ÜNİVERSİTEMİZDE MEZUNİYET HEYECANI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÜNİVERSİTEMİZDE MEZUNİYET HEYECANI"

Transkript

1 HU05 e-bülten MAYIS 2017 ÜNİVERSİTEMİZDE MEZUNİYET HEYECANI

2 HU05 MAYIS 2017 Üniversitemizden Meslek Tanıtım ve Yönlendirme Semineri Üniversitemizde Futbol Turnuvası Rektörümüz 19 Mayıs Atatürk ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Törenine Katıldı. Tanıtım ve Tercih Günlerinde Üniversitemiz Standına Yoğun İlgi Hate. I m against! Projemiz Polonya da Gerçekleştirildi Hazırlık Sınıfı Öğrencilerimize Başarı Belgesi Verildi Üniversitemizde Halı Saha Futbol Turnuvası Finali Üniversitemizde Satranç Turnuvası Üniversitemiz Çocuk Gelişimi Bölümü Yıl Sonu Sergisi Üniversitemiz Bölgesel Üni-Ralli Yarışmasına Katıldı Üniversitemizde Mezuniyet Heyecanı Grafik Tasarım & Uygulama Turan KOCA Redaktör Duygu SELÇUK Fotoğraf Rıdvan DALMAZ Turan KOCA Nasrullah ÇİFTÇİ Haber Rıdvan DALMAZ Turan KOCA Nasrullah ÇİFTÇİ Adres Hakkari Üniversitesi Rektörlüğü Zeynelbey Yerleşkesi, Kıran Mahallesi Hakkari/TÜRKİYE İletişim T: +90 (438) / 1270 byk@hakkari.edu.tr hakkari.byk@gmail.com

3 3 ÜNİVERSİTEMİZDEN MESLEK TANITIM VE YÖNLENDİRME SEMİNERİ Üniversitemiz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile lise öğrencilerine Meslek Tanıtımı ve Yönlendirme semineri verildi. Üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere yönelik Üniversitemiz öğretim üyeleri ve öğretim görevlileri tarafından verilen seminerde; öğrencilerin geleceğini belirleyen meslek ve üniversite seçimlerinin doğru olmasına katkı sağlamak, bireyin kendini tanıması, kontrol etmesi ve gelişimine uygun kararlar vermesi konuları ele alındı. Ayrıca öğrencilerin ilgilerini bilmesi ve ilgileri doğrultusunda hayata hazırlaması ile daha mutlu bireyler haline gelip istedikleri mesleği icra eden bireyler yetiştirmek amaçlandı. Atatürk Kültür Merkezi konferans salonunda verilen seminere Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Bada, öğretim üyelerimiz, öğretim görevlilerimiz, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü ve çok sayıda öğrenci katıldı.

4 4 ÜNİVERSİTEMİZDE FUTBOL TURNUVASI Üniversitemizde, bölümler arası Halı Saha Futbol Turnuvası düzenlendi. Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Öğrenci Konseyi işbirliğinde bölümler arası Halı Saha Futbol Turnuvası düzenlendi.

5 5 REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. ÖMER PAKİŞ, 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI TÖRENİNE KATILDI Hakkari Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen tören Atatürk Anıtı na çelek sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Törene, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, Vali Cüneyit Orhan TOPRAK, eşi Dr. Funda TOPRAK, Dağ ve Komando Tugay Komutan Vekili Piyade Yarbay Cavit NARTOP, Belediye Başkan Vekili Mehmet KIZILKAYA, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat ŞAHİN, Vali Yardımcısı Bekir ABACI, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi KORKMAZ, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat DİLBEROĞLU, kamu kurum ve kuruluş amirleri ile öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

6 6 TANITIM VE TERCİH GÜNLERİNDE ÜNIVERSİTEMİZ STANDINA YOĞUN İLGİ Üniversitemiz, Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri programına katıldı Mayıs 2017 tarihlerinde Van da gerçekleştirilen Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri programında Üniversitemiz ile ilgili broşür ve tanıtım afişleri dağıtıldı. Üniversitemiz standına öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterildi. Üniversitemiz Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Emrah Gül, Yrd. Doç. Dr. Muhammed Cemal Toraman ve Dr. İhsan Seddar Kaynar tarafından açılan stantta programa gelen ziyaretçilere ve özellikle lise öğrencilerine Üniversitemiz hakkında ayrıntılı bilgiler verildi. Standımızı ziyaret eden öğrencilere Üniversitemizi tanıtmak ve özendirmek amacıyla tanıtım ürünleri hediye edildi.

7 7 HATE.I M AGAINST! PROJEMİZ POLONYA DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ Üniversitemiz Dış İlişkiler Koordinatörlüğü Erasmus+ programı kapsamında yapılan Hate. I m against! gençlik değişimi projesi Romanya, Polonya ortaklığında Poronin ve Polonya da gerçekleştirildi. Proje Üniversitemiz Öğretim Görevlileri Pelin Yoğun, Gülçin Kaya ve Üniversitemiz Hazırlık Programı öğrencileri Hava Yiğit, Eylem Beyter, Ali Taşçı, Vezir Er; Posta Hizmetleri Bölümü öğrencisi Bazit Dayan; İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri Özgül Yaşmin, Hidayet Uyanık; Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı öğrencisi Fikret Özbeğ ve Elektrik Programı öğrencisi Enes Tertemiz in katılımlarıyla gerçekleşti. sunumlar, ortak sunumlar, simülasyon çalışmaları, kültürel geceler, poster, kitap, kısa film hazırlama gibi yaygın eğitim metotları kullanıldı. Proje süresince ön yargıların yıkılmasının yanı sıra farklı ülkelerden katılımcılarla akıcı İngilizce konuşmak, grup içi çalışmalara dahil olmak, teknolojiyi etkin kullanmak gibi çeşitli beceriler geliştirilmiş, Üniversitemizin ve bölgemizin tanıtımı yapılmış ve aynı zamanda yeni projeler için işbirliği ve görüşmeler yapılmıştır. Projenin amacı nefret, internetteki nefretin ve nefret söylemlerinin kaynağı hakkında düşünmek ve bu söylemleri engellemek için yöntemler bulmak, yeni bilgi, beceri ve yeterlilikler kazandırmanın yanı sıra dışlanan insanlara yardım etmeyle ilgili hassas ve istekli olmak gibi yeni davranışlar kazandırarak konuyla ilgili farkındalık oluşturmaktı. Projenin amaç ve hedefleri doğrultusunda atölye çalışmaları, bireysel

8 8 HAZIRLIK SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARI BELGESİ VERİLDİ Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu, Yabancı Dil hazırlık sınıfı öğrencilerine başarı ve katılım belgeleri verildi. Üniversitemiz Lokalinde gerçekleştiren törende Hazırlık İngilizce, Hazırlık Almanca, Hazırlık Bilgisayar sınıfı öğrencilerine başarı ve katılım belgelerinin yanı sıra İngilizce Hazırlık sınıfı öğrencilerine B1 seviyesinde Dil Yeterliliği sertifikası verildi. Düzenlenen Törene, Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Çelik, akademik personellerimiz ve öğrenciler katıldı. bilin ve bir dil ile yetinmeyin. Elinizde imkanlarınız da var inşallah önümüzdeki sene farklı bir dil talebi oluşturmaya çalışacağım ve Yabancı Diller Yüksekokulumuzu güçlendirmeye çalışacağım böyle yapmazsak diğer türlü Hakkari nin sınırları dışına çıkmamız mümkün olmaz veya yaşadığımız ülke olan Türkiye mizin sınırları dışına çıkmamız mümkün olmaz ama muhakkak öğrendiklerinizi burada bırakmıyorsunuz sürdürüyorsunuz her gün yeni bilgiler üzerine eklemeniz gerekiyor dedi. Törende bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş; Sevgili arkadaşlar günümüz bilgi ve teknoloji çağı ve bunun büyük payı da farklı dil öğrenmek, Usanmadan bıkmadan öğrenin yazın dil böyle bir şeydir ekonomik ve ticari diller var ama bunun ayırımını yapmadan öğrenme imkanını bulduğunuz bütün dilleri muhakkak öğrenmeye çalışın ve bu size önümüzdeki uzun hayatımızda çok farklı bir birikim çok farklı bir düşünce size kazandıracak dil böyle bir şey o yüzden dilin kıymetini

9 9 ÜNİVERSİTEMİZDE HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI FİNALİ Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Öğrenci Konseyi işbirliğinde düzenlenen Bölümler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi. Üniversitemiz tarafından düzenlenen ve 18 takımın oynadığı halı saha futbol turnuvası final maçında, İlahiyat Bölümü Futbol Takımı kupayı almaya hak kazandı. Üniversitemiz Akademik ve İdari personellerimiz turnuvaya destek verdiler. Turnuvada şampiyon olan takıma, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ramazan Özdemir sahada kupalarını verirken, mezuniyet töreninde ise birinci ve ikinci olan takıma ödül verildi.

10 10 ÜNİVERSİTEMİZDE SATRANÇ TURNUVASI Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Satranç Turnuvası düzenlendi. Üniversitemiz Çölemerik Meslek Yüksekokulu bahçesinde yapılan turnuvaya Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ramazan Özdemir, Şube Müdürü Lokman Ömeroğlu, idari personel ve öğrenciler katıldı. Çeşitli bölümlerden öğrencilerin katıldığı turnuvanın sonunda dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi.

11 11 ÜNİVERSİTEMİZ ÇOCUK GELİŞİMİ BÖLÜMÜ YIL SONU SERGİSİ Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü Yıl Sonu Sergisi yapıldı. Sergide, Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı temel tasarım dersinde öğrencilerin dönem boyunca yaptığı çalışmalardan derlemeler sergilendi. Üniversitemiz Eğitim Fakültesi yemekhanesinde yapılan sergi Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Erduman, akademik, idari personeller ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

12 12 ÜNİVERSİTEMİZ BÖLGESEL ÜNİ-RALLİ YARIŞMASINA KATILDI Üniversitemiz, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi nin (YYÜ) ev sahipliğinde yapılan ve beş üniversitenin katıldığı Bölgesel Üni-Ralli yarışmasına katıldı. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Halı sahasında gerçekleştirilen rallide, öğrenciler 5 etapta vakalara en doğru ve en hızlı müdahale için birbirleriyle yarıştılar. Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı öğrencilerinin katıldığı ve Bölgede ilki düzenlenen Bölgesel Üniversiteler Arası Ralli Yarışmasına Yüzüncü Yıl, Bitlis Eren, Iğdır ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversiteleri katıldı. Yarışmada senaryo gereği en doğru ve en kısa şekilde hastanın hayata döndürülmesi, pediaktif çocuk, travma, çevresel aciller, kalp krizi ve medikal müdahale etaplarında yarışıldı. Gün boyu devam eden ralliye Üniversitemiz Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Erdal Bingöl, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Erduman, akademisyenlerimiz ve öğrenciler katıldı.

13 13 ÜNİVERSİTEMİZDE MEZUNİYET HEYECANI Üniversitemizde yılı eğitim - öğretim döneminde lisans ve ön lisans eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz düzenlenen mezuniyet töreniyle diplomalarını aldı. Üniversitemiz Çölemerik Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu ve okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Hakkâri Vali Vekili Hasan Ongu, Kurum Amirleri, Fakülte Dekanlarımız, sivil toplum kuruluş temsilcileri, öğretim elemanlarımız, öğrenci yakınları ve öğrenciler katıldı. Mezuniyet töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı nın okunmasının ardından Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencisi Mehmet Ali Sinay ın mezun olan öğrenciler adına yaptığı konuşma ile devam etti. Sinay konuşmasında: Hocalarımızın ve bizlerin emek ve özverisinin buluştuğu bu günde bir arada bulunmanın coşkusuyla sizleri selamlıyorum. Bugün hiç kuşkusuz ailemizin desteğiyle yıllardır harcadığımız emeklerin karşılığını aldığımız gün Bu açıdan mutlu bir gün aynı zamanda arkadaşlarımızdan, hocalarımızdan ve Üniversitemizden ayrıldığımız için hüzünlü bir gün Karmakarışık duygular içindeyiz. Konuşacak çok şey yok aslında geldik, gördük, yaşadık, öğrendik ve gidiyoruz. Bu Üniversitede sizlerle birlikte olduğum için kendimi çok mutlu ve şanslı hissediyorum. Son olarak hepimize ve buradaki tüm mezun arkadaşlara başarılı bir meslek hayatı ve bundan sonraki yaşantılarında başarılar diliyorum. dedi. Mezuniyet töreninin açılış konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş yaptı. Rektörümüz konuşmasında: Sayın Vali Yardımcım, Kıymetli Protokol Üyelerimiz, Sayın Öğretim Elemanlarımız kıymetli velilerimiz ve sevgili öğrencilerimiz, sizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum mezuniyet törenimize hoş geldiniz. Sevgili misafirlerimiz, eğitim-öğretim yılının sonunda mezun olacak öğrenci sayımız 400

14 14 civarında iken Eğitim Öğretim yılında alacağımız öğrenci sayımız 850 civarındadır. Tabi şunu da ilave etmem gerekirse öğrencilerin tamamını mezun etme konusunda Türkiye de belirli bir fire var. Belki bu fire Hakkâri de ortalamanın biraz üzerinde olabilir. Önümüzdeki Eğitim yılı itibarıyla 900 belki ek kontenjanla birlikte 1000 e yakın öğrenci alacağız. Bizim Hakkâri Üniversitesi olarak kısa, orta ve uzun vade ile ilgili hedeflerimiz var. Kısa ve orta vadede 3 bin civarı olan öğrenci mevcudumuzu 5 bin 6 bine çıkarmayı hedefliyoruz. Uzun vadede bu sayıyı 10 bine çıkarmayı hedefliyoruz. Nüfusu 60 bin olan bir vilayetin aşağı yukarı 10 binin altına inmemesi gerektiğini düşünüyorum. Bizim şuan 5 tane fakültemiz, 3 tane Meslek Yüksekokulumuz, akademik olarak 2 tane de Enstitümüz var. Fakülte ve yüksekokul düzeyi olarak sayıyı artırmayı hiç düşünmüyorum. Mevcut bölümleri aktif hale getirme ile ilgili ciddi projelerimiz var. Örneğin önümüzdeki eğitim- öğretim döneminde Mühendislik Fakültemizin Elektrik ve Elektronik Bölümüne öğrenci alacağız. Projemizi YÖK e sunduk ve 30 öğrenci kontenjanımızı ayırttık yani Üniversitemiz Mühendislik Fakültesine öğrenci almak bizim için bir eşikti, biz bu eşiği aştık Eğitim-Öğretim yılında ise Makine ve İnşaat Bölümü öğretim üyelerimizi arttırıyoruz. İnşallah bu iki bölüme de öğrenci alacağız. Bunu söylerken siz Öğretim Üyelerimizle iſtihar ederek sunduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah iki sene sonra da yani de de Bilgisayar Mühendisliği Bölümünü açmış olacağız. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde toplam 4 bölümümüz var. Realiteye uygun olarak alandaki öğretim üyesi sayısına, alana ve meslek

15 15 yüksekokullarındaki bölümlerimize baktıktan sonra ne yapılması gerekiyorsa onu yapıyorum. Milli Eğitim Müdürlüğümüz bizim 1. paydaşımız Hakkâri deki meslek liselerine bakarak şöyle bir proje geliştirmeye çalışıyoruz. Hakkari de bulunan meslek liseleri ve düz lisedeki öğrencilerimizin ellerinden tutarak oradaki bölümler ile bizim hem ön lisans hem de lisans düzeyindeki bölümleri eşleştirmeye çalışıyoruz. Lisedeki öğrencilerimizi mümkünse lisans mümkün değilse ön lisanstan lisans düzeyine getirmekle yetinmeyeceğiz. Üniversite olarak bizim en iyi katkı yapabileceğimiz alan bilgi üretmek ve bu bilgiyi bizim paydaşlarımızla ve Hakkâri de oturan insanlarla bir şekilde paylaşabilmektir. Eğer bunu yapabilirsek Üniversite olarak görevimizin en önemli kısmını yerine getirmiş olduğunu kabul ederiz ama maalesef henüz o aşamaya gelemedik. Bu konuda ciddi projelerimiz var yani bilgi üreterek Hakkâri nin ekonomisine ciddi katkılar sunmak istiyoruz. Bunun için biraz zamana ihtiyacımız var. Şuandaki öğretim üyelerimizin sayısı 70 civarında yılsonuna kadar inşallah hedefimiz 100 e doğru yaklaşmaktır. Bu sene bine yakın öğrenci alacağız. Öğrenci sayısını da 10 bine çıkarmayı hedefliyoruz. Sevgili öğrencimiz bir söz kullandı: Geldik, Gördük ve Gidiyoruz çok güzel bir söz ama eğer geldik, gördük ve o arada öğrendik varsa çok güzel ama eğer öğrendik kısmı eksik ise demek ki toplu olarak görevimizi tam olarak yerine getirmemişiz. Buna eğitim ve öğretim diyoruz. Eğitim yoksa öğretim tek başına bir şey ifade etmez. Bilgiyi bir şekilde insanımızın, devletimizin bölgemizin hizmetine sunabilmemiz gerekir. O bilgiyi bir araç olarak kullanıyorsak orda problem var demektir. Hakkâri Üniversitesi olarak sivil toplum kuruluşlarımızla beraber şehri bir bütün olarak görüyorum yani o şehirdeki bütün resmi kurumlar, halk, STK lar bir bütün olarak bir araya gelebilirsek güzel bir gelecek bizi bekliyor olacak. Hakkâri olarak bunu yapabileceğimize inanıyorum. Mezuniyet törenimize katıldığınız için başta Sayın Vali Yardımcımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Çocuklarımız, gençlerimiz yeni bir hayata atılacaksınız, hayat boyu öğrenmeyi ve hayata tutunmayı öğrenin. Maaşım düşük, mesleğimi icra edemiyorum. gibi hiçbir şeye takılmadan öğrenmeye devam edin. Ben lisans dönemimde birkaç kursa birlikte giderken görevime de devam ediyordum. Aynı zamanda yuvamı da kurmuştum. Hamd olsun hepsini beraber yürütebildim. Şuanda karşınızda bir Rektör olarak duruyorum. Beni kendinize örnek alın. Başarabilirsiniz; ben aklınıza, enerjinize, ufkunuza her şeyinize güveniyorum, yeter ki pes etmeyin. Bir yerlere gelmeye çalışın. Coğrafyamıza katkı sağlayın. Gelin bu coğrafyadan

16 16 bütün çevremize, gönül coğrafyamıza ve bütün dünyaya; bu coğrafyadan ışığı yayabilmek için bir araya gelelim, birleşelim, gücümüzü ve enerjimizi bu hedef doğrultusunda hep birlikte kullanalım. dedi. Tören; fakülte, yüksekokul ve bölüm birincilerine başarı belgelerinin verilmesinin ardından kep atma töreniyle devam etti. Mezuniyet Şöleni, Türkiye Halk Oyunları yarışmalarında şampiyon olan Hakkâri Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Halk Oyunları ekibi gösterisi ve canlı müzik ile devam etti. Açılışı mezuniyet töreninde yapılan Üniversitemiz El Sanatları Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan yağlı boya el işlemeleri, dokuma ve baskı tasarımlarının yer aldığı yılsonu sergisi, Hakkâri Atatürk Kültür merkezinde 2 gün boyunca sergilendi.

17 Hakkari Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü Zeynelbey Yerleşkesi, Kıran Mahallesi Merkez/HAKKARİ T: +90 (438) D: 1270 F: +90 (438) facebook.com/hakkariuniv twitter.com/hakkariuniv byhk.hu.edu.tr

ÇOCUKLARLA ETKİNLİKLER PROGRAMI DÜZENLENDİ

ÇOCUKLARLA ETKİNLİKLER PROGRAMI DÜZENLENDİ HU08 e-bülten AĞUSTOS 2017 ÇOCUKLARLA ETKİNLİKLER PROGRAMI DÜZENLENDİ www.hu.edu.tr HU08 AĞUSTOS 2017 Üniversitemiz'de Kayıtlar Devam Ediyor Hakkari nin Doğa Sporları Rotası Çıkarılıyor Kardeşlik Sınır

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi, Bodrum Ticarete Odası ve Bodrum Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER Üniversitemiz Merkez Kütüphane Konferans Salonunda İnovasyon ve Liderlik Topluluğu tarafından gerçekleştirilen Anılarla

Detaylı

OKULUMUZDAN ZİYARETLER

OKULUMUZDAN ZİYARETLER OKULUMUZDAN HABERLER YAHYALI BELEDİYESİ İLE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADIK Okulumuz sosyal, kültürel sportif ve bilimsel işbirliği gerçekleştirmek amacı ile duyarlılığından ve ilgilerinden ötürü Yahyalı

Detaylı

Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013

Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013 Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013 Yüksekokulumuz Projeleri Ankara da Tanıtıldı. Ankara Atatürk Kültür Merkezi nde düzenlenen Kahramanmaraş Tanıtım Günleri nde; Yüksekokulumuzda

Detaylı

2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI

2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI 2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun organize ettiği, bu yıl Çizgi İzleyen Robot ve Sumo Robot olmak üzere

Detaylı

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR Gelişim ve başarının konu ve kazanım düzeyinde takip edilebildiği sürekli gelişen ve zenginleşen ölçme değerlendirme sistemlerine

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. ÜNĠVERSĠTELERLE ġube

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. ÜNĠVERSĠTELERLE ġube ÜNĠVERSĠTELERLE ġube GÜNCESĠ ĠLĠġKĠLER YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2009-2010 ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ 2009-2010 Öğretim yılı Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik- Elektronik Fakültesi

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 7. TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 02 Temmuz 2011 tarihinde, Van da düzenlenen Van, Hakkâri, Muş, Ağrı, Bitlis İlleri Enerji Forumu na Temsilcilik heyeti ve üyelerce

Detaylı

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 14.05.2014 Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Çalışma ve İş Kurumu Ordu İl Müdürlüğü işbirliğinde alternatif iş fırsatları yaratmak, öğrenciler ile

Detaylı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı Her yıl matematikçileri, matematik eğitimcilerini, eğitim uygulamasını yapan öğretmen ve öğrencileri, ayrıca kamuda

Detaylı

İSTE (Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi), DENİZCİLİK EĞİTİM KONSEYİ ile demir aldı!

İSTE (Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi), DENİZCİLİK EĞİTİM KONSEYİ ile demir aldı! İSTE (Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi), DENİZCİLİK EĞİTİM KONSEYİ ile demir aldı! Türkiye ve Kıbrıs'ta lisans düzeyinde denizcilik eğitimi veren 20 Üniversitenin yanı sıra Ulaştırma,

Detaylı

KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR

KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR 3. SINIFLARIMIZ MENDİL KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR Her yıl geleneksel çocuk oyunları kapsamında düzenlemiş olduğumuz 3.sınıflar arası mendil kapmaca turnuvası, bu yıl da mart ayı içinde gerçekleştirildi.

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

HİZMETİÇİ EĞİTİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ

HİZMETİÇİ EĞİTİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ 1 Rektör kim tarafından atanır? a) Cumhurbaşkanı. b) Yükseköğretim Kurulu c) Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı d) Mütevelli Heyet 2 Rektörün görev süresi kaç yıldır? 3 Rektör adaylarını kim önerir? a)

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, 10 Kasım Atatürk ü Anma Günü töreni hazırlıkları, ortaokul öğrencilerimizin 1. deneme

Detaylı

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ ATATÜRK ÜN ANTALYA YA GELİŞİNİN 81 NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ ATATÜRK ÜN ANTALYA YA GELİŞİNİN 81 NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI T.C. ANTALYA VALİLİĞİ ATATÜRK ÜN ANTALYA YA GELİŞİNİN 81 NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI 06 MART 2011 TC ANTALYA VALİLİĞİ KONU : Atatürk ün Antalya ya 06 Mart 2011 Gelişinin 81. Yıldönümü. İLGİLİ MAKAMA

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

ODÜ TIP FAKÜLTESİNİN YENİ ÖĞRENCİLERİ BEYAZ ÖNLÜKLERİNİ GİYDİ

ODÜ TIP FAKÜLTESİNİN YENİ ÖĞRENCİLERİ BEYAZ ÖNLÜKLERİNİ GİYDİ ODÜ TIP FAKÜLTESİNİN YENİ ÖĞRENCİLERİ BEYAZ ÖNLÜKLERİNİ GİYDİ 29.11.2016 Üniversitemiz Tıp Fakültesine 2016-1017 eğitim-öğretim döneminde yeni kayıt yaptıran öğrenciler için Beyaz Önlük Giyme töreni gerçekleştirildi.

Detaylı

İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ NİN (İSTE) AKADEMİK YILI KAPANIŞ TÖRENİ COŞKU İÇİNDE YAPILDI

İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ NİN (İSTE) AKADEMİK YILI KAPANIŞ TÖRENİ COŞKU İÇİNDE YAPILDI İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ NİN (İSTE) 2015 2016 AKADEMİK YILI KAPANIŞ TÖRENİ COŞKU İÇİNDE YAPILDI İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) 2015 2016 Eğitim-Öğretim Yılı Kapanış Töreni Hatay Vali Yardımcısı

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

2013 Kış Etkinlikleri

2013 Kış Etkinlikleri KARTAL ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi 2013 Kış Etkinlikleri İlk Dönem Sonu Eğitim sistemimizde seçkin bir yere sahip olan İmam Hatip Liseleri içerisinde ayrı bir konumda bulunan

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ Amaç Madde 1- Başkent Üniversitesinin Fakülte, Meslek Yüksekokulu, Konservatuvar, Enstitü ve Merkezler gibi akademik birimleri

Detaylı

T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI YILDIRIM BEYAZIT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI YILDIRIM BEYAZIT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI YILDIRIM BEYAZIT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA 2017 SUNUŞ 2017-2018 Eğitim ve öğretim yılı örgün ve yaygın eğitim

Detaylı

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Aralık 2014 AÖF Sınavları İlçemizde İlk Defa Yapıldı. Anadolu Üniversitesi AÖF sınavları için tüm alt yapı hizmetleri;

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG 2013-2014 T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ Adres E-posta Adresi Web Adresi Paşaalanı M. Cemal Kutay Cd. Karesi - BALIKESİR zbfl@meb.k12.tr

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ FAKÜLTE TANITIMI Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik

Detaylı

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ DERS DIŞI ETKİNLİKLER UYGULAMA ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak, Tanımlar

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ DERS DIŞI ETKİNLİKLER UYGULAMA ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak, Tanımlar İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ DERS DIŞI ETKİNLİKLER UYGULAMA ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE-1 Bu Esasların amacı, İstanbul Gedik Üniversitesine bağlı fakülte

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SANDIKLI UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SANDIKLI UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SANDIKLI UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU 2017 2018 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI EĞİTİM REHBERİ T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SANDIKLI UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU e-posta subyo@aku.edu.tr

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

AĞUSTOS 2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

AĞUSTOS 2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AĞUSTOS 2016 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 *2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Seminer Çalışmalarının Başlangıcı 22 23 24 25 27 28 12.Sınıflar YGS/LYS KURS PROGRAMININ BAŞLAMASI Yabancı

Detaylı

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.)

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) Sporun nabzını 20 ayrı branşta verdiği hizmetle elinde tutan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden; Türkiye'nin ilk ve tek spor organizasyon

Detaylı

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bülteni Yıl: 2 Sayı: 4 Haziran 2015

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bülteni Yıl: 2 Sayı: 4 Haziran 2015 SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Etkinlikler Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bülteni Yıl: 2 Sayı: 4 Haziran 2015 İAÜ SHMYO Mezuniyet Töreni 13 14 Haziran 2015 Tarihinde Görkemli Bir Törenle Düzenlendi

Detaylı

GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU

GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU 2013-2014 Öğretim Yılı Liseler Arası Hentbol İl Birinciliği karşılaşmaları Talas Spor Salonunda yapıldı. Bu öğretim yılında yeni kurulan 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizden

Detaylı

.~ ". EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C.

.~ . EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C. r: ~ c... ~ f ~ ~ \i it " TC Vii '1. GENeLıI( VE ~POR };tl ~AKA"LlG'LP '-?~ T.C. MANAVGAT KAYMAKAMLIGI Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü :....:~.. \J..~ ". EXPO Sayı: 190613431 146 Konu: Gençlik

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar SAT ve 4. Sınıf Genel Veli Toplantısı Öğrenci Oryantasyon Günü-Yarım gün

Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar SAT ve 4. Sınıf Genel Veli Toplantısı Öğrenci Oryantasyon Günü-Yarım gün EYLÜL 1 2 Okul Açılışı 1. ve 2. Sınıf Genel Veli Veli Oryantasyon Günü 3 4 5 7 9 3. ve 4. Sınıf Genel Veli Öğrenci Oryantasyon Günü-Yarım gün., 7., ve. Sınıflar Genel Veli Lise Genel Veli 5. Sınıf Genel

Detaylı

7141 Sayılı Kanun çerçevesinde tarihinde kurulmuştur

7141 Sayılı Kanun çerçevesinde tarihinde kurulmuştur 7141 Sayılı Kanun çerçevesinde 18.05.2018 tarihinde kurulmuştur Eğitim Faaliyetleri Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Teknoloji Fakültesi Turizm Fakültesi Ali Fuat Paşa

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İKÇÜ ile Putra Üniversitesi arasında 'Mevlana Değişim Programı' İzmir Kâtip Çelebi

Detaylı

EFQMI Committed to excellence

EFQMI Committed to excellence T.C DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE KALİTE GELİŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ (DÜADEKK) W W EFQMI Committed to excellence Sayı :98653401-3- - b03# Konu :" YÖK Bologna Uzmanları Yerinde

Detaylı

BATMAN VALİLİĞİ PROJELER KOORDİNASYON MERKEZİ SODES PROJELERİ

BATMAN VALİLİĞİ PROJELER KOORDİNASYON MERKEZİ SODES PROJELERİ BATMAN VALİLİĞİ PROJELER KOORDİNASYON MERKEZİ AMAÇ HEDEF GRUP Çocuklar ve gençlerin kültürel ve sanatsal becerilerini geliştirerek, kültür ve sanat alanında gelişimine katkıda bulunmak ve onları kültür

Detaylı

19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 93. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA KOMİTESİ : AFYONKARAHİSAR

19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 93. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA KOMİTESİ : AFYONKARAHİSAR 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 93. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA KOMİTESİ İLİ İLÇESİ : AFYONKARAHİSAR : SULTANDAĞI Kaymakam İlçe Jandarma Komutanı Belediye Başkanı İlçe Emniyet Müdürü İlçe Milli

Detaylı

Düzce Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen Düzce Fındık Çalıştayı İstiklal Konferans Salonu nda gerçekleştirildi

Düzce Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen Düzce Fındık Çalıştayı İstiklal Konferans Salonu nda gerçekleştirildi Düzce Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen Düzce Fındık Çalıştayı İstiklal Konferans Salonu nda gerçekleştirildi Çalıştayın açılış konuşmasını gerçekleştiren Düzce Üniversitesi

Detaylı

2. ISRAIL VE YAHUDILIK KONFERANSI BANDIRMA DA GERÇEKLESTI

2. ISRAIL VE YAHUDILIK KONFERANSI BANDIRMA DA GERÇEKLESTI Portal Adres 2. ISRAIL VE YAHUDILIK KONFERANSI BANDIRMA DA GERÇEKLESTI : www.salom.com.tr İçeriği : Gündem Tarih : 31.10.2018 : http://www.salom.com.tr//haber-108505-2_israil_ve_yahudilik_konferansi_bandirmada_gerceklesti.html

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 02/11/2015-47790 T.C. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BE6EUSAF* Sayı :61414046/821.07/ Konu :10 Kasım Ulu Önder Atatürk'ün Ölümünün 77. Yılı Anma Töreni Programı JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

T.C. Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi BİLGİLENDİRME ve İSTİŞARE TOPLANTISI

T.C. Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi BİLGİLENDİRME ve İSTİŞARE TOPLANTISI T.C. Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi BİLGİLENDİRME ve İSTİŞARE TOPLANTISI Prof.Dr.Hasan AKAN Dekan V. Dekanlık ataması 1 Temmuz 2016 15 Temmuz olayları nedeniyle istifa 27 Temmuz da yeniden

Detaylı

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Kasım 2014 KSÜ 2014-2015 Akademik Yılı Açılış Töreni Yapıldı. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 2014-2015 Akademik

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

KALİTE ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

KALİTE ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ Üniversitemizin Kalite Koordinatörlüğü, Kalite Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Gülbahar Üçler tarafından Fakültemizin kalite çalışmaları yerinde değerlendirildi. Değerlendirmeye Dekan Yardımcımız Yrd. Doç. Dr.

Detaylı

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ 30 Kasım Pazartesi günü saat 17:00 da BTEC Programının öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, başvuru koşulları, BTEC programında ölçme ve

Detaylı

GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ

GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ Doğuş markası, eğitime adanmış yarım asra yaklaşan bir anlam ifade etmektedir. Doğuş Üniversitesi eğitimde ilklerin sahibi, yeniliklerin öncüsü olarak, geçmişinden

Detaylı

İSTANBUL DAN ÇANAKKALEYE BİLİM VE HİZMET KÖPRÜSÜ

İSTANBUL DAN ÇANAKKALEYE BİLİM VE HİZMET KÖPRÜSÜ TÜRK ŞEHİTLİKLERİ İMAR VAKFI BASIN BÜLTENİ 7 Mart 2018 İSTANBUL DAN ÇANAKKALEYE BİLİM VE HİZMET KÖPRÜSÜ EĞİTİM VE AKADEMİK DANIŞMANLIK İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI Türk Şehitlikleri İmar Vakfı, Çanakkale

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

26 YILDIR KIRILAMAYAN TÜRKİYE REKORU YİĞİT ASLAN DAN GELDİ

26 YILDIR KIRILAMAYAN TÜRKİYE REKORU YİĞİT ASLAN DAN GELDİ 26 YILDIR KIRILAMAYAN TÜRKİYE REKORU YİĞİT ASLAN DAN GELDİ TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulu Öğrencimiz Yiğit ASLAN, İtalya nın Milano şehrinde düzenlenen yüzme şampiyonasında 200 metre Serbest te

Detaylı

EKONOMİ KULÜBÜ KENDİNİ KEŞFET GELECEĞİNİ PLANLA KONFERANSLAR SERİSİ

EKONOMİ KULÜBÜ KENDİNİ KEŞFET GELECEĞİNİ PLANLA KONFERANSLAR SERİSİ KENDİNİ KEŞFET GELECEĞİNİ PLANLA KONFERANSLAR SERİSİ 15 Mart 2018 Harran Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi konferans salonunda, 15 Mart Perşembe günü Harran Üniversitesi Ekonomi Kulübünün

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ

STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ STRATEJİK AMAÇ 1: Eğitim Öğretim Kalitesini Arttırmak HEDEF 1.1. Lisans programlarına kabul edilen öğrencilerin niteliklerini artırmak. HEDEF 1.2. Öğretim

Detaylı

TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Yıl 1, Sayı 1 Mart, 2017

TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Yıl 1, Sayı 1 Mart, 2017 TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Mart, 2017 BU SAYIDA; Yrd. Doç. Dr. Şevki ULAMA Doçent Unvanı aldı.. 2 Sakarya Üniversitesinde Futbol Şöleni..3 Turizm Fakültesi Sinerji Topluluğu Çalışmaya Devam Ediyor.3 Gençler

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ (CV) I-Kimlik Bilgileri. II-İletişim Bilgileri. III-Eğitim Bilgileri ve Kişisel Nitelikler

ÖZGEÇMİŞ (CV) I-Kimlik Bilgileri. II-İletişim Bilgileri. III-Eğitim Bilgileri ve Kişisel Nitelikler ÖZGEÇMİŞ (CV) % I-Kimlik Bilgileri 1. Adı Soyadı: Miktat BEKTAŞ 2. Doğum Yeri: Konya 3. Doğum Tarihi: 01.01.1957 4. T.C. Kimlik No: 14546585334 II-İletişim Bilgileri 1. Adres: Kütahya Dumlupınar Üniversitesi

Detaylı

ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM

ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM EYLÜL 3.HAFTA 4.HAFTA Senebaşı okul açılış töreni Tüm okul Anadil Bölümü

Detaylı

TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Yıl 2, Sayı 4 Ocak, 2018

TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Yıl 2, Sayı 4 Ocak, 2018 BU SAYIDA; Dekanımızdan.. 1 TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Ocak, 2018 DEKANIMIZDAN İşbirliği Protokolü..2 Birinci sınıfların Sapanca gezisi.....3 Aramızdan Yükselenler....4 Aramıza Katılanlar....5 Aramıza Katılanlar....6

Detaylı

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri başlamıştır. Sayın Velilerimiz, İlkokul-Ortaokul Bölümünde 09 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2016 YIL 1 SAYI 15 10.06.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 ERCAN İHTİYAR, ONUR ÖZÇELİKÇİ NİN İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI 06.05.2016

Detaylı

EFQMI Committed to excellence

EFQMI Committed to excellence T.C DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE KALİTE GELİŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ (DÜADEKK) EFQMI Committed to excellence Sayı Konu :98653401-3- - fc>03# :" YÖK Bologna Uzmanları Yerinde Ziyaret

Detaylı

Boş Kalan Kontenjanlar İçin Yedeklerin Başvuru Tarihi. Boş Kalan Kontenjanlar İçin Yedeklerin. Kontenjan. Özel Yetenek Sınavı Tarihi.

Boş Kalan Kontenjanlar İçin Yedeklerin Başvuru Tarihi. Boş Kalan Kontenjanlar İçin Yedeklerin. Kontenjan. Özel Yetenek Sınavı Tarihi. Beden Eğitimi Yüksekokulu Beden Eğitimi HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Beden Eğitimi Yüksekokulu Beden Eğitimi, Eğitim Fakültesi Müzik ve Resim-İş ile Devlet Konservatuarı Geleneksel

Detaylı

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

Gün boyu devam eden Batı Karadeniz Acil Tıp Günleri: Karabük Sempozyumu katılımcıların katılım sertifikalarını alması ile sona erdi.

Gün boyu devam eden Batı Karadeniz Acil Tıp Günleri: Karabük Sempozyumu katılımcıların katılım sertifikalarını alması ile sona erdi. Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Murat Koyuncu nun organizasyonluğunda Batı Karadeniz Acil Tıp Günleri: Karabük Sempozyumu Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Hamit Çepni

Detaylı

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da Almanca Öğretmenlerimiz Öznur Polat, Çiğdem Erdem, Onur Karga ve Pervin Doğan Moodle üzerinden aldıkları eğitimin ikinci bölümünü de tamamladılar. 21.03.-22.03.2015

Detaylı

ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONEL DURUMU VE 2015 YILI İŞ DAĞILIMI

ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONEL DURUMU VE 2015 YILI İŞ DAĞILIMI ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONEL DURUMU VE 2015 YILI İŞ DAĞILIMI 1-Güler BEYHAN Daire Başkanı Direkt:0266 612 14 00 Dahili: 1215 Lisans Şube Müdürlüğü 1-Sevim AYHAN-Şube Müdür V. Dahili:1217 1)

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

Sayın Başkanım, Sayın Müdürüm, Protokolümüzün Değerli Mensupları, Çok kıymetli Hocalarım, Değerli Öğrenci Arkadaşlarım, Velilerimiz

Sayın Başkanım, Sayın Müdürüm, Protokolümüzün Değerli Mensupları, Çok kıymetli Hocalarım, Değerli Öğrenci Arkadaşlarım, Velilerimiz Sayın Başkanım, Sayın Müdürüm, Protokolümüzün Değerli Mensupları, Çok kıymetli Hocalarım, Değerli Öğrenci Arkadaşlarım, Velilerimiz ve Özellikle Canım Annem 1 Üniversite tercihlerini yaptığımız zaman,

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ MATEMATİK BÖLÜMÜ DIŞ PAYDAŞ ANKET FORMU Google Formlar

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ MATEMATİK BÖLÜMÜ DIŞ PAYDAŞ ANKET FORMU Google Formlar 12 yanıt Tüm yanıtları görüntüle Analiz bilgilerini yayınla hhkosal@sakarya.edu.tr Bu formu düzenle Özet 1. Sakarya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümüne giriş yılınız: 2008 2007 2005

Detaylı

Vakfıkebir MYO 9. Dönem Mezunlarını Verdi

Vakfıkebir MYO 9. Dönem Mezunlarını Verdi Vakfıkebir MYO 9. Dönem Mezunlarını Verdi Karadeniz Teknik Üniversitesi Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu nun Mezuniyet Töreni her yıl olduğu gibi bu yılda görkemli geçti. Törene, Vakfıkebir Kaymakamı Yıldıray

Detaylı

10.04.2013 ÇARŞAMBA İZMİR GÜNDEMİ- -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı / Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

10.04.2013 ÇARŞAMBA İZMİR GÜNDEMİ- -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı / Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 10.04.2013 ÇARŞAMBA İZMİR GÜNDEMİ- -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı / Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü ile 'Obeziteyle Mücadele' işbirliği protokolü İzmir

Detaylı

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI ORTAOKUL YAPILDI VELİ TOPLANTISI I.Dönem Veli Toplantımız, tüm sınıflardan yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Velilerimiz ilk olarak sınıf öğretmenleriyle ardından branş öğretmenleriyle görüştüler.

Detaylı

Sayı : Konu: Stratejik Planı Hazırlık Çalışmaları GENELGE 2017/1

Sayı : Konu: Stratejik Planı Hazırlık Çalışmaları GENELGE 2017/1 T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BENF2D1Z* Sayı : 71586281-602.04.01-. Konu: 2019-2023 Stratejik Planı Hazırlık Çalışmaları GENELGE 2017/1 Üniversitemiz 2013-2017 dönemini kapsayan ilk

Detaylı

Programı Seçme Sınavı

Programı Seçme Sınavı Bilim İnsanı Yetiştirme Programı Seçme Sınavı Lise Kısmı Bilgilendirme Toplantısı Sayın Velimiz, Okulumuz Lise kısmı bilgilendirme toplantımız kapsamında, 2018-2019 öğretim yılında okulumuzda ilk kez uygulamaya

Detaylı

EYPRO BÜLTENİ. Engelsiz Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezi. Sayı 6, EKİM-KASIM 2017 İçindekiler

EYPRO BÜLTENİ. Engelsiz Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezi. Sayı 6, EKİM-KASIM 2017 İçindekiler EYPRO BÜLTENİ Engelsiz Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezi İstanbul Aydın Üniversitesi Engelsiz Yaşam Araştırma Ve Uygulama Merkezi engelli bireylerin bağımsız yaşama koşullarına erişme ve kent yaşamına

Detaylı

HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ NDE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN PROGRAM DÜZENLENDİ

HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ NDE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN PROGRAM DÜZENLENDİ HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ NDE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN PROGRAM DÜZENLENDİ Türkiye Cumhuriyeti nin kurucusu, büyük devlet adamı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 76. yıl dönümünde tüm yurtta

Detaylı

Veteriner Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı Açılışı Yapıldı

Veteriner Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı Açılışı Yapıldı Veteriner Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı Açılışı Yapıldı İhsangazi Meslek Yüksekokulu Veterinerlik Bölümü Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı açılışı 15 Nisan 2015 Çarşamba günü, geniş katılımlı bir

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde 2011 Şubat ayında kurulan Tarım Topluluğu, Ziraat Mühendisliği eğitimi alan öğrencilerin her alanda

Detaylı

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA Sayı :70868051-880-3298 Konu :2015 yılı 39. Turizm Haftası Etkinlikleri Programı T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) :ew : e. E.6\\EEH s::. tıi:e". ı

Detaylı

18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle Üniversitemiz Tıp Fakültesi ve Karabük Alzheimer Derneği organizasyonluğunda üniversitemiz ev sahipliğinde Yaşlılık-Bunama ve Alzheimer Hastalığı Tanıtım ve Bilinçlendirme

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN 2017 Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. Öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz. BABALARIMIZA... VELİLERİMİZE

Detaylı

IĞDIR ÜNĠVERSĠTESĠ Çevre Sorunları AraĢtırma ve Uygulama Merkezi (ÇEVMER)

IĞDIR ÜNĠVERSĠTESĠ Çevre Sorunları AraĢtırma ve Uygulama Merkezi (ÇEVMER) IĞDIR ÜNĠVERSĠTESĠ Çevre Sorunları AraĢtırma ve Uygulama Merkezi (ÇEVMER) Organizasyon ġeması REKTÖR Mühendislik Fakültesi ÇEVMER MÜDÜRÜ ÇEVMER YÖNETĠM KURULU Ziraat Fakültesi MÜDÜRYARD. MÜDÜR YARD. ÇEVMER

Detaylı

18 MART 2011 ŞEHİTLER GÜNÜ ANMA PROGRAMI

18 MART 2011 ŞEHİTLER GÜNÜ ANMA PROGRAMI 18 MART 2011 ŞEHİTLER GÜNÜ ANMA PROGRAMI T.C. ANTALYA VALİLİĞİ KONU: 18 Mart Şehitler Günü. 18 Mart 2011 İLGİLİ MAKAMA 18 Mart Şehitler Günü Anma Törenleri ilişikteki programa göre yapılacaktır. Bilgilerinize

Detaylı

Sayı : Konu: 2018/2022 Stratejik Planı Hazırlık Çalışmaları GENELGE 2016/1

Sayı : Konu: 2018/2022 Stratejik Planı Hazırlık Çalışmaları GENELGE 2016/1 T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BE5F7644* Sayı : 71586281-602.04.01-. Konu: 2018/2022 Stratejik Planı Hazırlık Çalışmaları GENELGE 2016/1 Üniversitemiz 2013-2017 dönemini kapsayan ilk

Detaylı