BĠNGÖL ÜNĠVERSĠTESĠ GENÇ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESĠ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BĠNGÖL ÜNĠVERSĠTESĠ GENÇ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESĠ"

Transkript

1 BĠNGÖL ÜNĠVERSĠTESĠ GENÇ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1: Bu yönergenin amacı, Genç Meslek Yüksekokulu nda yer alan tüm programların, eğitim-öğretim programlarında bulunan endüstriyel staj çalıģmaları ile ilgili esasları bir bütünlük içerisinde düzenlemektir. Kapsam MADDE 2: Bu yönerge Genç Meslek Yüksekokulu nda yer alan programların yurtiçi kamu kurum ve kuruluģları ile özel kuruluģlarda ve yurtdıģında yapacakları endüstri stajları ile ilgili faaliyet ve esasları kapsar. Dayanak MADDE 3: Bu yönerge 22 Mayıs 2002 tarih ve sayılı Resmi Gazete de yayınlanan Mesleki ve Teknik Eğitim Bölgesi Ġçindeki Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin ĠĢyerlerindeki Eğitim, Uygulama ve Stajlarına ĠliĢkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik e ve Bingöl Üniversitesi Önlisans-Lisans Eğitim ve Öğretim ve Sınav Yönetmeliği hükümlerine dayanarak hazırlanmıģtır. Tanımlar MADDE 4: Bu yönergede adı geçen: Staj: Öğrencilerin öğrenim gördükleri meslek dalı ile ilgili almıģ oldukları teorik bilgileri uygulamaya koymalarını, iģyerlerindeki uygulamalar ile karģı karģıya gelmelerini sağlama ve teorik bilgilere ek olarak deneyim kazanarak, geliģen çağımıza uyumlu meslek elmanı yetiģtirme çalıģmalardır. Yüksekokul Müdürü: Yüksekokulda eğitim-öğretim faaliyetleri yapan tüm programlarda stajların yönetmelik ve yönerge esaslarına göre tamamlanmasını yürütmekle görevli en üst düzey yetkili ve yöneticisidir. Okul-Sanayi Koordinatörü: Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin bu yönerge doğrultusunda staj ve eğitim yapmalarını koordine etmekle görevli, Yüksekokul Müdürü tarafından görevlendirilen Yüksekokul müdür yardımcısıdır. Meslek Yüksekokulu Staj ve Eğitim Uygulama Kurulu: Yüksekokul öğrencilerinin staj iģlemlerini yürütmek üzere, Meslek Yüksekokulu Staj ve Eğitim Uygulama Kurulu

2 oluģturulur. Bu kurul; Yüksekokul müdür yardımcıları arasından belirlenen Okul-Sanayi Koordinatörünün baģkanlığında, Yüksekokulun program baģkanlarından meydana gelir. Program Staj Komisyonu: Her programın kendi staj iģlemlerini yürütmek üzere, Meslek Yüksekokulu Staj ve Eğitim Uygulama Kurulu tarafından görevlendirilen ve her programın Program BaĢkanı baģkanlığında olmak üzere, ilgili programda mesleki dersleri veren öğretim elemanlarından 3 asil ve 2 yedek üyeden oluģan kuruldur. Denetçi Öğretim Elemanı: ÇalıĢma alanlarının tespiti, eğitimin planlanması, koordinasyonu, uygulanması ve izlenmesi için staj yerlerine gerektiğinde giderek veya haberleģme araçları kullanarak stajyer öğrenciyi denetlemekle görevli, Program Staj Komisyonu nda görev alan öğretim elemanları arasından Yüksekokul Müdürü tarafından görevlendirilen kiģi veya kiģilerdir. Staj Yeri: Meslek Yüksekokulu stajyer öğrencilerinin, eğitimleri süresince kazandıkları bilgi ve deneyimlerini, uygulama alanları olarak staj yolu ile pekiģtirdikleri, mal ve hizmet üreten, yurtiçi ve yurtdıģında ilgili dalda faaliyet gösteren kamu veya özel kurum ve kuruluģlardır. Staj Yöneticisi: Ġlgili dallarda yeterli mesleki yeterliğe sahip, öğrencilerin iģyerlerindeki eğitimlerinden sorumlu, ilgili programın en az Önlisans bölümlerinden mezun kiģi veya kiģilerdir. Stajyer Öğrenci: Yüksekokulda eğitim-öğretim yapan ve staj zorunluluğunu yerine getirecek öğrencilerdir. ĠKĠNCĠ BÖLÜM Görev ve Sorumluluklar Yüksekokul Müdürü nün Görevleri MADDE 5: Yüksekokul Müdürü staj organizasyonunun en üst yetkilisi ve yöneticisi olup görevleri Ģunlardır. a) Meslek Yüksekokulu Staj ve Eğitim Uygulama Kurulu nu oluģturmak ve Okul- Sanayi Koordinatörü nü görevlendirmek, b) Staj yapılacak kurumlarla ilgili yazıģmaları yapmak, c) Staj eğitiminin eksiksiz tamamlanması için gerekli önlemleri almak, d) Program Staj Komisyonlarınca BAġARILI olarak değerlendirilen öğrencilerin isimlerini Öğrenci ĠĢleri Dairesi BaĢkanlığına bildirmek ve Yüksekokulda yazılı olarak ilan etmek.

3 Meslek Yüksekokulu Staj ve Eğitim Uygulama Kurulu nun Görevleri MADDE 6: Meslek Yüksekokulu Staj ve Eğitim Uygulama Kurulu nun görevleri Ģunlardır. a) Stajların etkin ve verimli yürütülebilmesi için Program Staj Komisyonları arasında koordinasyon görevi yapmak, b) Yüksekokul öğrencilerinin bu yönetmelik hükümleri doğrultusunda staj ve eğitim uygulaması yapmalarını sağlamak amacıyla gerekli öğrencilerle bilgilendirme toplantıları düzenlemek, c) Staj iģlemlerinde kullanılacak basılı evrakların zamanında düzenlenip, hazır hale gelmesini organize etmek, d) Öğrencilere staj yeri temini hususunda ilgili birimlerle iģbirliği yapmak, e) Öğrencilerin staj yerlerine dağılımını yapmak, f) Staj çalıģmalarını denetlemek, g) Gerekli gördüğü takdirde stajla ilgili mülakat ve uygulamalar düzenlemek. Program Staj Komisyonu nun Görevleri MADDE 7: Program Staj Komisyonu nun görevleri Ģunlardır. a) Staj yapılacak yerleri belirlemek ve Meslek Yüksekokulu Staj ve Eğitim Uygulama Kurulu na bildirmek, b) Gerekli duyuruları staj yönergesinde belirlenen süreler içerisinde yaparak öğrencilerin iģlemlerini zamanında yapmalarını sağlamak, c) Stajlarını tamamlayan öğrencilerin staj dosyalarını incelemek, d) Staj dosyalarında var olan eksikleri belirlemek ve düzeltmeleri için öğrencilere bildirmek, e) Stajını tamamlayan tüm öğrencileri komisyon olarak mülakata almak, f) Komisyon değerlendirme sonuçlarını staj yönergesinde belirlenen süreler içerisinde yazılı olarak Yüksekokul Müdürlüğüne bildirmek, g) Komisyon değerlendirme sonuçlarına yapılan itirazları değerlendirerek sonuca bağlamak. h) Meslek Yüksekokulu Staj ve Eğitim Uygulama Kurulu nun vereceği diğer görevleri yerine getirmek.

4 Denetçi Öğretim Elemanı nın Görevleri MADDE 8: Denetçi Öğretim Elemanı nın görevleri Ģunlardır. a) Staj yapılan iģyerlerinin, staj yönergesinde belirlenen esaslara göre staj dönemi boyunca en az bir defa denetimini yapmak, b) Staj Denetleme Formunu (Form-9), denetleme iģleminin bitiģ tarihinden itibaren en geç bir hafta içinde Program Staj Komisyonu BaĢkanlığı na yazılı olarak bildirmek. Staj Yeri nin Görevleri MADDE 9: Staj yerlerinin sorumlulukları Ģunlardır. a) Stajyer öğrenci kabul edecek iģ yerleri kendi personeline sağladığı konaklama beslenme olanakları ile sosyal imkânlarından stajyer öğrencilerinde yararlanması için gerekli çabayı göstermek, b) Stajyer öğrencinin stajını, bu yönerge esaslarına ve iģ yeri kurallarına göre yapabilmesi için bir staj yöneticisi görevlendirmek, c) Stajını tamamlayan öğrencinin Staj Değerlendirme Formu nu (Form-7) doldurarak kapalı zarf içinde gizli olarak Yüksekokul Müdürlüğüne ulaģtırmak. Staj Yöneticisi nin Görevleri MADDE 10: Staj Yöneticisi nin görevleri Ģunlardır. a) Stajyer öğrencilerin Yüksekokulda almıģ olduğu teorik ve uygulama bilgilerinin iģ ortamındaki uygulama çalıģmaları ile pekiģmesini sağlamak, b) Stajyer öğrenciye mesleki disiplinleri aktarmak, c) Stajyer öğrencinin günlük olarak tuttuğu staj dosyasını ve yaptığı faaliyetleri denetlemek ve onaylamak. Stajyer Öğrencilerin Görev ve Sorumlulukları MADDE 11: Stajyer öğrencilerin görev ve sorumlulukları Ģunlardır. a) Stajyer öğrenciler stajlarını, Program Staj Komisyonunun onayladığı yerlerde yapmak zorundadır. Program Staj Komisyonunun bilgisi dıģında staja ara verilemez ve staj yeri değiģtirilemez. b) Stajyer öğrenciler, staj süresince öğrenciler yapılacak iģleri birebir izlemek ve gerektiği durumlarda uygulamakla yükümlüdürler. Staj yaptıkları birimlerde yürütülen tüm mesleki faaliyetlerden sorumludurlar. c) Staj yerlerinde verilen iģleri eksiksiz ve zamanında yapmak zorundadır. d) Stajyer öğrenciler, staj yapacakları iģyerinin tüzük ve mevzuatlarına ve Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliğine uymak zorundadır.

5 e) Stajyer öğrenciler iģ yerinden izinsiz ayrılamaz. f) Stajyer öğrenci staj yaptığı iģyerindeki sendikal faaliyetlere katılamaz. g) Stajyer öğrenciler staj bitiminde, staj yöneticisi tarafından doldurulan Staj Değerlendirme Formu nun Yüksekokula ulaģtırılmasından sorumludurlar. ÜÇÜNCÜ BÖLÜM Staj Kontenjanları ve Staj Yerlerinin Belirlenmesi Staj Kontenjanları MADDE 12: Kamu kurum ve kuruluģları ile özel kuruluģlar ve yurt dıģı kurumlarla yapılan yazıģmalar sonucunda staj kontenjanları belirlenir. Staj kontenjanlarının kullanımında üniversite içinden gelen taleplere öncelik verilir. Belirlenen staj kontenjanlarının yetersiz olması durumunda, Program Staj Komisyonu nun uygun görmesi halinde, öğrenciler eğitimlerine uygun staj yerleri bulabilir ve bu yerlerde staj yapabilirler. Staj Yerlerinin Belirlenmesi MADDE 13: Öğrencilerin staj yapacağı yerler, eğitim ve uygulama durumları dikkate alınarak Program Staj Komisyonları tarafından belirlenir. Öğrenciler stajlarını, Program Staj Komisyonları nın belirlediği yerlerde yapmak zorundadırlar. Staj yerlerinin ve kontenjanlarının yetersiz olduğu durumlarda öğrenciler, Program Staj Komisyonu BaĢkanlığı nın onayını almak suretiyle staj yerlerini değiģtirebilirler ve baģka yerlerde staj yapabilirler. Onay alınmamıģ yerlerde staj yapan öğrencilerin stajları geçersiz sayılır. DÖRDÜNCÜ BÖLÜM Stajlarla Ġlgili Düzenlemeler Staj Süresi MADDE 14: Staj baģvurusu yapacak öğrencilerin, birinci ve ikinci yarıyıldaki mesleki derslerin en az yarısının devamını almıģ olması zorunludur. Bingöl Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin, mezun olabilmeleri için en az 30 (otuz) iģ günü (240 saat) yaz stajı yapmaları zorunludur. Öğrenciler istedikleri takdirde bu sürenin üzerinde de staj yapabilirler. Bir tam iģgünü 8 saat olarak hesaplanır. Öğrenciler staj yapacakları yerin çalıģma saatlerine uymak zorundadırlar. Ġstendiği takdirde fazla mesaiye kalabilirler. Bu mesailer staj süresinden düģülmez. Cumartesi ve pazar dıģındaki resmi tatil günleri stajdan sayılmaz. Stajın 30 iģgünü (240 saat) kesintisiz yapılması esastır. Ancak zorunlu hallerde, ilgili Program Komisyon BaĢkanlığı nın onayı ile staj iki bölüm olarak da (15 er iģ günü, 120

6 saat) yapılabilir. Ġlgili Program Staj Komisyonları istedikleri takdirde, stajı, önceden öğrencilere ilan etmek Ģartı ile bölümler halinde de yaptırabilir. Staj BaĢvurusu ve Staja BaĢlama MADDE 15: Staj kontenjanları ve yerlerinin yetersiz olması nedeniyle uygun staj yeri sağlanamayan öğrenciler, staj yerlerini kendileri bulmak zorundadırlar. Staj yapacakları yerleri kendileri belirleyen öğrenciler, ilan edilen süreler içinde Staj BaĢvuru Formu nu (Form-3) Program Staj Komisyonundan temin ederek staj yapacakları yere onaylatırlar. Staj yeri tarafından onaylanan bu formlar, alındıkları Komisyona teslim edilirler. Staja baģlayacak öğrencilere, Yüksekokul Müdürlüğü tarafından staj yapılacak kuruma iletmek üzere Staja BaĢlama yazısı verilir ve bu yazının iģyerine ulaģması ile staj baģlamıģ sayılır. Yukarıda belirtilen iģlemleri yapmayan veya eksik yapan öğrencilerin stajları geçersiz sayılır. Öğrenciler bütün derslerinden baģarılı olsalar bile staj yapacakları süreler için kayıt yaptırmak ve katkı paylarını ödemek durumundadırlar. MADDE 16: Yüksekokul bünyesindeki programlar program staj komisyonunun uygun gördüğü takdirde kendi uygulama alanlarında staj yaptırabilirler. MADDE 17: Zorunlu staj çalıģmaları, normal eğitim-öğretim ve sınav dönemleri içerisinde yapılamaz. Ancak normal öğretim sürelerini tamamlamıģ veya derslere devam zorunluluğu olmayan öğrenciler için, Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı ile sınav dönemlerine denk gelmemek koģulu ile yıl içerisinde zorunlu stajlarını yapabilirler. Yaz stajı yapan öğrenciler aynı zamanda yaz okullarına katılamazlar. MADDE 18: Belirlenen tarih ve yerde stajına baģlamayan veya baģlamayacağını önceden bildiren öğrenci, o dönem staj yapmaktan vazgeçmiģ sayılır. Staj Dosyası OluĢturma MADDE 19: Staj dönemi süresince öğrenci tarafından tutulacak staj dosyası aģağıda belirtildiği Ģekilde oluģturulur. a) Her öğrenci Staj Dosyası hazırlamak zorundadır. Staj yapacak öğrenciler, staj dosyasını Program Staj Komisyonundan temin ederler. b) Staj dosyasının ilk sayfasında, Yüksekokul Müdürlüğünce onaylanmıģ öğrenci ile ilgili bilgilere yer verilir (Form-4). c) Staj dosyasının giriģ bölümünde, iģyerinin tarihçesi, iģyerinin amaçları, iģyerinin idari ve mesleki teģkilat Ģeması, görev dağılımları, makine, donanım ve laboratuar kapasiteleri gibi iģyerini tanıtan bilgiler yer alır. d) Öğrenciler her gün yaptıkları çalıģma ve faaliyetlerini, staj dosyasında bulunan günlük çalıģma raporu bölümüne iģlemek ve iģ yeri staj yöneticisine onaylatmak zorundadır.

7 Ayrıca, yapılan çalıģmalarla ilgili her türlü belgeler (fotoğraf, proje, çizim, hesap vb.) staj dosyasına ek olarak konulabilir. Ayrıca Program Staj Komisyonu tarafından istenecek diğer bilgi ve belgeler staj dosyasına eklenir. Staj tamamlandıktan sonra doldurulacak sonuç bölümünde, öğrenci tarafından stajın değerlendirilmesi yapılacaktır. Staj Dosyasının Teslimi MADDE 20: Öğrenciler staj dosyalarını, yeni eğitim öğretim yılının baģladığı tarihten itibaren en geç 10 iģ günü içerisinde Program Staj Komisyonu BaĢkanlığı na teslim ederler. Süresinde teslim edilmeyen stajlar geçersiz sayılır. Stajın Değerlendirilmesi ve Sonuçlandırılması MADDE 21: Stajların değerlendirilmesi ve sonuçlandırılmasında aģağıda belirtilen iģlemler uygulanır. a) Program Staj Komisyonları bir yarıyıl içerisinde en az 2 kez toplanarak yapılan stajları değerlendirir. Komisyon staj dosyalarını teslim tarihinden itibaren en geç bir ay içerisinde değerlendirerek karara bağlar ve Yüksekokul Müdürlüğüne yazılı olarak iletir. b) Program Staj Komisyonları stajları değerlendirirken; staj dosyasının hazırlanmasını, iģyeri tarafından doldurulan staj değerlendirme formunu, denetçi öğretim elemanı raporunu ve yapılan mülakatları dikkate alır. Her öğrenci için değerlendirme ayrı ayrı yapılır. Komisyon üyelerinin bir oy hakkı vardır ve karar oy çokluğuna göre alınır. Eksik bulunan stajlar tamamlatılabilir ya da stajın tamamı yeniden yaptırılabilir. Staj komisyon sonuçları her öğrenci için BAġARILI ya da BAġARISIZ olarak Yüksekokul Müdürlüğüne yazılı olarak bildirir (Form-8). c) Yüksekokul Müdürlüğü Program Staj Komisyonları tarafından baģarılı bulunan öğrencilerin listesini bir hafta içerisinde ilan eder ve Öğrenci ĠĢleri Dairesi BaĢkanlığı na bildirir. Staj Komisyonu Kararına Ġtiraz MADDE 22: Öğrenciler, staj sonuçları ilan edildikten itibaren iki hafta içerisinde, Yüksekokul Müdürlüğüne bir dilekçe ile itiraz edebilirler. Ġtirazlar ilgili Program Staj Komisyonları tarafından bir hafta içinde değerlendirilerek karara bağlanır. BEġĠNCĠ BÖLÜM Diğer Hükümler

8 Yatay GeçiĢ Ġle Gelen Öğrenciler MADDE 23: Yatay geçiģ ile gelen öğrencilerin geldikleri Yüksekokulda yaptıkları stajların geçerliği Program Staj Komisyonunu görüģü alınarak Meslek Yüksekokulu Uygulama ve Eğitim Staj Kurulu tarafından karara bağlanır. Stajın bir kısmı eksik veya kabul edilmeyen öğrencilere, bu yönetmelik hükümlerine göre eksik gün sayısı kadar staj yaptırılır. Staj Ücreti MADDE 24: Bingöl Üniversitesi staj yapan öğrencilere, stajları süresince hiçbir ücret ödemesi yapmaz. Öğrencilerin staj yapacakları iģyerleri ile aralarında yapacakları mali iliģkiler Bingöl Üniversitesini ve Yüksekokulumuzu bağlamaz. Yürürlülük MADDE 25: Bu yönerge öğretim yılı bahar yarıyılından itibaren yürürlüğe girer. Yürütme MADDE 26: Bu yönerge hükümlerini Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü yürütür.

9 / /. BĠNGÖL ÜNĠVERSĠTESĠ GENÇ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Meslek Yüksekokulunuzun Programı.... nolu öğrencisiyim. Zorunlu Staj yapmak istediğim iģletmeye verilmek üzere staj evraklarımın hazırlanmasını saygılarımla arz ederim. Adres: Tel:

10 Form No: 2. Zorunlu Staj BaĢvuru Üst Yazısı T.C. BĠNGÖL ÜNĠVERSĠTESĠ GENÇ MESLEK YÜKSEKOKULU Sayı : / Konu : Staj SAYIN YÖNETĠCĠ Yüksekokulumuz ülkemiz ihtiyaçlarına uygun nitelikli insan gücü yetiģtiren iki yıllık Önlisans düzeyinde Eğitim-Öğretim yapan bir Yükseköğretim kurumudur. Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin ĠĢyerlerindeki Eğitim, Uygulama ve Stajlarına ĠliĢkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik gereğince bir öğrencinin mezun olabilmesi için öğrenim süresi boyunca en az 30 iģ günü uygulamaya dayalı öğrenim (staj) yapması gerekmektedir. AĢağıda kimliği yazılı Yüksekokulumuz öğrenci/öğrencileri, yasal staj sürelerine sayılmak üzere iģ yerinizde staj yapmasının yararlı olacağı düģünülmektedir. Bu isteğin değerlendirilerek iģ yerinizde bu imkânın sağlanıp sağlanamayacağı, sağlanacak ise ekte verilen zorunlu staj baģvuru formunun staj baģlangıç tarihinden en az bir (1) ay önce eksiksiz olarak doldurulup, onaylanarak Yüksekokulumuz müdürlüğüne bilgi verilmesini önemle rica eder, ilgi ve yardımlarınıza teģekkür ederim. MÜDÜR Öğrenci No Adı Soyadı Programı: Yüksekokul Adresi Bingöl Üniversitesi Genç Meslek Yüksekokulu / BĠNGÖL Öğrencinin Ġkametgah Adresi:

11 T.C. BĠNGÖL ÜNĠVERSĠTESĠ GENÇ MYO STAJ BAġVURU FORMU Ġlgili makama Üniversitemiz öğrencilerinin öğrenim süresi sonuna kadar kuruluģ ve iģletmelerde staj yapma zorunluluğu vardır. AĢağıda bilgileri yer alan öğrencimizin stajını 30 gün süreyle kuruluģunuzda yapmasında göstereceğiniz ilgiye teģekkür eder, öğrencimizin iģyerinizde yapacağı staj süresince Sosyal Güvenlik Kurumu na Sigorta Pirimi ve GSS* Üniversitemizce ödenecek olup, çalıģmalarınızda baģarılar dileriz. ÖĞRENCĠNĠN: Adı soyadı Fakülte/Yüksekokul No e-posta adresi Bölümü Öğrenci ÇalıĢıyor mu? Evet Hayır Dul ve Yetim Aylığı Alıyor Evet Hayır mu? Sağlık Güvencesinin olup olmadığı ( hangisi olduğu yazılacak ) Ġkametgah Adresi T.C Kimlik No Öğretim Yılı Telefon No. STAJ YAPILAN YERĠN Adı Adresi Üretim/Hizmet Alanı Telefon No FAKS No. e-posta adresi Web Adresi Staja BaĢlama Tarihi BitiĢ Tarihi Süresi(gün) 30 ĠġVEREN VEYA YETKĠLĠNĠN Adı Soyadı Görev ve Ünvanı e-posta adresi Tarih Ġmza / KaĢe Resim Yapıştırarak MYO Evrak Kayıt Bürosunda Onaylatınız ÖĞRENCĠNĠN NÜFUS KAYIT BĠLGĠLERĠ (Staj baģvurusu kabul edildiği taktirde öğrenci tarafından doldurulur) Soyadı Nüfusa Kayıtlı Olduğu Ġl Adı Ġlçe Baba Adı Mahalle- Köy Ana Adı Cilt No Doğum Yeri Aile Sıra No Doğum Tarihi Sıra No T.C.Kimlik No. Verildiği Nüfus Dairesi N.Cüzdan Seri No VeriliĢ Nedeni S.S.K. No. VeriliĢ Tarihi Askerlik durumu ÖĞRENCĠNĠN ĠMZASI Belge üzerindeki bilgilerin doğru olduğunu bildirir, staj yapacağımı taahhüt ettiğim adı geçen firma ile ilgili staj evraklarının hazırlanmasını saygılarımla arz ederim STAJ KOMĠSYONU ONAYI FAK./MYO ONAYI SKSD ONAYI Sosyal Güvenlik Kurumuna Staja baģlama giriģ iģlemi yapılmıģtır. Tarih: Tarih: Tarih: Tarih: ÖNEMLĠ NOT: Zorunlu Staja baģlama tarihinden en az 20 gün önce kimlik fotokopisi ve ikametgah il muhaberi ile birlikte öğrencinin bağlı bulunduğu ilgili Fakülte/Yüksekokul öğrenci iģlerine teslim edilmesi zorunludur. Teslim edilecek form 3 asıl nüsha olarak(fotokopi değil) hazırlanır. Bir nüsha Staj Komisyonuna, 2 nüsha Fakültemiz/Yüksekokulumuz Öğrenci ĠĢlerine teslim edilir. Formun Staja baģlama tarihinden en az 10 gün önce öğrenci iģleri tarafından Üniversitemiz SKSD BaĢkanlığına gönderilmesi zorunludur. *GSS : Genel Sağlık Sigortası

12 Form No: 4. Zorunlu Staj Yapacak Öğrencinin ÖzgeçmiĢi ĠġYERĠNDE STAJ YAPACAK ÖĞRENCĠNĠN Ö Z G E Ç M Ġ ġ Ġ Adı Soyadı : Numarası : Kayıtlı olduğu program : Sınıfı : EN SON BĠTĠRDĠĞĠ OKUL Adı : Bölümü : MESLEK YÜKSEKOKULUNDA ALDIĞI TEORĠK ve UYGULAMALI DERSLER Yarıyıl 2.Yarıyıl 3.Yarıyıl 4.Yarıyıl SAHĠP OLDUĞU ATELYE ve ENDÜSTRĠ DENEYĠMĠ : (Ana çizgiler halinde) Öğrencinin Ġmzası Program BaĢkanı Adı Soyadı: Ġmzası

13 Form No: 5. Zorunlu Staj Dosyası Kapak Sayfası T.C BĠNGÖL ÜNĠVERSĠTESĠ GENÇ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI ÖĞRENCĠNĠN Adı Soyadı: Programı: Numarası: ADI : ADRESĠ : TELEFON : STAJ YAPILAN Ġġ YERĠNĠN ( ) Sayfa ve eklerden oluģan bu Rapor Dosyası öğrenciniz tarafından Kurumumuzdaki çalıģma süresi içinde hazırlanmıģtır. ĠġYERĠ YETKĠLĠSĠ Adı Soyadı : Ünvanı: Ġmza : Mühür: Tarih:

14 Form No: 6. ĠĢyeri Devam Durumunu Gösterir Çizelge ĠġYERĠNDE DEVAM DURUMUNU GÖSTERĠR ÇĠZELGE Öğrencinin Adı Soyadı : Numarası : S.No Tarih ÇalıĢtığı Bölüm Yapılan ĠĢ Ġmza

15 Form No: 7. ĠĢyeri Değerlendirme Formu ĠġYERĠ DEĞERLENDĠRME FORMU Öğrencinin ĠĢyerinin Adı-Soyadı : Adı : Staj Dalı : Adresi : Staj Süresi : Tel No : Staj BaĢlama- Tarihi: E-Posta : Staj BitiĢ- Tarihi : Faks No : Koor.Öğr.Elemanı : Eğitici Personel : Adı-Soyadı : Adı-Soyadı : Sayın ĠĢyeri Yetkilisi, ĠĢyerinizde staj yapan öğrencimizin; bilgi, beceri ikili iliģkiler ve stajdan yararlanma düzeylerini belirleyebilmek için aģağıdaki tablonun özenle doldurulması rica olunur. Değerlendirme Tablosu ÖZELLĠKLER YETERLĠ YETERSĠZ ĠĢe Ġlgi ĠĢin Tanımlanması Alet Teçhizat Kullanma Yeteneği Algılama Gücü Sorumluluk Duygusu ÇalıĢma Hızı Uygun ve Yeteri Kadar Malzeme Kullanma Becerisi Zaman/Verimli Kullanma Problem Çözebilme Yeteneği ĠletiĢim Kurma Kurallara Uyma Genel Değerlendirme Grup ÇalıĢmasına Yatkınlığı Kendisini GeliĢtirme Ġsteği ĠĢletmemizde Staj yapan. nın yukarıda bulunan değerlendirme tablosuna göre YETERLĠ / YETERSĠZ olduğu kanaatindeyim. ĠĢyeri Yetkilisinin Adı-Soyadı : Ġmza : KaĢe : NOT: Bu form iģyeri yetkilisi tarafından doldurulup onaylandıktan sonra, öğrencinin devam çizelgesi ile birlikte kapalı zarf içinde öğrenciyle veya posta ile okula gönderilmesi rica olunur.

16 Form No: 8. Zorunlu Staj Değerlendirme Formu STAJ DEĞERLENDĠRME FORMU Öğrencinin Adı Soyadı : Numarası : Öğrencinin staj çalıģmalarının değerlendirilebilmesi için aģağıda belirtilen hususların yerine getirilmiģ olması gereklidir. 1. Staj baģlamadan önce program staj koordinatörüne staj yapacağı iģyerine iliģkin bilgi vermiģ ve onayını almıģ mıdır?... EVET 2. Staj dosyası hazırlamıģ ve program staj koordinatörü tarafından Ģekil yönünden yeterli bulunmuģ mudur?... EVET 3. Yapması gereken staj süresini tamamlamıģ ve devam çizelgesi iģyerince onaylanmıģ mıdır? EVET 4. ĠĢ yeri değerlendirme formu düzenlenmiģ midir?... EVET NOT: Öğrencinin staj değerlendirmesinin yapılabilmesi için yukarıda belirtilen soruların yanıtlarının tamamının EVET olması gereklidir. ÖĞRENCĠNĠN HAZIRLADIĞI STAJ RAPORU GÖRÜġLER Ağırlık(%) NOT Ġġ VEREN RAPORU STAJ KOMĠSYONU DEĞERLENDĠRMESĠ (SÖZLÜ SINAVI) NOT : BAġARI NOTU en az 60 OLMALIDIR 40 BAġARI NOTU Öğrenci staj çalıģmalarının günü BAġARILI günü BAġARISIZ bulunmuģtur. STAJ DEĞERLENDĠRME KURULU Program BaĢkanı Üye Üye Not: Zorunlu staja baģlamadan en az 10 gün önce onaylanıp Bingöl Üniversitesi SKSD BĢk.lığına gönderilmesi zorunludur

17 Form No: 9. Staj Denetleme Formu PROGRAMI STAJ KOMĠSYONU BAġKANLIĞINA Yüksekokulumuz Staj Yönergesi gereğince, aģağıda isim ve öğrenci numaraları yazılan öğrencilerin staj yaptıkları kuruma../../ tarihinde denetleme yapılmıģ olup, öğrencilerin yönergeye uygun olarak staj çalıģmalarına katılıp katılmadığı tespit edilmiģtir. Saygılarımla arz ederim. Adı Soyadı Denetçi Öğretim Elemanı S. No Öğr. No. Adı Soyadı Programı Staj Yaptığı Kurum Durumu

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ POLATLI TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ POLATLI TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ POLATLI TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1)Bu yönergenin amacı, Polatlı Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

Detaylı

TÜRKĠYE CUMHURĠYETĠ GĠRESUN ÜNĠVERSĠTESĠ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ĠLGĠLĠ MAKAMA

TÜRKĠYE CUMHURĠYETĠ GĠRESUN ÜNĠVERSĠTESĠ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ĠLGĠLĠ MAKAMA TÜRKĠYE CUMHURĠYETĠ GĠRESUN ÜNĠVERSĠTESĠ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Sayı/Ref. : 98001321/ 06012014-4 Konu/ Subj. : Öğrenci Staj hk ĠLGĠLĠ MAKAMA Yüksekokulumuz. Bölümü programı... sınıf...

Detaylı

T.C. HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı; Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek

Detaylı

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI : 2.Staj Ön Kapağı TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI ÖĞRENCİNİN Adı Soyadı :. Bölümü Programı Sınıfı Numarası :. : : : STAJ DÖNEMİ :./../.-.. /.. / : 3.Staj Arka Kapağı.hayata

Detaylı

T.C. ULUDAG ÜNİVERSİTESİ KARACABEY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ULUDAG ÜNİVERSİTESİ KARACABEY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Form 1: / /20. T.C. ULUDAG ÜNİVERSİTESİ KARACABEY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Meslek Yüksekokulunuzun Programı..nolu öğrencisiyim. Sosyal güvencem : ( )SSK ( )BAĞKUR ( )EMEKLİ SANDIĞI ( )Sosyal Güvencem

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEK OKULU STAJ YÖNERGESİ

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEK OKULU STAJ YÖNERGESİ BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEK OKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu nda

Detaylı

T.C ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU Form No: 5. Zorunlu Staj Dosyası Kapak Sayfası T.C ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI ÖĞRENCİNİN Adı Soyadı : Programı : Numarası : ADI : ADRESİ : TELEFON : STAJ YAPILAN İŞ YERİNİN ( )

Detaylı

T.C. UġAK ÜNĠVERSĠTESĠ KARAHALLI MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C. UġAK ÜNĠVERSĠTESĠ KARAHALLI MESLEK YÜKSEKOKULU T.C. UġAK ÜNĠVERSĠTESĠ KARAHALLI MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERĠ 1 SAYI : KONU : Staja BaĢlama Tarih :../.../20. KARAHALLI MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE AĢağıda Kimliği yazılı okulunuz öğrencisi iģyerimizde

Detaylı

T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ

T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ Kapsam Madde 1- Bu Yönerge, Meslek Yüksekokullarında bulunan programların gerektirdiği nitelikteki STAJ uygulamalarını ve bu uygulamaların

Detaylı

STAJ RAPORU STAJYERĠN

STAJ RAPORU STAJYERĠN STAJ RAPORU ÖĞRENCĠ NO STAJYERĠN ADI - SOYADI Selçuk Üniversitesi, Huğlu Meslek Yüksekokulu, ĠĢ Sağlığı ve Güvenliği Programı Adres: Huğlu Mahallesi, 43180. Sokak No: 35 BeyĢehir/KONYA Tel: 0 (332) 516

Detaylı

no lu öğrencisi Ebru PARLAK.. un

no lu öğrencisi Ebru PARLAK.. un T.C. TRAKYA ÜNĠVERSĠTESĠ KEġAN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ.../.../ ĠLGĠLĠ MAKAMA Yüksekokulumuzun Turizm ve Otel ĠĢletmeciliği.. Programı.. I sınıf 1084909025. no lu öğrencisi Ebru PARLAK.. un mezun olabilmesi

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNĠVERSĠTESĠ HAVZA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCĠ STAJ DOSYASI ÖĞRETĠM YILI BÖLÜM / PROGRAM STAJ TARĠHĠ TELEFON/FAKS

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNĠVERSĠTESĠ HAVZA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCĠ STAJ DOSYASI ÖĞRETĠM YILI BÖLÜM / PROGRAM STAJ TARĠHĠ TELEFON/FAKS T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNĠVERSĠTESĠ HAVZA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCĠ STAJ DOSYASI 20. 20. ÖĞRETĠM YILI ÖĞRENCİ BİLGİLERİ ADI SOYADI ÖĞRENCĠ NO BÖLÜM / PROGRAM STAJ TARĠHĠ : : : : İŞ YERİ BİLGİLERİ

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKĠZ MART ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEK OKULU SPOR YÖNETĠCĠLĠĞĠ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESĠ ÇANAKKALE

ÇANAKKALE ONSEKĠZ MART ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEK OKULU SPOR YÖNETĠCĠLĠĞĠ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESĠ ÇANAKKALE ÇANAKKALE ONSEKĠZ MART ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEK OKULU SPOR YÖNETĠCĠLĠĞĠ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESĠ 2012- ÇANAKKALE ÇANAKKALE ONSEKĠZ MART ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR

Detaylı

STAJ REHBERİ Staj Başlangıcında Yapılacak İşlemler: Staj Dosyasının Hazırlanması: Staj Sonrası Yapılacak İşlemler:

STAJ REHBERİ Staj Başlangıcında Yapılacak İşlemler: Staj Dosyasının Hazırlanması: Staj Sonrası Yapılacak İşlemler: Ek. Staj Rehberi STAJ REHBERİ Staj Başlangıcında Yapılacak İşlemler: 1- Öğrenimleri devam eden öğrencilerin stajlarını yarıyıl veya yaz aylarında yapması esastır. Ancak öğrenci bütün derslerinden başarılı

Detaylı

T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ADI SOYADI BÖLÜMÜ OKUL NUMARASI STAJ DOSYASI 2017 1 E-Posta sbmyo@siirt.edu.tr SİİRT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BAŞVURU

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ GEREDE MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI Stajın Yapıldığı İş Yerinin Adı ve Kısa Adresi Öğrencinin; Okul No Adı Soyadı Bölümü Programı T.C. ABANT ĠZZET BAYSAL ÜNĠVERSĠTESĠ

Detaylı

Z O R UNL U S T A J F O RMU

Z O R UNL U S T A J F O RMU STAJ DOSYASI Z O R UNL U S T A J F O RMU İlgili makama, T.C. Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu, Bölümü öğrencilerinin öğrenim süresi sonuna kadar kuruluş ve işletmelerde staj yapma zorunluluğu vardır.

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü İLGİLİ MAKAMA

TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü İLGİLİ MAKAMA TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Sayı/Ref. : 98001321/ 06012014-4 Konu/ Subj. : Öğrenci Staj hk İLGİLİ MAKAMA Yüksekokulumuz. Bölümü programı... sınıf...

Detaylı

T.C. SĠNOP ÜNĠVERSĠTESĠ SU ÜRÜNLERĠ FAKÜLTESĠ ÖĞRENCĠ STAJ UYGULAMA ESASLARI

T.C. SĠNOP ÜNĠVERSĠTESĠ SU ÜRÜNLERĠ FAKÜLTESĠ ÖĞRENCĠ STAJ UYGULAMA ESASLARI T.C. SĠNOP ÜNĠVERSĠTESĠ SU ÜRÜNLERĠ FAKÜLTESĠ ÖĞRENCĠ STAJ UYGULAMA ESASLARI BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanım Amaç ve Kapsam MADDE 1- Bu Yönerge, Sinop Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi öğrencilerinin

Detaylı

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ AVANOS MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ AVANOS MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ AVANOS MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ AMAÇ Madde 1. Bu yönerge, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Avanos Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin staj uygulama esaslarını

Detaylı

İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI MESLEKİ UYGULAMALAR EĞİTİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI MESLEKİ UYGULAMALAR EĞİTİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI MESLEKİ UYGULAMALAR EĞİTİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç MADDE 1- (1) Öğrencilerin alacakları İşyeri Uygulamaları içerikli dersler

Detaylı

BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. MUSTAFA KEMALÜNĠVERSĠTESĠ. MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCĠLERĠNĠN ĠġYERLERĠNDEKĠ EĞĠTĠM, UYGULAMA VE ENDÜSTRĠYE DAYALI ÖĞRENĠMLERĠNE ĠLĠġKĠN ESAS VE USULLER HAKKINDA YÖNERGESĠ AMAÇ: BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç,

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü İLGİLİ MAKAMA

TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü İLGİLİ MAKAMA TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Sayı / Ref. : 98001321/ 06012014-4 Konu / Subj. : Öğrenci Staj hk İLGİLİ MAKAMA Yüksekokulumuz Bölümü.programı sınıf

Detaylı

STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!! STAJ BAŞVURU SÜREÇLERİ

STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!! STAJ BAŞVURU SÜREÇLERİ STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!! STAJ BAŞVURU SÜREÇLERİ 1- Staj Yapacağın Kurum ile Konuşup Sözlü Onay Al. 2- Staj Başvuru Formundan Üç Adet Çıktı Al. 3- Staj Başvuru Formundaki Kendin ile İlgili

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE AMAÇ: T.C. ÇOCUK BAKIMI VE GENÇLİK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMI STAJ ESASLARI Öğrencilerin teorik bilgilerini uygulama ve beceri kazandırmaya yönelik bir biçimde

Detaylı

T.C. GAZĠANTEP ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK HĠZMETLERĠ MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEKĠ UYGULAMA YÖNERGESĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. GAZĠANTEP ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK HĠZMETLERĠ MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEKĠ UYGULAMA YÖNERGESĠ. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. GAZĠANTEP ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK HĠZMETLERĠ MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEKĠ UYGULAMA YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE 1- Yönergenin amacı, Gaziantep Üniversitesi

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ AMAÇ Madde 1- Bu yönergenin amacı; Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKĠZ MART ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESĠ

T.C. ÇANAKKALE ONSEKĠZ MART ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESĠ T.C. BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı; Antrenör adaylarının eğitim-öğretim

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE TEKNİK PROGRAMLAR BÖLÜMÜ FOTOĞRAFÇILIK VE KAMERAMANLIK PROGRAMI ENDÜSTRİYE DAYALI EĞİTİM (EDE-STAJ) ESASLARI AMAÇ: Yüksekokulumuz Teknik Programlar Bölümünde öğrenim gören

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ T.C.

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ T.C. T.C. ÇANAKKALE TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ÇANAKKALE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE ÇANAKKALE 2008 Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Sayı : 48084712.304.03-417../../201

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNĠVERSĠTESĠ NAZĠLLĠ SAĞLIK HĠZMETLERĠ MESLEK YÜKSEKOKULU YAZ STAJI YÖNERGESĠ

ADNAN MENDERES ÜNĠVERSĠTESĠ NAZĠLLĠ SAĞLIK HĠZMETLERĠ MESLEK YÜKSEKOKULU YAZ STAJI YÖNERGESĠ ADNAN MENDERES ÜNĠVERSĠTESĠ YAZ STAJI YÖNERGESĠ Dayanak Madde 1- Bu Yönerge, Adnan Menderes Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği ile Adnan Menderes Üniversitesi öğrenci

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM PROGRAMI ENDÜSTRİYE DAYALI EĞİTİM (EDE-STAJ) ESASLARI AMAÇ: Öğrencilerin kurumsal bilgilerini uygulama ve beceri kazandırmaya yönelik bir biçimde

Detaylı

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ 2015 MALATYA

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ 2015 MALATYA T.C. BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ 2015 MALATYA BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ MADDE 1-Amaç (1) Bu Yönergenin

Detaylı

: 1.Gözlem Eğitimi Kabul Dilekçesi

: 1.Gözlem Eğitimi Kabul Dilekçesi : 1.Gözlem Eğitimi Kabul Dilekçesi TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVELİ HÜSEYİN ŞAHİN MESLEK YÜKSEKOKULU BÜRO HİZMETLERİ ve SEKRETERLİK BÖLÜMÜ BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI PROGRAMI Sayı/Ref. : Konu/Subj.

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ ATÇA MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ ATÇA MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ Dayanak Madde 1-Bu Yönerge; a) Adnan Menderes Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Sınav Yönetmeliğinin 14.maddesi, b) Adnan Menderes Üniversitesine Bağlı Meslek Yüksekokulları

Detaylı

SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İŞYERİ EĞİTİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İŞYERİ EĞİTİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İŞYERİ EĞİTİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) İşyeri Eğitimi nin amacı Teknoloji Fakültesi Öğrencileri

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- (1) Bu yönerge, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Meslek Yüksekokullarında öğrenim gören öğrencilerin kendi programları ile

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1-(1) Bu yönergenin amacı; spor yöneticisi adaylarının eğitim-öğretim programlarında yer alan

Detaylı

TC. NĠĞDE ÜNĠVERSĠTESĠ NĠĞDE TEKNĠK BĠLĠMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERĠ

TC. NĠĞDE ÜNĠVERSĠTESĠ NĠĞDE TEKNĠK BĠLĠMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERĠ TC. NĠĞDE ÜNĠVERSĠTESĠ NĠĞDE TEKNĠK BĠLĠMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERĠ ÖĞRENCĠNĠN ADI SOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ PROGRAMI NĠĞDE T.C. NĠĞDE ÜNĠVERSĠTESĠ NĠĞDE TEKNĠK BĠLĠMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESĠ

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ T.C.

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ T.C. T.C. ÇANAKKALE TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ÇANAKKALE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE ÇANAKKALE 2008 Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Sayı : 48084712.304.03-417../../201

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇAN MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI 20. 20. AKADEMİK YILI

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇAN MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI 20. 20. AKADEMİK YILI ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇAN MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI 20. 20. AKADEMİK YILI ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI : BÖLÜMÜ : PROGRAMI : SINIFI : NUMARASI : İŞ YERİNİN ADI : ADRESİ : : EĞİTİM

Detaylı

T.C. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU T.C. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERİ ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ PROGRAMI :. :. :. :. :. NİĞDE Staj Defterinin Teslim Tarihi : / /. Staj Değerlendirme

Detaylı

STAJ BAŞVURU İŞLEMLERİ

STAJ BAŞVURU İŞLEMLERİ STAJ BAŞVURU İŞLEMLERİ 1. Staj yeri öğrenci tarafından bulunur. 2. Sosyal Güvenlik Kurumu na gidilerek Durumunu Bildirir Belge alınarak hazır edilir. 3. Staj yeri program danışmanına onaylatılır. 4. Staj

Detaylı

Öğrencilere, belli zaman dilimi ve süreler içinde öğrenim gördükleri meslek ile ilgili işyerlerindeki uygulamalarla karşı karşıya gelmelerini

Öğrencilere, belli zaman dilimi ve süreler içinde öğrenim gördükleri meslek ile ilgili işyerlerindeki uygulamalarla karşı karşıya gelmelerini Öğrencilere, belli zaman dilimi ve süreler içinde öğrenim gördükleri meslek ile ilgili işyerlerindeki uygulamalarla karşı karşıya gelmelerini sağlayarak ve öğrenim süresinde aldıkları bilgilere dayalı

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı öğrencilere; BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar a) Meslekleriyle ilgili işyerini yakından

Detaylı

Ġġ YERĠ STAJ SÖZLEġMESĠ

Ġġ YERĠ STAJ SÖZLEġMESĠ Ġġ YERĠ STAJ SÖZLEġMESĠ T.C. ADNAN MENDERES ÜNĠVERSĠTESĠ FAKÜLTESĠ/YÜKSEKOKULU/ MESLEK YÜKSEKOKULU ĠġLETMELERDE Ġġ YERĠ STAJI SÖZLEġMESĠ FOTOĞRAF ÖĞRENCĠNĠN T.C. Kimlik Numarası Soyadı Öğrenci Numarası

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ T.C.

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ T.C. T.C. ÇANAKKALE TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ÇANAKKALE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE ÇANAKKALE 2008 Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Sayı : 48084712.304.03-417../../201

Detaylı

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SEBEN İZZET BAYSAL MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SEBEN İZZET BAYSAL MESLEK YÜKSEKOKULU T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SEBEN İZZET BAYSAL MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI Stajın Yapıldığı İş Yerinin Adı ve Kısa Adresi Öğrencinin; Okul No Adı Soyadı Bölümü Programı 1 (EK-1) T.C. ABANT

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ SAMSUN MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ SAMSUN MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ SAMSUN MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI T.C. ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ SAMSUN MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI 20..- 20..ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI BÖLÜMÜ

Detaylı

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU CEZA İNFAZ VE GÜVENLİK HİZMETLERİ PROGRAMI STAJ YÖNERGESİ Senato :04.12.

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU CEZA İNFAZ VE GÜVENLİK HİZMETLERİ PROGRAMI STAJ YÖNERGESİ Senato :04.12. T.C. STAJ YÖNERGESİ Senato :04.12.2018 / 372-9 Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı, M.Ü. Adalet Meslek Yüksekokulu (AMYO), Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programında öğrenim gören öğrencilerin öğrenim

Detaylı

T.C. GĠRESUN ÜNĠVERSĠTESĠ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESĠ

T.C. GĠRESUN ÜNĠVERSĠTESĠ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESĠ T.C. GĠRESUN ÜNĠVERSĠTESĠ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Amaç MADDE 1 Bu yönergenin amacı, Giresun Üniversitesi bünyesinde bulunan Meslek Yüksekokulları öğrencilerinin

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ T.C.

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ T.C. T.C. ÇANAKKALE TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ÇANAKKALE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE ÇANAKKALE 2008 Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Sayı : 48084712.304.03-417../../201

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE YEREL YÖNETİMLER PROGRAMI ENDÜSTRİYE DAYALI EĞİTİM (EDE-STAJ) ESASLARI AMAÇ: Öğrencilerin kurumsal bilgilerini uygulama ve beceri kazandırmaya yönelik bir biçimde geliştirip,

Detaylı

BEYKOZ LOJİSTİK MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BEYKOZ LOJİSTİK MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BEYKOZ LOJİSTİK MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ Madde 1- Amaç: Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Bu yönergenin amacı, Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin, eğitim ve öğretimleri süresince

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ALAÇAM MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ALAÇAM MESLEK YÜKSEKOKULU T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ALAÇAM MESLEK YÜKSEKOKULU POSTA HİZMETLERİ UZEM PROGRAMI ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI T.C. KİMLİK NO ADI SOYADI NUMARASI PROGRAMI SINIFI STAJ YAPILAN YER BÖLÜM STAJ SORUMLUSU ONDOKUZ

Detaylı

1. Ek 1: İki adet okul müdür yardımcısına imzalatılarak staj yapılacak kuruma verilecek (Bir tanesi okuldaki evrak kayıtta kalacak).

1. Ek 1: İki adet okul müdür yardımcısına imzalatılarak staj yapılacak kuruma verilecek (Bir tanesi okuldaki evrak kayıtta kalacak). STAJ BAŞVURU İŞLEMLERİ 1. Ek 1: İki adet okul müdür yardımcısına imzalatılarak staj yapılacak kuruma verilecek (Bir tanesi okuldaki evrak kayıtta kalacak). 2. Ek 2: Staj yapılacak kuruma imzalatılacak.

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1 Amaç: Bu yönerge; Uşak Üniversitesi Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin,

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Stajın amacı öğrencilere; a) Meslekleriyle ilgili işyerini yakından

Detaylı

T.C. BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BOLU MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C. BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BOLU MESLEK YÜKSEKOKULU T.C. BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BOLU MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI Stajın Yapıldığı İş Yerinin Adı ve Kısa Adresi Öğrencinin; Okul No Adı Soyadı Bölümü Programı T.C. BOLU ABANT İZZET BAYSAL

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İŞYERİ BECERİ EĞİTİMİ DERSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İŞYERİ BECERİ EĞİTİMİ DERSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İŞYERİ BECERİ EĞİTİMİ DERSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı, Hacettepe Ankara Sanayi Odası 1. OSB Meslek Yüksekokulu nda

Detaylı

NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ UYGULAMALI BĠLĠMLER YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI

NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ UYGULAMALI BĠLĠMLER YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ UYGULAMALI BĠLĠMLER YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI Ad Soyad Numara Sınıf Öğretim Yılı Bölüm Staj BaĢlama ve BitiĢ Tarihi Tel 0332 320 21 86-88 Faks 0332 320 21 87 Adres Abdüzaziz

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HACETTEPE ANKARA SANAYİ ODASI 1. OSB MESLEK YÜKSEKOKULU İŞYERİ BECERİ EĞİTİMİ DERSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HACETTEPE ANKARA SANAYİ ODASI 1. OSB MESLEK YÜKSEKOKULU İŞYERİ BECERİ EĞİTİMİ DERSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İŞYERİ BECERİ EĞİTİMİ DERSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı, Hacettepe Ankara Sanayi Odası 1. OSB Meslek Yüksekokulu nda

Detaylı

ORDU ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ

ORDU ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ ORDU ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 Bu Yönergenin amacı; Ordu mesleki ve teknik eğitim bölgesi içindeki meslek yüksekokullarında

Detaylı

KÖŞK MYO ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ

KÖŞK MYO ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ KÖŞK MYO ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ KÖŞK MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ Dayanak MADDE 1- Bu Yönerge ; a) Adnan Menderes Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği, b) Adnan

Detaylı

T. C. SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI ZORUNLU STAJ BAġVURU FORMU VE ĠLGĠLĠ MAKAMA

T. C. SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI ZORUNLU STAJ BAġVURU FORMU VE ĠLGĠLĠ MAKAMA T. C. SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI ZORUNLU STAJ BAġVURU FORMU VE Ġġ YERĠ STAJ SÖZLEġMESĠ Fotoğraf YapıĢtırarak Evrak Kayıt Bürosunda Onaylatınız ĠLGĠLĠ MAKAMA AĢağıda kimlik bilgileri

Detaylı

Meslek Yüksekokulu:Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi MYO nu. Müdür: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi MYO Müdürü nü,

Meslek Yüksekokulu:Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi MYO nu. Müdür: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi MYO Müdürü nü, NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ Amaç Madde 1. Bu yönergenin amacı; Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Meslek Yüksekokulunda öğrenim gören öğrencilerin öğrenim

Detaylı

T.C. OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR

T.C. OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR T.C. OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı; mesleki ve teknik eğitim bölgeleri içindeki

Detaylı

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1-(1) Bu Yönergenin amacı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Meslek

Detaylı

T.C. ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ BOR HALİL-ZÖHRE ATAMAN MESLEK YÜKSEK OKULU STAJ YÖNERGESİ

T.C. ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ BOR HALİL-ZÖHRE ATAMAN MESLEK YÜKSEK OKULU STAJ YÖNERGESİ T.C. ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ BOR HALİL-ZÖHRE ATAMAN MESLEK YÜKSEK OKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE I- (l ) Bu Yönerge'nin amacı; Bor Halil-Zöhre Ataman

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ BUCAK ZELİHA TOLUNAY UYGULAMALI TEKNOLOJİ VE İŞLETMECİLİK YÜKSEKOKULU İŞBAŞINDA EĞİTİM YÖNERGESİ

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ BUCAK ZELİHA TOLUNAY UYGULAMALI TEKNOLOJİ VE İŞLETMECİLİK YÜKSEKOKULU İŞBAŞINDA EĞİTİM YÖNERGESİ MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ BUCAK ZELİHA TOLUNAY UYGULAMALI TEKNOLOJİ VE İŞLETMECİLİK YÜKSEKOKULU İŞBAŞINDA EĞİTİM YÖNERGESİ Amaç MADDE 1 (1) Bu yönerge; Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Zeliha

Detaylı

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ ÜNYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ ÜNYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. BÖLÜM BAŞKANLIĞINA T.C. ÜNYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ SB1. /../20... BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Yüksekokulunuz. Programı.. Öğretim.. numaralı öğrencinizim.yapmakla yükümlü olduğum. İş günü stajımı ekte sunduğum işyerinde.../.../20..

Detaylı

YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 Bu Yönergenin amacı; Meslek yüksekokullarında öğrenim gören öğrencilerin öğrenim

Detaylı

ERCĠYES ÜNĠVERSĠTESĠ TOMARZA MUSTAFA AKINCIOĞLU MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ERCĠYES ÜNĠVERSĠTESĠ TOMARZA MUSTAFA AKINCIOĞLU MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ERCĠYES ÜNĠVERSĠTESĠ TOMARZA MUSTAFA AKINCIOĞLU MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı, Erciyes Üniversitesi Tomarza Mustafa

Detaylı

Yönetmelikler Mesleki ve Teknik Eğitim Bölgesi İçindeki Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin İşyerlerindeki Eğitim,

Yönetmelikler Mesleki ve Teknik Eğitim Bölgesi İçindeki Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin İşyerlerindeki Eğitim, Resmi Gazete 22.05.2002 Çarşamba Sayı: 24762 (Asıl) Yönetmelikler Mesleki ve Teknik Eğitim Bölgesi İçindeki Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin İşyerlerindeki Eğitim, Uygulama ve Stajlarına İlişkin Esas

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNĠVERSĠTESĠ TEKNOLOJĠ FAKÜLTESĠ ĠġYERĠ UYGULAMASI ve ĠġYERĠ EĞĠTĠMĠ YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. KARABÜK ÜNĠVERSĠTESĠ TEKNOLOJĠ FAKÜLTESĠ ĠġYERĠ UYGULAMASI ve ĠġYERĠ EĞĠTĠMĠ YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. KARABÜK ÜNĠVERSĠTESĠ TEKNOLOJĠ FAKÜLTESĠ ĠġYERĠ UYGULAMASI ve ĠġYERĠ EĞĠTĠMĠ YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu Yönergenin amacı, Karabük Üniversitesi Teknoloji

Detaylı

Güneydoğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Staj Yönergesi

Güneydoğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Staj Yönergesi Güneydoğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Staj Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Tanım Amaç MADDE 1- (1) Stajın amacı öğrencilere; a) Meslekleriyle ilgili işyerini yakından tanıtmak,

Detaylı

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2017 / 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI STAJ DOSYASI

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2017 / 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI STAJ DOSYASI SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2017 / 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI STAJ DOSYASI T.C. BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ STAJYER ÖĞRENCİ YÖNLENDİRME KLAVUZU Değerli öğrencimiz; Dönem içerisinde Staj I-II ve Klinik Uygulama

Detaylı

MEVLANA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ

MEVLANA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ MEVLANA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ AMAÇ ve KAPSAM MADDE 1 - Bu Yönerge, Mevlana Üniversitesi İşletme Fakültesine bağlı bölüm öğrencilerinin okulda edindikleri teorik bilgilerini uygulamaya

Detaylı

ENDÜSTRİYE DAYALI ÖĞRENİM ÖĞRENCİ DOSYASI

ENDÜSTRİYE DAYALI ÖĞRENİM ÖĞRENCİ DOSYASI SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEYŞEHİR ALİ AKKANAT MESLEK YÜKSEKOKULU 2018-2019 ENDÜSTRİYE DAYALI ÖĞRENİM ÖĞRENCİ DOSYASI ÖĞRENCİNİN Adı Soyadı Bölümü Numarası Beyşehir Ali Akkanat Kampusu 42700 Beyşehir-KONYA 1

Detaylı

T.C. FARUK SARAÇ TASARIM MESLEK YÜKSEKOKULU ÖNLİSANS STAJ YÖNERGESİ

T.C. FARUK SARAÇ TASARIM MESLEK YÜKSEKOKULU ÖNLİSANS STAJ YÖNERGESİ T.C. FARUK SARAÇ TASARIM MESLEK YÜKSEKOKULU ÖNLİSANS STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR Amaç ve Kapsam Madde 1 - Bu Yönerge Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu staj uygulama

Detaylı

ENDÜSTRİYE DAYALI EĞİTİM (STAJ) DOSYASI

ENDÜSTRİYE DAYALI EĞİTİM (STAJ) DOSYASI T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ GÜMÜŞOVA MESLEK YÜKSEKOKULU ENDÜSTRİYE DAYALI EĞİTİM (STAJ) DOSYASI ÖĞRENCİNİN Adı Soyadı :. Programı :. Okul No :.. 20 / 20 Akademik Yılı «Değer Üreten Üniversitenin, Değer Üreten

Detaylı

TOROS ÜNĠVERSĠTESĠ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESĠ

TOROS ÜNĠVERSĠTESĠ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESĠ TOROS ÜNĠVERSĠTESĠ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESĠ AMAÇ Madde 1- Bu yönergenin amacı, Toros Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin staj başvuru koşulları ve esasları ile öğrencilerin staj sırasında

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı; KTO Karatay Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu

Detaylı

1. Ek 1: İki adet okul müdür yardımcısına imzalatılarak staj yapılacak kuruma verilecek (Bir tanesi okuldaki evrak kayıtta kalacak).

1. Ek 1: İki adet okul müdür yardımcısına imzalatılarak staj yapılacak kuruma verilecek (Bir tanesi okuldaki evrak kayıtta kalacak). STAJ BAŞVURU İŞLEMLERİ 1. Ek 1: İki adet okul müdür yardımcısına imzalatılarak staj yapılacak kuruma verilecek (Bir tanesi okuldaki evrak kayıtta kalacak). 2. Ek 2: Staj yapılacak kuruma imzalatılacak.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ MESLEKİ UYGULAMALAR DERSİ YÖNERGESİ ( tarih, 457 sayılı ve 01 numaralı Üniversite Senato Kararı)

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ MESLEKİ UYGULAMALAR DERSİ YÖNERGESİ ( tarih, 457 sayılı ve 01 numaralı Üniversite Senato Kararı) SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ MESLEKİ UYGULAMALAR DERSİ YÖNERGESİ (03.12.2015 tarih, 457 sayılı ve 01 numaralı Üniversite Senato Kararı) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BALA MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BALA MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönerge, Bala Meslek Yüksekokulu nda yer alan tüm programlarda öğrenim gören öğrencilerin, öğrenim

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ ALİAĞA MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ ALİAĞA MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ ALİAĞA MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç: MADDE- 1 : Bu yönergenin amacı, Ege Üniversitesi Aliağa Meslek Yüksekokulu nda öğrenim

Detaylı

ERCĠYES ÜNĠVERSĠTESĠ KAYSERĠ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESĠ

ERCĠYES ÜNĠVERSĠTESĠ KAYSERĠ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESĠ ERCĠYES ÜNĠVERSĠTESĠ KAYSERĠ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESĠ AMAÇ Madde 1. Bu esaslar, Erciyes Üniversitesi Kayseri Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin staj uygulama esaslarını ve ilkelerini belirler KAPSAM

Detaylı

T.C ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU Ek 2. İş Yeri Eğitimi Dosyası Kapak Sayfası T.C ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ YERİ EĞİTİMİ RAPOR DOSYASI ÖĞRENCİNİN Adı Soyadı : Programı : Numarası : Fotoğraf (Zorunlu) ADI

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ HUĞLU MESLEK YÜKSEKOKULU. EDÖ ÇALIġMASI DEĞERLENDĠRME FORMU ÖĞRENCĠNĠN

T.C. SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ HUĞLU MESLEK YÜKSEKOKULU. EDÖ ÇALIġMASI DEĞERLENDĠRME FORMU ÖĞRENCĠNĠN EDÖ ÇALIġMASI DEĞERLENDĠRME FORMU BaĢlama Tarihi:././20. I. EDÖ II. EDÖ ÖĞRENCĠNĠN BitiĢ Tarihi:././20. Fotoğraf Adı-Soyadı: Programı: Okul Numarası: Sınıfı: ġubesi: Memleket Adresi: Telefon Ev: Cep: Ünvanı

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönerge nin amacı; Ondokuz Mayıs Üniversitesi

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ EGE MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ

EGE ÜNİVERSİTESİ EGE MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ EGE ÜNİVERSİTESİ EGE MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ AMAÇ: Madde 1: Bu yönergenin amacı; Ege Üniversitesi Ege Meslek Yüksekokulu nda öğrenim gören öğrencilerin eğitim-öğretim süreleri içerisinde kazandıkları

Detaylı

Resmi Gazete Tarihi: Resmi Gazete Sayısı: 24762

Resmi Gazete Tarihi: Resmi Gazete Sayısı: 24762 Resmi Gazete Tarihi: 22.05.2002 Resmi Gazete Sayısı: 24762 MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM BÖLGESİ İÇİNDEKİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİNİN İŞYERLERİNDEKİ EĞİTİM, UYGULAMA VE STAJLARINA İLİŞKİN ESAS VE USULLER

Detaylı

T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ KEŞAN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ KEŞAN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ KEŞAN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ.../.../ İLGİLİ MAKAMA Yüksekokulumuzun... Programı.. sınıf. no lu öğrencisi.... un mezun olabilmesi için Trakya Üniversitesi Önlisans ve Lisans

Detaylı

Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Staj Yönergesi 2014 T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ

Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Staj Yönergesi 2014 T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ AMAÇ T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ Madde 1- Bu yönergenin amacı; Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin eğitimöğretim döneminde kazanmış

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ. Cumayeri Meslek Yüksekokulu ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ. Cumayeri Meslek Yüksekokulu ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ Cumayeri Meslek Yüksekokulu ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI 201-201 ÖĞRETİM YILI FOTOĞRAF ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI:. BÖLÜMÜ:.. PROGRAMI:.. SINIFI: NUMARASI:.. İŞ YERİNİN ADI:. ADRESİ:. EĞİTİM

Detaylı

Madde 3- Bu Yönetmelik 2547 sayılı Kanunun ek-24 üncü maddesine dayanılarak hazırlanmıştır. Tanımlar

Madde 3- Bu Yönetmelik 2547 sayılı Kanunun ek-24 üncü maddesine dayanılarak hazırlanmıştır. Tanımlar MESLEKÎ VE TEKNİK EĞİTİM BÖLGESİ İÇİNDEKİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİNİN İŞYERLERİNDEKİ EĞİTİM, UYGULAMA VE STAJLARINA İLİŞKİN ESAS VE USULLER HAKKINDA YÖNETMELİK (Resmî Gazete Tarih:22.05.2002 Resmi

Detaylı

Resmi Gazete Tarihi: Resmi Gazete Sayısı: 24762

Resmi Gazete Tarihi: Resmi Gazete Sayısı: 24762 Resmi Gazete Tarihi: 22.05.2002 Resmi Gazete Sayısı: 24762 MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM BÖLGESİ İÇİNDEKİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİNİN İŞYERLERİNDEKİ EĞİTİM, UYGULAMA VE STAJLARINA İLİŞKİN ESAS VE USULLER

Detaylı

STAJ İŞ VE DEVAM TAKİP ÇİZELGESİ

STAJ İŞ VE DEVAM TAKİP ÇİZELGESİ Ek.3- Staj İş ve Devam Takip Çizelgesi STAJ İŞ VE DEVAM TAKİP ÇİZELGESİ İŞ NO TARİH YAPILAN İŞİN ADI BİRİM SORUMLUSU İMZA 1.GÜN 2.GÜN 3.GÜN 4.GÜN 5.GÜN 6.GÜN 7.GÜN 8.GÜN 9.GÜN 10.GÜN 11.GÜN 12.GÜN 13.GÜN

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI MESLEKİ UYGULAMALAR ve MESLEKİ EĞİTİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI MESLEKİ UYGULAMALAR ve MESLEKİ EĞİTİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar KARABÜK ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI MESLEKİ UYGULAMALAR ve MESLEKİ EĞİTİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Öğrencilerin üçüncü veya dördüncü yarıyıllarda

Detaylı