YANGIN KAPILARI ve SAC KAPILAR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "YANGIN KAPILARI ve SAC KAPILAR"

Transkript

1 YANGIN KAPILARI ve SAC KAPILAR

2 Hakkımızda MKS Metal 2007 yılında yangın kapısı üretimi amacıyla iki mühendis tarafından kurulmuștur. İnșaat sektöründeki gelișmeler, kalite ve standart anlayıșındaki iyileșmelerle günümüzde daha da önem kazanan yangın kapıları bașta olmak üzere, acil çıkıș kapıları, sac kapılar ve sac kapı kasalarının üretim ve montaj hizmetlerini vermektedir. İstanbul- Kartal da m2 fabrikasında üretim yapmaktadır. Deneyimli ve uzman kadrosunun teknik bilgi ve hizmet anlayıșı ile sektörde önemli projelerde aranan bir marka olmuștur.

3 Vizyonumuz Biz sektörümüzde iș ahlakımız, çalıșma disiplinimiz, ürün ve servis kalitemizle tercih edilen uzun soluklu bir marka olmak amacıyla çalıșıyoruz. Misyonumuz Metal kapı sektöründe müșterilerimizin ihtiyaçlarını kaliteli ürünlerimiz ve teknik desteğimiz ile karșılamaya çalıșıyoruz. Değerlerimiz Aile Bütün iș ortaklarımızla birlikte uyum içinde, aile sıcaklığında çalıșan bir takımız. İhtiyaçları olduğunda onlara yardım etmek, yakın olmak bizi mutlu ediyor. Servis Müșterilerimize kaliteli hizmet sunmak bizim için öncelikli. Satıș öncesi destekten, anahtar teslimine kadar her așamada müșterilerimizin çözüm ortağıyız. Uyum Biz müșterilerimizin ihtiyaçlarına kısa sürede adapte olup tatmin edici çözümler üretiriz. Sürekli Öğrenme Biz innovasyona açığız ve müșterilerimize daha iyi hizmet etmek için kendimizi sürekli geliștirme çabasındayız. Etik Etik değerler bizim için önemlidir. Güven, sözünde durma, verilen terminlere uyum bizim için önemli ve önceliklidir. Servis Etik Değerler Uyum Sürekli Öğrenme Aile

4 YANGIN KAPILARI / MFD-45 SERİSİ Yangın kapıları konutlar, alıșveriș merkezleri, hastaneler, iș yerleri, sinema, tiyatro ve konser salonları, oteller, fabrikalar, depolar gibi yerlerde kullanım açısından hayati önem tașıyan ürünlerdir. MKS Yangın kapılarının geniș ürün gamı bu alanlardaki ihtiyaçları karșılamaya uygundur.

5 Yangın kapıları, insan hayatı için büyük önem tașır. Olası yangın durumlarında, olay yerinin acil tahliye edilmesine imkan sağlar. Özellikle kalabalık kitlelerin yașadığı alanlarda ve insan hareketliliğinin yoğun olduğu mekanlarda daha da büyük önem arz etmektedir. Fonksiyonel olduğu kadar dekoratif tasarımlara da sahip olan yangın kapıları, șık tasarlanmıș mekanların ve görselliğin ön planda tutulduğu estetik kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine uygun olarak imal edilme seçeneklerine de sahiptir. Yangın kapıları mekanların kullanım amaçlarına göre tek kanatlı veya çift kanatlı olmak üzere iki çeșitte de farklı ölçülerde üretilmektedir. Yangın kapıları beraberinde kullanılan tüm bileșenleri ile birlikte uluslararası geçerliliği olan standartlara uygun șekilde üretilip uygulaması yapılmalıdır. MFD-45 SERİSİ Tek Kanat Yangın Kapıları Standart EN Yangın Dayanımı Boyutlar Kasa Kanat Kanat Kalınlığı İzolasyon Yangın Fitili Boya E Sınıfında 120 Dk EI Sınıfında 45 Dk En : Max mm Boy : Max mm 1.5 mm DKP veya GALVANİZ 1.0 mm DKP veya GALVANİZ 62 mm 150 kg/m 3 Tașyünü, 12.5 mm Yangına Dayanıklı Alçıpan Kerafix Marka İntumesan Fitili 3 mm Sactan Bükümlü Biri Kendinden Yaylı 2 Adet İstenen Ral Renginde Statik Boyama 50 MFD-45 YANGIN KAPISI B B (DUVAR BOȘLUĞU) 1,5 mm statik boyalı Yaylı 62 Kilitlenebilir Dıș Kol 5 25 Panikbar ,0 mm Taș Yünü Alçıpan Sıcak Duman Fitili EPDM fitil

6 YANGIN KAPILARI / MFD-60 SERİSİ Yangın kapılarının ısı dayanım özellikleri, duman geçirgenlikleri açısından farklı sınıflara sahiptir. İhtiyaca uygun yangın kapısının seçiminde teknik özelliklere dikkat edilmesi, sertifikasyon kontrolü önemlidir. MKS Yangın Kapıları farklı sınıflarda test edilmiș olup, sertifikaları mevcuttur.

7 MFD-60 SERİSİ Tek Kanat Yangın Kapıları Standart EN Yangın Dayanımı Boyutlar Kasa Kanat Kanat Kalınlığı İzolasyon Yangın Fitili Boya E Sınıfında 120 Dk. EI Sınıfında 60 Dk. En : Max mm Boy : Max mm 2.0 mm DKP veya GALVANİZ 1.2 mm DKP veya GALVANİZ 62 mm 150 kg/m 3 Tașyünü, 12.5 mm Yangına Dayanıklı Alçıpan, 128 kg/m 3 Seramik Yünü Kerafix Marka İntumesan Fitili 3 mm Sactan Bükümlü Biri Kendinden Yaylı 2 adet İstenen Ral Renginde Statik Boyama MFD-60 YANGIN KAPISI 50 B B (DUVAR BOȘLUĞU) 2 mm Yaylı 62 Kilitlenebilir Dıș Kol 5 25 Panikbar mm Taș Yünü Seramik Yünü Alçıpan Sıcak Duman Fitili EPDM fitil

8 YANGIN KAPILARI / MFD-90 SERİSİ Yangın kapılarında satıș öncesi teknik destek ve satıș sonrası montaj ve bakım hizmeti MKS Metal in uzmanlık alanıdır. Hem ihtiyacın doğru belirlenmesi, hem daha sonra kullanımda sıkıntı yașanmaması için uzman kișilerin desteği mutlaka alınmalıdır.

9 MFD-90 SERİSİ Tek Kanat Yangın Kapıları Standart EN Yangın Dayanımı Boyutlar Kasa Kanat Kanat Kalınlığı İzolasyon Yangın Fitili Boya E Sınıfında 120 Dk. EI Sınıfında 90 Dk. En : Max mm Boy : Max mm 2.0 mm DKP veya GALVANİZ 1.2 mm DKP veya GALVANİZ 75 mm 150 kg/m 3 Tașyünü, 12.5 mm Yangına Dayanıklı Alçıpan, 128 kg/m 3 Seramik Yünü Kerafix Marka İntumesan Fitili 3 mm Sactan Bükümlü Biri Kendinden Yaylı 2 adet İstenen Ral Renginde Statik Boyama MFD-90 YANGIN KAPISI 50 B B (DUVAR BOȘLUĞU) 2.0 mm Yaylı 75 Kilitlenebilir Dıș Kol 5 25 Panikbar mm Taș Yünü Seramik Yünü Alçıpan Sıcak Duman Fitili EPDM fitil

10 YANGIN KAPILARI / MFD-D-60 SERİSİ MKS Yangın kapılarında mekanın dekorasyonuna uygun renk ve aksesuar seçimleri ile mimari açıdan ișlevselliğin yanında görsellik de göz önünde tutulmaktadır.

11 MFD-D-60 SERİSİ Çift Kanat Yangın Kapıları Standart EN Yangın Dayanımı Boyutlar Kasa Kanat Kanat Kalınlığı İzolasyon Yangın Fitili Boya E Sınıfında 60 Dk. EI Sınıfında 60 Dk. En : Max mm Boy : Max mm 2.0 mm DKP veya GALVANİZ 1.2 mm DKP veya GALVANİZ 60 mm 150 kg/m 3 Tașyünü, 12.5 mm Yangına Dayanıklı Alçıpan, 128 kg/m 3 Seramik Yünü Kerafix Marka İntumesan Fitili 3 mm Sactan Bükümlü Biri Kendinden Yaylı 4 adet İstenen Ral Renginde Statik Boyama MFD-60-D YANGIN KAPISI 50 B B 2.0 mm Yaylı 62 Kilitlenebilir Dıș Kol Yaylı 5 25 Panikbar 1.2 mm Taș Yünü Seramik Yünü Alçıpan Sıcak Duman Fitili EPDM fitil

12 YANGIN KAPILARI / MFD-D-90 SERİSİ MKS Yangın kapıları, tek ve çift kanatlı, camlı, panik barlı seçeneklere sahiptir. Mekanın ihtiyacına göre kolay açılan, düzgün çalıșan, yangın anında hızlı tahliye imkanı sağlayan tasarımlar üretilmektedir.

13 MFD-D-90 SERİSİ Çift Kanat Yangın Kapıları Standart EN Yangın Dayanımı Boyutlar Kasa Kanat Kanat Kalınlığı İzolasyon Yangın Fitili Boya E Sınıfında 120 Dk. EI Sınıfında 90 Dk. En : Max mm Boy : Max mm 2.0 mm DKP veya GALVANİZ 1.0 mm DKP veya GALVANİZ 60 mm 150 kg/m 3 Tașyünü, 12.5 mm Yangına Dayanıklı Alçıpan, 128 kg/m 3 Seramik Yünü Kerafix Marka İntumesan Fitili 3 mm Sactan Bükümlü Biri Kendinden Yaylı 6 adet İstenen Ral Renginde Statik Boyama MFD-90-D YANGIN KAPISI 50 B B 2.0 mm Yaylı 62 Kilitlenebilir Dıș Kol Yaylı 5 25 Panikbar 1.2 mm Taș Yünü Seramik Yünü Alçıpan Sıcak Duman Fitili EPDM fitil

14 SAC KAPILAR Gündelik hayatta sıkça bulunduğumuz okul, hastane, iș merkezleri, spor salonları, alıșveriș merkezleri, metro istasyonları, havaalanları ve konut gibi mekanlarda bulunan geniș kullanım amaçlarına hitap eden sac kapılara estetik katarak üretmekteyiz. Genel kullanım mekanlarının dıșında, endüstriyel alanlarda da kullanılan sac kapılar çok değișik özellik ve teknik detaylarda kaliteli ve hızlı bir șekilde üretilmektedir. Bu kapıları Düz, Camlı, Menfezli, Paslanmaz ve Kayar Metal kapılar șeklinde bașlıklar altında isimlendirebiliriz.

15 DÜZ METAL KAPILAR Kullanım ömrü ve sağlamlığı açısından sık kullanılan mekanlarda ahșap ve aluminyum kapılar yerine sac kapılar tercih edilmektedir.

16 MENFEZLİ METAL KAPILAR Her türlü elektrik, jeneratör, trafo mahalleri, tesisat odaları, kazan daireleri, vb. odalarda hava akımı geçișine müsait metal kapılardır. Menfez boșluklarının arkasına sineklik teli uygulaması da yapılmaktadır.

17 CAMLI METAL KAPILAR Özellikle insan geçișinin sık olduğu alanlarda, arka tarafın görülmesine imkan sağlayan cam metal kapılar kullanılmaktadır. İhtiyaca ve mekan görselliğe uygun boyut ve șekillerde cam kullanımı mümkündür.

18 ȘAFT KAPAKLARI / MSA SERİSİ Șaft kapakları ve/veya kapıları binalarda mekanik, elektrik, doğalgaz, havalandırma ve sıhhi tesisatların geçtiği galerilere müdahale amaçlı kullanılanılır. Bu galerilerdeki herhangi bir yangın durumunda da kullanım alanlarına alev, duman,ısı, vs. olumsuz koșulların geçmesine de engel olur. Bundan dolayı kullanılan șaft kapaklarında da yangın dayanımı mevzuat gereği aranmaktadır.

19 MSA SERİSİ Standart Yangın Dayanımı Kasa Kanat Kanat Kalınlığı İzolasyon Yangın Fitili Kilit Boya EN E Sınıfında 120 Dk. EI Sınıfında Dk. 1.5 mm DKP veya GALVANİZ 1.0 mm DKP veya GALVANİZ 60 mm 150 kg/m 3 Tașyünü, 12.5 mm Yangına Dayanıklı Alçıpan, 128 kg/m 3 Seramik Yünü Kerafix Marka İntumesan Fitili 3 mm Sactan Bükümlü Biri Kendinden Yaylı 2 Adet 16 mm Çapında 2 Adet Mil 2 Adet Gizli Üçgen Anahtarlı Șaft Kilidi İstenen Ral Renginde Statik Boyama Gizli 50 MSA ȘAFT KAPAĞI (GİZLİ MENTEȘELİ) B Șaft Kilidi mm Sac 1.0 mm Seramik Yünü Taș Yünü Alçıpan Sıcak Duman Fitili B EPDM Fitil MSA ȘAFT KAPAĞI 50 B Mil 60 Șaft Kilidi 1.5 mm Sac 1.0 mm Seramik Yünü Taș Yünü Alçıpan B EPDM Fitil

20 MKS Metal Schröder Systems'in Türkiye'deki tek lisanslı üreticisidir. Camlı ve özel ölçülerdeki yangın kapıları sertifikalı olarak üretilmektedir.

21 Schröders ModulSystem System Schröders'in bașarısı temelde standartları olușturulmuș ve kapsamlı bir kapı programını geliștirme fikrine dayanır. System Schröders ModulSystem ile bu fikir sürekli olarak geliștirilir. Ana konstrüksiyon bazlı olarak System Schröders ModulSystem kapıları farklı performans gereksinimleri ile donatılmıș ve kombine edilmiștir. System Schröders ModulSystem tek kanatlı ve çift kanatlı çelik ya da paslanmaz çelikten-isteğe göre camlı kombinasyonlu kapılardan olușmaktadır. Kapılar; duvar ișinde, betonda, gaz betonda, yanmaya dayanıklı duvar montajında, örtülü çelik desteğinde ya da ateșe dayanıklı camda montaj için uygundur. Schröders ModulSystem Tip Kanat Sayısı Ölçü aralığı Genișlik x Yükseklik (mm) Yangın Korumalı EN Dumana Karșı Korumalı EN Hırsızlığa Karșı Korumalı DIN EN ff Gürültü Yalıtımlı DIN EN ISO Hava Sızdırmazlığı Rüzgar Yükü Șiddetli Yağmur Direnç Sınıfı Tanım Direnç Sınıfı Yalıtım Değeri Sınıf EIS x ila x EI 2 60 E 60 EW 6 (Minimum 120 dk. test edilmiștir.) Hava sızdırmazlığı 4'e kadar Rüzgar yükü C5'e kadar Yağmur 8A'ya kadar EIS x ila x EI E 60 EW 60 (Minimum 120 dk. test edilmiștir.) Hava sızdırmazlığı 3'e kadar Rüzgar yükü C4'e kadar Yağmur 3A'ya kadar ESN x 500 ila x RC6, RC4, RC3, RC2, RC1 R W (C;C tr ) = 45 db'e kadar Hava sızdırmazlığı 4'e kadar Rüzgar yükü C5'e kadar Yağmur 8A'ya kadar ESN x ila x RC4, RC3, RC2, RC1 R W (C;C tr ) = 42 db'e kadar Hava sızdırmazlığı 3'e kadar Rüzgar yükü C4'e kadar Yağmur 3A'ya kadar SN x ila x R W (C;C tr ) = 45 db'e kadar Hava sızdırmazlığı 4'e kadar Rüzgar yükü C5'e kadar Yağmur 8A'ya kadar SN x ila x R W (C;C tr ) = 42 db'e kadar Hava sızdırmazlığı 3'e kadar Rüzgar yükü C4'e kadar Yağmur 3A'ya kadar ASN-1 1 Performans özelliklerine bağlı olarak Hava sızdırmazlığı 4'e kadar Rüzgar yükü C5'e kadar Yağmur 8A'ya kadar ASN-2 2 Performans özelliklerine bağlı olarak Hava sızdırmazlığı 3'e kadar Rüzgar yükü C4'e kadar Yağmur 3A'ya kadar Tablo ile ilgili açıklama Çizelgede farklı performans gereksinimlerinden olușturulmuș bazı olası kombinasyonlar yer almaktadır. Kalın yazılı yerler ilgili kapı tipinin standart performans gereksinimini göstermektedir. İlgili kapı tipine yönelik gösterilen performans gereksinimleri isteğe göre kombine edilebilir. Onaylar, test sertifikaları, teknik çizimler, sözleșme șartnamesi ve ürün broșürlerini her kapı tipinin altında bulabilirsiniz. Ürün boyutu, farklı performans gereksinimlerinin kombinasyonuna göre çeșitlilik gösterebilir.

22 AKSESUARLAR PANİK BARLAR KİLİTLER KOLLAR MENTEȘELER HİDROLİKLER DİĞER AKSESUARLAR

23 TEST RAPORLARI VE KALİTE SİSTEM BELGESİ

24 Topselvi Mh. Eski Yakacık Yolu İhsan Sk. No:6 Kartal /istanbul Tel.: Faks: Yetkili Satıcı

Güvenlige açilan kapi... www.ankarakapipencere.com Gelecege açilan kapi...

Güvenlige açilan kapi... www.ankarakapipencere.com Gelecege açilan kapi... Güvenlige açilan kapi... Gelecege açilan kapi... Gold Serisi G 001 G 002 Gold Serisi G 003 G 004 Gold Serisi G 005 G 006 Gold Serisi G 007 G 008 Prestij Serisi Prestij Serisi P 201 P 202 Prestij Serisi

Detaylı

UNIVER. Yangın dayanımına ve kapı ölçüsüne bağlı olarak kanat kalınlığı 50-60 mm arasındadır. İçi taşyünü dolguludur.

UNIVER. Yangın dayanımına ve kapı ölçüsüne bağlı olarak kanat kalınlığı 50-60 mm arasındadır. İçi taşyünü dolguludur. UNIVER PROGET REVER UNIVER E60 Avrupa Standartlarında EN 1634-1 sertifikalı kapı seçenekleri mevcuttur. (Stoklu çalışılmaktadır) RE 90 REI120 UNI 9723 İtalyan Standartlarında sertifikalandırılmış kapılardır.

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA KURUMSAL YAPIMIZ Bilgi birikimini en etkin şekilde kullanan firmamız bu sayede her başlamış olduğu projede deneyimli ekibiyle projelerle birebir ilgilenerek en ufak ayrıntısına

Detaylı

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ Sanayi yapılarının tasarımlarına ; yapı özellikleri, kullanım fonksiyonları ve üretecekleri ürünleri dikkate alarak sanayicilerle

Detaylı

System Schröders. System Schröders dünyasına giriş yapın. Innovation Tür und Tor. Yangın korumalı. Dumana karşı korumalı. Hırsızlığa karşı korumalı.

System Schröders. System Schröders dünyasına giriş yapın. Innovation Tür und Tor. Yangın korumalı. Dumana karşı korumalı. Hırsızlığa karşı korumalı. 1 G üvenlik & E mniyet dünyasına giriş yapın Yangın korumalı. Dumana karşı korumalı. Hırsızlığa karşı korumalı. Gürültü yalıtımlı. Dış ortam. Innovation Tür und Tor 2 Schröders ModulSystem çelik güvenlik

Detaylı

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr Mühendislik 2015 HAKKIMIZDA Firmamız SKS MÜHENDİSLİK tavan sistemleri, duvar kaplama ve zemin döşeme sistemleri,izalasyon malzemeleri,alüminyum doğrama ve pvc doğrama olmak üzere 4 ana grupta 40 ayrı

Detaylı

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ Sanayi yapılarının tasarımlarına ; yapı özellikleri, kullanım fonksiyonları ve üretecekleri ürünleri dikkate alarak sanayicilerle

Detaylı

KALİTE POLİTİKASI. Kusursuz müşteri memnuniyeti ile çalışan Erva Çelik Kapı bunun için;

KALİTE POLİTİKASI. Kusursuz müşteri memnuniyeti ile çalışan Erva Çelik Kapı bunun için; Geçmişten, Geleceğe ŞİRKET PROFİLİ Erva Çelik Kapı olarak kuruluşumuzdan bugüne kadar üretimimizde kullandığımız ileri teknoloji, kaliteli malzeme ve bu kalite bilincini ilke edinmiş uzman personeliyle

Detaylı

içindekiler... İÇERİDE GÜVEN VAR

içindekiler... İÇERİDE GÜVEN VAR 0 3 0 6 2 8 3 6 40 4 2 SAN-EL Grup bünyesinde faaliyet gösteren firmamız, dekorasyon çözümlerinden, tasarım, imalat, ithalat ve uygulamaya kadar geniş bir yelpazede hizmet vermektedir. Ürün kalitemizin

Detaylı

Pyroplex Boru Geçişlerinde Sızdırmazlık Çözümleri. Pyroplex Ahşap kapı ürünleri. Boru Kelepçeleri. Yangın Durdurucu Boru Sargısı

Pyroplex Boru Geçişlerinde Sızdırmazlık Çözümleri. Pyroplex Ahşap kapı ürünleri. Boru Kelepçeleri. Yangın Durdurucu Boru Sargısı Ürün Çeşitleri Pyroplex Boru Geçişlerinde Sızdırmazlık Çözümleri Pyroplex firması Yangın Durdurucu Sistemleri konusunda dünya çapında giderek artan üne sahip lider üretici ve tedarikçi firmadır. Pyroplex

Detaylı

OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ

OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL TİP VE POLİÜRETAN DOLGULU PANELLER İLE PRATİK VE GÜVENLİ ÇÖZÜMLER. Garaj kapısı sistemleri PANEL YAPISI PANEL ÇEŞİTLERİ Menteşe Montaj Destek Sacı Poliüretan

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA info@nte.com.tr www.nte.com.tr NTE ALÜMİNYUM ve CEPHE SİSTEMLERİ; bilinçli kalite anlayışı ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmayı ilke edinmiştir. Tecrübesi ve deneyimi

Detaylı

PROJECTS DOOR MAIN DOOR SYSTEM

PROJECTS DOOR MAIN DOOR SYSTEM HOTEL PROJECTS PROJECTS DOOR MAIN DOOR SYSTEM BATHROOM DOOR FIRE EXIT DOOR SAHFT CAPS ÖZEL PROJE KAPILARI erti Bizde sizler gibi kendi evimiz için Çalısıyoruz. odo Sac kalınlık 1.5 mm Alüminyum kanat çerçeve

Detaylı

DECIBEL AIR = SMOKE = INSECTS = LIGHT = FIRE = SU GEÇİRMEZ SİPARİŞ KODU: ASDBX KULLANIM YERİ: Ahşap ve Metal Kapılar UZUNLUKLAR: 330 1230

DECIBEL AIR = SMOKE = INSECTS = LIGHT = FIRE = SU GEÇİRMEZ SİPARİŞ KODU: ASDBX KULLANIM YERİ: Ahşap ve Metal Kapılar UZUNLUKLAR: 330 1230 DECIBEL WATERTIGHTNESS= SERİSİ SU GEÇİRMEZ SİPARİŞ KODU: ASDBX KULLANIM YERİ: Ahşap ve Metal Kapılar UZUNLUKLAR: 330 1230 KISALTMA BOYU: Basma pistonun karşı tarafından maksimum 110mm e kadar. MONTAJ TİPİ:

Detaylı

EI 90 SINIFI CAMLI YANGIN KAPISI VE SABİT BÖLME DOĞRAMASI TEKNİK ŞARTNAME

EI 90 SINIFI CAMLI YANGIN KAPISI VE SABİT BÖLME DOĞRAMASI TEKNİK ŞARTNAME EI 90 SINIFI CAMLI YANGIN KAPISI VE SABİT BÖLME DOĞRAMASI TEKNİK ŞARTNAME 1. MALZEME 1.1. Doğrama (Çerçeve) EN 1364-1 veya EN 1634-1 veya BS 476-22 standartlarına göre yangına dayanım testleri sonucunda,

Detaylı

www. arzenkapi.com.tr

www. arzenkapi.com.tr www.arzenkapi.com.tr Çağımızın rekabet koşullarında kaliteli hizmet anlayışıyla, müşterilerimizin memnuniyetini sürekli zirvede tutmak, Arzen ailesi olarak Kapı Sistemleri sektöründe en son teknolojiyi

Detaylı

Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var

Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var Hörmann sanayi kapı yenilikleri Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var Depolarda ve üretim hollerinde ve de diğer ticari amaçlı tesislerde aralıksız süreçler, personel için uygun ortam

Detaylı

Hermetik Kapılar Turnikeler Hızlı Pvc Kapılar. Seksiyonel Kapılar. Sarmal Kepenk

Hermetik Kapılar Turnikeler Hızlı Pvc Kapılar. Seksiyonel Kapılar. Sarmal Kepenk Hermetik Kapılar Turnikeler Hızlı Pvc Kapılar Fotoselli Kapılar Kollu Bariyerler Yangın Kapıları Bahçe Kapısı Motorları Seksiyonel Kapılar Sarmal Kepenk Otomatik Yana Kayar Kapılar Güvenli geçiş kontrol

Detaylı

Panelli ve Paletli Kapılar. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Yangın Kapıları METAXDOOR AF30/AST

Panelli ve Paletli Kapılar. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Yangın Kapıları METAXDOOR AF30/AST Döner Kapılar Kayar Kapılar Yangın Kapıları Panelli ve Paletli Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR AF30/AST Yangın Kapıları Yangın Kapıları FIRESTOP INOX COLOR VENTILA DECORA ANTIBACTERIAL FIRESTOP

Detaylı

kabinler Rack Wall wall rack kabinler

kabinler Rack Wall   wall rack kabinler 7 kabinler Wall Rack www.gunko.com.tr 118 119 Wall Rack Wall Rack serisi kabinetler ofis uygulamaların da kullanılacak şekilde estetik görünümlü, yüksek kalitede tasarımı ve imalatı sayesinde tüm aktif

Detaylı

kabinler Master Rack master rack kabinler

kabinler Master Rack  master rack kabinler 3 kabinler Master Rack www.gunko.com.tr 60 61 Master Rack IT Rack Cabinet Master Rack serisi kabinetler yüksek kalitede tasarımı ve imalatı sayesinde tüm aktif ve pasif cihazların sayesinde tüm aktif ve

Detaylı

Battalgazi Mah. Şark Cd. Aytop Gıda Toptancılar San. Sitesi J/28 Sultanbeyli-İSTANBUL Telefon : (0216) 669 00 38 pbx Fax : (0216) 669 00 37 E-mail:

Battalgazi Mah. Şark Cd. Aytop Gıda Toptancılar San. Sitesi J/28 Sultanbeyli-İSTANBUL Telefon : (0216) 669 00 38 pbx Fax : (0216) 669 00 37 E-mail: Battalgazi Mah. Şark Cd. Aytop Gıda Toptancılar San. Sitesi J/28 Sultanbeyli-İSTANBUL Telefon : (0216) 669 00 38 pbx Fax : (0216) 669 00 37 E-mail: info@termokon.com.tr / web: www.termokon.com.tr Menteşeli

Detaylı

BİZ KİMİZ

BİZ KİMİZ BİZ KİMİZ İstanbul Hadımköy de kurduğumuz fabrikamızda en yeni teknoloji makinalar ve uzman yönetim kadrolarımız ile sizlere bu güne kadar paslanmaz alanında hizmet vermiş, bu alanda yaptığımız yatırımlarla

Detaylı

ACCO CUBE CUBE SERİSİ YARI SERT VE YASSI BEZ HORTUMLU YANGIN DOLAPLARI

ACCO CUBE CUBE SERİSİ YARI SERT VE YASSI BEZ HORTUMLU YANGIN DOLAPLARI SERİSİ YARI SERT VE Bina içi kullanıma uygun tasarlanmış serisi yangın dolapları, hortum serme ve bağlama gibi becerilere sahip eğitimli personeli olmayan yapılar için yarı sert hortumlu ve bu becerilere

Detaylı

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Adexsi Grubu, 2013 yılı itibariyle 1.8 milyar Euro cirosu olan Fransa merkezli Soprema'ya aittir. Adexsi içinde

Detaylı

ENDÜSTRİYEL SEKSİYONEL KAPI SİSTEMLERİ BÜYÜK ÖLÇEKLİ GARAJLARINIZ SERVİS KAPILARINIZ HANGAR VE DEPO KAPILARINIZ İÇİN İDEAL ÇÖZÜM...

ENDÜSTRİYEL SEKSİYONEL KAPI SİSTEMLERİ BÜYÜK ÖLÇEKLİ GARAJLARINIZ SERVİS KAPILARINIZ HANGAR VE DEPO KAPILARINIZ İÇİN İDEAL ÇÖZÜM... ENDÜSTRİYEL SEKSİYONEL KAPI SİSTEMLERİ BÜYÜK ÖLÇEKLİ GARAJLARINIZ SERVİS KAPILARINIZ HANGAR VE DEPO KAPILARINIZ İÇİN İDEAL ÇÖZÜM... Endüstriyel seksiyonel kapısı sistemleri PANEL YAPISI PANEL ÇEŞİTLERİ

Detaylı

Z E N I A S L I D E Y A L I T I M L I S Ü R M E S E R İ S İ SERİSİ TEKNİK EĞİTİM KİTABI

Z E N I A S L I D E Y A L I T I M L I S Ü R M E S E R İ S İ SERİSİ TEKNİK EĞİTİM KİTABI SERİSİ TEKNİK EĞİTİM KİTABI 1 F I R A T T E K N İ K E Ğ İ T İ M K İ T A B I 2 SERİSİ TEKNİK EĞİTİM KİTABI 3 F I R A T T E K N İ K E Ğ İ T İ M K İ T A B I İçindekiler Zenia Slide Serisi Genel Bilgiler 04

Detaylı

Yangından koruma. Duman- yangın kapıları ve camlamaları

Yangından koruma. Duman- yangın kapıları ve camlamaları Yangından koruma Duman- yangın kapıları ve camlamaları 2 STEEL SYSTEMS YNGINDN KORUM En güzel formunda, fonksiyonel yangından koruma Yangın anında çelik, alev almaz ve doğal kararlılığından belirgin bir

Detaylı

ACCO PLUS-V PLUS-V SERİSİ YARI SERT VE YASSI BEZ HORTUMLU YANGIN DOLAPLARI

ACCO PLUS-V PLUS-V SERİSİ YARI SERT VE YASSI BEZ HORTUMLU YANGIN DOLAPLARI SERİSİ YARI SERT VE YASSI BEZ HORTUMLU Bina içi kullanıma uygun tasarlanmış serisi yangın dolapları, hortum serme ve bağlama gibi becerilere sahip eğitimli personeli olmayan yapılar için yarı sert hortumlu

Detaylı

AYTU YÜKSEK ISI VE TEKNİK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

AYTU YÜKSEK ISI VE TEKNİK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AYTU YÜKSEK ISI VE TEKNİK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA Firmamız Yüksek Isı İzolasyon Ürünleri Ve Teknik Tekstil Ürünleri Üzerine Uzmanlaşmış Kadrosuyla Uzun Yıllardır Sektörde Hizmet Vermektedir.

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

Yangın Yönetmeliği Gereği Yangın Kapıları Tercih Edilmesi Gereken Proje Türleri OTELLER

Yangın Yönetmeliği Gereği Yangın Kapıları Tercih Edilmesi Gereken Proje Türleri OTELLER OTELLER Konaklama amaçlı binalar sağladıkları hizmetler nedeniyle insan yoğunluğunun yüksek olduğu mekanlardır. Bu özel durum değerlendirilmiş ve yangın yönetmeliğinde yer bulmuştur. Yangın yönetmeliğine

Detaylı

Firmamız. Hedeflerimiz

Firmamız. Hedeflerimiz Firmamız Başta konteyner olmak üzere, modüler şantiye binaları, çelik yapılar gibi prefabrik konut üretimi ve montaj / demontaj hizmeti veren Kardem Prefabrik, bu alanda yurt genelinde inşaat firmalarının

Detaylı

: 12,5 mm. alçıpan üzeri vinil(paperback/textileback) kaplama

: 12,5 mm. alçıpan üzeri vinil(paperback/textileback) kaplama MBD 70 OMEGALI BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ Aspen mamulü MBD 70 Demonte Bölme Duvar Sistemi ; alüminyum bitiş profilleri, galvaniz çelik taşıyıcı konstrüksiyon profiller ile dolu modül, sisteme uygun monoblok

Detaylı

Yangın Korumada Genişleyen Sınırlar

Yangın Korumada Genişleyen Sınırlar Yangın Korumada Genişleyen Sınırlar 1 Sunumun Amaçları Yangına dayanımlı camlama sistemi hakkında mimar kullanıcının aydınlatılması, ve son Camlama dışında yangın koruma metotlarının tartışılması, Yangın

Detaylı

Kapılar & pencereler. Çelik ve paslanmaz çelikten imal edilen ısı yalıtımlı profil sistemleri

Kapılar & pencereler. Çelik ve paslanmaz çelikten imal edilen ısı yalıtımlı profil sistemleri Kapılar & pencereler Çelik ve paslanmaz çelikten imal edilen ısı yalıtımlı profil sistemleri 2 STEEL SYSTEMS ISI YLITIMLI KPILR VE PENCERELER Minimum ısı kaybı Maksimum sağlamlık Kapı ve pencereler insanlar

Detaylı

yana seksiyonel hangar kapısı letoon yana seksiyonel hangar kapısı Door Point Letoon Hangar

yana seksiyonel hangar kapısı letoon yana seksiyonel hangar kapısı   Door Point Letoon Hangar letoon yana seksiyonel hangar kapısı www.letoonyapi.com.tr Karkas Aksamı Kayar Hangar Kapısı Karkas Aksamı; galvanizli çelik giydirilmiş alüminyum profillerden imal edilmektedir. Modüler yapıda olmakt,

Detaylı

AVK GRUP. Değerlerimiz ve Anlayışımız

AVK GRUP. Değerlerimiz ve Anlayışımız AVK GRUP AVK Grup Cam Balkon Sistemleri Ltd. Şti. 2012 yılında Ankara Siteler'de kurulmuştur. Sektörde 20 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren firma ortakları; sektörel ve ürün kalitelerinde teknik olarak

Detaylı

Birçok alanda; alışveriş merkezleri, oteller, iş merkezleri, fabrikalar, özel tasarım ve müze gibi yapılarda özverili ve titiz çalışmaları ile her

Birçok alanda; alışveriş merkezleri, oteller, iş merkezleri, fabrikalar, özel tasarım ve müze gibi yapılarda özverili ve titiz çalışmaları ile her Birçok alanda; alışveriş merkezleri, oteller, iş merkezleri, fabrikalar, özel tasarım ve müze gibi yapılarda özverili ve titiz çalışmaları ile her geçen gün kendini geliştiren Etik Alüminyum, uzman kadrosu,

Detaylı

ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI

ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI ŞARTNAMELER PREFİ PREFABRİK YAPI ENDÜSTRİ BİLİŞİM VE TİCARET LTD.ŞTİ. 27/200 FORMLU TRAPEZOİDAL

Detaylı

www.enkomekanik.com.tr BİZ KİMİZ Yıllardır çeşitli ülkelerde yatırım yapan Enko Elektromekanik 2016 yılından bu yana Türkiyede de hizmet vermeye başlamıştır. Enko Elektromekanik teknik kadrosu ve başarılı

Detaylı

Kasaya Gömme Kapı Hidroliği

Kasaya Gömme Kapı Hidroliği 2800 Serisi Kasaya Gömme Kapı Hidroliği Cisa kasaya gömme kapı hidroliği kapı kontrolü için etkili ve estetik bir çözüm sunmaktadır. Alüminyüm, ahşap ve metal kapı ve kasalar dahil olmak üzere geniş kapsamda

Detaylı

Panel tellerin 250x200 cm ebatlarında üretimi yapılmaktadır. Direkler 50/50/1,5 mm boyalı direktir.

Panel tellerin 250x200 cm ebatlarında üretimi yapılmaktadır. Direkler 50/50/1,5 mm boyalı direktir. Tel Çit Panel tellerin 250x200 cm ebatlarında üretimi yapılmaktadır. Direkler 50/50/1,5 mm boyalı direktir. Panel tel çit uygulamasında direklerin toprak zemin ve beton zemine montajı şekildeki gibidir.

Detaylı

2000 R PANORAMIK ASANSÖRLER IÇIN KAPILAR

2000 R PANORAMIK ASANSÖRLER IÇIN KAPILAR 2000 R PANORAMIK ASANSÖRLER IÇIN KAPILAR 2000 R Sematic Ürün Navigatörü UYGULAMALAR VARIŞ NOKTALARI ŞAHIS YÜK ÖZEL KULLANIMLAR KAPILAR KABİNLER KAPILAR KABİNLER KAPILAR KABİNLER EV ASANSÖRÜ ADAPTA VARIO

Detaylı

ÜRÜNLERİMİZ VE ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA GENEL BİLGİ

ÜRÜNLERİMİZ VE ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA GENEL BİLGİ ÜRÜNLERİMİZ VE ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA GENEL BİLGİ www.ozpansogutma.com info@ozpansogutma.com 0850 804 53 01 0532 161 65 56 ÖZPAN Endüstriyel Soğutma Sistemleri olarak ; Soğuk Oda Panelleri Endüstriyel Soğutma

Detaylı

industrial sectional door letoon endustriyel SEKSiYONEL kapı Door Point Letoon Hangar

industrial sectional door letoon endustriyel SEKSiYONEL kapı   Door Point Letoon Hangar letoon endustriyel SEKSiYONEL kapı www.letoonyapi.com.tr Seksiyonel Kapı Genel Özellikleri Yoğun poliüretan izolasyonlu kapı panellerinden oluşan seksiyonel kapı, yapının duvar, tavan ve diğer özelliklerine

Detaylı

katlanır( Folding ) hangar kapısı letoon katlanır ( folding ) hangar kapısı Door Point Letoon Hangar

katlanır( Folding ) hangar kapısı letoon katlanır ( folding ) hangar kapısı   Door Point Letoon Hangar letoon katlanır ( folding ) hangar kapısı www.letoonyapi.com.tr Karkas Aksamı Katlanır Hangar Kapısı Karkas Aksamı; Alüminyum giydirilmiş galvanizli çelik profillerden imal edilmektedir. Modüler yapıda

Detaylı

MultiPoint, yüksekliği ayarlanabilir menteşe, Avrupa standart ölçülerinde, ayarlanabilir blok kasa, ASSA kilit aksesuar sistemi

MultiPoint, yüksekliği ayarlanabilir menteşe, Avrupa standart ölçülerinde, ayarlanabilir blok kasa, ASSA kilit aksesuar sistemi MultiPoint, yüksekliği ayarlanabilir menteşe, Avrupa standart ölçülerinde, ayarlanabilir blok kasa, ASSA kilit aksesuar sistemi Çok amaçlı kapı MZ İç ve dış mekanlar için kaliteli sac kapılar 2 Üretim

Detaylı

CS 155 / CP 155-LS Aluminyum

CS 155 / CP 155-LS Aluminyum 2 CS 155 / CP 155-LS Aluminyum Yalıtımlı sürme sistemleri içerisinde en ağır yükü taşımak ve en büyük ebatlarda kanatları hareket ettirmek prensibi ile tasarlanan CP155 serisi 400 kg ağırlığa kadar olan

Detaylı

W345 Vidipan Ses Duvarı

W345 Vidipan Ses Duvarı W345 Vidipan Ses Duvarı Çift dikmeli 75/100 mm duvar M Profili ve her iki tarafta 12,5mm kalınlığında üç kat Vidipan kullanılarak oluşturulan, içinde Profil genişliğine göre 40mm kalınlığında üç kat yalıtım

Detaylı

HPL paneller Pharma-Clean serisi Eco-Clean serisi

HPL paneller Pharma-Clean serisi Eco-Clean serisi HPL paneller Pharma-Clean serisi Eco-Clean serisi HPL ( Yüksek basınçlı kompact laminat ) yüzeyler Mükemmel bir aşınma ve çizilme dayanımına sahiptir. Bununla beraber zımpara, çelik vb. malzemelerle çizilebilir.

Detaylı

Standart Manuel Döner Kapı

Standart Manuel Döner Kapı Metaxdoor MR30/SM Standart Manuel Döner Kapı Sağlam ve ekonomik bir giriş çözümü aradığınız heryerde metaxdoor MR30/SM manuel döner kapı en iyi tercihtir. MR30/Sm serisi manuel döner kapılar Bozulması

Detaylı

Biz Kimiz! Misyon & Vizyon

Biz Kimiz! Misyon & Vizyon DKP SİYAH KANAL Biz Kimiz! 2004 Yılında Havalandırma sektöründe siz değerli müştelerimize hizmet vermek üzere kurulan firmamız kuruluşundan itibaren dürüst kaliteli uygun fiyat politikasını prensip edinmiş

Detaylı

kabinler Rack Server server rack kabinler

kabinler Rack Server  server rack kabinler 4 kabinler Server Rack www.gunko.com.tr 76 77 Server Rack Server Rack serisi kabinetler, dünyanın önde gelen profesyonel tüm Server markaları (Hp,Ibm,Dell vb.) ile uyumludur. 26U dan 47U ya kadar 5 farklı

Detaylı

SONASPRAY AKUSTİK YÜZEY KAPLAMASI TEKNİK FÖYÜ

SONASPRAY AKUSTİK YÜZEY KAPLAMASI TEKNİK FÖYÜ SONASPRAY AKUSTİK YÜZEY KAPLAMASI TEKNİK FÖYÜ İÇİNDEKİLER: 1. ÜRÜN TANIMI 2. UYGULAMA YÖNTEMİ 3. ÜRÜN DOKULARI 4. ÜRÜN RENKLERİ 5. AKUSTIK SES SÖNÜMLEME PERFORMANSI 6. UYGULAMA KALINLIKLARI 7. SONASPRAY

Detaylı

1000-200000 m3/h, 400-1500 Pa. Kavrama, kayış-kasnak veya direk tahrik Eurovent e göre Kısa/Uzun gövde; kılavuz giriş kanatlı/kanatsız

1000-200000 m3/h, 400-1500 Pa. Kavrama, kayış-kasnak veya direk tahrik Eurovent e göre Kısa/Uzun gövde; kılavuz giriş kanatlı/kanatsız Aksiyal fanlar Üretimin açıklanması Değişik rotor türleri için, çıkış konumu, gövde geometrisi, gövde sacı kalınlığı, ve malzesi yönünden geniş bir seçme olanağı bulunmaktadır. Aşağıdaki açıklamalar standart

Detaylı

Giydirme Cephe Sistemleri

Giydirme Cephe Sistemleri Giydirme Cephe Sistemleri Aduro Ahşap, 20 yılı aşkın süredir tasarım ve yapı sektöründe faaliyet gösteren Yeni Güney İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. nin bir uzantısı olarak 1998 yılından beri faaliyet göstermekte

Detaylı

MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER

MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER MEVKİİ : YAPI NİZAMI : BLOK : KAT : DAİRE : ARSA ALANI : Projedeki ölçülere uygun olarak inşaat yapılacaktır. TAŞIYICI SİSTEM : Betonarme karkas sistemi ile yapılacaktır.

Detaylı

Çatı ve Cephe Sandviç Panelleri

Çatı ve Cephe Sandviç Panelleri Çok Düşük Eğimlerde 1.5 + Paslanma ve Tam ızdırmazlık Garantisi Çatı ve Cephe andviç Panelleri Vizyonumuz Anadolu Panel Aksaray sanayi ve hizmet binalarında kullanılan poliüretan dolgulu metal yüzeyli

Detaylı

Master Panel 1000 WT Cephe

Master Panel 1000 WT Cephe GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 WT Cephe Ürün Tanımı Cephe paneli bağlantı elemanını gizleyen sistemi sayesinde cephelerde kullanıma

Detaylı

MAKİNA ve KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU SİLAH FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE İŞ TAKİP ÇALIŞMA OFİSİ VE TABANCA AMBARI TADİLATI TEKNİK ŞARTNAMESİ

MAKİNA ve KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU SİLAH FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE İŞ TAKİP ÇALIŞMA OFİSİ VE TABANCA AMBARI TADİLATI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU Fabrikamız Üretim Müdürlüğü İş Takip Çalışma Ofisi ve Tabanca Ambarı tadilatı işi. 2. TEKNİK ÖZELLİKLER A. YIKIM, SÖKÜM VE ÖRÜM İŞLERİ 1) Planda kesik çizgilerle belirtilen duvar yıkılacaktır.

Detaylı

ALAT 60 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ ALAT. Aysist Asma Tavan Sistemleri. Aysist Giydirme Duvar Sistemleri. Aysist Şaft Duvarı Sistemleri

ALAT 60 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ ALAT. Aysist Asma Tavan Sistemleri. Aysist Giydirme Duvar Sistemleri. Aysist Şaft Duvarı Sistemleri İÇ MEKAN SİSTEMLERİ ALAT 60 Aysist Asma Tavan Sistemleri Aysist Giydirme Duvar Sistemleri Aysist Şaft Duvarı Sistemleri Aysist Bölme Duvar Sistemleri ALAT Asma Tavan 60 Koridor Sistemi Ses Yalıtım Bandı

Detaylı

RACKKABiN AKILLI SOĞUTMA SİSTEMLİ (AGILE)

RACKKABiN AKILLI SOĞUTMA SİSTEMLİ (AGILE) RACKKABiN AKILLI SOĞUTMA SİSTEMLİ (AGILE) Ofis uygulamaların da kullanılacak şekil de estetik görünümlü, yüksek kalitede tasarımı ve imalatı sayesinde tüm aktif ve pasif cihazların korunmasına olanak sağlayacak

Detaylı

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU 1 PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU 2 HAKKIMIZDA AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve farklı tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile

Detaylı

PANİK ÇIKIŞ DONANIMLARI İndeks İNDEKS. ... Genel Bilgiler. Panik Çıkış Aksesuarları 8.01-8.02

PANİK ÇIKIŞ DONANIMLARI İndeks İNDEKS. ... Genel Bilgiler. Panik Çıkış Aksesuarları 8.01-8.02 İndeks İNDEKS Panik Çıkış Aksesuarları.. Genel Bilgiler DORMA 8.0-8.02 Uygulama Seçenekleri PHA 2000 PHB 3000 Dış Müdahale Kolları Panik Çıkış Aksesuarlar 8.03 8.04 8.05 8.06 8.06 PHA 2000 Cam Panik Kapı

Detaylı

W152 Diamant Bölme Duvar

W152 Diamant Bölme Duvar W152 Diamant Bölme Duvar DC Profili Duvar C Profiller, Tavan ve Taban DU Profili ne monte edilir. Diamant Kaplama Derz ve Dolgu Knauf Uniflott ve Knauf Fugagips kullanılarak eksiz yüzeyler elde edilir.

Detaylı

TEBLİĞ YAPI İŞLERİ İNŞAAT, MAKİNE VE ELEKTRİK TESİSATI GENEL TEKNİK ŞARTNAMELERİNE DAİR TEBLİĞ (TEBLİĞ NO: YFK-2007/1) DE

TEBLİĞ YAPI İŞLERİ İNŞAAT, MAKİNE VE ELEKTRİK TESİSATI GENEL TEKNİK ŞARTNAMELERİNE DAİR TEBLİĞ (TEBLİĞ NO: YFK-2007/1) DE 31 Ocak 2019 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 30672 TEBLİĞ Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: YAPI İŞLERİ İNŞAAT, MAKİNE VE ELEKTRİK TESİSATI GENEL TEKNİK ŞARTNAMELERİNE DAİR TEBLİĞ (TEBLİĞ NO: YFK-2007/1)

Detaylı

MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER KATAN ÇÖZÜMLER BEKLENTİLERİNİZİN ÖTESİNDE PROJELER YÜKSEK ÜRETİM VE UYGULAMA STANDARTLARI

MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER KATAN ÇÖZÜMLER BEKLENTİLERİNİZİN ÖTESİNDE PROJELER YÜKSEK ÜRETİM VE UYGULAMA STANDARTLARI 1 MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER KATAN ÇÖZÜMLER BEKLENTİLERİNİZİN ÖTESİNDE PROJELER YÜKSEK ÜRETİM VE UYGULAMA STANDARTLARI MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER

Detaylı

Teknik Bilgiler. 1. Fan Hava Akış Şekilleri. 2. Nominal Akım Çıkış Değerleri. 3. Aksesuarlar. 4. Birim Dönüşümleri 5. Motor Gücü Hesabı.

Teknik Bilgiler. 1. Fan Hava Akış Şekilleri. 2. Nominal Akım Çıkış Değerleri. 3. Aksesuarlar. 4. Birim Dönüşümleri 5. Motor Gücü Hesabı. Teknik Bilgiler 1. Fan Hava Akış Şekilleri 2. Nominal Akım Çıkış Değerleri 3. Aksesuarlar 4. Birim Dönüşümleri 5. Motor Gücü Hesabı Motor Gücü Toplam Basınç Hava Debisi Hava Yoğunluğu * Teknik özellileri

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL TEKNİK ŞARTNAME YAPI GENEL Binada uygulanacak standartlar ve tasarım bileşenleri İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Master Plan El Kitabı nda belirlenen standartlara göre oluşturulacaktır. Ayrıca aşağıdaki

Detaylı

YANGINA dayanıklı Trimoterm panelleri

YANGINA dayanıklı Trimoterm panelleri YANGINA dayanıklı Trimoterm panelleri YANGINA dayanıklı Trimoterm panelleri Yangına dayanıklı Trimoterm FTV ve SNV panelleri özellikle yüksek yangın dayanımı, ses izolasyonu ve ısı izolasyonu istenen yapılar

Detaylı

Gürültü azaltma özelliklerine sahip

Gürültü azaltma özelliklerine sahip ,1 X X testregistrierung Dış hava panjurları Tipi Gürültü azaltma özelliklerine sahip Akustik panjurlar, taze hava ve atış havası açıklıklarının içine yağmurun, yaprakların ve kuşların girmesine karşı

Detaylı

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU 1 HAKKIMIZDA AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve farklı tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile şantiye taleplerinizi

Detaylı

W118 Bölme Duvar. W118 WK2 _ Her iki yüzünde çift kat Diamant ve tek kat 0,5mm sac levha

W118 Bölme Duvar. W118 WK2 _ Her iki yüzünde çift kat Diamant ve tek kat 0,5mm sac levha W118 Bölme Duvar W118 WK2 _ Her iki yüzünde çift kat Diamant ve tek kat 0,5 sac levha W118 WK3 _ Her iki yüzünde üç kat Diamant ve çift kat 0,5 sac levha Tek dikmeli 5075/100 duvar Duvar C veya M Profili

Detaylı

ÇAĞRI İNŞAAT. Bir ÇAĞRI Yeter

ÇAĞRI İNŞAAT. Bir ÇAĞRI Yeter ÇAĞRI İNŞAAT ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter 2 3 TAM CAM BÖLME DUVAR ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter 4 5 TAM CAM BÖLME DUVAR ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter 6 7 CAM CAMA BÖLME DUVAR ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter

Detaylı

Karmod Metropol Kabin şehrin her yerinde

Karmod Metropol Kabin şehrin her yerinde Metropol Kabinler Karmod Metropol Kabin şehrin her yerinde Kabin üretiminde Dünya lideri Karmod, Ar-Ge çalışmalarıyla geliştirdiği Metropol Kabinleri beğeninize sunuyor. Karmod Metropol Kabin, estetik

Detaylı

SES YALITIMI VE SES İZOLASYONU MALZEMELERİ

SES YALITIMI VE SES İZOLASYONU MALZEMELERİ 2015 SES YALITIMI VE SES İZOLASYONU MALZEMELERİ Ses Yalıtımı ve İzolasyonu Uygulama ve Satış Firması AKSA AKUSTİK 10.06.2015 AKSA AKUSTİK SES YALITIMI VE SES İZOLASYONU MALZEMELERİ AKUSTİK SÜNGERLER PİRAMİT

Detaylı

IP55 DİKİLİ TİP KABİNET DİKİLİ TİP KABİNET GENEL ÖZELLİKLER YÜKSEK MUKAVEMET MAKSİMUM SIZDIRMAZLIK

IP55 DİKİLİ TİP KABİNET DİKİLİ TİP KABİNET GENEL ÖZELLİKLER YÜKSEK MUKAVEMET MAKSİMUM SIZDIRMAZLIK 55 DİKİLİ TİP KABİNET GENEL ÖZELLİKLER Dikili tip IP55 endüstriyel kabinetleri; içerisinde her tür 19 cihaz ve ekipmanın toz, su ve dış darbelere karşı tam koruma ile çalışmalarını ve muhafazalarını sağlayan

Detaylı

FASON KESİM HİZMET VERDİĞİMİZ SEKTÖRLER

FASON KESİM HİZMET VERDİĞİMİZ SEKTÖRLER FASON KESİM Profesyonellik ile teknolojinin birleştiği nokta, kesim bizim işimiz... Değerli müşterilerimiz, sizlere daha iyi hizmet vermek amacı ile kurulmuş olan firmamız bünyesinde son teknolojiye uygun

Detaylı

EI 90 SINIFI CAMLI YANGIN KAPISI VE SABİT BÖLME DOĞRAMASI TEKNİK ŞARTNAME

EI 90 SINIFI CAMLI YANGIN KAPISI VE SABİT BÖLME DOĞRAMASI TEKNİK ŞARTNAME EI 90 SINIFI CAMLI YANGIN KAPISI VE SABİT BÖLME DOĞRAMASI TEKNİK ŞARTNAME YANGINA DAYANIKLI DOĞRAMA: Yangına dayanıklı doğramalar sistem üreticisi tarafından tasarlanır, üretilir, test edilir ve belgelendirilir.

Detaylı

Snack Tipi. Tezgah Buzdolapları. Kod Ürün Adı Elektrik Gücü Güç (W) Dış Boyutlar (mm) İç Hacim (lt) Kodu KTB070100 KTB070200 KTB070300

Snack Tipi. Tezgah Buzdolapları. Kod Ürün Adı Elektrik Gücü Güç (W) Dış Boyutlar (mm) İç Hacim (lt) Kodu KTB070100 KTB070200 KTB070300 SOĞUTUCULAR Derin Buzdolapları Soğutma Depoları Snack Tipi Demonte dekoratif AISI 304 Inox Pasl Okside olmayan anti bakteriyel boyalı, bakır evaparatör. Çalışma aralığı 2C ile +8C arası ( +43C tropikal

Detaylı

Şirket kültürümüz; müşteri memnuniyeti, doğruluk, güven ve kalitede süreklilik değerleri üzerine kurulmuştur.

Şirket kültürümüz; müşteri memnuniyeti, doğruluk, güven ve kalitede süreklilik değerleri üzerine kurulmuştur. ŞİRKET PROFİLİ 2003 yılından bu yana, İşimiz, Aynamızdır ilkemiz, gelişmiş alt yapı ve yetişmiş personelimiz ile sizin için gerekli hizmetleri, uluslararası kabul görmüş teknikleri kullanarak, profesyonel

Detaylı

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ 1 BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi ithal çelik taşıyıcı dikme profillerine, özel alüminyum klips profilleri ile giydirilen

Detaylı

1 DAĞITICI MENFEZLER / ÇİFT SIRA KANATLI MENFEZ

1 DAĞITICI MENFEZLER / ÇİFT SIRA KANATLI MENFEZ 1 DAĞITICI MENFEZLER / ÇİFT SIRA KANATLI MENFEZ TANIM: DM :Dağıtıcı Menfezler Aerodinamik yapıdaki menfez kanatları istenilen açıya yatay ve dikey yönde el ile kolayca ayarlanabilir. Çift sıra kanatlı

Detaylı

Kapılar. BS Tipi. Filtre odaları, klima santralleri ya da makine veya donanıma sahip diğer bölmelere ait bakım kapıları. 03/2014 DE/tr K3 5.

Kapılar. BS Tipi. Filtre odaları, klima santralleri ya da makine veya donanıma sahip diğer bölmelere ait bakım kapıları. 03/2014 DE/tr K3 5. ,1 X X testregistrierung Kapılar Tipi Çift kollu kilitleme terti batı iç kol Çıkarılabilir ön kilitleme kolu (çift kollu kilitleme tertibatının) Silindir tirajlı kilit Filtre odaları, klima santralleri

Detaylı

2000 B ÇOK AMAÇLI KAPILAR.

2000 B ÇOK AMAÇLI KAPILAR. ÇOK AMAÇLI KAPILAR www.wittur.com Sematic Ürün Navigatörü UYGULAMALAR VARIŞ NOKTALARI ŞAHIS YÜK ÖZEL KULLANIMLAR KAPILAR KABİNLER KAPILAR KABİNLER KAPILAR KABİNLER EV ASANSÖRÜ ADAPTA VARIO KONUT 2000 B

Detaylı

FİYAT KATALOĞU MART 2016 İÇ KAPILAR (TIKLAYIN) DIŞ KAPILAR (TIKLAYIN) YANGIN ÇIKIŞ KAPILARI (TIKLAYIN) ELEKTRONİK KİLİTLER (TIKLAYIN)

FİYAT KATALOĞU MART 2016 İÇ KAPILAR (TIKLAYIN) DIŞ KAPILAR (TIKLAYIN) YANGIN ÇIKIŞ KAPILARI (TIKLAYIN) ELEKTRONİK KİLİTLER (TIKLAYIN) İÇ KAPILAR (TIKLAYIN) DIŞ KAPILAR (TIKLAYIN) YANGIN ÇIKIŞ KAPILARI (TIKLAYIN) ELEKTRONİK KİLİTLER (TIKLAYIN) FİYAT FARKLARI (TIKLAYIN) MART 2016 01 İÇ KAPILAR EFE İÇ ODA SÜRGÜ KANAT EMR CODE-IT SES YALITIMI

Detaylı

HIZLI KATLANIR PVC KAPI

HIZLI KATLANIR PVC KAPI HIZLI KATLANIR PVC KAPI MARKASI : 1-MODEL Katlanır Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur. Yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklıdır. ( Ortam şartlarına göre

Detaylı

ALAT 70 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ ALAT. Asma Tavan Sistemleri. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Bölme Duvar Sistemleri

ALAT 70 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ ALAT. Asma Tavan Sistemleri. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Bölme Duvar Sistemleri İÇ MEKAN SİSTEMLERİ Asma Tavan Sistemleri Aypan Giydirme Duvar Sistemleri Aypan Şaft Duvarı Sistemleri Aypan Bölme Duvar Sistemleri ALAT Asma Tavan 70 Tek Profil Agraflı Bandı Çiftli Yay Akustik Levha

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle

2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle 2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle alüminyum doğrama,cephe giydirme ve kapı otomasyon sistemleri

Detaylı

KOMPAKT PANOLAR. ares

KOMPAKT PANOLAR. ares KOMPAKT LAR ares KOMPAKT LAR ares IP66 KOMPAKT LAR ares alt-üst kapak 3mm conta Pano gövdesi izolasyon contası Duvar tutucu Pano gövdesi KOMPAKT LAR ares Pano Gövdesi İzolasyon Contası Kapı 180 Menteşe

Detaylı

ORAY PREFABRİK GSM SHELTER KONTEYNERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

ORAY PREFABRİK GSM SHELTER KONTEYNERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ GSM SHELTER KONTEYNERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ ~Talep Edilen Ebatlarda Üretim Gerçekleşmektedir.~ Sayfa1 GENEL ÖZELLİKLER Çevresel Koşullar : Maksimum dış ortam sıcaklığı +55 C Bağıl nem oranı 100% 175 km/h

Detaylı

Modüler Dikili Tip Pano

Modüler Dikili Tip Pano & Modüler ikili Tip Pano Endüstriyel Otomasyon Güç ağıtım 5 Modüler Tip Modüler Tip Görsel 6 Görsel 8 Monoblok Tip Monoblok Tip Görsel 7 Görsel 9 6 7 ÇERÇEVE YAPISI TOPRAKLAMA SÜREKLİLİĞİ Modüler Tip

Detaylı

1 TP 11 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ. Aypan Bölme Duvar Sistemleri. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Asma Tavan Sistemleri

1 TP 11 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ. Aypan Bölme Duvar Sistemleri. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Asma Tavan Sistemleri İÇ MEKAN SİSTEMLERİ TP Aypan Bölme Duvar Sistemleri Aypan Giydirme Duvar Sistemleri Aypan Şaft Duvarı Sistemleri Aypan Asma Tavan Sistemleri Tek İskelet TP Tek Profil Tek Kat Aypan Tek Kat Aypan Duvar

Detaylı

SİSTEM TEKNİK ÖZELLİKLERİ

SİSTEM TEKNİK ÖZELLİKLERİ 4.2.206 SİSTEM TEKNİK ÖZELLİKLERİ SİSTEM TEKNİK ÖZELLİKLERİ SİSTEM TEKNİK ÖZELLİKLERİ SİSTEMLERİN KARŞILAŞTIRMASI TB MINIMAL Yenilikçi duvar bakış açısı ile cam arasında kalan gizli profillerden

Detaylı

1 TP 12 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ. Aysist Bölme Duvar Sistemleri. Aysist Giydirme Duvar Sistemleri. Aysist Şaft Duvarı Sistemleri

1 TP 12 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ. Aysist Bölme Duvar Sistemleri. Aysist Giydirme Duvar Sistemleri. Aysist Şaft Duvarı Sistemleri İÇ MEKAN SİSTEMLERİ TP Aysist Bölme Duvar Sistemleri Aysist Giydirme Duvar Sistemleri Aysist Şaft Duvarı Sistemleri Aysist Asma Tavan Sistemleri Tek İskelet TP Tek Profil Tek Kat Aypan Çift Kat Aypan Ses

Detaylı

OFİS BÖLME SİSTEMLERİ

OFİS BÖLME SİSTEMLERİ OFİS BÖLME SİSTEMLERİ Uygulama Katalogu OFİS BÖLME SİSTEMLERİ DEKAL YAPI Dekorasyon Alüminyum San. Tic. Ltd. Şti. Atalar Mh. Tecerdağı Cd. No:67 Çağlayan Plaza K:3 D:6 Kartal / İSTANBUL Tel/Faks:0 216

Detaylı

Master Panel 1000 R5T Çatı

Master Panel 1000 R5T Çatı GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 R5T Çatı Ürün Tanımı Yangın riskinin yüksek olduğu yapılarda ve azami yangın dayanımı istenen

Detaylı

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ;

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ; Hakkımızda İstanbul Zemin Epoksi ve Poliüretan Kaplamalar, BAUMEX Marka sının Uzman Uygulama Bayisi olarak yapı kimyasalları sektöründe hizmet vermektedir. Misyonumuz, daima Kaliteli ürün ve kaliteli hizmet

Detaylı