WorkCentre 5845 / 5855 A3 Siyah Beyaz Çok Fonksiyonlu Sistem. Xerox WorkCentre 5845/5855 Çok Fonksiyonlu Sistem Yeni bir ofis üretkenliği türü.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "WorkCentre 5845 / 5855 A3 Siyah Beyaz Çok Fonksiyonlu Sistem. Xerox WorkCentre 5845/5855 Çok Fonksiyonlu Sistem Yeni bir ofis üretkenliği türü."

Transkript

1 WorkCentre 5845 / 5855 A3 Siyah Beyaz Çok Fonksiyonlu Sistem Xerox WorkCentre 5845/5855 Çok Fonksiyonlu Sistem Yeni bir ofis üretkenliği türü.

2 Akıllıca bir ofis teknolojisi yatırımı yaptığınızda, seçtiğiniz çözüm perde arkasında işinizi görür ve size gerçekten önemli işlere odaklanma özgürlüğü tanır. İstediğiniz şekilde çalışabileceğinizi bilmenin verdiği iç rahatlığına ihtiyacınız var. Gündelik iş süreçlerini geliştiren bir çözüme ve daha hızlı, daha düşük maliyetli ve daha güvenli çalışmanızı sağlayan gelişmiş özelliklere ihtiyacınız var. Xerox ve WorkCentre 5845/5855 in sunduğu çözümlere ihtiyacınız var.

3 İşinizi halletmek için daha iyi bir yol. Başarılı olmanızın nedeni üretken, esnek ve güvenilir oluşunuzdur. Aynı güçlü yönlere sahip bir ofis teknolojisi çözümüne ihtiyacınız var. WorkCentre 5845/5855 i daha önce hiç aklınıza gelmeyen şekilllerde daha fazla iş yapabilmenize yardımcı olan güçlü özelliklerle tasarlamamızın nedeni budur. Harika özellikler hız seçimi sizin elinizde. 45 veya 55 syf/dak a varan hızlar, yoğun çalışan her türlü iş grubunun ihtiyacını fazlasıyla karşılar. Fakat işletmeniz departman düzeyinde üretkenliğe ihtiyaç duyuyorsa, 90 syf/dak a varan ultra hızlı performans için, yüksek hızlı WorkCentre 5865, 5875 veya 5890 ı düşünmelisiniz. Dakikada 200 görüntü (dupleks hız) ile tarama. Tek geçişli renkli tarama, tam renkli belgelerin elektronik ortamda daha hızlı dağıtımını sağlar ve böylece daha etkin ve etkileyici iletişime olanak tanır. Aydınlatılmış Kağıt Yolu. WorkCentre 5845/5855 de bulunan aydınlatılmış kağıt yolu sayesinde kullanıcı erişimi daha da kolaylaşır. Daha yüksek kağıt kapasitesi, daha fazla esneklik yapraklık toplam kağıt kapasitesiyle daha uzun süre daha fazla yazdırın. Basitten gelişmişe son işlem seçenekleriyle iş yükünüzün gerektirdiği esnekliğe sahip olacaksınız. Olağanüstü baskı ve kopya kalitesi. Üstün ince çizgi tanımı, gölgeleri ve vurgularıyla kopyalarınız gerçekten aslı gibi görünür. Cihaz başındaymışcasına basit. Bilgisayar başında değilken, daha hızlı belge dağıtımı için, dosyaları taşınabilir USB bellekten yazdırın ve USB belleğe tarayın. Yazdırma işi sizin, öncelik sizin. Print Around özelliği, kaynağa gerek duyan bir işi (örneğin farklı ebatta bir kağıt) bekleterek ve kuyrukta bekleyen bir sonraki işi yazdırarak uzun yazdırma gecikmelerini ortadan kaldırır. Size özel çözümler. Extensible Interface Platform (EIP) Sunucusuz teknolojisi sayesinde BT altyapısını genişletmeye gerek olmadan ConnectKey çok fonksiyonlu sistemlerde çalışacak uygulamalar oluşturulabilir. Böylece destek uygulamalarından taramaya kadar farklı özelliklerle cihazınızın kullanımını kişiselleştirip daha kolay hale getirebilirsiniz. Tek Dokunuşla Tarama Tek Dokunuşla Tarama özelliğini kullanarak doğrudan renkli dokunmatik ekran arayüzünde özel olarak atanmış, bulunması kolay bir tarama düğmesi oluşturabilirsiniz. Hızlı belge dağıtımı ve arşivlemesi için Tek Dokunuşla Tarama düğmesine özel bir tarama iş akışı atayabilirsiniz.

4 Kullanım kolaylığının ötesine geçen basitlik. Doğru araçlara sahipseniz, gerçekten önemli işlere odaklanma fırsatınız olur. İçiniz rahat olsun, WorkCentre 5845/5855, çalışma şeklinize uyan bir çözümle karmaşık işleri kolaylaştırır. Çevreyi Koruma Özellikleri Standarttır Çevreyle ilgili özellikler de içeren çok fonksiyonlu güçlü bir sistem. Hızlı başlatma özellikli güç tasarrufu özelliği cihazın çalışmaya hazır durumda beklemesini sağlar. AB Tehlikeli Maddelerin Kısıtlanması (RoHS) Direktifine ve zorlayıcı hükümler içeren ENERGY STAR TEC Sürüm 1.2 standartlarına tamamen uygundur. Çevre üzerindeki etkiyi azaltmak için çok sayıda yazdırma ayarı bulunur. Seçenekler arasında isteğe bağlı iki taraflı yazdırma, prova yazdırma, geri dönüştürülmüş kağıda yazdırma ve taslak modu vardır. Yenilikçi Earth Smart yazdırma sürücüsü ayarları, çevre açısından en duyarlı yazdırma seçeneklerinin kullanılmasını sağlar. Modern dokunmatik renkli ekran kullanıcı arayüzü. Dokunmatik özellikli, modern, renkli ekran kullanıcı arayüzü parlak, sezgisel simgelere sahiptir. Tüm önemli işlevlere doğrudan ana ekrandan ulaşılmasını sağlayan bu arayüz, verdiği hisle Xerox un alışılagelmiş rahatlığını sunar. Daha az kullanıcı müdahalesi daha az aksama süresi anlamına gelir. Yeni ve daha etkin tonerimiz daha uzun süre dayanır, kullanıcılar tarafından kolayca değiştirilebilir ve üstün görüntü kalitesi sunar. Cihaz başında faydalı özellikler. Ön paneldeki renkli dokunmatik ekrandan ulaşabileceğiniz entegre yardım videoları hızlı sorun giderme desteği sağlar. Gerçek anlamda evrensel yazdırma sürücüsü. Xerox Global Print Driver (X-GPD) BT yöneticilerinin Xerox ve Xerox olmayan cihazları tek bir sürücüden yüklemesini, yükseltmesini ve yönetmesini sağlar. Son kullanıcılar için tutarlı, kullanımı kolay bir arabirim sağlayarak destek çağrılarının sayısını azaltır ve baskı hizmetleri yönetimini kolaylaştırır. Gelişmiş kopyalama ve faks özellikleri. WorkCentre 5845/5855 gündelik ofis işlerini büyük ölçüde basitleştirirken Bilgi Notu, Bates Damgalama, sekme yazdırma kabiliyeti ve sayfa düzeyinde programlama gibi özel yazdırma uygulamalarını da destekler. Tutarlı kullanıcı deneyimi. WorkCentre 5845/5855 te en yeni A3 boyut çok fonksiyonlu sistemlerimizdeki kontrol ünitesi kullanılmıştır. Kullanıcılar alışık oldukları görünüm ve hissiyat sayesinde cihazları kullanırken daha rahat hissederler. Çığır açan Xerox ConnectKey Kontrol Ünitesi teknolojimizle ilgili daha fazla bilgi için, adresini ziyaret edin.

5 Önemli bilgilerin korunması. İşte bu nedenle Xerox, WorkCentre 5845/5855 serisini potansiyel tüm zayıflıklara karşı kritik öneme sahip bilgilerinizi koruyan, güvenlik sektörü liderlerinden temin edilmiş, en mükemmel gelişmiş özellikler, teknolojiler ve çözümlerle donattı. Gizli bilgilerinizi koruyun. Tarama için şifreli PDF dosyalarıyla tüm hassas verileri koruma; 256-bit AES FIPS standardı ile uyumlu sabit sürücü şifrelemesi ve tüm veri parçalarının topluca silinmesini sağlayan 3 geçişli temizlik sürecine sahip Görüntü Üzerine Yazma özelliği. Yetkisiz erişimi engelleyin. Xerox kullanıcı izinleri, ağ kimlik doğrulaması, IP filtreleme ve akıllı kart, görev tabanlı ve fonksiyon düzeyinde oturum açma özellikleriyle yalnızca yetkili kullanıcıların cihaza erişmesine izin verebilirsiniz. Proaktif tehdit yönetimi. Yeni güvenlik açıklarına karşı güvenlik merkezlerini (clearinghouse) izler ve gerektiğinde düzeltme ekleri sağlayarak ekipmanınızın güncelliğini ve verilerinizin güvenliğini temin eder. Ayrıca, RSS beslemeleri üzerinden en son güncellemeleri anında alabilir ve adresinden bilgi edinebilirsiniz. Düzenlemelerle sürekli uyum. WorkCentre 5845/5855 serisindeki cihazlar; kamu, finans ve sağlık sektörleri de dahil olmak üzere, tüm sektörlerdeki en son güvenlik standartlarıyla uyumludur. Bu standartlar arasında Common Criteria (sertifika bekleniyor), HIPAA, Data Protection Act (Veri Koruma Yasası), COBIT ve diğerleri yer alır. Bu cihazlar, ihtiyaçlarınızı karşılamak için mevcut olan tüm kontrollerle birlikte her standarda uyabilir. Tam görünürlük kazanın. Cihazınız ve ağınız için tam görünürlük edinerek IP hırsızlığını önleyin ve bu tür durumların reddedilememesini sağlayın. Güvenlik politikası yönetimi ve Audit Log ile cihaz üzerindeki tüm aktivitenin izlenmesi sayesinde, kimin neye ne zaman eriştiğini öğrenebilirsiniz. Size ait olanı korumak için işbirliği. McAfee teknolojisi entegrasyonu içeren Xerox ConnectKey çok fonksiyonlu sistemler, sektörde potansiyel dış tehditlerden kendilerini koruyan ilk çok fonksiyonlu sistem serisidir. McAfee nin güvenilir adresler listesi teknolojisi, cihazlarınızda yalnızca güvenli, önceden onaylı sistem dosyalarının çalıştırılmasına izin verdiği için, yazılımları yeni güvenlik tehditlerine karşı elle güncelleme ihtiyacını en aza indirir. Ayrıca Xerox MPS alet çantası ve McAfee epolicy (epo) nin sorunsuz entegrasyonu sayesinde kolay takip ve izleme mümkündür. Ayrıca otomatik Cisco TrustSec Kimlik Hizmetleri Motoru (ISE) entegrasyonu, BT merkezli güvenlik politikalarını ve uyum ilkelerini uygulatmak için ConnectKey çok fonksiyonlu sistemlerin tüm uç noktalarına kapsamlı bir görünürlük sunar.

6 Gerçek iş siz neredeyseniz oradadır. İşinizi kolaylaştıran teknolojiye her an ve her yerden erişme imkanına ihtiyacınız var. Mobil çözümlerimiz günümüz profesyonellerinin işlerini hem ofiste hem de ofis dışında görmelerini sağlayarak, iş nedeniyle nereye gitmeleri gerekirse gereksin onlara özgürlük ve esneklik kazandırıyor. Uzaktan İzleme ve Yönetim Uzaktan Kontrol Paneli özelliği sayesinde, WorkCentre 5845/5855 kullanıcı arayüzünü istediğiniz iş istasyonundan, sanki cihazın başındaymışsınız gibi rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kullanıcıları uzaktan eğitirken ve cihaz ayarlarını yapılandırırken içiniz rahat olsun; entegre güvenlik özelliği birden fazla uzaktan işlemi engellemek için aynı anda sadece tek bir yetkili işleme izin verir. Sınırlandırılmamış Hareket Özgürlüğü WorkCentre 5845/5855 ofis personelinize cihaz işlevlerini herhangi bir iş istasyonundan kontrol edebilme lüksünü sağlar. Ayrıca hareket halindeki çalışanlar, nerede olurlarsa olsunlar iletişim araçlarına ve üretkenlik çözümlerine erişebilirler. İsteğe bağlı Wi-Fi bağlantısı. Yöneticiler, ağ kablo bağlantısına gerek olmaksızın, WorkCentre 5800 serisi cihazlarını istedikleri yerden ağa bağlayabilirler. Xerox Mobil Yazdırma ve diğer özellikler. Xerox, çoğu mobil cihaz için geçerli olmak üzere, mobil cihazınızı kullanarak, markası ne olursa olsun herhangi bir yazıcıdan veya çok fonksiyonlu sistemden güvenli, doğru yazdırma yapabilmeniz için tüm seçeneklere sahiptir. Dahası da var; Xerox, PIN koduyla erişim ve çoklu mobil işletim sistemleri gibi BT dostu opsiyonel özellikler de sunuyor. Daha fazla bilgi için,

7 1 WorkCentre 5800 Serisi Özellikleri: 2 Üretkenlik Tarama Güvenlik Ağ Bağlantısı 5 Çözümler Wi-Fi Kağıt Girişi 1 Tek Geçişli Otomatik Doküman Besleyici belgeleri dakikada 200 görüntüye varan hızlarla (dupleks hız) otomatik olarak tarar yapraklık Baypas Kasetine 216 g/m 2 ye kadar ağır kağıtlar konulabilir yapraklık iki adet genel kaset A3 boyutuna kadar ayarlanabilir. 4 Opsiyonel Zarf Kiti (Kaset 2 nin yerini alır) 50 zarfın sorunsuz beslenmesini sağlar. 5 Yüksek Kapasiteli Tandem Tepsi toplam yaprak A4 kağıt alır yapraklık A4 Yüksek Kapasiteli Besleyici (opsiyonel) ile toplam kapasite yaprağa yükseltilebilir. Alternatif olarak, A4 veya A3 boyutunda yapraklık Kısa Kenar Kiti ni ekleyebilirsiniz. Son İşlem Seçenekleri 7 Çok sayıdaki son işlem seçeneği sayesinde farklı çalışma gruplarına uygun yetenekler ekleyebilirsiniz. Zımba ve delik delme gibi temel özellikleri seçebilir veya numaralandırılmış, sırt dikişli, katlı kitapçıklar ya da Z ve C katlı broşürler elde etmek için gelişmiş özellikleri tercih edebilirsiniz. Olasılıkları Artırın Xerox EIP platformu üzerine inşa edilmiş, bulutta ya da sunucuda barındırılan ve herhangi bir WorkCentre 5845/5855 cihazından erişilebilen Xerox İş Akışı Çözümleri nin sağladığı güçle, şirketinizin hayati önem taşıyan işleri yapış şeklinde devrim yapın. Kullanıcıların renkli ekran dokunmatik arayüzden erişebildikleri Xerox İş Akışı Çözümleri nden bazıları şunlardır: SharePoint için Xerox ConnectKey. Dosyaları doğrudan MS SharePoint ve diğer Windows klasörlerine tarayın. Ayrıca, kolay dosya adlandırma ve yönlendirme araçlarını kullanarak belgelerinizi otomatik olarak akıllı, yapılandırılmış verilere dönüştürüp temel dosya depolama ve PDF oluşturma özelliklerinin çok ötesinde bir deneyim yaşayabilirsiniz. Xerox ConnectKey Share to Cloud. Xerox EIP teknolojimizden yararlanan özel tasarlanmış iş akışlarını kullanarak Google Docs, SalesForce. com, Office 365 ve Dropbox gibi popüler bulut tabanlı depolara kolay, güvenli, ölçeklenebilir tarama yapmanızı sağlar. Xerox İş Akışı Çözümleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için software-solutions adresini ziyaret edin.

8 Xerox WorkCentre 5845/5855 ConnectKey MFP WorkCentre 5800 serisi çok fonksiyonlu sistemlerinde Xerox ConnectKey Kontrol Ünitesi kullanılır. Uygulaması kolay olan bu sistemler, iletişim kurma, önemli bilgileri işleme ve paylaşma şeklinizi hızlı ve kolay bir hale getiren gerçek, pratik çözümler sağlar; karmaşık kağıt işlerini basitleştirir ve verilerinizin güvenliğini garantilerken maliyetleri düşürür. Daha fazla bilgi için adresine gidebilirsiniz. Cihazın Teknik Özellikleri WorkCentre 5845 WorkCentre 5855 Hız 45 syf/dak a kadar 55 syf/dak a kadar Hizmet Döngüsü 1 Ayda sayfaya kadar Ayda sayfaya kadar Sabit Sürücü / İşlemci / Bellek Bağlanabilirlik Kontrol Ünitesi Özellikleri Kopyalama ve Yazdırma İlk sayfanın çıkış süresi (en yüksek hız) İlk kopyanın çıkış süresi (en yüksek hız) Kopyalama ve Yazdırma Çözünürlüğü Sayfa Tanımlama Dilleri Yazdırma Özellikleri 160 GB / 1 GHz Çift Çekirdek / 2 GB 10/100/1000Base-T Ethernet, Yüksek Hızlı USB 2.0 doğrudan yazdırma, Opsiyonel Wi-Fi (Xerox USB Kablosuz Adaptörü) Birleştirilmiş Adres Defteri, Uzaktan Kontrol Paneli, Çevrimiçi Destek, Konfigürasyon Klonlama 7 saniye Panelden 3,7 saniye / Tek Geçişli Otomatik Doküman Besleyiciden 7,6 saniye Maks. 600 x 600 dpi girdi / 4800 x 600 dpi ara geliştirilmiş çıktı Adobe PostScript 3, PDF, PCL 5c / PCL 6 emülasyonları, HP-GL2, XML Paper Specification (XPS ) (Opsiyonel) USB den yazdırma, Earth Smart Sürücü Ayarları, İş Tanımı, Kitapçık Oluşturma, Sürücü Ayarlarını Saklama ve Hatırlama, Çift Yönlü Durum, Ölçeklendirme, İş İzleme, Xerox PrintBack Mobil Yazdırma Xerox Mobil Yazdırma (Opsiyonel), Xerox Mobil Yazdırma Bulutu (Opsiyonel) Tarama Standart Ağa/Epostaya/Klasöre/SMB ye veya FTP ye Tarama, Metin Arababilir PDF, PDF/A, XPS, Doğrusallaştırılmış PDF, JPEG, TIFF, USB Bellek Cihazına Tarama, Tek Dokunuşla Tarama, TWAIN Desteği Opsiyonel ConnectKey for SharePoint, ConnectKey Share to Cloud, Xerox Scan to PC Desktop SE ve Professional, farklı Xerox İş Ortaklarının sunduğu çok sayıda çözüm Faks Standart Internet Faksı, Faks İş Oluşturma, Ağ Sunucusu Faks Etkinleştirme Opsiyonel Epostaya veya SMB ye Faks İletme, Cihaz Başından Faks (bir hat ve iki hat seçenekleri, LAN Faksı içerir) Güvenlik Standart Dahili McAfee, McAfee epolicy (epo) Uyumlu, HDD Üzerine Yazma, 256-bit Şifreleme (FIPS uyumlu), Common Criteria Sertifikası (ISO 15408) 2, Güvenli Yazdırma, Güvenli Faks, Güvenli Tarama, Güvenli E-posta, Cisco TrustSec Entegrasyonu, Ağ Kimlik Doğrulama, SSL, SNMPv3, Denetim Günlüğü, Kontrol Birimlerine Erişim, Kullanıcı İzinleri Opsiyonel McAfee Integrity Control, Xerox Güvenli Erişim, Akıllı Kart Kiti (CAC/PIV,.NET) Muhasebe Standart Xerox Standart Muhasebe (Kopyalama, Yazdırma, Tarama, Faks) Opsiyonel Equitrac Office, Equitrac Professional, YSoft SafeQ Kağıt Girişi Standart Tek Geçişli Otomatik Doküman Besleyici: 200 yaprak; Hız: maks. 200 ipm (dupleks); Boyutlar: 125 x 138 mm ila 297 x 432 mm Baypas Kaseti: 100 yaprak; Özel boyutlar: A6-A3 Kaset 1-2: Her biri için 500 yaprak; Özel boyutlar: A5 ila A3 Yüksek Kapasiteli Tandem Tepsisi: Toplamda yaprak (1.600 ve yaprak); A4 Boyut Kağıt Çıktısı / Son İşlem Opsiyonel Opsiyonel Yüksek Kapasiteli Besleyici (HCF): yaprak; Boyut: A4 uzun kenardan besleme HCF Kitleri (HCF gereklidir): yaprak A3 Kısa Kenar Kiti veya yaprak A4 Kısa Kenar Kiti Zarf Tepsisi (Kaset 2 nin yerini alır): maks. 50 zarf: DL, C5 Ofset Yakalama Kaseti (OCT): 300 yaprak Temel Ofis Son İşlemcisi (yalnızca 5845): yaprak yapraklık tepsiler, 30 yapraklık tek yerden zımbalama Ofis Son İşlemcisi: yapraklık tepsiler, 50 yapraklık çok yerden zımbalama, opsiyonel delik delme Kitapçık Oluşturuculu Ofis Son İşlemcisi: yapraklık tepsiler, 50 yapraklık çok yerden zımbalama, sırt dikişli kitapçık oluşturma, opsiyonel delik delme Yüksek Hacimli Son İşlemci (HVF): yapraklık tepsiler, 100 yapraklık çok yerden zımbalama, opsiyonel delik delme Kitapçık Oluşturuculu Yüksek Hacimli Son İşlemci: yapraklık tepsiler, 100 yapraklık çok yerden zımbalama, sırt dikişli kitapçık oluşturma, opsiyonel delik delme Z Katlama / C Katlama Ünitesi (Kitapçık Oluşturucu içeren HVF li): A4 boyutta Z ve C katlama özelliği sunar İşlem Sonrası Ekleyici (HVF li ve Kitapçık Oluşturucu içeren HVF li): Önceden basılı eklentileri iliştirmeye olanak verir Hazır Zımba: 50 yaprak zımbalama (75 gsm için) 1 Bir ay içinde beklenen en yüksek iş hacmi kapasitesi. Düzenli olarak sürdürülmesi beklenmez; 2 Sertifikasyon bekleniyor Daha ayrıntılı teknik özellikler için adresini ziyaret edin Xerox Corporation. Tüm hakları saklıdır. Xerox, Xerox ve figüratif işareti, ConnectKey, Extensible Interface Platform, Global Print Driver, Scan to PC Desktop ve WorkCentre Xerox Corporation ın Amerika Birleşik Devletleri ve/veya diğer ülkelerde ticari markalarıdır. Bir ENERGY STAR ortağı olarak, Xerox Corporation bu ürünün enerji verimliliği açısından ENERGY STAR prensiplerine uyduğunu belirlemiştir. ENERGY STAR ve ENERGY STAR markası, tescilli A.B.D. markalarıdır. Diğer tüm ticari markalar kendi üreticilerine aittir. Bu broşürdeki bilgiler haber verilmeksizin değiştirilebilir. 3/13 BR5048 W58BR-014A

Xerox WorkCentre 5865/5875/5890 Çok Fonksiyonlu Sistem Çığır açan basitlik sayesinde üstün üretkenlik.

Xerox WorkCentre 5865/5875/5890 Çok Fonksiyonlu Sistem Çığır açan basitlik sayesinde üstün üretkenlik. WorkCentre 5865 / 5875 / 5890 A3 Siyah Beyaz Çok Fonksiyonlu Sistem Xerox WorkCentre 5865/5875/5890 Çok Fonksiyonlu Sistem Çığır açan basitlik sayesinde üstün üretkenlik. Daha fazla üretkenliğe izin verebilmek

Detaylı

Çarpıcı Renkler, Büyük Tasarruf

Çarpıcı Renkler, Büyük Tasarruf ColorQube 9301/9302/9303 A3 Renkli Çok Fonksiyonlu Sistem Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Çok Fonksiyonlu Sistem Çarpıcı Renkler, Büyük Tasarruf Her başarılı işletmenin rekabette ön plana çıkmak için maliyetlerini

Detaylı

Çalışma şeklinizi değiştirin.

Çalışma şeklinizi değiştirin. WorkCentre 7830/7835/7845/7855 A3 Renkli Çok Fonksiyonlu Sistem Xerox WorkCentre 7800 Serisi Çok Fonksiyonlu Sistem Çalışma şeklinizi değiştirin. Akıllıca yapılan teknoloji yatırımlarıyla koyduğunuzdan

Detaylı

Xerox WorkCentre 7220/7225 Çok Fonksiyonlu Sistem Bugünün işlerini karşılayarak yarının fırsatlarını oluşturun.

Xerox WorkCentre 7220/7225 Çok Fonksiyonlu Sistem Bugünün işlerini karşılayarak yarının fırsatlarını oluşturun. WorkCentre 7220/7225 A3 Renkli Çok Fonksiyonlu Sistem Xerox WorkCentre 7220/7225 Çok Fonksiyonlu Sistem Bugünün işlerini karşılayarak yarının fırsatlarını oluşturun. Çalışma yönteminizi daha akıllı hale

Detaylı

Xerox WorkCentre 7970. Renkli Çok İşlevli Yazıcı. Çalışmanın yeni yollarını keşfedin.

Xerox WorkCentre 7970. Renkli Çok İşlevli Yazıcı. Çalışmanın yeni yollarını keşfedin. Xerox WorkCentre 7970 A3 Renkli Çok İşlevli Yazıcı Xerox WorkCentre 7970 Renkli Çok İşlevli Yazıcı Çalışmanın yeni yollarını keşfedin. Günümüzde iş dünyasında sivrilmek için sektörde lider bir performans

Detaylı

ColorQube 8900 A4 Renkli Çok Fonksiyonlu Yazıcı. Xerox ColorQube 8900. Çalışma Grubu Performansı ve Renkli Baskıda Gerçek Tasarruf

ColorQube 8900 A4 Renkli Çok Fonksiyonlu Yazıcı. Xerox ColorQube 8900. Çalışma Grubu Performansı ve Renkli Baskıda Gerçek Tasarruf ColorQube 8900 A4 Renkli Çok Fonksiyonlu Yazıcı Xerox ColorQube 8900 Çok Fonksiyonlu Yazıcı Çalışma Grubu Performansı ve Renkli Baskıda Gerçek Tasarruf Rekabet ve kazanç sağlamak için, işletmenizde kullandığınız

Detaylı

Xerox ConnectKey Bugünün talepleri ve geleceğin görevleri için doğru teknoloji.

Xerox ConnectKey Bugünün talepleri ve geleceğin görevleri için doğru teknoloji. Xerox ConnectKey Xerox ConnectKey Bugünün talepleri ve geleceğin görevleri için doğru teknoloji. En acil sorunlarınızı düzeltmeyi vaat eden sayısız çözüm karşısında şaşkına dönmek işten değil. Çalışanlarınız

Detaylı

WorkCentre 5945/5955 Çok İşlevli Yazıcı

WorkCentre 5945/5955 Çok İşlevli Yazıcı Xerox WorkCentre 5945/5955 A3/Tabloid boyutu Siyah Beyaz Çok İşlevli Yazıcı WorkCentre 5945/5955 Çok İşlevli Yazıcı Ofis üretkenliği basitleştirildi. 2 Ofis teknolojisi yatırımınızın gerçek değeri her

Detaylı

Xerox WorkCentre 3655 A4 Siyah Beyaz Çok İşlevli Yazıcı. Çok İşlevli Yazıcı. Bir adım önde olun.

Xerox WorkCentre 3655 A4 Siyah Beyaz Çok İşlevli Yazıcı. Çok İşlevli Yazıcı. Bir adım önde olun. Xerox WorkCentre 3655 A4 Siyah Beyaz Çok İşlevli Yazıcı Xerox WorkCentre 3655 Çok İşlevli Yazıcı Bir adım önde olun. Rekabetçi pozisyonunuzu korumak için daha azıyla daha fazlasını yapmalısınız. Süreçlerin

Detaylı

Renkli Çok İşlevli Yazıcı

Renkli Çok İşlevli Yazıcı Xerox WorkCentre 6655 Letter / A4 Renkli Çok İşlevli Yazıcı Xerox WorkCentre 6655 Renkli Çok İşlevli Yazıcı İstediğiniz çalışma şekli. İş yapma maliyeti, doğru teknolojiye yatırım yaptığınızda çok daha

Detaylı

Daha Fazlasını İsteyin

Daha Fazlasını İsteyin Daha Fazlasını İsteyin Hızlı ve güvenilir mono lazer yazıcı serisi. İşiniz için en akıllı çözüm. YAZICI FOTOKOPİ TARAYICI FAKS KABLOSUZ AĞ www.brother.com.tr İşiniz için her dakikanın değerli olduğunun

Detaylı

WorkCentre 5700 Serisi Çok Fonksiyonlu Sistem Üretkenliğinizi arttırın, masrafları azaltın ve güvenlik sağlayın.

WorkCentre 5700 Serisi Çok Fonksiyonlu Sistem Üretkenliğinizi arttırın, masrafları azaltın ve güvenlik sağlayın. WorkCentre 5735 / 5740 / 5745 / 5755 / 5765 / 5775 / 5790 A3 Siyah Beyaz Çok Fonksiyonlu Sistem Xerox WorkCentre 5700 Serisi Çok Fonksiyonlu Sistem Üretkenliğinizi arttırın, masrafları azaltın ve güvenlik

Detaylı

Eşsiz bir çözüm ürünleri yelpazesi

Eşsiz bir çözüm ürünleri yelpazesi Eşsiz bir çözüm ürünleri yelpazesi DOĞRU OLANI seçin Eşsiz bir baskı çözümleri yelpazesinin temel özelliklerini keşfedin. Renkli iletişiminizi hızlandırın ComColor X-Jet yazıcılarının çok yüksek düzeydeki

Detaylı

İşletmenize. güç katan. yazıcı çözümleri. Yeni renkli lazer yazıcı serisi ile tanışın

İşletmenize. güç katan. yazıcı çözümleri. Yeni renkli lazer yazıcı serisi ile tanışın İşletmenize güç katan yazıcı çözümleri Yeni renkli lazer yazıcı serisi ile tanışın İşinizi Güçlendirmek İçin Yetenekli Baskı Çözümleri Brother olarak işiniz için iyi bir teknoloji partneri olmak isteriz

Detaylı

Phaser 4600 / 4620 A4 Siyah Beyaz Lazer Yazıcı. Xerox Phaser 4600 / 4620 Lazer Yazıcı Sınıfındaki en iyi yazdırma hızıyla ofiste üstün verimlilik

Phaser 4600 / 4620 A4 Siyah Beyaz Lazer Yazıcı. Xerox Phaser 4600 / 4620 Lazer Yazıcı Sınıfındaki en iyi yazdırma hızıyla ofiste üstün verimlilik Phaser 4600 / 4620 A4 Siyah Beyaz Lazer Yazıcı Xerox Phaser 4600 / 4620 Lazer Yazıcı Sınıfındaki en iyi yazdırma hızıyla ofiste üstün verimlilik Phaser 4600 / 4620 Lazer Yazıcı Daha kısa sürede daha fazla

Detaylı

KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI

KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI Gerekli olan her yere tarama yapın Ofis ortamları, çalışma alanları ve iş faaliyetleri

Detaylı

Dijital gelişimin gücünü hissedin

Dijital gelişimin gücünü hissedin CopyCentre TM WorkCentre TM WorkCentre TM Pro fotokopi yazdırma tarama faks e- posta Dijital gelişimin gücünü hissedin CopyCentre TM WorkCentre TM WorkCentre TM Pro Maksimum çeviklik, olağanüstü performans

Detaylı

Şaşırtıcı çok yönlülük...

Şaşırtıcı çok yönlülük... WorkCentre 7228/7235/7245 yazdırma fotokopi tarama faks e-posta Şaşırtıcı çok yönlülük... ofiste rengin gücü ile WorkCentre 7228/7235/72 45 Tek bir çok görevli ürün işletmenizin her gün kullandığı güçlü

Detaylı

Kartuş Derdine Son. Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı

Kartuş Derdine Son. Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı Kartuş Derdine Son Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı Ev ve küçük ofis kullanımı için idealdir. Hızlı ve düşük maliyetli, aynı zamanda kullanıcı dostu bir çok fonksiyonlu yazıcıya sahip olmanın

Detaylı

biz Hub 363 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI TEKNİK ÖZELLİKLERİ

biz Hub 363 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI TEKNİK ÖZELLİKLERİ biz Hub 363 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI TEKNİK ÖZELLİKLERİ 1 Fotokopi Özellikleri 1.1 Fotokopi İşlemi Elektrostatik lazer fotokopi; Tandem; Endirekt 1.2 Toner Sistemi Simitri HD - polimerize Toner 1.3 Kopya/Baskı

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Sayı : / 005 Konu : Teklif Mektubu Hakkında Merkezimizin ihtiyacı olan aşağıda cins ve miktarları belirtilen malzemelere

Detaylı

KV-S1058Y / KV-S1028Y Belge tarayıcıları İŞLETMENİZİN İHTİYAÇLARINA UYGUN ŞEKİLDE TARAMA YAPIN TASARLANMIŞ AĞ TARAYICILARI

KV-S1058Y / KV-S1028Y Belge tarayıcıları İŞLETMENİZİN İHTİYAÇLARINA UYGUN ŞEKİLDE TARAMA YAPIN TASARLANMIŞ AĞ TARAYICILARI KV-S1058Y / KV-S1028Y Belge tarayıcıları İŞLETMENİZİN İHTİYAÇLARINA UYGUN ŞEKİLDE TARAMA YAPIN ÇALIŞMA BIÇIMINIZE UYGUN TASARLANMIŞ AĞ TARAYICILARI Gerekli olan her yere tarama yapın Ofis ortamları, çalışma

Detaylı

KARTUŞLARA VEDA EDİN. Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar

KARTUŞLARA VEDA EDİN. Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar KARTUŞLARA VEDA EDİN Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar ULTRA DÜŞÜK MALİYETLİ GÜNLÜK BASKI İster evde çalışın ister ofiste, bir Epson mürekkep tanklı (ITS) yazıcı, baskı ve iş maliyetlerinizi azaltacaktır.

Detaylı

sizin için tasarlandı...

sizin için tasarlandı... yazdırma fotokopi tarama faks e-posta Çok fonksiyonlu kolaylık sizin için tasarlandı... üstelik şimdi renkli Xerox WorkCentre 7132, ofisiniz için bir ileri düzey üretkenliğe geçmenin bütçenize uygun aracıdır.

Detaylı

Verimli siyah-beyaz çok işlevli cihazlar

Verimli siyah-beyaz çok işlevli cihazlar Verimli siyah-beyaz çok işlevli cihazlar Aficio SP 3500SF/SP 3510SF Çok özellikli performans Aficio SP 3500SF/SP 3510SF siyah-beyaz A4 Çok İşlevli Yazıcılar (MFP'ler) size baskı, fotokopi, tarama ve faksta

Detaylı

CopyCentre TM. WorkCentre TM Pro 265/275 265/275 265/275. fotokopi yazdırma tarama faks e- posta. Ofisinize üretim. performansı

CopyCentre TM. WorkCentre TM Pro 265/275 265/275 265/275. fotokopi yazdırma tarama faks e- posta. Ofisinize üretim. performansı CopyCentre TM WorkCentre TM WorkCentre TM Pro fotokopi yazdırma tarama faks e- posta Ofisinize üretim performansı CopyCentre TM WorkCentre TM WorkCentre TM Pro Büyük ofis çalışma grupları ve küçük üretim

Detaylı

Xerox fi 4595. Ofistekigerçek yardımcınız

Xerox fi 4595. Ofistekigerçek yardımcınız Xerox fi 4595 kopyala yazdır tara email gönder Ofistekigerçek yardımcınız Yüksek verimlilik Üstün performans, kullanım kolaylığı ve çok yönlülüğün muhteşem kombinasyonu sayesinde Xerox 4595 fotokopi/yazıcı

Detaylı

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Kontrol Paneli

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Kontrol Paneli Kontrol Paneli Kullanılabilen hizmetler yazıcı ayarlarınıza bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında bkz. Kullanım Kılavuzu. 3 5 Mürekkep Erişim Kapağı Düğmesi Menüler 7 İş kontrolleri Dokunmatik

Detaylı

WorkCentre 5665/5675/5687. yazdırma fotokopi tarama faks e-posta. Güçlü ofis. verimliliği

WorkCentre 5665/5675/5687. yazdırma fotokopi tarama faks e-posta. Güçlü ofis. verimliliği yazdırma fotokopi tarama faks e-posta Güçlü ofis verimliliği WorkCentre 5665/5675/5687 Yüksek hızlı performans. Göz Kamaştırıcı verim. Gelişmiş çok fonksiyonluluk kapasiteleri. Bunlar büyük, meşgul çalışma

Detaylı

Xerox. Phaser 3020 Yazıcı ve Xerox. WorkCentre 3025 Çok İşlevli Yazıcı. Etkileyici sonuçlar. Minimum maliyet.

Xerox. Phaser 3020 Yazıcı ve Xerox. WorkCentre 3025 Çok İşlevli Yazıcı. Etkileyici sonuçlar. Minimum maliyet. Xerox Phaser 3020 ve Xerox WorkCentre 3025 A4 Siyah Beyaz Yazıcı ve ve Çok İşlevli Yazıcı Xerox Phaser 3020 Yazıcı ve Xerox WorkCentre 3025 Çok İşlevli Yazıcı Etkileyici sonuçlar. Minimum maliyet. Xerox

Detaylı

DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR (5)

DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR (5) DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR (5) 1. Dizüstü Bilgisayar en az Intel Core i5 2,3 GHz hızında işlemcisi olmalıdır. 2. Dizüstü bilgisayarın 4 GB DDR3 1333 MHz belleğe sahip olmalıdır. 3. Dizüstü bilgisayar ekran kartının

Detaylı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Evrak Tarih ve Sayısı: 11/11/2015-3770 T.C. Sayı : 81531349-934.01.11- Konu : TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ FİRMALARA Üniversitemiz yerleşke alanındaki Müdürlüğümüz ihtiyacı olan ve aşağıda ayrıntılı özellikleri

Detaylı

bizhub Ofis Baskı Sistemleri - Transteknik Teknoloji A.Ş. Çarşamba, 08 Aralık :59 - Son Güncelleme Çarşamba, 08 Aralık :40

bizhub Ofis Baskı Sistemleri - Transteknik Teknoloji A.Ş. Çarşamba, 08 Aralık :59 - Son Güncelleme Çarşamba, 08 Aralık :40 bizhub 423 Konica Minolta ürün portföyündeki diğer bizhub çok fonksiyonlu sistemleri gibi her standart network yapısına mükemmel entegrasyonu sağlayan tescilli Emperon baskı denetleyicisi teknolojisine

Detaylı

Xerox WorkCentre 3655 Çok İşlevli Yazıcı Kontrol Paneli

Xerox WorkCentre 3655 Çok İşlevli Yazıcı Kontrol Paneli Kontrol Paneli Kullanabileceğiniz hizmetler yazıcınızın ayarlarına bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında ayrıntılı bilgi için Kullanım Kılavuzu'na bakın. 3 4 5 Dokunmatik ekran Menüler

Detaylı

Doküman camı seçeneği

Doküman camı seçeneği Xerox WorkCentre 9/9 Çok İşlevli Yazıcı Kopyalama yapma. Dokümanlarınızı doküman besleyici giriş kasetine yüzleri yukarı dönük şekilde yükleyin. Kılavuzu dokümanlara dokunacak. Önceki tüm programlama seçimlerini

Detaylı

Ofisinizin potansiyelini en üst seviyeye taşıyan güvenilir yardımcınız

Ofisinizin potansiyelini en üst seviyeye taşıyan güvenilir yardımcınız Çok Fonksiyonlu Mürekkep Püskürtmeli Ofis Yazıcısı Ofisinizin potansiyelini en üst seviyeye taşıyan güvenilir yardımcınız Küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik hızlı, güvenilir ve üst düzey performans

Detaylı

GÜÇLÜ DESTEK, KOLAY BAKIM, YÜKSEK

GÜÇLÜ DESTEK, KOLAY BAKIM, YÜKSEK IF IT WORX, IT S GÜÇLÜ DESTEK, KOLAY BAKIM, YÜKSEK ERGONOMi P-3020MFP / P-3025MFP / P-3525MFP A4 - SİYAH- BEYAZ FOTOKOPİ YAZICI FAKS TARAYICI A4 SİYAH BEYAZ ÇOK FONKSİYONLU CİHAZLAR 30 / 35 A4/dk 50 Yapraklık

Detaylı

WorkCentre 6400 Renkli Çok Fonksiyonlu Yazıcı

WorkCentre 6400 Renkli Çok Fonksiyonlu Yazıcı WorkCentre 6400 Renkli Çok Fonksiyonlu Yazıcı WorkCentre 6400S Otomatik 2 taraflı yazdırma/fotokopi/ tarama özellikleri olan tam özellikli bir renkli çok fonksiyonlu yazıcı WorkCentre 6400X 6400S'nin bütün

Detaylı

Xerox WorkCentre 5845 / 5855 / 5865 / 5875 / 5890 Kontrol Paneli

Xerox WorkCentre 5845 / 5855 / 5865 / 5875 / 5890 Kontrol Paneli 8 / 8 / 86 / 87 / 890 Kontrol Paneli Kullanılabilen hizmetler yazıcı ayarlarınıza bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında bkz. Kullanım Kılavuzu. ABC DEF Menüler GHI PQRS 7 JKL TUV 8 MNO

Detaylı

Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN

Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN SUNUMLARI SOHBETE, FİKİRLERİ YARATICILIĞA VE VERİMLİLİĞİ ÜRETKENLİĞE DÖNÜŞTÜRÜN YARATIN, BİRLİKTE ÇALIŞIN VE PAYLAŞIN İnsanlar,

Detaylı

IF IT WORX, IT S. GÜÇLÜ DESTEK, KOLAY BAKIM, YÜKSEK ERGONOMi. www.utax.com.tr

IF IT WORX, IT S. GÜÇLÜ DESTEK, KOLAY BAKIM, YÜKSEK ERGONOMi. www.utax.com.tr IF IT WORX, IT S GÜÇLÜ DESTEK, KOLAY BAKIM, YÜKSEK ERGONOMi www.utax.com.tr P-3025 MFP A4 - SİYAH- BEYAZ FOTOKOPİ YAZICI FAKS TARAYICI SİYAH BEYAZ A4 ÇOK FONKSİYONLU FAKSLI CİHAZLAR A4 SİYAH BEYAZ ÇOK

Detaylı

Menüler. Yazdırmaya Ara Ver

Menüler. Yazdırmaya Ara Ver Xerox ConnectKey.0 Teknolojisi Kontrol Paneli Kullanabileceğiniz hizmetler yazıcınızın ayarlarına bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında ayrıntılı bilgi için Kullanım Kılavuzu'na bakın.

Detaylı

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük.

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. KV-S1037 Serisi kompakt tarayıcılar Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. Bilgilerle dilediğiniz gibi çalışabilme özgürlüğü Kompakt bir gövde içinde yüksek performanslı tarama Serideki her iki

Detaylı

Doküman camı seçeneği

Doküman camı seçeneği Xerox WorkCentre 8/8/8/87/890 Kopyalama Yapma Hizmetler Ana Sayfası İş Durumu Dokunmatik Ekran Başlat Tümünü Temizle Dur. Dokümanlarınızı doküman besleyici giriş kasetine yüzleri yukarı bakacak şekilde

Detaylı

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T47 PC, güçlü Intel J1900 2GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard işletim sistemi kullanır. SC-T47, Citrix ICA/HDX, VMware PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak ağ protokollerinin

Detaylı

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES Yazılım Yükleme Kılavuzu HP LaserJet Enterprise M4555 MFP Series Yazılım Yükleme Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2011 Copyright Hewlett-Packard Development Company,

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME FORMU

TEKNİK ŞARTNAME FORMU BİLGİSAYAR VE BİLGİSAYAR BİLEŞENLERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 - a) Masaüstü Bilgisayar 36 Adet 1. Intel Core i5-4.nesil ve işlemci hızı 2.6 Ghz veya üzeri olmalıdır. 2. İşlemci Önbelleği en az 3Mb olmalıdır.

Detaylı

Xerox WorkCentre 7755 / 7765 / 7775. Son derece üretken. Ekstra güvenli. Son derece kolay. WorkCentre 7755 / 7765 / 7775 A3

Xerox WorkCentre 7755 / 7765 / 7775. Son derece üretken. Ekstra güvenli. Son derece kolay. WorkCentre 7755 / 7765 / 7775 A3 WorkCentre 7755 / 7765 / 7775 A3 Renkli Çok Fonksiyonlu Sistem Xerox WorkCentre 7755 / 7765 / 7775 Renkli Çok Fonksiyonlu Sistem Son derece üretken. Ekstra güvenli. Son derece kolay. Verimli, kullanımı

Detaylı

Daha düşük işletme maliyeti, daha yüksek verimlilik

Daha düşük işletme maliyeti, daha yüksek verimlilik WorkForce Pro WF-C5000 Inkjet Serisi Daha düşük işletme maliyeti, daha yüksek verimlilik Ekolojiye uyumlu teknologi Daha verimli bir çalışma ortamı oluşturun Gün boyunca baskı alın ve çalışın Yenilikçi

Detaylı

WorkCentre 5638/5645/5655 A3 Siyah-Beyaz. Çok Fonksiyonlu Sistem. Xerox WorkCentre 5638/5645/5655. Yaratıcı yeniden tasarım

WorkCentre 5638/5645/5655 A3 Siyah-Beyaz. Çok Fonksiyonlu Sistem. Xerox WorkCentre 5638/5645/5655. Yaratıcı yeniden tasarım WorkCentre 5638/5645/5655 A3 Siyah-Beyaz Çok Fonksiyonlu Sistem Xerox WorkCentre 5638/5645/5655 Çok Fonksiyonlu Sistem Yaratıcı yeniden tasarım WorkCentre 5638/5645/5655 Fotokopi. Yazdırma. Tarama. Faks.

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI

SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI 3 VERİMİ ARTTIRIN Kullanım kılavuzu ve renkli LCD paneli ile büyük hacimli baskıları hızlı bir şekilde alın ve kolaylıkla baskı malzemesi

Detaylı

HP Renkli LaserJet Professional CP5225 Yazıcı serisi

HP Renkli LaserJet Professional CP5225 Yazıcı serisi Veri sayfası CP5225 serisi Bu çok işlevli ve düşük maliyetli A3 masaüstü yazıcı ile kartpostaldan büyük boyutlu belgelere kadar şirketinizin tüm renkli baskı ihtiyacını karşılayın. HP ColorSphere tonerin

Detaylı

Kontrol Paneli. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Renkli Çok İşlevli Yazıcı

Kontrol Paneli. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Renkli Çok İşlevli Yazıcı Kontrol Paneli Kullanılabilir uygulamalar yazıcı kurulumunuza göre değişebilir. Uygulamalar ve özellikler hakkındaki ayrıntılar için bkz. Kullanım Kılavuzu. 5 9 8 7 6 0 5 6 7 8 9 0 Giriş Sayfası ana uygulama

Detaylı

Teklif edilen makinenin baskı hızı en az dakikada en az 30 kopya maksimum A3 baskı hızında olmalıdır.

Teklif edilen makinenin baskı hızı en az dakikada en az 30 kopya maksimum A3 baskı hızında olmalıdır. EK-1 DİJİTAL SİYAH BEYAZ FOTOKOPİ MAKİNASI TEKNİK ŞARTNAMESİ : Teklif edilen makinenin baskı hızı en az dakikada en az 30 kopya maksimum A3 baskı hızında Teklif edilen fotokopi makinesi dakikada en az

Detaylı

Elektrostatik lazer fotokopi; Tandem; Endirekt. Simitri HD - polimerize Toner. Dakikada 22 sayfa. Dakikada 14 sayfa.

Elektrostatik lazer fotokopi; Tandem; Endirekt. Simitri HD - polimerize Toner. Dakikada 22 sayfa. Dakikada 14 sayfa. Teknik Özellikler İşletim Sistemleri Fotokopi Özellikleri Fotokopi İşlemi Toner Sistemi Kopya/Baskı Hızı A4 s/b Kopya/Baskı Hızı A3 s/b Otomatik Dubleks Hızı A4 s/b İlk Kopya/Baskı Çıktı Süresi s/b Isınma

Detaylı

biz Hub 42 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI TEKNİK ÖZELLİKLERİ

biz Hub 42 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI TEKNİK ÖZELLİKLERİ biz Hub 42 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI TEKNİK ÖZELLİKLERİ 1 Fotokopi Özellikleri 1.1 Fotokopi İşlemi Elektrostatik lazer fotokopi, Tandem, endirekt 1.2 Toner Sistemi Simitri HD - polimerize toner 1.3 Kopya/Baskı

Detaylı

Xerox WorkCentre 7220 / 7225 Kontrol Paneli

Xerox WorkCentre 7220 / 7225 Kontrol Paneli Xerox WorkCentre 70 / 7 Kontrol Paneli Kullanılabilen hizmetler yazıcı ayarlarınıza bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında bkz. Kullanım Kılavuzu. ABC DEF Menüler GHI PQRS 7 JKL TUV 8

Detaylı

HP kimlik doğrulamalı baskı çözümleri

HP kimlik doğrulamalı baskı çözümleri HP kimlik doğrulamalı baskı çözümleri Hangi kimlik doğrulamalı baskı çözümü işiniz için doğru olanı? HP işinizin eşsiz olduğunu çok iyi biliyor. İşte bu nedenle kimlik doğrulamalı baskı dağıtımını yapmanız

Detaylı

SAMSUNG CLP- 775ND SAMSUNG SCX-6545N. SAMSUNG SL-M4020ND Mono Lazer Yazıcı 40 Sayfa A4 Baskı Hızı,

SAMSUNG CLP- 775ND SAMSUNG SCX-6545N. SAMSUNG SL-M4020ND Mono Lazer Yazıcı 40 Sayfa A4 Baskı Hızı, 315.622.052 315.622.050 SAMSUNG CLP- 775ND SAMSUNG SCX-6545N RENKLİ LAZER DUBLEX, NETWORK AĞ YAZICI, Yazıcı üzerinde 3.500 sayfa (siyah,renkli) 33PPM, 384MB, 9600X600DPI, ÇOK FONKSİYONLU MONO LAZER DUBLEX

Detaylı

SP C830DN SP C831DN. A3 Renkli Lazer Yazıcı. Yazıcı 55 S-B 45 S-B SP C830DN SP C831DN. Renkli ppm. Renkli ppm

SP C830DN SP C831DN. A3 Renkli Lazer Yazıcı. Yazıcı 55 S-B 45 S-B SP C830DN SP C831DN. Renkli ppm. Renkli ppm SP C830DN SP C831DN A3 Renkli Lazer Yazıcı Yazıcı SP C830DN SP C831DN 45 S-B Renkli ppm 55 S-B Renkli ppm Hızlı ve etkin renkli lazer yazıcılar SP C830DN/SP C831DN yazıcıları yoğun ofis ortamında ideal

Detaylı

XL KARTUŞLAR Daha fazla tasarruf ettiren kartuşlar

XL KARTUŞLAR Daha fazla tasarruf ettiren kartuşlar Yazıcı Kataloğu Neden orijinal sarf malzemeleri kullanılmalıdır? Güzel, uzun süreli baskı kalitesi için Canon mühendisliğiyle üretilen mürekkeplere güvenin Canon yazıcınızdan en yüksek verimi almanızı

Detaylı

Elektrostatik Lazer Fotokopi, Tandem, Endirekt. Simitri HD polimerize toner

Elektrostatik Lazer Fotokopi, Tandem, Endirekt. Simitri HD polimerize toner Teknik Özellikler İşletim Sistemleri Fotokopi Özellikleri Fotokopi İşlemi Toner Sistemi Elektrostatik Lazer Fotokopi, Tandem, Endirekt Simitri HD polimerize toner Kopya/Baskı Hızı A4 s/b 36 Kopya/Baskı

Detaylı

Xerox Colour C60/C70 Baskı Makinesi. Baskı Makinesi. Olağanüstü esneklik ve daha fazlasını yapma gücü.

Xerox Colour C60/C70 Baskı Makinesi. Baskı Makinesi. Olağanüstü esneklik ve daha fazlasını yapma gücü. Xerox Colour C60/C70 Baskı Makinesi Xerox Colour C60/C70 Baskı Makinesi Olağanüstü esneklik ve daha fazlasını yapma gücü. Üretenlik, ölçeklendirilebilirlik ölçeklendire ve profesyonel görüntü kalitesi,

Detaylı

SC-T46. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T46. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T46 PC, güçlü Intel N2930 1.8GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard veya Linux işletim sistemi kullanır. SC-T46, Citrix ICA/HDX, PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak

Detaylı

Menüler. Yazdırmaya Ara Ver

Menüler. Yazdırmaya Ara Ver Xerox ConnectKey.0 Teknolojisi Kontrol Paneli Kullanabileceğiniz hizmetler yazıcınızın ayarlarına bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında ayrıntılı bilgi için Kullanım Kılavuzu'na bakın.

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

KX-MB2100 SERİSİ ÇOK FONKSİYONLU YAZICILAR. YÜKSEK ÜRETKENLİK, DÜŞÜK MALİYET.

KX-MB2100 SERİSİ ÇOK FONKSİYONLU YAZICILAR. YÜKSEK ÜRETKENLİK, DÜŞÜK MALİYET. KX-MB2100 SERİSİ ÇOK FONKSİYONLU YAZICILAR. YÜKSEK ÜRETKENLİK, DÜŞÜK MALİYET. GELİŞTİRİLMİŞ İŞ ÜRETKENLİĞİ VE ARTIRILMIŞ BELGE GÜVENLİĞİ İÇİN ANAHTAR Panasonic in KX-MB2100 serisi çok fonksiyonlu yazıcıları,

Detaylı

FOTOKOPİ MAKİNESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

FOTOKOPİ MAKİNESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ FOTOKOPİ MAKİNESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ Genel Özellikler: 1- Teklif edilen makinenin baskı hızı dakikada 25 kopya A4 renkli ve 25 kopya A4 siyah beyaz hızında olmalıdır. 2- Teklif edilen makinenin baskı hızı

Detaylı

WorkCentre 4250/4260 Siyah-Beyaz Çok Fonksiyonlu Yazıcı

WorkCentre 4250/4260 Siyah-Beyaz Çok Fonksiyonlu Yazıcı 4250/4260 Siyah-Beyaz Çok Fonksiyonlu Yazıcı 4250 Yalnızca Fotokopi Otomatik iki taraflı fotokopi ve opsiyonel faks özellikleri olan güçlü bir fotokopi makinesi 4250S/4260S Otomatik iki taraflı fotokopi/

Detaylı

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Kontrol Paneli

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Kontrol Paneli Xerox ColorQube 90 / 90 / 90 Kontrol Paneli Kullanılabilen hizmetler yazıcı ayarlarınıza bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında bkz. Kullanım Kılavuzu.? Menüler GHI PRS 7 * ABC JKL TUV

Detaylı

Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu

Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu Brother Universal Printer Driver (BR-Script3) Brother Mono Universal Printer Driver (PCL) Brother Universal Printer Driver (Inkjet) Sürüm B TUR 1 Toplu bakış 1 Brother Universal

Detaylı

Yüksek hız ve yüksek kaliteli mükemmel renkli doküman tarayıcı

Yüksek hız ve yüksek kaliteli mükemmel renkli doküman tarayıcı DR-7080C A3 flatbed doküman tarayıcı Yüksek hız ve yüksek kaliteli mükemmel renkli doküman tarayıcı Ultra hızlı, üniversal A3 flatbed tarayıcı İş akışınızı, bu kompakt, A3 renkli doküman tarayıcısı ile

Detaylı

MP C2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex MP C4504ex MP C5504ex MP C6004ex Serisi

MP C2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex MP C4504ex MP C5504ex MP C6004ex Serisi Renkli Çok İşlevli Yazıcı MP C2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex MP C4504ex MP C5504ex MP C6004ex Serisi Fotokopi Yazıcı Faks Tarayıcı MP 2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex 20 Renkli 25 Renkli

Detaylı

A3 Renkli Yazıcı SP C840DN SP C842DN. Yazıcı SP C842DN SP C840DN. 60 Siyah-Beyaz. 45 Siyah-Beyaz. Tam Renkli say/dk.

A3 Renkli Yazıcı SP C840DN SP C842DN. Yazıcı SP C842DN SP C840DN. 60 Siyah-Beyaz. 45 Siyah-Beyaz. Tam Renkli say/dk. A3 Renkli Yazıcı SP C840DN SP C842DN Yazıcı SP C840DN SP C842DN 45 Siyah-Beyaz Tam Renkli say/dk 60 Siyah-Beyaz Tam Renkli say/dk Hızlı işlem. Yalnızca en yüksek kalite. Daha hızlı renk işlemi ve sınıfının

Detaylı

SP 8300DN. A3 S-B Lazer Yazıcı. Yazıcı. 50 S-B ppm SP 8300DN

SP 8300DN. A3 S-B Lazer Yazıcı. Yazıcı. 50 S-B ppm SP 8300DN SP 8300DN A3 S-B Lazer Yazıcı Yazıcı SP 8300DN 50 S-B ppm Yüksek performanslı ve güvenilir S-B lazer yazıcı SP 8300DN lazer yazıcı hız, çok yönlülük ve güvenilirliğin güçlü bir kombinasyonunu sunar. Hazır

Detaylı

Kullanıcı Menü Haritası

Kullanıcı Menü Haritası Kopyalama Kopyala Çıktı Rengi Otomatik Algıla Siyah Beyaz Renkli Tek Renkli Küçült/Büyüt % Orantılı Bağımsız %X-Y Otomatik Ortala Değişkenlik Yüzdesi Ön Ayarlar Kağıt Besleme 2 Taraflı Kopyalama 1-1 Taraflı

Detaylı

LBP7200Cdn. Özellikler

LBP7200Cdn. Özellikler Canon i-sensys LBP7200Cdn Lazer Yazıcılar Bu ağa hazır, kompakt, renkli lazer yazıcı, üretken otomatik çift taraflı baskı ve enerji verimliliğiyle hızlı, profesyonel renkli baskılara ihtiyacı olan küçük

Detaylı

Xerox. WorkCentre 7500 Serisi Çok Fonksiyonlu Sistem Üstün renkler. Güçlü performans.

Xerox. WorkCentre 7500 Serisi Çok Fonksiyonlu Sistem Üstün renkler. Güçlü performans. WorkCentre 7525 / 7530 / 7535 / 7545 / 7556 A3 Renkli Çok Fonksiyonlu Sistem Xerox WorkCentre 7500 Serisi Çok Fonksiyonlu Sistem Üstün renkler. Güçlü performans. farafel InterIors, tasarımcılar Alood Hoodti

Detaylı

20 sayfa/dk (A4 SEF) 13 k/sn (A4 SEF, K/B yok) 600 600 dpi (tarama / fotokopi / baskı) 8 / 1 / 1 bit (tarama / fotokopi / baskı)

20 sayfa/dk (A4 SEF) 13 k/sn (A4 SEF, K/B yok) 600 600 dpi (tarama / fotokopi / baskı) 8 / 1 / 1 bit (tarama / fotokopi / baskı) Rex-Rotary SP1000S / SP1100SF Teknik Özellikleri İlk baskı hızı Makinenin hızı Çift taraflı baskı hızı Tek tek kopyalama hızı Çözünürlük Gri Tonlama Bellek 13 sn (A4 SEF) 20 sayfa/dk (A4 SEF) 13 k/sn (A4

Detaylı

RICOH Smart Device Connector Kullanıcılarına: Makineyi Yapılandırma

RICOH Smart Device Connector Kullanıcılarına: Makineyi Yapılandırma RICOH Smart Device Connector Kullanıcılarına: Makineyi Yapılandırma İÇİNDEKİLER 1. Tüm Kullanıcılara Giriş...3 Kılavuz Hakkında Bilgi...3 Ticari Markalar...4 RICOH Smart Device Connector nedir?... 5 RICOH

Detaylı

MP 2555 MP 3055 MP 3555 MP 4055 MP 5055 MP 6055 Modelleri

MP 2555 MP 3055 MP 3555 MP 4055 MP 5055 MP 6055 Modelleri Siyah Beyaz A3 Çok Fonksiyonlu Yazıcı 2555 3055 3555 4055 5055 6055 Modelleri Fotokopi Makinesi Yazıcı Tarayıcı Faks 2555(A)SP 3055(A)SP 3555(A)SP 25 Siyah-Beyaz 30 Siyah-Beyaz 35 Siyah-Beyaz 4055(A)SP

Detaylı

BİR SONRAKİ. İş Hayatı için PIXMA Rehberi. you can

BİR SONRAKİ. İş Hayatı için PIXMA Rehberi. you can BİR SONRAKİ adımı atma gücü İş Hayatı için PIXMA Rehberi you can Canon PIXMA yazıcılar, işinize uygun olarak üretilmiştir Canon PIXMA yazıcılar eksiksiz ve pratik bir çözüm sunar. Şık tasarımları ve Wi-Fi

Detaylı

VSP-BZ10. Profesyonel içerik oluşturma için uygun maliyetli, kullanımı kolay dijital kurumsal TV. Genel Bakış

VSP-BZ10. Profesyonel içerik oluşturma için uygun maliyetli, kullanımı kolay dijital kurumsal TV. Genel Bakış VSP-BZ10 Profesyonel içerik oluşturma için uygun maliyetli, kullanımı kolay dijital kurumsal TV Genel Bakış Müşterilerin ilgisini çekin, özel teklifleri yayınlayın ve video, ses, hareketsiz görüntü ve

Detaylı

Baskı Makinesi. Broşür. Xerox Colour C60/C70 Baskı Makinesi. Olağanüstü esneklik ve daha fazlasını yapma gücü.

Baskı Makinesi. Broşür. Xerox Colour C60/C70 Baskı Makinesi. Olağanüstü esneklik ve daha fazlasını yapma gücü. Xerox Colour C60/C70 Baskı Makinesi Broşür Xerox Colour C60/C70 Baskı Makinesi Olağanüstü esneklik ve daha fazlasını yapma gücü. Üretenlik, ölçeklendirilebilirlik ölçeklendire ve profesyonel görüntü kalitesi,

Detaylı

3635MFPV_XD XEROX ALBİM,ARENA, ALBİM,ARENA, /DOC8281

3635MFPV_XD XEROX ALBİM,ARENA, ALBİM,ARENA, /DOC8281 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRETİCİ FİRMA DİSTRİBÜTÖR FİRMA İTHALATÇI FİRMA KALİTE BELGESİ TARİH VE NO (TSE / TSEK) XEROX PHASER 3635MFP/X A4 3635MFPV_XD

Detaylı

Dijital Tam Renkli Çok İşlevli Yazıcı RICOH MP CW2200SP RICOH MP CW2200SP. S-B 3,2ppm Renkli 1,1ppm

Dijital Tam Renkli Çok İşlevli Yazıcı RICOH MP CW2200SP RICOH MP CW2200SP. S-B 3,2ppm Renkli 1,1ppm Dijital Tam Renkli Çok İşlevli Yazıcı RICOH MP CW2200SP Fotokopi Yazıcı Tarayıcı RICOH MP CW2200SP A1 S-B 3,2ppm Renkli 1,1ppm Tam renkli özelliği ve yüksek hızlı tek renkli çıktı. Bu yeni dijital çok

Detaylı

Araçlar Menü Haritası

Araçlar Menü Haritası Araçlar menüsündeki tüm seçeneklere erişebilmek için Yönetici olarak oturum açmalısınız. Aygıt Ayarları Genel Enerji Tasarrufu Akıllı Hazır İş Etkinliği Programlanan Tarih ve Saat Saat Dilimi (GMT Saat

Detaylı

Kaset 5 (İsteğe Bağlı) Kaset 6 (Ekleyici) (İsteğe Bağlı) Kontrol Paneli. Yüksek Hacimli Sonlandırıcı (İsteğe Bağlı) Kontrol Paneli

Kaset 5 (İsteğe Bağlı) Kaset 6 (Ekleyici) (İsteğe Bağlı) Kontrol Paneli. Yüksek Hacimli Sonlandırıcı (İsteğe Bağlı) Kontrol Paneli Xerox ColorQube 90/ 90/ 90 Makineye Genel Bakış Makineye Genel Bakış Özellikler Cihazınız, yapılandırmasına bağlı olarak şu özelliklere sahiptir: 8 Kopyalama E-posta Internet Faksı Sunucu Faksı Doküman

Detaylı

Yüksek hacimli taramalar için ihtiyaç duyduğunuz hız ve kalite

Yüksek hacimli taramalar için ihtiyaç duyduğunuz hız ve kalite DR-7580 DR-9080C Yüksek Hızlı Tarayıcı Yüksek hacimli taramalar için ihtiyaç duyduğunuz hız ve kalite DR-7580 / DR-9080C Ultra verimli, yüksek kapasiteli tarayıcı Canon'un yeni seri başı yüksek kapasiteli

Detaylı

Modern KOBİ'ler için eksiksiz ve verimli renkli lazer baskı çözümleri.

Modern KOBİ'ler için eksiksiz ve verimli renkli lazer baskı çözümleri. Modern KOBİ'ler için eksiksiz ve verimli renkli lazer baskı çözümleri. Yüksek baskı hızı, 12,7 cm dokunmatik ekran ve Uygulama Kitaplığı gibi yenilikçi özellikleriyle MF730 serisi, çok işlevli renkli lazer

Detaylı

MP 2555 MP 3055 MP 3555 MP 4055 MP 5055 MP 6055 Modelleri

MP 2555 MP 3055 MP 3555 MP 4055 MP 5055 MP 6055 Modelleri Siyah Beyaz A3 Çok Fonksiyonlu Yazıcı 2555 3055 3555 4055 5055 6055 Modelleri Fotokopi Makinesi Yazıcı Tarayıcı Faks 2555(A)SP 3055(A)SP 3555(A)SP 25 Siyah-Beyaz 30 Siyah-Beyaz 35 Siyah-Beyaz 4055(A)SP

Detaylı

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 4k ultra HD teknolojisi Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 2 teknolojisi Her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlıyor Büyük bir alanı kapsamak ve uzun bir mesafeden nesneleri tanımlamak

Detaylı

L390. Özellikler. Ağır kullanım koşulları için yüksek hızda ve güvenli profesyonel lazer faks ve yazıcı

L390. Özellikler. Ağır kullanım koşulları için yüksek hızda ve güvenli profesyonel lazer faks ve yazıcı Canon i-sensys FAX- L390 Lazer Fakslar Bu profesyonel lazer faks ve yazıcı ağır kullanım koşulları için idealdir. Üretkenlik özellikleri arasında maliyetleri denetim altında tutmaya yönelik Departman Kimliği

Detaylı

MP 201F / MP 201SPF. 20 sayfa/dk (A4 SEF) 12 sayfa/dk (A4 SEF) 16 k/sn (A4 SEF, K/B yok) 600 / 600 / 600 dpi (tarama / fotokopi / baskı)

MP 201F / MP 201SPF. 20 sayfa/dk (A4 SEF) 12 sayfa/dk (A4 SEF) 16 k/sn (A4 SEF, K/B yok) 600 / 600 / 600 dpi (tarama / fotokopi / baskı) Rex-Rotary MP201F / MP201SPF Teknik Özellikleri İlk baskı hızı Makinenin hızı Çift taraflı baskı hızı Tek tek kopyalama hızı Çözünürlük Bit derinliği 7.5 sn (A4 SEF) 20 sayfa/dk (A4 SEF) 12 sayfa/dk (A4

Detaylı

TOPLANTILAR AKICI OLSUN

TOPLANTILAR AKICI OLSUN Epson EB-1400Wi Serisi TOPLANTILAR AKICI OLSUN yansıtma genişliği: birden fazla kullanıcı not ekleyebilir yazdırma, kaydetme ve paylaşma İŞ İÇİN TASARLANDI ENTEGRE, ETKİLEŞİMLİ TOPLANTI ODASI SİSTEMİ 100

Detaylı

MB400/MB500 Serisi. Çok yönlü A4 siyah-beyaz MFP'niz, belge iş akışınız için sorunsuz entegrasyon sunuyor. a Siyah/beyaz

MB400/MB500 Serisi. Çok yönlü A4 siyah-beyaz MFP'niz, belge iş akışınız için sorunsuz entegrasyon sunuyor. a Siyah/beyaz MB400/MB500 Serisi Çok yönlü A4 siyah-beyaz MFP'niz, belge iş akışınız için sorunsuz entegrasyon sunuyor BASKI KOPYALAMA TARAMA FAKS AĞ A4 a Siyah/beyaz a Çift taraflı baskı, fotokopi, tarama, faks a A6'dan

Detaylı

A3 Renkli MFP MP C6503 MP C8003. Fotokopi Yazdırma Tarama Faks MP C8003 MP C S-B 65 S-B. Renkli say/dk. Renkli say/dk

A3 Renkli MFP MP C6503 MP C8003. Fotokopi Yazdırma Tarama Faks MP C8003 MP C S-B 65 S-B. Renkli say/dk. Renkli say/dk A3 Renkli MFP MP C6503 MP C8003 Fotokopi Yazdırma Tarama Faks MP C6503 MP C8003 65 S-B Renkli say/dk 80 S-B Renkli say/dk İşle ilgili tüm ihtiyaçlarınızı karşılamanın güçlü bir yolu. Özellikle bağlantılı

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu 1. Adım Windows Server 2012'yi Yükleme Bilgisayarınız Windows Server 2012 yüklenmiş olarak teslim edildiyse, 1. Adım'ı atlayabilirsiniz. Yükleme Yönergeleri Yükleme yönergeleri,

Detaylı

A4/A3 130 sayfa/dakika

A4/A3 130 sayfa/dakika 301 371 DOĞRU OLANI SEÇIN EZ301/371 eşsiz bir baskı yaklaşımıdır A4/A3 130 sayfa/dakika Maliyetleri yükseltmeden, yüksek sayıda kopya. EZ301/371 baskı makinesi, kullanılabilirlik ve verimliliği birleştirmek

Detaylı