KOSTER ARMATÖRLERİ VE İŞLETMECİLERİ DERNEĞİ 3. GELENEKSEL İSTİŞARE TOPLANTISI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KOSTER ARMATÖRLERİ VE İŞLETMECİLERİ DERNEĞİ 3. GELENEKSEL İSTİŞARE TOPLANTISI"

Transkript

1 KOSTER ARMATÖRLERİ VE İŞLETMECİLERİ DERNEĞİ 3. GELENEKSEL İSTİŞARE TOPLANTISI

2 GÜNDEM * KAHVALTI VE TANIŞMA * AÇILIŞ KONUŞMASI Y.K. Başkanı Sn. S. Zeki ÇAKIR * KURULUŞTAN GÜNÜMÜZE DERNEK FAALİYETLERİ SUNUMU Dernek Müdürü Sn. Özgür TOPUZ * ÜYELERİMİZİN KARŞILAŞTIĞI SORUNLAR ve ÇÖZÜMLER Y.K. Başkan Yrd. Sn. Hüseyin KOCABAŞ * DÜŞÜNCELER VE PROJELERİMİZ Y.K. Üyesi Genel Sekreter Z. Pınar KALKAVAN SESEL * GÜNCEL KOSTER NAVLUN PİYASALARI - ISTFIX Dernek Danışmanı - Sn. Engin KOÇAK * KOSTER YENİLEME PROJESİ HURDA TEŞVİĞİ YASASI KOSTER DENİZCİLİK YATIRIM A.Ş. Y.K. Başkanı Salih Zeki ÇAKIR * DERNEK BÜTÇESİ Y.K. Üyesi Sayman Sn. Mahmut TURAN * KOSTER FİLOMUZUN SORUNLARI İLE ALAKALI ÜYELERİMİZİN GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİ

3 YÖNETİM KURULUMUZ Sayman Mahmut TURAN Başkan Yardımcısı Hüseyin KOCABAŞ Başkan Salih Zeki ÇAKIR Genel Sekreter Pınar KALKAVAN Yönetim Kurulu Üyesi Burak AKARTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın AKIN Yönetim Kurulu Üyesi H. Sabri TOMBA Yönetim Kurulu Üyesi Sinan ATASOY Yönetim Kurulu Üyesi Adnan NAİBOĞLU

4 DENETİM KURULUMUZ Denetim Kurulu Başkanı Keremcan AYKAÇ Denetim Kurulu Üyesi Mehmet Akif URAL Denetim Kurulu Üyesi Ali Demir UZUNDEMİR

5 KOSTER ARMATÖRLERİ VE İŞLETMECİLERİ DERNEĞİ Kuruluş tarihi: Üye sayısı: 85 Gemi Sayısı: 214 Toplam Tonaj: DWT Temel kuruluş amacı: Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER), değişik amaçlarla kullanılan, ulusal ve uluslararası sularda yakın deniz taşımacılığı yapan, koster olarak tabir edilen her tip Türk sahipli gemilerin armatörleri ve işletmecileri arasında dayanışma platformu oluşturmak amacıyla ve Türk koster filosunun gelişmesine katkı sağlamak üzere kurulmuştur.

6 Faaliyetlerimiz Koster Armatörleri dernek kurma kararı aldığı ilk adım toplantısı yapıldı Derneğimizi kuruluş tamamlandı TURK P&I kuruluş toplantısına iştirak edildi UDHB ve Deniz Ticaret Odası Sirkülerleri Protokol - Dağıtım listesine derneğimizin adı eklendi.

7 Faaliyetlerimiz 07/ Antalya da yapılan Arama Konferansında Dernek Kurucu Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Salih Zeki ÇAKIR Bey katılım göstermiştir Karaköy Mülki İdare Amiri İstanbul Vali Yardımcısı Sayın Emin Çolak a ziyarette bulunuldu. Ziyaret esnasında, kendilerine özellikle Tuzla limanında Deniz Polisinin gemiye kontrole gelmemesi ile ilgili yaşanan sıkıntılar arz edildi Vira Haber 10.Yıl kutlama programına katılım gösterildi Bahçeşehir Üniversitesinde yapılan «2. Türk Boğazları Durumsal Farkındalık» sempozyumuna katılındı Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Sayın Lütfi ELVAN, makamında ziyaret edilerek Koster Yenileme Projesi Hakkında sunum yapıldı.

8 Faaliyetlerimiz Üyelerimiz ile 1. KOSDER istişare toplantısı yapıldı Türk P&I açılış programına katılındı.

9 Faaliyetler Türk Koster Filosunun Dünü, Bugünü, Geleceği, Fırsatlar ve Tehditler konulu 256 kişilik çok geniş katılımlı sempozyum yapılmış ve bu sempozyumun sonuç bildirgesi sektörde bir kılavuz olmuştur.

10 Faaliyetler Üyelerimize verdiğimiz güzel Bir Kahvaltı sonrası, Sn. İlker Meşe Ve Sn. Süleyman Kazan tarafından Yakıt-yağ Ve Arızalar konusunda aydınlatıcı bir çalışma icra edildi Brokerler Derneğinin düzenlediği yemeğe iştirak edildi.

11 Faaliyetler Kabotaj Bayramına Protokol olarak katılım gösterildi ve İstanbul Valimiz ile denize çelenk bırakıldı Alman HSH NORDBANK İşletme Direktörü Sn. Jan Gross tarafından verilen Denizcilik Sektöründe Güç birliğinin Avantajları konulu brifinge iştirak edilmiştir. Ortak işletim-teknik vb. konularda sahip olabileceği avantajların ele alındığı bu brifingde Sn Gross örneklerle bu sistemin nasıl işletilebileceğini anlatmıştır. Üyemiz Sayın Erhan Bayraktar Beyefendiye çok teşekkür ederiz.

12 Faaliyetler Sayın Bakanımız Lütfi ELVAN Beyin iştirak ettiği Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği ödül törenine katılım gösterildi.

13 Faaliyetler Tüm üyelerimizin katılımı ile Green Park Pendik de 2.Genişletilmiş İstişare Toplantısı yapıldı.

14 Faaliyetler Logitrans Fuarına katılım yapıldı. Diğer katılımcılar tarafından büyük bir ilgi gösterildi DTO Meclis Salonunda yapılan Hollanda Türkiye Çalışma grubu toplantısında Koster Yenileme Projesi TURKISH STAR tanıtıldı.

15 Faaliyetler Sayın Binali YILDIRIM Beyefendinin katılımı ile düzenlemiş olan Mare Forum İstanbul seminerinde Y.K. Başkanımız Salih Zeki Çakır Beyefendi tarafından konuşmacı olarak katılım gösterildi ve Koster Yenileme Projesi Türk Yıldızı tanıtıldı.

16 Faaliyetler Gemi Mühendisleri Odası 60.Yıl seminerine konuşmacı katılımcı olarak katılım gösterildi T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Lütfi ELVAN ın katılımları ile GİSBİR Birlik Merkezinde gerçekleştirilmiş olan Denizcilikle ilgili Sivil Toplum Kuruluşlarının bir araya gelindiği toplantıya katılım gösterilmiştir, Koster Yenileme Projesinin kabulünün müjdesi Sayın Bakanımız tarafından verilmiştir.

17 Faaliyetler Derneğimiz Deniz Ticaret gazetesi tarafından 2 yılda bir geleneksel olarak düzenlenen Koster Armatörleri alanında en iyi STK seçilmiş 2014 Altın Yunus Ödülüne layık görülmüştür. Y.K. Üyemiz Yalçın AKIN derneğimiz adına ödülü almıştır Dernek üyelerimizin olduğu Çanakkale de ilk şehir dışı ziyaret gerçekleştirilmiş, Sayın Vali Ahmet ÇINAR Beyefendiye derneğimiz ve faaliyetlerimiz hakkında bilgi verilmiştir.

18 Faaliyetler Deniz Haber ajansının Deniz Haber TV programına Y.K. Başkanımız Salih Zeki ÇAKIR Beyefendi program konuğu olarak katılmıştır. Hurda Teşviği Kanunu ve Yenileme Projesi değerlendirilmiştir.

19 Faaliyetler Armatörler Birliği tarafından DTO Meclis salonunda düzenlenen Koster Yenileme Projesi değerlendirme toplantısına katılım gösterilmiş, derneğimizin fikir ve görüşleri doğrultusunda bir çalışma grubu kurma kararı verilmiştir.

20 KOSTER DENİZCİLİK YATIRIM A.Ş Tüm üyelerimizin ve mevcut üyelerle sınırlı olmayıp tüm ilgilenen camiamızın mensuplarında gönüllülük esası ile katılabileceği ve hisse sahibi olacağı KOSTER DENİZCİLİK YATIRIM A.Ş. kuruldu. KOSTER İŞLETME A.Ş. KOSTER KİRALAMA A.Ş. Yatırım şirketimizin iştirakinde kurulacaktır

21 Faaliyetler Armatörler Birliği tarafından düzenlenen Sayın Erol YÜCEL ve Sayın Salih Zeki ÇAKIR beyefendilerin ortak yönetimi ile yapılmış 1. çalıştay toplantısına katılım gösterilmiş, Hurda Teşviki, Yerli üretim katkısı, tersanelerimizin katkısı gibi birçok konu üzerinde görüş alışverişi yapılmıştır.

22 Faaliyetler Armatörler Birliği ev sahipliği tarafından yapılmış olan KOSTER Filosu Yenileme Komisyonu toplanmış ve derneğimiz adına Genel Sekreter Pınar KALKAVAN, Y.K. Üyesi Burak AKARTAŞ ve Dernek Müdürü Özgür TOPUZ katılım göstermiştir, Derneğimiz 15 maddelik uygulama tebliğine esas teşkil edecek kapsamlı görüşlerini sunmuştur.

23 Faaliyetler Y.K. Başkanımızı Sayın Salih Zeki ÇAKIR Beyefendi KRT Televizyonu PRUVA Programına Koster Yenileme Projesi ve derneğimizin diğer projelerini paylaşmıştır.

24 KOSDER AKADEMİ Derneğimizin Akademi kurslarının ilki olan derneğimiz ile ABS klas kuruluşu işbirliği ile ISM-ISPS ve Auditor Kursu yapılmıştır. İki günlük kurs programı sonrası 22 firmadan 46 katılımcıya ABS Class onaylı sertifikaları verilmiştir.

25 Faaliyetler Koster yenileme projesi içinde yerli üretimin kullanımı ve arttırılması çalışması kapsamında Sayın Özkan POYRAZ Beyefendinin katılımları ile düzenlenmiş yerli ana makine kullanılması ihtiyacı paralelinde TÜLOMSAŞ toplantısına Bşk. Yrd Hüseyin KOCABAŞ Der. Mdr. Özgür TOPUZ ile katılım gösterilmiştir.

26 Faaliyetler Europort İstanbul Fuar kapsamında düzenlenmiş Ship owners and fleet managers meet ship recyclers toplantısına Y.K. Başkanımızı Sayın Salih Zeki ÇAKIR Beyefendi konuşmacı olarak katılmış ve Türk Yıldızı Projesi ve Koster Yenileme Projesi hakkında sunum vermiştir.

27 Faaliyetler UDHB Toplantı salonunda Sn. Özkan POYRAZ, Den.Tic. Genel Müdürü Mustafa ÇALIŞKAN ve çalışma ekibi ile Y.K. Başkanımız Sayın Salih Zeki ÇAKIR,. Bşk. Yrd Hüseyin KOCABAŞ, Genel Sekreter Pınar KALKAVAN, Der. Mdr. Özgür TOPUZ katılımları ile bakanlığımıza Hurda Teşviki ile çıkan yasanın uygulamasına yönelik hazırlanacak tebliğe esas teşkil edecek fikir, görüş ve taleplerimiz iletilmiştir.

28 Faaliyetler Türk Loydu ARGE Ofisi açılışı bilgilendirme toplantısında Y.K. Başkanımız Sayın Salih Zeki ÇAKIR Beyefendi Koster Yenileme Projesi, Gemi Hurda Teşviki ve ARGE konularında konuşmacı olarak davet edilmiş ve Sayın ÇAKIR yenileme projesinin Türk Denizciliğine katkısı konusundaki görüş ve önerilerini paylaşmıştır.

29 Faaliyetler UDHB Müsteşar Yardımcımız Sayın Özkan POYRAZ Beyefendinin katılımları ile düzenlenmiş DTO Müşterek Komiteler Toplantısında Y.K. Başkanımız Sayın Salih Zeki ÇAKIR Beyefendi Türk Bayraklı gemilerin hurdaya verilmesi ile alakalı çıkarılan kanunun içeriğinin eksiklikleri konusunda görüş ve önerilerini tüm sektör paydaşlarına iletilmiştir.

30 Kuruluşumuzdan bu yana üyelerimizden derneğimiz yönetimine aksedilen ticari, teknik, hukuki, finansal, insan kaynakları, yerli ve yabancı limanlarda ki port state konularında karşılaşılan sorunlara sözlü ve yazılı olarak ilgililer nezdinde girişlerde bulunulmuş ve pek çok konunun çözümü yönünde sonuç alınmıştır. Derneğimiz tarafından E-Bülten çıkarılmaktadır Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği e-bülteni Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, denizcilik sektörünün faaliyet gösteren 60 Sivil Toplum Örgütü ve Denizcilik Basını ile 25 Aralık 2015 Perşembe Günü, GİSBİR Konferans Salonunda bir araya gelerek Kosder Yenileme Projesinin Müjdesini verdi.

31 Dernek Üyelerimize İstanbul Navlun Endeksi (ISTFIX) tarafından DWT arasındaki kuru yük ve genel kargo gemiler için piyasalarındaki navlun ticaretinin yönünü, miktarını ve güzergahlarını birçok farklı kaynaktan derlenen istatistik ve bilgileri haftalık raporunu ücretsiz sirküler edilmektedir. Derneğimiz kuruluşundan itibaren farklı üyelerimizin ofislerinde 33 adet Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirmiştir Toplantılarımızda, dernek üyelerimizin ortak menfaatlerini, şirketlerinin operasyonel, yönetim ve diğer maliyetlerini azaltmak yönünde ortak alımlar ile ilgili ve dernek projelerimiz kapsamındaki sunumlar gerçekleşmiştir. - Kumanya - Yakıt ve Yağ - Sigorta - Haberleşme - Yeni İnşa Sunumları - Yenileme Projemiz kapsamında Yerli Ana Makine Projeleri

32 BÜTÇE GELİR GELİR GELİR DERNEK KATILIM ÜCRETİ ,00 AİDATLAR ,00 AİDATLAR SPONSORLUKLAR TOPLAM SPONSORLUKLAR ,00 TOPLAM ,00

33 GİDER MAAŞ MATBAA+REKLAM+KIRTASİYE+WEB ORGANİZASYON MUHASEBE KİRA TELEFON+BİLGİSAYAR SGK STOPAJ BANKA KOMİSYONLARI BÜTÇE GİDER MAAŞ ,73 MATBAA+REKLAM+KIRTASİYE+WEB ,24 ORGANİZASYON ,80 MUHASEBE 591,99 KİRA 3.000,00 TELEFON+BİLGİSAYAR 3.741,10 SGK ,86 STOPAJ 4.613,86 BANKA KOMİSYONLARI 941,80 TOPLAM ,38

34 BÜTÇE KASA KASA GELİR ,00 GİDER ,38 GELİR GİDER KASA ,67

35 ÜYELERİMİZİN KARŞILAŞTIĞI SORUNLAR ve ÇÖZÜMLER Hüseyin KOCABAŞ 1-İŞLETMELERİN YAŞADIĞI SORUNLAR a-teknik SORUNLAR Bir yâda iki gemisi olan firmalar, pek ofislerinde teknik eleman bulunduramamakta bunun sebebi de malumumuz masrafları kısma eğilimi. Çünkü piyasalar bozuk kazançlar minimize olmuş durumda. Herkes bildiği kadarıyla, sorup soruşturduğu kadarıyla teknik destek sağlama eğiliminde. Hâlbuki Dernek olarak hep dile getirdiğimiz ve kuruluş amaçlarımızın da başında gelen birlikte hareket edebilme ortak akıl ve tek elden işletim sistemlerini geliştirdiğimizde çok daha az bir maliyet ile gerekli teknik desteklerin daha etkin ve kolayca sağlanabilmesini başarabilme şansımız var. Dernek olarak düzenlediğimiz ve düzenlemeye devam edeceğimiz bilgilendirme sunumlarıyla teknik konularda katkı sağlamayı planlıyoruz. b-ticari SORUNLAR Hepimizin ticari sorunları var. Bunların içinde yük bağlamaktan tutunda bankasına yakıtçısına kadar, Pandi ve Tekne& Makine sigortalarına kadar birçok konuda sıkıntılar yaşanmakta. Bir elin nesi var iki elin sesi var deyimiyle, yine dernekleşme ile güç birliği sağlayıp bu sorunların karşısında daha etkin, kabul görmüş, artık ağırlığı olan bir Sivil Toplum Kuruluşu olan derneğimiz çatısı altında birlikte çözümler üretmek daha etkin ve kolay olacaktır. c- FİNANSAL SORUNLAR Özellikle 2008 krizi sonrası finansal dengelerin alabildiğine bozulduğu market şartlarının bir türlü toparlanmaya müsaade etmediği günümüz konjektorunde maalesef maddi sorunlar kolayca aşılamamakta buda zincirleme etki olarak biraz önce bahsettiğimiz teknik destekten alında yedek parçaya, personel seçiminden bakım tutumların zamanında ve tam olarak yapılabilmesine kadar her alanda etken bir durum. Sadece bunlarla da kalmayıp, öncülüğünü derneğimizin yaptığı Koster Filosunun yenilenmesi hususundaki çalışmalarımız inanıyoruz ki, bu birlik beraberlik ve çok katılımcı birliktelik ile ses getirerek finansal alanda da çok fayda sağlayacak imkânların oluşmasında katkıda bulunacaktır. d- İNSAN KAYNAKLARI Çağımızın en büyük sıkıntılarının başında da yetişmiş kalifiye eleman bulamamak var. Özellikle gemi personeli yönünden baktığımızda son zamanlarda yaşanan kazaların hemen hepsinin temelinde kifayetsiz, yetersiz personel hatalarının olduğu görünüyor. Bu manada dernek olarak eğitime önem veren bir anlayışla hareket etmekle beraber gemi adamlarının uygulamalarda bilinçlendirilmesine yönelik, Teknik ve güverte enspektorleri DPA ler hatta armatör üyelerimiz nezdinde yaptığımız ve yapmaya devam edeceğimiz eğitim amaçlı görsel ve duysal sunum ve brifinkler ile katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Ayrıca gönüllülük esasıyla oluştuğumuz farklı alanlardaki danışmanlarımız sayesinde de sorunlara çözüm bulmada yardımcı olmaktayız.

36 ÜYELERİMİZİN KARŞILAŞTIĞI SORUNLAR ve ÇÖZÜMLER Hüseyin KOCABAŞ 2-GEMİLERİN YERLİ VE YABANCI LİMANLARDA ALI KONMASI İdarenin Türk Bayrağını beyaz bayrakta tutabilmek için aldığı bir takım önlemler ve yaptırımlar hepimizin malumu. Bunlar içerisinde yorumlamadan kaynaklanan sıkıntılar var. Dolayısıyla hem zaman hem para kaybına sebebiyet vermekteler. İster Türk bayrağında olsun isterse yabancı bayrakta gemilerin PSC denetimlerine her halükarda daima hazır olması gerekmekte. Buna rağmen oluşabilecek olumsuzluklarda biz dernek olarak çözüm üretmeye yönelik kolaylaştırıcı faaliyetlerde bulunuyoruz bulunmaya da devam edeceğiz. 3-İDARE PARA CEZALARI Bu konu ile ilgili müteakip kez, her imkânda yetkili makamlara durumu arz ettik etmeye de devam ediyoruz. En son Sayın Müsteşar Özkan Poyraz beye bu konu ile ilgili bir çalışma yapılması hususunu ilettik. Takip ediyoruz. 4-BOĞAZ GEÇİŞLERİNDE YAŞANAN SIKINTILAR 48 saatlik bekleme süresi ile oluşan mağduriyetin çözümlenmesi Demir yerlerinin dolu olması Demir yerlerinin deniz otobüsleri ve balıkçılar tarafından kullanılması Sert hava muhalefetlerinde özellikle Karadeniz ve Çanakkale güney çıkışlarında tutunma zorlukları Demir yerlerindeki laid up aydınlatmadan mahrum atıl gemiler. Güneyde Boğaz girişinde driftde bekleyen gemiler Boğaz geçişi bekleyen gemilerin sıralamaları adalet sağlanabiliyor mu? Süratli gemilerin düşük süratli gemileri emniyetli geçişin sağlanmaması Kritik noktalarda Nara gibi dikkatsiz seyir Pilotlu gemilerin geçiş önceliği var mı? Özellikle İstanbul boğazında çift yönlü trafik sağlanması zaman kayıplarını azaltırken riskleri arttırır mı? Kartal demir bölgesinde yağ yakıt kumanya personel değişimine müsaade edilmesi. Tabi dertler ve sıkıntılar bunlarla sınırlı değil. Her gün yeni bireylerle karşılaşıyoruz. Denizciliğin doğasında var bu. Ancak dernek olarak nasıl daha yararlı nasıl daha faydalı oluruz da sorunların üstesinden hep birlikte elbirliği yaparak güç birliği yaparak daha etkin bir şekilde gele bilirinizin çalışmalarını yapmaktayız. Bu hususta desteklerinize her zaman ihtiyacımız var.

37 DÜŞÜNCELER VE PROJELER Z. Pınar KALKAVAN SESEL 1) EĞİTİM PROGRAMLARI 2) İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİMLERİ 3) ENSPEKTÖR DEPARTMANI EĞİTİMLERİ 4) İNSAN KAYNAKLARI BİLGİ BANKASI (Şifreli) 5) BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU 6) AVRUPA BİRLİĞİ DESTEKLİ PROJELERİMİZ a- Nitelikli ve belgeli işgücü geliştirilmesi b- Eğitim ve istihdam arasındaki ilişki güçlendirilerek örgün ve yaygın mesleki eğitimin etkinliğinin sağlanması c- Önceki öğrenmelerin tanınmasının teşvik edilmesi d- Hayat boyu öğrenme sürecinin desteklenmesi 7) ÜYELERİMİZİN HAFTALIK ZİYARET PROGRAMI 8) DERNEK EK GELİRİ İÇİN WEB SİTEMİZE REKLAM ALINMASI(BANNER)

38 DÜŞÜNCELER VE PROJELER Z. Pınar KALKAVAN SESEL 9) ÜYELERİMİZE KİMLİK KARTI 10) ÜYELERİMİZE SOSYAL, KÜLTÜREL FAYDA VE DESTEK SAĞLANMASI 11) GENİŞ KATILIMLI İFTAR PROGRAMI 12) 2. GENİŞLETİLMİŞ ULUSLARARASI SEMPOZYUM

39 13) ÜYELİK BELGESİ DÜŞÜNCELER VE PROJELER Z. Pınar KALKAVAN SESEL

40 DÜŞÜNCELER VE PROJELER DANIŞMANLARIMIZ 14) Dernek üyelerimize sorunları ile ayrı ayrı 7/24 ilgilenecek Hukuk, Sigorta, Finans, Teknik konularında uzmanlarımız oluşturuldu. TEKNİK KONULARDA İlker MEŞE İLKFER GRUP Süleyman KAZAN ORİMAR Ömür KARATAŞ ORTECH MARINE Musa KORKMAZ ORİONASYA SİGORTA KONULARINDA Av. Murat DALYAN OMNİ SİGORTA Kpt. Fevzi UZUN METROPOL DEN Kpt. Yılmaz KARGIN ARTI DEN.SÖRV. LTD.ŞTİ Ufuk TEKER TÜRK P&I GNL.MD HUKUK KONULARINDA Av. Yalçın ÜNAL ÜNAL HUKUK BÜR Av. Fatih YILDIZ YILDIZ HUKUK BÜROSU Dr.Av. Hacı KARA KARA&ULUTAŞ HUK Av. Mehmet DOĞU - FİNANS KONULARINDA Engin KOÇAK ISTFIX

41 KOSTER YENİLEME PROJESİ HURDA TEŞVİĞİ YASASI KOSTER DENİZCİLİK YATIRIM A.Ş.

42 TEŞEKKÜRLER Koster Armatörleri Ve İşletmecileri Derneği

KOSTER ARMATÖRLERİ VE İŞLETMECİLERİ DERNEĞİ 1.DÖNEM FAALİYET RAPORU

KOSTER ARMATÖRLERİ VE İŞLETMECİLERİ DERNEĞİ 1.DÖNEM FAALİYET RAPORU KOSTER ARMATÖRLERİ VE İŞLETMECİLERİ DERNEĞİ 1.DÖNEM FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULUMUZ Başkan Yardımcısı Hüseyin KOCABAŞ Sayman Mahmut TURAN Başkan Salih Zeki ÇAKIR Genel Sekreter Pınar KALKAVAN Yönetim

Detaylı

SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA

SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA Sigorta Acentelerinin Türkiye Geneline Göre Dağılım Oranı (%) Sigorta Acentelerine İlişkin Bazı Veriler 7.794 Gerçek kişi acente sayısı

Detaylı

Türk Armatörler Birliği

Türk Armatörler Birliği Cilt 1, Sayı 10 Bülten Tarihi : 1 KASIM 2016 TAB E-BÜLTEN EKİM 2016 Türk Armatörler Birliği Çebi Denizcilik ve Kaptan Grup Ziyaret Edildi Üye Bilgisi Çalışmalarımız TAB FORUM Toplantımız Deniz Çalışanlarının

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

Türk Armatörler Birliği

Türk Armatörler Birliği Cilt 1, Sayı 11 Bülten Tarihi : 1 ARALIK 2016 TAB E-BÜLTEN KASIM 2016 Türk Armatörler Birliği TAB EĞİTİM Bilgilendirme Seminerleri TAB KOMİTE Çalışmalarımız TAB VERİ- ARAŞTIRMA Çalışmamız TAB EĞİTİM in

Detaylı

Türk Bayrağı ve Kolay Bayrak Mukayesesi

Türk Bayrağı ve Kolay Bayrak Mukayesesi Türk Bayrağı ve Kolay Bayrak Mukayesesi Hüseyin Kocabaş Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği Kurucu Başkan Yardımcısı Giriş TUGS & Kolay Bayraklar Yansı No:2 TUGS, (Türkiye Uluslararası Gemi Sicili,

Detaylı

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2012 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yenice Belde Belediye Başkanı Ali Kuru yu makamında ziyaret

Detaylı

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi 1 . Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748 Kapasite Raporu 425 Adet Ekspertiz Raporu 144 Adet Fiili Tüketim Belgesi 93 Adet 2 3 . 54 TOPLANTI, SEMİNER, PANEL VE KONFERANS DÜZENLENDİ.

Detaylı

Türk Armatörler Birliği

Türk Armatörler Birliği Cilt 1, Sayı 6 Bülten Tarihi : 18 TEMMUZ 2016 TAB E-BÜLTEN HAZİRAN 2016 Türk Armatörler Birliği Milliyet Gazetesinde Başkanımız ve Başkan Vekilimiz ile yapılan röportaj yayımlandı. Piri Reis Üniversitesi

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.08.2016 2016 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu 25 Temmuz 25 Ağustos 2016 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler 15 Temmuz da milli iradeye yönelik yapılan

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. UZUN ZAMANDIR BEKLEDİĞİMİZ TESMER ÇORUM ŞUBESİ BÜNYESİNDE; ODAMIZ 3 MART 2013 TARİHİNDE YAPILACAK

Detaylı

e-bülten CEBIT 2012 FUARI GLOBAL KONFERANS PROGRAMINA KATILIM BULUT BİLİŞİM SEMİNERİ YAZILIM İSTİŞARE TOPLANTISI İNTERNET VE MOBİL BANKACILIK SEMİNERİ

e-bülten CEBIT 2012 FUARI GLOBAL KONFERANS PROGRAMINA KATILIM BULUT BİLİŞİM SEMİNERİ YAZILIM İSTİŞARE TOPLANTISI İNTERNET VE MOBİL BANKACILIK SEMİNERİ İTO BİLİŞİM Sayı 30 Mart 2012 Her ayın ilk haftası İTO web sitesinde yayınlanır. CEBIT 2012 FUARI GLOBAL KONFERANS PROGRAMINA KATILIM 06-10 Mart 2012 tarihleri arasında Almanya nın Hannover şehrinde düzenlenen

Detaylı

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 06 Eylül 2013- (Hande Tibuk) Kuzey Ren-Vestfalya Ekonomi Bakanlığı ve Nrw.Invest tarafından ikinci kez Türk firmalarına Kuzey Ren-Vestfalya da gerçekleştirdikleri başarılı ve

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

BACADER e-bülten HAZİRAN 2015

BACADER e-bülten HAZİRAN 2015 BACADER e-bülten HAZİRAN 2015 DTK DERGİSİ HAZİRAN AYI SAYISINDA YAYINLANAN YAZILARIMIZ.. DTK Dergisi Haziran sayısının BACADER DEN köşesinde İSİB ÇALIŞTAYI VE SODEX ANKARA FUARI İZLENİMLERİ konulu yazımız

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27.11.2015 Kasım ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 39 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

TURKLAB Bülten Nisan-Mayıs-Haziran

TURKLAB Bülten Nisan-Mayıs-Haziran TURKLAB Bülten 2018 Nisan-Mayıs-Haziran TURKLAB Akademi ISO/IEC 17025:2017 Revizyon Geçiş Eğitimi TURKLAB Akademi tarafından 17-18 Nisan 2018 tarihlerinde düzenlenen, ISO/IEC 17025:2017 Deney ve Kalibrasyon

Detaylı

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ 1. 2014 Türkiye Kitap Pazarı İstatistikleri Açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı ISBN Ajansı, Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü ve Yayımcı Meslek

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ŞUBAT 2012 ADANA SAĞLIK TURĠZMĠ DERNEĞĠ ġubat AYI FAALĠYET RAPORU 1. Sektörel Brifingler, GerçekleĢtirilen Toplantılar ve Bilgilendirmeler Göreve yeni gelmiş olan Çukurova

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ FAALİYET BÜLTENİ Mart 2017 İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ Seydikemer Bölgesinde Balıkçılık Faaliyetinde Bulunan Firmalar Ziyaret Edildi Fethiye ve Seydikemer Meslek Kuruluşları

Detaylı

FAALİYET BÜLTENİ FAALİYETLERİMİZ FETHİYE ŞUBESİ. Temmuz 2017

FAALİYET BÜLTENİ FAALİYETLERİMİZ FETHİYE ŞUBESİ. Temmuz 2017 FAALİYET BÜLTENİ Temmuz 2017 FETHİYE ŞUBESİ FAALİYETLERİMİZ 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI GÖCEK TE ÜYELERLERLE BİR ARAYA GELİNDİ İNGİLİZ TUR OPERATÖR FİRMASI FETHİYE Yİ ZİYARET ETTİ YUNANİSTAN

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI ENEL ELEKTRONİK İŞ YERİNDE ÜYE TOPLANTISI YAPILDI ENEL Elektronik iş yerinde meslektaşlarımızla 7 Temmuz 2010 tarihinde oda çalışmalarını değerlendirmek ve İşyeri temsilcisini

Detaylı

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Ekim ayı içerisinde üyelerimizce talep edilen 86 Kapasite Raporu, 9 Ekspertiz Raporu 4 adet Fiili Tüketim

Detaylı

Türk Armatörler Birliği

Türk Armatörler Birliği Cilt 1, Sayı 5 Bülten Tarihi : 13 MAYIS 2016 TAB E-BÜLTEN MAYIS 2016 Türk Armatörler Birliği Yeni Tip Denizaltı Projesi İç Bloklarının Tamamlanma Töreni Türk Armatörler Birliği Kahvaltısı Dünya denizcilik

Detaylı

-224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ

-224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ . -224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ MUHTELIF KONULARDA 25 EĞİTİM DÜZENLENDİ.493 SANAYİCİMİZ

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni

YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ... 05.01.2013 Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni 08.01.2013 SM ŞERİF ÖZTÜRK RUHSAT TÖRENİ 22.01.2013 Tarihinde Yalova SGK il Müdürlüğü'nün

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

YENİ UFUKLARIN FUARI

YENİ UFUKLARIN FUARI YENİ UFUKLARIN FUARI GEMİ İNŞA VE YAN SANAYİ GEMİ BAKIM VE ONARIM GEMİ EKİPMAN VE TEKNOLOJİLERİ LOJİSTİK VE TEKNOLOJİLERİ LİMAN LETMECİLİĞİ VE TEKNOLOJİLERİ MEGA YAT EKİPMAN VE TEKNOLOJİLERİ GEMİ GERİ

Detaylı

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Temmuz ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 65 Kapasite Raporu, 18 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

Yalçın AKIN AREL DENİZCİLİK

Yalçın AKIN AREL DENİZCİLİK Yalçın AKIN AREL DENİZCİLİK YÜKLERİMİZİ YAKLAŞIK %90 ORANINDA KARAYOLU İLE NEKLEDİYORUZ. YÜK NAKLİYESİNDE DENİZLERİMİZDEN SADECE %5 ORANINDA FAYDALANABİLİYORUZ. KARAYOLUNUN YAKIT SARFİYATI ÇOK YÜKSEK DOLAYISIYLA

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 21.04.2015 26.05.2015 GÖÇ İDARESİ NEZDİNDE YAPTIĞIMIZ GİRİŞİMLER SONUÇ VERDİ ÖZELLİKLE EMLAK VE İNŞAAT SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN ÜYELERİMİZDEN TARAFIMIZA İLETİLEN SORUNLAR

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 27.10.2014 25.11.2014 LETONYA-RİGA İŞ GEZİSİ 28-31 EKİM 2014 ÜYELERİMİZE YENİ UFUKLAR AÇMAK, ULUSAL VE ULUSLARARASI PAZARALARA AÇILMALARINA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA GERÇEKLEŞTİREN

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Ocak 2014 Faaliyet Raporu

UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Ocak 2014 Faaliyet Raporu UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Ocak 2014 Faaliyet Raporu GK Faaliyet Raporu Ocak 2014 2 1 Ocak 2014 Kamuoyu Duyurusu UETD Köln de teşkilat bölge başkanlarıyla 17 Aralık soruşturmalarıyla ilgili bir bilgilendirme

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry OCAK 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2014 ARALIK / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.04.2015 Mayıs ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 30.09.2014 27.10.2014 PARİS SİAL GIDA FUARINDA ALTSO STANDI İLE YERİMİZİ ALDIK-19-23 EKİM 2014 6552 SAYILI İŞ KANUNU İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE DEĞİŞİKLİK

Detaylı

1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı.

1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı. 1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı. 1 Mart 2018 Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği'nde yer alan tıbbi cihazların da satış ve tanıtımlarının

Detaylı

oda etkinlikleri 2014 oda etkinlikleri

oda etkinlikleri 2014 oda etkinlikleri 2014 1 ORDU ODÜ Rektörü Prof.Dr. Tarık Yarılgaç tan OO Ziyareti Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Tarık Yarılgaç, Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti. Ziyarette Ordu Mali Müşavirler

Detaylı

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ŞUBAT AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

Kariyer günlerinin ikinci gün sabah oturumuna Armona Denizcilik A.Ş. adına personel Müdürü Sn. Özgür Çetinkaya ve okulumuz mezunlarından Uzakyol

Kariyer günlerinin ikinci gün sabah oturumuna Armona Denizcilik A.Ş. adına personel Müdürü Sn. Özgür Çetinkaya ve okulumuz mezunlarından Uzakyol Karadeniz Teknik Üniversitesi Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliğinin bu sene 12. ni düzenlemiş olduğu geleneksel Kariyer Günü Etkinlikleri 3 Kasım 2017 tarihinde başladı.

Detaylı

6. Uluslararası Sosyal Güvenlik Sempozyumu İzmir de Başladı

6. Uluslararası Sosyal Güvenlik Sempozyumu İzmir de Başladı 6. Uluslararası Sosyal Güvenlik Sempozyumu İzmir de Başladı Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) ve Uluslararası Sosyal Güvenlik Teşkilatı(ISSA) işbirliği ile Stratejik İnsan Kaynakları Politikaları ve İyi Yönetişim

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 25.03.2014 22.04.2014 ALANYA BELEDİYE BAŞKANI ADEM MURAT YÜCEL E HAYIRLI OLSUN TİCARETİ-09 OCAK 2014 30 MART 2014 TARİHİNDE GERÇEKLEŞEN SEÇİMLER SONUCUNDA HİZMET BAYRAĞINI

Detaylı

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu Yeditepe Üniversitesi Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlileri Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat Kuru ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ömer ŞENGÜL, 21 Şubat 2013 Perşembe günü Yeditepe Üniversitesi Gıda

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 15 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ (TÜREK 2014 ) 5-6 Kasım 2014, İstanbul Fotoğraf: Emrah TAŞKIRAN TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ / 5-6 KASIM Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) tarafından üçüncüsü

Detaylı

Necmettin Erbakan Üniversitesi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Necmettin Erbakan Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölümü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ulutaş Konya / 2015 Etkinlikler Dosyası Havacılık Semineri (21.12.2015) Fakültemizde

Detaylı

Türk Armatörler Birliği

Türk Armatörler Birliği Cilt 3, Sayı 2-3-4 Bülten Tarihi : NİSAN 2018 TAB E-BÜLTEN ŞUBAT-MART-NİSAN 2018 Türk Armatörler Birliği Türk Armatörler Birliği YÖNETİM KURULU TOPLANTISI Şubat Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, 13 Şubat

Detaylı

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ S.NO TARİH KONU İLETİŞİME GEÇİLEN/GÖRÜŞ BİLDİRİLEN MAKAM SONUÇ GÖZDEN GEÇİRMEYE YÖNELİK DEĞERLENDİRME 1 10/01/2017 6802 Sayılı Gider Vergisi Kanunu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hukuk Müşavirliğimiz

Detaylı

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015 6 Mart 2015 Resmi Kurum Ziyaretleri 6 Mart 2015 günü, JCI olarak, JCI Türkiye Başkanımız Ahmet Erhan Tanyeri ile birlikte Vali Vekili Sn. Vedat Müftüoğlu nu ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sn. Atilla

Detaylı

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 08 Ocak 2014 - (A. Murat Ersoy - Hande Tibuk) 2014 CATHIC organizasyonu PR hazırlıklarını yürüten Alkaş firmasından Esra Dalgıç ile Dernek Başkanımız Sayın Murat Ersoy ve

Detaylı

UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Temmuz 2014 Faaliyet Raporu

UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Temmuz 2014 Faaliyet Raporu UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Temmuz 2014 Faaliyet Raporu GK Faaliyet Raporu Temmuz 2014 2 4 Temmuz 2014 İftar Köln Ditib Merkez Camii UETD GM Genclik Kollarindan Beyza Külünk, Esma Cakmak, Meryem Ates

Detaylı

2012 YILI KOSTER PİYASA RAPORU

2012 YILI KOSTER PİYASA RAPORU 2012 YILI KOSTER PİYASA RAPORU İçindekiler Konu Sayfa No: Koster Piyasalarının Genel Durumu 2 Petrol ve Gemi Yakıt Fiyatları 3 Avrupa, Akdeniz ve Karadeniz Ekonomileri 5 2012 Genel Değerlendirme 5 İmalat

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2017 GÜNDEM - TOBB 73. Genel Kuruluna katıldık. -İstanbul Yapı Fuarı na katıldık. - KOSGEB Kredisini en çok kullandıran ilçe olduk. - 666 aileye Ramazan

Detaylı

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK YENİ ŞUBE MÜDÜRÜ CANSEL ÇAĞLAR'DAN BORSAMIZA ZİYARET (05.01.2016) İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Yeni Şube Müdürü

Detaylı

2013 KASIM FAALİYET RAPORU

2013 KASIM FAALİYET RAPORU 2013 KASIM FAALİYET RAPORU www.howtoistanbul.com Tanıtım Toplantısı 12 Kasım 2013 A. Murat Ersoy İstanbul Valiliği'nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü Ortaklığı, TÜRSAB

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

ENDAZE. Tel: (216) 447 40 30-31-32 Faks: (216) 447 40 33. 4 11 Aralık 2010 tarihlerinde Gemi Mühendisliği Haftası Kutlandı

ENDAZE. Tel: (216) 447 40 30-31-32 Faks: (216) 447 40 33. 4 11 Aralık 2010 tarihlerinde Gemi Mühendisliği Haftası Kutlandı 4 11 Aralık 2010 tarihlerinde Gemi Mühendisliği Haftası Kutlandı 4 Aralık 2010 Gemi Mühendisliği Haftası etkinlikleri, Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, Gemi Mühendisleri Odası

Detaylı

ÜLKEMİZDE SİBER GÜVENLİK

ÜLKEMİZDE SİBER GÜVENLİK ÜLKEMİZDE SİBER GÜVENLİK Emine YAZICI ALTINTAŞ Siber Güvenlik Daire Başkanı HABERLEŞME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MEVZUAT SİBER GÜVENLİK Click to edit Master title style Çalışmaları konusundaki çalışmalar 2012 yılında

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 26.10.2015 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 38 üyeye Kapasite Raporu, 3 üyemize Ekspertiz Raporu ve 3

Detaylı

MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK 2011

MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK 2011 MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK 2011 TAŞIT ARAÇ VE PARÇALARI TİCARETİ SEKTÖRÜ MEVCUT DURUMU VE MÜŞTERİ EĞİLİMLERİ TESPİT ÇALIŞMASI TAŞIT ARAÇ VE PARÇALARI TİCARETİ SEKTÖRÜ MEVCUT DURUM ANALİZ SONUÇLARI

Detaylı

HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Haziran ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 48 Kapasite Raporu, 16 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2010 Yılı Faaliyet Raporu Mart - Nisan 2010 tarihlerinde Çekerek te 30 kişiye iye Girişimcilik imcilik Eğitimi ve Sertifika Töreni T Gerçekle ekleştirildi. Eylül l 2010 tarihinde

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 24.04.2012 22.05.2012 TAPU KANUNU DEĞİŞİKLİĞİ RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI BÖLGEMİZ EKONOMİSİNİ YAKINDAN İLGİLENDİRECEK BİR KONUDA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ÖNEMLİ BİR MESAFE ALINMIŞ

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 21.04-18.05.2009 ODA MECLİSİ TOPLANTISI Tarih: 18.05.2009 Sayı: 06/06 BÖLGE TURİZMİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ YILLARA GÖRE TURİST GİRİŞİ (OCAK-ŞUBAT-M ART-NİSAN 4 AYLIK )

Detaylı

Türk Armatörler Birliği Üniversiteler ile İşbirliğine başlıyor

Türk Armatörler Birliği Üniversiteler ile İşbirliğine başlıyor Bülten Tarihi : 07 Mayıs 2016 TAB E-BÜLTEN NİSAN 2016 Türk Armatörler Birliği Türk Armatörler Birliği 77. Kuruluş Yıldönümü Klas Kuruluşları ABS Semineri Uluslararası Deniz Gücü ve Güvenliği Sempozyumu

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.10.2017-23.11.2017) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 23 Kasım 2017 tarih ve 57 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 27.10.2017-23.11.2017

Detaylı

2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU

2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU 2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU 08 Mayıs 2014 (Turgut Gür) T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Avrupa Birliği işbirliğinde geliştirilen TUYUP: Turizm Sektöründe

Detaylı

Tuzla Kaymakamı Ziyaretimiz. Antalya Liman Başkanlığı Ziyaretimiz. GMO Bartın İrtibat Bürosu Ziyaretimiz. GMO İzmir Şube Ziyaretimiz

Tuzla Kaymakamı Ziyaretimiz. Antalya Liman Başkanlığı Ziyaretimiz. GMO Bartın İrtibat Bürosu Ziyaretimiz. GMO İzmir Şube Ziyaretimiz Antalya Liman Başkanlığı Ziyaretimiz Tuzla Kaymakamı Ziyaretimiz 5 Nisan 2016 tarihinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız İlker Civelek, Antalya Şube Yönetim Kurulu Başkanımız Emre Küçüksarı, Başkan Yardımcısı

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 28.03.2017 18.04.2017 ODAMIZ VE ALANYA SOSYAL HİZMET MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN HAYATA GEÇİRİLEN PROJE ÜYELERİMİZE VE VATANDAŞLARIMIZA TANITILDI- 12.04.2017 ODAMIZ VE ALANYA

Detaylı

FETHİYE ŞUBESİ / FETHİYE BRANCH

FETHİYE ŞUBESİ / FETHİYE BRANCH FAALİYET BÜLTENİ Ocak 2017 FETHİYE ŞUBESİ / FETHİYE BRANCH 2017 Duvar Takvimlerimiz Dağıtıldı Mavi Kart Toplantısı Ankara da Yapıldı. FAALİYETLERİMİZ Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu Toplantısı

Detaylı

İNTERNETTE B2B İLE İŞİNİZİ BÜYÜTÜN SEMİNERİ

İNTERNETTE B2B İLE İŞİNİZİ BÜYÜTÜN SEMİNERİ Sayı 43 Mayıs 2013 e-bülten İTO BİLİŞİM H e r a y ı n i l k h a f t a s ı İ T O w e b s i t e s i n d e y a y ı n l a n ı r İNTERNETTE B2B İLE İŞİNİZİ BÜYÜTÜN SEMİNERİ Mal ve hizmetlerin üretim, tanıtım,

Detaylı

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU OCAK 2013 FAALİYET RAPORU 03 Ocak 2013 2012 Yılı Değerlendirme Toplantısı 2012 Yılının İstanbul Turizmi açısından değerlendirilmesinin yapıldığı, İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu nun teşrifleri

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

Uluslararası Hukuk Kulübü

Uluslararası Hukuk Kulübü 1 T.C Beykent Üniversitesi Uluslararası Hukuk Kulübü 2017 2018 Akademik Yılı Tanıtımı Hakkımızda 2 T.C Beykent Üniversitesi Uluslararası Hukuk Kulübü (BUHK, UHK veya Beykent UHK) 25.06.2016 tarihinde T.C

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 19.10.2010 23.11.2010 BAYRAM ZİYARETLERİMİZ KURBAN BAYRAMI NEDENİ İLE MECLİS BAŞKANMIZ İLE BİRLİKTE ODAMIZDA GEÇMİŞ DÖNEM GÖREV YAPAN ESKİ BAŞKANLARIMIZI ZİYARET ETTİK VE

Detaylı

BİLECİK SMMM ODASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

BİLECİK SMMM ODASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU BİLECİK SMMM ODASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU 07/01/2014 Salı Yönetim Kurulu Toplantımızı Osmaneli İlçesinde yaptık, Yönetim Kurulu Toplantısı sonrasında Osmaneli ndeki meslektaşlar ile bir araya gelip

Detaylı

ETB 2015 MART VE NİSAN AYLARI FAALİYETLER VE KATILIMLAR

ETB 2015 MART VE NİSAN AYLARI FAALİYETLER VE KATILIMLAR ETB 2015 MART VE NİSAN AYLARI FAALİYETLER VE KATILIMLAR SİVRİHİSARDA YAPILAN GÜBRE SUNUMU (25.02.2015) Sivrihisar İrtibat Büromuzda Gübre Kullanımı ve Gübre çeşitleri bilgilendirmesi Prof.Dr. Engin KINACI

Detaylı

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI HAZİRAN AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

Tarih : 16 Şubat 2014, Pazar Yer : İMO Trabzon Şubesi Saat: 09.00 17.00

Tarih : 16 Şubat 2014, Pazar Yer : İMO Trabzon Şubesi Saat: 09.00 17.00 İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri 2017

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

AYLIK ŞUNE MECLİSİ VE HAFTALIK YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI YAPILDI. YÖN. KUR. BŞK. Ş. ARIKAN VE MEC. ÜYESİ İ.

AYLIK ŞUNE MECLİSİ VE HAFTALIK YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI YAPILDI. YÖN. KUR. BŞK. Ş. ARIKAN VE MEC. ÜYESİ İ. Faaliyet Raporu Ocak 2016 FAALİYETLER AYLIK ŞUNE MECLİSİ VE HAFTALIK YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI YAPILDI. TEKNE İMALATINDAN KAYNAKLANAN ÖTV SORUNUNA ÇÖZÜM ARANDI UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ ODAMIZDA

Detaylı

2014 /2015 Eğitim Öğretim Yılı, (Tam gün tam yıl) Yıllık Çalışma Planı

2014 /2015 Eğitim Öğretim Yılı, (Tam gün tam yıl) Yıllık Çalışma Planı 2014 /2015 Eğitim Öğretim Yılı, (Tam gün tam yıl) Yıllık Çalışma Planı EYLÜL 2014 Sorumluluk Sınavları Öncesi Senebaşı Öğretmenler Kurulu 1-15 Eylül Eğitim- Öğretim Hazırlık Seminerleri; Uygulama Anasınıfı

Detaylı

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 IFAT EURASIA- 2. ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ FUARI 16-18 Şubat 2017 AKADEMİ ÇEVRE A.Ş. olarak ekibimizle Türkiye de 2. kez gerçekleşen IFAT Eurasia da standımızı kurarak paydaşlarımız,

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

PROGRAM YÖNETİMİ BİRİMİ 2009 YILI FAALİYET RAPORU

PROGRAM YÖNETİMİ BİRİMİ 2009 YILI FAALİYET RAPORU T. C. DİYARBAKIR-ŞANLIURFA KALKINMA AJANSI PROGRAM YÖNETİMİ BİRİMİ 2009 YILI FAALİYET RAPORU Diyarbakır 2010 GİRİŞ TRC2 (Diyarbakır-Şanlıurfa) Düzey 2 Bölgesi Kalkınma Ajansı, 25.02.2006 tarih ve 5449

Detaylı