NİSAN-MAYIS-HAZİRAN 2008 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK VE TURİSTİK GEZİLERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "NİSAN-MAYIS-HAZİRAN 2008 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK VE TURİSTİK GEZİLERİ"

Transkript

1 NİSAN-MAYIS-HAZİRAN 2008 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK VE TURİSTİK GEZİLERİ İKTİSADİ VE İDARİ PROGRAMLAR Yüksekokulumuz İktisadi ve İdari Programlar bölümü öğrencilerimiz için, 22 Nisan 2008 tarihinde öğretim elemanları Prof. Dr. Ahmet ULU ve Yrd. Doç. Dr. Abdullah TANRISEVDİ nezaretinde Antik Tralles Kenti ne gezi düzenlendi. Yine aynı program öğrencilerimiz, 7 Mayıs 2008 tarihinde Yrd. Doç. Dr. Abdullah TANRISEVDİ ve Okt. Sibel TORÇUN rehberliğinde düzenlenen Meryem Ana Evi-Efes Antik Kenti-Selçuk Müzesi-Şirince gezisine katıldılar. Aydın da bulunan tarihi ve turistik yerleri tanıtmak ve grup davranışı hakkında bilgileri arttırmak amacı ile düzenlenen gezide, öğrencilerimiz önemli bilgiler edindiklerini ifade ettiler. TEKNİK PROGRAMLAR ELEKTRİK VE ENDÜSTRİYEL ELEKTRONİK PROGRAMLARI: Elektrik ve Endüstriyel Elektronik Programları; 16 Nisan 2008 tarihinde elektrik pano imalatı yapan Yıldırım El-San firmasına Program Koordinatörleri Öğr. Gör. Murat ÇAĞLAR, Öğr. Gör. M. Tayfun MAVİOĞLU ve Öğrt. Ahmet GÜNGÖR tarafından bir gezi düzenlendi. Geziye Elektrik ve Endüstriyel Elektronik Programının II. sınıf öğrencileri katıldılar. Gezi sırasında fabrika imalatı ve üretimi, elektrik motor ve sürücüleri, elektrikli pano imalatı ve üretim aşamaları konusunda yetkililerden bilgi alındı. Fabrikanın üretimi durdurularak pano imalatının sac aksamından boyama işlemine kadar tüm aşamalar detaylı olarak yetkililer tarafından gösterildi. Ayrıca öğrencilerimize mesleki girişimcilik hakkında tecrübelerini, gözlemlerini ve bilgi birikimlerini aktardılar. Aynı programlarımız 22 Nisan 2007 tarihinde programda verilen derslerin uygulaması olarak Pekpan Ltd. Şti ve Polat Makine A.Ş. fabrikalarına bir gezi düzenlediler. Geziye Elektrik ve Endüstriyel Elektronik Programları II. sınıf öğrencileri katıldılar. Gezi sırasında fabrika yetkilileri ile görüşüldü. Yetkililerden fabrikanın işleyişi ve üretimi hakkında bilgi alındı. Ayrıca fabrika etrafında bulunan 3 adet radyoaktif paratoner ve fabrika içi havalandırma tertibatı da ayrıntılarıyla incelendi. Tüm bu geziler sayesinde öğrencilerimiz derste öğrendikleri teorik bilgileri fabrika ortamında gözleme ve inceleme imkânı buldular.

2 MAKİNE PROGRAMI: Makine Programı; 21 Nisan 2008 tarihinde Program Koordinatörü Öğr. Gör. Yüksel AYDOĞAN nezaretinde İmalat İşlemleri dersi uygulaması kapsamında I. sınıf öğrencilerinin katıldığı Polat Makine ve Jantsa ya gezi düzenlendi. Derste teorik olarak aktarılan metal işleme tezgahları, kaynak yöntemleri ve fabrika çalışma koşullarında, üretim aşamalarının öğrencilere aktarılması amacıyla gerçekleştirilen gezide üretimde kullanılan CNC tezgahları, kaynak yöntemleri ve malzemelerin üretim aşamalarında izledikleri yollar hakkında fabrika çalışanları tarafından bilgilenmeleri sağlandı. Aynı programımızın I-II Sınıf öğrencileri derste teorik olarak aktarılan konuları kapsayan ve her yıl İzmir de düzenlenen 3T İzmir Uluslararası Metal İşleme, Kalıp ve Otomasyon Teknolojileri Fuarı na 17 Mayıs 2008 tarihinde katıldılar. Yapılan bu gezi kapsamında fuarda sergilenmekte olan son model teknolojik metal işleme, kalıp ve endüstriyel otomasyon gruplarındaki alet, makine ile tezgâhlar incelenerek genel bilgiler elde edildi. Gezinin kültürel kısmında ise Efes Antik Kenti- Selçuk Müzesi-Şirince ziyaret edilerek öğrencilerin kültürel olarak bilgilenmeleri sağlandı.

3 MAKİNE RESİM KONSTRÜKSİYON PROGRAMI: Makine Resim Konstrüksiyon Programı; I. sınıf öğrencilerinin Malzeme Bilgisi dersi ile ilgili uygulamaları yerinde görebilmeleri amacı ile 22 Nisan 2008 tarihinde Koçarlı da faaliyet gösteren Aykim Metal Sanayi ve Tic. A. Ş. ye Öğr. Gör. Serap KARAGÖZ rehberliğinde teknik gezi düzenledi. Aynı programımız 09 Mayıs 2008 tarihinde Jantsa ve Pekpan fabrikalarına Takım Tezgahları, Kalıpçılık Tasarımı, Bilgisayar Destekli 3 D Animasyon gibi meslek derslerinin uygulama alanlarının incelenmesi amacıyla öğretim elemanları Öğr. Gör. Ahmet Özcan GÜL, Öğr. Gör. Serap KARAGÖZ, Öğr. Gör. Murat ÖZTÜRK ve program öğrencilerinin katıldığı bir gezi düzenledi. Gezi dönüşünde Afrodisias gezilerek öğrencilerimizin Aydın ilini tarihi yönleri ile de tanımaları olanağı yaratıldı. Yine aynı programımız, 17 Mayıs 2008 tarihinde İzmir de düzenlenen 3T Uluslar Arası Metal İşleme, Kalıp ve Otomasyon Teknolojileri Fuarı na katıldı. Öğretim elemanları Öğr. Gör. Ahmet Özcan GÜL, Öğrt. Barış KAYHAN ve program öğrencilerinin katıldığı fuarda, makine sektöründe gelişen üretim yöntemleri ve bu konularda faaliyet gösteren yerli ve yabancı firmalarla, gelişen teknolojiye paralel olarak işbirliğinin geliştirilmesi düşüncesi ile firma yetkilileri görüşmeler yapılarak öğrencilerle birlikte fuar gezildi. Daha sonra dönüşte Efes Antik Kenti- Selçuk Müzesi-Şirince ziyaret edildi. OTOMOTİV PROGRAMI: Otomotiv Programı; II. sınıf öğrencileri Öğr. Gör. Erdoğan PİRELİ koordinatörlüğünde 21 Nisan 2008 tarihinde Gönül Motor Yenileştirme atölyesine gezi düzenlendi. Gezi sırasında atölyede yapılan uygulamalar incelenerek yetkililerden bilgi alındı. Aynı programımız 24 Nisan 2008 tarihinde Öğr. Gör. A. Fatih HACIYUSUFOĞLU koordinatörlüğünde, I. ve II. sınıf öğrencileri için Aydın da bulunan Renault Mais, Kopel Opel Servisi, Volkswagen Lena Otomativ ve Fiat Poyraz firmalarına gezi düzenlenerek, otomotiv servis ekipmanlarının kullanılması ve servis işleyişleri hakkında bilgi alındı ve bazı servis ekipmanlarının öğrenciler tarafından kullanılması sağlandı.

4 MATBAA PROGRAMI: Matbaa Programı öğrencileri için 18 Nisan 2008 tarihinde Rexam Alüminyum Ambalaj firmasına Öğr. Gör. Hamdi ÇETİNER koordinatörlüğünde, teknik gezi düzenlendi. Gezi sırasında firma yetkilileri ile görüşülerek bilgi alındı. Alüminyum kutu ambalaj üretimi ve baskısı incelendi. Yine aynı programımız Kuşadası nın havadan fotoğraflarını çekmek için 05 Nisan 2008 tarihinde Selçuk Efes Havaalanına bir gezi düzenledi. Öğr.Gör. Hamdi ÇETİNER ve Lütfullah DİKİNCİ eşliğinde İzmir in Selçuk ilçesinde bulunan Türk Hava Kurumuna ait Cessna 206 tipi uçakla, 9 öğrencimiz Kuşadası ilçemizi havadan görüntülemiş oldular. Çok eğlenceli ve bir o kadar da heyecanlı geçen gezi ile öğrenciler unutulmaz anlar yaşadıklarını ifade ettiler. İLKYARDIM: AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULUNDA DÜZENLENEN SEMİNERLER Aydın Meslek Yüksekokulunda ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi kapsamında, Kalite Hedeflerimiz içersinde yer alan İlkyardım konulu seminer 06 Haziran 2008 tarihinde Ayşe SEZGİN tarafından verildi. Tüm akademik ve idari personelimizin katıldığı seminerde, ilkyardımın tanımı ile ilkyardım gerektiren durumlar ve yapılması gerekenler hakkında bilgi verilirken, uygulamalı olarak da gösterildi. EKİP ÇALIŞMASI: Yüksekokulumuzda, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanı öğretim üyesi Prof. Dr. Adil TÜRKOĞLU tarafından 12 Haziran 2008 tarihinde Ekip Çalışması konulu seminer verildi. ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi kapsamında, Kalite Hedeflerimiz içersinde yer alan seminere, tüm akademik ve idari personelimiz katıldı. Seminerde ilk oturumda İnsanlığın başlangıcından günümüze eğitim son oturumda ise ekip çalışması, bu çalışmayı kolaylaştıran ve zorlaştıran özellikler gibi konular anlatıldı. Seminer hocamızın renkli anlatımıyla keyifle izlendi.

5 SİVİL SAVUNMA: Aydın Meslek Yüksekokulunda ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi kapsamında, 19 Haziran 2008 tarihinde Sivil Savunma konulu seminer verildi. Seminer Aydın İl Savunma Müdürlüğünden Murat KENT ve Suat SÖNMEZIŞIK tarafından verilen seminerde sivil savunma nedir sorularına yanıt verilirken, ilimizin 1. derece deprem bölgesinde bulunması nedeni ile deprem öncesi ve deprem sonrası yapılması gerekenlerin ele alındığı sunum ilgi ile izlendi. MUHASEBE MESLEĞİNDE YENİ GELİŞMELER: Aydın Meslek Yüksekokulu İktisadi ve İdari Programlarından Muhasebe ve İşletme Programı öğrencilerine, 06 Mayıs 2008 tarihinde Muhasebe Mesleğinde Yeni Gelişmeler konulu seminer verildi. Aydın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Temel Eğitim ve Staj Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Fettah AÇAN, İlhan AYDIN, H. İlkay DEMİRCİ ve Halil TOSUN tarafından verilen seminerde muhasebe mesleğindeki yeni gelişmeler anlatıldı ve öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.

6 TEKSTİL SEKTÖRÜNÜ TANITMA: Aydın Meslek Yüksekokulu TEKSTİL Programı öğrencilerine yönelik 30 Nisan 2008 tarihinde Tekstil Sektörünü Tanıtma semineri düzenlendi. Tekstil sektöründe aktif olarak faaliyet gösteren Merve ALPARGUN ALTINTAŞ, Aykut BİÇER ve Bülent TELLİOĞLU tarafından verilen seminerde, öğrencilerimize tekstil sektörünün ülkemizdeki ve ilimizdeki durumu ile ilgili güncel bilgiler verildi. İŞE YERLEŞTİRME-AKTİF İŞ GÜCÜ PROGRAMLARI-İŞSİZLİK SİGORTASI Aydın Meslek Yüksekokulu İktisadi ve İdari Programları II. sınıf öğrencilerine yönelik, İnsan Kaynakları dersi kapsamında 05 Mayıs 2008 tarihinde AYSO salonunda seminer verildi. İŞKUR dan Aydın Şube Müdürü İbrahim DUMANOĞLU nun İşe Yerleştirme, Nazilli Şube Müdürü Şahin ALTINKURT un Aktif İşgücü Programları, İşsizlik Sigortası Servisi Şefi Önder ÖZTÜRK ün İşsizlik Sigortası konularında bilgi verdiği seminerde, İl Müdür Yardımcısı Nazmi YAMAN ise öğrencilerin sorularına yönelik bir değerlendirme konuşması yaptı. AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU ENDÜSTRİYEL ELEKTRONİK PROGRAMI ROBOT YARIŞMASINDA Yüksekokulumuz Endüstriyel Elektronik Programı Mayıs 2008 tarihlerinde İzmir Fuar alanında Ege Bölgesi Sanayi Odası nın düzenlediği 3.Ulusal Robot Yarışması na katıldılar. Dört ayrı ekiple katılan öğrencilerimiz özverili çalışmalardan sonra tasarladıkları robotları imal ettiler. 163 ekibin katıldığı yarışmada, öğrencilerimiz okulumuzu en iyi şekilde temsil ettiler. Ancak yarışmaya ilk kez katılmanın heyecanı ile dereceye giremeyen öğrencilerimiz Ege Bölgesi Sanayi Odası tarafından 1 yıllık ADSL aboneliği ile ödüllendirildi.

7 9.MAS Aydın MYO akademik ve idari personeli dokuz çalışanı ile ISO 9001:2000 çalışmaları kapsamında Kalder İzmir şubesince gerçekleştirilen 9. Mükemmelliği Arayış Sempozyumu na katıldılar Nisan 2008 tarihleri arasında D.E.Ü. Devlet Konservatuarı Sabancı Kültür Sarayında gerçekleşen sempozyumda, 07 Nisan Çarşamba günü sekiz çalıştay farklı konularını katılımcılarla paylaştılar. 08 Nisan Perşembe günü saat 09:30 da açılış konuşmalarıyla başlayan sempozyum DEĞİŞEN DÜNYANIN RENKLERİ sloganı ışığında; Çevre Kirliliği Küresel Isınma İşsizlik Ekonomik Darboğaz Güven Eksikliği Gelecek Kaygısı Acımasız Rekabet Kendini Tekrarlayan İş Hayatı Hızla Gelişen Teknolojiyi Yakalayamama Endişesi Fırsatları Kaçırma Korkusuna Rağmen, Değişimin Ardındaki Renkleri Görebilmenin ve Bu renklere ulaşabilmenin; Kişisel gelişimine önem veren, sağlıklı, yaşamını güvence altına almış, geleceğin akımlarına yön vererek geleceği yöneten, çevreye duyarlı, kazandıran uygulamalarla rekabet edebilen, yaşamını kalite kılmış bireyler ve kurumlarla başarmanın mümkün olduğunun öneminin vurgulandığı oturumlarla devam edip, sinema ve televizyoncu Gani MÜJDE nin yaşamda kaliteyi yakalamak adına önemli ipuçları verdiği YAŞAMDA KALİTE konulu kapanış oturumu ile gerçekleşti. Sempozyum ödül töreni ve çeşitli gösterilerle sona erdi.

8 AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİ 23 NİSAN ÇOCUK VE RESİM ŞENLİĞİNDE Aydın Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı, 26 Nisan Cumartesi günü Üniversitemiz organizasyonunda gerçekleştirilen Çocuk ve Resim Şenliğine katıldı. Şenliğe kendi hazırladıkları kostümleri ile katılan öğrencilerimiz gün boyunca çocuklarla oyun oynayıp dans ettiler. Akşama kadar süren etkinliğe, Aydın halkı yoğun ilgi gösterdi. Öğrencilerimiz ve çocukların oldukça keyifli saatler geçirdikleri gözlendi. AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN KARAKALEM RESİM SERGİSİ Yüksekokulumuz Makina Resim Konstrüksiyon Programı öğrencisi Ali İslam ARSLAN, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Programı öğrencisi Tayfun Sezgin ÜNAL, Elektrik Programı öğrencisi Mustafa ÖZKABAOĞLU, İnşaat Programı öğrencisi Selçuk AKTAŞ 12 Mayıs 2008 tarihinde Karakalem Resim Sergisi ni açtılar. Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Fuat SEZGİN tarafından yapılan açılışta, öğrencilerimizin yaptığı birbirinden güzel resimler sergilendi. AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULUNUN SPOR BAŞARILARI Üniversitemiz 13. Spor Şenliği Kapsamında Aydın MYO takımları toplam 2 branşta 3 kupa kazandı. Futbol takımımız üniversitemiz şampiyonu olurken, erkek basketbol takımımız 2. kız basketbol takımımız 3. oldu. Kapanış maçı olan erkek basketbol final karşılaşmasında gösterilerini sergileyen Hip-Hop ve Pon Pon Kızlar dans gruplarında yer alan öğrencilerimiz ve bütün sporcularımız ile hocalarımız, okulumuz kantinince düzenlenen kutlamaya katılıp gönüllerince eğlendiler.

9 AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU V. GELENEKSEL SERGİ VE ETKİNLİK HAFTASI Yüksekokulumuzun her yıl düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği 5. Sergi ve Etkinlik Haftası açılışı 21 Mayıs 2008 Çarşamba günü saat 10:30 da gerçekleştirildi. Açılışa Protokol Üyeleri, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Şükrü BOYLU, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin BAŞPINAR ve Prof. Dr. Berent DİŞÇİGİL in yanı sıra Üniversitemizin Dekanları, Yüksekokul Müdürleri, Akademik ve İdari Personel ile diğer davetliler katıldı. Okul Müdürümüz Prof. Dr. Fuat SEZGİN ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Şükrü BOYLU nun konuşmalarından sonra, Halk Oyunları ekibimiz Aydın yöresi oyunlarını, Hip-Hop dans grubumuz danslarını ve Tekstil Programı öğrencilerimiz ise hazırladıkları defileyi sundular. Gösterilerin ardından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Şükrü BOYLU nun açılışı ile gerçekleştirilen sergide Yüksekokulumuzun tüm program öğrencilerinin yıl boyunca uygulamalı derslerde hazırladıkları el emeği ürünlerden sergilendi. Sergiyi gezen konuklar, beğenilerini ifade ettiler. Açılış geleneksel ikramdan sonra Rock konseri ile son buldu.

10 Etkinliklerin ikinci günü olan 22 Mayıs 2008 tarihinde Yüksekokulumuz bahçesinde, öğrencilerimizden oluşan gruplar ADÜ Dans Topluluğu, Halk Oyunları, Roman Dansları ve Rock Konseri gösterilerini sundular. Bu etkinlikler, Yüksekokulumuzu spor, kültür-sanat ve diğer etkinliklerde temsil eden öğrencilerimize belge ve ödüllerinin verilmesini takiben, Öğr. Gör. Taner KARATAŞ ın organizasyonunda gerçekleşen halat çekme, sandalye kapma, yumurta taşıma, çuvalla yürüme, üç ayak yürüme ve penaltı atışı yarışlarında öğretim elemanı ve öğrencilerin rekabeti keyifle izlenirken, yarışmalarda kazananlarda ödül almanın mutluluğunu yaşadılar. Etkinliklerimizin son günü olan 23 Mayıs 2008 günü okul bahçemizde İnşaat Programı öğrencilerimiz tarafından yapılan Rekreasyon Üniteleri nin açılışı Aydın Ticaret Odası Meclis Başkanı Mahmut ÇAĞLAYAN tarafından gerçekleştirildi. Öğr. Gör. İhsan BARUT AYMYO Haber Sorumlusu

EKİM-KASIM-ARALIK 2007 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ

EKİM-KASIM-ARALIK 2007 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ TEKNİK PROGRAMLAR EKİM-KASIM-ARALIK 2007 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ İNŞAAT PROGRAMI: İnşaat Programı öğrencileri Öğr. Gör. Hasan BARIŞIK koordinatörlüğünde 26-28 Ekim

Detaylı

NİSAN-MAYIS-HAZİRAN 2007 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK VE TURİSTİK GEZİLERİ

NİSAN-MAYIS-HAZİRAN 2007 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK VE TURİSTİK GEZİLERİ NİSAN-MAYIS-HAZİRAN 2007 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK VE TURİSTİK GEZİLERİ İKTİSADİ VE İDARİ PROGRAMLAR PAZARLAMA PROGRAMI: Yüksekokulumuz İktisadi ve İdari Program Bölümü Pazarlama

Detaylı

NİSAN MAYIS-HAZİRAN BÜLTENİ

NİSAN MAYIS-HAZİRAN BÜLTENİ NİSAN MAYIS-HAZİRAN BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ İNŞAAT PROGRAMI: Yüksekokulumuz İnşaat Programı öğrencileri, Program Koordinatörü Öğr. Gör. Hasan BARIŞIK ve program

Detaylı

OCAK-ŞUBAT-MART 2008 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ

OCAK-ŞUBAT-MART 2008 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ OCAK-ŞUBAT-MART 2008 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ SAĞLIK PROGRAMLARI ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMI: Aydın Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı 17 Mart 2008 tarihinde

Detaylı

OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ

OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ Yüksekokulumuzda 10 Ocak 2007 günü TEMA Vakfı nın düzenlediği Erozyon, Çevreye Verdiği Zararlar ve Alınabilecek Önlemler konulu seminer verildi. Seminer tema

Detaylı

OCAK-ŞUBAT-MART BÜLTENİ

OCAK-ŞUBAT-MART BÜLTENİ OCAK-ŞUBAT-MART BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMI: Aydın Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı II. sınıf öğrencileri, 22 Mart 2010 tarihinde Özel

Detaylı

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 14.05.2014 Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Çalışma ve İş Kurumu Ordu İl Müdürlüğü işbirliğinde alternatif iş fırsatları yaratmak, öğrenciler ile

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI

2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI 2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun organize ettiği, bu yıl Çizgi İzleyen Robot ve Sumo Robot olmak üzere

Detaylı

Düpol"den Köseköy Myo"ya Ziyaret KAYNAŞLI MYO DAN STANDARD PROFİL E TEKNİK GEZİ Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Lastik ve Plastik Teknolojisi Programı öğretim elemanları ve öğrencileri

Detaylı

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

SANAT BÖLÜMÜ ÇALIŞMALARI

SANAT BÖLÜMÜ ÇALIŞMALARI SANAT BÖLÜMÜ ÇALIŞMALARI . Bölüm Hedeflerimiz Okulumuz iç ve dış mekanlarındaki görsel düzenlemelerinde öğrencilerimize de sorumluluk verdik. Bölüm olarak, Okul genelinde uygulanan disiplinler arası ve

Detaylı

Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013

Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013 Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013 Yüksekokulumuz Projeleri Ankara da Tanıtıldı. Ankara Atatürk Kültür Merkezi nde düzenlenen Kahramanmaraş Tanıtım Günleri nde; Yüksekokulumuzda

Detaylı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı Her yıl matematikçileri, matematik eğitimcilerini, eğitim uygulamasını yapan öğretmen ve öğrencileri, ayrıca kamuda

Detaylı

Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr Mayıs 2013

Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr Mayıs 2013 Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr Mayıs 2013 EMYO II. AR-GE Proje Pazarı na Altı Proje ile Katıldı. Öğrencilerimizden; 1- Ali DEMİR "Bozuk Floresan Lambalarının Tekrar Kullanılabilmesi, 2- Gani

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI 2013-2014 KATILDIĞIMIZ SPOR BRANŞLARI VE TAKIM ANTRENÖRLERİ 1 ATLETİZM Arş. Gör. Görkem AYBARS 2 BADMİNTON Yrd. Doç. Dr. Ersin ALTIPARMAK 3 BASKETBOL

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry AĞUSTOS 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.07.2015-27.08.2015)

Detaylı

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde 2011 Şubat ayında kurulan Tarım Topluluğu, Ziraat Mühendisliği eğitimi alan öğrencilerin her alanda

Detaylı

Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu SON ALTI AY SUNUMU VE ÖĞRENCİ BULUŞMASI

Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu SON ALTI AY SUNUMU VE ÖĞRENCİ BULUŞMASI Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu SON ALTI AY SUNUMU VE ÖĞRENCİ BULUŞMASI Düzce Meslek Yüksekokulu OKUL MÜDÜRÜMÜZ Yrd.DoçDr. Ömer SİVRİKAYA 1 ) 2014, MÜDÜR, DÜZCE ÜNİVERSİTESİ, DÜZCE MESLEK YÜKSEK

Detaylı

BATMAN ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ PROGRAMI WROCLAW ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI PERSONEL EĞİTİM HAFTASI VE POLONYA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ ZİYARETİ

BATMAN ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ PROGRAMI WROCLAW ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI PERSONEL EĞİTİM HAFTASI VE POLONYA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ ZİYARETİ BATMAN ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ PROGRAMI WROCLAW ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI PERSONEL EĞİTİM HAFTASI VE POLONYA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ ZİYARETİ 14-18 MAYIS 2018 Üniversitemizin uluslar arasılaşma faaliyetleri

Detaylı

Öğrencilerimizden Haber... Öğrencilerimizden Haber. Genel Merkezde Çay Partisi

Öğrencilerimizden Haber... Öğrencilerimizden Haber. Genel Merkezde Çay Partisi Öğrencilerimizden Haber... Öğrencilerimizden Haber Genel Merkezde Çay Partisi GGıda Mühendisleri Odası nın Ankara üniversiteleri temsilcilikleri arasında yaptıkları çay partisi Mart ayında gerçekleşti.

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

İMYO da şenlik coşkusu

İMYO da şenlik coşkusu İMYO da şenlik coşkusu Öğrencilerin yıl sonunda stres atmaları ve yaptıkları çalışmaları sergileme imkanı sağlayan 4. Geleneksel Kültür Etkinliği ve Kermesi coşkuyla gerçekleştirildi. Mustafa Kemal Üniversitesi

Detaylı

21. Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası Açılış Programı. 3 Mayıs 2015. Saat 21:00-22:00 Meşalelerle davul zurna eşliğinde yürüyüş Emniyet Kapı

21. Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası Açılış Programı. 3 Mayıs 2015. Saat 21:00-22:00 Meşalelerle davul zurna eşliğinde yürüyüş Emniyet Kapı 21. Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası Açılış Programı 3 Mayıs 2015 Saat 21:00-22:00 Meşalelerle davul zurna eşliğinde yürüyüş Emniyet Kapı Saat 22.15 Halk Oyunları Toplu Halay Gösterisi Prof. Dr. Arif

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Yoğun ve keyifli geçen bir çeyrek dönemin daha sonuna yaklaşıyoruz. Önümüzdeki

Detaylı

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Aralık 2014 AÖF Sınavları İlçemizde İlk Defa Yapıldı. Anadolu Üniversitesi AÖF sınavları için tüm alt yapı hizmetleri;

Detaylı

ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ NEVRUZ BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI MERKEZ KAMPÜS 19 MART 2012

ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ NEVRUZ BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI MERKEZ KAMPÜS 19 MART 2012 MERKEZ KAMPÜS 19 MART 2012 : Prof. Dr. Arif AMİROV Konferans Salonu Saat : 16.00 Yabancı Uyruklu Öğrencilerimizin Müzik, Dans ve Tiyatro Gösterisi 20 MART 2012 : Tahir KARAUĞUZ Konferans Salonu Saat :

Detaylı

Çimentaş Trakya Çimento Fabrikası çalışanlarının motivasyonunu arttırmak için düzenlenen Masa

Çimentaş Trakya Çimento Fabrikası çalışanlarının motivasyonunu arttırmak için düzenlenen Masa Fabrika Haberleri Çimentaş tan masa tenisi turnuvası Çimentaş Trakya Çimento Fabrikası çalışanlarının motivasyonunu arttırmak için düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası nın üçüncüsü gerçekleştirilmiş, zorlu

Detaylı

2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU

2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU 2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU Sorumlu Kişi Adı : GSM ve Dahili İletişim Bilgileri : E-posta (güncel) : Belgegeçer : ERKEK FUTBOL PERSONEL TAKIM LİSTESİ 1 2 3 4 5

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Evrak Tarih ve Sayısı: 13/03/2015-82940 T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BD864735462* Sayı :89924811/813.03/ Konu :Basketbol-Voleybol Müsabakaları. TEKNOLOJİ FAKÜLTESİNE mıza bağlı Spor Kolları Koordinatörlüğü

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

Fotoğraf: Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İlyas Çapoğlu nun Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Ziyareti

Fotoğraf: Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İlyas Çapoğlu nun Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Ziyareti Ülkemizin turizm sektörüne kalifiye elemanlar yetiştirme amacıyla 2008 yılında kurulan Erzincan Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu, aynı yıl Turizm ve Otel İşletmeciliği programı, sonrasında

Detaylı

AKYURT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM TANITIM VE YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ

AKYURT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM TANITIM VE YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ AKYURT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM TANITIM VE YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ TOPLANTININ AMACI, 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında ki Mesleki ve

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ. Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 24 Nisan 2017

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ. Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 24 Nisan 2017 SAĞLIK HİZMETLERİ Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 24 Nisan 2017 SAĞLIK HİZMETLERİ İAÜ Uluslararası EXPOMED Eurasia Sağlık Fuarı nda Yerini Almıştır 30 Mart 2 Nisan 2017 - Medikal cihaz, ekipman

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET BÜLTENİ 2010-2011

DİCLE ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET BÜLTENİ 2010-2011 DİCLE ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET BÜLTENİ 2010-2011 Dicle Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi, Dicle Üniversitesi AB Proje Ofisi tarafından

Detaylı

Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk. MMO Antalya Şube olarak üyelerimizle birlikte Geleneksel Kahvaltı etkinliğimizi Arıca Çiftlik te gerçekleştirdik.

Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk. MMO Antalya Şube olarak üyelerimizle birlikte Geleneksel Kahvaltı etkinliğimizi Arıca Çiftlik te gerçekleştirdik. 27. Geleneksel Meslek Odaları Halı Saha Turnuvası nda Master ve Gençler kategorisinde 3 takımımız sahaya çıktı e-bülten 1-15 Nisan 2018 / Sayı 1 Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk MMO Antalya Şube olarak

Detaylı

KAROT ekibi Dünya Şampiyonluğunu Rektör Prof. Dr. Polat ile Paylaştı

KAROT ekibi Dünya Şampiyonluğunu Rektör Prof. Dr. Polat ile Paylaştı KAROT ekibi Dünya Şampiyonluğunu Rektör Prof. Dr. Polat ile Paylaştı Japonya da 17-18 Aralık tarihleri arasında 28 incisi düzenlenen Uluslararası Sumo Robot Yarışması'nda ikinci kez Dünya şampiyonu olan

Detaylı

REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU

REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU 2018-2019 REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU Fakülte/ Yüksekokul / MYO Adı : Sorumlu Kişi Adı : GSM ve Dahili İletişim Bilgileri : E-posta (güncel) : Belgegeçer : ERKEK SALON

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Geçtiğimiz hafta cumartesi gününden itibaren etkinlikler

Detaylı

18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI. Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme

18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI. Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme TOBB 18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI 30 Nisan 2015 Perşembe - Ankara Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme 12.30-13.30 Öğle Yemeği- Kent Otel (erken

Detaylı

İNTÖRN MÜHENDİSLİK PROGRAMI SONUÇ RAPORU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI

İNTÖRN MÜHENDİSLİK PROGRAMI SONUÇ RAPORU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI İNTÖRN MÜHENDİSLİK PROGRAMI SONUÇ RAPORU 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi İntörn Mühendislik Eğitimi Koordinatörlüğü, Ekim-2018 TEKİRDAĞ GIDA MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 25.03.2014 22.04.2014 ALANYA BELEDİYE BAŞKANI ADEM MURAT YÜCEL E HAYIRLI OLSUN TİCARETİ-09 OCAK 2014 30 MART 2014 TARİHİNDE GERÇEKLEŞEN SEÇİMLER SONUCUNDA HİZMET BAYRAĞINI

Detaylı

ideas for today and tomorrow

ideas for today and tomorrow ideas for today and tomorrow Hakkımızda Regata Events, on yıllardır Ankara ve Türkiye çapında kazandığımız tecrübelerin birikimiyle kurulmuştur. Uzun yıllar yaptığımız etkinlik, açılış, konser ve kongrelerin

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2016 YIL 1 SAYI 15 10.06.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 ERCAN İHTİYAR, ONUR ÖZÇELİKÇİ NİN İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI 06.05.2016

Detaylı

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN DÜZENLENMESİ VE YÜRÜTÜLMESİ HAKKINDA YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN DÜZENLENMESİ VE YÜRÜTÜLMESİ HAKKINDA YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN DÜZENLENMESİ VE YÜRÜTÜLMESİ HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Giresun Üniversitesi öğrencilerinin

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.07.2017-24.08.2017) Oda Meclisimizin 24 Ağustos 2017 tarih ve 54 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 28.07.2017-24.08.2017

Detaylı

FABRİKALARDAN. Beton Sempozyumu nda. hazır beton sektörüne ışık tuttu

FABRİKALARDAN. Beton Sempozyumu nda. hazır beton sektörüne ışık tuttu Beton Sempozyumu ile hazır beton sektörüne ışık tuttu Akçansa nın katkılarıyla, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen Beton Sempozyumu, sektörün profesyonel ve akademisyenlerini

Detaylı

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN DÜZENLENMESİ VE YÜRÜTÜLMESİ HAKKINDA YÖNERGE

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN DÜZENLENMESİ VE YÜRÜTÜLMESİ HAKKINDA YÖNERGE T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN DÜZENLENMESİ VE YÜRÜTÜLMESİ HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Giresun Üniversitesi öğrencilerinin

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ 2016 2017 ÖĞRETİM YILI SPOR OYUNLARI MÜSABAKA PROGRAMI SPOR OYUNLARI ORGANİZASYONU MADDE 1 - AMAÇ : Üniversitemiz birimleri arasında, her düzeyde sporu çok yönlü olarak

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU Yrd. Doç. Dr. Mehmet ALTINÖZ Müdür Vekili Ankara, 18 Eylül 2012 1976 dan günümüze Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu; Büro Yönetimi ve Yönetici

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 09 Ekim 2017 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

Avrupa Akdeniz Gençlik Uygulama ve Araştırma Merkezi

Avrupa Akdeniz Gençlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Avrupa Akdeniz Gençlik Uygulama ve Araştırma Merkezi 1 Ocak 2017-31 Aralık 2017 Faaliyet Raporu Özet Rapor, Avrupa Akdeniz Gençlik Uygulama ve Araştırma Merkezi nin 1 Ocak 2017-31 Aralık 2017 tarihleri

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR 9 Nisan 2016 tarihinde ODTÜ Koleji tarafından düzenlenen Equipping the Next Generation konulu 3. ELT Konferansı na okulumuz

Detaylı

KARTAL MİLLİ EĞİTİM VAKFI İLKOKULU/ORTAOKULU

KARTAL MİLLİ EĞİTİM VAKFI İLKOKULU/ORTAOKULU KARTAL MİLLİ EĞİTİM VAKFI İLKOKULU/ORTAOKULU 2011 2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU Haziran 2012 A YÖNETİM FAALİYETLERİ 1 Müdür, 1 Müdür Baş Yardımcısı, 4 Müdür Yardımcısı ve 1 Memur ile yönetim

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; bu yılı oldukça yoğun geçirdik. Sanat, spor, sosyal etkinlik ve akademik, açıdan birbirini izleyen

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU ELEKTRONİK VE OTOMASYON BÖLÜMÜ TANITIM DOSYASI 2016 A. PROGRAMLARIMIZIN TARİHÇESİ VE MİSYONU Programlarımız Kocaeli, Gebze ve İstanbul Sanayi nin yetişmiş

Detaylı

TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Yıl 2, Sayı 4 Ocak, 2018

TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Yıl 2, Sayı 4 Ocak, 2018 BU SAYIDA; Dekanımızdan.. 1 TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Ocak, 2018 DEKANIMIZDAN İşbirliği Protokolü..2 Birinci sınıfların Sapanca gezisi.....3 Aramızdan Yükselenler....4 Aramıza Katılanlar....5 Aramıza Katılanlar....6

Detaylı

İlkokul Yabancı Diller Festivali

İlkokul Yabancı Diller Festivali İlkokul Festivali Yabancı Diller 50.KURULUŞ YILIMIZI RESİM SERGİMİZ İLE TAÇLANDIRDIK Milli değerlerine, kültürüne, diline sahip çıkan, kurucumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün ilkeleri doğrultusunda

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ. Türkiye İnovasyon Haftası 2015 KBÜELAR Takımı Faaliyet Raporu KBÜ ELAR

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ. Türkiye İnovasyon Haftası 2015 KBÜELAR Takımı Faaliyet Raporu KBÜ ELAR KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Türkiye İnovasyon Haftası 2015 KBÜELAR Takımı Faaliyet Raporu Türkiye İhracatçılar Meclisi(TİM), bölgesel ve sektörel temelde faaliyet gösteren 60 İhracatçı Birliğini, 26 ihracatçı

Detaylı

Vakfıkebir MYO 9. Dönem Mezunlarını Verdi

Vakfıkebir MYO 9. Dönem Mezunlarını Verdi Vakfıkebir MYO 9. Dönem Mezunlarını Verdi Karadeniz Teknik Üniversitesi Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu nun Mezuniyet Töreni her yıl olduğu gibi bu yılda görkemli geçti. Törene, Vakfıkebir Kaymakamı Yıldıray

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi e-bülten Akdeniz University International Relations Office @AkdenizUni_IRO YENİ ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİMİZ ÜNİVERSİTEMİZDE Bu yıl 12 Mayıs 2018 tarihinde

Detaylı

MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1

MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1 MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1 SAMSUN TEKNOPARK TA GOOGLE HASH CODE ETKİNLİĞİ Google ın her yıl 1 Mart tarihinde tüm dünyada eş zamanlı ve çevrimiçi olarak gerçekleştirdiği teknolojik problem çözme

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq

qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq Çamlıhemşin Çok Programlı wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq Anadolu Lisesi

Detaylı

LEGOBOTİK KULÜBÜ SON SÜRAT

LEGOBOTİK KULÜBÜ SON SÜRAT LEGOBOTİK KULÜBÜ SON SÜRAT Legobotik Kulübü, 2012-2013 eğitim-öğretim yılında ODTÜ Ülkemli öğrencilere bilim ve teknolojiyi sevdirmek, takım çalışmasını öğretmek ve yaratıcılıklarını artırmak amacıyla

Detaylı

HUKUK FAKÜLTESİ / Tel.: 0 446 225 17 41-42-43 Birim Koordinatörü Doç. Dr. Ayhan DÖNER adoner@erzincan.edu.tr

HUKUK FAKÜLTESİ / Tel.: 0 446 225 17 41-42-43 Birim Koordinatörü Doç. Dr. Ayhan DÖNER adoner@erzincan.edu.tr HUKUK FAKÜLTESİ / Tel.: 0 446 225 17 41-42-43 Doç. Dr. Ayhan DÖNER adoner@erzincan.edu.tr Hukuk Arş. Gör. Serdar YILDIRIM serdaryildirim@erzincan.edu.tr EĞİTİM FAKÜLTESİ / Tel.: 0 446 224 00 89 Doç. Dr.

Detaylı

15 18 HAZİRAN 2015 FRANKFURT - ALMANYA

15 18 HAZİRAN 2015 FRANKFURT - ALMANYA ACHEMA 2015 ULUSLARARASI KİMYA VE İŞLEME SANAYİ FUARI ZİYARET RAPORU 15 18 HAZİRAN 2015 FRANKFURT - ALMANYA Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi 1 ACHEMA 2015 ULUSLARARASI KİMYA

Detaylı

21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI

21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI 21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI 18 Nisan 2018 (Çarşamba) - Azerbaycan ın Gelişi 19 Nisan 2018 (Perşembe) - Litvanya nın Gelişi 20 Nisan 2018 CUMA EKİPLERİN GELİŞİ - Rusya, Bulgaristan

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 23.02.2016 22.03.2016 ALTSO İLE İŞKUR ARASINDA UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ PROTOKOLÜ İMZALANDI 01.03.2016 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI VE İŞKUR ALANYA HİZMET MERKEZ

Detaylı

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet 1 Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet alanında yüksek insanlık sıfatıyla yer almaktan ilelebet

Detaylı

CİHANBEYLİ MESLEK YÜKSEKOKULUNUN KURULUŞU

CİHANBEYLİ MESLEK YÜKSEKOKULUNUN KURULUŞU CİHANBEYLİ MESLEK YÜKSEKOKULUNUN KURULUŞU Meslek Yüksekokulumuz 30.03.1994 tarihli Yükseköğretim Kurulu Kararı ile 1994-1995 eğitim öğretim yılında Makine Programı ile başlamıştır. 2002-2003 eğitim-öğretim

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ 07-08 MART 2014 ÇANAKKALE İLİNDE ÇALIŞTAYI OLİMPİK VE BAŞARILI SPORCU YETİŞTİRME UYGULAMALARI:

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ 07-08 MART 2014 ÇANAKKALE İLİNDE ÇALIŞTAYI OLİMPİK VE BAŞARILI SPORCU YETİŞTİRME UYGULAMALARI: ÇANAKKALE İLİNDE OLİMPİK VE BAŞARILI SPORCU YETİŞTİRME UYGULAMALARI: KARŞILAŞILAN SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ÇALIŞTAYI 07-08 MART 2014 ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ANAFARTALAR KAMPUSU SÜLEYMAN

Detaylı

Madde 2- Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Re-Organizasyon çalışmaları konulu gündem maddesi görüşüldü.

Madde 2- Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Re-Organizasyon çalışmaları konulu gündem maddesi görüşüldü. Toplantı Tarihi : 22/01/2016 Toplantı No : 62 Madde 1-Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları programlarının revize edilmesi konulu gündem maddesi görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Meslek

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ORTAK PROGRAMI 1. SINIF 1. YARIYIL (GÜZ) ÖN LİSANS DERS PROGRAMI STEP-AEROBİK I (1131) ÖĞR.GÖR. EMİNE FEYZA SÖNMEZ ARTİSTİK CİMNASTİK I (UYGULAMA, 1. SINIFLAR) (1135) STEP-AEROBİK I (UYGULAMA, 1. SINIFLAR)

Detaylı

VAKIF ÜNİVERSİTESİNİN ADI : T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

VAKIF ÜNİVERSİTESİNİN ADI : T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ VAKIF ÜNİVERSİTESİNİN ADI : T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ FORM-19 A 2014-2015 ÖĞRETİM YILINDA YAPILAN ULUSAL BİLİMSEL TOPLANTILAR VE BUNLARIN SAYISAL DAĞILIMI (KONGRE, SEMPOZYUM, SEMİNER, FORUM, WORKSHOP

Detaylı

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ Kutlu Doğum Haftası Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed(s.a.v) i hatırlama, anlama ve anlatma amacı ile düzenlediğimiz

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN GÜNDEM -Orhangazi Vizyon Çalıştayı Sonuç sunumlarının yer aldığı toplantının ikinci bölümünü gerçekleştirdik -Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Kapsamında Gemlik

Detaylı

TÜRKİYE BÖLGESEL HEMOFİLİ SEMPOZYUMU 28 SUBAT 2016 PAZAR - RİZE

TÜRKİYE BÖLGESEL HEMOFİLİ SEMPOZYUMU 28 SUBAT 2016 PAZAR - RİZE 28 SUBAT 2016 PAZAR - RİZE Türkiye Hemofili Derneği (TRHD) nin düzenlediği 3.Türkiye Bölgesel Hemofili Sempozyumu 28 Şubat 2016 Pazar günü 10:00-17:30 saatleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 18 ARALIK 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 18 ARALIK 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 18 ARALIK 2015 2016 yaklaşırken yeni yıl coşkulu öğrencilerimizle eğlenceli bir balo ile kutlamak istedik. 28 Aralık Pazartesi günü sabah okulumuzda derslerimiz yapılacaktır. Saat

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

26 EKIM TANITIM VE SPONSORLUK DOSYASI ENERJİ ALANINDA UZMAN FİRMALAR VE KONUŞMACI LAR SEKTÖRÜN KALBİ YTU DE ATACAK İKLİMLENDİRME (HVAC)

26 EKIM TANITIM VE SPONSORLUK DOSYASI ENERJİ ALANINDA UZMAN FİRMALAR VE KONUŞMACI LAR SEKTÖRÜN KALBİ YTU DE ATACAK İKLİMLENDİRME (HVAC) ENERJİ İKLİMLENDİRME (HVAC) ALANINDA UZMAN FİRMALAR VE KONUŞMACI LAR 26 EKIM TANITIM VE SPONSORLUK DOSYASI Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryum Sergi Salonu / Beşiktaş SEKTÖRÜN KALBİ YTU DE ATACAK SİZİDE

Detaylı

HAZİRAN 2014. LİDER, 17. BAL Kültür Festivaline Katıldı

HAZİRAN 2014. LİDER, 17. BAL Kültür Festivaline Katıldı HAZİRAN 2014 LİDER, 17. BAL Kültür Festivaline Katıldı Bornova Anadolu Lisesi nin 17. sini gerçekleştirdiği Kültür ve Sanat Festivalinde Lider Evcil Hayvan Beslenme Ürünleri olarak standımız ile yer aldık.

Detaylı

ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM

ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM EYLÜL 3.HAFTA 4.HAFTA Senebaşı okul açılış töreni Tüm okul Anadil Bölümü

Detaylı

OKULUMUZDAN ZİYARETLER

OKULUMUZDAN ZİYARETLER OKULUMUZDAN HABERLER YAHYALI BELEDİYESİ İLE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADIK Okulumuz sosyal, kültürel sportif ve bilimsel işbirliği gerçekleştirmek amacı ile duyarlılığından ve ilgilerinden ötürü Yahyalı

Detaylı

YARIM ELMA ETKİNLİĞİ

YARIM ELMA ETKİNLİĞİ YARIM ELMA ETKİNLİĞİ 13.09.2014 Salı günü Erciyes Üniversitesi nin ev sahipliğinde hazırlanan Yarım Elma etkinliğine 1.sınıf öğrencilerimiz ile biz de katıldık. Sosyal sorumluluk çalışmalarını her zaman

Detaylı

ERPEMETEG. Endüstriyel Robot Programlama Eğitimi ile Mesleki ve Teknik Eğitimin Güçlendirilmesi Projesi TEKNİK GEZİ RAPORU

ERPEMETEG. Endüstriyel Robot Programlama Eğitimi ile Mesleki ve Teknik Eğitimin Güçlendirilmesi Projesi TEKNİK GEZİ RAPORU ERPEMETEG Endüstriyel Robot Programlama Eğitimi ile Mesleki ve Teknik Eğitimin Güçlendirilmesi Projesi TEKNİK GEZİ RAPORU 20 KASIM 2014 İÇİNDEKİLER 1. TEKNİK GEZİNİN AMACI 1.1 Genel Hedef 1.2 Özel Hedefler

Detaylı

Büyükşehir Spor Şenliği tüm hızıyla sürüyor

Büyükşehir Spor Şenliği tüm hızıyla sürüyor Büyükşehir Spor Şenliği tüm hızıyla sürüyor Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlıkları ve İştiraklerindeki personeli kaynaştırmak amacıyla bu yıl onuncusu düzenlenen Birimler arası Spor Şenliği

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR 2012-2013 KATILDIĞIMIZ SPOR VE ANTRENÖRLER 1 ATLETİZM Prof. Dr. B. Muzaffer Çolakoğlu, Yrd. Doç. Dr. Ercan Haslofça, Yrd. Doç. Dr. Fehime Haslofça, Arş. Gör. Görkem

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Olumsuz hava koşulları sebebiyle ara vermiş olduğumuz çalışmalarımıza yoğun bir

Detaylı