TÜRKİYE HAYVANCILIK PLATFORMU TEDARİK İKİLİ GÖRÜŞMELERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TÜRKİYE HAYVANCILIK PLATFORMU 2013 4. TEDARİK İKİLİ GÖRÜŞMELERİ"

Transkript

1 Değerli Sektör Temsilcisi, Aralık 2013 tarihleri arasında Clup Hotel Sera Delue Antalya da gerçekleştireceğimiz TÜRKİYE HAYVANCILIK PLATFORMU TEDARİK İKİLİ GÖRÜŞMELERİ nin çalışmaları hızla devam etmektedir. Türkiye Tarım ve Hayvancılık sektörünü, Öncelik Türk Çiftçisinin ihtiyaçlarına yönelik bir platform hazırlarken İhracatta dünya lideri olma hedefine destek olacak bir yapıyla oluşturulan TARIM HAYVANCILIK TEDARİK ÇALIŞMA PLANI dahilinde konusunda uzman ekibimiz tarafından büyük bir hassasiyet ve özenle TÜRKİYE HAYVANCILIK PLATFORMU TEDARİK İKİLİ GÖRÜŞMELERİ hazırlıklarını sürdürmekteyiz. Aşağıda ayrıntılarını bulacağınız Aralık 2013 tarihlerinde Antalya da Süt ve Besi Hayvancılığı sektörünün bileşenlerinin bir araya gelebileceği farklı bir etkinlik olarak TÜRKİYE HAYVANCILIK PLATFORMU TARIM HAYVANCILIK & TEDARİK İKİLİ GÖRÜŞMELERİ ne sponsor olmanız arzusundayız. 4. sünü gerçekleştirdiğimiz organizasyonumuza sponsorluğunuz konusunda, katılımlarınızı değerlendirmelerinize arz ederiz. Saygılarımızla

2 TÜRKİYE HAYVANCILIK PLATFORMU HAKKINDA 2013 Hakkında Aralık 2013 tarihleri arasında Clup Hotel Sera Delue Antalya da gerçekleştireceğimiz TÜRKİYE HAYVANCILIK PLATFORMU TEDARİK İKİLİ GÖRÜŞMELERİ Platform Fuarcılık, Türkiye Süt Üreticiler Merkez Birliği ana işbirliği ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü, tarafından desteklenerek organize edilmektedir. TÜRKİYE HAYVANCILIK PLATFORMU TEDARİK İKİLİ GÖRÜŞMELERİ nde; yine Süt ve Besi Hayvancılık sektörünün en önemli alıcıları olan birliklerin başkanları, satın alma yetkilileri ve üyeleri olan büyük ölçekli çiftçiler, tedarikçilerle şık konforlu bir ortamda buluşacaklar. Bu etkinliğin konseptinin önemli bir parçası, bütün potansiyelin etkinlik sırasında, gerçekleştirilecek olan ürün ve hizmetlerinizi Lider Çiftçi Akademisinde eğitimci olarak sunma olanağı sağlarken, önümüzdeki dönemlerin ihtiyaçlarını tespit edip, mevcut ekipmanları ve hizmetleri bir arada satın almacılara sunma fırsatı veriyor olmasıdır. Lider Çiftçilerimiz için hayata geçirilen LİDER ÇİFTÇİ AKADEMİSİ startı TÜRKİYE HAYVANCILIK PLATFORMU nda verilecek. LİDER ÇİFTÇİ AKADEMİSİ; lider olmuş öncü olmuş bireylerin, ait olduğu bölgeye veya kuruma üye olan Tarımsal işletme sahiplerinin, tarımsal üretim, işleme ve pazarlama sürecinin bütün aşamalarında karşılaştıkları problemler ve bunların birbirleriyle ilişkileri hakkında bilgi sahibi olmalarını, kendilerine, geliştirilen teknolojileri kullandırmak suretiyle, bu problemleri çözebilecek bilgi ve beceri kazandırılmasını ve kırsal alanda yaşam standardının yükseltilmesini amaçlayan tarımsal işletme sahiplerini yönlendirme ve bilinçlendirme sistemi üzerine Lider Çiftçileri eğitimler seminerlerle hazırlayan bir Akademidir.

3 ZİYARETÇİ PROFİLİ Alım gücü yüksek toplu ve bireysel alımlar gerçekleştirebilecek birlik ve kooperatif başkanlarından oluşmaktadır. Türkiye Hayvancılık Platformu Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği himayesinde yapılmaktadır. Bu birliğin bölgelerdeki birlik başkanları yönetim kurulu üyeleri ki bunlar o bölgenin önde gelen lider nitelikteki çiftçileridir. Bu nedenle gelir seviyesi daha yüksek seçkin bir ziyaretçi kitlemiz bulunmakta. FİRMA KATILIMLARI HAKKINDA Ziyaretçi olan birliklerimiz hem kendi aralarında istişare toplantılarını gerçekleştiriyorlar hem de stant açan firmalarımızla önümüzdeki yılın ihtiyaçları ile ilgili satın almalarını yapıyorlar. Bu nedenlerle organizasyonumuzun etkinliği oldukça büyüktür. Bu önder çiftçiler ile 4 gün boyunca sizlerde birlikte olup hem daha yakından tanıma fırsatı bulup samimiyeti geliştirebilirsiniz hem de yeni teknolojilerinizi ve ürünlerinizi daha kısa zamanda daha çok bölgeye bir anda lansman yapma imkanına kavuşacaksınız. Bununla birlikte iştigal konunuz ile ilgili birliklere toplu sunum yapma olanağını da sağlıyoruz. Ayrıca bizim ikili görüşme danışmanlarımızda size sürekli hizmet sunmaktadırlar. Danışmanlarımızdan talep ettiğini çiftçi birlik başkanı kooperatif başkanı ile sizi hemen buluşturacak. Amaç Bölgelerinde önder çiftçi niteliği taşıyan büyük ölçekli çiftçilerin ve Tarımsal Amaçlı Kooperatif /birlik yöneticileri aracılığıyla; Tarımsal işletme sahiplerinin, tarımsal üretim, işleme ve pazarlama sürecinin bütün aşamalarında karşılaştıkları problemler ve bunların birbirleriyle ilişkileri hakkında bilgi sahibi olmalarını, kendilerine, geliştirilen teknolojileri kullandırmak suretiyle, bu problemleri çözebilecek bilgi ve beceri kazandırılmasını ve kırsal alanda yaşam standardının yükseltilmesini amaçlayan tarımsal işletme sahiplerinin eğitimi, yayım, danışmanlık ve bilgilendirme amaçlanmakta.

4 2012 hakkında Kesin KATILIMCI : 52 Kesin ZİYARETÇİ : 2435 ZİYARETÇİ DAĞILIM ORANI Hayvancılık : %75 Bitkisel Üretim : %25 Platform Fuarcılık, Türkiye Süt Üreticiler Merkez Birliği ana işbirliği ile Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği, Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Türkiye Köy-Koop Merkez Birliği, Türkiye Hayvancılık Kooperatifleri Merkez Birliği işbirliği ile hazırlanan Tarım Hayvancılık & Tedarik İkili Görüşmeleri; Türkiye nin önder çiftçilerini tedarikçiler ile buluşturdu. ÖNDER ÇİFTÇİLER GELDİ Türk tarım ve hayvancılık sektörünün liderleri bundan böyle Tarım Hayvancılık & Tedarik İkili Görüşmeleri nde buluşacaklar. Önder çiftçilerin ortakları oldukları 5 önemli merkez birliğinden aldığı güçle yoluna, önemli bir çıkış yapan Platform Fuarcılık Tarım Hayvancılık & Tedarik İkili Görüşmeleri nde 2000 üzerinde önder çiftçiyi, kooperatif ve birlik başkanlarını bir araya getirdi. Avrupa Birliği ne giriş sürecinde yeniden yapılanma ve modernizasyon ihtiyaçlarını gideren ve ekonominin yükselen bir değeri haline gelen tarım sektörünün devleri, Aralık 2012 tarihleri arasında Royal Holiday Palace Otel de tarım sektörünün önde kurum ve kuruluşların katılımı ile 3. kez aynı amaç tarafında bir araya geldiler. HAYVANCILIK SEKTÖRÜ ÖN PLANDA Özellikle hayvancılık sektörüne yönelik önemli tedarikçinin katıldığı Tarım Hayvancılık & Tedarik İkili Görüşmeleri nde, Merkez Birlik Başkanları ve bölge birlik başkanları ile firmalar ikili görüşmeler gerçekleştirdiler ULUSLARARASI ZİYARETÇİLER Türkiye Tarım Sektörü nün modernizasyonu ve girdi maliyetlerinin düşürülerek sektörün yarattığı katma değerin arttırılmasına yönelik teknolojik yeniliklerin de yer aldığı İkili Görüşmelere; yurtdışından Acara, Polonya, Ukrayna, Fransa, Azerbaycan ve Gürcistan dan 6 heyet katılım gerçekleştirdi. ZİYARETÇİ PROFİLİ Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birlikleri Türkiye Süt Üreticileri Birlikleri Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlikleri Türkiye Hayvancılık Kooperatifleri Birlikleri Türkiye Köy Kalkınma ve Diğer Tarımsal Amaçlı Kooperatif Birlikleri Türkiye Tarım Kooperatifleri Birlikleri 4 gün konaklamalı olarak ziyaretlerini gerçekleştirdiler.

5 TARIM HAYVANCILIK & TEDARİK 2012 İKİLİ GÖRÜŞMELERİ FOTOĞRAFLARI

6 2011 hakkında Kesin KATILIMCI : 46 Kesin ZİYARETÇİ : 2127 ZİYARETÇİ DAĞILIM ORANI Hayvancılık : %80 Bitkisel Üretim : %20 Platform Fuarcılık, Türkiye Süt Üreticiler Merkez Birliği ana işbirliği ile Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği, Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Türkiye Köy-Koop Merkez Birliği, Türkiye Hayvancılık Kooperatifleri Merkez Birliği işbirliği ile hazırlanan Tarım Hayvancılık & Tedarik İkili Görüşmeleri; Türkiye nin önder çiftçilerini tedarikçiler ile buluşturdu. ÖNDER ÇİFTÇİLER GELDİ Türk tarım ve hayvancılık sektörünün liderleri bundan böyle Tarım Hayvancılık & Tedarik İkili Görüşmeleri nde buluşacaklar. Önder çiftçilerin ortakları oldukları 5 önemli merkez birliğinden aldığı güçle yoluna, önemli bir çıkış yapan Platform Fuarcılık Tarım Hayvancılık & Tedarik İkili Görüşmeleri nde 2000 üzerinde önder çiftçiyi, kooperatif ve birlik başkanlarını bir araya getirdi. Avrupa Birliği ne giriş sürecinde yeniden yapılanma ve modernizasyon ihtiyaçlarını gideren ve ekonominin yükselen bir değeri haline gelen tarım sektörünün devleri, Kasım 2011 tarihleri arasında Kervansaray Hotel Lara ANTALYA da tarım sektörünün önde kurum ve kuruluşların katılımı ile 2. kez aynı amaç tarafında bir araya geldiler. HAYVANCILIK SEKTÖRÜ ÖN PLANDA Özellikle hayvancılık sektörüne yönelik önemli tedarikçinin katıldığı Tarım Hayvancılık & Tedarik İkili Görüşmeleri nde, Merkez Birlik Başkanları ve bölge birlik başkanları ile firmalar ikili görüşmeler gerçekleştirdiler ULUSLARARASI ZİYARETÇİLER Türkiye Tarım Sektörü nün modernizasyonu ve girdi maliyetlerinin düşürülerek sektörün yarattığı katma değerin arttırılmasına yönelik teknolojik yeniliklerin de yer aldığı İkili Görüşmelere; yurtdışından Kosova, Azerbaycan, Ürdün, Libya, Karadağ dan 5 heyet katılım gerçekleştirdi. ZİYARETÇİ PROFİLİ Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birlikleri Türkiye Süt Üreticileri Birlikleri Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlikleri Türkiye Hayvancılık Kooperatifleri Birlikleri Türkiye Köy Kalkınma ve Diğer Tarımsal Amaçlı Kooperatif Birlikleri Türkiye Tarım Kooperatifleri Birlikleri 4 gün konaklamalı olarak ziyaretlerini gerçekleştirdiler.

7 TARIM HAYVANCILIK & TEDARİK 2011 İKİLİ GÖRÜŞMELERİ FOTOĞRAFLARI

8 2010 yılı hakkında Kesin KATILIMCI : 72 Kesin ZİYARETÇİ : 3340 ZİYARETÇİ DAĞILIM ORANI Hayvancılık : %70 Bitkisel Üretim : %30 Platform Fair Area, Türkiye Sulama Kooperatifleri Merkez Birliği ana işbirliği ile Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği, Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği, Köy-koop, Hay-koop, Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği işbirliği ile hazırlanan Tarım Hayvancılık & Tedarik İkili Görüşmeleri; Türkiye nin önder çiftçilerini tedarikçiler ile buluşturdu. FARKLI BİR KONSEPT.. Tarım fuarlarından ayıran konsepti ile Tüm ziyaretçi çiftçilerin 4 gün konaklamalı olarak katıldığı, büyük tedarikçilerin stant açtığı Tarım Hayvancılık & Tedarik İkili Görüşmeleri, Çalışma Platformları ile eşleştirme talepleri ile ve Tarım Bakanlığı yetkililerinin katılımları ile gerçekleşen panelleri ile tarım sektörüne farklı bir bakış açısı kazandırdı. ÖNDER ÇİFTÇİLER GELDİ Türk tarım ve hayvancılık sektörünün liderleri bundan böyle Tarım Hayvancılık & Tedarik İkili Görüşmeleri nde buluşacaklar. Önder çiftçilerin ortakları oldukları 6 önemli merkez birliğinden aldığı güçle yoluna, önemli bir çıkış yapan Platform Fair Area, Tarım Hayvancılık & Tedarik İkili Görüşmeleri nde 3500 üzerinde önder çiftçiyi, kooperatif ve birlik başkanlarını bir araya getirdi. Avrupa Birliği ne giriş sürecinde yeniden yapılanma ve modernizasyon ihtiyaçlarını gideren ve ekonominin yükselen bir değeri haline gelen tarım sektörünün devleri, Kasım 2010 tarihleri arasında Kervansaray Hotel Lara ANTALYA da tarım sektörünün önde kurum ve kuruluşların katılımı ile ilk kez aynı amaç etrafında bir araya geldiler. HAYVANCILIK SEKTÖRÜ ÖN PLANDA Özellikle hayvancılık sektörüne yönelik önemli tedarikçinin katıldığı Tarım Hayvancılık & Tedarik İkili Görüşmeleri nde, Merkez Birlik başkanlar ve bölge birlik başkanları ile firmalar ikili görüşmeler gerçekleştirdiler ULUSLARARASI ZİYARETÇİLER Türkiye Tarım Sektörü nün modernizasyonu ve girdi maliyetlerinin düşürülerek sektörün yarattığı katma değerin arttırılmasına yönelik teknolojik yeniliklerin de yer aldığı İkili Görüşmelere; yurtdışından Ukrayna ve Suriye den iki heyet katılım gerçekleştirdi. Suriyeli heyet firmalarla görüşmeler gerçekleştirirken, Ukrayna Tarım Bakanlığı ndan gelen heyet ciddi alımlar yapmak üzere anlaşmalara imza attılar. VE BİRLİK BAŞKANLARI DEĞERLENDİRMELERİNİ AÇIKLADILAR 29 Kasım 2010 tarihinde İkili Görüşmelerin organizasyon alanından canlı yayım gerçekleştiren TRT BU TOPRAĞIN SESİ Programında birlik başkanları değerlendirmelerini açıkladılar.. İkili Görüşmelerin konforlu bir ortamda gerçekleşmesi ve çiftçilerimizin 4 gün konaklamalı olarak bir araya gelmeleri doğru bir karardı. Bu organizasyonu diğer fuarlardan ayıran en önemli özellikti. Çiftçilerimiz kendi üretim yaptıkları sahada kullandıkları tarımsal girdi aldıkları firmalarla bir araya geldiler. Çiftçilerin firmalarla yaşamış oldukları sıkıntıları, firmalar da yeni sunduğu ürünleri tanıtma fırsatı buldular. Paneller düzenlenerek her branşta çiftçilerimiz bir araya gelerek burada sorunlarını paylaştılar, panelistlerin de görüşlerini dinlediler. Tüm örgütlerin bir araya gelmesiyle örgütler arasında da bir kaynaşma sinerji meydana geldi. Bu nedenlerle çok verimli bir organizasyon oldu. Platform Fair Area nın gerçekleştirdiği TARIM HAYVANCILIK & İKİLİ GÖRÜŞMELERİ nin gelişerek devam etmesi istiyoruz. Bunun için biz tüm birlik başkanları olarak en kısa zamanda bir araya gelerek önümüzdeki yılın planlamasını yine beraber birlikte gerçekleştireceğiz. açıklamasını yaptılar

9 TARIM HAYVANCILIK & TEDARİK 2010 İKİLİ GÖRÜŞMELERİ FOTOĞRAFLARI

10 SPONSORLUKLAR SPONSORUN ALACAĞI HAK VE HİZMETLER PLATİN SPONSORLUK PLATİN SPONSORLUK HAKLARI VE HİZMETLER ÖLÇÜLER ADET PLATİN SPONSOR ZİRVE WEB SİTESİNDE LİNK BASIN TOPLANTISINA KONUŞMACI OLARAK DAVET SONUÇ BİLDİRGESİ VE TEŞEKKÜR İLANINDA LOGO BASILI MALZEMELERDE LOGO 1.VIP Davetiye 22 15,5 cm Yaka Kartları 8 X 5 cm Ziyaretçi El Broşürü cm Katalogda Reklam 19,5 27,5 cm Kalem Ziyaretçi Defteri cm Afiş cm 5000 ZİRVE AFİŞLERİNDE LOGO A. Ana Otel Karşılama Deski 600 X 400 cm 1 B. Basın Toplantısı 300 X 400 cm 3 C. Panel ve Açıkoturumlar 1200 X 400 cm 3 STAND PLAKET 100 VIP OLARAK DAVET TANITIM FİLMİ BAYRAK FLAMA ASIMI 15 a. Panel ve Açık Oturumlar 5 b. Work Shoplar 5 ZİRVE HOŞGELDİNİZ DOSYASI İÇİNE TANITIM MATERYALİ 12 m2 3 kişi 15 dk

11 ALTIN SPONSORLUK ALTIN SPONSORLUK HAKLARI VE HİZMETLER ÖLÇÜLER ADET ZİRVE WEB SİTESİNDE LİNK BASIN TOPLANTISINA KONUŞMACI OLARAK DAVET SONUÇ BİLDİRGESİ VE TEŞEKKÜR İLANINDA LOGO ALTIN SPONSOR 1.VIP Davetiye 22 15,5 cm Yaka Kartları 8 5 cm Ziyaretçi El Broşürü cm Katalogda Reklam 19,9 27,5 cm Kalem Ziyaretçi Defteri cm Afiş cm 5000 ZİRVE AFİŞLERİNDE LOGO A. Ana Otel Karşılama Deski 600 X 400 cm 1 B. Basın Toplantısı 300 X 400 cm 3 C. Panel ve Açıkoturumlar 1200 X 400 cm 3 STAND PLAKET 100 VIP OLARAK DAVET TANITIM FİLMİ BAYRAK FLAMA ASIMI 7 a. Panel ve Açık Oturumlar 3 b. Work Shoplar 2 ZİRVE HOŞGELDİNİZ DOSYASI İÇİNE TANITIM MATERYALİ 9 m2 2 kişi 10 dk

12 GÜMÜŞ SPONSORLUK GÜMÜŞ SPONSORLUK HAKLARI VE HİZMETLER ÖLÇÜLER ADET ZİRVE WEB SİTESİNDE LİNK BASIN TOPLANTISINA KONUŞMACI OLARAK DAVET SONUÇ BİLDİRGESİ VE TEŞEKKÜR İLANINDA LOGO GÜMÜŞ SPONSOR 1.VIP Davetiye 22 15,5 cm Yaka Kartları 8 5 cm 2000 X 3.Ziyaretçi El Broşürü cm Katalogda Reklam 19,5 27, X 5.Kalem 1000 X 6.Ziyaretçi Defteri cm Afiş cm 5000 ZİRVE AFİŞLERİNDE LOGO A. Ana Otel Karşılama Deski 600 X 400 cm 1 B. Basın Toplantısı 300 X 400 cm 3 C. Panel ve Açıkoturumlar 1200 X 400 cm 3 STAND PLAKET 100 VIP OLARAK DAVET TANITIM FİLMİ BAYRAK FLAMA ASIMI 3 a. Panel ve Açık Oturumlar 1 b. Work Shoplar 1 ZİRVE HOŞGELDİNİZ DOSYASI İÇİNE TANITIM MATERYALİ 6 m2 1 kişi 5 dk

SPONSORLUK DOSYASI. 1 Aralık 2018 WOW Hotel. satinalmazirvesi.org

SPONSORLUK DOSYASI. 1 Aralık 2018 WOW Hotel. satinalmazirvesi.org SPONSORLUK DOSYASI 1 Aralık 2018 WOW Hotel satinalmazirvesi.org Değerli Yönetici, Sürdürülebilir etik satınalma yaklaşımı çerçevesinde satınalma mesleğini güçlendirme misyonu ile ön plana çıkan TÜSAYDER,

Detaylı

ULUSAL BÜYÜKBAŞ & KÜÇÜKBAŞ BESİ HAYVANCILIĞI VE TEKNOLOJİLERİ ZİRVESİ

ULUSAL BÜYÜKBAŞ & KÜÇÜKBAŞ BESİ HAYVANCILIĞI VE TEKNOLOJİLERİ ZİRVESİ ULUSAL BÜYÜKBAŞ & KÜÇÜKBAŞ BESİ HAYVANCILIĞI VE TEKNOLOJİLERİ ZİRVESİ Anemon Hotel www.ulusalbesizirvesi.com SPONSORLAR ALTIN GÜMÜŞ BRONZ İÇİNDEKİLER Önsöz...1 Taslak Programı...2 ULUSAL BÜYÜKBAŞ&KÜÇÜKBAŞ

Detaylı

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C.

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Temsilcileri, Toprak Mahsulleri Ofisi

Detaylı

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER 19-22 Mayıs 2016 tarihlerinde ANKARA BAL ve ARICILIK FUARI ATO Congresium Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı nda ATİS Fuarcılık A.Ş. tarafından gerçekleştirilecektir. Arı yetiştirici birlikleri, bal üreticileri

Detaylı

21 ŞUBAT 2014 SPONSORLUK DOSYASI. İşbirliği ile

21 ŞUBAT 2014 SPONSORLUK DOSYASI. İşbirliği ile 21 ŞUBAT 2014 SPONSORLUK DOSYASI İşbirliği ile 2. Gaziantep Enerji Zirvesi 21 Şubat 2014 te Enerji Alanında Bölgenin Yol Haritasını Çiziyor. Dünyanın en hızlı büyüyen ilk 10 şehri arasında yer alan Gaziantep

Detaylı

SPONSORLARA SAĞLANACAK HİZMET VE HAKLAR

SPONSORLARA SAĞLANACAK HİZMET VE HAKLAR SPONSORLARA SAĞLANACAK HİZMET VE HAKLAR ANA SPONSORLUK Ana sponsorluk sadece bir firmaya verilecek olup, aşağıdaki tüm hizmetler ana sponsora Tüm Basılı materyallerde ANA SPONSOR ibaresi ile yer alacaktır.

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ SPONSORLUK SEÇENEKLERİ Üretim ve Uygulama Ekipmanları Fuarı www.aseurasia.com Medya Partnerleri Organizatör +90 212 324 0000 sales@artkim.com.tr BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER exclusive GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI SPONSORLUK DOSYASI 6-7-8 MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER ANA SPONSORLUK Fuar ve Konferans kapsamında tek ana sponsor olmak üzere en yukarıda yer

Detaylı

28 Eylül - 01 Ekim 2017 İFM (İstanbul Fuar Merkezi) SPONSORLUK DOSYASI. Destekleriyle. Organizatör.

28 Eylül - 01 Ekim 2017 İFM (İstanbul Fuar Merkezi) SPONSORLUK DOSYASI. Destekleriyle. Organizatör. 28 Eylül - 01 Ekim 2017 İFM (İstanbul Fuar Merkezi) Destekleriyle www.favturkey.com SPONSORLUK DOSYASI Organizatör FAV TURKEY FUARI 28 EYLÜL 01 EKİM 2017 DE KAPILARINI AÇIYOR Bir ilke imza atan İstanbul

Detaylı

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA Dünyanın dikkatini üzerine çeken, pek çok sahada önemli ve yükselen trendi ile Bölge nin ilklerine imza atmakta olan ülkemiz, yeni ve akıllı yapılanma çizgisini yukarı doğru

Detaylı

Etkinlik Bilgi. Sayın Yetkili,

Etkinlik Bilgi. Sayın Yetkili, SPONSORLUK DOSYASI Sayın Yetkili, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak, 13 Ocak 2016 tarihlerinde üniversitemizde İnşaat Ekonomisi Zirvesi ni gerçekleştiriyoruz. Türkiye nin

Detaylı

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL DİVAN OTEL Gaziantep Aile Hekimleri Derneği miz Gaziantep Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) çalışan birinci basamak aile hekimlerinin karşılaştığı güncel tıbbi ve para medikal konularda bilgilendirilme

Detaylı

İtibar Yönetimi Zirvesi

İtibar Yönetimi Zirvesi SPONSORLUK DOSYASI İtibar Yönetimi Zirvesi Sayın Yetkili, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak, 3 Aralık 2015 tarihinde üniversitemizde Kurumsal İletişim ve İtibar Yönetimi

Detaylı

26 Kasım 2015 / The Grand Tarabya İstanbul

26 Kasım 2015 / The Grand Tarabya İstanbul 2015 26 Kasım 2015 / The Grand Tarabya İstanbul TÜRKİYE İMSAD İnşaatta Kalİte Zİrvemİzde Buluşalım Türkiye İMSAD ın gelenekselleşen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, bu yıl yedinci kez sektörümüzün

Detaylı

Festivalin Tarihçesi

Festivalin Tarihçesi Festivalin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11 yıl boyunca dünyadan ve

Detaylı

Gelişen Teknoloji Günleri 2012 [GETEK 12] 11-12-13 Aralık 2012

Gelişen Teknoloji Günleri 2012 [GETEK 12] 11-12-13 Aralık 2012 Gelişen Teknoloji Günleri 2012 [GETEK 12] 11-12-13 Aralık 2012 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLU Bu yıl 4. sünü düzenleyeceğimiz GETEK te sizleri de aramızda görmekten onur ve mutluluk duyarız. Elektrik

Detaylı

Sizinle iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyarız.

Sizinle iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyarız. SPONSORLUK DOSYASI Sayın Yetkili, Boğaziçi Üniversitesi Sürdürülebilirlik Zirvesi'ni 4 Mayıs 2015 tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak gerçekleştiriyoruz. Organizasyon, Saatli Bina adıyla

Detaylı

:SEMOR Organizasyon fatma@semor.com.tr Tel: 0 312 479 91 03 Faks: 0 312 479 91 32 cep :0555 8000 524

:SEMOR Organizasyon fatma@semor.com.tr Tel: 0 312 479 91 03 Faks: 0 312 479 91 32 cep :0555 8000 524 Konferansın Gerçekleştirileceği Yer: ANKARA Katılımcı Sayısı ve Hedef Kitle : Hedef kitle, Bilişim teknolojileri konusunda faaliyet gösteren, teknolojik değişimi öngören, teknolojiyi geliştiren ve bu konudaki

Detaylı

P R I N T E X P O 3DTURKEY

P R I N T E X P O 3DTURKEY 3. TEKNOLOJİDE BÜYÜK DEĞİŞİM BAŞLIYOR PARÇASI OLMAYA VAR MISINIZ? SPONSORLUK DOSYASI Demos Fuarcılık ve Organizasyon A.Ş. www.demosfuar.com.tr - info@demosfuar.com.tr E X H I B I T I O N SPONSORLUK DOSYASI

Detaylı

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER SPONSORLUK GENEL BİLGİLER Logo Stant Davetiye Web Katalog ANA SPONSOR 4/4 24m² 100 Evet 2 Sayfa KATILIMCI/ZİYARETÇİ YAKA KARTI SPONSORU 3/4-50 Evet - BASIN SPONSORU 3/4 12m² 50 Evet 1 Sayfa İLETİŞİM SPONSORU

Detaylı

Tarih: 04.02.2014 Sayı: 1705

Tarih: 04.02.2014 Sayı: 1705 Tarih: 04.02.2014 Sayı: 1705 Konu: Samsun Mobilya Sektörünün İhracat Kapasitesinin Artırılması Projesi & Samsun Sağlık Ekipmanları Sektörünün İhracat Kapasitesinin Artırılması Projesi İçin Ortak Tanıtım,

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 10-12 Kasım 2016 FARKINIZI YARATIN Türkiye ve Avrasya nın En Geniş Kapsamlı Kimya Platformu, 7. Uluslararası Kimya Sanayi Grup Fuarı Chem Show Eurasia 2016 da bütün sektörün gözleri

Detaylı

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI 2014 DEPREM ZİRVESİ TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI www.turkiyedepremvakfi.org.tr tdv@turkiyedepremvakfi.org.tr twitter: twitter.com/tdvakfi facebook: facebook.com/turkiyedepremvakfi

Detaylı

Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler

Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler kazandırıyoruz. Bugüne kadar onlarca başarılı organizasyonu

Detaylı

2015 YILI GENEL KURULU 29-31 MAYIS 2015 SPICE HOTEL&SPA BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. www.tuksiad.org

2015 YILI GENEL KURULU 29-31 MAYIS 2015 SPICE HOTEL&SPA BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. www.tuksiad.org SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) uzun yıllar bir çatı altında toplanmamış kuruyemiş sanayicilerinin arasında işbirlikleri

Detaylı

3 OBEZİTE GÜZ. Obezite İle Mücadelede Gıda Güvenliği, Beslenme ve Fiziksel Aktivitenin Yeri Ekim 2016 Belconti Resort Otel, Belek ANTALYA

3 OBEZİTE GÜZ. Obezite İle Mücadelede Gıda Güvenliği, Beslenme ve Fiziksel Aktivitenin Yeri Ekim 2016 Belconti Resort Otel, Belek ANTALYA 3 OBEZİTE GÜZ Obezite İle Mücadelede Gıda Güvenliği, Beslenme ve Fiziksel Aktivitenin Yeri 27-30 Ekim 2016 Belconti Resort Otel, Belek ANTALYA Destekleyen İletişim Adres: 53. Sokak No:39/4 Bahçelievler

Detaylı

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey SPONSORLUK DOSYASI International MICE & Wedding Forum, ilk olarak 03 Nisan - 09 Nisan 2016 tarihleri arasında Inventum Global Workshop adı altında St.Regis, Mumbai ve Grand Hotel, New Delhi'de gerçekleşmiştir.

Detaylı

16-18 ŞUBAT 2017 İSTANBUL

16-18 ŞUBAT 2017 İSTANBUL GLOBAL MEETING 2017 16-18 ŞUBAT 2017 İSTANBUL SPONSORLUK DOSYASI World Tourism Forum Dünya Turizm Örgütü Üyesidir. WORLD TOURISM FORUM /// 16-18 ŞUBAT 2017 16-18 Şubat 2017 WORLD TOURISM FORUM GLOBAL MEETING

Detaylı

BİRLİK ve KOOPERATİFLERİN FUARI KASIM 2015

BİRLİK ve KOOPERATİFLERİN FUARI KASIM 2015 BİRLİK ve KOOPERATİFLERİN FUARI 05-08 KASIM 2015 2 3 4 5 : : : : : : : : : EGE CANLI HAYVAN ve TARIM TEKNOLOJİLERİ FUARI FUARIN KÜNYESİ 6 7 { { EGE CANLI HAYVAN ve TARIM TEKNOLOJİLERİ FUARI ZİYARETÇİ İSTATİSTİKLERİ

Detaylı

İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör

İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör 25-27 EKiM 2018 İSTANBUL FUAR MERKEZİ www.interdyeprinting.com SPONSORLUK SEÇENEKLERİ İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör Turkish Textile Dyeing and Finishing Industrialists Association

Detaylı

yatay kapak.pdf :05 C M Y SPONSORLUK DOSYASI CM MY CY CMY K 1

yatay kapak.pdf :05 C M Y SPONSORLUK DOSYASI CM MY CY CMY K 1 SPONSORLUK DOSYASI 1 ALTIN SPONSOR 100.000.- Altın Sponsor olacak firmanın tanıtımı kongre boyunca tüm görsel malzemelerde ve panolarda yer alacaktır. Ana salona firmanın adı verilecektir. (Açılışın yapılacağı

Detaylı

İSTANBUL TİCARET ODASI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNE YÖNELİK DESTEKLER

İSTANBUL TİCARET ODASI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNE YÖNELİK DESTEKLER İSTANBUL TİCARET ODASI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNE YÖNELİK DESTEKLER Rekabeti Geliştirme Krdinatörlüğü Aralık 2014 SAĞLIK TURİZMİ BİLİŞİM FİLM EĞİTİM İ S T A N B U L T İ C A R E T O D A S I / D

Detaylı

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ LÜKS TÜKETİM ZİRVESİ

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ LÜKS TÜKETİM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ LÜKS TÜKETİM ZİRVESİ Sayın Yetkili, Bogăziçi Üniversitesi I ktisadi ve I dari Bilimler Fakültesi olarak, Boğaziçi Üniversitesi Lüks Tüketim Zirvesi ni 28 Ocak 2016

Detaylı

E-Devlet ve Veri Yönetiminde Kurumlararası İşbirliği

E-Devlet ve Veri Yönetiminde Kurumlararası İşbirliği 2 E-Devlet ve Veri Yönetiminde Kurumlararası İşbirliği TEKNOLOJİ Başkent te BULUŞUYOR 4 2 kamu vizyonu teknoloji geleceği içindekiler 1. Kamu Teknoloji Platformu 2. Organizasyon Hakkında 3. Organizasyon

Detaylı

Değerli Sektör Yöneticisi

Değerli Sektör Yöneticisi Değerli Sektör Yöneticisi Günümüzde insan ve diğer canlı yaşam ortamlarında, taşıma kapasitesini aşan kullanımlar ve sonucunda ortaya çıkan çevresel sorunların çözümü kapsamında son derece önemli bir misyonu

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ Renklerin büyüsünü keşfet... 7. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları Fuarı 22-24 Mart 2018 Hall 9-10-11-FOYER SPONSORLUK

Detaylı

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI 25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI ORGANİZASYON www.ohsadkurultayi.org www.ohsadkurultayi.org SPONSORLUK DOSYASI TÜRKİYE SAĞLIK SEKTÖRÜ YİNE ANTALYA DA BULUŞUYOR! Özel Hastaneler

Detaylı

3. ULUSLARARASI MOBİLYA, DEKORASYON, EV EŞYALARI EV TEKSTİLİ FUARI

3. ULUSLARARASI MOBİLYA, DEKORASYON, EV EŞYALARI EV TEKSTİLİ FUARI FUAR RAPORU 05-08 Aralık 2013 Kazablanka - FAS OFEC FUAR HAKKINDA MaDecor Expo 2013 05 08 Aralık 2013 tarihleri arasında Atılım Fuarcılık, Elan Expo ve Fas'ın en büyük organizasyon şirketlerinden biri

Detaylı

18-21 Nisan 2019 İstanbul Kongre Merkezi

18-21 Nisan 2019 İstanbul Kongre Merkezi TÜRKİYE'NİN PEYNİRİ GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR Tespit edilen 193 çeşit peynir üretimiyle adeta bir peynir cenneti olan Türkiye nin peynir çeşitliliğini ülkemizde ve dünyada tanıtılmasına vesile olarak, sektörün

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI POWERED BY

SPONSORLUK DOSYASI POWERED BY SPONSORLUK DOSYASI POWERED BY Corporate Stars, Türkiye nin en iyi markalarını bir araya getiren sosyal bir iş platformudur Corporate Stars her yıl Türkiye nin en iyi kurumsal firmalarını bir araya getirir

Detaylı

Bilgi ve Haberleşme - Telekomünikasyon. PACS, Sayısal Tıbbı Arşiv, İlaç ve Malzeme Takibi. RFID, Ses ve Görüntüleme Teknolojileri

Bilgi ve Haberleşme - Telekomünikasyon. PACS, Sayısal Tıbbı Arşiv, İlaç ve Malzeme Takibi. RFID, Ses ve Görüntüleme Teknolojileri ORGANİZASYON HAKKINDA Organizasyon Adı : 3. Uluslararası Sağlık Bilişim Zirvesi İçerik : Sağlık Bilişimi, Biomedikal, Görüntüleme Teknolojileri,Tesis, Dijital Hastane-Sağlık, Tele-tıp, HBYS, Bilişim, İletişim,

Detaylı

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015 Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR HKF FUARCILIK A.Ș. Barbaros Bulvarı 163/2 34349 Beșiktaș/

Detaylı

Yılda 24 tematik toplantı: Tematik toplantılara ortalama 200 kişi katılıyor.

Yılda 24 tematik toplantı: Tematik toplantılara ortalama 200 kişi katılıyor. SPONSORLUK DOSYASI BİZ KİMİZ? Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) gücünü ve etkinliğini; Türkiye nin 7 bölgesinden gelen iş insanlarının oluşturduğu federasyon ve derneklerinin gönüllü,

Detaylı

Etkinlik hakkında. Enver ALTIN. Y. Boran PUHALOĞLU. enver.altin@linux.org.tr. boranp@cs.bilgi.edu.tr

Etkinlik hakkında. Enver ALTIN. Y. Boran PUHALOĞLU. enver.altin@linux.org.tr. boranp@cs.bilgi.edu.tr Etkinlik hakkında Türkiye'nin en büyük Özgür Yazılım ve Linux odaklı etkinliklerini 2002 yılından beri gerçekleştiren İstanbul Bİlgi Üniversitesi ve Linux Kullanıcıları Derneği'nin, 2. defa tek çatı ve

Detaylı

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi GELECEĞiN YAPILARI GELECEĞiN ŞEHiRLERi ZİRVE VE FUARI www.yapivesehirzirvesi.com GELECEĞİN YAPILARI GELECEĞİN ŞEHİRLERİ ZİRVE VE FUARI Geleceği inşa etmek büyük ölçüde daha modern, sağlıklı, güvenli,

Detaylı

17-20 EYLÜL 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI

17-20 EYLÜL 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI ISAF IT SECURITY FUAR VE KONFERANSI 2015 17-20 EYLÜL 2015 İSTANBUL Günümüzün en çok ihtiyaç duyulan Bilgi ve Ağ Güvenliği konularını kapsayan

Detaylı

Etkinlik merkezinde 6 m² lik ücretsiz stant alanı sağlanacaktır. Stant alanı kullanmayan firmalara ek davetiye hakkı sağlanacaktır.

Etkinlik merkezinde 6 m² lik ücretsiz stant alanı sağlanacaktır. Stant alanı kullanmayan firmalara ek davetiye hakkı sağlanacaktır. TEGEP Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği; kurumlar, eğitimciler, akademisyenler ve eğitim alanlardan oluşan paydaşları ile iş birliği içinde fikir üretip, araştırma ve geliştirme yapıp, ilkeler belirleyerek,

Detaylı

5. Türkiye PostgreSQL Konferansı - PGDay.Istanbul. Sponsorluk Dosyası.

5. Türkiye PostgreSQL Konferansı - PGDay.Istanbul. Sponsorluk Dosyası. 5. Türkiye PostgreSQL Konferansı - PGDay.Istanbul Sponsorluk Dosyası sponsor@pgday.istanbul 5. Türkiye PostgreSQL Konferansı - PGDay.Istanbul 2011 yılında ilkini düzenlediğimiz PostgreSQL konferansının

Detaylı

GIDA, MERSİN 8. ULUSLARARASI. GIDA TEKNOLOJİLERİ ve PAKETLEME. Sponsorluk Dosyası 17-20 NİSAN 2014. GAP ve Orta Doğu nun Dünyaya Açılan Kapısı:

GIDA, MERSİN 8. ULUSLARARASI. GIDA TEKNOLOJİLERİ ve PAKETLEME. Sponsorluk Dosyası 17-20 NİSAN 2014. GAP ve Orta Doğu nun Dünyaya Açılan Kapısı: MERSİN 8. ULUSLARARASI GIDA, GIDA TEKNOLOJİLERİ ve PAKETLEME 17-20 NİSAN 2014 Yenişehir Fuar Merkezi Sponsorluk Dosyası GAP ve Orta Doğu nun Dünyaya Açılan Kapısı: BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE

Detaylı

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLLARI SPONSORLUK TÜRLERİ... 3 PLATİN SPONSORLUK... 3 ALTIN SPONSORLUK... 4 GÜMÜŞ SPONSORLUK...

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLLARI SPONSORLUK TÜRLERİ... 3 PLATİN SPONSORLUK... 3 ALTIN SPONSORLUK... 4 GÜMÜŞ SPONSORLUK... İÇİNDEKİLER GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLLARI SPONSORLUK TÜRLERİ... 3 PLATİN SPONSORLUK... 3 ALTIN SPONSORLUK... 4 GÜMÜŞ SPONSORLUK... 4 BRONZ SPONSORLUK... 5 GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE

Detaylı

2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT

2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT 9-13 Mart 2016 tarihlerinde uluslararası 2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT Fuarı ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı nda Atis Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecektir. Ankara'da bu boyutta ikinci defa düzenlenecek

Detaylı

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler 18-21 KASIM 2015-İSTANBUL SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ Düzenleyenler Destekleyenler www.turkeyhealth.net a- B- C- D- E- F- G- H- I- J- Ana Sponsorluk Altın Sponsorluk Gümüş Sponsorluk Bronz

Detaylı

KASIM SPONSORLUK DOSYASI

KASIM SPONSORLUK DOSYASI KASIM 01-02 NOVEMBER2017 JW Marriott, Ankara SPONSORLUK DOSYASI 1 Kongre Merkezi JW Marriott, Ankara JW MARRIOTT Ankara, ABD ve Dünya nın 70 ülkesinde 3500 ün üzerinde turizm yatırımına sahip Dünya nın

Detaylı

TEB KOBİ AKADEMİ Tarım Buluşmaları. 13 Aralık 2012 İZMİR

TEB KOBİ AKADEMİ Tarım Buluşmaları. 13 Aralık 2012 İZMİR TEB KOBİ AKADEMİ Tarım Buluşmaları 13 Aralık 2012 İZMİR Hizmetlerimiz 13 Aralık 2012 İZMİR KOBİ Akademi KOBİ lerin yurtiçi ve uluslararası pazarlardaki karlılıklarını ve rekabet güçlerini artırabilecekleri

Detaylı

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi GELECEĞiN YAPILARI GELECEĞiN ŞEHiRLERi ZİRVE VE FUARI www.yapivesehirzirvesi.com Geleceği inşa etmek büyük ölçüde daha modern, sağlıklı, güvenli, konforlu, verimli, tasarruflu, çevreci, teknolojik, sürdürülebilir

Detaylı

2-3 EKİM 2018, ANKARA

2-3 EKİM 2018, ANKARA DESTEKLERİYLE ORGANİZATÖR 2-3 EKİM 2018, ANKARA S O N U Ç R A P O R U OPERASYON ve İÇERİK PARTNERİ www.inpps.com ZİRVE HAKKINDA Terörle mücadele, malların dolaşımının kontrolü ve uluslararası sınırlardaki

Detaylı

Değerli İş Dünyası Temsilcileri,

Değerli İş Dünyası Temsilcileri, SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) 2008 yılında kurulmuş olup, kuruluşundan bu yana üye sayısını sürekli artırmış ve faaliyetlerinin

Detaylı

DOSYASI SPONSORLUK HILTON İSTANBUL CONVENTION & EXHIBITION CENTER NİSAN 2018

DOSYASI SPONSORLUK HILTON İSTANBUL CONVENTION & EXHIBITION CENTER NİSAN 2018 SPONSORLUK DOSYASI BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİ TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR. NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ? Biz TG EXPO Uluslararası Fuarcılık A.Ş. ve destekçilerimiz;

Detaylı

Peki Kurumsal Akademi kurmanın bir yol haritası var mı? Kurumsal Akademi kurmaya nereden başlamak gerekir?

Peki Kurumsal Akademi kurmanın bir yol haritası var mı? Kurumsal Akademi kurmaya nereden başlamak gerekir? TEGEP Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği; kurumlar, eğitimciler, akademisyenler ve eğitim alanlardan oluşan paydaşları ile iş birliği içinde fikir üretip, araştırma ve geliştirme yapıp, ilkeler belirleyerek,

Detaylı

Detay Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti

Detay Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti Detay Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti HAKKIMIZDA Detay Fuarcılık Organizasyon & Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi TOBB- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nin Y-276 numaralı Yurtiçinde

Detaylı

34. ULUSAL BİLİŞİM KURULTAYI

34. ULUSAL BİLİŞİM KURULTAYI 2 0-21 Ara lık 2 0 1 7 Sheraton Ankara Hotel & Convention Centre 34. ULUSAL BİLİŞİM KURULTAYI Üretim İnnovas yon S ü rdü rü lebilir Kalkınm a S ü reç Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar Sayısal Paz ar Ekonomi

Detaylı

ULUSLARARASI KLASİK ARAÇ FESTİVALİ SPONSORLUK DOSYASI

ULUSLARARASI KLASİK ARAÇ FESTİVALİ SPONSORLUK DOSYASI 2. SPONSORLUK DOSYASI HAYDİ HEP BERABER GEÇMİȘTE DAHA FARKLI BİR YOLCULUĞA GİDELİM Festivalimizin amacı, her biri kültürel miras olarak değerlendirilmesi gereken, dönemlerine damgalarını vurmuș, günümüzün

Detaylı

3. Türkiye PostgreSQL Konferansı. Sponsorluk Dosyası. bilgi@postgresql.org.tr

3. Türkiye PostgreSQL Konferansı. Sponsorluk Dosyası. bilgi@postgresql.org.tr 3. Türkiye PostgreSQL Konferansı Sponsorluk Dosyası bilgi@postgresql.org.tr 2. konferanstan kısa bilgiler Tamamı konu ile ilgili 250 katılımcı 1'i yurtdışından 8 firma sponsoru 2 salonda 13 seminer Kamu

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 2017

SPONSORLUK DOSYASI 2017 SPONSORLUK DOSYASI www.baykusodulleri.org.tr www.tuad.org.tr BAYKUŞ Bayku Ödülleri Etkili ve doğru karar alabilmenin, riskleri azaltmanın en etkili yolu araştırma kullanmaktan geçmektedir. Bu etkinlikte

Detaylı

17. ARAŞTIRMA ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI

17. ARAŞTIRMA ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI 17. ARAŞTIRMA ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI 1 17. ARAŞTIRMA ZİRVESİ Tarih: 17-18 Nisan 2014 Yer: Conrad Otel İstanbul Değer ve Dönüşüm 2 İçerik Araştırma Zirvesi Tema.s.4 Neden Sponsor Olmalısınız. s.5 17.

Detaylı

6. ULUSAL BİYOMÜHENDİSLİK ÖĞRENCİ KONGRESİ

6. ULUSAL BİYOMÜHENDİSLİK ÖĞRENCİ KONGRESİ 6. ULUSAL BİYOMÜHENDİSLİK ÖĞRENCİ KONGRESİ DÜZENLEYENLER: YTÜ Biyomühendislik Bölümü YTÜ IEEE EMBS Bu Belge Yıldız Teknik Üniversitesi Biyomühendislik Bölümü ve IEEE YTÜ Öğrenci Kulübü Tarafından 2017-2018

Detaylı

Doğalgazın Geleceğine Köprü

Doğalgazın Geleceğine Köprü Paketleri (4 paket mevcuttur) Ana Kongre Medya VIP Katılım Hakkı Temsilci Çantası Diğer Ayrıcalık 40 m 2 Boş Sergi Standı sağlanacaktır. Kongrede 1 kişiye sunum yapabilme hakkı Ulusal ve Uluslararası basına

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ BİRİNİZ BİN OLSUN! www.artkim.com.tr

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ BİRİNİZ BİN OLSUN! www.artkim.com.tr SPONSORLUK SEÇENEKLERİ BİRİNİZ BİN OLSUN! "Chem Show Eurasia Sponsorluk Seçenekleri" Sponsorluk seçeneklerinin size sunduğu fırsatlar sonucu fuar alanında marka tanınırlığınızı optimum bir noktaya taşıyarak,

Detaylı

4 SPONSORLUK DOSYASI

4 SPONSORLUK DOSYASI 4 SPONSORLUK DOSYASI 4-6 Şubat 2016 İstanbul Neden Partner Olmalısınız? Yeni müşteriler kazanma ve yeni iş fırsatları yaratma Sektörde öncü olan konuşmacılara erişme Sektör öncüleri ile fikirlerinizi paylaşma

Detaylı

14-16 OCAK 2016 SPONSORLUK DOSYASI. WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye 7. ENERJİ VERİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI. www.evf.gov.tr info@evf.gov.

14-16 OCAK 2016 SPONSORLUK DOSYASI. WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye 7. ENERJİ VERİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI. www.evf.gov.tr info@evf.gov. 6 6 5. RİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI SPONSORLUK DOSYASI 14-16 OCAK 2016 WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye www.evf.gov.tr info@evf.gov.tr FORUM HAKKINDA Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ndan üst

Detaylı

Sağlıkta Deneyim SPONSORLUK DOSYASI

Sağlıkta Deneyim SPONSORLUK DOSYASI Sağlıkta Deneyim SPONSORLUK DOSYASI ORGANİZASYON HAKKINDA Organizasyon Adı : İçerik : Web Sitesi : Tarih : Resmi Açılış : Zirve Ziyaret Saatleri : Organizasyon yeri : Düzenleyen : 4. Uluslararası Sağlık

Detaylı

MAL İHRACATINA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ EKİM 2017

MAL İHRACATINA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ EKİM 2017 MAL İHRACATINA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ EKİM 2017 MAL İHRACATINA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ 1 UR-GE Desteği 2 Pazara Giriş Belgelerinin Desteklenmesi 3 Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği 4 Yurtdışı

Detaylı

19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA

19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA ANFAŞ FOOD PRODUCT GIDA İHTİSAS FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA Ahmet SABUNCU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI

SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI TEGEP İN DEĞERLERİ Şeffaflık Yerellik Bilimsellik Değer Katmak TEGEP İN AMACI; EĞİTİM VE GELİŞİM ALANINA SAĞLAYACAĞI FAYDALAR TEGEP in en temel amacı Türkiye de yetişkin öğrenim sürecini

Detaylı

Kuyumculuk; sadece deðerli taþlarýn alýnýp satýldýðý bir sektör olmayýp, metal ve taþlara insan ruhunun güzelliklerini iþleyen, nakþeden bir sanat dalý olmuþtur. Amacýmýz; sektörün tüm ustalarýný, üstadlarýný

Detaylı

İAFİP İSTANBUL ATATÜRK FEN İŞ PLATFORMU İAFEST 14 SPONSORLUK DOSYASI

İAFİP İSTANBUL ATATÜRK FEN İŞ PLATFORMU İAFEST 14 SPONSORLUK DOSYASI İAFİP İSTANBUL ATATÜRK FEN İŞ PLATFORMU İAFEST 14 SPONSORLUK DOSYASI 1 Birlikte Daha Güçlüyüz! İAFL ortak paydasında bir araya gelerek dayanışma ve yardımlaşma kültürümüzü geliştirmek önceliğimizdir. İş

Detaylı

EGE CANLI HAYVAN FUARI KATILIMCI VE ZİYARETÇİYE 5 YILDIZLI HİZMET! FUARCILIK TARİHİNDE BİR İLK:

EGE CANLI HAYVAN FUARI KATILIMCI VE ZİYARETÇİYE 5 YILDIZLI HİZMET! FUARCILIK TARİHİNDE BİR İLK: EGE CANLI HAYVAN FUARI HAYVANCILIK, SÜT TEKNOLOJİLERİ, ÇİFTLİK EKİPMANLARI, SERA VE TARIM TEKNOLOJİLERİ FUARI FUARCILIK TARİHİNDE BİR İLK: KATILIMCI VE ZİYARETÇİYE 5 YILDIZLI HİZMET! Uluslararası ziyaretçilerin

Detaylı

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak?

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak? Sizleri, PERYÖN Trakya Şubesi tarafından 17 Kasım 2018 tarihlerinde, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu nda düzenlenecek olan Dün Bugün Gelecek temalı İnsan Yönetimine ve iş hayatına dair

Detaylı

farklı tasarlanan modern çizgisi ile etkinliğin yeterli ilgi ve katılımı sağlaması hedeflenmektedir.

farklı tasarlanan modern çizgisi ile etkinliğin yeterli ilgi ve katılımı sağlaması hedeflenmektedir. Değerli İş Ortağımız, İMSAD tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek 3. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 11, düzenlenmeye başladığı 2009 yılından buyana inşaat endüstrisinin gündemini değiştiriyor İMSAD

Detaylı

Katılımcılar Alıcılar ve Distribütörler Konsolosluklar ve Ticari Ataşelikler VIP ler Basın Kurumları Bakanlıklar & Hükümet

Katılımcılar Alıcılar ve Distribütörler Konsolosluklar ve Ticari Ataşelikler VIP ler Basın Kurumları Bakanlıklar & Hükümet REKLAM FIRSATLARI 1- KATALOG İLANI Asansör İstanbul 2013 ün resmi kataloğu bir müşteri el kitabı şeklinde fuar katılımcısı ile ziyaretçiye fuar boyunca yardımcı olacak bir rehber olarak hazırlanmaktadır.

Detaylı

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye'de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına ve gelişimine liderlik eden, bu konuda ülkemizin

Detaylı

Uluslararas Loj st k Platformu

Uluslararas Loj st k Platformu 11-13 EK M 2018 ANKARA BA KENT ANKARA DA Uluslararas Loj st k Platformu www.ankaralojistikzirvesi.com Eş Zamanlı 2 Gün Konferans / 3 Gün Fuar Neden Loj st k Z rves? Lojistik Sektörü Türkiye'de ve çevre

Detaylı

ULUSLARARASI İSTİHBARAT VE GÖZETİM TEKNOLOJİLERİ KONFERANSI VE SERGİSİ

ULUSLARARASI İSTİHBARAT VE GÖZETİM TEKNOLOJİLERİ KONFERANSI VE SERGİSİ ULUSLARARASI İSTİHBARAT VE GÖZETİM TEKNOLOJİLERİ KONFERANSI VE SERGİSİ 10-12 Mart 2011 Harbiyet Askeri Müze Kültür Komutanlığı Konferans Merkezi, Istanbul KATILIMCI BROŞÜRÜ www.emea-intelligence.com İçindekiler:

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR BİLİM ve TEKNOLOJİ FUARI 11-14 Ekim 2018, BURSA Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi B l m Sektöründek Yen l kler ARGE www.kosgeb.gov.tr Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi info@merinosakkm.com

Detaylı

TÜRK YE ARALIK 2017 ATO CONGRESIUM ANKARA

TÜRK YE ARALIK 2017 ATO CONGRESIUM ANKARA KOOP 2017 2. TÜRKİYE KOOPERATİFLER FUARI 07-10 ARALIK 2017 ATO CONGRESIUM ANKARA AMACI Sürdürülebilir sosyal ve ekonomik bir kalkınma için en önemli işletme modellerinden birisi olan KOOPERATİFÇİLİĞİN

Detaylı

Değerli meslektaşlarım,

Değerli meslektaşlarım, Türkiye Deprem Mühendisliği Derneği (TDMD) tarafından 11-13 Ekim 2017 tarihlerinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan Dördüncü Uluslararası Deprem Mühendisliği ve Sismoloji

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ Uluslararası Kimya Sanayi Fuarları SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 08-10 Kasım 2018 İstanbul Fuar Merkezi Medya Partneri İş Birliği ile Destekleyen Organizatör K mya Sektör Platformu ve Üyeler BU FUAR 5174 SAYILI

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 24-26 Mart 2016 İstanbul Fuar Merkezi 22-23 Mart 2016 SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 6. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları Fuar

Detaylı

IFIA INTERNATIONAL FEDERATION

IFIA INTERNATIONAL FEDERATION ISIF 18 Ülkemizin gelişimine değer katacak buluş, ar-ge ve inovasyon faaliyetlerinin ulusal ve uluslararası katılımcılarla buluşturulması ve üretilen teknik bilginin ticarileştirilerek toplumun yararına

Detaylı

07-10 ARALIK 2017 ATO CONGRESIUM ANKARA

07-10 ARALIK 2017 ATO CONGRESIUM ANKARA KOOP 2017 2. TÜRKİYE KOOPERATİFLER FUARI 07-10 ARALIK 2017 ATO CONGRESIUM ANKARA AMACI Sürdürülebilir sosyal ve ekonomik bir kalkınma için en önemli işletme modellerinden birisi olan Kooperatif ürünlerini

Detaylı

TEGEP Eğitim ve Gelişim Zirvesi bu yıl sekizinci kez, Ekim 2018 tarihinde, «Çarpışma» teması ile gerçekleşecek.

TEGEP Eğitim ve Gelişim Zirvesi bu yıl sekizinci kez, Ekim 2018 tarihinde, «Çarpışma» teması ile gerçekleşecek. TEGEP Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği; kurumlar, eğitimciler, akademisyenler ve eğitim alanlardan oluşan paydaşları ile iş birliği içinde fikir üretip, araştırma ve geliştirme yapıp, ilkeler belirleyerek,

Detaylı

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI. Organizasyon

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI.   Organizasyon VIAPORT MARINA, TUZLA 02-05 Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI www.expomaritt.com Organizasyon BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

Kodla19 Takvimi Nisan :00-17: Yenilikleri

Kodla19 Takvimi Nisan :00-17: Yenilikleri S P O N S O R L U K D O S YA S I Kodla19 Takvimi Karadeniz Teknik Üniversitesi Etkinlik Tarihleri ve Saati Prof. Dr. Osman Turan Kongre Merkezi 13-14 Nisan 2019 10:00-17:00 contact@kodla.com 0 (462) 326

Detaylı

2012/4 SAYILI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞİN UYGULAMA USUL VE ESASLARI GENELGESİ

2012/4 SAYILI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞİN UYGULAMA USUL VE ESASLARI GENELGESİ Türkiyenin döviz kazandırıcı hizmet gelirlerinin arttırılması ve film sektörünün uluslararası rekabet gücünü geliştirilmesi için, Türkiyede yerleşik, film sektöründe faaliyet gösteren şirketler (film yapımcısı

Detaylı

11-12 Aralık 2014 - BURSA. www.yesilsehirler.org SPONSORLUK DOSYASI

11-12 Aralık 2014 - BURSA. www.yesilsehirler.org SPONSORLUK DOSYASI 11-12 Aralık 2014 - BURSA www.yesilsehirler.org SPONSORLUK DOSYASI 1 Yeşil Şehirler Zirvesi, İtibar Yönetimi Enstitüsü tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayelerinde, Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir

Detaylı

X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI

X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI X. TKYD KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI 19 OCAK 2017 Intercontinental İstanbul Otel KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ HAKKINDA 2 Türkiye nin önde gelen şirketlerinin yönetim

Detaylı

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU Projenin Adı: 2. ULUSLARARASI ANTALYA KUM HEYKEL FESTİVALİ, BEACHPARK 2007 Projenin Teması: 1001 gece masalları Projenin konusu: Dünyada

Detaylı

SPONSORLUK FIRSATLARI

SPONSORLUK FIRSATLARI SPONSORLUK FIRSATLARI Geniş bir yelpazeden oluşan sponsorluk fırsatlarıyla Avrasya Ambalaj Fuarı nda üst düzey ziyaretçi profiline markanızın bilinirliğini artırma fırsatı yakalayın. 5 farklı paketimizden

Detaylı

IFINTEC Konferansı Sponsorluk Bilgisi

IFINTEC Konferansı Sponsorluk Bilgisi 1. Konferans Ana Sponsoru IFINTEC Konferansı Sponsorluk Bilgisi - Açılış seremonisinde 10 dakika süreli konuşma yapma. - Kayıt masasında afiş. Maksimum 2 adet afiş yerleştirilebilecektir. Afiş sponsor

Detaylı