HAKKIMIZDA. Gencer Grup, 1976 yılında faaliyet göstermeye başlamış, 2013 yılında holdingleşme sürecini tamamlayarak GNCR Holding

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HAKKIMIZDA. Gencer Grup, 1976 yılında faaliyet göstermeye başlamış, 2013 yılında holdingleşme sürecini tamamlayarak GNCR Holding"

Transkript

1

2 HAKKIMIZDA Gencer Grup, 1976 yılında faaliyet göstermeye başlamış, 2013 yılında holdingleşme sürecini tamamlayarak GNCR Holding adıyla yoluna devam etmektedir. Holding bünyesinde; Gintem Madde Yönetimi A.Ş, Toirent A.Ş, GP A.Ş, WinWin A.Ş, Turp A.Ş, GNCR Enerji A.Ş ve Gencer İnşaat şirketlerinin rekabet üstünlüklerini kalıcı kılmayı hedefleyerek, Her zaman ilkleri gerçekleştirmek ilkesiyle daha iyi bir yaşam için yatırım çalışmalarını sürdürmektedir. Katı atık, mobil kiralama, mobil ödeme, enerji ve inşaat sektörlerindeki şirketleri ve 2500 ü aşan çalışanı ile Türkiye'nin öncü kuruluşlarından biri konumundadır.

3 g'irişimci ruh, yenilikçi perspektif...

4 35 Yılı Aşkın Tecrübe, %100 Türk Sermaye! İlk girişimini 1976 yılında gerçekleştirdikten sonra 2013 yılında GNCR ünvanı ile holdingleşme sürecini tamamlayan şirketler grubumuz; Her zaman ilkleri gerçekleştirmek ilkesi ile bugünkü konumuna ulaşmıştır. Sadullah Gencer GNCR Holding Yönetim Kurulu Başkanı GNCR; %100 Türk sermaye yapısı ve beş farklı sektörde bulunan iştirakleri ile ülke ekonomisi ve dinamiğine hizmet vermektedir. Holding bünyesinde bulunan beş firma ile Yerel Kaynak Yönetimi, (Entegre Katı Atık Yönetimi) Yenilenebilir Enerji Yönetimi, Gayrimenkul ve İnşaat Yönetimi, Mobil Yaşam Destek ve Kiralama Hizmetleri, Alternatif Finansal Hizmetleri, Bilgi Teknolojileri Üretimi ve İşletmesi alanlarında ulusal ve uluslararası pazarlara yönelik hizmetler ağı oluşturmuştur. 35 yılık deneyim, sermaye ve insana yaptığı sürekli yatırımlarla yolunda emin ve doğru adımlarla ilerlemeye devam eden GNCR Holding kuruluşundan bu yana sürdürülebilir, çağdaş, kaliteli, çevreci ve sağlıklı bir yaşam için gerekli ürün ve hizmetleri sunmayı temel amaç edinmiştir. İnanıyorum ki önümüzdeki yıllarda da GNCR Holding, bünyesinde bulunan kuruluşları, yatırım alanları, yönetim biçimi ve özellikle inançlı ve dürüst çalışanları ile Türkiye nin gururu ve gülümseyen temiz yüzü olmaya devam edecektir. Saygılarımla,

5 n'et yatırımlar, somut kazançlar...

6 TARİHÇE Gencer Grup, 1976 yılında faaliyet göstermeye başlamış, 2013 yılında holdingleşme sürecini tamamlayarak GNCR Holding adıyla yoluna devam etmektedir. Holding bünyesinde; Gintem Madde Yönetimi A.Ş, Toirent A.Ş, GP A.Ş, WinWin A.Ş, Turp A.Ş, GNCR Enerji A.Ş ve Gencer İnşaat şirketlerinin rekabet üstünlüklerini kalıcı kılmayı hedefleyerek, bu bağlamda daha iyi bir yaşam için yatırım çalışmalarını sürdürmektedir. Gintem Madde Yönetimi A.Ş. çevresel bilinciyle sürdürülebilir madde yönetiminde uzmanlaşmıştır, Türkiye genelinde ki belediyeler ve yerel yönetimler ortaklığında entegre katı atık yönetimi ile çevre temizliği, atık toplama, taşıma, ayrıştırma ve biokütle madde yönetimi çerçevesinde ambalaj atıkları geri dönüşümü, atıktan enerji geri kazanımı, bertaraf tesisi ve/veya depolama sahası projelerinde başarıyla hizmet vermektedir. Toirent A.Ş. mobil tuvalet, lavabo, duş, ofis, kabin, çöp konteyner ve araçları, su tankı, vidanjör ile her türlü emtiayı kiralamanın yanı sıra organizasyonlar için gerekli ekipman desteği ile saha temizliği hizmeti vermektedir. Toirent in yine alt kuruluşları olan Toipark projesi kapsamında park alanlarında, okullarda, toplu taşıma duraklarında dezenfeksiyon ve hijyen hizmetleri sunmaktadır. Ayrıca çocuk oyun parklarındaki görüntü kirliliği ve elektriklenme problemlerini de özel yöntemlerle gidermektedir. Toimarin projesiyle de mobil platform, mobil marina, mobil havuz, mobil organizasyon alanları kiralama ve su ile ilgili tüm kiralık ürün ve hizmetleri sunmaktadır.

7 c'iddi yaklaşım, profesyonel çözüm...

8 TARİHÇE Global Payment Sistem A.Ş. mobil ödeme sistemler için yeni teknolojiler geliştirmek amacıyla kurulmuştur. GP A.Ş, yazılım, cihaz, altyapı kurulum, saha ve operasyon hizmetlerinin yanında mobil ödeme network ağı ile ödeme sistemleri işletimi konusunda da faaliyet göstermektedir. WinWin A.Ş, hizmet sektöründe geniz bir pazar payı olan kurumsal firmaların yemek ihtiyaçlarını mobil ödeme teknolojisi ile sunarken Turp, Türkiye de mobil ödeme alanında yeni projeler geliştirerek mikro ödeme, transfer ve sipariş alanında faaliyet gösteren ilk firma olup mikro bankacılıkta son kullanıcı ihtiyaçlarına yönelik hizmet vermektedir. GNCR Enerji A.Ş, Türkiye de GES yatırımları kapsamında 2013 yılı Haziran ayında başlatılan lisans başvurusu ihaleleri ile birlikte yenilenebilir enerji alanındaki yatırımlarını projelendirmeye başlamıştır. 600 MW bağlantı iznine karşılık kurulacak olan güneş panellerinin projelendirilmesi ve uygulaması, yatırımlarımız arasında yerini almıştır. Bu proje ile birlikte, GNCR Holding vizyonun temelinde var olan çevre bilinciyle bir kere daha Türkiye ye katma değer kazandıran bir yatırım ile adını duyurmayı hedeflemektedir. Yeni bir atılım olarak inşaat sektörüne farklı alanlarda edindiği bilgi ve tecrübenin gücüyle atılan GNCR Holding, İstanbul a ve Türkiye ye değer katacak projelere imza atmayı planlamaktadır.

9 r'asyonel hizmetler, güçlü şirketler...

10 ViZYON - MİSYON VİZYON 1976 yılında kurulan GNCR Holding, Her zaman ilkleri gerçekleştirmek ilkesini benimsemiş; Kendi sektörlerinde lider Öncü ve güvenilir marka yatırımlarına sahip Ülke ekonomisine katkı sağlayan Son yıllardaki tüm girişimlerini ve yapılanmasını bu çerçeve doğrultusunda gerçekleştiren; Müşterilerin, paydaşların ve çalışanların en çok tercih ettiği, %100 yerel sermaye ile stratejik büyüme yapısını koruyan Şirket grubu olarak varlığını sürdürmeyi vizyon edinmiştir. MİSYON Çalışanları, güçlü organizasyon yapısı ve çağdaş kurumsal yönetim anlayışı ile GNCR Holding; değişen müşteri ve piyasa ihtiyaçlarına odaklanır, tüketicilere uygun fiyatlarla kolayca ulaşabilecekleri yüksek kalitede ürün ve hizmetler sunar, pazarın en iyi ürün ve hizmetini sağladığı müşterileriyle güçlü ortaklıklar kurar. GNCR Holding in gücü, sadece vaat ettiklerinden değil gerçekleştirdiği çalışmalardan gelir. Güveni merkezine alan politikasıyla GNCR Holding, tüketicilerini, müşterilerini, çalışanlarını ve içinde bulunduğu toplumu düşünerek, onların faydasını gözeterek faaliyetlerini sürdürür. GNCR Holding sürekli kendini geliştirerek ve güçlenerek yoluna devam edecektir.

11 20 Yılı Aşkın Deneyimiyle Teknolojide Uzman, Çevreci Bir Lider

12 GİNTEM Atık ve öz kaynak (madde) yönetiminin her alanında faaliyet gösteren Gintem Madde Yönetimi A.Ş, 1993 yılında belediyelere ve yerel yönetimlere çevre temizliği ve geri dönüşüm konusunda hizmet vermek üzere kurulmuştur. Entegre Katı Atık Yönetimi anlayışını ülkemizde ilk dile getiren ve uygulayan firma olarak 20 yılı aşkın süredir faaliyetini sürdürmektedir. Gintem Madde Yönetimi A.Ş, entegre katı atık yönetiminin önemli bir adımını oluşturan atıkların toplanması, transferi ve ayrıştırması ile yerleşim alanlarında cadde ve sokakların son teknolojik ekipmanlarla temizlenmesi hizmetlerini pek çok yerel belediyenin hizmetinde sürdürmektedir. Son çevre teknolojilerini kullanarak geri kazanım tesisleri ve atık depo sahaları inşa edip işletmesini üstlenen Gintem Madde Yönetimi A.Ş, bu tesislerin çevreye zarar vermeden ekonomik ve teknik açıdan verimli işletilmelerini sağlamaktadır. Bilgi birikimi ve tecrübesini, gerçekleştirdiği projelerin yanı sıra uluslararası işbirlikleri ile sürekli geliştiren Gintem, katı atık yönetimindeki derin ve profesyonel yaklaşımıyla son teknolojileri yerel sektöre taşıyarak lider konumunu korumaktadır. Gintem in hizmet sunduğu yerleşim alanlarında çevre ve makina mühendisleri tarafından projelendirilen çevre teknolojileri ile düzenlenmiş her türlü altyapı, araç bakım ve onarımlarının yapılabildiği garajlar, şantiyeler, geri dönüşüm ve yönetim birimleri bulunmaktadır. Her şantiyede iş alanı ile ilgili yeterli bilgi ve deneyime sahip, konusunda uzman mühendisler ve işletmeciler görev yapmaktadır. Gintem ayrıca, lider konumunda sektörün gelişimine katkı sağlamak adına hizmet veren kısa adı UKAB olan Uluslararası Katı Atık ve Teknoloji Birliği nin de kurucusudur.

13 Hijyene ihtiyacın olduğunda Toirent yanında!

14 TOİRENT 1999 depremi sebebi ile meydana gelen acil duruma yardım için giden firmalarımız orada halkın en önemli ihtiyacı olan hijyen şartlarının sağlanması ve sürdürülmesi hizmetini görmüş, bu alanda bölgede bulunan Alman firma ile iş birliği yaparak ülkemizde yeni bir sektörün başlamasına vesile olmuş ve 2003 yılında Toirent A.Ş. kurulmuştur. Öncelikle mobil tuvalet olmak üzere, lavabo, duş, her türlü ofis, büro, VIP kabininin kiralanması ile temizlik ve bakım hizmeti sunmaktadır. İhtiyaç duyulan her yerde sağlığa uygun bir ortam sağlamayı ve bunu korumayı taahhüt eden Torient, çözüm ortağı olarak beklentilerin ötesinde hizmet vermektedir. ROCK N Coke, Akdeniz Olimpiyatları gibi Türkiye genelinde yapılan büyük çaplı organizasyonlar ile yaptığı çalışmalar, sivil ve askeri alanlarda anahtar teslimi proje uygulamalarındaki kalite anlayışı, Toirent in en önemli referanslarını oluşturmaktadır. Toirent A.Ş, açık hava organizasyonlarında, askeri tatbikatlarda, yarışlar ve spor müsabakalarında, kurban satış ve kesim yerlerinde, park ve piknik alanlarında, plajlarda sahil boyları ve iftar çadırlarında, festivali şenlik ve mitinglerde, inşaat şantiyelerinde kısaca ihtiyaç duyulan her yerde hijyenik ekipmanlarla kiralanabilir mobil hizmetler sunarak ülkemizde böyle bir sektörün oluşmasını sağlamıştır. Yenilikçi yapısı ile Toirent, Toipark projesi kapsamında park alanlarında, okullarda, toplu taşıma duraklarında dezenfeksiyon ve hijyen hizmetleri sunmaktadır. Ayrıca çocuk oyun parklarındaki görüntü kirliliği ve elektriklenme problemlerini de özel yöntemlerle gidermektedir. Toimarin projesi ile de mobil platform, mobil marina, mobil havuz, mobil organizasyon alanları kiralama ve su ile ilgili tüm kiralık ürün ve hizmetleri sunmaktadır.

15 Karşılıklı Kazandıran ve Gülümseten Hizmetler

16 WİNWİN WinWin Kurumsal Hizmet Yönetimi, ilham aldığı isminin anlamı olan karşılıklı kazanım felsefesiyle, 2006 yılından bu yana Türkiye de kurumsal ödeme hizmeti sunmaktadır. Sektörde ilk M-Payment uygulamasını anlaşmalı üye işyeri kuruluşlarla hayata geçiren, merkezi İstanbul da bulunan WinWin; sunduğu alternatif ödeme sistemlerini kullanan kurum ve kuruluşta çalışan personelin, üye işyerlerinin ve ülke ekonomisinin aynı anda kazançlı olduğu sistemi her alana yaygınlaştırmayı amaç edinmiştir. WinWin, yaklaşık 265 bin kişiyi kapsayan şirketlerin personeline, maaş dışında sağladığı (yemek, konaklama, ulaşım, temsil ve ağırlama, iletişim, sosyal yardım, güvenlik, sağlık, sigorta, giyim vb.) her türlü hakkı, sahip olduğu üye ağı üzerinden kullandırarak, çalışanların, müşteri kurum ve kuruluşların, üye işyerlerinin hayatını kolaylaştırmak amacıyla işletilen bir hizmet ve ödeme sistemidir. sitesinden üye ve müşterilere bulundukları yerden sipariş girişi, işlem takibi, fatura sorgulama gibi işlem girişlerine kolaylıkla ulaşmalarını sağlamaktadır. Aynı zamanda kullanıcılar kendi bakiyelerini görebiliyor, hesap bildirim cetvellerine ulaşabiliyor ve ödeme gerçekleştirebiliyorlar. WinWin, İstanbul daki Genel Müdürlüğe bağlı, Kuzey Marmara, Ankara da İç Anadolu, İzmir de Ege, Bursa da Güney Marmara, Antalya da Batı Akdeniz, Adana da Doğu Akdeniz, Trabzon da Karadeniz ve Diyarbakır da Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlükleri ile sekiz bölgede toplam noktada bulunan yaygın bir organizasyon yapısına sahiptir.

17 Yeni Nesil Ödeme Sistemleri

18 TURP Turp; kullanıcıların cep telefonu ile üye işyerimize diledikleri yerden ödeme yapıp, sipariş verebilecekleri ve diledikleri zaman para transfer edebilecekleri yeni kuşak bir hizmettir. Son derece çağdaş ve teknolojik bir uygulama olan cüzdan, kart veya nakit taşıma risklerini ortadan kaldıran, ödemenin yapılacağı yerde kullanıcının bulunmasını gerektirmeyen, dilediğinizde cep telefonunuzdan dilediğinizde ise üye işyeri Turp Terminallerinden, tahsilat, ödeme, transfer ve sipariş taleplerinde bulunabileceğiniz özgür bir sistemdir. Internet, WAP ve Java uygulamaları ile Mobil Ödeme Hizmeti, Bireysel WinWin kullanıcısına farklı mecralarda hizmet vermektedir. Kullanıcı, Turp internet sitesi ile, adresinden tüm sipariş, arama ve diğer işlemleri gerçekleştirilebilmektedir. Müşterinin site üzerinden yapacağı kişisel bilgi girişi, bu bilgilerin paylaşılması ve diğer tüm kişiye özel işlemlerin güvenliği, uluslararası standartlar çerçevesinde ele alınmıştır. Sitenin bilgi güvenliği SSL (Secure Sockets Layer) sertifikası ile sağlanmıştır. Ayrıca Turp Terminalleri nde özel güvenlik önlemleri mevcut olup, önlemler üretim esnasında da ek güvenlik kontrolleri ile desteklenmektedir. Turp Akıllı Cüzdan Hizmeti nin, güvenliğe yönelik en önemli tedbiri, Kullanıcılarının Değiştirilemez Özelliklerini Kullanabilme ye yönelik olarak tasarlanmış olmasıdır.

19 Mobil Ödeme ve Transfer Teknolojileri

20 GLOBAL PAYMENT % 100 yerli yatırımla 2006 yılında kurulan Global Payment Ödeme ve Transfer Sistemleri, WinWin Kurumsal Hizmetler ve Turp Bireysel Hizmetler alanında iki ayrı alanda uygulama ile markalaşmayı başarmıştır. Global Payment; WinWin ve Turp sistemleri aracılığıyla yurt çapında yaklaşık 265 bin kullanıcıya hizmet vermektedir. GP, elektronik ve IT takımları, satış ve pazarlama kadrosu ile toplamda 70 kişilik ekibiyle faaliyetlerini sürdürmektedir. GP; kullanıcı, restoran, market ve diğer satış noktalarından oluşan zincirleme bir sisteme bağlı olarak çalışmaktadır. M-Payment yemek pazarının yüzde 100 üne sahip olan Global Payment A.Ş, Türkiye de Mobil Ödeme Sistemi Kültürü nü yaymayı hedeflemektedir. Genç kadrosu ile aktif büyüme hızına sahip olan Global Payment ın hizmetlerinin yüzde 40 ı kamu, yüzde 60 ı özel sektör ağırlıklı olup, kamudaki pazar paylarının yüzde 70 olduğu bilinmektedir.

21 IŞimdi Bilgi ve Birikimi İnşa Etme Zamanı

22 GNCR İNŞAAT GNCR Holding, Kaliteli Yaşam Merkezleri sunma amacı ve şehre kimlik katan yaşam alanları yaratmak ilkesiyle oluşturduğu butik projeleriyle inşaat sektöründe çalışmalarına devam etmektedir. Bu inşaat projesi ile hedefimiz, GNCR Holding in bugüne kadar sahip olduğu başarıları, sanayi ve ticaret adına gerçekleştirdiği yenilikleri, yatırımları ve yatırım gücünü inşaat sektörüne de en iyi şekilde taşıyabileceğini göstermek, Türkiye ve Istanbul a yeni bir değer katmaktır. Yükselen sektörün 3 milyonu aşan çalışan sayısına, Gencer İnşaat olarak da istihdam anlamında katkı sağlanması planlanmaktadır.

23 Çevre biliniciyle enerji yatırımı

24 GNCR ENERji GNCR Holding, Gintem Madde Yönetimi A.Ş. ile katı atık alanında elde ettiği değer, bilgi ve deneyimi 2013 yılında planladığı enerji yatırımı ile daha da ileriye taşımayı hedeflemektedir. Bilindiği üzere; UEA tahminlerine göre, üye ülkeler arasında enerji talebinin orta ve uzun vadede en hızlı artış kaydedeceği ülke Türkiye dir. Öte yandan, yapılan çalışmalarda toplam nihai enerji talebi ile toplam birinci enerji talebinin 2020 yılı itibariyle iki kata yakın bir artış sırasıyla 170,3 ve 222,4 MTEP seviyesine ulaşması; elektrik, doğal gaz ve petrol talebinin ise sırasıyla milyar kws, 59 milyar metreküp ve 59 milyon ton seviyelerini bulması beklenmektedir. Artan talebi karşılamak her üç alanda da büyük oranlarda yatırım gereksinimini ortaya çıkarmaktadır. Türkiye, yenilenebilir enerji kaynaklarının geliştirilmesine verdiği önemin bir ifadesi olarak, 26 Ocak 2009 tarihinde Bonn da düzenlenen konferans sonunda imzalanan anlaşmayla, Uluslararası Yenilenebilir Enerji Ajansı nın (IRENA) kurucu üyeleri arasında yerini almıştır. Türkiye nin coğrafi konumu nedeniyle sahip olduğu güneş enerjisi potansiyeli ortalama yıllık toplam güneşlenme süresi saat (günlük toplam 7,2 saat) ve ortalama toplam ışınım şiddeti kwh/m²-yıl (günlük toplam 3,6 kwh/m²) olduğu tespit edilmiştir. Güneş Enerjisi potansiyeli 380 milyar kwh/yıl olarak hesaplanmıştır. Ülkemizdeki toplam kurulu güneş pili gücü 2000 yılı içinde 250 kwp kadardır. Fotovoltaik sistemin işletme kolaylığı, (ı) hareketli parçalarının olmaması nedeniyle uzun yıllar sorunsuz çalışması, (ıı) modüler olması yani talebe bağlı olarak bir kaç yüz W 'tan bir kaç yüz MW'a kadar büyüklükte kurulabilmesi,

25 GNCR ENERji (ııı) çok kısa sürede devreye alınabilmesi, (ıv) kullanım noktasına yakın tesis edilerek hat kayıplarının azaltılması, (v) uç noktalarda şebekeye bağlanarak elektrik kalitesinin artmasını sağlaması ve böylece gerilim düşmeleri nedeniyle oluşan arızaların ortadan kalkması, fotovoltaik enerjinin başlıca üstünlükleridir. Güneş pilleri; uzun ömürlü, dayanıklı ve kayda değer bir çevre kirliliği oluşturmayan yarı iletken aygıtlar oldukları için çalışmaları sırasında hiç bir elektriksel sorun çıkarmama ve çok az bakım gerektirme özellikleri ile ayrıca Türkiye ekonomisine katkı sağlayacaktır. Yenilenebilir enerji bakımından önemli bir potansiyele sahip olan Türkiye nin, 2023 yılına kadar toplam enerji talebinin %30 unun yenilenebilir enerji kaynaklarından karşılanması öngörülmektedir. Türkiye de enerji talebindeki sürdürülebilir büyüme ve hükümetin yerli üretimdeki yenilenebilir enerji payını arttırması dikkate alınarak, GNCR Holding; bilgili ve deneyimli olduğu entegre katı atık yönetiminden sonra atıktan enerji üretimi ve solar enerji sistemlerine de yatırım yapma kararı almıştır. Bu çerçevede, GNCR Holding in bir iştiraki olan GNCR Enerji A.Ş. güneş enerjisi sektörüne nüfuz edecek yatırımlar yapmaya başlamıştır. Şimdiye kadar, 5 ayrı lokasyonda ölçümleme istasyonları kurulmuş ve bir yıllık veriler toplanmıştır. Buna karşılık, GNCR Enerji A.Ş. fizibilite çalışmalarını sürdürmektedir. GNCR Holding, Türkiye de GES yatırımları kapsamında 2013 yılı Haziran ayında başlatılan lisans başvurusu ihaleleri ile birlikte yenilenebilir enerji alanındaki yatırımlarımızı projelendirmeye başlayarak, 600 MW bağlantı iznine karşılık kurulacak olan güneş panellerinin projelendirilmesi ve uygulaması, yatırımlarımız arasında yerini almıştır. Bu proje ile birlikte, GNCR Holding vizyonun temelinde var olan çevre bilinciyle bir kere daha Türkiye ye katma değer kazandıran bir yatırım ile adını duyurmayı hedeflemektedir.

26

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI Sürdürülebilirlik vizyonumuz 150 yıllık bir süreçte inşa ettiğimiz rakipsiz deneyim ve bilgi birikimimizi; ekonomiye, çevreye, topluma katkı sağlamak üzere kullanmak, paydaşlarımız

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin!

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! 444 87 36 Multinet Çağrı Merkezi Şirketlere, müşterilerine, üye işyerlerine ve çalışanlarına fayda sağlayan ve katma değerli çözümler sunan Multinet ile tanışın.

Detaylı

Kariyerine en TEPE den başla!

Kariyerine en TEPE den başla! Kariyerine en TEPE den başla! Tepe Savunma ve Güvenlik, çağdaş, yeniliklere açık, girişimci, kendini ve sistemi geliştirmeyi hedefleyen, vizyon sahibi yani tam da senin gibi kişilerle çalışıyor. Tepe Savunma

Detaylı

ŞİRKET HAKKINDA Şirket: Ortaklar: Yönetim / Ekip Toplam Çalışan Sayısı: Açıklama:

ŞİRKET HAKKINDA Şirket: Ortaklar: Yönetim / Ekip Toplam Çalışan Sayısı: Açıklama: ŞİRKET HAKKINDA Şirket: Z & S Yenilenebilir Enerji Sist. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Ortaklar: Zeki KÜÇÜKYARMA, Yönetim / Ekip: Zeki KÜÇÜKYARMA / Genel Müdür Stephan RİNDİSBACKER / Avrupa Temsilcisi Ufuk UĞUR

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2016 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 80 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

Dile Gift ten ne dilersen!

Dile Gift ten ne dilersen! Dile Gift ten ne dilersen! Multinet in kurumsal firmaların çalışanlarına ve iş ortaklarına yapacakları teşvik ve yardım harcamalarına yönelik geliştirdiği ürünü Gift, firmanıza vergi avantajı ve karlılık

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

Rüzgârın elektriğe dönüşümü

Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgâr enerjisi sektörünü küresel ölçekte destekleyen uzmanlık ve çözümler TÜV SÜD Türkiye Daha temiz bir gelecek için rüzgâr enerjisi çözümleri Nüfus artışı, enerji güvenliği

Detaylı

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI yılların birikimi tek bir çatı altında KARPA & VENA YAPI ORTAK GİRİŞİMİ hakkımızda İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir geniş bir yelpazede hizmet veren KARPA YAPI VE VENA

Detaylı

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu Microsoft Lync Projesi Durum: Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu 5 ayrı lokasyon arasında kuvvetli bir iletişim altyapısına ihtiyaç

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

www.kerimoglultd.com İçindekiler Genel Bilgi Hakkımızda Vizyon & Misyon Temel Değerlerimiz Çözümlerimiz Organizasyon Şeması Referanslar 1 Hakkımızda Kerimoğlu Elektrik 1994 den beri telekom ve elektrik

Detaylı

Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm.

Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm. Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm. www.nuryap.com nur yapı biz kimiz? Başarılarını 1985 yılından bu yana sürdüren Nur Yapı, tek kişilik bir ofiste şahıs firması olarak Setdar ANAÇAL tarafından kurulup, o

Detaylı

vizyon escarus hakkında misyon hakkında Escarus un misyonu, müşterilerine sürdürülebilirlik çözümleri sunan öncü bir şirket olmaktır.

vizyon escarus hakkında misyon hakkında Escarus un misyonu, müşterilerine sürdürülebilirlik çözümleri sunan öncü bir şirket olmaktır. escarus hakkında Nisan 2011 de faaliyetine başlayan Escarus Sürdürülebilir Danışmanlık A.Ş., deneyimli ve profesyonel kadrosuyla sürdürülebilirlik çözümleri geliştirerek, danışmanlık hizmetleri vermek

Detaylı

Çevreye Duyarlı Teknolojiler

Çevreye Duyarlı Teknolojiler Çevreye Duyarlı Teknolojiler ARD GRUP HOLDİNG bünyesinde bulunan ARD ENERJİ, Enerji Petrol ve Maden alanında faaliyet göstermektedir. ARD GRUP HOLDİNG şirketler grubunun diğer faaliyet alanları arasında

Detaylı

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir.

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir. Şirket Profili Antak Enerji, Akdeniz Bölgesinde Fotovoltaik Modül üretim tesislerini kuran ve üretime başlayan ilk Türk firmasıyız. Firmamız Fotovoltaik modül üretim sektöründe 2010 yılından beri sürdürmektedir.

Detaylı

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI. Ayber M Ü H E N D İ S L İ K

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI. Ayber M Ü H E N D İ S L İ K ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI Ayber M Ü H E N D İ S L İ K Ayber Mühendislik; Ülke ihtiyaçlarına yönelik hizmetler ve yapılar sunan, insanların yaşam kalitesini artıran ve kendini sürekli geliştiren, girişimci,

Detaylı

FARKIMIZ ; Lezzet için rasyonel çözümler... Biz, iyi yemek sohbetlerinin nesnesi olmaya adayız. Unutmayın, hazır yemek özen ister...

FARKIMIZ ; Lezzet için rasyonel çözümler... Biz, iyi yemek sohbetlerinin nesnesi olmaya adayız. Unutmayın, hazır yemek özen ister... Hakkımızda; Catering son yıllarda gelişen yeni bir sektör; yiyecek tedarik etme, yemeklerin hazırlanması ve bu hizmetin üstlenilip sunulması anlamında kullanılıyor. Yani toplu yemek tüketilecek olan bir

Detaylı

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık Tesis yönetim hizmetleri, ülkemizin gelecek dönemde daha da önem vereceği bir dışarıdan temin kalemi olacaktır. Sektörde olan bizler, deneyimimizle bu sektöre değer katmaya devam edeceğiz. HAKKIMIZDA Tüm

Detaylı

A.G.D GRUP TEKNİK-TEMİZLİK-PEYZAJ GÜVENLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

A.G.D GRUP TEKNİK-TEMİZLİK-PEYZAJ GÜVENLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ A.G.D GRUP TEKNİK-TEMİZLİK-PEYZAJ GÜVENLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ A.G.D GRUP olarak; Güvenlik Sektöründe Lider Kuruluşlara, Danışmanlık, İnsan Kaynakları Yönetimi ve Çözüm Ortaklığı hizmeti vererek faaliyete

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

İçindekiler 1. Genel Müdür Mesajı. GNCR Holding. Gintem Madde Yönetimi A.Ş. Değerlerimiz. Çalışma Politikamız. Faaliyet Alanlarımız.

İçindekiler 1. Genel Müdür Mesajı. GNCR Holding. Gintem Madde Yönetimi A.Ş. Değerlerimiz. Çalışma Politikamız. Faaliyet Alanlarımız. İçindekiler 1 Genel Müdür Mesajı GNCR Holding Gintem Madde Yönetimi A.Ş. Değerlerimiz Çalışma Politikamız Faaliyet Alanlarımız Referanslarımız Şubelerimiz İletişim Bilgilerimiz 2 3 4 5 8 10 15 16 17 1

Detaylı

Doguran konsept Kazandiran kahve

Doguran konsept Kazandiran kahve Doguran konsept Kazandiran kahve İçindekiler Hakkımızda... Vizyon ve Misyon... Franchising... Hedeflerimiz... HAKKINDA Sektördeki 10 yılı aşkın deneyimiyle Ayaküstü Kahve markası Murat Öz tarafından İzmir

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

Türkiye E Ticaret Pazarı

Türkiye E Ticaret Pazarı Türkiye E Ticaret Pazarı 28 Mart 2012 İTO Okyar Tahaoğlu 1 Bankalararası Kart Merkezi 1990 yılında kamu ve özel banka ortaklığıyla kuruldu 27 üyeye hizmet veriyoruz Misyon Ödemeler sektöründe, nakitsiz

Detaylı

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız :

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız : HAKKIMIZDA Ankara merkezli Barkur Enerji-Petrol, her tür ve büyüklükte yapım sözleşmelerini yürütme yeteneğine sahip dinamik ve güçlü bir kadroyla hizmet vermektedir. Gerek yurt içi ofisleri ve gerekse

Detaylı

MİSYON VİZYON KALİTE

MİSYON VİZYON KALİTE kaplanplastik.com HAKKIMIZDA 1979 yılında kurulmuş olan kaplan plastik, kurulduğu günden beri izlemiş olduğu yenilikçi, sürdürülebilir ve hep daha iyisini üretme politikası sayesinde Türkiye nin en büyük

Detaylı

Geleceği İnşa Ediyoruz

Geleceği İnşa Ediyoruz Geleceği İnşa Ediyoruz ARD HOLDİNG bünyesinde bulunan ARD İNŞAAT, İnşaat Gayrimenkul ve Yatırım alanında faaliyet göstermektedir. ARD HOLDİNG şirketler grubunun diğer faaliyet alanları arasında Bilişim,

Detaylı

1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir.

1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir. 1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir. Kurumsal 1935 yılında İşyurdu Nakliyat Ambarı olarak Devlet Demir Yolları tarafından Malatya ya taşınan ve üçüncü şahıslara ait parsiyel ticari emtiayı yük

Detaylı

Sağlam Temel İle Kaliteli Projeler

Sağlam Temel İle Kaliteli Projeler Sağlam Temel İle Kaliteli Projeler 1989 yılından itibaren inşaat sektöründe şahıs firması olarak bire bir büyük işler başaran firmamız 2013 şubat ayında Fetih Emlak Taşımacılık Yapı İnşaat ve Gıda Sanayi

Detaylı

Marka ya üyelik farklılık yaratır

Marka ya üyelik farklılık yaratır Marka ya üyelik farklılık yaratır bestwestern.com Best Western, dünyanın en büyük otel zincirine katılmanın avantajları. Best Western bağımsız kişiler tarafindan sahip olunan ve yönetilen bir otelciler

Detaylı

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI Ayber Mühendislik; Ülke ihtiyaçlarına yönelik hizmetler ve yapılar sunan, insanların yaşam kalitesini artıran ve kendini sürekli geliştiren, girişimci, yenilikçi ve sorumluluk taşıyan

Detaylı

İçindekiler 1. Genel Müdür Mesajı. GNCR Holding. Gintem Madde Yönetimi A.Ş. Değerlerimiz. Çalışma Politikamız. Faaliyet Alanlarımız.

İçindekiler 1. Genel Müdür Mesajı. GNCR Holding. Gintem Madde Yönetimi A.Ş. Değerlerimiz. Çalışma Politikamız. Faaliyet Alanlarımız. İçindekiler 1 Genel Müdür Mesajı GNCR Holding Gintem Madde Yönetimi A.Ş. Değerlerimiz Çalışma Politikamız Faaliyet Alanlarımız Referanslarımız Şubelerimiz İletişim Bilgilerimiz 2 3 4 5 8 10 15 16 17 1

Detaylı

Alırken Kazanın Satarken Kar Edin Kazançlı Kiralayın İşinize Değer Katın!

Alırken Kazanın Satarken Kar Edin Kazançlı Kiralayın İşinize Değer Katın! EMLAK KONUT GYO A.Ş. 1953 yılında bir ülkenin kentleşme çalışmalarına öncülük edecek, insanların yaşam kalitesini yükseltecek anlayış hayat buldu. İnşaat alanının köklü markası Emlak Konut un, başarılarla

Detaylı

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz AJANDA HAKKIMIZDA Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz EĞİTİMLERİMİZ Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz BİZ KİMİZ? Eğitim Sektöründe 11 yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip olarak yola

Detaylı

LİBERTY SİGORTA TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM

LİBERTY SİGORTA TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM Liberty Mutual Insurance Group Amerika Boston merkezli Liberty Mutual Insurance Group, kurulduğu 1912 yılından bu yana insanların daha güvenli ve daha emniyetli hayatlar

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz.

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz. Hakkımızda. Kuzey Dizayn market Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. olarak 2011 Kasımında başladığımız AR-GE,Proje ve Fizibilite çalışmalarımızı 2012 başında hayata geçirerek tam kapasite son model makine

Detaylı

MOBİL YEMEK KARTI VE YEMEK SİPARİŞİ.

MOBİL YEMEK KARTI VE YEMEK SİPARİŞİ. MOBİL YEMEK KARTI VE YEMEK SİPARİŞİ Ortak Mutfak, iş derneklerinin, kendilerine ait bir markayla, yemek kartı ve yemek siparişi işine hemen başlamalarını sağlayan bir hizmettir. Bu dokümanda,bir İŞ DERNEĞİ

Detaylı

DESTEK TANITIM SUNUMU BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş

DESTEK TANITIM SUNUMU BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş DESTEK TANITIM SUNUMU BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş Biz Kimiz? Destek, bilişim sektöründe; danışmanlık, tasarım, satış, kuruluş, network, dış kaynak, teknik ve bakım hizmetleri veren, müşterilerine

Detaylı

Yatırımcı Sunumu Mart 2013

Yatırımcı Sunumu Mart 2013 Yatırımcı Sunumu Mart 2013 Yasal Uyarı İşbu Belge deki bilgilerin doğruluğu, güvenilirliği ve güncelliği hakkında (gerekli özen gösterilmiş olmakla birlikte) hiçbir garanti verilmemektedir. İlgili yasal

Detaylı

İşletmelerin Özel Hedefleri Müşteri/Çalışan memnuniyeti - eğitimi ve kariyer gelişimi

İşletmelerin Özel Hedefleri Müşteri/Çalışan memnuniyeti - eğitimi ve kariyer gelişimi İşletmelerin Genel Hedefleri Finansal Hedefler: Kârlılık ve yeni kârlı yatırımlar Pazarlama hedefleri Var olma hedefi: Ticari hayatı sürdürmek Sosyal sorumluluk ve topluma hizmet İşletmelerin Özel Hedefleri

Detaylı

Güneş Enerji Sistemleri. www.cansolar.com.tr

Güneş Enerji Sistemleri. www.cansolar.com.tr Güneş Enerji Sistemleri www.cansolar.com.tr Hakkımızda Yenilenebilir ve sürdürülebilir enerji sektöründe faaliyet göstermek amacıyla 2013 yılı başlarında kurulan firmamız, uzmanlık alanı güneş enerji sistemleri

Detaylı

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM Tek Elden Teknoloji SİSBİM HAKKINDA Farklı sektör ve ölçekten firmalara tüm teknolojik alt yapıları ile ilgili kurumsal yazılım ve donanım çözümleri sunan IT

Detaylı

ZOSER YAPI Çağdaş yaşam alanları sunar. GOLDENLINE KONUTLARI

ZOSER YAPI Çağdaş yaşam alanları sunar. GOLDENLINE KONUTLARI ZOSERYAPI ZOSER YAPI Çağdaş yaşam alanları sunar. GOLDENLINE KONUTLARI 4 zoser yapi GOLDENLINE ZOSER YAPI İnşaat sektörüne ilk girişimiz ilk olarak 1979 yılında taşeron firma olarak başladı. Daha sonraki

Detaylı

Müşteri taleplerini genişletir ve projenin her aşamasında hem müşteriye hem de kullanıcıya fayda getirecek yenilikleri kurgular ve uygular.

Müşteri taleplerini genişletir ve projenin her aşamasında hem müşteriye hem de kullanıcıya fayda getirecek yenilikleri kurgular ve uygular. Euro-DMC Kimdir? Enerjisini başarılı olmanın verdiği hazdan ve eğlenerek çalışabilmesinden alan Euro/DMC ekibi, müşterilerine sağladığı esnek çözümler, keskin hedefler ve hedef kitleyi markayla bütünleştirebilme

Detaylı

Güneşten Elektrik Üretimi

Güneşten Elektrik Üretimi Güneşten Elektrik Üretimi Lisanssız Uygulamalar enerji sistemleri Elektrik fiyatları neden artmakta ve artmaya devam edecek? Türkiye ürettiği elektriğin %50 sinden fazlasını doğalgaz termik santralleri

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015 Şirket Profili Basın Kiti 2015 Bir Bakışta MCI MCI, stratejik ilişki ve aktivasyon çözümleri sunma hususunda dünya lideri olup toplantı, etkinlik, dernek ve kongre sektörlerinde 1987'den beri yeniliklere

Detaylı

Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği...

Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği... Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği... 1972 yılından itibaren yüksek standartlarda çözümler sunmak ilkesiyle kurulan Evdema, Türkiye de Eczacıbaşının en büyük münhasır bayiliğini yapmak ile başlamış olup, sonrasında

Detaylı

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak.

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. 1 Misyon Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. Sahip olduğumuz prensiplerin ışığında, sürdürülebilirlik çerçevesinde, müşterilerimize verimlilik sunmak. 2

Detaylı

ABSAM Sağlık Araştırmaları Merkezi. Danışmanlık Araştırma Eğitim Yazılım Yayın. www.absam.com.tr

ABSAM Sağlık Araştırmaları Merkezi. Danışmanlık Araştırma Eğitim Yazılım Yayın. www.absam.com.tr ABSAM Sağlık Araştırmaları Merkezi Danışmanlık Araştırma Eğitim Yazılım Yayın www.absam.com.tr HAKKIMIZDA ABSAM Sağlık Araştırmaları Merkezi; sağlık, sağlık hizmetleri vesağlık sistemlerinin başta politika,

Detaylı

www.ozturkmakmetal.com KURUMSAL KİMLİĞİMİZ Firmamız 1989 yılında Öztürk Makina adıyla kurulmuş olup bu tarihten itibaren çeşitli sektörlerdeki firmaların ihtyaçları doğrultusun da sac parçaların Cnc Panç

Detaylı

www.evrekateknik.com.tr Mekanik Tesisat alanında sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan Evreka Teknik; faaliyetlerine 1997 yılında, Ankara Ostim de ısıtma soğutma malzemesi satış ve servis hizmetleri

Detaylı

Hizmetlerini yasaların gerektirdiği standartlar çerçevesinde, günün gereklerine ve sizin şartlarınıza uygun, gerçekçi yöntemlerle sunar.

Hizmetlerini yasaların gerektirdiği standartlar çerçevesinde, günün gereklerine ve sizin şartlarınıza uygun, gerçekçi yöntemlerle sunar. TANITIM SUNUMU HAKKIMIZDA Piyamer Yatırım ve Danışmanlık Limited Şirketi 2015 yılında kurulmuş olup, KOBİLER başta olmak üzere çeşitli sektörlerdeki firmalara Yönetim Sistemleri ve Dış Ticaret konularında

Detaylı

FİNANS KOÇ HOLDİNG 2013 FAALİYET RAPORU

FİNANS KOÇ HOLDİNG 2013 FAALİYET RAPORU FİNANS Koç-Amerikan Bank ile 1980 li yıllarda büyümeye başladığımız bankacılık sektöründe ülkemiz ekonomisi ve sektördeki değişimleri doğru okuduk ve 2005 yılında Yapı Kredi Bankası nı bünyemize katarak

Detaylı

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ HAKKIMIZDA Sağlık hizmetleri / özel hastane yöneticiliği başta olmak üzere hizmet sektörünün çeşitli alanlarında edindiğimiz bilgi deneyim ve tecrübenin gücünden yararlanarak yatırım ve ticaret yolculuğuna

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

AG DANIŞMANLIK HAKKINDA

AG DANIŞMANLIK HAKKINDA AG DANIŞMANLIK HAKKINDA AG DANIŞMANLIK; Bilişim sektörü üreticileri ve iş ortaklarına, yurtiçi ve yurtdışında danışmanlık, kurulum, eğitim, bilişim güvenliği ve dış kaynak sağlama(outsource) alanlarında,

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

YurtbaY Şİrketler Grubu.Ş.

YurtbaY Şİrketler Grubu.Ş. Yurtbay Şİrketler Grubu.Ş. Mutluluğa Mutluluğa açılan kapı YURTBAY ŞİRKETLER GRUBU Süreklİ ve sürdürülebilir büyümesini tescilleyen, Türkİye nin 507. büyük sanayi kuruluşu. Yurtbay Yapı A.Ş., Yurtbay Şirketler

Detaylı

Gayrimenkulde Hedef 12!

Gayrimenkulde Hedef 12! Gayrimenkulde Hedef 12! HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Kurumsal Kurucu Ortaklar, Bankacılık Ve Finans Sektörü İş Tecrübelerini, Gayrimenkul Sektörü İş Tecrübeleri İle Biraraya Getirerek, İnovatif Bir Konsept İle

Detaylı

Borç Yapılandırma Hizmetleri

Borç Yapılandırma Hizmetleri www.pwc.com.tr Borç Yapılandırma Hizmetleri Hedeflerinize uygun olarak, stratejiden uygulamaya kadar tamamen entegre borç yapılandırma hizmetleri Hüsnü Dinçsoy Danışmanlık Hizmetleri Lideri PwC Türkiye

Detaylı

AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ!

AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ! AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ! www.omia.com.tr Gayrimenkulde; garantili ve kârlı yatırım projeleri üretir... Omia İnşaat; yatırımcılarına kârlı yatırım fırsatları sunuyor. Kurulduğu tarihten itibaren

Detaylı

2010 Yılı Faaliyet Raporu

2010 Yılı Faaliyet Raporu 2010 Yılı Faaliyet Raporu İÇİNDEKİLER A. Sunuş a. Ulusal Faktoring ve 2010 a Genel Bakış b. Önemli Kilometre Taşları B. Faaliyetler a. Faktoring Sektörü b. Ulusal ın Başlıca Finansal Göstergeleri ve Sektördeki

Detaylı

TALİS ORGANİZASYON. ta is A Tailor Made Event Company. for tailor made events. www.talis.com.tr

TALİS ORGANİZASYON. ta is A Tailor Made Event Company. for tailor made events. www.talis.com.tr TALİS ORGANİZASYON www.talis.com.tr for tailor made events www.talis.com.tr { { { tailor made: made, adapted, or suited for a particular purpose, use or person { tailor made: belirli bir duruma, amaca

Detaylı

leri RAYINA koyma vakti geldi... fmdemiryolu.com

leri RAYINA koyma vakti geldi... fmdemiryolu.com leri RAYINA koyma vakti geldi... fmdemiryolu.com Kalite Politikamız Temel ilkelerimiz; - Yapılan işi, doğru ve zamanında yapmak. - Müşterinin istekleri doğrultusunda, isteklerinin doğru analiz edilmesi

Detaylı

www.hs-sevikenerji.com

www.hs-sevikenerji.com Kendi Elektriğinizi Güneş Enerjisi ile Kendiniz Üretin www.hs-sevikenerji.com www.hs-sevikenerji.com HŞ Güneş Enerjisi Sistemleri Yenilenebilir Enerji Üretimi Ltd. Şti. HŞ Güneş Enerjisi Sistemleri, Emmvee

Detaylı

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli HOŞGELDİNİZ Erdal Kılıç SOFT Gökhan Akça KoçSistem Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet

Detaylı

MAYIS 2010 ÖZGÜR DOĞAN İŞ GELİŞTİRME YÖNETİCİSİ KAMU SEKTÖRÜ

MAYIS 2010 ÖZGÜR DOĞAN İŞ GELİŞTİRME YÖNETİCİSİ KAMU SEKTÖRÜ MAYIS 2010 ÖZGÜR DOĞAN İŞ GELİŞTİRME YÖNETİCİSİ KAMU SEKTÖRÜ TANIMLAR KURUMSAL HAFIZA: Bilgiyi gelecekte kullanmak amacıyla insanlarda ve/veya teknolojilerde gerektiğinde geri çağrılabilir şekilde depolamak

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

2012 SEKTÖR RAPORU TEMSAN TÜRKİYE ELEKTROMEKANİK SANAYİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

2012 SEKTÖR RAPORU TEMSAN TÜRKİYE ELEKTROMEKANİK SANAYİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEMSAN TÜRKİYE ELEKTROMEKANİK SANAYİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DÜNYADA ELEKTRİK ENERJİSİ SEKTÖRÜNÜN GÖRÜNÜMÜ Bilindiği üzere, elektrik enerjisi tüketimi gelişmişliğin göstergesidir. Bir ülkedeki kişi başına düşen

Detaylı

Bağdat Caddesi Aksan Apt. No:326 D:14 Caddebostan Kadıköy/İSTANBUL

Bağdat Caddesi Aksan Apt. No:326 D:14 Caddebostan Kadıköy/İSTANBUL Bağdat Caddesi Aksan Apt. No:326 D:14 Caddebostan Kadıköy/İSTANBUL Şirket Ünvanı : Mert Group İnşaat, Elektronik Ve Enerji San. Tic. Ltd. Şti. Adres : Bağdat Caddesi Aksan Apt. No:326 D:14 Caddebostan

Detaylı

İŞ ORTAKLIĞI EL KİTABI

İŞ ORTAKLIĞI EL KİTABI İŞ ORTAKLIĞI EL KİTABI MAĞAZA GÖRSELLERİ 1 İŞ ORTAKLIĞI MODELİMİZ UCZ Mağazacılık iş ortaklığı modeli iki kuruluş arasındaki sürdürülebilir ve karşılıklı kazançlı ticari ilişkiyi ifade eder. UCZ Mağazacılık

Detaylı

İleriye doğru açık bir yol

İleriye doğru açık bir yol Broşür İleriye doğru açık bir yol Bir HP PartnerOne İş Ortağı ile çalışmanın avantajlarını keşfedin HP portföyünün eşsiz zenginliği, yetkili HP PartnerOne İş Ortağı nın becerileriyle birlikte size piyasada

Detaylı

ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK 2008463026 NUR BANU BURAK 2008463050 SİNEM GÖKSU 2008463052 GONCA GÜLENÇ 2009463126 VİLDAN BAL

ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK 2008463026 NUR BANU BURAK 2008463050 SİNEM GÖKSU 2008463052 GONCA GÜLENÇ 2009463126 VİLDAN BAL ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK 2008463026 NUR BANU BURAK 2008463050 SİNEM GÖKSU 2008463052 GONCA GÜLENÇ 2009463126 VİLDAN BAL TARİHÇESİ 2003 yılı Temmuz ayında kurulmuş olan, Kaynak Holding bünyesinde

Detaylı

Yenilenebilir Enerji & Güç Sistemleri. Güvenli Enerji - Türkiye

Yenilenebilir Enerji & Güç Sistemleri. Güvenli Enerji - Türkiye Yenilenebilir Enerji & Güç Sistemleri Güvenli Enerji - Türkiye Biz Kimiz 2005 yılında İzmir de kurulan Güvenli Enerji, Satış, Montaj, Ar-Ge çalışmalarıyla Yenilebilir Enerji sektöründe faaliyet gösteren

Detaylı

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ Firma Tarihçesi SetcomBt 2000 yılından bu yana ev ve bina otomasyonları konusunda kablosuz teknoloji ile çalışan ürünlerin Ar-Ge, üretim

Detaylı

Saygınlığın, istikrarın, dürüstlüğün ve güvenin hayat bulduğu, turizmin lider markaları. İştiraklerimiz ve Ana Partnerlerimiz

Saygınlığın, istikrarın, dürüstlüğün ve güvenin hayat bulduğu, turizmin lider markaları. İştiraklerimiz ve Ana Partnerlerimiz Saygınlığın, istikrarın, dürüstlüğün ve güvenin hayat bulduğu, turizmin lider markaları İştiraklerimiz ve Ana Partnerlerimiz OTI HOLDING OTI Holding, yenilikçi vizyonu ve kalite odaklı yönetimi ve turizm

Detaylı

Rotomasyon E - KATALOG 2016. www.rotomasyon.com

Rotomasyon E - KATALOG 2016. www.rotomasyon.com E - KATALOG 2016 www.rotomasyon.com ROTOMASYON RESTAURANT ve CAFE OTOMASYON SİSTEMLERİ HAKKIMIZDA Rotomasyon Restaurant ve Cafe Otomasyon Sistemleri ana faaliyet konusu olarak parakende sektörüne yönelik

Detaylı

AKTEK İŞ ORTAKLIĞI DÖKÜMANI. Aktek Bilgi İletişim Teknolojisi San. Ve Tic.A.Ş.

AKTEK İŞ ORTAKLIĞI DÖKÜMANI. Aktek Bilgi İletişim Teknolojisi San. Ve Tic.A.Ş. AKTEK İŞ ORTAKLIĞI DÖKÜMANI Aktek Bilgi İletişim Teknolojisi San. Ve Tic.A.Ş. İŞ GELİŞTİRME VE TEKNOLOJİ ENTEGRASYON BÖLÜMÜ 1 İÇERİK 1. İş Planı... 3 2. Şirket Bilgileri... 4 3. Şirket Ortakları ve Yönetimi...

Detaylı

2013 SEKTÖR RAPORU TEMSAN TÜRKİYE ELEKTROMEKANİK SANAYİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

2013 SEKTÖR RAPORU TEMSAN TÜRKİYE ELEKTROMEKANİK SANAYİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEMSAN TÜRKİYE ELEKTROMEKANİK SANAYİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DÜNYADA ELEKTRİK ENERJİSİ SEKTÖRÜNÜN GÖRÜNÜMÜ Bilindiği üzere, elektrik enerjisi tüketimi gelişmişliğin göstergesidir. Bir ülkedeki kişi başına düşen

Detaylı

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti.

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti. Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

BARMAN TEKNİK İNŞAAT ENDÜSTRİSİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

BARMAN TEKNİK İNŞAAT ENDÜSTRİSİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BARMAN TEKNİK İNŞAAT ENDÜSTRİSİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 2014 Hakkımızda Uluslararası konsorsiyumlarda inşaat şirketlerinin organizasyonları ile çalışma fırsatı bulan kurucular proje uygulama sahalarında

Detaylı

SPORTANT Sportif Projeler Üretim ve Danışmanlık

SPORTANT Sportif Projeler Üretim ve Danışmanlık SPORTANT Sportif Projeler Üretim ve Danışmanlık Misyonumuz ve Vizyonumuz Vizyonumuz: Türkiye nin gelişen yüzünü yeni yapılan spor tesislerinde, organize edilecek ulusal ve uluslar arası sportif etkinliklerde,

Detaylı

SOCAR TÜRKİYE Türkiye de Entegre Enerji

SOCAR TÜRKİYE Türkiye de Entegre Enerji SOCAR TÜRKİYE Türkiye de Entegre Enerji Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi: SOCAR Rakamlarla SOCAR: 51.000 Çalışan 11 ülkeden 21 uluslararası enerji şirketi ile anlaşmalar Dünyada 17 noktada faaliyet: 15

Detaylı

Özel bir yaşamın eseri TAN EVLERİ BALAT

Özel bir yaşamın eseri TAN EVLERİ BALAT Özel bir yaşamın eseri TAN EVLERİ BALAT Balat ta ayrıcalıklı bir yaşam Balat`ta yükselen proje seçkin ve sınırlı sayıda ev sahibine mutlu bir gelecek vaat ediyor. Tamamı 4 blokta toplam 36 daireden oluşan

Detaylı

Aslında, benim perakende sektöründeki kariyerim bir anlamda 12 yaşında sahibi olduğumuz süpemarkette yaz tatillerinde çalışmamla başladı.

Aslında, benim perakende sektöründeki kariyerim bir anlamda 12 yaşında sahibi olduğumuz süpemarkette yaz tatillerinde çalışmamla başladı. Değerli Basın Mensupları, Kıymetli Konuklar, İstanbul, 14 Temmuz 2008 Öncelikle Real Hipermarketleri Türkiye Genel Müdürü olarak gerçekleştirdiğimiz ilk basın toplantımıza katılımınız için çok teşekkür

Detaylı

Güneş Enerji Teknolojileri İş planı Günısı Sistemleri

Güneş Enerji Teknolojileri İş planı Günısı Sistemleri Güneş Enerji Teknolojileri İş planı 2017 Günısı Sistemleri 1 Önsöz ; 1. Giriş a) Misyon / Vizyon b) Amaç c) Hedef 2. Finansal öngörüler 3. Türkiye iş planı a) Üretim yapılanması b) Bayilik yapılanması

Detaylı

Fikirden Girişime EN HIZLI YOL

Fikirden Girişime EN HIZLI YOL Fikirden Girişime EN HIZLI YOL Mayıs 2011 de, girişimcilerin toplumun ekonomik ve refah gelişiminin sürdürülebilir olmasındaki en önemli oyuncular olduğu inancıyla hayata geçirdiğimiz Girişim Fabrikası

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler www.faktorgrup.com İşlerinizde Profesyonel Çözümler Değerli yöneticiler, Bildiğiniz gibi, içinde yaşadığımız yüzyılda modern işletmecilik kavramı beraberinde

Detaylı

Stratejik Pazarlama Planlaması. Tolga DURSUN

Stratejik Pazarlama Planlaması. Tolga DURSUN Stratejik Pazarlama Planlaması Tolga DURSUN 1 İŞLETME YÖNETİM SÜRECİ PLANLAMA UYGULAMA DENETLEME o Amaçları Belirleme o Strateji ve taktikleri belirleme Örgütleme Kadrolama Yürütme Performans sonuçlarını

Detaylı

Güvenilir, uzun vadeli iş ortağınız. RWE Turkey 09/11/2015 PAGE 1

Güvenilir, uzun vadeli iş ortağınız. RWE Turkey 09/11/2015 PAGE 1 Güvenilir, uzun vadeli iş ortağınız RWE Turkey 09/11/2015 PAGE 1 RWE, başarılı ve uzun geçmişiyle enerji piyasasında güvenilir ve güçlü bir iş ortağıdır RWE Genel Merkezi, Essen, Almanya Rakamlarla RWE*

Detaylı