T.C. DİYARBAKIR BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI E N C Ü M E N K A R A R I

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. DİYARBAKIR BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI E N C Ü M E N K A R A R I"

Transkript

1 Karar Tarihi : 06/01/2009 Karar No : 2009/1 Karar Konusu : Encümen Toplantı Günleri İlgi:Yazı İşleri Müdürlüğünün,06/01/2009 tarih ve 8 sayılı yazısı. KONU : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 35.maddesine istinaden,belediyemizce 2009 yılı içerisinde yapılacak olan encümen toplantılarının haftada en az bir gün olmak üzere toplantı gün ve saatinin belirlenmesi hususu istenmektedir. KARAR : Mevzuun yapılan müzakeresi neticesinde,5393 Sayılı Belediye Kanununun 35.maddesine istinaden,belediyemizce 2009 yılı içerisinde yapılacak olan encümen toplantılarının haftada en az bir gün olmak üzere ile toplantı gün ve saatinin belirlenebilmesi için Encümen kararı alınması gerektiği belirtilmektedir. Bu nedenle Belediyemizce 2009 takvim yılı içerisinde Encümen toplantısının Salı ve Perşembe günleri ile saat te toplanılması,ayrıca acil gündem maddelerinin çıkması halinde toplantı yapılabileceği, hususunda gereğinin buna göre ifası için iş bu karar suretinin Yazı İşleri Müdürlüğü ve Hesap İşleri Müdürlüğüne gönderilmesine,06/01/2009 Salı günkü oturumda oy birliği ile karar verildi. Yurdusev ÖZSÖKMENLER Şafi HAYME Nezihe AĞAÇE M.Nuri ÖZDEMİR M.Ali ZEREN Neşe BİLİCİ Remzi ÜKELGE Daimi Encümen Hesap İşl.Müd.V. Yazı İşl.Müd.V. Kültür ve Sos.İşl. Müd.V.

2 Karar Tarihi :06/01/2009 Karar No : 2009/2 Karar Konusu :Para Cezası Verilmesi. İlgi: Zabıta Müdürlüğü ne bağlı İktisat Şefliği nin,05/01/2008 tarih 4 sayılı yazı ve ekleri KONU : İlimiz Mardin Yolu Üzeri No:46 sayılı yerde faaliyet gösteren Kimlik Nolu Barış ŞENADAM a ait Harem Restoran a para cezası verilmesi istenmektedir. KARAR : Mevzuun yapılan müzakeresi neticesinde, İktsat Şefi Ümit AY ın İlimiz Mardin Yolu Üzeri No:46 sayılı yerde faaliyet gösteren Kimlik Nolu Barış ŞENADAM a ait içkili Lokantanın (Ruhsattaki adı Harem Restoran olarak kayıtlarda geçmektedir.)ayrıca Bağlar Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğünün yapmış olduğu kontrolde işyerinin S.Nazif Vergi Dairesince vergi Sicil Nolu Musa AKŞİT adına kayıtlı olduğu tespit edilmiş,ruhsat sahibi ile Vergi levhasındaki isimlerin aynı olmadığının tespit edilmesi üzerine,belediye kontrol ekibimizin yapmış olduğu kontroller ruhsat sahibi sözleşme imzalayarak işyerini devrettiği anlaşılmış olup, devir işlemleri için yeni sahibin belediyemize müracaatı sağlanarak ruhsatlanma işleminin yeniden başlaması gerekmekte olduğunu arz ederim. şeklindeki açıklaması, Bağlar Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü nün,26/11/2008 tarih ve 7771 sayılı yazısı ve İktisat Şefliği kontrol elemanlarının elle tutulan tutanağına istinaden; Yukarıda belirtilen nedenler ile, Bağlar Belediye Başkanlığından alınan,14/06/2007 tarih ve 86 sıra Nolu Ruhsat sahibi Kimlik Nolu Barış ŞENADAM ın adına kayıtlı olan işyerini devrettiği anlaşıldığından dolayı işyerini işleten yeni sahiplerinin ruhsat işlemlerinin yenilenmesi için belediyemize 1 hafta içinde müracaat etmesini aksi halde derhal kapatılmasına; Bilgi ve gereğinin buna göre ifası için iş bu karar suretinin Zabıta Müdürlüğü ne bağlı İktisat Şefliği ne ve Hesap İşleri Müdürlüğü ne, gönderilmesine,06/01/2009 Salı günkü oturumda oy birliği ile karar verildi. Yurdusev ÖZSÖKMENLER Şafi HAYME Nezihe AĞAÇE M.Nuri ÖZDEMİR M.Ali ZEREN Neşe BİLİCİ Remzi ÜKELGE Daimi Encümen Hesap İşl.Müd.V. Yazı İşl.Müd.V. Kültür ve Sos.İşl. Müd.V.

3 Karar Tarihi : 06/01/2009 Karar No : 2009/3 Karar Konusu : 3 Gün Kapatma Cezası Verilmesi. İlgi: Zabıta Müdürlüğü ne bağlı İktisat Şefliğinin,05/01/2009 tarih ve 5 sayılı yazı ve ekleri KONU : İlimiz Muradiye Mahallesi Gürsel Cad. No:21 de faaliyet gösteren Kimlik Numaralı Mehmet AKKUŞ a ait Mehtap (Maxim) İçkili Lokantaya yasal işlem yapılması hususu istenmektedir. KARAR : Mevzuun yapılan müzakeresi neticesinde, Zabıta Müdürlüğüne bağlı,iktisat Şef.Vekili Ümit AY ın söz konusu Muradiye Mahallesi Gürsel Cad. No:21 de faaliyet gösteren Kimlik Numaralı Mehmet AKKUŞ a ait Mehtap (Maxim) içkili lokantaya Ayrıca Bağlar Kaymakamlığı İlçe Emniyet müdürlüğünce yapılan kontrolde, ayrıca açma ve kapama saatine uymadığı tespit edilmiş olup İktisat Şefliği kontrol elemanlarının yapmış olduğu kontrol neticesinde, mensuplarının içeriye girdiği ve tutanak düzenlendiği iş yeri sahibi tarafından teyit edilmiştir.ancak söz konusu şahsa ait yer daha önce de defalarca aynı suçu işleyerek cezalandırıldığı tespit edilerek suçu tarafımızdan sabit görülmüştür. şeklindeki açıklaması, Ayrıca Bağlar Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü nün,02-20/11/2008 tarih ve sayılı yazısı ve İktisat Şefliği kontrol elemanlarının elle tutmuş olduğu tutanak neticesinde; Yukarıda belirtilen nedenler ile, Bağlar Belediye Başkanlığından alınan,19/04/2002 tarih ve 42 sıra Nolu Ruhsat sahibi Kimlik Numaralı Mehmet AKKUŞ a 2559 Sayılı Polis Vazife ve Salahiyet Kanununun 5259 Sayılı Kanunla değişik 6.maddesinin ilgili bendine istinaden 2008 yılı içinde aynı suçu işlediği tespiti ile 3 Gün Kapatma Cezası verilmesine; Bilgi ve gereğinin buna göre ifası için iş bu karar suretinin, Zabıta Müdürlüğü ne bağlı İktisat Şefliği ne gönderilmesine,06/01/2009 Salı günkü oturumda oy birliği ile karar verildi. Yurdusev ÖZSÖKMENLER Şafi HAYME Nezihe AĞAÇE M.Nuri ÖZDEMİR M.Ali ZEREN Neşe BİLİCİ Remzi ÜKELGE Daimi Encümen Hesap İşl.Müd.V. Yazı İşl.Müd.V. Kültür ve Sos.İşl. Müd.V.

4 Karar Tarihi :06/01/2009 Karar No : 2009/4 Karar Konusu : Uyarı Cezası Verilmesi. İlgi: Zabıta Müdürlüğü ne bağlı İktisat Şefliği nin,05/01/2009 tarih ve 6 sayılı yazı ve ekleri KONU : Sınırlarımız dahilinde bulunan Yeniköy Mahallesi Sento Caddesi No:103 sayılı yerde faaliyet gösteren T.C Nolu Osman DENK e ait Saray Restoran a cezai işlem yapılması hususu istenmektedir. KARAR : Mevzuun yapılan müzakeresi neticesinde, Zabıta Müdürlüğüne bağlı, İktisat Şefi Ümit AY ın söz konusu T.C Nolu Osman DENK e ait Gecem restoran olarak faaliyete bulunduğu,personelimizin yapmış olduğu kontrol neticesinde açma ve kapama saatine uymadığı, tespit edilmiş olup,birimimiz tarafından görüşülmek üzere,26/11/2008 tarih ve 2008/7952 sayılı yazıya istinaden Bağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü nün 23/11/2008 tarihli yazısı ekindeki tutanaktan da anlaşılacağı üzere söz konusu iş yerinin tarihinde saat de yapılan kontrollerde açma kapama saatlerine uymadığı, canlı müzik izni olmadığı halde belirtilen saatte canlı müzik yaparak faaliyet gösterdiği için suçu sabittir şeklindeki açıklaması ve kontrol elemanlarının elle tutulan tutanaklarına istinaden; Yukarıda belirtilen nedenlerden,2559 sayılı Polis Vazife ve Salahiyet Kanununun 5259 sayılı Kanunla değişik 6.maddesinin ilgili maddesine istinaden, Belediye Başkanlığımızdan alınan,09/11/2007 tarih ve 147 sıra Nolu ruhsat sahibi olan T.C nolu Osman DENK e ait olan Saray Restoran a bir defaya mahsus olmak üzere Uyarı Cezası verilmesine; Bilgi ve gereğinin buna göre ifası için iş bu karar suretinin,zabıta Müdürlüğü ne bağlı İktisat şefliği gönderilmesine,06/01/2009 Salı günkü oturumda oy birliği ile karar verildi. Yurdusev ÖZSÖKMENLER Şafi HAYME Nezihe AĞAÇE M.Nuri ÖZDEMİR M.Ali ZEREN Neşe BİLİCİ Remzi ÜKELGE Daimi Encümen Hesap İşl.Müd.V. Yazı İşl.Müd.V. Kültür ve Sos.İşl. Müd.V.

5 Karar Tarihi :08/01/2009 Karar No :2009/5 Karar Konusu :32. ve 42. Madde Uygulaması. İlgi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün,07/01/2009 tarih ve106 sayılı yazı ve ekleri. Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez 5 Nisan Mahallesi, 893.Sokak, No:2 de T.C Kimlik Nolu Ali KILIÇ tarafından imar kanununa aykırı olarak zemin katlı yapısının üstüne kaçak olarak bir kat daha yaptığından dolayı, 3194 Sayılı İmar Kanunu nun 32.ve 42.Maddelerin uygulanması hususu istenmektedir. Mevzuun yapılan müzakeresi neticesinde, Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Temel CENGİZ in Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez 5 Nisan Mahallesi, 893.Sokak, No:2 de T.C Kimlik Nolu Ali KILIÇ tarafından imar kanununa aykırı olarak zemin katlı yapısının üstüne kaçak olarak bir kat daha yaptığından dolayı, Müdürlüğümüz Yapı Kontrol Elemanlarınca tarihinde mühürlenmiş olup, kaçak yapı ile ilgili aykırılığın giderilmesi için 1 ( Bir ) hafta süre verilmiş olmasına rağmen tarihinde yapılan kontrollerde bahse konu şahsın mühürlemeye uymayarak mühür fekki suçunu işlediği tespit edilmiştir. şeklindeki açıklanmaları doğrultusunda; Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez 5 Nisan Mahallesi, 893.Sokak, No:2 de T.C Kimlik Nolu Ali KILIÇ tarafından imar kanununa aykırı olarak zemin katlı yapısının üstüne kaçak olarak bir kat daha yaptığından dolayı, yapı için 3194 Sayılı İmar Kanununun 42.maddesinin 1. bendine istinaden yapı sahibine TL. Fenni mesulüne de 1/5 oranında para cezası verilmesine ayrıca 3194 Sayılı İmar Kanununun 32.maddesine istinaden de yapılan yapının derhal yıktırılmasına, bilgi ve gereğinin buna göre ifası için iş bu karar suretinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne, Zabıta Müdürlüğü ne ve Hesap İşleri Müdürlüğüne gönderilmesine,08/01/2009 Perşembe günkü oturumda oy birliği ile karar verildi. Yurdusev ÖZSÖKMENLER Şafi HAYME Nezihe AĞAÇE M.Nuri ÖZDEMİR M.Ali ZEREN Neşe BİLİCİ Remzi ÜKELGE Daimi Encümen Hesap İşl.Müd.V. Yazı İşl.Müd.V. Kültür ve Sos.İşl. Müd.V.

6 Karar Tarihi :08/01/2009 Karar No :2009/6 Karar Konusu :32. ve 42. Madde Uygulaması. İlgi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün,07/01/2009 tarih ve105 sayılı yazı ve ekleri. Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez Mevlana Halit Mahallesi, 474.Sokak, No:6'da T.C Kimlik Nolu Kadri ELBEY tarafından Zemin ( Temel ) kat olmak üzere toplam 3 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından dolayı, 3194 Sayılı İmar Kanunu nun 32.ve 42.Maddelerin uygulanması hususu istenmektedir. Mevzuun yapılan müzakeresi neticesinde, Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Temel CENGİZ in Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez Mevlana Halit Mahallesi, 474.Sokak, No:6'da T.C Kimlik Nolu Kadri ELBEY tarafından Zemin ( Temel ) kat olmak üzere toplam 3 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından tarihinde Belediyemiz Yapı Kontrol Ekibince mühürlenmiş olup, kaçak katla ilgili aykırılığın giderilmesi için 1 (Bir) hafta süre verilmiş olmasına rağmen tarihinde yapılan kontrollerde bahse konu şahsın mühürlemeye uymayarak mühür fekki suçunu işlediği tespit edilmiştir şeklindeki açıklanmaları doğrultusunda; Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez Mevlana Halit Mahallesi, 474.Sokak, No:6'da T.C Kimlik Nolu Kadri ELBEY tarafından Zemin ( Temel ) kat olmak üzere toplam 3 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından dolayı, yapı için 3194 Sayılı İmar Kanununun 42.maddesinin 1. bendine istinaden yapı sahibine TL. Fenni mesulüne de 1/5 oranında para cezası verilmesine ayrıca 3194 Sayılı İmar Kanununun 32.maddesine istinaden de yapılan yapının derhal yıktırılmasına, bilgi ve gereğinin buna göre ifası için iş bu karar suretinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne, Zabıta Müdürlüğü ne ve Hesap İşleri Müdürlüğüne gönderilmesine,08/01/2009 Perşembe günkü oturumda oy birliği ile karar verildi. Yurdusev ÖZSÖKMENLER Şafi HAYME Nezihe AĞAÇE M.Nuri ÖZDEMİR M.Ali ZEREN Neşe BİLİCİ Remzi ÜKELGE Daimi Encümen Hesap İşl.Müd.V. Yazı İşl.Müd.V. Kültür ve Sos.İşl. Müd.V.

7 Karar Tarihi :08/01/2009 Karar No :2009/7 Karar Konusu :32. ve 42. Madde Uygulaması. İlgi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün,07/01/2009 tarih ve104 sayılı yazı ve ekleri. Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez Yunus Emre Mahallesi, 924.Sokak, No:1'de T.C Kimlik Nolu Sevim FARMAN tarafından Zemin katlı yapının üzerine 2 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından dolayı, 3194 Sayılı İmar Kanunu nun 32.ve 42.Maddelerin uygulanması hususu istenmektedir. Mevzuun yapılan müzakeresi neticesinde, Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Temel CENGİZ in Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez Yunus Emre Mahallesi, 924.Sokak, No:1'de T.C Kimlik Nolu Sevim FARMAN tarafından Zemin katlı yapının üzerine 2 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından, tarihinde Belediyemiz Yapı Kontrol Ekibince mühürlenmiş olup, kaçak katla ilgili aykırılığın giderilmesi için 1 (Bir) hafta süre verilmiş olmasına rağmen tarihinde yapılan kontrollerde bahse konu şahsın mühürlemeye uymayarak mühür fekki suçunu işlediği tespit edilmiştir şeklindeki açıklanmaları doğrultusunda; Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez Yunus Emre Mahallesi, 924.Sokak, No:1'de T.C Kimlik Nolu Sevim FARMAN tarafından Zemin katlı yapının üzerine 2 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından dolayı, yapı için 3194 Sayılı İmar Kanununun 42.maddesinin 1. bendine istinaden yapı sahibine TL. Fenni mesulüne de 1/5 oranında para cezası verilmesine ayrıca 3194 Sayılı İmar Kanununun 32.maddesine istinaden de yapılan yapının derhal yıktırılmasına, bilgi ve gereğinin buna göre ifası için iş bu karar suretinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne, Zabıta Müdürlüğü ne ve Hesap İşleri Müdürlüğüne gönderilmesine,08/01/2009 Perşembe günkü oturumda oy birliği ile karar verildi. Yurdusev ÖZSÖKMENLER Şafi HAYME Nezihe AĞAÇE M.Nuri ÖZDEMİR M.Ali ZEREN Neşe BİLİCİ Remzi ÜKELGE Daimi Encümen Hesap İşl.Müd.V. Yazı İşl.Müd.V. Kültür ve Sos.İşl. Müd.V.

8 Karar Tarihi :08/01/2009 Karar No :2009/8 Karar Konusu :32. ve 42. Madde Uygulaması. İlgi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün,07/01/2009 tarih ve103 sayılı yazı ve ekleri. Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez Şeyhşamil Mahallesi, 518.Sokak,No:2'de T.C Kimlik Nolu Mehmet ARTEN tarafından Zemin + 2 katlı yapının üstüne 1 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından dolayı, 3194 Sayılı İmar Kanunu nun 32.ve 42.Maddelerin uygulanması hususu istenmektedir. Mevzuun yapılan müzakeresi neticesinde, Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Temel CENGİZ in Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez Şeyhşamil Mahallesi, 518.Sokak,No:2'de T.C Kimlik Nolu Mehmet ARTEN tarafından Zemin + 2 katlı yapının üstüne 1 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından, tarihinde Belediyemiz Yapı Kontrol Ekibince mühürlenmiş olup, kaçak katla ilgili aykırılığın giderilmesi için 1 (Bir) hafta süre verilmiş olmasına rağmen tarihinde yapılan kontrollerde bahse konu şahsın mühürlemeye uymayarak mühür fekki suçunu işlediği tespit edilmiştir şeklindeki açıklamaları doğrultusunda; Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez Şeyhşamil Mahallesi, 518.Sokak,No:2'de T.C Kimlik Nolu Mehmet ARTEN tarafından Zemin + 2 katlı yapının üstüne 1 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından, yapı için 3194 Sayılı İmar Kanununun 42.maddesinin 1. bendine istinaden yapı sahibine TL. Fenni mesulüne de 1/5 oranında para cezası verilmesine ayrıca 3194 Sayılı İmar Kanununun 32.maddesine istinaden de yapılan yapının derhal yıktırılmasına, bilgi ve gereğinin buna göre ifası için iş bu karar suretinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne, Zabıta Müdürlüğü ne ve Hesap İşleri Müdürlüğüne gönderilmesine,08/01/2009 Perşembe günkü oturumda oy birliği ile karar verildi. Yurdusev ÖZSÖKMENLER Şafi HAYME Nezihe AĞAÇE M.Nuri ÖZDEMİR M.Ali ZEREN Neşe BİLİCİ Remzi ÜKELGE Daimi Encümen Hesap İşl.Müd.V. Yazı İşl.Müd.V. Kültür ve Sos.İşl. Müd.V.

9 Karar Tarihi :08/01/2009 Karar No :2009/9 Karar Konusu :32. ve 42. Madde Uygulaması. İlgi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün,07/01/2009 tarih ve102 sayılı yazı ve ekleri. Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez Şeyhşamil Mahallesi, 595.Sokak,No:1'de T.C Kimlik Nolu Ali KAYA tarafından Zemin + 1 katlı yapının üstüne 2 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından, 3194 Sayılı İmar Kanunu nun 32.ve 42.Maddelerin uygulanması hususu istenmektedir. Mevzuun yapılan müzakeresi neticesinde, Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Temel CENGİZ in Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez Şeyhşamil Mahallesi, 595.Sokak,No:1'de T.C Kimlik Nolu Ali KAYA tarafından Zemin + 1 katlı yapının üstüne 2 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından, tarihinde Belediyemiz Yapı Kontrol Ekibince mühürlenmiş olup, kaçak katla ilgili aykırılığın giderilmesi için 1 (Bir) hafta süre verilmiş olmasına rağmen tarihinde yapılan kontrollerde bahse konu şahsın mühürlemeye uymayarak mühür fekki suçunu işlediği tespit edilmiştir şeklindeki açıklamaları doğrultusunda; Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez Şeyhşamil Mahallesi, 595.Sokak,No:1'de T.C Kimlik Nolu Ali KAYA tarafından Zemin + 1 katlı yapının üstüne 2 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından, yapı için 3194 Sayılı İmar Kanununun 42.maddesinin 1. bendine istinaden yapı sahibine TL. Fenni mesulüne de 1/5 oranında para cezası verilmesine ayrıca 3194 Sayılı İmar Kanununun 32.maddesine istinaden de yapılan yapının derhal yıktırılmasına, bilgi ve gereğinin buna göre ifası için iş bu karar suretinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne, Zabıta Müdürlüğü ne ve Hesap İşleri Müdürlüğüne gönderilmesine,08/01/2009 Perşembe günkü oturumda oy birliği ile karar verildi. Yurdusev ÖZSÖKMENLER Şafi HAYME Nezihe AĞAÇE M.Nuri ÖZDEMİR M.Ali ZEREN Neşe BİLİCİ Remzi ÜKELGE Daimi Encümen Hesap İşl.Müd.V. Yazı İşl.Müd.V. Kültür ve Sos.İşl. Müd.V.

10 Karar Tarihi :08/01/2009 Karar No :2009/10 Karar Konusu :32. ve 42. Madde Uygulaması. İlgi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün,07/01/2009 tarih ve101 sayılı yazı ve ekleri. Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez Şeyhşamil Mahallesi,559.Sokak,No:4'te T.C Kimlik Nolu Halil BOZKAYA tarafından Zemin + 1 katlı yapının üstüne 1 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından 3194 Sayılı İmar Kanunu nun 32.ve 42.Maddelerin uygulanması hususu istenmektedir. Mevzuun yapılan müzakeresi neticesinde, Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Temel CENGİZ in Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez Şeyhşamil Mahallesi,559.Sokak,No:4'te T.C Kimlik Nolu Halil BOZKAYA tarafından Zemin + 1 katlı yapının üstüne 1 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından, tarihinde Belediyemiz Yapı Kontrol Ekibince mühürlenmiş olup, kaçak katla ilgili aykırılığın giderilmesi için 1 (Bir) hafta süre verilmiş olmasına rağmen tarihinde yapılan kontrollerde bahse konu şahsın mühürlemeye uymayarak mühür fekki suçunu işlediği tespit edilmiştir şeklindeki açıklamaları doğrultusunda; Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez Şeyhşamil Mahallesi,559.Sokak,No:4'te T.C Kimlik Nolu Halil BOZKAYA tarafından Zemin + 1 katlı yapının üstüne 1 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından, yapı için 3194 Sayılı İmar Kanununun 42.maddesinin 1. bendine istinaden yapı sahibine TL. Fenni mesulüne de 1/5 oranında para cezası verilmesine ayrıca 3194 Sayılı İmar Kanununun 32.maddesine istinaden de yapılan yapının derhal yıktırılmasına, bilgi ve gereğinin buna göre ifası için iş bu karar suretinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne, Zabıta Müdürlüğü ne ve Hesap İşleri Müdürlüğüne gönderilmesine,08/01/2009 Perşembe günkü oturumda oy birliği ile karar verildi. Yurdusev ÖZSÖKMENLER Şafi HAYME Nezihe AĞAÇE M.Nuri ÖZDEMİR M.Ali ZEREN Neşe BİLİCİ Remzi ÜKELGE Daimi Encümen Hesap İşl.Müd.V. Yazı İşl.Müd.V. Kültür ve Sos.İşl. Müd.V.

11 Karar Tarihi :08/01/2009 Karar No :2009/11 Karar Konusu :32. ve 42. Madde Uygulaması. İlgi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün,07/01/2009 tarih ve100 sayılı yazı ve ekleri. Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez Şeyhşamil Mahallesi,587.Sokak,No:10'da T.C Kimlik Nolu Sakine TAN tarafından Zemin katlı yapının üstüne 1 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından,3194 Sayılı İmar Kanunu nun 32.ve 42.Maddelerin uygulanması hususu istenmektedir. Mevzuun yapılan müzakeresi neticesinde, Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Temel CENGİZ in Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez Şeyhşamil Mahallesi,587.Sokak,No:10'da T.C Kimlik Nolu Sakine TAN tarafından Zemin katlı yapının üstüne 1 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından, tarihinde Belediyemiz Yapı Kontrol Ekibince mühürlenmiş olup, kaçak katla ilgili aykırılığın giderilmesi için 1 (Bir) hafta süre verilmiş olmasına rağmen tarihinde yapılan kontrollerde bahse konu şahsın mühürlemeye uymayarak mühür fekki suçunu işlediği tespit edilmiştir şeklindeki açıklamaları doğrultusunda; Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez Şeyhşamil Mahallesi,587.Sokak,No:10'da Kimlik Nolu Sakine TAN tarafından Zemin katlı yapının üstüne 1 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından,yapı için 3194 Sayılı İmar Kanununun 42.maddesinin 1. bendine istinaden yapı sahibine TL. Fenni mesulüne de 1/5 oranında para cezası verilmesine ayrıca 3194 Sayılı İmar Kanununun 32.maddesine istinaden de yapılan yapının derhal yıktırılmasına, bilgi ve gereğinin buna göre ifası için iş bu karar suretinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne, Zabıta Müdürlüğü ne ve Hesap İşleri Müdürlüğüne gönderilmesine,08/01/2009 Perşembe günkü oturumda oy birliği ile karar verildi. Yurdusev ÖZSÖKMENLER Şafi HAYME Nezihe AĞAÇE M.Nuri ÖZDEMİR M.Ali ZEREN Neşe ANLI BİLİCİ Remzi ÜKELGE Daimi Encümen Hesap İşl.Müd.V. Yazı İşl.Müd.V. Kültür ve Sos.İşl. Müd.V.

12 Karar Tarihi :08/01/2009 Karar No :2009/12 Karar Konusu :32. ve 42. Madde Uygulaması. İlgi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün,07/01/2009 tarih ve 99 sayılı yazı ve ekleri. Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Şeyhşamil Mahallesi, 607.Sokak, No:6'da T.C Kimlik Nolu Mehmet DOĞU tarafından Zemin katlı yapının üstüne 1 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından,3194 Sayılı İmar Kanunu nun 32.ve 42.Maddelerin uygulanması hususu istenmektedir. Mevzuun yapılan müzakeresi neticesinde, Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Temel CENGİZ in Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez Şeyhşamil Mahallesi, 607.Sokak, No:6'da T.C Kimlik Nolu Mehmet DOĞU tarafından Zemin katlı yapının üstüne 1 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından, tarihinde Belediyemiz Yapı Kontrol Ekibince mühürlenmiş olup, kaçak katla ilgili aykırılığın giderilmesi için 1 (Bir) hafta süre verilmiş olmasına rağmen tarihinde yapılan kontrollerde bahse konu şahsın mühürlemeye uymayarak mühür fekki suçunu işlediği tespit edilmiştir şeklindeki açıklamaları doğrultusunda; Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez Şeyhşamil Mahallesi, 607.Sokak, No:6'da T.C Kimlik Nolu Mehmet DOĞU tarafından Zemin katlı yapının üstüne 1 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından,yapı için 3194 Sayılı İmar Kanununun 42.maddesinin 1. bendine istinaden yapı sahibine TL. Fenni mesulüne de 1/5 oranında para cezası verilmesine ayrıca 3194 Sayılı İmar Kanununun 32.maddesine istinaden de yapılan yapının derhal yıktırılmasına, bilgi ve gereğinin buna göre ifası için iş bu karar suretinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne, Zabıta Müdürlüğü ne ve Hesap İşleri Müdürlüğüne gönderilmesine,08/01/2009 Perşembe günkü oturumda oy birliği ile karar verildi. Yurdusev ÖZSÖKMENLER Şafi HAYME Nezihe AĞAÇE M.Nuri ÖZDEMİR M.Ali ZEREN Neşe ANLI BİLİCİ Remzi ÜKELGE Daimi Encümen Hesap İşl.Müd.V. Yazı İşl.Müd.V. Kültür ve Sos.İşl. Müd.V.

13 Karar Tarihi :08/01/2009 Karar No :2009/13 Karar Konusu :32. ve 42. Madde Uygulaması. İlgi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün,07/01/2009 tarih ve 98 sayılı yazı ve ekleri. Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Şeyhşamil Mahallesi Lefkoşe Caddesi, No:54'te T.C Kimlik Nolu Hasan YİĞİT tarafından Z + 2 katlı yapının üstüne 1 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından,3194 Sayılı İmar Kanunu nun 32.ve 42.Maddelerin uygulanması hususu istenmektedir. Mevzuun yapılan müzakeresi neticesinde, Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Temel CENGİZ in Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez Şeyhşamil Mahallesi Lefkoşe Caddesi, No:54'te T.C Kimlik Nolu Hasan YİĞİT tarafından Z + 2 katlı yapının üstüne 1 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından, tarihinde Belediyemiz Yapı Kontrol Ekibince mühürlenmiş olup, kaçak katla ilgili aykırılığın giderilmesi için 1 (Bir) hafta süre verilmiş olmasına rağmen tarihinde yapılan kontrollerde bahse konu şahsın mühürlemeye uymayarak mühür fekki suçunu işlediği tespit edilmiştir şeklindeki açıklamaları doğrultusunda; Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez Şeyhşamil Mahallesi Lefkoşe Caddesi, No:54'te T.C Kimlik Nolu Hasan YİĞİT tarafından Z + 2 katlı yapının üstüne 1 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından,yapı için 3194 Sayılı İmar Kanununun 42.maddesinin 1. bendine istinaden yapı sahibine TL. Fenni mesulüne de 1/5 oranında para cezası verilmesine ayrıca 3194 Sayılı İmar Kanununun 32.maddesine istinaden de yapılan yapının derhal yıktırılmasına, bilgi ve gereğinin buna göre ifası için iş bu karar suretinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne, Zabıta Müdürlüğü ne ve Hesap İşleri Müdürlüğüne gönderilmesine,08/01/2009 Perşembe günkü oturumda oy birliği ile karar verildi. Yurdusev ÖZSÖKMENLER Şafi HAYME Nezihe AĞAÇE M.Nuri ÖZDEMİR M.Ali ZEREN Neşe ANLI BİLİCİ Remzi ÜKELGE Daimi Encümen Hesap İşl.Müd.V. Yazı İşl.Müd.V. Kültür ve Sos.İşl. Müd.V.

14 Karar Tarihi :08/01/2009 Karar No :2009/14 Karar Konusu :32. ve 42. Madde Uygulaması. İlgi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün,07/01/2009 tarih ve 97 sayılı yazı ve ekleri. Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz bulunan Şeyhşamil Mahallesi 598. Sok. No:5'te T.C Kimlik Nolu Mehmet Zülfü KAYA tarafından Zemin ( Temel ) kat olmak üzere toplam 3 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından,3194 Sayılı İmar Kanunu nun 32.ve 42.Maddelerin uygulanması hususu istenmektedir. Mevzuun yapılan müzakeresi neticesinde, Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Temel CENGİZ in Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez Şeyhşamil Mahallesi 598. Sok. No:5'te T.C Kimlik Nolu Mehmet Zülfü KAYA tarafından Zemin ( Temel ) kat olmak üzere toplam 3 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından, tarihinde Belediyemiz Yapı Kontrol Ekibince mühürlenmiş olup, kaçak katla ilgili aykırılığın giderilmesi için 1 (Bir) hafta süre verilmiş olmasına rağmen tarihinde yapılan kontrollerde bahse konu şahsın mühürlemeye uymayarak mühür fekki suçunu işlediği tespit edilmiştir şeklindeki açıklamaları doğrultusunda; Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan bulunan İlimiz Merkez Şeyhşamil Mahallesi 598. Sok. No:5'te Kimlik Nolu Mehmet Zülfü KAYA tarafından Zemin ( Temel ) kat olmak üzere toplam 3 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından,yapı için 3194 Sayılı İmar Kanununun 42.maddesinin 1. bendine istinaden yapı sahibine TL. Fenni mesulüne de 1/5 oranında para cezası verilmesine ayrıca 3194 Sayılı İmar Kanununun 32.maddesine istinaden de yapılan yapının derhal yıktırılmasına, bilgi ve gereğinin buna göre ifası için iş bu karar suretinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne, Zabıta Müdürlüğü ne ve Hesap İşleri Müdürlüğüne gönderilmesine,08/01/2009 Perşembe günkü oturumda oy birliği ile karar verildi. Yurdusev ÖZSÖKMENLER Şafi HAYME Nezihe AĞAÇE M.Nuri ÖZDEMİR M.Ali ZEREN Neşe ANLI BİLİCİ Remzi ÜKELGE Daimi Encümen Hesap İşl.Müd.V. Yazı İşl.Müd.V. Kültür ve Sos.İşl. Müd.V.

15 Karar Tarihi :08/01/2009 Karar No :2009/15 Karar Konusu :32. ve 42. Madde Uygulaması. İlgi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün,07/01/2009 tarih ve 96 sayılı yazı ve ekleri. Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Şeyhşamil Mahallesi 598. Sok. No:15'te Kimlik Nolu Şaban KAYA tarafından Z + 2 katlı yapının üstüne 2 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından,3194 Sayılı İmar Kanunu nun 32.ve 42.Maddelerin uygulanması hususu istenmektedir. Mevzuun yapılan müzakeresi neticesinde, Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Temel CENGİZ in Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez Şeyhşamil Mahallesi 598. Sok. No:15'te Kimlik Nolu Şaban KAYA tarafından Z + 2 katlı yapının üstüne 2 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından,, tarihinde Belediyemiz Yapı Kontrol Ekibince mühürlenmiş olup, kaçak katla ilgili aykırılığın giderilmesi için 1 (Bir) hafta süre verilmiş olmasına rağmen tarihinde yapılan kontrollerde bahse konu şahsın mühürlemeye uymayarak mühür fekki suçunu işlediği tespit edilmiştir şeklindeki açıklamaları doğrultusunda; Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez Şeyhşamil Mahallesi 598. Sok. No:15'te Kimlik Nolu Şaban KAYA tarafından Z + 2 katlı yapının üstüne 2 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından,yapı için 3194 Sayılı İmar Kanununun 42.maddesinin 1. bendine istinaden yapı sahibine TL. Fenni mesulüne de 1/5 oranında para cezası verilmesine ayrıca 3194 Sayılı İmar Kanununun 32.maddesine istinaden de yapılan yapının derhal yıktırılmasına, bilgi ve gereğinin buna göre ifası için iş bu karar suretinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne, Zabıta Müdürlüğü ne ve Hesap İşleri Müdürlüğüne gönderilmesine,08/01/2009 Perşembe günkü oturumda oy birliği ile karar verildi. Yurdusev ÖZSÖKMENLER Şafi HAYME Nezihe AĞAÇE M.Nuri ÖZDEMİR M.Ali ZEREN Neşe ANLI BİLİCİ Remzi ÜKELGE Daimi Encümen Hesap İşl.Müd.V. Yazı İşl.Müd.V. Kültür ve Sos.İşl. Müd.V.

16 Karar Tarihi :08/01/2009 Karar No :2009/16 Karar Konusu :32. ve 42. Madde Uygulaması. İlgi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün,07/01/2009 tarih ve 95 sayılı yazı ve ekleri. Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz bulunan Şeyhşamil Mahallesi 566. Sok. No:20'de T.C Kimlik Nolu Hıdır ARTEN tarafından Zemin ( Temel ) kat olmak üzere toplam 3 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından,3194 Sayılı İmar Kanunu nun 32.ve 42.Maddelerin uygulanması hususu istenmektedir. Mevzuun yapılan müzakeresi neticesinde, Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Temel CENGİZ in Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez Şeyhşamil Mahallesi 566. Sok. No:20'de Kimlik Nolu Hıdır ARTEN tarafından Zemin ( Temel ) kat olmak üzere toplam 3 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından, tarihinde Belediyemiz Yapı Kontrol Ekibince mühürlenmiş olup, kaçak katla ilgili aykırılığın giderilmesi için 1 (Bir) hafta süre verilmiş olmasına rağmen tarihinde yapılan kontrollerde bahse konu şahsın mühürlemeye uymayarak mühür fekki suçunu işlediği tespit edilmiştir şeklindeki açıklamaları doğrultusunda; Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez Şeyhşamil Mahallesi 566. Sok. No:20'de Kimlik Nolu Hıdır ARTEN tarafından Zemin ( Temel ) kat olmak üzere toplam 3 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından,yapı için 3194 Sayılı İmar Kanununun 42.maddesinin 1. bendine istinaden yapı sahibine TL. Fenni mesulüne de 1/5 oranında para cezası verilmesine ayrıca 3194 Sayılı İmar Kanununun 32.maddesine istinaden de yapılan yapının derhal yıktırılmasına, bilgi ve gereğinin buna göre ifası için iş bu karar suretinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne, Zabıta Müdürlüğü ne ve Hesap İşleri Müdürlüğüne gönderilmesine,08/01/2009 Perşembe günkü oturumda oy birliği ile karar verildi. Yurdusev ÖZSÖKMENLER Şafi HAYME Nezihe AĞAÇE M.Nuri ÖZDEMİR M.Ali ZEREN Neşe ANLI BİLİCİ Remzi ÜKELGE Daimi Encümen Hesap İşl.Müd.V. Yazı İşl.Müd.V. Kültür ve Sos.İşl. Müd.V.

17 Karar Tarihi :08/01/2009 Karar No :2009/17 Karar Konusu :32. ve 42. Madde Uygulaması. İlgi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün,07/01/2009 tarih ve 94 sayılı yazı ve ekleri. Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz bulunan Şeyhşamil Mahallesi 532. Sok. No:38'de T.C Kimlik Nolu Salahattin İNCE tarafından Zemin ( Temel ) kat olmak üzere toplam 3 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından,3194 Sayılı İmar Kanunu nun 32.ve 42.Maddelerin uygulanması hususu istenmektedir. Mevzuun yapılan müzakeresi neticesinde, Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Temel CENGİZ in Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez Şeyhşamil Mahallesi 532. Sok. No:38'de Kimlik Nolu Salahattin İNCE tarafından Zemin ( Temel ) kat olmak üzere toplam 3 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından, tarihinde Belediyemiz Yapı Kontrol Ekibince mühürlenmiş olup, kaçak katla ilgili aykırılığın giderilmesi için 1 (Bir) hafta süre verilmiş olmasına rağmen tarihinde yapılan kontrollerde bahse konu şahsın mühürlemeye uymayarak mühür fekki suçunu işlediği tespit edilmiştir şeklindeki açıklamaları doğrultusunda; Belediyemiz sınırları dahilinde İlimiz Merkez Şeyhşamil Mahallesi 532. Sok. No:38'de Kimlik Nolu Salahattin İNCE tarafından Zemin ( Temel ) kat olmak üzere toplam 3 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından yapı için 3194 Sayılı İmar Kanununun 42.maddesinin 1. bendine istinaden yapı sahibine TL. Fenni mesulüne de 1/5 oranında para cezası verilmesine ayrıca 3194 Sayılı İmar Kanununun 32.maddesine istinaden de yapılan yapının derhal yıktırılmasına, bilgi ve gereğinin buna göre ifası için iş bu karar suretinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne, Zabıta Müdürlüğü ne ve Hesap İşleri Müdürlüğüne gönderilmesine,08/01/2009 Perşembe günkü oturumda oy birliği ile karar verildi. Yurdusev ÖZSÖKMENLER Şafi HAYME Nezihe AĞAÇE M.Nuri ÖZDEMİR M.Ali ZEREN Neşe ANLI BİLİCİ Remzi ÜKELGE Daimi Encümen Hesap İşl.Müd.V. Yazı İşl.Müd.V. Kültür ve Sos.İşl. Müd.V.

18 Karar Tarihi :08/01/2009 Karar No :2009/18 Karar Konusu :32. ve 42. Madde Uygulaması. İlgi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün,07/01/2009 tarih ve 93 sayılı yazı ve ekleri. Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan Şeyhşamil Mahallesi 518. Sok. No:1'de T.C Kimlik Nolu Abdullah DİLEK tarafından Z + 2 katlı yapının üstüne 1 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından,3194 Sayılı İmar Kanunu nun 32.ve 42.Maddelerin uygulanması hususu istenmektedir. Mevzuun yapılan müzakeresi neticesinde, Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Temel CENGİZ in Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez Şeyhşamil Mahallesi 518. Sok. No:1'de T.C Kimlik Nolu Abdullah DİLEK tarafından Z + 2 katlı yapının üstüne 1 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından, tarihinde Belediyemiz Yapı Kontrol Ekibince mühürlenmiş olup, kaçak katla ilgili aykırılığın giderilmesi için 1 (Bir) hafta süre verilmiş olmasına rağmen tarihinde yapılan kontrollerde bahse konu şahsın mühürlemeye uymayarak mühür fekki suçunu işlediği tespit edilmiştir şeklindeki açıklamaları doğrultusunda; Belediyemiz sınırları bulunan Şeyhşamil Mahallesi 518. Sok. No:1'de Kimlik Nolu Abdullah DİLEK tarafından Z + 2 katlı yapının üstüne 1 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından, yapı için 3194 Sayılı İmar Kanununun 42.maddesinin 1. bendine istinaden yapı sahibine TL. Fenni mesulüne de 1/5 oranında para cezası verilmesine ayrıca 3194 Sayılı İmar Kanununun 32.maddesine istinaden de yapılan yapının derhal yıktırılmasına, bilgi ve gereğinin buna göre ifası için iş bu karar suretinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne, Zabıta Müdürlüğü ne ve Hesap İşleri Müdürlüğüne gönderilmesine,08/01/2009 Perşembe günkü oturumda oy birliği ile karar verildi. Yurdusev ÖZSÖKMENLER Şafi HAYME Nezihe AĞAÇE M.Nuri ÖZDEMİR M.Ali ZEREN Neşe ANLI BİLİCİ Remzi ÜKELGE Daimi Encümen Hesap İşl.Müd.V. Yazı İşl.Müd.V. Kültür ve Sos.İşl. Müd.V.

19 Karar Tarihi :08/01/2009 Karar No :2009/19 Karar Konusu :32. ve 42. Madde Uygulaması. İlgi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün,07/01/2009 tarih ve 92 sayılı yazı ve ekleri. Belediyemiz sınırları dahilinde Şeyhşamil Mahallesi 619. Sok. No:15'te T.C Kimlik Nolu İsmet ÇAĞIR tarafından Zemin ( Temel ) kat olmak üzere toplam 3 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından,3194 Sayılı İmar Kanunu nun 32.ve 42.Maddelerin uygulanması hususu istenmektedir. Mevzuun yapılan müzakeresi neticesinde, Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Temel CENGİZ in Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan Şeyhşamil Mahallesi 619. Sok. No:15'te T.C Kimlik Nolu İsmet ÇAĞIR tarafından Zemin ( Temel ) kat olmak üzere toplam 3 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından, tarihinde Belediyemiz Yapı Kontrol Ekibince mühürlenmiş olup, kaçak katla ilgili aykırılığın giderilmesi için 1 (Bir) hafta süre verilmiş olmasına rağmen tarihinde yapılan kontrollerde bahse konu şahsın mühürlemeye uymayarak mühür fekki suçunu işlediği tespit edilmiştir şeklindeki açıklamaları doğrultusunda; Belediyemiz sınırları bulunan Şeyhşamil Mahallesi 619. Sok. No:15'te T.C Kimlik Nolu İsmet ÇAĞIR tarafından Zemin ( Temel ) kat olmak üzere toplam 3 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından, yapı için 3194 Sayılı İmar Kanununun 42.maddesinin 1. bendine istinaden yapı sahibine TL. Fenni mesulüne de 1/5 oranında para cezası verilmesine ayrıca 3194 Sayılı İmar Kanununun 32.maddesine istinaden de yapılan yapının derhal yıktırılmasına, bilgi ve gereğinin buna göre ifası için iş bu karar suretinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne, Zabıta Müdürlüğü ne ve Hesap İşleri Müdürlüğüne gönderilmesine,08/01/2009 Perşembe günkü oturumda oy birliği ile karar verildi. Yurdusev ÖZSÖKMENLER Şafi HAYME Nezihe AĞAÇE M.Nuri ÖZDEMİR M.Ali ZEREN Neşe ANLI BİLİCİ Remzi ÜKELGE Daimi Encümen Hesap İşl.Müd.V. Yazı İşl.Müd.V. Kültür ve Sos.İşl. Müd.V.

20 Karar Tarihi :08/01/2009 Karar No :2009/20 Karar Konusu :32. ve 42. Madde Uygulaması. İlgi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün,07/01/2009 tarih ve 91 sayılı yazı ve ekleri. Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan Şeyhşamil Mahallesi 595. Sok. No:4'te T.C Kimlik Nolu Ahmet DİRİ tarafından Z + 2 katlı yapının üstüne 1 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından,3194 Sayılı İmar Kanunu nun 32.ve 42.Maddelerin uygulanması hususu istenmektedir. Mevzuun yapılan müzakeresi neticesinde, Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Temel CENGİZ in Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez Şeyhşamil Mahallesi 595. Sok. No:4'te Kimlik Nolu Ahmet DİRİ tarafından Z + 2 katlı yapının üstüne 1 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından, tarihinde Belediyemiz Yapı Kontrol Ekibince mühürlenmiş olup, kaçak katla ilgili aykırılığın giderilmesi için 1 (Bir) hafta süre verilmiş olmasına rağmen tarihinde yapılan kontrollerde bahse konu şahsın mühürlemeye uymayarak mühür fekki suçunu işlediği tespit edilmiştir şeklindeki açıklamaları doğrultusunda; Belediyemiz sınırları bulunan İlimiz Merkez Şeyhşamil Mahallesi 595. Sok. No:4'te Kimlik Nolu Ahmet DİRİ tarafından Z + 2 katlı yapının üstüne 1 kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından için 3194 Sayılı İmar Kanununun 42.maddesinin 1. bendine istinaden yapı sahibine TL. Fenni mesulüne de 1/5 oranında para cezası verilmesine ayrıca 3194 Sayılı İmar Kanununun 32.maddesine istinaden de yapılan yapının derhal yıktırılmasına, bilgi ve gereğinin buna göre ifası için iş bu karar suretinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne, Zabıta Müdürlüğü ne ve Hesap İşleri Müdürlüğüne gönderilmesine,08/01/2009 Perşembe günkü oturumda oy birliği ile karar verildi. Yurdusev ÖZSÖKMENLER Şafi HAYME Nezihe AĞAÇE M.Nuri ÖZDEMİR M.Ali ZEREN Neşe ANLI BİLİCİ Remzi ÜKELGE Daimi Encümen Hesap İşl.Müd.V. Yazı İşl.Müd.V. Kültür ve Sos.İşl. Müd.V.

21 Karar Tarihi : 13/01/2009 Karar No : 2009/21 Karar Konusu : Nakdi Yardım İlgi:Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü nün,09/01/2009 tarih ve 2009/34 sayılı yazı ve ekleri. Bağlar Belediye Spor Kulübünün aktif ve sportif faaliyetlerini sürdürebilmesi için kulüp harcamalarında kullanılmak üzere nakdi yardım yapılması hususu istenmektedir. KARAR.: Mevzuun yapılan müzakeresi neticesinde,kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Remzi ÜKELGE nin Bağlar Belediye Spor Kulübünün aktif ve sportif faaliyetlerini sürdürebilmesi için Basketbol genç erkekler takımının,antrenör ödemeleri, salon kiraları,yemek v.b giderleri olmak üzere,kulüp harcamalarında kullanılmak için nakdi yardıma ihtiyacımız vardır şeklindeki açıklamasına istinaden; Söz konusu belediyemiz spor kulübüne,açıklamalar neticesinde gerekli ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için TL nakdi yardımın yapılmasına, bilgi ve gereğinin buna göre ifası için iş bu karar suretinin Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğüne ve Hesap İşleri Müdürlüğüne gönderilmesine,13/01/2009 Salı günkü oturumda oy birliği ile karar verildi. Yurdusev ÖZSÖKMENLER Şafi HAYME Nezihe AĞAÇE M.Nuri ÖZDEMİR M.Ali ZEREN Neşe ANLI BİLİCİ Remzi ÜKELGE Daimi Encümen Hesap İşl.Müd.V. Yazı İşl.Müd.V. Kültür ve Sos.İşl. Müd.V.

22 Karar Tarihi : 13/01/2009 Karar No : 2009/22 Karar Konusu : Nakdi Yardım. İlgi: Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü nün,09/01/2009 tarih ve 2009/37 sayılı yazı ve ekleri. Belediyemizin sorumluluk alanında bulunan Çelebi Eser İlköğretim Okul Müdürü M.Şafi AYYILDIZ ın,08/03/2009 tarih ve 35 sayılı dilekçe ile belediyemizden yardım talebinde bulunduğu,5393 Sayılı Belediye Kanununun 14.Maddesinin (b) bendi ve aynı kanunun 60.maddesinin (k) bendi gereğince nakdi yardım yapılması hususu istenmektedir. KARAR.: Mevzuun yapılan müzakeresi neticesinde, Kültür ve Sosyal İşleri Müdür Vekili Remzi ÜKELGE nin Belediyemizin sorumluluk alanında bulunan Çelebi Eser İlköğretim Okul Müdürü M.Şafi AYYILDIZ ın,08/03/2009 tarih ve 35 sayılı dilekçe ile başvurduğu,okulunun Küçükler kategorisi (Kız)Basketbol Grup birinciliği müsabakalarına İlimizi temsilen katılacak olup,12-14 Ocak 2009 tarihleri arasında Siirt İlinde yapılacak olan yarışmaya katılacakları,ancak yarışmalara katılmak için yeterli olacak nakit paranın yol masrafı olarak belediyemizce karşılanması için müracaatları olduğu ve Kontrol ekiplerimizin yapmış olduğu incelemede Hürriyet İlköğretim okulu halk oyunları öğrencilerinin Gaziantep ilinde yapılacak olan Halk Oyunları yarışmasına katılması için yol gideri olan yardımın yapılması müdürlüğümüzce uygun görülmüştür. şeklindeki açıklamasına istinaden; Ocak 2009 tarihlerinde Siirt İlinde yapılacak olan Küçükler kategorisi (Kız)Basketbol Grup birinciliği müsabakalarına katılacak olan Çelebi Eser İlköğretim Okulu öğrencileri Spor kafilesinin yol masraflarının karşılanabilmesi için,5393 sayılı Belediye Kanununun 60.maddesinin (b)bendine istinaden Belediyemizce 1000,00 TL nakdi yardım yapılmasına, bilgi ve gereğinin buna göre ifası için iş bu karar suretinin Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğüne ve Hesap İşleri Müdürlüğüne gönderilmesine,13/01/2009 Salı günkü oturumda oy birliği ile karar verildi. Yurdusev ÖZSÖKMENLER Şafi HAYME Nezihe AĞAÇE M.Nuri ÖZDEMİR M.Ali ZEREN Neşe ANLI BİLİCİ Remzi ÜKELGE Daimi Encümen Hesap İşl.Müd.V. Yazı İşl.Müd.V. Kültür ve Sos.İşl. Müd.V.

23 Karar Tarihi :13/01/2009 Karar No :2009/23 Karar Konusu :32. ve 42. Madde Uygulaması. İlgi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün,12/01/2009 tarih ve 178 sayılı yazı ve ekleri. Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan Şeyhşamil Mahallesi, 622.Sokak No:11'de T.C Kimlik Nolu Cuma BOZKURT tarafından Zemin + 2 katlı yapısının üzerine bir kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından,3194 Sayılı İmar Kanunu nun 32.ve 42.Maddelerin uygulanması hususu istenmektedir. Mevzuun yapılan müzakeresi neticesinde, Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Temel CENGİZ in Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan Şeyhşamil Mahallesi, 622.Sokak No:11'de T.C Kimlik Nolu Cuma BOZKURT tarafından Zemin + 2 katlı yapısının üzerine bir kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından tarihinde Belediyemiz Yapı Kontrol Ekibince mühürlenmiş olup, kaçak katla ilgili aykırılığın giderilmesi için 1 (Bir) hafta süre verilmiş olmasına rağmen tarihinde yapılan kontrollerde bahse konu şahsın mühürlemeye uymayarak mühür fekki suçunu işlediği tespit edilmiş olup suçu sabittir. şeklindeki açıklaması ve ekte sunulan mühürleme tutanağı,mühür fekki tutanağı ile yapı tatil zaptına istinaden; Şeyhşamil Mahallesi, 622.Sokak No:11'de T.C Kimlik Nolu Cuma BOZKURT a Zemin + 2 katlı yapısının üzerine bir kat ruhsatsız kaçak yapı yaptığı tespitiyle 3194 Sayılı İmar Kanununun 42.maddesinin 1. bendine istinaden TL. Fenni mesulüne de 1/5 oranında para cezası verilmesine ve 3194 Sayılı İmar Kanununun 32.maddesine istinaden de yapılan yapının derhal yıktırılmasına, bilgi ve gereğinin buna göre ifası için iş bu karar suretinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğü,Zabıta Müdürlüğü ve Hesap İşleri Müdürlüğüne gönderilmesine,13/01/2009 Salı günkü oturumda oy birliği ile karar verildi. Yurdusev ÖZSÖKMENLER Şafi HAYME Nezihe AĞAÇE M.Nuri ÖZDEMİR M.Ali ZEREN Neşe ANLI BİLİCİ Remzi ÜKELGE Daimi Encümen Hesap İşl.Müd.V. Yazı İşl.Müd.V. Kültür ve Sos.İşl. Müd.V

24 Karar Tarihi :13/01/2009 Karar No :2009/24 Karar Konusu :32. ve 42. Madde Uygulaması. İlgi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün,12/01/2009 tarih ve 179 sayılı yazı ve ekleri. Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez Şeyhşamil Mahallesi, 622.Sokak No:9'de T.C Kimlik Nolu Abdullah SAVUR tarafından Zemin + 1 katlı yapısının üzerine bir kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından,3194 Sayılı İmar Kanunu nun 32.ve 42.Maddelerin uygulanması hususu istenmektedir. Mevzuun yapılan müzakeresi neticesinde, Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Temel CENGİZ in Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez Şeyhşamil Mahallesi, 622.Sokak No:9'de T.C Kimlik Nolu Abdullah SAVUR tarafından Zemin + 1 katlı yapısının üzerine bir kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından tarihinde Belediyemiz Yapı Kontrol Ekibince mühürlenmiş olup, kaçak katla ilgili aykırılığın giderilmesi için 1 (Bir) hafta süre verilmiş olmasına rağmen tarihinde yapılan kontrollerde bahse konu şahsın mühürlemeye uymayarak mühür fekki suçunu işlediği tespit edilmiş olup suçu sabittir. şeklindeki açıklaması ve ekte sunulan mühürleme tutanağı,mühür fekki tutanağı ile yapı tatil zaptına istinaden; Şeyhşamil Mahallesi, 622.Sokak No:9'de T.C Kimlik Nolu Abdullah SAVUR a zemin + 1 katlı yapısının üzerine bir kat ruhsatsız kaçak yapı yapıtığı tespitiyle,3194 Sayılı İmar Kanununun 42.maddesinin 1. bendine istinaden TL. Fenni mesulüne de 1/5 oranında para cezası ile cezalandırılmasına ve 3194 Sayılı İmar Kanununun 32.maddesine istinaden kaçak yapılan yapının derhal yıktırılmasına, bilgi ve gereğinin buna göre ifası için iş bu karar suretinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Hesap İşleri Müdürlüğü ne gönderilmesine,13/01/2009 Salı günkü oturumda oy birliği ile karar verildi. Yurdusev ÖZSÖKMENLER Şafi HAYME Nezihe AĞAÇE M.Nuri ÖZDEMİR M.Ali ZEREN Neşe ANLI BİLİCİ Remzi ÜKELGE Daimi Encümen Hesap İşl.Müd.V. Yazı İşl.Müd.V. Kültür ve Sos.İşl. Müd.V.

25 Karar Tarihi :13/01/2009 Karar No :2009/25 Karar Konusu :32. ve 42. Madde Uygulaması. İlgi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün,12/01/2009 tarih ve 180 sayılı yazı ve ekleri. Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez Şeyhşamil Mahallesi, 544.Sokak No:2'de T.C Kimlik Nolu Hamit ASLAN tarafından Zemin + 1 katlı yapısının üzerine bir kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından,3194 Sayılı İmar Kanunu nun 32.ve 42.Maddelerin uygulanması hususu istenmektedir. Mevzuun yapılan müzakeresi neticesinde, Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Temel CENGİZ in Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez Şeyhşamil Mahallesi, 544.Sokak No:2'de T.C Kimlik Nolu Hamit ASLAN tarafından Zemin + 1 katlı yapısının üzerine bir kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından tarihinde Belediyemiz Yapı Kontrol Ekibince mühürlenmiş olup, kaçak katla ilgili aykırılığın giderilmesi için 1 (Bir) hafta süre verilmiş olmasına rağmen tarihinde yapılan kontrollerde bahse konu şahsın mühürlemeye uymayarak mühür fekki suçunu işlediği tespit edilmiş olup suçu sabittir. şeklindeki açıklaması ve ekte sunulan mühürleme tutanağı,mühür fekki tutanağı ile yapı tatil zaptına istinaden; Şeyhşamil Mahallesi, 544.Sokak No:2'de T.C Kimlik Nolu Hamit ASLAN a zemin + 1 katlı yapısının üzerine bir kat ruhsatsız kaçak yapı yaptığı tespitiyle 3194 Sayılı İmar Kanununun 42.maddesinin 1. bendine istinaden TL. Fenni mesulüne de 1/5 oranında para cezası ile cezalandırılmasına ve 3194 Sayılı İmar Kanununun 32.maddesine istinaden de yapılan yapının derhal yıktırılmasına, bilgi ve gereğinin buna göre ifası için iş bu karar suretinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğü,Zabıta Müdürlüğü ve Hesap İşleri Müdürlüğü ne gönderilmesine,13/01/2009 Salı günkü oturumda oy birliği ile karar verildi. Yurdusev ÖZSÖKMENLER Şafi HAYME Nezihe AĞAÇE M.Nuri ÖZDEMİR M.Ali ZEREN Neşe ANLI BİLİCİ Remzi ÜKELGE Daimi Encümen Hesap İşl.Müd.V. Yazı İşl.Müd.V. Kültür ve Sos.İşl. Müd.V.

26 Karar Tarihi :13/01/2009 Karar No :2009/26 Karar Konusu :32. ve 42. Madde Uygulaması. İlgi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün,12/01/2009 tarih ve 181 sayılı yazı ve ekleri. Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez Şeyhşamil Mahallesi, 580.Sokak No:7'de T.C Kimlik Nolu Hamdi DOĞU tarafından Zemin + 1 katlı yapısının üzerine bir kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından,3194 Sayılı İmar Kanunu nun 32.ve 42.Maddelerin uygulanması hususu istenmektedir. Mevzuun yapılan müzakeresi neticesinde, Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Temel CENGİZ in Belediyemiz sınırları dahilinde bulunan İlimiz Merkez Şeyhşamil Mahallesi, 580.Sokak No:7'de T.C Kimlik Nolu Hamdi DOĞU tarafından Zemin + 1 katlı yapısının üzerine bir kat ruhsatsız kaçak yapı yapıldığından tarihinde Belediyemiz Yapı Kontrol Ekibince mühürlenmiş olup, kaçak katla ilgili aykırılığın giderilmesi için 1 (Bir) hafta süre verilmiş olmasına rağmen tarihinde yapılan kontrollerde bahse konu şahsın mühürlemeye uymayarak mühür fekki suçunu işlediği tespit edilmiş olup suçu sabittir. şeklindeki açıklaması ve ekte sunulan mühürleme tutanağı,mühür fekki tutanağı ile yapı tatil zaptına istinaden; Şeyhşamil Mahallesi, 580.Sokak No:7'de T.C Kimlik Nolu Hamdi DOĞU ya zemin + 1 katlı yapısının üzerine bir kat ruhsatsız kaçak yapı yaptığı tespitiyle 3194 Sayılı İmar Kanununun 42.maddesinin 1. bendine istinaden TL. Fenni mesulüne de 1/5 oranında para cezası ile cezalandırılmasına ve 3194 Sayılı İmar Kanununun 32.maddesine istinaden de yapılan yapının derhal yıktırılmasına, bilgi ve gereğinin buna göre ifası için iş bu karar suretinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğü,Zabıta Müdürlüğü ve Hesap İşleri Müdürlüğü ne gönderilmesine,13/01/2009 Salı günkü oturumda oy birliği ile karar verildi. Yurdusev ÖZSÖKMENLER Şafi HAYME Nezihe AĞAÇE M.Nuri ÖZDEMİR M.Ali ZEREN Neşe ANLI BİLİCİ Remzi ÜKELGE Daimi Encümen Hesap İşl.Müd.V. Yazı İşl.Müd.V. Kültür ve Sos.İşl. Müd.V.

M.Ali ZEREN Sibel ÇAKIN BAYHAN Cengiz DEMĠRALP Mali Hiz.Müd.V. Kültür ve Sos.ĠĢl.Müd.V. Özel Kalem Müd.V. (Ġzinli)

M.Ali ZEREN Sibel ÇAKIN BAYHAN Cengiz DEMĠRALP Mali Hiz.Müd.V. Kültür ve Sos.ĠĢl.Müd.V. Özel Kalem Müd.V. (Ġzinli) Karar Tarihi : 17/04/2014 Karar No : 2014/1 Karar Konusu : Encümen Toplantı Günleri KONU : Yazı ĠĢleri Müdürlüğünün,17/04/2014 tarih ve 141 sayılı yazısında;30 Mart Mahalli Ġdareler Genel Seçimleri yapılmasından

Detaylı

T.C. DİYARBAKIR BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI E N C Ü M E N K A R A R I

T.C. DİYARBAKIR BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI E N C Ü M E N K A R A R I Karar Tarihi : 05/01/2010 Karar No : 2010/1 Karar Konusu : Encümen Toplantı Günleri İlgi:Yazı İşleri Müdürlüğünün,04/01/2010 tarih ve 3 sayılı yazısı. 5393 Sayılı Belediye Kanununun 35.maddesine istinaden,belediyemizce

Detaylı

T.C. DİYARBAKIR BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI E N C Ü M E N K A R A R I

T.C. DİYARBAKIR BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI E N C Ü M E N K A R A R I Karar Tarihi: 08.01.2019 Karar No: 2019/1 Karar Konusu: Kamulaştırma Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünün, 03.01.2019 tarih ve 23041 sayılı yazı ve ekleri okundu, Mevzuun yapılan müzakeresi neticesinde, Emlak

Detaylı

DİYARBAKIR BAĞLAR İLK KADEME BELEDİYESİ E N C Ü M E N K A R A R I

DİYARBAKIR BAĞLAR İLK KADEME BELEDİYESİ E N C Ü M E N K A R A R I Karar Tarihi : 03/01/2008 Karar No : 2008/1 Karar Konusu : Para Cezası Verilmesi. İlgi:a) İktisat Şefliği nün,28/12/2007 tarih ve 617 sayılı yazısı ve ekleri. b)d.bakır Valiliği Emniyet Müdürlüğü nün 07/1272007

Detaylı

T.C. DİYARBAKIR BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI E N C Ü M E N K A R A R I

T.C. DİYARBAKIR BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI E N C Ü M E N K A R A R I Karar Tarihi : 05/01/2016 Karar No : 2016/1 Karar Konusu : Encümen Toplantı Günleri KONU : Yazı İşleri Müdürlüğünün,04/01/2016 tarih ve sayılı yazısı okundu,gereği görüşüldü. Mevzuun yapılan müzakeresi

Detaylı

T.C. DİYARBAKIR BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü. Sayı : M.21.6.BAG.0.10-4/ 3 04/01/2011 Konu :Encümen Toplantı günleri

T.C. DİYARBAKIR BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü. Sayı : M.21.6.BAG.0.10-4/ 3 04/01/2011 Konu :Encümen Toplantı günleri Yazı İşleri Müdürlüğü Sayı : M.21.6.BAG.0.10-4/ 3 04/01/2011 Konu :Encümen Toplantı günleri BAŞKANLIK MAKAMINA 5393 Sayılı Belediye Kanununun 35.maddesine istinaden;belediyemizce 2011 takvim yılı içerisinde

Detaylı

T.C. DİYARBAKIR BAĞLAR BELEDİYESİ E N C Ü M E N K A R A R I. İLGİ: Zabıta Müdürlüğünün 29/07/2005 gün ve 452/347 sayılı yazısı.

T.C. DİYARBAKIR BAĞLAR BELEDİYESİ E N C Ü M E N K A R A R I. İLGİ: Zabıta Müdürlüğünün 29/07/2005 gün ve 452/347 sayılı yazısı. Karar Tarihi : 02/08/2005 Karar No : 2005/213 Karar Konusu : Para Cezası İLGİ: Zabıta Müdürlüğünün 29/07/2005 gün ve 452/347 sayılı yazısı. İlimiz Sento Caddesi Akar Petrol yanı Polat Apt.altında bulunan

Detaylı

T.C. DİYARBAKIR BAĞLAR İLK KADEME BELEDİYESİ E N C Ü M E N K A R A R I

T.C. DİYARBAKIR BAĞLAR İLK KADEME BELEDİYESİ E N C Ü M E N K A R A R I Karar Tarihi :03/01/2006 Karar No :2006/1 Karar Konusu :ödenek İptali. İlgi:Hesap İşleri Müdürlüğünün 02/01/2006 gün ve 1 sayılı yazısı. Belediyemiz Hesap İşleri Müdürlüğünün 2005 Mali Yılı Bütçesinde

Detaylı

T.C. DİYARBAKIR BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI E N C Ü M E N K A R A R I

T.C. DİYARBAKIR BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI E N C Ü M E N K A R A R I Karar Tarihi: 03.01.2017 Karar No: 2017/1 Karar Konusu: Ruhsatlı İş Yeri Hk. Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünün, 29.12.2016 tarih ve 330 sayılı yazı ve ekleri okundu, gereği görüşüldü Mevzuun yapılan müzakeresi

Detaylı

T.C. DİYARBAKIR BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü. Sayı : M.21.6.BAG.0.10-4/ 1 03/01/2012 Konu :Encümen Toplantı günleri

T.C. DİYARBAKIR BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü. Sayı : M.21.6.BAG.0.10-4/ 1 03/01/2012 Konu :Encümen Toplantı günleri Yazı İşleri Müdürlüğü Sayı : M.21.6.BAG.0.10-4/ 1 03/01/2012 Konu :Encümen Toplantı günleri BAŞKANLIK MAKAMINA 5393 Sayılı Belediye Kanununun 35.maddesine istinaden;belediyemizce 2012 takvim yılı içerisinde

Detaylı

T.C. SEYDİŞEHİR BELEDİYE ENCÜMEN KARARI Karar No:

T.C. SEYDİŞEHİR BELEDİYE ENCÜMEN KARARI Karar No: BELEDİYE ENCÜMEN I Karar No:346 03.09.2018 1-Encümen Başkanı : Mehmet TUTAL 2- Encümen si : Şaban AYTEN 3- Encümen si : Mevlüt GÜRAY 4- Mali Hiz.Müdürü : 5- İmar Müdür V. : ÖZÜ:Ortakaraören Mahallesi Sanayi

Detaylı

EKİM AYI ENCÜMEN KARARLARI

EKİM AYI ENCÜMEN KARARLARI EKİM AYI ENCÜMEN KARARLARI SAYI : 161 ÖZÜ: İşyeri Açma ve Çalıştırma ruhsatına KARAR TARİHİ : 05.10.2011 aykırı hareket eden Fatma ERDAL a idari para cezası verilmesi. Osmaniye, İl Encümeni Genel Sekreter

Detaylı

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd.

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd. Karar No : 118 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkan Vekili Z.Bülent ENGİN in Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı. DAİRESİNİN TEKLİF

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMEN KARARI

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 07.09.2017 Karar No : 103 DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI: Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıdaki tabloda Ada, Pafta ve Parseldeki fiili durumu belirtilen taşınmaz 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun

Detaylı

İT.C. DİYARBAKIR BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI E N C Ü M E N K A R A R I

İT.C. DİYARBAKIR BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI E N C Ü M E N K A R A R I İT.C. Karar Tarihi: 02.01.2018 Karar No: 2018/1 Karar Konusu: Ruhsatlı İş Yeri Hk. Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü nün, 27.12.2017 tarih ve 852 sayılı yazı ve ekleri okundu, gereği görüşüldü Mevzuun yapılan

Detaylı

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd Karar Tarihi : 04.10.2016 Karar Tarihi: 20.10.2016 Karar No : 127 Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı. DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI: İlgi:Mustafa

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :167 KARAR 167 : Kuran Kursu Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu adına, İlçenin Camiatik Mahallesi 310 ada 27 parselin, Belediyemize ait uygun bir arsa ile takas edilmesine İmar Komisyon

Detaylı

T.C. DARICA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1

T.C. DARICA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1 MECLİS I Karar Tarihi :01/02/2018 Karar Numarası : 9 Gündem No/Sıra : 9-1 KONUSU: PARKA İSİM VERİLMESİ (Kore Gazisi Feti BOZKURT) Yazı İşleri Müdürlüğünün 25/01/2018 tarih ve E-8121 sayılı Park isimlendirmesi

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI T.C. Karar Tarihi : 08.09.2017 Karar No : 394, Vekili (Erdoğan KARAKAYA) Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Erdoğan KARAKAYA nın katılımları ile toplanmıştır. : Tevhid yapılması.

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI T. C. Karar Tarihi : 05.06.2018 Karar No : 208, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş hizmet binasında; Encümen Başkanı Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Tamer BALKANCI

Detaylı

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 11 09/03/2012-16/03/2012. Feruz KUTSAL. Zabıta Müdürü

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 11 09/03/2012-16/03/2012. Feruz KUTSAL. Zabıta Müdürü ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 11 09/03/2012-16/03/2012 1- İlçemiz genelinde huzur ve sükunu bozanlar hakkında 5326 Sayılı Kabahatler Kanununa göre 13 Kişi Hakkında Trotuarı işgal etmekten,

Detaylı

T.C. ĠZMĠR KONAK BELEDĠYESĠ RUHSAT VE DENETĠM MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. ĠZMĠR KONAK BELEDĠYESĠ RUHSAT VE DENETĠM MÜDÜRLÜĞÜ T.C. ĠZMĠR KONAK BELEDĠYESĠ RUHSAT VE DENETĠM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKĠ VE ÇALIġMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELĠĞĠ Amaç T.C. KONAK BELEDĠYE BAġKANLIĞI RUHSAT VE DENETĠM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 07/09/2017 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 07/09/2017 Perşembe günü

Detaylı

T.C. MURATPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. MURATPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM T.C. MURATPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Amaç, Kapsam, Dayanak, İlke ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu yönetmeliğinin

Detaylı

w w w. m u s. b e l. t r

w w w. m u s. b e l. t r MUŞ BELEDİYESİ -Belediyemize Plan Tadilatı için yapılan başvurular değerlendirilmek üzere Meclise sunulmuş olup,yapılan Tadilatlar ilk etapta Meclis Komisyonuna havale edilerek.sunulan Tadilatlar Meclis

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Talas Belediyesi 31.15 km2 lik yüzölçüm ve 9 malaleden oluşmakta iken 5747 Sayılı Yasa gereği Erciyes,Zincidere, Başakpınar, Kuruköprü ve Kepez Belediyesi Tüzel Kişiliğini

Detaylı

2015 YILI NİSAN AYI ENCÜMEN KARARLARI

2015 YILI NİSAN AYI ENCÜMEN KARARLARI 2015 YILI NİSAN AYI ENCÜMEN KARARLARI 07.04.2015 2015/62 NOLU ENCÜMEN KARARI İmtaş Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 02.04.2015 tarihli dilekçesi ile Belediyemize bedelsiz ve şartsız olarak

Detaylı

İrfan MANDALI Nedim YILANCI İrfan DEMİR Belediye Başkanı Meclis Kâtibi Meclis Kâtibi

İrfan MANDALI Nedim YILANCI İrfan DEMİR Belediye Başkanı Meclis Kâtibi Meclis Kâtibi KAPAKLI BELEDİYESİ MECLİS KARARI -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Karar Tarihi: 04.06.2013 Toplantı No: 6 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Detaylı

T.C. KÖRFEZ BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM

T.C. KÖRFEZ BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM DOKÜMAN NO:RDM.ÇY.01 TARİH: 04.05.2011 SAYFA NO: 1 REVİZYON NO: 00 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 Bu yönetmeliğin amacı, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünün kuruluş, görev, yetki

Detaylı

ÇALTI BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ÇALTI BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Asker Ailelerine Yapılan Yardımlar (409 Sayılı Kanun) 2 Nikah İşlemleri 3 Yaz Spor Okulları 4 Sosyal Yardımlar - Askerlik Şubesinden Alınan Resmi Yazı 2- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği 3- Malmüdürlüğünden

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 06/10/2016 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Emre ŞAHİNCİ T.C. 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Emre ŞAHİNCİ Başkanlığında 06/10/2016 Perşembe

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2012 / 1 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2012 / 1 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 03.01.2012 HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2012 / 1 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU KONU : Fazla Çalışma Ücreti. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 03.03.2017 Karar No : 140, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş Hizmet Binasında; Belediye Başkanı Rasim YÜKSEL, Üye Mülayim BEDİR, Üye Ali AYDOĞDU, Üye ve Üye ın katılımları

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 17.05.2016 Kararın Nosu : 63 Belediye Meclisinin 02.05.2016 tarih ve 59 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen Kargınkürü Mahallesi 102 ada 112 ve 113 parsel 1/1000 ölçekli

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 161 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13 Karar No : 13 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

ENCÜMEN KARARI. Hüseyin YILMAZ. Selamet GÜNER

ENCÜMEN KARARI. Hüseyin YILMAZ. Selamet GÜNER S. KÜLTE 2010/ 684 Kararın Konusu : Hisse Satışı İptali Bugün encümenimiz, S. KÜLTE nin Başkanlığında yukarıda ad Başkanlıktan encümenimize havale olunan Belediye Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün tarih

Detaylı

Atif GENÇ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd.. Yazı İşl. Müd.

Atif GENÇ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd.. Yazı İşl. Müd. Karar Tarihi : 02.11.2017 Karar No : 131 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı.

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 01.11.2018 Karar No : 689 Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Tamer BALKANCI nın katılmaları ile toplanmıştır. : Pazar Yeri Talebi (Şebnem İŞLER) Belediyemiz Zabıta

Detaylı

EK 2 SÖĞÜT BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

EK 2 SÖĞÜT BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Asker Ailelerine Yapılan Yardımlar (409 Sayılı Kanun) 2 Nikah İşlemleri 3 Yaz Spor Okulları 4 Sosyal Yardımlar - Askerlik Şubesinden Alınan Resmi Yazı 2- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği 3- Malmüdürlüğünden

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 01/06/2017 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 01/06/2017 Perşembe günü

Detaylı

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI İŞYERİ RUHSAT VE DENETİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI İŞYERİ RUHSAT VE DENETİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI İŞYERİ RUHSAT VE DENETİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 HİZMETİN ADI 1.Sınıf Gayrisıhhi Müesseseler Ruhsat

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2010/10-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 01/10/2010 tarih ve 328 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus Belediyesi 2011 (2012 2013) Mali Yılı Tasarı Bütçesi, Belediye

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 01.07.2016 Karar No : 573, V. Yüksel BAYDARLI, Üye Mülayim BEDİR, Üye Ali AYDOĞDU, Üye ve Üye ın katılmaları ile toplanmıştır. : 3194 Sayılı İmar Kanununun 32. ve 42. Maddeleri gereği yapılan

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 14/05/2014 SAATİ : 10:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 2 MECLİS BAŞKAN V : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ :Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli

Detaylı

KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ DOKÜMANLARI :YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI

KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ DOKÜMANLARI :YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI Kodu Müdürlük/Birim Adı/Kodu Ünvanı Görev Yeri Yetki Devri :GTMD :/1014 :YAPI KONTROL MÜDÜRÜ : :MÜDÜR YARDIMCISI Görevin Gerektirdiği Nitelikler Öğrenim Düzeyi/Bölümü Hizmet Süresi Gerekli Diğer Bilgi,

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : 14

Karar Tarihi : Karar No : 14 Karar No : 14 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı. DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI:

Detaylı

Komisyonuna havale edilmesine Meclisimizce mevcudun oybirliği ile karar verildi.

Komisyonuna havale edilmesine Meclisimizce mevcudun oybirliği ile karar verildi. (2015/1) Meclis te yapılan görüşmeler ve açık oylama neticesinde; Belediyemiz Zabıta Müdürlüğünde görev yapan Zabıta Müdürü, Zabıta Amiri, Zabıta Komiserleri ve Zabıta Memurlarına 2015 Yılında ödenecek

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 153 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

YAKUTİYE İLÇE BELEDİYESİ ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ EVLENDİRME SERVİSİ HİZMET STANDARTLARI 2 GÜN 2 SAAT 2 SAAT HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (ENGEÇ) SIRA NO

YAKUTİYE İLÇE BELEDİYESİ ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ EVLENDİRME SERVİSİ HİZMET STANDARTLARI 2 GÜN 2 SAAT 2 SAAT HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (ENGEÇ) SIRA NO 1 Nikâh işlemleri ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ EVLENDİRME SERVİSİ 1- Nüfus Cüzdanı 2- Nüfus Kayıt Örneği 3-4`er Adet Fotoğraf (Erkek ve Kadın İçin) 4- Sağlık Raporu 2 GÜN SIRA 1 Emlak Vergisi 2 ÇTV MALİ HİZMETLER

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 03/09/2015 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 03/09/2015 Perşembe günü

Detaylı

ENCÜMEN KARARI. Hüseyin YILMAZ. Selamet GÜNER. Metin AYGÜL ün eģi Semra AYGÜL ün 01/ 03/ 2010 tarih ve 3865 kayıt nolu dilekçesi.

ENCÜMEN KARARI. Hüseyin YILMAZ. Selamet GÜNER. Metin AYGÜL ün eģi Semra AYGÜL ün 01/ 03/ 2010 tarih ve 3865 kayıt nolu dilekçesi. S. KÜLTE 2010/ 1217 Kararın Konusu : Semra AYGÜL- Asker Aile Yardımı Bugün encümenimiz, S. KÜLTE nin BaĢkanlığında yukarıda ad ve BaĢkanlıktan encümenimize havale olunan Belediye Basın Yayın ve Halkla

Detaylı

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 38 23/09/ /09/2011. Feruz KUTSAL. Zabıta Müdürü

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 38 23/09/ /09/2011. Feruz KUTSAL. Zabıta Müdürü ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 38 23/09/2011-30/09/2011 1. 5326 Sayılı Kabahatler Kanununa göre 18 Kişi Hakkında Trotuarı işgal etmekten,4 Kişi Hakkında Emre Aykırı Davranıştan, 1 Kişi

Detaylı

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünün 01.01.2003 tarihinden 31,12,2003 tarihine kadar olan çalışmaları başlıklar halinde

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 44 Mülkiyeti Belediyemize ait Erzurum İli Palandöken İlçesi Yunus Emre (Osman Bektaş) Mahallesi Kadastronun Ada 6090, Parsel 5 de kayıtlı 2381.17 m² den ibaret konut arsası 2886 sayılı Devlet

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 26.10.2016 Kararın Nosu : 92 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü' nün 24.10.2016 tarih ve E.11827418 sayılı yazısı ile Belediye Meclisimizin 01.06.2016 tarih ve 67 sayılı kararı ile Halk

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :680 KARAR 680: Gülbahçe Mahallesi ve Karapınar Mevkii 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planının daha detaylı incelenmek üzere gündemde bırakılmasına, İmar Komisyonu Raporu doğrultusunda işaret oylamayla

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 154 Mülkiyeti Üçüzler Konut Yapı Kooperatifine ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Osman Bektaş Mahallesi, Ada: 5829, Parsel:1 de kayıtlı taşınmaz 17 L-II 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

T.C. KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ NÜN TEŞKİLAT, GÖREV VE İŞLEYİŞİ HAKKINDA YÖNETMELİK I. KISIM BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ NÜN TEŞKİLAT, GÖREV VE İŞLEYİŞİ HAKKINDA YÖNETMELİK I. KISIM BİRİNCİ BÖLÜM T.C. KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ NÜN TEŞKİLAT, GÖREV VE İŞLEYİŞİ HAKKINDA YÖNETMELİK I. KISIM BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar, Kuruluş Amaç Madde 1 Bu Yönetmeliğin

Detaylı

YAKUTİYE İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

YAKUTİYE İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI 1 Yapı Kullanım İzin Belgesi 2 Yapı Ruhsatı 3 Kat İrtifak İşlemi 4 Tadilat Ruhsatı YAKUTİYE İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN

Detaylı

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU - 2013

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU - 2013 ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU - 2013 ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ : -Belediye Zabıta Müdürlüğü Kadrosu; 1 Zabıta Müdür Vekili, 8 Zabıta Memuru, 1 Daimi İşçi (Zabıta Memuru) 7 Personel Destek hizmeti, 3 Daire Memuru

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 04.04.2017 Karar No : 195 Üyeler : Mülayim BEDİR, Ali AYDOĞDU,, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş hizmet binasında; Encümen Başkanı Hülya İNCİ, Üye Mülayim BEDİR, Üye Ali AYDOĞDU,

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK TEPEBAŞI BELEDİYE MECLİSİNİN 08.10.2014 TARİH VE 159 SAYILI MECLİS KARARI İLE KABUL EDİLMİŞTİR. T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ

Detaylı

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ SAYI: 13 23/03/ /03/2012

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ SAYI: 13 23/03/ /03/2012 ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 13 23/03/2012-30/03/2012 1- İlçemiz genelinde huzur ve sükunu bozanlar hakkında 5326 Sayılı Kabahatler Kanununa göre 12 Kişi Hakkında Tretuarı işgal etmekten,9

Detaylı

T.C. SALİHLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

T.C. SALİHLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü T.C. SALİHLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Sayı : 88740263-900-E.14263 06.09.2018 Konu: Zabıta Görevde Yükselme Eğitimi ve Sınavı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü İlgi

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 01/10/2015 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 01/10/2015 Perşembe günü

Detaylı

Çan Belediyesi Taksi Durakları ve (T) Plakalı Ticari Taksi İşletme Yönetmeliğinin 13.maddesinin d bendi gereğince uygun bulunduğu hk.

Çan Belediyesi Taksi Durakları ve (T) Plakalı Ticari Taksi İşletme Yönetmeliğinin 13.maddesinin d bendi gereğince uygun bulunduğu hk. 03.03.2015 TARİHLİ 30 NOLU ENCÜMEN KARARI Muş/Malazgirt/Yaramış Köyü 71 nolu hanede nüfusa kayıtlı 1957 doğumlu Makbule KARTAL ın muhtaç duruma düştüğünden aylık 200,00TL asker ailesi aylığı bağlanmasının

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 47 Palandöken İlçesi Adnan Menderes Mahallesinde bulunan taşınmazın ifraz tevhit ve parselasyon işlemleri sonucunda Kadastronun ada 1620 parsel 17 de kayıtlı 172,38 m² den ibaret olan taşınmazda

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI T. C. Karar Tarihi : 02.10.2018 Karar No : 633, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş hizmet binasında; Encümen Başkanı Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Tamer BALKANCI

Detaylı

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ Karar Tarihi: 05.11.2015 Karar No : 359 Konu: İlimiz Gölyaka ilçesi Zekeriya köyü 233 numaralı parselin ekli değişiklik tasarımının tasdik edilerek, dört kısma ifrazının görüşülüp karara bağlanması hususu.

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE MECLİSİ. Dönemi : 2014 Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 20

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE MECLİSİ. Dönemi : 2014 Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 20 Karar No : 20 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 5.ve 19.maddesi uyarınca görev süreleri tamamlanan 1. Meclis Başkan Vekili ve 2. Meclis Başkan Vekilinin

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ 01/01/ /12/2007 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ 01/01/ /12/2007 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU T.C. TALAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ 01/01/2007 31/12/2007 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU 1.İNŞAAT RUHSATI: İlçemiz genelinde yapılacak olan 3929 adet

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 31.07.2014 tarih ve 6037 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 31.07.2014 tarih ve 6037 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 258 KARAR TARİHİ : 06.08.2014 ÖZÜ: İlimize bağlı, Hasanbeyli ilçesi Köylere Hizmet Götürme Birliğinin ihtiyaçlarında kullanılmak üzere, İl Özel İdaresinin 2014 Mali yılı bütçesinin, yardım ödenekleri

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2015-21000 Birleşim Tarihi : 09/10/2015 Birleşim Saati : 20:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

2015 YILI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI 11. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2015 YILI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI 11. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar No : Konu:2015 Yılı Temmuz Ayı Meclis Toplantısı 2015 YILI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI 11. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine istinaden Temmuz Ayı

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİS KARARI. Karar No : 2013/11-1 (243) Karar Tarihi : 05/11/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİS KARARI. Karar No : 2013/11-1 (243) Karar Tarihi : 05/11/2013 Karar No : 2013/11-1 (243) T.C. Gündem maddesi gereğince; Mali Hizmetler Müdürlüğü Strateji Geliştirme Yöneticiliği nin 01/11/2013 tarih ve 35541 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye

Detaylı

MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 1: Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki.

MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 1: Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki. MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 1: Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki. Çoğunluk olduğundan oturum açıldı, gündem tetkik edildi. KARAR SAYISI- 2: 2015 Yılı Kasım ayı meclis karar özetlerinin

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 01.12.2017 Karar No : 653, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş Hizmet Binasında; Encümen Başkanı Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ali AYDOĞDU, Üye ve Üye ın katılmaları ile toplanmıştır.

Detaylı

Nebi YILMAZ Durmuş Ali ÇETİN Muhammet Ali KESKİN Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Belediye Başkanı

Nebi YILMAZ Durmuş Ali ÇETİN Muhammet Ali KESKİN Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Belediye Başkanı KARAR NO 1 YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TARİH VE NOSU 05.01.2016 DENETİM KOMİSYON ÜYELİĞİ SEÇİMİ Denetim Komisyon Üyeliği Seçimi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. Maddesi gereğince Denetim Komisyonu Üyeliği

Detaylı

2007 YILI 2008 YILI 2009 YILI İş ve İşlemler K.Md Adet İş ve İşlemler K.Md Adet İş ve İşlemler K.Md Adet Ruhsat Ruhsat Ruhsat

2007 YILI 2008 YILI 2009 YILI İş ve İşlemler K.Md Adet İş ve İşlemler K.Md Adet İş ve İşlemler K.Md Adet Ruhsat Ruhsat Ruhsat 007 YILI 008 YILI 009 YILI İş ve İşlemler K.Md Adet İş ve İşlemler K.Md Adet İş ve İşlemler K.Md Adet Ruhsat Ruhsat Ruhsat Gayri Sıhhı Müessese 46 Gayri Sıhhı Müessese 18 Gayri Sıhhı Müessese 3 Sıhhi Müessese

Detaylı

K A R A R I N Ö Z Ü Başkanın Senelik İzin Kullanımı

K A R A R I N Ö Z Ü Başkanın Senelik İzin Kullanımı Karar No : 1 Konusu : Başkanin senelik izni. Evrak No : 2410 Dönemi : Ocak 2014 Geliş Tarihi : 27/12/2013 Toplantı No : 1 Dairesi : Yazi İşleri Müd. Birleşim No : 1 Birimi : Yazi İşleri Müd. Oturum No

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 22.03.2017 Kararın Nosu : 23 5393 Sayılı Belediye Kanununun 33.maddesine göre 2 Encümen Üyesinin bir yıllığına gizli oy ile seçiminin yapılması. başkanlığında, üyeler,, Ramazan

Detaylı

SAYI : 199 KARAR TARİHİ : 07.08.2015

SAYI : 199 KARAR TARİHİ : 07.08.2015 SAYI : 199 KARAR TARİHİ : 07.08.2015 ÖZÜ: İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Özel İdare İşhanında bulunan, Balkon altı 4 nolu işyerini 1.850,00 muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 51.maddesinin

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK TEPEBAŞI BELEDİYE MECLİSİNİN 01.09.2009 TARİH VE 107 SAYILI KARARI İLE KABUL EDİLMİŞTİR. T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ

Detaylı

2017 FAALİYET RAPORU. Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü

2017 FAALİYET RAPORU. Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü 2017 FAALİYET RAPORU Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü l. GENEL BİLGİLER: A MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI 1. Müdürlüğümüzün Görevleri: Müdürlüğümüz 10.08.2005 tarih ve 25902 sayılı resmî gazetede

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 15 Mülkiyeti Alparslan KÜNİ ve hissedarlarına ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi, Ada: 5937, Parsel:1 da kayıtlı taşınmaz 18 İ-III 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 02.05.2011 Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in izinli olup yurtdışına çıktığından Belediye Başkan Vekili Hüdai BARUT Başkanlığında ve hoş geldiniz

Detaylı

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBAT 2016 FAALİYET RAPORU

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBAT 2016 FAALİYET RAPORU T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBAT 2016 FAALİYET RAPORU ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE YAPILAN DENETİMLER Zabıta Müdürlüğü ekipleri her sabah mesai başlangıcında hazırlanan program ile sorumluluk

Detaylı

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 16 Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait olup, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü adına tahsisli olan Erzurum ili Palandöken ilçesi Tuzcu Mahallesi Çat Karayolu üzerinde bulunan 1003 Parsel

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/2-1 (95) Karar Tarihi : 04/02/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/2-1 (95) Karar Tarihi : 04/02/2013 Karar No : 2013/2-1 (95) Gündem maddesi gereğince; Özel Kalem Müdürlüğü nün 22/01/2013 tarih ve 2563 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 1991 Yılından beri Almanya nın Langen kenti ile kardeş şehir

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 03.02.2017 Karar No : 37 Özgür SAĞLAM, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş Belediye Hizmet Binasında; Belediye Başkanı Rasim YÜKSEL, Üye Mülayim BEDİR, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Özgür

Detaylı

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150 MECLİS KARAR KAĞIDI Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150 Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Hüseyin MİNOĞLU-Melis 1.Başkanı Vekili. ÜYELER : Barış AYHAN, Rahmi BALFİDAN,

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 05.03.2019 Karar No : 122 Vekili Burhanettin KAHRAMAN Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye Burhanettin KAHRAMAN ve Üye nın katılımları ile toplanarak aşağıdaki karar alınmıştır.

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : 1

Karar Tarihi : Karar No : 1 Karar Tarihi : 03.01.2017 Karar No : 1 Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı. DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI: Erzurum İli, Palandöken İlçesi,

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI GAZİOSMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ 2017 YILI ÇALIŞMA RAPORU 2017 YILI ÇALIŞMALARI 1.Yapı Ruhsatı Verilmesi Ve Şehre Mimari Kimlik Kazandırılması 2.Zemin Etüt Çalışmaları, Riskli

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. Sayı : Konu:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. Sayı : Konu:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU Sayı : Konu:İmar Plan tadilatı 18.12.2017 Belediye Meclisimizin 04.12.2017 tarih ve 92 sayılı kararı ile Komisyonumuza havale edilen kararı neticesinde; İmar Komisyonumuz 18.12.2017 tarihinde toplanarak,

Detaylı

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 37 16/09/2011-23/09/2011. Feruz KUTSAL. Zabıta Müdürü

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 37 16/09/2011-23/09/2011. Feruz KUTSAL. Zabıta Müdürü ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 37 16/09/2011-23/09/2011 1. 5326 Sayılı Kabahatler Kanununa göre 13 Kişi Hakkında Tretuarı işgal etmekten,2 Kişi Hakkında Emre Aykırı Davranıştan, 3 Kişi

Detaylı

BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ

BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ BELEDİYENİN ADI:ERGENE BELEDİYE BAŞKANLIĞI BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ SNO KARAR TARİHİ KARAR NO 1 07012015 01 KARARIN KONUSU Meclis Üyeleri Merdin CANTAŞ, Selami YILDIZ ve Erol YÜRÜK ün toplantıya

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 01.03.2018 Karar No : 60, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş Hizmet Binasında; Encümen Başkanı Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, ve Üye Tamer BALKANCI nın katılımları

Detaylı

BOLU BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

BOLU BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BOLU BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1- Tapu kimlik fotokopisi.

Detaylı