Misir Marmara ve Karadeniz Verimlilik Brosuru.indd 1

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Misir Marmara ve Karadeniz Verimlilik Brosuru.indd 1"

Transkript

1 Misir Marmara ve Karadeniz Verimlilik Brosuru.indd..06 4:0

2 Misir Marmara ve Karadeniz Verimlilik Brosuru.indd..06 4:0

3 Misir Marmara ve Karadeniz Verimlilik Brosuru.indd..06 4:0

4 FAO 700 olgunlaşma grubundadır. Yaprak yapısı yarı diktir. Koçan uç doldurması çok iyidir. Koçan çapı yaklaşık 4-6 sıradır.* Koçandaki sıra sayısı yaklaşık adettir.* Olgunluk aşamasında yeşil kalma (staygreen) özelliği çok iyidir. Hızlı kuruma (drydown) özelliği iyidir. Hektolitresi çok iyidir. Ekim sıklığı 4-5 cm sıra üzeri*70cm sıra arası olarak önerilmektedir. Öncelikli kullanım amacı I. ürün dane ve Ege, Akdeniz ve GAP bölgelerinde erken II. ürün ekimlerine uygundur. I.ve II. ürün silajlık ekimlerine tavsiye edilir. Toprak seçiciliği yoktur. Misir Marmara ve Karadeniz Verimlilik Brosuru.indd :0

5 Marmara Bölgesi Sıra No İl İlçe Karacabey Köy Adı - Soyadı Ozan Pullu Bakırköy Çeşit Toprak Bünyesi (/ /Ağır) Verim (Kg/Da) Nem %5 e sabit 580 Karadeniz Bölgesi Göynücek Konuralan Ahmet Bahadıroğlu 60 Göynücek Konuralan Yüksel Bahadıroğlu 570 Göynücek Bekdemir Tekin Yezek 40 4 Göynücek Bekdemir Tekin Yezek Göynücek Bekdemir Ekrem Yezek Göynücek Gediksaray Muttalip Kandemir 40 7 Göynücek Şarklı Cemalettin Taş 40 8 Ovasaray Sadık Kavuk Ayvalıpınar Rıfat Cücü Meşeliçiftliği Hüseyin Boz 40 Tahsin Türkeş 480 yazı Ahmet Esen 450 Saluca Enes Çolak Karakoyunlu Sözal Karaca 40 5 Karakoyunlu Taşburun Ünal Selçuk Melekli Tarkan Ertekin 75 7 Mehmet Pehlivan Niksar Ormancık Abidin Tutulmuş 46 9 Pazar Oktay Kafkas 860 * Bölgelere ekolojiye ve bakım şartlarına göre değişiklik gösterebilir Misir Marmara ve Karadeniz Verimlilik Brosuru.indd :0

6 7MAY8 FAO 700 olgunlaşma grubundadır. Yarı dik yapraklıdır. Koçan uç doldurması iyidir. Döllenme kabiliyeti yüksektir. Koçandaki sıra sayısı ortalama 6, sıradaki dane sayısı ortalama dir.* Hektolitresi çok iyi ve kırmızı daneye sahiptir. Öncelikli kullanım amacı.ürün daneliktir. Adaptasyon kabiliyeti çok yüksek olup Ege, Marmara, Akdeniz, Trakya, Karadeniz ve GAP bölgelerinin tamamında. ürün dane ve silaj olarak ekilebilir. Ekim sıklığı -4 cm sıra üzeri*70cm sıra arası olarak önerilmektedir. Ağır ve orta bünyeli topraklarda verim potansiyeli rakiplerinden yüksektir. Misir Marmara ve Karadeniz Verimlilik Brosuru.indd :0

7 Marmara Bölgesi Sıra No İl İlçe Hendek Köy Tuzak Adı - Soyadı Yakup Demirci Çeşit Toprak Bünyesi (/ /Ağır) Verim (Kg/Da) Nem %5 e sabit 7MAY8 Ağır 445 Karadeniz Bölgesi Oluz Mustafa Parlak 7MAY8 790 Tahsin Türkeş 7MAY8 40 Karakoyunlu Sözal Karaca 7MAY Mehmet Pehlivan 7MAY Pazar Oktay Kafkas 7MAY Niksar Ormancık İbrahim Önler 7MAY8 480 * Bölgelere ekolojiye ve bakım şartlarına göre değişiklik gösterebilir Misir Marmara ve Karadeniz Verimlilik Brosuru.indd :0

8 FAO 700 olgunlaşma grubundadır. Yaprak yapısı yarı diktir. Koçan uç doldurması çok iyidir. Koçan çapı yaklaşık 6-8 sıradır.* Koçandaki sıra sayısı yaklaşık adettir.* Olgunluk aşamasında yeşil kalma (staygreen) özelliği çok iyidir. Hızlı kuruma (drydown) özelliği iyidir. Hektolitresi çok iyidir. Ekim sıklığı 5-6 cm sıra üzeri*70cm sıra arası olarak önerilmektedir. Öncelikli kullanım amacı I. ürün dane ve Ege, Akdeniz ve GAP bölgelerinde erken II. ürün ekimlerine uygundur. Toprak seçiciliği yoktur. Misir Marmara ve Karadeniz Verimlilik Brosuru.indd :

9 Marmara Bölgesi Sıra No İl İlçe Köy Adı - Soyadı Çeşit Toprak Bünyesi (/ /Ağır) Verim (Kg/Da) Nem %5 e sabit Hendek Aşağıçalıca Mümin Dere 60 Hendek Tuzak Sedat Pınar 765 Hendek Tuzak Mehmet Kahya 8 4 Adapazarı Göktepe Ali Geylan 90 5 Adapazarı Göktepe Faruk Göklüoğlu 45 6 Karasu Konacık Turgut Noyan Akyazı Pazarköy Engin Kaya Erenler Sarıcalar Aşır Öztürk 40 9 M.Kemalpaşa Adaköy Ferdi Ateş Balıkesir Susurluk Karapürçek H.İbrahim Esen 60 Karacabey Şahin Ayran 40 Karacabey Bakırköy Zekai Acar Ağır 40 Karadeniz Bölgesi Oluz Mustafa Parlak 80 yazı Ahmet Esen 65 Tahsin Türkeş 60 4 Karakoyunlu Sözal Karaca Samsun Terme Emiryusuf İsmail boy Niksar Ormancık İbrahim Önler Pazar Oktay Kafkas 65 * Bölgelere ekolojiye ve bakım şartlarına göre değişiklik gösterebilir Misir Marmara ve Karadeniz Verimlilik Brosuru.indd :

10 erkenci olgunlaşma grubundadır. Yaprak yapısı yarı diktir. Kuzey yaprak yanıklığına (h. Turcicum) toleranslıdır. Koçan uç doldurması iyidir. Koçan çapı ortalama6 sıradır.* Koçandaki sıra sayısı yaklaşık adettir.* Olgunluk aşamasında yeşil kalma (staygreen) özelliği iyidir. Hızlı kuruma (drydown) özelliği çok iyidir. Hektolitresi çok iyidir. Öncelikli kullanım amacı I. ürün daneliktir. Ekim sıklığı -4 cm sıra üzeri*70cm sıra arası olarak önerilmektedir. ve hafif bünyeli topraklarda verim potansiyeli çok yüksektir. Misir Marmara ve Karadeniz Verimlilik Brosuru.indd :

11 Marmara Bölgesi Sıra No İl İlçe Köy Adı - Soyadı Çeşit Toprak Bünyesi (/ /Ağır) Verim (Kg/Da) Nem %5 e sabit Akyazı Ayhan Yüce 680 Hendek Tuzak İbrahim Tunca 680 Söğütlü Yeniköy Şeref Şumbullu 80 4 Adapazarı Göktepe Zeki Çetin 46 5 Adapazarı Bileciler Hakkı Pamuk 68 6 Karasu Konacık Mustafa Koç Kocaeli Kartepe Uzunbey Yaşar Öztürk 5 8 Adapazarı Çaltıcak Ali Başaltun 56 9 Kaynarca Harun Yoldaş M.Kemalpaşa Adaköy Ferdi Ateş 750 Karacabey Şahin Ayran 500 Karadeniz Bölgesi Akyumak Gencer Eroğlu 400 Pazar Oktay Kafkas 60 Pazar Recep Sümer 500 * Bölgelere ekolojiye ve bakım şartlarına göre değişiklik gösterebilir Misir Marmara ve Karadeniz Verimlilik Brosuru.indd..06 4:

12 94MAY66 erkenci olgunlaşma grubundadır. Yaprak yapısı yarı diktir. Koçan uç doldurması çok iyidir. Koçan çapı yaklaşık 6-8 sıradır.* Koçandaki sıra sayısı yaklaşık adettir.* Olgunluk aşamasında yeşil kalma (staygreen) özelliği çok iyidir. Hızlı kuruma (drydown) özelliği iyidir. Ekim sıklığı 4-5 cm sıra üzeri*70cm sıra arası olarak önerilmektedir. Öncelikli kullanım amacı İç Anadolu bölgesinde I. ürün silaj Ege, Akdeniz ve GAP bölgelerinde II. ürün silaj ekimlerine uygundur. Her türlü stres şartlarında mukavemeti çok iyidir. Toprak seçiciliği yoktur. Marmara Bölgesi Sıra No İl İlçe M.Kemalpaşa Köy Adaköy Adı - Soyadı Ferdi Ateş Çeşit Toprak Bünyesi (/ /Ağır) Verim (Kg/Da) Nem %5 e sabit 94MAY66 86 Karadeniz Bölgesi Oluz Mustafa 94MAY Karakoyunlu Sözal 94MAY Pazar Oktay 94MAY66 60 * Bölgelere ekolojiye ve bakım şartlarına göre değişiklik gösterebilir. Misir Marmara ve Karadeniz Verimlilik Brosuru.indd..06 4:

13 7MAY99 9MAY99 erkenci olgunlaşma grubundadır. Yaprak yapısı yarı diktir. Koçan uç doldurması iyidir. Koçan çapı ortalama 4-6 sıradır.* Koçandaki sıra sayısı yaklaşık adettir.* Olgunluk aşamasında yeşil kalma (staygreen) özelliği iyidir. Hektolitresi çok iyidir. Öncelikli kullanım amacı İç Anadolu, Marmara ve Karadeniz bölgelerinde I. ürün dane ve silaj. Tüm bölgelerde. ürün silajdır. Ekim sıklığı -4 cm sıra üzeri*70cm sıra arası olarak önerilmektedir. Toprak seçiciliği yoktur. Karadeniz Bölgesi Sıra No İl İlçe Köy Adı - Soyadı Çeşit Toprak Bünyesi (/ /Ağır) Verim (Kg/Da) Nem %5 e sabit Tahsin Türkeş 7MAY99 50 Pazar Oktay Kafkas 7MAY * Bölgelere ekolojiye ve bakım şartlarına göre değişiklik gösterebilir Misir Marmara ve Karadeniz Verimlilik Brosuru.indd..06 4:

14 Erkenci grupta yer almaktadır. Verim potansiyeli çok yüksektir. Sürme ve topraktan çıkış gücü çok yüksektir. Döllenme kabiliyeti yüksektir. Toprak seçiciliği yoktur. Tavsiye edilen ekim sıklığı Bitki / Dekar (.000 m) Ekim sıklığı 5-6 cm sıra üzeri*70cm sıra arası olarak önerilmektedir. Yarı dik yapraklıdır. Güçlü bir kök ve gövde yapısına sahiptir.* Koçandaki sıra sayısı ortalama 6, sıradaki dane sayısı ortalama 40-4 dir.* Hektolitresi çok iyidir. Danesi camsı ve kırmızı renklidir. Adaptasyon kabiliyeti çok yüksektir. (GAP, D.Akdeniz, Ege, B.Akdeniz, Marmara, Karadeniz bölgelerinde. ürün, İç Anadolu ve D.Anadolu bölgelerinde. ürün olarak ekilebilir.) Öncelikli kullanım amacı Danelik tir. Olgunluk aşamasında yeşil kalma (staygreen) özelliği çok iyidir. Hızlı kuruma (drydown) özelliği çok iyidir. Toprak seçiciliği yoktur. Misir Marmara ve Karadeniz Verimlilik Brosuru.indd :

15 Marmara Bölgesi Sıra No İl İlçe Köy Adı - Soyadı Çeşit Toprak Bünyesi (/ /Ağır) Verim (Kg/Da) Nem %5 e sabit Söğütlü Yeniköy Hüseyin Derman 04 Karacabey Çavuşköy Ali Ermin 750 Karacabey Şahin Ayran 50 Karadeniz Bölgesi Ovasaray Ayten Çöl 580 Tahsin Türkeş 0 yazı Ahmet Esen 40 4 Melekli Tarkan Ertekin 00 5 Akyumak Gencer Eroğlu 0 6 Samsun Terme Emiryusuf İsmail boy 0 7 Niksar Ormancık İsmail Sencer Söngüt Murat Uzamış 50 9 Pazar Oktay Kafkas 59 * Bölgelere ekolojiye ve bakım şartlarına göre değişiklik gösterebilir Misir Marmara ve Karadeniz Verimlilik Brosuru.indd :

16 SATIŞ VE TEKNİK DESTEK MÜHENDİSLERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ MARMARA Bölgesi Burak Şahin / / Afyon, Kütahya, Uşak, Bilecik, (Yenişehir, İnegöl, Kestel, Yıldırım, Osmangazi, Keles, Orhaneli, Büyükorhan, Harmancık, Nilüfer.) Turhan Efe / / İzmit, Yalova, (Karacabey, Mudanya, Gürsu, Gemlik, Orhangazi, İznik) Balıkesir (Susurluk, Kepsut, Dursunbey, Bigadiç, Sındırgı, Karasi, Altıeylül, Savaştepe.) (Pamukova, Geyve) Mahmut Yakalı / / Çanakkale, (Mustafakemalpaşa), Balıkesir (Bandırma, Gönen, Manyas, Erdek,Balya, İvrindi, Havran, Edremit, Burhaniye, Gömeç, Ayvalık) İsmail Yusuf Şahin / /, Bolu, Düzce KARADENİZ Bölgesi Ali Doğan (,, Göynücek, Gediksaray), (, Pazar, Erbaa), Samsun (Bafra, Ladik) Ali Can Bilgin (Merzifon, G.Hacıköy), Samsun (Havza, Vezirköprü), (Turhal, Zile), Çorum ve ilçeleri. Çeşit tavsiyeleri ve diğer teknik konularda bölge temsilcilerimizi arayarak bilgi alabilirsiniz Misir Marmara ve Karadeniz Verimlilik Brosuru.indd :

Misir Ege ve Bati Akdeniz Verimlilik Brosuru.indd 1

Misir Ege ve Bati Akdeniz Verimlilik Brosuru.indd 1 Misir Ege ve Bati Akdeniz Verimlilik Brosuru.indd Misir Ege ve Bati Akdeniz Verimlilik Brosuru.indd 2 Misir Ege ve Bati Akdeniz Verimlilik Brosuru.indd 3 FAO 700 olgunlaşma grubundadır. Yaprak yapısı yarı

Detaylı

Misir GAP Verimlilik Brosuru.indd 1

Misir GAP Verimlilik Brosuru.indd 1 Misir GAP Verimlilik Brosuru.indd 1 Misir GAP Verimlilik Brosuru.indd 2 Misir GAP Verimlilik Brosuru.indd 3 72MAY80 FAO 700 olgunlaşma grubundadır. Yaprak yapısı yarı diktir. Koçan uç doldurması çok iyidir.

Detaylı

75MAY75. Danelik Mısır Verim Sonuçları

75MAY75. Danelik Mısır Verim Sonuçları Danelik Mısır Sonuçları 75MAY75 FAO 700 olgunlaşma grubundadır. Koçan uç doldurması çok iyidir. Koçan çapı yaklaşık 16-18 sıradır.* Koçandaki sıra sayısı yaklaşık 45-47 adettir.* Hızlı kuruma (drydown)

Detaylı

İŞLEMİ YAPILAN GERÇEK / TÜZEL

İŞLEMİ YAPILAN GERÇEK / TÜZEL İŞLEM NO TİCARİ KALİTE İŞLEMİ YAPILAN GERÇEK / TÜZEL İŞLEMİ YAPILAN GERÇEK / TÜZEL SÜRECİN İŞLEMEYE BAŞLADIĞI HİZMETİN YERİNE GETİRİLDİĞİ 8209 4 KESİNTİ BİLDİRİMİ BURSA / YILDIRIM 28.06.2014 16:48:00 01.07.2014

Detaylı

72MAY80. Danelik Mısır Verim Sonuçları

72MAY80. Danelik Mısır Verim Sonuçları Danelik Mısır Sonuçları 72MAY80 Koçan uç doldurması çok iyidir. Koçan çapı yaklaşık 14-16 sıradır.* Koçandaki sıra sayısı yaklaşık 45-47 adettir.* Hızlı kuruma (drydown) özelliği iyidir. Hektolitresi çok

Detaylı

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR SİYASİ DURUM ARAŞTIRMASI MART 2014

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR SİYASİ DURUM ARAŞTIRMASI MART 2014 BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR SİYASİ DURUM ARAŞTIRMASI MART 2014 ARAŞTIRMA HAKKINDA Amaç & Yöntem Bu araştırma Pollmark Araştırma tarafından 12 21 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Araştırmanın amacı Balıkesir

Detaylı

T.C. MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI Eğitim Müdürlüğü. Sayı : E /03/2016 Konu : Eğitim Semineri.. BELEDİYE BAŞKANLIĞINA

T.C. MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI Eğitim Müdürlüğü. Sayı : E /03/2016 Konu : Eğitim Semineri.. BELEDİYE BAŞKANLIĞINA Sayı : 22634847-799-E.130 02/03/2016 Konu : Eğitim Semineri.. BELEDİYE BAŞKANLIĞINA Marmara Belediyeler Birliği tarafından üyelerimizin, meclis üyeleri ile yönetici ve çalışan larına yönelik, 25 Mart-16

Detaylı

LİSANSSIZ ÜRETİM BAŞVURULARINA İLİŞKİN BAĞLANTI KAPASİTESİ DURUM TABLOSU

LİSANSSIZ ÜRETİM BAŞVURULARINA İLİŞKİN BAĞLANTI KAPASİTESİ DURUM TABLOSU TM ADI TM KURULU GÜCÜ(MV A) TEİAŞ TARAFIN DAN TAHSİS EDİLEN TOPLAM KAPASİTE (MW) AKÇALAR 25 7 AYVALIK 50+25 15 LİSANSSIZ ÜRETİM BAŞVURULARINA İLİŞKİN BAĞLANTI KAPASİTESİ DURUM TABLOSU TAHSİS YAPILAN FİDER

Detaylı

İSTANBUL BALIKESİR. 2012 Balıkesir Bankacılık Sektörü BASİAD BALIKESİR BANKACILIK SEKTÖRÜ RAPORU - EKİM 2013

İSTANBUL BALIKESİR. 2012 Balıkesir Bankacılık Sektörü BASİAD BALIKESİR BANKACILIK SEKTÖRÜ RAPORU - EKİM 2013 İSTANBUL BALIKESİR Balıkesir Bankacılık Sektörü BASİAD BALIKESİR BANKACILIK SEKTÖRÜ RAPORU - EKİM 203 BASİAD BALIKESİR BANKACILIK SEKTÖRÜ RAPORU Balıkesir Özet Bilgiler Banka Çalışan Sayısı Şube Sayısı

Detaylı

Faaliyet Raporu. limakuludag

Faaliyet Raporu.   limakuludag 2017 Faaliyet Raporu www.limakuludag.com.tr limakuludag FAALİYET BÖLGELERİMİZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ODAKLI BİR YIL Hayatı Aydınlatıyoruz sloganıyla yola çıktığımız Limak Enerji Uludağ Elektrik olarak; yeni

Detaylı

Bursa TEOG boş kontenjanlar TEOG taban puanlar

Bursa TEOG boş kontenjanlar TEOG taban puanlar On5yirmi5.com Bursa TEOG boş kontenjanlar TEOG taban puanlar 2015-2016 yılı Bursa Teog hangi liselerde boş kontenjan var, e-okul için taban puanları, toplam kontenjları ve TEOG okul türleri işte bu listede.

Detaylı

TIP FAKÜLTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ. Çevre Mühendisliği

TIP FAKÜLTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ. Çevre Mühendisliği TIP FAKÜLTESİ BİRİM İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Çevre Mühendisliği ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ ÖĞRETİMİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİN DERS ALABİLECEKLERİ

Detaylı

MODÜL2 ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ KURUM TANITIMLARI BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ORTAÖĞRETİM KURUMLARI TANITIMI

MODÜL2 ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ KURUM TANITIMLARI BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ORTAÖĞRETİM KURUMLARI TANITIMI MODÜL2 ORTAÖĞRETİM KURUMLARI TANITIMI BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BURSA TEMEL EĞİTİM SONRASI KARİYER DANIŞMANLIĞI PROJESİ ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ KURUM TANITIMLARI Geleceğiniz, geleceğimizdir http://bursa.meb.gov.tr/oges

Detaylı

75MAY75. Danelik Mısır Verim Sonuçları

75MAY75. Danelik Mısır Verim Sonuçları Danelik Mısır Sonuçları 75MAY75 Koçan çapı yaklaşık 16-18 sıradır.* Hızlı kuruma (drydown) özelliği iyidir. Yüksek ve Stabil verim özelliği ile dikkat çekmektedir. Hektolitresi çok iyidir. Ekim sıklığı

Detaylı

İL/İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı. BALIKESİR KARESİ Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi ,773

İL/İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı. BALIKESİR KARESİ Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi ,773 İL/İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı TC. Ziraat Bankası Balıkesir Fen Lisesi 120 489,842 Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi 204 480,773 Enerjisa Bandırma Fen Lisesi 120 479,448 Fatma-Emin Kutvar Anadolu Lisesi

Detaylı

İl İlçe Lise Alan Öğr.Ş Kont Taban bursa Büyükorhan Büyükorhan Çok Programlı Anadolu Lisesi... İngilizc e.. 1 45.651. bursa.

İl İlçe Lise Alan Öğr.Ş Kont Taban bursa Büyükorhan Büyükorhan Çok Programlı Anadolu Lisesi... İngilizc e.. 1 45.651. bursa. 2014 2015 lise taban puanları 2015 'daki liselerin taban puanları, 2015 liseleri taban puanları, 2014 'daki liselerin taban puanları, 2014 liseleri taban puanları, 2014 lise taban puanları, 2015 lise taban

Detaylı

BURSA OSMANGAZİ ATATÜRK ORTAOKULU REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ 2014 YILI OKUL TABAN PUAN VE KONTENJAN BİLGİLERİ

BURSA OSMANGAZİ ATATÜRK ORTAOKULU REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ 2014 YILI OKUL TABAN PUAN VE KONTENJAN BİLGİLERİ BURSA OSMANGAZİ ATATÜRK ORTAOKULU REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ 2014 YILI OKUL TABAN PUAN VE KONTENJAN BİLGİLERİ İlçe Okul Okul Türü Yabancı Dil Sınıf Nilüfer Nilüfer İMKB Fen Lisesi Fen Lisesi

Detaylı

YILLARI ARASINDA AKREDİTE OLAN ODA/BORSALAR

YILLARI ARASINDA AKREDİTE OLAN ODA/BORSALAR 2002-2018 YILLARI ARASINDA AKREDİTE OLAN ODA/BORSALAR 1 ADANA SANAYİ ODASI 2 ADANA TİCARET BORSASI 3 ADANA TİCARET ODASI 4 ADIYAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI 5 AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASI 6 AFYONKARAHİSAR

Detaylı

Doğal Gıdaların Merkezi BALIKESİR

Doğal Gıdaların Merkezi BALIKESİR Doğal Gıdaların Merkezi BALIKESİR -2- Gıda Sektöründe En Güçlü İllerden Biri Olan BALIKESİR Tüm Ülkeye ve Dünyaya Açılıyor Balıkesir birçok gıda üretiminde gerçekten Türkiye yi Doyuran il olma özelliğini

Detaylı

SONRAKİ KALİBRASYON TARİHİ. Klinik Mühendislik Birimi Performans Kalite Birimi Genel Sekreter

SONRAKİ KALİBRASYON TARİHİ. Klinik Mühendislik Birimi Performans Kalite Birimi Genel Sekreter Doküman Kodu: YÖN.PL.01 Yayın Tarihi: 16.01.2015 Revizyon Tarihi / No: 00/00 Sayfa No: 1 / 7 AYLAR HAFTALAR HASTANELER KALİBRASYON TARİHİ SONRAKİ KALİBRASYON TARİHİ KALİBRASYONU YAPILMASI PLANLANAN CİHAZ

Detaylı

YILLARI ARASINDA AKREDİTE OLAN ODA/BORSALAR

YILLARI ARASINDA AKREDİTE OLAN ODA/BORSALAR 2002-2016 YILLARI ARASINDA AKREDİTE OLAN ODA/BORSALAR 1 ADANA SANAYİ ODASI 2 ADANA TİCARET BORSASI 3 ADANA TİCARET ODASI 4 ADIYAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI 5 AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASI 6 AFYONKARAHİSAR

Detaylı

TR22 Güney Marmara Bölgesi nin Nüfus Dinamikleri. TR22 Güney Marmara Bölgesi nin Nüfus Dinamikleri 2011

TR22 Güney Marmara Bölgesi nin Nüfus Dinamikleri. TR22 Güney Marmara Bölgesi nin Nüfus Dinamikleri 2011 TR22 Güney Marmara Bölgesi nin Nüfus Dinamikleri TR22 Güney Marmara Bölgesi nin Nüfus Dinamikleri 2011 1 Güney Marmara Kalkınma Ajansı 2 TR22 Güney Marmara Bölgesi nin Nüfus Dinamikleri Yapılan bu çalışmada;

Detaylı

HAKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU BİRİNCİ DAİRESİNİN 16/07/2014 TARİH VE 1642 SAYILI KARARININ EKİDİR.

HAKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU BİRİNCİ DAİRESİNİN 16/07/2014 TARİH VE 1642 SAYILI KARARININ EKİDİR. ARŞİV HÂKİMLİK HÂKİMLİK Adıyaman 1. Sulh Ceza Mahkemesi Adıyaman 3. AC Adıyaman 3. AC Adıyaman SCH Adıyaman SCH Adıyaman 2. Sulh Ceza Mahkemesi Adıyaman 3.AC Adıyaman 3.AC Adıyaman SCH Adıyaman SCH Akhisar

Detaylı

R A P O R. Yrd. Doç. Dr. Fatih YARDIMCIOĞLU

R A P O R. Yrd. Doç. Dr. Fatih YARDIMCIOĞLU R A P O R 1 Yrd. Doç. Dr. Fatih YARDIMCIOĞLU 2014 30 Mart 2014 Yerel Seçim Sonuçları (Sakarya): PESA dan Tam İsabet 30 Mart 2014 Pazar günü yapılan Yerel Yönetim Seçimlerinin Açıklanan sonuçlarına göre

Detaylı

2015 Ayçiçeği Raporu

2015 Ayçiçeği Raporu 2015 Ayçiçeği Raporu İçindekiler 1.AYÇİÇEĞİ EKİM ALANI... 2 1.1. Türkiye de Ayçiçeği Ekim Alanı... 2 1.2. TR83 Bölgesinde Ayçiçeği Ekim Alanı... 5 1.3. Samsun da Ayçiçeği Ekim Alanı... 6 1.3.1. Samsun

Detaylı

Bir Uluslararası Firma; Fito 04 İspanyol Çokuluslu Firma; Semillas Fito. Akdeniz Kuşağında Lider 06

Bir Uluslararası Firma; Fito 04 İspanyol Çokuluslu Firma; Semillas Fito. Akdeniz Kuşağında Lider 06 TARLA BITKILERI KATALOGU 2014 IÇINDEKILER Bir Uluslararası Firma; Fito 04 İspanyol Çokuluslu Firma; Semillas Fito Akdeniz Kuşağında Lider 06 MISIR ÇEŞİTLERİMİZ 08 Carella 10 Sagunto 11 Cadız 12 Calgary

Detaylı

BALIKESİR. Lojistik Atlası

BALIKESİR. Lojistik Atlası BALIKESİR Lojistik Atlası Balıkesir Gelişen Ulaşım Ağı ile Yatırımların Yeni Gözdesi Kuzey-Güney ve Doğu-Batı bağlantı yollarının kesişiminde bulunan Balıkesir, Türkiye nin lojistik üssü olmaya aday. Mevcut

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, KARESİ İLÇESİ, ATATÜRK MAHALLESİ, ADA 4324/PARSEL 30, ADA 4325/PARSELLER 8-9-10 VE 11 DE KAYITLI TAŞINMAZLAR İÇİN HAZIRLANAN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU

Detaylı

2013-2014 SEZONU EGE MARMARA BÖLGESİ ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI REKOLTESİ TAHMİN HEYETİ RAPORU

2013-2014 SEZONU EGE MARMARA BÖLGESİ ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI REKOLTESİ TAHMİN HEYETİ RAPORU ĐZMĐR TĐCARET BORSASI 2013-2014 SEZONU EGE MARMARA BÖLGESİ ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI REKOLTESİ TAHMİN HEYETİ RAPORU 2013 2014 sezonu Ege ve Marmara Bölgesi zeytin ve zeytinyağı rekoltesini tespit etmek amacıyla

Detaylı

Rapor TUİK-Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre değerlendirilmiştir.

Rapor TUİK-Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre değerlendirilmiştir. 1 PİRİNÇ DEĞİRMENCİLERİ DERNEĞİ ÇELTİK SEKTÖRÜ RAPORU İLÇELERE GÖRE DAĞILIM DEĞERLENDİRME (2009-2010) Rapor TUİK-Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre değerlendirilmiştir. Ekili Alan 2009 yılına kıyasla

Detaylı

MEDULA SİSTEMİ'NDE YER ALAN SAĞLIK TESİSİ KODLARI LİSTESİ

MEDULA SİSTEMİ'NDE YER ALAN SAĞLIK TESİSİ KODLARI LİSTESİ MEDULA SİSTE Sıra No Tesis Kodu 1 19165008 2 19165009 3 19165010 4 19165011 5 11165004 6 19165038 7 11165005 8 11165014 9 19165004 10 19165005 11 19165006 12 19165007 13 19165012 14 19165022 15 19165026

Detaylı

BURSA İLİNDEKİ HER BİR LİSENİN 2016 YGS ORTALAMA, PUAN, SIRA BİLGİSİ VE İL - TÜRKİYE SIRALAMALARI

BURSA İLİNDEKİ HER BİR LİSENİN 2016 YGS ORTALAMA, PUAN, SIRA BİLGİSİ VE İL - TÜRKİYE SIRALAMALARI BURSA İLİNDEKİ HER BİR LİSENİN 2016 YGS ORTALAMA, PUAN, SIRA BİLGİSİ VE İL - TÜRKİYE SIRALAMALARI BURSA ADAY SAYILARI TEMEL YGS PUANLARI FEN BİLİMLERİ TÜRKÇE SOSYAL BİLİMLER MATEMATİK YGS'ye Giren Lisansa

Detaylı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI ŞEHİR PLANLAMA MÜDÜRLÜĞÜ. Plan Açıklama Raporu.

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI ŞEHİR PLANLAMA MÜDÜRLÜĞÜ. Plan Açıklama Raporu. T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI ŞEHİR PLANLAMA MÜDÜRLÜĞÜ PLANIN İSMİ BALIKESİR İLİ ALTIEYLÜL İLÇESİ GÖKKÖY MAHALLESİ 218 ADA 4, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 12,

Detaylı

TARLA BİTKİLERİ MERKEZ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ TESCİL YILI:

TARLA BİTKİLERİ MERKEZ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ TESCİL YILI: COLFIORITO Başakları orta uzunlukta, kılçıklı ve beyaz 1000 tane ağırlığı 19.1-36.5 gr arasındadır. Yatmaya dayanımı iyidir. Kahverengi pas ve sarı pasa orta hassastır. DEMİR 2000 Sağlam saplı ve uzun

Detaylı

ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş 2017 YATIRIM PLANI*

ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş 2017 YATIRIM PLANI* ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş 2017 YATIRIM PLANI* *Belirtilen projeler 2017 yatırım yılına ait yatırım öngörüleri olup yıl içerisinde oluşabilecek acil yatırım ihtiyaçlarını karşılamak ve kamulaştırma,ilgili

Detaylı

Misir Dogu Akdeniz Verimlilik Brosuru.indd 1

Misir Dogu Akdeniz Verimlilik Brosuru.indd 1 Misir Dogu Akdeniz lilik Brosuru.indd 1 15.11.2016 16:22 Misir Dogu Akdeniz lilik Brosuru.indd 2 15.11.2016 16:22 Misir Dogu Akdeniz lilik Brosuru.indd 3 15.11.2016 16:22 FAO 700 olgunlaşma grubundadır.

Detaylı

BURSA İLİ 2012/2013 SEZONU ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI REKOLTE TAHMİNİ

BURSA İLİ 2012/2013 SEZONU ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI REKOLTE TAHMİNİ BURSA İLİ 2012/2013 SEZONU ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI REKOLTE TAHMİNİ Danesi Yağlığa MERKEZ 1.319.735 136.720 13,5 17.775,8 17.775,5 0 yağı 1 Kg. yağı İçin Danesi GEMLİK 2.254.000 0 5,0 11.270,0 10.500,0 MUDANYA

Detaylı

Syngenta. Silaj Mısır Kataloğu 2019

Syngenta. Silaj Mısır Kataloğu 2019 Syngenta Silaj Mısır Kataloğu 2019 2 3 İçerik GENEL MÜDÜRLÜK Syngenta Tarım San. ve Tic A.Ş. Bayraklı Tower, Mansuroğlu Mah. Ankara Cad. No: 81 Kat: 17 35030 Bayraklı - İzmir Tel: (0232) 413 00 55 Fax:

Detaylı

BÖLÜM -VII- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI

BÖLÜM -VII- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI BÖLÜM -VII- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası 136 Elektrik, Elektronik ve Bilgisayar Mühendisliği Hizmetleri BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI 2007 yılı içinde uygulanacak olan

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, KARESİ İLÇESİ, ATATÜRK MAHALLESİ, ADA 8219, PARSEL 17 DE KAYITLI TAŞINMAZ İÇİN HAZIRLANAN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU ARALIK 2017 Balıkesir İli, Karesi

Detaylı

İL /İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı. BURSA NİLÜFER Tofaş Fen Lisesi ,958. BURSA NİLÜFER Nilüfer İMKB Fen Lisesi ,467

İL /İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı. BURSA NİLÜFER Tofaş Fen Lisesi ,958. BURSA NİLÜFER Nilüfer İMKB Fen Lisesi ,467 İL /İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı Tofaş Fen Lisesi 120 491,958 Nilüfer İMKB Fen Lisesi 120 489,467 Bursa Anadolu Lisesi 306 481,310 İnegöl Mediha-Hayri Çelik Fen Lisesi 120 476,446 Ahmet Erdem Anadolu

Detaylı

2016 YILI İLK YERLEŞTİRME SONUCU PUANLARI

2016 YILI İLK YERLEŞTİRME SONUCU PUANLARI 2016 YILI İLK YERLEŞTİRME SONUCU PUANLARI O. Kodu Okul Adı Okul Türü Cinsiyet PUAN 67477 NİLÜFER / Tofaş Fen Lisesi Fen Lisesi Kız/Erkek 491,9575 73835 NİLÜFER / Nilüfer İMKB Fen Lisesi Fen Lisesi Kız/Erkek

Detaylı

Syngenta. Silaj Mısır Kataloğu 2018

Syngenta. Silaj Mısır Kataloğu 2018 Syngenta Silaj Mısır Kataloğu 2018 2 3 İçerik GENEL MÜDÜRLÜK Syngenta Tarım San. ve Tic A.Ş. Bayraklı Tower, Mansuroğlu Mah. Ankara Cad. No: 81 Kat: 17 35030 Bayraklı - İzmir Tel: (0232) 413 00 55 Fax:

Detaylı

BALIKESİR İLİNDEKİ HER BİR LİSENİN 2016 YGS ORTALAMA, PUAN, SIRA BİLGİSİ VE İL - TÜRKİYE SIRALAMALARI

BALIKESİR İLİNDEKİ HER BİR LİSENİN 2016 YGS ORTALAMA, PUAN, SIRA BİLGİSİ VE İL - TÜRKİYE SIRALAMALARI BALIKESİR İLİNDEKİ HER BİR LİSENİN 2016 YGS ORTALAMA, PUAN, SIRA BİLGİSİ VE İL - TÜRKİYE SIRALAMALARI BALIKESİR ADAY SAYILARI TEMEL YGS PUANLARI FEN BİLİMLERİ TÜRKÇE SOSYAL BİLİMLER MATEMATİK YGS'ye Giren

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, KARESİ İLÇESİ, PAŞAALANI MAHALLESİ, ADA 8970, PARSELLER 1-2-3-4 VE 5 DE KAYITLI TAŞINMAZLAR İÇİN HAZIRLANAN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU OCAK 2018 Balıkesir

Detaylı

F E N - 1 TÜRKÇE S O S Y A L - 1

F E N - 1 TÜRKÇE S O S Y A L - 1 BALIKESİR OKULUN KODU VE ADI F E N - 1 KÇE S O S Y A L - 1 11017 AYVALIK LİSESİ 124-37 3283 124 3701 124 3298 124 4431 124 3459 124 3490 124 3619 124 3756 124 3498 124 3410 124 15-20 2380 5,40 2342 2,75

Detaylı

30 Aralık'ta hangi illerde kar tatili var?

30 Aralık'ta hangi illerde kar tatili var? On5yirmi5.com 30 Aralık'ta hangi illerde kar tatili var? Türkiye'nin çeşitli illerinde kötü hava koşulları ve yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi. Yayın Tarihi : 29 Aralık 2016 Perşembe (oluşturma

Detaylı

TÜRKİYE KUVVETLİ YER HAREKETİ ve ÖN HASAR TAHMİN SİSTEMLERİ ÇALIŞMA GRUBU

TÜRKİYE KUVVETLİ YER HAREKETİ ve ÖN HASAR TAHMİN SİSTEMLERİ ÇALIŞMA GRUBU TÜRKİYE KUVVETLİ YER HAREKETİ ve ÖN HASAR TAHMİN SİSTEMLERİ ÇALIŞMA GRUBU Depremin Yeri : Çanakkale Eceabat Depremin Büyüklüğü : 4.8 (Mw) Depremin Merkez Koordinatları : 40.23730, 26.30750 Depremin Derinliği

Detaylı

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU TIBBİ GÖRÜNTÜLEME TEKNİKLERİ İKİNCİ ÖĞRETİM OYA AYDOĞDU CELAL BAYAR Sİ ÖRGÜN 2 ASİL SÜMEYYE SERİM BAŞKENT Sİ ÖRGÜN 2 ASİL TIBBİ DÖKÜMANTASYON VE SEKRETERLİK İKİNCİ

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, KARESİ İLÇESİ, HİSARİÇİ MAHALLESİ, ADA 8331, PARSEL 4 DE KAYITLI TAŞINMAZ İÇİN HAZIRLANAN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU TEMMUZ 2018 Balıkesir İli, Karesi

Detaylı

Balıkesir'de burs veren vakıflar

Balıkesir'de burs veren vakıflar On5yirmi5.com Balıkesir'de burs veren vakıflar Balıkesir'de burs veren vakıf ve listeleri... Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2012 Pazartesi (oluşturma : 2/3/2016) 1)BALIKESİR ALTINOLUK ÇAGDAS EĞİTİM BURSU ATATÜRK

Detaylı

2008 ORTAÖĞRETİM KURUMLARI ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME SINAVI I. VE II. YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE OKULLARIN TABAN - TAVAN PUANLARI TAVAN PUAN

2008 ORTAÖĞRETİM KURUMLARI ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME SINAVI I. VE II. YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE OKULLARIN TABAN - TAVAN PUANLARI TAVAN PUAN I. VE II. YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE OKULLARIN - LARI I. YERLEŞTİRME SONUCUNA GÖRE KAZANAN SON IN EDEN KAZANAN SON IN EDEN KONTENJAN ADI BÖLÜM ADI TİPİ BOŞ EDEN BOŞ 3 ADANA CEYHAN 23378 Ceyhan ATL, Deniz.

Detaylı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Sayı : 46617130-105.02-E.294 09.11.2018 Konu : Büyükşehir Belediye Meclis Toplantı Daveti Sayın: Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

BAHRİ DAĞDAŞ ULUSLARARASI TARIMSAL ARAŞTIRMA ENST. ALDANE TRAKYA TARIMSAL ARAŞTIRMA ENST./EDİRNE

BAHRİ DAĞDAŞ ULUSLARARASI TARIMSAL ARAŞTIRMA ENST. ALDANE TRAKYA TARIMSAL ARAŞTIRMA ENST./EDİRNE AHMETAĞA Başak Özelliği: Beyaz, Kılçıklı Bitki Boyu (cm) : 80-100 Yatmaya Dayanıklılık: Dayanıklı Dane Rengi: Kırmızı Dane Verimi (kg/da): 400 900 Gelişme Tabiatı: Alternatif (Kışlık Yazlık) Kurağa Dayanıklılık:

Detaylı

TABLO-1. ÖN LİSANS MEZUNLARININ TERCİHLERİ ARASINDA GÖSTEREBİLECEĞİ SÖZLEŞMELİ POZİSYONLAR (KPSS 2019/3)

TABLO-1. ÖN LİSANS MEZUNLARININ TERCİHLERİ ARASINDA GÖSTEREBİLECEĞİ SÖZLEŞMELİ POZİSYONLAR (KPSS 2019/3) 290791017 TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEKNİKER ADANA CEYHAN Taşra 5 3318 7225 290791024 TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEKNİKER ADANA KARATAŞ Taşra 1 3318 7225 290791031 TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Detaylı

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI 179 180 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI (BK) EMO Yönetim Kurulunun 04.11.2017 tarih ve 45/56 sayılı

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU KURUMLARARAS YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLAR UYGULAMALAR AD - SOYAD ŞENGÜZ ERDOĞRU ESMA EFE ARTVİN ÇORUH ÜNİV. BARTN ARTVİN FEN BÖLÜM UYGULAMALAR İSTATİSTİK SNF ÖRGÜN/ ÖRGÜN

Detaylı

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri EK-1 BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI (BK) EMO Yönetim Kurulunun 06.11.2015 tarih ve 44/51 sayılı

Detaylı

ÜRETİMİNİZİ ARTTIRMAK İÇİN EN İYİ TOHUM...TÜM ŞARTLARDA!

ÜRETİMİNİZİ ARTTIRMAK İÇİN EN İYİ TOHUM...TÜM ŞARTLARDA! ÜRETİMİNİZİ ARTTIRMAK İÇİN EN İYİ TOHUM...TÜM ŞARTLARDA! Elit genetik, kaliteli tohum, yenilikçi servisler 2015 MAÏSADOUR Tohumculuk farklı uyarlanmış yenilikçi hizmet ve çeşitleri Elit genetik çalışmalar

Detaylı

ÖSYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI KAZAN EFES MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (ANKARA - KAZAN) 2016 YILI SON SINIF ÖĞRENCİLERİ YERLEŞTİRME LİSTESİ

ÖSYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI KAZAN EFES MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (ANKARA - KAZAN) 2016 YILI SON SINIF ÖĞRENCİLERİ YERLEŞTİRME LİSTESİ Tc Kimlik No Ad Soyad Yerleştirme Dönemi Program Kodu Program Adı Üniversite Adı Fakülte/MYO Adı Yerleştiği Tercih Sırası 13189114604 MUHAMMED ENES ZEKİ NORMAL 107050033 Elektronik Haberleşme NECMETTİN

Detaylı

DEVLET ÜNİVERSİTELERİ Öğretim Üyesi Sayıları

DEVLET ÜNİVERSİTELERİ Öğretim Üyesi Sayıları ÜNİVERSİTE ADI DEVLET ÜNİVERSİTELERİ Sayıları Tarihi PROFESÖR Dolu Kadro Yüzdelik ı Doçent DOÇENT DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ Doktor ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ 21.07.2010 11 13,41 15 18,29 56 68,29 ADANA ALPARSLAN

Detaylı

2015-1. DÖNEM ÖDENEK DAĞITIM CETVELİ. Özel Eğitim Hizmetleri. Ödenek Gönderme Belgesinin Kodu. Öğrenci. Sayısı. Ödenek Gönderme Belgesinin Kodu

2015-1. DÖNEM ÖDENEK DAĞITIM CETVELİ. Özel Eğitim Hizmetleri. Ödenek Gönderme Belgesinin Kodu. Öğrenci. Sayısı. Ödenek Gönderme Belgesinin Kodu Sayfa : 1 İl Adı : ADANA Adı 1154 Çukurova Mal Müdürlüğü Niyazi Ekerbiçer Özel Eğitim Ortaokulu 2 Niyazi Ekerbiçer Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi (Okulu) 9 Toplamı 11 1 4.261.23 5.208.17 5.208.17 5.208.17

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, İVRİNDİ İLÇESİ, GÖKÇEYAZI MAHALLESİ, ADA 238, PARSELLER 79-80-263 VE 265 DE KAYITLI TAŞINMAZLAR İÇİN HAZIRLANAN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU TEMMUZ 2017 Balıkesir

Detaylı

Federasyona Bağlı Odalarımız, İletişim bilgilerini görmek istediğiniz odamızın ismini tıklayınız!

Federasyona Bağlı Odalarımız, İletişim bilgilerini görmek istediğiniz odamızın ismini tıklayınız! Federasyona Bağlı Odalarımız, İletişim bilgilerini görmek istediğiniz odamızın ismini tıklayınız! 1 - Aksaray Manavlar Balıkçılar Tavukçular Yumurtacılar Esnaf Odası 2 - Ankara Pazar Yerleri Esnaf Odası

Detaylı

ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş 2017 YATIRIM PLANI*

ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş 2017 YATIRIM PLANI* ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş 2017 YATIRIM PLANI* *Belirtilen projeler 2017 yatırım yılına ait yatırım öngörüleri olup yıl içerisinde oluşabilecek acil yatırım ihtiyaçlarını karşılamak ve kamulaştırma,ilgili

Detaylı

2013 YILI ÖNEMLİ SOFRALIK DOMATES ÜRETİM BÖLGELERİ

2013 YILI ÖNEMLİ SOFRALIK DOMATES ÜRETİM BÖLGELERİ 2013 YILI ÖNEMLİ SOFRALIK DOMATES ÜRETİM BÖLGELERİ Antalya Aksu Domates (Sofralık) 2013 31.191 402.050 Serik Domates (Sofralık) 2013 30.945 341.609 Kumluca Domates (Sofralık) 2013 30.657 336.191 Kaş Domates

Detaylı

ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş 2018 YATIRIM PLANI*

ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş 2018 YATIRIM PLANI* ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş 2018 YATIRIM PLANI* *Belirtilen projeler 2018 yatırım yılına ait yatırım öngörüleri olup yıl içerisinde oluşabilecek acil yatırım ihtiyaçlarını karşılamak ve kamulaştırma,ilgili

Detaylı

2008 ORTAÖĞRETİM KURUMLARI ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME SINAVI I. VE II. YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE OKULLARIN TABAN - TAVAN PUANLARI TAVAN PUAN

2008 ORTAÖĞRETİM KURUMLARI ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME SINAVI I. VE II. YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE OKULLARIN TABAN - TAVAN PUANLARI TAVAN PUAN I. VE II. YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE OKULLARIN - LARI I. YERLEŞTİRME SONUCUNA GÖRE KAZANAN SON IN EDEN KAZANAN SON IN EDEN KONTENJAN ADI BÖLÜM ADI TİPİ BOŞ EDEN BOŞ EDEN 8 ADANA CEYHAN 1030 Sağlık Meslek

Detaylı

ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ

ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ Tercih Kodu Okul Adı Okul Türü Süresi Şekli Pansiyon Durumu Yabancı Dili Konte njanı TÜRKİYE GENELİ YÜZDELİK DİLİMİ 68375 GEMLİK / Gemlik Anadolu İmam Hatip Anadolu İmam Hatip 4 yıl Kız/Erkek Pansiyon(Erkek)

Detaylı

2013-1. DÖNEM ÖDENEK DAĞITIM CETVELİ. Özel Eğitim Hizmetleri. Ödenek Gönderme Belgesinin Kodu. Öğrenci. Sayısı. Ödenek Gönderme Belgesinin Kodu

2013-1. DÖNEM ÖDENEK DAĞITIM CETVELİ. Özel Eğitim Hizmetleri. Ödenek Gönderme Belgesinin Kodu. Öğrenci. Sayısı. Ödenek Gönderme Belgesinin Kodu Sayfa : 1 İl Adı : ADANA Adı 1154 Çukurova Mal Müdürlüğü Niyazi Ekerbiçer Özel Eğitim Ortaokulu 3 Niyazi Ekerbiçer Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi (Okulu) 1 Toplamı 4 İl Toplamı 4 İl Adı : ANKARA Adı

Detaylı

İL ADI İLÇE ADI CİNSİYET ADANA CEYHAN KIZ ADANA MERKEZ KIZ ADIYAMAN BESNİ KIZ ADIYAMAN KAHTA ERKEK ADIYAMAN MERKEZ ERKEK ADIYAMAN MERKEZ KIZ

İL ADI İLÇE ADI CİNSİYET ADANA CEYHAN KIZ ADANA MERKEZ KIZ ADIYAMAN BESNİ KIZ ADIYAMAN KAHTA ERKEK ADIYAMAN MERKEZ ERKEK ADIYAMAN MERKEZ KIZ İL ADI İLÇE ADI CİNSİYET ADANA CEYHAN KIZ ADANA MERKEZ KIZ ADIYAMAN BESNİ KIZ ADIYAMAN KAHTA ERKEK ADIYAMAN MERKEZ ERKEK ADIYAMAN MERKEZ KIZ AFYONKARAHİSAR BAYAT KIZ AFYONKARAHİSAR DİNAR ERKEK AFYONKARAHİSAR

Detaylı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Sayı : 46617130-105.02-E.244 07.09.2018 Konu : Büyükşehir Belediye Meclis Toplantı Daveti Sayın: Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

ADANA CEYHAN MESLEK Karma 40 290.488 22.72 1461

ADANA CEYHAN MESLEK Karma 40 290.488 22.72 1461 MESLEK 2006 YILI TABAN PUANLARI OKULUN ADI KONT TABAN PUAN KAZ % TEAS ADANA CEYHAN MESLEK Karma 40 290.488 22.72 1461 ADANA MESLEK Karma 20 280.336 26.43 577 ADANA KOZAN MESLEK Karma 40 284.874 24.73 1423

Detaylı

KPSS. Harita Seti. Türkiye Coğrafyası. Doğu ATEŞ

KPSS. Harita Seti. Türkiye Coğrafyası. Doğu ATEŞ KPSS Türkiye Coğrafyası Harita Seti Doğu ATEŞ 1 2 Değerli KPSS adayları, İlk kez 2007 yılında hazırladığımız Türkiye coğrafyası harita seti, 2007-2008 - 2009 yıllarında yüzbinlerce kez indirilmişti. İlerleyen

Detaylı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Sayı : 46617130-105.02-E.266 05.10.2018 Konu : Büyükşehir Belediye Meclis Toplantı Daveti Sayın: Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

KİMLİK BİLGİLERİ GEÇTİ/KALDI İSTANBUL LİMAN BAŞKANLIĞI TAYFA SINAVLARI YETERLİK: USTA GEMİCİ TARİH:25-26 KASIM 2015 İSTANBUL USTA GEMİCİ SONUÇ ADAY NO

KİMLİK BİLGİLERİ GEÇTİ/KALDI İSTANBUL LİMAN BAŞKANLIĞI TAYFA SINAVLARI YETERLİK: USTA GEMİCİ TARİH:25-26 KASIM 2015 İSTANBUL USTA GEMİCİ SONUÇ ADAY NO İSTANBUL LİMAN BAŞKANLIĞI TAYFA SINAVLARI YETERLİK: USTA GEMİCİ TARİH:25-26 KASIM 2015 İSTANBUL USTA GEMİCİ ADI SOYADI T.C. KİMLİK BABA ADI YERİ 1 BERK DÖNMEZ 492 CÜNEYT KADIKÖY 24.01.1995 U.GEMİCİ İSTANBUL

Detaylı

İl / İlçe / Okul Tür Dil A Gurubu Taban Puan. Bursa / Nilüfer Nilüfer İMKB Fen Lisesi Fen Lisesi İngilizce 488.1081

İl / İlçe / Okul Tür Dil A Gurubu Taban Puan. Bursa / Nilüfer Nilüfer İMKB Fen Lisesi Fen Lisesi İngilizce 488.1081 İl / İlçe / Okul Tür Dil A Gurubu Taban Puan Nilüfer İMKB Fen Lisesi Fen Lisesi İngilizce 488.1081 Bursa Ali Osman Sönmez Fen Lisesi İngilizce 487.4372 Bursa Anadolu Lisesi Anadolu Lisesi İngilizce 482.0434

Detaylı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Sayı : 46617130-105.02-E.221 10.08.2018 Konu : Büyükşehir Belediye Meclis Toplantı Daveti Sayın: Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, ALTIEYLÜL İLÇESİ, HALALCA MAHALLESİ, 192 ADA, 4 NOLU PARSELDE KAYITLI TAŞINMAZ İÇİN HAZIRLANAN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU ARALIK 2018 Balıkesir İli, Altıeylül İlçesi,

Detaylı

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Sınıf Öğretmenliği TM-2 113 113 371,81 391,92 348,99 353,41 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Kamu Yönetimi TM-2 82 82 332,89 366,36 284,58 284,58 ABANT İZZET

Detaylı

22/12/2011 tarihli ve 28150 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 29/11/2011 tarihli ve 2011/2474 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı Eki LİSTE

22/12/2011 tarihli ve 28150 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 29/11/2011 tarihli ve 2011/2474 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı Eki LİSTE 22/12/2011 tarihli ve 28150 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 29/11/2011 tarihli ve 2011/2474 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı Eki S.NO 1 2 LİSTE BATI AKDENİZ GÜMRÜK VE TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ (ANTALYA) 1 Antalya

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, EDREMİT İLÇESİ, SOĞANYEMEZ MAHALLESİ, ADA 374/PARSEL 5 VE HAMİDİYE MAHALLESİ, TESCİL HARİCİ ALAN İÇİN HAZIRLANAN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU MART 2018

Detaylı

T.C. ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü

T.C. ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü DAĞITIM LİSTESİ 1. Adalet Bakanlığı 2. Milli Savunma Bakanlığı 3. İçişleri Bakanlığı 4. Dışişleri Bakanlığı 5. Maliye Bakanlığı 6. Milli Eğitim Bakanlığı 7. Bayındırlık ve İskan Bakanlığı 8. Sağlık Bakanlığı

Detaylı

SUSURLUK TİCARET BORSASI 2014 YILI İSTATİSLİK RAPORU

SUSURLUK TİCARET BORSASI 2014 YILI İSTATİSLİK RAPORU SUSURLUK TİCARET BORSASI 2014 YILI İSTATİSLİK RAPORU HAYVANCILIK ÜRETİMİNDE SUSURLUK 2013 1. HAYVANCILIK 1.1 Susurluk ilçesi hayvancılık üretimi 2013 HAYVANSAL ÜRETİMDE SUSURLUK, 2013 HAYVAN SAYISI Yetiştirilen

Detaylı

Kredi Kartı ile Ödeme Yapılabilen Online Kurumlar: Adapazarı Su ve Kanalizasyon İdaresi. Afyon Doğalgaz Dağıtım A.Ş.

Kredi Kartı ile Ödeme Yapılabilen Online Kurumlar: Adapazarı Su ve Kanalizasyon İdaresi. Afyon Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Kredi Kartı ile Ödeme Yapılabilen Online Kurumlar: Adapazarı Su ve Kanalizasyon İdaresi Afyon Doğalgaz Dağıtım A.Ş Agdaş Adapazarı Akdeniz Edaş Burdur İl Müdürlüğü Akdeniz Edaş Isparta İl Müdürlüğü Akedaş

Detaylı

KURUM ADI KADRO ADI KONT.

KURUM ADI KADRO ADI KONT. KURUM ADI KADRO ADI 310011985 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ HEMŞİRE (BOLU MERKEZ Merkez) 2 0 75,31530 84,49528 310012511 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANECİ (BOLU MERKEZ Merkez) 2 0 75,66450

Detaylı

BANKACILIK VE SİGORTACILIK (ÖRGÜN)

BANKACILIK VE SİGORTACILIK (ÖRGÜN) BANKACILIK VE SİGORTACILIK (ÖRGÜN) ÖĞR. ADI SOYADI GELDİĞİ PROGRAM GELDİĞİ ÜNİ. AGNO ÖSYM PUANI ELİF BÜŞRA CANKURT BANKACILIK VE SİGORTACILIK İSTANBUL ŞİŞLİ MYO. 2,84 392,75 0,5 7,2675 ELİF TÜTÜNCÜ BANKACILIK

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, EDREMİT İLÇESİ, BOSTANCI MAHALLESİ, ADA 121, PARSEL 1 DE KAYITLI TAŞINMAZ İÇİN HAZIRLANAN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU EYLÜL 2017 Balıkesir İli, Edremit

Detaylı

İL ADI İLÇE ADI CİNSİYET ADANA CEYHAN ERKEK ADANA CEYHAN KIZ ADANA MERKEZ ERKEK ADANA MERKEZ KIZ ADIYAMAN BESNİ ERKEK ADIYAMAN BESNİ KIZ ADIYAMAN

İL ADI İLÇE ADI CİNSİYET ADANA CEYHAN ERKEK ADANA CEYHAN KIZ ADANA MERKEZ ERKEK ADANA MERKEZ KIZ ADIYAMAN BESNİ ERKEK ADIYAMAN BESNİ KIZ ADIYAMAN İL ADI İLÇE ADI CİNSİYET ADANA CEYHAN ERKEK ADANA CEYHAN KIZ ADANA MERKEZ ERKEK ADANA MERKEZ KIZ ADIYAMAN BESNİ ERKEK ADIYAMAN BESNİ KIZ ADIYAMAN MERKEZ ERKEK ADIYAMAN MERKEZ KIZ AFYONKARAHİSAR EMİRDAĞ

Detaylı

ŞUBE ADI ARDAHAN ŞUBESİ CEYHAN/ADANA ŞUBESİ KOZAN/ADANA ŞUBESİ SANDIKLI/AFYONKARAHİSAR ŞUBESİ BATMAN ŞUBESİ

ŞUBE ADI ARDAHAN ŞUBESİ CEYHAN/ADANA ŞUBESİ KOZAN/ADANA ŞUBESİ SANDIKLI/AFYONKARAHİSAR ŞUBESİ BATMAN ŞUBESİ ADIYAMAN AFYONKARAHİSAR AFYONKARAHİSAR AĞRI AKSARAY AKSARAY AMASYA ARDAHAN ARTVİN BARTIN BATMAN BAYBURT BİLECİK BİLECİK BİNGÖL BİNGÖL ŞUBESİ CEYHAN/ ŞUBESİ KOZAN/ ŞUBESİ ADIYAMAN ŞUBESİ AFYONKARAHİSAR

Detaylı

DİL KURSLARI İNDİRİM HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ

DİL KURSLARI İNDİRİM HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ DİL KURSLARI İNDİRİM HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ Hizmet Birim Sayısı 163 İl Sayısı 55 İlçe Sayısı 134 İLLER İLÇELER HİZMET BİRİMLERİ ADANA ÇUKUROVA AMERİKAN KÜLTÜR ADANA SEYHAN AMERİKAN KÜLTÜR ADANA ÇUKUROVA

Detaylı

TABLO-1 Tercih Edilebilecek Mühendislik Programları ÖZEL KOŞUL VE AÇIKLAMALAR

TABLO-1 Tercih Edilebilecek Mühendislik Programları ÖZEL KOŞUL VE AÇIKLAMALAR ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) 100110415 Elektrik-Elektronik Mühendisliği 13 3162 100110399 Makine Mühendisliği 13 3252 AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ (AFYONKARAHİSAR) 100410245 Malzeme Bilimi ve

Detaylı

BAŞVURU BASLANGIÇ BAŞVURU BİTİŞ ÜNİVERSİTE

BAŞVURU BASLANGIÇ BAŞVURU BİTİŞ ÜNİVERSİTE ÜNİVERSİTE YIL 2015_2016 YATAY GE BAŞVURU BASLANGIÇ BAŞVURU BİTİŞ ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ 2015_2016 01.02.2016 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ 2015_2016 18.01.2016 ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ 2015_2016 01.01.2016

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, EDREMİT İLÇESİ, BOSTANCI MAHALLESİ, ADA 121, PARSEL 1 DE KAYITLI TAŞINMAZ İÇİN HAZIRLANAN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU KASIM 2018 Balıkesir İli, Edremit

Detaylı

BBB HABERLEŞME SİSTEM VE EKİPMANLARI TESİS YERİ KULLANIM ve HİZMET BEDELİ ÜCRET TARİFESİ

BBB HABERLEŞME SİSTEM VE EKİPMANLARI TESİS YERİ KULLANIM ve HİZMET BEDELİ ÜCRET TARİFESİ MADDE 8 BBB HABERLEŞME SİSTEM VE EKİPMANLARI TESİS YERİ KULLANIM ve HİZMET BEDELİ ÜCRET TARİFESİ Poz No 1. BAZ İSTASYONLARI SİSTEMLERİ (1 Yıl /TL) 1.1) Bina, Otoparklar (10 m² ye kadar sistem odası ve

Detaylı

Mezuniye t Notu 100'lük. Mezuniye t Notu 100'lük. Kamu Yönetimi 77,13 15,426 68, , Mezuniye t Notu 100'lük

Mezuniye t Notu 100'lük. Mezuniye t Notu 100'lük. Kamu Yönetimi 77,13 15,426 68, , Mezuniye t Notu 100'lük T.C. Ad Soyad Fakülte Bölümü 1 Ahmet GÜNDÜZ 79,46 15,892 60,46898 30,234 61 18,3 64,42649 ASIL 2 68,03 13,606 63,50815 31,754 51 15,3 60,660075 ASIL 3 Gürkan AKSOY Gazi Üniversitesi 67,8 13,56 63,49614

Detaylı

2014 - Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programları Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Küçük ve En Büyük Puanlar

2014 - Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programları Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Küçük ve En Büyük Puanlar 100110399 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) / Mühendislik-Mimarlık Fakültesi / Makine Mühendisliği 13 0 58,33333 76,66667 100110415 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) / Mühendislik-Mimarlık Fakültesi

Detaylı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Sayı : 46617130-105.06.01-E.106 06.04.2018 Konu : Büyükşehir Belediye Meclis Toplantı Daveti Sayın: Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

YURT BAŞVURUSU YAPILABİLECEK İL/İLÇELER

YURT BAŞVURUSU YAPILABİLECEK İL/İLÇELER İL İLÇE CİNSİYET ADANA MERKEZ ERKEK ADANA KOZAN KIZ ADANA KOZAN ERKEK ADIYAMAN BESNİ ERKEK ADIYAMAN MERKEZ KIZ ADIYAMAN MERKEZ ERKEK ADIYAMAN KAHTA ERKEK ADIYAMAN BESNİ KIZ AFYONKARAHİSAR ŞUHUT KIZ AFYONKARAHİSAR

Detaylı

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA Aktarma İstasyonları ÇEVRE KORUMA ve KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI 1 Genel Bursa İli Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Mudanya, Gemlik, Gürsu, Kestel, Karacabey, Orhangazi, Yenişehir, Mustafakemalpaşa, İnegöl,

Detaylı