UPLĐNK ARAÇLARI ĐÇĐN HD SĐSTEM KAMERASI VE AKSESUARLARI, LENS VE AKSESUARLARI, TRĐPOD VE AKSESUARLARI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "UPLĐNK ARAÇLARI ĐÇĐN HD SĐSTEM KAMERASI VE AKSESUARLARI, LENS VE AKSESUARLARI, TRĐPOD VE AKSESUARLARI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ"

Transkript

1 UPLĐNK ARAÇLARI ĐÇĐN HD SĐSTEM KAMERASI VE AKSESUARLARI, LENS VE AKSESUARLARI, TRĐPOD VE AKSESUARLARI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ Bu şartnamenin amacı, TRT up-link araçlarında kullanılmak üzere satın alınacak HD Sistem Kamerası ve Aksesuarları, Lens ve Aksesuarları ve Tripod ve Aksesuarlarının tanımını ve teknik özelliklerini belirlemektir. A. HD SĐSTEM KAMERASI ve AKSESUARLARI 1. Genel 1.1 Şartnamenin bu maddesinde uplink araçlarında kullanılacak Portatif (ENG) HD Sistem Kameralarının aşağıda sayılan maddeler ve gereksinmeler doğrultusunda özellikleri tanımlanmaktadır. 1.2 Đhtiyaç listesinde belirtilen sayıda Portatif (ENG) HD sistem kamerası teklif 1.3 Teklif edilecek kameraların teknik özellikleri SMPTE 274M (1080i/50 formatı için) ve 292M (1080i/50 formatı için) standartlarını sağlayacaktır. 1.4 Tüm teçhizatın AC güç gereksinimi 220 V ±10 %V ve 50 ±5 % Hz mono faz şebeke gerilimine uygun Güç konektörleri European tip 1.5 Kameralar -10 C ile +45 C arasında herhangi bir kayıp ve arıza olmadan çalışabilecektir. 2. Portatif Kamera Kafası (Portable Camera Head) 2.1. Kamera, 2/3" ve 3 CCD elemanlı Teklif edilen kameraların dönüştürücü ünitelerinin cinsi belirtilecek (IT, AIT, DPM, Power HAD EX CCD vb gibi) ve çalışma şekli detaylı olarak açıklanacaktır Toplam element sayısı en az 1920x1080 ( , 2 Mega) olacak ve aktif eleman sayısı belirtilecektir Defected (bozuk) piksel maksimum sayısı piksel düzeltmeden önce her bir kanal (R,G,B) için en fazla 15 adet olacak ve piksel düzeltmeden sonra her bir kanal için en fazla 3 adet olacak ve seviyesi resim seviyesinin %5 inden daha fazla olmayacaktır CCD bloklarının, değiştirme işlemi yapılabilmesi için gerekli prosedür açıklanacaktır Portatif (ENG) tip kamera kafaları teklif edilecek ve boyutları belirtilecektir Prizmatik ışın ayıracı (prism beam splitter) görüntüdeki ışığı üç ana renk olarak ayıracaktır. Prizmatik ışın ayıracının diyafram aralığı (The relative aperture) en fazla f/ Analog/Sayısal sinyal çevirimi en az 14 bit 2.8. Kameralar en az 22 bit dahili sayısal video işleme yeteneğine sahip olacak ve açıklanacaktır Kameralar SMPTE 274M standardında tanımlanan 1920x1080/50/i formatında video üretebilecektir. Bu formatların yanı sıra üretilen ve SMPTE274M standartlarına uygun diğer video formatları varsa belirtilecektir Sinyal/Gürültü oranı en az 54 db (1080i/50 için) Yatay Çözünürlük (Horizontal resolution) en az 1000 TV line (1080i/50 için) Modülasyon Derinliği (Modulation depth) en az 45 % olacak ve hangi formatta bu değerin ölçüldüğü idareyi bilgilendirmek amacıyla belirtilecektir.

2 2.13. Vizör üzerinde Standard Definition (SD) 4:3 çalışma ekran oranının takip edilmesini sağlayacak safe area gösterge özelliği olacak ve kullanıcı istediğinde sürekli olarak vizör üzerinde görülebilecektir Kamera kafasında en az 1 adet 4 konumlu optik ND filtre bulunacaktır. Renk sıcaklık filtreleri en az 2 konumlu olacaktır ve cinsi belirtilecektir (optik veya elektronik). Filtreler Uzaktan Kontrol Ünitesi (RCU) ve Ana kontrol Ünitesi (MSU) üzerinden değiştirilebiliyor Kameraların Hassasiyet değeri (Sensitivity) 2000 lux de en az F8 (1080i/50 için) Smear seviyeleri en az -125 db (1080i/50 için) veya daha iyi Kamera kafaları Large Lens adaptörü takılabilir özellikte Aşağıda sıralanan kamera performans değerleri belirtilecektir: Dikey statik çözünürlük (Vertical static resolution) Aliasing Registration Geometry White shading Black shading Flare Gamma correction Tüm renklerin keskinliğini ayarlayabilmek için detay fonksiyonu Ten detay fonksiyonu Değişken Elektronik Deklanşör (Variable Electronic Shutter): Yüksek ve düşük tarama hızlı PC monitörleri senkron olarak görüntüleyebilmek için 1/50 saniyenin üstünde değişken elektronik deklanşör fonksiyonu Kararlılık (Stability): Kameralar -10ºC ile +45ºC arasında, ± 10 ºC ye kadarki ani sıcaklık değişimlerinde ve besleme voltajındaki ± 10% değişimlere rağmen kararlı biçimde çalışacaktır Kameraların kademeli kazanç ayarı Đşaret Etme (Cueing): Kameraların vizörlerinin üstünde ön tarafta, kırmızı işaret ışığı olacaktır (red tally light). Bu ışık gerektiğinde kameradan kapatılabilir Kamera kafası Triax Adaptör kısmı ile ayrılabilir veya Triax Adaptör kısmı ile bütünleşik olabilecektir Kamera Kafası ve Triax Adaptör için Giriş Sinyalleri (Input Signals) Mikrofon Girişleri : 1 kanal (front), mic in analog, XLR tip :2 kanal (rear), mic/line seçilebilir, analog veya analog/aesebu seçilebilir, XLR tip Đnterkom : en az 1 kanal (ENG/PROD) seçilebilir, 4-telli, XLR tip Kamera Kafası ve Triax Adaptör için Çıkış Sinyalleri (Output Signals) HD çıkış : 1 kanal HD-SDI out, 1080i/50, BNC tip Đnterkom : en az 1 kanal (ENG/PROD) seçilebilir, 4-telli, XLR tip Teleprompter video : analog veya SD-SDI veya analog/sdi (SD) seçileblir, BNC tip Kameralar analog triax veya dijital triax iletim sistemi ile çalışacaktır. Kamera kafaları monoblok değilse her bir kamera kafası için bir adet triax adaptörü teklif Teklif edilecek triax sistem için konektörler Fischer tip Kamera ile Kamera Kontrol Ünitesi (CCU) arasında analog triax veya dijital triax iletim sistemi ile en az 750 metreye kadar sinyaller kayıpsız taşınabilecektir.

3 2.29. Đki kanal return video sinyali, komünikasyon kanalları (communication channels), prompter, iki kanal audio, tally ve gerekli tüm kontrol sinyalleri triax sistemi ile taşınabilecektir. Teklif edilecek Triax sistemin gecikmesi en fazla 20 ms Triax Adaptörünün arkasındaki triax kamera konektörü sabit olmayacaktır. Teklif edilecek triax kablolar 8 mm çapında ve flexible Konnektörler 8 mm kabloya uygun Fischer tip Her bir kamera için birim fiyat teklif cetvelinde belirtilen adette, iki ucu yapılı 300m triax kablolu kablo makarası teklif 3. Kamera Kontrol Ünitesi (Camera Control Unit, CCU) 3.1. Önerilen her ENG Kamera kafası için bir adet fischer tip triax konektörlü CCU veya triax/fiber dönüştürücü ile birlikte fiber konektörlü CCU teklif 3.2. Teklif edilecek CCU lar 19 raka monte edilebilir olacak ve rak montaj kitleri Yükseklikleri RU cinsinden belirtilecektir Kamera kontrol ünitesinin Giriş Sinyalleri: Return Video : 2 kanal, HD-SDI veya HD-SDI/SD-SDI seçilebilir veya SD-SDI, BNC tip, Prompter Video :1 kanal, analog veya SD-SDI veya analog/sdi seçilebilir, BNC tip, Reference Video :1 x HD-Tri-level sync veya analog BB Đnterkom : en az 1 kanal (ENG/PROD) seçilebilir, 4-telli 3.4. Kamera kontrol ünitesinin Çıkış Sinyalleri : HD-SDI : en az 2 kanal, 1080i/50/720p/50 seçilebilir, BNC tip Character Monitor (PIX) : 1 kanal, HD-SDI veya SD-SDI, veya analog BNC tip Audio : 2 kanal, 3 pin XLR, mic/line seçilebilir SD çalışma durumu için : 2x SD-SDI,BNC tip çıkış 2x SD-SDI return giriş 1x SD-SDI/analog Pix çıkış SD çıkışlar için Down conversion işlemi: HD to 16:9 SD HD to 4:3 SD (Crop) şekillerinde seçilebiliyor 3.5. Her bir kameranın RCU üzerinden kontrolü için 10 metre uçları yapılı kontrol kablosu 4. Uzaktan Kontrol Ünitesi (Remote Control Unit, RCU) 4.1. Remote kontrol ünitesi üzerinden temel operasyonel kontrollerin tamamı buton/switch ile yapılacaktır Iris ve master black kontrolü joy-stick ile yapılacaktır Joy-stick override fonksiyonunu destekleyecektir Remote kontrol üniteleri üzerinden filtreler (ND, ECC filtreleri gibi) kontrol edilebilecek, değiştirilebilecektir Üniteler üzerinde ON-AIR tally ışığı (indikatör) 5. Vizör (Viewfinders) aralığında 16:9 aktif ekranlı CRT/LCD vizör ve 2 göz vizörü teklif 5.2. Vizörlerde brightness ve contrast ayarı ve kırmızı tally ışığı 5.3. Vizörler ayarlanabilir safe title area gösterebileceklerdir. HD çekim yapılırken aynı resim içerisinde SD, 4:3 (Cropped 4:3) resim çerçevesinin de safe area göstergesi ile izlenmesi mümkün

4 5.4. Yukarı aşağı ve dönme hareket kabiliyeti 5.5. Güneş ışığı yansımalarına karşı büyük vizörler için koruma aparatı (sun-hood) 6. Aksesuarlar 6.1. Kameralar istenildiğinde ana kontrol ünitesi ile birlikte kullanılabilecektir Her bir kamera için kolay takılabilen tripod adaptörü ve kamera üstü mikrofon 6.3. Her bir kamera ile birlikte 6-10 aralığında teklif edilen vizör, ENG lens, zoom-focus kolları sığabilecek şekilde kamera taşıma çantası (hardcase) ve Kamera ile ENG lensi birlikte kaplayacak şekilde yağmurluk teklif 6.4. RCU ve CCU lar numara etiketli (sticker) 6.5. Mikrofonlu dual kulaklık ve mikrofonlu tekli kulaklık teklif Kulaklıklar kulağı tam kapatacak şekilde B. LENS ve AKSESUARLARI Teklif edilecek bütün lensler üretici firmaların HD ürünleri arasında aynı seri ürün grubundan 1 HD ENG Lens 1.1 Kamera lensleri 2/3" broadcast kalite HD kameraların tüm montaj, elektriksel, mekanik ve optik özelliklerine uygunluk sağlayacaktır. 1.2 Odak uzaklığı (focal length) mesafesi mm ve 2x uzatma ile mm 1.3 Zoom oranı 22x veya 23x olabilecektir. 1.4 Lenslerde 2x extender bulunacaktır. 1.5 Macro özelliği 1.6 Zoom, focus ve iris ayarları remote ve lokal (lens üzerinden) kontrol edilebilir 1.7 Lens sürücü ünitesi sayısal (digital drive) Full servo kit ile birlikte verilecektir.servo focus kontrolü için arada mekanik bir ara birim olmayacaktır. Servo kontrol, konektör drive ünitesine direkt takılarak yapılacaktır. 1.8 Her bir lens için UV filtre teklif 2. HD Geniş Açı Lens 2.1 Kamera lensleri 2/3" broadcast kalite HD kameraların tüm montaj, elektriksel, mekanik ve optik özelliklerine uygunluk sağlayacaktır. 2.2 Fokal uzaklık (focal length) mesafesi mm ve en az 2x uzatma ile mm 2.3 Zoom oranı 13x veya 14x olabilecektir. 2.4 Lenslerde 2x extender bulunacaktır. 2.5 Macro özelliği 2.6 Zoom, focus ve iris ayarları remote ve lokal kontrol edilebilir 2.7 Lens sayısı kadar UV filtresi ve taşıma çantası teklif 3. HD ENG Zoom Lens 3.1 Kamera lensleri 2/3" broadcast kalite HD kameraların tüm montaj, elektriksel, mekanik ve optik özelliklerine uygunluk sağlayacaktır. 3.2 Odak uzaklığı (focal length) mesafesi mm ve 2x uzatma ile mm 3.3 Zoom oranı 40x veya 42x olabilecektir.

5 3.4 Lenslerde 2x extender bulunacaktır. 3.5 Macro özelliği 3.6 Zoom, focus ve iris ayarları remote ve lokal (lens üzerinden) kontrol edilebilir 3.7 Lens sürücü ünitesi sayısal (digital drive) Full servo kit ile birlikte verilecektir 3.8 Lensin montajı için mekanik destek aparatı (support) 3.9 Her bir lens için zoom ve focus kolları sığacak şekilde taşıma çantası (hard case) C. TRĐPOD ve PAN/TĐLT KAFA ve AKSESUARLARI 1. Tripodlar iki aşamalı (two stage) 2. Tripodun ağırlığı en fazla 5.5 kg 3. Taşıma kapasitesi en az 40 kg 4. Yükseklik aralığı en az 52 cm 151 cm 5. Tripod malzemesi karbon fiber 6. Her bir tripod için yer seviyesinde gergi (spreader) 7. Kafanın çalışma aralığı (Payload) 7kg-20 kg 8. Tilt hareket aralığı en az + 75 / Pan hareket aralığı Kafanın ağrlığı en fazla 3.8 kg 11. Her bir kafa için iki adet standart boy pan kolu 12. Teklif edilen tripod ve Pan tilt kafanın birlikte sığacağı şekilde taşıma çantası teklif

HD SİSTEM KAMERASI, LENS VE TAŞIYICI SİSTEMLER TEKNİK ŞARTNAMESİ

HD SİSTEM KAMERASI, LENS VE TAŞIYICI SİSTEMLER TEKNİK ŞARTNAMESİ HD SİSTEM KAMERASI, LENS VE TAŞIYICI SİSTEMLER TEKNİK ŞARTNAMESİ Bu şartnamede TRT İstanbul C ve D Stüdyoları için alınacak; A. HD Sistem Kameraları ve Aksesuarları, B. Lens ve Aksesuarları, C. Taşıyıcı

Detaylı

SİSTEM KAMERASI, LENS ve TAŞIYICI SİSTEMLER TEKNİK ŞARTNAMESİ A. SİSTEM KAMERASI ve AKSESUARLARI A.1 Genel 1.1 Şartnamenin bu maddesinde Ankara da mevcut Sevgi Stüdyosunda kullanılacak Portatif (ENG) HD

Detaylı

SİSTEM KAMERASI, LENS ve TAŞIYICI SİSTEMLER TEKNİK ŞARTNAMESİ

SİSTEM KAMERASI, LENS ve TAŞIYICI SİSTEMLER TEKNİK ŞARTNAMESİ A. HD SİSTEM KAMERASI ve AKSESUARLARI A.1 Genel SİSTEM KAMERASI, LENS ve TAŞIYICI SİSTEMLER TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.1 Şartnamenin bu maddesinde Ankara da Arim Binasına kurulacak olan Yeni Stüdyoda kullanılacak

Detaylı

AMAÇ VE GENEL ŞARTLAR

AMAÇ VE GENEL ŞARTLAR TRT İNGİLİZCE HABER STÜDYOSU İÇİN KURULUM VE MONTAJ DAHİL EK HD SİSTEM KAMERASI, HD ÇOK AMAÇLI KAMERA, LENS, TAŞIYICI SİSTEMLER VE AKSESUARLARI TEÇHİZATI ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ AMAÇ VE GENEL ŞARTLAR 1.

Detaylı

NAKLEN YAYIN KAMERA SİSTEMLERİ, LENS, TAŞIYICI SİSTEMLER VE AKSESUARLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

NAKLEN YAYIN KAMERA SİSTEMLERİ, LENS, TAŞIYICI SİSTEMLER VE AKSESUARLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ NAKLEN YAYIN KAMERA SİSTEMLERİ, LENS, TAŞIYICI SİSTEMLER VE AKSESUARLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ Bu şartname, 1 adet Naklen Yayın Aracı ve 7 adet up-link aracında kullanılmak üzere alınacak Naklen Yayın Kamera

Detaylı

HD KAMERA SĐSTEMLERĐ VE AKSESUARLARI, LENS VE AKSESUARLARI, TAŞIYICI SĐSTEMLER VE AKSESUARLARI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ

HD KAMERA SĐSTEMLERĐ VE AKSESUARLARI, LENS VE AKSESUARLARI, TAŞIYICI SĐSTEMLER VE AKSESUARLARI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ HD KAMERA SĐSTEMLERĐ VE AKSESUARLARI, LENS VE AKSESUARLARI, TAŞIYICI SĐSTEMLER VE AKSESUARLARI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ Bu şartnamenin amacı, TRT Arı ve Haber Stüdyolarında ve naklen yayın araçlarında kullanılmak

Detaylı

20. Her bir makine için en az 8 GByte kapasiteli bir adet SD kart kayıt medyası teklif edilecektir. 21. Liveview özelliği olacaktır. 22.

20. Her bir makine için en az 8 GByte kapasiteli bir adet SD kart kayıt medyası teklif edilecektir. 21. Liveview özelliği olacaktır. 22. TEKNĐK ŞARTNAME A. Aktüel Kamera ve Aksesuarları 1. Haber amaçlı dış çekimlerde kullanılmak üzere mevcut XDCAM format ve medyası ile uyumlu yarı-profesyonel kasetsiz aktüel kameralar teklif 2. Kameralar

Detaylı

KÖLN STÜDYOSU TEÇHİZATI TEKNİK ŞARTNAMESİ

KÖLN STÜDYOSU TEÇHİZATI TEKNİK ŞARTNAMESİ KÖLN STÜDYOSU TEÇHİZATI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. KAMERA TEÇHİZATI ve AKSESUARLARI 1. Stüdyo Kiti ile Birlikte Kasetsiz HD/SD Aktüel Kamera ve Aksesuarları 1.1 Köln de kurulacak stüdyoda kullanılmak üzere stüdyo

Detaylı

Konnektör :Power Tap 20 cable Boyutlar(wxhxd) :5.71x10.79x9.52 cm. :Dichroic filtre Veya :4 LED, 40Watt, 5600K. Boyutlar(wxhxd) :10x7.

Konnektör :Power Tap 20 cable Boyutlar(wxhxd) :5.71x10.79x9.52 cm. :Dichroic filtre Veya :4 LED, 40Watt, 5600K. Boyutlar(wxhxd) :10x7. TEKNĐK ŞARTNAME (A)KASETSĐZ AKTÜEL KAMERA ve KAYDEDĐCĐ/OKUYUCU ve AKSESUARLARI 1.Dizayn ve Üretim Gereksinimleri 1.1. Önerilecek tüm teçhizat hem HD hem SD yayın kalitesinde (broadcast quality) olacak,

Detaylı

NAK L EN YAYI N K AMERA SI STEM L ERI, L ENS, TASI YI CI SI STEM L ER VE AK SESUARL ARI TEK NIK SARTNAM ESI

NAK L EN YAYI N K AMERA SI STEM L ERI, L ENS, TASI YI CI SI STEM L ER VE AK SESUARL ARI TEK NIK SARTNAM ESI NAK L EN YAYI N K AMERA SI STEM L ERI, L ENS, TASI YI CI SI STEM L ER VE AK SESUARL ARI TEK NIK SARTNAM ESI Bu sartname, 1 adet Naklen Yayin Araci ve 7 adet up-link aracinda kullanilmak üzere alinacak

Detaylı

BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. AMAÇ:

BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. AMAÇ: A. AMAÇ: BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ Bu şartnamenin amacı, Kurumumuzun değişik birimlerinde ihtiyaç duyulan LCD Video Monitörlerin ve LCD Televizyon

Detaylı

BELGESEL AMAÇLI DIŞÇEKĐM KAMERA TEÇHĐZATI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ A. YÜKSEK HIZLI KAMERA VE AKSESUARLARI

BELGESEL AMAÇLI DIŞÇEKĐM KAMERA TEÇHĐZATI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ A. YÜKSEK HIZLI KAMERA VE AKSESUARLARI BELGESEL AMAÇLI DIŞÇEKĐM KAMERA TEÇHĐZATI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ A. YÜKSEK HIZLI KAMERA VE AKSESUARLARI 1. Belgesel amaçlı kullanılmak üzere yüksek hızlı kamera teklif edilecektir. 2. Teklif edilecek kamera

Detaylı

Düşük güç tüketimine ve fiber optik bağlantılara sahip kompakt, hafif "POV" kamera

Düşük güç tüketimine ve fiber optik bağlantılara sahip kompakt, hafif POV kamera HXC-P70 Doğrudan fiber optik kablo bağlantısına sahip uygun maliyetli üç 2/3 inç Exmor CMOS sensörlü Full HD/SD kompakt sistem kamerası Genel Bakış Düşük güç tüketimine ve fiber optik bağlantılara sahip

Detaylı

SAYISAL FORMAT RESĐM KAYIT VE OKUMA CĐHAZLARI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ

SAYISAL FORMAT RESĐM KAYIT VE OKUMA CĐHAZLARI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ 1. AMAÇ SAYISAL FORMAT RESĐM KAYIT VE OKUMA CĐHAZLARI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ BTDB/-14-IH-44682 Bu şartnamenin amacı Sayısal Format Resim Kayıt ve Okuma Cihazlarına ilişkin teknik özellikleri ve fonksiyonel

Detaylı

(A)KASETSİZ AKTÜEL KAMERA

(A)KASETSİZ AKTÜEL KAMERA TEKNİK ŞARTNAME (A)KASETSİZ AKTÜEL KAMERA ve KAYDEDİCİ/OKUYUCU ve AKSESUARLARI 1.Dizayn ve Üretim Gereksinimleri 1.1. Önerilecek tüm teçhizat hem HD hem SD yayın kalitesinde (broadcast quality) olacak,

Detaylı

EK 1. İHALE DOKÜMANLARINDA YAPILMASI PLANLANAN DEĞİŞİKLİKLER. İdari Şartnamedeki Değişiklikler: Madde 5.1.d. Bu madde boş bırakılmıştır.

EK 1. İHALE DOKÜMANLARINDA YAPILMASI PLANLANAN DEĞİŞİKLİKLER. İdari Şartnamedeki Değişiklikler: Madde 5.1.d. Bu madde boş bırakılmıştır. EK 1. İHALE DOKÜMANLARINDA YAPILMASI PLANLANAN DEĞİŞİKLİKLER Aşağıda eski ve yeni hali verilmiş şartname maddelerinin eski hallerinin yerine yeni halleri geçerli olacaktır. İdari Şartnamedeki Değişiklikler:

Detaylı

BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ ÖRNEĞİ Radyo Yayın Stüdyosu Sistemleri ve Muhtelif Ses Teçhizatı Alımı İhale kayıt numarası:2011/131289

BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ ÖRNEĞİ Radyo Yayın Stüdyosu Sistemleri ve Muhtelif Ses Teçhizatı Alımı İhale kayıt numarası:2011/131289 BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ ÖRNEĞİ Radyo Yayın Stüdyosu Sistemleri ve Muhtelif Ses Teçhizatı Alımı İhale kayıt numarası:2011/131289 Sıra No A1 İş Kaleminin Adı ve Kısa Açıklaması Birimi Miktarı 1 TRT Çukurova

Detaylı

www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA

www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA EV KULLANICILARI SERİSİ BL-C101CE EŞZAMANLI MPEG-4/MJPEG, 10X DİJİTAL ZOOM, ÇOKLU-KAMERA İZLEME, ENTEGRE MİKROFON, HAREKET ALGILAMA, KAYIT YAZILIMI İÇERİR,

Detaylı

RESİM MODEL AÇIKLAMA

RESİM MODEL AÇIKLAMA www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA EV KULLANICILARI SERİSİ BL-C101CE EŞZAMANLI MPEG-4/MJPEG, 10X DİJİTAL ZOOM, ÇOKLU-KAMERA İZLEME, ENTEGRE MİKROFON, HAREKET ALGILAMA, KAYIT YAZILIMI İÇERİR,

Detaylı

YENİ HABER STÜDYOSU (KAE) GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

YENİ HABER STÜDYOSU (KAE) GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ YENİ HABER STÜDYOSU (KAE) GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) AMAÇ Bu şartnamenin amacı, Yeni Haber Stüdyosu (KAE) Görüntü Sistemlerinin temini, kablolaması, montajı, devreye alınması ile test ve eğitim

Detaylı

SY-4156 CCD Sony 1/3 520 TV LİNE Renkli 36 HIGH Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 58$

SY-4156 CCD Sony 1/3 520 TV LİNE Renkli 36 HIGH Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 58$ SY-4156 CCD Sony 1/3 520 TV LİNE Renkli 36 HIGH Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 58$ SY-4136 CCD Sony 1/3 480 TV LİNE Renkli 48 IR Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 40$ SY-2448 CCD Sony 1/3 480

Detaylı

AKTÜEL KAMERA, LENS, TRİPOD VE AKSESUARLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

AKTÜEL KAMERA, LENS, TRİPOD VE AKSESUARLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ AKTÜEL KAMERA, LENS, TRİPOD VE AKSESUARLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. AKTÜEL KAMERA ve AKSESUARLARI 1. Dizayn ve Üretim Gereksinimleri 1.1. Önerilecek tüm teçhizat yayın kalitesinde (broadcast quality) olacak,

Detaylı

(50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

(50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ (50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ: Bu şartnamenin amacı, Kurumumuzun çeşitli birimlerinde kullanılacak olan; (50-52)- inç (127-132 cm) Full HD LCD

Detaylı

SAYISAL FORMAT RESİM KAYIT VE OKUMA CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

SAYISAL FORMAT RESİM KAYIT VE OKUMA CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ SAYISAL FORMAT RESİM KAYIT VE OKUMA CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ Bu şartnamenin amacı HD ve SD XDCAM Sayısal Format Resim Kayıt ve Okuma Cihazları, HD Sayısal Format Resim Kayıt ve Okuma Cihazları,

Detaylı

satış adedi (Kamera ve Kaydedici/Okuyucu için ayrı ayrı) firma/kuruluş adı, firma/kuruluş irtibat, telefon, faks numarası, kontak kişi e-mail adresi (

satış adedi (Kamera ve Kaydedici/Okuyucu için ayrı ayrı) firma/kuruluş adı, firma/kuruluş irtibat, telefon, faks numarası, kontak kişi e-mail adresi ( TEKNİK ŞARTNAME (A)KASETSİZ AKTÜEL KAMERA ve KAYDEDİCİ/OKUYUCU ve AKSESUARLARI 1.Dizayn ve Üretim Gereksinimleri 1.1. Önerilecek tüm teçhizat hem HD hem SD yayın kalitesinde (broadcast quality) olacak,

Detaylı

FİLM AKTARMA SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ

FİLM AKTARMA SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ FİLM AKTARMA SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ Bu şartnamenin amacı, TRT Arşiv Dairesi Başkanlığı bünyesinde bulunan 16 ve 35mm lik pozitif ve negatif filmleri minimum HD çözünürlükte real time okuyan

Detaylı

BTDB7-IH-15-51131 4K KAYIT VE YAPIM TEÇHİZATI ALIMI. Teknik Şartname

BTDB7-IH-15-51131 4K KAYIT VE YAPIM TEÇHİZATI ALIMI. Teknik Şartname BTDB7-IH-15-51131 4K KAYIT VE YAPIM TEÇHİZATI ALIMI Teknik Şartname 1. Amaç Bu şartnamenin amacı, Kurumumuzun 4K formatta materyal üretebilmesi için ihtiyacı olan ve alınması planlanan teçhizatın teknik

Detaylı

AHD DOME KAMERALAR AHD GECE GÖRÜŞLÜ IR KAMERALAR

AHD DOME KAMERALAR AHD GECE GÖRÜŞLÜ IR KAMERALAR RESİM MODEL AÇIKLAMA AHD DOME KAMERALAR LİSTE FİYATI SA-5836 AHD SA-5836 AHD PLUS 1.0 MP3.6MM-140-36LED 120 $ SA-6736 AHD METAL KASA SA-6736 AHD PLUS 1.0 MP 3.6MM-243+0141-3MP HD LENS-OSD-36 LED 170 $

Detaylı

Yedek cam setle birlikte verilmekte olup istek durumunda ilave cam tedarik edilir. İlave cam ile prinç tutucu verilmemektedir

Yedek cam setle birlikte verilmekte olup istek durumunda ilave cam tedarik edilir. İlave cam ile prinç tutucu verilmemektedir KONFERANS PROMPTER ( SUFLÖR ) EM-KP 12 KONFERANS PROMPTER TOPLAM 2 TAŞIMA ÇANTASINA SAHİPTİR. TÜM MALZEME VE EKİPMAN 2 ÇANTA İÇERİSİNDEDİR. TAŞIMA KOLAYLIĞI SAĞLAMAK AMACI İLE CAM TUTUCU ÇUBUKLAR OMUZ

Detaylı

PMW-10MD. Full HD Medikal 2 Parçalı Kamera. Genel Bakış PMW-10MD 1

PMW-10MD. Full HD Medikal 2 Parçalı Kamera. Genel Bakış PMW-10MD 1 PMW-10MD Full HD Medikal 2 Parçalı Kamera Genel Bakış Olağanüstü anüstü Görüntü Kalitesi ve İş Akışı Yeniliği i Sağlayan Full HD Medikal 2 Parçalı Kamera PMW-10MD 1 Ameliyat ve medikal gözlem uygulamalarında

Detaylı

CCTV KAMERALAR. www.ipgroup.com.tr info@ipgroup.com.tr

CCTV KAMERALAR. www.ipgroup.com.tr info@ipgroup.com.tr CCTV KAMERALAR IP-K2700 IP-K2701 Sinyal Sistemi 1/3 SONY SUPER HAD CCD DAY&NIGHT Çözünürlük PAL:752(H)*582(V) NTSC:768(H)*492(V) Tarama Alanı 4.9mm-3.7mm Min.İlimünasyon 0.01 Lux / F1.2 Tarama Sistemi

Detaylı

: TÜM İSTEKLİKLERE : RADYO TELEVİZYON YAYINCILARI MESLEK BİRLİĞİ : ZEYİLNAME. ZEYİLNAME No 2

: TÜM İSTEKLİKLERE : RADYO TELEVİZYON YAYINCILARI MESLEK BİRLİĞİ : ZEYİLNAME. ZEYİLNAME No 2 KİME Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği Kuştepe Mh. Leylak Sk. Murat İş Merkezi Daire No: 40 Mecidiyeköy/İstanbul/Türkiye Tel: 0212 283 15 70 - Faks: 0212 283 15 69 e- posta: ratem@ratem.org KİMDEN

Detaylı

diğer cihazlarla bağlanti

diğer cihazlarla bağlanti diğer cihazlarla bağlanti GÖRÜNTÜ/SES/MONITÖR BAĞLANTILARI M UTP kamerası ve BNC kamerasını aynı anda bağlı tutmayın. (KNL1, KNL2) NETWORK USB 1 5 2 6 3 7 4 8 9 13 10 14 11 15 12 16 VIDEO IN 1 VIDEO IN

Detaylı

TOSY QF-7004 NVR TOSY QF-7008 NVR TOSY QF-7016 NVR MODEL RESİM TOSY HD DVR KAYIT CİHAZLARI TOSY QF-7004 AHD TOSY QF-7008 AHD TOSY QF-7016 AHD

TOSY QF-7004 NVR TOSY QF-7008 NVR TOSY QF-7016 NVR MODEL RESİM TOSY HD DVR KAYIT CİHAZLARI TOSY QF-7004 AHD TOSY QF-7008 AHD TOSY QF-7016 AHD Selectronik Sistem ve Teknoloji Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. Gayrettepe Mah. Vefabey Sok. No:5/7 Gayrettepe Beşiktaş / İstanbul T: +90 (212) 275 70 45 / F: +90 (212) 275 70 45 www.selectronik.com info@selectronik.com

Detaylı

AHD DOME KAMERALAR AHD GECE GÖRÜŞLÜ IR KAMERALAR

AHD DOME KAMERALAR AHD GECE GÖRÜŞLÜ IR KAMERALAR RESİM MODEL AÇIKLAMA AHD DOME KAMERALAR LİSTE FİYATI SA-5836 AHD SA-5836 AHD PLUS 1.0 MP3.6MM-140-36LED 60 $ SA-6736 AHD METAL KASA SA-6736 AHD PLUS 1.0 MP 3.6MM-243+0141-3MP HD LENS-OSD-36 LED 85 $ SA-5801

Detaylı

MIC400 Sualtı PTZ Kamera

MIC400 Sualtı PTZ Kamera Kapalı Devre TV MIC400 Sualtı PTZ Kamera MIC400 Sualtı PTZ Kamera 25 metreye kadar tamamen suya batırılabilir Fırçasız motor teknolojisi Birçok montaj ve görüntüleme seçeneği Çoklu protokol çalıştırma

Detaylı

ANALOG KAMERALAR IP KAMERALAR 2017-EKİM AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ ÜRÜN FOTOĞRAFI KOD

ANALOG KAMERALAR IP KAMERALAR 2017-EKİM AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ ÜRÜN FOTOĞRAFI KOD 1706s 1691s 1629s 1631s 1656s 1705s 1481s 1709s 1571s 1413s 1474s 1561s 1138s 1703 1425 2017-EKİM AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ ANALOG KAMERALAR 1000 TVL Çözünürlük,, 3,5 mm Sabit Lens, Sesli, Mini Araç İçi Güvenlik

Detaylı

1 GENEL. 1.1 Özellikler

1 GENEL. 1.1 Özellikler 1 GENEL 1.1 Özellikler DVW-707/707P serisi1) Dijital Camcorder*, IT2) tipi Power HADTM / 3) CCD4) sensörlerinden faydalanan bir renkli video kamerasını, taşınabilir bir Dijital BETACAM serisi video-kaseti

Detaylı

ANALOG KAMERALAR AHD KAMERALAR

ANALOG KAMERALAR AHD KAMERALAR 1653s 1659s 1689s 1601s 1602s 1704s 1534 1473S 1418 1587s 1625 1604 1603 1138s 1703 1425 2017-KASIM AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ ANALOG KAMERALAR 1000 TVL Çözünürlük,, 3,5 mm Sabit Lens, Sesli, Mini Araç İçi

Detaylı

BPU IP ağı için 4K/HD ana bant işlemci birimi. Genel Bakış. Özellikler

BPU IP ağı için 4K/HD ana bant işlemci birimi. Genel Bakış. Özellikler BPU-4500 IP ağı için 4K/HD ana bant işlemci birimi Genel Bakış BPU-4500, PWS-4500 4K/HD XAVC sunucusuyla birlikte 4K/HD için IP canlı prodüksiyona olanak tanıyan ve standart olarak IP arabirimlerine sahip

Detaylı

Önlemler. Güvenlik İpuçları.

Önlemler. Güvenlik İpuçları. Önlemler. Güvenlik İpuçları. Lütfen kamerayı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatle okuyunuz. Taşımacılık, depolama veya kurulum sırasında stres, şiddet titreşim veya sıvı saldırılardan zarar kaçının. Kamera

Detaylı

VGA UTP 1X1 Extender with Audio KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KODU : KX1100 İÇERİK. 1.0 Giriş...2. 2.0 Özellikler...2. 3.0 Kutu İçeriği...

VGA UTP 1X1 Extender with Audio KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KODU : KX1100 İÇERİK. 1.0 Giriş...2. 2.0 Özellikler...2. 3.0 Kutu İçeriği... VGA UTP 1X1 Extender with Audio KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KODU : KX1100 İÇERİK 1.0 Giriş.........2 2.0 Özellikler.........2 3.0 Kutu İçeriği.........3 4.0 Panel Açıklamaları.........3 5.0 Bağlantı ve Çalıştırma.........4

Detaylı

TOSY QF-7004 NVR TOSY QF-7008 NVR TOSY QF-7016 NVR MODEL RESİM TOSY HD DVR KAYIT CİHAZLARI TOSY QF 7004HDMI TOSY QF 7008HDMI TOSY QF-7004 TOSY QF-7008

TOSY QF-7004 NVR TOSY QF-7008 NVR TOSY QF-7016 NVR MODEL RESİM TOSY HD DVR KAYIT CİHAZLARI TOSY QF 7004HDMI TOSY QF 7008HDMI TOSY QF-7004 TOSY QF-7008 Selectronik Sistem ve Teknoloji Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti. Gayrettepe Mah. Vefabey Sok. No:5/7 Gayrettepe Beşiktaş / İstanbul T: +90 (212) 275 70 45 / F: +90 (212) 275 70 45 www.selectronik.com info@selectronik.com

Detaylı

2 Megapiksel. CMOS Sensor. 1.3 Megapiksel. 2015-1 Fiyat Listesi www.pinetron.com.tr. Yenilik

2 Megapiksel. CMOS Sensor. 1.3 Megapiksel. 2015-1 Fiyat Listesi www.pinetron.com.tr. Yenilik 2 Megapiksel 1.3 Megapiksel Heyecan Yenilik Güven 2015-1 Fiyat Listesi ANALOG KAMERALAR Box / IR Dome / IR Bullet MENU 2D/3D Noise Reduction Super HAD II CCD Sensor Super HAD II CCD Sensor 20 M 30 M PDR-DX401

Detaylı

1 Megapiksel HDCVI CAMERA

1 Megapiksel HDCVI CAMERA 1 Megapiksel HDCVI CAMERA 1.9.2015 HAC-HFW 1000RP HAC-HDW 1000RP HAC-HDW 1100RP 1 Megapiksel 720P Waterproof IR Bullet HDCVI Kamera 3,6mm Sabit Lens (H: 59º)," 1MP CMOS, 25/30fps@720P, Yüksek Hız, Uzun

Detaylı

Teknik Katalog [Pirometre]

Teknik Katalog [Pirometre] Teknik Katalog [Pirometre] [PCE-TC 32] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

DXC-D55WSPL. Profesyonel dijital video kamera. 4:3 ve 4:3/16:9 değiştirilebilir sürümler. İsteğe bağlı aksesuar paketleriyle.

DXC-D55WSPL. Profesyonel dijital video kamera. 4:3 ve 4:3/16:9 değiştirilebilir sürümler. İsteğe bağlı aksesuar paketleriyle. DXC-D55WSPL Profesyonel dijital video kamera. 4:3 ve 4:3/16:9 değiştirilebilir sürümler. İsteğe bağlı aksesuar paketleriyle. Genel Bakış Sınıfının en iyisi profesyonel dijital kamera Yeni DXC-D55 sistem

Detaylı

Blackmagic URSA Mini Pro

Blackmagic URSA Mini Pro Product Technical Specifications Blackmagic URSA Mini Pro URSA Mini Pro inanılmaz 4.6K görüntü kalitesini geleneksel yayın kamerasının özellikleri ve kontrolleriyle birle_tiren profesyonel dijital film

Detaylı

GECE GÖRÜŞ KAMERALARI

GECE GÖRÜŞ KAMERALARI GECE GÖRÜŞ KAMERALARI GECE SR ÜRÜN MODEL IMAGE SENSOR TV LİNES LENS IR LED GÖRÜŞ ÖZELLİKLER MESAFESİ 1 RS-59FX Sony 960H Effio V Ext. 700 7 SİYAH SMART IR LED FİLTER 80-100mt WDR,, UTC KONTROL, DNR, DEFOG

Detaylı

MAKRO IP TEKNOLOJİ SAN ve GÜVENLİK SİST. TİC. LTD. ŞTİ.

MAKRO IP TEKNOLOJİ SAN ve GÜVENLİK SİST. TİC. LTD. ŞTİ. MAKRO IP TEKNOLOJİ SAN ve GÜVENLİK SİST. TİC. LTD. ŞTİ. Eğitim Mah. Ahsen Sokak Sadıkoğlu 4 İş Merkezi No:14 Kapı No:10 Kadıköy- Hasanpaşa - İSTANBUL Telefon : 0216-457 58 45 (pbx) GSM 0553-244 43 10 Fax:

Detaylı

MUHTELİF VİDEO TEÇHİZATI ALIMI

MUHTELİF VİDEO TEÇHİZATI ALIMI MUHTELİF VİDEO TEÇHİZATI ALIMI (BTD.07.(DIŞ).2009/99) 2009 1/13 1. AMAÇ...3 2. TEKLİF HAZIRLANIRKEN UYULMASI GEREKEN HUSUSLAR:...3 3. SİSTEM STANDARTLARI...3 4. 12 Lİ BÖLÜCÜ ve 42-46 RENKLİ LCD (TFT) VİDEO

Detaylı

DVR KAYIT CİHAZLARI SABİT KAMERALAR DOME KAMERALAR IR KAMERALAR

DVR KAYIT CİHAZLARI SABİT KAMERALAR DOME KAMERALAR IR KAMERALAR DVR KAYIT CİHAZLARI VT-TR04 H VT-TR08 H VT-TR16 H Orijinal Türkçe CMS, h.264 3G, 4 KANAL VIDEO, 4 KANAL SES, WAN, LAN, IE, 960x582 ÇÖZÜNÜRLÜK, PAL 100FPS GÖRÜNTÜ 100FPS KAYIT, 1X3TB HDD DESTEKLER, USB

Detaylı

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ Resim 1- Beton Basınç Dayanımı Test Presi Resim 2 - Eğilme Test Sistemi BETON TEST PRESİ GENEL

Detaylı

BRC-H inç tipi Exmor R CMOS sensörlü HD Yatay Kaydırma/Eğme/Yakınlaştırma kamerası. Genel Bakış

BRC-H inç tipi Exmor R CMOS sensörlü HD Yatay Kaydırma/Eğme/Yakınlaştırma kamerası. Genel Bakış BRC-H800 1 inç tipi Exmor R CMOS sensörlü HD Yatay Kaydırma/Eğme/Yakınlaştırma kamerası Genel Bakış Yumuşak, sessiz PTZ ve mükemmel düşük ük ışık k hassasiyeti ile yayın n kalitesinde Full HD görüntüleri

Detaylı

1,3 Megapiksel HDCVI CAMERA

1,3 Megapiksel HDCVI CAMERA 1,3 Megapiksel HDCVI CAMERA RT-3480 HDCVI 1,3 Megapiksel 720P Waterproof IR Bullet HD-CVI Kamera 3,6mm Sabit Lens, 1/2.9" 1,3MP CMOS, 25/30fps@720P, Yüksek Hız, Uzun Mesafe Real-Time İletim, HD ve Standard

Detaylı

2015 Ürün ve Fiyat Listesi ANALOG KAMERALAR

2015 Ürün ve Fiyat Listesi ANALOG KAMERALAR 2015 Ürün ve Fiyat Listesi ANALOG KAMERALAR Ürün Foto Ürün Kod TVL Gece Görüş IR Led Açıklama LNX-120 420 TVL CS/C Mount - - 1/3" Sony CCD Image Sensor LNX-160 600 TVL CS/C Mount - - 1/3" Sony Super HAD

Detaylı

Her şey dahil. Mükemmel çözüm!

Her şey dahil. Mükemmel çözüm! Her şey dahil. Mükemmel çözüm! Profesyonel ve düşük maliyetli lensleri değiştirilebilen kamera iç ve dış ortam kullanım için uygundur.dahili olarak 32 GB a kadar dijital video kayıt sistemine ve 3.1 megapiksele

Detaylı

SANYO VCC-HD 5400 VCC-HD 5400P KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

SANYO VCC-HD 5400 VCC-HD 5400P KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU BİRTEL İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ SANYO VCC-HD 5400 VCC-HD 5400P KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU A B İ D İ N D A V E R S O K. N O : 7 / 1 1 Ç A N K A Y A / A N K A R A Giriş SANYO HD 5400/5400P geliştirilmiş

Detaylı

SORULAR (1-36) SORU -2 Aşağıdakilerden hangisi klavye ve farenin takıldığı portlardan biridir?

SORULAR (1-36) SORU -2 Aşağıdakilerden hangisi klavye ve farenin takıldığı portlardan biridir? SORULAR (-36) SORU - Aşağıdakilerden hangisi sadece giriş donanımıdır? A) Ses kartı B) Klavye C) Yazıcı D) Ekran SORU -2 Aşağıdakilerden hangisi klavye ve farenin takıldığı portlardan biridir? A) Paralel

Detaylı

TEKOLOJİ KALİTE PERFORMAS REKLİ BOX KAMERALAR BLW-424 1/4" Renkli SOY Super Had CCD 420 TV Lines, 0,5 Lux Oto Iris: DC Drive/Video Drive, Lens Hariç VG-424 1/4 Renkli SOY Super HAD CCD BLC, AGC, AWB Özellikleri,

Detaylı

SAYISAL FORMAT RESİM KAYIT VE OKUMA CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

SAYISAL FORMAT RESİM KAYIT VE OKUMA CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ SAYISAL FORMAT RESİM KAYIT VE OKUMA CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ BTDB7-11-IH-14442 Bu şartnamenin amacı Sayısal Format Resim Kayıt ve Okuma Cihazlarına ilişkin teknik özellikleri ve fonksiyonel

Detaylı

2017-HAZİRAN AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ

2017-HAZİRAN AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ 1555 1418 1625 1604 1669 1603 1600 1657 1656 1606 1571 1598 1474 1561 1425 2017-HAZİRAN AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ ANALOG KAMERALAR 1000 TVL Çözünürlük,, 3,5 mm Sabit Lens, Sesli, Mini Araç İçi Güvenlik Kamerası

Detaylı

HDMI EXTENDER (MESAFE UZATCI VE GENİŞLETİCİ ) ÜNİTELERİ

HDMI EXTENDER (MESAFE UZATCI VE GENİŞLETİCİ ) ÜNİTELERİ HDMI EXTENDER (MESAFE UZATCI VE GENİŞLETİCİ ) ÜNİTELERİ MARKA MODEL ÜRÜN DETAYI RESİM LİSTE FİYATI HDMI EXTENDER SET 60 MT, HDMI ve IR mesafe uzatıcı 60 metre aktarım mesafesi (Cat6), Cat6 üzerinden HDMI

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME 2. GENEL HUSUSLAR

TEKNİK ŞARTNAME 2. GENEL HUSUSLAR TEKNİK ŞARTNAME 1. AMAÇ Bu şartnamenin amacı, TRT Kurdi Kanalı için kiralanması planlanan prodüksiyon merkezine ilişkin teknik ve fonksiyonel özellikleri ve hizmetleri belirlemektir. 2. GENEL HUSUSLAR

Detaylı

HXR-MC1500P. 1/4 inç Exmor R CMOS sensörlü HD / SD AVCHD video kamera. Genel Bakış HXR-MC1500P 1

HXR-MC1500P. 1/4 inç Exmor R CMOS sensörlü HD / SD AVCHD video kamera. Genel Bakış HXR-MC1500P 1 HXR-MC1500P 1/4 inç Exmor R CMOS sensörlü HD / SD AVCHD video kamera Genel Bakış Profesyonel bir izlenim bırakb rakın HXR-MC1500P 1 Sony nin G Lensi, Exmor R sensör ve en son Aktif Optik SteadyShot ile

Detaylı

LMD-2110MD. 21,5 inç Full HD 2D LCD medikal monitör. Genel Bakış. Özellikler. Full HD çözünürlüklü monitör medikal güvenlik standartlarıyla uyumludur

LMD-2110MD. 21,5 inç Full HD 2D LCD medikal monitör. Genel Bakış. Özellikler. Full HD çözünürlüklü monitör medikal güvenlik standartlarıyla uyumludur LMD-2110MD 21,5 inç Full HD 2D LCD medikal monitör Genel Bakış Full HD çözünürlüklü monitör medikal güvenlik standartlarıyla uyumludur LMD-2110MD monitör, Full HD (1920 x 1080) çözünürlük ve 10 bit sinyal

Detaylı

ÜRÜN FİYAT LİSTESİ AHD / IP KAMERA VE KAYIT CİHAZLARI

ÜRÜN FİYAT LİSTESİ AHD / IP KAMERA VE KAYIT CİHAZLARI ÜRÜN FİYAT LİSTESİ AHD / IP KAMERA VE KAYIT CİHAZLARI "EN UYGUN FİYAT EN İYİ PERFORMANS İLE BİRLEŞTİ" EN İYİSİNİ İSTEYENLERE 000 2018 FİYAT LİSTESİ ANALOG KAMERALAR 1000 MP TVL HD 720P ANALOG ARAÇ MİNİ

Detaylı

CLR-AHD-4FHD # 4Port Video+PTZ Data to F/O Converter Full HD 1080P Şartnamesi

CLR-AHD-4FHD # 4Port Video+PTZ Data to F/O Converter Full HD 1080P Şartnamesi Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri www.telkolink.com CLR-AHD-4FHD # 4Port Video+PTZ Data to F/O Converter Full HD 1080P Şartnamesi IP ve Analog Kamera Aktarma Çözümleri için Daima CLR Networks Teknik

Detaylı

ATEM Television Studio HD

ATEM Television Studio HD Product Technical Specifications ATEM Television Studio HD ATEM Television Studio HD hem yayıncılar hem de AV profesyonelleri için tasarlanmış ilk prodüksiyon switcher'dır. Yayın ve tüketici kameraları

Detaylı

BULLET AHD KAMERALAR

BULLET AHD KAMERALAR IP NETWORK KAMERALAR PR-F1330IP-BL 1.3 Megapiksel HD Waterproof IR Bullet IP Kamera 3.6 mm 2Mp Sabit Lens, 1/3" SONY 1.3MP CMOS HISILICON, 25fps@1.3M(1280 960), H.264/MJPEG Dual Codec, Çoklu Network DNR,

Detaylı

İçerik. Ürün no.: ODSL 96K/ S12 Optik mesafe sensörü. Teknik veriler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar

İçerik. Ürün no.: ODSL 96K/ S12 Optik mesafe sensörü. Teknik veriler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar Ürün no.: 50101882 ODSL 96K/66-2300-S12 Optik mesafe sensörü Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar 1 / 5 Teknik veriler Temel veriler Seri

Detaylı

Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri

Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CCTV Güvenlik Kameraları İçin Analog / AHD / HD CVI / HD TVI to Fiber Optik Çevirici Sipariş Kodu Analog Kamera to F/O Fiber Optik Çeviriciler

Detaylı

720P IP KAMERALAR 960P IP KAMERALAR $325,0 $300,0 $140,0 $145,0 $150,0 $325,0 $375,0 D-IP012 D-IP013 DC-9511S1 DC-9411S1 DC-9412S1 D-IP020 D-IP021

720P IP KAMERALAR 960P IP KAMERALAR $325,0 $300,0 $140,0 $145,0 $150,0 $325,0 $375,0 D-IP012 D-IP013 DC-9511S1 DC-9411S1 DC-9412S1 D-IP020 D-IP021 ÜRÜN RESİMLERİ MODEL TEKNİK ÖZELLİKLER LİSTE FİYATI D-IP012 D-IP013 1/3 " SONY Super HAD CCD & IR-CUT FİLTRELİ 540TVLINE Çözünürlük PAL: 720*576/25FPS - 10Kb-4M - ÇİFT YOLLU SES, G723.1/6.3kbps -RJ-45,

Detaylı

EXPOTECH DAHUA IP SİSTEM EXPOHD * Lens : Opsiyonel Lens * Led Sayısı : - * Ir Aydınlatma Mesafesi : - * Bağlantı : RS485 220 $ EX-2000 B * Resim Sensörü : 1/3 Aptina Cmos * Çözünürlük : 1.3 Megapiksel

Detaylı

GECE GÖRÜŞ KAMERALAR CCD SONY 1/3 420 TV LİNE RENKLİ YENİ TEKNOLOJİ 1ADET ARRAY LEDLİ GECE GÖRÜŞLÜ KAMERA 4MM LENSLİ

GECE GÖRÜŞ KAMERALAR CCD SONY 1/3 420 TV LİNE RENKLİ YENİ TEKNOLOJİ 1ADET ARRAY LEDLİ GECE GÖRÜŞLÜ KAMERA 4MM LENSLİ GECE GÖRÜŞ KAMERALAR HV-2021 CCD SONY 1/3 420 TV LİNE RENKLİ YENİ TEKNOLOJİ 1ADET ARRAY LEDLİ GECE GÖRÜŞLÜ KAMERA 4MM LENSLİ 100$ HV-2030 CCD HİGH DEFİNATİON IMAGE SENSOR 600TV LİNE MENÜLÜ 1 ADET ARRAY

Detaylı

KAMERA GÜVENL TÜRK KILAVUZU MODELLER. önce dikkatlice okuyunuz. geçmeden BLW-IR301, BLW-IR302, BLW-IR300V, BLW-IR301V, BLW-IR302V BLW IR300,

KAMERA GÜVENL TÜRK KILAVUZU MODELLER. önce dikkatlice okuyunuz. geçmeden BLW-IR301, BLW-IR302, BLW-IR300V, BLW-IR301V, BLW-IR302V BLW IR300, GÜVENL VENLİK AMAÇLI KAMERA MODELLER BLW IR300, BLW-IR301, BLW-IR302, BLW-IR300V, BLW-IR301V, BLW-IR302V TÜRK RKÇE TANITIM KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kullanım kılavuzunu

Detaylı

Verilen Aksesuarlar.

Verilen Aksesuarlar. Önlemler. Güvenlik İpuçları. Lütfen kamerayı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatle okuyunuz. Taşımacılık, depolama veya kurulum sırasında stres, şiddet titreşim veya sıvı saldırılardan zarar kaçının. Kamera

Detaylı

GENEL ÖZELLİKLER TEKNİK ÖZELLİKLER. Band Genişliği (İleri Yön) : 85 862 Mhz Band Genişliği (Dönüş) : 5 65 Mhz

GENEL ÖZELLİKLER TEKNİK ÖZELLİKLER. Band Genişliği (İleri Yön) : 85 862 Mhz Band Genişliği (Dönüş) : 5 65 Mhz GENEL ÖZELLİKLER Push Pull teknolojisi ile yüksek çıkış seviyesi Geri dönüş bandında çalışma olanağı 35dB ye ileri yön kazanç seçenekleri Düşük gürültü seviyesi Equalizer ve kazanç dengeleyici Yüksek ekranlama

Detaylı

Güvenlik Sistemlerinde Tek Adresiniz! SilverStone SS-604C CMOS 900TVL 36Led 3,6mm IR Kamera

Güvenlik Sistemlerinde Tek Adresiniz! SilverStone SS-604C CMOS 900TVL 36Led 3,6mm IR Kamera SS-66 SS-601C SS-602C SS-603C SS-604C SS-605C SS-606C SS-3030C SS-3040C SS-2080C SS-2090C SS-2080S SS-2050SV IR DAY&NIGHT CAMERA SilverStone SS-66 CMOS 700TVL 36Led 3,6mm IR Kamera SilverStone SS-601C

Detaylı

IŞIK PROJEKTÖRLERĐ ve LED li IŞIK BOYAMA PROJEKTÖRLERĐ ĐÇĐN TEKNĐK ŞARTNAME

IŞIK PROJEKTÖRLERĐ ve LED li IŞIK BOYAMA PROJEKTÖRLERĐ ĐÇĐN TEKNĐK ŞARTNAME BTD.07.(DIŞ).2010/110 IŞIK PROJEKTÖRLERĐ ve LED li IŞIK BOYAMA PROJEKTÖRLERĐ ĐÇĐN 1. AMAÇ: TEKNĐK ŞARTNAME Bu şartnamenin amacı Kurumumuz stüdyolarında kullanılmak üzere satın alınacak ışık projektörleri

Detaylı

Araç İçi Mobil Kameralar

Araç İçi Mobil Kameralar Araç İçi Mobil Kameralar VLL 21 S Vandalproof Mini Dome Kamera VML 21 S Vandalproof Mini Gömme Tip Dome Kamera 600 TVL Ultra Yüksek Çözünürlük 3.8 mm lens 0.05 Lux AGC,BLC,AWB Flickerless - Titreşim önleme

Detaylı

Yangın Algılama Sistemleri

Yangın Algılama Sistemleri Yangın Algılama Sistemleri Görüntü Sensörü Yatay Çözünürlük Lens Görüş Açısı IR LED Sayısı Resim Pixel Sayısı Shutter Hızı AGC, BLC White Balance S/N Oranı Model Sayfa Besleme Adresli Yangın Çalışma Algılama

Detaylı

olduğu stüdyoda ayrıca iki adet dekor bulunmaktadır. Mevcut kameralar gün içerisinde yayın akışına bağlı olarak gerçek dekorların bulunduğu iki

olduğu stüdyoda ayrıca iki adet dekor bulunmaktadır. Mevcut kameralar gün içerisinde yayın akışına bağlı olarak gerçek dekorların bulunduğu iki TRT TÜRK KANAL KOORDĐNATÖRLÜĞÜ STÜDYOSU SANAL STÜDYO SĐSTEMĐ TEKNĐK ŞARTNAMESĐ 1. AMAÇ Bu şartnamenin amacı, TRT Türk Kanal Koordinatörlüğü Stüdyosuna kurulacak olan Sanal Stüdyonun projelendirilmesi,

Detaylı

Fiyat Listesi V2.0.7_8

Fiyat Listesi V2.0.7_8 Fiyat Listesi V2.0.7_8 AHD Kameralar KST - K3 - AHD2006 KST - K8 - AHD2006 KST - K9 - AHD2006 260,00 TL 260,00 TL IR Mesafesi 12-15 metre 2 Hidden Led, Smart IR Özelliği, İkili Cam, Defog Sabit Lens: 3.6mm

Detaylı

GÜVENLİK AMAÇLI KAMERA

GÜVENLİK AMAÇLI KAMERA GÜVENLİK AMAÇLI KAMERA MODELLER BLW 550DSS-DN TÜRKÇE TANITIM KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kullanma kılavuzunun içeriği,

Detaylı

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn MST SERİSİ 0-000 kva -0 kva : MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM TOWER PF= 0.8 GÜÇ FAKTÖRÜ Service SERVİS ÖZELLİKLER Mikroişlemci Kontrollü Voltaj Regülasyonu Hassas Çıkış Voltaj Kontrolü Tristör ve SMPS Teknolojisi

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı Sayı : 59712486-934.01.03-E.24468 Konu : Yaklaşık Maliyet Fiyatı 28/12/2015 İLGİLİ MAKAMA Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Yönetimi

Detaylı

İSTANBUL C ve D STÜDYOLARI İÇİN VİDEO TEÇHİZATI ALIMI İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

İSTANBUL C ve D STÜDYOLARI İÇİN VİDEO TEÇHİZATI ALIMI İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ AMAÇ İSTANBUL C ve D STÜDYOLARI İÇİN VİDEO TEÇHİZATI ALIMI İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 2014 Bu şartnamenin amacı, Prodüksiyon Kaynakları Koordinatörlüğü İstanbul Yardımcılığı bünyesinde bulunan İstanbul C Stüdyosu

Detaylı

Güvenlik Amaçlı Kamera

Güvenlik Amaçlı Kamera GÜVENLİK AMAÇLI KAMERA Güvenlik Amaçlı Kamera MODELLER BLW-425N TÜRKÇE TANITIM KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kullanma kılavuzunun

Detaylı

Kataloğ Ses ve Görüntü Cihazları. 1. HDMI Splitter (Çoklayıcı) 2. HDMI Switch HDMI 5 In 1 Switch HDMI SWITCH UZAKTAN KUMANDALI 3 IN 1 OUT

Kataloğ Ses ve Görüntü Cihazları. 1. HDMI Splitter (Çoklayıcı) 2. HDMI Switch HDMI 5 In 1 Switch HDMI SWITCH UZAKTAN KUMANDALI 3 IN 1 OUT Kataloğ Ses ve Görüntü Cihazları 1. HDMI Splitter (Çoklayıcı) 480i / 576i / 480p / 576p / 720p / 1080i / 1080p Çözünürlükleri Destekler 1x2 HDMI SPLITTER 1x4 HDMI SPLITTER 1x8 HDMI SPLITTER 2. HDMI Switch

Detaylı

2017-NİSAN AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ

2017-NİSAN AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ 1418 1625 1604 1669 1603 1600 1657 1656 1655 1606 1571 1598 1474 1561 1425 2017-NİSAN AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ ANALOG KAMERALAR 1000 TVL Çözünürlük,, 3,5 mm Sabit Lens, Sesli, Mini Araç İçi Güvenlik Kamerası

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN USULÜ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI TEKLİF MEKTUBU KARABÜK İL ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE

DOĞRUDAN TEMİN USULÜ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI TEKLİF MEKTUBU KARABÜK İL ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE DOĞRUDAN TEMİN USULÜ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI TEKLİF MEKTUBU KARABÜK İL ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE.../... /2014 Teklif Sahibinin; Adı Soyadı / Unvanı :... Açık Tebligat Adresi:... Bağlı

Detaylı

2015-TEMMUZ AYI FİYAT LİSTESİ

2015-TEMMUZ AYI FİYAT LİSTESİ 1320 1425 1122 1121 1504 1503 1519 1528 1368 1377 1375 1381 1308 2015-TEMMUZ AYI FİYAT LİSTESİ 600 TVL SONY EFFIO CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 600 TVL Çözünürlük, 1/3" Sony Effio Superhad CCD, Sony DSP,

Detaylı

1,3 Megapiksel HDCVI CAMERA

1,3 Megapiksel HDCVI CAMERA RT-380 HDCVI 1,3 Megapiksel 720P Waterproof IR Bullet HD-CVI Kamera Sabit Lens, 1/2.9" 1,3MP CMOS, 25/30fps@720P, Yüksek Hız, Uzun Mesafe Real-Time İle m, HD ve Standard Çözünürlük Seçimi, Gece/Gündüz

Detaylı

VDM 3x5 ve VDC 4x5 Serisi Dome Kameralar FlexiDomeVF ve FlexiDomeXT+

VDM 3x5 ve VDC 4x5 Serisi Dome Kameralar FlexiDomeVF ve FlexiDomeXT+ Kapalı Devre TV VDM 3x5 ve VDC 4x5 Serisi Dome Kameralar FlexiDomeVF ve FlexiDomeXT+ VDM 3x5 ve VDC 4x5 Serisi Dome Kameralar FlexiDomeVF ve FlexiDomeXT+ Darbe korumalı modeller 1/3 inç CCD formatı Tüm

Detaylı

TRT İNGİLİZCE KANAL STÜDYOSU GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TRT İNGİLİZCE KANAL STÜDYOSU GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ TRT İNGİLİZCE KANAL STÜDYOSU GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ Bu şartnamenin amacı, TRT İngilizce Kanal Stüdyosu Görüntü Sistemlerinin temini, kablolaması, montajı, devreye alınması ile

Detaylı

Güvenlik Amaçlı Kamera

Güvenlik Amaçlı Kamera GÜVENLĐK AMAÇLI KAMERA Güvenlik Amaçlı Kamera MODELLER BLW-420DN TÜRKÇE TANITIM KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kullanma kılavuzunun

Detaylı

1 Megapiksel HDCVI CAMERA

1 Megapiksel HDCVI CAMERA 1 Megapiksel HDCVI CAMERA 1.04.2016 HAC-HFW 1000RP 1 Megapiksel 720P Waterproof IR Bullet HDCVI Kamera 3,6mm Sabit Lens, G.Açısı: 59, 1MP CMOS, 25fps@720P, Yüksek Hız, Uzun Mesafe Real-Time İletim, HD

Detaylı

Önlemler. Güvenlik İpuçları.

Önlemler. Güvenlik İpuçları. Önlemler. Güvenlik İpuçları. Lütfen kamerayı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatle okuyunuz. Taşımacılık, depolama veya kurulum sırasında stres, şiddet titreşim veya sıvı saldırılardan zarar kaçının. Kamera

Detaylı

VITC kullanıcı bilgilerine kayıt 4-110 Çekim 3-7 çekim şartları 2-18 Ayrıca bkz. Kayıt.

VITC kullanıcı bilgilerine kayıt 4-110 Çekim 3-7 çekim şartları 2-18 Ayrıca bkz. Kayıt. DİZİN A AC-550/550CE AC Adaptörü 1-6, 5-8 AC-DN1/DN2A AC Adaptörü 1-6, 5-8 ADVANCE düğmesi 2-32 Aksesuarlar E-8 Aksesuarların takılması 2-3 ALARM ses kumandası 2-10 Anton Bauer Akıllı Batarya Sistemi 5-9

Detaylı