Kurumsal Yapı, Analitik ve Hızlı Çözümler Corporate Structure, Analytical and Quick Solutions

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kurumsal Yapı, Analitik ve Hızlı Çözümler Corporate Structure, Analytical and Quick Solutions"

Transkript

1 Kurumsal Yapı, Analitik ve Hızlı Çözümler Corporate Structure, Analytical and Quick Solutions Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Kalme Corporate Real Estate Valuation and Counseling Inc.

2

3 Hakkımızda HAKKIMIZDA / about us About Us Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş yılında Ankara merkezli olarak kurulmuş; kısa zamanda tüm Türkiye ye hizmet verecek yaygın bir ağa ulaşmıştır. Bünyesinde değişik mesleki disiplinlere sahip ve alanlarında tecrübeli uzmanlar ile güçlü bir ekip çalışması anlayışını benimseyen Kalme Kurumsal, hizmet alanları ile ilgili yerel düzenlemelerin yanı sıra, uluslararası gelişmeleri de yakından takip etmektedir. Geniş bir misyon üstlenmiş, yenilikçi ve çağdaş vizyonuyla, ilkeleri doğrultusunda daima büyüyen Kalme Kurumsal, kaliteli, bağımsız, hızlı ve doğru sunduğu değerleme ve danışmanlık hizmetlerinde uluslararası standartlara ve yerel düzenlemelere uyumu, konulara bilimsel yaklaşımları vazgeçilmez birer prensip olarak benimsemiştir. Kalme Corporate Real Estate Appraisal and Counseling Inc. was establihed in Ankara, Turkey in 2010 and reached a wide network all around Turkey in a short time. Kalme Corporate, which has adopted the idea of a strong teamwork thanks to its experienced professionals who come from different professional disciplinary backgrounds, follows international developments as well as local regulations regarding its service areas. Having undertaken a broad mission, Kalme Corporate grows incessantly with its innovative and modern vision in line with its principles. Kalme Corporate also acts in compliance with international standards and local regulations and has adopted scientific approach as an indispensable principle in the valuation and consulting services it offers in a highly-qualified, independent, fast and accurate manner.

4

5 Yeterliliklerimiz ve Lisanslarımız Our Competencies and Licences Kalme Kurumsal; ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi sertifikalıdır. T.C. Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu tarafından gayrimenkul değerleme hizmeti vermek üzere listeye alınmıştır. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından bankalara gayrimenkul değerleme hizmeti vermek üzere listeye alınmıştır. Royal Institution of Chartered Surveyors tarafından Avrupa daki şirketler listesine kabul edilmiş ve Regulated by RICS statüsüne alınmıştır. Bünyesinde Türkiye de ilk REV (Recognised European Valuer / Tanınmış Avrupalı Değerlemeci) unvan ve lisansına sahip bir Yönetim Kurulu Üyesi bulunmaktadır. Kalme Corporate; has the ISO 9001:2008 Quality Management Certificate, has been included in the Real Estate Appraisal Firms list and its competency has been certified according to the communiques of Capital Markets Board of Turkey, was autorized by Banking Regulation and Supervision Agency to give real estate valuation services to banks, was accepted for European Firms list by Royal Institution of Chartered Surveyors and is therefore authorised to add the statement Regulated by RICS, Is the first corporate to be managed by an Executive Director who has a REV (Recognised European Valuer) title and the license in Turkey.

6

7 Kullanılan Standartlar Valuation Standards We Use Uluslararası Değerleme Standartları (IVS), Avrupa Değerleme Standartları (EVS), RICS Değerleme Standartları (RICS Valuation Standards), Profesyonel Değerleme Uygulamaları Tekdüzen Standartları (USPAP), Uluslararası Finansal Raporlama Standartları (IFRS), Uluslararası Muhasebe Standartları (IAS), İlgili Yönetmelik, Teknik Şartnameler, Düzenlemeler ve SPK, BDDK İlgili Tebliğleri ve TDUB Düzenlemeleri. International Valuation Standards (IVS), European Valuation Standards (EVS, Blue Book), RICS Valuation Standards (RICS Red Book), Uniform Standards of Professional Appraisal Practice (USPAP), International Financial Reporting Standards (IFRS), International Accounting Standards (IAS), Related Regulations, Technical Specifications and CMB, the BRSA, and Turkish Appraisers Association Regulations.

8

9 Misyonumuz Our Mission Gayrimenkullerin (satış veya kiraya verme, uzun vadeli kredilendirme, açık artırma, tasfiye satışları, hurda değer tespitleri, sigorta, vergi ve kamu yararı için kamulaştırma, şirket birleştirme, devir ve teslim almalarda, leasing işlemlerinde, gayrimenkule dayalı menkul kıymet ihraçlarında ve gayrimenkul portföyü yöneten kolektif yatırım kuruluşlarının portföyünde bulunan ), gayrimenkule bağlı hak ve faydaların, gayrimenkule bağlı vergi matrahlarının, ipotek portföylerinin, teminatların ve mevzuat uyarınca diğer durumlarda (yerli ve uluslararası uygunluk görmüş standartlara uygun, güvenilir, sorumluluk bilincinde, bağımsız, taraflara karşı eşit mesafede, mesleki özen ve titizlik ilkeleri çerçevesinde, sır saklama yükümlülüğü altında) yatırımcılara, banka ve diğer finans kuruluşlarına, vakıflara, kamu kuruluşlarına, özel ve resmi kurumlara, şahıslara, değer tespitlerini yaparak, standartlara uygun raporlamak ve danışmanlık hizmeti sunmaktır. Our mission is to provide valuation services of real estates (with sale or rental purposes, long-term credits, auctions, liquidation sales, scrap value determinations, insurance, taxation and expropriation for public interest, corporate mergers, transfers and deliveries, leasing transactions, real estate issues and real estate portfolios of collective investment institutions), the rights and benefits of a real estate, relevant tax bases, mortgage portfolios, guarantees and in other cases as the relevant legislation stipulates (in compliance with domestic and internationally accepted standards, and in a reliable, responsible, and independent manner with equal distance to the parties, within the framework of the principles of professional care and diligence, under the confidentiality obligation) for investors, banks and other financial institutions, foundations, public agencies, private and public institutions, etc. and to report to them according to certain standards, and to provide counselling services.

10

11 Vizyonumuz Our Vision Kurumsal, kalitesi ve güvenilirliği ile beğeni toplayan, yurtiçinde ve yurtdışında geniş bir ağda hizmet veren, ülkemizin önde gelen kurumları arasında yer alan ve yurtdışı kurumların tercih ettiği bir firma olmaktır. Our vision is to become a firm which is acclaimed for its institutional quality and reliability, providing services in a wide network both in Turkey and all around the world, and which becomes one of the prominent institutions of our country that is preferred by foreign institutions.

12

13 İlkemiz Our Motto Deneyimli, farklı branşlarda ve konusunda uzman bir ekipten oluşan, kurumsal bir kimlik altında birleşen güçlü bir kadroyla; bağımsız, tarafsız ve objektif, sektörde öncü ve yenilikçi, mesleki özen ile hızlı, titiz ve güvenilir, sorumluluk bilincine sahip, standart ve yönetmeliklere bağlı, aktif, dinamik, iradeli, tecrübeli ve daima genç kalmaktır. Our motto is always to stay independent, impartial, objective, industry-leading, innovative, fast, precise and reliable, with a sense of responsibility, complying with the standards and regulations, and to remain active, dynamic, strong-willed, experienced and young with a strong staff of experts from various branches under a single corporate identity.

14

15 Logomuz Our Logo Kalme Kurumsal, 2 boyutlu ve 3 boyutlu iki adet logo kullanmaktadır. Logomuz, K harfinin açılan kısmının gökyüzüne uzanması ve ortada yükselişi ve yüksek hedefleri gösteren bir yönlendirmeden oluşmaktadır. Logomuz, Kalme kelimesinin harflerini içermekte olup; siyah bölümler, doğu ve batı arasında bir nokta olan Türkiye deki kurumsal ve ciddi bir yapıyı; mavi bölüm ise bu merkezdeki şeffaf, dengeli bir birliği ve yakın dostluğu ifade eder. Logonun siyah, kurumsal bir yapıda dengede durması, şirketimizin kurumsallığının kattığı dengeyi, mavi renkteki obje ise bu dengenin kurumsallığın yanı sıra şeffaflıkla sağlandığını ifade etmektedir. Our logo is created to symbolise the letter K extending to the sky and indicating the rise and higher goals. Our logo consists of the words of the letters of the word Kalme. Black parts refers to an institutional and serious structure in Turkey which is a transaction between the east and the west while the blue parts refers to a transparent and balanced union and close friendships. That the logo is based on a black institutional structure indicates the balance put forth by our firm s institutional structure whereas the blue object indicates the transparency as well as such a balanced institutional structure.

16

17 Kalite Politikamız Quality Policy Hızla gelişen gayrimenkul değerleme ve danışmanlık hizmetleri sektörlerinde; Türkiye nin önde gelen, öncü, lider, iş deneyimi kuvvetli, gelişime açık, marka değeri olmak. Sürekli gelişme bilinciyle, teknolojiyi yakından takip ederek, çevre şartlarını iyi kullanıp, eğitimli personel ile ekip çalışmasını ön planda tutup, güler yüz ve güveni, müşteri memnuniyetiyle bütünleştirerek, verimli ve karlı çalışmak. Üstün kalitede hizmetini bağımsız, hızlı ve doğru, uluslararası standartlara ve yerel düzenlemelere uygun, konulara bilimsel yaklaşarak, bir sistem içerisinde planlı ve sürekli olarak sunmak ve başarıda devamlılığı yakalamak. Çalışan ekibin eğitimine ve gelişimine sürekli katkı yapıp dinamizmini koruyarak hizmet kalitesini ve çalışan memnuniyetini artırmak, daima tecrübeli ve genç kalmak kuruluş politikamızdır. In the rapidly developing sectors of real estate valuation and consulting services sectors, we aim to become Turkey s leading and pioneering brand value with its strong experience and openness to development. Being aware of the need for continuous improvement, we aim to follow technological advancements closely, to utilise environmental conditions in the best manner possible and to work efficiently and profitably by both attaching great importance to teamwork thanks to its trained staff and by integrating friendliness and thrust with customer satisfaction. Furthermore, our quality policy involves providing independent, fast and accurate, high-quality service, according to international standards and local regulations, with a scientific approach within a structured and continuous system to ensure continuity and success. Finally, service quality and employee satisfaction by contributing to the training and development of the staff, and remaining young and experienced at all times is our organizational quality policy.

18

19 Kalme Kurumsal Kalme Corporate Kurumsal Yapı, Analitik ve Sonuç Odaklı Yaklaşımlar Yerel ve Uluslararası Standartlara Hakim Zengin Kütüphane Bağımsız, Tarafsız Geniş Bir Ağda Hizmet Veren Uzman, Genç ve Tecrübeli Corporate Structure, Analytical and Solution-Oriented Approaches Local and International Standards Knowledge Rich Library Independent, Impartial Wide Network Expert, Experienced and Young

20

21 Hizmetlerimiz Services Gayrimenkul Değerlemeleri Real Estate Valuations Kalme Kurumsal, uluslararası kabul görmüş standartlar ve yerel düzenlemelere göre, bilimsel yöntemler kullanarak gayrimenkul değerleme çalışmaları yapmaktadır. Başlıca gayrimenkul değerleme konuları; - Arsa ve Araziler - Konutlar - Ticari Amaçlı Yapılar(Ofis, İşyeri, vb.) - Akaryakıt İstasyonları - Sağlık ve Eğitim Tesisleri - Otel, Tatil Köyü, Konaklama Tesisleri - Fabrika ve Üretim Tesisleri - Alışveriş Merkezleri - Marina ve Limanlar - Golf Tesisleri - Lojistik Kullanımlı Yapılar - Eğlence Tesisleri ve Temalı Parklar - Taş ve Maden Ocakları - Yenilenebilir Enerji Kaynakları - HES Tesisleri - RES Tesisleri Kalme Corporate does real estate valuation studies according to internationally accepted standards and local regulations and using scientific methods. Major real estate valuation issues; - Housing and Lands - Dwellings - Commercial Buildings (office, workplace, etc.). - Gas Stations - Health and Education Facilities - Hotel, Holiday Villages, Accommodation Facilities - Factory and Manufacturing Facilities - Shopping Malls - Marina and Harbours - Golf Facilities - Logistic-Use Buildings - Amusement and Theme Parks - Mines - Renewable Energy Resources

22

23 Hizmetlerimiz Services Hak ve Fayda Değerlemeleri Rights And Benefit Valuation Connected To Real Estate - Kira Değeri Tespiti - Üst Hakkı Değeri Tespiti - Kaynak Hakları Tespiti(Su Kaynağı, Maden, vb.) - Determination of Rental Value - Determination of Easement Rights Value - Determination of Resource Rights (Water Supply, Mining, etc.).

24

25 Hizmetlerimiz Services Makine & Ekipman Değerlemeleri Machinery & Equipment Valuations Gayrimenkullerle birlikte gayrimenkullerin parçası olarak sayılabilecek, sanayide ve diğer sektörlerde kullanılan makine ve ekipmanların, markası, fonksiyonelliği, bakım durumu, yıpranması, servis kolaylığı, yedek parça, vb. kriterler başta olmak üzere, makine ve ekipmanların özelliğine göre değişkenlik gösteren durumları göz önüne alınarak değerleme çalışmaları yapılmaktadır. Ayrıca gayrimenkul kapsamında olan gemilerin, ağırlık, kapasite, bandıraları ve maliyetleri gibi unsurlar göz önünde bulundurularak değerleme çalışmaları yapılmaktadır. Başlıca makine ve ekipman değerleme konuları; - Makine Parkı ve Sabit Kıymet Değerlemeleri - Sanayi Kullanımlı Makine ve Ekipmanların Değerlemesi - Çimento Tesisleri - Rafineriler - Gemiler - Tersaneler - Araç Filoları Along with the real estates, valuation studies are conducted by taking the brands, functionality, maintenance status, wearing, ease of service, spare parts, etc. of the machinery and equipment used in the industry and in other sectors that can be considered as a part of the real estate. Furthermore, valuation studies are carried out by taking the weight, capacity, flags and costs of the ships that fall within the scope of real estate into account. Major machinery and equipment valuation issues; - Machinery and Valuation of Fixed Assets - Industrial-use Machinery and Equipment Valuation - Cement Plants - Refineries - Ships - Shipyards - Vehicle Fleets

26

27 Hizmetlerimiz Services Fizibilite (Yapılabilirlik) Çalışmaları ve Yatırım Danışmanlığı Feasibility Studies and Investment Consulting Fizibilite (Yapılabilirlik) bir projenin hayata geçirilmeden önce, finansal, pazarlama, vb. alanlarda çalışmasının yapılarak uygulanması veya uygulanmaması gerektiği konusunda öneri çalışmadır. Kalme Kurumsal, yaptığı bilimsel ve kapsamlı çalışmalar ile, müşterilerine yatırım kadar, yatırımdan önce yapılacak fizibilite çalışmalarının önemini hatırlatarak, müşterilerinin geri dönüşü olmayan hataların önüne geçmelerini hedeflemektedir. Yapılabilirlik etüdü, özetle, yatırımcının ne üreteceğini, nereye satacağını, nasıl üreteceğini, ne kadarlık bir yatırım yapacağını, yatırımı nereye yapacağını ve ne kazanacağını gösteren bir rapordur. Yapılabilirlik etütleri, kesin yatırım kararının verilmesinden ve uygulama(kesin) projelerinin hazırlanmasından önce yapılan ve projelerin teknik, ticari, finansal, ekonomik, sosyal ve kurumsal yapılabilirliklerini analiz eden kapsamlı bir çalışmadır. Yalnızca yeni yatırımın değil, kısmi yatırımlar, yenileme ve modernizasyon çalışmaları gibi konularda da fizibilite çalışmaları yapılabilmektedir. Genel olarak fizibilite çalışmaları beş ana unsurdan oluşmaktadır; piyasa analizi, lokasyon analizi, finansal analiz, teknolojik incelemeler, hukuki incelemeler. Yatırımlarla ilgili, alternatif yatırım senaryoları irdelenerek, yatırımın en yüksek başarıyı göstermesi için strateji önerilmekte, risk, fırsatlar, performans, nakit akışları gibi kriterler irdelenmektedir Feasibility provides recommendation whether a project should be implemented or not; before the project is realised but after studies have been made on the areas of finance and marketing, etc. Thanks to the scientific and comprehensive studies it conducts, Kalme Corporate aims to prevent irreversible mistakes of its customers by reminding them the importance of feasibility studies as well as making the right decisions on investment. In brief, feasibility studies are a kind of report which shows what the investor will produce, where he/she will sell it, how much the investment will cost, in which area the investment will be made, and what the investor will earn. Feasibility studies are comprehensive ones that analyse whether projects are technically, commercially, financially, and economically, socially and institutionally feasible before the investment decision has been made and the implementation (final) projects have been prepared. Feasibility studies can be made not only for new investments but also for partial investments, renovation and modernisation studies. Feasibility studies are, in general, comprised of five main elements, i.e. market analysis, location analysis, financial analysis, technological and legal investigations. As for investments, alternative investment scenarios are examined, strategies are put forward so that the investment can achieve the highest success possible, and criteria such risk factors, opportunities, performance, cash flows are studied.

28

29 Hizmetlerimiz Services Proje Değerleme ve Proje Geliştirme Çalışmaları Project Valuation and Project Development Studies Boş bir arsa üzerinde geliştirilen projenin paranın zaman değerini dikkate almayan teknikler ve paranın zaman değerini dikkate alan teknikler kullanılarak değerleme çalışmalarını kapsamaktadır. Risk altında proje değerleme çalışmalarında, riskli gelirlere eşdeğer risksiz gelirlerin saptanması ve beklenen getirinin riske göre ayarlanması konuları da gerekli durumlarda göz önüne alınmaktadır. Arsa üzerinde geliştirilmiş projenin değerleme çalışmasının yanı sıra; en etkin ve en verimli kullanımı sağlayacak şekilde arsa üresinde proje geliştirme çalışmaları yapılmaktadır. Müşteri talebi ve öngörüleri doğrultusunda hazırlanan projenin değerlemesi veya müşteri talepleri doğrultusunda geliştirilen projenin analizleri de raporlama çalışmalarına konu olabilmektedir. Such studies include the valuation of projects which are developed on a vacant land by utilising techniques including the time value of money and techniques including the time value of money. For the project valuation studies that are under risk, determination of risk-free incomes equivalent to the risky ones and adjustment of the expected incomes according to the risks are also taken into account when necessary. In addition to the valuation of a project developed on a land, project development studies are made on the land in a manner to achieve the highest and best use. Project valuation that is prepared upon demand and projections of the customer or project analyses made in line with the demands of the customer can be a subject matter for reporting.

30

31 Hizmetlerimiz Services Pazar ve Sektör Araştırmaları Market and Sectoral Studies Değişik türlerdeki gayrimenkuller için değişik kriterler ve incelemeler dikkate alınmaktadır. Pazar ve sektör araştırmaları çalışmalarında, gayrimenkulün etkileneceği pazar koşullarının belirlenmesi amacıyla, rakip geliştirmelerin pazar taraması sonucu arz, satış hızları ve satış fiyatlarının seyri bilgilerinin analiz edildiği çalışmadır. Elde edilen veriler, ekonomik, işletsel ve fiziksel kabullere altyapı oluşturmaktadır. Different criteria are considered and different studies are made for different types of real estates. Market and sectoral studies are the ones in which information regarding the supply, sales speed and sales prices of the rivals is analysed by going through their market value with the aim of determining the market conditions that the real estate would be affected by. Data collected create an infrastructure for economic, operational and physical admissions.

32

33 Hizmetlerimiz Services Yer Seçimi ve Konum Analizleri Site Selection and Location Analysis Bir işletmenin iktisadi ve sosyal bakımdan maliyetinin en az; buna karşılık sağlayacağı faydaların en fazla olması esastır. Bu maksatla, yatırım için en uygun yerin belirlenmesine ihtiyaç duyulur. Lokasyon analizi çalışması; hammadde, enerji, işgücü, pazara yakınlık, tabiî şartlar, ulaşım imkanları, gelişme potansiyeli ve daha birçok faktör dikkate alınarak en rasyonel yer tayini esasına dayanır. It is a general principle that an enterprise creates the minimum costs, yet gains the maximum benefit economically and socially. To this end, the most convenient place for investment should be determined. Location analysis requires the determination of the most rational place after considering a number of factors such as raw materials, energy, work force, being close to the market, natural conditions, transport facilities, and the potential for development.

34

35 Hizmetlerimiz Services En Etkin ve En Verimli Kullanım Analizleri Highest and Best Use Analysis Fiziki olarak uygun, kanuni açıdan mümkün, finansal açıdan yapılabilir taşınmaz için en yüksek getiriyi sağlayan kullanımının belirlenmesidir. Mevcut kullanımların en etkin ve en verimli kullanım olup olmadığı konusunda da detaylı analizler de yapılmaktadır. The analysis requires the determination of whether a real property is physically and legally possible, and financially feasible resulting in the highest value. Further analyses are conducted whether the current use is the highest and the best use possible.

36

37 Hizmetlerimiz Services İnşaat İlerleme Raporları ve İhale Yönetim Danışmanlığı Construction Progress Reports and Tender Management Consultancy İnşaat ilerleme durumları, yatırım harcamaları, kredi kontrolü, yasal veriler ve mevcut durumunun irdelenmesi, resmi belgelerin uygunluğu ve kontrolü, iş programının uygunluğu, güncel maliyetler incelenerek yatırımın ilerleme durumu, yasal uygunluğu gibi konular başta olmak üzere yatırım ile ilgili danışmanlık ve raporlama hizmeti verilmektedir. İhtiyacın belirlenmesi, teknik şartnamelerin hazırlanması, yaklaşık maliyet hesapları, ihale dökümanlarının hazırlanması gibi ihale sürecini ilgilendiren süreçlerde danışmanlık hizmeti verilmektedir. Consultancy and reporting services on investments are provided particularly for investment progress and legal compliance by analysing construction progress, investment expenditures, credit check, legal data and current situation, appropriateness of official documents as well as working schedule, and the present costs. Consultancy services are provided during the tender processes such as determining the need, preparing the technical specifications, calculating approximate costs, and finalising tender documents.

38

39 Hizmetlerimiz Services Maliyet Analizleri Cost Analyses Mimarlık ve mühendislik projelerinin hazırlanması konularında danışmanlık hizmetleri, mevcut projelerin bölge açısından irdelenmesi, mimari nitelikleri ile pazarlanabilirlik durumunun tespiti ve öneriler, mühendislik projelerinin yerel standartlar ve yönetmeliklere uygunluğunun kontrolü gibi konularda proje kontrollerinin yapılması, düzenlemeler ve öneriler hazırlanması hizmeti verilmektedir. Projelendirilen yapıların metrajlarının hazırlanması, birim fiyat analizlerinin yapılması, keşif ve yaklaşık maliyet hesapları, idari ve teknik şartnamelerin hazırlanması konularında danışmanlık hizmetleri verilmektedir. Consulting services are provided for preparing architectural and engineering projects, studying current projects for the region in question, determining the marketability as well as architectural properties, and making recommendations in this regard, checking engineering projects in terms of compliance to the local standards and regulations, and making new arrangements and suggestions. Further consulting services are provided for preparing bill of quantities for projected structures, making unit cost analyses, calculating quantities and approximate costs, and preparing administrative and technical specifications.

40

41 Hizmetlerimiz Services Yasal ve Mevcut Durum Tespiti Legal and Existing Situtation Research Gayrimenkulün tapu kayıtları ve diğer resmi kurumlarda yer alan bilgi ve belgeleri ile uyumunun incelenmesidir. Mevcut gayrimenkulün resmi kayıtlara uyumsuz olan bölümlerinin uygun hale dönüştürülmesi konusunda danışmanlık hizmeti verilmektedir. Gayrimenkullerin mevcut kullanımı, yasal verileri, en etkin ve en verimli kullanımı gibi konularda ve müşterilerin gayrimenkulle ilgili sorularına cevap arama amaçlı görüş ve tavsiyeleri içeren gayrimenkullerle ilgili değerlendirme ve tavsiye raporları hazırlanmaktadır. This involves the investigation of the compliance of the real estate with the information and documents in the land registers and other official institutions. Consulting services are provided for ensuring the non-compliant parts of the real estate in hand to be in compliance with the official registers. Valuation and recommendation reports are prepared for the real estates to include their existing use, legal data, highest and best use.

42

43 Hizmetlerimiz Services Portföy ve Npl Değerlemeleri NPL and Portfolio Valuations İşletmelerin portföyünde bulunan gayrimenkuller ve idari takipte bulunan gayrimenkul alacaklarının değerleme çalışmaları konusunda uzman bir ekiple yapılmaktadır. A team of experts conduct NPL and Portfolio valuations in order to value the real estates in the portfolios of enterprises and NPLs.

44

45 Hizmetlerimiz Services Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Urban Transformation Services Belediyeler veya diğer kurumlar tarafından gerçekleştirilen kentsel dönüşüm hizmetlerinde, proje alanı içerisinde kalan gayrimenkullerin tespiti, vaziyet planları, değerleme raporları, hak sahipleri ile görüşme süreci konularında danışmanlık hizmetleri verilmektedir. In urban transformation services rendered by the municipalities and other institutions, consulting services are provided for determining the real estates that fall within the scope of the project area, preparing layout plans and valuation reports, and making negotiations with the beneficiaries.

46

47 Hizmet Verdiğimiz Kurumlar Institutions We Serve Gayrimenkul Yatırımcıları Gayrimenkul Proje Geliştiricileri Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Bankalar ve Katılım Bankaları Gayrimenkul Fonları Finansal Kiralama Şirketleri Sanayi İşletmeleri Bağımsız Denetim Şirketleri Sigorta Şirketleri Özel Finans Kurumları İnşaat Şirketleri Hukuk Büroları Enerji Şirketleri Akaryakıt İşletmeleri Sağlık İşletmeleri Turizm İşletmeleri Belediyeler ve Kamu Kurumları Gayrimenkul ve Değerleme Konusu İle İlgili Şirket ve Şahıslar Real Estate Investors Real Estate Project Developers Real Estate Investment Trusts Banks and Other Financial Institutions Real Estate Funds Leasing Companies Industrial Enterprises Independent Auditing Firms Insurance Companies Construction Companies Law Offices Energy Companies Fuel Operations Health Care Facilities Tourism Enterprises Municipalities and Public Institutions Companies and People in Relation to Real Estate

48

49 Referanslarımızdan Bazıları Some of Our References Güncel referanslarımız için For our updated version of references, please us via

50

51 Faaliyet Bölgelerimiz Where We Are Uzman kadromuz ve temsilciliklerimizle yaygın bir ağda hizmet vermekteyiz Güncel temsilcilik haritamız için adresinden bize ulaşabilirsiniz Thanks to our professional experts and representatives, we have a wide network for providing our valuation and consulting services. For our updated version of representatives network, please do not hesitate to contact us via info@kalme.com.tr.

52 Mebusevleri Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Cad. No: 25/16 Çankaya/ANK. T: F:

// 1

// 1 www.kalme.com.tr www.kalme.com.tr // 1 2 \\ www.kalme.com.tr KNOWLEDGE ADEQUACY LIABILITY MARKET EXPERIENCE "Bize Ulaşın" O85O 724 KLME 5563 www.kalme.com.tr // 3 KALME KURUMSAL GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE

Detaylı

www.kalme.com.tr www.kalme.com.tr // 1

www.kalme.com.tr www.kalme.com.tr // 1 www.kalme.com.tr www.kalme.com.tr // 1 KNOWLEDGE ADEQUACY LIABILITY MARKET EXPERIENCE "Bize Ulaşın" O85O 724 KLME 5563 2 \\ www.kalme.com.tr www.kalme.com.tr // 3 KALME KURUMSAL GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE

Detaylı

Revolution I TDL101 Z Türk Dili I Turkish Language I TOPLAM Tarihi II

Revolution I TDL101 Z Türk Dili I Turkish Language I TOPLAM Tarihi II (NORMAL ÖĞRETİM) I. YIL I BF101 Z Genel İşletme Introduction to Business I 3+0-3 4 BF103 Z Mikro İktisada Giriş Introduction to Microeconomics 3+0-3 3 BF105 Z Genel Muhasebe-I Financial Accounting I 3+0-3

Detaylı

Revolution I TDLİÖ101 Z Türk Dili I Turkish Language I TOPLAM Tarihi II

Revolution I TDLİÖ101 Z Türk Dili I Turkish Language I TOPLAM Tarihi II (İKİNCİ ÖĞRETİM) I. YIL I BFİÖ101 Z Genel İşletme Introduction to Business I 3+0-3 4 BFİÖ103 Z Mikro İktisada Giriş Introduction to Microeconomics 3+0-3 3 BFİÖ105 Z Genel Muhasebe-I Financial Accounting

Detaylı

Türkiye nin En İyisi. RICS Sertifikası. Türkiye nin. Türkiye nin. Türkiye nin. Türkiye nin. Türkiye nin

Türkiye nin En İyisi. RICS Sertifikası. Türkiye nin. Türkiye nin. Türkiye nin. Türkiye nin. Türkiye nin .YIL Kuruluş, Eylül 2008 Sermaye Piyasası Kurulu Lisanslı Şirket olarak tanınma, Mart 2009 Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu tarafından verilen Bankalara Değerleme Hizmeti Yetkisi Uluslararası meslek

Detaylı

YAPI ATÖLYESİ. make difference.. DESIGN & CONSTRUCTION ENGINEERING ARCHITECTURE CONTRACTING. Design & Construction

YAPI ATÖLYESİ. make difference.. DESIGN & CONSTRUCTION ENGINEERING ARCHITECTURE CONTRACTING. Design & Construction ENGINEERING ARCHITECTURE CONTRACTING Design & Construction DESIGN & CONSTRUCTION make difference.. ABOUT US Our company is specialized in four main subjects; CONSTRUCTION, INTERNATIONAL TRADE, NATURAL

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS TEZİ GAYRİMENKUL YATIRIM FONLARI VE TÜRKİYE DEKİ UYGULAMALARININ DEĞERLENDİRİLMESİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS TEZİ GAYRİMENKUL YATIRIM FONLARI VE TÜRKİYE DEKİ UYGULAMALARININ DEĞERLENDİRİLMESİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS TEZİ GAYRİMENKUL YATIRIM FONLARI VE TÜRKİYE DEKİ UYGULAMALARININ DEĞERLENDİRİLMESİ Gülnaz ŞENGÜL GAYRİMENKUL GELİŞTİRME VE YÖNETİMİ ANABİLİM DALI

Detaylı

Organizasyon Şeması / Organizational Chart Yönetim Kurulu / Board of Directors Genel Koordinatör / General Coordinator Teknik Danışmanlar Technical Consultants Genel Müdür General Manager Finansal Hukuki

Detaylı

A.Ş. ÖZEL / FASON ÜRETİM

A.Ş. ÖZEL / FASON ÜRETİM ÖZEL / FASON ÜRETİM Private Label www.jeomed.com Private / Contract Manufacturing How is it performed? 01 New Products Market Research 02 Product R & D 03 Ministry of Health Operations 04 GMP Norms Production

Detaylı

HAKKIMIZDA ABOUT US. kuruluşundan bugüne PVC granül sektöründe küresel ve etkin bir oyuncu olmaktır.

HAKKIMIZDA ABOUT US. kuruluşundan bugüne PVC granül sektöründe küresel ve etkin bir oyuncu olmaktır. ABOUT US HAKKIMIZDA FORPLAS ın temel amacı, kuruluşundan bugüne PVC granül sektöründe küresel ve etkin bir oyuncu olmaktır. 25 yılı aşkın üretim deneyimine sahip olan FORPLAS, geniş ve nitelikli ürün yelpazesiyle

Detaylı

KALİTE, GÜVEN QUALITY, CONFIDENCE STARTER BATTERY PRODUCT CATALOG

KALİTE, GÜVEN QUALITY, CONFIDENCE STARTER BATTERY PRODUCT CATALOG KALİTE, GÜVEN QUALITY, CONFIDENCE STARTER BATTERY PRODUCT CATALOG CORPORATE Volt ba ery industry and trade ıncorporate company was founded in 1989 in Izmir in order to produce accumulators and materials

Detaylı

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ BÖLÜM KODU: 0207

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ BÖLÜM KODU: 0207 İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ BÖLÜM KODU: 0207 01.Yarıyıl Dersleri Ders Kodu Ders Adı İngilizce Ders Adı TE PR KR AKTS IKT105 İktisada Giriş Introduction to Economics 3 0 3 4 ISL101

Detaylı

Detaylı Analiz ile Mülkünüz Gerçek Değerinde

Detaylı Analiz ile Mülkünüz Gerçek Değerinde Detaylı Analiz ile Mülkünüz Gerçek Değerinde Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. olarak, profesyonel anlayış ve 81 ilde çalışan

Detaylı

Raf Sistemleri & Mimarlık Hizmetleri

Raf Sistemleri & Mimarlık Hizmetleri SHELF SYSTEMS AND ARCHİTECTURAL SERVİCES Raf Sistemleri & Mimarlık Hizmetleri Liderlik Yolunda Başarı Kalite ve Yeniliğe Bağlıdır. Hakkımızda Avrupa raf sistemleri sektöründe ekonomik, kaliteli, profesyonel

Detaylı

Republic of Turkey Ministry of Finance General Directorate of National Immovables Performance Agreement

Republic of Turkey Ministry of Finance General Directorate of National Immovables Performance Agreement Republic of Turkey Ministry of Finance General Directorate of National Immovables Performance Agreement Presentation Plan Possible Amendments Strategic Policies Performance Targets Activities Operational

Detaylı

HİZMETLERİMİZ MALİ MÜŞAVİRLİK VE MUHASEBE HİZMETLERİ / FINANCIAL CONSULTANCY AND ACCOUNTING SERVICES

HİZMETLERİMİZ MALİ MÜŞAVİRLİK VE MUHASEBE HİZMETLERİ / FINANCIAL CONSULTANCY AND ACCOUNTING SERVICES HİZMETLERİMİZ MALİ MÜŞAVİRLİK VE MUHASEBE HİZMETLERİ / FINANCIAL CONSULTANCY AND ACCOUNTING SERVICES DENETİM HİZMETLERİ / AUDIT SERVICES İÇ DENETİM HİZMETLERİ / INTERNAL AUDITING SERVICES VERGİ DANIŞMANLIĞI

Detaylı

FOREIGN CAPITAL AND INVESTMENT AND FINANCIAL CONSULTING FOR COMPANIES WITH FOREIGN CAPITAL

FOREIGN CAPITAL AND INVESTMENT AND FINANCIAL CONSULTING FOR COMPANIES WITH FOREIGN CAPITAL FOREIGN CAPITAL AND INVESTMENT AND FINANCIAL CONSULTING FOR COMPANIES WITH FOREIGN CAPITAL 1 It is given consulting services to the companies with foreign capital in the following areas for their works

Detaylı

Bilgisayarlı Muhasebe ve Uygulamaları (MGMT 418) Ders Detayları

Bilgisayarlı Muhasebe ve Uygulamaları (MGMT 418) Ders Detayları Bilgisayarlı Muhasebe ve Uygulamaları (MGMT 418) Ders Detayları Ders Adı Bilgisayarlı Muhasebe ve Uygulamaları Ders Kodu MGMT 418 Dönemi Ders Uygulama Saati Saati Laboratuar Kredi AKTS Saati Bahar 3 0

Detaylı

PROFESYONEL HİJYEN EKİPMANLARI PROFESSIONAL HYGIENE PRODUCTS

PROFESYONEL HİJYEN EKİPMANLARI PROFESSIONAL HYGIENE PRODUCTS PROFESYONEL HİJYEN EKİPMANLARI PROFESSIONAL HYGIENE PRODUCTS 2018 İçindekiler YENİ SIVI SABUN / KÖPÜK VERİCİ NEW SOAP / FOAM DISPENSER 3 1 YENİ SIVI SABUN / KÖPÜK VERİCİ 2 MAKSİ JUMBO TUVALET KAĞIT DİSPENSERİ

Detaylı

LİBYA NIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI PROGRAMINDA TÜRK TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ KONFERANSI 10 NİSAN 2013, ANKARA

LİBYA NIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI PROGRAMINDA TÜRK TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ KONFERANSI 10 NİSAN 2013, ANKARA LİBYA NIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI PROGRAMINDA TÜRK TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ KONFERANSI 10 NİSAN 2013, ANKARA Türk Müşavir Mühendisler ve Mimarlar Birliği (TürkMMMB), 25 Nisan 1980 tarihinde kurulan

Detaylı

Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Genel Katalog. General Catalogue

Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Genel Katalog. General Catalogue VARLIK Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş Genel Katalog General Catalogue Şirket Profili Şirketimiz 2016 Eylül ayında sektöre uzun süredir emek vermiş deneyimli bir ortaklık yapısı oluşturularak kurulmuştur.

Detaylı

PROFESSIONAL DEVELOPMENT POLICY OPTIONS

PROFESSIONAL DEVELOPMENT POLICY OPTIONS PROFESSIONAL DEVELOPMENT POLICY OPTIONS INTRODUCTION AND POLICY EXPLORATION IN RELATION TO PROFESSIONAL DEVELOPMENT FOR VET TEACHERS AND TRAINERS IN TURKEY JULIAN STANLEY, ETF ISTANBUL, FEBRUARY 2016 INTRODUCE

Detaylı

Erol KAYA Yönetim Kurulu Başkanı Chairman Of The Board

Erol KAYA Yönetim Kurulu Başkanı Chairman Of The Board Arifiye Fidancılık 1989 yılında Adapazarı Arifiye ilçesinde kurulmuştur. Kuruluşumuz 300 m2 alanda mevsimlik çiçek üretimi ve satışı ile faaliyet göstermeye başlamıştır. Geçen süre içersinde marka haline

Detaylı

ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION

ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION KURUMSAL Ürün teşhir standları üretimi konusunda 2008 yılında kurulan Relax Stand günden güne arttırdığı başarı grafiği,tasarım gücü ve teknolojik

Detaylı

Akua Pet Preform Ambalaj San. ve Tic. A.Ş Akua Pet Preform Packing and Cap Company.

Akua Pet Preform Ambalaj San. ve Tic. A.Ş Akua Pet Preform Packing and Cap Company. Akua Pet Preform Ambalaj San. ve Tic. A.Ş Akua Pet Preform Packing and Cap Company www.akua-pet.com QUALITY KALİTE HAKKIMIZDA Akua Pet Preform A.Ş. Gaziantep. Organize Sanayi Bölgesinde 011 yılının ilk

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÇEV181 TEKNİK İNGİLİZCE I

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÇEV181 TEKNİK İNGİLİZCE I AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÇEV181 TEKNİK İNGİLİZCE I Dr. Öğr. Üyesi Firdes YENİLMEZ KTS Kredisi 3 (Kurumsal Saat: 2 Uygulama Saat: 1) Ders Programı Pazartesi 09:30-12:20

Detaylı

nareks is an Electrical Contracting and Automation Engineering company. nareks Elektrik Taahhüt ve Otomasyon Mühendislik firmasıdır.

nareks is an Electrical Contracting and Automation Engineering company. nareks Elektrik Taahhüt ve Otomasyon Mühendislik firmasıdır. About Us Hakkımızda nareks is an Electrical Contracting and Automation Engineering company. It was founded at 2012. From its beginning, with local presence and international expert team, the company is

Detaylı

CORPORATE PRESENTATION FILE. Marble, Granite, Travertine, Project, Design, Manufacturing. Dealer Technistone Aegean region

CORPORATE PRESENTATION FILE. Marble, Granite, Travertine, Project, Design, Manufacturing. Dealer Technistone Aegean region CORPORATE PRESENTATION FILE Marble, Granite, Travertine, Project, Design, Manufacturing. Dealer Technistone Aegean region Asiye KURT Coordinator Mehmet AVCI Foreign Trade Manager INDEX ABOUT US SHOWRROM,

Detaylı

TKMP BİLEŞENLER / COMPONENTS

TKMP BİLEŞENLER / COMPONENTS MASS VALUATION ACTIVITIES CONDUCTED BY GENERAL DIRECTORATE OF LAND REGISTRY AND CADASTRE TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN TOPLU DEĞERLEME ÇALIŞMALARI TKMP BİLEŞENLER / COMPONENTS Land

Detaylı

Profil Boru Demir Çelik

Profil Boru Demir Çelik Profil Boru Demir Çelik Hakkımızda Fabrikamız; BORSAN PROFİL BORU DEMİR ÇELİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 2007 Yılında Hatay'ın Payas İlçesinde 21.000 m2 açık, 10.000 m2 kapalı alan üzerine kurulmuştur. Bölgenin

Detaylı

Tablo-1 %100 İNGİLİZCE İŞLETME BÖLÜMÜ - 8 YARIYILLIK LİSANS MÜFREDATI

Tablo-1 %100 İNGİLİZCE İŞLETME BÖLÜMÜ - 8 YARIYILLIK LİSANS MÜFREDATI Tablo-1 %100 İNGİLİZCE İŞLETME BÖLÜMÜ - 8 YARIYILLIK LİSANS MÜFREDATI GEDİZ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YARIYILI: I FIRST SEMESTER ATA 101*** Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi I

Detaylı

EK: SENATO ONAYI ALMIŞ MEVCUT EKDAL PROGRAMLARI A) GENEL EKDALLAR Genel ekdallar tüm öğrencilere açıktır.

EK: SENATO ONAYI ALMIŞ MEVCUT EKDAL PROGRAMLARI A) GENEL EKDALLAR Genel ekdallar tüm öğrencilere açıktır. EK: SENATO ONAYI ALMIŞ MEVCUT EKDAL PROGRAMLARI A) GENEL EKDALLAR Genel ekdallar tüm öğrencilere açıktır. HUKUK EKDALI (Aşağıdaki derslerden 4/5 adet) LAW250 Main Concepts of Turkish Law/IR 263 Fundamental

Detaylı

Nasıl Vinç Alınır? How to Buy a Crane? Recep Çimen Vice President

Nasıl Vinç Alınır? How to Buy a Crane? Recep Çimen Vice President Nasıl Vinç Alınır? How to Buy a Crane? Recep Çimen Vice President Vinç Seçim Kriterleri Crane Selection criteria Pazar / Ülke Koşulları Teknik Analiz Ürün Analizi Üretici / Bayi Analizi Finansal Analiz

Detaylı

Semester I. PSPA 105 Introductionto Law Hukuka Giriş C 3 5 ECON 101 Introduction to Economics İktisada Giriş I C 3 5

Semester I. PSPA 105 Introductionto Law Hukuka Giriş C 3 5 ECON 101 Introduction to Economics İktisada Giriş I C 3 5 s Offered in the Undergraduate Program Semester I PUBF 101 PSPA 103 Mathematics for Public Mali Matematik C 3 5 Finance I I Introduction to Social Sosyal Bilimlere Giriş C 3 6 Sciences PSPA 105 Introductionto

Detaylı

www.imsamakina.com.tr

www.imsamakina.com.tr HAKKIMIZDA 2003 Yılında ahşap modelhanesi olarak kurulan firmamız, müşteri taleplerini göz önünde bulundurarak ve bu talepleri günümüz teknolojisine uyarlayarak, bünyesine CNC dik işleme merkezleri katmıştır.

Detaylı

19 MAYIS MAHALLESİ SÜMER SOK. SÜMKO SİTESİ G-4 BLOK D:6 KADIKÖY-İSTANBUL Tel: 0 216 478 34 75-0 216 478 34 78 Fax:0 216 478 34 77 E- Posta:

19 MAYIS MAHALLESİ SÜMER SOK. SÜMKO SİTESİ G-4 BLOK D:6 KADIKÖY-İSTANBUL Tel: 0 216 478 34 75-0 216 478 34 78 Fax:0 216 478 34 77 E- Posta: Tel: 0 216 478 34 75-0 216 478 34 78 Fax:0 216 478 34 77 E- Posta: info@lidergd.com Web: www.lidergd.com LİDER GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde gayrimenkul değerlemesi

Detaylı

Uluslararası Standartlarda Akredite Danışmanlık. Uluslararası Maden Arama ve Maden Endüstrisinde Global Çözümler

Uluslararası Standartlarda Akredite Danışmanlık. Uluslararası Maden Arama ve Maden Endüstrisinde Global Çözümler Uluslararası Maden Arama ve Maden Endüstrisinde Global Çözümler Tanıtım Danışmanlık Servis Sağlayıcısı Madencilik ve Aramalarda Uzmanlık Sertifikalı Profesyonel Jeologlar (QP) Global Servis Sağlayıcı Yüksek

Detaylı

PRODUCT CATALOGUE ÜRÜN KATALOĞU

PRODUCT CATALOGUE ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE ÜRÜN KATALOĞU 2019 www.basakdeterjan.com info@basakdeterjan.com HAKKIMIZDA / ABOUT US BSK Grup 1989 yilindan itibaren deterjan, temizlik urunleri ve kozmetik sektörünün içinde olan 2000

Detaylı

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG sf 1 sf 2 KURUMSAL CORPORATE 1987 Yılından bugüne kadar 500 kapasiteden 200 ton a kadar çeşitli tiplerde kaldırma makinesi ve vinç üretimi ile faaliyetlerine

Detaylı

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG sf 1 KURUMSAL 1987 Yılından bugüne kadar 500 kapasiteden 200 ton a kadar çeşitli tiplerde kaldırma makinesi ve vinç üretimi ile faaliyetlerine 10.000 m2 kapalı

Detaylı

OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ. OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING

OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ.   OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ. www.ozaksen.com.tr OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING ÜRÜNLERİMİZ OUR PRODUCTS INTERCOOL BAĞLANTI BORULARI INTERCOOL CONNECTION PIPES... 4 YAĞ

Detaylı

Protoben. Baglama. Pulled. Lerida. pcs/kg Adet/kg. Calibration Boylama Calibration Boylama

Protoben. Baglama. Pulled. Lerida. pcs/kg Adet/kg. Calibration Boylama Calibration Boylama About Us Our company Haktes Tarım Ürünleri is active in dried food industry since 000. Our factory located in AYDIN - Germencik makes production in compliance with TSE (Turkish s Institution) standards.

Detaylı

Güce Odaklanın.

Güce Odaklanın. Güce Odaklanın www.gucluhidrolik.com.tr HAKKIMIZDA GÜÇLÜ HİDROLİK olarak 2005 yılından beri hidrolikli mobil vinç sektöründe faaliyet göstermekteyiz. Yılların verdiği ziraat makinaları yapım tecrübe ve

Detaylı

hakkımızda about us ISO 14001 ISO 9001 ISO 18001

hakkımızda about us ISO 14001 ISO 9001 ISO 18001 about us hakkımızda ISO 9001 ISO 18001 ISO 14001 Firmamız ATO'da 1967 yılında başlayan faaliyeti, inşaat sektöründe kendisine hak ettiği yeri aramasiyla devam etmektedir. Kuruluşumuzdan bu güne bitirilen

Detaylı

SOĞUTMA PROJELERİ REFRIGERATION PROJECTS

SOĞUTMA PROJELERİ REFRIGERATION PROJECTS SOĞUTMA PROJELERİ REFRIGERATION PROJECTS Fevzipaşa Mah. Namık Kemal Bulvarı 147 / 149 A Çerkezköy / Tekirdağ Tel / Fax: +90 282 726 50 52 info@lynkso.com www.lynkso.com Vizyonumuz Beklentilerin üzerinde

Detaylı

TOPLAM / TOTAL 1.292 100,00 1.509 100,01 16,80 DENGE (- AÇIK + FAZLA ) BALANCE 946 902

TOPLAM / TOTAL 1.292 100,00 1.509 100,01 16,80 DENGE (- AÇIK + FAZLA ) BALANCE 946 902 2006 PAY ( %) 2007 PAY ( %) ARTIŞ (%) SHARE SHARE INCREASE GELİRLER (TAHSİLAT) / REVENUES GENEL BÜTÇE GELİRLERİ / GENERAL BUDGET'S REVENUES 2.212 98,79 2.364 98,02 6,88 VERGİ GELİRLERİ / TAX REVENUES 1.725

Detaylı

kalıcı değer kalıcı değer ŞİRKET PROFİLİ COMPANY PROFILE İGD, bankacılık ve gayrimenkul sektöründeki deneyimlerin bir araya getirilmesi ile gayrimenkul değerlemesi ve gayrimenkul danışmanlığı hizmeti

Detaylı

MİSYONUMUZ OUR MISSION VİZYONUMUZ OUR VISION

MİSYONUMUZ OUR MISSION VİZYONUMUZ OUR VISION www.adaset.com www.adaset.com MİSYONUMUZ Şirketimizin sürekli gelişen organizasyon yapısı içinde daha kaliteli ürün ve hizmet vermesini sağlamak ve modern yönetim anlayışıyla yeniliklere imza atan, global

Detaylı

www.yorukhidrolik.com www.bombe.gen.tr BİZ KİMİZ? WHO ARE WE? Firmamız hidrolik pres konusunda Türk sanayisine hizmet etmek için 1980 yılında şahıs firması olarak kurulmuştur. Hidrolik Pres imalatına o

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DÖNEM PROJESİ TAŞINMAZ DEĞERLEMEDE HEDONİK REGRESYON ÇÖZÜMLEMESİ. Duygu ÖZÇALIK

ANKARA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DÖNEM PROJESİ TAŞINMAZ DEĞERLEMEDE HEDONİK REGRESYON ÇÖZÜMLEMESİ. Duygu ÖZÇALIK ANKARA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DÖNEM PROJESİ TAŞINMAZ DEĞERLEMEDE HEDONİK REGRESYON ÇÖZÜMLEMESİ Duygu ÖZÇALIK GAYRİMENKUL GELİŞTİRME VE YÖNETİMİ ANABİLİM DALI ANKARA 2018 Her hakkı saklıdır

Detaylı

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ TRAINING DIARY Adı, Soyadı Name, Lastname : ÖĞRENCİ NİN STUDENT S No ID Bölümü Department : : Fotoğraf Photo Öğretim Yılı Academic Year : Academic Honesty

Detaylı

İŞ MAKİNALARI SERVİS ve YEDEK PARÇA

İŞ MAKİNALARI SERVİS ve YEDEK PARÇA .egeatlas.com.tr İŞ MAKİNALARI SERVİS ve YEDEK PARÇA kaliteli servis en iyi malzeme seçimi yüksek hassasiyetli makinalarda üretim .egeatlas.com.tr EGE ATLAS, kurulduğu 2012 yılından bu yana yeraltı ve

Detaylı

Our İstanbul based Law Office provides professional legal services all over Turkey.

Our İstanbul based Law Office provides professional legal services all over Turkey. Av. Serdar B. SADAY Tel : 0 216 290 13 16 GSM : 0 532 204 28 80 E-mail: serdar@bilgehukuk.gen.tr Av. A. Akın AYSAN Tel :0 216 290 12 20 Gsm :0 505 668 85 90 E- mail: akin@bilgehukuk.gen.tr Address : Bahariye

Detaylı

TÜNEL SEGMENT BAĞLANTI ELEMANLARI

TÜNEL SEGMENT BAĞLANTI ELEMANLARI TÜNEL SEGMENT BAĞLANTI ELEMANLARI TUNNEL SEGMENT FITTING & CONNECTION ELEMENTS 33. YILLIK DENEYİM YEAR PROUDLY WITH YOU HAKKIMIZDA About Us GURBETÇİLER PLASTİK SAN. ve TİC. A.Ş. uluslararası faaliyet gösteren

Detaylı

2012 YILI. Faaliyet Raporu. I. Uluslararası Enetelektüel Sermayenin. Ölçülmesi ve Roparlanması. Sempozyumu

2012 YILI. Faaliyet Raporu. I. Uluslararası Enetelektüel Sermayenin. Ölçülmesi ve Roparlanması. Sempozyumu I. Uluslararası Enetelektüel Sermayenin Ölçülmesi ve Roparlanması Sempozyumu 2012 396 I. Uluslararası Entelektüel Sermayenin Ölçülmesi ve Raporlanması Sempozyumu İstanbul Kalkınma Ajansı (ISTKA) nın Kar

Detaylı

İŞLETMELERDE KURUMSAL İMAJ VE OLUŞUMUNDAKİ ANA ETKENLER

İŞLETMELERDE KURUMSAL İMAJ VE OLUŞUMUNDAKİ ANA ETKENLER ANKARA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM ANA BİLİM DALI İŞLETMELERDE KURUMSAL İMAJ VE OLUŞUMUNDAKİ ANA ETKENLER BİR ÖRNEK OLAY İNCELEMESİ: SHERATON ANKARA HOTEL & TOWERS

Detaylı

SPK Düzenleme Taslakları (Finansal Araç Piyasaları- Aracılar) CMB Draft legislation (Markets in Financial Instruments Intermediaries)

SPK Düzenleme Taslakları (Finansal Araç Piyasaları- Aracılar) CMB Draft legislation (Markets in Financial Instruments Intermediaries) SPK Düzenleme Taslakları (Finansal Araç Piyasaları- Aracılar) CMB Draft legislation (Markets in Financial Instruments Intermediaries) Tuba Altun, CMB 1 Contents Contents İçindekiler 1. General framework

Detaylı

Replica EMEA - Mission

Replica EMEA - Mission Replica EMEA Replica EMEA is a joint venture established between the European leading provider of WMS applications Replica Sistemi and Obase, major Turkish company specializing in IT solutions for Retail

Detaylı

DEKOM. Excellence in Electrics Electronics Electromechanics since 2001

DEKOM. Excellence in Electrics Electronics Electromechanics since 2001 DEKOM Excellence in Electrics Electronics Electromechanics since 2001 HAKKIMIZDA VİZYON Mükemmel Altyapısı olan Elektrik, Elektronik ve Elektro-Mekanik Sistemler ve Tesisler kuruyoruz MİSYON Enerji, Telekomünikasyon

Detaylı

FOREIGN TRADE. Dünya pazarına uzanan yollarda klavuzunuz olalım Let us quide to extending the global markets. www.worldsert.com.tr

FOREIGN TRADE. Dünya pazarına uzanan yollarda klavuzunuz olalım Let us quide to extending the global markets. www.worldsert.com.tr FOREIGN TRADE Dünya pazarına uzanan yollarda klavuzunuz olalım Let us quide to extending the global markets www.worldsert.com.tr www.worldsert.com.tr World Sert Dış Ticaret Hakkında / About World Sert

Detaylı

Mobilya kulpları konusunda Türkiye nin önde gelen üreticilerinden olan Marca, 2000 yılında İstanbul da kuruldu. Meydan Mobilya Aksesuarları Sanayi ve

Mobilya kulpları konusunda Türkiye nin önde gelen üreticilerinden olan Marca, 2000 yılında İstanbul da kuruldu. Meydan Mobilya Aksesuarları Sanayi ve 2012 Mobilya kulpları konusunda Türkiye nin önde gelen üreticilerinden olan Marca, 2000 yılında İstanbul da kuruldu. Meydan Mobilya Aksesuarları Sanayi ve Ticaret Limited Șirketi unvanıyla kurulan firma,

Detaylı

nareks is an Electrical/Mechanical Contracting and Automation Engineering company.

nareks is an Electrical/Mechanical Contracting and Automation Engineering company. About Us Hakkımızda nareks is an Electrical/Mechanical Contracting and Automation Engineering company. It was founded at 2012. From its beginning, with local presence and international expert team, the

Detaylı

VERGİ GELİRLERİ / TAX REVENUES

VERGİ GELİRLERİ / TAX REVENUES 2006 PAY ( %) 2007 PAY ( %) PAY ( %) ARTIŞ (%) GELİRLER (TAHSİLAT) / REVENUES SHARE SHARE SHARE INCREASE GENEL BÜTÇE GELİRLERİ / GENERAL BUDGET'S REVENUES 2.212 98,79 2.364 98,02 2.476 97,96 4,73 VERGİ

Detaylı

GLOBALLY RECOGNIZED QUEEN OF MARBLES

GLOBALLY RECOGNIZED QUEEN OF MARBLES GLOBALLY RECOGNIZED QUEEN OF MARBLES Beytiye AKYILDIZ Dünya Mermer Kraliçesi World s Queen of Marbles +90 535 712 35 44 HAKKIMIZDA Zengin mermer kaynakları ile dünya çapında hizmet veren Kraliçeler Mermer,

Detaylı

20new Products 1 new year 7

20new Products 1 new year 7 20 1 7new Products new year About Us Hakkımızda About Us; Since the year 1982, Bursev Plastik has offered distinctive concepts through its modern, simple and orginal desingns. In 2012, Bursev Plastik incorporated

Detaylı

WATER AND IRRIGATION SECTOR IN TURKEY

WATER AND IRRIGATION SECTOR IN TURKEY WATER AND IRRIGATION SECTOR IN TURKEY ZARAGOZA, 7th March 2017 FATMA KAYHAN COMMERCIAL COUNSELOR Oficina Comercial de la Embajada de Turquía en Madrid Embassy of the Republic of Turkey-Commercial Office

Detaylı

Proceedings from World Bank s GeoFund IGA International Geothermal Workshop February 16-19, Istanbul, Turkey

Proceedings from World Bank s GeoFund IGA International Geothermal Workshop February 16-19, Istanbul, Turkey TURIZMINSESI NEWS http://www.turizminsesi.com/news_detail.php?id=2033 ENERJİ ÇALIŞTAYI DEVAM EDİYOR GeoFund Uluslararası Jeotermal Enerji Çalıştayı, 16 ile 19 Şubat 2009 tarihleri arasında, BW The President

Detaylı

SOFRALARIN İNCİSİ PERAL OF THE TABLES

SOFRALARIN İNCİSİ PERAL OF THE TABLES SOFRALARIN İNCİSİ PERAL OF THE TABLES CONFIDENTLY SINCE 30 YEARS HER TANESİ DOĞANIN İNCİSİ İnci Bulgur 30 yıllık yüksek üretim kapasitesi, gelişmiş teknolojik alt yapısı kaliteli ve sürdürülebilir üretim

Detaylı

Genel Katalog. General Catalogue

Genel Katalog. General Catalogue Genel Katalog General Catalogue Şirket Profili Güneybatı Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. 2007 yılında kurulmuş olup, Türkiye genelinde gayrimenkul değerleme ve danışmanlık konularında hizmet

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DÖNEM PROJESİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DÖNEM PROJESİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DÖNEM PROJESİ KONUT KREDİLERİNDE ÖDENMEME RİSKİ SONRASI SÜRECİN HUKUKİ VE EKONOMİK AÇIDAN DEĞERLENDİRİLMESİ Reyhan AYTAÇ GAYRİMENKUL GELİŞTİRME VE YÖNETİMİ ANABİLİM

Detaylı

www.bedcovers.com.tr time for the change

www.bedcovers.com.tr time for the change www.bedcovers.com.tr time for the change Adres - Address: Gersan Sanayi Sitesi 2306 Sok. No:39 Ergazi - ANKARA Tel - Phone: (312) 256 46 08-256 50 24 Faks - Fax : (312) 256 38 87 E-posta - E-mail: hakankardesler@hotmail.com

Detaylı

CHANGE GUIDE BSP Turkey

CHANGE GUIDE BSP Turkey IATA TRAVEL AGENT CHANGE GUIDE BSP Turkey CHECKLIST - IATA TRAVEL AGENT CHECK LIST Please note that as of 4 th of October 2016 all Change requests should only be submitted via IATA customer portal at www.iata.org/cs.

Detaylı

Asansörün olduğu her yerde ; ileri teknoloji, üstün kalite... Advanced technology, high quality.. Ürün Kataloğu Product Catalog

Asansörün olduğu her yerde ; ileri teknoloji, üstün kalite... Advanced technology, high quality.. Ürün Kataloğu Product Catalog Asansörün olduğu her yerde ; ileri teknoloji, üstün kalite... Advanced technology, high quality.. Ürün Kataloğu Product Catalog HAKKIMIZDA Boro Makine Metal Sanayi Tic. Ltd. Şti olarak CLİNDAS markası

Detaylı

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ 1. YARIYIL

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ 1. YARIYIL 1. YARIYIL BUS 1101 Introduction to Business 3 0 3 4 BUS 1111 Micro Economics 3 0 3 4 BUS 1121 Financial Accounting I 3 0 3 5 BUS 1131 Introduction to Law 3 0 3 4 BUS 1141 Mathematics 3 0 3 4 BUS 1151

Detaylı

Firmamız her türlü endüstriyel tesisin proje, imalat ve montaj safhalarında ihtiyaç duyulan hizmetlerin tamamını vermektedir.

Firmamız her türlü endüstriyel tesisin proje, imalat ve montaj safhalarında ihtiyaç duyulan hizmetlerin tamamını vermektedir. Kurumsal Türkiye nin önde gelen firmalarının yurtiçi ve yurtdışı projelerinde edinilen deneyimler ile 17. 04. 2006 tarihinde Mas Endüstriyel Proje Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited

Detaylı

NOVAPAC Ambalaj San. Tic. A.Ş

NOVAPAC Ambalaj San. Tic. A.Ş Ambalaj San. Tic. A.Ş 2014 yılında İstanbul'da 5.000 m2 lik alanda kurulan tek kullanımlık plastik ürünleri araştırıp, geliştirip, tasarlayıp üretmektedir. Uzun yılların deneyimi ile pazara yenilikçi,

Detaylı

YEDEK PARÇA DEPONUZ Your Spare Parts Warehouse

YEDEK PARÇA DEPONUZ Your Spare Parts Warehouse YEDEK PARÇA DEPONUZ Your Spare Parts Warehouse www.hidirusta.com İŞİMİZDE UZMANIZ We are professional in our business Geniş ürün gamı ve tecrübeli satış kadromuzla hizmetinizdeyiz. We are ready to serve

Detaylı

Ali Kablan 1. UFRS nin Ülkemizdeki Muhasebe Uygulamaları

Ali Kablan 1. UFRS nin Ülkemizdeki Muhasebe Uygulamaları UFRS nin Ali Kablan 1 Abstract: Standardization has become neccessary because of some reasons such as the removal of borders between countries,increase in competition,the expansion of trade,rapid globalization

Detaylı

Vakko Tekstil ve Hazir Giyim Sanayi Isletmeleri A.S. Company Profile- Outlook, Business Segments, Competitors, Goods and Services, SWOT and Financial

Vakko Tekstil ve Hazir Giyim Sanayi Isletmeleri A.S. Company Profile- Outlook, Business Segments, Competitors, Goods and Services, SWOT and Financial Vakko Tekstil ve Hazir Giyim Sanayi Isletmeleri A.S. Company Profile- Outlook, Business Segments, Competitors, Goods and Services, SWOT and Financial Analysis Vakko Tekstil ve Hazir Giyim Sanayi Isletmeleri

Detaylı

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü. Dersler ve Krediler

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü. Dersler ve Krediler Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Dersler ve Krediler I. YIL I HAFTALIK DERS SAATİ UTL101 Z Genel İşletme Introduction to Business 3+0-3 5 UTL103 Z Hukukun Temel Kavramları Basic Concepts of Law

Detaylı

İTÜ DERS KATALOG FORMU (COURSE CATALOGUE FORM)

İTÜ DERS KATALOG FORMU (COURSE CATALOGUE FORM) Dersin Adı Havayolu İşletmeciliği İTÜ DERS KATALOG FORMU (COURSE CATALOGUE FORM) Course Name Airline Management Ders Uygulaması, Saat/Hafta (Course Implementation, Hours/Week) Kodu Yarıyılı Kredisi AKTS

Detaylı

METAL SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ.

METAL SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ. METAL SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ. www.parladi.com KALİTEMİZLE SEKTÖRDE GÜVENİN SİMGESİ... HAKKIMIZDA Parladı Metal San. Tic. Ltd. Şti. 1977 yılında kurulmuş olup, kuruluşundan beri kendini yenileyerek

Detaylı

Sustainable Collecting Strategies of MAPs

Sustainable Collecting Strategies of MAPs Sustainable Collecting Strategies of MAPs Nazım ŞEKEROĞLU Kilis 7 Aralık University, Vocational School, Medicinal and Aromatic Plants Programme, 79000, Kilis-TURKEY nsekeroglu@gmail.com Main resources

Detaylı

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ NİN STUDENT S YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STAJ DEFTERİ TRAINING DIARY Adı, Soyadı Name, Lastname : No ID Bölümü Department : : Fotoğraf Photo Öğretim Yılı Academic Year : Academic Honesty Pledge I pledge

Detaylı

DIAMOND TOOLS.

DIAMOND TOOLS. Misyonumuz Müşterilerimizin beklentilerini istikrarlı kalite anlayışı ile karşılayarak değer yaratmayı esas alan kurumsal yapımız müşteri odaklı çalışma stratejimiz ve rekabetçi büyüme potansiyelimiz ile

Detaylı

Natural Stone Collection

Natural Stone Collection Natural Stone Collection The Place Where Your Projects Come True... MYM Natural Stone is a manufacturer and exporter company in marble industry with its experienced staff since 2006. Located in Afyonkarahisar

Detaylı

INDEX. Hakkımızda / About Us Fabrika / Factory Ürünler / Products

INDEX. Hakkımızda / About Us Fabrika / Factory Ürünler / Products www.altarmarble.com INDEX Hakkımızda / About Us... 5 Fabrika / Factory... 6-9 Ürünler / Products Moon Cream... 12-13 Beach Cream... 14-15 Vanilla Ice... 16-17 Galaxy Silver... 18-19 Light Travertine...

Detaylı

ÇELÝK HALAT ve KALDIRMA ÇEKTÝRME EKÝPMANLARI SAN. TÝC. LTD.ÞTÝ. ÇELÝK HALAT ve KALDIRMA ÇEKTÝRME EKÝPMANLARI SAN. TÝC. LTD.ÞTÝ. SERTÝFÝKALAR Certificates BAYÝLÝKLERÝMÝZ : çelik halat zincir saplý kanca

Detaylı

(Değişik:RG-10/7/2015-29412) Ek-1 Lisans Gerektiren Unvan ve Görevler

(Değişik:RG-10/7/2015-29412) Ek-1 Lisans Gerektiren Unvan ve Görevler (Değişik:RG-10/7/2015-29412) Ek-1 Lisans Gerektiren Unvan ve Görevler Unvan ve Görevler YATIRIM KURULUŞLARI Aracı Kurum (Aksi belirtilmedikçe, faaliyet izinleri çerçevesinde dar, kısmi ve geniş yetkili

Detaylı

bedroom dining room NUMBER ONE ON FURNITURE 2016 new collection

bedroom dining room NUMBER ONE ON FURNITURE 2016 new collection bedroom dining room NUMBER ONE ON FURNITURE 2016 new collection 1987 yılında İnegöl de Zülay Mobilya adıyla bir aile şirketi olarak kurulan, ahşap mobilya üretimiyle hizmet veren firmamız 2008 yılında

Detaylı

Yeni Yüzümüz ve Projelerimizle Yükselmeye Devam Ediyoruz

Yeni Yüzümüz ve Projelerimizle Yükselmeye Devam Ediyoruz Yeni Yüzümüz ve Projelerimizle Yükselmeye Devam Ediyoruz We Continue To Rise With Our New Identity and Projects www.aliisildar.com.tr Yeni Yüzümüz ve Projelerimizle Yükselmeye Devam Ediyoruz We Continue

Detaylı

TÜRKÇE ÖRNEK-1 KARAALİ KÖYÜ NÜN MONOGRAFYASI ÖZET

TÜRKÇE ÖRNEK-1 KARAALİ KÖYÜ NÜN MONOGRAFYASI ÖZET TÜRKÇE ÖRNEK-1 KARAALİ KÖYÜ NÜN MONOGRAFYASI ÖZET Bu çalışmada, Karaali Köyü nün fiziki, beşeri, ekonomik coğrafya özellikleri ve coğrafi yapısının orada yaşayan insanlarla olan etkileşimi incelenmiştir.

Detaylı

GENÇ SARI İNŞ. TAAH. MÜH. ve TİC. LTD. ŞTİ. GENÇ SARI CONSTRUCTION COMPANY

GENÇ SARI İNŞ. TAAH. MÜH. ve TİC. LTD. ŞTİ. GENÇ SARI CONSTRUCTION COMPANY GENÇ SARI İNŞ. TAAH. MÜH. ve TİC. LTD. ŞTİ. GENÇ SARI CONSTRUCTION COMPANY KURUMSAL BİLGİLER Firmamız 2001 yılında kurulmuştur ve 2003 yılından bu yana da çalışmalarına limited şirket olarak devam etmektedir.

Detaylı

Turkish Vessel Monitoring System. Turkish VMS

Turkish Vessel Monitoring System. Turkish VMS Turkish Vessel Monitoring System BSGM Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Balıkçılık Müdürlüğü ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü İstatistik ve Bilgi Sistemleri İstatistik Daire Başkanlığı ve Bilgi Sistemleri

Detaylı

S u G e ç i r m e z.

S u G e ç i r m e z. Hakkımızda Otomotiv aydınlatma sektöründe geçirilen 5 yıllık tecrübenin birikimi ile kurulan ThocAUTO, kurulduğu günden bu yana izlemiş olduğu yenilikçi stratejiler ve müşteri odaklı satış politikası sayesinde

Detaylı

PROJE. NEO TEK kent ekipmanlari

PROJE. NEO TEK kent ekipmanlari PROJE NEO TEK kent ekipmanlari Hakkımızda Şirketimiz Perakende satışı olmayan ve öncelikle Müşterinin gereksinimlerine duyarlı Projeleri en uygun ve ekonomik şekilde hayata kavuşturan, dinamik ekibiyle

Detaylı

AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ

AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ Altıntepe Mahallesi, Sırmakeş Sokak, No:13/10 Maltepe-İSTANBUL Tel : 0216 518 0280 Fax : 0216 518 5316 Web : www.aktifgd.com e-posta : info@aktifgd.com Aktif

Detaylı

İşletme (Türkçe) - 1. yarıyıl. Academic and Social Orientation Hukukun Temelleri Fundamentals of Law TR

İşletme (Türkçe) - 1. yarıyıl. Academic and Social Orientation Hukukun Temelleri Fundamentals of Law TR - - - - - Bölüm Seçin - - - - - Gönder İşletme (Türkçe) - 1. yarıyıl 141000000001101 Akademik ve Sosyal Oryantasyon Academic and Social Orientation 1 0 0 1 0 1 TR 380000000001101 Hukukun leri Fundamentals

Detaylı

Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles

Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Şasiden iç donanıma kadar Alkan Solution üretimi olan treylerlerimiz ile Dünya ve Türkiye nin en değerli markalarına

Detaylı

TÜRKELİ RAY. www.turkeliray.com

TÜRKELİ RAY. www.turkeliray.com www.turkeliray.com TÜRKELİ RAY www.turkeliray.com History: Aktar Holding and Emin Aktar, in 1947, established Türkeli Ticaret A.Ş which has been general distributor of lifts of world-wide known Schlieren

Detaylı