Tepeden tırnağa yenilenen Yeni Hyundai i10, şehir hayatında bir otomobilden beklediğiniz her şeyi bir araya topluyor. Geniş iç hacmi, ekonomik yakıt

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Tepeden tırnağa yenilenen Yeni Hyundai i10, şehir hayatında bir otomobilden beklediğiniz her şeyi bir araya topluyor. Geniş iç hacmi, ekonomik yakıt"

Transkript

1

2 Tepeden tırnağa yenilenen Yeni Hyundai i10, şehir hayatında bir otomobilden beklediğiniz her şeyi bir araya topluyor. Geniş iç hacmi, ekonomik yakıt tüketimi ve şehir içi sürüş konforunu artıran donanımlarıyla Yeni Hyundai i10 eksiksiz bir şehir otomobili.

3 Yeni HYundaı i10. daha zarif, daha HeYeCanlı, daha CeSur. Yeni Hyundai i10, göz kamaştıran tasarımıyla tüm dikkatleri hemen üzerine çekecek. Yenilenen dinamik hatları, etkileyici ön ve arka far tasarımı, göz alıcı led gündüz sürüş farları ve 15" alaşımlı jantları Yeni i10 un tasarımının etkileyici detayları. Ön Sis Far Grubu ve Entegre LED Gündüz Sürüş Farları şık görünümüyle aracın modern tasarımına katkıda bulunurken, hem aracınızın görünürlüğünü hem de güvenliğinizi etkin bir biçimde artırır. Yeni i10'da opsiyonel olarak sunulur. Elektrikli, Isıtmalı, LED Sinyal Lambalı Dikiz Aynası elektrikli ayarlanabilme özelliğiyle kolay kullanım sağlarken, ısıtma özelliğiyle sürüş güvenliğini artırır. Gövde rengi aynalar ve sinyal lambaları üzerine yerleştirilmiş LED lambalar ise opsiyonel olarak sunulur. Altıgen Radyatör Izgarası akıcı tasarımıyla, Hyundai DNA'sının özelliklerini sergiliyor. Daha geniş ve sportif görünümüyle aracın çekiciliğini artırırken, keskin hatlarıyla tüm şehre meydan okuyor. Yan Kapı Üzeri Kaplamalar Hyundai nin akıcı tasarım felsefesine ait bir dokunuştur. Yeni i10 a dinamizm ve sportif bir görünüm katar. Ön Farlar, aracın sportif ve çekici görünümüne katkıda bulunur. Ayrıca ELITE paketiyle birlikte sunulan, viraj içini aydınlatan statik dönüş farları, dönüşlerde size güvenlik ve konfor sağlar.

4 İki Renkli Alaşımlı Jant ve 185/55 R15 Lastik Elite paketinde standart olarak sunulur. Jantlar, dikkat çekici tasarımı ve iki renkli yapısıyla daha etkileyici. Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit ile aracınızın kapılarını uzaktan kontrol edebileceğiniz gibi tek bir dokunuşla bagaj kilidinizi de açabilirsiniz. Gösterge Paneli, sürüş esnasında araç bilgilerine her zaman hakim olmanızı sağlar. Stop Lambalı Spoiler araca dinamik bir ruh katarken arkadan gelen araçların sizi kolayca fark etmesini sağlayarak güvenliği artırır. Arka Stop Grubu Yeni i10'un modern tasarımının göz alıcı detaylarından sadece biri. Arka stop grubu sayesinde yolda her zaman fark edileceksiniz. CD ve MP3 Çalma Özellikli, RDS'li Müzik Sistemi ve ön/arka kapı üzeri hoparlörler sayesinde yolculuklarınız artık daha keyifli. Müzik sistemi Yeni i10 da standart olarak sunulur. Klima sayesinde aracınızın içerisindeki havayı dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Manuel klima standart olarak sunulur.

5 Burada her şey elinizin altında. Fotoğraflarda görülen veya broşürde belirtilen bazı donanımlar aracınızda bulunmayabilir. Hyundai, broşürde yer alan donanımları önceden, haber vermeksizin değiştirme hakkına sahiptir. Sade tasarımı, ergonomik yapısıyla Yeni i10 nun kokpiti size ve ihtiyaçlarınıza göre geliştirildi. Araçla ilgili pek çok bilgiye kolayca ulaşırken, konforlu ve eğlenceli yolculukların tadını çıkaracaksınız.

6 AUX, USB, ipod Bağlantısı ile dilediğiniz müziğe ulaşmak çok kolay. Elektrikli Ön ve Arka Camlar, kolayca açık havayla buluşmanızı sağlar. Ayrıca sürücü tarafındaki kapı, her bir camın ayrı ayrı kontrol edilebilmesini sağlayan ufak bir kontrol paneline sahiptir. Direksiyondan Kumandalı Müzik Sistemi sayesinde direksiyon üzerinden müzik sistemini kontrol edebilir, radyo ve ses ayarını kolaylıkla yapabilirsiniz. Yeni i10'da standart olarak sunulur. 60/40 Katlanabilen Arka Koltukların ister sağ ister sol tarafını katlayarak i10'un bagaj hacmini büyütebilirsiniz. 252 Litrelik Bagaj hacmiyle ihtiyacınız olan eşyaları yanınızda taşımak çok kolay.

7

8 ŞEHRİN TÜM SÜRPRİZLERİNE HAZIRLIKLI. Yeni Hyundai i10, sizin ve yolcularınızın güvenliğini en üst seviyeye çıkaracak şekilde tasarlandı. ESP Denetleyici Bölge Ağı MDPS Elektronik Fren Güç Dağılımı (EBD) ve Anti Patinaj Sistemi (ABS), fren basıncının her tekerlek üzerine uygun biçimde dağıtarak aracın kontrolde kalmasını sağlar. Elektronik Fren Güç ve Destek Sistemi (BAS) ise frenlere uygulanan basıncı artırarak aracın kısa mesafede, kontrollü ve güvenli bir şekilde durmasını sağlar. Lastik Basınç Göstergesi, lastik basıncı düştüğünde sizi uyararak sürüş güvenliği ve konforunu korumanıza yardımcı olur. Yeni i10 da standart olarak sunulur. Elektrik Destekli Direksiyon araç motorundan bağımsız çalışan motoru sayesinde, motordan aldığı direksiyon desteğini artırır veya azaltır. Hidrolik sistemlere göre daha düşük yakıt tüketimi yapar, sürüş konforunu artırır. Elektronik Denge Kontrol Programı (ESP) aracın savrulmasına neden olabilecek durumlarda, her tekerlek için fren dağılımı ve tekerlek hızı gibi kontrolleri yaparak, aracın kendi izinde kalmasını sağlar. Yokuş Kalkış Destek Sistemi (HAC) ile şehrin tüm yokuşları emrinizde. Sistem, frenleri otomatik olarak devreye sokarak yokuş üzerinde oluşabilecek geri kaymaları önler. Konfor ve güvenlik sağlar. Araç Stabilite Yönetim Programı (VSM) asimetrik yüzey (kuru/ıslak) üzerinde meydana gelen ani fren veya yön değişikliği esnasında, aracın kontrolünü denetler. Dört tekerlek üzerinde oluşan, birbirine eşit olmayan çekim kuvveti dağılımını dengelemede yardımcı olarak sürüş güvenliğini artırır.

9 1.0 LPG MOTOR Hyundai i10, fabrika çıkışlı 1.0 LPG motor seçeneğiyle, bir şehir otomobilinden beklediğiniz her şeyin tam karşılığını sunuyor. Çevreci ve ekonomik LPG motor, 67 beygir gücü ve 90 Nm tork üretebiliyor. Acil Durum Fren Sinyali (ESS) ani frenlemelerde arkadan gelen araçları uyarır ve güvenliğinizi artırır. Arka Park Sensörü sayesinde geri gitmek ve park etmek çok kolay. Arka park sensörü opsiyonel olarak sunulur. LPG 1.0 BENZİNLİ MOTOR, 66 beygir gücü ve 95 Nm tork üretebilen, düşük yakıt tüketimine sahip, çevreye duyarlı yeni 1.0 D-CVVT benzinli motor, ikili değişken supap zamanlama sistemi (D-CVVT) kullanılarak üretildi. 1.2 BENZİNLİ MOTOR Yüksek performansı düşük yakıt tüketimiyle birleştiren 1.2 benzinli motor, 87 beygir gücü ve 120 Nm tork üretebiliyor. 5 İleri Düz Vites, vites geçişlerini size en uygun aralıkta yapabilmenizi sağlar. 5 ileri düz vites, Yeni i10'un 1.0 motor seçeneğiyle birlikte sunulur. Aktif Koltuk Başlıkları, kaza anında yolcunun boynuna daha yakın mesafede konumlanarak, boyun yaralanmalarının önlenmesine katkı sağlar. Standart olarak sunulur. 4 İleri Otomatik Vites ile otomatik vitesin konforu ve manuel vitesin keyfi bir arada. Yeni i10'un H-Matic şanzımanı sayesinde aracınızı ister otomatik ister manuel olarak kullanabilirsiniz. Vites Değiştirme Göstergesi, sürüş esnasında en uygun vites aralığını göstererek, yakıt tasarrufu yapılmasına yardımcı olurken motor aksamlarının daha uzun ömürlü olmasını sağlar. Yeni i10 un düz vites seçeneğiyle birlikte standart olarak sunulur.

10

11 Ömür Boyu MÜŞTERİ BAĞLILIĞI 5 Yıl Garantili Ultra Servis Satış sonrasında mükemmel hizmet ve kalite anlayışı 5 Yıl Garantili Ultra Servis hizmetiyle Hyundai de. Havalimanındaki Servis Hyundai Seyahate gitmeden önce Hyundai nizi havalimanında teslim edin, dönüşünüzde bakımı ve onarımı yapılmış olarak teslim alın. Hyundai Kredi Farklı müşteri ihtiyaçlarına yaratıcı çözümler sunan Hyundai Kredi, sizi hayallerinizdeki araca bir adım daha yaklaştırır. Ön Muayene Zorunlu araç muayenesi öncesinde tüm kontrol ve bakımlar, Hyundai Yetkili Servis titizliği ve kalitesinde. Hyundai Blue Card Hyundai nin satış ve satış sonrasında avantajlar sunan müşteri sadakati programı. Yol Yardım Hyundai Yol Yardım, yolculuğunuz esnasında olası bir arıza durumunda, nerede olursanız olun bir telefon ile yanınızda. Ücretsiz Check Up Before Service Hyundai nin çok noktalı kontrol hizmetinden yıl boyu hiçbir ücret ödemeden yararlanın. Randevulu Servis İster bir telefonla ister internet üzerinden servis randevusu alın, zaman kazanın. Kapınızdaki Servis Hyundai Sadece bir telefonla Hyundai nizi kapınızdan alıyor, bakım ve onarımını yapıp kapınıza teslim ediyoruz. Hyundai Kasko Hyundai nizi risklere karşı eksiksiz güvenceyle koruyan Hyundai Kasko ile kendinizi ekstra güvende hissedin. Hızlı Servis Hyundai de servis işlemlerinizi bir saatten kısa sürede gerçekleştirin, zamanınız size kalsın.

12 DONANIM ÖZELLİKLERİ DIŞ RENKLER ve KUMAŞ SEÇENEKLERİ GÜVENLİK DONANIMI STYLE ELITE ABS + EBD + BAS Araç Stabilite Yönetim Programı (VSM) Elektronik Denge Kontrol Programı (ESP) Yokuş Kalkış Destek Sistemi (HAC) Acil Durum Fren Sinyali (ESS) Lastik Basınç Göstergesi (TPMS) Sürücü hava yastığı Yolcu hava yastığı & YHY kapatma düğmesi Aktif ön koltuk başlıkları İmmobilizer ISOFIX (Çocuk Koltuğu Sabitleme Standartı) Yükseklik ayarlı ön emniyet kemerleri - İÇ DONANIM Uzaktan kumandalı merkezi kilit ve alarm Direksiyondan kumandalı müzik sistemi Radyo, CD ve MP3 çalar (RDS özellikli) 4 hoparlör (2 adet ön + 2 adet arka) AUX ve USB girişi Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu Tek dokunuşlu dönüş sinyali (3 kez) Yükseklik ayarlı direksiyon simidi Güneşlik üzerinde bilet saklama bölümü (Sürücü) Ön konsolda bardak tutacakları Ön konsolda 12 V güç soketi Krom kaplamalı el freni düğmesi ve iç kapı kolları - Krom süslemeli vites topuzu - Aydınlatmalı torpido gözü Harita okuma lambası Bagaj içi aydınlatma - Manuel klima İÇ DONANIM STYLE ELITE Elektrikli ön ve arka camlar Sürücü tarafı tek dokunuşlu elektrikli cam Aydınlatmalı cam kumanda düğmeleri 60/40 katlanabilen arka koltuklar Arka destek tutacakları ve iliştirilmiş askılık - Koltuk arkası cep - Gündüz/gece özellikli iç dikiz aynası - MOTOR /ŞANZIMAN 5 ileri düz vites (Sadece 1.0 motor ile) O LPG motor seçeneği (5 ileri düz vites ile) O - 4 ileri otomatik vites O DIŞ DONANIM 175/65 R14 lastik ve 14 jant kapağı - 185/55 R15 lastik ve 15 alaşımlı jantlar - Lastik tamir seti Çamurluk paçalıkları - Ön sis farları - LED aydınlatmalı gündüz farları - Gündüz sürüş farları - Viraj içini aydınlatan statik dönüş farları - Elektrik kumandalı ve ısıtmalı dış dikiz aynaları Sinyalli yan aynalar - Arka park sensörü - Gövde rengi dış kapı kolları - Gövde rengi yan aynalar - Isıtmalı arka cam Mikro anten Spoiler ve üçüncü stop lambası Kapı üzeri sportif görünümlü kaplama Renkli camlar - Köpük Beyazı PJW Siyah Bej Siyah Tarçın Cam Göbeği P2U Siyah Tarçın Siyah Bej Siyah FR Siyah Tarçın Derin Mavi X3U Siyah Mavi Çakıl Gri V3G Siyah Tarçın Vişne W5R Siyah Bej Duman Gri T8G Siyah Bej Alev Kırmızı X2R Siyah Bej Kurşun Gri RYS Siyah Bej İpek Beji U2W Siyah Bej Tarçın P2A Siyah Tarçın Standart - Mevcut değil O Opsiyonel

13 TEKNİK ÖZELLİKLER MOTOR PERFORMANS DİĞER 1.0 Benzinli 1.2 Benzinli 1.0 LPG Yakıt Tipi Benzinli Benzinli / LPG Motor Tipi DOHC, DOHC, DOHC, Dual-CVVT Dual-CVVT Dual-CVVT Motor Hacmi (cc) kW 64.0kW 49.3kW (Kw/PS) Azami Güç (66PS) (87PS) (67PS) (devir/dk) Nm Nm 90.25Nm (Nm/kgm) Azami Tork (9.7kgf.m) (12.3kgf.m) (9.2kgf.m) (devir/dk) Azami Hız (km/saat) Fren Mesafesi km/s (m) 40,3 40,3 40,3 40,3 Birleşik (l/100 Km) 4,7 6,0 6,2 5,1 (6,5)** Yakıt Ekonomisi Şehir içi (l/100 Km) 6,0 7,5 8,0 6,5 (8,3)** Şehir dışı (l/100 Km) 4,0 5,0 5,1 4,2 (5,4)** CO 2 Emisyonu Birleşik (g/km) (104)** Vites 5 İleri Düz 4 İleri Otomatik 4 İleri Otomatik 5 İleri Düz Ağırlık (Asgari - Azami)* (kg) Uzunluk x Genişlik x Yükseklik (mm) x x Aks Mesafesi (mm) Bagaj Kapasitesi (Hacim) (l) 252 Jant Boyutu & Lastik 14 inç 175/65 R14 Çelik Jantlar 5.5Jx14 15 inç 185/55 R15 Alaşımlı Jantlar 6.0Jx15 Yedek Lastik Lastik Tamir Seti Yakıt Depo Kapasitesi (l) 40l 40l (27.2l)** Çevresel Bilgi: Bir otomobilin yakıt tüketimi ve CO 2 emisyonunun belirlenmesinde, otomobilin yakıt verimliliğinin yanı sıra araç sürme alışkanlığı gibi diğer teknik olmayan faktörler de önemli rol oynar. CO 2, küresel ısınmaya neden olan en önemli sera gazıdır. (*) Araçtaki tüm sıvılar tam ve yakıt deposu %90 doluyken 75 kg lık bir sürücü dahil ağırlık değeridir. Opsiyonel özelliklere göre değişebilir. (**) Parantez içindeki veriler LPG için geçerlidir. facebook.com/hyundaiturkiye twitter.com/hyundaiturkiye Model No: i10 / Mart 2014 / 01 / 02 Fotoğraflarda görülen veya broşürde belirtilen bazı donanımlar aracınızda bulunmayabilir. Hyundai, broşürde yer alan donanımları önceden, haber vermeksizin değiştirme hakkına sahiptir.

Tepeden tırnağa yenilenen Hyundai i10, şehir hayatında bir otomobilden beklediğiniz her şeyi bir araya topluyor. Geniş iç hacmi, ekonomik yakıt

Tepeden tırnağa yenilenen Hyundai i10, şehir hayatında bir otomobilden beklediğiniz her şeyi bir araya topluyor. Geniş iç hacmi, ekonomik yakıt Tepeden tırnağa yenilenen Hyundai i10, şehir hayatında bir otomobilden beklediğiniz her şeyi bir araya topluyor. Geniş iç hacmi, ekonomik yakıt tüketimi ve şehir içi sürüş konforunu artıran donanımlarıyla

Detaylı

Bir otomobil sizi ancak bu kadar düşünebilir.

Bir otomobil sizi ancak bu kadar düşünebilir. Hyundai i20. Bir otomobil sizi ancak bu kadar düşünebilir. İlk gördüğünüz andan itibaren siz de onu düşünmeye başlayacaksınız. Onunla karşılaştığınız anda tasarımı, donanımı, konforu, performansı ve tüm

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

ONU GÖRDÜĞÜNDE KALBİNİN SESİNİ DİNLE. SANA ANLATACAK ÇOK ŞEYİ OLACAK.

ONU GÖRDÜĞÜNDE KALBİNİN SESİNİ DİNLE. SANA ANLATACAK ÇOK ŞEYİ OLACAK. Yeni i20. ONU GÖRDÜĞÜNDE KALBİNİN SESİNİ DİNLE. SANA ANLATACAK ÇOK ŞEYİ OLACAK. O artık tepeden tırnağa yeni... İlk görüşte kalbini yerinden çıkaracak kadar nefes kesici... Yeni i20, heyecan verici bir

Detaylı

Yenilenen dış görünüşü ona cazibe katıyor.

Yenilenen dış görünüşü ona cazibe katıyor. Hyundai i20. Onunla karşılaştığınız anda tasarımı, donanımı, konforu, performansı ve tüm detaylarıyla sizin için yaratılmış bir otomobil olduğunu hemen göreceksiniz. Yağmur ve far sensörleri, geri görüş

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 82/5750 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 116/2750 Uzunluk - Genişlik (mm) 4157-1729

Detaylı

Hyundai i CVVT Style

Hyundai i CVVT Style Hyundai i20 1.4 CVVT Style Sahibinden 23500 km 2017 i20 mpı otomatik İlan no: 409786 66.500 TL İlan tarihi: 15 Temmuz 2017 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2017 Km Kasa tipi Vites tipi

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

ONU GÖRDÜĞÜNDE KALBİNİN SESİNİ DİNLE. SANA ANLATACAK ÇOK ŞEYİ OLACAK.

ONU GÖRDÜĞÜNDE KALBİNİN SESİNİ DİNLE. SANA ANLATACAK ÇOK ŞEYİ OLACAK. Yeni i20. ONU GÖRDÜĞÜNDE KALBİNİN SESİNİ DİNLE. SANA ANLATACAK ÇOK ŞEYİ OLACAK. O artık tepeden tırnağa yeni... İlk görüşte kalbini yerinden çıkaracak kadar nefes kesici... Yeni i20, heyecan verici bir

Detaylı

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi SUZUKI SX4 Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Orta konsolda yer alan bir ayar düğmesiyle kolayca 4 farklı sürüş modu arasında seçim yapabilirsiniz. Allgrip

Detaylı

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını sizin için açmaya hazır. 100 kilometrede 4,3 litre yakıt tüketimiyle* sınıfının

Detaylı

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ Teknik Özellikler 330S 330S 470ELD Çekiş Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Motor 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue

Detaylı

FORD TRANSIT VAN TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

FORD TRANSIT VAN TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ FORD TRANSIT VAN TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ Teknik Özellikler 350E Van 350ED Van Çekiş Arka / Ön Arka / Ön Arka / Ön Arka Arka Arka Motor 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue

Detaylı

MICRA BROSUR 22x15.indd :21

MICRA BROSUR 22x15.indd :21 MICRA BROSUR 22x15.indd 1 10.02.2012 11:21 MICRA BROSUR 22x15.indd 2 10.02.2012 11:21 ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive İlan no: 209121 Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive Sahibinden 2012 MAYIS TRAFİĞE ÇIKIŞLI RENAULT LATİTUDE 58.500 TL İlan tarihi: 12 Ekim 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Beylikdüzü,

Detaylı

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler.

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler. Toyota kodu 28LezU9 Corolla 1.6 Advance Multidrive S Model Corolla 1.6 Advance Multidrive S İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler Bej Kumaş (FD01) Teknik özellikler Yakıt Tüketimi ve Emisyon

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

FORD TRANSIT MİNİBÜS TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

FORD TRANSIT MİNİBÜS TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ FORD TRANSIT MİNİBÜS TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ Teknik Özellikler Turizm Çekiş Arka Arka Arka Arka Arka Arka Motor tipi 2.2L Duratorq 2.2L Duratorq 2.2L Duratorq 2.2L Duratorq 2.2L Duratorq 2.2L Duratorq

Detaylı

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG İlan no: 302363 Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG Sahibinden Garantisi Devam eden, SEAT LEON 1.6 TDI 105 HP DSG S&S, 2013 64.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Adana,

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan Renault Grand Scenic Toyota Verso Renault Megan Ford C MAX diesle tekna Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 sport tourer Titanyum (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 52.350,00 TL 49.000,00

Detaylı

YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK)

YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK) YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK) TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 115 / 3.600 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 270 / 1.750 Uzunluk

Detaylı

Sprinter Servis Donanım Özellikleri

Sprinter Servis Donanım Özellikleri Plus Plus Plus Model 516 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil Adaptive ESP EBD (Elektronik Güç Dağılımı) Rüzgar savrulma asistanı

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance

Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance İlan no: 290138 Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance Sahibinden ILK SAHIBINDEN 0 AYARINDA KAZASIZ ANKARA ARABASI 42.500 TL İlan tarihi: 20 Mayıs 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2009 Km

Detaylı

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium İlan no: 216074 Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium Sahibinden BUZ BEYAZ 2011 Mondeo 1.6 EcoBoost Titanium 50.000 KM 52.500 TL İlan tarihi: 3 Aralık 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 MİNİBÜS Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Hyundai i CVVT Style

Hyundai i CVVT Style İlan no: 301928 Hyundai i20 1.4 CVVT Style Sahibinden HYUNDAİ İ20 STYLE ORJİNAL HATASIZ BOYASIZ 43.500 TL İlan tarihi: 6 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Nevşehir, Ürgüp, Ürgüp Model yılı

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Arka Far Grubu Yeni arka far grubuyla Elantra daha sofistike ve daha şık.

Arka Far Grubu Yeni arka far grubuyla Elantra daha sofistike ve daha şık. LED Entegre Projeksiyon Tip Farlar ve Sis Farları LED pozisyon farları fonksiyonelliği ve şıklığı bir arada sunuyor. Sis lambalarıysa şık tasarımıyla Elantra nın sofistike görünümünü bir adım ileri taşıyor.

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

ACCENT BLUE. YIL* GARANTi. Hyundai nin tercihi

ACCENT BLUE. YIL* GARANTi. Hyundai nin tercihi ACCENT BLUE YIL* GARANTi *80.000 km (Opsiyonel Garanti Seçenekleri 5 yıl/3 yıl) Hyundai nin tercihi Hyundai Assan www.hyundai.com.tr Copyright 2016 Hyundai Assan Tüm hakları saklıdır. Aralık 2018 Hyundai

Detaylı

Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance

Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance Sahibinden 35.000 km'de 2011 İlan no: 242285 İlan detayları 53.500 TL 28 Ağu 2015 53.500 TL 03 Ağu 2015 56.000 TL model Insignia 1.6T Edition Elegance İlan

Detaylı

OPEL Astra Classic ][][

OPEL Astra Classic ][][ OPEL Astra Classic ][][ Astra Classic ][][ nin sunduğu keyif sınırsız. Yüksek standartları ve üstün özellikleri ile son derece etkileyici bir otomobil. Astra Classic ][][! Çarpıcı bir görünüm, üstün bir

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Fiyat Listesi Temmuz 17

Fiyat Listesi Temmuz 17 Fiyat Listesi Temmuz 17 Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure İlan no: 214982 Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure Sahibinden SIFIR AYARINDA 508 - EN DOLUSU - HATASIZ 70.000 TL İlan tarihi: 26 Kasım 2014 İlan detayları İlan detayları İl Ankara,

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi 115 İlan no: 186963 İlan detayları 72.000 TL 17 Şub 2014 72.000 TL 15 Şub 2014 75.000 TL HP Titanium 4 Kapı (2013) İlan tarihi:

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso

Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso Ford C MAX ecoboss Ford C MAX diesle tekna Markalar Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 51.350,00 TL

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN!

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! DFSK Mini Maxi Güçlü Motor Mini Maxi'nin DK1506 motoru, Dual VVT teknolojisi ile orta, düşük ve yüksek devirlerde mükemmel bir tork çıkışı sağlayarak güçlü

Detaylı

BEKLENTİLERİ AŞTIĞINDA, İLHAM VERİRSİN.

BEKLENTİLERİ AŞTIĞINDA, İLHAM VERİRSİN. BEKLENTİLERİ AŞTIĞINDA, İLHAM VERİRSİN. O, yeteneklerinin sınırlarını zorluyor. Beklentileri aşan özellikleriyle sınıfının ötesine geçiyor. MÜKEMMELE ULAŞANA KADAR DURMA! O, en iyiye ulaşana kadar vazgeçmeyen

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER MOTOR 1.2 Puretech 110hp S&S 1.6 BlueHDi 100 HP EAT6 Tam Otomatik BVM5

Detaylı

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium İlan no: 185832 İlan detayları Sahibinden 69.000 TL 15 Şub 2014 69.000 TL 01 Şub 2014 70.000 TL 31 Oca 2014 71.000 TL MEMURDAN TERTEMİZ MERAKLISINA CMAX İlan tarihi:

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

İlgi odağı olacak şekilde tasarlandı.

İlgi odağı olacak şekilde tasarlandı. YENİ FORD FIESTA İlgi odağı olacak şekilde tasarlandı. Yeni tasarımıyla çok daha sportif bir görünüme bürünen Yeni Fiesta aynı zamanda segmentinde lider yepyeni teknolojiler sunuyor. SYNC Yeni Fiesta da

Detaylı

Sİze ve ailenize yakışan bir otomobil.

Sİze ve ailenize yakışan bir otomobil. Sİze ve ailenize yakışan bir otomobil. Bir otomobil siz ve aileniz için en iyisini sunmalı. Sadece dış görünüşüyle değil, donanımı, güvenliği ve yakıt tüketimiyle de kusursuz bir otomobil olmalı. İşte

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

Trend. Koltuğun altında geniş eşya bölmeli ve dışa doğru katlanan tabletli çiftli ön yolcu koltuğu Muhtelif eşya bölmeleri

Trend. Koltuğun altında geniş eşya bölmeli ve dışa doğru katlanan tabletli çiftli ön yolcu koltuğu Muhtelif eşya bölmeleri Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Ford Transit Connect 1.8 TDCi 110 HP GLX K210 S

Ford Transit Connect 1.8 TDCi 110 HP GLX K210 S İlan no: 220907 Ford Transit Connect 1.8 TDCi 110 HP GLX K210 S Sahibinden 145 beygir 380 nm tork vito transportr takaslı 29.750 TL İlan tarihi: 10 Ocak 2015 İlan detayları İlan detayları İl Edirne Model

Detaylı

CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR CITROËN NEMO CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR Citroën Nemo Combi Plus, Nemo Combi nin üstün özelliklerine bir de üçüncü sırada cam, yukarı açılır arka kapı ve yan hava yastıkları

Detaylı

Tek Arka / Çift Arka Teker

Tek Arka / Çift Arka Teker Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Trend Trend X Titanium

Trend Trend X Titanium Trend Trend X Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Trend donanım seviyesine ek olarak 15" Jant kapağı 15" Alüminyum alaşımlı jantlar 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar

Detaylı

Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic

Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic Sahibinden Konfor Paketli 90 Beygir Grande Punto İlan no: 302430 27.500 TL İlan tarihi: 10 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Çorum Model yılı Ocak 2006

Detaylı