asinma testi asinmaya karsi yüksek direnc + düzenli yük bindirimi kalici deformasyon yok + + alt yüzey hafif asinma 0

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "asinma testi asinmaya karsi yüksek direnc + düzenli yük bindirimi kalici deformasyon yok + + alt yüzey hafif asinma 0"

Transkript

1 Gummiwerk Kraiburg Elastik GmbH Kraiburg Comfort Mat Type KKM DLG Test Raporu 5356 Kisa Aciklama : - Siyah, derin profilli kaucuk mat, 30mm kalinlik - Cekicle dövülmüs bir yüzey görünümü - Alt yüzey: kabarik cizgiler ve civilerden(civi yüksekligi 11mm-22mm arasi degismekte) olusan bal petegi formu. Matin cevre sinirini olusturan kabarik hat - Kenarlara dogru %1,5 lik (60cm boyunca) drenaj egimi ve kendinden conta - Düz veya dizme kenarli tertibat. Degerlendirme Özet Test Kriteri Uygunluk Test Sonucu dinlenme alanlarindaki yüksek kabinler icin uygun elastik zemin kaplama tek mat, kabin bölümleri sabit olsa dahi montaj mümkün Teknik Kriterler *Asinmaya Karsi Direnc, Dayaniklilik ve Eskime asinma testi asinmaya karsi yüksek direnc + düzenli yük bindirimi kalici deformasyon yok + + dis yüzey hafif asinma 0 alt yüzey hafif asinma 0 asit testi kaplamada asinma yok + boyutsal stabilite boyda ya da ende farkedilebilir bir degisim yok +

2 deformasyon yok + + *Teslimat ve Kurulum mal sahibi tarafindan kurulum kolay + kurulum talimatlari detayli ve kolay anlasilir + + *Temizleme ve Dezenfeksiyon Kendiliginden temizlenme iyi + Günlük temizlik herhangi bir zorluk cikarmiyor + yüksek basincli temizleme flat-jet-nozzle ile min. mesafe 5cm + coarse-dirt-remover ile min. mesafe 40cm + *Garanti, Geri Dönüsüm 10 yil mat üretici tarafindan geri alinir + Hayvan Bazli Kriterler *Davranissal gözlemler normal davranislarda herhangi bir degisim gözlenmemistir + *Hayvanlarin davranissal tercihleri Zemin kaplamasi hayvanlar tarafindan herhangi bir yadirgama olmaksizin kabul görmüstür + + *Eklem degerlendirmesi %88,3 patolojik bir sonuc olusmamistir +

3 *Kayganlik Direnci Kuru ve islak kaplama üzerinde kayganlik testi sirasindaki direnc iyi + ayaklik güvenligi ciftliklerde: iyi + *Deformabilite ve Elastikiyet yeni halde 19,3mm, cok iyi + + düzenli yük bindirimi sonrasi 20,8mm, cok iyi + + *Toksikolojik Güvenlik Üretici tarafindan onaylanmistir. 0 Test Sonuclari : 1. UYGUNLUK Kraiburg konfor mat tipi KKM, elastik zemin kaplamasi olarak ahirlardaki yatma alanlarinda, yüksek kabinler icin uygundur. Söz konusu mat civilenerek ya da puzzle seklinde birbirine gecirilerek montaj edilebilen tek parca halinde oldugundan dolayi, kabin birimleri sabitlenmis olduklarinda dahi buralara monte edilebilir. Sorunsuz kullanim, beton zeminin en az %3 egime sahip olacak sekilde uygun bir bicimde insaa edilmesini gerektirmektedir. Temizligi ve nemin emilimini kolaylastirmak adina az miktarda talas kullanimi tavsiye edilir. 2. TEKNIK KRITERLER Asinmaya karsi direnc, dayaniklilik ve eskime : Standart bir abrazyon testinde, zemin bir zimpara kagidi (grit size: 280) ile 500N luk (yüzey basinci: 8,1N/cm2) bir baskiyla zimparalanmistir kez tekrarlanan ileri geri sürtme sonrasi 1,6mm lik bir asinma olusmustur. Bu rakam, kaplama yüksekliginin %5 ine tekabül etmektedir. Zimparalanan yüzey (61,5cm2) 5,4g asinmistir. Düsük asinma derinligi ve dolayisiyla kücük miktardaki asinma, zemin kaplamasinin asinmaya karsi direncinin iyi olduguna isaret etmektedir. Bir test standinda, celik bir ayak (temas yüzeyi: 75cm2) ile düzenli araliklarla defa uygulanan N luk (yaklasik 1.000kg) yükün ardindan kücük capta bir asinma elde edilmistir. Matin alt yüzeyindeki civiler ve cizgilerde az miktarda asinam gözlemlenmistir. Fark edilebilir, kalici deformasyon olusmamistir.

4 Laktik asit ile (DIN ) ile gerceklestirilen asit testi, kaplamada herhangi bir kabarma, yumusama ya da parcalanmaya yol acmamistir. Boyutsal Sabitlik : Düzgün kurulum sonrasi, test sürecindeki kullanim esnasinda eninde ya da boyunda herhangi bir degisim bulunmamistir. Herhangi bir oluk ya da serit olusumu gözlemlenmemistir. Teslimat ve Kurulum : Montaj talimatlari detayli ve anlasilir sekildedir. Matlar, mal sahibi tarafindan monte edilebilir. Bunun icin 2 kisi gerekmektedir. Matlar 3 vida ve fisler yardimiyla civilenerek ya da kenarlardaki puzzledislilerinin birbirine kenetlenmesi seklinde monte edilir. Temizlik ve Dezenfeksiyon : Kendi kendiliginden temizlenme etkisi iyi ve yüzeyin günlük temizligi herhangi bir zorluk cikarmamaktadir. Kücük miktarlarda talas, kabin ve hayvanlarin temizligi ile kuru sekilde muhafazasini kolaylastirmaktadir. Zeminin su gecirmezligi sayesinde, etkili bir dezenfeksiyon ve mükemmel bir temizlik (yüksek basincli temizleyici ile) mümkün ve oldukca kolaydir. Kaplama temizligi icin, kirlerin öncelikle iyice islatilmasi tavsiye edilir. Test standi denemeleri esnasinda, yüksek basincli temizleyici ( l/saat, yaklasik 145bar, temizlik süresi : 1dk) kaplamaya, coarse-dirt-remover kullanildiginda 40cm den yakin tutuldugunda ve flatnozzle kullanildiginda ise 5cm den yakin tutuldugunda zarar vermistir. Zemin kaplamasi altinda nem birikebilir. Bu durumun önlenmesi söz konusu degildir. Temizlik ciddi bir zaman ve efor gerektirmemektedir, cünkü kaplama tek parca halindedir ve sadece bas kisminda birkac vida ile sabitlenmistir. Kaplamanin temizligi ve dezenfekte edilmesi islemlerinde mutlaka sadece üretici tarafindan onaylanan malzemeler kullanilmalidir. Garanti ve Geri Dönüsüm : Garanti sartlari kapsaminda, üretici 10 yillik bir garanti sunmaktadir. Sayet müsteri nakliye masraflarini üstlenirse, üreticinin temiz durumdaki kaplamalari geri almasi söz konusudur. Üretici matin geri alinacagini yazili sekilde belirtir.

5 3. HAYVAN BAZLI KRITERLER Davranissal Gözlemler : 1 yillik uygulamali test süreci icerisinde, video kayitlari ve direkt sekilde davranissal gözlemler elde edilmistir. 2 ciftlikte, 20 kalkis hareketinin ayri ayri gözlemlenmesi ve bunlarin degerlendirilmesine göre normal hareket düzeninden herhangi bir sapma ve degisme fark edilmemistir. Buna ek olarak, zemin kaplamasinin hayvanlarin kendilerine has davranis aliskanliklarinda (yatis ve kalkis esnasindaki hareket düzeni, yatiyor halde aldigi konum) herhangi bir degisiklige yol acmadigi belirlenmistir. Hayvanlarin Tercihleri : Tercih testleri bir kabin ahirinda gerceklestirilmistir ( 6 kabin, her kabinde 3 er hayvan, yeni kosullara alisma süresi 2 hafta, kayit süreci 7 gün). Kiyaslama icin kati kaucuk bir mat (kalinlik 18mm, üst yüzey : cekicle dövülmüs profil, alt yüzey : oluklu profil) kullanilmistir. Video kayitlari göstermistir ki zemin kaplamasi hayvanlar tarafindan gayet sorunsuz sekilde kabul edilmistir. 14,8 saat / gün lük ortalama yatma ve kalkma süreleri normal olarak kabul edilen zaman araligindadir. Yatarkenki davranislar, olmasi gerekenden herhangi bir farklilik göstermemektedir. Bölünen / kesilen yatis hareketleri gözlemlenmemistir. Video kayitlarinin degerlendirilmesi göstermistir ki, hayvanlar 24 saatlik sürec icerisinde kabinlerde ortalama 15,5 saat yatmis ve ayakta durmuslardir. Hayvanlar bu sürenin 14,8 saatini, zemini Kraiburg comfort mat type KKM ile kaplanmis kabinlerde ve kalan sadece 0,7 saati diger kati kaucuk zemin kaplamali kabinlerde gecirmislerdir. Kati kaucuk zemin kaplamasi ile kiyaslandiginda, tek seferlik ortalama yatma süresi de Kraiburg comfort mat type KKM üzerinde daha uzundur. Eklem Degerlendirmesi : Test edilmis kaplamayi haricen monte etmis olan 3 ciftlikte, tam olarak 100 hayvan eklem bölgelerindeki hasar gözden gecirilmistir. Degerlendirme vücudun sol ve sag yarilarini kapsamis ve yatma hareketi esnasinda öne cikan 10 noktaya odaklanmistir. Eklem degerlendirmesi kis besi sezonunun sonunda ve her defasinda ayni kisi tarafindan gerceklestirilmistir. Sonuclar, tabela 1 deki semaya göre siniflandirilmistir. 100 hayvandan elde edilen sonuclarin orantili dagilimi bir grafik üzerinde gözden gecirilmistir (sekil 5). Degerlendirilen noktalarin %88,3 ü herhangi bir patolojik sonuc ihtiva etmemektedir.

6 Enlarged circumference in the bursa area(open) benzeri ciddi boyutta bir sakatlik ya da topallik gözlemlenmemistir. Tüysüz bölgeler gibi daha az önem tasiyan rahatsizliklar, degerlendirilen noktalarin %9,6 sinda kaydedilmistir. Degerlendirilen noktalarin %2,1 inde deri asinmasi ve enlarged circumference in the bursa area(covered) at the joints gibi orta ölcekli rahatsizliklar bulunmustur. Bulunan patolojik sonuclar cogunlukla icdiz (tarsus) ve diz bölgesinde yogunlasmistir. Ayak bileklerinde ve karpal eklemlerde, sadece izole edilmis sonuclar saptanmistir. Kayma direnci : Yuvarlak bir ayak (temas yüzeyi : 75cm2) ile 20mm/saniye hizda yapilan kayganlik testleri, kuru ve islak talaslanmamis kaplamalarin iyi bir kayma direncine sahip olduklarini göstermektedir. Ölcülen sürtünme katsayilari (μ) minimum deger olan μ = 0,45 in üstündedir. 2 farkli ciftlikte, 20 ayri ayaga kalkma hareketi direkt olarak gözlemlenmis ve bu gözlemler hayvanlarin adimlarinin da güvenli sekilde gerceklestirildigini göstermistir. Hayvanlarin bu esnada kaymalari söz konusu olmamistir. Deformabilite ve Elastikiyet : Yeni kosullardaki bir matin maruz tutuldugu sertlik testlerinde bir kalot ( r = 120mm ) ile uygulanan 2.000N luk (yaklasik 200kg) penetrasyon gücü, 19,3mm lik bir penetrasyon derinligine ulasmistir. Bu sonuclar isiginda hesaplanan 13,4N/cm2 lik yüzey basinci, hayvanlarin ayaga kalkma ve yere yatmalari esnasinda karpal eklemlerinde görece düsük bir baskinin olustuguna isaret etmektedir. Elastikiyet ise celik bir ayak imitasyonu ile (temas yüzeyi : 75cm2) düzenli ve ayri ayri kez uygulanan N luk baskiya maruz birakilarak ölcülmüstür. Dayaniklilik testi sonrasi, kalotun ulastigi penetrasyon derinligi 19,3mm den 20,8mm ye yükselmistir. Yüzey basinci ise 13,4N/cm2 den 12,7N/cm2 ye düsmüstür. Bu da deformabilite ve elastikiyette hafif bir artis manasina gelmektedir. Toksikolojik Güvenlik : Üretici, zemin kaplamasinin toksikolojik güvenligini teyit etmektedir.

7 Anket Sonuclari : Zemin kaplamasini 2 yila kadar kullanmis olan 14 ciftlige ait anketler test sonuclarini onaylamistir. Ciftliklerde, toplam 554 adet kabin bu zemin kaplamasi ile dösenmistir. Ciftliklerin %93 ünde, kaplamalar mal sahibi tarafindan monte edilmistir. Danisilanlarin hepsi, montajin kolay ve uygulanabilir oldugu yönünde fikir beyan etmistir. Bütün ciftliklerde, kabinler hayvanlar tarafindan kabul görmüstür. Ankete katilanlarin %86 si kaplama icin iyi/cok iyi degerlendirmesinde bulunmus, %93 ü ihtiyac durumunda tekrar satin alim konusunda hemfikir olduklarini dile getirmistir.

Sigir ahirlarinda beton yürüyüs zemini kaplamasi icin uygun

Sigir ahirlarinda beton yürüyüs zemini kaplamasi icin uygun GUMMIWERK KRAIBURG ELASTIK GmbH Kraiburg Yürüyüs Zemini Kaplamasi Sigirlar icin, Tip KURA S -DLG-Test Raporu 5404 Kisa Aciklama : - Siyah, profilli kaucuk mazgalli zemin kaplamasi, 24mm kalinlik - Kavrayici,

Detaylı

Sigir ahirlarinda yürüyüs zemini kaplamasi icin uygun

Sigir ahirlarinda yürüyüs zemini kaplamasi icin uygun GUMMIWERK KRAIBURG ELASTIK GmbH Kraiburg Yürüyüs Zemini Kaplamasi Sigirlar icin, Tip KURA S -DLG-Test Raporu 5404 Kisa Aciklama : - Siyah, profilli kaucuk mazgalli zemin kaplamasi, 24mm kalinlik - Kavrayici,

Detaylı

EPOKSİ VE POLİÜRETAN SİSTEMLER METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ

EPOKSİ VE POLİÜRETAN SİSTEMLER METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ YAPILAN İŞLER Bina Dış Cephe Gerekli Yüzey Hazırlıklarının ve Gerekli Tamiratların Yapılması Dış Cephenin

Detaylı

Asma tavan uygulamalarında levhaları yerine sabitlemek için kilitli sistemlerin tercih edilmesi tavsiye olunur.

Asma tavan uygulamalarında levhaları yerine sabitlemek için kilitli sistemlerin tercih edilmesi tavsiye olunur. Decoser CTP Duvar ve Tavan Kaplama Levharı Montaj Detayları Decoser levhalar sadece sert duvar yüzeylerine kaplanmalıdır ( ahşap, alçı levhalar, ince sıva vs ). Duvar yüzeyleri temiz, düz, kuru ve düzgün

Detaylı

BRT Makine Destek Ayakları. Düz Naylon Taban

BRT Makine Destek Ayakları. Düz Naylon Taban BRT 1692 1 Haddeleme yöntemiyle yekpare altıgen çubuktan üretilmiş saplama hem kesinlik, hem de diş gücü sağlar Naylon taban yüksek yük kapasitesi, kimyasal direnç ve ısı değişikliklerinde denge sağlar

Detaylı

Tahrik tekerleri ve flanş bağlantılı tekerler

Tahrik tekerleri ve flanş bağlantılı tekerler Tahrik tekerleri ve flanş bağlantılı tekerler 458 we innovate mobility www.blickle.com İçindekiler GEVN/GEVA Serisi Taşıma kapasitesi Sayfa GEVN/GEVA 160-620 mm 250-3000 kg 460, 467 GSTN/GSTA Serisi Taşıma

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU PCE-DD D

KULLANIM KILAVUZU PCE-DD D KULLANIM KILAVUZU PCE-DD D Oluşturma Tarihi: 25/01/2017 Versiyon 1.1 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Teslimat İçeriği;... 3 3 Güvenlik... 3 4 Uyarılar... 3 5 Teknik Özellikler... 4 6 Cihaz Tanıtımı... 4 6.1

Detaylı

Başlangıç. Beton yüzeylerin Polyurea ile korunması. Cees Moorman, BASF Polyurethanes Benelux B.V.

Başlangıç. Beton yüzeylerin Polyurea ile korunması. Cees Moorman, BASF Polyurethanes Benelux B.V. Başlangıç Beton yüzeylerin Polyurea ile korunması Cees Moorman, BASF Polyurethanes Benelux B.V. Başlangıç Bölüm 1 Akaryakıt istasyon zemininin Polyurea Sprey ile izole edilmesi Bölüm 2 Otopark zemininin

Detaylı

Pratik deneyimler ve uygulamalar

Pratik deneyimler ve uygulamalar Pratik deneyimler ve uygulamalar, LfL Grub, Almanya, Jennissen çiftliği, Heinsberg, Almanya SB, Kobold çiftliği, Langenpreising, Almanya KURA SB, De Koning çiftliği, Lunteren, Hollanda Montaj - kolay ve

Detaylı

Made in Germany. Besi hayvanları için kauçuk zeminler. Sadece sağlıklı hayvanlar daha fazla verimlidir! legt die Weide in den Stall

Made in Germany. Besi hayvanları için kauçuk zeminler. Sadece sağlıklı hayvanlar daha fazla verimlidir! legt die Weide in den Stall Made in Germany Besi hayvanları için kauçuk ler Sadece sağlıklı hayvanlar daha fazla verimlidir! Hayvan dostu: - Yumuşak - Kaydırmaz - Isı yalıtımı Ekonomik: - Performans artırır - Dayanıklı ve sağlam

Detaylı

Askılar, Raflar ve Konveyörler

Askılar, Raflar ve Konveyörler Askılar, Raflar ve Konveyörler Tavsiyeler Askılar ve Raflar olabildiğince küçük olmalıdır. Askılar parçalardan toz partiküllerini uzaklaştırmamalıdır. Askılar parçalarla sürekli tekrarlanan temas halinde

Detaylı

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur!

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! HADALAN EBG 13E Hadalan TR HADALAN EBG 13E 6S.indd 3 HADALAN EBG 13E Bununla zeminler güzel olur! Değişik mekanik ve kimyasal aşınmalar

Detaylı

ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN

ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN Sayfa 1/5 ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN Inside, iç yüzeylerde kullanılmak üzere özel olarak geliştirilmiş,kolay uygulanabilir hazır çözücü içermeyen bir kaplamadır. NOVOBRAN Inside kaplama, özellikle yüksek bir

Detaylı

dizzer P Ultrafiltrasyon modülleri

dizzer P Ultrafiltrasyon modülleri dizzer P Ultrafiltrasyon modülleri TeknIk özellikler dizzer P dizzer P - Ultrafiltrasyon modülleri 4" UF membranı - Multibore 0.9 Kolay montaj ve bakım Mükemmel ürün suyu kalitesi Mikroorganizma ve virüs

Detaylı

STANDART ÜRÜN ÖZELLİKLERİ VE FİYATLARI

STANDART ÜRÜN ÖZELLİKLERİ VE FİYATLARI Çiftlik Zeminleri Büyük Baş Hayvan Yatakları-At Çiftlik Zeminleri-Atlar İçin Yürüme Yolları Süt Üretim Çiftliklikleri-Anti Bakteriyal-Kauçuk-Yer-Zemin-Döşemeleri KAUÇUK-YER-ZEMİN-KAPLAMA-MALZEMELERİ STANDART

Detaylı

SAYIN :.Satınalma Yetkilisi

SAYIN :.Satınalma Yetkilisi SAYIN :.Satınalma Yetkilisi Referans No : 788/245/*4854/978/4787/44/828-245/8887844 \.../ /201.. Talep etmiş Olduğunuz 10 Yıl Garantili YOĞUN SPOR VE YAYA TARAFİĞİ KULLANIM AKREDİTASYONLU TEST RAPORLARI

Detaylı

KONTROL İŞLERİNİZ İÇİN TAM DESTEK. MARTOOL

KONTROL İŞLERİNİZ İÇİN TAM DESTEK. MARTOOL KONTROL İŞLERİNİZ İÇİN TAM DESTEK. MARTOOL MARTOOL ürünleri ile ilgili en güncel bilgilere web sitemizden ulaşılabilir: www.mahr.com, WebCode 10436-5062 MarTool ölçme ve kontrol ekipmanları, boyutsal metrolojide

Detaylı

Çok Amaçlı Eğim Açıölçeri 106 UF. Özellikler. Teknik Veriler. Aksesuarlar. MarTool. Ölçme ve Kontrol Ekipmanları 12-2

Çok Amaçlı Eğim Açıölçeri 106 UF. Özellikler. Teknik Veriler. Aksesuarlar. MarTool. Ölçme ve Kontrol Ekipmanları 12-2 - 12-2 Çok Amaçlı Eğim Açıölçeri 106 UF İnce ayarlı Paslanmaz çelik Vernier skala ve ana skala, parlamayı engellemek ve aynı düzlemde sorunsuz okuma sağlamak için saten krom kaplamadır Cetvel uzunluğu

Detaylı

KONTROL İŞLERİNİZ İÇİN TAM DESTEK. MARTOOL

KONTROL İŞLERİNİZ İÇİN TAM DESTEK. MARTOOL KONTROL İŞLERİNİZ İÇİN TAM DESTEK. MARTOOL MARTOOL ürünleri ile ilgili en güncel bilgilere web sitemizden ulaşılabilir: www.mahr.com, WebCode 10436-5062 MarTool ölçme ve kontrol ekipmanları, boyutsal metrolojide

Detaylı

Master Panel 1000 R5M Çatı

Master Panel 1000 R5M Çatı Master Panel 1000 R5M Çatı Ürün Tanımı Teras çatı kaplamalarında kullanılır. Panelin alt yüzey metal (boyalı galvanizli sac), üst yüzeyi ise PVC membranlı veya TPO membranlı olarak üretilir. Böylece şantiyede

Detaylı

TEKLİF BAKANLIK ONAYLI POZ ANALİZLİ ÇİFTLİK ZEMİNLERİ

TEKLİF BAKANLIK ONAYLI POZ ANALİZLİ ÇİFTLİK ZEMİNLERİ TEKLİF BAKANLIK POZ ANALİZLİ ÇİFTLİK ZEMİNLERİ /../201 BÜYÜKBAŞ HAYVAN YATAKLARI Süt Üretim Çiftliklikleri-Anti Bakteriyal-Kauçuk-Yer-Zemin-Döşemeleri YOĞUNLAŞTIRILMIŞ KİLİTLİ MONO BLOK KAUÇUK-YER-ZEMİN-KAPLAMA-

Detaylı

YERDEN ISITMALI SİSTEMLERDE AGT PARKE KULLANIM KILAVUZU ve UYGUNLUK BELGESİ (AC3 ve AC4)

YERDEN ISITMALI SİSTEMLERDE AGT PARKE KULLANIM KILAVUZU ve UYGUNLUK BELGESİ (AC3 ve AC4) YERDEN ISITMALI SİSTEMLERDE AGT KULLANIM KILAVUZU ve UYGUNLUK BELGESİ (AC3 ve AC4) Uygulama: Aşağıdaki bahsedilen konulara uyulması şartı ile AGT Parke; zeminden ısıtmalı yapılarda kullanılması uygundur.

Detaylı

KİLİTLİ MONO BLOK KAUÇUK-YER-ZEMİN-KAPLAMA- MALZEMELERİ

KİLİTLİ MONO BLOK KAUÇUK-YER-ZEMİN-KAPLAMA- MALZEMELERİ ./../2016. AT ÇİFTLİK ZEMİNLERİ At Çiftlik Zeminleri-Atlar İçin Yürüme Yolları At Hara Kısrak Üretim ve Binicilik Çiftliklikleri-Anti Bakteriyal-Kauçuk-Yer-Zemin- Döşemeleri YOĞUNLAŞTIRILMIŞ KİLİTLİ MONO

Detaylı

Römorklar MICHELIN CARGOXBIB HIGH FLOTATION MICHELIN CARGOXBIB HEAVY DUTY MICHELIN CARGOXBIB MICHELIN XS

Römorklar MICHELIN CARGOXBIB HIGH FLOTATION MICHELIN CARGOXBIB HEAVY DUTY MICHELIN CARGOXBIB MICHELIN XS Römorklar MICHELIN HIGH FLOTATION MICHELIN HEAVY DUTY MICHELIN MICHELIN XS Römorklar Toprak üzerinde daha az etkisi olan yükler için düşük basınçlı römork lastiği YENİ MICHELIN HIGH FLOTATION HOMOJEN VE

Detaylı

Sayfa 1/6. NOVOBRAN Outside Dış yüzeylerde kullanılmak için özel olarak geliştirilmiş hazır çözücü içermeyen bir kaplamadır.

Sayfa 1/6. NOVOBRAN Outside Dış yüzeylerde kullanılmak için özel olarak geliştirilmiş hazır çözücü içermeyen bir kaplamadır. Sayfa 1/6 ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN Outside Dış yüzeylerde kullanılmak için özel olarak geliştirilmiş hazır çözücü içermeyen bir kaplamadır. NOVOBRAN Outside kaplama kötü hava şartlarına ve çevresel etkilere

Detaylı

KORD BEZİ ARA KATMANLI YOĞUNLAŞTIRILMIŞ KİLİTLİ MONO BLOK KAUÇUK- YER-ZEMİN-KAPLAMA-MALZEMELERİ

KORD BEZİ ARA KATMANLI YOĞUNLAŞTIRILMIŞ KİLİTLİ MONO BLOK KAUÇUK- YER-ZEMİN-KAPLAMA-MALZEMELERİ AT ÇİFTLİK ZEMİNLERİ / /2016 At Çiftlik Zeminleri-Atlar İçin Yürüme Yolları At Ahır-Hara Kısrak Üretim ve Binicilik Çiftliklikleri Anti Bakteriyal-Kauçuk-Yer-Zemin-Döşemeleri KORD BEZİ ARA KATMANLI YOĞUNLAŞTIRILMIŞ

Detaylı

Master Panel 1000 R7M Çatı

Master Panel 1000 R7M Çatı GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS:0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 R7M Çatı Ürün Tanımı Teras çatı kaplamalarında kullanılır. Panelin alt yüzey metal (boyalı galvanizli

Detaylı

TEKLİF BAKANLIK ONAYLI POZ ANALİZLİ ÇİFTLİK ZEMİNLERİ

TEKLİF BAKANLIK ONAYLI POZ ANALİZLİ ÇİFTLİK ZEMİNLERİ TEKLİF BAKANLIK POZ ANALİZLİ ÇİFTLİK ZEMİNLERİ / /201. 2MM KORD BEZİ ARA KATMANLI BÜYÜKBAŞ HAYVAN YATAKLARI Süt Üretim Çiftliklikleri-Anti Bakteriyal-Kauçuk-Yer-Zemin-Döşemeleri YOĞUNLAŞTIRILMIŞ KİLİTLİ

Detaylı

AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ 1 A- SİSTEM TANIMI: Konutların, otellerin, spor merkezlerinin, stadyumların, alış veriş merkezlerinin,

Detaylı

Safety Mat. Polymer Electric. (Emniyet Paspası) Kanıtlanmış Güvenlik

Safety Mat. Polymer Electric. (Emniyet Paspası) Kanıtlanmış Güvenlik Polymer Electric Kanıtlanmış Güvenlik Basınca duyarlı halılar Basınca duyarlı halılar, tehlikeli bölgeleri korumak için kullanılan koruyucu ekipmanlardır. Sensör, kontrol elemanı ve çıkış sinyali anahtarlama

Detaylı

CRM ve SMR DENEYSEL ÇALIŞMALARI

CRM ve SMR DENEYSEL ÇALIŞMALARI CRM ve SMR DENEYSEL ÇALIŞMALARI Y.Doç.Dr. Murat KARACASU Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Ulaştırma Anabilim Dalı Nisan 2011 TÜRKİYE DE SON 6 YILDA

Detaylı

N5 Çatı Paneli. Üretim Yeri İstanbul, Balıkesir, İskenderun. Uygulama Alanları

N5 Çatı Paneli. Üretim Yeri İstanbul, Balıkesir, İskenderun. Uygulama Alanları Ürün Tanımı Beş hadveli yanal binili sandviç panelidir. %10 eğimle çatı kaplaması yapılabilmektedir. En büyük avantajı yanal binili panel birleşimi sayesinde hızlı montaj yapılmasıdır. Hadveli formuyla

Detaylı

N5 Çatı Paneli. Üretim Yeri İstanbul, Balıkesir, İskenderun. Uygulama Alanları

N5 Çatı Paneli. Üretim Yeri İstanbul, Balıkesir, İskenderun. Uygulama Alanları Ürün Tanımı Beş hadveli yanal binili sandviç panelidir. %10 eğimle çatı kaplaması yapılabilmektedir. En büyük avantajı yanal binili panel birleşimi sayesinde hızlı montaj yapılmasıdır. Hadveli formuyla

Detaylı

Master Panel NOVA 5TM Çatı

Master Panel NOVA 5TM Çatı Master Panel NOVA 5TM Çatı Ürün Tanımı Yangın riskinin yüksek olduğu yapılarda ve azami yangın dayanımı istenen binalarda güvenle kullanılırken beş hadveli formuyla geniş açıklıkların güvenle geçilmesini

Detaylı

TEKLİF BAKANLIK ONAYLI POZ ANALİZLİ ÇİFTLİK ZEMİNLERİ

TEKLİF BAKANLIK ONAYLI POZ ANALİZLİ ÇİFTLİK ZEMİNLERİ TEKLİF BAKANLIK POZ ANALİZLİ ÇİFTLİK ZEMİNLERİ.../../201 BÜYÜKBAŞ HAYVAN YATAKLARI Süt Üretim Çiftliklikleri-Anti Bakteriyal-Kauçuk-Yer-Zemin-Döşemeleri YOĞUNLAŞTIRILMIŞ KİLİTLİ MONO BLOK KAUÇUK-YER-ZEMİN-KAPLAMA-

Detaylı

ÖRNEK OLARAK İDARELER TARAFINDAN HAZIRLANACAK AKUSTİK MALZEME POZ NO.LARI

ÖRNEK OLARAK İDARELER TARAFINDAN HAZIRLANACAK AKUSTİK MALZEME POZ NO.LARI ÖRNEK OLARAK İDARELER TARAFINDAN HAZIRLANACAK AKUSTİK MALZEME POZ NO.LARI Burada hazırlanan akustik malzeme pozları örnektir. İncelenmesi amacıyla bilgilerinize sunulmuştur. Size özel pozların oluşturulması

Detaylı

KESİNLİK VE ETKİNLİĞE GÜVEN LUTZ TIBBİ BIÇAK AĞIZLARI

KESİNLİK VE ETKİNLİĞE GÜVEN LUTZ TIBBİ BIÇAK AĞIZLARI TIBBİ MALZEME Ürün çeşitleri kesiti talep halinde daha başka modeller! KESİNLİK VE ETKİNLİĞE GÜVEN LUTZ TIBBİ BIÇAK AĞIZLARI ÖZEL BIÇAK AĞIZLARI FOLYO SENTETİK VE CAM ELYAF TIBBİ MALZEME GIDA MADDELERİ

Detaylı

2006 NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ JAİN - TOPDRİP PC SERİSİ. <(>16, 0.45 ve 0.63 mm Et Kalınlığı, 1.0 ve 1.

2006 NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ JAİN - TOPDRİP PC SERİSİ. <(>16, 0.45 ve 0.63 mm Et Kalınlığı, 1.0 ve 1. 2006 NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ '^A l BİYOSİS TEM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ JAİN - TOPDRİP PC SERİSİ 16, 0.45 ve 0.63 mm Et Kalınlığı, 1.0 ve 1.6 L/h Debili Yuvarlak Damla Sulama Borusu Deneme

Detaylı

Sonar db. Sonar db 35. Sonar db 40. Sonar db 42. Sonar db 44

Sonar db. Sonar db 35. Sonar db 40. Sonar db 42. Sonar db 44 77 Sonar db Sonar db 35 Sonar db 40 Sonar db 42 Sonar db 44 78 Sonar db odalarası gizlilik ve akustik konfor için mükemmel bir çözüm sunar. 35dB ve 44dB arasında yüksek ses yalıtımı ve yüksek ses emilimi

Detaylı

Ağır yük ruletleri, süper elastik dolgu lastik tekerler

Ağır yük ruletleri, süper elastik dolgu lastik tekerler Ağır yük ruletleri, süper elastik dolgu lastik tekerler 200 İçindekiler VLE L LS Serisi Taşıma kapasitesi Sayfa VLE - 5 mm - 18 kg 202 203 L-VLE mm kg LS-VLE - 5 mm - 18 kg 204 201 Seri: VLE Çelik sac

Detaylı

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ BİYOSİSTEM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ BİYOSİSTEM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ^\\VMVN 2006 NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ BİYOSİSTEM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ JAİN - JTL SERİSİ 16, 0.90 mm Et Kalınlığı, 2, 3.5 ve 4 L/h Debili Basınç Düzenleyicisiz Yuvarlak Damla Sulama Borusu

Detaylı

8+5/8+7/10+5/20+10/1176-1177 TSE BELGESİ SADECE ŞİRKETİMİZDE BULUNMAKTADIR

8+5/8+7/10+5/20+10/1176-1177 TSE BELGESİ SADECE ŞİRKETİMİZDE BULUNMAKTADIR TEKLİF Sayın : SATINALMA YETKİLİSİ Referans No : 788/245/*4854/978/4787/44/828-245/-./ /201 Talep etmiş Olduğunuz 10 Yıl Garantili YOĞUN SPOR VE YAYA TARAFİĞİ KULLANIM AKREDİTASYONLU TEST RAPORLARI Bulunan

Detaylı

ISIDAÇ 40. karo. Özel ürünleriniz için özel bir çimento!

ISIDAÇ 40. karo. Özel ürünleriniz için özel bir çimento! karo Özel ürünleriniz için özel bir çimento! Çimsa Kalsiyum Alüminat Karo Uygulamaları www.cimsa.com.tr, 10 yılı aşkın süredir Çimsa tarafından, TS EN 14647 standardına uygun olarak üretilen Kalsiyum Alüminat

Detaylı

Egger OSB 3 Çatınız için doğru çözüm

Egger OSB 3 Çatınız için doğru çözüm Egger OSB 3 Çatınız için doğru çözüm EGGER NEWSLETTER Jänner 2010 Çatınız için uzun ömürlü ürün egger OSB 3 Binanın tüm bölümleri içerisinde hava koşullarındaki değişime en çok maruz kalan bölümler binanın

Detaylı

www.velle.com.tr Metal Pigment Kaplamalar Tel.: +90 (216) 701 24 01 Faks.: +90 (216) 701 24 02

www.velle.com.tr Metal Pigment Kaplamalar Tel.: +90 (216) 701 24 01 Faks.: +90 (216) 701 24 02 www.velle.com.tr Metal Pigment Kaplamalar hava Tel.: +90 (216) 701 24 01 Faks.: +90 (216) 701 24 02 Metal Pigment Kaplamalar Metal Pigment Kaplamalar metal yüzeylerde korozyon olarak r. Bunun ötesinde

Detaylı

Kurulum Kılavuzu. DEVIreg 132. Elektronik Termostat. www.devi.com

Kurulum Kılavuzu. DEVIreg 132. Elektronik Termostat. www.devi.com Kurulum Kılavuzu DEVIreg 132 Elektronik Termostat www.devi.com İçindekiler 1 Giriş.................... 3 1.1 Teknik Özellikler......... 4 1.2 Güvenlik Talimatları....... 5 2 Montaj Talimatları...........

Detaylı

TEKLİF. Özel Tek Kompenant Dolgulu Yapıştırıcı Dahil..(1 M/ TÜL)..8 TL+KDV T.C.BAYINDIRLIK POZ NUMARALARI: 04.032/20A,20B,20C/21A

TEKLİF. Özel Tek Kompenant Dolgulu Yapıştırıcı Dahil..(1 M/ TÜL)..8 TL+KDV T.C.BAYINDIRLIK POZ NUMARALARI: 04.032/20A,20B,20C/21A TEKLİF Sayın : SATINALMA YETKİLİSİ Referans No : 887/88/4851/./0.../2013 Aşağıda teknik özellikleri ölçü ve (Kalınlık,m2/kg.)ayrıntıları bulunan, Yoğun Yaya Trafiği Kullanım Onaylı Kilitli Anti statik,

Detaylı

Controltac Plus 162-10 Yer Grafiği Folyosu

Controltac Plus 162-10 Yer Grafiği Folyosu Controltac Plus 162-10 Yer Grafiği Folyosu Ürün Bülteni 162.10 Yayınlanma Tarihi: Eylül 2000 Ürün Tanımı Avantajları Dijital baskıda kullanılmaya uygundur. Tekrar tekrar pozisyonlandırılabilinir Uygulama

Detaylı

ADEKA ULTRA SEAL Su Yalıtım Profilleri

ADEKA ULTRA SEAL Su Yalıtım Profilleri ADEKA ULTRA SEAL Su Yalıtım Profilleri ÜRÜN BİLGİSİ Tanımı : Deformasyona karşı dayanıklı doğal kauçuk esaslı su yalıtım profilleri. Su ile temas ettiğinde içerdiği Hidrofilik maddeler dolarak hacminin

Detaylı

^\VWN ZİRAAT FAKÜLTESİ

^\VWN ZİRAAT FAKÜLTESİ 2006 NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ ^\VWN ZİRAAT FAKÜLTESİ * ' % A Lü # BİYOSİS TEM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ JAIN - JTP SERİSİ (j)16, 1.00 mm Et Kalınlığı, 1.6, 2.2, 3.8 ve 4.5 L/h Debili Basınç Düzenleyicin Yuvarlak

Detaylı

Master Panel 915 R3 Çatı ve Cephe

Master Panel 915 R3 Çatı ve Cephe Master Panel 915 R3 Çatı ve Cephe Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Master Panel in en büyük avantajı panel bağlantı elemanlarının, panel birleşim noktasını örten

Detaylı

Master Panel 1000 R4 Çatı ve Cephe

Master Panel 1000 R4 Çatı ve Cephe Master Panel 1000 R4 Çatı ve Cephe Faydalı Eni Minimum boy Maksimum boy 1000 mm 3 metre Nakliye Koşullarına Bağlıdır Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Master Panel

Detaylı

Pano Kalınlığı M M M M

Pano Kalınlığı M M M M BRT 1708 1 Birleştirme Somunu Dik açılı bir bağlantı gerektiği yerlerde Birleşik Rakor Somunlarıyla kullanılmak üzere tasarlanmış Maliyet etkin bir çözüm için Çinko Alaşım M6 Somunları tedarik edilir.

Detaylı

N3 Çatı Paneli. Üretim Yeri İstanbul, İskenderun, Balıkesir. Uygulama Alanları

N3 Çatı Paneli. Üretim Yeri İstanbul, İskenderun, Balıkesir. Uygulama Alanları Ürün Tanımı Üç hadveli yanal binili sandviç panelidir. %10 eğimle çatı kaplaması yapılabilmektedir. En büyük avantajı yanal binili panel birleşimi sayesinde hızlı montaj yapılmasıdır. Üretim Yeri İstanbul,

Detaylı

EN 9100. S e r t i f i k a l ı. Özel somun perçinler. güvenilir bağlantı elemanınız!

EN 9100. S e r t i f i k a l ı. Özel somun perçinler. güvenilir bağlantı elemanınız! Belçika Malı EN 9100 S e r t i f i k a l ı Tubtara güvenilir bağlantı elemanınız! Özel somun perçinler Ürün geometrisi ve mekanik değerler Dejond kuruluşu, TUBTARA ticari markasıyla geniş bir ürün yelpazesinde

Detaylı

SERİ KALİTE - OTOMOBİL ENDÜSTRİSİ İÇİN LUTZ SANAYİ BIÇAK AĞZI VE BIÇAKLARI

SERİ KALİTE - OTOMOBİL ENDÜSTRİSİ İÇİN LUTZ SANAYİ BIÇAK AĞZI VE BIÇAKLARI OTOMOBİL Ürün çeşitleri kesiti talep halinde daha başka modeller! SERİ KALİTE - OTOMOBİL ENDÜSTRİSİ İÇİN LUTZ SANAYİ BIÇAK AĞZI VE BIÇAKLARI ÖZEL BIÇAK AĞIZLARI FOLYO SENTETİK VE CAM ELYAF TIBBİ MALZEME

Detaylı

TAVAN SİSTEMLERİ [Aramızda fikirler, gerçeğe dönüşür.] CI/SfB (35) Xy Ekim 2008. OPTIMA Canopy

TAVAN SİSTEMLERİ [Aramızda fikirler, gerçeğe dönüşür.] CI/SfB (35) Xy Ekim 2008. OPTIMA Canopy TAVAN SİSTEMLERİ [Aramızda fikirler, gerçeğe dönüşür.] CI/SfB (35) Xy Ekim 2008 OPTIMA Canopy Yarat, Vurgula, Tanımla Optima Canopy dış bükey, iç bükey, kare, dairesel, altıgen, yamuk veya paralel kenar

Detaylı

YATAK HASARLARI (I) Mustafa YAZICI TCK

YATAK HASARLARI (I) Mustafa YAZICI TCK YATAK HASARLARI (I) Mustafa YAZICI TCK Yataklar makinalarda hareket ve yük iletimini aynı anda sağlayan parçalardır. Makinalarda hareketli ve sabit parçalar arasında yük iletimini sağlamak ve bu parçaları

Detaylı

Salıncak oturağı Şamandıra

Salıncak oturağı Şamandıra Salıncak oturağı Şamandıra tr Montaj kılavuzu Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 84797HB22XVI 2015-12 327 508 Değerli Müşterimiz! Mutlaka burda belirlenmiş montaj adımlarına uymalısınız. Güvenlik uyarılarını

Detaylı

Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe

Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Master Panel in en büyük avantajı panel bağlantı elemanlarının, panel birleģim noktasını örten

Detaylı

Ekonomik Kamyon ve Otobüs Lastikleri

Ekonomik Kamyon ve Otobüs Lastikleri Ekonomik Kamyon ve Otobüs Lastikleri Ön aks lastikleri Ön aks lastikleri Kamyonlar için lastik etiketi Yeni mevzuat, ticari işletmelere lastik seçiminde yardım ediyor. 1 Kasım 2012 itibarı ile geçerli

Detaylı

SOLARCOOL PANELİ İKLİMLENDİRME SİSTEMİ

SOLARCOOL PANELİ İKLİMLENDİRME SİSTEMİ SOLARCOOL PANELİ İKLİMLENDİRME SİSTEMİ Sedna Aire, sizlere SolarCool İklimlendirme Sistemini sunmaktan gurur duymaktadır. İki aşamalı bir split ya da paket iklimlendirme sistemine entegre edilmiş, tescilli

Detaylı

DURA-BRIGHT. WHEELS Mükemmel Görünüm - Kolay Bakım DURA-BRIGHT

DURA-BRIGHT. WHEELS Mükemmel Görünüm - Kolay Bakım DURA-BRIGHT DURA-BRIGHT WHEELS Mükemmel Görünüm - Kolay Bakım DURA-BRIGHT Alcoa Dura-Bright EVO wheels Daha da iyi yüzey koruması ile yeni nesil Dura-Bright uygulaması. Şimdi Alcoa sizlere Dura-Bright teknolojisi

Detaylı

Master Panel 1000 R5 Çatı

Master Panel 1000 R5 Çatı Master Panel 1000 R5 Çatı Ürün Tanımı Beş hadveli yanal binili sandviç panelidir. %10 eğimle çatı kaplaması yapılabilmektedir. En büyük avantajı yanal binili panel birleşimi sayesinde hızlı montaj yapılmasıdır.

Detaylı

TİP GENİŞLİK (mm) Güç (W/m²) Uzunluk (m) Toplam Güç Toplam Aktif. (W) Eset 60-1,5/50

TİP GENİŞLİK (mm) Güç (W/m²) Uzunluk (m) Toplam Güç Toplam Aktif. (W) Eset 60-1,5/50 ECOFILM Isıtma Folyoları En yeni teknolojilerden yararlanılarak üretilen Ecofilm ısıtma folyoları, özellikle büyük yüzeylerin ısıtılmasında kullanılıyor. Bu ısıtma sistemleri; grafit kaplamalı polyester

Detaylı

Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe

Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe GROUP ENERJI SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Master

Detaylı

R3 Çatı Paneli. Üretim Yeri İskenderun. Uygulama Alanları

R3 Çatı Paneli. Üretim Yeri İskenderun. Uygulama Alanları Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Kepli panelin en büyük avantajı, birleşim noktalarındaki bağlantı elemanlarının üzerini örten bir kep profili sayesinde dış etkenlerden

Detaylı

Kırca Yapı dekorasyon Olarak ısı yalıtımında bir markayız.

Kırca Yapı dekorasyon Olarak ısı yalıtımında bir markayız. Kırca Yapı dekorasyon Olarak ısı yalıtımında bir markayız. Isi yalitimi, yatay olarak döfleme betonu altina serilir. Zemine oturan dösemelerde, isi yalitimi olarak bünyesine su emmeyen ve yüksek basma

Detaylı

Master Panel Nova 5 Çatı

Master Panel Nova 5 Çatı Master Panel Nova 5 Çatı Beş hadveli yanal binili sandviç panelidir. %10 eğimle çatı kaplaması yapılabilmektedir. En büyük avantajı yanal binili panel birleşimi sayesinde hızlı montaj yapılmasıdır. Hadveli

Detaylı

Kabinin dışındaki seçenekler

Kabinin dışındaki seçenekler Kabinin dışına takılmış değişik seçenekleri sipariş etmek mümkündür. Aşağıdaki bileşenler mevcuttur: Tavan rayı Portbagaj Tavan hava deflektörü Yan hava deflektörü Havalı korna Klima sistemi Not: Tavana

Detaylı

Master Panel Nova3 Çatı

Master Panel Nova3 Çatı Master Panel Nova3 Çatı Ürün Tanımı Üç hadveli yanal binili sandviç panelidir. %10 eğimle çatı kaplaması yapılabilmektedir. En büyük avantajı yanal binili panel birleşimi sayesinde hızlı montaj yapılmasıdır.

Detaylı

Akrilik Küvet. Garanti Belgesi

Akrilik Küvet. Garanti Belgesi Akrilik Küvet Garanti Belgesi KÜVET GARANTİ BELGESİ Ece ürününü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. ECE KÜVETİNİZİN BÜTÜN PARÇALARI DAHİL TAMAMI ÜRETİM HATALARINA KARŞI 2 (İKİ) YIL SÜRE İLE GARANTİ ALTINDADIR.

Detaylı

1 MALZEME 2 CEPHE KAPLAMASI 5 KORUMA VE BAKIM ANKRAJ 3.1 / KESME 3.2 / DELME 4.4 / UYGUN YERDE DEPOLAMA

1 MALZEME 2 CEPHE KAPLAMASI 5 KORUMA VE BAKIM ANKRAJ 3.1 / KESME 3.2 / DELME 4.4 / UYGUN YERDE DEPOLAMA PANELLER 1 SI 1 / ANKRAJ / 3 / 31 / KESME 3 / DELME 41 / 4 / 44 / UYGUN YERDE DEPOLAMA 5 KORUMA VE BAKIM IVANKA paneller, zengin desen grafik ve ince beton ve sert kaba ve zengin dokulu kadar bir sahiptir

Detaylı

Metal Yüzey Hazırlama ve Temizleme Fosfatlama (Metal Surface Preparation and Cleaning)

Metal Yüzey Hazırlama ve Temizleme Fosfatlama (Metal Surface Preparation and Cleaning) Boya sisteminden beklenilen yüksek direnç,uzun ömür, mükemmel görünüş özelliklerini öteki yüzey temizleme yöntemlerinden daha etkin bir biçimde karşılamak üzere geliştirilen boya öncesi yüzey temizleme

Detaylı

YAĞMUR İNDİRME ÇÖZÜMLERİ. Modüler, uzun ömürlü yağmur indirme çözümleri.

YAĞMUR İNDİRME ÇÖZÜMLERİ. Modüler, uzun ömürlü yağmur indirme çözümleri. YAĞMUR İNDİRME ÇÖZÜMLERİ Modüler, uzun ömürlü yağmur indirme çözümleri. Çatıda yağmur indirme sistemi ayrı bir önem taşır. Çünkü; kırılan, çatlayan, yağmur suyunun düzenli akışını engelleyen, yapının estetiğini

Detaylı

Master Panel Nova4 Çatı

Master Panel Nova4 Çatı Master Panel Nova4 Çatı Ürün Tanımı Dört hadveli yanal binili sandviç panelidir. %10 eğimle çatı kaplaması yapılabilmektedir. En büyük avantajı yanal binili panel birleşimi sayesinde hızlı montaj yapılmasıdır.

Detaylı

DIŞ KÖŞE DÖNÜŞ PROFILI

DIŞ KÖŞE DÖNÜŞ PROFILI DIŞ KÖŞE DÖNÜŞ PROFILI Yapıların dış köşelerinde yatay kaplama profillerini birbirine sabitlemek ve doğrusal bir köşe birleşimi oluşturmaya yarayan profildir. Dar (70.12 mm), ekonomik (50 mm) ve geniş

Detaylı

LASSA OTOBÜS KAMYON LASTİKLERİ KATALOĞU

LASSA OTOBÜS KAMYON LASTİKLERİ KATALOĞU 2015 LASSA OTOBÜS KAMYON LASTİKLERİ KATALOĞU TBR SEGMENT Uzun Mesafe Bölgesel İnşaat Hafriyat Yol Dışı Otobüs Şehir içi Tam Çelik 17.5 Jant AVRUPA AVRUPA HARİCİ YURT İÇİ NORMAL YÜK AĞIR %1-5 YOL DIŞI %5-35

Detaylı

C38SS ÇELİK ÇELİK YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

C38SS ÇELİK ÇELİK YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ C38SS ÇELİK ÇELİK YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KAPSAM Projede belirtilen yerlerde aşağıda teknik özellikleri verilen Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri kullanılacaktır. 2. GENEL ÖZELLİKLER

Detaylı

Kar Mücadelesi. Prof.Dr.Mustafa KARAŞAHİN

Kar Mücadelesi. Prof.Dr.Mustafa KARAŞAHİN Kar Mücadelesi Prof.Dr.Mustafa KARAŞAHİN Yüzey Kaplaması Yüzey Dokusu Kaplamanın yüzeysel dokusu ve pürüzlülüğü hem sürüş konforunu hem de sürüş emniyetini belirler. Kaplama yeterince düzgün ama gerekli

Detaylı

AT BAKIMI İÇİN ELASTİKE, SU GEÇİRGEN ZEMİN SİSTEMLERİ

AT BAKIMI İÇİN ELASTİKE, SU GEÇİRGEN ZEMİN SİSTEMLERİ AT BAKIMI İÇİN ELASTİKE, SU GEÇİRGEN ZEMİN SİSTEMLERİ Geri dönüşümden elde edilmiş kauçuk granülden Ocak 2014 Atınız için sağlık ve huzur. ZEMIN SİSTEMLERİ ATLARINIZIN SAĞLIĞI VE HUZURU İÇİN HİJYENİK ÇÖZÜMLER

Detaylı

TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER

TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. İtalyanca da pişmiş toprak anlamına gelen Terra Cotta, M.Ö 5000 yıllarından günümüze dünyanın farklı yerlerindeki uygarlıklar tarafından çoğunlukla

Detaylı

BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF

BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF Alfa Hibrit Polimer Esaslı Tek Komponentli Şeffaf Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı: BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF Negatif ve pozitiften, - 5 ºC ve üstü sıcaklıklarda, ıslak zeminlere

Detaylı

Yumuşak dolgu lastikli ve iki komponentli dolgu lastikli teker ve ruletler

Yumuşak dolgu lastikli ve iki komponentli dolgu lastikli teker ve ruletler Yumuşak dolgu lastikli ve iki komponentli dolgu lastikli teker ve ruletler 2 İçindekiler VW L LK Serisi Sayfa VW - 2 mm - kg 5 L-VW - 2 mm - kg VWPP Serisi Sayfa RD VWPP - 2 mm - kg 6 7 L-VWPP - 2 mm -

Detaylı

Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com

Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com Bir Blomberger Holzindustrie B. Hausmann GmbH & Co. KG markasıdır 1 2 3 4 5 Imalatçi DELIGNIT teknik özel kontrplağı

Detaylı

ISIDAÇ 40. yapı kimyasalları. Özel ürünleriniz için özel bir çimento!

ISIDAÇ 40. yapı kimyasalları. Özel ürünleriniz için özel bir çimento! ISIDAÇ 40 yapı kimyasalları Özel ürünleriniz için özel bir çimento! Çimsa ISDAÇ 40 Kalsiyum Alüminat Çimentosu Yapı Kimyasalları Uygulamaları www.cimsa.com.tr ISIDAÇ 40, 10 yılı aşkın süredir Çimsa tarafından,

Detaylı

Kurulum Kılavuzu. DEVIreg 130. Elektronik Termostat. www.devi.com

Kurulum Kılavuzu. DEVIreg 130. Elektronik Termostat. www.devi.com Kurulum Kılavuzu DEVIreg 130 Elektronik Termostat www.devi.com İçindekiler 1 Giriş.................... 3 1.1 Teknik Özellikler......... 4 1.2 Güvenlik Talimatları....... 5 2 Montaj Talimatları...........

Detaylı

ZİRAAT FAKÜLTESİ BİYOSİSTEM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

ZİRAAT FAKÜLTESİ BİYOSİSTEM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2006 NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ ^\VMV N ZİRAAT FAKÜLTESİ BİYOSİSTEM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ JAİN - JTP SERİSİ

Detaylı

ONAYLIDIR TEKLİF : SATINALMA YETKİLİSİ

ONAYLIDIR TEKLİF : SATINALMA YETKİLİSİ TEKLİF Sayın : SATINALMA YETKİLİSİ Referans No : 887/88/4851/ /../201. Aşağıda teknik özellikleri ölçü ve (Kalınlık,m2/kg.)ayrıntıları bulunan, Yoğun Yaya Trafiği Kullanım Onaylı Kilitli Anti statik, Anti

Detaylı

TEKLİF BAKANLIK ONAYLI POZ ANALİZLİ ÇİFTLİK ZEMİNLERİ

TEKLİF BAKANLIK ONAYLI POZ ANALİZLİ ÇİFTLİK ZEMİNLERİ TEKLİF BAKANLIK POZ ANALİZLİ ÇİFTLİK ZEMİNLERİ.../../201 BÜYÜKBAŞ HAYVAN YATAKLARI Süt Üretim Çiftliklikleri-Anti Bakteriyal-Kauçuk-Yer-Zemin-Döşemeleri YOĞUNLAŞTIRILMIŞ KİLİTLİ MONO BLOK KAUÇUK-YER-ZEMİN-KAPLAMA-

Detaylı

kaplamalarınsağlıklı bir şekilde yapılabilmesi ilave bir önem kazandı.

kaplamalarınsağlıklı bir şekilde yapılabilmesi ilave bir önem kazandı. EREN ENERJİ ÇATALAĞZI 1360 MW TERMİK SANTRAL PROJESİ LİMAN İNŞAATIN DA KULLANILACAK FARKLI ÇELİK BORULAR DURATEK ÜRÜNLERİ Liman iskele ayağı olarak kullanılacak çelik borular, farklı çap, boru et kalınlığı

Detaylı

POLĐETĐLEN BORU KAYNAK TEKNOLOJĐLERĐ ADAY YAPI PLASTĐK BORU TEKNOLOJĐLERĐ. HDPE Boru Özellikleri

POLĐETĐLEN BORU KAYNAK TEKNOLOJĐLERĐ ADAY YAPI PLASTĐK BORU TEKNOLOJĐLERĐ. HDPE Boru Özellikleri HDPE Boru Özellikleri Aşınma Direnci çok iyi 50 Yıl kullanım garantisi Hafif Malzeme montaj ve kullanım kolaylığı Bağlantışekillerinin çokluğu Esnek bağlantı koşulları daha az dirsek kullanımı UV katalizörü

Detaylı

ASFALT ÜZERİNE AKRİLİK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ

ASFALT ÜZERİNE AKRİLİK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ ASFALT ÜZERİNE AKRİLİK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ Asfalt üzeri akrilik zemin kaplaması özellikle tenis kortları, basketbol, voleybol saha zeminleri için geliştirilmiş zemin kaplama sistemidir. Açık

Detaylı

Doğalgaz Çelik Şebekelerinde Kumlama ve Boyama Prosesi. Hazırlayan: Adnan ERDOĞAN, Bakım Mühendisi Tarih: 14.05.2013 Yer: Bursa

Doğalgaz Çelik Şebekelerinde Kumlama ve Boyama Prosesi. Hazırlayan: Adnan ERDOĞAN, Bakım Mühendisi Tarih: 14.05.2013 Yer: Bursa Doğalgaz Çelik Şebekelerinde Kumlama ve Boyama Prosesi Hazırlayan: Adnan ERDOĞAN, Bakım Mühendisi Tarih: 14.05.2013 Yer: Bursa AJANDA 1. GİRİŞ 2. KUMLAMA VE BOYAMA PROSESİNİN ÖZELLİKLERİ 3. PROSESİN UYGULAMA

Detaylı

CAM KORKULUK SİSTEMLERİ

CAM KORKULUK SİSTEMLERİ 0 CAM KORKULUK SİSTEMLERİ Profiller - Zemine Monte Edilen (Zemin Üzeri) Cam Korkuluklar 5-57mm Alt Baza 80mm Alt Baza 00mm Takviyeli Alt Baza 00mm Takviyeli Uzun Alt Baza Zemine Gömülen (Zemin İçi) Cam

Detaylı

StepLess Kulaklı Kelepçeler yeni nesil 123 ve 193

StepLess Kulaklı Kelepçeler yeni nesil 123 ve 193 StepLess Kulaklı Kelepçeler yeni nesil 123 ve 193 Otomotiv Sektörü ve Endüstriyel Uygulamaları için önerilir Faydaları Homojen sıkıştırma Kurcalama algılamalı tasarım Hızlı ve kolay montaj 360 StepLess

Detaylı

2016 YOL LASTİKLERİ ÜRÜN KATALOĞU

2016 YOL LASTİKLERİ ÜRÜN KATALOĞU 2016 YOL LASTİKLERİ ÜRÜN KATALOĞU S1 evo² (K117) Kuru & ıslak performans arasındaki en iyi denge! Yüksek hızlarda sürerken kontrollü ve hassas viraj alma kabiliyeti. Minimuma indirilmiş yuvarlanma direnci

Detaylı

KARO KAUÇUK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ

KARO KAUÇUK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ KARO KAUÇUK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ Kauçuk Granüllü esnek zemin döşemeleri, %100 geri dönüşümden kazanılmış 1,00 2,80 mm kalibrede Granül lastik parçacıklarının anti kanserojen esaslı bağlayıcı

Detaylı

MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA PROBLEM Otel, restoran, rezidans, ticari ve kamu projelerinde karşılaşılan en büyük sorunlardan biri doğal taş tezgah, zemin ve yüzeylerin

Detaylı

nr gövde numarası I.F.T.H. Av. Guy de Collongue - F ECULLY CEDEX tarafından onaylanmıştır.

nr gövde numarası I.F.T.H. Av. Guy de Collongue - F ECULLY CEDEX tarafından onaylanmıştır. KATEGORĐ II SERTĐFĐKASI STC321E - REV 8 21.06.05 HARPON 321-325 CE-Sınıfı Đnceleme Sertifikaları HARPON 321 : 0072/014/162/09/94/0014 HARPON 325 : 0072/014/162/09/94/0014/EX 05 03 95 nr. 0072 gövde numarası

Detaylı