KÜLTÜREL SOSYAL İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KÜLTÜREL SOSYAL İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI"

Transkript

1 KÜLTÜREL SOSYAL İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI Daire Başkanlığımızın hedefine yönelik Kent bütününde gerek kültürel gerekse sosyal anlamda kentlilik bilincini ve kültürünü geliştirmeye, sosyal dayanışmayı artırmanın yanısıra çağdaş ve kalıcı çeşitli hizmetleri organize etmek ve bu alanlarda faaliyet gösteren resmi yada sivil kurum ve kuruluşlarla işbirliği sağlayarak koordine etmektir Yılı Kültürel Etkinlikler NİSAN 2001 İZMİR I.İLKÖĞRETİM OKULLARARASI BİLGİ VE KÜLTÜR YARIŞMASI (İsmet İnönü Sanat Merkezi - Kültürpark) İzmir Büyükşehir Belediyesi - İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kanal 1 TV ve Corners Alışveriş Merkezi işbirliğiyle düzenlenen yarışmada ilk üçe giren okullara ve yarışmacı öğrencilere çeşitli armağanlar verilmiştir. 25 NİSAN 2001 "ELELE ŞÖLENİ" 5.GAZİEMİR ULUSLAR ARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ KAPSAMINDA ; Celal Atik Spor Salonunda düzenlenen etkinliğe Azerbaycan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Gürcistan, Rusya ve Ukrayna ülkelerinin çocukları iştirak etmiştir. Ayrıca 21 Nisan 2001 tarihinde Sarnıç'ta piknik düzenlenmiştir. Şenlik süresince kumanyalar verilmiştir MAYIS 2001 İZMİR 6. LİSELELERARASI BİLGİ VE KÜLTÜR YARIŞMASI (İsmet İnönü Kültür Merkezi-Kültürpark) İzmir Büyükşehir Belediyesi - İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kanal 1 TV ve Corners Alışveriş Merkezi işbirliğiyle düzenlenen yarışmada ilk üçe giren okullara ve yarışmacı öğrencilere çeşitli armağanlar verilmiştir MAYIS 2001 CANIM ANNEM EL SANATLARI SERGİSİ İzmir Büyükşehir Belediyesi Eğitim ve Kültür Derneği ile Konak Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle kursiyerlerin kurs süresince hazırladıkları ürünler tanıtıma ve satışa sunulmuştur MAYIS 2001 ORTOPEDİK ENGELLİ VAROL GÖKDAMAR "DÜŞ VE GERÇEK" RESİM SERGİSİ Sakatlar Haftası nedeniyle İzmir Sanat'ta düzenlenmiştir. 19 MAYIS Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında görevli Beden Eğitimi öğretmenlerinin başarılı çalışmalarından dolayı Kültürpark yüzme havuzunda kutlama yemeği verilmiştir. 08 HAZİRAN " Merhaba Yaz Defilesi" İzmir Büyükşehir Belediyesi Eğitim ve Kültür Derneği ile Konak Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen defilede provasız biçki dikiş, makine nakışı, tel kırma, takı, mücevher çiçek ve kumaş desenleme kurslarındaki kursiyerlerin ürünleri

2 mankenliklerini kendileri yaparak sergilenmiştir. 23 HAZİRAN İzmir Büyükşehir Belediyesi "Yaz Konserleri" nin konuk sanatçısı Çelik'in programı 1. Kordon Gündoğdu Meydanında gerçekleştirilmiştir TEMMUZ İzmir Büyükşehir Belediyesi "Yaz Konserleri" "Bir Balkan Yolculuğu"nun konseri Muammer Ketencioğlu ve grubu eşliğinde 1.Kordon Gündoğdu Meydanı ve Karşıyaka Bostanlı Rekreasyon alanında tüm sanatseverlere sunulmuştur. Gençlik Tiyatrosu 210 koltuk kapasiteli, modern donanımlı bir salon olan Gençlik Tiyatrosunda sahne sanatlarından örneklerin sunulmasının dışında konferans, seminer, panel vb. çeşitli etkinlikler yer almaktadır yılı içersinde salonumuzda sürekli çalışmalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediyesi Çocuk ve Gençlik Korosu dışında Milli Eğitime bağlı İlköğretim lise ve dengi okulların ücretsiz faydalanmaları sağlanmıştır. Anaokulları ile çeşitli kurum ve kuruluşların talepleri doğrultusunda salonumuz tahsis edilmiştir yılı içerisinde Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı işbirliğiyle semtlerde açılan ve hizmet veren öğrenim birimlerinin etkinliklerinin gerçekleştirilmesi için salonumuzdan faydalanmaları sağlanacaktır. Armoni Mızıkası Armoni Mızıkası ve Kent Orkestramız evrensel değer taşıyan çok sesli yapıtları ile Türk besteleyicilerine ait çok sesli yapıtları seslendirerek ulusal ve evrensel müzik kültürünü yerleştirilmesine ve tanıtılmasına hizmet etmek ve İzmir Büyükşehir Belediyemizin kültür elçiliği görevini bir sanat kurumuna yakışır şekilde yürütmeyi hedeflemiştir. Kültürel ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde görev yapmakta olan Armoni Mızıkası Büyükşehir Belediyemizin, ilçe belediyelerin, resmi ve özel kurum ve kuruluşların açılış kapanış törenlerinin yanı sıra açık 32, kapalı 17 konser ve 147 uğurlama vs. etkinliklere katılmıştır. Armoni Mızıkası Dünya Müzik Günü nedeniyle 22 Haziran 2001 tarihinde I.Kordon Gündoğdu Meydanında ; 3 Temmuz 2001 tarihinde de Karşıyaka Bostanlı Rekreasyon Alanında yaz konseri düzenlemiştir. Kent Orkestrası yılında faaliyetlerine başlayan Kent Orkestrası 2001 yılı içerisinde bünyesine kattığı yaylı sazlarla "Pop Senfoni Orkestrası" nı oluşturarak Türkiye'de ilk olmuştur. Nostaljik ve günümüz eserlerinin yer aldığı (caz, hafif müzik, klasik müzik, özgün müzik, pop müzik gibi)

3 konser programları halka ücretsiz olarak sunulmaktadır. Orkestrada 30 yaylı sazlarla 55 müzisyen ve 8 solist yer almaktadır yılı konser programlarında Kent Orkestrasının konuk sanatçısı Salim Dündar olmuştur. Kent Orkestrası 2001 yılı içerisinde kış sezonunda Kültürpark İsmet İnönü Sanat Merkezinde toplam 10 adet konser, İzmir Sanat'ta 1 adet, Narlıdere Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde 2 adet, Gaziemir Atatürk Kültür Merkezinde 3 adet, yaz sezonunda ise DEÜ Kültür Sanat ve Spor Şenliği için Kültürpark Açıkhava Tiyatrosunda 1 adet, I.Kordon Gündoğdu Meydanında 3.Karşıyaka Bostanlı Rekreasyon alanında 1 adet toplam 21 konser gerçekleştirmiştir. Kütüphane Ve Müzeler Müdürlüğü Okurların bilgi edinmek, kendilerini geliştirmek ve zamanlarını değerlendirmek için yayınlardan ve diğer bilgi kaynaklarından serbestçe yararlanmalarını sağlayacak Kütüphanelerin ve Müzelerin görev ve yükümlülüklerini yerine getirir. Yetki Ve Sorumluluğu Kütüphane ve Müzeler Müdürlüğü 1580 Sayılı Belediyeler Kanununun 33. Maddesi uyarınca hazırlanan Kütüphaneler Yönetmeliğine dayanarak Satınalma Müdürlüğü ve bağış yoluyla temin edilen kitapları Kütüphanelerinde okuyucunun hizmetine sunmak, üyelerine sürekli ödünç kitap vermek, önemli gün ve haftalarda tarih 7465 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Eğitici ve Kültürel Faaliyetler Yönetmeliği gereğince etkinlikler düzenleyerek halkı bilgilendirmek. Gençlik Kütüphanesi - Kültürpark, Hıfzı Veldet Velidedeoğlu Kütüphanesi-Balçova, Yahya Kemal Beyatlı Kütüphanesi-Buca, Güzelbahçe Kütüphanesi, Necip Fazıl Kısakürek Kütüphanesi-Balçova, Dr. Yaman Aşıkoğlu Kütüphanesi-Yerel Gündem 21 Evi-Üçkuyular 'da bulunan kütüphanelerimize 1 yıl içinde toplam 300 kişi üye olmuş, 2465 ödünç kitap verilmiş okuyucuya ulaşılmıştır. Kütüphanelerimize adet kitap bağışı alınmıştır. Prof. Dr. Mesut Gülmen'in "İnsan Hakları Eğitimi" için El Kitabı metropol alan içerisindeki okullara İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından 750 adet dağıtım yapılmıştır. "Kent Kitaplığı" adı altında Büyükşehir Belediyesince yayınlanan kitapların talepler doğrultusunda kurum ve kuruluşlara dağıtımları devam etmektedir. İngilizce yayınların bulunduğu Gençlik Kütüphanesine Türkçe bölüm eklenerek hizmete sunulmuştur. Kütüphanemize gelen ziyaretçilerin isteği üzerine 1030 adet türkçe kitabı tüm kitaplıklara ilave edilecektir.

4 25-31 Mart Kütüphanecilik Haftası nedeniyle insan hakları eğitimi için el kitabı kütüphane ziyaretçilerine armağan edilmiştir. Büyükşehir Belediyesince hazırlanan "Engellinin El Kitabı" Türkiye genelinde ilgili yerlere dağıtımı yapılarak, tüm kütüphanelerimizde de yer almaktadır Yılı Sosyal Etkinlikler Menopoz Seminerleri Menopoz Seminerleri Eşrefpaşa Hastanesi işbirliğiyle Gençlik Tiyatrosunda: Menopoz ve Hormon Tedavisi Menopoz ve Meme Hastalıkları Menopozun Sosyal Boyutları ve Menopozda Beslenme Menopozun psikolojik boyutları ve cinsel yaşam üzerinde 4 gün süren seminerler uzmanlar tarafından gerçekleştirilmiştir. Madde Bağımlılığı Uyuşturucuyla Mücadele Sokak Çocuklarını Koruma Üst Kurul Toplantıları Sayın Valimiz Başkanlığında Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, kurumkuruluş ve sivil toplum örgütlerinden oluşturulan üst kurul toplantılarında sekreterya görevi en iyi şekilde yürütülmektedir. Toplantılarda gerek duyulduğu takdirde her türlü konuda Belediyemizden istenen destek verilmektedir. Karşıyaka Örnekköy'de açılacak olan Madde ve Uyuşturucu Bağımlılığı Merkezinin, İzmir Valiliği, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, İzmir Valiliği İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İzmir Barosu (Meslek Odaları Platformu), İTO Vakfı ve Sivil Toplum Örgütleri arasındaki işbirliği esaslarını tespit etmek ve sağlamak üzere protokol çalışmaları devam etmektedir. Çocuk Hakları Komisyon Toplantıları Her ay düzenli olarak gerçekleştirilmekte olan Çocuk Hakları Komisyon Toplantılarına üst kurulunda yer almaktayız. Toplantılarda görüşülen hususlarda belediyemize düşen görevler yerine getirilmektedir. Komisyonun organizasyon ve seminer çalışmalarında aktif görevler almaktayız yılında çalışan çocukların çocuk işçiliği, İzmir İl Komisyonu çalışmalarının ilk adım faaliyetleri sürdürülecektir Nisan ayında Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kültürparktaki standlarda çocukların ürünleri sergilenecek ve çeşitli etkinlikler yapılacaktır. Engelliler Masası Koordinatörlüğü 2001 yılı içerisinde Engelliler Masasına başvuruda bulunan bedensel engelli vatandaşlarımızdan 40 kişinin tekerlekli sandalye ihtiyaçları karşılanmıştır.

5 Eshot Genel Müdürlüğünce 2 adet engelli otobüsü hizmete sunulmuştur. İnciraltı Engelliler Eğitim ve Kültür Merkezi 1. Hizmet yılını doldurdu. Tüm engelli vatandaşlarımıza ücretsiz olarak uzmanlarımız tarafından eğitim ve danışmanlık yapılmaktadır. İzmir metropol alan içerisinde bulunan özel eğitim kurumlarının, derneklerinin ve vakıflarının yemek talepleri incelenip değerlendirilerek yemek ihtiyaçları karşılanmaktadır. Yine metropol alan içerisindeki engelli okulların, vakıfların ve kurumların bina onarım, araç ve gereç talepleri karşılanarak ayni ve nakdi yardımlara devam edilmektedir. Engelli vatandaşlarımızı yönlendirmek ve gereksinim duydukları her konuya ve soruna çok kolay bir şekilde çözüm bulabilecekleri "Engellilerin El Kitabı" adet bastırılıp sadece İzmir değil Türkiye'nin her yerinde Valilik, Belediyeler, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu İl Müdürlükleri aracılığıyla ücretsiz olarak dağıtımı yapılmıştır. İzmir metrosunda engellilerin kullanabileceği asansör ve yürüyen merdivenlerin yapımı tamamlanarak hizmete sunulmuştur. Yapımı yeni olan kaldırımlar 9111 sayılı standartlara uygun şekilde gerçekleştirilmiştir. Yaz sezonunda İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Okulları bünyesinde Kültürpark Yüzme Havuzunda ücretsiz olarak yüzme kurslarından isteyen her engellinin uzman eğitimciler nezaretinde faydalanmaları sağlanmıştır. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mayıs Sakatlar Haftası gibi önemli gün ve haftalarda sportif, sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlenmektedir. Ayrıca tüm engelli vatandaşlarımız ve aileleri için panel, seminer, toplantı ve kutlamalar da organize edilmiştir. Şehit Aileleri Masası Terör eylemleri nedeniyle şehit düşen T.S.K. mensubu (er, erbaş, astsubay, subay vs.) şehitlerin İzmir metropol alan içerisinde ikamet eden ailelere hizmet vermektedir tarihinde şehit ailelerine Ramazan Bayramı nedeniyle TL. Tansaş fişi 231 adet dağıtılmıştır. Şehit Aileleri Derneğine yapılan hizmet binasının yenilenmesi. Belediye Semt Merkezleri Belediyemiz Semt Merkezleri çerçevesinde içinde bulunduğumuz yıla kadar Gültepe Toros Semt Merkezi, Buca Evka-1 Semt Merkezi, Çiğli Egekent Öğrenim Birimi hizmete girmiştir yılında Gültepe Toros Semt Merkezi Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ile yapılan protokol çerçevesinde öğrenim birimine dönüştürülmüştür ve Egeket Öğrenim Birimi ile birlikte eğitim faaliyetlerini yürütmüştür. Ayrıca Balçova'da bulunan Necip Fazıl Kısakürek Kütüphanesi'nin kütüphane özelliği korunarak yine içinde bulunduğumuz yıl içinde üzerine 1 kat daha çıkılmak suretiyle öğrenim birimine dönüştürülmüş ve Temmuz 2001 de hizmete girmiştir. Çiğli Evka 2 Aydınlıkevler Mahallesinde içinde İzsu veznesi ilçe belediyesi

6 vergi bürosu, ilçe belediyesi danışma bürosu ve mahalle muhtarının da hizmet verdiği belediye semt merkezi Kasım 2001'de açılmış ve hizmet vermeye devam etmektedir. Ayrıca Gümüşpala, Şemikler, Buca ve Çiğli Evka-2 olmak üzere 4 adet öğrenim biriminin yapımı başlamış ve bitme aşamasına gelmiştir. Söz konusu semt merkezleri ile öğrenim birimlerinin her türlü yapım ve işletme giderleri belediyemiz tarafından karşılanmaktadır. Öğrenim birimlerimizden Egekent Öğrenim Biriminde 688 adet, Toros Öğrenim Biriminde 415 adet ve Balçova Öğrenim Biriminde 350 adet kayıtlı öğrenci eğitim faaliyetlerine devam etmektedir. Öğrenim Birimlerinde kayıtlı öğrencilerimize bilgisayar, yaratıcı drama, el sanatları ve okul programlarına destek eğitimleri verilmektedir. Yıl içinde tiyatro, sinema ve sergi fuar gibi çeşitli etkinliklere öğrenim birimlerindeki çocuklarımızın katılımı sağlanmıştır. Gazi Mustafa Kemal Terör Gazileri Rehabilitasyon Merkezi Merkezde 160 gazi kayıtlı bulunmaktadır. Gazilerimizle sürekli irtibat halinde olup ayda bir toplantılar düzenlenmektedir. Balçova Termal Tesisleri havuzunda tedavileri sağlanmıştır. Hareket kabiliyeti kısıtlı gazilerimiz evlerinde ziyaret edilmektedir. İnciraltı'na, Buca Gölet'e, Seferihisar Ekmeksiz, Sığacık ve Kuşadası'na günü birlik geziler düzenlenmiştir. Yaz sezonunda haftada bir gün Kültürpark yüzme havuzu belirli saatlerde gazilerimize tahsis edildi. Merkezimizde spor odası oluşturularak gazilerimizin hizmetine sunulmuştur. Merkezimizdeki el sanatları atölyesinde gazilerimizin metal rölyef, ahşap eskitme ve kuru çiçek düzenleme branşlarında elde ettikleri ürünler çeşitli sergi ve düzenlenen fuarlardaki standlarda tanıtıma ve satışa sunulmuştur. El Sanatları atölyesi bünyesinde çerçeve atölyesi de faaliyete geçirilerek tabloların hepsi burada çerçevelenmektedir. Yıl içerisinde hazırlanan tüm ürünler, İzmir Ticaret Odası Sergi Salonunda, Çiğli Kipa'da, Hediyelik Eşya Fuarında, İzmir Enternasyonal Fuarında vb. yer almıştır. Söz konusu sergilerdeki ürünleri beğenen kurum ve kuruluşlardan siparişler alınmıştır. 29 Ekim 2001 Cumhuriyet Bayramında Büyükşehir Belediye Başkanlığınca Bergama Gemisinde düzenlenen yemeğe katılınmıştır. Merkezimizde gazilerin dışında depremzede ve selzede her türlü iaşe ve ibateleriyle psikolojik danışma hizmeti verilmesine, iş bulmaları, muhtelif sorunlarına çözüm getirilmesine devam edildi. "Çocuklar İzmir'i Tanıyın, Sevin, Yaşatın" Gezi Otobüsü Projesi Metropol alan içerisinde seçilen pilot semtlerdeki ailelere (anne, çocuk) İzmir'i tanıtmak üzere eğitici, eğlendirici geziler düzenlemek amacıyla tarihinde hizmete sunulan gezi otobüsü 2001 yılı içerisinde ilköğretim okulu öğrencileri 11 ay süresince Arkeoloji Müzesi, Etnoğrafya Müzesi, Fuar Hayvanat Bahçesi, Buca Hasanağa Bahçesi buz pisti ve Buca Gölet'e 81 gezi düzenleyerek 3240 öğrenciye unutulmaz bir gün yaşatılmıştır.

7 Mezarlıklar Müdürlüğü Yeni Altındağ Mezarlığı projesinin ihalesi için keşif çalışmalarına başlanıldı. Yeni Buca Mezarlığı planlı gömüye açıldı ve koordinatlı gömü planı yapıldı. Yeni Buca ve Doğançay Mezarlığında münferit mezar yerleri tespit edildi, gömüye başlandı. Ayrıca Doğançay Mezarlığında 1284 adet lahitli mezar adalarının projeleri yapılmış, numaratajlı, hazır lahitli gömü adaları imalatına geçildi. Aşağı Narlıdere Mezarlığı içinden geçen yol kapatılarak 400 yeni kabir yeri kazanıldı. Yukarı Narlıdere Mezarlığı projelendirilen bölümü ihale edildi ve 965 adet tek kişilik, 49 adet 4 kişilik aile kabri yapımı başlatıldı. Yeni Gaziemir projesinin ihalesi tamamlanarak imalata başlanıyor. Hacılar Kırı Mezarlığında aile kabristanı planlaması yapıldı. Pınarbaşı Mezarlığının kuzeyinde kalan eski mezarlık alanında 2000 metrekarelik bir alan bulundu ve ilgili yerlere yazışmalar yapıldı. Örnekköy Mezarlığı kuzeybatısında kalan 16 hektar cebel arazinin mezarlık alanına ilave edilmesi için imar planı onaydan geçmiştir. Örnekköy Mezarlığı metrekarelik gömü alanı ile Bornova Mezarlığında 200 gömülük alana defin işleri yapılmaktadır. Yıl içinde tüm mezarlıkların bakım ve onarım işlerinin yanı sıra yabani ot ilaçlaması yapılarak otlar kurutulmuş 3000 adet ağaç 500 adet gül fidanı ile 5000 adet mevsimlik bitki dikimi yapılarak mezarlık alanına toplam m2 alan ilave edilmiş, adet defin işlemi gerçekleştirilmiş ve 10 adet yeni cenaze taşıma aracı alınmıştır. Zübeyde Hanım Huzurevi Müdürlüğü Sosyal ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan bakıma muhtaç yaşlıların, huzur ortamı içersinde bakılması, korunması, sağlık yönüyle kontrol altında tutulması sosyal ve psikolojik ihtiyaçlarının giderilmesini amaçlayan sosyal hizmet kuruluşudur Yılı Faaliyetleri Kuruluşumuza 2001 yılı içersinde bayan erkek 49 yaşlı kabulü, 31 yaşlı vefat etmiş, 11 yaşlının da çıkışı yapılmıştır. Huzurevinin kapasitesi 300 olup yıl içerisinde hizmet verilen yaşlı sayısı 350 olmuştur. Huzurevine yapılan müracaatlar değerlendirilerek sıraya alınmıştır. Yaşlıların rehabilitasyonu ve sosyal ilişkilerini güçlendirmek amacıyla kurulan koronun çalışmaları devam etmekte olup İzmir Sanat ve Gençlik Tiyatro salonlarında konserler verilmiştir. Önemli gün ve haftalarda anma törenleri, kutlamalar, eğlenceler düzenlenmiştir. Yaşlılarımızın hoş vakit geçirmeleri amacıyla yıl başında çeşitli konser ve tiyatro izlemeye götürülmelerinin yanı sıra mesire, geziler, çay partileri, piknikler ve yemekler düzenlenerek katılımları sağlanmıştır. Anneler ve babalar günü nedeniyle Bostanlı'da yemek verilmiş, Yassıcaada'da ve Mordoğan'da denizden faydalanmaları sağlanmıştır. Elişi Atölyesi ve dikiş odasındaki faaliyetlere yenileri eklenerek çalışmalarına devam edilmektedir. Buradan çıkan ürünler fuarda sergilenerek satışa ve tanıtıma sunulmuştur. Buca Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle heybeler, kırlentler, kilim, yelek vs. el sanatları ürünlerinden

8 oluşan defile gerçekleştirilmiştir. Bahçe içerisinde yer alan İzelman Anaokulu devralınarak, spor kondisyon amaçlı düzenlenmiştir. Haftada 2 gün gönüllü bir beden eğitimi öğretmeni eşliğinde jimnastik yapılmasına devam edilmiştir. Yaşlıların genel sağlık durumları, periyodik aralıklarla kontrol edilerek tedavilerinin sağlanmasının yanı sıra Minimal Mental Durum Değerlendirilmesi testi uygulanmaya başlanmış sonuçları sağlık dosyalarına işlenmiştir. Yeni yatan her yaşlının kan ve idrar tetkikleri, USD taraması, EKG çekimi, HBSAG tetkikleri düzenli olarak yapılarak genel bir muayeneden de geçirilmektedir. Ara servislerde 6 ayda bir ağır serviste her ay kan, şeker, üre ve HBSG tetkikleri tekrarlanmaktadır. Ayrıca yatan yaşlılara egzersizler ve yatak bakımları yapılmaktadır. Fizik tedavi uzmanının önerileri doğrultusunda fizik tedavi hizmeti de verilmeye başlanmıştır. Grup terapi çalışmalarının yapılacağı bir toplantı odası düzenlemiş ve 2 grup oluşturularak etkileşim ve terapi çalışmalarına başlanmıştır. Huzurevi sakinlerinden emekli öğretmen Şükran Ağacıklar tarafından okuma yazma kursu düzenlenmiştir. Tüm Huzurevi binalarının iç mekanları boyanarak koltuk takımları, perdeler, servisteki nevresim takımları ve yatak örtüleri yenilenmiştir. Erkek ve bayan kuaför salonları oluşturulmuştur. Gençlik ve Spor Müdürlüğü İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Belediyemizce kurulan spor tesis ve sahaların işletilmesi, Belediyemiz işyerlerinde çalışan memur ve işçilerimizin Belediyemiz Spor Kulübü bünyesinde spor yapan sporcuların yetişme ve gelişmelerini sağlamak, kötü alışkanlıklarından korunmalarını temin etmek ruh ve beden sağlıkları itibariyle gerekli tedbirleri alıp, sporun kitlelere yayılmasını teşvik etmek, sevdirmek, yaptırmak ve spor okulları açmakla yükümlü bir ünitedir Yılı Faaliyetleri dönemi Gençlik ve Spor Kulübünün sezon açılışı 10 Ekim 2001 tarihinde Fuar Yüzme Havuzunda düzenlenen kokteylle yapılmıştır. Bayan-erkek basketbol, hentbol takımları ve futbol kontrolleri İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesinde yaptırılmıştır. Karşıyaka Bostanlı Rekreasyon Alanı Spor Tesisleri (Basketbol, tenis kortu, paten kayma yeri, aerobik salonu, koşu yolu, bisiklet yolu) Mayıs ayında hizmete açılmıştır Haziran 2001 tarihleri arasında Celal Atik Spor Salonu'nda 15 yabancı ülkenin katılımı ile 10.Uluslararası Ritmik Jimnastik Şampiyonası düzenlenmiştir Ağustos 2001 tarihleri arasında Almanya-Bremen'de Kardeş Kent ilişkileri çerçevesinde masa tenisi müsabakalarına kulübümüz sporcuları da iştirak etmişlerdir. 30 Ağustos - 03 Eylül 2001 tarihleri arasında Gençlik ve Spor Kulübümüz, İzmir satranç İhtisas Spor Kulübü ve Düşün Satranç Merkezi işbirliğiyle Büyük Efes Otelinde "Fuar Satranç Turnuvası" düzenlenmiştir. İlk 7'ye giren sporculara para ödülü verilmiştir.

9 Birinci 9 Eylül Kupası Yelken Yarışları İzmir Körfezi Karşıyaka Parkurunda Eylül 2001 tarihlerinde Yelken Federasyonu ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Türkiye genelinde sporcuların katılımıyla gerçekleştirilmiştir. İlk beşe giren erkek ve bayan yarışmacıların kupa dışındaki ödülleri : Birinciler için : Optimist teknesi, yelkeni ve ekipmanı. İkinciler için : Optimist direk takımı ve bir adet optimist yelkeni. Üçüncüler için : Optimist yelkeni Dördüncüler için : Optimist dümeni Beşinciler için : Optimist salması 08 Ekim Dünya Hizmet Günü nedeniyle bedensel ve işitme engelli sporcular için 09 Ekim 2001 tarihinde Celal Atik Spor Salonunda Masa Tenisi Turnuvası düzenlenmiştir. Kulübümüz Bayan Basketbol takımı ile Yunanistan takımı arasında Ekim 2001 tarihlerinde barış, kardeşlik çerçevesinde Sakız Adasında turnuva düzenlenmiştir. Belediyemize ait Bornova Evka-4' te bulunan Spor Salonu ve halı sahaların yapımı tamamlanmış, hizmete hazır hale getirilmiştir. Tesis, 2002 yılı başında sportif faaliyetlerine başlayacaktır. 13 Kasım 2001 tarihinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet Piriştina, 2001 yılının başarılı sporcularını ve antrenörlerini ödüllendirdi. Okçuluk Sporcu : İlke BEŞKEN - Gençler Avrupa Kupası Birincisi Göktuğ ENGİN - Gençler Avrupa Şampiyonası İkincisi Antrenör : Cumhur YAVAŞ Judo Sporcu : Hasan YILMAZ -Gençler Balkan Birincisi Gençler A Kategorisi Birincisi Sporcu : Deniz ŞİLLİ - Dünya Beşincisi Akdeniz Oyunları İkincisi Balkan Büyükler Birincisi Antrenör : Mesut KAPAN Taekwan-do Sporcu : Abdullah SERTÇELİK -Avrupa Kupası İkincisi Dünya Şampiyonası Üçüncüsü Antrenör : Suat HASTÜRK Halter Sporcu : Reyhan ARABACIOĞLU - Üniversitelerarası Dünya Şampiyonu Avrupa Şampiyonası Büyükler Birincisi Akdeniz Oyunları İkincisi Dünya Şampiyonu Antrenör : Tuncer ŞENSES Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde faal olan branşların 2001 yılı içersinde elde ettikleri dereceler Futbol Amatör takımı grubunda lider durumundadır. A genç takımı grubunu 2. olarak tamamlamıştır ve İzmir play off maçlarına katılmaya hak kazanmıştır.

10 Basketbol Erkek basketbol takımı 2. lig müsabakalarına devam etmekte olup 7 müsabaka sonucu 6 galibiyet elde etmiştir. Bayan basketbol takımının 2. lig müsabakaları devam etmektedir. Hentbol Erkek ve bayan hentbol deplasmanlı lig müsabakaları devam etmektedir. Tekerlekli Sandalye Basketbol Türkiye Basketbol liginde şampiyon olmuştur. Ayrıca Avrupa Kupası Şampiyonasına katılarak Birinci olmuştur. A milli takımında 6 sporcumuz yer almaktadır. Okçuluk Bay ve bayanlarda Türkiye Şampiyonu olarak Hasan Orbay adlı sporcumuz Avrupa ve Dünya rekorunu kırmıştır. Genç kızlarda Türkiye ve Avrupa Şampiyonluğu elde edilmiştir. Erkek takımımız Yıldız-Yıldız, Genç-Genç ve Kadetlerde Türkiye 1.'si, bayan takımımız ise Türkiye 2.'cisi olmuştur. Eskrim Yıldız ve Genç Sporcularımız G.S.G.M. Kupasında 1 Birincilik, 5 İkincilik, 3 Üçüncülük derecelerini elde etmişlerdir. Yugoslavya'da yapılan Balkan Şampiyonasında bayan sporcularımızdan 2 sporcumuz 2.'lik, 2 erkek sporcumuz da 3.'lük ; Büyükler ferdi Türkiye Şampiyonasında bayan sporcularımız 1 Birincilik ve 1 İkincilik ; Minikler Federasyon Kupasında 1 Birincilik, 1 İkincilik, 3 de Üçüncülük derecelerini elde etmişlerdir. Judo 2001 yılı Uluslararası Şampiyonalarında: Sofya Turnuvası, Leoding Turnuvası, Prag Turnuvası, Varşova Turnuvası, Tunus Turnuvası, Münih Turnuvası, Astana Turnuvası, Avrupa Şampiyonası, Boğaziçi Turnuvası, Balkan Şampiyonası, Dünya Şampiyonası, Akdeniz Oyunlarında sporcularımız 9 Birincilik, 3 İkincilik, 13 Üçüncülük, 1 Dördüncülük, 1 Beşincilik derecelerini kulübümüze getirmişlerdir. Büyüklerde ve gençlerde takım halinde Türkiye Şampiyonasında Birincilik ayrıca büyüklerde takım halinde İkincilik elde etmişlerdir. Balkan Büyükler Takım Birinciliği, kulüpler Türkiye takım üçüncülüğü, Ümitler Türkiye Takım Birincisi olmuşlardır. Ve Yıldız takımımız 1.lig seçmelerinde Türkiye 5.'cisi olarak 1. lige yükselmişlerdir. Güreş yaş gençler grekoromen il birinciliğinde sporcularımız ikincilik ve üçüncülük; Yıldızlar İl Birinciliğinde 1 Birincilik, 2 üçüncülük, Minikler İl Birinciliğinde 3 Birincilik, 1 İkincilik, Gençler İl Birinciliğinde 1'er Birincilik, ikincilik ve üçüncülük; Minikler İl Birinciliği Serbest Güreş Şampiyonasında İkincilik; Minikler grekoromende de dördüncülük elde etmişlerdir. Halter Büyük Erkek Kulüpler Arası Türkiye Halter Şampiyonasında dördüncülük, altıncılık, dokuzunculuk, on birincilik; Slovakya Büyükler Avrupa Şampiyonasında Birincilik, 14. Üniversite ve Yüksekokul öğrencileri Dünya Halter Şampiyonasında koparmada birinci, silkme de üçüncü, toplamda ikinci, bir altın bir gümüş bir bronz madalya; Akdeniz Oyunlarında ise dördüncülük ve ikincilik elde eden sporcularımız 2000-

11 2001 sezonunu tamamlamıştır. Taekwan-do Büyük Erkekler ve Bayanlar Türkiye Şampiyonasında 3 Birincilik ve Üçüncülük; İzmir Şampiyonasında 3 Birincilik ve Üçüncülük; Mayıs ayında yapılan Türkiye Şampiyonasında Birincilik ;Genç Erkekler ve Bayanlar Türkiye Şampiyonasında İkincilik; Uluslar arası Taekwan-do Şampiyonasında Birincilik, İkincilik, 2 Üçüncülük elde etmişlerdir. Dünya Şampiyonası ve Avrupa Kupası Milli Takım seçmelerine 5 sporcumuz katılmaya hak kazanmışlardır. Masa Tenisi Minikler 1. Teşvik ve Klasman Müsabakalarında bayan takımımız Birincilik ve İkincilik, erkek takımımız ise Birincilik ve Üçüncülük elde etmişlerdir. Ferdi bayan ve erkeklerde 1.,2.,3. ve 4.' lük ; çift bayan ve erkeklerde 1.,2.,3. ve 4.'lük; karmada ise 1.,2.,3.' lük derecelerini alarak kulübümüze kupa ve madalya getirmişlerdir. Türkiye Birinciliğinde yapılan erkek ve bayan takım halindeki müsabakalarda takımımız gruplarında çeşitli dereceler elde etmişlerdir. 1.Teşvik ve Klasman müsabakalarında takımlarımız, birincilik, ikincilik, üçüncülük ; ferdi olarak ise 5 birincilik, 5 ikincilik, 4 üçüncülük, 1 dördüncülük derecelerini elde etmişleridir. Artistik Cimnastik 1.Etap Kulüpler Arası Minikler Yarışmasında dokuzunculuk, Yıldızlar ve büyükler kategorisinde takım halinde ikincilik, büyük erkeklerde ise dördüncülük; 2. Etapta ise dokuzunculuk dereceleri kazanılmıştır. Vücut Geliştirme Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonasında İkincilik, Balkan Şampiyonasında birincilik, üçüncülük dereceleri alınmıştır. Buz Sporları Artistik Buz Pateni Türkiye Şampiyonası Minikler Kategorisinde dördüncülük ve yedincilik alınmıştır. Türkiye Şampiyonasında Yıldız Bayanlarda altıncılık, minik bayanlarda üçüncülük, Türkiye Teşvik Şampiyonasında ise A Bayanlar Kategorisinde 2.,3.,4., A Baylar Kategorisinde 1., B Bayanlar Kategorisinde 7., C Baylar Kategorisinde 5., C Bayanlar kategorisinde 10., 11.,14., D Bayanlar Kategorisinde ise 15.,16.,28.'lik derecelerini kazanmışlardır. Milli Takım seçmelerinde 1 Bayan sporcumuz 3.; Artistik Buz Pateni Türkiye Teşvik Şampiyonasında 2 erkek sporcumuz 2. olarak gümüş madalya kazanmışlardır. Atletizm Uluslararası Trabzon yarı maratonunda takım birinciliği, bir sporcumuz da genel sıralamada üçüncülüğü elde etmiştir. Türkiye Kros Şampiyonasında takım halinde 3.lük alınmıştır. Manisa Maratonunda genel sıralamada 10., Aydın Maratonunda 2. ve 9. Olmuşlardır. 19 Mayıs Samsun Yarı Maratonunda takım halinde 3.' lük kazanılmıştır. Gençlik ve Spor Kulübümüz 2001 yılı içerisinde 11 muhtarlığa 21 ilköğretim ve lise dengi okullarına, 42 amatör spor kulübüne, 50 kurum ve kuruluşlara çeşitli spor malzemesi yardımında bulunmuştur. Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde bulunan Spor Okulları 2001 yılı yaz ve kış dönemlerinde Merkez Celal Atik Spor Salonunda; Sağlıklı yaşam yürüyüş ve jimnastik, yüzme, judo, karate-do, jimnastik,

12 voleybol, halk oyunları, aerobik, tenis, futbol, basketbol, taekwan-do olmak üzere toplam 13 branşta 5800 kursiyer 24 beden eğitimi öğretmeni eşliğinde kurslardan faydalanmışlardır. Yüzme branşında 2121 kursiyere sertifika verilmiştir. Buca Hasanağa Bahçesi Spor Kompleksinde vücut geliştirme masa tenisi tenis ve paten branşlarında faaliyet gösteren spor okullarından toplam 1321 kursiyere 7 uzman eğitimci tarafından kurslara devam edilmiştir. İnciraltı Spor Tesisi'nde spor okulu olarak tenis branşında 15 kursiyere hizmet verilmiştir. Spor okullarımız toplam 16 branşta 32 beden eğitimi öğretmeni tarafından 7136 kursiyere eğitim sunulmuştur. Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde büyük, genç, yıldız, minik erkek ve bayan basketbol takımları ile tekerlekli sandalye basketbol takımında 177 sporcu, 9 antrenör; genç ve yıldız bayan voleybol takımında 24 sporcu 2 antrenör; büyük, genç, yıldız, minik bayan ve erkek takımlarında 164 sporcu 4 antrenör; amatör A genç, B genç, yıldız minik futbol takımlarında 110 sporcu 4 antrenör ; Genç büyük buz hokeyi takımında 30 sporcu 2 antrenör; A-B-C-D kategorisi minik yıldız jounıer, senkronize, takım sporcuları 20 sporcu 2 antrenör; Kros, pist, master, ferdi atletizm takımlarında 30 sporcu 2 antrenör; büyük genç ümit yıldız, minik judo takımında 84 sporcu 3 antrenör; genç yıldız minik eskrim takımında 70 sporcu 3 antrenör; yine genç yıldız minik güreş takımında 34 sporcu 2 antrenör; büyük genç yıldız minik artistik cimnastik takımında 13 sporcu 1 antrenör; büyük genç halter takımında 12 sporcu 2 antrenör; masa tenisi takımında 17 sporcu 1 antrenör, okçuluk takımında 30 sporcu 1 antrenör, büyük-genç erkek, büyük-genç bayan taekwan-do takımı 30 sporcu 1 antrenör, vücut geliştirme branşı 20 sporcu 1 antrenör ; Yüzme branşı 22 sporcu 2 antrenör, batminton 34 sporcu 2 antrenör olmak üzere toplam 921 sporcu ve 42 antrenör bulunmaktadır Yılı Hedeflerimiz Kültürün her alanını değerlendirmek ve İzmir halkına sunmak. İzmir halkının çocuk, genç, yetişkin herkese yönelik teşvik edici etkinliklerle kültürel alana ilgi ve katkılarını sağlamak bu amaçla geniş kitlelere ulaşmak, kültür bilincini aşılamak ve yaygınlaştırmak. Pasif konumdaki kültür merkezlerini hayata geçirmek. Metropol alan içersinde yer alan ve ihtiyaca göre seçilen pilot semtlerdeki 7-14 yaş grubu için kültürel, sosyal ve eğitim düzeylerinin arttırılmasına yönelik gönüllü kuruluşlarla işbirliği içersinde "öğrenim birimleri" nin çoğaltılması. Yerinden yönetim ilkeleri adına sunulan hizmetlerin halkın ayağına götürülmesi için " hizmet merkezleri"nin çoğaltılması.

GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ

GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ 2001 Yılı Faaliyetleri 2000-2001 dönemi Gençlik ve Spor Kulübünün sezon açılışı 10 Ekim 2001 tarihinde Fuar Yüzme Havuzunda düzenlenen kokteylle yapılmıştır. Bayan-erkek basketbol,

Detaylı

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir.

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. İLİMİZİN SPOR FAALİYETLERİ AMATÖR SPOR KULÜP SAYILARI Bal Ligi

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TARAFINDAN ORGANİZASYONU GERÇEKLEŞTİRİLEN 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER ARASI TAKIM SPORLARI VE FERDİ YARIŞMALARA ÜNİVERSİTEMİZİ

Detaylı

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.)

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) Sporun nabzını 20 ayrı branşta verdiği hizmetle elinde tutan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden; Türkiye'nin ilk ve tek spor organizasyon

Detaylı

KÜLTÜREL VE SOSYAL İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI

KÜLTÜREL VE SOSYAL İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI KÜLTÜREL VE SOSYAL İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV TANIMI Daire Başkanlığımızın hedefine yönelik kent bütününde gerek kültürel gerekse sosyal anlamda kentlilik bilincini ve kültürünü geliştirmeye, sosyal

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU 23.10.2010 05.10.2012 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Federasyonumuz tarafından daha önce belirlenmiş olan program çerçevesinde 2010 2011 ve 2011 2012 yılı

Detaylı

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet göstermekteyiz.

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet göstermekteyiz. ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2013 YILI FAALİYET RAPORU Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ. Türkiye Üniversitelerarası Spor Müsabakaları 2011-2012

EGE ÜNİVERSİTESİ. Türkiye Üniversitelerarası Spor Müsabakaları 2011-2012 EGE ÜNİVERSİTESİ Türkiye Üniversitelerarası Spor Müsabakaları 2011-2012 ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI KATILDIĞIMIZ SPOR MÜSABAKALARI VE ANTRENÖRLER 1 ATLETİZM 2 BADMİNTON Yrd. Doç. Dr. Ercan Haslofça,

Detaylı

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken, Yüzme, Basketbol ve Atıcılık

Detaylı

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir.

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. İLİMİZİN SPOR FAALİYETLERİ AMATÖR SPOR KULÜP SAYILARI Bal Ligi

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ SIRATARİH KONU SAAT-SÜRE YER UYGULAYICI KİME UYGULANACAĞI 1 17 Eylül 2013 Salı Okulun Açılış Günü İzlencesi 09:30-10:30 Okul Bahçesi Türkçe Bölümü Tüm Sınıflar 2 17 Eylül 2012 Pazartesi 'İlköğretim Haftası'

Detaylı

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir.

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. İLİMİZİN SPOR FAALİYETLERİ AMATÖR SPOR KULÜP SAYILARI Bal Ligi

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Amaç Ordu Üniversitesi öğrencilerinin beden, ruh ve düşünce sağlığının gelişimine yönelik sosyal, kültürel, sportif her türlü desteği vermek, bireysel ve sosyal gelişimlerine

Detaylı

Ülkemizde Tehlikenin yeni adı sentetik uyuşturucular

Ülkemizde Tehlikenin yeni adı sentetik uyuşturucular SAĞLIKLI YAŞAM Ülkemizde Tehlikenin yeni adı sentetik uyuşturucular NELER YAPTIK METRUK BİNALAR Kötü alışkanlıklara eğilimi olan kişilerin barınmasına müsait, harabe halindeki metruk binalar tespit edilip

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI 2013-2014 KATILDIĞIMIZ SPOR BRANŞLARI VE TAKIM ANTRENÖRLERİ 1 ATLETİZM Arş. Gör. Görkem AYBARS 2 BADMİNTON Yrd. Doç. Dr. Ersin ALTIPARMAK 3 BASKETBOL

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR 2012-2013 KATILDIĞIMIZ SPOR VE ANTRENÖRLER 1 ATLETİZM Prof. Dr. B. Muzaffer Çolakoğlu, Yrd. Doç. Dr. Ercan Haslofça, Yrd. Doç. Dr. Fehime Haslofça, Arş. Gör. Görkem

Detaylı

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014 1. ENGELLİLER PARKI : 2007 yılından; buyana Engellilere Yönelik Psikolojik Destek ve Yaşam Kalitesinin Artırılması Projesi kapsamında; Menteş Mahallesi, Engellilere tahsisli, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,

Detaylı

1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük

1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük 11.KLASİK BATI MÜZİĞİ İLE ESER SESLENDİRME YARIŞMASINDA DERECE ALAN ÖĞRENCİLER 1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük CİMNASTİK *Okulumuz; öğrencilerinden

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Amaç Ordu Üniversitesi öğrencilerinin beden, ruh ve düşünce sağlığının gelişimine yönelik sosyal, kültürel, sportif her türlü desteği vermek, bireysel ve sosyal gelişimlerine

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü Belediyemizin çok yönlü sosyal birimi olarak 2008 yılında çeşitli aktiviteler ve hizmetlerle çalışmalarını başarıyla gerçekleştirmiştir.

Detaylı

Ali AKYOL Spor Şube Müd.

Ali AKYOL Spor Şube Müd. T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SPOR ŞUBESİ ÜNİVERSİTELER ARASI SPOR MÜSABAKALARI YILLIK FAALİYET RAPORU HAZIRLAYAN Ali AKYOL Spor Şube

Detaylı

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ (I. VE II. ÖĞRETIM) 2016 MÜFREDATI

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ (I. VE II. ÖĞRETIM) 2016 MÜFREDATI ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ (I. VE II. ÖĞRETIM) 2016 MÜFREDATI I. YARIYIL AET101 TÜRKÇE I (YAZILI ANLATIM) Z 2 0 2 2 AEY103 YABANCI DIL I Z 3 0 3 2 BSÖ105 BEDEN EĞITIMI BILIMINE GIRIŞ Z 3 0 3 5 BSA107 ANTRENÖRLÜK

Detaylı

ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM

ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM EYLÜL 3.HAFTA 4.HAFTA Senebaşı okul açılış töreni Tüm okul Anadil Bölümü

Detaylı

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN 06.02.2018 BASKETBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARI ALL STARS SPORTS CAMP TA 2018 sömestr tatilinde Kuşadası'nda düzenlenen kış kampına Ülkem Koleji basketbol ve voleybol takımları katıldı.

Detaylı

KÜLTÜREL VE SOSYAL İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI

KÜLTÜREL VE SOSYAL İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI KÜLTÜREL VE SOSYAL İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV TANIMI Daire Başkanlığımızın hedefine yönelik kent bütününde gerek kültürel gerekse sosyal anlamda kentlilik bilincini ve kültürünü geliştirmeye, sosyal

Detaylı

OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI

OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI Okulumuz sportif anlamda 2000 yılında okulumuza beden eğitimi öğretmeni olarak atanan Kubilay KIZILBUĞA ile başlamaktadır. Beden eğitimi öğretmenimizin üstün gayretleriyle

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU NİSAN 2014 KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan ) FAALİYET RAPORU AY HAFTA 2013 FAALİYET PLANINIZA GÖRE BU HAFTA FAALİYETLERİNİZ İletişim Akademi Projesi 2 (Uygulamalı İletişim, Etkili

Detaylı

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU Türkiye Golf Federasyonu nun 2009-10 yılları faaliyet raporu aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. ULUSAL SPORTİF FAALİYETLER 2009 Yılı Faaliyetleri

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ LĠSANS PROĞRAMI

T.C. HARRAN ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ LĠSANS PROĞRAMI T.C. HARRAN ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ LĠSANS PROĞRAMI I. DÖNEM 2102101 Z Türkçe I Yazılı Anlatım 2 0 2 2 2 2102102 Z Yabancı Dil I İngilizce 3 0 3 3 2 2102103 Z

Detaylı

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi EKİM KASIM ARALIK 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL TAKVİMİ TARİH ETKİNLİĞİN ADI YER KATILIMCILAR SORUMLU BİRİM/KİŞİLER 1 26 Eylül 2015 Cumartesi 2 27 Eylül 2015 Pazar 3 28 Eylül 2015 Pazartesi Okul Spor

Detaylı

Telefon : 210 21 96 Faks : 210 79 81

Telefon : 210 21 96 Faks : 210 79 81 Telefon : 210 21 96 Faks : 210 79 81 Büyük Spor Salonu : 210 21 98 Baraka Spor Salonu : 210 21 94 Spor Merkezi : 210 78 50 Havuz Müdürlüğü : 210 27 36 Tenis Kortları : 210 21 93 Internet Adresi E-posta

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

T.C. ŞANLIURFA İL ÖZEL İDARESİ

T.C. ŞANLIURFA İL ÖZEL İDARESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ Kültür İşleri Birimi Sosyal İşler Birimi Yazı İşleri ve Arşiv Birimi Temizlik Hizmetleri Birimi YETKİ GÖREV VE SORUMLULUKLARI - İl Özel İdareleri bünyesindeki kültür varlıklarının

Detaylı

.~ ". EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C.

.~ . EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C. r: ~ c... ~ f ~ ~ \i it " TC Vii '1. GENeLıI( VE ~POR };tl ~AKA"LlG'LP '-?~ T.C. MANAVGAT KAYMAKAMLIGI Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü :....:~.. \J..~ ". EXPO Sayı: 190613431 146 Konu: Gençlik

Detaylı

2014 2015 ÖĞRETĠM YILI BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ BÖLÜMÜ SPOR GEÇMĠġĠ ĠÇĠN ĠSTENEN BELGELER

2014 2015 ÖĞRETĠM YILI BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ BÖLÜMÜ SPOR GEÇMĠġĠ ĠÇĠN ĠSTENEN BELGELER T.C. EGE ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2014 2015 ÖĞRETĠM YILI BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ BÖLÜMÜ SPOR GEÇMĠġĠ ĠÇĠN ĠSTENEN BELGELER Bornova ĠZMĠR 2014 A. ARTĠSTĠK

Detaylı

BAKIRÇA MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ. Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638

BAKIRÇA MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ. Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638 Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638 TARİHÇE: Bakırca Mahallemiz 18. Yy.dan günümüze değin iskan gören ve tipik Trakya Köy özelliklerini BAKIRÇA MAHALLESİ bünyesinde

Detaylı

YÖNETMELİK DARICA BELEDİYE BAŞKANLIĞI /KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar

YÖNETMELİK DARICA BELEDİYE BAŞKANLIĞI /KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar Kabul Tarihi..: 03/ 08 / 2010 Kanun No : 5393 Madde No...: 15-18 Meclis Sayı No..: 56 YÖNETMELİK DARICA BELEDİYE BAŞKANLIĞI /KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ AMAÇ KAPSAM DAYANAK BİRİNCİ

Detaylı

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN GELECEĞE UZANAN BİLİM KAPISI

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN GELECEĞE UZANAN BİLİM KAPISI SUNUM HAZİRAN 2014 YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN GELECEĞE UZANAN BİLİM KAPISI TEMMUZ 2010 TARİHİNDE KURULDU. ANKARA DA 5 İNCİ DEVLET ÜNİVERSİTESİ MİSYONUMUZ BİLİMSEL BİLGİNİN ÜRETİLMESİ VE YAYILMASI

Detaylı

BEŞİNCİ BÖLÜM KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ NÜN GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI BEŞİNCİ BÖLÜM

BEŞİNCİ BÖLÜM KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ NÜN GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI BEŞİNCİ BÖLÜM BEŞİNCİ BÖLÜM KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ NÜN GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI BEŞİNCİ BÖLÜM Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün Görev, Yetki ve Sorumlulukları ile Çalışma

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI 2006-2007 DERECE ALMIŞ OLDUĞUMUZ ÜNİVERSİTELERARASI MÜSABAKALAR BASKETBOL B KATEGORİSİ GRUP BİRİNCİLİĞİ (19-23 MART 2007 / ANKARA) Müsabakalara 11

Detaylı

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday EYLÜL 1 2 Okul Öncesi ve İlköğretim 1. Sınıflar için Okul Açılışı 3 4 5 6 7 8 9 Okulların Açılışı Okulun Açılış Töreni 10 11 12 13 14 15 16 Yakar Top (1-2-3-4.Sınıflar) Yakar Top (1-2-3-4.Sınıflar) Yakar

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG 2013-2014 T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ Adres E-posta Adresi Web Adresi Paşaalanı M. Cemal Kutay Cd. Karesi - BALIKESİR zbfl@meb.k12.tr

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Temel İlkeler

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Temel İlkeler BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Temel İlkeler Amaç MADDE 1- (1) Bu yönetmeliğin amacı; Çorum Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü nün kuruluş, idari yapısı, hukukî statüsü, görev, yetki, sorumlulukları

Detaylı

ERİŞİLEBİLİR İSTANBUL ÇALIŞMALARI BAĞCILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

ERİŞİLEBİLİR İSTANBUL ÇALIŞMALARI BAĞCILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ERİŞİLEBİLİR İSTANBUL ÇALIŞMALARI BAĞCILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI BAĞCILARIN ÖZÜRLÜ PROFİLİ 719.267 Olan Nüfus içerisinde Bağcılar Belediyesi Tarafından Yaptırılmış Hane Halkı Araştırmalarına Göre 13.305

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 09 Ekim 2017 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

TÜRKİYE İŞİTME ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU YÖNETİM KURULU DÖNEMİ FAALİYET RAPORU. Uygulama Tarihi

TÜRKİYE İŞİTME ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU YÖNETİM KURULU DÖNEMİ FAALİYET RAPORU. Uygulama Tarihi Sıra No İŞİTME ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU YÖNETİM KURULU 14.02. - 30.09. DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Branş 1 Faaliyetin Adı SÜPER LİG 2. DEVRE 2 1. LİG 2. DEVRE 3 2. LİG 2. DEVRE 4 5 SÜPER LİG 1. DEVRE SÜPER

Detaylı

HİDAYET TÜRKOĞLU SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

HİDAYET TÜRKOĞLU SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU BAYAN FITNESS BAY FITNESS STEP AEROBİK PİLATES BAYAN YÜZME ERKEK YÜZME HİDAYET TÜRKOĞLU SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi

Detaylı

TÜRKİYE JUDO VE KURAŞ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI

TÜRKİYE JUDO VE KURAŞ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 2009-2010 YILLARINA AİT FAALİYET RAPORU FEDERASYONUMUZA AİT BAZI TEKNİK BİLGİLERİ, Judo Yapılan Faal İl Sayısı; 2010 yılı itibariyle 63 ilde faal judo yapılmaktadır. Sporcu Sayımız; 2009 yılı lisanslı

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Fiyat: Gündüz, Sporla Sağlıklı Nesillere Doğru Projesi kapsamı altında

Fiyat: Gündüz, Sporla Sağlıklı Nesillere Doğru Projesi kapsamı altında BAY FITNESS BAYAN FITNESS STEP AEROBİK PİLATES BAYAN YÜZME ERKEK YÜZME HİDAYET TÜRKOĞLU SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi

Detaylı

26/08/2010 Hocamızı saygı ile anmaktayız... Gaziantep (Merkez), 1964

26/08/2010 Hocamızı saygı ile anmaktayız... Gaziantep (Merkez), 1964 26/08/2010 Hocamızı saygı ile anmaktayız... Adı Soyadı Dr. Kemal YILDIRIM Doğum Yeri/Yılı Gaziantep (Merkez), 1964 Lisans Yüksek Lisans Doktora Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi

Detaylı

33. Okul/ Kurumunuzdaki güvenlik görevlilerinin personel giderleri hangi kurum/kuruluş vb. tarafından karşılanmaktadır? 34. Okul/ Kurumunuzda Z-

33. Okul/ Kurumunuzdaki güvenlik görevlilerinin personel giderleri hangi kurum/kuruluş vb. tarafından karşılanmaktadır? 34. Okul/ Kurumunuzda Z- OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ BİLGİ FORMU SORULARI AÇIKLAMA: Bu sorular yalnızca ön bilgi olarak ve sistemdeki Bilgi Formunu doldurmaya geçmeden önce hazırlık yapmanız açısından verilmiştir. 1. Okul/ Kurumun

Detaylı

YIL BRANŞ KATEGORİ MÜSABAKA ADI DERECE _ 11-B Sınıfı Üsküdar Belediyesi 4. Spor Oyunları _

YIL BRANŞ KATEGORİ MÜSABAKA ADI DERECE _ 11-B Sınıfı Üsküdar Belediyesi 4. Spor Oyunları _ YIL BRANŞ KATEGORİ MÜSABAKA ADI DERECE 1 1983-1984 _ 11-B Sınıfı 2 2011 Üsküdar Belediyesi 4. Spor Oyunları _ 3 1994 Atletizm Genç Erkek Belediye Koşusu 4 2008-2009 Atletizm Genç Erkek Ümraniye Milli Eğitim

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Yoğun ve keyifli geçen bir çeyrek dönemin daha sonuna yaklaşıyoruz. Önümüzdeki

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

OKUL/KURUM ÇALIŞMA PLANI

OKUL/KURUM ÇALIŞMA PLANI ŞUBAT 1. Farklı Yeteneklere Sahip Öğrencilerin Tespit Edilmesi Öğrencilerin Yetenekleri keşfetmekmelerini Sağlamak Sınıf Rehber (06-10 ŞUBAT) 2. okuma saati planını hazırlamak ve her hafta planı uygulamaya

Detaylı

TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 21 EYLÜL 31 ARALIK 2008 TARİHLERİ ARASI TAHMİNİ BÜTÇESİ GELİRLER YTL. GİDERLER YTL.

TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 21 EYLÜL 31 ARALIK 2008 TARİHLERİ ARASI TAHMİNİ BÜTÇESİ GELİRLER YTL. GİDERLER YTL. TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 21 EYLÜL 31 ARALIK 2008 TARİHLERİ ARASI TAHMİNİ BÜTÇESİ GELİRLER YTL. GİDERLER YTL. GSGM Desteği 50.000,00 Yurtiçi Faaliyetler 160.000,00 Sponsorluk Gelirleri

Detaylı

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 TARİHÇE:Ergene nin köylerindendir. Tipik Trakya köy yerleşimi özellikleri göstermektedir. 19. Yy sonu 20. Yy başından itibaren

Detaylı

KÜLTÜREL SOSYAL İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI

KÜLTÜREL SOSYAL İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI KÜLTÜREL SOSYAL İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV TANIMI 30.12.1991 tarihinde kurulan Daire Başkanlığımızın görevi; kent bütününde gerek kültürel, gerekse sosyal anlamda kendilik bilincini ve kültürünü geliştirmek,

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-ANASINIFI ) ÇALIŞMA TAKVİMİ

2013-2014 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-ANASINIFI ) ÇALIŞMA TAKVİMİ EKİM E Y L Ü L 2013-2014 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-ANASINIFI ) ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K S O R U

Detaylı

T.C MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ

T.C MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ T.C MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönetmeliğin amacı; ulusal ve uluslararası spor hizmet ve faaliyetlerinde üstün başarı gösteren veya derece alan ve

Detaylı

METİN OKTAY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

METİN OKTAY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU BASKETBOL PİLATES BAYAN FİTNESS BAY FİTNESS METİN OKTAY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. tesi 13:00-15:00

Detaylı

Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle

Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle 2006-2007 Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle başlayan süreç bu gün 300 öğrenciyle eğitim sistemindeki

Detaylı

Ege Üniversitesi ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI

Ege Üniversitesi ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI Ege Üniversitesi ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI 2009 2010 ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI Üniversitemiz Türkiye Üniversiteleri arasında madalya sıralamasında

Detaylı

BELEDİYESPOR FAALİYET RAPORU 2006

BELEDİYESPOR FAALİYET RAPORU 2006 2006 AMACI Şehrimiz gençliğinin tüzüğümüzde b u l u n a n b r a n ş l a r d a s p o r t i f faaliyetlerde bulunmasını sağlamak, sporu sevdirmek, spora yöneltmek, sporcuları eğitmek, sportif kültür ve bilincini

Detaylı

KADIKÖY BELEDİYESİ BÜNYESİNDE YAPILAN KURS(EĞİTİM)LİSTESİ

KADIKÖY BELEDİYESİ BÜNYESİNDE YAPILAN KURS(EĞİTİM)LİSTESİ 08.10.2018 KADIKÖY BELEDİYESİ BÜNYESİNDE YAPILAN KURS(EĞİTİM)LİSTESİ 1) Çocuklar Ve Yetişkinler İçin Oluşturulan Kış Spor Okulu Eğitimleri Kalamış Spor Merkezi, Koşuyolu Parkı Spor Merkezi, Acıbadem Yüzme

Detaylı

Eylül EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar

Eylül EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ tesi rtesi Eylül.2018 Eylül 2018 3 10 17 24 1, Öğretmenlerin mesleki çalışmalarının planlanması ve öğretmenlere tebliği,

Detaylı

İĞNELER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HALİT DİNDAR. Cadde Sayısı: 2 Sokak Sayısı: 4 Nüfus:452

İĞNELER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HALİT DİNDAR. Cadde Sayısı: 2 Sokak Sayısı: 4 Nüfus:452 Mahalle Muhtarı HALİT DİNDAR Cadde Sayısı: 2 Sokak Sayısı: 4 Nüfus:452 TARİHÇE: Çok eski zamanlardan günümüze iskan göre Büyükkarıştıran ile yol bağlantısı olup, geçiş güzergahında bulunan köy, 19. Yy.dan

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU REKREASYON BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI 1. YIL

GAZİ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU REKREASYON BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI 1. YIL GAZİ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU REKREASYON BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI 1. YIL I. YARIYIL II. YARIYIL REK 101 Rekreasyon Bilimine Giriş 3 0 3 REK 102 Beden Eğitimi ve Spor Bilimlerine Giriş

Detaylı

HASAN DOĞAN SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ

HASAN DOĞAN SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ ÇOCUK YÜZME 4-12 YAŞ BAYAN YÜZME 13+ YAŞ ERKEK YÜZME 13+ YAŞ HASAN DOĞAN SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

Detaylı

T.C. EFELER BELEDİYESİ Kültürve Sosyalİşler Müdürlüğü GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK. BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ KAPSAM VE DAYANAK ve TANIMLAR

T.C. EFELER BELEDİYESİ Kültürve Sosyalİşler Müdürlüğü GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK. BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ KAPSAM VE DAYANAK ve TANIMLAR T.C. EFELER BELEDİYESİ Kültürve Sosyalİşler Müdürlüğü GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ KAPSAM VE DAYANAK ve TANIMLAR AMAÇ; MADDE 1- Bu Yönetmeliğin amacı, Efeler Belediyesi

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

HASAN DOĞAN SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ

HASAN DOĞAN SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ ÇOCUK YÜZME 4-12 YAŞ BAYAN YÜZME 13+ YAŞ ERKEK YÜZME 13+ YAŞ HASAN DOĞAN SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

Detaylı

ANTRENÖR SAYILARIMIZ SPORCU SAYIMIZ LİSANSLI SPORCU FAAL SPORCU BAYAN 3.674 990 ERKEK 11.196 3.133 GENEL TOPLAM 14.870 4.123

ANTRENÖR SAYILARIMIZ SPORCU SAYIMIZ LİSANSLI SPORCU FAAL SPORCU BAYAN 3.674 990 ERKEK 11.196 3.133 GENEL TOPLAM 14.870 4.123 TÜRKİYE ÖZEL SPORCULAR SPOR FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 19 KASIM 2012-30 EKİM 2014 YILLARI ARASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Federasyonumuzun 4.Olağan Mali Genel Kurulunda delegelerimizin bilgisine sunulmak

Detaylı

T.C. MELİKGAZİ KAYMAKAMLIĞI Şeker Lisesi Müdürlüğü

T.C. MELİKGAZİ KAYMAKAMLIĞI Şeker Lisesi Müdürlüğü T.C. MELİKGAZİ KAYMAKAMLIĞI Şeker Lisesi Müdürlüğü EĞİTİM HİZMETLERİ BRİFİNGİ 2012 2013 MELİKGAZİ 1 İdare odası Öğretmenl er odası Sınıflar Laboratuv Rehberlik Servisi Depo BT sınıfı Çok amaçlı Salon Arşiv

Detaylı

TSK REHABĠLĠTASYON MERKEZĠ ENGELLĠLER SPOR KULÜBÜ

TSK REHABĠLĠTASYON MERKEZĠ ENGELLĠLER SPOR KULÜBÜ TSK REHABĠLĠTASYON MERKEZĠ ENGELLĠLER SPOR KULÜBÜ 1. Tarihçe: TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Spor Kulübü faaliyetine, 2001 yılında Karagücü adı ile baģlamıģtır. Ġlk olarak Tekerlekli Sandalye Basketbol

Detaylı

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday EYLÜL 1. Sınıf ve Nakil Öğrenci Oryantasyon ve Veli Bilgilendirme 1 2 3 4 5 Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 1.Gün Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 2.Gün Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 3.Gün

Detaylı

Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Fiyat: Gündüz, Sporla Sağlıklı Nesillere Doğru Projesi kapsamı altında Aylık 60 TL

Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Fiyat: Gündüz, Sporla Sağlıklı Nesillere Doğru Projesi kapsamı altında Aylık 60 TL STEP-AEROBİC PİLATES KARATE BAY FİTNESS BAYAN FİTNESS PENDİK SAHİL SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

Detaylı

2016 YILI İL SPOR MERKEZLERİ VE ENGELLİLER İL SPOR MERKEZLERİ UYGULAMALARINA AİT RAPOR VE İSTATİSTİKÎ BİLGİLER

2016 YILI İL SPOR MERKEZLERİ VE ENGELLİLER İL SPOR MERKEZLERİ UYGULAMALARINA AİT RAPOR VE İSTATİSTİKÎ BİLGİLER T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2016 YILI İL SPOR MERKEZLERİ VE ENGELLİLER İL SPOR MERKEZLERİ UYGULAMALARINA AİT RAPOR VE İSTATİSTİKÎ BİLGİLER 2016 ANKARA İL SPOR MERKEZLERİ Büyüyen

Detaylı

BASKAN DAN HASAN TAHSİN USTA BELEDİYE BAŞKANI

BASKAN DAN HASAN TAHSİN USTA BELEDİYE BAŞKANI BASKAN DAN Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gelecekte mutlu, başarılı, yaratıcı ve iletişim becerileri yüksek bireyler olması için onların okul dışı zamanlarını da en iyi şekilde planlamamız gerekmektedir.

Detaylı

ÇEKMEKÖY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ. SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

ÇEKMEKÖY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ. SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. MİNİK YÜZME (4-6 YAŞ) ÇOCUK YÜZME ERKEK YÜZME BAYAN YÜZME ÇEKMEKÖY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

Detaylı

BAYRAMPAŞA SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

BAYRAMPAŞA SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU BASKETBOL PİLATES FİTNESS ERKEK FİTNESS BAYAN BAYRAMPAŞA SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. tesi

Detaylı

SARILAR ZEKİ VARGÜN İLKÖĞRETİM OKULU. MEVCUT DURUM Mevcut Durum Devam Eden Çalışmalar Hedefler

SARILAR ZEKİ VARGÜN İLKÖĞRETİM OKULU. MEVCUT DURUM Mevcut Durum Devam Eden Çalışmalar Hedefler SARILAR ZEKİ VARGÜN İLKÖĞRETİM OKULU MEVCUT DURUM Mevcut Durum Devam Eden Çalışmalar Hedefler OKUL MÜDÜRÜ AHMET İYİOL MEVCUT DURUM Mevcut Durum Devam Eden Çalışmalar Hedefler MEVCUT DURUM Okulumuz Manavgat

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 24 Ekim 2016 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2016-2017 eğitim öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar İ İ İ Ğİ İ Ğ ğ ş ğ ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi 1.Eğitim Öğretim Faaliyetleri 2.Sosyal-Kültürel Sportif Faaliyetler 3.Sosyal Okul Proje

Detaylı

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ Karar Tarih: 11/04/2018 Karar No : 168 Amaç MADDE 1 Bu yönetmeliğin amacı; Belediye sınırları içerisinde olup, amatör takımlar arasında spor

Detaylı

ESENLER SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

ESENLER SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. BAYAN FİTNESS ÇOCUK YÜZME (7-12 YAŞ) ÇOCUK YÜZME (4-6 YAŞ) BAYAN YÜZME BAY YÜZME ESENLER SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi

Detaylı

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar KAL a Bakış OKULUN TARİHÇESİ Okulumuz 1955 yılında Bakanlığımız tarafından ortaya konan Maarif Kolejleri projesi kapsamında açılmıştır. Türkiye nin dünyaya eğitim alanında kendi tavrını koyduğu en önemli

Detaylı

T.C. EDREMĠT BELEDĠYE BAġKANLIĞI. Kültür Ve Sosyal ĠĢler Müdürlüğü Görev ve ÇalıĢma Yönetmeliği BĠRĠNCĠ BÖLÜM

T.C. EDREMĠT BELEDĠYE BAġKANLIĞI. Kültür Ve Sosyal ĠĢler Müdürlüğü Görev ve ÇalıĢma Yönetmeliği BĠRĠNCĠ BÖLÜM T.C EDREMĠT BELEDĠYE BAġKANLIĞI Kültür Ve Sosyal ĠĢler Müdürlüğü Görev ve ÇalıĢma Yönetmeliği BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Teşkilat Yapısı Amaç MADDE- 1 Bu yönetmeliğin amacı Edremit

Detaylı

HAMZA YERLİKAYA SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

HAMZA YERLİKAYA SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU HALI SAHA 2 HALI SAHA 1 BAYAN FİTNESS BAY FİTNESS HAMZA YERLİKAYA SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

Detaylı

DAMLA DAN BİRİNCİLİK KÜÇÜK MUCİTLERİN ETKİNLİKLERİ

DAMLA DAN BİRİNCİLİK KÜÇÜK MUCİTLERİN ETKİNLİKLERİ DAMLA DAN BİRİNCİLİK Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü nün düzenlediği Futbol konulu şiir ve kompozisyon yarışmasına katılan okulumuz 7/E sınıfı öğrencilerinden Damla Karahasan kompozisyon dalında il birincisi

Detaylı

ÖZEL TANI ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016

ÖZEL TANI ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016 ÖZEL TANI ORTAOKULU 2016-2017 ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016 1 AĞUSTOS 2 AĞUSTOS 3 AĞUSTOS 4 AĞUSTOS 5 AĞUSTOS 6 AĞUSTOS 7 AĞUSTOS 8 AĞUSTOS 9 AĞUSTOS 10 AĞUSTOS 11 AĞUSTOS 12 AĞUSTOS 13 AĞUSTOS 14 AĞUSTOS

Detaylı

T.C. GEBZE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/9 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ:

T.C. GEBZE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/9 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ: GÖREV TANIMLARI Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/9 AMAÇ: BİRİNCİ BÖLÜM Madde 1) Bu yönetmeliğin amacı 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 48 nci maddesi, ISO 9001-2000 kapsamında, Görev, Çalışma

Detaylı

BELEDİYE BAŞKANI BAŞKAN YARDIMCISI. Mevzuat: 5393 sayılı Belediye Kanunu temel hizmet alanı olup diğer kanun ve mevzuatlarda takip edilmektedir.

BELEDİYE BAŞKANI BAŞKAN YARDIMCISI. Mevzuat: 5393 sayılı Belediye Kanunu temel hizmet alanı olup diğer kanun ve mevzuatlarda takip edilmektedir. 1- GENEL BİLGİLER MİSYON: Yerel hizmetleri; halkın beklenti ve ihtiyaçlarını sağlayacak şekilde adaletli, kaliteli, çağdaş ve verimli yönetim anlayışı içerisinde sunmak. VİZYON: Adını ulu önder Atatürk

Detaylı

Eylül ayında: Ekim ayında:

Eylül ayında: Ekim ayında: Sayın Velilerimiz, 20 Ocak 2017 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılının I.döneminde yaptığımız çalışmalar konusunda bilgi sahibi olabilmeniz için hazırladığımız ''Veli Mektubu''nu sizlere sunuyoruz. Eylül ayında:

Detaylı

Fiyat: Gündüz, Sporla Sağlılı Nesillere Doğru Projesi kapsamı altında

Fiyat: Gündüz, Sporla Sağlılı Nesillere Doğru Projesi kapsamı altında BAY FİTNESS BAYAN FİTNESS ÇOCUK YÜZME BAYAN YÜZME ERKEK YÜZME KARTAL HASAN DOĞAN SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek

Detaylı