FTSO ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "FTSO ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI"

Transkript

1 FTSO Haftalık Haber Bülteni sayı: 46 Tarih: FTSO ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, 24 Kasım Öğretmenler Gününü Güneşli Köy Okulu öğretmenleri ile kutladı. Fethiye Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıan ve Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Bakırcı, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle Güneşli Köy Okulunu ziyaret etti. Öğretmenlerle kahve içip sohbet eden Akif Arıcan ve Adnan Bakırcı öğretmenlerin sorunlarını dinledi. FTSO tarafından yürütülen Meslek Lisesi İş inin Güvencesi Koordinatör Yardımcısı Gözde Ünsalan da Güneşli Köyü ziyaretine katıldı. Ünsalan, proje uygulama okullarından biri olan Güneşli Köy Okulu öğretmen ve idarecilerine proje hakkında bilgi verdi. Sohbette eğitimin yanı sıra Fethiye nin sorunları ve Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının çalışmaları konuşuldu. FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Babadağ a yapılan yatırımları ve Fethiye bütçesine katkılarını anlattı. Sohbet sonrasında FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ve FTSO Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Bakırcı öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak hediyelerini takdim etti. Ziyaretin sonunda öğretmenler, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, FTSO Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Bakırcı toplu fotoğraf çektirdi. FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

2 İHRACATÇILAR SORUNLARINI DİLE GETİRDİ İhracatçılar, ihraç edilen yaş sebze ve meyvelerin uzun süren analiz ve gümrük işlemleri sırasında defor masyona uğradığını belirterek kaybedilen zamanın önüne geçilmesini istiyorlar. Muğla Büyükşehir Belediyesi Batı Akdeniz Toptancı Halinde iş yerleri bulunan ihracatçılar Perşembe günü yapılan bir toplantıda bir araya geldiler. Toplantıya Fethiye İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Şaban Sarıkaya, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Türkiye Yaş Sebze ve Meyve Komisyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Batı Akdeniz Toptancı Hali Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Atabey Akgün ve halde iş yeri bulunan yirmiye yakın ihracatçı katıldı. İşlemler hızlandırılmalı Ömrü kısa olan ve kısa zamanda tüketim yerine ulaşması gereken yaş sebze ve meyvenin ihracatının hızlandırılmasını isteyen ihracatçılar prosedürden kaynaklanan gecikmeyi Fethiye İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Şaban Sarıkaya ya ilettiler. Evrak alımlarında ve ürünün kalite kontrolünde zaman bakımından sorun yaşadıklarını ifade eden ihracatçılar Sarıkaya dan işlemlerin hızlandırılmasını istediler. Türkiye Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Batı Akdeniz Toptancı Hali Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Atabey Akgün, ihracatçıların sıkıntılarını şu sözlerle anlattı: Domates raf ömrü az olan ürünlerden birisidir. Hızlı bir şekilde tüketim noktasına ulaşması için hızlı bir şekilde evrak kayıt sisteminin tamamlanması ve ihracat işlemlerinin bitirilmesi gerekiyor. Analizdeki ya da gümrük işlemlerindeki süre kaybı beraberinde ürünün deformasyonunu gündeme getiriyor. Bu deformasyonu ortadan kaldırabilmek için İlçe Tarım Müdürümüz ve Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımızın katkılarıyla bu toplantı düzenlendi. Eksiklikler masaya yatırıldı. Ürünlerimiz daha iyi bir şekilde tüketim noktasına sevk edilecek. Üreticininve ihracatçının yanındayız Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan da ihracatçılara yönelik yaptığı konuşmada ihracatçıların her zaman yanında olduklarını vurguladı. Arıcan, Biz Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak Fethiye deki hal birliğinin oluşmasına için konuşulmazken bile mücadele verdik. Her şeyin kayıt altına alınması için çalıştık. Biz ticaret odası olarak bölgenin ürününü nasıl daha çok ihraç ederiz, bölgeye daha çok nasıl para girer diye düşünüyoruz. Bölgeye giren para yatırıma dönüşüyor. Her alanda bölge ticaretinin gelişmesi ve üreticinin daha çok para kazanması için çalışıyoruz. Bunun için üreticilerimizle birlikte Moskova Gıda Fuarına gittik. Orada görüşmeler yapılmasını sağladık. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak üreticimizin ve ihracatçımızın kazanması için çalışıyoruz. dedi. Haberin detayları için lütfen internet sitemizi ziyaret ediniz.

3 FEMİK İN İLK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ Fethiye Mesleki Eğitim ve İstihdam Komitesi ilk toplantısını 28 Kasım Cuma Günü FTSO nın ev sahipliğinde yaptı. Komite toplantısı sayesinde ilk kez bir araya gelen iş dünyası ile eğitim kurumları arasında ara eleman sorununa çözüm bulmak için işbirliği başladı. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen Meslek Lisesi İş inin Güvencesi Projesi kapsamında kısa adı FEMİK olan Fethiye Mesleki Eğitim ve İstihdam Komitesi ilk toplantısını yaptı. Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan ın moderatörlüğünü yaptığı toplantıda, komite üyelerine FTSO tarafından yürütülen MELİG Projesi ve Fethiye Mesleki Eğitim ve İstihdam Komitesinin amaç ve çalışma şekli hakkında bilgiler verildi. 28 Kasım Cuma günü saat de başlayan toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, İmeak Deniz Ticaret Fethiye Şubesi Odası Başkanı Şaban Arıkan, TÜRSAB Batı Akdeniz BYK Süleyman Kaya, İnşaat Mühendisleri Odası Fethiye Temsilcisi Levent Çimen, Fethiye Serbest Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odasından Rıza Aydın, Makine Mühendisleri Odası Fethiye Temsilcisi Hakan Yetiş, Mimarlar Odası Fethiye Temsilcisi Çiğdem Özel, Seydikemer Esnaf Odası Başkanı Harun Sağır, Fethiye Halk eğitim Merkezinden Yüksel Öztürk Kırca, İŞKUR Fethiye Hizmet Merkezinden Aslıhan Moğulkoç, Fethiye otelciler Birliği adına Belkıs Targaç, FTSO Genel Sekreteri Füsun Şahin, Proje Koordinatörü Meltem Şimşek, Proje Koordinatör Yardımcısı Pınar Gözde Ünsalan ile Fethiye ve Seydikemer de mesleki ve teknik eğitim veren okullardan müdür veya müdür yardımcısı düzeyinde temsilciler katıldı. Toplantının açış konuşmasını FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan yaptı. Arıcan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak ara eleman sorunumuza bir çözüm oluşturmak istiyoruz. AB Hibe projesi üzerinden bu konuda ne kadar çözüm bulabilirsek okullarımızın bu konuda yol haritası çizilmesi anlamında önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu konuda biz Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak bir proje birimi kurduk ve artık her yıl bir ya da iki proje üzerinde çalışıyoruz. Yazılabilecek yeni projeler olduğunu tespit ettik ve her yıl bu projelerin birini ilçemize kazandırmayı hedefledik. Tabi ki bunu hep beraber yapacağız. Bu sorunların çözümünü birlikte üretmeyi ve birlikte çözüm bulmayı düşünüyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. dedi. Haberin detayları için lütfen internet sitemizi ziyaret ediniz.

4

5 FTSO ÜYELERINE İNDIRIMLI İNGILIZCE VE RUSÇA DIL KURSU Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üye işletmelere yabancı dil kurslarında %67 indirim imkânı sunuyor yılından beri her yıl sonbahar ve kış dönemlerinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ve Amerikan Kültür Derneği Dil Okulu iş birliği ile üye işletmelere yönelik düzenlenen indirimli dil kurslarından şimdiye kadar 345 kişi faydalandı. İngilizce ve Rusça dillerinde düzenlenecek yabancı dil kursları Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üye işverenlerin veya çalışanlarının yabancı dil bilgisi ihtiyacının karşılanması amacıyla bu yıl da gerçekleştirilmeye devam ediyor. Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları Fethiye Temsilciliği ne indirimli İngilizce-Rusça dillerinde yabancı dil kursu kayıtları başlamış olup dil kursları fiyatı üye işletmeler için %67 iskontolu uygulanacaktır. Düzenlenecek kurs 100 kişi ile sınırlıdır. Kurslarda her işletme için 4 kişilik kontenjan bulunmaktadır. İlgilenenler kayıt için Amerikan Kültür Derneği`nin numaralı telefonlarından bilgi alabilirler. Kursa katılabilmek için gerekli evraklar; nüfus cüzdanı fotokopisi ve işletme çalışanları için maaş bordrosudur.

6 GEKA YATIRIM UZMANI HER CUMA DEĞERLİ ÜYELERİMİZE ODAMIZ BİNASINDA HİZMET VERMEKTEDİR. HER YERDE ELEMAN ARAMAYIN...

7 ODA AİDATLARINIZI KREDİ KARTINIZLA İNTERNET SİTEMİZDEN ÖDEYEBİLİRSİNİZ.

365 ODA VE BORSA BAŞKANI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN I ZİYARETETTİ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, 365 Oda ve Borsa

365 ODA VE BORSA BAŞKANI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN I ZİYARETETTİ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, 365 Oda ve Borsa 365 ODA VE BORSA BAŞKANI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN I ZİYARETETTİ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, 365 Oda ve Borsa Başkanı ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan ı ziyaret etti.

Detaylı

FTSO Haftalık Haber Bülteni sayı: 47 Tarih: 08.12.2014

FTSO Haftalık Haber Bülteni sayı: 47 Tarih: 08.12.2014 FTSO Haftalık Haber Bülteni sayı: 47 Tarih: 08.12.2014 SEYDİKEMER ESNAF ODASINDAN FTSO YA ZİYARET Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır ve ekibi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı

Detaylı

TOBB, SELİMİYE Yİ KORUYUP YAŞATMAK İÇİN VAKIF KURDU

TOBB, SELİMİYE Yİ KORUYUP YAŞATMAK İÇİN VAKIF KURDU TOBB, SELİMİYE Yİ KORUYUP YAŞATMAK İÇİN VAKIF KURDU Yap-işlet-devret modeliyle sınır kapılarını modernize etmek üzere TOBB ile 137 oda ve borsanın ortaklığı ile kurulan Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret

Detaylı

ARICAN DAN YENİYIL MESAJI

ARICAN DAN YENİYIL MESAJI ARICAN DAN YENİYIL MESAJI Sevgili Fethiyeliler ve Saygıdeğer Üyelerimiz; Zaman su gibi akıyor ve bir yılı daha geride bırakıyoruz. Başarılı ve verimli bir yılın sonunda artan sorumluluklarımız ve yüksek

Detaylı

FETHİYE, İZMİR TURİZM FUARINDA TANITILDI

FETHİYE, İZMİR TURİZM FUARINDA TANITILDI FETHİYE, İZMİR TURİZM FUARINDA TANITILDI Turizm sektörünün en önemli fuarı olan Travel Turkey, 8 inci kez 4-7 Aralık tarihlerinde İzmir de gerçekleştirildi. Fuara katılım 30 ülke ile rekor düzeyde gerçekleşti.

Detaylı

www.fto.org.tr Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda,

www.fto.org.tr Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda, EYLÜL 2014 SAYI:36 GÜÇBİRLİĞİ`NİN GÜNDEMİ ÖLÜDENİZ`Dİ. Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda, Ölüdeniz in sorunlarının çözümü için belirlenecek

Detaylı

YILDIZLAR SAHİPLERİNİ BULDU

YILDIZLAR SAHİPLERİNİ BULDU FTSO Haftalık Haber Bülteni sayı: 45 Tarih: 24.11.2014 YILDIZLAR SAHİPLERİNİ BULDU Fethiye nin sosyal, kültürel ve ekonomik hayatına katkıda bulunanların ödüllendirildiği gece oldukça coşkulu geçti. Fethiye

Detaylı

Yenilenebilir enerji konusunda

Yenilenebilir enerji konusunda KASIM 2014 SAYI 44 YENILENEBILIR ENERJI KONFERANSI Yenilenebilir enerji konusunda Güney Ege Bölgesi nin ulusal ve uluslararası ölçekte bilinirliğinin artması ve bölgede yenilenebilir enerji yatırımlarının

Detaylı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret EKİM 2014 SAYI 43 BAYAR İLİŞKİLER KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Muğla Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar, Vergi Dairesi ile FTSO arasında yaşanan sıcak ilişkilerin

Detaylı

FTSO BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI ZİYARET ETTİ

FTSO BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI ZİYARET ETTİ MART 2014 SAYI 13 FTSO BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI ZİYARET ETTİ Mart 2014 Pazar Günü Belediye Başkanlığı 30 Seçimi öncesinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Fethiye Milliyetçi Hareket Partisi(MHP),Cumhuriyet

Detaylı

İlçemizdeki sorunları yerinde incelemeye gelen Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Osman

İlçemizdeki sorunları yerinde incelemeye gelen Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Osman AĞUSTOS 2014 SAYI 34 TABİAT VARLIKLARINI KORUMA GENEL MÜDÜRÜ`NDEN ANLAMLI ZİYARET İlçemizdeki sorunları yerinde incelemeye gelen Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Osman İyimaya 20 Ağustos Çarşamba

Detaylı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının üyelerinin sorunlarını ilk

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının üyelerinin sorunlarını ilk ARALIK 2013 SAYI 46 PASPATUR CANLANDIRILMAYA İHTİYACI VAR Toplantıda yaşanan sorunların yanında oldukça kötü duruma geldiği belirtilen Paspatur Çarşısının canlandırılması için gerekenler ön plana çıktı.toplantıda

Detaylı

ERMENİ VE TÜRK GAZETECİLER ODAMIZI ZİYARET ETTİ

ERMENİ VE TÜRK GAZETECİLER ODAMIZI ZİYARET ETTİ EKİM 2014 SAYI 42 ERMENİ VE TÜRK GAZETECİLER ODAMIZI ZİYARET ETTİ Ermenistan ile Türkiye arasındaki ilişkilerin normalleşmesine destek verilmesi amacıyla düzenlenen Avrupa Birliğince desteklenen Ermenistan-

Detaylı

Ülkemizin yaş sebze ve meyve ihracatı için önemli bir konumda olan Moskova Gıda Fuarında

Ülkemizin yaş sebze ve meyve ihracatı için önemli bir konumda olan Moskova Gıda Fuarında EYLÜL 2014 SAYI 37 FETHİYE MARKASI MOSKOVA GIDA FUARINDA Ülkemizin yaş sebze ve meyve ihracatı için önemli bir konumda olan Moskova Gıda Fuarında ilçemizde üretilen tarım ürünleri, FTSO nun desteğiyle

Detaylı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının Fethiye de iş piyasasının ihtiyaçlarının karşılanması, mesleki ve İŞ DÜNYASI İLE EĞİTİM KURUMLARI BULUŞACAK

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının Fethiye de iş piyasasının ihtiyaçlarının karşılanması, mesleki ve İŞ DÜNYASI İLE EĞİTİM KURUMLARI BULUŞACAK EYLÜL 2014 SAYI 38 İŞ DÜNYASI İLE EĞİTİM KURUMLARI BULUŞACAK Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının Fethiye de iş piyasasının ihtiyaçlarının karşılanması, mesleki ve teknik eğitimin daha kaliteli hale getirilmesini

Detaylı

Her ayın ilk Perşembe günü düzenli olarak yapılan Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği, temmuz

Her ayın ilk Perşembe günü düzenli olarak yapılan Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği, temmuz TEMMUZ 2014 SAYI 27 FETHİYE MESLEK KURULUŞLARI GÜÇBİRLİĞİ KRUVAZİYER LİMANI İÇİN BİRARAYA GELDİ Her ayın ilk Perşembe günü düzenli olarak yapılan Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği, temmuz ayı toplantısında

Detaylı

HARMANDAR: BİNALARIN TEMELİ ATILIYOR.

HARMANDAR: BİNALARIN TEMELİ ATILIYOR. HAZİRAN 2014 SAYI 26 HARMANDAR: BİNALARIN TEMELİ ATILIYOR. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof Dr.Mansur Harmandar, Muğla Üniversitesi Fethiye İşletme Fakültesi ile ilgili çalışmaları yerinde

Detaylı

Fethiye Yükseköğretim Kurumları Yaptırma Yaşatma ve Destekleme Derneğinin yaptırdığı Fethiye. www.fto.org.tr FAKÜLTE İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR

Fethiye Yükseköğretim Kurumları Yaptırma Yaşatma ve Destekleme Derneğinin yaptırdığı Fethiye. www.fto.org.tr FAKÜLTE İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR EKİM 2014 SAYI 40 FAKÜLTE İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR Fethiye Yükseköğretim Kurumları Yaptırma Yaşatma ve Destekleme Derneğinin yaptırdığı Fethiye İşletme Fakültesi B Blok inşaatı hızla devam ediyor. Dernek

Detaylı

GÜÇBİRLİĞİ TOPLANTISI FETHİYE BELEDİYESİ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

GÜÇBİRLİĞİ TOPLANTISI FETHİYE BELEDİYESİ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ EKİM 2014 SAYI 41 GÜÇBİRLİĞİ TOPLANTISI FETHİYE BELEDİYESİ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Platformu ekim ayı toplantısını kendilerine destek veren Fethiye Belediye Başkanı

Detaylı

Meslek Kuruluşları Güçbirliği tarafından

Meslek Kuruluşları Güçbirliği tarafından EYLÜL 2014 SAYI 35 KRUVAZİYER LİMAN İÇİN DESTEK BÜYÜYOR Meslek Kuruluşları Güçbirliği tarafından Kruvaziyer Limanın yapılması için başlayan çalışma büyüyerek devam ediyor.fethiye Belediye Başkanı Behçet

Detaylı

Fethiye de iş piyasasının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik mesleki ve teknik ortaöğretim kurumları ile FTSO NUN PROJESİNE 240BİN AVRO

Fethiye de iş piyasasının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik mesleki ve teknik ortaöğretim kurumları ile FTSO NUN PROJESİNE 240BİN AVRO TEMMUZ 2014 SAYI 29 FTSO NUN PROJESİNE 240BİN AVRO Fethiye de iş piyasasının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik mesleki ve teknik ortaöğretim kurumları ile özel sektör arasında sürdürülebilir işbirliği

Detaylı

TARIM TİCARETİNİN DESTEĞE İHTİYACI VAR

TARIM TİCARETİNİN DESTEĞE İHTİYACI VAR ARALIK 2013 SAYI 48 TARIM TİCARETİNİN DESTEĞE İHTİYACI VAR Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerinin sorunlarının öğrenilip çözümü için çaba sarf edilmesi amacıyla düzenlenen 2013 yılı bölgesel

Detaylı

ARICAN ORTAK AKIL İÇİN TÜRSAB`TA

ARICAN ORTAK AKIL İÇİN TÜRSAB`TA ŞUBAT 2014 SAYI 7 ARICAN ORTAK AKIL İÇİN TÜRSAB`TA Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi Fethiye de ortak akıl oluşturmak ve Fethiye sorunlarını tespit edip çözüm bulmak amacı ile sivil toplum kuruluşlarını

Detaylı

Yıl : 3 Sayı : 35 01 Aralık 2014-01 Ocak 2015. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası nın yayın organıdır

Yıl : 3 Sayı : 35 01 Aralık 2014-01 Ocak 2015. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası nın yayın organıdır Haberler Yıl : 3 Sayı : 35 01 Aralık 2014-01 Ocak 2015 nın yayın organıdır Yıldızlar Ödüllendirildi Vali Çiçek FTSO nun başarısı tesadüf değil Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Muğla Valisi

Detaylı

FETHİYE NİN GELECEĞİ İZMİR EKONOMİ DE

FETHİYE NİN GELECEĞİ İZMİR EKONOMİ DE FETHİYE NİN GELECEĞİ İZMİR EKONOMİ DE Fethiyeli gençler Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile İzmir Ekonomi Üniversitesi arasında imzalanan protokol sayesinde yüzde 15 indirimli eğitim alacak. Fethiye Ticaret

Detaylı

İMEAK DENİZ TİCARET ODASI FETHİYE ŞUBESİ FAALİYET BÜLTENİ

İMEAK DENİZ TİCARET ODASI FETHİYE ŞUBESİ FAALİYET BÜLTENİ İMEAK DENİZ TİCARET ODASI FETHİYE ŞUBESİ FAALİYET BÜLTENİ Aralık 2016 FAALİYETLER TRAVEL TURKEY İZMİR FUARI GEÇEKLEŞTİRİLDİ PARİS BOAT SHOW DA ÜLKEMİZ TANITIMINA KATKI SAĞLADIK 2017 ÜYE EĞİTİMLERİ BELİRLENDİ

Detaylı

8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutlar

8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutlar MART 2014 SAYI 10 Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası İş Hayatındaki Tüm Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutlar ROTAMIZ BABADAĞ PROJESİ YAPIM SÖZLEŞMESİ İMZALANDI Babadağ dan 12 ay uçuşun yolunu açacak

Detaylı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası MAYIS 2014 SAYI 18 KRUVAZİYER LİMANI İÇİN BİR ADIM DAHA Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan Fethiye Kruvaziyer Limanı Fırsat Analizi Projesi kapsamında düzenlenen çalıştay 30 Nisan 2014

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ FAALİYET BÜLTENİ Mart 2017 İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ Seydikemer Bölgesinde Balıkçılık Faaliyetinde Bulunan Firmalar Ziyaret Edildi Fethiye ve Seydikemer Meslek Kuruluşları

Detaylı

İlçemize kruvaziyer liman yapılması amacıyla çalışmalarını sürdüren Meslek Kuruluşları Güçbirliği KRUVAZİYER LİMANA ADIM ADIM AĞUSTOS 2014 SAYI 33

İlçemize kruvaziyer liman yapılması amacıyla çalışmalarını sürdüren Meslek Kuruluşları Güçbirliği KRUVAZİYER LİMANA ADIM ADIM AĞUSTOS 2014 SAYI 33 AĞUSTOS 2014 SAYI 33 KRUVAZİYER LİMANA ADIM ADIM İlçemize kruvaziyer liman yapılması amacıyla çalışmalarını sürdüren Meslek Kuruluşları Güçbirliği üyeleri ziyaret ettikleri Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer

Detaylı

MUĞLA VERGİ DAİRESİ BAŞKANI`NDAN VEDA ZİYARETİ. Haberin ayrıntıları ve odamızla ilgili tüm haberler için lütfen web sitemzi ziyaret ediniz.

MUĞLA VERGİ DAİRESİ BAŞKANI`NDAN VEDA ZİYARETİ. Haberin ayrıntıları ve odamızla ilgili tüm haberler için lütfen web sitemzi ziyaret ediniz. AĞUSTOS 2014 SAYI 32 MUĞLA VERGİ DAİRESİ BAŞKANI`NDAN VEDA ZİYARETİ Tayin olması nedeniyle veda ziyaretine geldiği FTSO da oldukça sıcak karşılanan Muğla Vergi Dairesi Müdürü Zafer Evci, FTSO ile oldukça

Detaylı

Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk. MMO Antalya Şube olarak üyelerimizle birlikte Geleneksel Kahvaltı etkinliğimizi Arıca Çiftlik te gerçekleştirdik.

Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk. MMO Antalya Şube olarak üyelerimizle birlikte Geleneksel Kahvaltı etkinliğimizi Arıca Çiftlik te gerçekleştirdik. 27. Geleneksel Meslek Odaları Halı Saha Turnuvası nda Master ve Gençler kategorisinde 3 takımımız sahaya çıktı e-bülten 1-15 Nisan 2018 / Sayı 1 Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk MMO Antalya Şube olarak

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2017 GÜNDEM - TOBB 73. Genel Kuruluna katıldık. -İstanbul Yapı Fuarı na katıldık. - KOSGEB Kredisini en çok kullandıran ilçe olduk. - 666 aileye Ramazan

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

FTSO EN ÜST DERECEDE SERTİFİKA ALDI

FTSO EN ÜST DERECEDE SERTİFİKA ALDI OCAK 2014 SAYI 3 FTSO EN ÜST DERECEDE SERTİFİKA ALDI Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu nun ev sahipliğinde düzenlenen 9. Dönem Oda/Borsa Akreditasyonu Sertifika Töreni,

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ODAMIZDA SEKTÖR TOPLANTISI YAPILDI. "İnşaat Mühendisleri Odası Edremit Temsilciliğinin Katkıları ve Turgutlu Tuğla ve Kiremit Sanayicileri Derneği Katılımı ile Yapı Malzemeleri Yönetmeliğine Uygun Malzeme

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2016 YIL 1 SAYI 15 10.07.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 03.06.2016 SINIR TANIMAYAN PROJE SON BULDU Uzunköprü Ticaret ve Sanayi

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.09.2017-26.10.2017) Oda Meclisimizin 26 Ekim 2017 tarih ve 56 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 29.09.2017-26.10.2017

Detaylı

Yabancı Dil Kursları (Ġngilizce-Rusça-Almanca) Ġçin Kayıtlar BaĢlamıĢtır

Yabancı Dil Kursları (Ġngilizce-Rusça-Almanca) Ġçin Kayıtlar BaĢlamıĢtır -36 Yabancı Dil Kursları (Ġngilizce-Rusça-Almanca) Ġçin Kayıtlar BaĢlamıĢtır Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası & Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları Fethiye Temsilciliği iş birliği ile yabancı dil kursları

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

İŞADAMLARI RUSYA`DAN UMUTLU DÖNDÜ

İŞADAMLARI RUSYA`DAN UMUTLU DÖNDÜ EYLÜL 2014 SAYI 38 İŞADAMLARI RUSYA`DAN UMUTLU DÖNDÜ nın desteğiyle Rusya İş Gezisi kapsamında Moskova Gıda Fuarına katılarak Rus FTSO işadamlarıyla görüşen Fethiyeli yaş sebze ve meyve ticareti yapan

Detaylı

Türk Yapısal Çelik Derneği 2001-2009. Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI 05 Kasım 2009

Türk Yapısal Çelik Derneği 2001-2009. Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI 05 Kasım 2009 Türk Yapısal Çelik Derneği 2001-2009 2009 Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI 05 Kasım 2009 2001 Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı na seçildi. İzmir, Ankara, Mersin, İstanbul

Detaylı

UMEM BECERİ 10 BECER 10

UMEM BECERİ 10 BECER 10 BECERİ 10 BECER 10 www.umem.org.tr www.beceri10.org.tr ÇAĞRI MERKEZİ 444 86 36 EKONOMİK FORUM 83i Elazığ da UMEM Beceri 10 Sertifika Töreni UMEM Beceri 10 Projesi nde başarılı kursiyerlere sertifikaları

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

Çalış Bölgesel Toplantısı Raporu

Çalış Bölgesel Toplantısı Raporu Çalış Bölgesel Toplantısı Raporu 02 Aralık 2011 Cuma Çalış / Harem Restoran 02.12.2011 tarihinde, Çalış bölgesinde bulunan, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) üyelerinin katılımı ile Çalış Dayanışma

Detaylı

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET S. ESKİCİ GÖREVİNDEN AYRILDI. ÜYELERİMİZİ İLGİLENDİREN MEVZUAT DEĞİŞİKLİKLEİNİN DUYURULARI YAPILDI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET S. ESKİCİ GÖREVİNDEN AYRILDI. ÜYELERİMİZİ İLGİLENDİREN MEVZUAT DEĞİŞİKLİKLEİNİN DUYURULARI YAPILDI Faaliyet Bülteni Nisan 2016 FAALİYETLER YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET S. ESKİCİ GÖREVİNDEN AYRILDI. ÜYELERİMİZİ İLGİLENDİREN MEVZUAT DEĞİŞİKLİKLEİNİN DUYURULARI YAPILDI. TURİZM HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Detaylı

Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EURO-

Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EURO- HAZİRAN 2014 SAYI 24 FTSO YA BAŞARI ÖDÜLÜ Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EURO- CHAMBRES) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğinde yürütülen 2011-2013 yılları arasında yürütülen

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

2015 YILI GENEL KURULU 29-31 MAYIS 2015 SPICE HOTEL&SPA BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. www.tuksiad.org

2015 YILI GENEL KURULU 29-31 MAYIS 2015 SPICE HOTEL&SPA BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. www.tuksiad.org SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) uzun yıllar bir çatı altında toplanmamış kuruyemiş sanayicilerinin arasında işbirlikleri

Detaylı

İÇİNDEKİLER AKİF ARICAN: HEDEFİMİZ FETHİYE DE 12 AY TURİZM FTSO MECLİS BAŞKANI MUSTAFA BÜYÜKTEKE FORUMDA ODAMIZI TEMSİL ETTİ

İÇİNDEKİLER AKİF ARICAN: HEDEFİMİZ FETHİYE DE 12 AY TURİZM FTSO MECLİS BAŞKANI MUSTAFA BÜYÜKTEKE FORUMDA ODAMIZI TEMSİL ETTİ MART 2013 SAYI:9 İÇİNDEKİLER FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akİf Arıcan`dan 8 Mart Dünya Kadınlar günü Mesajı AKİF ARICAN: HEDEFİMİZ FETHİYE DE 12 AY TURİZM FTSO MECLİS BAŞKANI MUSTAFA BÜYÜKTEKE FORUMDA ODAMIZI

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

GÜÇBİRLİĞİ SORUNLAR İÇİN MUĞLA DA. Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği üyeleri

GÜÇBİRLİĞİ SORUNLAR İÇİN MUĞLA DA. Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği üyeleri HAZİRAN 2014 SAYI 22 GÜÇBİRLİĞİ SORUNLAR İÇİN MUĞLA DA Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği üyeleri dün Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ile Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ü ziyaret

Detaylı

FABRİKALARDAN. Beton Sempozyumu nda. hazır beton sektörüne ışık tuttu

FABRİKALARDAN. Beton Sempozyumu nda. hazır beton sektörüne ışık tuttu Beton Sempozyumu ile hazır beton sektörüne ışık tuttu Akçansa nın katkılarıyla, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen Beton Sempozyumu, sektörün profesyonel ve akademisyenlerini

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

BACADER e-bülten OCAK 2015

BACADER e-bülten OCAK 2015 BACADER e-bülten OCAK 2015 ENERJİ VE TESİSAT HABER PORTALI NDA VE TERMO KLİMA DERGİSİ NDE "DOĞRU BACALAR İLE ZEHİRLENMELER ÖNLENEBİLİR" BAŞLIKLI YAZIMIZ YAYINLANDI.. 05 Ocak 2015 tarihinde Enerji ve Tesisat

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ FAALİYET BÜLTENİ Nisan 2017 İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ DENİZCİLİK KOORDİNASYON KURULU DENİZ TURİZMİ ALT KOMİSYON TOPLANTISI ANKARA DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ İLÇE SPORTİF TURİZM

Detaylı

FTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ARICAN, EMITT`TE FETHİYE`Yİ TANITIYOR

FTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ARICAN, EMITT`TE FETHİYE`Yİ TANITIYOR ŞUBAT 2014 SAYI 5 FTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ARICAN, EMITT`TE FETHİYE`Yİ TANITIYOR inci EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve 18 Seyahat Fuarı na katılan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 26.08.2014 30.09.2014 TORBA YASA 11 EYLÜL 2014 TARİHLİ RESMİ GAZETEDE YAYMLANARAK YÜRÜRLÜĞE GİRDİ-11 EYLÜL 2014 6552 SAYILI İŞ KANUNU İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri 2017

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 15 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Anamur CHP İlçe Örgütünü ziyaret ederek ilçe yöneticilerinden

Detaylı

ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU

ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU www.oka.org.tr trbusinessforum@oka.org.tr facebook/trbusinessforum Bölgeler arası uluslararası işbirliklerini kurmak ve geliştirmek amacıyla düzenlenen

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2016 YIL 1 SAYI 15 10.06.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 ERCAN İHTİYAR, ONUR ÖZÇELİKÇİ NİN İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI 06.05.2016

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MART AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 13-16 NİSAN

Detaylı

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 05 Mayıs 2016 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında Başta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir

Detaylı

1 Aralık 2017 SGK'da İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve ödeme kararı alındı.

1 Aralık 2017 SGK'da İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve ödeme kararı alındı. 1 Aralık 2017 SGK'da İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve ödeme kararı alındı. 1 Aralık 2017 Kimya Mühendisleri Odası'nın düzenlediği etkinliğe Oda'mız adına Merkez Heyeti

Detaylı

T.C. IĞDIR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI PROGRAMLARI DANIŞMA KURULLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak

T.C. IĞDIR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI PROGRAMLARI DANIŞMA KURULLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak T.C. IĞDIR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI PROGRAMLARI DANIŞMA KURULLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç: MADDE 1- Bu yönergenin amacı, Iğdır Üniversitesi Meslek Yüksekokullarındaki

Detaylı

ÖZTÜRK: TURİZM BÖLGELERİNE DİREK UÇUŞ ŞART

ÖZTÜRK: TURİZM BÖLGELERİNE DİREK UÇUŞ ŞART ÖZTÜRK: TURİZM BÖLGELERİNE DİREK UÇUŞ ŞART ÖZTÜRK TURİZİMDE YÜZDE 40 KAYIP BEKLEMİYORUZ Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ve AK Parti Bodrum İlçe başkanı Çiğdem Demiralp, BODER ve TÜRSAB Başkanları ile bir

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry MART 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 ŞUBAT / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

28 EYLÜL 1 EKİM 2017 İFM

28 EYLÜL 1 EKİM 2017 İFM 28 EYLÜL 1 EKİM 2017 İFM (İstanbul Fuar Merkezi) 28 EYLÜL 1 EKİM 2017 İFM (İstanbul Fuar Merkezi) İHRACATIN KALBİ FAV TURKEY DE ATACAK! Sebze-meyve, kuru gıda ve kesme çiçekçilik, alt sektörleri ile Türkiye

Detaylı

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı:

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı: Ertuğrul Cad. No:15 35660 Menemen/İZMİR Tel : 0(232) 832 1021 Fax : 0(232) 832 1634 AMERİKAN KÜLTÜR YABANCI DİL KURSLARI MENEMEN TEMSİLCİLİĞİNDEN ZİYARET Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Menemen Temsilciliği

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Kocaeli nin ardından 11. durağı olarak Zonguldak a ulaştı. Uğur Mumcu Kavşağında bulunan TIR, Zonguldaklı vatandaşlar ile buluşuyor. Bodrum

Detaylı

Mesleki Eğitim İle Büyüyoruz

Mesleki Eğitim İle Büyüyoruz Temmuz 2015/Sayı:2 Bu Proje Avrupa Birliği Ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir Mesleki Eğitim İle Büyüyoruz Ahmet Şerif İZGÖREN den Öğretmenlerimize Seminer 3 Sektör 3Çalıştay Projemiz

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

FETHİYE ŞUBESİ / FETHİYE BRANCH

FETHİYE ŞUBESİ / FETHİYE BRANCH FAALİYET BÜLTENİ Ocak 2017 FETHİYE ŞUBESİ / FETHİYE BRANCH 2017 Duvar Takvimlerimiz Dağıtıldı Mavi Kart Toplantısı Ankara da Yapıldı. FAALİYETLERİMİZ Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu Toplantısı

Detaylı

Sayı: 71 Şubat Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 71 Şubat Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 71 Şubat 2018 Sosyal Medyada

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

ÇOCUK KORUMA KORUYUCU TEDBİRLER KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI

ÇOCUK KORUMA KORUYUCU TEDBİRLER KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI ÇOCUK KORUMA KORUYUCU TEDBİRLER KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI KOORDİNATÖR KURULUŞ : Başbakanlığın 20.04.1963 tarih ve DPT Müst.nıın 3031-3-63/1972, Sayılı Genelgeleri. 18.10.2008 gün ve 27028 Sayılı Resmi

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 18.05-16.06.2009 ODA MECLİSİ TOPLANTISI Tarih: 16.06.2009 Sayı: 06/07 RUSYA SEYAHATİ İZLENİMLERİ 1 RUSYA SEYAHATİ İZLENİMLERİ İRAN İZLENİMLERİ 2 İRAN SEYAHATİ KRİZ VARSA

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ 2015 ŞUBAT AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ

MESLEK KOMİTELERİ 2015 ŞUBAT AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ MESLEK KOMİTELERİ 2015 ŞUBAT AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ silinmesi hususunu düzenleyen 15. Maddesi 3. ve 4. Fıkrasına göre ; ndeki kaydı 1 8013 8360 Unvanı FETHİYE

Detaylı

Yıl : 5 Sayı : 50 01 Mart- 01 Nisan 2016. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası nın yayın organıdır

Yıl : 5 Sayı : 50 01 Mart- 01 Nisan 2016. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası nın yayın organıdır Haberler FTSO dan Yıl Boyu İndirimli Yabancı Dil Öğrenme İmkanı Yıl : 5 Sayı : 50 01 Mart- 01 Nisan 2016 Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası nın yayın organıdır Otelcilerde Hedef Hizmet Kalitesinin Yükseltilmesi

Detaylı

Dış Ticaret Enstitüsü Eğitim İşbirliği Protokolü İmzalanan Kurumlar ve İndirim Oranları

Dış Ticaret Enstitüsü Eğitim İşbirliği Protokolü İmzalanan Kurumlar ve İndirim Oranları Dış Ticaret Enstitüsü Eğitim İşbirliği Protokolü İmzalanan Kurumlar ve İndirim Oranları İndirimler, kurumlar tarafından resmi yazı ile belgelenmesi durumunda geçerli olacaktır. Şekerbank T.A.Ş. Şekerbank

Detaylı

CEZAYİR SEKTÖREL AÇILIM GEZİSİ

CEZAYİR SEKTÖREL AÇILIM GEZİSİ CEZAYİR SEKTÖREL AÇILIM GEZİSİ Sayın Cumhurbaşkanımızın 2014 yılı Kasım ayında yapmış oldukları Cezayir gezisi sırasında, Cezayir le ticaret hacminin arttırılmasına yönelik yapmış oldukları irade beyanının

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

Şirketlerin daha uzun ömürlü olması nedeniyle

Şirketlerin daha uzun ömürlü olması nedeniyle OCAK 2014 SAYI 4 FTSO DAN ULUSLARARASI SERTİFİKA Şirketlerin daha uzun ömürlü olması nedeniyle FTSO tarafından düzenlenen eğitim çalışmaları kapsamında yer alan İşletme Yönetimi Sertifika Programına katılan

Detaylı

SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA

SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA Sigorta Acentelerinin Türkiye Geneline Göre Dağılım Oranı (%) Sigorta Acentelerine İlişkin Bazı Veriler 7.794 Gerçek kişi acente sayısı

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 25.10.2016 29.11.2016 HAL PROJESİ TOPLANTILARI YENİ HAL PROJESİ İLE İLGİLİ 31 EKİM 2016 TARİHİNDE HAL DERNEK TEMSİLCİLERİ İLE ODAMIZDA BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. HAL

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN GÜNDEM -Orhangazi Vizyon Çalıştayı Sonuç sunumlarının yer aldığı toplantının ikinci bölümünü gerçekleştirdik -Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Kapsamında Gemlik

Detaylı

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ 1. 2014 Türkiye Kitap Pazarı İstatistikleri Açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı ISBN Ajansı, Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü ve Yayımcı Meslek

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı