SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI"

Transkript

1 REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.İlyas ÖZTÜRK Prof.Dr.Salih ŞİMŞEK Tek. Eğt. Fak. Dekanı İlahiyat Fak. Dekanı Güzel San. Fak. Dekanı Prof.Dr.İbrahim ÖZSERT Prof.Dr.H. Mehmet GÜNAY Prof.Nilgün BİLGE İşletme Fak. Dekanı Bilg. Ve Bilişim Bilimleri Fak.Dek. Hukuk Fak.Dekanı Prof.Dr.Gültekin YILDIZ Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK Prof.Dr.Halil KALABALIK Tıp Fakültesi Dekanı Teknoloji Fak. Dekanı Eğitim Fak. Dekanı Prof.Dr.Ramazan AKDEMİR Prof.Dr.Mehmet SARIBIYIK Prof.Dr. Rahmi KARAKUŞ İletişim Fakültesi Dekanı Üye Üye Prof.Dr.Aytekin İŞMAN Prof.Dr.Sevin ALTINKAYNAK Prof.Dr.Yılmaz ÖZKAN SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 516 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. 01-Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 515 sayılı toplantısında alınan 02 nolu kararla Profesör kadrosuna başvuran Doç.Dr.Mustafa Kemal AYDIN ın jüri raporlarını değerlendirmek üzere kurulan Komisyon Raporu Yapılan gizli oylama sonunda; Doç.Dr.Mustafa Kemal AYDIN ın İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü İktisat Politikası Anabilim Dalı Profesör kadrosuna; 2547 Sayılı Kanun un 26. Maddesi uyarınca atanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 02- Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 514 sayılı toplantısında alınan 06 nolu kararla Doçent kadrosuna başvuran Doç.Dr.Neşe BAYDAR ın jüri raporlarını değerlendirmek üzere kurulan Komisyon Raporu Yapılan gizli oylama sonunda; Doç.Dr.Neşe BAYDAR ın Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Resim Anasanat Dalı Doçent kadrosuna; 2547 Sayılı Kanun un 25. Maddesi uyarınca atanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

2 ÜYK-516/ Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Profesör kadrosuna atanmak üzere müracaat eden Doç.Dr. Nursan ÇINAR ın jüri raporlarını değerlendirmek üzere komisyon oluşturulması hususu görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Doç.Dr. Nursan ÇINAR ın jüri raporlarını değerlendirmek üzere; Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında aşağıda belirtilen üyeler tarafından bir Değerlendirme Komisyonu oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. KOMİSYON ÜYELERİ : Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Prof.Dr. Mehmet Ali YALÇIN Prof. Dr. Musa EKEN Rektör Rektör Yardımcısı Rektör Yardımcısı 04- Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve 101/2984/7025 sayılı yazısı. Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Cenk YAVUZ un Teknokent alanı içerisinde Sakarya Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirme ve Şirket Kurabilmelerine İlişkin Uygulama Esasları Yönetmeliği nin 6. maddesine uyarınca şirket kurmak ve ortağı olma talebinin uygun olduğuna oy birliği ile karar verildi. 05-Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve 101/2996/7085 sayılı yazısı. Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Türker Fedai ÇAVUŞ un Teknokent alanı içerisinde Sakarya Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirme ve Şirket Kurabilmelerine İlişkin Uygulama Esasları Yönetmeliği nin 6. maddesine uyarınca şirket kurmak ve ortağı olma talebinin uygun olduğuna oy birliği ile karar verildi. 06-Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve 101/2982/7016 sayılı yazısı. Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr.Muhammet CERİT in Teknokent alanı içerisinde Sakarya Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirme ve Şirket Kurabilmelerine İlişkin Uygulama Esasları Yönetmeliği nin 6.

3 ÜYK-516/03 maddesine uyarınca şirket kurmak ve ortağı olma talebinin uygun olduğuna oy birliği ile karar verildi. 07-Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve /2977/7026 sayılı yazısı. Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Türker Fedai ÇAVUŞ un Balaban İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Danışmanlık AŞ de ders vermek üzere Çarşamba günleri Öğleden sonra yarım gün ve Pazar Günleri tam gün olmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 37. maddesi uyarınca Döner Sermaye İşletme Müdürlüğüne günlük TL+KDV yatırılmak kaydı ile tarihleri arasında danışman olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 08-Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve /2979/7015 sayılı yazısı. Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Ünal UYSAL ın Balaban İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Danışmanlık AŞ de ders vermek üzere Cumartesi günleri yarımşar gün (toplam 1 er gün) olmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 37. maddesi uyarınca Döner Sermaye İşletme Müdürlüğüne günlük 250.-TL+KDV yatırılmak kaydı ile 14-21/12/2013 ve 04-11/01/2014 tarihleri arasında danışman olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 09-Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve /2979/2983/7011 sayılı yazısı. Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Vahdet UÇAR ın Balaban İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Danışmanlık AŞ de ders vermek üzere 15-29/12/2013 tarihleri arasında Pazar günleri yarım gün (toplamda 1 gün) 18-19/01/2014 tarihlerinde Cumartesi ve Pazar gün (toplamda 1 gün ) olmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 37. maddesi uyarınca Döner Sermaye İşletme Müdürlüğüne günlük 400.-TL+KDV yatırılmak kaydı ile danışman olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 10-Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve /2953/6650 sayılı yazısı. Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Etem KÖKLÜKAYA nım Kocaeli Teknokent de faaliyet gösteren Teknosar ve Stratejik Araştırma Geliştirme Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. de KHz, A Hat Tıkacı tasarımı prototip üretimi ve testlerinin yapılması projesinde ayda bir gün Cumartesi günü olmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 37. maddesi uyarınca Döner Sermaye İşletme Müdürlüğüne günlük TL+KDV yatırılmak kaydı ile tarihleri arasında danışman olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

4 ÜYK-516/04 11-Pamukova Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünün tarih ve /396/7046 tarihli yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Pamukova Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Kamil TAŞKIN ın Adaptto-Teknoloji Transfer Ofisi tarafından Sakarya İli Trafik Şube Denetleme Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirilecek olan Trafik Kaza Verilerinin Girişi ve Analizi Amaçlı Bir Karar Destek Sistemi Gelişmesi konulu AR-GE projesi kapsamında 4691 Sayılı Teknoloji Bölgesi Kanunun 7. maddesinin 2 paragrafına göre yarı zamanlı statüde haftada bir gün 3 ay süre ile yarı zamanlı çalıştırılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 12- SAÜ Sanayi ve Toplum İlişkileri Koordinatörü Prof.Dr.Harun TAŞKIN ın tarihli yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi ile İstanbul Teknik Üniversitesinin ortaklaşa Ekim 2014 tarihleri arasında İstanbul da düzenleyecekleri Joint Symposium on IMSS14 14and CIE44 ortak sempozyum hazırlık döneminde ekte belirtilen giderler için tahmini 30 Bin TL.- nin üniversitemiz Döner Sermaye gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 13-İşletme Fakültesi Dekanlığının tarih ve /1700 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; İşletme Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr.Erman COŞKUN un Adaptto-Teknoloji Transfer Ofisi tarafından Sakarya İli Trafik Şube Denetleme Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirilecek olan Trafik Kaza Verilerinin Girişi ve Analizi Amaçlı Bir Karar Destek Sistemi Gelişmesi konulu AR-GE projrsi kapsamında 4691 Sayılı Teknoloji Bölgesi Kanunun 7. maddesinin 2 paragrafına göre yarı zamanlı statüde haftada bir gün Cumartesi günü 3 ay süre ile yarı zamanlı çalıştırılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 14- İşletme Fakültesi Dekanlığının tarih ve /1703/7096 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; İşletme Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Arş.Gör. Serdar GEÇER in Adaptto-Teknoloji Transfer Ofisi tarafından Sakarya İli Trafik Şube Denetleme Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirilecek olan Trafik Kaza Verilerinin Girişi ve Analizi Amaçlı Bir Karar Destek Sistemi Gelişmesi konulu AR-GE projrsi kapsamında 4691 Sayılı Teknoloji Bölgesi Kanunun 7. maddesinin 2 paragrafına göre yarı zamanlı statüde haftada bir gün Cumartesi günü 3 ay süre ile yarı zamanlı çalıştırılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

5 ÜYK-516/05 15-Hukuk Fakültesi Dekanlığının tarih ve 7127 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Hukuk Fakültesi Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı nda Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Eylem APAYDIN ın Eğitim-Öğreti Yılı Bahar Yarıyılı nda 2547 Sayılı Kanunun 40/d maddesi uyarınca Hukuk Fakültesi Aile Hukuk dersini ekteki şekliyle vermek üzere görevlendirmesine karar verildi. 16- Personel Dairesi Başkanlığının tarih ve 3158/sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; 2547 Sayılı Kanunun 50/d maddesine göre Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsüne atanmış olup aynı kanunun 13/b maddesi uyarınca İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünde görev yapan Arş.Gör. Gökhan UMUT un tarihinden itibaren 1 yıl süre ile yeniden atamasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 17- Yayın Komisyon Başkanlığının tarih ve 2950 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Yayın Komisyonu nun tarih 176 sayılı toplantılarında alınan kararların ekteki şekliyle uygun olduğuna oy birliği ile karar verildi. 18- Ortadoğu Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Ortadoğu Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünün 3 katlı yeni binasının doğalgaz depozito bedelinin Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 19- Ortadoğu Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Ortadoğu Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünün yeni binasında kullanılmak üzere yaklaşık maliyet TL malzeme tutarının Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 20- Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi Dekanlığının tarih ve /734 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Yazılım Laboratuarlarında ekte belirtilen malzemelerin temin edilerek bedelinin Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

6 ÜYK-516/ Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığının tarih ve 3067 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Meslek Yüksekokullarımızda uygulanmakta olan MEYOK (3+1) Programı çerçevesinde toplam 50 öğrencinin de Üniversitemiz birimlerinde çalıştırılması uygun görülmüştür. Ancak ilgili birimlerden önceden belirlenen bu sayının üzerinde talep gelmesi nedeniyle, toplam kontenjanın 15 kişi artırılmasına ihtiyaç duyulmaktadır. Söz konusu ihtiyacın karşılanması amacıyla, eğitim öğretim dönemi süresince Üniversitemiz birimlerinde MEYOK (3+1) Programı kapsamında çalıştırılmakta olan toplam öğrenci sayısının 65 (Altmışbeş) öğrenciye çıkarılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 22- Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığının tarih ve 3067 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemizde kullanılmak üzere "Sakarya Üniversitesi Baskılı" 800 Adet Ajanda,500 adet Sakarya Üniversitesi logolu defter ve 5000 adet Sakarya Üniversitesi logolu karton çanta yaptırılması ve bedelinin Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı bütçesinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği karar verildi. 23- Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığının tarih ve 825/3112 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü tarafından Türk Tarihinde Balkanlar isimli kitabın ekte belirtilen basım masrafının Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 24- Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve 3023 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü nden tarih ve /775 sayılı diploma ile mezun olan Nuray SARIALTIN a kaybolan diplomasının yerine Sakarya Üniversitesi Diploma, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik in 5. Maddesi (Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgelerini Kaybedenlere Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgeleri Yerine Verilecek 2. Nüshalarını Düzenleme Esasları) gereğince DUPLICATE verilmesine oybirliği karar verildi. 25- Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve 2934 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği nden tarih ve 9169/ sayılı diploma ile mezun olan Cevher BALCI ya kaybolan diplomasının yerine Sakarya Üniversitesi Diploma, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik in 5. Maddesi (Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgelerini Kaybedenlere Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgeleri Yerine Verilecek 2. Nüshalarını Düzenleme Esasları) gereğince DUPLICATE verilmesine oybirliği karar verildi.

7 ÜYK-516/ Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve 3020 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Sakarya Meslek Yüksekokulu Elektrik Programı ndan tarih ve 10007/ sayılı diploma ile mezun olan Akın BOZAN a kaybolan diplomasının yerine Sakarya Üniversitesi Diploma, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik in 5. Maddesi (Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgelerini Kaybedenlere Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgeleri Yerine Verilecek 2. Nüshalarını Düzenleme Esasları) gereğince DUPLICATE verilmesine oybirliği karar verildi. 27- Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğünün tarih ve /2283 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bilal BAŞ ın 2547 Sayılı Kanunun 40/d maddesi uyarınca; aşağıda belirtilen yüksek lisans derslerini vermek üzere Eğitim Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyılında Enstitümüz Felsefe ve Din Bilimleri Anabilim Dalında görevlendirilmesinin uygun olduğuna oy birliği ile karar verildi. GÖREVLENDİRİLDİĞİ ADI SOYADI OKUL KODU BÖLÜM DERSİN ADI Yrd. Doç. Dr. Bilal BAŞ 60 Felsefe ve Din Bilimleri YL Uzmanlık Alanı Dersi SAAT T+U+L Y.Y. 4+0 I ÖĞR. TÜRÜ Örgün I. Öğretim ÜNİVERSİTE / FAKÜLTE SAÜ/SBE Yrd. Doç. Dr. Bilal BAŞ 60 Felsefe ve Din Bilimleri YL Uzmanlık Alanı Dersi 4+0 II Örgün I. Öğretim SAÜ/SBE Yrd. Doç. Dr. Bilal BAŞ 60 Felsefe ve Din Bilimleri YL Danışmanlık 0+5 I Yrd. Doç. Dr. Bilal BAŞ 60 Felsefe ve Din Bilimleri YL Danışmanlık 0+5 II Örgün I. Öğretim Örgün I. Öğretim SAÜ/SBE SAÜ/SBE FR Hukuk Fakültesi Dekanlığının tarih ve /379 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda ; Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku Bölümü Hukuk Tarihi ABD Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.İsmail GÜNDOĞDU nun görevinden istifa etmesi nedeniyle üzerinde bulunan ekte belirtilen Siyasi Tarih (2+0) dersini vermek üzere ekte belirtildiği şekli ile Sağlık Kültür ve Spor Dairesinde görevli Dr.Mesut KAYAER tarafından tarihinden itibaren vermek üzere yapılan görevlendirme değişikliğinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

8 ÜYK-516/ Hukuk Fakültesi Dekanlığının tarih ve /380 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda ; Hukuk Fakültesi Bahar Yarıyılı nda ekte belirtilen Genel Kamu Hukuku (3+0) dersini 2547 Sayılı Kanunun 31 maddesi ve 657 Sayılı Kanunun 89. maddesi uyarınca vermek üzere Sağlık Kültür ve Spor Dairesinde görevli Dr.Mesut KAYAER in 2547 Sayılı Kanunun 31 maddesi ve 657 Sayılı Kanunun 89. maddesi uyarınca ders saati ücreti ile görevlendirilmesine oybirliği ile karar verildi. 30- Hukuk Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda ; Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku Bölümü Hukuk Tarihi ABD Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.İsmail GÜNDOĞDU nun görevinden istifa etmesi nedeniyle üzerinde bulunan ekte belirtilen Roma Hukuku (2+0) dersini vermek üzere ekte belirtildiği şekli ile Prof.Dr.Halil KALABALIK tarafından tarihinden itibaren vermek üzere yapılan görevlendirme değişikliğinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 31- EFQM Şube Müdürlüğünde görevli Metin BAYRAM ın dilekçesi Yapılan görüşmeler sonunda; EFQM Şube Müdürlüğünde görevli Metin BAYRAM ın 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu na uyum çerçevesinde 23-24/12/2013 tarihleri arasında 2 gün Ankara İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü nde tüm masrafların Rektörlük Bütçesinden karşılanmak üzere yollukluyevmiyeli maaşlı-izinli görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 32- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığının tarih ve /1322 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr.Fuat SEKMEN in 2547 Sayılı Kanunun 40/b maddesi uyarınca Yüzüncü Yıl Üniversitesi nde görevlendirme talebinin uygun olmadığına oybirliği ile karar verildi. 33- Tıp Fakültesi Dekanlığının tarih ve /1655 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr.Orhan Veli DOĞAN ın tarihinden itibaren 1 yıl süre ile Kırgızistan Oshcardio Eğitim Hastanesi nde görevlendirme talebinin uygun olmadığına oybirliği ile karar verildi.

9 ÜYK-516/ Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve 101/2973/7083 sayılı yazısı ve 101/2972 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Sakarya Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine İlişkin Uygulama Esasları Yönetmeliği Tanıtımlar Bölümü madde 4 (b) ve (c) maddelerinde; b) Devamlı statüde öğretim üyesi: 2547 sayılı Kanunun 36 ncı maddesinde tanımlanan, Üniversitede devamlı statüde görev yapan profesörleri, doçentleri ve yardımcı doçentleri, c) Kısmi statüde öğretim üyesi: 2547 sayılı Kanunun 36 ncı maddesinde tanımlanan, Üniversitede kısmi statüde görev yapan profesörleri ve doçentleri, şirket kurabilecekleri; gereğince Arş.Gör. Ahmet KÜÇÜKER ve Arş.Gör. Burhan BARAKLI nın şirket kurma taleplerinin uygun olmadığına oy birliği ile karar verildi. 35- Sağlık Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Eğitim Öğretim yılı Güz yarıyılında 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 89.maddesine göre Akıl Sağlığı ve Psikiyatri Hemşireliği dersinin uygulamasında (0+7) görevlendirmesi yapılan Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi personeli Hemşire Meral DÖNER in tayininin çıkması nedeniyle yerine yine aynı Hastanede görevli Hemşire Latife BAY ın görevlendirmesi yapılmış, ancak sehven bu değişiklik Yüksekokul Müdürlüğüne bildirilmemiş olup, adı geçen Hemşire Latife BAY ın 01/10/2013 tarihinden itibaren görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi tarihinde Zaman Gazetesi nde yayımlanan Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Makine Mühendisliği Anabilim Dalı Profesör kadro ilanına müracaat eden adayların jürilerinin oluşturulması görüşmeye açıldı. yayımlanan Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Makine Mühendisliği Anabilim Dalı Profesör kadrosu başvuran adayların jüri üyelerinin aşağıdaki isimlerden oluşmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. ASİL JÜRİ ÜYELERİ Prof. Dr. Şafak YILMAZ Prof. Dr. Ramazan KARAKUZU Prof. Dr. Ahmet AVCI Prof. Dr. Kenan GENEL ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE/BÖLÜM İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Selçuk Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü,

10 Prof. Dr. Abdullah MİMAROĞLU Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü YEDEK JÜRİ ÜYELERİ: Prof. Dr. Osman KOPMAZ Prof. Dr. Ahmet OĞUR Makine Mühendisliği Bölümü ÜYK-516/10 Bursa Teknik Üniversitesi Doğa Bilimleri, Mimarlık ve Makine Mühendisliği Bölümü Mühendislik Fakültesi Dekanı Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarihinde Zaman Gazetesi nde yayımlanan Mühendislik Fakültesi Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Anabilim Dalı Profesör kadro ilanına müracaat eden adayların jürilerinin oluşturulması görüşmeye açıldı. yayımlanan Mühendislik Fakültesi Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Anabilim Dalı Profesör kadrosu başvuran adayların jüri üyelerinin aşağıdaki isimlerden oluşmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. ASİL JÜRİ ÜYELERİ ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE/BÖLÜM 1- Prof.Dr.Sakin ZEYTİN Sakarya Üniversitesi 2- Prof.Dr.Yılmaz YALÇIN Afyon Kocatepe Üniversitesi 3- Prof.Dr.Hatem AKBULUT Sakarya Üniversitesi 4- Prof.Dr.Metin USTA Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü 5- Prof.Dr.Recep ARTIR Marmara Üniversitesi YEDEK JÜRİ ÜYELERİ: 1- Prof.Dr.Şenol YILMAZ Sakarya Üniversitesi tarihinde Zaman Gazetesi nde yayımlanan Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Profesör kadro ilanına müracaat eden adayların jürilerinin oluşturulması görüşmeye açıldı. yayımlanan Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Profesör kadrosu başvuran adayların jüri üyelerinin aşağıdaki isimlerden oluşmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

11 ÜYK-516/11 ASİL JÜRİ ÜYELERİ ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE/BÖLÜM 1- Prof. Dr. İbrahim ÖZSERT Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği 2-Prof. Dr. Osman ELDOĞAN Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği 3-Prof Dr. Hüseyin BAYRAKÇEKEN Afyon Kocatepe Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Otomotiv Mühendisliği 4-Prof. Dr. Mustafa Osman ISIKAN Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği 5-Prof. Dr. Can ÇINAR Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Otomotiv Mühendisliği YEDEK ÜYELER: 1-Prof. Dr. Adem DEMİR 2-Prof. Dr. Mustafa KURT Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Metalürji Malzeme Mühendisliği Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği tarihinde Zaman Gazetesi nde yayımlanan Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Kurumlar Sosyolojisi Anabilim Dalı Profesör kadro ilanına müracaat eden adayların jürilerinin oluşturulması görüşmeye açıldı. yayımlanan Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Kurumlar Sosyolojisi Anabilim Dalı Profesör kadrosu başvuran adayların jüri üyelerinin aşağıdaki isimlerden oluşmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. ASİL JÜRİ ÜYELERİ: 1.Prof.Dr.Sami ŞENER 2.Prof.Dr.Zeki ARSLANTÜRK 3.Prof.Dr.İsmail COŞKUN 4.Prof.Dr.Ali Rıza ABAY 5.Prof.Dr.H.Musa TAŞDELEN ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE/BÖLÜM: Sakarya Üniversitesi,Fen Edebiyat Fakültesi Marmara Üniversitesi.İlahiyat Fakültesi İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Yalova Üniversitesi, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Sakarya Üniversitesi,Fen Edebiyat Fakültesi YEDEK ÜYELER: 1. Prof.Dr.Talip KÜÇÜKCAN Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi 2. Prof.Dr.Ali COŞKUN Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi

12 ÜYK-516/ tarihinde Zaman Gazetesi nde yayımlanan Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Analitik Kimya Anabilim Dalı Profesör kadro ilanına müracaat eden adayların jürilerinin oluşturulması görüşmeye açıldı. yayımlanan Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Analitik Kimya Anabilim Dalı Profesör kadrosu başvuran adayların jüri üyelerinin aşağıdaki isimlerden oluşmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi ASİL JÜRİ ÜYELERİ: ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE/BÖLÜM: 1. Prof. Dr. Ali Osman AYDIN Sakarya Üniversitesi Kimya Bölümü 2. Prof. Dr. Mustafa Şahin DÜNDAR Sakarya Üniversitesi Kimya Bölüm Bşk. 3. Prof. Dr. Hüseyin YILDIRIM Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı 4. Prof. Dr. Ahmet GÜL İstanbul Teknik Üniversitesi Fen- Edebiyat Fakültesi 5. Prof. Dr. Vefa AHSEN Gebze Yüksek Teknoloji, Fen Fakültesi Dekanı YEDEK ÜYELER: 1. Prof. Dr. Ahmet TUTAR Sakarya Üniversitesi Kimya Bölümü 2. Prof. Dr. Ulvi AVCIATA Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Edb.- Fakültesi Dekanı tarihinde Zaman Gazetesi nde yayımlanan Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Profesör kadro ilanına müracaat eden adayların jürilerinin oluşturulması görüşmeye açıldı. yayımlanan Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Profesör kadrosu başvuran adayların jüri üyelerinin aşağıdaki isimlerden oluşmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. ASİL JÜRİ ÜYELERİ: ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE/BÖLÜM: 1- Prof.Dr. Bahri ERMİŞ Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi 2- Prof.Dr. Murat ELEVLİ Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi 3- Prof.Dr. Ayhan TAŞTEKİN Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi 4- Prof.Dr. Aziz POLAT Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi 5- Prof.Dr. Erol KISMET Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi YEDEK ÜYELER: 1- Prof.Dr. Öner ÖZDEMİR Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi 2- Prof.Dr. Saadet AKARSU Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi

13 ÜYK-516/ tarihinde Zaman Gazetesi nde yayımlanan Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı 2 adet Profesör kadro ilanına müracaat eden adayların jürilerinin oluşturulması görüşmeye açıldı. yayımlanan Tıp Fakültesi Dâhili Tıp Bilimleri Bölümü Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı 2 adet Profesör kadrosu başvuran adayların jüri üyelerinin aşağıdaki isimlerden oluşmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. ASİL JÜRİ ÜYELERİ: ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE/BÖLÜM: 1-Prof.Dr. İbrahim TEKEOĞLU Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi 2-Prof.Dr. Kazım ŞENEL Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi 3-Prof.Dr. Remzi ÇEVİK Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi 4- Prof.Dr. Ali GÜR Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi 5- Prof.Dr. Mustafa ÇALIŞ Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi YEDEK ÜYELER: 1- Prof.Dr. Özlem BAYSAL İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi 2- Prof.Dr. Hakan GÜNDÜZ Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi tarihinde Zaman Gazetesi nde yayımlanan Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü İç Hastalıkları Anabilim Dalı Profesör kadro ilanına müracaat eden adayların jürilerinin oluşturulması görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü İç Hastalıkları Anabilim Dalı Profesör kadrosu başvuran adayların jüri üyelerinin aşağıdaki isimlerden oluşmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. ASİL JÜRİ ÜYELERİ: ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE/BÖLÜM: 1. Prof.Dr. Erkan PARLAK Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. Prof.Dr. Ali TAMER Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi 3. Prof.Dr. Sefa GÜLİTER Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi 4. Prof.Dr. Sait BAĞCI Gülhane Askeri Tıp Akademisi 5. Prof.Dr. Hale AKPINAR Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi YEDEK ÜYELER: 1-Prof.Dr. Fatma Cansel TÜRKAY 2-Prof.Dr. Orhan ÖZGÜR Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi

14 ÜYK-516/ tarihinde Zaman Gazetesi nde yayımlanan Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Genel Cerrahi Anabilim Dalı Profesör kadro ilanına müracaat eden adayların jürilerinin oluşturulması görüşmeye açıldı. yayımlanan Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Genel Cerrahi Anabilim Dalı Profesör kadrosu başvuran adayların jüri üyelerinin aşağıdaki isimlerden oluşmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. ASİL JÜRİ ÜYELERİ: ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE/BÖLÜM: 1. Prof.Dr. Fehmi ÇELEBİ Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. Prof.Dr. Erdal Birol BOSTANCI Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi 3. Prof.Dr. Ahmet Koray ÖCAL Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi 4. Prof.Dr. İlhami Taner KALE Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi 5- Prof.Dr. Gökhan YAĞCI Gülhane Askeri Tıp Akademisi YEDEK ÜYELER: 1-2-Prof.Dr. Mehmet KILIÇ Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi tarihinde Zaman Gazetesi nde yayımlanan Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Profesör kadro ilanına müracaat eden adayların jürilerinin oluşturulması görüşmeye açıldı. yayımlanan Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Profesör kadrosu başvuran adayların jüri üyelerinin aşağıdaki isimlerden oluşmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. ASİL JÜRİ ÜYELERİ: ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE/BÖLÜM: 1. Prof.Dr. Ramazan KAHVECİ Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. Prof.Dr. Sühan AYHAN Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi 3. Prof.Dr. Hüseyin BORMAN Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi 4. Prof.Dr. Yağmur AYDIN İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 5. Prof.Dr. Figen ÖZGÜR Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

15 ÜYK-516/15 YEDEK ÜYELER: 1-Prof.Dr. Mustafa YILMAZ 2-Prof.Dr. Adnan MENDERES Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi tarihinde Zaman Gazetesi nde yayımlanan Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Profesör kadro ilanına müracaat eden adayların jürilerinin oluşturulması görüşmeye açıldı. yayımlanan Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Profesör kadrosu başvuran adayların jüri üyelerinin aşağıdaki isimlerden oluşmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. ASİL JÜRİ ÜYELERİ: ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE/BÖLÜM: 1. Prof.Dr. Mehmet GÜRBİLEK Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi 2. Prof.Dr. Mehmet Ramazan ŞEKEROĞLU Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi 3. Prof.Dr. Abdurrahim KOÇYİĞİT Bezmialem Tıp Fakültesi 4. Prof.Dr. Mehmet TARAKÇIOĞLU Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi 5. Prof.Dr. Ahmet KIZILTUNÇ Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi YEDEK ÜYELER: 1-Prof.Dr. Fatih GÜLTEKİN 2-Prof.Dr. Elif ÖZEROL Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Fakültesi tarihinde Zaman Gazetesi nde yayımlanan İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagati Anabilim Dalı Profesör kadro ilanına müracaat eden adayların jürilerinin oluşturulması görüşmeye açıldı. yayımlanan İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagati Anabilim Dalı Profesör kadrosu başvuran adayların jüri üyelerinin aşağıdaki isimlerden oluşmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. ASİL JÜRİ ÜYELERİ: ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE/BÖLÜM: 1. Prof. Dr. Abdullah AYDINLI SAÜ İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanı 2. Prof. Dr. Kemalettin ÖZDEMİR SAÜ İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Öğretim Üyesi

16 ÜYK-516/16 3. Prof. Dr. Ahmet Turan ARSLAN Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi/Dekanı 4.Prof. Dr. Yakup CİVELEK Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi 5. Prof. Dr. Halil İbrahim KAÇAR Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi YEDEK ÜYELER: 1. Prof. Dr. Muhittin AKGÜL SAÜ İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Öğretim Üyesi 2. Prof. Dr. Dursun HAZER Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 48. Fen Bilimleri Enstitü Mdürlüğünün tarih ve 300/2268 görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İşletme Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Abdülkadir HIZIROĞLU nun 2547 Sayılı Kanunun 40/d maddesi uyarınca; aşağıda belirtilen dersleri vermek üzere Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında (23 Eylül 2013 tarihinden itibaren) Enstitümüz Bilişim Sistemleri Anabilim Dalı uzaktan eğitim tezsiz yüksek lisans programında görevlendirilmesinin uygun olduğuna; oy birliği ile karar verildi. GÖREVLENDİRİLDİĞİ ADI SOYADI 50 Yrd. Doç. Dr. Abdülkadir HIZIROĞLU 50 OKUL KODU BÖLÜM DERSİN ADI Bilişim Sistemleri EABD Bilişim Sistemleri EABD İş Zekası ve Uygulamaları Zeki Karar Destek Sistemleri SAAT T+U+L Y.Y. 3+0 I 3+0 I ÖĞR. TÜRÜ Uzaktan Eğitim Uzaktan Eğitim ÜNİVERSİTE / FAKÜLTE SAÜ/FBE SAÜ/FBE FR Personel Dairesi Başkanlığının tarih ve 3255 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz çeşitli birimlerinde ihtiyaç duyulan ve ekli listede dökümü verilen boş kadroların, 78 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname nin 4. Maddesi uyarınca aktarılması ve 5. Maddesi uyarınca atama izni verilmesinin uygun olduğuna ve gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na arzına oybirliği ile karar verildi. 50- İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığının tarih ve /2970 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Geyve Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü öğrenci kantin ihtiyacının yerine getirilmesi amacıyla kantin yerinin ihaleye çıkılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

17 ÜYK-516/ Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve /3232 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Sakarya Meslek Yüksekokulu İşletmecilik Programı ndan tarih ve 1317/21.86 sayılı diploma ile mezun olan Huriye TEZCAN ın kaybolan diplomasının yerine Sakarya Üniversitesi Diploma, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik in 5. Maddesi (Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgelerini Kaybedenlere Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgeleri Yerine Verilecek 2. Nüshalarını Düzenleme Esasları) gereğince DUPLICATE verilmesine oybirliği karar verildi. 52- Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve /3258 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Sakarya Meslek Yüksekokulu Elektrik Programı ndan tarih ve 2248/21.59 sayılı diploma ile mezun olan Murat CEBECİOĞLU nun kaybolan diplomasının yerine Sakarya Üniversitesi Diploma, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik in 5. Maddesi (Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgelerini Kaybedenlere Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgeleri Yerine Verilecek 2. Nüshalarını Düzenleme Esasları) gereğince DUPLICATE verilmesine oybirliği karar verildi. 53- Tıp Fakültesi Dekanlığının tarih ve /1720 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Tıp Fakültesi Biyoloji Anabilim Dalı ve Üroloji Anabilim Dalı ders program değişikliklerinin ekteki şekliyle uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 54- Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü nün tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğünün 2547 Sayılı Kanunun 58. maddesi uyarınca tarihinden itibaren Döner Sermaye gelirleri pay dağılım oranlarının ekteki şekliyle uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 55- Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığının tarih ve 1976/10749 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Bünyamin BEZCİ nin tarihinden itibaren (1 yıl) Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı olarak; 2547 Sayılı Kanunun 38. maddesi uyarıca görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

18 ÜYK-516/ Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığının tarih 2739 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığında görevli Uzman Semih BİTİM in tarihleri arasında Erasmus Ders verme Hareketliliği programı kapsamında İrlanda Department Of Business and Management Institute Tralge de 2547 Sayılı Kanun un 39. Maddesi uyarınca 17 Ocak Nisan 2014 tarihleri arasında tüm masrafların Erasmus Ders verme Hareketliliği Bütçesinden karşılanmak kaydı ile yolluklu- yevmiyeli, maaşlı-izinli olarak görevlendirilmelerinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 57- Teknoloji Fakültesi Dekanlığının tarih ve /715 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Fizyoterapi Laboratuvarları kurulması çerçevesinde Teknoloji Fakültesi nden talep edilen ekte yazılı malzemelerin bedellerinin Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 58- Ortadoğu Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğünün tarih ve 869/2284 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Ortadoğu Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü nde kullanılmak üzere ekte belirtilen büro malzemelerinin temin edilerek bedelinin Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 59-Eğitim Fakültesi Dekanlığının tarih ve /1557 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Eğitim Fakültesi Dekanlığının ekte belirtilen fotokopi makinesinin temin edilerek bedelinin Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 60- Ortadoğu Uygulamaları ve Araştırma Merkez Başkanlığının tarih ve 869/2310 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Ortadoğu Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünün yeni binasında kullanılmak üzere yaklaşık maliyet TL malzeme tutarının Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 61- Kaynarca Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğünün tarih ve /005 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; tarihinde Zaman gazetesinde yayınlanan Akademik Personel İlanı ile alınacak Kaynarca Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Yardımcı Doçent kadrosuna başvuran adayların Yabancı Dil sınavı tarih saat:09:00; Uygulama Dersi sınavı saat:12:00 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi B Blok 304 nolu sınıf da yapılmasına ve söz konusu sınavlarda

19 ÜYK-516/19 görev alacak jüriler ile Bilim Jürisi ve Yabancı Dil Üyelerinin aşağıdaki isimlerden oluşmasına oybirliği ile karar verildi. Bilim Jurisi: 1. Prof. Dr. Remzi ALTUNIŞIK Sakarya Üniversitesi, İşletme Fakültesi, İşletme Bölümü 2. Doç. Dr. Mahmut BİLEN - Sakarya Üniversitesi, Kaynarca Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümü) 3. Doç. Dr. F.Burcu CANDAN Kocaeli Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü Yedekler 1. Doç. Dr. Nihal SÜTÜTEMİZ - Sakarya Üniversitesi, İşletme Fakültesi, Uluslararası Ticaret Bölümü 2. Prof. Dr. Şuayip ÖZDEMİR - Afyon Kocatepe Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü Uygulama Dersi jurisi: 1. Prof. Dr. Remzi ALTUNIŞIK Sakarya Üniversitesi, İşletme Fakültesi, İşletme Bölümü 2. Doç. Dr. Mahmut BİLEN - Sakarya Üniversitesi, Kaynarca Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümü) 3. Doç. Dr. Nihal SÜTÜTEMİZ - Sakarya Üniversitesi, İşletme Fakültesi, Uluslararası Ticaret Bölümü Yedek 1. Doç.Dr. Nilgün SARIKAYA Sakarya Üniversitesi, İşletme Fakültesi, İşletme Bölümü Yabancı Dil Jürisi 1. Doç. Dr. Metin TİMUÇİN Sakarya Üniversitesi, Yabancı Diller Bölümü 2. Doç. Dr. Mahmut BİLEN - Sakarya Üniversitesi, Kaynarca Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümü) 3. Doç. Dr. Zeynel Abidin KILINÇ Sakarya Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Yedek 1. Yrd.Doç.Dr. İrfan HAŞLAK Sakarya Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü

20 ÜYK-516/ Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Yıl sonu sınavlarında görev alanlara yapılacak ödemelere esas göstergeler görüşmeye açıldı. Yapılan inceleme ve görüşmeler neticesinde; 2014 yılında yapılacak olan Uzaktan Eğitim Final Sınavlarında, Yükseköğretim Kurumlarında Uzaktan Öğretime İlişkin Usul ve Esaslar ın 17 maddesinin 2. bendi uyarınca, söz konusu yönetmelikte belirlenen Ek-2 sayılı cetvelde sayılan görevler ile ilgili aşağıda belirtilen göstergeler üzerinden ücret ödenmesinin ve koordinatörler ve yardımcıları için yapılacak ödeme tutarı, beşbinden az öğrencinin katıldığı sınavlarda azami tutarın yüzde ellisini geçemez hükmü nünde göz önünde bulundurulmasının uygun olduğuna oy birliği ile karar verildi. Görev Tanımı Gösterge (En fazla) Sınav Koordinatörü 5000 Sınav Koordinatör Yardımcısı 4000 Bina Sınav Sorumlusu veya Yöneticisi 2000 Bina Sınav Sorumlusu Yardımcısı veya Yönetici Yardımcısı 1800 Salon Başkanı 1650 Gözetmen 1450 Engelli Gözetmeni 2000 Sınav Evrakı Nakil Görevlisi/Güvenlik Görevlisi 1450 Bina Güvenlik Görevlisi 1450 Merkez Sınav Görevlisi 1100 Hizmetli 1000 Şöför Üniversitemiz SAÜSEM bünyesinde yapılan eğitim ve sınavlarda görev alan öğretim elemanları ve bireysel katkı payları görüşmeye açıldı. Yapılan Görüşmeler sonunda; Döner Sermaye Faaliyetleri kapsamında SAÜSEM bünyesinde yapılan Eğitim ve sınavlarında Ekli listede belirtilen Üniversitemiz Öğretim Elemanlarının görevlendirilmesi ve bireysel katkıları oranında gelirlerinden ek ödeme yapılmasına oybirliği ile karar verildi 64-Gündemde görüşülecek başka madde olmadığından oturuma son verildi.

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.İlyas

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.İlyas

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 468 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 472 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 450 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 456 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı

Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 457 TOPLANTI TARİHİ :01.12.2011 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR VEKİLİ Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Prof. Dr. Kadir ARDIÇ Müh. Fak. Dekanı İlahiyat Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 433 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 432 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Yılmaz Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 408 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Binnaz BAYTEKİN başkanlığında toplanmış ve

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 490 TOPLANTI TARİHİ : 10.01.2013 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 425 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 190 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. Ticaret Hukuku Anabilim Dalı

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. Ticaret Hukuku Anabilim Dalı SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 458 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 477 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 439 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.İlyas

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 341 TOPLANTI TARİHİ : 11.03.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Vekili Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 342 TOPLANTI TARİHİ : 01.04.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.İlyas

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 444 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 420 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.İlyas

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 374 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 467 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr. Fatih SAVAŞAN Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. /ÜYK Seç.Üyesi Prof.Dr.Temel GÜRDAL Prof.Dr.Hatem AKBULUT Prof. Dr. Barış Tamer TONGUÇ Müh. Fak. Dekan V. İlahiyat Fak. Dekanı Fen-Edb.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 466 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Musa EKEN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 4 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Sosyal Bilimler

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 428 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Uğur ŞEN Prof.Dr.Nejat

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 377 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19/8/2015 2015/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 19/8/2015 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 434 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 481 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr.Orhan

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 24.07.2015 2014-2015/17

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 24.07.2015 2014-2015/17 Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun, 26.06.2015 tarih ve 2014-2015/15.13 sayılı kararı uyarınca yaz aylarında çoğunluğun sağlanamadığı hallerde acil konularda karar almak ve bu kararları ilk Yönetim Kurulu

Detaylı

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Alim YILDIZ Başkanlığında toplandı.

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Alim YILDIZ Başkanlığında toplandı. Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Alim YILDIZ Başkanlığında toplandı. Karar No 1- Üniversitemizce ilan edilen Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü Mekanik Ana Bilim Dalı nda açık

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr. Fatih SAVAŞAN Rektör Yrd. / Rektör Yrd. Rektör Yrd. ÜYK Seçilmiş Üyesi Prof.Dr.Temel GÜRDAL Prof.Dr.Hatem AKBULUT Prof. Dr. Barış Tamer TONGUÇ Müh. Fak. Dekan V. İlahiyat Fak. Dekanı Fen-Edb.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 376 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /5

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /5 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 30.03.2006 2006/5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 30.03.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI TARİHİ:

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI TARİHİ: Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.Levent GÜLEN Prof.Dr.Ümit

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SENATO

SENATO Prof.Dr.Musa EKEN REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN REKTÖR V. Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr. Kadir ARDIÇ REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL MÜHENDİSLİK FAK. DEKANI Prof.Dr.İmdat

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 348 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 26/8/ /12

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 26/8/ /12 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 26/8/2016 2016/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 26/8/2016 Cuma günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekan Prof.Dr.Yılmaz

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR VEKİLİ Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Prof. Dr. Kadir ARDIÇ Müh. Fak. ı İlahiyat Fak. ı Fen-Edb. Fak. ı Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Ahmet

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/12/ : /6

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/12/ : /6 Evrak Tarih ve Sayısı: 2/02/2016-133076 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/12/2015 tarihinde saat 1:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr.Orhan

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 14/5/ /7

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 14/5/ /7 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14/5/2015 2015/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 14/5/2015 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 339 TOPLANTI TARİHİ : 28.01.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 16/11/ /16

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 16/11/ /16 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16/11/2016 2016/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 16/11/2016 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

200611179 Halk Sağlığı 4 K 1 - - 1 Bülent Ecevit Üniversitesi

200611179 Halk Sağlığı 4 K 1 - - 1 Bülent Ecevit Üniversitesi Programın Kodu Eğitim Süresi Puan Türü Genel Ek Kontenjan Yabancı Uyruklu Ek Kontenjanı Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Programlar ve Ek Kontenjanları* Program Adı Özel Koşullar

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 403 TOPLANTI TARİHİ : 23.07.2009 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.12.2008 2008/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25.12.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr. Fatih SAVAŞAN Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. /ÜYK Seç.Üyesi Prof.Dr.Temel GÜRDAL Prof.Dr.Hatem AKBULUT Prof. Dr. Barış Tamer TONGUÇ Müh. Fak. Dekan V. İlahiyat Fak. Dekanı Fen-Edb.

Detaylı

Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Programlar ve Ek Kontenjanları*

Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Programlar ve Ek Kontenjanları* Programın Kodu Eğitim Süresi Puan Türü Genel Ek Kontenjan Yabancı Uyruklu Ek Kontenjanı 2014-TUS Ek Tercih Program Adı Özel Koşullar ve Açıklamalar* (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) Üniversitelerdeki Tıpta

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 352 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekan v. Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekan v Prof.Dr.Orhan

Detaylı

2009 ÖSYS'de LİSANS PROGRAMLARINA OKUL BİRİNCİLİĞİ KONTENJANINDAN YERLEŞENLER Hazırlayan: Burak KILANÇ, Tercih Bülteni TV Programı Akademik Danışmanı

2009 ÖSYS'de LİSANS PROGRAMLARINA OKUL BİRİNCİLİĞİ KONTENJANINDAN YERLEŞENLER Hazırlayan: Burak KILANÇ, Tercih Bülteni TV Programı Akademik Danışmanı 2009 ÖSYS'de LİSANS PROGRAMLARINA BİRİNCİLİĞİ NDAN LER TÜRÜ LİSANS PROGRAMI EK LA EK DİL 1 Amerikan Kültürü ve Edebiyatı EGE ÜNİVERSİTESİ 2 1 1 1 4921 DİL 1 İngiliz Dili ve Edebiyatı BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21.02.2008 2008/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 21.02.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 398 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

KARAR Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve 300 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve 300 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Mücahit EĞRİ Başkanlığında toplandı. KARAR 41.01- Personel

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI TARİHİ:

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI TARİHİ: Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.Levent GÜLEN Prof.Dr.Ümit

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.İlyas

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/01/ : /10

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/01/ : /10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/01/2016 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin 10.1. ÜNİVERSİTEMİZ FEN FAKÜLTESİ BÜNYESİNDE KURULAN MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK PROGRAMI NA KADRO AKTARILMASI

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı