Varsa Mali Tablolarda Ayrılan Karşılık Tutarı Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi EK AÇIKLAMALAR: Açıklanacak Özel Durumlar: Davanın bugün yapılan duruşm

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Varsa Mali Tablolarda Ayrılan Karşılık Tutarı Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi EK AÇIKLAMALAR: Açıklanacak Özel Durumlar: Davanın bugün yapılan duruşm"

Transkript

1 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :03:31 Ortaklık Aleyhine Dava Açılması / Davaya İlişkin Gelişmeler Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, Dersan Han, No: 46, K: 2, Beyoğlu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : 0 (212) /0 (212) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : 0 (212) /0 (212) : Evet : : Şirketimiz Yönetim Kurulu üyelerinin aleyhine, görevlerini ifa ederken şirket ortaklarını zarara uğrattıkları gerekçesi ile açılan tazminat davası ile ilgili gelişme. Dava Açılma Tarihi : Davanın Öğrenilme/Ortaklığa Tebliğ Tarihi Davanın Konusu : : Şirketimiz Yönetim Kurulu üyelerinin aleyhine, görevlerini ifa ederken şirket ortaklarını zarara uğrattıkları gerekçesi ile açılan tazminat davası ile ilgili gelişme. Karşı Taraf/Taraflar : Selahattin Tunc Cecan : Davanın Tutarı Dava Tutarının Kamuya Açıklanan Son Mali Tablodaki Aktif Toplamına Oranı (%) İlgili Mahkeme Dosya No : T.C.Beyoğlu 2.Asliye Ticaret : 2009/516 esas Davanın Duruşma Tarihi : Alınan Karar : Bilirkişi raporunun dönüşünün beklenmesine karar verilmiştir. Bir Sonraki Duruşma Tarihi :

2 Varsa Mali Tablolarda Ayrılan Karşılık Tutarı Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi EK AÇIKLAMALAR: Açıklanacak Özel Durumlar: Davanın bugün yapılan duruşmasında " Bilirkişi raporunun dönüşünün beklenmesine " karar verilmiş olup, gelecek duruşma tarihi saat olarak belirlenmiştir.

3 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :23:24 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, Dersan Han, No: 46, K: 2 Beyoğlu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : 0 (212) /0 (212) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : 0 (212) /0 (212) : Yalova İli, Çiftlikköy İlçesi, Deniz Çalı Köyü, Topçuçiftliği Mevkii'nde ki taşınmazımızın kısmen kiralanması. AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Yalova İli, Çiftlikköy İlçesi, Deniz Çalı Köyü, Topçuçiftliği Mevkii'nde ki taşınmazımızın, 19 bin metrekare kullanım alanlı, yaklaşık 30 bin metrekare açık alanı içeren 47 bin metrekarelik bölümünün (Ak-Al 4), yapılan görüşmeler sonucunda Grup Şirketlerimizden Ak-Kim Kimya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne aylık 47,500 USD + KDV bedel ile kiralanması hususunda anlaşma sağlanmıştır. Alaplı fabrikamızda triko ipliği üretimine devam edilmektedir.

4 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :30:05 Ortaklık Aleyhine Dava Açılması / Davaya İlişkin Gelişmeler Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, Dersan Han, No: 46, K: 2, Beyoğlu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : 0(212) / 0(212) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : 0(212) / 0(212) : Evet : : Şirketimiz Yönetim Kurulu üyelerinin aleyhine, görevlerini ifa ederken şirket ortaklarını zarara uğrattıkları gerekçesi ile açılan tazminat davası ile ilgili gelişme. Dava Açılma Tarihi : Davanın Öğrenilme/Ortaklığa Tebliğ Tarihi Davanın Konusu Karşı Taraf/Taraflar : : Şirketimiz Yönetim Kurulu üyelerinin aleyhine, görevlerini ifa ederken şirket ortaklarını zarara uğrattıkları gerekçesi ile açılan tazminat davası ile ilgili gelişme. : Selahattin Tunc Cecan Davanın Tutarı Dava Tutarının Kamuya Açıklanan Son Mali Tablodaki Aktif Toplamına Oranı (%) İlgili Mahkeme Dosya No : T.C. Beyoğlu 2. Asliye Ticaret : 2009/516 esas Davanın Duruşma Tarihi : Alınan Karar : Bilirkişi raporunun dönüşünün beklenmesine karar verilmiştir. Bir Sonraki Duruşma Tarihi :

5 Varsa Mali Tablolarda Ayrılan Karşılık Tutarı Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi EK AÇIKLAMALAR: Açıklanacak Özel Durumlar : Davanın bugün yapılan duruşmasında " Bilirkişi raporunun dönüşünün beklenmesine" karar verilmiş olup, gelecek duruşma tarihi saat olarak belirlenmiştir.

6 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :01:17 Faaliyetlerin Kısmen veya Tamamen Durdurulması ya da İmkansız Hale Gelmesi Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, Dersan Han, No: 46, K: 2, Beyoğlu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : 0(212) / 0(212) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : 0(212) / 0(212) : Evet : : Çerkezköy'deki üretim faaliyetlerinin sonlandırılması. Bildirime Konu Durumun Niteliği Durdurulan/İmkansız Hale Gelen Faaliyetler Hakkında Bilgi Faaliyetlerin Durdurulmasının/İmkansız Hale Gelmesinin Nedeni : Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesindeki tesisin kiralanması nedeniyle üretim faaliyetlerinin sonlandırılması. : Belirtilen adresdeki tesiste yünlü kumaş üretimi yapılmaktaydı. : Tesisin kiralanması Varsa Yetkili Organ Karar Tarihi : Faaliyetlerin Durdurulmasının/İmkansız Hale Gelmesinin Geçerlik Tarihi Faaliyetlerin Durdurulmasının/İmkansız Hale Gelmesinin Şirketin Toplam Üretimine Etkisi Faaliyetlerin Durdurulmasının/İmkansız Hale Gelmesinin Şirketin Toplam Satışlarına Etkisi Kısmen Durdurma Sözkonusu ise Durdurulan Faaliyetlerin Toplam Üretim ve Satışlar İçindeki Payı : : 2010 yılı 6 aylık dönemde km yünlü kumaş üretimi yapılmıştır.(toplam yıllık kapasite km'dir.) : 2010/06 Mali Tablolara göre 53,2 milyon TL'lik satışın 19,7 milyon Tl si Çerkezköy'den sağlanmaktadır. : 2010/06 Mali Tablolara göre Çerkezköy'ün toplam ciro içerisindeki payı %37 dir. İş Akitleri Feshedilen/Feshedilecek Kişi Sayısı : 514 Ödenen/Ödenecek Kıdem Ve İhbar Tazminatlarının Toplamı : 8,16 milyon TL'dir.

7 Şirket Yönetimince Alınan Tedbirler Yeniden Faaliyete Başlanması İçin Gerçekleşmesi Gereken Olaylar : Tesisin kiralanması. Yeniden Faaliyete Başlanacaksa Öngörülen Tarih Şirketin Süreklilik Varsayımının Nasıl Etkileneceği : alaplı Fabrikasında Triko İpliği üretimine devam edilecektir. EK AÇIKLAMALAR: Açıklanacak Özel Durumlar : Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesindeki tesisin kiralanması nedeniyle üretim faaliyetlerinin sonlandırılması sonucu 514 personelimizin iş akitleri fesih edilmiş olup. toplam kıdem ve ihbar tazmınatı tutarı 8,16 milyon TL'dir. Kumaş üretim ve satışının sonlandırılması ile birlikte Kumaş Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Akalın tarihi itibariyle şirketimizden ayrılmıştır.

8 ALTINYILDIZ MENSUCAT VE KONFEKSİYON FABRİKALARI A.Ş. / ALTIN [AKALT] :33:00 Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) Ortaklığın Adresi : ALTINYILDIZ MENSUCAT VE KONF.FAB.A.Ş Telefon ve Faks No. : HAT Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Orjinal Açıklamanın Tarihi : Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : AK-AL Tekstil Sanayii A.Ş.'ne ait Tekirdağ ili Çerkezköy'de bulunan üretim tesislerinin kiralanmasına ilişkin sözleşme imzalanması AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Ak-Al Tekstil Sanayi A.Ş.'nin Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesi, Fevzipaşa mahallesi, Organize Sanayi Bölgesi 2. kısımda (Barbaros Caddesi, No. 71) k in taşınmazının (Fabrika ve açık alanlarının) Şirketimizce uzun süreli olarak kiralanması ile ilgili sözleşme bugün imzalanmıştır. Bu vesile ile mevcut fabrikamızın üzerinde bulunduğu arsa Gayrimenkul projeleri geliştirebilmek için serbest kalacak, Altınyıldız fabrikamız yeni kampüsünde çok daha büyük bir kapasite ile faaliyetini sürdürecektir

9 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [ALTIN] :27:54 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, Dersan Han, No: 46, K: 2, Beyoğlu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : 0(212) / 0(212) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : 0(212) / 0(212) : Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesi, Fevzipaşa Mahallesi'nde kain ve Organize Sanayii Bölgesi 2.kısım, Barbaros Caddesi No:71'deki taşınmazın Altınyıldız Mensucat Fabrikaları A.Ş.'ne uzun süreli kiralanması. AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Altınyıldız Mensucat ve Konfeksiyon Fabrikaları A.Ş. ile yapılan görüşmeler sonucunda, Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesi, Fevzipaşa Mahallesi'nde k in ve Organize Sanayi Bölgesi 2. Kısmında Barbaros Caddesi No: 71'de ki taşınmazın yaklaşık 64 bin metrekare kapalı kullanım alanlı yaklaşık 176 bin metrekare açık alanı içeren yaklaşık 240 bin metrekare bölümünün, makine-teçhizatın önemli bölümü ile birlikte Altınyıldız'a kiralanması hususunda sözleşme imzalanmıştır. Altınyıldız mecurun usulüne uygun tesliminden itibaren 01 Ocak 2011 tarihine kadar gerekli taşınma, yerleşim, alt yapı, tesis ve organizasyon çalışmalarını yapacağından 01 Ocak 2011 tarihine kadar herhangi bir kira bedeli ödemeyecektir. 01 Ocak 2011 tarihinden itibaren ilk 5 (beş) yıllık kira süresi zarfında, kullanımına tahsis edilen makineteçhizatın kullanım karşılığı da d hil olmak üzere, kira bedeli 5 (beş) yılda toplam (yirmidörtmilyon) ABD Doları + KDV'dir. Kiralamaya konu olan makine ve teçhizatın olağan bakımı, teknik esaslara uygun olarak ve giderleri kendine ait olmak üzere Altınyıldız tarafından yapılacaktır. Altınyıldız dilerse taşınmazın Tapu Sicili'ndeki kaydına şerh verdirme ve süresi bitiminde şerhi uzayan/yenilenen kira süresi için yenileme hakkına sahiptir.

10 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :22:01 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, Dersan Han, No: 46, K: 2, Gümüşsuyu, Beyoğlu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : 0 (212) /0 (212) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : 0 (212) /0 (212) : : Olağanüstü Genel Kurul toplantı sonucu. Genel Kurul Toplantı Türü : Olağanüstü Olağan Genel Kurul Toplantısı ise Ait Olduğu Hesap Dönemi Genel Kurul Tarihi : ALINAN KARARLAR / GÖRÜŞÜLEN KONULAR: Açıklanacak Özel Durumlar : AK-AL TEKSTİL SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ'nin tarihinde saat 10:00'da Taşkışla Caddesi, No: 1, Taksim, İstanbul adresindeki Hyatt Regency-Grand Hyatt Hotel İstanbul, Troy Salonu'nun da yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantı'sında alınan kararlar aşağıdaki gibidir; Tekirdağ İli, Çerkezköy İlçesi, Organize Sanayi Bölgesi,Fevzipaşa Mahallesi, Barbaros Caddesi No.71'de kain taşınmazımızın Yönetim Kurulu'nun önerisi doğrultusunda kiralanması konusunun görüşülüp karara bağlanması hususunda Yönetim Kurulu Raporu okundu ve ortaklara bilgi verildi. Yapılan oylama sonucunda, mezkur gayrimenkulun Yönetim Kurulu önerisi doğrultusunda kiralanmasının kabulüne ve ilgili kira sözleşmesinin Yönetim Kurulunca akdolunmasına oyçokluğu ile karar verildi. Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve Hazirun Cetveli ekte pdf olarak yer almaktadır.

11 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :52:28 Ortaklık Aleyhine Dava Açılması / Davaya İlişkin Gelişmeler Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, Dersan Han, No: 46, K: 2, Gümüşsuyu, Beyoğlu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : 0 (212) /0 (212) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : 0 (212) /0 (212) : Evet : : Dava ile ilgili gelişme. Dava Açılma Tarihi : Davanın Öğrenilme/Ortaklığa Tebliğ Tarihi Davanın Konusu Karşı Taraf/Taraflar : : tarihli Olağanüstü Genel Kurul toplantısında alınan Aksu T.A.Ş. ile devralmak suretiyle birleşilmesine ilişkin kararın iptali ve tümünün yokluguna karar verilmesi istemi. : Selahattin Tunc Cecan Davanın Tutarı Dava Tutarının Kamuya Açıklanan Son Mali Tablodaki Aktif Toplamına Oranı (%) İlgili Mahkeme Dosya No : Beyoğlu 1.Asliye Ticaret Mahkemesi : 2009/575 Esas Davanın Duruşma Tarihi Alınan Karar Bir Sonraki Duruşma Tarihi Varsa Mali Tablolarda Ayrılan Karşılık Tutarı

12 Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi EK AÇIKLAMALAR: Açıklanacak Özel Durumlar : Selahattin Tunç Cecan tarafından açılmış bulunan, tarihli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda alınan kararların iptali ve yokluğuna karar verilmesi davasının kısmen kabulü ile, AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş.'nin tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında alınan 2.No.lu "AKSU İPLİK DOKUMA VE BOYA APRE FABRİKALARI TÜRK A.Ş.'nin devralınması suretiyle bu şirketle birleşmesine ve birleşmeye ilişkin olarak düzenlenen bilirkişi raporu, uzman kuruluş raporu ve birleşmenin hukuki ve iktisadi gerekçelerini ortaya koyan Yönetim Kurulu Raporu ile ilgili ortaklara bilgi verilmesi ve Yönetim Kurulunca hazırlanan birleşme sözleşmesinin, tarihli birleşik bilançosunun ve tarihli bilançosunun onaylanmasına" dair verilen tarihli iptal kararı temyiz edilmiştir.

13 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :51:54 Faaliyetlerin Kısmen veya Tamamen Durdurulması ya da İmkansız Hale Gelmesi Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, Dersan Han, No: 46, K: 2, Gümüşsuyu, Beyoğlu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : 0 (212) /0 (212) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : 0 (212) /0 (212) : : Çerkezköy'deki üretim faaliyetlerinin Eylül ayı itibariyle sonlandırılması. Bildirime Konu Durumun Niteliği Durdurulan/İmkansız Hale Gelen Faaliyetler Hakkında Bilgi Faaliyetlerin Durdurulmasının/İmkansız Hale Gelmesinin Nedeni : Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesindeki tesisin kiralanması nedeniyle üretim faaliyetlerinin sonlandırılması. : Belirtilen adresdeki tesiste yünlü kumaş üretimi yapılmaktadır. : Tesisin kiralanması. Varsa Yetkili Organ Karar Tarihi : Faaliyetlerin Durdurulmasının/İmkansız Hale Gelmesinin Geçerlik Tarihi Faaliyetlerin Durdurulmasının/İmkansız Hale Gelmesinin Şirketin Toplam Üretimine Etkisi Faaliyetlerin Durdurulmasının/İmkansız Hale Gelmesinin Şirketin Toplam Satışlarına Etkisi Kısmen Durdurma Sözkonusu ise Durdurulan Faaliyetlerin Toplam Üretim ve Satışlar İçindeki Payı : : 2010 yılı 6 aylık dönemde km yünlü kumaş üretimi yapılmıştır. (Toplam yıllık kapasite km'dir.) : 2010/06 Mali Tablolara göre 53,2 milyon TL'lik satışın 19,7 milyon TL si Çerkezköy'den sağlanmaktadır. : 2010/06 Mali Tablolara göre Çerkezköy'ün toplam ciro içersindeki payı %37 dir. İş Akitleri Feshedilen/Feshedilecek Kişi Sayısı : 535

14 Ödenen/Ödenecek Kıdem Ve İhbar Tazminatlarının Toplamı Şirket Yönetimince Alınan Tedbirler Yeniden Faaliyete Başlanması İçin Gerçekleşmesi Gereken Olaylar : 8,3 milyon TL'dir. : Tesisin kiralanması. Yeniden Faaliyete Başlanacaksa Öngörülen Tarih Şirketin Süreklilik Varsayımının Nasıl Etkileneceği : Alaplı Fabrikasında Triko İpliği üretimine devam edilecektir. EK AÇIKLAMALAR: Açıklanacak Özel Durumlar : tarihinde, saat 12:05 de yayımlanan Özel Durum Açıklamamızın ilgili şablonda yapılan ek açıklamasıdır. Ak-Al Tekstil Sanayii A.Ş Yönetim Kurulu Üyeleri toplanarak aşağıdaki kararları almışlardır: Altınyıldız Mensucat ve Konfeksiyon Fabrikaları A.Ş. ile Şirketimizin Tekirdağ İli, Çerkezköy İlçesi, Organize Sanayi Bölgesi, Fevzipaşa Mahallesi, Barbaros Caddesi No.71'de k in taşınmazın uzun süreli olarak kiralanması hususunda, tarihli Yönetim Kurulu toplantısında ilke mutabakatı sağlanmış, tarihli Olağanüstü Genel Kurul toplantısında kiralama konusu görüşülüp karara bağlanmıştır. 1. Çerkezköy'deki üretim faaliyetlerinin Eylül ayı itibariyle sonlandırılmasına, 2. Çerkezköy'deki faaliyetin sona erecek olması ile birlikte, a. kapanışa kadar gerekli hukuki ve idari işlerin takibi, depoların yönetimi, makinelerin sökülmesi ve taşınması, vb. işleri gerçekleştirilebilecek teknik ve benzeri görevlerde çalışanların iş akitlerinin, en geç Aralık ayı sonuna kadar işlerinin bitiminde, b. diğer tüm çalışanların iş akitlerinin, İş Kanunu ve ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde Eylül ayı tarihi itibariyle yasal hakları ödenmek suretiyle feshedilmesine ve toplu işçi çıkarma konusundaki tüm yasal bildirim yükümlülüklerimizin ilgili makamlar nezdinde yerine getirilmesine, Katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.

15 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :05:31 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, Dersan Han, No: 46, K: 2, Gümüşsuyu, Beyoğlu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : 0 (212) /0 (212) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : 0 (212) /0 (212) : Çerkezköydeki üretim faaliyetlerinin Eylül ayı itibariyle sonlandırılması. AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Ak-Al Tekstil Sanayii A.Ş Yönetim Kurulu Üyeleri toplanarak aşağıdaki kararları almışlardır: Altınyıldız Mensucat ve Konfeksiyon Fabrikaları A.Ş. ile Şirketimizin Tekirdağ İli, Çerkezköy İlçesi, Organize Sanayi Bölgesi, Fevzipaşa Mahallesi, Barbaros Caddesi No.71'de kain taşınmazın uzun süreli olarak kiralanması hususunda, tarihli Yönetim Kurulu toplantısında ilke mutabakatı sağlanmış, tarihli Olağanüstü Genel Kurul toplantısında kiralama konusu görüşülüp karara bağlanmıştır. 1. Çerkezköy'deki üretim faaliyetlerinin Eylül ayı itibariyle sonlandırılmasına, 2. Çerkezköy'deki faaliyetin sona erecek olması ile birlikte, a. kapanışa kadar gerekli hukuki ve idari işlerin takibi, depoların yönetimi, makinelerin sökülmesi ve taşınması, vb. işleri gerçekleştirilebilecek teknik ve benzeri görevlerde çalışanların iş akitlerinin, en geç Aralık ayı sonuna kadar işlerinin bitiminde, b. diğer tüm çalışanların iş akitlerinin, İş Kanunu ve ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde Eylül ayı tarihi itibariyle yasal hakları ödenmek suretiyle feshedilmesine ve toplu işçi çıkarma konusundaki tüm yasal bildirim yükümlülüklerimizin ilgili makamlar nezdinde yerine getirilmesine, Katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.

16 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :32:00 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi İnönü Caddesi Dersan Han No:46 K:2 Beyoğlu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : / Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : / : Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII No:54 sayılı tebliği uyarınca olağanüstü genel kurul toplantısına ilişkin olarak yapılan kamu açıklamasıdır. Yönetim Kurulu Karar Tarihi : Genel Kurul Toplantı Türü Olağan Genel Kurul Toplantısı ise Ait Olduğu Hesap Dönemi : Olağanüstü Tarihi : Saati : 10:00 Adresi : HYATT REGENCY - Grand Hyatt Hotel İstanbul Troy Salonu Taşkışla Caddesi, No: Taksim/ İstanbul GÜNDEM: 1- Başkanlık Divanı seçimi 2- Toplantı Tutanağının imzalanması için Başkanlık Divanına yetki verilmesi 3- Tekirdağ İli, Çerkezköy İlçesi, Organize Sanayi Bölgesi,Fevzipaşa Mahallesi, Barbaros Caddesi No.71'de kain taşınmazımızın Yönetim Kurulu'nun önerisi doğrultusunda kiralanması konusunun görüşülüp karara bağlanması 4-Dilekler

17 EK AÇIKLAMALAR: Açıklanacak Özel Durumlar : Şirketimizin tarihli Yönetim Kurulu kararı uyarınca; 1-Şirketimizin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının tarihinde saat: 10:00'da HYATT REGENCY - Grand Hyatt Hotel İstanbul Troy Salonu Taşkışla Caddesi, No: Taksim/ İstanbul adresinde yapılmasına, 2-Toplantı günü almak üzere İl Sanayi ve Ticaret Müdürlüğü'ne müracaatta bulunulmasına, 3-Olağanüstü Genel Kurul toplantısı ile ilgili gündemin aşağıdaki şekilde belirlenmesine, GÜNDEM: 1- Başkanlık Divanı seçimi 2- Toplantı Tutanağının imzalanması için Başkanlık Divanına yetki verilmesi 3- Tekirdağ İli, Çerkezköy İlçesi, Organize Sanayi Bölgesi,Fevzipaşa Mahallesi, Barbaros Caddesi No.71'de kain taşınmazımızın Yönetim Kurulu'nun önerisi doğrultusunda kiralanması konusunun görüşülüp karara bağlanması 4- Dilekler 4-Konu ile ilgili davet ve ilanların Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi ile günlük bir gazetede yayınlanmasına Karar verilmiştir.

18 ALTINYILDIZ MENSUCAT VE KONFEKSİYON FABRİKALARI A.Ş. / ALTIN [AKALT] :31:35 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Yenibosna Merkez Mahallesi Değirmenbahçe Caddesi No: 63 Bahçelievler/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : hat Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : dahili faks no: : Ak-Al Tekstil Sanayi A.Ş.'nin taşınmazının Şirketimiz tarafından kiralanması AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Şirketimizin bugün almış olduğu yönetim kurulu kararına göre; Ak-Al Tekstil Sanayi A.Ş.'nin Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesi, Fevzipaşa mahallesi, Organize Sanayi Bölgesi 2. kısımda (Barbaros Caddesi, No. 71) kain taşınmazının (Fabrika ve açık alanlarının) kiralanması ile ilgili kamuya açıklama yapılması konusu görüşüldü. Görüşmeler neticesinde; "Ak-Al Tekstil Sanayii A.Ş. ile ön görüşmelerde adı geçen şirketin Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesi, Fevzipaşa mahallesi, Organize Sanayi Bölgesi 2. kısımda (Barbaros Caddesi, No. 71) kain taşınmazının kısmen/tamamen Şirketimizce uzun süreli olarak kiralanması hususunda yetkili Şirket organlarının ve Kurumların onayına bağlı olarak ilke mutabakatı sağlandığının ve konuya ilişkin gelişmelerin Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No: 54 sayılı Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına İlişkin Tebliği çerçevesinde kamuya açıklanmasına, ilgili Kurul ve Mercilere bildirilmesine" Katılanların oy birliğiyle karar verildi.

19 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [ALTIN] :31:32 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi İnönü Caddesi Dersan Han No:46 K:2 Beyoğlu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : / Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : / : Şirketimiz ile Altınyıldız Mensucat ve Konfeksiyon Fabrikaları A.Ş. arasında gereçekleştirilebilecek potansiyel üretim işbirliği imkanlarını araştırma konusundaki gelişme AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Şirketimizin tarihli Yönetim Kurulu kararı uyarınca; Altınyıldız Mensucat ve Konfeksiyon Fabrikaları A.Ş. ile yapılmakta olan potansiyel işbirliği olanaklarının araştırılması ön görüşmelerinde, Şirketimizin Tekirdağ İli, Çerkezköy İlçesi, Organize Sanayi Bölgesi,Fevzipaşa Mahallesi, Barbaros Caddesi No.71'de kain taşınmazının adı geçen şirkete uzun süreli olarak kiralanması hususunda, yetkili şirket organlarının onayına vabeste olarak ilke mutabakatı sağlanmış bulunması karşısında durumun tarihli açıklamamıza ek olarak Sermaye Kurulu Piyasası'nın Seri: VIII, No:54 sayılı Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına İlişkin Tebliği çerçevesinde kamuya açıklanmasına Karar verilmiştir.

20 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :05:25 Ortaklık Aleyhine Dava Açılması / Davaya İlişkin Gelişmeler Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, Dersan Han, No: 46, K: 2 Beyoğlu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : 0 (212) /0 (212) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : 0 (212) /0 (212) : Evet : : Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyelerinin aleyhine, görevlerini ifa ederken şirket ortaklarını zarara uğrattıkları gerekçesi ile açılan tazminat davası ile ilgili gelişme. Dava Açılma Tarihi : Davanın Öğrenilme/Ortaklığa Tebliğ Tarihi : Davanın Konusu Karşı Taraf/Taraflar : Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyelerinin aleyhine, görevlerini ifa ederken şirket ortaklarını zarara uğrattıkları gerekçesi ile açılan tazminat davası. : Selahattin Tunc Cecan Davanın Tutarı Dava Tutarının Kamuya Açıklanan Son Mali Tablodaki Aktif Toplamına Oranı (%) İlgili Mahkeme Dosya No : T.C. Beyoğlu 2.Asliye Ticaret : 2009/516 Esas Davanın Duruşma Tarihi : Alınan Karar : Keşif ve bilirkişi incelemesi yapılmasına karar verilmiştir. Bir Sonraki Duruşma Tarihi : Varsa Mali Tablolarda Ayrılan Karşılık Tutarı

21 Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi EK AÇIKLAMALAR: Açıklanacak Özel Durumlar : tarihinde Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyelerinin aleyhine T.C.Beyoğlu 2.Asliye Ticaret Mahkemesi nezdinde 2009 / 516 Esas sayılı dosya ile görevlerini ifa ederken şirket ortaklarını zarara uğrattıkları gerekçesi ile açılan tazminat davasının günü saat 13,35'te yapılan duruşmasında Mahkeme tarafından keşif ve bilirkişi incelemesi yapılmasına karar verilmiştir. Gelecek duruşma tarihi ise , saat : 13,30 olarak belirlenmiştir.

22 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :03:41 Ortaklık Aleyhine Dava Açılması / Davaya İlişkin Gelişmeler Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, Dersan Han, No: 46, K: 2 Beyoğlu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : 0 (212) /0 (212) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : 0 (212) /0 (212) : Evet : : Dava duruşması ile ilgili gelişme Dava Açılma Tarihi : Davanın Öğrenilme/Ortaklığa Tebliğ Tarihi Davanın Konusu Karşı Taraf/Taraflar : : tarihli Olağanüstü Genel Kurul toplantısında alınan Aksu T.A.Ş. ile devralmak suretiyle birleşilmesine ilişkin kararın iptali ve tümünün yokluğuna karar verilmesi istemi. : Selahattin Tunç Cecan Davanın Tutarı Dava Tutarının Kamuya Açıklanan Son Mali Tablodaki Aktif Toplamına Oranı (%) İlgili Mahkeme Dosya No : Beyoğlu 1.Asliye Ticaret Mahkemesi : 2009/575 Esas Davanın Duruşma Tarihi : Alınan Karar Bir Sonraki Duruşma Tarihi Varsa Mali Tablolarda Ayrılan Karşılık Tutarı Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi

23 EK AÇIKLAMALAR: Selahattin Tunç Cecan vekili tarafından AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. aleyhine açılmış bulunan, tarihli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda alınan kararların iptali ve yokluğuna karar verilmesi davasının kısmen kabulü ile, AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş.'nin tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında alınan 2.No.lu "AKSU İPLİK DOKUMA VE BOYA APRE FABRİKALARI TÜRK A.Ş.'nin devralınması suretiyle bu şirketle birleşmesine ve birleşmeye ilişkin olarak düzenlenen bilirkişi raporu, uzman kuruluş raporu ve birleşmenin hukuki ve iktisadi gerekçelerini ortaya koyan Yönetim Kurulu Raporu ile ilgili ortaklara bilgi verilmesi ve Yönetim Kurulunca hazırlanan birleşme sözleşmesinin, tarihli birleşik bilançosunun ve tarihli bilançosunun onaylanmasına" dair kararın iptaline, tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içinde Yargıtay yolu açık olmak üzere karar verilmiştir.

24 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :57:45 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi İnönü Caddesi Dersan Han No:46 Kat:2 Beyoglu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : : tarihinde yapılan Özel Durum açıklamamıza konu olan Çerkezköy Fabrikamızdaki kısa çalışma uygulamasının 2.altı aylık dönemde de devam ettirilmesi talebimiz ile ilgili olarak Türkiye İş Kurumu tarafından verilen izin hakkındaki açıklamadır. AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: 4447 Sayılı İşsizlik Sigortası Kanunu'nun Ek Madde 2, Geçici Madde 8 ve Kısa Çalışma ve Kısa Çalışma Ödeneği Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde Türkiye İş Kurumu Tekirdağ İl Müdürlüğü'ne tarihinde uzatma başvurusu yapılmış ve talebimiz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından işyerinde yapılan inceleme sonucunda kısa çalışma başlama tarihi ve kısa çalışma bitiş tarihi olmak üzere tarih ve B.13.1.TİK sayılı yazıları ile uygun görülmüştür.

25 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :19:05 Ortaklık Aleyhine Dava Açılması / Davaya İlişkin Gelişmeler Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, Dersan Han, No: 46, K: 2, Gümüşsuyu, Beyoğlu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : 0 (212) /0 (212) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : 0 (212) /0 (212) : Evet : : Beyoğlu Asliye 1.Ticaret Mahkemesinde 2010/113 Esas sayı ile göreülen davanın tarihli duruşmada alınan kararın açıklanması. Dava Açılma Tarihi : Davanın Öğrenilme/Ortaklığa Tebliğ Tarihi Davanın Konusu Karşı Taraf/Taraflar : : Genel Kurul Kararının iptali. : Selahattin Tunc Cecan Davanın Tutarı Dava Tutarının Kamuya Açıklanan Son Mali Tablodaki Aktif Toplamına Oranı (%) İlgili Mahkeme Dosya No : Beyoğlu 1.Asliye Ticaret : 2010/113 Esas Davanın Duruşma Tarihi : Alınan Karar : Davacı tarafından 10 günlük hak düşürücü süre içerisinde yetkili mahkemede açılmayan davanın,humk m.193/4 uyarınca açılmamış sayılmasına" temyizi kabil olmak üzere karar verilmiştir. Bir Sonraki Duruşma Tarihi

26 Varsa Mali Tablolarda Ayrılan Karşılık Tutarı Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi EK AÇIKLAMALAR: Açıklanacak Özel Durumlar : ve tarihli Özel Durum Açıklamalarımıza konu olan davanın tarihinde Beyoğlu Asliye 1.Ticaret Mahkemesi'nde yapılan duruşmasında "Davacı tarafından 10 günlük hak düşürücü süre içerisinde yetkili mahkemede açılmayan davanın,humk m.193/4 uyarınca açılmamış sayılmasına" temyizi kabil olmak üzere karar verilmiştir.

27 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [ALTIN] :48:55 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, Dersan Han, No: 46, K: 2 Beyoğlu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : 0 (212) /0 (212) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : 0 (212) /0 (212) : Şirketimiz ile Altınyıldız Mensucat ve Konfeksiyon Fabrikaları Anonim Şirketi arasında gerçekleştirilebilecek potansiyel üretim işbirliği imkanlarını araştırmak. AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Şirketimiz ile Altınyıldız Mensucat ve Konfeksiyon Fabrikaları Anonim Şirketi arasında gerçekleştirilebilecek potansiyel üretim işbirliği imkanlarını araştırmak; şirketlerimiz arasında yaratılabilecek bir sinerji olup olmadığını saptayabilmek ve üretim işbirliği olanaklarını analiz edebilmek için Altınyıldız Mensucat ve Konfeksiyon Fabrikaları Anonim Şirketi yetkilileri ile ön görüşmelere başlanmasına karar verilmiştir.

28 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :40:48 Ortaklık Aleyhine Dava Açılması / Davaya İlişkin Gelişmeler Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, Dersan Han, No: 46, K: 2 Beyoğlu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : 0 (212) /0 (212) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : 0 (212) /0 (212) : Evet : : Dava duruşması ile ilgili gelişme. Dava Açılma Tarihi : Davanın Öğrenilme/Ortaklığa Tebliğ Tarihi Davanın Konusu Karşı Taraf/Taraflar : : tarihli Olağanüstü Genel Kurul toplantısında alınan Aksu T.A.Ş. ile devralmak suretiyle birleşilmesine ilişkin kararın iptali ve tümünün yokluğuna karar verilmesi istemi. : Selahattin Tunç Cecan Davanın Tutarı Dava Tutarının Kamuya Açıklanan Son Mali Tablodaki Aktif Toplamına Oranı (%) İlgili Mahkeme Dosya No : Beyoğlu 1.Asliye Ticaret Mahkemesi : 2009/575 Esas Davanın Duruşma Tarihi : Alınan Karar : Dosyanın bilirkişiye tevdiine karar verilmiştir. Bir Sonraki Duruşma Tarihi : Varsa Mali Tablolarda Ayrılan Karşılık Tutarı Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi

29 EK AÇIKLAMALAR: Açıklanacak Özel Durumlar : tarihinde şirketimiz aleyhine TC. Beyoğlu 1.Asliye Ticaret Mahkemesi nezdinde 2009/575 Esas sayılı dosya ile şirketimizin tarihli Olağanüstü Genel Kurul toplantısında alınan Aksu T.A.Ş ile devralmak suretiyle birleşilmesine ilişkin kararın iptali ve tümünün yokluğuna karar verilmesi istemi ile açılmış olan davanın tarihinde saat 13.50'de yapılan duruşmasında; dosyanın bilirkişiye tevdiine karar verilmiş olup davanın gelecek duruşması tarihinde saat 13.35'de yapılacaktır.

30 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :52:02 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, Dersan Han, No: 46, K: 2, Gümüşsuyu, Beyoğlu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : 0 (212) /0 (212) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : 0 (212) /0 (212) : Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII No: 54 sayılı Tebliği uyarınca 2009 yılı olağan genel kurul toplantısına ilişkin olarak yapılan kamu açıklamasıdır. Genel Kurul Toplantı Türü : Olağan Olağan Genel Kurul Toplantısı ise Ait Olduğu Hesap Dönemi : Genel Kurul Tarihi : ALINAN KARARLAR / GÖRÜŞÜLEN KONULAR: Açıklanacak Özel Durumlar : Şirketimizce tarihinde saat 10:00'da Taşkışla Caddesi, No: 1, 34437, Taksim, İstanbul adresindeki Hyatt Regency-Grand Hyatt İstanbul Oteli, Efes-Bizans Salonu'nda yapılan 2009 yılı olağan genel kurul toplantısında alınan kararlar aşağıdaki gibidir: yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Denetçi Raporu, Bağımsız Denetçi Raporu ile Bilanço ve Gelir Tablosu oyçokluğu ile ayrı ayrı kabul ve tasdik edildi. 2- Yönetim Kurulu'nun 2009 yılı kar/zararı ile ilgili metni aşağıda yer alan kararının: '2009 yılı Vergi Usul Kanunu hükümlerine ve S.P.K. Mevzuatı Seri: XI, No: 29 sayılı Tebliğe göre düzenlenen mali tablolarda dönem karı olmasına karşın, her iki tabloda da geçmiş yıl zararlarının mahsup edilmesinden sonra dağıtılacak kar kalmadığından kar dağıtımının söz konusu olmadığına, Vergi Usul Kanunu hükümlerine göre kanuni defter kayıtlarımızda yer alan cari dönem karının geçmiş yıl zararlarından mahsup edilmesine, S.P.K. Mevzuatı Seri: XI, No: 29 sayılı Tebliğe göre düzenlenen mali tablolarda yer alan cari dönem karının geçmiş yıl zararlarından mahsup edilmesine,'

31 Aynen kabulüne oyçokluğu ile karar verildi. 3- Yönetim Kurulu üyelerinin her biri 2009 yılı faaliyetlerinden dolayı, kendi ibralarında sahibi oldukları paylardan doğan oy haklarını kullanmayarak, oyçokluğu ile ayrı ayrı ibra edildiler. Denetçilerin her biri 2009 yılı faaliyetlerinden dolayı oyçokluğu ile ayrı ayrı ibra edildiler. 4- Şirketin Yönetim Kurulu Üyeleri, tarihinde yapılan 2008 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda 3 yıl süre ile görev yapmak üzere seçildiklerinden, bu konuda karar alınmasına gerek olmadığına oybirliği ile karar verildi. Müddeti biten şirket denetçiliğine ilk yapılacak olağan genel kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere toplantıya bizzat katılan ve aday olduklarını sözlü olarak beyan eden CELALETTİN ÖZEL, ALİ FECRİ BAYÜSTÜN ve RECEP ALBAYRAK'ın seçilmesine oybirliği ile karar verildi. Yönetim kurulu üyelerinin her birine geçen yıl olduğu gibi zam yapılmadan aylık net 385,00-TL huzur hakkı ödenmesine, denetçilerin her birine geçen yıl olduğu gibi zam yapılmadan aylık net 255,00-TL ücret ödenmesine oybirliği ile karar verildi. Yine, yapılan oylama sonucunda, Yönetim Kurulu Üyelerine Türk Ticaret Kanunu'nun 334 ve 335. maddelerinde yazılı yetki ve izinlerin verilmesine oyçokluğu ile karar verildi. 5- Sermaye Piyasası mevzuatı uyarınca Şirketimizin 2010 yılı denetimi için Bağımsız Denetim Kuruluşu BAŞARAN NAS BAĞIMSIZ DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK ANONİM ŞİRKETİ'nin seçilmesine ilişkin yönetim kurulu kararının onaylanmasına oybirliği ile karar verildi. Genel Kurul Toplantı Tutanağı, Hazirun Cetveli ve Kar Dağıtım Tablosu ekte pdf olarak yer almaktadır.

32 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :24:36 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, Dersan Han, No: 46, K: 2, Gümüşsuyu, Beyoğlu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : 0 (212) /0 (212) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : 0 (212) /0 (212) : Çerkezköy fabrikamızdaki kısa çalışma uygulamasının 2. altı aylık dönemde de devam ettirilmesi talebi ile ilgili alınan karar. AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Ak-Al Tekstil Sanayii A.Ş Yönetim Kurulu Üyeleri şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararları almışlardır: Ülkemizde yaşanan genel ekonomik krizin etkilerinin halen devam etmekte olması ve Çerkezköy Fabrikamız için yapmış olduğumuz tarihli Kısa Çalışma başvurumuza esas koşullar ile ilgili olarak olumlu yönde herhangi bir gelişme olmaması sebebiyle, 1-Çerkezköy Fabrikamızda tarihinden itibaren devam etmekte olan Kısa Çalışma uygulamasının tarihli ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 2010/180 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı'na istinaden mevcut tüm çalışanlarımızı kapsamak (Daha önceki Kısa Çalışma döneminde hak etmediği için Kısa Çalışma ödeneğinden yararlanamayan ancak işbu karar tarihi itibariyle yararlanma hakkı doğan kişilerin de listeye dahil edilerek yeni bir liste verilmesi suretiyle) üzere 2.Altı aylık dönemi içeren tarihleri arasındaki altı aylık süre zarfında Kısa Çalışma uygulamasının devamı için Kısa Çalışma ve Kısa Çalışma Ödeneği talebinde bulunulmasına, Katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.

33 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :56:04 Ortaklık Aleyhine Dava Açılması / Davaya İlişkin Gelişmeler Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, Dersan Han, No: 46, K: 2, Gümüşsuyu, Beyoğlu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : 0 (212) /0 (212) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : 0 (212) /0 (212) : Evet : : tarihli duruşmada alınan kararın bildirimidir. Dava Açılma Tarihi : Davanın Öğrenilme/Ortaklığa Tebliğ Tarihi : Davanın Konusu Karşı Taraf/Taraflar : tarihli ve 2007/11 saylı Yönetim Kurulu kararının yeterli nisap oluşmadan alındığı ve bu nedenle batıl olduğu iddiası. : Fatma Pınar Yeşilkaya Davanın Tutarı Dava Tutarının Kamuya Açıklanan Son Mali Tablodaki Aktif Toplamına Oranı (%) İlgili Mahkeme : Beyoğlu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi Dosya No : 2009/539 Davanın Duruşma Tarihi : Alınan Karar : Davanın reddine karar verilmiştir. Bir Sonraki Duruşma Tarihi Varsa Mali Tablolarda Ayrılan Karşılık Tutarı Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi

34 EK AÇIKLAMALAR: Açıklanacak Özel Durumlar : Beyoğlu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülmekte olan Fatma Pınar Yeşilkaya tarafından Aksu İplik Dokuma ve Boya Apre Fabrikaları T.A.Ş.'nin halefi sıfatıyla Ak-Al Tekstil Sanayii A.Ş. aleyhine açılmış olan Aksu İplik T.A.Ş 'nin tarih ve 2007/11 Sayılı Yönetim Kurulu Kararının butlanının tesbiti davasının tarihinde yapılan duruşmasında davanın REDDİNE karar verilmiştir.

35 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :21:07 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, Dersan Han, No: 46, K: 2, Gümüşsuyu, Beyoğlu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : 0 (212) /0 (212) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : 0 (212) /0 (212) : 2009 yılı kar dağıtımı önerisiyle ilgili Yönetim Kurulu Kararı ve eki 2009 yılı kar dağıtım tablosu Yönetim Kurulu Karar Tarihi : Dağıtılması Teklif Edilecek Kar Payının Hesap Dönemi : / Hisse Senedi Şeklinde Dağıtılması Teklif Edilecek Toplam Kar Payı (TL) : 0 Hisse Senedi Şeklinde Dağıtılması Teklif Edilecek Kar Payının Sermayeye Oranı (%) : 0 Nakit Olarak Dağıtılması Teklif Edilecek Toplam Brüt Kar Payı (TL) : 0 Borsa'da İşlem Gören 1 TL Nominal Değerli Beher Paya Dağıtılacak Nakit Kar Payı : Brüt (TL) : 0 Net (TL) : 0 Teklif Edilecek Dağıtım Tarihi EK AÇIKLAMALAR: Ak-Al Tekstil Sanayii A.Ş Yönetim Kurulu Üyeleri şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararları almışlardır: yılı Vergi Usul Kanunu hükümlerine ve S.P.K Mevzuatı Seri:XI, No:29 sayılı tebliğe göre düzenlenen mali tablolarda dönem karı olmasına karşın, her iki tabloda da geçmiş yıl zararlarının mahsup edilmesinden sonra dağıtılacak kar kalmadığından kar dağıtımının söz konusu olmadığına,

36 2-Vergi Usul Kanunu hükümlerine göre kanuni defter kayıtlarımızda yer alan cari dönem karının geçmiş yıl zararlarından mahsup edilmesine, 3-S.P.K Mevzuatı Seri : XI, No:29 sayılı tebliğe göre düzenlenen mali tablolarda yer alan cari dönem karının geçmiş yıl zararlarından mahsup edilmesine, 4- Yukarıda belirtilen konuların 27 Nisan 2010 tarihinde yapılacak 2009 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında ortakların tasvibine sunulmasına, Katılanların oy birliği ile karar verilmiştir. EKİ: 2009 YILI KAR DAĞITIM TABLOSU

37 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :18:02 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, Dersan Han, No: 46, K: 2, Gümüşsuyu, Beyoğlu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : 0 (212) /0 (212) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : 0 (212) /0 (212) : 2009 yılına ait Olağan Genel Kurul tarihi ve gündemi ile ilgili açıklamadır. Yönetim Kurulu Karar Tarihi : Genel Kurul Toplantı Türü Olağan Genel Kurul Toplantısı ise Ait Olduğu Hesap Dönemi : Olağan : / Tarihi : Saati : 10:00 Adresi : HYATT REGENCY - Grand Hyatt Hotel İstanbul Efes Bizans Salonu Taşkışla Caddesi, No: Taksim/ İstanbul GÜNDEM: AK-AL TEKSTİL SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ'nin Yönetim Kurulu Üyeleri şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararları almışlardır: 1- Şirketimizin 2009 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının tarihinde saat: 10:00'da HYATT REGENCY - Grand Hyatt Hotel İstanbul Efes Bizans Salonu Taşkışla Caddesi, No: Taksim/ İstanbul adresinde yapılmasına, 2- Toplantı günü almak üzere İl Sanayi ve Ticaret Müdürlüğü'ne müracaatta bulunulmasına, yılı Olağan Genel Kurul toplantısı ile ilgili gündemin aşağıdaki şekilde belirlenmesine, GÜNDEM:

38 1. Açılış, Divan teşekkülü ve toplantı tutanağının imzalanması hususunda Divan'a yetki verilmesi, 2. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Denetçi ve Bağımsız Denetçi Raporları, Bilanço ve Gelir tablosu ile Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan kar dağıtım teklifinin okunması, müzakeresi ve tümünün onaya sunulması, 3. Yönetim Kurulu Üyelerinin ve Denetçilerin ibra edilmeleri, 4. Yönetim Kurulu Üyelerinin ve Denetçilerin seçilmesi, görev sürelerinin, ücret ve huzur haklarının tespiti ile Yönetim Kurulu Üyelerine Türk Ticaret Kanunu'nun 334. ve 335. maddelerinde yazılı yetkinin verilmesi, 5. Sermaye Piyasası Kurulu'nun Mevzuatı uyarınca Bağımsız Denetim Şirketi seçimi ile ilgili Yönetim Kurulu kararının Genel Kurulun onayına sunulması, 4- Konu ile ilgili davet ve ilanların Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi ile günlük bir gazetede yayınlanmasına, Katılanların oybirliği ile karar verilmiştir. EK AÇIKLAMALAR:

39 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :31:27 Ortaklık Aleyhine Dava Açılması / Davaya İlişkin Gelişmeler Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, Dersan Han, No: 46, K: 2, Gümüşsuyu, Beyoğlu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : 0 (212) /0 (212) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : 0 (212) /0 (212) : Evet : : Dava duruşması ile ilgili gelişme Dava Açılma Tarihi : Davanın Öğrenilme/Ortaklığa Tebliğ Tarihi Davanın Konusu Karşı Taraf/Taraflar : : tarihli Olağanüstü Genel Kurul toplantısında alınan Aksu T.A.Ş. ile devralınmak suretiyle birleşilmesine ilişkin kararın iptali ve tümünün yokluğuna karar verilmesi istemi : Selahattin Tunc Cecan Davanın Tutarı Dava Tutarının Kamuya Açıklanan Son Mali Tablodaki Aktif Toplamına Oranı (%) İlgili Mahkeme Dosya No : Beyoğlu 1.Asliye Ticaret Mahkemesi : 2009/575 Esas Davanın Duruşma Tarihi : Alınan Karar : Taraflara delillerini ibraz etmek üzere süre verilmesine karar verilmiştir. Bir Sonraki Duruşma Tarihi : Varsa Mali Tablolarda Ayrılan Karşılık Tutarı

40 Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi EK AÇIKLAMALAR: Açıklanacak Özel Durumlar : tarihinde şirketimiz aleyhine TC. Beyoğlu 1.Asliye Ticaret Mahkemesi nezdinde 2009/575 Esas sayılı dosya ile şirketimizin tarihli Olağanüstü Genel Kurul toplantısında alınan Aksu T.A.Ş ile devralmak suretiyle birleşilmesine ilişkin kararın iptali ve tümünün yokluğuna karar verilmesi istemi ile açılmış olan davanın tarihinde saat 13.55'de yapılan duruşmasında; tararflara delillerini ibraz etmek üzere süre verilmesine karar verilmiş olup davanın gelecek duruşması tarihinde saat 13.50'de yapılacaktır.

41 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :38:45 Ortaklık Aleyhine Dava Açılması / Davaya İlişkin Gelişmeler Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, Dersan Han, No: 46, K: 2 Beyoğlu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : 0 (212) /0 (212) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : 0 (212) /0 (212) : Evet : : Dava ile ilgili dosya üzerinde yapılan inceleme neticesinde ihtiyati tedbir talebinin reddine dair kararın bildirimi. Dava Açılma Tarihi : Davanın Öğrenilme/Ortaklığa Tebliğ Tarihi Davanın Konusu Karşı Taraf/Taraflar : : tarihli Olağaüstü Genel Kurul toplantısında alınan Aksu T.A.Ş ile devralmak süretiyle birleşilmesine ilişkin kararın iptali ve tümünün yokluğuna karar verilmesi istemi. : Selahattin Tunc Cecan Davanın Tutarı Dava Tutarının Kamuya Açıklanan Son Mali Tablodaki Aktif Toplamına Oranı (%) İlgili Mahkeme Dosya No : Beyoğlu 1.Asliye Ticaret Mahkemesi : 2009/575 Esas Davanın Duruşma Tarihi : Alınan Karar Bir Sonraki Duruşma Tarihi Varsa Mali Tablolarda Ayrılan Karşılık Tutarı

42 Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi EK AÇIKLAMALAR: Açıklanacak Özel Durumlar: tarihinde Şirketimiz aleyhine T.C.Beyoğlu 1.Asliye Ticaret Mahkemesi nezdinde 2009 / 575 Esas sayılı dosya ile Şirketimizin Tarihli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda alınan Aksu T.A.Ş. ile devralmak suretiyle birleşilmesine ilişkin kararın iptali ve tümünün yokluğuna karar verilmesi istemiyle açılmış olan davada, davacı tarafından tarihli dilekçe ile anılan Genel Kurul Kararının uygulanmasının ertelenmesine karar verilmesi talep edilmişti. Birleşmeye ilişkin Genel Kurul kararının iptaline ilişkin Beyoğlu Asliye 1. Ticaret Mahkemesi'nde 2009/575 Esas sayılı dosya üzerinde yapılan inceleme sonucunda davacının ihtiyati tedbir talebinin Reddine karar verilmiştir.

43 AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] :28:27 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, Dersan Han, No: 46, K: 2, Gümüşsuyu, Beyoğlu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : 0 (212) /0 (212) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : 0 (212) /0 (212) : 2010 Yılı Bağımsız Denetim Firmasının seçimi hakkında AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Ak-Al Tekstil Sanayii A.Ş Yönetim Kurulu Üyeleri şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararları almışlardır: 1-Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: X, No: 22 Sayılı "Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Standartları Hakkında Tebliğ" i ile Seri: XI, No: 29 sayılı " Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliğ" ine uygun olarak 2010 yılı Hesap Dönemini kapsamak üzere Şirketimizin denetlenmesi için BAŞARAN NAS BAĞIMSIZ DENETİM ve SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK ANONİM ŞİRKETİ'nin seçilmesine ve bu seçimin yapılacak ilk Ortaklar Genel Kurul Toplantısında ortakların onayına sunulmasına, Katılanların oybirliği ile karar verilmiştir.

AK-AL TEKSTIL SANAYII ANONIM SIRKETI

AK-AL TEKSTIL SANAYII ANONIM SIRKETI AK-AL TEKSTIL SANAYII ANONIM SIRKETI 1 Ocak - 30 Eylül 2010 FAALIYET RAPORU A. DENETLEME KURULLARINDA GÖREV ALAN BASKAN VE ÜYELERIN, MURAHHAS ÜYELERIN AD VE SOYADLARI, YETKI SINIRLARI, BU GÖREVLERININ

Detaylı

AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] 28.12.2011 16:46:50 Maddi Duran Varlık Alımı

AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] 28.12.2011 16:46:50 Maddi Duran Varlık Alımı AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [] 28.12.2011 16:46:50 Maddi Duran Varlık Alımı Ortaklığın Adresi : Gümüşsuyu Mah. İnönü Cad. Miralay Şefikbey Sok. Hayrun Apt. No: 13 D: 3 34437 Beyoğlu / İstanbul Telefon

Detaylı

https://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=519852

https://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=519852 https://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=519852 1 / 1 01.04.2016 18:56 English Ek dosyalar AKENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. / AKENR [] 01.04.2016 18:52:10 Özel Durum Açıklaması (Genel)

Detaylı

Şirketimiz Yönetim Kurulu 01.12.2011 tarihinde aşağıdaki kararları almıştır:

Şirketimiz Yönetim Kurulu 01.12.2011 tarihinde aşağıdaki kararları almıştır: Şirketimiz Yönetim Kurulu 01.12.2011 tarihinde aşağıdaki kararları almıştır: 1- Ömer Avni Mah.İnönü Cad.Dersan Han No.:46 Kat:2 34437 Beyoğlu/İSTANBUL adresinde bulunan Şirket merkezimiz 01.12.2011 tarihinden

Detaylı

İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [USAK] :12:45 Hisse Alım Satım Bildirimi

İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [USAK] :12:45 Hisse Alım Satım Bildirimi İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [USAK] 01.12.2010 16:12:45 Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VIII, No:54 Sayılı Tebliği kapsamında Hüseyin Yücel tarafından Borsamıza gönderilen hisse senedi alış satış

Detaylı

2013 YILINDA YAPILAN ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

2013 YILINDA YAPILAN ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2013 YILINDA YAPILAN ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 26.02.2013 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi Akhan Mah. 104 Sok N0 8 DENİZLİ Telefon ve Faks No. Tel 258-2680580 Fax 258-2681085 Ortaklığın Yatırımcı/Pay

Detaylı

KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] :26:51

KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] :26:51 KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] 10.12.2010 132651 İzmir-Ankara Karayolu 25.Km. No158 Kemalpaşa İZMİR 0232 8770855 / 87708 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler 0232 8770855

Detaylı

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Gönderim Tarihi:02.01.2019 08:49:30 Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? İç

Detaylı

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX:

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX: 21300 - Esas Sözleşme Tadili KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN [] 20.04.2015 18:23:58 Esas Sözleşme Tadili 1 TEVFİK GÜNHAN GENEL MÜDÜR KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 20.04.2015 18:21:05

Detaylı

BSH EV ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BSHEV [] :24:16 Ortaklık Aleyhine Dava Açılması / Davaya İlişkin Gelişmeler

BSH EV ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BSHEV [] :24:16 Ortaklık Aleyhine Dava Açılması / Davaya İlişkin Gelişmeler BSH EV ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BSHEV [] 15.12.2011 152416 Ortaklık Aleyhine Dava Açılması / Davaya İlişkin Gelişmeler Fatih Sultan Mehmet Mah. Balkan cad. No51 34771 Ümraniye / İstanbul Telefon

Detaylı

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX:

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX: 21300 - Esas Sözleşme Tadili / KLMSN [] 20.04.2015 18:23:58 Esas Sözleşme Tadili 1 TEVFİK GÜNHAN GENEL MÜDÜR 20.04.2015 18:21:05 2 SERKAN UYANIK MALİ İŞLER DİREKTÖRÜ 20.04.2015 18:23:35 Ortaklığın Adresi

Detaylı

Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi

Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] 22.05.2012 172553 Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi Davutpaşa Cad. No10 Topkapı - Telefon ve Faks No. (0212) 567 68 00 / (0212) 310 28 28 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri

Detaylı

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş.

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş. TARİH:14/02/2012 Mali Tablonun Hesap Dönemi : 01.01.2011-31.12.2011 Mali Tablonun Verilme Tarihi : 14.02.2012 Şirketimizin 31.12.2011 tarihli Geçici Vergi Beyannamesi eki olarak Büyük Mükellefler Vergi

Detaylı

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİ A.Ş. / DMSAS [] :33:30

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİ A.Ş. / DMSAS [] :33:30 MAMÜLLERİ SANAYİ A.Ş. / DMSAS [] 02.08.2013 173330 2 HAKAN 02.08.2013 172705 02.08.2013 172856 Ortaklığın Adresi Emek Mah. Aşıroğlu Cad. No147 Darıca- KOCAELİ Telefon ve Faks No. Tel 0 262 677 46 00 Faks

Detaylı

AK-AL TEKSTİL SANAYİİ A.Ş. / AKALT [AKIPD] 21.12.2009 16:21:22 Ortaklığın Adresi : Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, Dersan Han, No: 46, K: 2 Beyoğlu/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : 0 (212) 251 15 63/0

Detaylı

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] :21:44

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] :21:44 ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] 19.12.2013 09:21:44 Hisse Alım Satım Bildirimi Ortaklığın Adresi : Büyükdere Cad. No:185, Kanyon Ofis 34394 Levent -İstanbul Telefon ve Faks No.

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :41:54 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :41:54 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 22.02.2011 16:41:54 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Ortaklığın Adresi : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok./Cad. Pak İş Merkezi No:5 K:3Gayrettepe/Beşiktaş/İSTANBUL

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] :03:41

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] :03:41 KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] 30.03.2015 15:03:41 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Adres Telefon 212-2732000 Faks 212-2732170 Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon

Detaylı

KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] :40:06

KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] :40:06 KAPLAMİN AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAPLM [] 14.10.2009 15:40:06 Ortaklığın Adresi İZMİR ANKARA KARAYOLU 25. Km. : NO: 158 KEMALPAŞA-İZMİR Telefon ve Faks No. : TEL: 0232 877 08 55 FAX: 0232 877

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :47:48 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :47:48 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 24.02.2010 18:47:48 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Ortaklığın Adresi : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok. Pak İş Merk. No:5

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BOSSA TİCARET VE SANAYİ İŞLETMELERİ T.A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BOSSA TİCARET VE SANAYİ İŞLETMELERİ T.A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU BOSSA TİCARET VE SANAYİ İŞLETMELERİ T.A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2018

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2018 TARİH:16.03.2018 16:23:22 - Finansal Tablo ve/veya Dipnot Değişikliği Özet Bilgi: Finansal tablonun 5 no lu dipnotunda değişiklik Değişikliğin Yapıldığı Finansal Tablo veya Dipnotların Hesap Dönemi: 1

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] :07:41

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] :07:41 KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] 27.02.2015 18:07:41 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Adres Telefon 212-2732000 Faks 212-2732170 Yatırımcı/Pay Sahipleri İle

Detaylı

BSH EV ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BSHEV [] :01:43 Özel Durum Açıklaması (Genel) AÇIKLAMA:

BSH EV ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BSHEV [] :01:43 Özel Durum Açıklaması (Genel) AÇIKLAMA: BSH EV ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BSHEV [] 30.12.2010 100143 Çakmak Mah. Balkan Cad. No51 34770 Ümraniye/İstanbul Telefon ve Faks No. 0216 528 90 00 Faks0216 528 99 99 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri

Detaylı

KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN, 2015 [KLMSN] :42:21

KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN, 2015 [KLMSN] :42:21 / KLMSN, 2015 [KLMSN] 05.06.2015 18:42:21 Genel Kurul Kararları Tescili (C Grubu) 1 TEVFİK 2 SERKAN 05.06.2015 18:36:13 05.06.2015 18:41:49 Adres Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. VAKKO TEKSTİL VE HAZIR GİYİM SANAYİ İŞLETMELERİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. VAKKO TEKSTİL VE HAZIR GİYİM SANAYİ İŞLETMELERİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU VAKKO TEKSTİL VE HAZIR GİYİM SANAYİ İŞLETMELERİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

http://www.kap.gov.tr/yay/bildirim/bildirim.aspx?id=115295

http://www.kap.gov.tr/yay/bildirim/bildirim.aspx?id=115295 KAP - Bildirimler http://www.kap.gov.tr/yay/bildirim/bildirim.aspx?id=115295 Page 1 of 2 06.05.2010 ana sayfa sorgular şirketler diğer bilgiler iletişim AKENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. / AKENR [] 06.05.2010

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :16:07 Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :16:07 Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 21.03.2011 15:16:07 Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi Ortaklığın Adresi : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok./Cad. Pak İş Merkezi No:5K:3Gayrettepe/Beşiktaş/İSTANBUL

Detaylı

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER, 2014 [] 04.04.2014 17:06:20 ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş.

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER, 2014 [] 04.04.2014 17:06:20 ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER, 204 [] 04.04.204 7:06:20 Genel Kurul Kararları Tescili 04.04.204 7:05:53 Adres Kısıklı Mah. Ferah Cad. No: Büyük Çamlıca Üsküdar İstanbul Telefon 22-5676800 Faks 22-302828 İlişkiler Birimi Telefon

Detaylı

TEB FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi

TEB FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TEB FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi Özet Bilgi Şirketimizin 2017 yılı Olağan Genel Kurulu 28/03/2018 tarihinde yapılmıştır. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim İlgili

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :13:30 Genel Kurul Toplantısı Sonucu

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :13:30 Genel Kurul Toplantısı Sonucu KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 19.03.2010 15:13:30 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok. Pak İş Merk. No:5 K:3 Gayrettepe/Beşiktaş/İSTANBUL

Detaylı

2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET 2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2012 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı 18 Nisan 2013 günü saat 11:00

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

KAREL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAREL [] :26:13 Finansal Duran Varlık Edinilmesi

KAREL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAREL [] :26:13 Finansal Duran Varlık Edinilmesi KAREL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAREL [] 07.05.2010 17:26:13 Finansal Duran Varlık Edinilmesi Ortaklığın Adresi : Kore Şehitleri Cad. Yzb Kaya Aldoğan Sokak No: 16 Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :39:52 Genel Kurul Toplantısı Sonucu

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :39:52 Genel Kurul Toplantısı Sonucu KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 02.05.2012 14:39:52 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok./Cad. Pak İş MerkeziNo:5K:3Gayrettepe/Beşiktaş/İSTANBUL

Detaylı

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] :38:07 Genel Kurul Toplantısı Sonucu

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] :38:07 Genel Kurul Toplantısı Sonucu ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] 19.03.2012 17:38:07 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi : Davutpaşa Cad. No:10 Topkapı - İSTANBUL Telefon ve Faks No. : (0212) 567 68 00 / (0212) 310 28

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [] :55:59 Genel Kurul Toplantısı Sonucu

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [] :55:59 Genel Kurul Toplantısı Sonucu EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [] 25.04.2011 14:55:59 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi : ESENBOĞA YOLU 23.KM AKYURT/ANKARA Telefon ve Faks No. : 0 312 398 01 81-0 312 398 04 74 Ortaklığın

Detaylı

http://kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=292520

http://kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=292520 Kamuyu Aydınlatma Platformu http://kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=292520 Page 1 of 3 27.06.2013 10.00 ICGYH.E 1.22 % 9.91 SODSN.E 3.07 % -10.23 BALAT.E 2.2 % -10.20 IHLAS.E 0.82

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :25:22 Özel Durum Açıklaması (Genel)

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :25:22 Özel Durum Açıklaması (Genel) KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 29.03.2012 17:25:22 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok./Cad. Pak İş Merkezi No:5K:3Gayrettepe/Beşiktaş/İSTANBUL

Detaylı

ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ALKA, 2014 [] :57:56 ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ALKA, 2014 [] :57:56 ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ALKA, 2014 [] 26.03.2014 16:57:56 Genel Kurul Toplantısı Sonucu 1 2 Mehmet Tekin SALT Mustafa Nafiz GÜRESTİ GENEL MÜDÜR MUHASEBE MÜDÜRÜ ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. / MUTGG, 2015 [] 27.02.2015 11:10:02

MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. / MUTGG, 2015 [] 27.02.2015 11:10:02 MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. / MUTGG, 2015 [] 27.02.2015 11:10:02 Genel Kurul Toplantısı Çağrısı 1 ATTİLA TÜRKER 2 ALİ NURİ TÜRKER YÖNETİM KURULU BAŞKANI YÖNETİM KURULU BAŞKAN VEKİLİ

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

SPK Kayda Alma / Onay Bildirimi

SPK Kayda Alma / Onay Bildirimi ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] 26.01.2012 104615 SPK Kayda Alma / Onay Bildirimi Davutpaşa Cad. No10 Topkapı - Telefon ve Faks No. (0212) 567 68 00 - (0212) 310 28 28 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. COSMOS YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. COSMOS YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU COSMOS YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI 01 HAZİRAN 2018 BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI 01 HAZİRAN 2018 BİLGİLENDİRME DOKÜMANI 01 HAZİRAN 2018 DENİZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. NİN 01 HAİZRAN 2018 TARİHLİ NA İLİŞKİN Şirketimizin İlişkili Taraf ile Önemli Nitelikteki İşlem onayına ilişkin Olağanüstü Genel Kurulu, gündemdeki

Detaylı

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Hüseyin Topuzoğlu Mehmet Müstehlik Şükrü Aytekin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcisi Bahri Serhat Ünal

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Hüseyin Topuzoğlu Mehmet Müstehlik Şükrü Aytekin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcisi Bahri Serhat Ünal TESCO KİPA Kitle Pazarlama Ticaret ve Gıda Sanayi Şirketi nin 10 Ağustos 2011 Tarihinde Yapılan (A) Grubu İmtiyazlı Pay Sahipleri 01 Mart 2010 28 Şubat 2011 Özel Hesap Dönemi Olağan Genel Kurulu Toplantı

Detaylı

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG, 2016 [] :08:34

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG, 2016 [] :08:34 TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG, 2016 [] 24.02.2016 11:08:34 Genel Kurul Toplantısı Çağrısı 1 ERİM ÖZMAN 2 ALİ NURİ TÜRKER ŞİRKET PERSONELİ YÖNETİM KURULU BAŞKAN VEKİLİ TÜRKER

Detaylı

AE ARMA ELEKTROPANÇ ELEKTROMEKANİK SANAYİ MÜHENDİSLİK TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul Bildirimi

AE ARMA ELEKTROPANÇ ELEKTROMEKANİK SANAYİ MÜHENDİSLİK TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul Bildirimi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AE ARMA ELEKTROPANÇ ELEKTROMEKANİK SANAYİ MÜHENDİSLİK TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul Bildirimi Özet Bilgi 2016 Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantı Sonucu Genel Kurul İşlemlerine

Detaylı

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet

Detaylı

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Murat Kaynar Mehmet Müstehlik Mustafa Uluç Özen

Divan Başkanı Katip Oy Toplayıcı Murat Kaynar Mehmet Müstehlik Mustafa Uluç Özen TESCO KİPA Kitle Pazarlama Ticaret ve Gıda Sanayi Şirketi nin 15 Temmuz 2009 Tarihinde Yapılan (A) Grubu İmtiyazlı Pay Sahipleri 01 Mart 2008 28 Şubat 2009 Özel Hesap Dönemi Olağan Genel Kurulu Toplantı

Detaylı

BOYNER BÜYÜK MAĞAZACILIK A.Ş. NİN 2012 YILINA AİT 28 MART 2013 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

BOYNER BÜYÜK MAĞAZACILIK A.Ş. NİN 2012 YILINA AİT 28 MART 2013 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI BOYNER BÜYÜK MAĞAZACILIK A.Ş. NİN 2012 YILINA AİT 28 MART 2013 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2012 yılı Ortaklar Olağan Genel Kurulu aşağıda yazılı gündemi

Detaylı

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş.

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş. TARİH:05/01/2010 Duran Doğan Basım ve Ambalaj Sanayi A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır. Konu: Stratejik Büyüme opsiyonlar, muhtemel ortaklık işbirliği ve hisse satışı ile ilgili bildirim TARİH:20/01/2010

Detaylı

ORFİN FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi

ORFİN FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ORFİN FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi Özet Bilgi ORFİN FİNANSMAN AŞ 2016 Yılı Olağan Genel Kutul Toplantısı Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim İlgili Şirketler []

Detaylı

Özel Durum Açıklaması. Tarih : 08 Nisan 2009. Konu : Genel Kurul toplantısı, kâr dağıtımı ve sermaye artırımı kararı

Özel Durum Açıklaması. Tarih : 08 Nisan 2009. Konu : Genel Kurul toplantısı, kâr dağıtımı ve sermaye artırımı kararı Özel Durum Açıklaması Tarih : 08 Nisan 2009 Konu : Genel Kurul toplantısı, kâr dağıtımı ve sermaye artırımı kararı Şirketimiz Yönetim Kurulu nun 8 Nisan 2009 tarihli toplantısında: 1- Ek-1 de yer alan

Detaylı

Yönetim Kurulumuz'un 19 Mart 2018 tarihli toplantısında;

Yönetim Kurulumuz'un 19 Mart 2018 tarihli toplantısında; LOGO YAZILIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi Gönderim Tarihi:19.03.2018 20:53:09 Bağımsız Denetim Şirketinin Belirlenmesi Şirketler Fonlar Türkç e Bağımsız Denetim Kuruluşunun

Detaylı

AKSU İPLİK DOKUMA VE BOYA APRE FABRİKALARI TÜRK ANONİM ŞİRKETİ nin 17.Nisan.2006 tarihinde yaptığı yıllık olağan genel kurul toplantısına ait,

AKSU İPLİK DOKUMA VE BOYA APRE FABRİKALARI TÜRK ANONİM ŞİRKETİ nin 17.Nisan.2006 tarihinde yaptığı yıllık olağan genel kurul toplantısına ait, AKSU İPLİK DOKUMA VE BOYA APRE FABRİKALARI TÜRK ANONİM ŞİRKETİ nin 17.Nisan.2006 tarihinde yaptığı yıllık olağan genel kurul toplantısına ait, T U T A N A K Aksu İplik Dokuma ve Boya Apre Fabrikaları Türk

Detaylı

T.KALKINMA BANKASI A.Ş. / TKBNK [] :50:10 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Genel Kurul Kararı

T.KALKINMA BANKASI A.Ş. / TKBNK [] :50:10 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Genel Kurul Kararı T.KALKINMA BANKASI A.Ş. / TKBNK [] 24.04.2009 11:50:10 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Genel Kurul Kararı Ortaklığın Adresi : İzmir cad No 35 Kızılay/ANKARA Telefon ve Faks No. : 0312 418 84 87-0312 418 22

Detaylı

ERBOSAN ERCİYAS BORU SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. / ERBOS [] 15.03.2013 13:01:27. : Tel: 0(352) 3113511 Faks:0(352) 3113516

ERBOSAN ERCİYAS BORU SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. / ERBOS [] 15.03.2013 13:01:27. : Tel: 0(352) 3113511 Faks:0(352) 3113516 ERBOSAN ERCİYAS BORU SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. / ERBOS [] 15.03.2013 130127 Anbar Mahallesi 895. Sokak No9 Melikgazi KAYSERİ Telefon ve Faks No. Tel 0(352) 3113511 Faks0(352) 3113516 Ortaklığın Biriminin

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. Genel Kurul Bildirimi

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. Genel Kurul Bildirimi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. Genel Kurul Bildirimi Özet Bilgi Olağan Genel Kurul Toplantı Sonucu Hk. 201760 Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar

Detaylı

21.03.2011 13:14:00 Özel Durum Açıklaması (Genel) Telefon ve Faks No. : 232-512 13 99 Faks: 232-512 05 30 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama

Detaylı

YİMPAŞ YOZGAT İHTİYAÇ MADDELERİ PAZARLAMA VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN DUYURU

YİMPAŞ YOZGAT İHTİYAÇ MADDELERİ PAZARLAMA VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN DUYURU YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN DUYURU Şirketimizin 2013 ve 2014 yıllarına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı, 11.09.2017 tarihinde çoğunluk sağlanamadığından dolayı yapılamamış olup, 09.10.2017 Pazartesi

Detaylı

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş.

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş. TARİH:22/01/2014 Konu: ŞGBF-Ortaklık Yapısı Son Durum İtibariyle Sermayenin % 5 ve Fazlasına Sahip Ortaklar İle Tüzel Kişi ve Yabancı Ortaklar Arasında Dağılımı Ortağın Ticaret Unvanı/Adı Soyadı Sermayedeki

Detaylı

DOĞTAŞ KELEBEK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / DGKLB [] :34:15

DOĞTAŞ KELEBEK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / DGKLB [] :34:15 / DGKLB [] 8:34:5 Bilgilendirme Politikası 7:55:30 8:00:5 Ortaklığın Adresi Rüzgarlıbahçe Mahallesi Kavak Sokak No:3/ : B blok Kat:5 Kavacık Beykoz İstanbul Telefon ve Faks Numarası : 26 322 00 90-26 322

Detaylı

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2017

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2017 TARİH: 05.01.2017 15:43:09 - Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) Özet Bilgi: Eczacıbaşı-Monrol Nükleer Ürünler Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin %100'üne sahip olduğu Capintec, Inc.'nın satışına yönelik işlemler

Detaylı

AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2016 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2016 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2016 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET (İstanbul Ticaret Sicili Memurluğu/Sicil No:570679) Şirketimizin 2016

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BURÇELİK BURSA ÇELİK DÖKÜM SANAYİİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BURÇELİK BURSA ÇELİK DÖKÜM SANAYİİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU BURÇELİK BURSA ÇELİK DÖKÜM SANAYİİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

AKÇANSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 31/03/2009 OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİ

AKÇANSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 31/03/2009 OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİ Tarih : 09/03/2009 Konu : Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri : VIII, No:54 sayılı Tebliğine uygun olarak yapılan açıklama Olağan Genel Kurul Toplantısı hakkında Şirketimizin bugün yapılan Yönetim Kurulu

Detaylı

BOSCH FREN SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sayfa No: 1

BOSCH FREN SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sayfa No: 1 Sayfa No: 1 Sayın ortaklarımız, Sermaye Piyasası Kurulu nun ( SPK ) 13 Haziran 2013 tarih ve 28676 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Seri II 14.1 No lu Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin

Detaylı

AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi

Detaylı

: Vişnezade Mahallesi Prof.Alaeddin Yavaşca Sokak Marmara Apartmanı No:4 Daire :2 34357 Beşiktaş/ĐSTANBUL

: Vişnezade Mahallesi Prof.Alaeddin Yavaşca Sokak Marmara Apartmanı No:4 Daire :2 34357 Beşiktaş/ĐSTANBUL 13.12.2010 09:26:08 Faaliyetlerin Kısmen veya Tamamen Durdurulması ya da Đmkansız Hale Gelmesi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya Đlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

3. Şirketin 2010 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetçilerin ayrı ayrı ibra edilmeleri,

3. Şirketin 2010 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetçilerin ayrı ayrı ibra edilmeleri, MARMARĐS ALTINYUNUS TURĐSTĐK TESĐSLER A.Ş. NĐN 22 MART 2011 TARĐHLĐ OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMi 1. Açılış ve Başkanlık Divanı nın seçimi, 2. 2010 yılı faaliyet ve hesapları hakkında, Yönetim Kurulu ve Denetçi

Detaylı

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Ünvanı /Ortakların Adı Adresi : T.GARANTİ BANKASI A.Ş. : Levent Nispetiye Mah. Aytar Cad. No:2 34340 Beşiktaş/İSTANBUL Telefon ve Fax No : (0212)

Detaylı

08/01/2010 25/01/2010. TSKB Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır.

08/01/2010 25/01/2010. TSKB Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır. 08/01/2010 Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır. Orjinal Açıklamanın Tarihi: 09.11.2009 : Moody's Investors Service, Inc.'in Bankamızla ilgili kredi notunun açıklanması

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ALKA, 2015 [] :12:16

ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ALKA, 2015 [] :12:16 Bağlantılı resim görüntülenemiyor. Dosya taşınmış, yeniden adlandırılmış veya silinmiş olabilir. Bağlantının doğru dosya ve konuma işaret ettiğini doğrulayın. Bağlantılı resim görüntülenemiyor. Dosya taşınmış,

Detaylı

Sayın Ortaklarımızın yukarıda belirtilen, yer, gün ve saatte toplantıya katılmaları rica olunur.

Sayın Ortaklarımızın yukarıda belirtilen, yer, gün ve saatte toplantıya katılmaları rica olunur. İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü-330253 (Mersis No:0278008021400013) DENİZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin

Detaylı

G.O.P Çankaya-ANKARA Telefon ve Faks No.

G.O.P Çankaya-ANKARA Telefon ve Faks No. AYEN ENERJİ A.Ş. / AYEN [] 31.05.2012 162856 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi Ayen Enerji A.Ş Hülya Sok No37 G.O.P Çankaya-ANKARA Telefon ve Faks No. Tel0 (312) 445 0464 Fax0(312) 445 0503

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / GOLTS [] :29:48

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / GOLTS [] :29:48 GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / GOLTS [] 15.01.2016 18:29:48 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Vişnezade Mahallesi Prof.Alaeddin Yavaşca Sokak Marmara Apartmanı No:4

Detaylı

TEKFEN HOLDİNG A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ

TEKFEN HOLDİNG A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ TEKFEN HOLDİNG A.Ş. 08.05.2009 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 1. Açılış ve Başkanlık Divanı seçimi Türk Ticaret Kanunu (TTK) ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından

Detaylı

Detay Ana Sayfa Detay

Detay Ana Sayfa Detay English Yardım İletişim BİLDİRİM SORGULARI ŞİRKETLER YATIRIM FONLARI KAP HAKKINDA MEVZUAT VE DÜZENLEMELER Detay Ana Sayfa Detay İmzasız Görüntüle Ek dosyalar HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. / HEKTS, 2015 [] 27.03.2015

Detaylı

Müşterimizin, talebi doğrultusunda; Sözleşmenin, "avans ödemesinin son tarihinin", 15 Eylül 2016 olması konusunda mutabakata varılmıştır.

Müşterimizin, talebi doğrultusunda; Sözleşmenin, avans ödemesinin son tarihinin, 15 Eylül 2016 olması konusunda mutabakata varılmıştır. 28.03.2016 1 25 Aralık 2015 tarihli Özel Durum Açıklamamızda ; Şirketimiz ile Delta Telekom (Azerbaycan) arasında LTE teçhizat satışına ilişkin 24,6 Milyon USD tutarında sözleşme imzalandığı ancak yürürlüğe

Detaylı

Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?

Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri Gönderim Tarihi:29.09.206 8:25:58 Bildirim Tipi:ODA Yıl: Periyot: Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri Hakkında İlgili Şirketler İlgili Fonlar [TKURU] [] Türkç

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SARAY MATBAACILIK KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SARAY MATBAACILIK KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SARAY MATBAACILIK KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi?

Detaylı

BOSCH FREN SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sayfa No: 1

BOSCH FREN SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sayfa No: 1 Sayfa No: 1 Sayın ortaklarımız, Sermaye Piyasası Kurulu nun ( SPK ) 13 Haziran 2013 tarih ve 28676 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Seri II 14.1 No lu Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin

Detaylı

KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş. BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş. BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş. BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Giriş : Şirketimizin 2014 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem maddelerini görüşüp karara bağlamak üzere 25.03.2015 Çarşamba

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi?

Detaylı

TURCAS PETROL ANONİM ŞİRKETİ 2010 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

TURCAS PETROL ANONİM ŞİRKETİ 2010 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI TURCAS PETROL ANONİM ŞİRKETİ 2010 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimizin 2010 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Nisan 2011 Çarşamba günü Saat: 10.30 da Conrad Oteli Beşiktaş-İstanbul

Detaylı

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BRİSA BRIDGESTONE SABANCI LASTİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BRİSA BRIDGESTONE SABANCI LASTİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU BRİSA BRIDGESTONE SABANCI LASTİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

Yönetim Kurulu Üyeleri gündemde yazılı konuları sırasıyla müzakereye başladı.

Yönetim Kurulu Üyeleri gündemde yazılı konuları sırasıyla müzakereye başladı. TOPLANTI TARİHİ : 27.02.2015 TOPLANTI NUMARASI : YK/2015-06 TOPLANTI YERİ : Merkez YÖNETİM KURULU LERİ : Sn. SİNAN ERCAN GÜLÇUR : Sn. ASLI BALKIR : Sn. ÜNAL BOZKURT : Sn. MEHMET İMREGÜN : Sn. BABÜR GÖKÇEK

Detaylı

TAT KONSERVE SANAYĐĐ A.Ş. NĐN 22.03.2011 TARĐHLĐ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISININ GÜNDEMĐ

TAT KONSERVE SANAYĐĐ A.Ş. NĐN 22.03.2011 TARĐHLĐ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISININ GÜNDEMĐ TAT KONSERVE SANAYĐĐ A.Ş. NĐN 22.03.2011 TARĐHLĐ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISININ GÜNDEMĐ 1. Açılış ve Başkanlık Divanı nın seçimi, 2. 2010 yılı faaliyet ve hesapları hakkında Yönetim Kurulu ve Denetçi

Detaylı

Yönetim Kurulu Üyeleri gündemde yazılı konuları sırasıyla müzakereye başladı.

Yönetim Kurulu Üyeleri gündemde yazılı konuları sırasıyla müzakereye başladı. TOPLANTI TARİHİ : 26.02.2014 TOPLANTI NUMARASI : YK/2014-03 TOPLANTI YERİ : Merkez YÖNETİM KURULU LERİ : Sn. SİNAN ERCAN GÜLÇUR : Sn. ASLI BALKIR : Sn. ÜNAL BOZKURT : Sn. MEHMET İMREGÜN : Sn. BABÜR GÖKÇEK

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı