TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 4. AYAK YARIŞI EK KURALLAR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 4. AYAK YARIŞI EK KURALLAR"

Transkript

1 TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 4. AYAK YARIŞI EK KURALLAR SAKARYA AKYAZI PİSTİ AĞUSTOS 2104 ASN NO : 2014/2208-TKŞ.4 ASN ONAY TARİHİ :

2 1 ) PROGRAM Yönetmeliğin TOSFED e ulaşması 14 Temmuz 2014 Pazartesi Yönetmeliğin yayınlanması 11 Ağustos 2014 Pazartesi Kayıtların açılması 11 Ağustos 2014 Pazartesi Kayıtların Kapanması 25 Ağustos 2014 Pazartesi Saat: 17:00 Kayıt Listesin İlanı 22 Mayıs 2013 Perşembe 18:00 2) ORGANİZASYON TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 4. AYAK YARIŞI Sakarya Akyazı Pisti nde TOSFED Kuralları na uygun olarak ve bu Ek Kurallar dâhilinde Kocaeli Karting Kulübü tarafından Ağustos 2014 tarihinde organize edilmektedir. 2.1 Organizasyon Komitesi Organizasyon Komitesi Başkanı Organizasyon Kom. Üyeleri Yarışma Direktörü Yarışma Güvenlik Sorumlusu Yarışma Genel Sekreteri : Gökhan ELBİR : Cem ŞAKOĞLU : Cafer KOZLUCA : Mümtaz KOLAYLI : Melike AYTAŞ Organizasyon Komitesi yarışma esnasında yarışmacıların, sürücülerin ve servis elemanlarının uğrayabilecekleri kazalar ve hasarlardan dolayı, yarışmanın gerektirdiği tüm emniyet tedbirlerinin alınmış olunması koşulu ile maddi manevi hiçbir sorumluluk yüklenmezler. Yarışmacı ve sürücüler kayıt formunu imzalamamış olsalar dahi yarışmaya kayıt yaptırmakla bu yönetmelik ve dayandığı ilgili tüm kuralları okumuş, anlamış ve uygulayacaklarını kabul etmiş sayılırlar. 2.2 Yarışma Görevlileri ASN Gözlemcisi : Necip BEKTAŞ (TOSFED) Spor Komiserleri Başkanı : Bülent AYDENİZ (TOSFED) Spor Komiseri : Mustafa ŞENTÜRK (TOSFED) Spor Komiseri Yarışma Direktörü : Melike AYTAŞ Yarışma Direktör Yard. : Zafer ESKİ Güvenlik Sorumlusu Yarışma Genel Sekreteri Teknik Kontrol Sorumlusu : Kenan CANAKÇAY (TOSFED) Teknik Kontrol Yrd. Yarışmacılarla İlişkiler Sorumlusu Basın Sorumlusu Neticeler Sorumlusu : Burç SÜMER Aytunç SÜMER Yarışma Doktoru Gözetmen : Kocaeli Bölgesi (24 kişi)

3 Adres ve Resmi İlan yerleri Kenan SOFUOĞLU Yarış Pisti Erdoğdu Mah. Kuzuluk Yolu Akyazı / SAKARYA Telefon: (533) Fax: 3.) GENEL HÜKÜMLER 3.1 YARIŞMANIN TARİFİ, GEÇERLİLİĞİ VE YERİ: Kocaeli Karting Kulübü tarafından, Kenan Sofuoğlu Yarış Pisti nde TOSFED 2014 Ulusal Karting Kurallarına uygun olarak organize edilmekte ve Türkiye Karting Şampiyonası na 1 katsayı üzerinden puan vermekte olan bu yarışma 930 m. uzunluğundaki Kenan Sofuoğlu Yarış Pisti nde; Formula Senior : 24 TUR -3 YARIŞ TOPLAM 72 TUR Formula Master : 24 TUR -3 YARIŞ TOPLAM 72 TUR Formula Junior : 20 TUR -3 YARIŞ TOPLAM 60 TUR Mini : 15 TUR -3 YARIŞ TOPLAM 45 TUR olarak yapılacaktır. 3.2 YARIŞMAYA KATILABİLİR KARTLAR Türkiye Karting Şampiyonası 4. Ayak Yarışı nda Formula Senior-Master-Junior-Mini olmak üzere 4 grupta yapılacaktır. Mini Kategori Mini Kategori nin CIK-FIA tanımlaması olmayıp Ulusal Karting Talimatı na uygun olmaları gerekir. Yaş Sınırı: 8-12 Yaş arasıdır. ( arası doğmuş sürücüler) Ağırlık: Kart ve tam yarış ekipmanlı sürücü dahil asgari 110 kg. Diğer tüm kurallar için TOSFED 2014 Kurallar Kitabı geçerlidir. Plakalar: Sarı zemin üzerine siyah rakam olacaktır. Ulusal Karting Talimatı nın b maddesinde belirtilen şartlarda tek marka konseptli ve tek marka motorla katılım olması durumunda, bu tip motorlarla yarışan yarışmacılar için ayrı klasman ve podyum açılacaktır. Bu durumda yarışma Mini kategorisi ile birlikte start alacak, fakat ayrı klasman ayrı oluşturulacaktır. Formula Mini adı verilecek olan bu kategoride Genel Yarışma Kuralları ve puantaj sistemi uygulanacaktır. Bu kategoride yarışacak motorlarının, distribütör veya temsilcileri tarafından açıklanan teknik şartnameye uygun olması gerekmektedir. FORMULA JUNIOR KATEGORİ KURALLARI Bu kategori genel olarak CIK-FIA ICA J tanımlamaları geçerli olup Türkiye için farklılıklar TOSFED 2014 Kurallar Kitabı nda belirtilmiştir. Yaş Sınırı: Yaş arası sürücüler yarışabilir.( arası doğmuş olan sürücüler)

4 Ağırlık: Kart ve tam yarış ekipmanlı sürücüler dâhil asgari 147 kg. Plakalar: Sarı zemin üzerine siyah rakam olacaktır FORMULA SENİOR KATEGORİ KURALLARI Bu kategori genel olarak CIK-FIA ICA tanımlamaları geçerli olup Türkiye için farklılıklar TOSFED 2014 Kurallar Kitabı nda belirtilmiştir. Yaş Sınırı: Bu Kategoride 15 yaş üstü sürücüler yarışabilir.(1999 ve daha önce doğmuş sürücüler) Ağırlık: Kart ve tam yarış ekipmanlı sürücüler dahil asgari 165 kg. Plakalar: Sarı zemin üzerine siyah rakam olacaktır FORMULA MASTER KATEGORİ KURALLARI Yaş Sınırı: Bu kategoride 32 yaş ve üzeri sürücüler yarışabilirler.(1982 ve daha önce doğmuş sürücüler) Ağırlık: Kart ve tam yarış ekipmanlı sürücüler dahil asgari 173 kg. Plakalar: Sarı zemin üzerine siyah rakam olacaktır 3.3 YARIŞMALARA KATILABİLİR YARIŞMACI VE SÜRÜCÜLER Yarışmalara katılabilmek için TOSFED ten 2014 yılı için Karting Yarışmacı Lisansı ve Karting Sürücü Lisansı alınması mecburidir. Kategori değişikliği sadece TOSFED Spor Kurulu onayı ile mümkündür. 3.4 MÜRACAAT FORMU VE KAYITLAR Yarışmalara katılmak isteyen ve ilgili sezon için geçerli TOSFED Yarışmacı ve Sürücü ihtisas lisansına sahip yarışmacılar, Kayıt Formu nu tam olarak doldurarak en geç 25 Ağustos 2014 Perşembe günü Saat:17:00 ye kadar Yarışma Sekreteryası na ulaştırılmalıdır. Bu tarihten sonra yapılacak kayıt müracaatları hiçbir şekilde kabul edilmeyecektir. 3.5 Kayıt ücreti ve Sigorta Ulusal Ferdi Reklamlı: TL+ Sigorta: TL Ulusal Tüzel Reklamlı: TL+ Sigorta: TL a.) BANKA BİLGİLERİ Hesap Adı: N. Gökhan ELBİR Banka - Şube: T.C. ZİRAAT BANKASI BAÇ/KOCAELİ ŞUBESİ IBAN NO: TR Kayıt Ücreti nakit veya banka havalesi yolu ile ödenebilir. (Banka havalesi yapıldığı takdirde havale dekontunu Kayıt Formu ile birlikte ibraz edilecektir.)

5 Kayıt Ücreti ni ödemeyen yarışmacılara start verilmez. (Kayıt Ücretleri nin iadesi için 2014 Yarışma Ek Düzenlemeleri Madde 1 B ye göre hareket edilir.) Sigorta Bedeli, Kayıt Ücreti nin dışındadır. b.) SİGORTA Kocaeli Karting Kulübü tarafından yaptırılacak olan sigorta, sadece yarışmacıların üçüncü şahıslara ve üçüncü şahıslara ait mallara verecekleri hasarları TOSFED in sezon başında açıkladığı limitler dâhilinde kapsar. Kocaeli Karting Kulübü tarafından yaptırılacak olan sigortanın geçerliliği yarışmanın startında başlar, yarışmanın sonunda veya ekibin yarışmayı terk etmesi, ihraç edilmesi durumunda sona erer. Yarışmanın resmi antreman içerdiği durumlarda resmi antreman süreci sigorta kapsamı dâhilindedir. Servis araçları ve ekipleri organizatör tarafından verilen plakaları veya kartları taşısalar dahi sigorta kapsamı dışındadırlar. 3.6 REKLAMLAR Ulusal kanun ve uluslararası Karting Kurallar a uygun olmayan, suç oluşturacak şekilde olan, politik veya dini temellere dayanan reklamlara izin verilmez. Reklamlarla ilgili detaylar TOSFED Yarışma Genel Kuralları Madde 41 de belirtilmiştir. 3.7 İDARİ VE TEKNİK KONTROL Teknik kontrol yeri İdari Kontrol Yeri : Padok alanı : Sekreterya Tüm yarışmacılar, araçlarının Teknik Kontrolü nü, Yarışma Ek Kurallarının Program Bölümü nde belirtilen yer ve zamanda yaptırmakla yükümlüdürler. Spor Komiserlerince geçerli kabul edilmeyen sebeplerle Teknik Kontrole geç getirilen kartlar yarışmaya alınmazlar. Yarışmacı Temsilcisi nin yazılı Yetki Belgesi ne sahip olması mecburidir. Aksi takdirde yapılan itirazlar ve yorumlar dikkate alınmayacaktır. Tüm sürücüler araçlarına ait orijinal CIK- FIA Homologasyon Fişleri ni istendiğinde Teknik Kontrol de ibraz etmek zorundadırlar. İnternetten indirilen fişler geçerlidir. Homologasyon Fişleri ni ibraz edemeyen sürücüler araçları ile ilgili bir itiraza maruz kaldıkları takdirde hak iddia edemezler. Teknik Kontrol esnasında aşağıda belirtilen ekipman yarışma esnasında heran tespit yapılabilecek şekilde işaretlenecek veya kaydedilecektir. En fazla 2 adet motor (aynı marka olma şartı aranmaz, ikinci motor başka bir sürücü ile ortak) deklare edilebilir. En fazla 2 adet şasi (aynı marka olma şartı aranmaz.) deklare edilebilir. Bir takım kuru zemin lastiği deklare edilebilir. İki takım ıslak zemin lastiği deklare edilebilir. Bu malzemelerin dışında deklare edilmemiş malzemelerin kullanılması yasaktır.

6 Yarışma esnasında hasar gören bir ön ve/veya bir arka lastik Yarışma Direktörü veya Yardımcısı nı bilgilendirmek sureti ile değiştirilebilir. Ortak deklare edilen ikinci motor haricinde yarışma esnasında sürücüler arasında şasi, motor veya lastik alışverişi yasaktır. Bu kurala uymayan yarışmacılar yarışmadan ihraç edilir. Yarış gününde her kategori için yapılan 3 yarışma arasında motor revizyonu ancak Teknik Kontrol Görevlisinin izni ile yapılabilir. Pit Sahası dâhilinde görevliler takdirinde olmak üzere süratli kart kullanan sürücüler para cezası ile cezalandırılırlar. Teknik Kontrol Görevlileri araçlara kontrol amaçlı cihaz takabilir ve bu cihazlardan teknik veri alabilir. 3.8 ANTREMAN VE SIRALAMA TURLARI Sıralama turları her kategori için birer seans ve onar dakika olarak uygulanacaktır. Sürücüler, kendi kategorileri için programda belirtilen zaman dilimi içinde istedikleri zaman piste girebilirler. Pistin giriş alanının sonuna çizilen bir çizgiyi geçen her sürücü her ne olursa olsun piste girmiş sayılır ve tamamladığı turların zamanı tutulur. Sürücüler Sıralama Turları esnasında pite girip çıkamazlar yani seans içinde pite giren sürücü, sıralama turlarını bitirmiş sayılır ve bir daha piste çıkamaz. Tüm kategorilerdeki sıralama seanslarının sonunda tüm sürücüler tartıya çıkmak zorundadır. Tartıya çıkmadan garajına giren sürücünün o Sıralama Seansı ndaki tur dereceleri iptal edilir. Sıralama Turları için piste giren bir sürücünün yardımcılar tarafından itilmesi veya sürücüye yardım edilmesi yasaktır. Pistlere göre oluşabilecek değişikliklerde, Direktör tarafından Brifing esnasında yapılacak Pist Giriş/Çıkış tarifleri geçerli olacaktır. Burada değinilmemiş konularda TOSFED 2014 Ulusal Karting Talimatı ilgili maddeli geçerlidir. 3.9 Yarış Her Türkiye Karting Şampiyonası hafta sonunda, şampiyonaya puan veren 3 (üç) yarış şeklinde yapılır. 1. yarışın grid dizilişi sıralama turları sonucuna göre, 2. yarışın grid dizilişi sıralama turları sonucuna göre ilk 6 (altı) sıranın tersten yerleştirilmesi ile dizilir. Yarışan sayısının 6 (altı) dan az olduğu durumlarda, mevcut sporcular tersten gride dizilir. 3. yarış için 1.ve 2. yarışın toplamından alınacak puanların toplamına bakılarak belirlenen sıralamaya göre yarışmacılar gride yerleştirilir. Puanların eşit olması durumunda sıralama turu sonucu daha iyi olan önde start alır. Ayrı puanlama yapılan Formula Senior ve Formula Master kategorileri için 1.ve 2. yarış sonuçları genel klasman puanı olarak toplanarak sıralama yapılır ve bu şekilde gride dizilir. Birden fazla kategorinin aynı yarışta start alması durumunda, toplam yarışan sürücülerin ilk 6 (altı) sırası, 2. yarışın gridine tersten yerleştirilir. Bir yarış içerisindeki her kategori için ayrı ayrı tersten grid yerleştirilmesi yapılmaz. Formula Senior ve Formula Master kategorilerinin dereceleri ortak sıralama olacak şekilde düzenlenir ve bu şekilde gride dizilir.

7 Senior ve Master kategorileri beraber start alırlar. Ancak bahsi geçen yarışta toplam kayıt sayısının 24 ve üzeri olması ile aynı zamanda kategorilerden her birinde en az 6 (altı) yarışmacı olması durumunda, yarış farklı 2 (iki) ayrı kategori olarak koşulur. Ayrı koşulan bu yarışlarda her bir kategori için ayrı ayrı olmak kaydıyla, 2. yarış için tersten start prosedürü uygulanır. Bu durum kesin kayıtların ilanından sonra, mevcut durum değerlendirilerek geçerlilik kazanır ve hafta sonu programı bu mevcut duruma göre düzenlenir. Her bir yarış için ayrı puanlama yapılır. 3 (üç) yarış sonucu alınan toplam puana göre o hafta sonunun genel klasmanı oluşturulur. Burada değinilmemiş konularda TOSFED 2014 Ulusal Karting Talimatı ilgili maddeli geçerlidir EK KURALLARIN YORUMU VE UYGULANMASI Bu yarışma Ek Kurallarına esas TOSFED 2014 Ulusal Karting talimatıdır. Ulusal Karting Talimatı üzerindeki değişiklikler sadece TOSFED Spor Kurulu tarafından yapılabilir. Yarışmanın programı görevliler veya parkur değişiklikleri ile ilgili bültenler tarih ve numaralı olarak resmi ilan yerlerine asılmak ve Yarışma Komiserleri tarafından onaylanmak sureti ile geçerli olacaktır CEZALAR Yarışma sonrasında tüm yarışmacıların direkt olarak tartıya girmeleri zorunludur. Aksi durumda Komiserler Kurulu tarafından ihraca varan cezalar verilebilir. Tartı işleminde ağırlığın Ulusal Karting Talimatı nda belirtilen minimum değerlerinden düşük çıkması ihraç sebebidir. Spor Komiserlerince kabul edilmeyen sebeplerle İdari Kontrol de lisans ibraz edemeyen yarışmacı ve/veya sürücüler Komiserler Kurulu nun kararlaştıracağı para cezasını ödemekle yükümlüdürler. Pit Sahası içerisinde sigara içmek yasaktır. Bu yasağa uymayanlar 100,00 TL para cezası ödemekle yükümlüdürler. Ayrıca bu Ek Kurallarda yazılmayan cezalar için TOSFED 2014 Ulusal Karting Talimatı Madde 4 hükümleri geçerlidir. 4.ÖDÜLLER VE ÖDÜL TÖRENİ Mini Kategorisi nin ilk üç derecesine kupa Formula Junior Kategorisi nin ilk üç derecesine kupa Formula Senior Kategorisi nin ilk üç derecesine kupa Formula Master Kategorisi nin ilk üç derecesine kupa

8 5.YARIŞMA İLE İLGİLİ DİĞER BİLGİLER 30 AĞUSTOS 2014 CUMARTESİ TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 4. AYAK YARIŞ PROGRAMI 09:00-09:10 Serbest antrenman Formula Senior / Master (10 dk.) 09:12-09:22 Serbest antrenman Mini (10 dk.) 09:24-09:34 Serbest antrenman Formula Junior (10 dk.) 09:36-09:46 Serbest antrenman RMC DD2 (10 dk.) 09:00-10:30 İdari ve Teknik Kontrol 09:48-09:58 Resmi antrenman Formula Senior / Master (10 dk.) 10:00-10:10 Resmi antrenman Mini (10 dk.) 10:12-10:22 Resmi antrenman Formula Junior (10 dk.) 10:24-10:34 Resmi antrenman RMC DD2 (10 dk.) 10:36-10:46 Resmi antrenman İKDB (10 dk.) 10:50-11:10 Brifing 11:30-11:40 Sıralama Turları Formula Senior ve Formula Master (10 dk.) 11:42-11:52 Sıralama Turları Mini (10 dk.) 11:54-12:04 Sıralama Turları Formula Junior (10 dk.) 12:06-12:16 Sıralama Turları RMC DD2 (10 dk.) 12:18-12:28 Sıralama Turları İKDB (10 dk.) 12:30-12:45 1. Komiserler Kurulu Toplantısı (TKŞ) 12:30-13:00 Ara 13:10-13:30 TKŞ Yarış 1 Formula Senior / Master 13:35-13:55 TKŞ Yarış 1 Mini 14:00-14:20 TKŞ Yarış 1 Formula Junior 14:25-14:45 RMC Yarış 1DD2 14:45-15:05 2. Spor Komiserleri toplantısı 15:05 TKŞ Kapalı Park Açılışı ve Gün Sonu

9 31 AĞUSTOS 2014 PAZAR 09:00-09:10 Serbest antreman Formula Senior / Master (10 dk.) 09:12-09:22 Serbest antreman Mini (10 dk.) 09:24-09:34 Serbest antreman Formula Junior (10 dk.) 09:36-09:46 Serbest antrenman RMC DD2 (10 dk.) 09:46-09:56 Resmi antreman Formula Senior / Master (10 dk.) 09:58-10:08 Resmi antreman Mini (10 dk.) 10:10-10:20 Resmi antreman Formula Junior (10 dk.) 10: Resmi antrenman RMC DD2 (10 dk.) 10:35-10:55 TKŞ Yarış 2 Formula Senior /Master 11:00-11:20 TKŞ Yarış 2 Mini 11:25-11:45 TKŞ Yarış 2 Formula Junior 11:50-12:10 RMC Yarış 2 DD2 12:15-12:45 Ara 12:45-12:55 TKŞ Yarış 3 Formula Senior /Master 13:00:13:20 TKŞ Yarış 3 Mini 13:25-13:45 TKŞ Yarış 3 Formula Junior 13:50-14:10 RMC Yarış 3 DD2 14:15-14:35 3. Spor Komiserleri toplantısı (TKŞ) 14:35 Kapalı Park Açılışı 14:35 Kesin Neticelerin İlanı 14:45 Ödül Töreni

TOSFED Gözlemcisi : Gökhan ELBİR (TOSFED) Şampiyona Direktörü : Yalçın YILMAZ (TOSFED)

TOSFED Gözlemcisi : Gökhan ELBİR (TOSFED) Şampiyona Direktörü : Yalçın YILMAZ (TOSFED) ASN Onay No : 2016/2005-TKS.3 ASN Onay Tarihi : 20/05/2016 1 1 ) PROGRAM Ek Kuralların yayınlanması 16 Mayıs 2016 Pazartesi 09:00 Kayıtların açılması 16 Mayıs 2016 Pazartesi 09:00 Kayıtların Kapanması

Detaylı

Türkiye Karting Şampiyonası. 6. Yarışı EKİM 2017 EK KURALLAR. ASN Onay No: ASN Onay Tarihi:

Türkiye Karting Şampiyonası. 6. Yarışı EKİM 2017 EK KURALLAR. ASN Onay No: ASN Onay Tarihi: Türkiye Karting Şampiyonası 6. Yarışı 07-08 EKİM 2017 EK KURALLAR ASN Onay No ASN Onay Tarihi 1 1) PROGRAM Ek Kuralların yayınlanması 29 Eylül 2017 Cuma 0900 Kayıtların açılması 29 Eylül 2017 Cuma 0900

Detaylı

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ 24-25 MAYIS 2104 ORGANİZATÖR: ASN NO: 2014/2005-TKŞ.1 ASN ONAY TARİHİ: 20 Mayıs 2014 1 ) PROGRAM Yönetmeliğin TOSFED e ulaşması

Detaylı

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 2. AYAK İZMİR YARIŞI EK KURALLAR

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 2. AYAK İZMİR YARIŞI EK KURALLAR TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 2. AYAK İZMİR YARIŞI EK KURALLAR Tarih: 9-10 MAYIS 2015 Cmt - Pzr Yer: İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO:2015/2704-TKŞ.02 ASN ONAY TARİHİ:29 NİSAN 2015 İÇİNDEKİLER 1-PROGRAM 2-ORGANİZASYON

Detaylı

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 3.AYAK EK KURALLARI

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 3.AYAK EK KURALLARI TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 3.AYAK EK KURALLARI 23 Haziran 2018 ORGANİZATÖR KULÜP: KOCAELİ KARTİNG KULÜBÜ ASN Onay No: 03TKŞ/07062018 ASN Onay Tarihi: 07/06/2018 1) ORGANİZASYON Türkiye Karting Şampiyonası

Detaylı

Türkiye Karting Şampiyonası

Türkiye Karting Şampiyonası Türkiye Karting Şampiyonası 2. Yarışı 27-28 Mayıs 2017 EK KURALLAR ASN Onay No: 2017/2205 TKŞ2 1) PROGRAM ASN Onay Tarihi: 22/05/2017 Ek Kuralların yayınlanması Kayıtların açılması Kayıtların Kapanması

Detaylı

2016 ZEKA ÖZTEKNİK KARTİNG CUP 2.YARIŞ

2016 ZEKA ÖZTEKNİK KARTİNG CUP 2.YARIŞ 2016 ZEKA ÖZTEKNİK KARTİNG CUP 2.YARIŞ EK KURALLAR CEMSA KARTİNG PİSTİ 29 Mayıs 2016 KUZEY KIBRIS OTOMOBİL KULÜBÜ 1 İÇERİK Sayfa 1.Program 3 2.Organizasyon 3 2.1 Organizasyon Komitesi 2.2 Yarışma Görevlileri

Detaylı

İZMİR ÜLKÜ KARTİNG PİSTİ

İZMİR ÜLKÜ KARTİNG PİSTİ TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 8. AYAK YARIŞMA EK YÖNETMELİĞİ 06 Kasım 2010 İZMİR ÜLKÜ KARTİNG PİSTİ TOSFED TURKIYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU ASN ONAY NO: 2010/0111 - TKŞ.8 ASN ONAY TARİHİ: 01 Kasım 2010

Detaylı

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 7.AYAK EK KURALLARI Kasım 2018 ORGANİZATÖR : TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 7.AYAK EK KURALLARI Kasım 2018 ORGANİZATÖR : TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 7.AYAK EK KURALLARI 10 11 Kasım 2018 ORGANİZATÖR : TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU ASN Onay No: 07TKŞ/311018 ASN Onay Tarihi: 31/10/2018 1) ORGANİZASYON Türkiye Karting

Detaylı

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 1.AYAK İZMİR YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 1.AYAK İZMİR YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 1.AYAK İZMİR YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ Tarih: 23-24 MART 2013 C.tesi-Pazar Yer: İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO: 2013/1203-TKŞ.1 ASN ONAY TARİHİ: 12 MART 2013 İÇİNDEKİLER 1-PROGRAM

Detaylı

2017 KKTC KARTİNG ŞAMPİYONASI 3.YARIŞ

2017 KKTC KARTİNG ŞAMPİYONASI 3.YARIŞ 2017 KKTC KARTİNG ŞAMPİYONASI 3.YARIŞ EK KURALLAR CEMSA KARTİNG PİSTİ 13 AĞUSTOS 2017 KUZEY KIBRIS OTOMOBİL KULÜBÜ 1 İÇERİK Sayfa 1.Program 3 2.Organizasyon 3 2.1 Organizasyon Komitesi 2.2 Yarışma Görevlileri

Detaylı

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 1.AYAK İZMİR YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 1.AYAK İZMİR YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 1.AYAK İZMİR YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ Tarih: 23-24 MART 2013 C.tesi-Pazar Yer: İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO: 2013/1203-TKŞ.1 ASN ONAY TARİHİ: 12 MART 2013 İÇİNDEKİLER 1-PROGRAM

Detaylı

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 2.AYAK İZMİR YARIŞI

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 2.AYAK İZMİR YARIŞI TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 2.AYAK İZMİR YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ Tarih: 21-22 HAZİRAN 2014 C.tesi-Pazar Yer: İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO: ASN ONAY TARİHİ: İÇİNDEKİLER 1-PROGRAM 2-ORGANİZASYON 3-GENEL HÜKÜMLER

Detaylı

TOSFED TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU

TOSFED TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU 2012 KÖRFEZ KARTİNG KUPASI 1. AYAK YARIŞMA EK YÖNETMELİĞİ 25-26 ŞUBAT 2012 KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ TOSFED TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU ASN ONAY NO: 2012 / 2401 - KKK.1 ASN ONAY TARİHİ: 24 OCAK 2012

Detaylı

TOSFED TURKIYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU

TOSFED TURKIYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 2. AYAK YARIŞMA EK YÖNETMELİĞİ 19-20 Mayıs 2012 KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ TOSFED TURKIYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU ASN ONAY NO : 2012 / 0805 TKŞ.2 ASN ONAY TARİHİ : 14 MAYIS

Detaylı

İZMİR ÜLKÜ KARTİNG PİSTİ

İZMİR ÜLKÜ KARTİNG PİSTİ TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞMA EK YÖNETMELİĞİ 21-22 Nisan 2012 İZMİR ÜLKÜ KARTİNG PİSTİ TOSFED TURKIYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU ASN ONAY NO : 2012 / 1104 - TKŞ.1 ASN ONAY TARİHİ : 11

Detaylı

KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ EOSK EGE OTOMOBİL SPORLARI KULÜBÜ

KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ EOSK EGE OTOMOBİL SPORLARI KULÜBÜ TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 6. AYAK YARIŞMA EK YÖNETMELİĞİ 14 15 EYLÜL 2013 KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ EOSK EGE OTOMOBİL SPORLARI KULÜBÜ ASN ONAY NO : 2013 / 0509 TKŞ.6 ASN ONAY TARİHİ : 05 Eylül 2013 1.PROGRAM

Detaylı

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 5. AYAK YARIŞI EK KURALLAR

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 5. AYAK YARIŞI EK KURALLAR TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 5. AYAK YARIŞI EK KURALLAR KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ 03 EKİM 2014 ORGANİZATÖR: ASN NO: 2015/2909-TKŞ.05 ASN ONAY TARİHİ: 30 Eylül 2015 1 ) PROGRAM Ek KurallarınTOSFED e ulaģması

Detaylı

TÜRKİYE HISTORIC PİST ŞAMPİYONASI 2. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ

TÜRKİYE HISTORIC PİST ŞAMPİYONASI 2. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ TÜRKİYE HISTORIC PİST ŞAMPİYONASI 2. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ TARİH: 01 02 Haziran 2013 YER: İZMİR ÜLKÜ YARIŞ PİSTİ ASN NO : ASN ONAY TARİHİ : ORGANİZASYON İZMİR ÜLKÜ MOTORSPORLARI KULÜBÜ 1 ) PROGRAM

Detaylı

ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 2. AYAK YARIŞMASI TARİH : 19-20 MAYIS 2012 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ

ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 2. AYAK YARIŞMASI TARİH : 19-20 MAYIS 2012 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 2. AYAK YARIŞMASI TARİH : 19-20 MAYIS 2012 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ EK YÖNETMELİK ASN Onay No: 2012 /1405 RMC2 ASN Onay Tarihi: 14 / 05 /2012 ORGANİZATÖR: 1 1. YARIŞMA PROGRAMI

Detaylı

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 6. AYAK YARIŞI EK KURALLAR

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 6. AYAK YARIŞI EK KURALLAR TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 6. AYAK YARIŞI EK KURALLAR KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ 17-18 EKİM 2015 ORGANİZATÖR: ASN NO: 2015/0110-TKŞ.06 ASN ONAY TARİHİ: 06 Ekim 2015 1 ) PROGRAM Ek KurallarınTOSFED e ulaģması

Detaylı

ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 4. AYAK YARIŞMASI TARİH : 20-22 TEMMUZ 2012 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ

ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 4. AYAK YARIŞMASI TARİH : 20-22 TEMMUZ 2012 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 4. AYAK YARIŞMASI TARİH : 20-22 TEMMUZ 2012 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ EK YÖNETMELİK ASN Onay No: 2012 / 1607 RMC.4 ASN Onay Tarihi: 16 / 07 /2012 ORGANİZATÖR: (İKOK) 1 1. YARIŞMA

Detaylı

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ TARİH: 12-13-14 NİSAN 2013 YER: İZMİR ÜLKÜ YARIŞ PİSTİ ASN NO ; 2013/0204-TPŞ.1 ASN ONAY TARİHİ : 02/ 04 / 2013 ORGANİZASYON İZMİR ÜLKÜ MOTORSPORLARI

Detaylı

ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 9. ve 10. AYAK YARIŞMASI TARİH : 01-02 EYLÜL 2012 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ

ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 9. ve 10. AYAK YARIŞMASI TARİH : 01-02 EYLÜL 2012 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 9. ve 10. AYAK YARIŞMASI TARİH : 01-02 EYLÜL 2012 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ EK YÖNETMELİK ASN Onay No: 2012 / 1408 RMC.5 ASN Onay Tarihi: 14 / 08 /2012 ORGANİZATÖR: (İKOK) 1

Detaylı

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI INTERCITY İSTANBUL PARK 4. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI INTERCITY İSTANBUL PARK 4. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI INTERCITY İSTANBUL PARK 4. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ TARİH: 31 AĞUSTOS 01 EYLÜL 2013 YER: İSTANBULPARK ASN NO 2013 / 2907-TPS.4 ASN ONAY TARİHİ 29 Temmuz 2013 ORGANİZASYON

Detaylı

İZMİR KIŞ KUPASI 1.YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ. Tarih: 06 Ekim 2013 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti

İZMİR KIŞ KUPASI 1.YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ. Tarih: 06 Ekim 2013 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti İZMİR KIŞ KUPASI 1.YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ Tarih: 06 Ekim 2013 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO: 2013/0110-İBK1. ASN ONAY TARİHİ: 01 Ekim 2013 İÇİNDEKİLER 1-PROGRAM 1.1Kupa Takvimi 2-ORGANİZASYON

Detaylı

TARİH: 20 EYLÜL 2015 PAZAR

TARİH: 20 EYLÜL 2015 PAZAR İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 4. AYAK YARIŞMASI TARİH: 20 EYLÜL 2015 PAZAR YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA EK KURALLAR ASN Onay No: 2015 /0209 İKDBMY.04 ASN Onay Tarihi: 14 / 09 /2015

Detaylı

KÖRFEZ PİST KUPASI 2.AYAK EK YÖNETMELİĞİ

KÖRFEZ PİST KUPASI 2.AYAK EK YÖNETMELİĞİ KÖRFEZ PİST KUPASI 2.AYAK EK YÖNETMELİĞİ TARİH: 18 ŞUBAT 2012 YER: KÖRFEZ YARIŞ PİSTİ ASN NO 2012 / 2401 KPK.2 ASN ONAY TARİHİ 24 OCAK 2012 ORGANİZASYON TOSFED 1 1 ) PROGRAM Kayıtların açılması : 06 Şubat

Detaylı

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 2. AYAK YARIŞMASI TARİH: 09 AĞUSTOS 2015 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 2. AYAK YARIŞMASI TARİH: 09 AĞUSTOS 2015 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 2. AYAK YARIŞMASI TARİH: 09 AĞUSTOS 2015 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA EK KURALLAR ASN Onay No: 2015 / 2207 İKDBMY.2 ASN Onay Tarihi: 04 / 08 /2015

Detaylı

İZMİR PARK MAHALLİ PİST YARIŞI 1. AYAK EK KURALLAR. Tarih: 28 Aralık 2014 Pazar. Yer: İzmir Park - İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO: 2014/2412-ÜİMPY-01

İZMİR PARK MAHALLİ PİST YARIŞI 1. AYAK EK KURALLAR. Tarih: 28 Aralık 2014 Pazar. Yer: İzmir Park - İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO: 2014/2412-ÜİMPY-01 İZMİR PARK MAHALLİ PİST YARIŞI 1. AYAK EK KURALLAR Tarih: 28 Aralık 2014 Pazar Yer: İzmir Park - İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO: 2014/2412-ÜİMPY-01 ASN ONAY TARİHİ: 28 Aralık 2014 İÇİNDEKİLER 1- PROGRAM

Detaylı

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 1. AYAK YARIŞMASI TARİH: 24 MAYIS 2015 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 1. AYAK YARIŞMASI TARİH: 24 MAYIS 2015 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 1. AYAK YARIŞMASI TARİH: 24 MAYIS 2015 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA EK KURALLAR ASN Onay No: 2015/0605-İKDBMY.01 ASN Onay Tarihi: 15/ 05 /2015 ORGANİZATÖR:

Detaylı

ROTAX MAX CHALLENGE 2014 SPORTİF YÖNETMELİK

ROTAX MAX CHALLENGE 2014 SPORTİF YÖNETMELİK ROTAX MAX CHALLENGE 2014 SPORTİF YÖNETMELİK 1. GENEL BİLGİLER ROTAX MAX CHALLENGE (RMC), ROTAX ve yetkili distribütörleri tarafından organize edilmektedir. İlgili tüm taraflar (FIA, CIK-FIA, ASN, Organizatörler,

Detaylı

İZMİR KIŞ KUPASI 1.YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ. Tarih: 06 Ekim 2013 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti

İZMİR KIŞ KUPASI 1.YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ. Tarih: 06 Ekim 2013 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti İZMİR KIŞ KUPASI 1.YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ Tarih: 06 Ekim 2013 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO: 2013/0110-İBK1. ASN ONAY TARİHİ: 01 Ekim 2013 İÇİNDEKİLER 1-PROGRAM 1.1Kupa Takvimi 2-ORGANİZASYON

Detaylı

TOSFED PİST KUPASI 2. AYAK YARIŞI EK KURALLAR. Tarih: 04 Mayıs 2014 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti

TOSFED PİST KUPASI 2. AYAK YARIŞI EK KURALLAR. Tarih: 04 Mayıs 2014 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti TOSFED PİST KUPASI 2. AYAK YARIŞI EK KURALLAR Tarih: 04 Mayıs 2014 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO:2014/ 2504/ -TPK.02 ASN ONAY TARİHİ :25 Nisan 2014 İÇİNDEKİLER 1-PROGRAM 1.1Kupa Takvimi

Detaylı

TOSFED PİST KUPASI 1. AYAK YARIŞI EK KURALLAR. Tarih: O5- Nisan 2014 C.tesi Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti

TOSFED PİST KUPASI 1. AYAK YARIŞI EK KURALLAR. Tarih: O5- Nisan 2014 C.tesi Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti TOSFED PİST KUPASI 1. AYAK YARIŞI EK KURALLAR Tarih: O5- Nisan 2014 C.tesi Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO:2014 / 1703 TPK.01 ASN ONAY TARİHİ :21 Mart 2014 İÇİNDEKİLER 1-PROGRAM 1.1Kupa Takvimi

Detaylı

BURSA TRIAL KUPASI 15 ARALIK 2013. ASN Onay No:13-971

BURSA TRIAL KUPASI 15 ARALIK 2013. ASN Onay No:13-971 BURSA TRIAL KUPASI 15 ARALIK 2013 ASN Onay No:13-971 ASN ONAY TARİHİ: 05 Aralık 2013 İÇİNDEKİLER 1. PROGRAM 2. ORGANİZASYON 2.1 TARİF 2.2 ORGANİZASYON KOMİTESİ 2.3 YARIŞMA GÖREVLİLERİ 3. GENEL HÜKÜMLER

Detaylı

SAYGILI RULMAN KIŞ KUPASI 3.YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ. Tarih: 19 Ocak 2014 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti

SAYGILI RULMAN KIŞ KUPASI 3.YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ. Tarih: 19 Ocak 2014 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti SAYGILI RULMAN KIŞ KUPASI 3.YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ Tarih: 19 Ocak 2014 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO: 2014 / 1401 İKP.1 ASN ONAY TARİHİ: 16 OCAK 2014 İÇİNDEKİLER 1-PROGRAM 1.1Kupa

Detaylı

2017 TÜRKİYE TRIAL ŞAMPİYONASI 5. YARIŞ BEYOFF 30 EYLÜL - 01 EKİM 2017 EK KURALLAR ASN ONAY TARİHİ : İÇİNDEKİLER 1

2017 TÜRKİYE TRIAL ŞAMPİYONASI 5. YARIŞ BEYOFF 30 EYLÜL - 01 EKİM 2017 EK KURALLAR ASN ONAY TARİHİ : İÇİNDEKİLER 1 2017 TÜRKİYE TRIAL ŞAMPİYONASI 5. YARIŞ BEYOFF 30 EYLÜL - 01 EKİM 2017 EK KURALLAR ASN ONAY NO : 2017/1808-TTRŞ.05 ASN ONAY TARİHİ : 18.08.2017 İÇİNDEKİLER 1 1) PROGRAM 2) ORGANİZASYON 2.1 ORGANİZASYON

Detaylı

ASN 13 / 709 ASN ONAY TARİHİ:

ASN 13 / 709 ASN ONAY TARİHİ: EK YÖNETMELİK ASN Onay No: 13 / 709 ASN ONAY TARİHİ: 01.10.2013 1. PROGRAM 2. ORGANİZASYON 2.1 TARİF 2.2 ORGANİZASYON KOMİTESİ 2.3 YARIŞMA GÖREVLİLERİ 3. GENEL HÜKÜMLER 3.1 GEÇERLİLİK 3.2 TANIM 3.3 KATILABİLİR

Detaylı

TOSFED TRIAL KUPASI 1.YARIŞI

TOSFED TRIAL KUPASI 1.YARIŞI TOSFED TRIAL KUPASI 1.YARIŞI 08-09 MART 2014 ASN Onay No : 2014 / 0403 TTKBS.1 ASN ONAY TARİHİ : 04.03.2014 İÇİNDEKİLER 1. PROGRAM 2. ORGANİZASYON 2.1 TARİF 2.2 ORGANİZASYON KOMİTESİ 2.3 YARIŞMA GÖREVLİLERİ

Detaylı

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞMASI EK KURALLAR

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞMASI EK KURALLAR TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞMASI EK KURALLAR Tarih: 05-06 Nisan 2014 Yer: İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO:2014 / 1703 TPŞ.01 ASN ONAY TARİHİ :21 Mart 2014 ORGANİZASYON İZMİR ÜLKÜ MOTORSPORLARI

Detaylı

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 6. AYAK YARIŞMASI EK YÖNETMELİĞİ

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 6. AYAK YARIŞMASI EK YÖNETMELİĞİ TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 6. AYAK YARIŞMASI EK YÖNETMELİĞİ Tarih: 09 10 Kasım 2013 Yer: İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO: 2013 / 0511 TPŞ.6 ASN ONAY TARİHİ: 08 Kasım 2013 ORGANİZASYON İZMİR ÜLKÜ MOTORSPORLARI

Detaylı

ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 2017 BAŞLIYOR. Grand Final e kim gidecek?

ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 2017 BAŞLIYOR. Grand Final e kim gidecek? BİLGİLENDİRME ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 2017 BAŞLIYOR. Grand Final e kim gidecek? Rotax Max Challenge 2017 sezonunda ilk kez bağımsız bir şampiyona olarak yapılacak. Geçtiğimiz yıllarda Türkiye Karting

Detaylı

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI INTERCITY İSTANBUL PARK 3. AYAK YARIŞMALARI EK KURALLARI

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI INTERCITY İSTANBUL PARK 3. AYAK YARIŞMALARI EK KURALLARI TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI INTERCITY İSTANBUL PARK 3. AYAK YARIŞMALARI EK KURALLARI TARİH: 05-06 TEMMUZ 2014 YER: İSTANBULPARK ASN NO 2014 / 2706 TPŞ.03 ASN ONAY TARİHİ 27.06.2014 ORGANİZASYON TOSFED 1 1

Detaylı

Bursa Alternatif Sporlar Kulübü Türkiye Trial Şampiyonası 2, Ayak Bursa Yarışı Ek Kuralları Mayıs 2017

Bursa Alternatif Sporlar Kulübü Türkiye Trial Şampiyonası 2, Ayak Bursa Yarışı Ek Kuralları Mayıs 2017 2017 TÜRKİYE TRIAL ŞAMPİYONASI 2.YARIŞ NİLÜFER/BURSA 20-21 MAYIS 2017 EK KURALLAR ASN ONAY NO : 2017/2704-TTRŞ.02 ASN ONAY TARİHİ : 27.04.2017 İÇİNDEKİLER 1 1) PROGRAM 2) ORGANİZASYON 2.1 ORGANİZASYON

Detaylı

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞMASI EK KURALLAR

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞMASI EK KURALLAR TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞMASI EK KURALLAR Tarih: 18-19 Nisan 2015 Yer: İzmir Ülkü Yarış Pisti TOSFED ONAY NO:2015/1004-TPŞ.01 TOSFED ONAY TARİHİ:14 NİSAN 2015 ORGANİZASYON İZMİR ÜLKÜ MOTORSPORLARI

Detaylı

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 6. AYAK YARIŞMASI TARİH: 11 EKİM 2014 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 6. AYAK YARIŞMASI TARİH: 11 EKİM 2014 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 6. AYAK YARIŞMASI TARİH: 11 EKİM 2014 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA EK KURALLAR ASN Onay No: 2014 / 0810 İKDB.6 ASN Onay Tarihi: 09 / 10 /2014 ORGANİZATÖR:

Detaylı

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI INTERCITY İSTANBUL PARK 5. AYAK YARIŞI EK KURALLAR

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI INTERCITY İSTANBUL PARK 5. AYAK YARIŞI EK KURALLAR TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI INTERCITY İSTANBUL PARK 5. AYAK YARIŞI EK KURALLAR TARİH: 01-02 KASIM 2014 YER: İSTANBUL PARK ASN NO : 2014 / 1010 TPŞ.05 ASN ONAY TARİHİ : 10.10.2014 ORGANİZASYON TOSFED TÜRKİYE

Detaylı

2. AYAK YARIŞI EK KURALLAR

2. AYAK YARIŞI EK KURALLAR 2. AYAK YARIŞI EK KURALLAR TARİH : 13-14 Ağustos 2016 YER : Körfez Yarış Pisti ASN NO : 2016 / 0107-TPŞ.02 ASN ONAY TARİHİ : 01.07.2016 ORGANİZASYON KOSDER Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü 1. PROGRAM Kayıtların

Detaylı

Bursa Alternatif Sporlar Kulübü Türkiye Trial Şampiyonası 3. Ayak Bursa Yarışı Ek Kuralları AĞUSTOS 2018

Bursa Alternatif Sporlar Kulübü Türkiye Trial Şampiyonası 3. Ayak Bursa Yarışı Ek Kuralları AĞUSTOS 2018 TÜRKİYE TRIAL ŞAMPİYONASI 3.YARIŞ 11-12 Ağustos 2018 EK KURALLAR TOSFED Sportif Onay No : 03TTRŞ/100718 TOSFED Sportif Onay Tarihi : 10.07.2018 1 İÇİNDEKİLER 1. ORGANİZASYON 1.1. Program 1.2. Organizasyon

Detaylı

TOSFED PİST KUPASI 2. AYAK YARIŞI EK KURALLAR. Tarih : 04 TEMMUZ 2015 : Körfez Yarış Pisti

TOSFED PİST KUPASI 2. AYAK YARIŞI EK KURALLAR. Tarih : 04 TEMMUZ 2015 : Körfez Yarış Pisti TOSFED PİST KUPASI 2. AYAK YARIŞI EK KURALLAR Tarih : 04 TEMMUZ 2015 Yer : Körfez Yarış Pisti TOSFED ONAY NO : 2015 /2005-TPK.02 TOSFED ONAY TARİHİ : 15.06.2015 İÇİNDEKİLER 1-PROGRAM 1.1 Kupa Takvimi 2-ORGANİZASYON

Detaylı

2018 TÜRKİYE TRİAL ŞAMPİYONASI 4. YARIŞ BOLU EYLÜL 2018 EK KURALLAR

2018 TÜRKİYE TRİAL ŞAMPİYONASI 4. YARIŞ BOLU EYLÜL 2018 EK KURALLAR 2018 TÜRKİYE TRİAL ŞAMPİYONASI 4. YARIŞ BOLU 22-23 EYLÜL 2018 EK KURALLAR TOSFED SPORTİF ONAY NO : 04TTRŞ/050918 TOSFED SPORTİF ONAY TARİHİ : 05.09.2018 1 İÇİNDEKİLER 1. ORGANİZASYON 1.1. Program 1.2.

Detaylı

SOĞUKPINAR TIRMANMA YARIŞI

SOĞUKPINAR TIRMANMA YARIŞI İÇİNDEKİLER 2014 Türkiye Tırmanma Şampiyonası 1. PROGRAM 2. ORGANİZASYON 2.1 TARİF 2.2 ORGANİZASYON KOMİTESİ 2.3 YARIŞMA GÖREVLİLERİ SOĞUKPINAR TIRMANMA YARIŞI 3. GENEL HÜKÜMLER 3.1 GEÇERLİLİK 3.2 TANIM

Detaylı

2014 ANTALYA SLALOM YARIŞI

2014 ANTALYA SLALOM YARIŞI 2014 ANTALYA SLALOM YARIŞI 23.11.2014 ASN Onay No : 2014/1411-AMSY.1 Onay Tarihi :14.11.2014 Antalya Slalom Yarışı www.amk.org.tr Sayfa 1 EK KURALLAR 1. PROGRAM Kayıtların Açılması : 17/11/2014 Pazar :

Detaylı

2013 Türkiye Tırmanma Şampiyonası GÜRSU TIRMANMA YARIŞI

2013 Türkiye Tırmanma Şampiyonası GÜRSU TIRMANMA YARIŞI İÇİNDEKİLER 1. PROGRAM 2. ORGANİZASYON 2.1 TARİF 2.2 ORGANİZASYON KOMİTESİ 2.3 YARIŞMA GÖREVLİLERİ 2013 Türkiye Tırmanma Şampiyonası GÜRSU TIRMANMA YARIŞI 21 Nisan 2013 EK YÖNETMELİK 3. GENEL HÜKÜMLER

Detaylı

2015 TÜRKİYE TRIAL ŞAMPİYONASI 2.YARIŞI DOSOD 18-19 NİSAN 2015

2015 TÜRKİYE TRIAL ŞAMPİYONASI 2.YARIŞI DOSOD 18-19 NİSAN 2015 2015 TÜRKİYE TRIAL ŞAMPİYONASI 2.YARIŞI DOSOD 18-19 NİSAN 2015 ASN Onay No : 2015/3103 TTRLŞ.02 ASN ONAY TARİHİ : 02/NİSAN/2015 İÇİNDEKİLER 1. PROGRAM 2. ORGANİZASYON 2.1 TARİF 2.2 ORGANİZASYON KOMİTESİ

Detaylı

2015 TOSFED PİST KUPASI KURALLARI 03.03.2015

2015 TOSFED PİST KUPASI KURALLARI 03.03.2015 2015 TOSFED PİST KUPASI KURALLARI 03.03.2015 İşbu kurallar TOSFED tarafından hazırlanmış olup, 01 Ocak 2015-31 Aralık 2015 tarihleri arasında geçerlidir. Bu kurallar, Ulusal Pist Kurallar Kitabı göz önünde

Detaylı

GÜNEY DOĞU AVRUPA BÖLGE KUPASI ŞAMPİYONASI (SEEKZ) 2. YARIŞ

GÜNEY DOĞU AVRUPA BÖLGE KUPASI ŞAMPİYONASI (SEEKZ) 2. YARIŞ GÜNEY DOĞU AVRUPA BÖLGE KUPASI ŞAMPİYONASI (SEEKZ) 2. YARIŞ GÜNEY DOĞU AVRUPA BÖLGE KUPASI ŞAMPİYONASI (SEEKZ) MINI 60 - KF3 KF2 and KZ2 sınıflarının 2009 daki 2. yarışı. EK YÖNETMELİK Madde 1 Yarışmanın

Detaylı

2. 3. Ve 4. Ayak Yarışları EK KURALLAR. TARİH : Ekim 2018 YER : Körfez Yarış Pisti. ORGANİZASYON TOSFED Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu

2. 3. Ve 4. Ayak Yarışları EK KURALLAR. TARİH : Ekim 2018 YER : Körfez Yarış Pisti. ORGANİZASYON TOSFED Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu 2. 3. Ve 4. Ayak Yarışları EK KURALLAR TARİH : 27-28 Ekim 2018 YER : Körfez Yarış Pisti ORGANİZASYON TOSFED Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu 1. PROGRAM TOSFED YILDIZINI ARIYOR Final Yarışları 27 Ekim

Detaylı

SOSDER Pamukova T ırmanma Yar ışı Haziran 2010

SOSDER Pamukova T ırmanma Yar ışı Haziran 2010 İÇİNDEKİLER Türkiye Tırmanma Şampiyonası SOSDER SOSDER Pamukova T ırmanma Yar ışı 26 27 Haziran 2010 YÖNETMELİK 1. PROGRAM 2. ORGANİZASYON 2.1 TARİF 2.2 ORGANİZASYON KOMİTESİ 2.3 YARIŞMA GÖREVLİLERİ 3.

Detaylı

2017 KARADENİZ MAHALLİ OFFROAD KUPASI 2. AYAK DÜZCE YARIŞI AĞUSTOS 2017 EK KURALLAR

2017 KARADENİZ MAHALLİ OFFROAD KUPASI 2. AYAK DÜZCE YARIŞI AĞUSTOS 2017 EK KURALLAR 2017 KARADENİZ MAHALLİ OFFROAD KUPASI 2. AYAK DÜZCE YARIŞI 05-06 AĞUSTOS 2017 EK KURALLAR TOSFED ONAY NO : 2017/3107-KAMOK.02 TOSFED ONAY TARİHİ : 31.07.2017 1 İÇİNDEKİLER 1. A) PROGRAM B) ZAMAN ÇİZELGESİ

Detaylı

2011 TÜRKİYE OFF-ROAD

2011 TÜRKİYE OFF-ROAD 2011 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 2.YARIŞI 16-17 NİSAN 2011 SAKARYA EK YÖNETMELİK ASN Onay No : 2011/1003-TOŞ.2 ASN Onay Tarihi :21-03-2011 İÇİNDEKİLER 1. PROGRAM 2. ORGANiZASYON 2.1 TARiF 2.2 ORGANiZASYON

Detaylı

2015 TOSFED PİST KUPASI KURALLARI ) Bir yıl içinde en az adet üretim şartı aranır.

2015 TOSFED PİST KUPASI KURALLARI ) Bir yıl içinde en az adet üretim şartı aranır. 2015 TOSFED PİST KUPASI KURALLARI 02.02.2015 İş bu kurallar TOSFED tarafından hazırlanmış olup, 01 Ocak 2015-31 Aralık 2015 tarihleri arasında geçerlidir. Bu kurallar, Ulusal Pist Kurallar Kitabı göz önünde

Detaylı

TÜRKİYE TRİAL ŞAMPİYONASI 4. AYAK EK KURALLAR

TÜRKİYE TRİAL ŞAMPİYONASI 4. AYAK EK KURALLAR TÜRKİYE TRİAL ŞAMPİYONASI 4. AYAK EK KURALLAR ASN ONAY NO : 2015/0110-TTRLŞ.04 ASN ONAY TARI HI : 06 Ekim 2015 1. PROGRAM 2. ORGANI ZASYON 2.1 TARI F 2.2 ORGANI ZASYON KOMI TESI 2.3 YARIS MA GÖREVLI LERI

Detaylı

2014 TÜRKİYE TIRMANMA ŞAMPİYONASI 2.AYAK

2014 TÜRKİYE TIRMANMA ŞAMPİYONASI 2.AYAK 2014 TÜRKİYE TIRMANMA ŞAMPİYONASI 2.AYAK MAPFRE GENEL SİGORTA İSOK TIRMANMA YARIŞI EK KURALLAR ASN ONAY NO : 2014/2504- TTŞ.02 ASN ONAY TARİHİ : 30.04.2014 1 İÇİNDEKİLER 1-PROGRAM 2-ORGANİZASYON 2.1 Tarif

Detaylı

1. GECE RALLİSİ YÖNETMELİK

1. GECE RALLİSİ YÖNETMELİK 1. GECE RALLİSİ by 1. Yarış : 18 Temmuz 2009 YÖNETMELİK ASN Onay No. : 2009 / 0707 GRŞ. 1 Türkiye' nin Lezzet Büyüğü İÇİNDEKİLER 1. PROGRAM 2. ORGANİZASYON 2.1.YARIŞMANIN TARİFİ 2.2. ŞEREF KOMİTESİ 2.3.

Detaylı

2017 TÜRKİYE OFFROAD ŞAMPİYONASI 1. YARIŞ SİNOFF

2017 TÜRKİYE OFFROAD ŞAMPİYONASI 1. YARIŞ SİNOFF 2017 TÜRKİYE OFFROAD ŞAMPİYONASI 1. YARIŞ SİNOFF 29-30 NİSAN 2017 1 EK KURALLAR ASN ONAY NO : 2017/0804-TOŞ.01 ASN ONAY TARİHİ : 08.04.2017 İÇİNDEKİLER I. A) PROGRAM B) ZAMAN ÇİZELGESİ II. ORGANİZASYON

Detaylı

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 4. AYAK YARIŞMASI TARİH: 19-20 TEMMUZ 2014 YER: İZMİR PARK PİSTİ, İZMİR

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 4. AYAK YARIŞMASI TARİH: 19-20 TEMMUZ 2014 YER: İZMİR PARK PİSTİ, İZMİR İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 4. AYAK YARIŞMASI TARİH: 19-20 TEMMUZ 2014 YER: İZMİR PARK PİSTİ, İZMİR EK KURALLAR ASN Onay No: 2014 / 1407 İKDB.4 ASN Onay Tarihi: 16 / 07 /2014 ORGANİZATÖR:

Detaylı

2018 İSOFF CHALLENGE KUPASI. 1. YARIŞ 10 HAZİRAN 2018 İstanbul EK KURALLAR

2018 İSOFF CHALLENGE KUPASI. 1. YARIŞ 10 HAZİRAN 2018 İstanbul EK KURALLAR 2018 İSOFF CHALLENGE KUPASI 1. YARIŞ 10 HAZİRAN 2018 İstanbul EK KURALLAR TOSFED SPORTİF ONAY NO : 01İSCH/050618 TOSFED SPORTİF ONAY TARİHİ : 05.06.2018 1 1. ORGANİZASYON 1.1 Program 1.2 Organizasyon Tanımı

Detaylı

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 1. AYAK YARIŞMASI TARİH : 24-25 MAYIS 2013 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 1. AYAK YARIŞMASI TARİH : 24-25 MAYIS 2013 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 1. AYAK YARIŞMASI TARİH : 24-25 MAYIS 2013 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ EK YÖNETMELİK ASN Onay No: 2014 / 2005 İKDB.1 ASN Onay Tarihi: 20 / 05 /2014 ORGANİZATÖR:

Detaylı

2017 DENİZLİ MAHALLİ OFF-ROAD YARIŞI

2017 DENİZLİ MAHALLİ OFF-ROAD YARIŞI 2017 DENİZLİ MAHALLİ OFF-ROAD YARIŞI 06-07 MAYIS 2017 EK KURALLAR SPORTİF ONAY NO : 2017/2604-DMOY.01 SPORTİF ONAY TARİHİ : 26.04.2017 1 İÇİNDEKİLER I. A) PROGRAM B) ZAMAN ÇİZELGESİ II. ORGANİZASYON 2.1

Detaylı

2011 TÜRKİYE TIRMANMA ŞAMPİYONASI

2011 TÜRKİYE TIRMANMA ŞAMPİYONASI 2011 TÜRKİYE TIRMANMA ŞAMPİYONASI ŞIRLAN TIRMANMA YARIŞI 02 03 NİSAN 2011 EK YÖNETMELİK ASN Onay No: 2011 /0703 TTŞ.1 ASN Onay Tarihi: 07 Mart 2011 İÇİNDEKİLER 1-Program 2-Organizasyon 2.1 Tarif 2.2 Adresler,

Detaylı

2012 YARIŞMA EK DÜZENLEMELERİ 11.04.2012

2012 YARIŞMA EK DÜZENLEMELERİ 11.04.2012 2012 YARIŞMA EK DÜZENLEMELERİ 11.04.2012 İşbu Yarışma Ek Düzenlemeleri, TOSFED Yarışma Genel Kuralları, Ulusal Yarışma Talimatları ve diğer Talimatlara uygun olarak, 1 Ocak 2012-31 Aralık 2012 tarihleri

Detaylı

2019 AKDENİZ OFFROAD KUPASI 1.YARIŞ KADOFF MART 2019 EK KURALLAR

2019 AKDENİZ OFFROAD KUPASI 1.YARIŞ KADOFF MART 2019 EK KURALLAR 2019 AKDENİZ OFFROAD KUPASI 1.YARIŞ KADOFF 09-10 MART 2019 EK KURALLAR TOSFED SPORTİF ONAY NO : 01AOK/270219 TOSFED SPORTİF ONAY TARİHİ : 27 Şubat 2019 1 İÇİNDEKİLER 1. ORGANİZASYON 1.1. Program 1.2. Zaman

Detaylı

2013 ŞIRLAN TIRMANMA YARIŞI MAYIS 2013 MAHALLİ EK YÖNETMELİK

2013 ŞIRLAN TIRMANMA YARIŞI MAYIS 2013 MAHALLİ EK YÖNETMELİK 2013 ŞIRLAN TIRMANMA YARIŞI 25-26 MAYIS 2013 MAHALLİ EK YÖNETMELİK ASN Onay No: 2013 / 0605 TTŞ.5 ASN Onay Tarihi: 13 Mayıs 2013 İÇİNDEKİLER 1-Program 2-Organizasyon 2.1 Tarif 2.2 Adresler, Resmi İlan

Detaylı

2017 ANKARA OFFROAD KUPASI 3. AYAK YARIŞI MÜHYE

2017 ANKARA OFFROAD KUPASI 3. AYAK YARIŞI MÜHYE 2017 ANKARA OFFROAD KUPASI 3. AYAK YARIŞI MÜHYE 09-10 ARALIK 2017 EK KURALLAR SPORTİF ONAY NO : 2017/0112-AOK.03 SPORTİF ONAY TARİHİ : 01.12.2017 1 İÇİNDEKİLER I. A) PROGRAM B) ZAMAN ÇİZELGESİ II. ORGANİZASYON

Detaylı

OVGOROZ RALLİSİ 07 ARALIK 2014

OVGOROZ RALLİSİ 07 ARALIK 2014 OVGOROZ RALLİSİ 07 ARALIK 2014 ~ 1 ~ İÇİNDEKİLER 1. PROGRAM 2. ORGANİZASYON 2.1 TARİF 2.2 ORGANİZASYON KOMİTESİ 2.3 YARIŞMA GÖREVLİLERİ 3. GENEL HÜKÜMLER 3.1 GEÇERLİLİK 3.2 TANIM 3.3 KATILABİLİR ARAÇLAR

Detaylı

2015 YARIŞMA EK DÜZENLEMELERİ 25.02.2015. 3. Güvenlik

2015 YARIŞMA EK DÜZENLEMELERİ 25.02.2015. 3. Güvenlik 2015 YARIŞMA EK DÜZENLEMELERİ 25.02.2015 2015 Yarışma Ek Düzenlemeleri İşbu Yarışma Ek Düzenlemeleri, KKTOK Yarışma Genel Kuralları, Ulusal Yarışma Talimatları ve diğer Talimatlara uygun olarak, 1 Ocak

Detaylı

2015 Türkiye Tırmanma Şampiyonası

2015 Türkiye Tırmanma Şampiyonası 2015 Türkiye Tırmanma Şampiyonası ASN ONAY No : 2015 / 1303 - TRTŞ.1 ASN Onay Tarihi : 13 / 03 / 2015 İÇİNDEKİLER 1. PROGRAM 2. ORGANİZASYON 2.1 TARİF 2.2 ORGANİZASYON KOMİTESİ 2.3 YARIŞMA GÖREVLİLERİ

Detaylı

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 5. AYAK YARIŞI ve ROTAX MAX CHALLENGE 4. AYAK YARIŞI TARİH: 14 EYLÜL 2014 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ, KOCAELİ

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 5. AYAK YARIŞI ve ROTAX MAX CHALLENGE 4. AYAK YARIŞI TARİH: 14 EYLÜL 2014 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ, KOCAELİ İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 5. AYAK YARIŞI ve ROTAX MAX CHALLENGE 4. AYAK YARIŞI TARİH: 14 EYLÜL 2014 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ, KOCAELİ EK KURALLAR ASN Onay No: 2014 / 0809 İKDB.5 ASN Onay

Detaylı

2016 TÜRKİYE TRİAL ŞAMPİYONASI 4.YARIŞI BOLOFF AĞUSTOS ASN Onay No : ASN ONAY TARİHİ :

2016 TÜRKİYE TRİAL ŞAMPİYONASI 4.YARIŞI BOLOFF AĞUSTOS ASN Onay No : ASN ONAY TARİHİ : 2016 TÜRKİYE TRİAL ŞAMPİYONASI 4.YARIŞI BOLOFF 20-21 AĞUSTOS 2016 ASN Onay No : ASN ONAY TARİHİ : 1 İÇİNDEKİLER I. A) PROGRAM II. ORGANİZASYON 2.1 ORGANİZASYON KOMİTESİ 2.2 ADRESLER, RESMİ İLAN YERİ VE

Detaylı

KÖRFEZ PİST KUPASI 1.AYAK EK YÖNETMELİĞİ

KÖRFEZ PİST KUPASI 1.AYAK EK YÖNETMELİĞİ KÖRFEZ PİST KUPASI 1.AYAK EK YÖNETMELİĞİ TARİH: 10 ARALIK 2011 YER: KÖRFEZ YARIŞ PİSTİ ASN NO 2011 / 2511 KPK.1 ASN ONAY TARİHİ 25 KASIM 2011 ORGANİZASYON TOSFED 1 1 ) PROGRAM Kayıtların açılması : 28

Detaylı

2010 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 6.YARIŞI 27-28 KASIM 2010 ŞİLE - İSTANBUL

2010 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 6.YARIŞI 27-28 KASIM 2010 ŞİLE - İSTANBUL İÇİNDEKİLER 1. PROGRAM 2. ORGANiZASYON 2.1 TARiF 2010 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 6.YARIŞI 27-28 KASIM 2010 ŞİLE - İSTANBUL ASN Onay No : 2010/0111.TOŞ.6 ASN Onay Tarihi : 01 KASIM 2010 2.2 ORGANiZASYON

Detaylı

2012 TÜRKİYE TIRMANMA ŞAMPİYONASI

2012 TÜRKİYE TIRMANMA ŞAMPİYONASI 2012 TÜRKİYE TIRMANMA ŞAMPİYONASI 2012 DAVRAZ TIRMANMA YARIŞI 21-22 NİSAN 2012 ANTALYA MOTORSPORLARI KULÜBÜ EK YÖNETMELİK ASN ONAY NO : 2012/2203-TTŞ.2 ASN ONAY TARİHİ : 22.03.2012 1 İÇİNDEKİLER 1-Program

Detaylı

'2016 Ulusal Rallikros Kuralları' sonunda veya ekibin yarışmayı terk etmesi veya ihraç edilmesi durumunda sona erer. kalkıştan yarış dışı kalacaktır.

'2016 Ulusal Rallikros Kuralları' sonunda veya ekibin yarışmayı terk etmesi veya ihraç edilmesi durumunda sona erer. kalkıştan yarış dışı kalacaktır. 2016 ULUSAL RALLİKROS KURALLARI 1- TÜRKİYE RALLİKROS ŞAMPİYONASI Türkiye Rallikros Şampiyonası şampiyonaya dahil 6 yarışmadan aldığı puanlarla kategorilerinde sezon sonunda en yüksek puana sahip sürücüler;

Detaylı

2017 TÜRKİYE OFFROAD ŞAMPİYONASI 4. AYAK YARIŞI ÇAMLIDERE

2017 TÜRKİYE OFFROAD ŞAMPİYONASI 4. AYAK YARIŞI ÇAMLIDERE 2017 TÜRKİYE OFFROAD ŞAMPİYONASI 4. AYAK YARIŞI ÇAMLIDERE 29-30 TEMMUZ 2017 EK KURALLAR SPORTİF ONAY NO : 2017/2907-TOŞ.04 SPORTİF ONAY TARİHİ : 19 Temmuz 2017 1 İÇİNDEKİLER I. A) PROGRAM B) ZAMAN ÇİZELGESİ

Detaylı

2016 TÜRKİYE TRİAL ŞAMPİYONASI 4.YARIŞI DOSOD 16-17 TEMMUZ 2016

2016 TÜRKİYE TRİAL ŞAMPİYONASI 4.YARIŞI DOSOD 16-17 TEMMUZ 2016 2016 TÜRKİYE TRİAL ŞAMPİYONASI 4.YARIŞI DOSOD 16-17 TEMMUZ 2016 ASN Onay No : 2016/2206-TTRŞ.04 ASN ONAY TARİHİ : 22 HAZİRAN 2016 1 İÇİNDEKİLER I. A) PROGRAM II. ORGANİZASYON 2.1 ORGANİZASYON KOMİTESİ

Detaylı

Intercity İstanbul Park

Intercity İstanbul Park 2017 INTERCITY MAHALLİ BAJA KUPASI 3.AYAK YARIŞI Intercity İstanbul Park 02 ARALIK 2017 EK KURALLAR TOSFED ONAY NO : 2017/1411-IMBK.03 TOSFED ONAY TARİHİ : 14.11.2017 1 I. A) PROGRAM KAYITLARIN AÇILMASI

Detaylı

2016 TÜRKİYE RALLİKROS ŞAMPİYONASI KURALLARI Sorumluluk

2016 TÜRKİYE RALLİKROS ŞAMPİYONASI KURALLARI Sorumluluk 2016 TÜRKİYE RALLİKROS ŞAMPİYONASI KURALLARI 07.01.2016 1- TÜRKİYE RALLİKROS ŞAMPİYONASI Türkiye Rallikros Şampiyonası şampiyonaya dahil 6 yarışmadan aldığı puanlarla kategorilerinde sezon sonunda en yüksek

Detaylı

KARADENİZ MAHALLİ OFFROAD KUPASI YÖNETMELİĞİ

KARADENİZ MAHALLİ OFFROAD KUPASI YÖNETMELİĞİ KUPANIN TANIMI KARADENİZ MAHALLİ OFFROAD KUPASI YÖNETMELİĞİ Madde 1 :Karadeniz Bölgesinde yapılacak olan organizasyon Karadeniz Mahalli Offroad Kupası adı altında yürütülecektir. KUPANIN ORGANİZATÖR KULÜPLERİ,

Detaylı

Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Şampiyonası Temmuz 2013, Karamürsel-Kocaeli

Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Şampiyonası Temmuz 2013, Karamürsel-Kocaeli Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Şampiyonası 06-07 Temmuz 2013, Karamürsel-Kocaeli Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2013 yılı Faaliyet Programı nda yer alan

Detaylı

Bursa Alternatif Sporlar Kulübü Türkiye Trial Şampiyonası 2 Ayak Çan Yarışı Ek Kuralları Nisan 2016

Bursa Alternatif Sporlar Kulübü Türkiye Trial Şampiyonası 2 Ayak Çan Yarışı Ek Kuralları Nisan 2016 TOSFED ONAY NO : 2016/1703-TTRŞ.02 TOSFED ONAY TARİHİ : 17 Mart 2016 İÇİNDEKİLER I. PROGRAM II. ORGANİZASYON 2.1 ORGANİZASYON KOMİTESİ 2.2ADRESLER, RESMİ İLAN YERİ VE YARIŞ MERKEZİ 2.3 YARIŞMA GÖREVLİLERİ

Detaylı

2015 TÜRKİYE TIRMANMA ŞAMPİYONASI MAPFRE GENEL SİGORTA TIRMANMA YARIŞI 2.AYAK / 9MAYIS 2015 EK KURALLAR

2015 TÜRKİYE TIRMANMA ŞAMPİYONASI MAPFRE GENEL SİGORTA TIRMANMA YARIŞI 2.AYAK / 9MAYIS 2015 EK KURALLAR 2015 TÜRKİYE TIRMANMA ŞAMPİYONASI MAPFRE GENEL SİGORTA TIRMANMA YARIŞI 2.AYAK / 9MAYIS 2015 EK KURALLAR ASN ONAY NO : 2015/2404- TRTŞ.02 ASN ONAY TARİHİ : 27.04.2015 1 İÇİNDEKİLER 1-PROGRAM 2-ORGANİZASYON

Detaylı

İÇİNDEKİLER 1. PROGRAM 2. ORGANİZASYON 2.1 TARİF 2.2 ORGANİZASYON KOMİTESİ 2.3 YARIŞMA GÖREVLİLERİ

İÇİNDEKİLER 1. PROGRAM 2. ORGANİZASYON 2.1 TARİF 2.2 ORGANİZASYON KOMİTESİ 2.3 YARIŞMA GÖREVLİLERİ İÇİNDEKİLER 1. PROGRAM 2. ORGANİZASYON 2.1 TARİF 2.2 ORGANİZASYON KOMİTESİ 2.3 YARIŞMA GÖREVLİLERİ 3. GENEL HÜKÜMLER 3.1 GEÇERLİLİK 3.2 TANIM 3.3 KATILABİLİR ARAÇLAR 3.4 KATILABİLİR YARIŞMACI ve SÜRÜCÜLER

Detaylı

Intercity İstanbul Park

Intercity İstanbul Park 2017 INTERCITY MAHALLİ BAJA KUPASI Intercity İstanbul Park EK KURALLAR TOSFED ONAY NO : 2017/2508-IMBK.02 TOSFED ONAY TARİHİ : 25.08.2017 1 I. A) PROGRAM KAYITLARIN AÇILMASI www.intercitypark.com 28 AĞUSTOS

Detaylı

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 4. AYAK YARIŞMASI TARİH : 12 EKİM 2013 YER: İZMİR PARK ÜLKÜ KARTİNG PİSTİ

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 4. AYAK YARIŞMASI TARİH : 12 EKİM 2013 YER: İZMİR PARK ÜLKÜ KARTİNG PİSTİ İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 4. AYAK YARIŞMASI TARİH : 12 EKİM 2013 YER: İZMİR PARK ÜLKÜ KARTİNG PİSTİ EK YÖNETMELİK ASN Onay No: 2013 / 0710 İKDB.4 ASN Onay Tarihi: 07 / 09 /2013 ORGANİZATÖR:

Detaylı

2015 TOSFED RALLİKROS KUPASI KURALLARI 13.05.2015. 1.3 Sorumluluk

2015 TOSFED RALLİKROS KUPASI KURALLARI 13.05.2015. 1.3 Sorumluluk 2015 TOSFED RALLİKROS KUPASI KURALLARI 13.05.2015 1- TOSFED RALLİKROS KUPASI TOSFED RALLİKROS Kupası Kurallarında ilan edildiği şekliyle Kupaya dahil yarışmalardan aldığı puanlarla kategorilerinde sezon

Detaylı

2018 INTERCITY SILVER CUP

2018 INTERCITY SILVER CUP 2018 INTERCITY SILVER CUP EK KURALLARI TOSFED Onay Tarihi : TOSFED Onay Numarası : 02.04.2018 18IPSKSILVER/02042018 1.ORGANİZASYON 1.1 Tarif 1.2 Adresler ve Resmi İlan Yerleri 2. GENEL HÜKÜMLER 2.1 Geçerlilik

Detaylı

KARTEPE TIRMANMA YARIŞI 11-12 Temmuz 2015

KARTEPE TIRMANMA YARIŞI 11-12 Temmuz 2015 2015 Türkiye Tırmanma Şampiyonası 4.Yarışı KARTEPE TIRMANMA YARIŞI 11-12 Temmuz 2015 EK KURALLAR ASN ONAY No : 2015/15/0621-TTŞ.4 ASN Onay Tarihi : 01/07/2015 İÇİNDEKİLER 1. PROGRAM 2. ORGANİZASYON 2.1

Detaylı

Mahalli ERCİYES CUMHURİYET RALLİSİ EK KURALLAR

Mahalli ERCİYES CUMHURİYET RALLİSİ EK KURALLAR Mahalli ERCİYES CUMHURİYET RALLİSİ EK KURALLAR ASN ONAY NO : 2014/1710 MECR.1 İÇİNDEKİLER 1. PROGRAM 2. ORGANİZASYON 2.1 TARİF 2.2 ONUR KOMİTESİ 2.3 ORGANİZASYON KOMİTESİ 2.4 YARIŞMA GÖREVLİLERİ 3. GENEL

Detaylı