Viverde Hotel Loryma, Doğa İle Dost Bir Tatil

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Viverde Hotel Loryma, Doğa İle Dost Bir Tatil www.loryma.com"

Transkript

1 Viverde Hotel Loryma, Doğa İle Dost Bir Tatil

2 Güney Ege nin büyüleyici doğası ile yeniden tanışın Viverde Hotel Loryma

3 Marmaris körfezi içinde Turunç koyu

4 Geocaching parkurumuzun açısından bir körfez manzarası

5 Viverde Hotel Loryma yemyeşil, dağlık Bozburun Yarımadasının Turunç yamacında kuruludur. Bölge Marmaris batı sahilinden Datça Yarımadasıyla Yunan adaları Rodos ve Simi yönünde genişlemektedir. Ege denizinin Akdeniz i kucakladığı bu nokta, yarım adaları ile doğaseverler için eşi benzeri bulunmaz bir cennettir. Sahil şeridi ise sıralı fiyortlara benzer koyların dingin suları ile dalış ve yelkenli tutkunları için hazırlanmış gibidir. Bozburun yarımadasının kara sularının bir kısmı Ege, bir kısmı aynı zamanda Güney Akdeniz kara sularındadır. En yakın hava limanı ise 110 km uzaklıktaki Dalaman hava limanıdır. (Transfer süresi sadece 2 saattir)

6 Turunç koyu Marmaris körfezi dışındaki ilk koydur. Marmaris gibi o da Bozburun yarımadasının güney sahilinde yer almaktadır. Yeşil bitki örtüsüne sahip olan Bozburun Yarımadasının iç kesimlerini tepeler ve dağlar oluşturmaktadır. Batıdaki palamut dağı 920 metre yüksekliği ile Bozburun yarım adasının zirve noktasıdır. Bölgede 1980 li yıllar içinde turizm faaliyetleri başlamıştır, bununla başlayan süreçte turizm giderek bölge halkının ana gelir kaynağı haline gelmiştir. Turunç günümüzde popülaritesini hızla arttıran, geniş bir yelpazede restoran, kafe, pansiyon ve otellere sahip küçük bir tatil bölgesi haline gelmiştir. Turunç doğanın yarattığı eşsiz huzur atmosferini bozmadan bugüne kadar koruyabilmiş denilebilecek, ender sahil kasabalarındandır. Turunç sahilinde 1998 yılından beri F.E.E nin mavi bayrağı dalgalanmaktadır, Turunç ayrıca da 10 yıl ardı ardına Mavi Bayrağı kazanma becerisini gösterebilmiş bir belde olarak özel ödüle layık görülmüştür. İnanıyoruz ki bugün atılan bu tohumlar her koşulda geleceğe doğru yeşerecek, Turunç sürdürülebilir ve çevreye duyarlı turizm anlayışını gelecek yıllara taşıyacaktır. Temenni ediyoruz ki Viverde gibi atılımlar, doğa sever takipçileri için olumlu örnek oluşturarak bölgenin bu yönde gelişmesi için faydalı katkılar sağlayacaktır.

7 Viverde Hotel Loryma dan Turunç koyu manzarası

8

9 Viverde Hotel Loryma nın inşaatına 25 yıl önce, 1988 yılında başlandı. Çevresel sürdürülebilirlik ve doğa bilinciyle tasarlanan otel, kapılarını 1989 da misafirlerine açtı. Otel kompleksi metrekarelik alan üzerinde kuruludur. Tesis çam ve zeytin ağaçlarının arasında, bölgenin doğal botanik yapısına müthiş uyum içinde entegre olmuştur. Otel deniz seviyesinden 200 metre yüksektedir bununla beraber hava; oksijen yönünden zengin ve temizdir. Otel her yaştan kişilere, ailelere, çiftlere dinçleştirici tatil seçeneklerinden sportif faaliyetlere kadar geniş tatil seçenekleri sunmaktadır.

10

11 Tüm konuklarımıza teşekkür borçluyuz: Viverde Hotel Loryma Dünya Turizm Sektörü lideri TUI nin birlikte çalıştığı otelde konaklayan müşterilerinin katıldığı misafir memnuniyeti anketlerinde en yüksek puanı alan 100 otelden biri oldu ve 2011 yılından sonra 2. kez TUI Holly 2015 Ödülüne layık görüldü. Otelimiz ayrıca 2011 den bu yana her yıl işletmelerin çevre politikaları, sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik bağlamındaki uygulamalarını değerlendiren TUI Çevre Şampiyonu ödülünü alıyor. Konunun uzmanı Travelife kuruluşu işletmelerin çevre ve ekolojik alanlarındaki başarılarını ölçüyor. Viverde Hotel Loryma Travelife sertifika programı aracılıyla her iki yıl denetleniyor ve ve Travelife Altın Ödülü nü hak etmiş bulunuyor Thomas Cook Mükemmeliyet Ödülü, otelimizde konaklamış misafirlerin değerlendirmelerine dayanarak, genel hizmetin ve konaklama birimlerinin kalitesinin yüksek standartları aşmış olması sebebiyle Viverde Hotel Loryma ya verilmiştir. RCI Altın Taç Ödülü misafirperverlik, temizlik, ağırlama ve personel yeterlilik durumu ile ilgili beklentileri karşılayan veya daha üstün hizmet sunan otellere verilir. Viverde Hotel Loryma 2012, 2013 ve 2014 RCI Gold Crown Award Ödülü ne layık görüldü. Viverde Hotel Loryma, konusunda en başarılı online otel rezervasyon sitelerinden biri olan booking.com konuklarının değerlendirmeleri ile 2014 booking.com Mükemmellik Ödülü ne layık görüldü ve 2013 yılında Viverde Hotel Loryma HolidayCheck.de Top Hotel Ödülü nü, 2013 yılında Quality Selection Ödülü nü aldı yılında tatilcinin belirlediği dünya çapında oteller kategorisinde HolidayCheck Award 2015 ödülüne layık görüldü. Tripadvisor Üstün Başarı ve Mükemmeliyet Sertifikası konukların geri bildirimlerine göre dünya çapında en iyi %10 luk dilime giren Konaklama İşletmelere verilir. Viverde Hotel Loryma 2013 ve 2014 yılı için bu ödüle layık görülmüştür. Doğa İle Dost Bir Tatil

12

13 Viverde Hotel Loryma Tesisler 3 katlı 8 bina içersinde 166 adet tek ve çift yatak odalı süit dairesi 6 rezidans dairesi Resepsiyon, Minimarket binası 2 adet çok kullanımlı bina yapısı 2 adet restoran 2 adet bar Kapalı ve açık yüzme havuzu Wellness / Fitness merkezi & Ayurveda Merkezleri Doğa sporu aktiviteleri merkezi (Loryma Outdoors) Çocuk evi

14 Süit Daireleri 40 ile 80 metrekare arası, donanımlı kısmi mutfak, bir veya iki odası, salon, teras veya balkonu olan 166 süit dairesi. 119 adet konforlu tek veya çift yatak odalı süit. Süit Tek yatak odalı(40m²), Süit Çift Yatak odalı(48m²), Superior Süit çift yatak odalı.(70m²) 47 adet ekonomik tek veya çift yatak odalı süit dairesi Misafir yorumlarımız, dairemizde kendimize çay, kahve ve hafif yiyecekler hazırlayabilme olanağımızın olmasının, bize ekstra konfor sağladığı yönündedir.

15 Viverde Hotel Loryma nın mutfak anlayışı Viverde Hotel Loryma da iki restoran ve iki bar bulunmaktadır. Büyük bir dikkat ve önemle hazırlanıp sunduğumuz lezzetli ve sağlıklı mutfağımızda; Genellikle kendi bio-bahçelerimizde ürettiğimiz sebzeler ve organik yiyecekler, Kendi çiftliğimizden elde ettiğimiz taze süt, beyaz peynir ve yoğurt, Kendi üretimimiz unlu mamuller kullanmaktayız. Uzun mesafeden gelen nakliyat gerektiren konserve gıdalar kullanmamak için biz yerli tedarikçileri ve üreticileri desteklemekte ve tercih ediyoruz. Mutfağımızda konserve ve işlenmiş gıda kullanılmamasına özen gösterilmektedir. Özellikle çok yeşilli Türk mutfağı yemekleri sağlıklı Akdeniz diyetiyle uyumludur. Bunun sırrı taze sebzeler, yöresel baharatlar ve ev yapımı zeytin yağı ile hazırlanmalarından ileri gelmektedir.

16 Açık büfe restoranımız Panoramik terasa sahip geniş ve klimalı restoranımız; pizza ve pide yapımı için geleneksel taş fırını, ızgara ile bir çeşit Show mutfağı sunmaktadır. Büfelerde Türk ve Akdeniz mutfağının örnekleri ağırlıklı olarak kullanılmakta olup, yöresel üretim ürünleri ve özellikle kendi bahçemizde yetişen organik sebzeler tercih edilmektedir. İhraç tipi, konserve ve ambalajlı ürünlerden uzak durulmaktadır.

17 Loryma A La Carte Restoran A La Carte Restoranımız da Akdeniz ve Anadolu mutfağından, yerel yöresel yemekler servis edilmektedir. Bu restoranda da geniş çeşitlilikte nefis Türk ve Ege şarapları sunulmaktadır.

18 Havuz bar Havuz barda ise lezzetli et ve balık ızgara yanında geniş seçenekli vejetaryen yiyecekleri de sunulmaktadır. Oksijen bar Oksijen bar geniş panoramik terası, hamakları, yer minderleri, spor müsabakalarını ve güncel olayları seyredebileceğiniz canlı müzik dinleyebileceğiniz geniş ekran televizyonu ile aperatif veya yemek sonrası içkinizi Turunç koyu manzarası eşliğinde yudumlayabileceğiniz harika bir alandır.

19 Toplantı Salonları: Kapasite Katılımcı, Ses & Işık Sistemleri, Ofis Hizmetleri Viverde Hotel Loryma da 10 yılı aşkın bir süredir grup organizasyonları düzenlenmektedir: Doğa Sporu, Fitness, Yoga & NLP Grupları Resim & Müzik Çalışmaları; Uluslar arası sanatçıların katılımıyla Orkestra & Koro haftaları Uluslar arası katılımıyla Akademik Yaz Okulları Psikologlar ve terapistler için meslek kursları Hizmetler 20 ile 100 katılımcı için (Aile Üyeleri ve Arkadaş Grupları ile birlikte Team Building(Loryma Doğa Sporları, Ayurveda & Yoga) Yarım veya tam pansiyon, kahve veya çay saatleri, kokteyl, resepsiyon, vb. organizasyonlar Ofis hizmetleri, Wifi Ücretsiz Otopark, Marmaris Otogardan ücretsiz transfer Dalaman, Milas/Bodrum ve Izmir Adnan Menderes havalimanlarından ücretli transfer hizmeti

20 Viverde Hotel Loryma da Yoga ve Ayurveda Bozburun ve Datça yarım adaları sağlığa faydalı ve aromatik bitkiler açısından çok zengin bir biyolojik çeşitliliğe sahiptir. Ayurveda uzmanlarımız, alternatif sağlık programlarını bu zengin doğayla eşgüdümlü olarak huzur ve sükunet içinde sunmaktadır. Turunç un yamaçlarından toplanan şifalı bitkilerin yanında aromatik yağlar ayurveda uygulamalarında kullanılmaktadır. Burada ruh-zihin-beden bütünlüğünü yeniden oluşturup, kişi tatilinden tazelenmiş yaşam enerjisi ile günlük hayata daha dirençli ve dayanıklı olarak geri dönmektedir. Yoga ve Fitness programları Loryma daki bir günün ayrılmaz parçasıdır, misafirler kendi konforlarını yükseltmek yanı sıra detoks, antiaging, stres yönetimi, gençleştirme, yüz ve vücut bakımı gibi hizmetlerden yararlanabilmektedirler.

21 El değmemiş Akdeniz doğasında Loryma Outdoor Doğa Sporu Programı Dünya Doğal Yaşamı Koruma Derneği (WWF) Türkiye üzerinde biyolojik çeşitlilik açısından 9 özel konum deklare etmiştir. Bozburun yarım adası bunlardan birisi olmakla beraber bu program da özellikle Avrupa da yüksek ölçüde endemik bitkisi barındıran el değmemiş ormanların muhafazasına ve korunumuna dikkat çekmeyi amaçlamıştır. Loryma Outdoor takımının mesajı: Biz içinde yaşadığımız doğanın güzelliğinin, zenginliğinin ve mükemmelliğinin farkındayız. Kendimizi doğa koruyucuları olarak tanımlıyoruz ve bölgemizin çevresel sürdürülebilirliğine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Misafirlerimiz doğa sporu aktivitelerimizde aktif spor yaparak, Bozburun yarımadasının doğa cennetini rehberler eşliğinde keşfedebilirler. Bu aktiviteler; Turunç ve Bozburun Yarımadası çevresinde doğa yürüyüşleri Seçilmiş orman parkurlarında dağ bisikleti turları Kristal berraklığındaki sularda deniz kanosu turları Kavacık kanyonunda heyecan verici kanyon geçişi aktivitesi Loryma & Phoenix ören yerlerinde doğa ve kültür gezileridir yaz sezonu boyunca 1664 Loryma misafiri bu aktivitelere katılmıştır.

22 Viverde Hotel Loryma da Viverde konsept aktiviteleri Türkçe & Türk Çayı kültürü Burada misafirlerimizin tatilde ve de ülkelerinde rahatça kullanabilecekleri birkaç kelime Türkçe öğrenip,türk kültürü ve yaşam tarzı hakkına bilgi edinmeleri amaçlanmaktadır. Bu aktivitenin sohbet ortamında geleneksel Türk çayının hazırlanmasıyla beraber yapılması aktiviteyi renklendirilmektedir de 282 misafir bu ücretsiz aktiviteye katıldı. Bağcılığın ve şarapçılığın doğduğu yer Anadolu da Bağcılık & Şarapçılık Günümüzün Ege Şaraplarının tadımı; Türk şarapçılığı kalite ve çeşitliliğini hızla artırmaktadır. Bağlar yıl boyunca yüksek miktarda güneş gördüğü için şarabın tadı aromatik ve hafiftir. Pamukkale şarapları üreticileri en iyi üzümleri özenle seçerek ürünlerinde kullanmaktadır ve şirket bugün Türkiye nin büyük şarap ihracatçılarındandır sezonu içersinde neredeyse tüm misafirlerimiz şarap tadımına katıldı. Alternatif Sağlık & Doğal Kozmetik Amaç misafirlerin Ayurveda ile tanışmalarıdır. Ayurveda nın en temel prensiplerin anlatıldığı kısa bir girişten sonra direk pratik bilgiler geçilerek göz jimnastiği (Tradaga) öğretilip nefes egzersizlerinden bir kaçı, faydaları ile birlikte öğretilmektedir. Son olarak hazırlanması basit olan ancak etkili zerdeçal ve bal karışımlı yüz maskesi hazırlanıp katılımcılara uygulanmaktadır içinde katılımcı sayısı 143 misafir Doğa Yürüyüşü & Geocaching Geocaching, katılımcıların, GPS (Global Positioning System) kullanarak 'hazine'yi yani kutuyu saklama ve bulmalarından oluşan bir açık hava oyunudur. Yürüyüş ve trekking içerdiği için bir çeşit doğa sporu olarak da tanımlanabilir Viverde Hotel Loryma bu modern hazine avı için kendi doğal yapısı içinde ideal bir zemin sunar, aynı zamanda otel etrafında yapılan yürüyüş aktiviteleriyle de birleştirilebilir sezonu içerisinde: doğa yürüyüşü ve Geocaching e 193 misafir katıldı Yoga & Fitness Misafirlerin yoğun olarak katıldıkları sağlık sporu aktiviteleri: Sabahları grup içinde Hatha Yoga çalışılmaktadır, gün içinde Su Jimnastiği, Gymfit, Kas gevşetici egzersiz programlar önerilmektedir. Eğitimcilerimiz ve sağlık antrenörlerimiz alanlarında uzman ve sertifika sahibidir sezonunda fitness programına 3338 ve Hatha Yoga ya :1249 misafir katıldı.

23 Gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ediyoruz.

Viverde Hotel Loryma, Doğa İle Dost Bir Tatil

Viverde Hotel Loryma, Doğa İle Dost Bir Tatil Viverde Hotel Loryma Kurumsal İşbirliği Teklifi 2016 Sezon Açılış: Sezon Kapanış: Konum: GPS: Otel Türü: İnternet Sayfası: Ticari Unvan: V.D. Şişli 1660014367 Yetkili Kişi: Adres: Telefon: Faks: Kurumsal

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM GENEL ÖZELLİKLER Ege ve Akdeniz çanağının en güzel koyu Göltürkbükü Cennet Koyu nda iki buçuk kilometre sahil şeridinde Eşsiz güzellikte Akdeniz bitki örtüsü

Detaylı

TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir

TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir köşe Çam ağaçlarıyla çevrelenmiş dağ yollarında, kıvrılarak

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

TANIM: Yakındakiler: Dalaman Havaalanı Turunç Marmaris İçmeler Plaj Restoranlar Mağazalar

TANIM: Yakındakiler: Dalaman Havaalanı Turunç Marmaris İçmeler Plaj Restoranlar Mağazalar LABRANDA LORYMA RESORT ADRES: Kaygiseki Cad. 92 Sk. 1-15 48740 Turunç-Marmaris / Muğla TÜRKİYE Tel: +90 252 476 72 20/21/22/23/24 Fax: +90 252 476 72 25 Kategori: Balance E-Mail:info.loryma@labranda.com

Detaylı

FACTSHEET SUMMER 2018

FACTSHEET SUMMER 2018 FACTSHEET SUMMER 2018 VILLA SUNFLOWER APARTS & SUITES Genel Villa sunflower hotel alanya merkezde bulunur. Villa sunflower Aparts & Suites 9000 m2 lik bir alan üzerine kurulmuştur ve 6 binadan oluşur.

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Ramada Resort Kazdağları Thermal & SPA

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Ramada Resort Kazdağları Thermal & SPA Otel Bilgisi Ramada Resort Kazdağları Thermal & SPA Ramada Resort Kazdağları Thermal & SPA Balıkesir, Edremit'te hizmet vermektedir. İstanbul'a 490, Bursa'ya 240, İzmir'e 210 kilometre mesafede yer almaktadır.

Detaylı

ERZURUM OTELLER TLF: 0242 324 14 68 FAX: 0 242 324 14 98 ADRES: ÇAĞLAYAN MAHALLESİ 2058 SK. 5/5 MURATPAŞA/ANTALYA

ERZURUM OTELLER TLF: 0242 324 14 68 FAX: 0 242 324 14 98 ADRES: ÇAĞLAYAN MAHALLESİ 2058 SK. 5/5 MURATPAŞA/ANTALYA ERZURUM OTELLER RENAISSANCE POLAT HOTEL Hotel:Özgün dağ oteli mimarisiyle tasarlanan Polat Renaissance; standart, corner ve dubleks suite olmak üzere 234 adet yaz - kış klimatize edilebilir odası ve 693

Detaylı

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız.

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız. Otel Bilgisi NG Sapanca Wellness & Convention NG Sapanca Wellness & Convention Sakarya nın oksijeni bol tertemiz havasında, yemyeşil ağaçlarla çevrili bir bölgede hizmet vermektedir. Ağaçlar arasına kurulu

Detaylı

2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015

2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015 2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015 Kuşadası tarihi yerleri, doğal güzellikleri ve gece hayatı ile Ege nin en gözde tatil beldelerinden bir tanesi... İzmir Adnan Menderes Havaalanına 75 Km, Efes e 18

Detaylı

Ramada Plaza İzmir Oteli, şehrin merkezinde İzmir Uluslararası Fuar alanı karşısındaki konumu ile yürüme mesafesindedir. Otelimiz, yoğun iş günü

Ramada Plaza İzmir Oteli, şehrin merkezinde İzmir Uluslararası Fuar alanı karşısındaki konumu ile yürüme mesafesindedir. Otelimiz, yoğun iş günü Ramada Plaza İzmir Oteli, şehrin merkezinde İzmir Uluslararası Fuar alanı karşısındaki konumu ile yürüme mesafesindedir. Otelimiz, yoğun iş günü sonrasında rahat edebileceğiniz modern tarzla tasarlanmış,

Detaylı

2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015

2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015 2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015 Kuşadası tarihi yerleri, doğal güzellikleri ve gece hayatı ile Ege nin en gözde tatil beldelerinden bir tanesi... İzmir Adnan Menderes Havaalanına 75 Km, Efes e 18

Detaylı

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız.

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız. Otel Bilgisi NG Sapanca Wellness & Convention NG Sapanca Wellness & Convention Sakarya nın oksijeni bol tertemiz havasında, yemyeşil ağaçlarla çevrili bir bölgede hizmet vermektedir. Ağaçlar arasına kurulu

Detaylı

GOLDEN KEY BÖRDÜBET. Bördübet Mevkii - Marmaris Tel: (0252) (Pbx) Faks: (0252)

GOLDEN KEY BÖRDÜBET. Bördübet Mevkii - Marmaris Tel: (0252) (Pbx) Faks: (0252) Datça yarımadasının, Gökova körfezine bakan kesiminde, Gökova körfezinin eşsiz koylarından biri olan Bördübet koyunda yer almaktadır. Golden Key Bördübet, titiz anlayışı ve modern standartlarıyla sizlere

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Otel Bilgisi Grand Yazıcı Uludağ Grand Yazıcı Uludağ; Bursa Uludağ 1. Oteller Bölgesi'nde 235 odası ile hizmet vermektedir. Açık büfe olarak hizmet veren restoranında dilediğiniz

Detaylı

Denize Sıfır Konum Denizi Sığ Otel Özel Plaj SPA Oteli Su Kaydıraklı Otel Balayı Oteli - Çocuk Dostu Otel - Aile Oteli - Genç Dostu Otel

Denize Sıfır Konum Denizi Sığ Otel Özel Plaj SPA Oteli Su Kaydıraklı Otel Balayı Oteli - Çocuk Dostu Otel - Aile Oteli - Genç Dostu Otel Sherwood Club Kemer Denize sıfır konumlanmış ve ormanların içinde bulunan Sherwood Club Kemer, doğası ile size cennetin kapıları açıyor, dilerseniz arkadaşlarınızla tesisin geniş voleybol, tenis sahalarında

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort +90 444 1 352 www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... L U X U R I S M Luxurism, sadece bir kelime değil; mükemmelliğin heyecan

Detaylı

İMREN HAN OTEL & KONAKLARI

İMREN HAN OTEL & KONAKLARI İMREN HAN OTEL & KONAKLARI KATEGORİ ADRES Özel Konaklama Tesisi KONAKLAMA ŞEKLİ Yeni Mecidiye Mahallesi 1039 Sokak No:26 Alaçatı-Çeşme/İzmir TÜRKİYE Tel:+90 232 716 6002 Faks:+90 232 716 6003 info@alacatiimrenhanotel.com

Detaylı

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara.

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara. Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 5 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı

2016 FACT SHEET 22 Nisan 2016-31 Ekim 2016

2016 FACT SHEET 22 Nisan 2016-31 Ekim 2016 2016 FACT SHEET 22 Nisan 2016-31 Ekim 2016 KONUM Muğla Dalaman Ölüdeniz Kuruluş Tarihi 1995 Renovasyon Tarihi 2014 Toplam Arazi Toplam 11652 m² Posta Adresi Belceğiz Mah. 226 Sk. No:10 48340 Ölüdeniz-Fethiye-Muğla/Türkiye

Detaylı

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia Holiday Inn Gebze - İstanbul Asia ya Hoşgeldiniz Dünyada 4500 ün üzerinde, en fazla otel sayısına sahip, IHG Intercontinental Hotels Grubu üyesi olan

Detaylı

2010 YAZ FACT SHEET. 01Haziran 01Kasım 2010 tarihleri arasında geçerlidir. Tesis Yapım Yılı : 1988 Tesis Yenilenme Yılı : 2010

2010 YAZ FACT SHEET. 01Haziran 01Kasım 2010 tarihleri arasında geçerlidir. Tesis Yapım Yılı : 1988 Tesis Yenilenme Yılı : 2010 2010 YAZ FACT SHEET 01Haziran 01Kasım 2010 tarihleri arasında geçerlidir. Tesis Yapım Yılı : 1988 Tesis Yenilenme Yılı : 2010 KONUM Dünyanın en büyük mandalin bahçelerinin bulunduğu Seferihisar -Özdere

Detaylı

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA GENEL BAKIŞ Değerli Misafirlerimiz, Grand Hotel Ontur eşsiz doğası,temiz denizi ve çevresi, muhteşem Sakız Adası manzarası ile Türkiye nin gözbebeği Çeşme yarımadasında kurulmuş modern otelciliğin tüm

Detaylı

HER ŞEY DAHİL 10.00 24.00

HER ŞEY DAHİL 10.00 24.00 FACT SHEET PGS ROSE RESIDENCE BEACH HOTEL 5* HER ŞEY DAHİL 10.00 24.00 Adres: Atatürk Bulvarı, Yenimahalle 07980 Kemer - Antalya / TÜRKİYE Tel: (+90)242 814 56 00 Fax: (+90)242 814 55 52 E-Mail: Web: info@rosehotels.com.tr

Detaylı

Göl Manzaralı WI-FI Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Çocuk Dostu Hotel

Göl Manzaralı WI-FI Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Çocuk Dostu Hotel Otel Bilgisi Büyük Abant Oteli Büyük Abant Oteli Abant Gölü Milli Parkı mevkiinde, tertemiz havası ve büyüleyici güzelliği ile misafirlerinin memnuniyetini sağlamaktadır. A'la carte restoranı ve barıyla

Detaylı

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir.

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir. LOKASYON Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Inter Continental Hotels Group un bir üyesi olan Crowne Plaza Istanbul-Old City, tarihi yarımadanın merkezinde lüks hizmet veren 5 yıldızlı bir oteldir. Crowne

Detaylı

CLUB MAGIC LIFE JACARANDA IMPERIAL Fact Sheet / Yaz 2015

CLUB MAGIC LIFE JACARANDA IMPERIAL Fact Sheet / Yaz 2015 World of TUI CLUB MAGIC LIFE JACARANDA IMPERIAL Fact Sheet / Yaz 2015 GENEL BİLGİ Kategori Konsept Açılış Yılı : 2014 Yenilenme Yılı : - : 5 Yıldız : Ultra Herşey Dahil Oda Sayısı : 774 Kredi Kartı : Visa,

Detaylı

3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ

3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI ÇEŞME KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE GEMİ + 4 GECE OTEL Tarih Liman Varış Hareket Cumartesi Kuşadası (Türkiye) - 13:00 Cumartesi Samos (Yunanistan) 15:30 22:00 Pazar

Detaylı

Misafirperverliği çok seviyoruz!!!

Misafirperverliği çok seviyoruz!!! Misafirperverliği çok seviyoruz!!! Neos Marmaras hakkında birkaç şey; Neos Marmaras Sithonia, Halkidiki de 1922den hemen sonra Proponditanın Marmaras adasından gelen mülteciler tarafından kuruldu. Dragoudelis

Detaylı

2018 FACT SHEET 20 Nisan Ekim 2018

2018 FACT SHEET 20 Nisan Ekim 2018 2018 FACT SHEET 20 Nisan 2018 30 Ekim 2018 KONUM Muğla Dalaman Ölüdeniz Kuruluş Tarihi 1995 Renovasyon Tarihi 2014 Toplam Arazi 11652 m² Adres Belceğiz Mah. 226 Sk. No:10 48340 Ölüdeniz-Fethiye/Türkiye

Detaylı

FACT SHEET - KONSEPT

FACT SHEET - KONSEPT FACT SHEET - KONSEPT GENEL BİLGİLER Kategori :3* Toplam Alan :3.000 m2 Plaj Uzunluğu :30 m. Kapasite :86 ODA Kat Sayısı :5 kat Kredi Kartı :Visa - Mastercard Hizmet dönemi :6 AY Konsept :Herşey Dahil Adres

Detaylı

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. Üstelik isteyene bahçeli evler veya balkonlu daireler, isteyene rezidans konforu barındıran kompakt

Detaylı

OTELİMİZDE ; RESTORAN, KONFERANS SALONU, ZİYAFET SALONU, OYUN SALONU VE OTOPARK BULUNMAKTADIR.

OTELİMİZDE ; RESTORAN, KONFERANS SALONU, ZİYAFET SALONU, OYUN SALONU VE OTOPARK BULUNMAKTADIR. OTELİMİZDE ; RESTORAN, KONFERANS SALONU, ZİYAFET SALONU, OYUN SALONU VE OTOPARK BULUNMAKTADIR. ODA SAYISI:28 (2 SUİT ODA) ODALARDA; MİNİ BAR, KLİMA VE TELEVİZYON MEVCUTTUR. OTELİMİZ PLAJA 100 MT UZAKLIKTADIR.

Detaylı

LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ

LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ ,0 LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY Tarih Liman Varış Hareket Cumartesi Kuşadası (Türkiye) - 13:00 Cumartesi Samos (Yunanistan) 15:30 22:00 Pazar Milos (Yunanistan) 09:00

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Limak Lara De Luxe Otel Resort

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Limak Lara De Luxe Otel Resort Otel Bilgisi Limak Lara De Luxe Otel Resort Şehrin merkezine yakın ve denize sıfır şekilde konumlanmış olan Limak Lara De Luxe Hotel & Resort, bölgenin en özel tesislerinden biridir. Uzak Doğu konseptiyle

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Lara De Luxe Otel Resort

Otel Bilgisi. Limak Lara De Luxe Otel Resort Otel Bilgisi Limak Lara De Luxe Otel Resort Şehrin merkezine yakın ve denize sıfır şekilde konumlanmış olan Limak Lara De Luxe Hotel & Resort, bölgenin en özel tesislerinden biridir. Uzak Doğu konseptiyle

Detaylı

RAMADA RESORT LARA

RAMADA RESORT LARA Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 5 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı

MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI!

MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI! MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI! Efsanevi ve ödüllü servisi ile dünyanın en prestijli otel gruplarından Mandarin Oriental ın Türkiye deki ilk oteli Mandarin

Detaylı

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC k aya Meetıngs ıncentives CONVENTIONS EXHIBITIONS TECHNIC KAYA RAMADA PLAZA KONGRE MERKEZİ KAYA RAMADA PLAZA KONGRE MERKEZİ A1 KATI SALONLAR ALAN - m 2 TİYATRO SINIF U DÜZENİ BANKET RESEPSİYON (KOKTEYL)

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel Otel Bilgisi Limak Arcadia Golf Resort Otel Etkileyici bir Akdeniz manzarasına karşı, plajın hemen yanında yer alan Limak Arcadia Golf Resort, etkileyici mimarisi ile palmiye ağaçları arasında görkemli

Detaylı

"Nereden başlasam, nasıl anlatsam..."

Nereden başlasam, nasıl anlatsam... Bu yaz Bodrum'suz geçmez! Turgutreis Lagina Bodrum Boutique Hotel'de bir gece çift kişilik konaklama, açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği 240 TL yerine 119 TL! (15 Haziran - 27 Ağustos arasında geçerlidir.)

Detaylı

HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL

HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL 2015 FACT SHEET HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL GENEL BİLGİLER Hotel Kategori Acente Puanlaması Pansiyon Türü Adres Telefon Websitesi E- mail Toplam Alan Oda Sayısı Yatak Sayısı Kat Sayısı Evcil Hayvan Internet

Detaylı

İksir Resort Town. Daday / Kastamonu

İksir Resort Town. Daday / Kastamonu İksir Resort Town Daday / Kastamonu Daday Kastamonu iline 29 km. mesafede bulunan Daday, en yakın ilçe konumundadır. 3.100 nüfuslu ilçe, Türkiye nin ikinci Göğüs Hastalıkları Hastanesi olan Ballıdağ Sanatoryumuna

Detaylı

FACT SHEET. Otel Bilgileri 1 2-3. Oda Tipleri ve Özellikleri. Aktiviteler/Hizmetler. Restaurant ve Barlar 5 Her şey Dahil Paketi 6

FACT SHEET. Otel Bilgileri 1 2-3. Oda Tipleri ve Özellikleri. Aktiviteler/Hizmetler. Restaurant ve Barlar 5 Her şey Dahil Paketi 6 FACT SHEET İÇERİK SAYFA Otel Bilgileri 1 Tipleri ve Özellikleri 2-3 Aktiviteler/Hizmetler 4 Restaurant ve Barlar 5 Her şey Dahil Paketi 6 Otel Adı : Julian Club Hotel Sınıf : 4 * Adres : M.Fevzi Cakmak

Detaylı

Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk

Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk Ilgaz bozulmamış doğası, tertemiz havası ve binlerce yıllık geçmişiyle Anadolu nun hem yüce bir dağı hem de pek çok medeniyetin harmanlandığı önemli bir kültür coğrafyasıdır.

Detaylı

TANITIM. Konum: Havalimanı: Kasaba / köy: PlaJ: Restoranlar: Alışveriş alanı: 9 km 1 km 250 m 1 km 1 km

TANITIM. Konum: Havalimanı: Kasaba / köy: PlaJ: Restoranlar: Alışveriş alanı: 9 km 1 km 250 m 1 km 1 km LABRANDA GÜLLÜK PRINCESS ADDRESS: Gulluk Mah. Camlik Cad. No: 15 48670 Milas / Mugla TURKEY Tel: +90 2525222911 E-mail: info.gulluk@labranda.com LABRANDA Kategori: konfor Resmi Kategori: **** TANITIM LABRANDA

Detaylı

Residence Marin. Özet. Açıklama. Denize sıfır ve Bodrum merkeze sadece 8 dakika uzaklıktadır...

Residence Marin. Özet. Açıklama. Denize sıfır ve Bodrum merkeze sadece 8 dakika uzaklıktadır... Residence Marin Özet Denize sıfır ve Bodrum merkeze sadece 8 dakika uzaklıktadır... Açıklama Bodrum'un en güzel ve nezih koylarından Ortakent bölgesinde, Denize sıfır konumu ve 7.000 m2 yeşil alanı ile

Detaylı

DoubleTree by Hilton İstanbul Avcılar. Where the little things mean everything. Hoş Geldiniz

DoubleTree by Hilton İstanbul Avcılar. Where the little things mean everything. Hoş Geldiniz DoubleTree by Hilton İstanbul Avcılar Where the little things mean everything. Hoş Geldiniz 14 Aralık 2012 de Kapılarını Hizmete Açtı... DoubleTree by Hilton 5 farklı kıtada, 15 ülkede ve 200'den fazla

Detaylı

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. Üstelik isteyene bahçeli evler veya balkonlu daireler, isteyene rezidans konforu barındıran kompakt

Detaylı

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

KENTİN YENİ ARMASI.  YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE KENTİN YENİ ARMASI www.yunusoglu.com.tr YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE HER AÇIDAN KUSURSUZ İzmir in en hızlı büyüyen bölgesi Gaziemir de, çok özel bir proje yükseliyor. Site içerisinde, rezidans konseptinde

Detaylı

YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK 2015, MÜNİH

YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK 2015, MÜNİH YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK, MÜNİH Değerli Katılımcı ve Ziyaretçilerimiz; 1975 yılından bu yana, gerek ülke dahilinde, gerekse dünyanın dört bir yöresinde, yalnızca

Detaylı

SPA & Fitness. D-SPA: Sauna, buhar banyosu, özel masaj, yüz ve cilt bakım hizmetleri eğitimli uzmanlar tarafından verilmektedir.

SPA & Fitness. D-SPA: Sauna, buhar banyosu, özel masaj, yüz ve cilt bakım hizmetleri eğitimli uzmanlar tarafından verilmektedir. SPA & Fitness D-SPA: Sauna, buhar banyosu, özel masaj, yüz ve cilt bakım hizmetleri eğitimli uzmanlar tarafından verilmektedir. Fitness: Son teknoloji Techno-Gym ekipmanları ile donatılmış, klimalı spor

Detaylı

SPA WI-FI Çocuk Dostu Otel Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Denize Sıfır Konum. 8 adet açık yüzme havuzu, kapalı havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır.

SPA WI-FI Çocuk Dostu Otel Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Denize Sıfır Konum. 8 adet açık yüzme havuzu, kapalı havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır. Otel Bilgisi Sherwood Breezes Resort Sherwood Breezes Resort; Lara Kundu mevkiinde denize sıfır konumda bulunmaktadır. Tesis, 499 odası ile misafirlerine konforlu hizmet sağlamaktadır. Tesis; ana restoran,

Detaylı

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace Otel Bilgisi Taksim International Abant Palace Doğanın tam ortasında, huzurla ve konforun birleştiği bir yer düşünün, işte orası Abant Palace Hotel'dir... Şehirden uzaktan 4 mevsimin güzelliğini yaşamak

Detaylı

Kaya Palazzo Ski Mountain

Kaya Palazzo Ski Mountain Kaya Palazzo Ski Mountain Otel Özelliklerii Genel Bilgi Dünyanın en ünlü kayak merkezlerinden beklediğiniz ne varsa, çok daha fazlası Kartalkaya'da. Lüks butik dağ oteli konseptiyle Aralık 2011'de hizmete

Detaylı

Mevkii. Odalar Oda Sayısı

Mevkii. Odalar Oda Sayısı 2015 Yaz Sezonu Genel Adres Club Alantur Dimçayı Mevkii 07450 Kestel/Alanya Kategori 5 yıldızlı tesis Telefon 0242 518 17 40 Fax 0242 518 17 56 Genel Müdür E-Mail Otel E-mail Erdinç İbrahim Savul eisavul@alantur.com.tr

Detaylı

TANIM. Yakındakiler: İzmir Adnan Menderes Havaalanından: 60 km Seferihisar Merkezinden: Sığacık'tan: Plaja: Restoranlardan: Alışveriş Noktalarından:

TANIM. Yakındakiler: İzmir Adnan Menderes Havaalanından: 60 km Seferihisar Merkezinden: Sığacık'tan: Plaja: Restoranlardan: Alışveriş Noktalarından: LABRANDA LEBEDOS PRINCESS Hıdırlık Mah. 2172/1 No.13 35460 Akkarca Seferihisar, İzmir, Türkiye Tel: +90 232748 8112 E-mail: info.lebedos@labranda.com LABRANDA Kategorisi: comfort Resmi Kategorisi: ****

Detaylı

: Toplam 21.336 m² kullanım alanı olan tesis, çam ormanı içinde ve Ölüdeniz e 2,5 km mesafededir.

: Toplam 21.336 m² kullanım alanı olan tesis, çam ormanı içinde ve Ölüdeniz e 2,5 km mesafededir. Adı : Montana Pine Resort Açılış Tarihi : 1993 Kategori Pansiyon Adres Havaalanı Ölüdeniz : 4 Yıldız : Yarım Pansiyon : Hisarönü, Ölüdeniz, 49304 Fethiye-Muğla, Turkey : 65 km (Dalaman Havalimanı) : 2,5

Detaylı

Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2 üç kişilik oda ve 3 bungalowdan oluşuyor. Bungalowlarda 2 yatak odası ve 4 yatak var.çocuklu Aileler için çok ideal

Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2 üç kişilik oda ve 3 bungalowdan oluşuyor. Bungalowlarda 2 yatak odası ve 4 yatak var.çocuklu Aileler için çok ideal Adres : Çıralı - Olimpos - Kemer - Antalya - Türkiye Tel : 0090 242 825 73 27-825 73 28 Fax : 0090 242 825 71 28 Web : www.orangemotel.net E-mail : info@orangemotel.net Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2

Detaylı

2015 YAZ TANITIM BİLGİLERİ

2015 YAZ TANITIM BİLGİLERİ GENEL Otel Adı: Sherwood Greenwood Resort Kategori: 4 * Hotel Adres: Cumhuriyet Mah.Ahu Ünal Aysal Cad.No:16 07994 Göynük / Kemer / Antalya Telefon: +90 (242) 815 21 25 Faks: +90 (242) 815 16 41 Web Sayfası

Detaylı

FACTSHEET. Toplam kapalı alan : 15.000 m 2. : Oda Kahvaltı-Yarım Pansiyon Toplam açık alan : 80.000 m 2

FACTSHEET. Toplam kapalı alan : 15.000 m 2. : Oda Kahvaltı-Yarım Pansiyon Toplam açık alan : 80.000 m 2 1 FACTSHEET GENEL BİLGİLER - İLETİŞİM BİLGİLERİ VE MESAFELER Otel sahibi : Doğan Jeotermal Gruop Sezon : 12 ay Kategori : Özel Belgeli Tesis Toplam kapalı alan : 15.000 m 2 Pansiyon durumu : Oda Kahvaltı-Yarım

Detaylı

Türkiye'deki en iyi 10 elit otel. Otelpuan.com tarafından yazıldı Cumartesi, 01 Ağustos 2009 14:13

Türkiye'deki en iyi 10 elit otel. Otelpuan.com tarafından yazıldı Cumartesi, 01 Ağustos 2009 14:13 Türkiye'de tatilde seçici ve lüksü tercih edenler için mimarisinden konaklama seçeneklerine kadar ihtişamı yaşatan Elit Oteller de bulunuyor. Bu oteller, 24 saat boyunca yüksek kalitede, kusursuz hizmet

Detaylı

STANDART ODA. 32 LED TV-Ulusal ve Uluslararası TV kanalları

STANDART ODA. 32 LED TV-Ulusal ve Uluslararası TV kanalları LOKASYO N İstanbul un tekstil bölgesindeki otel; Kale Outlet Center ve Meydan Alışveriş Merkezi, Güngören tramvay istasyonuna yürüyüş mesafesinde olup, CNR Fuar Merkezi, Atatürk Havalimanı ve Tüyap Fuar

Detaylı

Tüm yılın yorgunluğunu üzerinizden atıp güzelce motive olacağınız yaz tatili gibisi var mı? Elbette yok.

Tüm yılın yorgunluğunu üzerinizden atıp güzelce motive olacağınız yaz tatili gibisi var mı? Elbette yok. Ucuz Tatilin Bir Yöntemi Olarak Erken Rezervasyon Posted: 16 Dec 2014 02:57 AM PST Tüm yılın yorgunluğunu üzerinizden atıp güzelce motive olacağınız yaz tatili gibisi var mı? Elbette yok. Yaz döneminde

Detaylı

ÖNEMLE DUYRULU BÖLGE DEN EN ÖNEMLİ BİLGİLER

ÖNEMLE DUYRULU BÖLGE DEN EN ÖNEMLİ BİLGİLER ÖNEMLE DUYRULU ŞİRKET SORUMLUMUZ CEO SAYIN ŞENAY CAPLIK BİRSAT BÖLGEYE GİDEREK OTELLERİMİZİ ENGİN TECRÜBELERİNE DAYANARAK VE SPORCULARIMIZIN HEM RAHATINDAN ÖDÜN VERMEDEN TEK TEK OTELLERİ İNCELEMİŞ OLUP

Detaylı

ÖNEMLİ DUYUR AFRODİT SPORTS FARKIYLA SİZE ÖZEL FİZYOTERAPİST TÜM SPORCULARIMIZA ÜCRETSİZ HİZMETİNİZDE DİR

ÖNEMLİ DUYUR AFRODİT SPORTS FARKIYLA SİZE ÖZEL FİZYOTERAPİST TÜM SPORCULARIMIZA ÜCRETSİZ HİZMETİNİZDE DİR ÖNEMLİ DUYUR AFRODİT SPORTS FARKIYLA SİZE ÖZEL FİZYOTERAPİST TÜM SPORCULARIMIZA ÜCRETSİZ HİZMETİNİZDE DİR TÜRKİYE KOÇ SPOR FEST ÜNİVERSİTELER ARASI TÜM MÜSABAKALAR MAYIS AYI - HOTEL 1 Tripolis Hotel Pamukkale

Detaylı

Sayın Yetkili, 05 Aralık 2011. Ekte, özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Berlin programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız.

Sayın Yetkili, 05 Aralık 2011. Ekte, özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Berlin programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız. , 1971 YILINDAN BUGÜNE 40 YILLIK TECRÜBENİN VERMİŞ OLDUĞU ÜSTÜN DENEYİMİ GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. ; YEPYENİ BİRVİZYONLA; DEĞİŞİK SEKTÖRLERDE BÜYÜME

Detaylı

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC k aya Meetıngs ıncentives CONVENTIONS EXHIBITIONS TECHNIC KAYA KONGRE MERKEZİ / İZMİR KAYA KONGRE MERKEZİ ZEMİN KAT SALONLAR ALAN - m 2 TİYATRO SINIF U DÜZENİ BANKET RESEPSİYON (KOKTEYL) YÜKSEKLİK m ZEMİN

Detaylı

ÇANAKKALE KABATEPE! Batıklar Turu 4-6 EYLÜL 15

ÇANAKKALE KABATEPE! Batıklar Turu 4-6 EYLÜL 15 Turizm Seyahat Acentası ÇANAKKALE KABATEPE! Batıklar Turu 4-6 EYLÜL 15 ÇANAKKALE KABATEPE! Batıklar Turu 4-6 EYLÜL 15 J.Y.Cousteau'ya göre dünyanın en güzel 10 dalış noktasından biri Saros'daki Bebek Kayalıkları.

Detaylı

- Ücretsiz Kablolu & Kablosuz Hızlı İnternet Erişimi. - Çay ve Kahve Seti. - Minibar. - Dijital Kasa. - Led TV & Uydu Kanalları

- Ücretsiz Kablolu & Kablosuz Hızlı İnternet Erişimi. - Çay ve Kahve Seti. - Minibar. - Dijital Kasa. - Led TV & Uydu Kanalları Ramada Resort Kazdağları Thermal & Spa, dünyanın en büyük otel zinciri Wyndham Hotel Group a bağlı olup; dağ, deniz ve termali bir arada bulabileceğiniz dünyadaki tek noktadır. Aynı zamanda Türkiye de

Detaylı

RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR.

RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR. RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR. AREA OPEN AIR FITNESS Fit kalmanın verdiği mutluluk ve geniş alanda rahatça spor yapmanın keyfi bir araya geliyor. Son

Detaylı

Sherwood Greenwood Resort

Sherwood Greenwood Resort GENEL Otel Adı: Sherwood Greenwood Resort Kategori: 4 * Hotel Adres: Cumhuriyet Mah.Ahu Ünal Aysal Cad.No:16 07994 Göynük / Kemer / Antalya Telefon: +90 (242) 815 21 25 Faks: +90 (242) 815 16 41 Web Sayfası

Detaylı

Fethiye, Likya sahilinde bulunan en büyük tatil yöresidir. Ölüdeniz, Hisarönü, unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.

Fethiye, Likya sahilinde bulunan en büyük tatil yöresidir. Ölüdeniz, Hisarönü, unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz. Fethiye Tatil ve Yöre Rehberi Fethiye, Likya sahilinde bulunan en büyük tatil yöresidir. Ölüdeniz, Hisarönü, Yakaköy, Kayaköy, Çalış gibi bir çok mevkiisi bulunan Fethiye tam anlamıyla bir tatil merkezidir.

Detaylı

SĠDE CROWN SERENĠTY YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT

SĠDE CROWN SERENĠTY YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT SĠDE CROWN SERENĠTY 2018 YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT Side Crown Serenity, Manavgat ın doğusuna 15 km, Antalya Havalimanına 55 km ve Antik kent Side merkezine 12 km uzaklıktadır. 18.000 m2 alana kurulmuş

Detaylı

maksimum konfor, maksimum deneyim...

maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... Genel Bilgi Koşulsuz misafir memnuniyetinin ve hizmet kalitesinin başarıyı getirdiğine inanan

Detaylı

GOLDENKEY CHALET Kartalkaya Hisarönü: Bördübet:

GOLDENKEY CHALET Kartalkaya Hisarönü: Bördübet: GOLDENKEY CHALET Türkiye nin en gözde kayak merkezlerinden biri olan Kartalkaya da açılan Golden Key Chalet, 43 odalı bir butik otel. Golden Key Butik Oteller Gurubu nun devamı olan Golden Key Kartalkaya

Detaylı

Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları

Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları Türkiye nin dört bir yanında bulunan tesislerimiz ile termal tatil anlayışına yeni bir soluk getiren Hattuşa Vacation Thermal Club; şifalı

Detaylı

SĠDE CROWN CHARM YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT

SĠDE CROWN CHARM YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT SĠDE CROWN CHARM 2018 YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT Side Crown Charm tesisimiz 5 yıldızlı olup sayısız aktivitelerle çiftler ve aileler için mükemmel bir tatil imkanı sağlamaktadır. Manavgat şehir merkezine

Detaylı

Konaklama Yiyecek & İçecek Aktiviteler Mini Club

Konaklama Yiyecek & İçecek Aktiviteler Mini Club Konaklama Yiyecek & İçecek Aktiviteler Mini Club GENEL BİLGİLER Adres : Göynük - Antalya - Türkiye Telefon : +90 242 815 17 50 (Pbx) Faks : +90 242 815 17 60 Web : www.majesty.com.tr E-Mail : info.lamerart@majesty.com.tr

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Marigold Thermal & Spa Otel

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Marigold Thermal & Spa Otel Otel Bilgisi Marigold Thermal & Spa Otel Marigold Thermal & SPA Hotel; Çekirge mevkiinde 120 oda ve 246 yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir. Tesiste verilen açık büfe sabah kahvaltısı ile güne güzel

Detaylı

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN 0 532 608 64 08 0 532 317 12 49 AYDIN IN YEPYENİ YAŞAM PROJESİ: GREEN PARK AYDIN 1 2 ZEYKO İNŞAAT ZEYKO İNŞAAT GÜVENCESİYLE ZEYKO İNŞAAT TAN AYDIN A ARTI DEĞER KAZANDIRACAK

Detaylı

FACT SHEET SUMMER 2018

FACT SHEET SUMMER 2018 FACT SHEET SUMMER 2018 GENEL BAKIŞ Güneşin Gülümsediği Yer Kahya Resort Aqua & Spa, Alanya nın şirin beldesi Payallar da, 36.000 m² lik bir alan üzerinde kurulmuş olup, toplamda 447 oda ve 1200 yatak kapasitesine

Detaylı

www.asiyanyalincak.com Kuş yuvası sıcaklığında modern mimari Deniz esintisinin doğaya karıştığı yerdedir Aşiyan Yalıncak Güzel şehir Trabzon da hayat bulan proje Boztepe Grup İnşaat güvencesiyle kapılarını

Detaylı

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi 300 m uzunluğundaki Mavi Bayrak'lı bir kumsalda kurulu olan Tusan Beach Resort, Ege Denizi'nin ışıltılı sularına

Detaylı

OTEL GENEL BİLGİLERİ

OTEL GENEL BİLGİLERİ 2016 YAZ SEZONU OTEL BİLGİ FORMU & ULTRA HERŞEY DAHİL KONSEPTİ OTEL GENEL BİLGİLERİ Otel Adı Adresi : Aurum Moon Holiday Resort : Yeşilkent pk. 09270 Didim/Aydın Grup Telefon : 444 7603 Grup Web Adresi

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA 2015 YAZ KONSEPT

PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA 2015 YAZ KONSEPT PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA 2015 YAZ KONSEPT UZAKLIK TESİSİN AÇILIŞ YILI 01.05.2002 KONUM KONYAALTI RENOVASYON HAVALİMANINA UZAKLIK 20 KM SINIF ŞEHİR MERKEZİNE UZAKLIK 6 KM SEZON ADRES Akdeniz Bulv.1.Sokak

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

GENEL BİLGİ & FACT SHEET

GENEL BİLGİ & FACT SHEET GENEL BİLGİ & FACT SHEET Ziyaretlerinizden memnun kalmanız için tüm beklentilerinize yer var Hayattaki seçimlerinizde verdiğiniz değerin karşılığını almak sizi memnun eder. Ziyaretinizde Molton tercihinizden

Detaylı

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir.

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir. KATEGORİ: 5 Yıldızlı bir oteldir.( ULTRA ALL INCLUSIVE ) ADRES: Bahçelievler Cad.No 119 Turgutreis / TELEFON : +90 252 /3820000 FAX:+90 252/3820101 WEB SİTESİ:www.lablanchehotel.com E.MAİL: info@lablanchehotel.com

Detaylı

Kiralık villa Kalkan Merkez Kışla Mevkinde, Ödüllü Mahal Plajına 300 m mesafede konumlanmıştır. Muhteşem deniz, doğa ve Kalkan manzarasına sahiptir.

Kiralık villa Kalkan Merkez Kışla Mevkinde, Ödüllü Mahal Plajına 300 m mesafede konumlanmıştır. Muhteşem deniz, doğa ve Kalkan manzarasına sahiptir. Villa Mavi Kelebek Özet Kiralık villa Kalkan Merkez Kışla Mevkinde, Ödüllü Mahal Plajına 300 m mesafede konumlanmıştır. Muhteşem deniz, doğa ve Kalkan manzarasına sahiptir. Image not found http://www.tatilvillas.com/images/w.200/h.200/c.1/mr.1/d.listing_photos/sd.2016-11/i.6b2ea1af9881392e6bfbdcdecd42e91f.jpg

Detaylı

PEMBA ADASI. Afrika'nın doğu kıyısındaki uzak bir ada ve muhtemelen şimdiye kadar bulabildiğiniz medeniyetlerden uzakta.

PEMBA ADASI. Afrika'nın doğu kıyısındaki uzak bir ada ve muhtemelen şimdiye kadar bulabildiğiniz medeniyetlerden uzakta. PEMBA ADASI Afrika'nın doğu kıyısındaki uzak bir ada ve muhtemelen şimdiye kadar bulabildiğiniz medeniyetlerden uzakta. Gürültülü, baskılanmış, kirletilmiş elektronik dünyasını kapatın ve turist olarak

Detaylı

Beach Residence 202. Özet. Açıklama. Harita

Beach Residence 202. Özet. Açıklama. Harita Beach Residence 202 Özet Bodrumun en güzel koylarından Ortakent-Yahşide Denize 20 metre konumda olan bu Daireler, Plaja, restoran ve marketlere çok yakın olma özelliğine sahiptir. Açıklama Bodrumun en

Detaylı

THE BLUE CONCEPT 2017 Ultimate Ultra Herşey Dahil

THE BLUE CONCEPT 2017 Ultimate Ultra Herşey Dahil THE BLUE CONCEPT 2017 Ultimate Ultra Herşey Dahil THE BLUE CONCEPT 2017 HOTEL BİLGİLERİ İsim : SEASHELL RESORT & SPA Sınıf : 5 Açılış : 01.06.2013 Adres : Evren Mahallesi 23. Sokak No:3 Evrenseki Side

Detaylı