Albayrak Hukuk Bürosu. Selim Pars Sokak No:7 Florya Bakırköy İstanbul T F

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Albayrak Hukuk Bürosu. Selim Pars Sokak No:7 Florya Bakırköy İstanbul T F"

Transkript

1 Albayrak Hukuk Bürosu

2 Hakkımızda Albayrak Hukuk Bürosu, profesyonel ve dinamik ekibiyle finans, enerji, madencilik, inşaat, gayrimenkul, ağır sanayi, orman ürünleri ve tekstil gibi sektörlerde çalışmalar yapan geniş müvekkil yelpazesine avukatlık ve hukuk müşavirliği hizmetleri sunmaktadır. Uluslararası avukat işbirliği ağları Türkiye üyesi olarak, yerli ve yabancı müvekkillerine diğer temsilci hukuk büroları ile birlikte kesintisiz olarak global düzeyde hizmet sunabilmektedir. Amerika ve çeşitli Avrupa ülkelerinde avukatlık yetkisine sahip olan hukukçu ve danışmanlarıyla birlikte Albayrak Hukuk Bürosu, uluslararası nitelikli ticari ilişkilerin düzenlenmesi ve özellikle büyük ölçekli yabancı yatırım projelerinin hukuki alt yapısının oluşturulması ve yürütülmesinde son yıllarda öne çıkan hukuk bürolarından bir tanesi olmuştur. Albayrak Hukuk Bürosu, prensiplerinden ödün vermeksizin müvekkillerinin tüm beklentilerinin karşılanmasını sağlamak üzere, alternatifleri araştırarak ve riskleri değerlendirerek, 2003 yılından bu yana edindiği tecrübe ve bilgi birikimi ile müvekkillerinin güvenini kazanmayı başarmıştır.

3 Çalışma Alanları İcra ve İflas Hukuku Ticaret Hukuku Taşımacılık Hukuku Gayrimenkul & İnşaat Hukuku Tazminat Hukuku Şirketler Hukuku Bankacılık ve Finans Hukuku AB Hukuku Özelleştirme Hukuku İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Sözleşmeler Hukuku Sigorta Hukuku Dava & Tahkim Fikri Mülkiyet Hukuku Birleşme ve Devralmalar Enerji ve Tabii Kaynaklar Hukuku Rekabet Hukuku Vergi Hukuku

4 Kurucu Ortaklar Semih Albayrak Kurucu Ortak 2000 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi nde lisans eğitimini tamamlayan Av. Semih Albayrak, Marmara Üniversitesi, İşletme Anabilim Dalında Yüksek Lisans öğrencisidir. Türk Patent Enstitüsü Marka Vekili olan Av. Semih Albayrak, aynı zamanda Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Kanunu kapsamında Arabulucu unvanına sahiptir. İhtilaflı alacakların tahsili, şirket ve hisse satışı, finansman temini, sermaye yönetimi, birleşme ve devralmalar, lisanslama konularında çok sayıda özel veya halka açık yerli ve yabancı kuruluşu temsil eden Av Semih Albayrak, uluslararası düzeyde strateji oluşturma ve uygulama konularında uzman olup aynı zamanda çeşitli şirketlerde yönetim kurulu üyeliği ve yönetim danışmanlığı yapmaktadır. Uzmanlık: İcra ve İflas Hukuku, Şirketler ve Ticaret Hukuku, Vergi Hukuku, Taşıma Hukuku, Gayrimenkul & İnşaat Hukuku, Enerji ve Tabii Kaynaklar Hukuku. Tülin Albayrak Kurucu Ortak Av. Tülin Albayrak İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden 2000 yılında mezun olmuştur ve halihazırda Medipol Üniversitesi Özel Hukuk bölümü Yüksek Lisans öğrencisidir. Sağlık Hukuku, Dış Ticaret Operasyon Uzmanlığı ve Fikri ve Sınai Haklar Hukuku Sertifika programlarını tamamlamıştır. Aynı zamanda Türk Patent Enstitüsü Marka Vekili olan Av. Tülin Albayrak, bankacılık, kıymetli evrak ve kredi sözleşmeleri, ulusal ve uluslararası alacakların tahsilatı, taşıma ve ticaret hukukundan kaynaklanan ihtilafın çözümü konularında hukuki danışmanlık sunmaktadır. Uzmanlık: Şirketler ve Ticaret Hukuku, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku, Bankacılık & Finans, İcra ve İflas Hukuku, Fikri Mülkiyet Hukuku, Taşıma ve Sigorta Hukuku, Sağlık Hukuku, Gayrimenkul Hukuku.

5 Takımımız Erman Yorgancıoğlu Ortak Avukat İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden 2008 yılında mezun olan Av. Erman Yorgancıoğlu, aynı zamanda Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Kanunu kapsamında Arabulucu unvanına sahiptir. Av. Erman Yorgancıoğlu, büromuzda alacak tahsili ve cebri icra konusunda çalışmakta olup, bu kapsamda ihtiyati haciz ve tedbir başvuruları, alacağın temliki, fiili ve kaydi haciz işlemleri, gayrimenkul satışları alanlarında uzmanlaşmıştır. Bunların yanında, Av. Erman Yorgancıoğlu, kiralama işlemleri ve ipotek, irtifak ve intifa gibi hakların tesis ve terkin işlemlerinde uyuşmazlıkların çözümü, sözleşmelerin hazırlanması, mevcut sözleşmelerin incelenmesi konusunda da tecrübelidir. Uzmanlık: İcra ve İflas Hukuku, Gayrimenkul, Tapu ve İpotek Hukuku, Şirketler ve Ticaret Hukuku, Kambiyo Senetleri ve İhtiyati Haciz Burçak Çitak Ortak Avukat, LL.M. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden 2009 yılında mezun olan Av. Burçak Çitak, İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü nde Özel Hukuk dalında yüksek lisans yapmıştır. Av. Burçak Çitak, ayrıca Erasmus Üniversitesi Rotterdam dan Uluslararası Şirketler ve Ticaret Hukuku bölümünden de yüksek lisans derecesine sahip olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Başta sözleşmeler ve ticaret hukuku olmak üzere İş ve Sosyal Güvenlik Hukukuna dair uyuşmazlıklar ile Borçlar Hukuku alanında çalışmaktadır. Uzmanlık : Şirketler ve Ticaret Hukuku, Uluslararası Taşımacılık Hukuku, Borçlar Hukuku, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku, Özel Hukuka İlişkin Davalar, Aile Hukuku.

6 Sami Kutay Ortak Avukat İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden 2009 yılında mezun olan Av. Sami Kutay, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku, İcra ve İflas Hukuku, Borçlar Hukuku ve Ticaret Hukukuna ilişkin her türlü uyuşmazlıkta çalışmalar yürütmektedir. Bunların yanında, Av. Sami Kutay, İstanbul Barosu Fikri Sınai Haklar Hukuku Eğitimi, CMK Zorunlu Müdafilik Eğitimi katılım sertifikalarına ve Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Kanunu kapsamında Arabulucu unvanına sahiptir. Av. Sami Kutay, Hukuk Büromuzda, Özel hukuk alanında doğan ihtilafların çözümü, davaların takibi ve şirketlere danışmanlık hizmeti verilmesinde görev almaktadır. Uzmanlık : İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku, İcra ve İflas Hukuku, Borçlar Hukuku, Ticaret Hukuku. İdil Güzel Kıdemli Avukat İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden 2010 yılında mezun olan Av. İdil Güzel, İş ve Sosyal Güvenlik, İcra ve İflas Hukuku, Borçlar Hukuku ve Ticaret Hukuku alanlarında çalışmaktadır. İş hukukundan doğan ihtilafların çözümü ve dava takibi konularında şirketlere destek olmaktadır. Bunun yanında müvekkilin resmi kurumlar ve mahkeme önünde temsil edilmesi alanlarında çalışmaktadır. Uzmanlık : İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku, İcra ve İflas Hukuku, Ticaret Hukuku, Borçlar Hukuku.

7 Açelya Balyemez Kıdemli Avukat İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden 2011 yılında mezun olan Av. Açelya Balyemez, İş ve Sosyal Güvenlik, Borçlar Hukuku, Ticaret Hukuku ve Aile Hukuku alanlarında çalışmaktadır. İş hukukundan doğan ihtilafların çözümü ve dava takibi konularında şirketlere destek olmaktadır. Bunun yanında müvekkillerin resmi kurumlar ve mahkeme önünde temsil edilmesinde rol almaktadır. Uzmanlık : İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku, Ticaret Hukuku, Borçlar Hukuku, Aile Hukuku. Semra Dıvarcı Kıdemli Avukat İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden 2013 yılında mezun olan Av. Semra Dıvarcı, aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Sosyoloji bölümü öğrencisidir. İş ve Sosyal Güvenlik, İcra ve İflas Hukuku ve Borçlar Hukuku alanlarında çalışmakta olup İngilizce ve Fransızca bilmektedir. Özel hukuk alanında doğan ihtilafların çözümü ve dava takibi konularında şirketlere destek olmaktadır. Bunun yanında müvekkilin resmi kurumlar ve mahkeme önünde temsil edilmesi alanlarında çalışmaktadır. Uzmanlık : İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku, İcra ve İflas Hukuku, Ticaret Hukuku, Borçlar Hukuku.

8 Sevde Betül Bağcı Avukat İstanbul Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden 2015 yılında mezun olan Av. Sevde Betül Bağcı, hali hazırda İstanbul Medipol Üniversitesi Özel Hukuk alanında yüksek lisans öğrencisidir. Av. Sevde Betül Bağcı, İş ve Sosyal Güvenlik, Borçlar Hukuku, Ticaret Hukuku ve Aile Hukuku alanlarında çalışmaktadır. İş hukukundan doğan ihtilafların çözümü ve dava takibi konularında şirketlere destek olmaktadır. Uzmanlık : İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku, Ticaret Hukuku, Borçlar Hukuku, Aile Hukuku. Damla Akgül Avukat Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden 2015 yılında mezun olan Av. Damla Akgül, Salzburg Üniversitesinden Avrupa Özel Hukuku alanında sertifika sahibi olup İngilizce bilmektedir. İcra ve İflas Hukuku, Ticaret Hukuku ve Borçlar Hukuku alanlarında çalışmaktadır. Bu alanlardan doğan ihtilafların çözümü, alacakların takibi ve dava takibi konularında şirketlere destek olmaktadır. Uzmanlık : İcra ve İflas Hukuku, Ticaret Hukuku, Borçlar Hukuku, Marka Hukuku.

9 A. Talha Yılmaztürk Avukat İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden 2016 yılında mezun olan Talha Yılmaztürk aynı yıl Albayrak Hukuk a katılmıştır. İş ve Sosyal Güvenlik, Borçlar Hukuku, Ticaret Hukuku ve İcra Hukuku alanlarında çalışmaktadır. Özel Hukuka ilişkin ihtilafların çözümü ve dava takibi konularında şirketlere destek olmaktadır. İyi derecede İngilizce ve Almanca bilmektedir. Uzmanlık : İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku, Ticaret Hukuku, Borçlar Hukuku. Melike Yılmaz Stajyer Avukat Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden 2017 yılında mezun olan Melike Yılmaz, avukatlık stajına henüz başlamıştır. Melike Yılmaz, İş ve Sosyal Güvenlik, Borçlar Hukuku, ve Ticaret Hukuku alanlarında inceleme ve araştırmalar yapmakta ve dosyaların adliyelerdeki takiplerini yürütmektedir

10 Ömer Halıcı Stajyer Avukat İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden 2017 yılında mezun olan Ömer Halıcı, Vancouver Pera College de bir yıl İngilizce eğitimi almıştır. Ömer Halıcı, Özel Hukuk alanındaki davalar ile, Borçlar Hukuku, Ticaret Hukuku ve İcra Hukuku alanlarında inceleme ve araştırmalar yapmakta ve dosyalarının kurum ve adliyelerdeki takiplerini yürütmektedir.. Avni Tire Stajyer Avukat Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden 2017 yılında mezun olan Avni Tire, avukatlık stajına henüz başlamıştır. Avni Tire, İcra ve İflas Hukuku, Borçlar Hukuku ve Ticaret Hukuku alanlarında inceleme ve araştırmalar yapmakta ve dosyalarının adliyelerdeki takiplerini yürütmektedir.

11 Referanslarımız

12 Referanslarımız

13

İnan & Aras Hukuk Bürosu

İnan & Aras Hukuk Bürosu İnan & Aras Hukuk Bürosu İnan & Aras, müvekkil ve danışanlarına hukukun her alanında hizmet veren Ankara merkezli bir hukuk bürosudur. Hukuk büromuz, yerli ve yabancı müvekkillerine şirketler hukuku, birleşme

Detaylı

TANITIM DOSYASI. bagatur.com. bagaturlaw

TANITIM DOSYASI. bagatur.com. bagaturlaw TANITIM DOSYASI bagatur.com bagaturlaw Deneyimli İşinizi anlayan, gereksinimlerinize uygun çözüm üreten Deneyimiyle risklerinizi yönetmenizi, önlemenizi sağlayan Kurumsal ve Güvenilir Dürüst, güvenilir,

Detaylı

Etik ve Profesyonellikte Yüksek Standartlar

Etik ve Profesyonellikte Yüksek Standartlar Etik ve Profesyonellikte Yüksek Standartlar Elmas & Yeşiloğlu hukuk bürosu, ekip çalışmasına önem vermektedir. Biz, müvekkillerimizin kendi hedeflerine ulaşma yolunda karşılaştıkları hukuki zorlukları

Detaylı

Faaliyet Alanları I. İCRA İFLAS HUKUKU

Faaliyet Alanları I. İCRA İFLAS HUKUKU Av. Selçuk İLBAŞ ES Hukuk Bürosu, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu Av. Selçuk İLBAŞ tarafından kurulmuştur. Büromuz kurumsal nitelikteki müvekkillerine, kapsamlı bir şekilde hukuki yardım sunmaktadır.

Detaylı

KOCATEPE & UÇAR AVUKATLIK ORTAKLIĞI

KOCATEPE & UÇAR AVUKATLIK ORTAKLIĞI KOCATEPE & UÇAR AVUKATLIK ORTAKLIĞI Baro Muğla Barosu Sicil Numarası 1 Barolar Birliği Sicil Numarası 45 Kuruluş Yılı 2007 E-Posta Adresi bilgi@kocatepeucar.av.tr Web Adresi www.kocatepeucar.av.tr Telefon

Detaylı

Piraye Erdem. Özgeçmiş

Piraye Erdem. Özgeçmiş Piraye Erdem piraye@erdem-erdem.av.tr Özgeçmiş Piraye Erdem, Erdem & Erdem Ortak Avukatlık Bürosu nun kurucu ve yönetici ortağıdır. Uyuşmazlık Çözümü biriminin yöneticisidir. Kendisinin milli ve milletlerarası

Detaylı

: Korkut Reis Mah. Yeşilırmak Sok. No: 8/5 Demirtepe Çankaya-ANKARA : : :

: Korkut Reis Mah. Yeşilırmak Sok. No: 8/5 Demirtepe Çankaya-ANKARA : : : Adres : Korkut Reis Mah. Yeşilırmak Sok. No: 8/5 Demirtepe Çankaya-ANKARA Telefon : 0 312 429 0 529 0 312 229 66 77 Fax : 0 312 429 0 529 E-Posta : info@surechukuk.com Şahıs Şirketi-Tüzel Kişilik Sahibi

Detaylı

HUKUKİ ÇÖZÜMLERDE ÇITAYI YÜKSELTİYORUZ

HUKUKİ ÇÖZÜMLERDE ÇITAYI YÜKSELTİYORUZ HUKUKİ ÇÖZÜMLERDE ÇITAYI YÜKSELTİYORUZ HAKKIMIZDA Centrum, mali konulardaki tecrübesini müşterilerine sunarken iş birliği içerisinde çalıştığı Ticaret Hukuku alanında uzmanlaşmış BSHK&Hatip Hukuk Bürosu

Detaylı

BSHK I HATiP HUKUK BUROSU

BSHK I HATiP HUKUK BUROSU "HUKUKİ ÇÖZÜMLERDE ÇITAYI YÜKSELTİYORUZ" BSHK I HATiP HUKUK BUROSU HAKKIMIZDA BSHK&HATİP olarak her gün değişen ve artan hukuki ihtiyaçlara, güncel, hızlı ve etkili çözümler sunan kapsamlı ve nitelikli

Detaylı

Av. Ceyda Cimilli Akaydın

Av. Ceyda Cimilli Akaydın Av. Ceyda Cimilli Akaydın Orta Öğretimini Çanakkale Anadolu Lisesinde tamamlayan Ceyda Akaydın, 1998 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde lisans, 2004 yılında İstanbul Üniversitesi Özel Hukuk

Detaylı

Süleyman Sevinç. Özgeçmiş

Süleyman Sevinç. Özgeçmiş Süleyman Sevinç suleymansevinc@erdem-erdem.av.tr Özgeçmiş Süleyman Sevinç Erdem & Erdem Ortak Avukatlık Bürosu nda Ortak ve Davalı İşler Lideri olarak görev yapmaktadır. Kendisi yaklaşık 20 senedir, yerli

Detaylı

Hürriyet Mah. Taşocağı Cad. No: 72/3 Kağıthane İstanbul GSM: 0554 213 51 79 E-mail: buket.turann@gmail.com

Hürriyet Mah. Taşocağı Cad. No: 72/3 Kağıthane İstanbul GSM: 0554 213 51 79 E-mail: buket.turann@gmail.com Hakkımızda Buket Turan Hukuk ve Danışmanlık Ofisi, hukukun her alanında faaliyet gösteren bir ofistir. Büromuz müvekkillerin hukuki sorunlarına en uygun, hızlı ve ekonomik çözümler üretmektedir. Tecrübeli

Detaylı

İŞİN ZOR KISMINI BİZE BIRAKIN

İŞİN ZOR KISMINI BİZE BIRAKIN İŞİN ZOR KISMINI BİZE BIRAKIN HAKKIMIZDA PSL Hukuk 2018 yılında İstanbul da kurulmuş olup, yerli ve yabancı müvekkillere ulusal ve uluslararası alanda kapsamlı ve nitelikli hukuki danışmanlık ve avukatlık

Detaylı

Editör Prof. Dr. H. Ercüment ERDEM GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ TİCARET HUKUKU ANABİLİM DALI E. ÖĞRETİM ÜYESİ HUKUK POSTASI 2017

Editör Prof. Dr. H. Ercüment ERDEM GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ TİCARET HUKUKU ANABİLİM DALI E. ÖĞRETİM ÜYESİ HUKUK POSTASI 2017 Editör Prof. Dr. H. Ercüment ERDEM GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ TİCARET HUKUKU ANABİLİM DALI E. ÖĞRETİM ÜYESİ HUKUK POSTASI 2017 ERDEM & ERDEM Ortaklık Avukatlık Bürosu Valikonağı Caddesi Başaran

Detaylı

Prof. Dr. OĞUZ KÜRŞAT ÜNAL TELEFON (CEP) : 0 532 353 21 92. E.POSTA : kursatunal@gazi.edu.tr

Prof. Dr. OĞUZ KÜRŞAT ÜNAL TELEFON (CEP) : 0 532 353 21 92. E.POSTA : kursatunal@gazi.edu.tr Prof. Dr. OĞUZ KÜRŞAT ÜNAL İLETİŞİM BİLGİLERİ TELEFON (İŞ) : 0 312 439 47 68 TELEFON (CEP) : 0 532 353 21 92 E.POSTA : kursatunal@gazi.edu.tr KİŞİSEL BİLGİLER DOĞUM YERİ-TARİHİ : AFYON 21.06.1955 MEDENİ

Detaylı

ON SORUDA İHTİYATİ HACİZ VE İHTİYATİ TEDBİR

ON SORUDA İHTİYATİ HACİZ VE İHTİYATİ TEDBİR The Resolution ON SORUDA İHTİYATİ HACİZ VE İHTİYATİ TEDBİR Tüm Hakları Saklıdır ON SORUDA İHTİYATİ HACİZ VE İHTİYATİ TEDBİR 1. İhtiyati Tedbir ve İhtiyati Haciz Nedir? İhtiyati tedbir, bir çeşit hukuki

Detaylı

İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA UZMANLIK FİKRİ MÜLKİYET İSTİHDAM TİCARİ İHTİLAFLAR DAVA VE İCRA TAKİPLERİ EKİBİMİZ REFERANSLAR İLETİŞİM

İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA UZMANLIK FİKRİ MÜLKİYET İSTİHDAM TİCARİ İHTİLAFLAR DAVA VE İCRA TAKİPLERİ EKİBİMİZ REFERANSLAR İLETİŞİM İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA UZMANLIK FİKRİ MÜLKİYET İSTİHDAM TİCARİ İHTİLAFLAR DAVA VE İCRA TAKİPLERİ EKİBİMİZ REFERANSLAR İLETİŞİM... 3... 5... 7... 9...11...13...15...17...19 HAKKIMIZDA Türkiye nin finans

Detaylı

BSHK I HATiP HUKUK BUROSU

BSHK I HATiP HUKUK BUROSU "HUKUKİ ÇÖZÜMLERDE ÇITAYI YÜKSELTİYORUZ" BSHK I HATiP HUKUK BUROSU HAKKIMIZDA BSHK&HATİP olarak her gün değişen ve artan hukuki ihtiyaçlara, güncel, hızlı ve etkili çözümler sunan kapsamlı ve nitelikli

Detaylı

KURUMSAL. İlkelerine dayanmaktadır.

KURUMSAL. İlkelerine dayanmaktadır. KURUMSAL ERK Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Hizmetleri Ltd. Şti., on altı yılı aşkın bir süredir Hesap Uzmanlığı ve Baş Hesap Uzmanlığı görevlerinin yanı sıra Maliye Bakanlığında Daire Başkanlığı görevlerinde

Detaylı

Lega Tahsilat Odaklı Yasal Takip Sistemi

Lega Tahsilat Odaklı Yasal Takip Sistemi Lega Tahsilat Odaklı Yasal Takip Sistemi BİR TÜRK TELEKOM İŞTİRAKİ 36milyon+ abone $6 milyar+ gelir Türk Telekom, müşterilerine sabit telefon, mobil telefon, veri, internet ve yenilikçi yakınsama teknolojilerine

Detaylı

ORGANİZASYON ŞEMAMIZ

ORGANİZASYON ŞEMAMIZ ORGANİZASYON ŞEMAMIZ Ramazan Demir (Em. Tapu Sicil Müdürü) 1960 Kaman doğumlu olan Ramazan Demir aslen Kırşehirli olup, Tapu ve Kadastro Meslek Lisesi 1979 yılı mezunudur. İlk olarak Denizli nin Acıpayam

Detaylı

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi 22-23 Haziran 2010, İstanbul 25-26 Haziran 2010, Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Ankara Profesyonel

Detaylı

EK 1 Tablo 1 ÖĞRETİM PROGRAMI TABLOSU Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Lisans Programı ŞUBE SAYISI

EK 1 Tablo 1 ÖĞRETİM PROGRAMI TABLOSU Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Lisans Programı ŞUBE SAYISI GÜZ BAHAR DERSİN KODU VE ADI T P K AKTS ŞUBE SAYISI DERSİN KODU VE ADI T P K AKTS 1. YARIYIL 2. YARIYIL EK 1 Tablo 1 ÖĞRETİM PROGRAMI TABLOSU Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Lisans Programı ŞUBE

Detaylı

NİTELİKLİ DIŞ TİCARET

NİTELİKLİ DIŞ TİCARET işbirliğiyle NİTELİKLİ DIŞ TİCARET P E R S O N E L İ SERTİFİKA PROGRAMI 2 27 EKİM 11 KASIM 2018 Kimler İçin? Gümrük Müşavirliği, Lojistik, Taşımacılık ve Dış Ticarete İlişkin işlemler gerçekleştiren Dış

Detaylı

ÇAĞRI MERKEZİ İDARİ TAKİP YASAL TAKİP

ÇAĞRI MERKEZİ İDARİ TAKİP YASAL TAKİP ÇAĞRI MERKEZİ İDARİ TAKİP YASAL TAKİP İstanbul 2015 .... MyGrupLimited hizmetleri.... MyGrupLimited hizmetleri; tahsili gecikmiş alacaklarınızın geri ödenmesi sürecine önem veren dinamik bir yaklaşım ile

Detaylı

2018 DİYARBAKIR BAROSU ASGARİ ÜCRET ÇİZELGESİ

2018 DİYARBAKIR BAROSU ASGARİ ÜCRET ÇİZELGESİ 2018 DİYARBAKIR BAROSU ASGARİ ÜCRET ÇİZELGESİ 2018 DİYARBAKIR BAROSU ASGARİ ÜCRET ÇİZELGESİ Diyarbakır Barosu Yönetim Kurulu nun 20.12.2017 gün ve 55/27 sayılı kararı ile kabul edilerek, meslektaşlarımıza

Detaylı

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi 3-4 Aralik 2010, ANKARA Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Ankara Profesyonel Yönetim Kurulu Programı

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey Alt İşverenler ve Asıl İşverenler 4857 Sayılı İş Kanunu, 5510 Sayılı Sosyal Güvenlik Kanunu, Borçlar Kanunu ve ilgili kanunlarda yer alan bazı sorumluluklarını bilmedikleri ya da yerine getirmedikleri

Detaylı

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi 5-6 Ağustos 2010, Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Ankara Profesyonel Yönetim Kurulu Programı

Detaylı

Editör Prof. Dr. H. Ercüment ERDEM GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ TİCARET HUKUKU ANABİLİM DALI E. ÖĞRETİM ÜYESİ HUKUK POSTASI 2016

Editör Prof. Dr. H. Ercüment ERDEM GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ TİCARET HUKUKU ANABİLİM DALI E. ÖĞRETİM ÜYESİ HUKUK POSTASI 2016 Editör Prof. Dr. H. Ercüment ERDEM GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ TİCARET HUKUKU ANABİLİM DALI E. ÖĞRETİM ÜYESİ HUKUK POSTASI 2016 ERDEM & ERDEM Ortaklık Avukatlık Bürosu Valikonağı Caddesi Başaran

Detaylı

2017 DİYARBAKIR BAROSU ASGARİ ÜCRET ÇİZELGESİ

2017 DİYARBAKIR BAROSU ASGARİ ÜCRET ÇİZELGESİ A. SULH HUKUK MAHKEMELERİNDE GÖRÜLEN DAVA VE İŞLER 1 Mirasçılık Belgesinin Alınması 2.200,00 TL 2 Tahliye Davaları 3 Kat Mülkiyeti Kanunundan Kaynaklanan Uyuşmazlıklar 5.060,00 TL 4 Paydaşlığın Giderilmesi

Detaylı

ORDU BAROSU BAŞKANLIĞI AVUKAT-VEKİLEDEN ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ 2013 YILI BARO TAVSİYE AVUKATLIK ASGARİ ÜCRET TARİFESİDİR.

ORDU BAROSU BAŞKANLIĞI AVUKAT-VEKİLEDEN ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ 2013 YILI BARO TAVSİYE AVUKATLIK ASGARİ ÜCRET TARİFESİDİR. ORDU BAROSU BAŞKANLIĞI AVUKAT-VEKİLEDEN ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ 2013 YILI BARO TAVSİYE AVUKATLIK ASGARİ ÜCRET TARİFESİDİR. A- SULH HUKUK MAHKEMELERİNDE GÖRÜLEN DAVALAR 1 Mirasçılık belgesinin

Detaylı

ŞUBE SAYISI HUK 101 HUKUK BAŞLANGICI I HUK 102 HUKUK BAŞLANGICI II

ŞUBE SAYISI HUK 101 HUKUK BAŞLANGICI I HUK 102 HUKUK BAŞLANGICI II EK 1 Tablo 1 ÖĞRETİM PROGRAMI TABLOSU Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Lisans Programı GÜZ BAHAR DERSİN KODU VE ADI T P K AKTS ŞUBE SAYISI DERSİN KODU VE ADI T P K AKTS 1. YARIYIL 2. YARIYIL ŞUBE

Detaylı

Vergi mevzuatı pek çok firma için karmaşık ve komplike olabilir. Tüm vergilendirme mevzuatlarına yönelik hizmet sunmaktayız.

Vergi mevzuatı pek çok firma için karmaşık ve komplike olabilir. Tüm vergilendirme mevzuatlarına yönelik hizmet sunmaktayız. VERGİ DANIŞMANLIĞI Vergi mevzuatı pek çok firma için karmaşık ve komplike olabilir. Tüm vergilendirme mevzuatlarına yönelik hizmet sunmaktayız. Bunlar: Gelir Vergisi Kurumlar Vergisi KDV Diğer Vergi Kanunları

Detaylı

AVUKAT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ 01.01.2013-31.12.2013

AVUKAT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ 01.01.2013-31.12.2013 ANKARA BAROSU AVUKAT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ 0.0.0 -..0 0 Ankara Barosu Yönetim Kurulu nun..0 gün ve / sayılı kararı ile kabul edilerek, meslektaşlarımıza tavsiye niteliğinde duyurulmasına

Detaylı

27-28 Nisan 2012 Divan Otel, ANKARA

27-28 Nisan 2012 Divan Otel, ANKARA 6102 Sayılı Yeni Türk Ticaret Kanunu Kapsamında 27-28 Nisan 2012 Divan Otel, ANKARA Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi 9.00-9.30 Kayıt 6102 Sayılı Yeni Türk Ticaret Kanunu Kapsamında Ankara

Detaylı

Yeni Sermaye Piyasası Kanunu ve İkincil Düzenlemeler

Yeni Sermaye Piyasası Kanunu ve İkincil Düzenlemeler www.ttkrehberi.com Yeni Sermaye Piyasası Kanunu ve İkincil Düzenlemeler GSG Hukuk un katkılarıyla Business School Sermaye Piyasası Eğitimleri Yeni Sermaye Piyasası Kanunu ve İkincil Düzenlemeler Yeni Sermaye

Detaylı

AVUKAT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ

AVUKAT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ ANKARA BAROSU AVUKAT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ (01.01.2008-31.12.2008) 2008 Ankara Barosu Yönetim Kurulu nun...12.2007 gün ve 12/... sayılı Kararı ile kabul edilerek, meslektaşlarımıza

Detaylı

İstanbul Barosuna kayıtlı 0-5 yıllık avukatlar ile stajyer avukatlara % 50 burs

İstanbul Barosuna kayıtlı 0-5 yıllık avukatlar ile stajyer avukatlara % 50 burs İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI TİCARET HUKUKU YÜKSEK LİSANS PROGRAMI İstanbul Barosuna kayıtlı 0-5 yıllık avukatlar ile stajyer avukatlara % 50 burs İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI

Detaylı

AVUK AT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ

AVUK AT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ ANKAR A BAROSU AVUK AT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ 0.0.0-3..0 Ankara Barosu Yönetim Kurulu nun..03 gün ve 63/ sayılı kararı ile kabul edilerek, meslektaşlarımıza tavsiye niteliğinde duyurulmasına

Detaylı

AVUK AT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ

AVUK AT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ ANKAR A BAROSU AVUK AT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ 01.01.2018-31.12.2018 2018 Ankara Barosu Yönetim Kurulu nun 13.12.2017 tarih ve 64/18 sayılı kararı ile kabul edilerek, meslektaşlarımıza

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey 09:30-10:45 Geçersiz Sebeple Yapılan Fesih Sonuçları ve SGK Uygulamaları Açısından Değerlendirilmesi Av. Cüneyt DANAR - İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Uzmanı,Bilirkişi Geçersiz Feshin Sonuçları Nelerdir?

Detaylı

AVUK AT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ

AVUK AT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ ANKAR A BAROSU AVUK AT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ 01.01.2016-31.12.2016 2016 Ankara Barosu Yönetim Kurulu nun 23.12.2015 gün ve 73/26 sayılı kararı ile kabul edilerek, meslektaşlarımıza

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2016 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 80 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

AVUK AT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ

AVUK AT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ ANKAR A BAROSU AVUK AT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ 0.0.0-3..0 Ankara Barosu Yönetim Kurulu nun 03..0 gün ve / sayılı kararı ile kabul edilerek, meslektaşlarımıza tavsiye niteliğinde duyurulmasına

Detaylı

AKADEMİK ÇALIŞMALAR, ESERLER ve İDARİ GÖREVLER

AKADEMİK ÇALIŞMALAR, ESERLER ve İDARİ GÖREVLER Doç.Dr. Faruk Kerem Giray AKADEMİK ÇALIŞMALAR, ESERLER ve İDARİ GÖREVLER Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Hukuk İstanbul Üniversitesi 1998 Y. Lisans Avrupa Birliği Hukuku Marmara

Detaylı

Gayrimenkulde Hedef 12!

Gayrimenkulde Hedef 12! Gayrimenkulde Hedef 12! HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Kurumsal Kurucu Ortaklar, Bankacılık Ve Finans Sektörü İş Tecrübelerini, Gayrimenkul Sektörü İş Tecrübeleri İle Biraraya Getirerek, İnovatif Bir Konsept İle

Detaylı

GENEL KURULUN ONAYINA SUNULACAK BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ

GENEL KURULUN ONAYINA SUNULACAK BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ GENEL KURULUN ONAYINA SUNULACAK BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ Hasan SEZER Prof. Dr. Nuh BOYRAZ Av. Dr. Cahit SULUK HASAN SEZER (Bağımsız Üye Adayı) Özgeçmiş Lisans eğitimini A.İ.T.İ.A. (Gazi Üniversitesi

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

tarih ve 548 sayılı Eğitim Komisyonu Kararı Eki

tarih ve 548 sayılı Eğitim Komisyonu Kararı Eki 16.01.2014 tarih ve 548 sayılı Eğitim Komisyonu Kararı Eki Tablo 2 SERVİS DERSLERİ TABLOSU Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü * EBB147 Eğitim Bilimine Giriş 3 0 3 4 19 EBB148 Eğitim Psikolojisi 3

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey 09:30-10:45 İş Hukuku Kapsamında İşe İade Davaları: İş Akdinin Feshi: Geçerli ve Geçersiz Fesih Nedenleri Doç.Dr. Erdem ÖZDEMİR - Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi İş Sözleşmesi Nasıl Sona Erer? Fesih

Detaylı

DÖNEM AKTS TOPLAMI 30

DÖNEM AKTS TOPLAMI 30 Ç.Ü. HUKUK FAKÜLTESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS KATALOĞU YARIYIL ESASIYLA EĞİTİM (2014 VE ÖNCESİ GİRİŞLİ ÖĞRENCİLER) I. YARIYIL HF 101 Anayasa Hukuku I 4 4 5 HF 103 Medeni Hukuk I (Giriş, Kişiler)

Detaylı

Özgür Kocabaşoğlu. Özgeçmiş

Özgür Kocabaşoğlu. Özgeçmiş Özgür Kocabaşoğlu ozgurkocabasoglu@erdem-erdem.av.tr Özgeçmiş Özgür Kocabaşoğlu, Erdem & Erdem Ortak Avukatlık Bürosu nun Kurumsal İşler Birimi Sorumlu Ortağı dır. Ulusal ve uluslararası karmaşık birleşme

Detaylı

MEVZUAT BİLGİLENDİRME SERVİSİ

MEVZUAT BİLGİLENDİRME SERVİSİ T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Hukuk Müşavirliği Sayı11985113/641.03.01 05.02.2015 Konu : Adli Dava ve İcra Takipleri 05.02.2015 DAĞITIM 26/9/2011 tarihli ve 659 sayılı Genel Bütçe Kapsamındaki Kamu

Detaylı

Eda Alişan Cari Hesap şefi

Eda Alişan Cari Hesap şefi Eda Alişan Cari Hesap şefi Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Ümraniye Cep Telefonu : 90 (532) 794 70 83 E-Posta : edasefika@hotmail.com edasefika@gmail.com Kişisel Bilgiler Toplam Tecrübe :

Detaylı

PROFESYONELLER SEMİNERİ: COMPLIANCE

PROFESYONELLER SEMİNERİ: COMPLIANCE www.dav-tr.org PROFESYONELLER SEMİNERİ: COMPLIANCE 28 MAYIS 2015 İSTANBUL ESİN AVUKATLIK ORTAKLIĞI desteği ve ev sahipliği altında DAV- Turkey Ticaret ve Şirketler Hukuku Çalışma Grubu tarafından organize

Detaylı

BİZ KİMİZ? ANADOLU PATENT

BİZ KİMİZ? ANADOLU PATENT TURQUALITY PROGRAMI 2 BİZ KİMİZ? ANADOLU PATENT ; 1976 yılında kurucusu Mustafa YÜCEEL tarafından fiilen faaliyete başlamış olup 1986 yılında ANADOLU MÜŞAVİRLİK çatısı altında Ankara'da faaliyet göstermeye

Detaylı

Yüksek Lisans. 1. Yarıyıl. Uzaktan Eğitim. Yok. Yok. Yok

Yüksek Lisans. 1. Yarıyıl. Uzaktan Eğitim. Yok. Yok. Yok Dersin Adı Dersin Kodu DERS ÖĞRETİM PLANI Dersin Türü (Zorunlu, Seçmeli) Dersin Seviyesi (Ön Lisans, Lisans, Yüksek Lisans, Doktora) Dersin AKTS Kredisi 5 Haftalık Ders Saati 3 Haftalık Uygulama Saati

Detaylı

4.900,00 TL 5.500,00 TL

4.900,00 TL 5.500,00 TL 01.01.2017-31.12.2017 DÖNEMİ AVUKAT-VEKİLEDEN ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ A- SULH HUKUK MAHKEMELERİNDE GÖRÜLEN DAVALAR 1 Kat Mülkiyeti Yasasından Kaynaklanan Uyuşmazlıklar 4.900,00 2 Mirasçılık belgesinin

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

GAZİANTEP BAROSU DÖNEMİ AVUKAT-VEKİL ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ

GAZİANTEP BAROSU DÖNEMİ AVUKAT-VEKİL ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ GAZİANTEP BAROSU 01.01.2015-31.12.2015 DÖNEMİ AVUKAT-VEKİL ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ A- SULH HUKUK MAHKEMELERİNDE GÖRÜLEN DAVALAR 1 Kat Mülkiyeti Yasasından Kaynaklanan Uyuşmazlıklar 3.600,00 2

Detaylı

DÖNEMİ AVUKAT-VEKİLEDEN ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ

DÖNEMİ AVUKAT-VEKİLEDEN ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ 01.07.2006-31.12.2006 DÖNEMİ AVUKAT-VEKİLEDEN ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ A- SULH HUKUK MAHKEMELERİNDE GÖRÜLEN DAVALAR 1 Mirasçılık belgesinin alınması 2 Tahliye 2.500,00 YTL den az olmamak üzere

Detaylı

Vergi ve Gümrük İncelemeleri Uygulamaya Yönelik Eğitimler

Vergi ve Gümrük İncelemeleri Uygulamaya Yönelik Eğitimler www.okul.pwc.com.tr Vergi ve Gümrük İncelemeleri Uygulamaya Yönelik Eğitimler GSG Hukuk un katkılarıyla Business School Vergi ve Gümrük İncelemeleri Eğitimleri Vergi ve gümrük incelemelerine yönelik eğitimlerimiz

Detaylı

ON SORUDA KONKORDATO

ON SORUDA KONKORDATO ON SORUDA KONKORDATO mız Kutlu Olsun! Tüm Hakları Saklıdır ON SORUDA KONKORDATO İflasın ertelenmesi kurumunun, geçtiğimiz Mart ayında yayımlanan 7101 sayılı İcra ve İflâs Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik

Detaylı

DÖNEMİ AVUKAT-VEKİLEDEN ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ 4.700,00 TL

DÖNEMİ AVUKAT-VEKİLEDEN ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ 4.700,00 TL 01.01.201-31.12.201 DÖNEMİ AVUKAT-VEKİLEDEN ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ A- SULH HUKUK MAHKEMELERİNDE GÖRÜLEN DAVALAR 1 Kat Mülkiyeti Yasasından Kaynaklanan Uyuşmazlıklar 2 Mirasçılık belgesinin alınması

Detaylı

WorkSh p professional solutions

WorkSh p professional solutions Workshop Accon Çeviri ve Danışmanlık Hizmetleri 2003 yılından beri ülkemizin saygın kurum ve kuruluşlarına profesyonel çeviri ve danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. Müşterilerimiz arasında başta Cumhurbaşkanlığı,

Detaylı

Önce evimizin önünü süpürüyoruz

Önce evimizin önünü süpürüyoruz işbirliğiyle 2018 Nitelikli Dıs Ticaret Personeli Sertifika Programı Önce evimizin önünü süpürüyoruz Eğitimin Amacı Gümrük Müşavirliği, Lojistik, Taşımacılık şirketleri ve Dış Ticarete ilişkin işlemler

Detaylı

SAKARYA BAROSU Tavsiye Niteliğinde AVUKATLIK ÜCRET TARİFESİ

SAKARYA BAROSU Tavsiye Niteliğinde AVUKATLIK ÜCRET TARİFESİ SAKARYA BAROSU Tavsiye Niteliğinde AVUKATLIK ÜCRET TARİFESİ SAKARYA BAROSU Tavsiye Niteliğinde AVUKATLIK ÜCRET TARİFESİ 09-00 Bu tarife Sakarya Barosu Yönetim Kurulu nun 0.0.09 -..00 AVUKAT - VEKİLEDEN

Detaylı

Arabuluculukta Gizliliğin Korunması

Arabuluculukta Gizliliğin Korunması Yard. Doç. Dr. Çiğdem YAZICI TIKTIK Medenî Usûl Hukuku ve İcra İflâs Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Arabuluculukta Gizliliğin Korunması İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ...VII TEŞEKKÜR... XI İÇİNDEKİLER...XV KISALTMALAR...XXIII

Detaylı

A. SULH HUKUK MAHKEMELERİNDE GÖRÜLEN DAVALAR

A. SULH HUKUK MAHKEMELERİNDE GÖRÜLEN DAVALAR Avukatlık Ücreti Peşin Ödenir. K.D.V. ayrıca eklenir. A. SULH HUKUK MAHKEMELERİNDE GÖRÜLEN DAVALAR 1 Mirasçılık Belgesinin Alınması 900,00 TL. 2 Tahliye Davaları 3 Kat Mülkiyeti Kanunundan Kaynaklanan

Detaylı

İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ

İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ İNTİBAK PROGRAMI (218-219) 217-218 ÖĞRETİM YILINDA UYGULANAN 218-219 ÖĞRETİM YILINDA UYGULANACAK Yapılan Değişiklikler/İntibak Kuralı 1. YARIYIL 1. YARIYIL

Detaylı

DÖNEMİ AVUKAT-VEKİLEDEN ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ ,00 TL ' den az olmamak üzere dava konusu giderilmesi) Davası

DÖNEMİ AVUKAT-VEKİLEDEN ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ ,00 TL ' den az olmamak üzere dava konusu giderilmesi) Davası 01.01.2012-31.12.2012 DÖNEMİ AVUKAT-VEKİLEDEN ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ A- SULH HUKUK MAHKEMELERİNDE GÖRÜLEN DAVALAR 1 Kat Mülkiyeti Yasasından Kaynaklanan Uyuşmazlıklar 2 Mirasçılık belgesinin

Detaylı

01.01.2014-31.12.2014 DÖNEMİ AVUKAT-VEKİLEDEN ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ

01.01.2014-31.12.2014 DÖNEMİ AVUKAT-VEKİLEDEN ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ 01.01.2014-31.12.2014 DÖNEMİ AVUKAT-VEKİLEDEN ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ A- SULH HUKUK MAHKEMELERİNDE GÖRÜLEN DAVALAR 1 Kat Mülkiyeti Yasasından Kaynaklanan Uyuşmazlıklar 2 Mirasçılık belgesinin

Detaylı

DÖNEMİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ. A- SULH HUKUK MAHKEMELERİNDE GÖRÜLEN DAVALAR 1 Kat Mülkiyeti

DÖNEMİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ. A- SULH HUKUK MAHKEMELERİNDE GÖRÜLEN DAVALAR 1 Kat Mülkiyeti 01.01.2016-31.12.2016 DÖNEMİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ A- SULH HUKUK MAHKEMELERİNDE GÖRÜLEN DAVALAR 1 Kat Mülkiyeti 4.700,00 Yasasından Kaynaklanan Uyuşmazlıklar 2 Mirasçılık belgesinin 2.500,00 alınması 3

Detaylı

Türkiye de Muhasebe Mesleğinin Son 28 Yıldaki Kilometre Taşları

Türkiye de Muhasebe Mesleğinin Son 28 Yıldaki Kilometre Taşları Gaziantep SMMM Odası Aday Meslek Mensupları Toplantısı 20 Nisan 2017 Türkiye de Muhasebe Mesleğinin Son 28 Yıldaki Kilometre Taşları 1. Serbest Muhasebecilik, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Yasası,

Detaylı

M.Ü.HUKUK FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARILI DERS PROGRAMI I. SINIF BİRİNCİ ÖĞRETİM - TEK NUMARALI ÖĞRENCİLER (1.

M.Ü.HUKUK FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARILI DERS PROGRAMI I. SINIF BİRİNCİ ÖĞRETİM - TEK NUMARALI ÖĞRENCİLER (1. I. SINIF BİRİNCİ ÖĞRETİM - TEK NUMARALI ÖĞRENCİLER HUKUK BAŞLANGICI İKTİSAT ANAYASA HUKUK BAŞLANGICI İKTİSAT ANAYASA 10.30-11.20 ROMA ANAYASA 11.30-12.20 ROMA ANAYASA 13.00-13.50 ROMA 13.00-13.50 İKTİSAT

Detaylı

THY YÖNETIMINE IKI YENI ÜYE

THY YÖNETIMINE IKI YENI ÜYE THY YÖNETIMINE IKI YENI ÜYE Portal : www.burokrathaber.com İçeriği : Gündem Tarih : 05.04.2014 Adres : http://burokrathaber.com/thy-yonetimine-iki-yeni-uye.html Thy Yönetimine İki Yeni Üye Türk Hava Yolları

Detaylı

SULH HUKUK MAHKEMELERİNDE GÖRÜLEN DAVALAR

SULH HUKUK MAHKEMELERİNDE GÖRÜLEN DAVALAR SULH HUKUK MAHKEMELERİNDE GÖRÜLEN DAVALAR 01- Mirasçılık Belgesi Alınması : 780,00. TL 02- Tahliye ve akdin feshi davaları (yıllık kira Bedeli 4.000,00.TL'den fazla ise) ( + dava değerinin %10'u ) 03-

Detaylı

01.01.2015-31.12.2015 DÖNEMİ AVUKAT-VEKİLEDEN ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ

01.01.2015-31.12.2015 DÖNEMİ AVUKAT-VEKİLEDEN ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ 01.01.2015-31.12.2015 DÖNEMİ AVUKAT-VEKİLEDEN ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ A- SULH HUKUK MAHKEMELERİNDE GÖRÜLEN DAVALAR 1 Kat Mülkiyeti Yasasından Kaynaklanan Uyuşmazlıklar 2 Mirasçılık belgesinin

Detaylı

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler Şirket Tanıtım Sunumu İÇERİK 1. Hakkımızda 2. Vizyon, Misyon ve Değerlerimiz 3. Müşteri Değer Önerimiz 4. Hizmetlerimiz 5. Çalışan Deneyimi 6. Ekibimiz 1. Hakkımızda A.Ş. olarak, gelişimi önemseyen kurumlara,

Detaylı

DERS BİLGİLERİ. İşletme Hukuku BBA 310 Bahar 3, 0, 0 3 5

DERS BİLGİLERİ. İşletme Hukuku BBA 310 Bahar 3, 0, 0 3 5 DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Yarıyıl T+U+L Saat Kredi AKTS İşletme Hukuku BBA 310 Bahar 3, 0, 0 3 5 Ön Koşul Dersleri - Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü İngilizce Lisans Zorunlu Dersin Koordinatörü

Detaylı

Yatırım Fonlarının Finansal Raporlama Esaslarına İlişkin Tebliğ de Hangi Değişiklikler Yapıldı?

Yatırım Fonlarının Finansal Raporlama Esaslarına İlişkin Tebliğ de Hangi Değişiklikler Yapıldı? Yatırım Fonlarının Finansal Raporlama Esaslarına İlişkin Tebliğ de Hangi Değişiklikler Yapıldı? 10.03.2016 www.gsghukuk.com Yatırım Fonlarının Finansal Raporlama Esaslarına İlişkin Tebliğ de Hangi Değişiklikler

Detaylı

Dr. Öğr. Üyesi Evren KOÇ Çek Hukuku Prof. Dr. Abuzer KENDİGELEN

Dr. Öğr. Üyesi Evren KOÇ Çek Hukuku Prof. Dr. Abuzer KENDİGELEN ÖZEL HUKUK ANABİLİM DALI 2018-2019 GÜZ DÖNEMİ YÜKSEK LİSANS DERS PROGRAMI GÜN SAAT DERSİN ADI ÖĞRETİM ÜYESİ PAZARTESİ 09.00-12.00 Medeni Usul Hukukunda Güncel Gelişmeler Yard.Doç.Dr. Cengiz Serhat KONURALP

Detaylı

İkincil Mevzuatlar ve Uygulamaya Yönelik Eğitim ve Çalıştaylar

İkincil Mevzuatlar ve Uygulamaya Yönelik Eğitim ve Çalıştaylar www.ttkrehberi.com İkincil Mevzuatlar ve Uygulamaya Yönelik Eğitim ve Çalıştaylar GSG Hukuk un katkılarıyla Yeni Türk Ticaret Kanunu Yeni Türk Ticaret Kanunu ( Yeni TTK ) yürürlüğe girdi. 1 İkincil Mevzuatlar

Detaylı

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Yönetmeliği

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Yönetmeliği Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Yönetmeliği 30.04.2013 www.gsghukuk.com Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketlerinin Kuruluş ve Esasları Hakkında Yönetmelik ( Yönetmelik

Detaylı

YAŞAMA DEĞER KATAN DÜNYA ÇAPINDA HİZMETLER UZMAN YENİLİKÇİ DİNAMİK FARKLI

YAŞAMA DEĞER KATAN DÜNYA ÇAPINDA HİZMETLER UZMAN YENİLİKÇİ DİNAMİK FARKLI B A C K U P 11 YAŞAMA DEĞER KATAN DÜNYA ÇAPINDA HİZMETLER UZMAN YENİLİKÇİ DİNAMİK FARKLI 2 HAKKIMIZDA ProjEkspert Back Up, 15 yıllık gayrimenkul tecrübesi ile yatırımcısının hayatını kolaylaştıracak, mülküne

Detaylı

Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak

Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak PRECISE.PROVEN.PER FORMANCE. Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak Profesyonel hizmetlerin dünyasında, en başarılı firmalar, işlerini küresel piyasalarda en iyi

Detaylı

AVUKAT TANIM A- GÖREVLER

AVUKAT TANIM A- GÖREVLER TANIM Bireylerin birbirleriyle ve devletle ilişkilerinde ortaya çıkan anlaşmazlıklarda hukuki bilgisine başvurulan ve bireyleri ilgili yerlerde, özellikle mahkemelerde temsil eden ve haklarını savunan

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:15-10:30 İş Hukuku Kapsamında İşe İade Davaları: İş Akdinin Feshi: Geçerli ve Geçersiz Fesih Nedenleri Doç.Dr. Erdem ÖZDEMİR - Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi İş Sözleşmesi Nasıl Sona Erer? Fesih

Detaylı

ARABULUCULUK KANUNU NE GETİRİYOR? Nur ÖZDEN Eğitmen, Arabulucu

ARABULUCULUK KANUNU NE GETİRİYOR? Nur ÖZDEN Eğitmen, Arabulucu ARABULUCULUK KANUNU NE GETİRİYOR? Nur ÖZDEN Eğitmen, Arabulucu ARABULUCULUK KANUNU İLE Yabancılık unsuru taşıyanlar da dahil olmak üzere, tarafların serbestçe tasarruf edebilecekleri iş ve işlemlerden

Detaylı

HUKUKÇU OLMAYAN YÖNETİCİLER İÇİN HUKUK DÜNYASI. 27 Haziran 2009 Bilkent Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

HUKUKÇU OLMAYAN YÖNETİCİLER İÇİN HUKUK DÜNYASI. 27 Haziran 2009 Bilkent Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi HUKUKÇU OLMAYAN YÖNETİCİLER İÇİN HUKUK DÜNYASI 27 Haziran 2009 Bilkent Otel Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi HUKUKÇU OLMAYAN YÖNETİCİLER İÇİN HUKUK DÜNYASI 27 Haziran 2009 09.00-09.15

Detaylı

7 Mirasçılık belgesinin iptali

7 Mirasçılık belgesinin iptali 01.07.2008-31.12.2008 DÖNEMİ AVUKAT-VEKİLEDEN ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ A- SULH HUKUK MAHKEMELERİNDE GÖRÜLEN DAVALAR 1 Kat Mülkiyeti Yasasından 3.150,00 YTL Kaynaklanan Uyuşmazlıklar 2 Mirasçılık

Detaylı

Ulusal Fikri ve Sınai Mülkiyet Stratejisi (UFSMS) 2014-2018. 2014 Yılı Eylem Önerisi Formu

Ulusal Fikri ve Sınai Mülkiyet Stratejisi (UFSMS) 2014-2018. 2014 Yılı Eylem Önerisi Formu Ulusal Fikri ve Sınai Mülkiyet Stratejisi (UFSMS) 2014-2018 2014 Yılı Eylem Önerisi Formu 1.Stratejik Amaç Amaç 1.2: Vekillik sisteminin doğru ve etkin çalışmasının sağlanması Vekillik sınavlarının düzenlenmesi

Detaylı

AKİS BAĞIMSIZ DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. 2009 YILINA İLİŞKİN KALİTE GÜVENCESİ RAPORU

AKİS BAĞIMSIZ DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. 2009 YILINA İLİŞKİN KALİTE GÜVENCESİ RAPORU AKİS BAĞIMSIZ DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. 2009 YILINA İLİŞKİN KALİTE GÜVENCESİ RAPORU AKİS BAĞIMSIZ DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. 30 Nisan 2010 Bankacılık Düzenleme

Detaylı

VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / VKGYO [] 07.04.2010 18:05:34 Özel Durum Açıklaması (Genel)

VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / VKGYO [] 07.04.2010 18:05:34 Özel Durum Açıklaması (Genel) VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / VKGYO [] 07.04.2010 18:05:34 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Halaskargazi cad. No:243 Yasan İş Merkezi Kat:6 Osmanbey ŞİŞLİ İSTANBUL Telefon

Detaylı

Tablo 4. Ders Programı 13 Ekim 2015 tarihli Akademik Kurul da değiştirilmiş metin BİRİNCİ YIL

Tablo 4. Ders Programı 13 Ekim 2015 tarihli Akademik Kurul da değiştirilmiş metin BİRİNCİ YIL Tablo 4. Ders Programı 13 Ekim 2015 tarihli Akademik Kurul da değiştirilmiş metin BİRİNCİ YIL I. Yarıyıl. Yarıyıl Kodu Dersin Adı T U AKTS Kodu Dersin Adı T U AKTS 103 HISTR 211 101 105 107 TURK 111 ENG

Detaylı

ÜLKEM SİGORTA KOOPERATİFİ

ÜLKEM SİGORTA KOOPERATİFİ ÜLKEM SİGORTA ÜLKEM SİGORTA KOOPERATİFİ Ülkem Sigorta Kooperatifi acente, profesyonel sigorta yöneticilerinin ve akademisyenlerin bir araya gelmesiyle oluşan 15 kurucu ortak tarafından kurulmuştur. ÜLKEM

Detaylı

İCRA DAİRELERİNİN ÖZERKLEŞTİRİLMESİ: FRANSIZ İCRA GÖREVLİLİĞİ MODELİ

İCRA DAİRELERİNİN ÖZERKLEŞTİRİLMESİ: FRANSIZ İCRA GÖREVLİLİĞİ MODELİ MEHMET EMİN ALPASLAN Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medenî Usûl ve İcra İflâs Hukuku Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi İCRA DAİRELERİNİN ÖZERKLEŞTİRİLMESİ: FRANSIZ İCRA GÖREVLİLİĞİ MODELİ İÇİNDEKİLER

Detaylı