATOLMEZ.COM Google Görüntülü Ağı. Görüntülü ü cılıkneden ede Önemlidir? Program. Neden çevrimiçi reklamcılık? Müşteri Satın Alma Döngüsü Neden? Doğru hedefleme seçeneklerini belirleme i i denetleme Çevrimiçi reklamcılık

Detaylı

Bölüm 1 / Mobil Uygulama Hakkında

Bölüm 1 / Mobil Uygulama Hakkında Bölüm 1 / Mobil Uygulama Hakkında Ege Seramik mobil aplikasyonu, Türk Seramik ve Vitrifiye Sektörü nün lider markaları olan Ege Seramik ve Ege Vitrifiye ürünleri hakkında tüm bilgileri içerir. Bu uygulama

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k.

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k. BİZ KİMİZ? Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k. Tur operatörü, seyahat acentesi ve konsolidatörlerle (uçuş

Detaylı

Site İçi SEO. İçindekiler

Site İçi SEO. İçindekiler İçindekiler HIZLI BIR SITE İÇI SEO DENETIMI KONTROL LISTESI... 3 BU E-KITAP KIMLERE HITAP EDIYOR?... 4 YENI BAŞLAYAN SEO UZMANLARI... 4 İÇERIK PAZARLAMACILARI / TEKNIK BILGI BIRIKIMI OLMAYAN ÇEVRIMIÇI

Detaylı

Biz Kimiz? www.atluniversal.com

Biz Kimiz? www.atluniversal.com Web Tasarım İçin... Biz Kimiz? ATL Universal, çeşitli sektörler için internet yazılımları geliştirerek profesyonel web siteleri yapan bir web tasarım rmasıdır. Bizi ayıran farklılığımız geliştirdiğimiz

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

EYLÜL 2011 YIL: 15 SAYI: 10 KDV DAHİL 10 TL. Medya Kit 11

EYLÜL 2011 YIL: 15 SAYI: 10 KDV DAHİL 10 TL. Medya Kit 11 EYLÜL 2011 10 YIL: 15 SAYI: 10 KDV DAHİL 10 TL Medya Kit 11 içindekiler Hakkımızda 1 Cinsiyet Dağılımı 2 Yaş Grubu 2 Eğitim Durumu 3 Çalışılan Departman 3 Ünvan Dağılımı 4 Çalışılan Bölüm 4 Çalışan Sayısı

Detaylı

innovation inspired by technology İnnova deneyimiyle SharePoint 2016 ya geçin

innovation inspired by technology İnnova deneyimiyle SharePoint 2016 ya geçin innovation inspired by technology İnnova deneyimiyle SharePoint 2016 ya geçin SharePoint 2016 neler getiriyor? Herhangi bir cihazdan basit bir şekilde veri paylaşımı yapabilir. Modern ekip siteleri, yayınlama

Detaylı

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde 22.500 genç takipçisi ve aylık ortalama 40.000 yeni ziyaretçisi ile yayınına devam etmektedir.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde 22.500 genç takipçisi ve aylık ortalama 40.000 yeni ziyaretçisi ile yayınına devam etmektedir. GENEL BĐLGĐLERĐMĐZ 2008 den 2011 e kadar sosyal paylaşım siteleri üzerinden takipçilerine hizmet veren Etkin Ankara, 2011 Ekim ayında etkinankara.com sitesi üzerinden faaliyete geçmiş ve Ekim 2011 Ağustos

Detaylı

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k.

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k. BİZ KİMİZ? Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k. Tur operatörü, seyahat acentesi ve konsolidatörlerle (uçuş

Detaylı

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm!

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Daha Güçlü, Daha Çevik, Daha Sağlıklı Süreçler ile Fark Yaratın Pazarlama, satış ve müşteri hizmet süreçlerini uçtan uca yönetmek, müşteri ilişkilerinde

Detaylı

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYA CREATIVE AJANS info@yvmedya.com SUNDUĞUMUZ ÇÖZÜMLER MARKA DEĞERİNİZ BİZİMLE YÜKSELSİN Şirketlerin sosyal medyayı aktif olarak kullanımı ve kurumsal bir kimlik oluşturması

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

Önemli Anlarda Tüketiciler: Bunun Otomobil Markaları için Anlamı Ne?

Önemli Anlarda Tüketiciler: Bunun Otomobil Markaları için Anlamı Ne? Önemli Anlarda Tüketiciler: Bunun Otomobil Markaları için Anlamı Ne? Yayınlanma tarihi: Aralık 2016 Konular Otomotiv, mobil, Mobil cihazlar, otomobil satın alma yolculuğunu değiştirdi. Öğle yemeği molasında

Detaylı

IRMAK HANDAN iarslanoglu@boomads.com. : @irmakhandan

IRMAK HANDAN iarslanoglu@boomads.com. : @irmakhandan IRMAK HANDAN iarslanoglu@boomads.com : @irmakhandan What s yours? Bulunduğumuz çağın ekosisteminin özünde «paylaşmak» ve «konuşmak» yer alıyor. TÜKETİCİ HİKAYELERİ HİKAYELERİN GÜCÜ NEREDEN GELİYOR? EĞLENCELİ

Detaylı

Mahallem Nedir? Mahallem'i Hangi Esnaflar Kullanabilir? Mahallem Ekibi. Değerli İş Ortağımız;

Mahallem Nedir? Mahallem'i Hangi Esnaflar Kullanabilir? Mahallem Ekibi. Değerli İş Ortağımız; Değerli İş Ortağımız; Mahallem Nedir? Sipariş vermenin geleneksel ve en yalın halinden yola çıkarak, sizlere daha fazla müşteri ve ciroyu daha az riskle oluşturabileceğiniz, yaptığınız ticaretin gelişen

Detaylı

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6.

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6. E-Ticaret Tüke ciden Tüke ciye E-Ticaret Türkiye nin ilk ve tek c2c e caret yazılımı ile yüksek nitelikli c2c e caret siteleri oluştur. Sana uygun e caret pake ile şimdi e-pazaryerini kur. Sa n almak için

Detaylı

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 [E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 Neden Ayser Bilgisayar? Bundan 10 yıl önce insanlar bir ürün almak için mağaza mağaza dolaşırlar ve farklı fiyatları

Detaylı

SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Eğitim Ücreti: Ücretsiz Eğitim Programının Amacı: SEO Sosyal Medya Dijital Pazarlama Sanatı

Detaylı

herkesin bir reklamı olmalı

herkesin bir reklamı olmalı bilgi@herkesinreklami.com www.herkesinreklami.com herkesin bir reklamı olmalı herkesin bir reklamı olmalı Günümüzde reklam ve tanıtım gibi faaliyetlerin öneminin herkes farkında. Ancak çok zaman bu işler

Detaylı