Sempozyum e-gazetesi 20 Aralık 2014 Yer: Liv Hospital B1 Konferans Salonu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Sempozyum e-gazetesi 20 Aralık 2014 Yer: Liv Hospital B1 Konferans Salonu www.livsempozyumgunleri.com"

Transkript

1 Sempozyum e-gazetesi 20 Aralık 2014 Yer: Liv Hospital B1 Konferans Salonu Bilimsel toplantıya katılım için lütfen kayıt yaptırınız. Kayıt için : Katılım ücretsizdir.

2 Değerli Meslektaşlarım, Endokrinoloji alanındaki hastalıkların tanı ve izleminde laboratuar önemli bir yer oluşturmaktadır. Ancak, teknik nedenlere veya yorum eksikliklerine bağlı olarak çeşitli sorunlar yaşanabilmektedir. Bu konuyu irdelemek, endokrinoloji bakış açısını anlatmak ve ilgili branşlarla iletişimi artırmak amacı ile 20 Aralık 2014 tarihinde Liv Hospital Ulus İstanbul da, Endokrinolojide Laboratuvar: Preanalitik-analitik sorunlar nelerdir? Sonuçlar nasıl yorumlanır? başlıklı sempozyum planlanmıştır. Bu toplantıda başta aile hekimliği, iç hastalıkları ve endokrinoloji olmak üzere, konuya ilgi duyan tüm meslektaşlarımızı hastanemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Saygılarımla, Programı İnceleyelim Oturum Başkanları ve Konuşmacıları Tanıyalım... Doç. Dr. Serpil SALMAN Endokrinoloji Uzmanı

3

4 Prof. Dr. Harika Boztepe Uzm. Dr. Beril Uğurnal Prof. Dr. Harika Boztepe 1961 yılında doğdu. Orta ve lise eğitimini 1986 yılında Galatasaray Lisesi nde tamamladı yılında İstanbul Tıp Fakültesi nden mezun oldu. Aynı fakültede 1991 de İç Hastalıkları, 2000 yılında Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları alanlarında ihtisasını tamamladı.1992 yılında Paris Cochin hastanesinde ağırlıklı olarak Adrenal bez hastalıkları alanında çalıştı. Kasım 2000 de doçent oldu, 2008 yılında profesörlüğe atandı. Dr. Harika Boztepe, öğretim üyesi olarak çalıştığı İstanbul Üniversitesi nden 2013 yılında emekli oldu. Halen İntermed Sağlık Hizmetleri Polikliniği nde çalışmaktadır. Dr.Beril Uğurnal orta ve lise öğrenimini Bornova Anadolu Lisesinde, üniversite eğitimini Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Biyokimya Ana Bilim Dalında Temel ve Klinik Biyokimya ihtisasını tamamladı. İhtisas sonrası İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesinde, immun sistem hücreleriyle çeşitli çalışmalar yürüttü. T-Lenfositlerinde Lipid Peroksidasyonu ve antioksidan sistem teziyle PhD diploması aldı yılları arasında Türk, Amerikan ve İngiliz İlaç sanayinde AR-GE laboratuarlarında yönetici ve Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, İrlanda, İngiltere ve Çek Cumhuriyeti nde Merkez Klinik laboratuarlar denetiminde baş denetçi olarak görev yaptı. Amerika Birleşik Devletlerinde Hamilton Hospital Faz I araştırma merkezinde Faz I Klinik Laboratuarında yönetim ve kalite konularında tecrübe kazandı. Ek olarak, İyi klinik uygulamalar ve İyi laboratuar uygulamaları konusunda Türkiye, Belçika ve Amerika Birleşik Devletleri nde çeşitli uluslar arası projelerde yöneticilik yaptı den beri merkez laboratuar ve hastane laboratuarlarının kurulum, işletme ve yönetiminde (personel ve kalite) çalışmalarına devam etmektedir.

5 Prof. Dr. Pınar Kadıoğlu Doç. Dr. Ayşe Kubat Üzüm Dr. Pınar Kadıoğlu 1965 yılında İstanbul da doğdu. Orta ve lise eğitimini 1983 yılında İstanbul Erkek Lisesi nde tamamladı yılında İstanbul Tıp Fakültesinden mezun oldu. Şişli Etfal Hastanesi Aile Planlamasında 6 ay mecburi hizmetten sonra 1990 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı nda ihtisasa başladı. İç hastalıkları uzmanlığını 1995, endokrinoloji uzamanlığını aynı fakültede 1998 yılında tamamladı. Dr. Pınar Kadıoğlu 2000 yılında doçent, 2006 yılında da profesörlüğe atandı. Hakemli dergilerde yayımlanmış 58 yayını ve bu yayınlara yapılmış 392 atıf vardır. Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Derneği, Endocrine Society ve Pituitary Society üyesi olan Dr. Pınar Kadıoğlu evli ve iki kız çocuk annesidir de Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi nden mezun oldu tarihleri arasında İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi nde İç Hastalıkları İhtisasını tamamladı tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi, İç Hastalıkları Anabilim Dalı, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıklarında yan dal uzmanlık eğitimi aldıktan sonra yıllarında Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi nde mecburi hizmet görevini yaptı de itibaren İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi, İç Hastalıkları Anabilim Dalı, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bilim Dalı nda başasistan olarak göreve başladı. Ocak 2014 de İç Hastalıkları, Endokrinoloji ve Metabolizma Doçenti ünvanını aldı. Yurtdışı ve yurt içinde yayınlanmış çok sayıda araştırma ve makalesi mevcuttur. Türk Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Derneği ve Avrupa Endokrinoloji Derneği üyesidir. Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Derneği Diyabet ve Hipofiz Kılavuzlarının hazırlanmasında görev almıştır.

6 Prof. Dr. Faruk Alagöl Uzm. Dr. Nurdan Gül Prof. Dr. Faruk Alagöl, 1966 yılında Vefa Erkek Lisesi nden mezun olmuştur yılları arasında İ.Ü. İstanbul Tıp Fakültesi ndeki eğitiminden sonra, 1978 yılında, aynı fakültede iç hastalıkları uzmanlı ğını almıştır. Ardından, İ.Ü. İstanbul Tıp Fakültesi İç Hastalıkları ABD Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bilim Dalı nda uzman asistan olarak görevine devam etmiş, 1984 yılında Doçentlik, 1990 yılında Profesörlük ünvanı almıştır. İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi nden mezun oldu. İç Hastalıkları ve Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları ihtisasını yine aynı fakültede yaptı. Devlet hizmeti yükümlülüğünü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi nde tamamladıktan sonra tekrar İstanbul Tıp Fakültesi, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bilim Dalında uzman doktor olarak çalışmaktadır. İyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve bir çocuk annesidir. İdari görevleri arasında İstanbul Tıp Fakültesi-Fakülte kurulu üyeliği (iki dönem), İ.Ü. İstanbul Tıp Fakültesi İç Hastalıkları ABD, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bilim Dalı Başkanlığı ( ) bulunmaktadır. İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği, Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Derneği, The Endocrine Society ve European Society of Endocrinology üyesidir. Ulusal ve uluslarası toplam 154 yayını, 7 kitapta bölüm yazarlığı bulunmaktadır. Uluslar arası hakemli dergilerde yayınlanan 40 makalesine 265 kez atıfta bulunulmuştur. Prof. Dr Faruk Alagöl, 2014 yılı itibari ile Koç Üniversitesi, Tıp Fakültesi nde öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır.

7 Prof. Dr. İlhan Satman Doç. Dr. Mehmet Sargın İlk ve orta öğrenimini İstanbul da tamamlayan Dr. İlhan Satman, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi 1979 yılı mezunudur. Aynı yıl İstanbul Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı nda uzmanlık eğitimine başlayan Dr. Satman 1983 yılında İç Hastalıkları Uzmanı olmuştur yıllarında Suudi Arabistan, King Fahd University of Petroleum & Minerals Medical Clinic te internist olarak çalışmıştır yılında İstanbul Tıp Fakültesi İç Hastalıkları ABD Diyabet Bilim Dalı nda baş asistan olarak göreve başlayan Dr. Satman, aynı yıl Almanya, Justus- Liebig Üniversitesi nde, 1993 yılında İsveç, Karolinska Enstitüsü nde ve 1996 yılında İngiltere, St. Bartholomew s Hospital de ağırlıklı olarak diyabet konusunda çalışmalar yapmıştır. Dr. Satman daha sonra epidemiyoloji alanında çalışmalar yapmış, 1996 yılında KKTC Diyabet Epidemiyoloji Çalışması nı, yıllarında Türkiye Diyabet Epidemiyoloji Araştırması-I i (TURDEP-I) ve 2010 yılında da TURDEP-II çalışmasını yürütmüştür yılında İç Hastalıkları Doçenti, 1997 yılında Profesör ve 2007 yılında Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları uzmanı ünvanını alan Dr. Satman, yıllarında İstanbul Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı, Diyabet Bilim Dalı Başkanlığı yapmıştır. Halen aynı fakültede Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bilim Dalı nda öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. Ulusal ve uluslararası, basılı 100 ü aşkın makalesi bulunan Dr. Satman ın birçok ulusal ve uluslararası toplantıda sunulmuş 360 tebliği vardır. Ulusal ve uluslararası çok sayıda saygın mesleki örgütün üyesi olan ve Yönetim Kurullarında görev yapan Dr. Satman, halen İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bilim Dalı Başkanlığını ve ayrıca Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Derneği Diabetes Mellitus Çalışma ve Eğitim Grubu nun Başkanlığı nı ve 4 Eylül 2012 tarihinden itibaren T.C. Sağlık Bakanlığı Diyabet Önleme ve Kontrol Programı Bilim Kurulu Başkanlığı nı sürdürmektedir yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi nden mezun oldu yılında Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Aile Hekimliği Bölümünde ihtisasa başladı yıllarında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Diyabet Bilim Dalı ve İ.Ü. DETAE Diyabet Araştırma ve Uygulama Ünitesinde çalıştı yılında Aile Hekimliği Uzmanı ve 1996 yılında Doçenti unvanını aldı yılından beri Türkiye Diyabet Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. Ayrıca, Türkiye Aile Hekimliği Vakfı Başkanlığı görevini sürdürmektedir. Halen Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Aile Hekimliği Kliniği Eğitim ve İdari Sorumlusu ve Endokrinoloji- Diyabet Bölümü Koordinatörü olarak çalışmaktadır.

8 Prof. Dr. Ferihan Aral Doç. Dr. Serpil Salman Prof. Dr Ferihan Aral 1970 yılında İstanbul Kız Lisesi, 1976 yılında İstanbul Tıp Fakültesi nden mezun olmuştur. İç Hastalıkları Uzmanlığı nı İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi İç Hastalıkları ABD da 1981 yılında, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Yan Dal ihtisasını ise aynı fakültede 1991 yılında tamamlamıştır. İÜ. İstanbul Tıp Fakültesinde kariyerine devam etmiş, Ekim 1995 te doçentlik, Mart 2001 de profesörlük ünvanı almıştır. Prof. Aral, Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Derneği, Avrupa Endokrinoloji Derneği üyesidir. Halen İstanbul Tıp Fakültesi nde öğretim üyesi olarak çalışmaya devam etmektedir. Evli ve iki kız annesidir. Dr. Serpil Salman, 1984 yılında Kadıköy Kız Lisesinden, 1991 yılında İÜ. İstanbul Tıp Fakültesi nden mezun oldu. İç hastalıkları ihtisasını 1996 yılında Bezm-i Alem Vakıf Gureba Hastanesi nde tamamladı yılları arasında İÜ. Deneysel Tıp Araştırma Enstitüsü, Metabolizma ve Diyabet Araştırma ve Uygulama Birimi (DETAM-İstanbul Tıp Fakültesi diyabet polikliniği) nde çalıştı yılları arasında İÜ. İstanbul Tıp Fakültesi Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bilim Dalı nda yan dal ihtisası yaptı yıllarında Adıyaman Devlet Hastanesi nde Devlet Hizmet Yükümlülüğü nü yerine getirdi, 2010 yılında doçent oldu. Ardından Acıbadem Hastane grubu ve Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi nde çalıştı ( ). Halen Ulus Liv Hospital da görev yapmaktadır. Dr. Serpil Salman 9 uluslar arası araştırma projesinde görev almıştır. Yayınları arasında 26 adet uluslar arası makale, 35 adet ulusal makale, 4 adet ulusal kitapta bölüm bulunmaktadır, uluslar arası yayınlarına 450den fazla atıfta bulunulmuştur. The Endocrine Society (ENDO), European Society of Endocrinology (ESE) ve Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Derneği (TEMD) üyesidir.

9 Prof. Dr. Refik Tanakol Doç. Dr. Dilek Yazıcı yılları arasında İstanbul Tıp Fakültesinde eğitimini tamamladıktan sonra, 1982 yılında İç Hastalıkları uzmanı oldu. İstanbul Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Endokrinoloji, Metabolizma ve Beslenme Bilim Dalı nda 1989 yılında göreve başladı. O zamandan beri aynı kurumda görev yapmaktadır. Dr Dilek Yazıcı 1999 yılında İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İngilizce Bölümü nden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Bilim Dalı nda 2005 yılında iç hastalıkları ihtisasını tamamlamıştır. Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları ihtisasını yılları arasında yine Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi nde yapmıştır. Mecburi hizmet görevinden sonra üç yıl Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi nde öğretim üyesi olarak çalışmıştır. Haziran 2012 de doçentlik ünvanı almıştır. Halen Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi nde Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bilim Dalı nda öğretim üyesi olarak çalışmaktadır.

10 Sempozyum e-gazetesi 20 Aralık 2014 Yer: Liv Hospital B1 Konferans Salonu Bilimsel toplantıya katılım için lütfen kayıt yaptırınız. Kayıt için : Katılım ücretsizdir.

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer Prof. Dr. Ersin Tan 1959 yılında Ankara da doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini TED Ankara Kolejinde yaptıktan sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesine girmiş ve 1982 yılında mezun olmuştur. 1982-1984

Detaylı

PROF. DR. SERPİL UĞUR BAYSAL IN ÖZGEÇMİŞİ, 14 Ocak 2015

PROF. DR. SERPİL UĞUR BAYSAL IN ÖZGEÇMİŞİ, 14 Ocak 2015 PROF. DR. SERPİL UĞUR BAYSAL IN ÖZGEÇMİŞİ, 14 Ocak 2015 Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Sosyal Pediyatri Bilim Dalı ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ONKOLOJİ ENSTİTÜSÜ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ONKOLOJİ ENSTİTÜSÜ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ONKOLOJİ ENSTİTÜSÜ Prof. Dr. Işık ASLAY 1967 yılında lise eğitimini Kadıköy Kız Lisesi nde tamamladı. 1973 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi ni bitirdi. 1982 yılında

Detaylı

TÜRK NÖROŞİRÜRJİ DERNEĞİ NÖROŞİRÜRJİ UZMANLIĞINDA 40. YIL PLAKET ve TEŞEKKÜR BELGESİ ALAN ÜYEMİZ

TÜRK NÖROŞİRÜRJİ DERNEĞİ NÖROŞİRÜRJİ UZMANLIĞINDA 40. YIL PLAKET ve TEŞEKKÜR BELGESİ ALAN ÜYEMİZ Prof. Dr. Aydın PAŞAOĞLU 1948 yılında doğdu. 1973 de İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi nden mezun oldu. Aynı yıl Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Anabilim Dalında asistanlığa başladı.

Detaylı

Prof. Dr. Cengiz Çokluk

Prof. Dr. Cengiz Çokluk Prof. Dr. Cengiz Çokluk (Anabilim Dalı Başkanı) 23 Nisan 1968 yılında Sinop ilinin Ayancık ilçesinde doğdu. İlk, orta ve liseyi Samsun da bitirdi. 1984-1990 tarihleri arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi

Detaylı

Onur Konuğumuz Prof. Dr. Güler AKSOY. Acıbadem Sağlık Grubu Hemşirelik Hizmetleri Direktörlüğü

Onur Konuğumuz Prof. Dr. Güler AKSOY. Acıbadem Sağlık Grubu Hemşirelik Hizmetleri Direktörlüğü Onur Konuğumuz Prof. Dr. Güler AKSOY Acıbadem Sağlık Grubu Hemşirelik Hizmetleri Direktörlüğü 1 Çocukluk Yılları 3 Temmuz 1942 11 Eylül 1944 Annesi, Ağabeyi ve Kız Kardeşleri 11 Eylül 1942 de Erzurum da

Detaylı

Prof. Dr. Mustafa Şahin kimdir?

Prof. Dr. Mustafa Şahin kimdir? On5yirmi5.com Prof. Dr. Mustafa Şahin kimdir? Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Mustafa Şahin kimdir? Yayın Tarihi : 13 Ocak 2016 Çarşamba (oluşturma : 1/30/2017) Kişisel Bilgiler Doğum

Detaylı

Prof.Dr. S.Gülten. Bayrak. Aktuğlu

Prof.Dr. S.Gülten. Bayrak. Aktuğlu Prof.Dr. S.Gülten Bayrak Aktuğlu Prof.Dr. S.Gülten Bayrak Aktuğlu 06. 06.1939 İstanbul Üsküdar da Mükerrem ve Muzaffer Bayrak çiftinin üçüncü kızları olarak doğdu Lise Eğitimi-İstanbul Kız Lisesi İstanbul

Detaylı

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi)

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU, 01.03.1957 tarihinde Rize, Güneysu da doğdu. 1982 yılında Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi nde Makine Mühendisliği bölümünden

Detaylı

Prof Dr. Tamer ŞANLIDAĞ

Prof Dr. Tamer ŞANLIDAĞ Prof Dr. Tamer ŞANLIDAĞ Kuruluş DESAM, 23.06.2015 tarihili Yakın Doğu Üniversitesi Senato kararı. Kurucu Üyeler Prof. Dr. Tamer ŞANLIDAĞ Prof. Dr. Nerin Bahçeciler ÖNDER Prof. Dr. Seda VATANSEVER Doç.

Detaylı

Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı

Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı 1964 yılında Ankara da doğmuştur. Lisans eğitimini 1986 yılında Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü, Psikolojik Danışma ve

Detaylı

24. ENDOKRİNOLOJİ VE METABOLİZMA HASTALIKLARI MEZUNİYET SONRASI EĞİTİM KURSU 10. DİYABET GÜNLERİ. 1 7-1 8 K a s ı m 2 0 1 2

24. ENDOKRİNOLOJİ VE METABOLİZMA HASTALIKLARI MEZUNİYET SONRASI EĞİTİM KURSU 10. DİYABET GÜNLERİ. 1 7-1 8 K a s ı m 2 0 1 2 24. ENDOKRİNOLOJİ VE METABOLİZMA HASTALIKLARI MEZUNİYET SONRASI EĞİTİM KURSU 10. DİYABET GÜNLERİ 1 7-1 8 K a s ı m 2 0 1 2 A s k e r i M ü z e v e K ü l t ü r S i t e s i / İ s t a n b u l 24. ENDOKRİNOLOJİ

Detaylı

K A L B İ M İ Z D E S İ N

K A L B İ M İ Z D E S İ N K A L B İ M İ Z D E S İ N Prof. Dr. Oktay KADAYIFCI Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı ADANA / TURKEY 1942 yılında Amasya da doğdu. İlk tahsilini Bafra da, Orta

Detaylı

DR. ÖĞRETİM ÜYELİĞİ İÇİN İLK ATAMA ÖLÇÜTLERİ (Tıp)

DR. ÖĞRETİM ÜYELİĞİ İÇİN İLK ATAMA ÖLÇÜTLERİ (Tıp) TIP FAKÜLTESİ 87 DR. ÖĞRETİM ÜYELİĞİ İÇİN İLK ATAMA ÖLÇÜTLERİ Faaliyet no veya açıklama En az adet En az puan Çalışma süresi (yıl) Yabancı dil puanı 01-08, 17-20 (1), 66 (2), 67 (3) 200 01 (4) 2 Toplam

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:00-11:00 4857 Sayılı İş Kanunu'na Bakış Erdem ÖZDEMİR - Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi 4857 Sayılı İş Kanunu Yargıtay Bakış Açısından Değerlendirilmesi İşçinin Korunması Alt İşveren Geçici İş

Detaylı

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya Dr. Mehmet ÖZDEMİR Hacettepe Üniversitesi Sosyal ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyoloji bölümünü 1973 yılında bitirdi. Aynı üniversitede Siyaset, Kültür ve Edebiyat Sosyolojisi dallarında yüksek lisans

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ RADYASYON ONKOLOJİSİ ANABİLİM DALI

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ RADYASYON ONKOLOJİSİ ANABİLİM DALI TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ RADYASYON ONKOLOJİSİ ANABİLİM DALI Prof. Dr. Mustafa Cem UZAL Ortaöğretimini Galatasaray Lisesi nde tamamladı. 1984 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi

Detaylı

ANKARA DR. ABDURRAHMAN YURTASLAN ONKOLOJİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ RADYASYON ONKOLOJİSİ KLİNİĞİ

ANKARA DR. ABDURRAHMAN YURTASLAN ONKOLOJİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ RADYASYON ONKOLOJİSİ KLİNİĞİ ANKARA DR. ABDURRAHMAN YURTASLAN ONKOLOJİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ RADYASYON ONKOLOJİSİ KLİNİĞİ Prof. Dr. Yıldız YÜKSELEN GÜNEY 29 Aralık 1968 yılında Ankara da doğru. Orta öğrenimini TED Ankara Kolejinde

Detaylı

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ :

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ : ADI SOYADI : YAŞAR KÜÇÜKÇALIK DOĞUM TARĐHĐ : 29.11.1960 ÖĞRENĐM DURUMU : PAZARLAMA ĐŞ VE YÖNETĐMĐ (ĐNGĐLTERE) Birlik Mensucat A.Ş., Lüks Kadife A.Ş., Emintaş A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanı, Birlik Denim

Detaylı

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Yan Dal Asistan Sayıları

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Yan Dal Asistan Sayıları (1) (2) (3) (4) (5) (6) Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi 700111046 Tıbbi Onkoloji 3 1 - - 700111055 Tıbbi Onkoloji

Detaylı

1. Risk Değerlendirme

1. Risk Değerlendirme İş Sağlığı ve Güvenliği 1. Risk Değerlendirme Eğitimi 02 Mayıs 2015 Cumartesi Bilimsel Danışma Kurulu : Prof. Dr. Harun MUTLUAY - Yrd. Doç. Dr. Fuat KAR Yrd. Doç. Dr. Mustafa YALÇIN - Öğr. Gör. H. Engin

Detaylı

Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Dallar ve Kontenjanları *

Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Dallar ve Kontenjanları * Tablo 2 Ünirsitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Dallar Kontenjanları * Abant İzzet Baysal Ünirsitesi 1011375 Acil Tıp 4 K 1 - - - - - 1011196 Göğüs Hastalıkları 4 K - - 1 - - - 1011403 Kardiyoloji

Detaylı

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Yan Dal Asistan Sayıları

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Yan Dal Asistan Sayıları Uzmanlık Adı ı (1) (2) (3) (4) (5) (6) Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Ankara Hematoloji Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi 700511033 Çocuk Hematolojisi

Detaylı

FARK FARK FARK. 10-11 Mayıs 2014. Swissotel - İzmir

FARK FARK FARK. 10-11 Mayıs 2014. Swissotel - İzmir FARK FARK FARK FARK 10-11 Mayıs 2014 Swissotel - İzmir Toplantı Programı Program (1.gün) 09.00-09.10 09.10-10.40 10.40-10.50 10.50-11.10 11.10-11.50 11.50-12.30 12.30-13.10 13.10-14.10 14.10-15.00 15.00-15.10

Detaylı

Derece Bölüm/Program Lise/ Üniversite Yıl Sağlık Hizmetleri Meslek. Anadolu Üniversitesi Ege Üniversitesi. İstanbul Üniversitesi

Derece Bölüm/Program Lise/ Üniversite Yıl Sağlık Hizmetleri Meslek. Anadolu Üniversitesi Ege Üniversitesi. İstanbul Üniversitesi ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Fulya ÖZSOY 2. Doğum Tarihi: 24.08.1983 3. Unvanı: Öğr. Gör. Uzm. 4. Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Lise/ Üniversite Yıl Sağlık Hizmetleri Meslek Önlisans Yüksek Yüksekokulu

Detaylı

GENEL KURULUN ONAYINA SUNULACAK BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ

GENEL KURULUN ONAYINA SUNULACAK BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ GENEL KURULUN ONAYINA SUNULACAK BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ Hasan SEZER Prof. Dr. Nuh BOYRAZ Av. Dr. Cahit SULUK HASAN SEZER (Bağımsız Üye Adayı) Özgeçmiş Lisans eğitimini A.İ.T.İ.A. (Gazi Üniversitesi

Detaylı

TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA ATANMA VE YÜKSELTİLME KRİTERLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak

TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA ATANMA VE YÜKSELTİLME KRİTERLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Amaç TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA ATANMA VE YÜKSELTİLME KRİTERLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Madde 1 - Bu Yönergenin amacı, Üniversitemiz öğretim üyesi kadrolarına

Detaylı

TOBB ETÜ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA ŞARTLARI:

TOBB ETÜ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA ŞARTLARI: TOBB ETÜ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA ŞARTLARI: Şartlar Süre Yabancı dil Öğretim Görevlisi - Akademisyen Öğr.Gör. (6) Yardımcı Doçent Doçent Profesör.(5) - Doktoradan sonra en az 2 yıl herhangi bir üniversitede

Detaylı

Geçmişten Geleceğe Türk Diyabet Cemiyeti Tarihçesi. DR. NAZİF BAĞRIAÇIK Türk Diyabet ve Obezite Vakfı Başkanı

Geçmişten Geleceğe Türk Diyabet Cemiyeti Tarihçesi. DR. NAZİF BAĞRIAÇIK Türk Diyabet ve Obezite Vakfı Başkanı Geçmişten Geleceğe Türk Diyabet Cemiyeti Tarihçesi DR. NAZİF BAĞRIAÇIK Türk Diyabet ve Obezite Vakfı Başkanı Türk Diyabet Cemiyetinin Tarihçesi 1955 de kurulan ve bugün 62. yılını dolduran TDC ülkemizde

Detaylı

PROF. DR. CENGİZ ALYILMAZ

PROF. DR. CENGİZ ALYILMAZ PROF. DR. CENGİZ ALYILMAZ Adı ve Soyadı : Cengiz ALYILMAZ : Prof. Dr. Bölüm/ Anabilim Dalı : Türkçe Eğitimi Bölümü Doğum Tarihi : 11.4.1966 Doğum Yeri : Kars Çalışma Konusu : Eski Türk Dili, Türkçe Eğitimi,

Detaylı

Kendi Kaleminden öğretmen özgeçmişleri. Muharrem NAZLI TD ve Edebiyatı/ Müdür Başyardımcısı

Kendi Kaleminden öğretmen özgeçmişleri. Muharrem NAZLI TD ve Edebiyatı/ Müdür Başyardımcısı Kendi Kaleminden öğretmen özgeçmişleri Muharrem NAZLI TD ve Edebiyatı/ Müdür Başyardımcısı 1974 Amasya Taşova da doğdu. İlköğrenimini Şeyhli köyünde, ortaöğrenimimi Samsun Ladik İlçesi Şıhlı nahiyesinde,

Detaylı

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Yan Dal Asistan Sayıları

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Yan Dal Asistan Sayıları Uzmanlık Adı (1) (2) (3) (4) (5) (6) Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Adana Şehir Hastanesi 801311013 Gastroenteroloji 3 1 - - 801311022 Tıbbi Onkoloji 3 1 -

Detaylı

Duyurunun başlangıç tarihi: 25 Ağustos 2015 Son Başvuru Tarihi: 08 Eylül 2015

Duyurunun başlangıç tarihi: 25 Ağustos 2015 Son Başvuru Tarihi: 08 Eylül 2015 Duyurunun başlangıç tarihi: 25 Ağustos 2015 Son Başvuru Tarihi: 08 Eylül 2015 T.C. BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz aşağıda belirtilen birimlerine 2547 Sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine

Detaylı

AHMET SELAMOĞLU Kocaeli Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü,

AHMET SELAMOĞLU Kocaeli Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü, AHMET SELAMOĞLU, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, KİŞİSEL BİLGİLER 15.05.1964, İstanbul. Evli ve bir kızı var. EĞİTİM DURUMU 1990 1994 Doktora, Tez Konusu: Sendikacılığın Gücündeki Değişim (Gelişmeler-Nedenler-Eğilimler)

Detaylı

Prof. Dr. Celal GÖLE

Prof. Dr. Celal GÖLE Prof. Dr. Celal GÖLE gole@politics.ankara.edu.tr 1948 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde doğmuş, orta öğrenimini TED Ankara Koleji nde tamamladıktan sonra 1969 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden

Detaylı

Öğretim Süresi Genel. Kontenjan

Öğretim Süresi Genel. Kontenjan ı (1) (2) (3) (4) (5) (6) Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Yan Dal Asistan Sayıları Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi 700111019 Gastroenteroloji 3 1 - - 700111046 Tıbbi

Detaylı

2016- TIPTA UZMANLIK EĞİTİMİ GİRİŞ SINAVI (TUS) SONBAHAR BAŞVURU KILAVUZU - YABANCI UYRUKLU KONTENJANI

2016- TIPTA UZMANLIK EĞİTİMİ GİRİŞ SINAVI (TUS) SONBAHAR BAŞVURU KILAVUZU - YABANCI UYRUKLU KONTENJANI 2016- TIPTA UZMANLIK EĞİTİMİ GİRİŞ SINAVI (TUS) SONBAHAR BAŞVURU KILAVUZU - YABANCI UYRUKLU KONTENJANI Azerbaycanlı Hekimler Derneği tarafından hazırlanmıştır. Tablo Açıklamaları Tablolar 7 sütun hâlinde

Detaylı

Prof. Dr. Önder TUZCU'nun Özgeçmişi 2016

Prof. Dr. Önder TUZCU'nun Özgeçmişi 2016 Prof. Dr. Önder TUZCU'nun Özgeçmişi 2016 1943 yılında Bursa'da doğdu. 1950-1963 yılları arasında ilk ve orta öğretimini İstanbul'da Galatasaray Lisesi nde tamamladı. 1963 yılında Ankara Üniversitesi Ziraat

Detaylı

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi 700111064 Genel Cerrahi 5 K 1 - - 700111082 İç Hastalıkları 4 K 1 - - Ankara Dışkapı

Detaylı

TÜRKİYE DİYABET VAKFI 2015 EN İYİ BİLİMSEL YAYIN DESTEK ÖDÜLÜ

TÜRKİYE DİYABET VAKFI 2015 EN İYİ BİLİMSEL YAYIN DESTEK ÖDÜLÜ TÜRKİYE DİYABET VAKFI 2015 EN İYİ BİLİMSEL YAYIN DESTEK ÖDÜLÜ ARAŞTIRICI BİLGİ FORMU Amaç Türkiye Diyabet Vakfı Diabetes Mellitus En İyi Bilimsel Yayın Destek Ödül Fonu ülkemizde deneysel ve klinik diyebetoloji

Detaylı

TÜRK CERRAHİ YETERLİK KURULU

TÜRK CERRAHİ YETERLİK KURULU TÜRK CERRAHİ YETERLİK KURULU EĞİTİM KURUMLARI VE PROGRAMI DEĞERLENDİRME KOMİSYONU Form-1 EĞİTİM KURUMU (ANABİLİM DALI/KLİNİK) ve PROGRAMI DEĞERLENDİRME FORMU (UEMS ve ACGME Eğitim Kurumları değerlendirme

Detaylı

Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Dallar ve Kontenjanları *

Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Dallar ve Kontenjanları * Tablo 2 Ünirsitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Dallar Kontenjanları * 2010-TUS SONBAHAR DÖNEMİ EK YERLEŞTİRME KONTENJANLARI Abant İzzet Baysal Ünirsitesi Başkent Ünirsitesi 1011163 Çocuk Sağlığı

Detaylı

2013-2015 Dönemi Yönetim Kurulu Üyeleri Ali İlker Elçi 1979 yılında Malatya da doğdu, ilk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2003 yılında İnönü Üniversitesi Kimya Bölümünden mezun oldu ve 2005 Yılında

Detaylı

Akciğer Sağlığı ve Yoğun Bakım Derneği ASYOD YÖNETİM KURULU

Akciğer Sağlığı ve Yoğun Bakım Derneği ASYOD YÖNETİM KURULU Akciğer Sağlığı ve Yoğun Bakım Derneği ASYOD YÖNETİM KURULU 2016-2019 www.asyod.org Yönetim Kurulu 2016-2019 Prof. Dr. Akın KAYA Başkan Prof. Dr. Erdoğan ÇETİNKAYA Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Gamze KIRKIL

Detaylı

1 TEMMUZ 2014 TARİHİNDEN GEÇERLİ OLMAK ÜZERE YARDIMCI DOÇENTLİK İÇİN İLK ATAMA ÖLÇÜTLERİ (Tıp)

1 TEMMUZ 2014 TARİHİNDEN GEÇERLİ OLMAK ÜZERE YARDIMCI DOÇENTLİK İÇİN İLK ATAMA ÖLÇÜTLERİ (Tıp) TIP FAKÜLTESİ 85 1 TEMMUZ 2014 TARİHİNDEN GEÇERLİ OLMAK ÜZERE YARDIMCI DOÇENTLİK İÇİN İLK ATAMA ÖLÇÜTLERİ En az adet 01-08, 17, 18, 20 (1), 66 (2), 67 (3) 200 01 (4) 2 Toplam 400 Anadal uzmanı hekim olarak

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:30-10:45 Mobbing Nedir, Ne Değildir? Hüseyin Gün - MobbingDer (Mobbing İle Mücadele Derneği)Başkanı 10:45-11:00 Çay Kahve - Network Arası 11:00-12:30 Mobbing'in Hukuksal Boyutu Nedir? Doç.Dr.Erdem Özdemir

Detaylı

Öğrenim Dönemi Derece Üniversite Öğrenim Alanı 4 Lisans Atatürk Üniversitesi Hemşirelik

Öğrenim Dönemi Derece Üniversite Öğrenim Alanı 4 Lisans Atatürk Üniversitesi Hemşirelik 1 Ünvan Ad Soyad: Öğr. Gör. Sevda Bayhan Anabilim Dalı: Sağlık Programları Düzenleme Tarihi : 28.11.2012 İletişim Bilgileri Yazışma Adresi Telefon Faks E-mail :Z.K.Ü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

Eğitim yükünün paylaşımında üstlendiği sorumlulukla okullar, öğretmenevleri, öğrenci yurtları, sosyal tesisler yaptırmakta ve donatmaktadır.

Eğitim yükünün paylaşımında üstlendiği sorumlulukla okullar, öğretmenevleri, öğrenci yurtları, sosyal tesisler yaptırmakta ve donatmaktadır. GENEL BİLGİ Türk Millî Eğitimine hizmette 33. yılını kutlayan bir sivil toplum örgütü olan Millî Eğitim Vakfı, eğitim ihtiyaçlarının karşılanmasında, devletçe ayrılan kaynak ve hizmetleri desteklemekte,

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 7.3. Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında (Proceedings) basılan bildiriler

ÖZGEÇMİŞ. 7.3. Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında (Proceedings) basılan bildiriler 1. Adı Soyadı: Hale TOSUN 2. Doğum Tarihi: 07.07.1970 3. Unvanı: Yard. Doç. 4. Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ Derece Alan Üniversite Yıl Lise Hemşirelik Kızılay Özel Hemşirelik Lisesi 1988 Lisans Hemşirelik

Detaylı

TURDEP-II Sonuçları. Prof. Dr. İlhan SATMAN ve TURDEP-II Çalışma Grubu

TURDEP-II Sonuçları. Prof. Dr. İlhan SATMAN ve TURDEP-II Çalışma Grubu TURDEP-II Sonuçları Prof. Dr. İlhan SATMAN ve TURDEP-II Çalışma Grubu İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bilim Dalı TURDEP-I:

Detaylı

2016- TIPTA UZMANLIK EĞİTİMİ GİRİŞ SINAVI (TUS) SONBAHAR BAŞVURU KILAVUZU YABANCI UYRUKLU KONTENJANI

2016- TIPTA UZMANLIK EĞİTİMİ GİRİŞ SINAVI (TUS) SONBAHAR BAŞVURU KILAVUZU YABANCI UYRUKLU KONTENJANI 2016- TIPTA UZMANLIK EĞİTİMİ GİRİŞ SINAVI (TUS) SONBAHAR BAŞVURU KILAVUZU YABANCI UYRUKLU KONTENJANI Tablo Açıklamaları Tablolar 7 sütun hâlinde düzenlenmiştir. Tabloda, program kodu (1), program adı (2),

Detaylı

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Nefroloji Bilim Dalı Ziyaret Raporu

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Nefroloji Bilim Dalı Ziyaret Raporu ÇOCUK NEFROLOJİ DERNEĞİ ÇOCUK NEFROLOJİ YETERLİK KURULU AKREDİTASYON ALT KURULU Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Nefroloji Bilim Dalı Ziyaret Raporu Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Nefroloji

Detaylı

Öğr. Gör. Dilruba BİNBOĞA

Öğr. Gör. Dilruba BİNBOĞA Öğr. Gör. Dilruba BİNBOĞA ÖZGEÇMİŞ 1958 Eskişehir doğumludur. 1982. Ege Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu Lisans, 2002 Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünde hemşirelik esaslarında yüksek

Detaylı

AKADEMİKHABERLER Prof. Dr. Hüseyin Saim Kendir

AKADEMİKHABERLER Prof. Dr. Hüseyin Saim Kendir AKADEMİKHABERLER \ FAKÜLTEMİz Prof. Dr. Hüseyin DEKANI Saim Kendir Fakültemizde 4 kasım 1977 günü yapılan seçimle Prof. Dr. H. Saim Kendir Dekanlığa getirilmiştir. 1933 yılında Mersin'de doğan Prof. Kendir

Detaylı

Tablo Açıklamaları. Özel Koşul ve Açıklamalar

Tablo Açıklamaları. Özel Koşul ve Açıklamalar Tablo Açıklamaları Tablolar 7 sütun hâlinde düzenlenmiştir. Tabloda, uzmanlık program kodu (1), program adı (2), eğitim süresi (3), puan türü (4), genel kontenjan (5), yabancı uyruklu kontenjanı (6) ve

Detaylı

KİŞİSEL BİLGİLER EĞİTİM

KİŞİSEL BİLGİLER EĞİTİM KİŞİSEL BİLGİLER Adı Soyadı : Ahmet Yağlı Doğum Tarihi : 16.09.1977 Doğum Yeri : İzmir E-posta : ahmetyagli@maltepe.edu.tr EĞİTİM 2009 Galatasaray Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku anabilim

Detaylı

Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Dallar ve Kontenjanları *

Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Dallar ve Kontenjanları * Tablo 2 Ünirsitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Dallar Kontenjanları * 2012-TUS İLKBAHAR DÖNEMİ EK YERLEŞTİRME Abant İzzet Baysal Ünirsitesi 100111088 Çocuk Sağlığı Hastalıkları 4 K 1 - - 54.88848

Detaylı

TIP KARİYER GÜNLERİ - III KİTAPÇIĞI. Yer: İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Tarih: 8 Mart 2013

TIP KARİYER GÜNLERİ - III KİTAPÇIĞI. Yer: İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Tarih: 8 Mart 2013 TIP KARİYER GÜNLERİ - III KİTAPÇIĞI Yer: İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Tarih: 8 Mart 2013 1 İÜ KARİYER GELİŞTİRME UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRÜ NDEN 2 TIP KARİYER GÜNLERİ AFİŞİ 3 TIP KARİYER GÜNLERİ-III

Detaylı

2014-YDUS GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA İLİŞKİN EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL)

2014-YDUS GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA İLİŞKİN EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) GENEL KONT. BOŞ EN KÜÇÜK KONT. PUAN 100111079 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI ÇOCUK NÖROLOJİSİ 1 1 0 81,56250 81,56250 100121018 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

22- KASIM 2013, CUMA

22- KASIM 2013, CUMA PROGRAM 22- KASIM 2013, CUMA Salon 1 17:30-20:30 İNSÜLİN KURSU İnsülinlere Genel Bakış Tip 1 Dm da Olgularla İnsülin Tedavisi Tip 2 Dm da Olgularla İnsülin Tedavisi Çocuk Hastalarda İnsülin Tedavisi Salon

Detaylı

HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATAMA YÖNERGESİ

HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATAMA YÖNERGESİ HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATAMA YÖNERGESİ Bu yönerge, 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanunu ve diğer ilgili mevzuat hükümleri hariç, Hasan Kalyoncu Üniversitesi nde Öğretim Üyeliğine

Detaylı

Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitim Dalları ve Kontenjanları

Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitim Dalları ve Kontenjanları Tablo 2 Ünirsitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitim Dalları Kontenjanları Abant İzzet Baysal Ünirsitesi 1011375 Acil Tıp 5 K 1 - - 57.589 Acıbadem Ünirsitesi 1061312 Nöroloji 4 K - - 1 - - - 1061422 Radyasyon

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 2. Kurum:BeykentÜniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksek Okulu

ÖZGEÇMİŞ. 2. Kurum:BeykentÜniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksek Okulu ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: M. Süheyl Pozantı 2. Kurum:BeykentÜniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksek Okulu 3. Görev : Yardımcı Doçent Doktor Telefon: 444 1997 E-mail: suheylpozanti@beykent.edu.tr 4. Doğum Tarihi:

Detaylı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA BAŞVURACAK ADAYLARIN AKADEMİK ETKİNLİKLERİNİ DEĞERLENDİRME FORMU

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA BAŞVURACAK ADAYLARIN AKADEMİK ETKİNLİKLERİNİ DEĞERLENDİRME FORMU CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA BAŞVURACAK ADAYLARIN AKADEMİK ETKİNLİKLERİNİ DEĞERLENDİRME FORMU Müracaat Eden Adayın Adı Soyadı : Adayın Şu andaki Başvurduğu Unvanı Kadrosu Fakülte/Yüksekokul/MYO

Detaylı

TOBB ETÜ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA ŞARTLARI:

TOBB ETÜ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA ŞARTLARI: TOBB ETÜ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA ŞARTLARI: Şartlar Süre Yabancı dil Öğretim Görevlisi - Akademisyen Öğr.Gör. (6) Yardımcı Doçent Doçent Profesör.(5) - Doktoradan sonra en az 2 yıl herhangi bir üniversitede

Detaylı

Tablo 2 Üniversitelerde Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Dallar ve Kontenjanları *

Tablo 2 Üniversitelerde Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Dallar ve Kontenjanları * Tablo 2 Ünirsitelerde Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Dallar Kontenjanları * Adnan Menderes Ünirsitesi Celal Bayar Ünirsitesi 1021152 Hematoloji 3 1 56.250 1021193 Tıbbi Onkoloji 3 1 59.000 Akdeniz Ünirsitesi

Detaylı

7.3. Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında (Proceedings) basılan bildiriler

7.3. Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında (Proceedings) basılan bildiriler ÖZGEÇMiş 1. Adı Soyadı: Işık Gülcan 2. Doğum Tarihi/Doğum Yeri: 14.04.1980/ istanbul 3. Unvanı: Uzman Doktor 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Universite Yıl Lisans Tıp Fakültesi istanbul Üniversitesi Cerrahpaşa

Detaylı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğünden: AKADEMİK PERSONEL İLANI (PROFESÖR, DOÇENT VE DR.ÖĞRETİM ÜYESİ) Üniversitemizin çeşitli birimlerine

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğünden: AKADEMİK PERSONEL İLANI (PROFESÖR, DOÇENT VE DR.ÖĞRETİM ÜYESİ) Üniversitemizin çeşitli birimlerine Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğünden: AKADEMİK PERSONEL İLANI (PROFESÖR, DOÇENT VE DR.ÖĞRETİM ÜYESİ) Üniversitemizin çeşitli birimlerine 2547 Sayılı Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükselme ve Atama

Detaylı

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER Tarık Volkan Cengen 93 1976 yılında İstanbul da doğdu. 1986-1993 yılları arasında İstanbul Lisesi nde okudu. 1998 yılında İTÜ Makina Mühendisliği Bölümü nden makina mühendisi

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ (Ankara Devlet Konservatuvarı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Hariç)

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ (Ankara Devlet Konservatuvarı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Hariç) HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ (Ankara Devlet Konservatuvarı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Hariç) PROFESÖRLÜK KADROSUNA YÜKSELTİLME VE ATANMA BAŞVURUSU İÇİN: Doçent

Detaylı

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Uzmanlık Dal Kodu Öğretim Süresi Puan Türü Genel Kontenjan Yabancı Uyruklu Kontenjanı 2014-TUS İlkbahar Tercih Kılavuzu Uzmanlık Dal Adı Özel Koşullar ve Açıklamalar* (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) Sağlık

Detaylı

CV - AKADEMİK PERSONEL

CV - AKADEMİK PERSONEL FOTOĞRAF: 1. ADI: Ayşe 2. SOYADI: Akıncıoğlu 3. DOĞUM YERİ: KKTC 4. DOĞUM TARİHİ: 12.06.1974 5. İLETİŞİM BİLGİLERİ: 5.1. BÖLÜM: Diş Hekimliği Fakültesi, Protez Kliniği 5.2. TELEFON NUMARASI: +90 (392)

Detaylı

2015-YDUS GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA İLİŞKİN EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) YAN DAL YAN DAL ADI

2015-YDUS GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA İLİŞKİN EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) YAN DAL YAN DAL ADI 100311129 Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi / Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları / Çocuk İmmünolojisi ve Alerji Hastalıkları 1 1 0 84,06250 84,06250 100311138 Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi

Detaylı

*Uzmanlık Programları ile ilgili Özel Koşullar ve Açıklamalarını mutlaka okuyunuz. 1

*Uzmanlık Programları ile ilgili Özel Koşullar ve Açıklamalarını mutlaka okuyunuz. 1 Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Adana Şehir Hastanesi 706800101 ADANA Acil Tıp K 1 706810010 ADANA Beyin Ve Sinir Cerrahisi K 2 706800107 ADANA Genel Cerrahi

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATAMA VE YÜKSELTME ÖLÇÜTLERİ (22 Ağustos 2013 tarihindeki 813 sayılı Senato Toplantısında yapılan değişikliklerle yürürlüğe girmiştir).

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1.Adı Soyadı: Anita KARACA 2.Doğum Tarihi: Unvanı: Yard. Doç. Dr. 4.Öğrenim Durumu: Lisansüstü (Doktora)

ÖZGEÇMİŞ. 1.Adı Soyadı: Anita KARACA 2.Doğum Tarihi: Unvanı: Yard. Doç. Dr. 4.Öğrenim Durumu: Lisansüstü (Doktora) ÖZGEÇMİŞ 1.Adı Soyadı: Anita KARACA 2.Doğum Tarihi: 06.02.1972 3.Unvanı: Yard. Doç. Dr. 4.Öğrenim Durumu: Lisansüstü (Doktora) Derece Bölüm Üniversite Yıl Lisans Hemşirelik İstanbul Üniversitesi 1992-1996

Detaylı

14 Kasım 2015 WYNDHAM GRAND İSTANBUL LEVENT HOTEL

14 Kasım 2015 WYNDHAM GRAND İSTANBUL LEVENT HOTEL 14 Kasım 2015 WYNDHAM GRAND İSTANBUL LEVENT HOTEL Değerli Meslektaşlarımız, İ.Ü. İstanbul Tıp Fakültesi Endokrinoloji, Diyabet ve Metabolizma alanında ülkemizin en eski ve en köklü kurumudur. Dünya Diyabet

Detaylı

AR-GE ANKETİ ANALİZ RAPORU

AR-GE ANKETİ ANALİZ RAPORU AR-GE ANKETİ ANALİZ RAPORU Eylül 2006 İÇİNDEKİLER Önsöz...3 TÜBİTAK Ar-Ge Anketi Soruları Analizi...4 1. Genel Bilgiler İle İlgili Sorular...4 2. Proje Sunum ve Destekler İle İlgili Sorular...12 3. Üniversite

Detaylı

Önce evimizin önünü süpürüyoruz

Önce evimizin önünü süpürüyoruz işbirliğiyle 2018 Nitelikli Dıs Ticaret Personeli Sertifika Programı Önce evimizin önünü süpürüyoruz Eğitimin Amacı Gümrük Müşavirliği, Lojistik, Taşımacılık şirketleri ve Dış Ticarete ilişkin işlemler

Detaylı

Tablo 2. Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Dallar ve Kontenjanları*

Tablo 2. Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Dallar ve Kontenjanları* Tablo 2 2013 TUS İlkbahar Dönemi Ek Yerleştirme Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Dallar ve Kontenjanları* Uzmanlık Dal Kodu Uzmanlık Dal Adı Öğretim Süresi Puan Türü Genel Kontenjan Yabancı

Detaylı

Koç Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ÜYELERİ ALINACAKTIR 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği

Koç Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ÜYELERİ ALINACAKTIR 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği Koç Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ÜYELERİ ALINACAKTIR 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin ilgili maddeleri uyarınca, Üniversitemizin aşağıda

Detaylı

Program Kodu Program Adı Puan Türü Genel Ek Kontenjan YBU Ek Kontenjanı Özel Koşullar ve Açıklamalar*

Program Kodu Program Adı Puan Türü Genel Ek Kontenjan YBU Ek Kontenjanı Özel Koşullar ve Açıklamalar* Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Adana Şehir Hastanesi 706800101 Acil Tıp K 3 706800106 Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları K 3 706800107 706800109 Kadın Hastalıkları

Detaylı

T.C. ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME ve ATAMA KRİTERLERİ YÖNERGESİ

T.C. ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME ve ATAMA KRİTERLERİ YÖNERGESİ T.C. ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME ve ATAMA KRİTERLERİ YÖNERGESİ AMAÇ Madde 1 Bu Yönergenin amacı, Acıbadem Üniversitesi Fakülte, Enstitü ve Yüksekokullarında öğretim üyesi adaylarında

Detaylı

(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları

(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine Alınacak Asistan Sayıları Uzmanlık Dal Kodu Öğretim Süresi Puan Türü Genel Kontenjan Yabancı Uyruklu Kontenjanı 2013-TUS Sonbahar Dönemi Tercih Uzmanlık Dal Adı Özel Koşullar ve Açıklamalar* (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) Sağlık Bakanlığı

Detaylı

1. Adı Soyadı: Selim EMİROĞLU. 2. Doğum Tarihi: 16.03.1979. 3. Unvanı: Yrd. Doç. Dr.

1. Adı Soyadı: Selim EMİROĞLU. 2. Doğum Tarihi: 16.03.1979. 3. Unvanı: Yrd. Doç. Dr. ÖZ GEÇMİŞ-CV 1. Adı Soyadı: Selim EMİROĞLU 2. Doğum Tarihi: 16.03.1979 3. Unvanı: Yrd. Doç. Dr. 16.03.1979 tarihinde Malatya da doğdu. İlk, orta, lise öğrenimini ve ayrıca üniversite lisans ve yüksek lisans

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey Alt İşverenler ve Asıl İşverenler 4857 Sayılı İş Kanunu, 5510 Sayılı Sosyal Güvenlik Kanunu, Borçlar Kanunu ve ilgili kanunlarda yer alan bazı sorumluluklarını bilmedikleri ya da yerine getirmedikleri

Detaylı

PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN

PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun olduktan (1972) sonra bir süre aynı bölümde kütüphane memurluğu yaptı (1974-1978). 1976 da Türk

Detaylı

Değerli Bilim İnsanlarımız,

Değerli Bilim İnsanlarımız, Değerli Bilim İnsanlarımız, Zonguldak Endokrin Günleri kapsamında bu yıl üçüncüsünü planladığımız Endokrin Hastalıklara Multidisipliner Güncel Yaklaşım Sempozyumu, 30 Kasım-1 Aralık 2018 tarihlerinde Zonguldak

Detaylı

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYELERĐ RIDVAN ÇELĐKEL MUKADDES ÇELĐKEL SUAT BAYSAN ATĐLLA ATAMAN TURGUT ALP ÇOLAKOĞLU MAHĐR KEREM ÇELĐKEL AHMET BÜLENT BATUKAN HÜSEYĐN ORUÇ GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU BAŞKANI DENETÇĐ ANEL

Detaylı

ATILIM ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ATAMA VE YÜKSELTME USUL VE ESASLARI YÖNERGESİ

ATILIM ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ATAMA VE YÜKSELTME USUL VE ESASLARI YÖNERGESİ 29.12.2011 gün ve 11 Sayılı Senato Kararı 30.03.2009 gün ve 04 Sayılı Senato Kararı ve 09.07.2009 tarihli YOK Genel Kurul Kararı ile uygun bulunmuştur. 03.05.2012 tarihli YOK Genel Kurul Kararı ile uygun

Detaylı

B.Ü. TUYGAR Merkezi ve Turizm İşletmeciliği Bölümü

B.Ü. TUYGAR Merkezi ve Turizm İşletmeciliği Bölümü B.Ü. TUYGAR Merkezi ve Turizm İşletmeciliği Bölümü Türkiye de Toplum için Arkeoloji ve Boğaziçi Üniversitesi Garanti Kültür Merkezi Seminer Salonu-1 2 Nisan 2015 Perşembe Saat 13.30-17.30 Bursa Aktopraklık

Detaylı

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu.

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. 1976 da Türk Dili ve Edebiyatı Ansiklopedisi nin yayın kurulunda görev aldı. 1981 de doktorasını

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ 1. Adı Soyadı: Kerim Kaan GÖKÜSTÜN 2. Doğum Tarihi: 07.07.1994 3. Ünvan: Araştırma Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Sağlık

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu. Lisans Hemşirelik Hemşirelik Bölümü Lisans Programı

ÖZGEÇMİŞ. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu. Lisans Hemşirelik Hemşirelik Bölümü Lisans Programı ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Hatice Dilek DOĞAN 2. Doğum Yeri. Afyonkarahisar/ Merkez 3. Unvanı: Dr. Öğr. Üyesi. 4. Öğrenim Durumu: Doktora Mezunu Derece Alan Üniversite Yıl Lisans lik Eskişehir Osmangazi Üniversitesi

Detaylı

(1942-2007) FOTO 1: Cezmi SEVGİ hocamız, bölümümüzün değerli hocaları, Asaf KOÇMAN, İbrahim ATALAY ve Erkan ŞEN

(1942-2007) FOTO 1: Cezmi SEVGİ hocamız, bölümümüzün değerli hocaları, Asaf KOÇMAN, İbrahim ATALAY ve Erkan ŞEN (1942-2007) Prof. Dr. Cezmi SEVGİ 1.9.1942 tarihinde Adana ilinin Kozan ilçesinde doğdu. 15.5.1954 te Kozan Kuyuluk Köyü İlkokulu nu bitirdi. Kozan Ortaokulu ndan 26.10.195 de, Adana Erkek Lisesi nden

Detaylı

2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. 2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. Adı Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ 1. KİŞİSEL BİLGİLERİ Adı Soyadı : Bahar (VARDAR) İNKAYA Doğum Yeri ve Tarihi : Salihli/MANİSA, 16.03.1980 Ünvanı : Öğretim Görevlisi Adres : Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sağlık

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Hemşirelik Yüksek Okulu Koç Üniversitesi

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Hemşirelik Yüksek Okulu Koç Üniversitesi ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Betül Güven 2. Doğum Tarihi: 25 Ağustos 1981 3. Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Hemşirelik Yüksek Okulu Koç Üniversitesi 1999-2003 Hemşirelik Programı

Detaylı