Son teknoloji Dyson dijital motor ile çalışır

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Son teknoloji Dyson dijital motor ile çalışır"

Transkript

1

2 Üretimdeki yedinci yılımızın ardından, oldukça yenilikçi bir motor tasarımına ulaştık dünyanın en küçük tam entegre 1600W motorları. Bu yenilik, en yeni nesil el kurutma teknolojimiz için yalnızca bir başlangıçtı. James Dyson Mucit

3 Son teknoloji Dyson dijital motor ile çalışır

4 Kompakt Airblade el kurutma teknolojisi

5 Musluğa entegre Airblade el kurutma teknolojisi

6 43 saniye 10 saniye 10 saniye 12 saniye Diğer el kurutucular çok yavaştır NSF P335 Protokolünce yapılan testler, diğer el kurutma makinelerinin çoğunun üreticilerinin vaad ettiğinden daha uzun sürede kuruttuğunu göstermiştir. Çoğu insan yavaş bir el kurutma makinesi karşısında sabredemez ve gider. Ancak, nemli ellerde bakteriler kuru ellere göre 1000 kat daha hızlı yayılır. Dyson el kurutma makineleri en hızlısıdır NSF P335 Protokolünce yapılan testler, Dyson Airblade el kurutma makinelerinin en hızlısı olduğunu kanıtlamıştır. Saniyede 30 litreye kadar hava 0.8 mm genişliğindeki aralıklardan dışarı ittirilir. Bunun neticesinde yaratılan hava perdeleri saatte 430mph / 690km hızla suyu ellerden sıyırarak, hızlı ve hijyenik bir şekilde kurutur.

7 Filtrelenmiş hava verilir Kirli hava alınır Filtrelenmemiş hava verilir HEPA filtresi Kirli hava alınır Diğer el kurutma makineleri hijyenik değildir Tuvaletteki havada bulunan bakteri ve virüsleri filtrelemezler. Aldıkları kirli havayı doğrudan ellerinize üflerler. En hijyenik el kurutma makineleri Dyson Airblade el kurutma makineleri HEPA filtresi kullanır. Tuvaletteki havada bulunan bakteri ve virüslerin %99.9 u hapsedilir. Böylece, elleriniz kirli havayla değil, temiz hava ile kurutulur.

8 1,460 yıllık 157 yıllık 40 yıllık 43 yıllık 48 yıllık Diğer el kurutma yöntemleri masraflıdır Kağıt havluları sürekli stoklamak ve imha etmek gerekir. Diğer el kurutma makinelerinin çoğu yavaştır. Bu yüzdende çok enerji tüketirler. Düşük çalıştırma maliyeti Dyson Airblade el kurutma makinelerinin diğer el kurutma makinelerine kıyasla %69, kağıt havlu kullanımına kıyasla en az %97 daha az çalıştırma maliyeti vardır. 1 1 Hesaplamalar için dysonairblade.com.tr/calcs adresini ziyaret edebilirsiniz.

9 17.8g 15.5g kurutma başına kurutma başına 5.0g kurutma başına 5.3g kurutma başına 5.8g kurutma başına Çevreye etkisi oldukça fazladır Dyson Airblade el kurutma makineleri, diğer el kurutma makinelerinin bazılarından %67, kağıt havlulardan ise %62 daha az CO2 üretirler. 1 Çevreye etkisi düşüktür Dyson Airblade el kurutma makinelerinin çevreye etkisi, karbon emisyonunu ve enerji tüketimini azaltıcı önlemler sayesinde daha düşüktür. 1 1 Carbon Trust ile birlikte geliştirilen yöntemle Dyson Airblade el kurutucuya uygulanan LCA sonuçlarına ve T. Montalbo, J.Gregory ve R.Kirchain ın El Kurutma Sistemlerinin Yaşam Döngüsü Değerlendirmesi çalışmasının karşılaştırmalı sonuçlarına göre (2011 yılında Dyson tarafından görevlendirilerek yürütülen bir çalışmadır). Elektrik ağı karışımı ve geri dönüşüm uygulamalarını içeren ABD çevresel istatistiklerinden alınmıştır.

10 Kağıt havlular başka sorunlara da yol açar Tıkanmalar Kağıt havlular atık su sistemlerini tıkayabilir. Taşan çöp kutuları Sık kullanılan tuvaletlerde kirli kağıt havlular yerlere saçılabilir. Boş dispenserler Dispenserler sık sık boşalır ve elinizi kurulama olanağı bırakmaz. Çalıştırmak masraflıdır Sürekli olarak stok almak ve imha etmek gerekir. Çöp yaratırlar Kullanılmış kağıt havlular nadiren geri dönüşüme tabi tutulur. Çöp sahalarına atılır veya yakılarak imha edilirler. Dağınıklığa neden olurlar Kağıt havlular genellikle dikkat edilmeden atılır. Bu durum tuvaletin temizliği ile ilgili olumsuz izlenim oluşturabilir.

11 En yüksek hız için tasarlandı Son teknoloji Dyson dijital motorla bütünleştirilen Airblade teknolojisi, suyu ellerinizin iki tarafından da aynı anda sıyırıp atan yüksek hızlı hava perdeleri oluşturur. Bu en hızlı yoldur, sadece 10 saniyede elleriniz kurur. Son teknoloji Dyson dijital motor

12 En hijyenik el kurutucu Dyson Airblade Mk2 el kurutucu ellerinizi sadece 10 saniyede kurutur. Mevcut en hızlı el kurutucudur. Ayrıca, temassız olarak kullanılır, bir HEPA filtreye ve yüzeydeki bakterileri %99.9 a varan oranlarda öldüren ömür boyu mikrop öldürücü bir kaplamaya sahiptir. Gıda sektöründe kullanımı HACCP tarafından onaylanmıştır. Test. Test. Test. Dyson Airblade Mk2 el kurutucu dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır. Dayanıklılık ve esnekliği defalarca fiziksel ve kimyasal yollar ile test edilmiştir. Dyson Airblade Mk2 el kurutma makinelerinin sık kullanım koşullarına dayanabileceğinden emin olmak için makineler gerçek yaşam şartlarına tabi tutulmuştur. Dyson Airblade Mk2 el kurutma makinesi güçlü yapısı ve dayanıklı malzemesi sayesinde, vandalizm söz konusu olabilen yoğun ve sık kullanım yerlerine uygundur. Elleri kurutmak için saatte 430 mph / 690km hızla uygulanan filtrelenmiş hava perdesinden yararlandığı için aşınma ve arızaya sebep olacak ısıtıcı parça içermez.

13 Kompakt, tavizsiz Dyson mühendislerinin dünyanın en küçük 1600W motorlarından birini geliştirmeleri, duvardan sadece 10 cm çıkıntı yapan bir el kurutma makinesi tasarlamalarına olanak tanımıştır. Elleri hijyenik bir şekilde 10 saniyede kurutur. Son teknoloji Dyson dijital motor Pervane dakikada 90,000 devirle dönerek, saniyede 30 litreye kadar hava emişine olanak tanıyan bir güç oluşturur. Tam entegre mekanik, elektrik ve aerodinamik sistemleri ile yüksek verimli, sadece 85 mm çaplı bir yoğun güç sarmalıdır.

14 Yukarıdan üflemeli diğer kurutucular Dyson Airblade V el kurutma makinesi Duvarda Diğer el kurutma makineleri, hacimli motorları nedeniyle duvardan çok fazla çıkıntı yapar. Dolayısıyla duvara gömülmeleri gerekebilir. Fakat bu uygulama masraflı olabilir. Duvarda Dyson Airblade V el kurutma makinesi sadece 10 cm derinliğe sahip olduğundan, duvara gömülmesine ve ilave masraflara gerek kalmadan takılabilir.

15 Ellerinizi lavaboda yıkayıp, kurutun Musluğa entegre Airblade teknolojisi sayesinde, elleri 12 saniye içerisinde lavaboda kurutmak mümkündür. Ayrı bir kurutma alanına gitmek gerekmez. Nasıl çalışır? Su ve hava sensör aracılığıyla uygulandığından, çevrilecek bir musluk başlığı veya basılacak bir düğme yoktur. Akıllı kızılötesi sensörler ışık yayarak ellerin konumunu tespit eder. Bilgisayar devresi bu bilgiyi değerlendirir ve ellerin konumuna göre su veya havadan uygun olanının gönderimini gecikme olmadan başlatır. 365,000 kez durmadan test edilmiştir.ana elektrik şebekesine bağlı olduğundan pil kullanılmaz.

16 Yerlere su damlar Islak ellerle ayrı bir kurutma alanına gidildiğinde, genellikle yere su damlar. Bu durum lavaboda sorunlara neden olabilir. Su lavabo dışına çıkmaz Dyson Airblade Tap el kurutma makinesi kullanıldığında, ıslak ellerinizle lavabodan uzaklaşmanız gerekmediğinden yerlere su damlamaz.

17 Dyson Airblade Tap el kurutucunun parçaları Musluğun iç yapısı Lazer kaynak Tam otomatik robotlu hassas işleme ve kaynak uygulaması sayesinde, musluk yapısında yüksek kaliteli paslanmaz çelik borular kullanılmıştır. Airblade teknolojisi Hava, saatte 430mph / 690km hızla 0.8 mm genişliğindeki lazer kesim hava kanallarından geçer. Akıllı kızılötesi su ve hava sensörleri Sensörler kendinden ayarlı olduğundan, su ve hava yalnızca eller musluğun altındayken aktif olur. Sökülebilir başlık Servis kolaylığı için tasarlanmıştır. Dağıtıcı Suyu eller üzerinde dağıtarak su kullanımını azaltır. Dyson dijital motor Dakikada 90,000 devirle dönerek, HEPA filtreden saniyede 30 litreye kadar hava emişine olanak tanıyan bir güç sağlar. Bakımı kolay motor birimi Hızlı sökme için tasarlanmıştır. Şebeke su girişi Elektronik, sensör denetimli su vanası el algılandığında açılır. Böylece su akışı başlar. Yay montajlı motor Gürültü ve titreşimi azaltmak için, motor yaylarla monte edilmiştir. HEPA filtre HEPA filtre, tuvaletteki havada bulunan bakteri ve virüsleri %99,9 oranında yakalar.

18 AB06, hava alanları ve gece kulüpleri gibi yüksek darbelere maruz kalabileceği yerler için alüminyum kaplamaya sahiptir. Elleri 10 saniyede kurutur. AB07, sert ABS polikarbonattan üretilir. Bu AB07 nin AB06 dan %50 daha az karbon içererek üretildiği anlamına gelmektedir. Elleri 10 saniyede kurutur. Küçük lavabolar ve dar alanlar için uygundur. Elleri 10 saniyede kurutur. Püskürtme nikel Beyaz Gümüş Gri Beyaz Son teknoloji Dyson dijital motor ile çalışır Kompakt Airblade el kurutma teknolojisi En hızlısı, 10 saniye kurutma süresi Saatte 430mph/690km nin üzerinde bir hızla üflenen hava, ellerdeki suyu adeta bir silecek gibi sıyırır. En hijyenik el kurutucu En hızlı kurutma süresi. HEPA filtre, elleri kurutmak için kullanılan havadaki bakterileri %99,9 oranında hapseder. Düşük çalıştırma maliyeti Tek bir kağıt havlu fiyatına 18 çift eli kurutur. 1 NSF onaylı Diğer el kurutucuların hiçbiri NSF Protokol 335 in tüm şartlarını karşılamaz. HACCP onaylı Gıda ve meşrubat sektöründe kullanımı hijyen açısından güvenlidir. Düşük karbon ayak izi Dyson Airblade el kurutma makineleri, diğer el kurutma makinelerinin bazılarından %67, kağıt havlulardan ise %62 daha az CO2 üretirler. 2 El değmeden çalışma Hava kızılötesi sensörler aracılığıyla üflenir. Anti-mikrobiyal kaplama Yüzey bakterilerini %99.9 a varan oranlarda ortadan kaldırır. Sağlam ve dayanıklı Vandalizme dayanıklı, sağlam tasarım. İnce profil Duvardan sadece 10 cm çıkıntı yapar. Duvara gömme gerekmez. 10 saniye kurutma süresi Saatte 430mph / 690km nin üzerinde bir hızla üflenen hava, ellerdeki suyu adeta bir silecek gibi sıyırır. En hijyenik el kurutucu HEPA filtre, elleri kurutmak için kullanılan havadaki bakterileri %99,9 oranında hapseder. Düşük çalıştırma maliyeti Tek bir kağıt havlu fiyatına 17 çift eli kurutur. 1 NSF onaylı Diğer el kurutucuların hiçbiri NSF Protokol 335 in tüm şartlarını karşılamaz. Düşük karbon ayak izi Dyson Airblade el kurutma makineleri, diğer el kurutma makinelerinin bazılarından %67, kağıt havlulardan ise %62 daha az CO2 üretirler. 2 %60 daha küçük Orijinal Dyson Airblade el kurutma makinesi ile aynı performansı verir, ancak %60 daha küçüktür. Elleri ayrı ayrı kurutur V-düzeni sayesinde elleri ayrı ayrı algılar ve hızlı ve eşit bir şekilde kurutur. El değmeden çalışır Hava kapasitif sensörler aracılığıyla uygulanır. Anti-mikrobiyal kaplama Yüzey bakterilerini %99.9 a varan oranlarda ortadan kaldırır. Kolay kullanım Güvenli güç kesme sistemine sahiptir. Hızlı temizlik Küçük yüzey alanı. CNC ile işlenen menfezler, düzgün bir tek parça panel sağlar. 1 Hesaplamalar için dysonairblade.com.tr/calcs adresini ziyaret ediniz 2 Carbon Trust ile birlikte geliştirilen yöntemle Dyson Airblade el kurutucuya uygulanan LCA sonuçlarına ve T. Montalbo, J.Gregory ve R.Kirchain ın El Kurutma Sistemlerinin Yaşam Döngüsü Değerlendirmesi çalışmasının karşılaştırmalı sonuçlarına göre (2011 yılında Dyson tarafından görevlendirilerek yürütülen bir çalışmadır). Elektrik ağı karışımı ve geri dönüşüm uygulamalarını içeren ABD çevresel istatistiklerinden alınmıştır. 1 Hesaplamalar için dysonairblade.com.tr/calcs adresini ziyaret ediniz 2 Carbon Trust ile birlikte geliştirilen yöntemle Dyson Airblade el kurutucuya uygulanan LCA sonuçlarına ve T. Montalbo, J.Gregory ve R.Kirchain ın El Kurutma Sistemlerinin Yaşam Döngüsü Değerlendirmesi çalışmasının karşılaştırmalı sonuçlarına göre (2011 yılında Dyson tarafından görevlendirilerek yürütülen bir çalışmadır). Elektrik ağı karışımı ve geri dönüşüm uygulamalarını içeren ABD çevresel istatistiklerinden alınmıştır.

19 Kısa Uzun Duvar Yeni veya tamamen yenilenmiş, minimalist tuvaletler için uygundur. Elleri 12 saniyede kurutur. Mühendisler olarak, mevcut teknolojinin ötesini görmeli ve kendimize Daha iyi bir yol var mı? sorusunu sormalıyız. Dyson ın asıl amacı budur gündelik problemlerin çözümü için yeni fikirler üretmek. James Dyson Mucit CAD çizimlerini indirmek ve teknik verileri görmek için dysonairblade.com.tr/tcad adresini ziyaret ediniz. Musluğa entegre Airblade el kurutma teknolojisi Ellerinizi lavaboda yıkayın ve kurutun Su ve hava musluktan uygulanır. 12 saniye kurutma süresi Saatte 430mph/690km nin üzerinde bir hızla üflenen hava, ellerdeki suyu adeta bir silecek gibi sıyırır. En hijyenik el kurutucu HEPA filtre, elleri kurutmak için kullanılan havadaki bakterileri %99,9 oranında hapseder. Düşük çalıştırma maliyeti Tek bir kağıt havlu fiyatına 15 çift eli kurutur. 1 Düşük karbon ayak izi Dyson Airblade el kurutma makineleri, diğer el kurutma makinelerinin bazılarından %67, kağıt havlulardan ise %62 daha az CO2 üretirler. 2 Yerlere su damlamaz Elleri kurutmak için lavabodan ayrılmak gerekmez, dolayısıyla yerlere su damlamaz. Alandan kazanç sağlar Ayrı bir el kurutma alanı gerekmez. El değmeden çalışır Su ve hava, akıllı kızılötesi sensörler aracılığıyla uygulanır. Su tasarrufu sağlar Denetimli su debisi ve sensörlü çalışma sudan tasarruf sağlar. Kolay kullanım Motor muhafazası ve filtre kolayca sökülebilir. Hızlı temizlik Pürüzsüz, paslanmaz çelik dış yüzey yıkanarak doğrudan lavaboya akar temizlenecek ayrı bir el kurutma makinesi yoktur. 1 Hesaplamalar için dysonairblade.com.tr/calcs adresini ziyaret ediniz 2 Carbon Trust ile birlikte geliştirilen yöntemle Dyson Airblade el kurutucuya uygulanan LCA sonuçlarına ve T. Montalbo, J.Gregory ve R.Kirchain ın El Kurutma Sistemlerinin Yaşam Döngüsü Değerlendirmesi çalışmasının karşılaştırmalı sonuçlarına göre (2011 yılında Dyson tarafından görevlendirilerek yürütülen bir çalışmadır). Elektrik ağı karışımı ve geri dönüşüm uygulamalarını içeren ABD çevresel istatistiklerinden alınmıştır.

20 Daha fazla bilgi ve satın alma seçenekleri için: JN: HACCP International Non-food Certification Mark, International HACCP Alliance ın tescilli ticari markasıdır. Her hakkı Dyson a aittir.

HEPA filtre sayesinde hijyenik ve en hızlı el kurutma.

HEPA filtre sayesinde hijyenik ve en hızlı el kurutma. HEPA filtre sayesinde hijyenik ve en hızlı el kurutma. Dyson Airblade el kurutma makinesi 01 02 Önde gelen Formula 1 takımının lavabolarında Dyson Airblade Tap el kurutma makineleri kullanılıyor. Neden

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Kamusal, genel ve ticari mekanlardaki kartvizivitiniz.

Kamusal, genel ve ticari mekanlardaki kartvizivitiniz. Kamusal, genel ve ticari mekanlardaki kartvizivitiniz. SCHELL. Genel ve ticari mekanlar için uzman çözümler. Cazip tasarım, yüksek hijyen, yüksek kullanıcı sıklığl genel mekanlardaki pisuvar ve WC yıkama

Detaylı

AERO 21 Küçük ve etkili

AERO 21 Küçük ve etkili AERO 21 Küçük ve etkili Yenilenen AERO serisi Yenilenen AERO serisi, kompakt ve çok amaçlı bir ıslak&kuru vakum makinesi olarak tasarlanmıştır. AERO modeli, aşağıdaki özellikleri ile öne çıkmaktadır; Kompakt

Detaylı

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik.

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik. Orijinal! Almanya da üretilmiştir. ***** FORMULA 600 /STEP 100 Otomatik Yürüyen Merdiven Temizleme Makinesi (Islak) Teknik Veri Uzunluk x Genişlik x Yükseklik: 1094 x 540 x 1001 mm Çalışma Genişliği: 520

Detaylı

Zarif ve akıllı. Geberit batarya sistemleri

Zarif ve akıllı. Geberit batarya sistemleri Zarif ve akıllı. Geberit batarya sistemleri Geberit genel mekanlardaki sıhhi tesisat konusunda uzmandır. Ürünlerimiz sadece iyi görünmekle kalmaz aynı zamanda işlevsel ve güvenilirdirler. Geberit batarya

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. Büyük Bölümler İçin Küçük Makineler

Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. Büyük Bölümler İçin Küçük Makineler Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. 1. Taşıması Kolay Esnek itme kolu ile her pozisyona uygundur. Kullanıcı dostudur ve otomobiliniz

Detaylı

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01 Döküm Fırını Tamir ve İmalatı Sağlık Bakanlığı Onaylı Toz Maskeleri Toz ve Çapak Gözlükleri İş Güvenliği Malzemeleri Santrifüj Bakın ve Onarımı Her Türlü Kumlama Bakım ve Onarımı www.sertekniklab.com DÖKÜM

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM180

Konveyörlü Tip WTM180 Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM300

Konveyörlü Tip WTM300 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

TAVUK GÜBRESİ KURUTUCU

TAVUK GÜBRESİ KURUTUCU Dorset POLLO TAVUK GÜBRESİ KURUTUCU Tavuk gübresinin kurutulması Kümes içerisindeki hava ile Dış ısı kaynağı ile Kompakt ve düşük bakım maliyetli Ön kurutmasız İnce tozda yüksek oranda azalma Pelet üretimi

Detaylı

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi Temizliği unutun, sadece nefes alın Solunum ekipmanları için profesyonel temizlik ve dezenfeksiyon www.meiko.com.tr : Güvenilir temizlik ve dezenfeksiyon

Detaylı

Kazan yıkama makinesi WT830E

Kazan yıkama makinesi WT830E Electrolux bulaşık makineleri yelpazesi etkin bir temizlik, ekonomi ve ergonomi konularında çok yüksek talepleri olan profesyoneller için üretilir. Ürün yelpazesi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip,

Detaylı

Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı

Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı Alanın kısıtlı olduğu yerlerde en iyi çözüm Düşük sarfiyat

Detaylı

MIC400 Sualtı PTZ Kamera

MIC400 Sualtı PTZ Kamera Kapalı Devre TV MIC400 Sualtı PTZ Kamera MIC400 Sualtı PTZ Kamera 25 metreye kadar tamamen suya batırılabilir Fırçasız motor teknolojisi Birçok montaj ve görüntüleme seçeneği Çoklu protokol çalıştırma

Detaylı

Gücü çok, torbası yok.

Gücü çok, torbası yok. Gücü çok, torbası yok. Fakir Commander 2400 Cyclonic Kuru Vakum Süpürgesi Toz torbasız Fakir Commander 2400, güçlü motoru ve cyclonic filtresi sayesinde sabit yüksek emiş gücü sağlıyor. Yani toz haznesi

Detaylı

Sizi en son anneniz bu kadar şımartmıştı

Sizi en son anneniz bu kadar şımartmıştı Sizi en son anneniz bu kadar şımartmıştı Konforlu Kullanım Kapak Sıcaklık Ayarı Su Sıcaklık Ayarı Yıkama Ayarları Kötü Koku Emme Kurutma Sıcaklık Ayarı Enerji Koruma Seçenekleri Hijyen Ustası El Değmeden

Detaylı

www.areksan.com www.hijyendunyasi.com www.midryturkiye.com www.elkurutmamakinesi.com.tr

www.areksan.com www.hijyendunyasi.com www.midryturkiye.com www.elkurutmamakinesi.com.tr www.hijyendunyasi.com www.midryturkiye.com www.elkurutmamakinesi.com.tr HACCP & ISO 22000 HİJYEN EKİPMANLARI SANİTASYON HATLARI AR-400 YERE DUVARA MONTELİ TURNİKELİ EL DEZENFEKTANI El dezenfektanı fotoselli

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

Dünyayı. Temizliyoruz! Merkezi Süpürge Sistemleri Konut Serisi

Dünyayı. Temizliyoruz! Merkezi Süpürge Sistemleri Konut Serisi Dünyayı Temizliyoruz! Merkezi Süpürge Sistemleri Konut Serisi BİZİ FARKLI KILAN NEDENLER YENİLİK Otomatik sistem ile hemen hemen hiç bakım gerektirmeden ıslak ve kuru tüm mekanları rahatlıkla temizleyebilirsiniz.

Detaylı

MIRA INFRA NANO ENDÜSTRİYEL

MIRA INFRA NANO ENDÜSTRİYEL MIRA INFRA NANO ENDÜSTRİYEL ELEKTRİKLİ RADYANT ISITICI Yanı başınızdaki güneş YENİ NANO TEKNOLOJİ, ÜSTÜN PERFORMANS MİRA INFRA Nano Elektrikli radyant ısıtıcılar, paslanmaz çelik boru içerisindeki yüksek

Detaylı

%RVFK U QOHUL %BIB GB[MB LJMPNFUSF EBIB B[ ZBLºU

%RVFK U QOHUL %BIB GB[MB LJMPNFUSF EBIB B[ ZBLºU %RVFK U QOHUL %BIB GB[MB LJMPNFUSF EBIB B[ ZBLºU Çoğu sürücü için yakıt tasarrufu en önemli konudur Daha düşük yakıt tüketimi, depo başına daha çok kilometre ve daha düşük CO2 emisyonları anlamına gelir.

Detaylı

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ 01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ EL / AL ÇOK YÜKSEK VE AĞIR KAPILAR İÇİN ZİNCİRLİ MEKANİZMA Standart boyutların üzerindeki kapılarınız için mükemmel bir çözüm. Yeni nesil zincirli

Detaylı

Kitabınızın temiz olduğundan emin misiniz? Kitaplar,

Kitabınızın temiz olduğundan emin misiniz? Kitaplar, Kitabınızın temiz olduğundan emin misiniz? Kitaplar, Ortak kullanımda oldukları için binlerce kullanıcı tarafından dokunulmakta, Raflarda okuyucuları beklerken tozlara maruz kalmakta, Sayfa kenarlarında

Detaylı

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw DD25B VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw 360 görüş sahası En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde

Detaylı

Kusursuz uyum. Geberit kumanda kapakları

Kusursuz uyum. Geberit kumanda kapakları Kusursuz uyum. Geberit kumanda kapakları 2 Kusursuz tasarım. Geberit Sigma80. Yenilikçi Geberit Sigma80 kumanda kapağı sadece elin dalgası ile deşarj sürecini başlatır. Otomatik bekleme sistemi elektrik

Detaylı

Tasarruf sağlayan çevreye dost teknolojisi ve estetik duruşuyla dünyada bir ilk olan Kale Gömme Rezervuarlar; doğaya, kullanıcıya ve yapıya dost

Tasarruf sağlayan çevreye dost teknolojisi ve estetik duruşuyla dünyada bir ilk olan Kale Gömme Rezervuarlar; doğaya, kullanıcıya ve yapıya dost GÖMME REZERVUARlar Tasarruf sağlayan çevreye dost teknolojisi ve estetik duruşuyla dünyada bir ilk olan Kale Gömme Rezervuarlar; doğaya, kullanıcıya ve yapıya dost özellikleriyle öne çıkıyor. Feel Ön Paneller

Detaylı

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Ortama uyum sağlamak üzere tasarlanmış PTZ kamera Klasik PTZ Dome kameralar bütçeniz için çok pahalı geliyorsa ve sabit Dome

Detaylı

AKILLI KLOZET KAPAĞI R54746

AKILLI KLOZET KAPAĞI R54746 AKILLI KLOZET KAPAĞI R54746 İÇİNDEKİLER 3 Geçmişimiz 36 8TY Serisi 8 Tuvalet Kağıdı Tüketmeden Temizlik 38 Ayrıntılı Özellikler 10 Özellikler 40 El Kurutucu 26 Ölçüler 44 Aksesuarlar 28 82 Serisi 30 83

Detaylı

YAĞMUR SUYU (YAPRAK) FİLTRESİ YAĞMUR SUYU TOPLAMA

YAĞMUR SUYU (YAPRAK) FİLTRESİ YAĞMUR SUYU TOPLAMA YAĞMUR SUYU (YAPRAK) FİLTRESİ YAĞMUR SUYU TOPLAMA NASIL ÇALIŞIR? YAĞMUR SUYU NASIL TOPLANIR? Başta çatılar olmak üzere, açık alanlar otoparklar, yollar ve drenaj borularından toplanabilir. NERELERDE KULLANILIR?

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW 360 görüş açısı En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde öncü,

Detaylı

ALÜMİNYUM DÖKÜM. SERAMiK TENCERE

ALÜMİNYUM DÖKÜM. SERAMiK TENCERE ALÜMİNYUM DÖKÜM SERAMiK TENCERE ecolon nedir ECOLON KAPLAMA NEDİR? Ana maddeleri olan toprak, kum ve kayalar doğadan geldiği için çevreye ve insan vücuduna dost olan Ecolon kaplama, PFOA kaplamanın bir

Detaylı

IV 100/40 M B1. Manüel filtre temizleme. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Güvenli elektrikli süpürge sistemleri. Güvenlik

IV 100/40 M B1. Manüel filtre temizleme. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Güvenli elektrikli süpürge sistemleri. Güvenlik IV 100/40 M B1, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Bu elektrikli süpürge, özellikle Bölge 2 ST 1, ST 2 ve ST 3 toz patlama sınıflarında

Detaylı

SOĞUTUCULU BASINÇLI HAVA KURUTUCUSU BOREAS VARIOPULSE

SOĞUTUCULU BASINÇLI HAVA KURUTUCUSU BOREAS VARIOPULSE SOĞUTUCULU BASINÇLI HAVA KURUTUCUSU BOREAS VARIOPULSE Akıllı Basınçlı Hava Basınçlı Hava neden işlenir? Basınçlı hava, tüm endüstriyel ve üretim alanlarında vazgeçilmez bir sürükleyici enerji biçimidir.

Detaylı

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi Soğutma 400 kw a kadar Kapasitesi 50-400kW EC ADYABATİK EC FAN Canovate Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi -IAC Serisi Canovate Veri Merkezi Klima Santrali Çözümleri Canovate IAC serisi İndirekt Adyabatik

Detaylı

Solid Yüzey Çözümleri

Solid Yüzey Çözümleri Solid Yüzey Çözümleri Mirka Solid Yüzey Çözümleri Günümüzde iç tasarımlarda solid yüzey materyalleri sıklıkla kullanılmaktadır. Bu materyaller mutfaklar, banyolar, mobilya, kamusal alanlar ve benzeri yerlere

Detaylı

DUAL FUEL SYSTEM. «Dizel araçlar için CNG Çift Yakıt Sistemleri»

DUAL FUEL SYSTEM. «Dizel araçlar için CNG Çift Yakıt Sistemleri» DUAL FUEL SYSTEM «Dizel araçlar için CNG Çift Yakıt Sistemleri» Dual Fuel System DUAL FUEL SYSTEM, dizel motorlu KAMYON, TIR, OTOBÜS, TRAKTÖR, İŞ MAKİNESİ, JENERATÖR vb. araçlarda kullanılan motorinin

Detaylı

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr İnfrared termometre testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı Yüksek sıcaklıklarda da güvenilir ve doğru ölçümler 4-nokta lazer işaretleme özelliği ile

Detaylı

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur!

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! HADALAN EBG 13E Hadalan TR HADALAN EBG 13E 6S.indd 3 HADALAN EBG 13E Bununla zeminler güzel olur! Değişik mekanik ve kimyasal aşınmalar

Detaylı

Otomobillerde Servis, Bakım ve Onarımın Enerji Verimliliğine Katkıları

Otomobillerde Servis, Bakım ve Onarımın Enerji Verimliliğine Katkıları Otomobillerde Servis, Bakım ve Onarımın Enerji Verimliliğine Katkıları İŞ DÜNYASI VE SÜRDÜREBİLİRLİK KALKINMA DERNEĞİ 07/05/2014 1 20 Novembre, 2010 Genel KONUŞMACI H.Kubilay Dinçer TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL

Detaylı

IVC 60/12-1 Tact EC. Sürekli çalışma için tasarlanmıştır. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri. Düz oluklu kompakt filtreli

IVC 60/12-1 Tact EC. Sürekli çalışma için tasarlanmıştır. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri. Düz oluklu kompakt filtreli Kesintisiz çalışma için otomatik filtre temizleme sistemi ve aşınmayan EC motora sahip kompakt endüstriyel elektrikli süpürgedir. Üretim alanlarındaki ince tozlar için idealdir. Aynı zamanda sabit kullanımlar

Detaylı

Verimli kesme ve kanal açma için takımlar

Verimli kesme ve kanal açma için takımlar Verimli kesme ve kanal açma için takımlar Dilimleme için uygun donanıma sahip CoroCut QD, piyasadaki en güçlü ve en gelişmiş kesme ve kanal açma takımıdır. Herhangi bir tezgah tipi ile tüm malzemelerde

Detaylı

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans.

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans. 2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler İnsanlar. Tutku. Performans. İnsanlar. Tutku. Performans. Siz ihtiyaçlarınızı belirleyin, 30kW altındaki yağ enjeksiyonlu vidalı kompresörler için kapsamlı teklifimizi

Detaylı

Hoş Geldiniz. Denizhan Taşdıvar MEGA Danışmanlık Satış Mühendisi. K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s ü

Hoş Geldiniz. Denizhan Taşdıvar MEGA Danışmanlık Satış Mühendisi. K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s ü Hoş Geldiniz Denizhan Taşdıvar MEGA Danışmanlık Satış Mühendisi K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s ü Merhaba MEGA Hakkında Ürünlerimiz Servis Ekibi Demir-Çelik Uygulamaları K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s

Detaylı

HUBER Solar aktif çamur kurutma teknolojisi ile daha az koku, daha yüksek kurutma performansı

HUBER Solar aktif çamur kurutma teknolojisi ile daha az koku, daha yüksek kurutma performansı HUBER Solar aktif çamur kurutma teknolojisi ile daha az koku, daha yüksek kurutma performansı Çamuru neden kurutmalıyız? KM giriş= %25 KM çıkış= %75 Kurutma Ağırlık= 1000 kg Hacim= 1 m³ Ağırlık= 333 kg

Detaylı

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Patentli alufer teknolojisi ile yüksek verim, düşük emisyon 1 CompactGas ın (1000-2800) avantajları Hoval CompactGas; konfor,ekonomi, güvenilirlik ve teknik

Detaylı

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER YENI G SERISI İşin gereğini ve daha fazlasını yerine getirebilmek için yeni nesil G serisinde Atlas Copco'nun güçlü döner vida elemanı ve modelinde gelişmiş bir

Detaylı

Lavabonuzu sanatla tanıştırın Tork temsilcinizle temas kurun veya sca-tork.com'u ziyaret edin

Lavabonuzu sanatla tanıştırın Tork temsilcinizle temas kurun veya sca-tork.com'u ziyaret edin Lavabonuzu sanatla tanıştırın Tork temsilcinizle temas kurun veya sca-tork.com'u ziyaret edin Tork Image Design Tork Image Design Tork Image Line serisi ile lavabolarınıza şıklık katın! Lavabolarınızın

Detaylı

ATLAS ISI İSTASYONU ( IST )

ATLAS ISI İSTASYONU ( IST ) ATLAS ISI İSTASYONU ( IST ) MODELLER : - IST-30 ( 30 Kw ) - IST-45 ( 45 Kw ) - IST-60 ( 60 Kw ) - IST-80 ( 85 Kw ) Atlas Sayaç ve Ölçü Aletleri AŞ. 2012 yılında IST model numaralı kat istasyonları üretimine

Detaylı

Güçlü cerrahi aspiratör cihazı

Güçlü cerrahi aspiratör cihazı Güçlü cerrahi aspiratör cihazı ATMOS Record 55 ATMOS Record 55 DDS DAYANIKLI KULLANIMI KOLAY SESSİZ 2 ATMOS Record 55 Çok yönlü ve güçlü! Yüksek emiş gücü ve güçlü vakumu sayesinde ATMOS Record 55 çok

Detaylı

Herkes arada bir durmak zorundadır. Sizinki lastik arızası için olmasın. ContiPressureCheck. Lastik basınç takip sistemi

Herkes arada bir durmak zorundadır. Sizinki lastik arızası için olmasın. ContiPressureCheck. Lastik basınç takip sistemi Herkes arada bir durmak zorundadır. Sizinki lastik arızası için olmasın. ContiPressureCheck Lastik basınç takip sistemi ContiPressureCheck Arıza istatistiklerini azaltmak için kaybedecek zaman yok. ADAC

Detaylı

Mükemmellik detaylarda gizlidir. Viega Visign gömme rezervuar kapakları.

Mükemmellik detaylarda gizlidir. Viega Visign gömme rezervuar kapakları. 2 Mükemmellik detaylarda gizlidir. Viega Visign gömme rezervuar kapakları. Bir banyonun yüzünü renkler, ışıklar ve eşyalar belirler. Ancak banyoya karakter veren, detaylardır. Viega nın Visign gömme rezervuar

Detaylı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Gazlı kaynatma kazanları - Elektronik

Gazlı kaynatma kazanları - Elektronik Electrolux thermaline S90 pişirme ekipmanları; otel, restaurant ve nispeten küçük kurumsal mutfakların ağır iş amaçlı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. S90 ürün yelpazesi, moduler ünitelerden

Detaylı

PVD SPUTTERING. Cr 3+ Cr 6+ GREEN TECHNOLOGY NEW ERA OF CHROME COATING

PVD SPUTTERING. Cr 3+ Cr 6+ GREEN TECHNOLOGY NEW ERA OF CHROME COATING PVD SPUTTERING NEW ERA OF CHROME COATING GREEN TECHNOLOGY Cr 3+ Cr 6+ KOLZER PVD İŞLEMİ FİZİKSEL BUHAR BİRİKTİRME PVD Prosesi ile Krom Kaplama, uygulama yapılacak yüzeye istenen mekanik özellikleri kazandırırken,

Detaylı

Drivematic Delight Parlak zeminler ve ıșıldayan gözler için.

Drivematic Delight Parlak zeminler ve ıșıldayan gözler için. Drivematic Delight Parlak zeminler ve ıșıldayan gözler için. Drivematic Delight: keyif veren akıllı teknoloji Çalıșanlarınız kolay kullanım özelliğinden memnun kalacak. Siz de daha fazla verim ve daha

Detaylı

Speed Up. Smart Conveying Technology.

Speed Up. Smart Conveying Technology. Speed Up. Smart Conveying Technology. Hızlı, daha hızlı, seepex. 2008 yılında, Smart Stator Technology ile, bakım süreleri ile pompalarınızın montajı ve sökülmesi için harcanan zamanı belirgin şekilde

Detaylı

Kaynak Verimliliği Uygulamaları

Kaynak Verimliliği Uygulamaları Kaynak Verimliliği Uygulamaları Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi AŞ Elif Gökhan 16.5.2017 Kale Grubu Kaleseramik 66 milyon metrekare yıllık üretim kapasitesi ile tek bir alanda üretim yapan

Detaylı

Elektrikli kaynatma kazanı

Elektrikli kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; bu yelpazede tek tek ekipmanların

Detaylı

IVC 60/12-1 Tact EC. Sürekli çalışma için tasarlanmıştır. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri. Düz oluklu kompakt filtreli

IVC 60/12-1 Tact EC. Sürekli çalışma için tasarlanmıştır. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri. Düz oluklu kompakt filtreli Kesintisiz çalışma için otomatik filtre temizleme sistemi ve aşınmayan EC motora sahip kompakt endüstriyel elektrikli süpürgedir. Üretim alanlarındaki ince tozlar için idealdir. Aynı zamanda sabit kullanımlar

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

GİRİŞ SAYFASI > Ürünler > Kontrol üniteleri > VARYCONTROL > VAV terminal üniteleri > Type TVR. Type TVR

GİRİŞ SAYFASI > Ürünler > Kontrol üniteleri > VARYCONTROL > VAV terminal üniteleri > Type TVR. Type TVR GİRİŞ SAYFASI > Ürünler > Kontrol üniteleri > VARYCONTROL > VAV terminal üniteleri > Type TVR Type TVR STANDART HAVA DEBISI ARALIKLARI ILE ILGILI OLARAK ÇOK ÇEŞITLI UYGULAMALAR IÇIN Değişken hava debisi

Detaylı

Dolphin Supreme Ailesi

Dolphin Supreme Ailesi Dolphin Supreme Ailesi Dolphin Supreme Ailesi Supreme M4 pro Supreme M3 Supreme M5 Dolphin Supreme M3 Özellikleri 10m uzunluğa kadar havuzlar için tavsiye edilir Kombine fırça tüm yüzeylere uyumludur Filtrasyon

Detaylı

TOPTAN FİYAT LİSTESİ / 2015-1. İç Ticaret ve Pazarlama A.Ş.

TOPTAN FİYAT LİSTESİ / 2015-1. İç Ticaret ve Pazarlama A.Ş. TOPTAN FİYAT LİSTESİ / 2015-1 İç Ticaret ve Pazarlama A.Ş. İç Ticaret ve Pazarlama A.Ş. 2015-1 TOPTAN FiYAT LiSTESi TAMBOY FIRIN SERİSİ (60*60) 6010 Tamboy Elk. Fırın (Beyaz) * Düğmeden Ateşlemeli * Gizli

Detaylı

Ürün Kodu Genişlik Yükseklik Boş Ağırlık : A25 : 2.550 mm : 3.550 mm : 2.100 ~ 2.500 kg Geometrik Hacim : 10 16 18 26.000 l. (Kamyon tipine göre) Bölme Sayısı : 1 ~ 5 (Kamyon tipine göre) Tank Kodu : LGBF

Detaylı

PARÇALARI ORİJİNAL CUMMINS BİR FARK VAR. Daha Yaygın & Daha İyi Parçalar.

PARÇALARI ORİJİNAL CUMMINS BİR FARK VAR. Daha Yaygın & Daha İyi Parçalar. Her Parça Aynı Değildir. Daha Yaygın & Daha İyi Parçalar. Her An Yanınızda Daha İyi Bir Garanti. Genellikle fark yaratan şeyler gözle görülmez. Motor bileşenlerinin spesifikasyonlara uyması gerekir ve

Detaylı

Hotpoint. hotpoint.com.tr

Hotpoint. hotpoint.com.tr Hotpoint hotpoint.com.tr HOTPOİNT YENİ NESİL BUZDOLABI HIGH DEFINITION SOĞUTMA FONKSİYONEL DİZAYN STİL HIGH DEFINITION SOĞUTMA Maksimum besin tazeliğini sağlama Bakteri ve kötü kokuları önleme ve dolap

Detaylı

MELAquick 12+ Kompakt. Hızlı. Güçlü. MELAG Medical Technology Product Management Product Presentation Version: April 2011

MELAquick 12+ Kompakt. Hızlı. Güçlü. MELAG Medical Technology Product Management Product Presentation Version: April 2011 Kompakt. Hızlı. Güçlü. MELAG Medical Technology Product Management Product Presentation Version: April 2011 Dental enstrümanların hazırlanmasında karşılanması gereken ihtiyaçlar giderek artmaktadır. Sterilizasyon

Detaylı

t ü m t o z b o y a u y g u l a m a l a r ı n d a

t ü m t o z b o y a u y g u l a m a l a r ı n d a OptiFlex 2 Yeni OptiFlex 2, dünyanın en gelişmiş manuel toz boya teknolojisini avuçlarınızın içine sunmaktadır. Tüm boyaları kolayca püskürtün, en zorlu geometrik şekillerde yüksek üretkenlik ve kaliteyle

Detaylı

Tornado inanılmaz derecede güçlü, süper sessiz

Tornado inanılmaz derecede güçlü, süper sessiz Tornado inanılmaz derecede güçlü, süper sessiz En yüksek beklentiler için dental basınçlı hava Basınçlı hava Aspirasyon Görüntüleme DİşçİLİK Hİjyen Performans ve hava kalitesi Yarım asrı aşkın süredir...

Detaylı

Pool Fresh!up. Sphere. VitroSphere nano. Yüzme havuzu filtresi için DIN normlarına uygun eşsiz cam bilyalar. NSF DIN. Certified to NSF/ANSI 61

Pool Fresh!up. Sphere. VitroSphere nano. Yüzme havuzu filtresi için DIN normlarına uygun eşsiz cam bilyalar. NSF DIN. Certified to NSF/ANSI 61 Pool Fresh!up Vitro Sphere VitroSphere nano Yüzme havuzu filtresi için DIN normlarına uygun eşsiz cam bilyalar. Geprüft nach DIN 19603 & KSW-Richtlinie DIN 19603 NSF Certified to NSF/ANSI 61 Genel sorun

Detaylı

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30/HRM Hermetik Kayar Kapı Hava ve su sızdırmazlık özelliği bulunan METAXDOOR MS30/HRM hermetik kayar

Detaylı

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Adexsi Grubu, 2013 yılı itibariyle 1.8 milyar Euro cirosu olan Fransa merkezli Soprema'ya aittir. Adexsi içinde

Detaylı

Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz?

Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz? Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz? İstanbul Genel Müdürlük Emek Mahallesi, Ordu Caddesi No: 49 34785 Sancaktepe - İstanbul Tel: 444 34 26 Eskişehir Fabrika Organize Sanayi Bölgesi 14.

Detaylı

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

IV 100/55 M B1. Dirençli ve çok yönlü alanı. Aksesuarlar için makinenin şasisinde kullanışlı saklama. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100/55 M B1. Dirençli ve çok yönlü alanı. Aksesuarlar için makinenin şasisinde kullanışlı saklama. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/55 M B1, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrik süpürgesidir. Özellikle 2 ST 1, ST 2 ve ST 3 patlama sınıflarında bulunan tozlar için geliştirilmiştir.

Detaylı

Elek.dikdörtgen kazanlar - Elektronik

Elek.dikdörtgen kazanlar - Elektronik Electrolux thermaline S90 pişirme ekipmanları; otel, restaurant ve nispeten küçük kurumsal mutfakların ağır iş amaçlı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. S90 ürün yelpazesi, moduler ünitelerden

Detaylı

iplasma PLAZMA-OXY KESİM

iplasma PLAZMA-OXY KESİM iplasma PLAZMA-OXY KESİM 1950 1971 1974 1981 1994 2001 2003 2011 MVD ilk makinasını imal etmiştir. İlk sac işleme makinası olan sac delme presini imal etmiştir. Ana üretim konusu olan ağır tip abkant presler

Detaylı

ANKA FAN. Pervane Adedi: 6 Kanat Çapı: 1240 mm Motor: 1.5 HP 1.10 KW EnxBoy: Kapasite : m3/h

ANKA FAN. Pervane Adedi: 6 Kanat Çapı: 1240 mm Motor: 1.5 HP 1.10 KW EnxBoy: Kapasite : m3/h FAN SİSTEMİ ANKA FAN Havalandırma Fan (140 140 cm) Tünel ve geçiş havalandırmalarında kullanılan yüksek kapasiteli egzoz fanlardır. Kümeslerin soğutulmasında ve istenilen hava hızının elde edilmesi amacı

Detaylı

TopLine Hastalar ve hasta bakım personeli için etkin koruma

TopLine Hastalar ve hasta bakım personeli için etkin koruma Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi TopLine Hastalar ve hasta bakım personeli için etkin koruma TopLine ürün portföyü www.meiko.com.tr TopLine Kirli temizlik odaları için güvenilir hijyen

Detaylı

Buharlı dikdörtgen kaynatma kazanı

Buharlı dikdörtgen kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Konveyör bant izleme. Bu çeviri doğrulanmadı. En yüksek güvenlik ve ekonomi için konveyör bantları

Konveyör bant izleme. Bu çeviri doğrulanmadı. En yüksek güvenlik ve ekonomi için konveyör bantları Konveyör bant izleme Bu çeviri doğrulanmadı. En yüksek güvenlik ve ekonomi için konveyör bantları Maksimum güvenlik ve verimlilik Bir konveyör bandının tüm bileşenleri aşınma, dinamik yük veya sadece birçok

Detaylı

IV 100/75. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100/75. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/75, çok sağlam bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Çeşitli hedef gruplarda çok yönlü kullanılabilir. Son derece uzun ömürlü bir yan kanal üfleyici ile sürülmektedir. Güçlü motoru nedeniyle sürekli

Detaylı

Standart Ürünler. Teleskopik Kapaklar. www.pei.eu

Standart Ürünler. Teleskopik Kapaklar. www.pei.eu Teleskopik Kapaklar Dünyada birçok firma Teleskopik kapakları üretmekte veya satmaktadır.firmamız hacimli ve standart ürünleri sağlama yeteneğiyle, pazardaki en tepe noktasına gelmiştir. Makinalara yapılan

Detaylı

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa Pres Makineleri Her zaman aynı güvenilir, sızdırmaz bağlantıyı sağlamak için işlem tamamlama kilidine sahiptir. Üstün kalite ve dayanıklılık için tasarlanmıştır - RIDGID Ömür Boyu Garanti ile desteklenir.

Detaylı

SPİRAL IZGARALAR. Sismat Uluslararası, iki tip spiral ızgara imal etmektedir: Sepet spiral ızgaralar. Döner tamburlu spiral ızgaralar

SPİRAL IZGARALAR. Sismat Uluslararası, iki tip spiral ızgara imal etmektedir: Sepet spiral ızgaralar. Döner tamburlu spiral ızgaralar SPİRAL IZGARALAR SPİRAL IZGARALAR SPİRAL IZGARALAR Spiral ızgara, genellikle dar kanallarda kullanılan ince ızgara modelidir. Bu ızgaralar bilhassa mayalı içki endüstrisi, tekstil endüstrisi, mezbahalar,

Detaylı

Yakıt tüketimi ile ilgili genel bilgiler. Özet PGRT

Yakıt tüketimi ile ilgili genel bilgiler. Özet PGRT Özet Özet Bu belgede, bir aracın yakıt tüketimini etkileyen faktörler özetlenip açıklanmaktadır. Bir aracın yakıt tüketimini etkileyen çeşitli faktörler vardır. Lastikler Ekonomik sürüş Araç durumu 03:60-02

Detaylı

Tork Kaliteleri. 1 SCA ve Tork Sunumu

Tork Kaliteleri. 1 SCA ve Tork Sunumu TORK Ürünler Sunumu Tork Kaliteleri 1 SCA ve Tork Sunumu Sertifikalar Nordic Ecolabel Proderm EU Ecolabel Emas Isega ISO 2 SCA ve Tork Sunumu Sıcak Hava ile Kurutma Teknolojisi (TAD) Klasik kağıt üretim

Detaylı

YENİ. RollMatic sarmal kepenk sistemi. Dar cepheli dükkanlar için pratik kapı tipi

YENİ. RollMatic sarmal kepenk sistemi. Dar cepheli dükkanlar için pratik kapı tipi YENİ RollMatic sarmal kepenk sistemi Dar cepheli dükkanlar için pratik kapı tipi Cezbeden teknik Birbiriyle tam uyumlu detaylar İki panel varyasonu ile sunulan kompakt kapı tipi Montaj yüksekliği veya

Detaylı

Elektrikli kaynatma kazanı

Elektrikli kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

GİRİŞ SAYFASI > Ürünler > Kontrol üniteleri > VARYCONTROL > VAV terminal üniteleri > Type TVA. Type TVA

GİRİŞ SAYFASI > Ürünler > Kontrol üniteleri > VARYCONTROL > VAV terminal üniteleri > Type TVA. Type TVA GİRİŞ SAYFASI > Ürünler > Kontrol üniteleri > VARYCONTROL > VAV terminal üniteleri > Type TVA Type TVA ZORLU AKUSTIK GEREKSINIMLERE SAHIP EMIŞ HAVASI SISTEMLERI IÇIN Değişken hava debisi sistemlerine ve

Detaylı

mükemmellik. Kenar kesmede Düzgün bahçecilik. Bahçenizle rahatlayın.

mükemmellik. Kenar kesmede Düzgün bahçecilik. Bahçenizle rahatlayın. Düzgün bahçecilik. Bahçenizle rahatlayın. Kenar kesmede mükemmellik. Make it your home. Yeni Rotak çim biçme makineleriyle evinizi yuvaya dönüştürün. Bosch'un yeni Rotak çim biçme makineleriyle tek seferde

Detaylı

MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera

MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 550 Serisi Video güvenlik sektöründe standartları belirler Video güvenlik sistemleri içerisinde bulunduğu ortamla uyumlu görünümde

Detaylı

Buharlı kaynatma kazanı

Buharlı kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; bu yelpazede tek tek ekipmanların

Detaylı