T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Veteriner Fakültesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Veteriner Fakültesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı"

Transkript

1 Fakülte Yönetim Kurulu 09/03/2017 Salı günü saat da Dekan Vekili Prof.Dr.Murat GÜZEL Başkanlığında toplandı Gündem maddeleri onaylandı. Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr.Murat GÜZEL in 2017 yılı içerisinde yurtiçi ve yurtdışında akademik ve idari görevlendirmeleri ile ilgili konu görüşüldü. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Murat GÜZEL in idari görev gereği, 2017 yılı içerisinde yurtiçi ve yurtdışında yapacağı seyahatler ve her türlü bilimsel toplantılara katılmak üzere görevli sayılmasına, bu görev ve seyahatleri ile ilgili yol giderleri yevmiye ve buna benzer (uçak giderleri dahil ) yasal yollukların 2017 Mali Yılı Bütçesi ile ilgili harcama kaleminden ödenmesine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 39. maddesi uyarınca her görevlendirme için Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi. Fakültemiz öğretim Üyesi Prof.Dr.Muzaffer ÇELEBİ nin ABD Virginia üniversitesinde 23 Mart 2017 tarihinden itibaren 1 yıl süre ile görevlendirilmesi ile ilgili konu görüşüldü. Prof.Dr.Muzaffer ÇELEBİ nin Virginia Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyovasküler Araştırma Merkezi bünyesinde Kontrast Ultrasonografi, İskemi/Reperfusion Hasarlarının Moleküler Görüntülenmesi ve Tümörlerin Tedavisinde Ultrason ve Mikro Partiküllerinin Kullanılması alanında araştırma uygulama yapmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanun un 39.Maddesi ile Yurtiçinde ve Yurtdışında Görevlendirmelerde Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin ilgili maddesi uyarınca 23 Mart Mart 2018 tarihleri arasında 1 (bir) yıl süre ile görevli/izinli sayılmasına durumun Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi. Fakültemiz Su Ürünleri Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Ertan Emek ONUK un Nisan 2017 tarihleri arasında Paris/Fransa da görevlendirilmesi ile ilgili yazı ve ekleri görüşüldü. Doç.Dr.Ertan Emek ONUK un Fransa da yapılacak olan International Journal of Arts& Sciences (IJAS) isimli kongreye tebliğli olarak katılmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanun un 39.Maddesi ile Yurtiçinde ve Yurtdışında Görevlendirmelerde Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin ilgili maddesi uyarınca Nisan 2017 tarihleri arasında görevli/izinli sayılmasına, kongreye ilişkin yolluk yevmiye, konaklama ve kongre katılım ilgili giderlerinin BAP (1921) Yurt Dışı Bilimsel ve Sanatsal Etkinliklere Katılımı Destekleme Programı kapsamından ödenmesine durumun Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi.

2 Fakültemiz Anatomi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Burcu ONUK un Nisan 2017 tarihleri arasında Paris/Fransa da görevlendirilmesi ile ilgili yazı ve ekleri görüşüldü. Doç.Dr.Burcu ONUK un Fransa da yapılacak olan International Journal of Arts& Sciences (IJAS) isimli kongreye tebliğli olarak katılmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanun un 39.Maddesi ile Yurtiçinde ve Yurtdışında Görevlendirmelerde Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin ilgili maddesi uyarınca Nisan 2017 tarihleri arasında görevli/izinli sayılmasına, kongreye ilişkin yolluk yevmiye, konaklama ve kongre katılım ilgili giderlerinin BAP (1921) Yurt Dışı Bilimsel ve Sanatsal Etkinliklere Katılımı Destekleme Programı kapsamından ödenmesine durumun Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan VetAnka Kariyer Günleri ve Sektörle Buluşma Etkinliğine ne katılacak öğrencilerin izinli sayılmaları ile ilgili konu görüşüldü. Ankara Üniversitesi nce düzenlenen VetAnka Kariyer Günleri ve Sektörle Buluşma Etkinliğine katılacak Fakültemiz öğrencilerinin Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği nin 17. Maddesinin 1. fıkrası gereğince Mart 2017 tarihleri arasında izinli sayılmalarına ve durumun ders veren öğretim üyelerine ve ilgili öğrencilere bildirilmesine oybirliği ile karar verildi Milkan SARAL N. Beyza MEMİŞ Tuğçe DÖNMEZ Büşra ÇİL Batuhan COŞKUN Ahsen KÜÇÜKDURSUN Duygu Direnç ANAKÖK Nurşah BİLKAY Seda GÖZEL Fulya SEVİN Murat Şafak YILDIZ

3 Eğitim-öğretim yılında Fakültemize yatay geçiş başvurusu ile gelen nolu Mustafa Yiğit NİZAM ın (M) harf notu olarak görünen başarı notlarının harfli başarı notu olarak görünmesi isteği ile ilgili dilekçesi görüşüldü. Fakültemiz öğrencisi nolu Mustafa Yiğit NİZAM ın daha önce okurken aldığı ve başarılı olduğu Fakültemizde okutulmakta olan ve hizalarında gösterilen aşağıda belirtilen derslerin eşdeğerliliğine durumun Rektörlük Makamına arzına ve ilgili öğrenciye bildirilmesine oybirliği ile karar verildi. Geldiği Bölümde Aldığı Dersler Fakültemizde Eşdeğer Sayılan Dersler D. Dersin Adı K Not D. Dersin Adı K Not Kodu Kodu 101 Atatürk İlkeleri ve İnk.Tarihi I 2 CC ATİ101 Atatürk İlkeleri ve İnk.Tarihi I 2 CC 230 Atatürk İlkeleri ve İnk.Tarihi II 2 AA ATİ102 Atatürk İlkeleri ve İnk.Tarihi II 2 AA 137 Beden Eğitimi 1 BA BSÖ101 Beden Eğitimi ve Sporun Tem. 2 BB 100 Türk Dili I 2 BA TDİ101 Türk Dili I 2 BB 231 Türk Dili II 2 AA TDİ102 Türk Dili II 2 AA 136 Anatomi I 5 CC VET101 Anatomi I 5 CC 235 Histoloji I 5 CC VET103 Histoloji I 3 CC 103 Veteriner Hekimi ve Deonto 1 AA VET105 Veteriner Hekimliği Giriş ve 1 AA Tar. 109 Medikal Biyoloji 1 CB VET107 Medikal Biyoloji 1 CB 123 Biyofizik 1 CB VET109 Medikal Fizik 1 CB 107 Medikal Kimya 3 CC VET111 Organik Kimya 1 CC 139 Bilgisayar Kullanımı I 2 AA VET160 Bilgisayar 1 AA 233 Biyoistatistik 2 CC VET209 Biyoistatistik 2 CC 236 Genetik 2 DC VET218 Genetik 2 CC 105 Hayvan Davranışları 1 BA VET416 Hayvan Davranışları 1 BB 135 Yabancı Dil I 2 AA YDİ101 Yabancı Dil I 2 AA 232 Yabancı Dil II 2 AA YDİ101 Yabancı Dil II 2 AA 234 Anatomi II 5 CC VET102 Anatomi II 5 CC

4 Fakültemize yatay geçiş ile gelen nolu Gökhan ÖZUZMA nın intörn olabilmesi ile ilgili dilekçesi görüşüldü Eğitim Öğretim Yılı Güz yarıyılında Fakültemize yatay geçiş ile gelen nolu Gökhan ÖZUZMA nın Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesinde almış olduğu VET 408 Doğum Bilgisi ve Jinekoloji dersinin Fakültemiz Vet 408 Jinekoloji dersinin devam zorunluluğuna eşdeğer sayılarak; Fakültemiz İntörn programında VET 504 Hayvansal Üretim ve Gıda Güvenliği dersinin eklenerek intörn olmasının uygun olduğuna durumun Rektörlük (Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına ) bildirilmesine oybirliği ile karar verildi Fakültemiz öğrencisi nolu Mustafa ASLAN ın seçmeli derslerin eşleştirilmesi isteği ile ilgili dilekçesi görüşüldü. Fakültemiz öğrencisi nolu Mustafa ASLAN ın daha önce okurken aldığı ve başarılı olduğu VET 268 Mesleki Yabancı Dil I dersinin Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında alması gereken VET 156 Histolojik Preparat Hazırlama ve Tanı Yöntemleri ve VET 162 Diksiyon seçmeli dersler ile eşleştirilmesine, durumun Rektörlük Makamına (Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı) arzına ve ilgili öğrenciye bildirilmesine oybirliği ile karar verildi Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında ders kaydını yaptıramayan nolu Ali İhsan DEMİRCİ nin mazeretli ders kaydını yaptırabilmesi ile ilgili dilekçesi görüşüldü nolu Ali İhsan DEMİRCİ nin Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında mazeretli ders kaydının yapılmasına, durumun Rektörlük Makamına arzına ve öğrenciye bildirilmesine oybirliği ile karar verildi Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında ders kaydını yaptıramayan nolu Kıvanç GÖKBAYRAK ın mazeretli ders kaydını yaptırabilmesi ile ilgili dilekçesi görüşüldü nolu Kıvanç GÖKBAYRAK ın in Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında mazeretli ders kaydının yapılmasına, durumun Rektörlük Makamına arzına ve öğrenciye bildirilmesine oybirliği ile karar verildi.

5 Fakültemiz öğrencilerinin ders ekleme- çıkarma talepleri ile ilgili ekle-sil formları görüşüldü. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim- Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 15. Maddesinin 4. Fıkrası gereğince Ekle-Sil Formları incelenen Fakültemiz öğrencilerinden talepleri uygun görülen öğrencilerin aşağıdaki şekli ile kabulüne durumun Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi Süleyman YÜKSEL Neşet KARACA Hacı İbrahim AÇIKGÖZ Eren KÜLLÜK Mustafa Yiğit NİZAM Serkan KÖTEN Abdussamed TAŞ ibrahim AYAZ Zeynep SEMERCİ Sencer UYGUR Hakan ÇELİK Serdar KOÇ Nurşah BİLKAY Fakültemiz öğrencilerinin Eğitim Öğretim Yılında yapmakla yükümlü oldukları yaz stajları ile ilgili konu görüşüldü. Fakültemiz III. ve IV. Sınıf öğrencilerinin yapmakla yükümlü oldukları zorunlu yaz stajlarını 31 Temmuz 25 Ağustos 2017 tarihleri arasında ( 20 iş günü) yapmalarına, durumun ilgililere duyurulmasına oybirliği ile karar verildi.

6 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Farabi Değişim Programı kapsamında başka üniversitede okumaya hak kazanan nolu Yudum Başak KESGİN in durumu görüşüldü Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Farabi Değişim Programı kapsamında başka üniversitede okumaya hak kazanarak öğretim protokolü hazırlanan nolu Yudum Başak KESGİN in öğrenim protokolünde aşağıda belirtildiği gibi değişiklik yapılmasına durumun Rektörlük Makamına arzına (Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı) ilgili koordinatörlüğe ve öğrenciye bildirilmesine oybirliği ile karar verildi. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİNDE ALACAĞI DERSLER FAKÜLTEMİZDE EŞDEĞER SAYILAN DERSLER DERSİN ADI K N D. KODU DERSİN ADI K N VET 4016 Klinik Uygulama II 5 VET 414 Klinik Uygulama II 5 VET 306 Protozooloji 3 VET 306 Protozooloji EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILINDA ALTTAN ALACAĞI DERSLER VET 3020 Genel Cerrahi 3 VET 310 Genel Cerrahi 3 VET 4002 Et Muayene ve 3 VET 401 Et Bilimi ve Teknolojisi 3 Teknolojisi Fakültemiz öğretim üyelerini 17 Mart 2017 tarihinde Kırıkkale Üniversitesi ne götürmek üzere Fakültemiz personeli Şoför Mümin Bayrak ın görevlendirilmesi konusu görüşüldü. Fakültemiz öğretim üyelerini Kırıkkale Üniversitesine götürmek üzere Şoför Mümin BAYRAK ın Mart 2017 tarihleri arasında görevlendirilmesine ve yolluk yevmiyesinin 2017 Mali Yılı Fakültemiz Bütçesinin ilgili harcama kaleminden karşılanmasına durumun Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi.

7 Prof.Dr.Murat GÜZEL (Dekan V.) Prof. Dr. Mehmet TÜTÜNCÜ Prof. Dr. İsmail KAYA Prof.Dr.Ali ERTEKİN KATILMADI Doç.Dr.Y. Kürşad DAŞ Doç.Dr. Harun ALBAYRAK Yrd.Doç.Dr.Kamil SAĞLAM KATILMADI

8 09/03/ / Eğitim-öğretim yılında Fakültemize yatay geçiş başvurusu ile gelen nolu Mustafa Yiğit NİZAM ın (M) harf notu olarak görünen başarı notlarının harfli başarı notu olarak görünmesi isteği ile ilgili dilekçesi görüşüldü. Fakültemiz öğrencisi nolu Mustafa Yiğit NİZAM ın daha önce okurken aldığı ve başarılı olduğu Fakültemizde okutulmakta olan ve hizalarında gösterilen aşağıda belirtilen derslerin eşdeğerliliğine durumun Rektörlük Makamına arzına ve ilgili öğrenciye bildirilmesine oybirliği ile karar verildi. Geldiği Bölümde Aldığı Dersler Fakültemizde Eşdeğer Sayılan Dersler D. Dersin Adı K Not D. Kodu Dersin Adı K Not Kodu 101 Atatürk İlkeleri ve İnk.Tarihi I 2 CC ATİ101 Atatürk İlkeleri ve İnk.Tarihi I 2 CC 230 Atatürk İlkeleri ve İnk.Tarihi II 2 AA ATİ102 Atatürk İlkeleri ve İnk.Tarihi II 2 AA 137 Beden Eğitimi 1 BA BSÖ101 Beden Eğitimi ve Sporun Tem. 2 BB 100 Türk Dili I 2 BA TDİ101 Türk Dili I 2 BB 231 Türk Dili II 2 AA TDİ102 Türk Dili II 2 AA 136 Anatomi I 5 CC VET101 Anatomi I 5 CC 235 Histoloji I 5 CC VET103 Histoloji I 3 CC 103 Veteriner Hekimi ve Deonto 1 AA VET105 Veteriner Hekimliği Giriş ve Tar. 1 AA 109 Medikal Biyoloji 1 CB VET107 Medikal Biyoloji 1 CB 123 Biyofizik 1 CB VET109 Medikal Fizik 1 CB 107 Medikal Kimya 3 CC VET111 Organik Kimya 1 CC 139 Bilgisayar Kullanımı I 2 AA VET160 Bilgisayar 1 AA 233 Biyoistatistik 2 CC VET209 Biyoistatistik 2 CC 236 Genetik 2 DC VET218 Genetik 2 CC 105 Hayvan Davranışları 1 BA VET416 Hayvan Davranışları 1 BB 135 Yabancı Dil I 2 AA YDİ101 Yabancı Dil I 2 AA 232 Yabancı Dil II 2 AA YDİ101 Yabancı Dil II 2 AA 234 Anatomi II 5 CC VET102 Anatomi II 5 CC ASLI GİBİDİR HASBİ SEVİNDİK FAKÜLTE SEKRETERİ

9 09/03/ / Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr.Murat GÜZEL in 2017 yılı içerisinde yurtiçi ve yurtdışında akademik ve idari görevlendirmeleri ile ilgili konu görüşüldü. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Murat GÜZEL in idari görev gereği, 2017 yılı içerisinde yurtiçi ve yurtdışında yapacağı seyahatler ve her türlü bilimsel toplantılara katılmak üzere görevli sayılmasına, bu görev ve seyahatleri ile ilgili yol giderleri yevmiye ve buna benzer (uçak giderleri dahil ) yasal yollukların 2017 Mali Yılı Bütçesi ile ilgili harcama kaleminden ödenmesine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 39. maddesi uyarınca her görevlendirme için Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi. ASLI GİBİDİR HASBİ SEVİNDİK FAKÜLTE SEKRETERİ

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Veteriner Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Veteriner Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Fakülte Yönetim Kurulu 05/07/2017 Çarşamba günü saat 16.00 da Dekan Vekili Prof.Dr.Murat GÜZEL Başkanlığında toplandı. 2017-72 2017-73 2017-74 Gündem maddeleri onaylandı. Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç.Dr.Harun

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Veteriner Fakültesi

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Veteriner Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu 07/09/2018 Cuma günü saat 11:30 da Dekan Vekili Prof.Dr. Harun ALBAYRAK başkanlığında toplandı. 2018-221 2018-222 arar No: 2018-223 2018-224 Gündem maddeleri onaylandı. Fakültemiz

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Veteriner Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Veteriner Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Fakülte Yönetim Kurulu 07/09/2017 Perşembe günü saat 11.30 da Dekan Vekili Prof.Dr.Murat GÜZEL Başkanlığında toplandı. Gündem maddeleri onaylandı. 2017-104 2017-105 Fakültemiz öğretim üyesi ve Proje Yürütücüsü

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Veteriner Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Veteriner Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Fakülte Yönetim Kurulu 02/10/2017 Pazartesi günü saat 12.00 de Dekan Vekili Prof.Dr.Murat GÜZEL Başkanlığında toplandı. 2017-143 2017-144 2017-145 2017-146 Gündem maddeleri onaylandı. Üniversitelerarası

Detaylı

Karar No: Karar No: Gündem maddeleri onaylandı.

Karar No: Karar No: Gündem maddeleri onaylandı. T.. Fakülte Yönetim Kurulu 28/09/2018 uma günü saat 14:00 de Dekan Vekili Prof.Dr. Harun ALAYRAK başkanlığında toplandı. 2018-252 2018-253 2018-254 2018-255 2018-256 Gündem maddeleri onaylandı. Fakültemiz

Detaylı

Karar No: Karar No:

Karar No: Karar No: T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Veteriner Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 17/09/2018 22 2018/232-251 Fakülte Yönetim Kurulu 17/09/2018 Pazartesi günü saat

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 14.02.2017 tarihinde Saat 12:00 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında İletişim Fakültesi toplantı salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 10.01.2018 Çarşamba günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr. Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine

Detaylı

dişi" î $ a- ' MAM. FAKÜLTE YÖNETİM KURULU YOKLAMA LİSTESİ Prof. Dr. Bekir BATI (Dekan v.) Prof. Dr. Ahmet UYANIK Prof. Dr.

dişi î $ a- ' MAM. FAKÜLTE YÖNETİM KURULU YOKLAMA LİSTESİ Prof. Dr. Bekir BATI (Dekan v.) Prof. Dr. Ahmet UYANIK Prof. Dr. FAKÜLTE YÖNETİM KURULU YOKLAMA LİSTESİ TOPLANTI TARİHİ : 19042017 TOPLANTI SAYISI: 14 TOPLANTI SAATI : 11:30 ADI SOYADI imza Prof Dr Bekir BATI (Dekan v) Prof Dr Ahmet UYANIK dişi" î,,,, ;, Prof Dr İsmail

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Fakültemiz Yönetim Kurulu 02.05.2017 tarihinde Saat 12:30 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı. Karar No: T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi

Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı. Karar No: T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi 2018/393 Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 28.08.2018 31 393-416 Fakülte Yönetim Kurulu'nun 08.08.2018 tarihli 30. oturumunda alınan kararların

Detaylı

II. ÖĞRETİM (2. Sınıf)

II. ÖĞRETİM (2. Sınıf) Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 16 Mayıs 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: C.Ü. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet GÖKCE nin başkanlığında 17 Eylül 2010 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Vekili Prof.Dr. Süleyman SEYDİ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

"Mia %% W. N*î. Prof. Dr. Bekir BATI (Dekan Vekili ) Prof. Dr. Hüseyın DEMIR. Prof. Dr. Ahmet UYANIK. Prof. Dr. Ali UZUN. Doç. Dr.

Mia %% W. N*î. Prof. Dr. Bekir BATI (Dekan Vekili ) Prof. Dr. Hüseyın DEMIR. Prof. Dr. Ahmet UYANIK. Prof. Dr. Ali UZUN. Doç. Dr. FAKÜLTE YÖNETİM KURULU YOKLAMA LİSTESİ TOPLANTI TARİHİ : 25.01.201 7 TOPLANTI SAYISI: 03 TOPLANTI SAATI : 13:00 ADI SOYADI imza Prof. Dr. Bekir BATI (Dekan Vekili ) ı.. Prof. Dr. Hüseyın DEMIR Prof. Dr.

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Prof. Dr. Orhan TATAR ın başkanlığında 13 Temmuz 2016 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Metalurji ve Malzeme Mühendisliği

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 08.03.2017 tarihinde Saat 12:45 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 23.10.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ALİ FUAD BAŞGİL HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ALİ FUAD BAŞGİL HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Fakültemiz Yönetim Kurulu 0.07.205 tarihinde Saat 6:00 da Dekan Prof. Dr. Mustafa TİFTİK başkanlığında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi toplantı salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 14.10.2014 348 14 FAKÜLTE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1. Prof.Dr.M.Hakan TÜRKKAHRAMAN 5. Doç.Dr. Zuhal YETKİN

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 14 Mart 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı. yazısı ekindeki bölüm kurulunun 2 nolu kararı okundu.

Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı. yazısı ekindeki bölüm kurulunun 2 nolu kararı okundu. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 0 Mayıs 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

HATAY SAĞLIK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU

HATAY SAĞLIK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU 19.09.2018 34 20 1 KARAR 1: 2018-2019 eğitim-öğretim yılında, Yüksekokulumuz hemşirelik bölümü 2. sınıfa yatay geçiş başvurusu yapan ve değerlendirme sonucuna göre başvurusu kabul edilen Pelin Kahleoğulları

Detaylı

Yatay Geçiş Yapacağı Sınıf :2. Sınıf I. öğretim Öğrencinin Güz Döneminde Muaf Olması Gereken Dersler

Yatay Geçiş Yapacağı Sınıf :2. Sınıf I. öğretim Öğrencinin Güz Döneminde Muaf Olması Gereken Dersler Fakülte Yönetim Kurulumuz 18/08/2015 tarihinde saat 11:00 de Dekan V. Prof.Dr.Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. KARAR 01 Kimya Bölümü Başkanlığının 15/09/2014 tarih ve 50124

Detaylı

I.SINIF ( GÜZ YARIYILI-I.DÖNEM ) DERSLERİ

I.SINIF ( GÜZ YARIYILI-I.DÖNEM ) DERSLERİ T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN UYGULANAN PROGRAMA AİT DERSLER VE İÇERİKLERİ I.SINIF ( GÜZ YARIYILI-I.DÖNEM ) DERSLERİ 01 VET 101 Anatomi

Detaylı

Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı

Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 08.08.2018 30 372-392 2018/372 Fakülte Yönetim Kurulu'nun 01.08.2018 tarihli 29. oturumunda alınan kararların

Detaylı

OMÜ VETERİNER FAKÜLTESİ DERS MÜFREDATI

OMÜ VETERİNER FAKÜLTESİ DERS MÜFREDATI OMÜ VETERİNER FAKÜLTESİ DERS MÜFREDATI I. SINIF (GÜZ YARIYILI-I.DÖNEM) DERSLERİ 01 VET 101 Anatomi I 4 5 9 Temel Bilimler 11 01 VET 10 Histoloji I 5 Temel Bilimler 14 01 VET 105 Vet. Hekimliği Giriş ve

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Prof. Dr. Orhan TATAR ın başkanlığında 29 Mart 2016 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN 2018/38 2018/525-543 13.11.2018 Fakülte Yönetim Kurulumuz 13.11.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki

Detaylı

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Sosyal Bilimler

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ertan BUYRUK un başkanlığında 25 Temmuz 2016 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 21 Mart 2018 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Çevre Mühendisliği Bölümü Başkanlığının 14.03.2018

Detaylı

05/10/ / Fakülte Yönetim Kurulu 05/10/2018 Cuma günü saat 14:00 de Dekan Vekili Prof.Dr. Harun ALBAYRAK başkanlığında toplandı.

05/10/ / Fakülte Yönetim Kurulu 05/10/2018 Cuma günü saat 14:00 de Dekan Vekili Prof.Dr. Harun ALBAYRAK başkanlığında toplandı. Fakülte Yönetim Kurulu 05/10/2018 Cuma günü saat 14:00 de Dekan Vekili Prof.Dr. Harun ALBAYRAK başkanlığında toplandı. 2018-272 2018-273 2018-274 2018-275 2018-276 Gündem maddeleri onaylandı. Fakültemiz

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 11.05.2017 tarihinde Saat 12:30 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ NÜKLEER BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Y Ö N E T İ M K U R U L U K A R A R I

TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ NÜKLEER BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Y Ö N E T İ M K U R U L U K A R A R I Toplantı Sayısı: 5 Karar Sayısı: 31 Toplantı Tarihi: 31.03.2015 Enstitümüzce yürütülmekte olan gelir getirici faaliyetler kapsamında 2015 Şubat-Mart ayı içinde toplam 16.874.00 TL nin tahsili gerçekleşmiştir.

Detaylı

KARAR Üniversitelerarası Kurul un tarihli yazısı görüşüldü.

KARAR Üniversitelerarası Kurul un tarihli yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 43.01-Üniversitemiz

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ 2011-2012 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ DERS MÜFREDATI

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ 2011-2012 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ DERS MÜFREDATI ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ 2011-2012 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ DERS MÜFREDATI DÖNEM TÜRÜ KODU DERSLER T U K AKTS Ön Koşul Açıklama Bölüm AbD. 01. VET 101 Anatomi I 3 4 5 9 313-314 Temel

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 31.01.2018 6 68-87 Fakülte Yönetim Kurulu 31.01.2018 tarihinde saat 13:00'da Dekan

Detaylı

Karar No-2: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu.

Karar No-2: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 21 Mart 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Çevre Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

S.D.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

S.D.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 11.06.2013 310 12 FAKÜLTE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1. Prof.Dr.M.Hakan TÜRKKAHRAMAN 5. Doç.Dr.S.Süha TÜRKASLAN

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin başkanlığında 18 Kasım 2014 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 23.02.2018 33 1-1 Fakültemiz Dekan V. Yrd. Doç. Dr. Abdurrahman KAVASOĞLU başkanlığında Fakülte Yönetim Kurulumuz aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 11 Temmuz 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 07.02.2018 7 88-113 Fakülte Yönetim Kurulu 07.02.2018 tarihinde saat 13:00'de Dekan

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /1-23

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /1-23 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

DÖNEM TÜRÜ KODU DERSLER T U K AKTS Açıklama Bölüm AbD. 1 0 1 3 Temel bilimler 15. 2 0 2 2 5-i Dersi. 2 0 2 1 Alan Dışı

DÖNEM TÜRÜ KODU DERSLER T U K AKTS Açıklama Bölüm AbD. 1 0 1 3 Temel bilimler 15. 2 0 2 2 5-i Dersi. 2 0 2 1 Alan Dışı 01 VET 101 Anatomi I 3 4 5 9 Temel bilimler 11 01 VET 103 Histoloji I 2 2 3 5 Temel bilimler 14 01 VET 105 Veteriner Hekimliği Giriş ve Tarihi 1 0 1 3 Temel bilimler 15 01 VET 107 Medikal Biyoloji 1 0

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemiz lisansüstü programlarına 2014-2015 eğitim-öğretim

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 19.01.2017 tarihinde Saat 12:00 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında İletişim Fakültesi toplantı salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 27.02.2018 Salı günü saat 15.30 da Dekan Prof.Dr. Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 12.11.2014 351 20 FAKÜLTE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1. Prof.Dr.M.Hakan TÜRKKAHRAMAN 5. Doç.Dr. S.Süha TÜRKASLAN

Detaylı

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Karar Tarihi Toplantı Sayısı Karar Numarası 3.08.200 25 28-32 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Enstitü Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 18.10.2017 38 437-446 437 Enstitümüz lisansüstü programlarında ders vermek

Detaylı

kanalıyla ilgili öğrenciye bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arz edilmesine,

kanalıyla ilgili öğrenciye bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arz edilmesine, Sayfa-1-07 Haziran 016 4 1-1 Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Nazmi OTLU nun başkanlığında 07 Haziran 016 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: İnşaat Mühendisliği

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet GÖKCE nin başkanlığında 30 Mart 2010 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1-10 Ağustos 018 8 1-19 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Dr. Öğr. Üyesi Evren GÖLGE nin başkanlığında 10 Ağustos 018 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 25 Temmuz 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

Fakülte Yönetim Kurulumuz 24/03/2015 tarihinde saat 11:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır.

Fakülte Yönetim Kurulumuz 24/03/2015 tarihinde saat 11:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Fakülte Yönetim Kurulumuz 24/03/2015 tarihinde saat 11:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. KARAR 01 Biyoloji Bölüm Başkanlığının 10/03/2015 tarih

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ALİ FUAD BAŞGİL HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ALİ FUAD BAŞGİL HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI ALİ FUAD BAŞGİL UK FAKÜLTESİ 0.0.01 1 01/0-0 Fakültemiz Yönetim Kurulu 0.0.01 tarihinde saat 1:00 da Dekan Vekili Prof. Dr. Hasan Tahsin KEÇELİGİL Başkanlığında Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi toplantı

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Evren GÖLGE nin başkanlığında 22 Ağustos 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Fakülte Yönetim Kurulunun

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI Fakültemiz Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof.Dr.Ahmet UZUN başkanlığında toplandı.

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 06.11.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

Ankara da yolluksuz ve yevmiyesiz olarak görevlendirilmesine ve bu tarihte yapamayacağı I.

Ankara da yolluksuz ve yevmiyesiz olarak görevlendirilmesine ve bu tarihte yapamayacağı I. T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin başkanlığında 10 Mart 2015 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No 1: Maden Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin başkanlığında 31 Mart 2015 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Maden Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 13 Kasım 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

Fakülte Yönetim Kurulu Kararı

Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 07.02.2018 4 20-32 2018/20 Gündem onaylandı. 2018/21 Üniversitemiz Rektörlüğünün 28.12.2017tarih ve 90212838-929-E.132082 sayılı yazısı

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2018/028-01: Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı 160728002 numaralı Doktora öğrencisi Teslime EKİZ ÜNSAL ın danışman değişikliği ile ilgili dilekçesi Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim

Detaylı

I. ÖĞRETİM Dersin Adı Telafi Tarihleri Saat JEO2029 Paleontoloji 17 Kasım

I. ÖĞRETİM Dersin Adı Telafi Tarihleri Saat JEO2029 Paleontoloji 17 Kasım T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin başkanlığında 31 Ekim 2014 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

Derslerin Kredisi. TOPLAM KREDİ 30 TOPLAM KREDİ 26,5 BAHAR YARIYILI Kabul Edilen Alınacak. Derslerin Derslerin. Kredisi Dersler

Derslerin Kredisi. TOPLAM KREDİ 30 TOPLAM KREDİ 26,5 BAHAR YARIYILI Kabul Edilen Alınacak. Derslerin Derslerin. Kredisi Dersler Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin, başkanlığında 07 Temmuz 015 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 18.06.015

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 198 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

T.C. ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ /

T.C. ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ / T.C. ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ 25 2017/239-254 21.06.2017 Fakülte Yönetim Kurulumuz, Dekan Vekili Prof.Dr. Haldun MÜDERRİSOĞLU

Detaylı

T.C. ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ /

T.C. ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ / T.C. ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ 14 2017/102-110 05.04.2017 Fakülte Yönetim Kurulumuz, Dekan Vekili Prof.Dr. Haldun MÜDERRİSOĞLU

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 24.02.2014 102 01-16 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Prof.Dr. Menderes COŞKUN başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

Karar No-2: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının tarihli ve sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu.

Karar No-2: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının tarihli ve sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu. T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ başkanlığında 08 Nisan 2014 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 04.04.2014

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemiz lisansüstü programlarına 2015-2016 eğitim-öğretim

Detaylı

T.C. GYTE İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. GYTE İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. GYTE İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 08/02/2012 Toplantı Sayısı : 2012 / 07 Karar Sayısı : 11 Toplantıya katılanlar : Prof. Dr. Halit KESKİN ( Başkan) Prof.

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Enstitü Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 04.04.2018 14 178-186 178 Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı Eğitim Yönetimi

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Evren GÖLGE nin başkanlığında 28 Mart 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü

Detaylı

kanalıyla ilgiliye bildirilmesine ve konunun Rektörlük Makamına arz edilmesine,

kanalıyla ilgiliye bildirilmesine ve konunun Rektörlük Makamına arz edilmesine, Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 08 Nisan 2019 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 05.04.2019

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /63-88

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /63-88 Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 186 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin başkanlığında 08 Temmuz 2014 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Maden Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 07.07.2014

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 20.02.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr. Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 27.11.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 13 Haziran 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Geomatik Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

17/01/2017 tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulunda alınan kararlar onaylandı.

17/01/2017 tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulunda alınan kararlar onaylandı. Fakülte Yönetim Kurulu, Fakülte Dekan V. Prof.Dr.Nermin KILIÇ başkanlığında toplandı. Gerekli çoğunluğun olduğu anlaşıldı ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. KARAR NO: 2017/16 17/01/2017 tarihinde

Detaylı

AKÜ VETERİNER FAKÜLTESİ 2011-2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI 1.SINIF DERS PROGRAMI. Saatler Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma

AKÜ VETERİNER FAKÜLTESİ 2011-2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI 1.SINIF DERS PROGRAMI. Saatler Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma AKÜ VETERİNER FAKÜLTESİ 2011-2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI 1.SINIF DERS PROGRAMI Anatomi Anatomi Anatomi Medikal Biyoloji Zooloji Seçmeli Ders Anatomi Anatomi Anatomi Medikal Biyoloji Zooloji A.İ.İ.T-

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 18 Şubat 2019 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 14.02.2019

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin başkanlığında 10 Kasım 2015 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Metalurji ve Malzeme Mühendisliği

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Veteriner Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı 11/10/ /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Veteriner Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı 11/10/ / Fakülte Yöneti Kurulu 11/10/2017 Çarşaba Prof.Dr.Tiur GÜLHAN Başkanlığında toplandı. günü saat 16.00 da Dekan Vekili 2017-168 2017-169 Günde addeleri onaylandı. 2017-2018 Eğiti Öğreti yılında Dikey Geçiş

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 15 Kasım 2016 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No 01: Mazeretleri nedeniyle danışman onayı

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 21.09.

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 21.09. T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI Fakültemiz Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet UZUN başkanlığında

Detaylı

YÖNETĠM KURULU KARARLARI

YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMĠRCĠ baģkanlığında 01 Nisan 2013 tarihinde toplanarak aģağıdaki kararları almıģtır. Karar No-1: ĠnĢaat Mühendisliği Bölüm BaĢkanlığının 26.03.2013

Detaylı

T.C. ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ /

T.C. ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ / T.C. ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ 5 2017/21-38 08.02.2017 Fakülte Yönetim Kurulumuz, Dekan Vekili Prof.Dr. Haldun MÜDERRİSOĞLU başkanlığında

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 19.06.2017 tarihinde Saat 12:30 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

Sonuç (Harf Olarak Karşılığı) ORM402. Arda Artuna BA. Erkan YİĞİT CC. Prof.Dr. Cahit BALABANLI Dekan (İmza)

Sonuç (Harf Olarak Karşılığı) ORM402. Arda Artuna BA. Erkan YİĞİT CC. Prof.Dr. Cahit BALABANLI Dekan (İmza) 19.06.2012 308 1 1- Doç.Dr. Süleyman GÜLCÜ, Yrd.Doç.Dr. Mehmet EKER, Yrd.Doç.Dr. İbrahim Halil ÖZDAMAR ve Yrd.Doç.Dr. Mehmet TOPAY ın Not Düzeltme İstekleri Orman Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 18.06.2012

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 05 Mart 2018 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Bilindiği üzere, Yükseköğretim kurumlarında sürdürülen

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 04.04.2018 357 Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Haluk SONGUR başkanlığında Fakülte Yönetim Kurulumuz aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Oturum Sayısı:41 Karar Tarihi:

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Oturum Sayısı:41 Karar Tarihi: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Oturum Sayısı:41 Karar Tarihi: 14.09.2017 1) Fakültemiz 1120401016 numaralı 4.sınıf öğrencisi Oğuz DURAKOĞLU nun 19 Temmuz- 18 Ağustos 2017

Detaylı

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 14.01- Sağlık Kültür

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemiz lisansüstü programlarına 2014-2015 eğitim-öğretim

Detaylı