KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK"

Transkript

1 KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK DAİRESİ Gençlik Dairesinin 2012 yılı içerisinde gerçekleştirmiş olduğu etkinlikleri içermektedir. Faaliyet Raporu

2 2012 Faaliyetleri 1. Geleceğimizi Şimdiden yaratalım projesi kapsamlı bir şekilde devam ediyor Gençlik Dairesi Müdürlüğü, Geleceğimizi Şimdiden Yaratalım projesi kapsamında lise öğrencilerine gerçekleştirdiği madde bağımlılığı anketinin ardından başlattığı seminerler dizisinin öğretmen ayağını bitirdi. Ailelere verilecek seminerler öncesinde Okul Aile Birliği Başkanlarıyla Lefkoşa Açık Öğretim Fakültesinde buluşan Gençlik Dairesi Müdürlüğü, konuyu birebir istişare etti. 2. Liderimiz Dr. Fazıl Küçük 28. Ölüm yıldönümünde saygı ile anıldı. Gençlik Dairesi Müdürlüğü, Milli Mücadele Lideri Dr Fazıl Küçük ün 28. ölüm yıldönümü sebebiyle geleneksel olarak gerçekleştirdiği meşaleli yürüyüşü, Lefkoşa İpekom önünden başlayarak, Küçük ün ebedi istirahatgahı olan Anıttepe de sonlandıracak şekilde gerçekleştirdi. Gençlik Dairesi İzcilik Birimlerinde bulunan 300 izcinin katıldığı meşaleli saygı yürüyüşüyle Anıttepe ye toplanılarak, Dr Fazıl Küçük ün hayatı anlatılarak, şiirler okundu.

3 3. T.C. KKTC Gençlik Çalıştayı gerçekleştirildi Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığıyla, Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Dairesi Müdürlüğü işbirliğinde Girne Acapulco Resort Otel de TC-KKTC Gençlik çalıştayı düzenlendi. Çalıştayın açılışı Cumhurbaşkanı Dr Derviş Eroğlu, Başbakan İrsen Küçük, Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanı Kemal Dürüst, Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu ve üst düzey yetkililerin katılımıyla gerçekleşti.

4 Ana teması yüksek öğrenime iişkin fırsatlar olan çalıştay kapsamında, gençliğin altyapısı, sosyal hayatta gençlik, sağlık spor ve çevre, etik ve insani değerler ile katılım ve demokrasi bilinci konularından oluşan 5 başlıkta, gençlik konusu irdelendi. Çalıştay gerçekleşen oturumların ardından, sonuç bildirgesinin okunması ve ardından gerçekleştirilen kapanış kokteyliyle sona erdi.

5

6 4. Gençlik Dairesi ilk kez kış kampı düzenledi. Gençlik Dairesi Müdürlüğü yaz döneminde düzenlediği Kantara Gençlik Kampını kış dönemine taşıyarak Gençlik Dairesine bağlı Lapta ve Kantara Gençlik Kampında 1130 genci ağırlayarak ilk kez kış kamplarını gerçekleştirdi. Gençlerin büyük ilgi gösterdiği Kantara yaz kampını kış dönemine taşıyan Gençlik Dairesi Müdürlüğü, 31 Ocak 14 Şubat tarihleri arasında, iki dönem ortaokul, iki dönemde lise olmak üzere toplam dört dönem kamp düzenledi.

7 5. Dünya İzci Düşünce Günü kapsamında aktiviteler gerçekleşti. Dünya İzci Düşünce Günü Kapsamında Gençlik Dairesi ne bağlı izciler de çeşitli etkinliklerle günü kutladı. Bu etkinlikler kapsamında Gençlik Dairesine bağlı Değirmenlik İbrahim Sönmeztürk İzci Grubu Küme İzcileri Aleminyo Şehitliği Anıtı na çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu. Yine dairemize bağlı Lefkoşa Sevgi Çiçekleri ve Dostluk Ocakları da 23 Şubat Perşembe günü S.O.S Çocuk Köyü ne bir ziyaret gerçekleştirip hediyeler dağıttı. Aynı zamanda Değirmenlik İbrahim Sönmeztürk İzci Grubu Değirmenlik bölgesinde bulunan yaşlıları ziyaret ederek hediyeler dağıttı. 22 Şubat etkinlikleri çerçevesinde Değirmenlik Gençlik Dairesine bağlı İbrahim Sönmeztürk İzci Grubu, Cumhurbaşkanımızın eşi Meral Eroğlu himayelerinde 2 Mart ta bir dayanışma balosu düzenledi.

8

9 6. Genç Türk Korosu oluşturuldu. Gençlik Dairesinin organize ettiği Genç Türk Korusu çalışmaları başlarken Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu da ilk çalışmaya katılarak, Demokrasi Ortaokulunda gençlerle bir araya geldi ve sorularını yanıtladı. Başlayan koro çalışmalarına gençlerin gösterdiği büyük ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Eroğlu, çalışmaların sonun gelmesini ve gençlerin böylesi güzel sanat dolu bir ortamı sonuna kadar götürmesini istedi.

10 7. Gençlik Dairesi Bünyesinde Kişisel Gelişim Akademisi faaliyeti başlatıldı Gençlik Dairesi Bünyesinde Kişisel Gelişim Akademisi seminerleri Mart tan itibaren başlayarak, Hafıza Teknikleri, Hızlı Okuma, Toplum Önünde etkili konuşma, NLP (Beyin Dili Programlaması) ve iş hayatına hazırlık konularında seminer verildi. Bireylerin iş hayatında da daha verimli olabilmesi için seminerler içerisinde zaman yönetimi, Etkili İletişim ve Beden Dili, Hafıza Teknikleri ve kolay öğrenme konuları da işlendi. Seminere yüzlerce genç katıldı.

11 8. CIOFF Heyetine kültürümüz tanıtıldı Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu, Uluslar arası Halk Dansları festivali ve Geleneksel Sanatlar Organizasyonu Konseyi CIOFF un bahar toplantısı için KKTC de bulunan başkan ve üyelerden oluşan yabancı konukları resepsiyonda ağırladı. Otantik Melandra Kültür Evi nde yer alan resepsiyonda konuşan Gencay Eroğlu, ülke kültürünü diğer dünya kültürlerine tanıtmanın önemine vurgu yaptı. Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu 26 Mart-1 Nisan tarihleri arasında Artemis Otel de yer alan CIOFF toplantıları için ülkemizde bulunan yabancı konuklara resepsiyon verdi.

12 Resepsiyon, Otantik mekan olması açısından Gazimağusa - İskele Anayolu üzerindeki Melandra Kültür Evi nde yer aldı. Konuklarına, kültür evini tanıtan Kıralp, evin orijinalinin 1922 yılında babası tarafından Baf ın Melandra Köy ünde inşa edildiğini anlattı. Ardından yabancı konuklar kültür evini gezdi. 9. Türkiye İzcilik Federasyonu ağırlandı

13 Türkiye İzcilik Federasyonu Başkanı Hasan Subaşı ve beraberindeki heyet Gençlik Dairesi nin davetlisi olarak ülkemize gelerek Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu nu ziyaret etti. Gençlik Dairesi Müdürlüğü ile Türkiye İzcilik Federasyonu arasında yapılan protokolle izcilerimiz geçtiğimiz dönem Türkiye de bulunan kamplara katılırken, Anavatan Türkiye den gelen izcilerde ülkemizde kamp gerçekleştirmişti. Subaşı, gerçekleşen ziyarette yaptığı açıklamada Gençlik Dairesi Müdürlüğü ile bundan sonra yapılabilecek çalışmaların planlamasını yaptıklarını söyledi. Türkiye İzcilik Federasyonu ile Gençlik Dairesi Müdürlüğü arasında önceden yapılmış bir protokolünde bulunduğunu dile getiren Subaşı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde bulunan izcilerin diğer ülkelere nasıl gidebileceği konusunu da Gençlik Dairesi Müdürü Eroğlu ile görüştüklerini vurguladı. KKTC de bulunan izcilerin Dünya İzcilik Federasyonu tarafından tanınan Türkiye İzcilik Federasyonundan yararlanmasını istediğini belirten Subaşı, tüm bu konularda daire Müdürü Eroğlu ile görüş alışverişinde bulunduklarını vurguladı.

14 10. Geleceğimizi Şimdiden Yaratalım Projesi gerçekleşti Gençlik Dairesinin Lise Gençliği üzerinde madde kullanımıyla ilgili gerçekleştirdiği anketin sonuçlarının alınmasının ardından Geleceğimizi Şimdiden Yaratalım projesi adıyla başlatılan seminerler dizisi devam etti. Sosyal Hizmet Uzmanı Barış Başel ve Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi Baş Müfettişi Ali Adalıer tarafından, Riskli Davranış Sergileyen Ergenler, Evden Kaçma, Okuldan Kaçma, Madde Kullanımı, Davranış Problemleri, Riskli Cinsel Davranış, Güvenli ve Güvensiz Davranışın Nedenleri, Riskli Davranışların Önlenmesi için aileler nasıl davranışlar sergilemeli başlıklı seminerler verildi. Proje kapsamında öncelikle 3500 gence Güvenli İnternet Kullanımı ile ilgili seminerler verilirken, elde edilen anket sonucuyla birlikte ülke genelinde öğretmen, aile ve gençlere ayrı ayrı seminerler verildi. 11. Ülkemi Tanıyorum Projesinin üçüncüsü gerçekleşti Gençlik Dairesinin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği ve beş bölümde 500 öğrencinin katılımının sağlandığı Ülkemi Tanıyorum projesinin ilk bölümü Nisan tarihlerinde gerçekleştirildi. İskele Bölgesi Ortaokullarında 100 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen projenin ilk bölümünde öğrenciler, Girne ve Lefkoşa bölgesinde gezi gözlem gerçekleştirerek tarihi ve kültürel alanları yerinde görme şansını buldular.

15 Girne kalesi ni gezerek tarihi eserleri gözlemleyen öğrenciler, bölgelerdeki önemli yerleri de kendilerine verilen hedeflerle keşfederek öğrendiler. Öğrenciler, semahzen gösterilerini de izlerken, Selimiye Meydanında eğitici oyunlar oynayarak, proje sunumlarını da gerçekleştirdiler. Gençler konaklamayı yine Gençlik Dairesi Lapta Gençlik Kampında gerçekleştirirken, burada da iletişim uzmanları ve psikologlar tarafından Kişisel Gelişimlerine yardımcı olmak adına Etkili İletişim seminerleri verildi. Proje 12 Mayıs tarihinde son buldu.

16 Orkestralar Şöleni gerçekleşti 3. KKTC Liseler Arası Müzik Festivali Gençlik Dairesi, Doğu Akdeniz Üniversitesi ve Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı iş birliği ile 20 Nisan 2012 Cuma günü DAÜ kampüsünde gerçekleşti. Ülkemizde bulunan 14 Lise grubu ile Anavatan Türkiye den gelecek olan 6 lise müzik grubunun performanslarını sunduğu günde doyumsuz bir müzik şöleni gerçekleştirildi. Kıbrıs şarkıları, Türkçe şarkılar ve yabancı parçaların yer aldığı şölende gruplar ikişer şarkı seslendirdi.

17 Gençsin Festivali gerçekleşti Gençlik Dairesi nin düzenlediği Gençsin Festivalinin üçüncüsü 30 Nisan 5 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirildi. Dans eğitimlerinin ücretsiz verildiği 3. Gençsin festivalinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetindeki kaliteli dans eğitmenleri 1 hafta süren Atölye çalışmalarıyla gençlere dans eğitimi verdi. Gençler, Salsa, Roman, Poi, Zumba, Modern Dans, Hip Hop, Ritm, Bachata, Tango ve Oryantal dallarında eğitim aldı. Dans Eğitimleri 30 Nisan 4 Mayıs tarihleri arasında Gazimağusa, Girne, Lefkoşa ve İskele Kapalı Spor Salonlarında saat ile saatleri arasında gerçekleşti. Gençler 5 Mayıs akşamıda öğrendikleri birbirinden güzel dansları Lefkoşa Atatürk Kapalı Spor Salonunda saat de sergiledi.

18

19 14, 19 Mayıs Törenlerinde Halk dansları ekipleri ve Genç Türk Korusu performans sergiledi Gençlik Dairesi Müdürlüğü 19 Mayıs Atatürk ü anma Gençlik ve Spor Bayramında ilklere imza atarak Gençlik Dairesine bağlı Gençlik Merkezlerinde faaliyet gösteren halk danscılarıyla Kıbrıs Türk Halk Danslarını icra ederek yüzlerce gençten oluşan bir kareografi sundu. İzleyenlerin tümünün beğenisini kazanan ve bir ilk niteliğinde olan gösteride kültürümüze ait rengarenk desenlerle sahayı dolduran gençler, harika bir görsel şov gerçekleştirerek Gençlik Bayramına renk kattılar. Oluşturulan Genç Türk Korosuyla bir ilk daha gerçekleşirken, kısa sürede bir araya getirilen ve hazırlanan gençler bu anlamlı günde askeri bando eşliğinde şarkılarını söylediler. Büyük ilgi gören Genç Türk Korusu, Gençlik Marşıyla başladığı sunumunu Hayat Bayram Olsa şarkısıyla bitirerek bayram coşkusuna ortak oldular.

20

21 15. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu gerçekleşti Gençlik Dairesinin organize ettiği Uluslararası Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu Mayıs 2012 tarihleri arasında gerçekleşti. Organizasyona Türkiye, İsviçre ve Kuzey Kıbrıs tan katılımcılar katılırken, Türkiye Bisikletliler derneğinin İstanbul, Gebze, Çorlu, Kocaeli, Aydın, Erzincan, Trabzon ve İzmir şubelerinden yöneticileriyle bisikletciler de katılmıştır. Organizasyon 18 Mayıs tarihinde yöneticiler ve organizasyon sorumlusu Gençlik Dairesi Yönetmeni Haldun Yücel in, sırasıyla Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu, Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanı Kemal Dürüst ve Cumhurbaşkanı Dr Derviş Eroğlu nu ziyaret etmesiyle başladı. 19 Mayıs Atatürk ü anma Gençlik ve Spor Bayramı törenlerinde Cumhurbaşkanı Dr Derviş Eroğlu nun verdiği startla başlayan bisiklet turu, Sınırüstü, Serdarlı ve İskele den geçerek birinci günü Gençlik Dairesine bağlı Kantara Gençlik Kampında tamamladı. İkinci gün Kantara Gençlik Kampından hareket edilerek Alagadi ve Lapta Kampına ulaşılırken, üçüncü gün ise Çıkarma Anıtı, Karaoğlan Şehitliği, Balabayıs Manastırı ziyaret edildi. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu na yapılan teşekkür ziyaretiyle son buldu.

22 16. Ankara Gençlik Haftasına Temsilci gönderildi Gençlik Dairesi Müdürlüğü 19 Mayıs Atatürk ü anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde gençlerimizi Ankara da gerçekleşen Gençlik Haftası kapsamındaki etkinliklere gönderdi. Üç grup halinde etkinliklere katılan gençlerin birinci grubu Ankara da gerçekleşen Gençlik Haftası kapsamındaki etkinliklere katılarak, Anavatan Türkiye nin çeşitli illerinden gelen gençlerle kültür alışverişinde bulunarak yeni dostluklar kurdular. İkinci grupta ise liselerden oluşan 4 bayan ve 4 erkek toplam 8 lise öğrencimiz 142 gencin katıldığı Uluslararası Gençlik Haftasına katılarak ülkemizi temsil ederek, ülkemizi ve kültürümüzü diğer dünya gençlerine tanıttı. Son grup ise yine Gençlik Dairesinin Türkiye Cumhuriyeti ile ortaklaşa gerçekleştirdiği TC-KKTC Çalıştayında görev alan öğrenci, öğretim görevlisi ve öğretmenlerimizden seçilerek Ankara daki Gençlik Şurasına katıldılar ve ülkemizdeki gençlik vizyonu, sorunları ve eksikleri masaya yatırarak bilgi alışverişinde bulundular.

23 17. Genç Türk Korusu Büyük Han da konser verdi Gençlik Dairesi Genç Türk Korusu ilk resmi konserini Büyük Han da verdi. Konseri Cumhurbaşkanı Dr Derviş Eroğlu ve Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Mehmet Daysal eşleriyle birlikte, Maliye Bakanı Ersin Tatar, Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu, bazı bürokratlar ve vatandaşlar izledi. Genç Türk Korusu şefleri Ersin Tünay yönetiminde şarkılarını seslendirerek büyük beğeni topladı.

24 18. Polifonik Korolar Şenliği 29 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında Polifonik Korolar Şenliği düzenlendi. Kıbrıs Sanat Derneği işbirliği ve Türkiye den gelecek korolarla birlikte gerçekleştirilecek şenliği 29 Haziran -4 Temmuz tarihleri arasında yapıldı. Şenlikte, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Korosu, Girne Belediyesi Çocuk Korosu, İzmir Işılay Saygın Korosu, Kıbrıs Sanat Derneği Othello Çoksesli Korosu, Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Korosu ve Türkiye Polifonik Korolar Derneği Korosu nun sunumları gerçekleşti. Koroların sunumları 1 Temmuz da DAÜ de Mustafa Afşin Salonu nda, 3 Temmuz da Atatürk Kültür Merkezi nde ve 4 Temmuz da da Girne Bellapais Abbey de gerçekleştirildi. 19. Halk dansçılarımız Dereboyu Festivaline katıldı 8-10 Haziran tarihlerinde Dereboyu Yaz Festivaline Gençlik Dairesi çatısı altında bulunan küçük ekip tüm halk dansçıları ve modern dansçılarımız etkinlikte yer aldı. 20. Sütlüce ve Dipkarpaz a merkez binası yapıldı Gençlik Dairesine bağlı Sütlüce Gençlik Merkezi ve Dipkarpaz Gençlik Merkezi için bina temin edilerek, bölge gençliğinin faaliyetlerini sürdürebilmesi için çağdaş bir hale getirme yönünde tamirat çalışmaları gerçekleşti. Binaların açılışı törenle gerçekleşecek.

25 21. Kantara ya çok amaçlı spor sahası yapıldı Yine Kantara bölgesine yapılması planlanan çok amaçlı spor sahasının yapımı gerçekleşerek gençlerin hizmetine sunuldu. 22. Dipkarpaz a Gençlik Merkezi açıldı Gençlik Dairesine bağlı Dipkarpaz Gençlik Merkezi 21 Eylül de Cumhurbaşkanı Dr Derviş Eroğlu nun gerçekleştirdiği açılışla açıldı. Açılışta Gençlik Dairesine bağlı halk dansları ekipleri de gösterilerini sundu. TC Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Gençlik Dairesi arasında yapılan Değişim Programları 1. Gençlik Dairesi ile TC Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliği ile yapılan gençlik değişim programları çerçevesinde Seyyah Programı düzenlendi.türkiyenin 2 farklı ilini tanıma fırsatı bulan 160 genç 16 Temmuz-29 Eylül tarihleri arasında Trabzon'a ve 20 Ağustos-2 Eylül tarihlerinde ise Urfa'ya gitmiştir Temmuz - 2 Eylül tarihleri arasında 160 gencimiz Türkiyenin farklı illerinde yapılan TC Gençlik ve Spor Bakanlığı Kamplarından yararlandı. Kantara Yaz Kampları gerçekleşiyor Gençlik Dairesine bağlı Kantara yaz kampları 25 haziran-15 eylül tarihleri arasında yapıldı.

26 Gençlik Dairesi Halk Dansları ekiplerimizin 2012 yılı yurtdışı temsiliyetleri (PENDİK FESTİVALİ) Akdoğan Gençlik Merkezi Çocuk grubu Nisan 2012 (MERSİN FESTİVALİ) Vadili Gençlik Merkezi Çocuk grubu Nisan 2012 (TEKİRDAĞ FESTİVALİ) Sütlüce Gençlik Merkezi Haziran 2012 (ANKARA ÇANKAYA FESTİVALİ) Dipkarpaz Gençlik Merkezi 21 Haziran-30 Haziran 2012 (BÜYÜKÇEKMECE FESTİVALİ) Girne Gençlik Merkezi 29 Haziran -8 Temmuz 2012 (SİLİVRİ FESTİVALİ) Akdoğan Gençlik Merkezi Temmuz 2012 (BOSNA HERSEK FESTİVALİ) İnönü Gençlik Merkezi Temmuz 2012 (FRANSA DİJON) Girne Gençlik Merkezi 25 Ağustos 3 Eylül 2012 (BURSA BALKAN FESTİVALİ) Vadili Gençlik Merkezi 4-12 Eylül 2012 (ÜSKÜDAR KATİBİM FESTİVALİ) Geçitkale Gençlik Merkezi 4-10 Eylül 2012 (GAZİANTEP FESTİVALİ) Paşaköy Gençlik Merkezi Eylül 2012

27 (GÜNEY KORE - FOLKLORIADA) Gençlik Dairesi 28 Eylül 9 Ekim 2012 Gençlik Dairesi İzcilik Birimleri Yurt dışı etkinlikleri 1. Çanakkale 57. Alay Milli Bilinç Kampı Nisan 2. İstanbul Türkiye İzcilik Federasyonu Arama Kurtarma Kampı 3-15 Nisan 3. İstanbul Türkiye İzcilik Federasyonu Türkiye İzciliğinin yüzüncü yılı kampı 9-16 Temmuz 4. İstanbul Türkiye İzcilik Federasyonunun düzenlediği Uluslararası İzci Kampı 30 Temmuz- 5 Ağustos Yapılacak Yatırımlar Lefkoşa ve Gazimağusa ya Gençlik Merkezi T.C Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ülke gençliği için Lefkoşa ve Gazimağusa ya gençlik merkezi yaptırılacaktır.

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK DAİRESİ Gençlik Dairesinin 2010 yılı içerisinde gerçekleştirmiş olduğu etkinlikleri içermektedir. Faaliyet Raporu Gençlik Dairesi

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK DAİRESİ Gençlik Dairesinin 2011 yılı içerisinde gerçekleştirmiş olduğu etkinliklerin ikinci bölümünü içermektedir. Faaliyet

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK DAİRESİ Gençlik Dairesinin 2011 yılı içerisinde gerçekleştirmiş olduğu etkinliklerin ilk bölümünü içermektedir. Faliyet Raporu

Detaylı

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa Kuzey Kıbrıs ta Bir Çay Molası Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması 19-24 Kasım 2012 Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa FAALİYET RAPORU K.K.T.C. NİN 29. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE KUZEY KIBRIS

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

TÜRKİYE FİLATELİ DERNEKLERİ FEDERASYONU İSTANBUL 14.01.2014 KONU: 2014 KIBRIS TÜRK POSTALARI 50. YILI ULUSLARARASI PUL SERGİSİ

TÜRKİYE FİLATELİ DERNEKLERİ FEDERASYONU İSTANBUL 14.01.2014 KONU: 2014 KIBRIS TÜRK POSTALARI 50. YILI ULUSLARARASI PUL SERGİSİ TÜRKİYE FİLATELİ DERNEKLERİ FEDERASYONU İSTANBUL 14.01.2014 KONU: 2014 KIBRIS TÜRK POSTALARI 50. YILI ULUSLARARASI PUL SERGİSİ 6-11 Ocak 2014 tarihleri arasında KKTC Lefkoşa kentinde yapılmış bulunan KIBRIS

Detaylı

KKTC. Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı. İlköğretim Dairesi Müdürlüğü Öğretim Yılı Akademik Takvimi

KKTC. Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı. İlköğretim Dairesi Müdürlüğü Öğretim Yılı Akademik Takvimi KKTC Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı İlköğretim Dairesi Müdürlüğü 2010-2011 Öğretim Yılı Akademik Takvimi 01.09.2010 Çarşamba Dünya Barış Günü 1 7 Eylül 2010 Çarşamba Salı 2010 yılı Hizmet İçi

Detaylı

KKTC MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI İLKÖĞETİM DAİRESİ Öğretim Yılı Akademik Takvimi

KKTC MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI İLKÖĞETİM DAİRESİ Öğretim Yılı Akademik Takvimi KKTC MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI İLKÖĞETİM DAİRESİ 2018 2019 Öğretim Yılı Akademik Takvimi 1 Eylül 2018 3-7 Eylül 2018 - Dünya Barış Günü Hizmet İçi Eğitim 10-11-12 Eylül 2018-2018-2019 Öğretim Yılı

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ SIRATARİH KONU SAAT-SÜRE YER UYGULAYICI KİME UYGULANACAĞI 1 17 Eylül 2013 Salı Okulun Açılış Günü İzlencesi 09:30-10:30 Okul Bahçesi Türkçe Bölümü Tüm Sınıflar 2 17 Eylül 2012 Pazartesi 'İlköğretim Haftası'

Detaylı

-,- " ı,='" Sayı : 34203882-821 i)83.9 i '5 '"./05/2013 Konu : 19 Mayıs Atatürk ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı

-,-  ı,=' Sayı : 34203882-821 i)83.9 i '5 './05/2013 Konu : 19 Mayıs Atatürk ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Bölüm: Beden Eğitimi T.C SiNCAN KAYMAKAMllGI ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 34203882-821 i)83.9 i '5 '"./05/2013 Konu : 19 Mayıs Atatürk ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı TÜM OKUL MÜDÜRLÜKLERiNE sincan

Detaylı

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Eylül 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Yenişehir İlçesi CHP Belediye Başkanı aday

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

KARŞIYAKA ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI. Öğretim Yılı: 2018/2019

KARŞIYAKA ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI. Öğretim Yılı: 2018/2019 EK-7/a TARİH/ AYLAR AMAÇ KARŞIYAKA ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI Öğretim Yılı: 2018/2019 YAPILACAK ETKİNLİKLER EYLÜL Sosyal etkinliklerin planlanması 1.Belirli

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı İÇİNDEKİLER Gençlik te İlköğretim Haftası 1. Sınıf Okula Uyum Haftası 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı Sosyal Etkinlik Tanıtım Programı Şehit ve Gazilere Vefa Ziyareti İngilizce Etkinliğimiz

Detaylı

KKTC. Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı. Ġlköğretim Dairesi Müdürlüğü Öğretim Yılı Akademik Takvimi

KKTC. Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı. Ġlköğretim Dairesi Müdürlüğü Öğretim Yılı Akademik Takvimi KKTC Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı Ġlköğretim Dairesi Müdürlüğü 2011-2012 Öğretim Yılı Akademik Takvimi 1 Eylül 2011 Perşembe Dünya Barış Günü 5-14 Eylül 2011 Pazartesi - Çarşamba 2011 yılı Hizmet

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

İZCİLİK YÜRÜTME KURULU DERS YILI

İZCİLİK YÜRÜTME KURULU DERS YILI MİLLİ EĞİTİM KÜLTÜR BAKANLIĞI İZCİLİK YÜRÜTME KURULU 2016-2017 DERS YILI OYMAK ÖĞRETİM PROGRAMI (ORTAOKUL PROGRAMI) HAFTA EKİM OYUNLAR ÖZ UZMANLIK DÜŞÜNCER * Yeni izcilerin kaydı ve veliler ile tanışma

Detaylı

Kültür Dairesi nin Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü Kapsamında 2017 Yılı İçin Yapacağı Yardımlar

Kültür Dairesi nin Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü Kapsamında 2017 Yılı İçin Yapacağı Yardımlar KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI KÜLTÜR DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ Kültür Dairesi nin Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü Kapsamında 2017 Yılı İçin Yapacağı Yardımlar

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

ENDAZE. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası. TMMOB İSTANBUL BİLEŞENLERİ EMEK BARIŞ DEMOKRASİ MİTİNGİ'NE ÇAĞRI YAPTI

ENDAZE. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası.  TMMOB İSTANBUL BİLEŞENLERİ EMEK BARIŞ DEMOKRASİ MİTİNGİ'NE ÇAĞRI YAPTI ENDAZE TMMOB Gemi Mühendisleri Odası Gemi ve Deniz Teknolojisi dergisinin özel sayısıdır. Gemi Mühendisleri Odası üyelerine faks ve e-posta yolu ile iletilir. Ulaşmasını istediğiniz faks/eposta detaylarını

Detaylı

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Kasım 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçesi CHP Belediye Başkanı aday adaylarının

Detaylı

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ 30 Kasım Pazartesi günü saat 17:00 da BTEC Programının öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, başvuru koşulları, BTEC programında ölçme ve

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ TARİH KONU SAAT - SÜRE YER UYGULAYICI ETKİNLİĞİN KİME UYGULANACAĞI 17 Eylül 2018 Pazartesi "İlköğretim Haftası" Afiş ve Resim Sergisi 8 Gün Okul Panoları

Detaylı

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI ULUSLARARASI GENÇLİK KAMPI-TÜRKİYE ORTAK DEĞERLER, ORTAK GELECEK VE GENÇ LİDERLER Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Gençlik Çalışmaları Dairesi ULUSLARARASI GENÇLİK KAMPI-TÜRKİYE

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da Almanca Öğretmenlerimiz Öznur Polat, Çiğdem Erdem, Onur Karga ve Pervin Doğan Moodle üzerinden aldıkları eğitimin ikinci bölümünü de tamamladılar. 21.03.-22.03.2015

Detaylı

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN KURA ÇEKİLİŞLERİ YAPILDI 2017-2018 eğitim - öğretim yılı için,anaokulu 4 yaş gruplarının kura çekilişleri yapıldı. Aylık gruplara göre kız-erkek olarak ayrılan

Detaylı

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin CHP İl Kongresine katılarak bir konuşma

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi nin Soma nın Evlatları Artık Hepimizin Evladı başlığı ile başlatılan Soma ya

Detaylı

İZCİLİK YÜRÜTME KURULU DERS YILI KÜME ÖĞRETİM PROGRAMI (KÜÇÜK İZCİ)

İZCİLİK YÜRÜTME KURULU DERS YILI KÜME ÖĞRETİM PROGRAMI (KÜÇÜK İZCİ) MİLLİ EĞİTİM KÜLTÜR BAKANLIĞI İZCİLİK YÜRÜTME KURULU 2018-2019 DERS YILI KÜME ÖĞRETİM PROGRAMI (KÜÇÜK İZCİ) HAFTA EKİM OYUNLAR ÖZ Ön çalışma, duyuru ve kayıtlar İzcilik nedir? (Neden izci olduk?) Hayvanları

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

Girne Inner Wheel Kulübü Başkanı. Esma ELGİN

Girne Inner Wheel Kulübü Başkanı. Esma ELGİN DEVİR TESLİM TÖRENİ Girne Inner Wheel Kulübü 2012-2013 Başkanı Esma ELGİN 2012-2013 TEMASI DOST OL YÖNETİM KURULU BAŞKAN... Esma ELGİN ASBAŞKAN... Solmaz FERİDUN GEÇMİŞ DÖNEM BAŞKANI... Sevim EGEMEN SEKRETER...İmren

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN 2017 Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. Öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz. BABALARIMIZA... VELİLERİMİZE

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

PEK OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 2014 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

PEK OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 2014 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR EYLÜL 2014 1 2 3 4 5 6 7 Oryantasyon Programı Başlangıcı Anaokulları 8 9 10 11 12 13 14 İlkokul 1. Sınıf Oryantasyon Programı Başlangıcı 15 Eğitim Öğretim Yılının Başlangıcı- Veli Eğitim Semineri (1.2.3.Sınıf)

Detaylı

21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI

21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI 21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI 18 Nisan 2018 (Çarşamba) - Azerbaycan ın Gelişi 19 Nisan 2018 (Perşembe) - Litvanya nın Gelişi 20 Nisan 2018 CUMA EKİPLERİN GELİŞİ - Rusya, Bulgaristan

Detaylı

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI GELENEKSEL MÜNAZARA TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI Sosyal etkinliklerine devam eden okulumuz, 27 03.2015 Cuma günü konferans salonunda, edebiyat öğretmenimiz Gülgün KALPAKÇI rehberliğinde 10. Sınıflar arası

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

LALE LANGAL BİYOGRAFİ

LALE LANGAL BİYOGRAFİ LALE LANGAL BİYOGRAFİ BİYOGRAFİ LALE LANGAL 1979 yılında Yenierenköy de doğdu. Müzik çalışmalarına 7 yaşında bağlama çalarak başladı. Henüz okul yıllarındayken Yenierenköy Belediyesi Halk Müziği Korosunu

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 06 Eylül 2013- (Hande Tibuk) Kuzey Ren-Vestfalya Ekonomi Bakanlığı ve Nrw.Invest tarafından ikinci kez Türk firmalarına Kuzey Ren-Vestfalya da gerçekleştirdikleri başarılı ve

Detaylı

İZCİLİK YÜRÜTME KURULU DERS YILI KÜME ÖĞRETİM PROGRAMI (KÜÇÜK İZCİ)

İZCİLİK YÜRÜTME KURULU DERS YILI KÜME ÖĞRETİM PROGRAMI (KÜÇÜK İZCİ) MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI İZCİLİK YÜRÜTME KURULU 2016-2017 DERS YILI KÜME ÖĞRETİM PROGRAMI (KÜÇÜK İZCİ) EKİM OKUL TOPLANTI 1. Ön çalışma, duyuru ve kayıtlar 2. Her gün bir iyilik yap. sloganı Hayvanları

Detaylı

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA Sayı :70868051-880-3298 Konu :2015 yılı 39. Turizm Haftası Etkinlikleri Programı T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) :ew : e. E.6\\EEH s::. tıi:e". ı

Detaylı

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

Temmuz 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Temmuz 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Temmuz 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin / Mezitli Belediye Başkanı nı ziyaret ederek

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. ESKİŞEHİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2 3 4 Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında 2012-2013 Öğretim Yılı Öğrenci Kayıtları: a) Başvurular 11-22 Haziran 2012 b) Seçici komisyon tarafından kayıtları yapılacak çocukların tespiti 25 Haziran 2012 c)

Detaylı

TUNCAY LANGAL BİYOGRAFİ & CV

TUNCAY LANGAL BİYOGRAFİ & CV TUNCAY LANGAL BİYOGRAFİ & CV BİYOGRAFİ TUNCAY LANGAL 1978 yılında Bulgaristan göçmeni bir ailenin çocuğu olarak da doğdu. Ticaret Meslek Lisesini bitirdikten sonra Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği

Detaylı

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI.

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. 26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü nün başlatmış olduğu Değerler Eğitimi Projesi ODTÜ Ülkem Koleji nde hızla uygulamaya geçti. Öğrencilere temel insanî

Detaylı

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR AB yi Öğreniyorum.. Avrupa Birliği Platformu ve Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde uygulanmakta olan Öğrenciler AB yi Öğreniyor Projesi kapsamında öğrencimiz Rabia ÜZEL Kayseri İl birincisi olmuştur. Öğrencimize

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI

GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI 15 MAYIS 2015 Gençlik Haftası Çelenk Sunma Töreni ve Valilik Makamını Ziyaret: Yer : Cumhuriyet Meydanı Saat : 10.00 (Çelenk Sunumu) Saat : 10.15 (Valilik Makamını Ziyaret), İl

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Bilim, Kültür, Sanat Günleri etkinliklerimiz, anaokulu 3 yaş grubundan

Detaylı

Ağustos 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Ağustos 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Ağustos 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Tarsus CHP İlçe Örgütünü ziyaret ederek,

Detaylı

DESTEKLERİYLE. 32 nd FIAP CONGRESS 32. FIAP KONGRESİ 01-07 SEPTEMBER 2014 ANKARA - CAPPADOCIA 01-07 EYLÜL 2014 ANKARA-KAPADOKYA

DESTEKLERİYLE. 32 nd FIAP CONGRESS 32. FIAP KONGRESİ 01-07 SEPTEMBER 2014 ANKARA - CAPPADOCIA 01-07 EYLÜL 2014 ANKARA-KAPADOKYA DESTEKLERİYLE 32. FIAP KONGRESİ 01-07 EYLÜL 2014 ANKARA-KAPADOKYA www.tfsf.org.tr 32 nd FIAP CONGRESS 01-07 SEPTEMBER 2014 ANKARA - CAPPADOCIA www.fiap32congress.org 32. FIAP KONGRESİ TÜRKİYE DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Detaylı

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ ORTAOKUL adanaozelbaskentokulları bilim bizde toplanır bizden yayılır - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI TAKVİMİ Haziran ( Hafta) Temmuz Ağustos

Detaylı

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SAMSUN Ö N S Ö Z 2012 2013 eğitim öğretim yılına sizlerle başlamanın heyecanı ve mutluluğu içindeyim. Tüm eğitim

Detaylı

İZCİLİK YÜRÜTME KURULU DERS YILI OCAK ÖĞRETİM PROGRAMI (LİSE PROGRAMI)

İZCİLİK YÜRÜTME KURULU DERS YILI OCAK ÖĞRETİM PROGRAMI (LİSE PROGRAMI) MİLLİ EĞİTİM KÜLTÜR BAKANLIĞI İZCİLİK YÜRÜTME KURULU 2016-2017 DERS YILI OCAK ÖĞRETİM PROGRAMI (LİSE PROGRAMI) 2016-2017 DERS YILI OCAK ÖĞRETİM PROGRAMI (LİSE PROGRAMI) HAFTA EKİM OYUNLAR ÖZ ŞARKI MARŞ

Detaylı

Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı (Lise)

Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı (Lise) Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı (Lise) Sayın Velimiz; Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği nin 7(1) Maddesine göre okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler Okul

Detaylı

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2016 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz/Karaduvar Mahallesinde saha çalışması

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT ORTAÖĞRETİM OKULLARI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT ORTAÖĞRETİM OKULLARI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT ORTAÖĞRETİM OKULLARI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ A Ğ U S T O S 2 0 1 4 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 TEOG Sınavına Göre Yerleştirme İşlemleri İçin Tercihlerin Alınması 31 Temmuz-8

Detaylı

26/08/2010 Hocamızı saygı ile anmaktayız... Gaziantep (Merkez), 1964

26/08/2010 Hocamızı saygı ile anmaktayız... Gaziantep (Merkez), 1964 26/08/2010 Hocamızı saygı ile anmaktayız... Adı Soyadı Dr. Kemal YILDIRIM Doğum Yeri/Yılı Gaziantep (Merkez), 1964 Lisans Yüksek Lisans Doktora Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.)

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) Sporun nabzını 20 ayrı branşta verdiği hizmetle elinde tutan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden; Türkiye'nin ilk ve tek spor organizasyon

Detaylı

İTÜ HBSK ÜNİVERSİTELER ARASI HALK KÜLTÜRÜ GÜNLERİ İTÜ HALK BİLİMİ VE SANATLARI KULÜBÜ

İTÜ HBSK ÜNİVERSİTELER ARASI HALK KÜLTÜRÜ GÜNLERİ İTÜ HALK BİLİMİ VE SANATLARI KULÜBÜ İTÜ HBSK ÜNİVERSİTELER ARASI HALK KÜLTÜRÜ GÜNLERİ İTÜ HALK BİLİMİ VE SANATLARI KULÜBÜ İTÜ HBSK KİMDİR? Halk Bilimi ve Sanatları Kulübü, 1999 güzünde, İTÜ bünyesinde Halk Oyunları, Müzik Birimi ve Kafkas

Detaylı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 2015 Eylem Planı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 2015 Eylem Planı ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 205 Eylem Planı NO ETKİNLİĞİN TÜRÜ ETKİNLİĞİN KONUSU ETKİNLİK NO ETKİNLİĞİN ADI SORUMLU KURUM/KİŞİ TARİH İŞBİRLİĞİ YAPILACAK

Detaylı

NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mezitli Belediye Başkanı nı makamında ziyaret ederek

Detaylı

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren AKM Klasik Türk Sanat Müziği Korosunun Şef Mitat

Detaylı

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3 4 5

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3 4 5 AĞUSTOS 2012 1 2 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ŞEKER 1 ŞEKER 20 ŞEKER 21 ŞEKER 22 23 24 25 26 27 28 Yeni Kayıt Öğrenciler için İngilizce Kursu başlar (1.-6.sınıflar). (:00-12:00) 2 30 ZAFER 31

Detaylı

İLKADIM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PROGRAMI YAPILMASI PLANLANAN UYGULAMALAR

İLKADIM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PROGRAMI YAPILMASI PLANLANAN UYGULAMALAR İLKADIM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PROGRAMI SIRA NO YAPILMASI PLANLANAN UYGULAMALAR TARİH 1 Açık Öğretim Kurumları İş Takvimi * Bakanlıkça belirlenecektir. 2 Yönetici

Detaylı

I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU

I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU ÖZEL ÖZEL CENT OKULLARI 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU EYLÜL BİRİM HEDEF KİTLESİ 5. Sınıf Oryantasyon Çalışması 10 Eylül 2018-14 Eylül 2018

Detaylı

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV 1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV Spor Canlı Yayını İle (90 Dakika) Türkiye Dans Sporları

Detaylı

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz!

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz! İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Okulumuza Giriş Sınavı... 1 Ara Tatilimiz... 1 Meb Bursu Ve Müzik Eğitimi Başvuruları... 2 15. Geleneksel IB Günü İle Deneyimlerimizi Paylaştık... 2 Dünya

Detaylı

.~ ". EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C.

.~ . EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C. r: ~ c... ~ f ~ ~ \i it " TC Vii '1. GENeLıI( VE ~POR };tl ~AKA"LlG'LP '-?~ T.C. MANAVGAT KAYMAKAMLIGI Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü :....:~.. \J..~ ". EXPO Sayı: 190613431 146 Konu: Gençlik

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

2013 KASIM FAALİYET RAPORU

2013 KASIM FAALİYET RAPORU 2013 KASIM FAALİYET RAPORU www.howtoistanbul.com Tanıtım Toplantısı 12 Kasım 2013 A. Murat Ersoy İstanbul Valiliği'nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü Ortaklığı, TÜRSAB

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

SO SYAL KÜ L TÜREL FASAL İYETL ER

SO SYAL KÜ L TÜREL FASAL İYETL ER SAYFA 2 2014-20 15 SO SYAL KÜ L TÜREL FASAL İYETL ER 23-27 Kasım 2017 tarihleri arasında eğitimci yazar Alişan KAPAKLIKAYA okulumuzda bir dizi seminer programları sundu. Her biri en az iki saati bulan

Detaylı

HAZİRAN 2017 FAALİYETLER

HAZİRAN 2017 FAALİYETLER HAZİRAN 2017 FAALİYETLER EĞİTİM ve ETKİNLİKLER Hastanın Sesi projesi Hasta Hakları Bilgilendirme Eğitimleri devam ediyor 19-21 Haziran 2017 Evrensel Hasta Hakları Derneği nin yürütmekte olduğu Hastanın

Detaylı

Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk. MMO Antalya Şube olarak üyelerimizle birlikte Geleneksel Kahvaltı etkinliğimizi Arıca Çiftlik te gerçekleştirdik.

Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk. MMO Antalya Şube olarak üyelerimizle birlikte Geleneksel Kahvaltı etkinliğimizi Arıca Çiftlik te gerçekleştirdik. 27. Geleneksel Meslek Odaları Halı Saha Turnuvası nda Master ve Gençler kategorisinde 3 takımımız sahaya çıktı e-bülten 1-15 Nisan 2018 / Sayı 1 Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk MMO Antalya Şube olarak

Detaylı

ÖZEL TANI ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2017

ÖZEL TANI ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2017 ÖZEL TANI ORTAOKULU 2017-2018 ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2017 31TEMMUZ 1 AĞUSTOS 2 AĞUSTOS 3 AĞUSTOS 4 AĞUSTOS 5 AĞUSTOS 6 AĞUSTOS 18 AĞUSTOS 2017 SAAT 18.00 DE VELİ-ÖĞRENCİ- ÖĞRETMEN 7 AĞUSTOS 8 AĞUSTOS

Detaylı

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik.

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. 6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. Bu yıl 6. düzenlenen İlkokul Yabancı Diller Festivali 26.05.2016 tarihinde saat 17.30 da okulumuz konferans salonunda okulumuz idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerin

Detaylı

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi SOSYAL ETKİNLİKLER 134 Geneksel Bahar Pikniği 27 Mayıs 2012 Şubemizin Geleneksel Pikniği 27 Mayıs Pazar Günü Sapanca`da gerçekleştirildi. Beraber yapılan kahvaltı ile başlayan pikniğe üyelerimiz aileleriyle

Detaylı

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3 4 5

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3 4 5 AĞUSTOS 2012 1 2 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 15 16 17 18 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Yeni Kayıt Öğrenciler için İngilizce Kursu başlar (1.-6.sınıflar). (:00-12:00) 2 30 ZAFER 31 EYLÜL 2012 1 2 3 4 5 KAYIT

Detaylı

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED Okulları müdürleri arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen TED Okulları Müdürler Toplantıları nın on dördüncüsü,

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq

qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq Çamlıhemşin Çok Programlı wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq Anadolu Lisesi

Detaylı

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU OCAK 2013 FAALİYET RAPORU 03 Ocak 2013 2012 Yılı Değerlendirme Toplantısı 2012 Yılının İstanbul Turizmi açısından değerlendirilmesinin yapıldığı, İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu nun teşrifleri

Detaylı

12.SINIFLAR LYS TAKVİMİ

12.SINIFLAR LYS TAKVİMİ 12.SINIFLAR LYS TAKVİMİ TARİH YAYIN TEST SAAT MATEMATİK 10:00 1 24.05.2017 ÇARŞAMBA TED GENEL MERKEZ-5 1 25.05.2017 PERŞEMBE TED GENEL MERKEZ-5 2 29.05.2017 PAZARTESİ ÜÇ-DÖRT-BEŞ 2 30.05.2017 SALI ÜÇ-DÖRT-BEŞ

Detaylı

SEDAŞ IN İŞ GÜVENLİĞİNDE MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İLE EL ELE PROJESİ BAŞARI İLE SÜRÜYOR

SEDAŞ IN İŞ GÜVENLİĞİNDE MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İLE EL ELE PROJESİ BAŞARI İLE SÜRÜYOR SEDAŞ IN İŞ GÜVENLİĞİNDE MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İLE EL ELE PROJESİ BAŞARI İLE SÜRÜYOR SEDAŞ ın sosyal sorumluluk anlayışı ile başlattığı İş güvenliğinde meslek lisesi öğrencileri ile el ele projesinde,

Detaylı

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 IFAT EURASIA- 2. ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ FUARI 16-18 Şubat 2017 AKADEMİ ÇEVRE A.Ş. olarak ekibimizle Türkiye de 2. kez gerçekleşen IFAT Eurasia da standımızı kurarak paydaşlarımız,

Detaylı

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu HEYET ZİYARETLERİ. ASO I.Organize Sanayi Bölgesi

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu HEYET ZİYARETLERİ. ASO I.Organize Sanayi Bölgesi 13 HEYET ZİYARETLERİ 13.1. Cibuti Cumhurbaşkanı Ziyareti: Cibuti Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanlığı üst düzey yetkililerinden oluşan 100 kişilik heyet Başkan Vekilimiz Sn.Fahrettin KÜRKLÜ nün evsahipliğinde

Detaylı

ordumuhtarlarderneği tarafından yazıldı Pazartesi, 03 Kasım :00 - Son Güncelleme Perşembe, 06 Kasım :10

ordumuhtarlarderneği tarafından yazıldı Pazartesi, 03 Kasım :00 - Son Güncelleme Perşembe, 06 Kasım :10 Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu, Başiskele'de ''Uluslararası Yerel Yönetimlerde Muhtarlığın Yeri ve Önemi'' çalıştayı düzenledi. Başiskele Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Türkiye'nin

Detaylı