taahhüdümüz altında...

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "taahhüdümüz altında..."

Transkript

1 uzmanlık, deneyim ve kalite taahhüdümüz altında... T (pbx) F

2 FİRMA PROFİLİ Türkiye'nin lokomotif sektörlerinden olan İnşaat ve Enerji Sektörleri kendi gelişimleri ile birlikte pek çok yan sektörün de gelişmesine önayak olmuştur. Gelişen sektörler, gerek yüksek teknoloji gerektiren tesisatların, gerekse kaliteli donanımların her geçen gün artan bir taleple uygulanmasını da beraberinde getirmiştir. AYKEN ELEKTRİK LTD. ŞTİ. kurulduğu 1998 yılından itibaren ana faaliyet alanı olarak tesisat ve teknolojik donanım ana kalemlerinden elektrik-elektronik bina tesisatları konularında faaliyet göstermektedir. AYKEN ENERJİ LTD. ŞTİ. Enerji Sektöründe HidroElektrik ve Termik santrallerin anahtar teslimi elektrik-otomasyon Electrical/Mechanical Balance of Plant (E-M BoP) işleri çerçevesinde faaliyet gösteren bir şirket olarak 2007 yılından beri çalışmalarına devam etmektedir. AYKEN Elektrik/Enerji şirketleri, gerek yurtiçindeki gerekse yurtdışındaki pek çok projeye imza atmış kadroları ile faaliyet gösterdiği alanlarda yüksek kalite ve disiplinli iş anlayışı ve sahip olduğu ISO Kalite Yönetim Sistemi ile güvenilir mühendislik ve taahhüt hizmetleri vermeyi ilke edinmişlerdir. Taahhüt edilen işlerin ve imalatların, ilgili standart ve normlara uygun olarak belirlenen kalite, bütçe ve süre içerisinde tamamlanması, firma kalite politikalarımızı oluşturan temel ilkedir. AYKEN Elektrik/Enerji şirketleri, elektrik-elektronik tesisatları olarak ihtiyaç duyulabilecek her türlü mühendislik ve taahhüt hizmetlerini pek çok projede başarıyla sağlamış olup, şu anda da gerek yurtiçinde gerekse yurtdışındaki projelerde çalışmalarına devam etmektedir.

3 KALİTE POLİTİKAMIZ Gelişime ve değişen teknolojiye ayak uydurabilen, müşteri memnuniyeti ilkesini benimseyen, entegre mühendislik anlayışımız ile, müşterilerimizin talep ve beklentilerini tam olarak karşılayabilmek, sektör için değişen tüm koşullara uyum sağlayarak, kalite yönetim sistemimizden ve teknik gerekliliklerden ödün vermeden, mesleki etik kurallarına saygılı olarak, firmamızı sektörün liderleri arasına sokmak ve kalite yönetim sistemimizin şartlarına uyarak sistemimizi sürekli iyileştirmek kalite politikamızdır. VİZYONUMUZ Müşteri odaklı, entegre mühendislik hizmet anlayışımız ile, önümüzdeki yıllar içerisinde gerek Türkiye gerekse uluslararası pazarlar içerisinde düzenli bir büyüme hedefi ile güçlü müşteri taleplerini her ölçekte tam olarak karşılayabilen bir şirket olmaktır. MİSYONUMUZ Müşterilerimizle yapılan sözleşmelerimiz dahilinde, taahhüt etmiş olduğumuz hizmetleri, talep edilen standartlar içinde öngörülen bütçe ve süre içerisinde tamamlayarak, müşterilerimizin beklentilerini karşılayan kalıcı bir memnuniyet yaratmaktır. AMAÇLARIMIZ 1. Piyasadaki rekabet koşullarına uyum sağlamak. 2. Sektör içinde liderler arasına girmek. 3. Uluslararası pazarlarda da faaliyet gösterebilmek 4. Sağlıklı ve planlı bir reel büyüme gerçekleştirmek 5. Toplam kalite yönetimi uygulamasını şirket bünyesinde yerleştirmek 6. Taahhütlerimizi sözleşmelerimiz çerçevesinde eksiksiz yerine getirmek.

4 MÜHENDİSLİK ve TAAHHÜT HİZMETLERİ İnşaat Sektörü içerisindeki tesisat disiplinleri arasında en önemlilerinden biri olan elektrik-elektronik tesisat donanımları, hızla gelişen teknoloji paralelinde diğer disiplinler içinde her geçen gün daha da öne çıkmaktadır. Akıllı yapı olarak adlandırdığımız her türlü teknoloji ile donatılmış tesisler, yüksek mühendislik donanımları ile çalışmakta olan Enerji Tesisleri Türk müteahhitleri tarafından ülkemizde ve diğer ülkelerde de yıllardan beri başarıyla inşa edilmektedir. Ayken Elektrik Ltd. Şti. bu kavram doğrultusunda oteller, hastaneler, ticaret merkezleri, banka merkezleri, endüstriyel tesisler, toplu konut uygulamaları gibi gelişen teknolojinin her türlü uygulamalarının yer aldığı pek çok yapıda, Ayken Enerji Ltd. Şti. ise Enerji Santralleri bünyesinde anahtar teslimi kavramı çerçevesinde, projelendirme aşamasından başlayarak, takip eden tüm aşamalarda tecrübeli uzman kadroları ile gerek Türk gerekse uluslararası standartlar doğrultusunda, elektrik-elektronik ve otomasyon sistemleri ile ilgili donanımlar için, her türlü mühendislik ve taahhüt hizmetini vermekte olup, işin kesin kabulüne kadar tüm süreçlerde faaliyet göstermektedir.

5 AYKEN GRUP SON BEŞ YILLIK FİNANSAL GELİR TABLOSU 2010: USD 2011: USD 2012: USD 2013: USD USD USD

6 Ayken Elektrik/ Ayken Enerji Ltd. Şti.leri olarak; ÇALIŞMA ALANLARIMIZ HİDROELEKTRİK VE TERMİK SANTRALLER, AĞIR ENDÜSTRİ TESİSLERİ, Tüm Üstyapı Binaları, HASTANE,OTEL,ÜNİVERSİTE, HAVAALANI, DEPO,KONUT VE HER TÜRLÜ YAPILAR için aşağıda belirtilen alanlarda Yurtiçi ve Yurtdışında mühendislik ve taahhüt hizmeti vermekteyiz. 1. ORTA GERİLİM (O.G.) TESİSLERİ 36kV, 24kV,15kV, 12kV, 10kV,6kV Orta Gerilim Şalt Tesisleri Orta Gerilim Kuvvet Kabloları Orta Gerilim Kompanzasyon Tesisleri Orta Gerilim Frekans Çeviriciler Yağlı ve Kuru Tip Güç/Dağıtım Trafoları O.G. Elektrik Motorları 2. ALÇAK GERİLİM (A.G.) TESİSLERİ Dizel Jeneratör Grupları, Otomatik Transfer Sistemleri A.G. Kuvvet Dağıtım Panoları (MDP) Motor Kontrol Panelleri (MCC) A.G. Kuvvet Dağıtım Altyapı Sistemleri Redresör-Akü Grubu ve UPS Sistemleri Yıldırımdan Korunma ve Topraklama Sistemleri Otomatik Reaktif Güç Kontrol Sistemleri A.G. Elektrik Motorları A.G. Frekans Çeviricileri Bus Bar Sistemleri Aydınlatma Bakım Panoları 3. ZAYIF AKIM SİSTEMLERİ Yangın Alarm Sistemleri Gaz Kaçak Sistemleri Güvenlik Alarm Sistemleri CCTV/Kapalı Devre Güvenlik ve Endüstriyel Kamera Sistemleri Access Control/ Giriş Kontrol Sistemleri, Otel Kartlı Giriş Sistemleri Genel Müzik Yayın ve Seslendirme Sistemleri SMARTV/ Uydu ve Merkezi Anten TV Sistemleri Telefon Dağıtım Sistemleri Data Dağıtım Sistemleri Konferans Salonu Sistemleri

7 4.OTOMASYON SİSTEMLERİ Endüstriyel Tesislerde Proses Analizinin Yapılması, PI&D lerin oluşturulması. Enstruman seçimi, Hook-up dizaynı, Enstruman montajı Enstrüman, loop testleri ve devreye alma PLC, DCS ve SCADA sistemlerinin dizaynı, tedariki, montajı ve devreye alınması. Termik Santral Kazan Otomasyonu Turbogenerator Otomasyonu (TSI, TPS, Senkronizasyon, jenerator Koruma,İkaz, ) CEMS (Sürekli Emisyon Gözetleme Sistemi) Enerji Dağıtım Otomasyonu Bina otomasyonu Seviye, Basınç, Debi, Sıcaklık, Ph, ORP, Bulanıklık, Bx, Vibrasyon,Hız ölçüm ve Kontrol Sistemleri, göstergeler Pnömatik, Motorlu kontrol vanaları,selonoidler Kompresör ve enstruman havası dağıtım sistemleri Numune alma ve Kimyasal dozaj sistemleri BAKIM VE MODERNİZASYON İŞLERİ O.G./ A.G. Elektrik Tesisat Bakım ve Modernizasyon işleri I&C, Otomasyon Bakım ve Modernizasyon işleri

8 REFERANSLARIMIZ Ayken Elektrik Ltd. Şti. ve Ayken Enerji Ltd. Şti. çalışmalarını Elektrik-Elektronik Yük. Müh. M. Koray ERYILMAZ yönetiminde yürütmektedir. M. Koray ERYILMAZ, T.E.D. ANKARA KOLEJİ'nden 1989 yılında, ODTÜ Müh. Fak. Elektrik- Elektronik Müh. Böl.'nden 1993 yılında, ODTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Elektrik Mühendisliği Yüksek Lisans programından 1996 yılında mezun olmuştur. Ayken Elektrik Ltd. Şti. öncesinde General Elektrik ve ENERSİS A.Ş. firmalarında saha mühendisliği, şantiye şefliği, proje müdürlüğü ve taahhüt grup başkanlığı gibi aktif görevlerde bulunarak, başarıyla tamamlanmış pek çok projede görev almıştır yılından itibaren Ayken Elektrik Ltd. Şti. kurucusu olarak, 2007 yılından itibaren Ayken Enerji Ltd. Şti.'nin kurucusu olarak çalışma hayatına devam etmektedir. Ayken Elektrik Ltd. Şti. ve Ayken Enerji Ltd. Şti. tarafından gerçekleştirilen ve devam eden projelere ait referanslar aşağıdadır.

9 AYKEN ELEKTRİK LTD. ŞTİ. YÜKLENİMİ ALTINDA DEVAM EDEN PROJELER ABDULKADİR ÖZCAN AKÜ FABRİKASI İŞİN SÜRESİ : 6AY İŞİN YERİ : ÇANKIRI PROJE TUTARI : USD ANAYÜKLENİCİ : ÖZCAN MÜH. MİM. İNŞ. SAN. A.Ş PROJE KOORDİNATÖRÜ : AHMET BOYACI İŞİN BİTİM TARİHİ : 31/06/2015 AÇIKLAMA : ABDULKADİR ÖZCAN AKÜ FABRİKASI ELEKTRİK İŞLERİ, 25 Mva Orta Gerilim Tesisatı, Kuvvetli Akım, Zayıf Akım sistemleri ve altyapı işlerinin projelendirmesi, AYKEN ELEKTRİK yüklenimi altında devam etmektedir. KARABÜK-ZONGULDAK DEMİRYOLU İYİLEŞTİRME İŞİ İŞİN SÜRESİ : 4AY İŞİN YERİ : KARABÜK PROJE TUTARI : TL ANAYÜKLENİCİ : YAPI MERKEZİ - MÖN ADİ ORTAKLIĞI İŞİN BİTİM TARİHİ : 15/09/2015 AÇIKLAMA : KARABÜK-ZONGULDAK DEMİRYOLU İYİLEŞTİRME İŞİ, Kuvvetli Akım, Zayıf Akım sistemleri ve altyapı işleri, AYKEN ELEKTRİK yüklenimi altında devam etmektedir. ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ YURTLAR BİNASI İŞİN SÜRESİ : 8AY İŞİN YERİ : ANKARA PROJE TUTARI : TL ANAYÜKLENİCİ : SÜRÜCÜLER İNŞ. PROJE KOORDİNATÖRÜ : SEÇKİN SÜRÜCÜ İŞİN BİTİM TARİHİ : 31/12/2015 AÇIKLAMA : ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ YURTLAR BİNASI, Kuvvetli Akım, Zayıf Akım sistemleri ve altyapı işleri, AYKEN ELEKTRİK yüklenimi altında devam etmektedir.

10 MERMERLER PLAZA İŞİN SÜRESİ : 8AY İŞİN YERİ : İSTANBUL / KOZYATAĞI PROJE TUTARI : TL ANAYÜKLENİCİ : KILIÇOĞLU İNŞ. PROJE KOORDİNATÖRÜ : METİN LALOĞLU İŞİN BİTİM TARİHİ : 31/05/2015 AÇIKLAMA : MERMERLER PLAZA ELEKTRİK İŞLERİ, Kuvvetli Akım, Zayıf Akım sistemleri ve altyapı işleri, AYKEN ELEKTRİK yüklenimi altında devam etmektedir. DUNLOP LASTİK FABRİKASI İŞİN SÜRESİ : 12AY İŞİN YERİ : ÇANKIRI PROJE TUTARI : TL ANAYÜKLENİCİ : ÖZCAN MÜH. MİM. İNŞ. SAN. A.Ş PROJE KOORDİNATÖRÜ : AHMET BOYACI İŞİN BİTİM TARİHİ : 31/06/2015 AÇIKLAMA : DUNLOP LASTİK FABRİKASI ELEKTRİK İŞLERİ, Kuvvetli Akım, Zayıf Akım sistemleri ve altyapı işleri, AYKEN ELEKTRİK yüklenimi altında devam etmektedir. KURİŞ PLAZA İŞİN SÜRESİ : 1 YIL İŞİN YERİ : İSTANBUL / KARTAL PROJE TUTARI : USD ANAYÜKLENİCİ : KILIÇOĞLU DELTA İNŞ. TİC. AŞ. PROJE KOORDİNATÖRÜ : METİN LALOĞLU İŞİN BİTİM TARİHİ : 01/02/2015 AÇIKLAMA : KURİŞ PLAZA ELEKTRİK İŞLERİ, Trafo grubu, Orta Gerilim Hücreleri, Kuvvetli Akım, Zayıf Akım sistemleri ve altyapı işleri, AYKEN ELEKTRİK yüklenimi altında devam etmektedir.

11 AVRUPA MAHALLESİ PROJESİ 3.ETAP İŞİN SÜRESİ : 2 YIL İŞİN YERİ : ANKARA PROJE TUTARI : USD ANAYÜKLENİCİ : ANKARA İNŞ. TİC. AŞ. PROJE KOORDİNATÖRÜ : MUHİTTİN KÜTAHYALI İŞİN BİTİM TARİHİ : 01/02/2016 AÇIKLAMA : AVRUPA KONUTLARI ELEKTRİK İŞLERİ Trafo grubu, Orta Gerilim Hücreleri, Kuvvetli Akım, Zayıf Akım sistemleri ve altyapı işleri, AYKEN ELEKTRİK yüklenimi altında devam etmektedir. COMBAT AIRFIELD - CAMP LEMONNIER CALA - P217 - P932 APRONS - DJIBOUTI İŞİN SÜRESİ : 18 AY İŞİN YERİ : ANKARA PROJE TUTARI : USD ANAYÜKLENİCİ : METAG İNŞ. TİC. AŞ. PROJE KOORDİNATÖRÜ : SADETTİN SEZER İŞİN BİTİM TARİHİ : 24/12/2014 AÇIKLAMA : COMBAT AIRFIELD - CAMP LEMONNIER ELEKTİK İŞLERİ, 11KV Orta Gerilim Şalt Hücreleri, Apron aydınlatma, Taksi yolu aydınlatma, Kuvvetli Akım, Zayıf Akım sistemleri ve altyapı işleri, AYKEN ELEKTRİK yüklenimi altında devam etmektedir. AKDAŞ DÖKÜM A.Ş. SİNCAN OSB FABRİKASI İŞİN SÜRESİ : 12AY İŞİN YERİ : ANKARA PROJE TUTARI : EURO+KDV ANAYÜKLENİCİ : AKDAŞ DÖKÜM SANAYİ PROJE KOORDİNATÖRÜ : KADİR ALPAR İŞİN BİTİM TARİHİ : 20/06/2014 AÇIKLAMA : Yeni AKDAŞ DÖKÜM FABRİKASI ELEKTİK İŞLERİ, Toplam m2 alanda, 42 MVA Trafo grubu, SVC(Orta Gerilim Kompanzasyon Tesisleri(12 MVAR)), Bus Bar Sistemleri, Kuvvetli Akım, Zayıf Akım sistemleri ve altyapı işleri, AYKEN ELEKTRİK yüklenimi altında devam etmektedir.

12 AYKEN ELEKTRİK LTD.ŞTİ YÜKLENİMİ ALTINDA TAMAMLANAN PROJELER Sıra No Proje Adı Proje Tutarı Ana Yüklenici Tamamlama Tarihi 1. AFGHAN NATIONAL ARMY - FORWARD AREA ARMİNG AND REFUEL POİNT (FAARP) 2. AFGHAN NATİONAL ARMY - COMBAT LOGISTICS BATTALION (CLB) 3. AFGHAN NATİONAL ARMY - TRANSIENT KANDAKS 4. AFGHAN NATİONAL ARMY - 7CDO USD METAG 24/12/ USD METAG 25/01/ USD METAG 25/01/ USD METAG 25/01/ AYDIN 400 YATAKLI DEVLET HASTANESİ 6. DOĞUŞ OTOMOTİV LOJİSTİK MERKEZİ A BLOK USD ENDER İNŞAAT 31/12/ USD TEKYAPI İNŞAAT 30/12/ DOĞUŞ OTOMOTİV LOJİSTİK MERKEZİ USD TEKYAPI İNŞAAT 10/11/ UTILITY INFRASTRUCTURE &COMMAND AND CONTROL FACILITY USD YENİGÜN İNŞ. A.Ş. 15/07/ THEATRE VEHICLE MAINTENANCE BUILDINGS USD YENİGÜN İNŞ. A.Ş. 25/07/ ROKETSAN ROKET SANAYİ SAHA İNŞAATLARI 230,000 USD YP İNŞAAT 01/09/ YÜKSEL PROJE EK BİNA USD YP İNŞAAT 01/06/ TAEK PROTON HIZLANDIRMA MERKEZİ 1,030,000 USD YDA İNŞAAT 01/02/ ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ YENİ KAMPÜS İNŞAATI USD SÜRÜCÜ İNŞAAT 15/12/ KANDAHAR KAF PERİMETER FENCE USD YENİGÜN İNŞ. A.Ş. 24/07/ DOUBLE TREE HILTON OTEL USD PETA HOLDİNG 01/06/ GÜVEN HASTANESİ EK BİNASI USD AHMET KÜÇÜKEL 01/05/ SGK GENEL MÜDÜRLÜK BİNASI B-C- D BLOK TADİLATI PROJESİ USD DELTA İNŞ. A.Ş. 15/04/ TRİPOLİ BEACHPARK RESTAURANT EURO ARTES İNŞAAT 20/02/2010

13 19. KANDAHAR KAF (NAMSA) ATCT 580,000 USD YENİGÜN İNŞ. A.Ş. 01/11/ TOKİ HALKALI 1860 KONUT USD KOÇOĞLU İNŞ. A.Ş. 20/10/ ASO HİZMET BİNASI ELEKTRİK İŞLERİ USD ENDER İNŞ. A.Ş. 01/06/ AB CFCU DİYARBAKIR TEMYİZ MAHKEMELERİ 23. HACETTEPE ÜNV. TIP FAKÜLTESİ ONKOLOJİ HAS EURO AKSA İNŞ. A.Ş. 20/06/ USD METEKSAN A.Ş. 30/05/ VADİ PANORAMA EVLERİ 300,000 USD TUZCUOĞLU İNŞ. LTD. 01/05/2008 ŞTİ. 25. KARDELEN PARK KONUTLARI USD EGE İNŞ.YAPI END. A.Ş. 31/03/ UNOPS KABİL GÜMRÜK BİNALARI 27. ŞEKERBANK BİLGİ İŞLEM MERKEZ BİNASI USD YP İNŞAAT A.Ş USD YP İNŞAAT A.Ş. 01/01/ /05/ SAMSUN TOKİ 684 KONUT USD KOÇOĞLU A.Ş. 01/05/ EGE KONUTLARI USD EGE İNŞ. ADİ ORTAKLIĞI 31/12/ T.C. KABİL BÜYÜKELÇİLİK BİNASI ELEKTROMEKANİK İŞLERİ USD YP İNŞAAT A.Ş. 10/11/ IRAK 60 YATAKLI HASTANE ELEKTRİK İŞLERİ USD ÖZALP İNŞ. 01/08/ IRAK/ERBİL TIBBI LABORATUVAR USD İÇTAŞ HOLDİNG 31/12/ KOÇOĞLU ULUDAĞ KARİNNA OTEL USD KOÇOĞLU İNŞ. A.Ş. 28/12/ ABI ŞİŞELEME FABRİKASI USD YP İNŞAAT A.Ş. 10/10/ EFİKAP4 KAPSAMINDA ANKARA (ÇANKAYA, ELVANKENT), ADANA (MERKEZ, SEYHAN), TARSUS 36. MERKEZ İLKÖĞRETİM OKULLARI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK İŞLERİ BÜYÜK ONARIM ELEKTRİK İŞLERİ USD ILGINLAR İNŞ. A.Ş. 30/09/ USD METEKSAN A.Ş. 30/04/ ANTALYA HAVALİMANI 2. DIŞ HATLAR TERMİNALİ EK ELEKTRİK İŞLERİ 38. EREĞLİ DEMİR-ÇELİK FABRİKASI KONVEYÖR ELEKTRİK İŞLERİ USD İÇTAŞ HOLDİNG USD PASİNER İNŞ. A.Ş. 15/04/ /03/2005

14 39. İSVİÇRE BÜYÜKELÇİLİĞİ KONUTU YENİLEME PROJESİ CHF KUR TEKNOLOJİ LTD. ŞTİ. 28/02/ BTC PETROL BORU HATTI ERZURUM PT2 POMPA İSTASYONU USD TEPE ALTYAPI YENİGÜN A.Ş. 01/03/ TOBB EKONOMİ ve TEKNOLOJİ ÜNV. ELEKTRİK İŞLERİ USD KOÇOĞLU İNŞ. A.Ş. 01/10/ BİLKENT ÜNV. FİZİK BÖL. NANOLAB BİNASI ELEKTRİK İŞLERİ 43. ADANA 300 YATAKLI DEVLET HASTANESİ ELEKTRİK İŞLERİ USD METEKSAN A.Ş. 30/05/ USD KOÇOĞLU İNŞ. A.Ş. 01/05/ DÜNYA BANKASI ANKARA OFİSİ ELEKTRİK ve MEKANİK TESİSAT İŞLERİ USD ZAFER İNŞ. A.Ş. 01/02/ MSB KULELİ ASKERİ LİSESİ 1500 KİŞİLİK KONFERANS SALONU ÇOK MAKSATLI EĞİTİM TESİSLERİ 46. DÜZCE/YALOVA İLKÖĞRETİM OKULLARI 47. ANADOLU TURİZM ve OTELCİLİK MESLEK LİSESİ USD KFS İNŞAAT A.Ş USD YDA İNŞAAT A.Ş USD ALVER İNŞ. A.Ş. 01/02/ /02/ /02/ MKE ELROKSAN A.Ş.ROKET FABRİKASI USD ARZU İNŞ. A.Ş. 30/01/ ERZURUM ATATÜRK ÜNV. SÜLEYMAN DEMİREL TIP MERKEZİ YAKUTİYE HASTANESİ USD TAVŞANOĞLU ŞİRKETLER TOPLULUĞU 31/12/ BİRLEŞMİŞ MİLLETLER YENİ HİZMET BİNASI 51. MEB P14-P30 İLKÖĞRETİM OKULLARI 52. MARMARA DEPREMİ MEER PROJESİ KOCAELİ HWIZ1 DÜNYA BANKASI KALICI DEPREM KONUTLARI 420 KONUT 53. ADANA MAVİ (KÜÇÜK) SÜRMELİ OTELİ 54. MKNZ.PYD.TÜM.KMT.LIĞI BİR.F/0 KABLO ve UTP KABLO 55. DAĞ.SİS. T.C. BAKÜ BÜYÜKELÇİLİĞİ SİLAHLI KUVVETLER ATEŞELİĞİ AZERBAYCAN HARP OKULU SPOR SALONU 56. AZERBAYCAN HARP OKULU YÜZME HAVUZU USD UTM ULUSLARARASI TİC.ve MÜH. LTD USD TAVŞANOĞLU İNŞAAT A.Ş USD KOÇOĞLU İNŞ. A.Ş USD ABERK TURİZM A.Ş. 15/06/ /12/ /09/ /12/ USD VIS A.Ş. 01/12/ USD UTM ULUSLARARASI TİC. ve MÜH. LTD USD UTM ULUSLARARASI TİC. MÜH. LTD. 30/09/ /09/2000

15 57. MALİYE BAKANLIĞI MARMARİS/FETHİYE VERGİ DAİRELERİ 58. KARA KUVVVETLERİ EDOK DERSHANELER 59. AZERBAYCAN HARP OKULU ASTSUBAY EĞİTİM MERKEZİ 60. KOCAELİ UNV. 124 YATAKLI ARAŞT. HASTANESİ 61. JAND. GN. KOMUTANLIĞI EĞT. ve SPOR TESİSLERİ HAVUZ ve 62. BİNASI MSB BİNASI UPS DAĞITIM ve 800 UÇ DATA DAĞITIM SİSTEMİ 63. JAND. GN. KMTN.LIĞI EĞT. SPOR TESİSLERİ ANA TESİS BİNASI USD TEPE YAPI A.Ş. 01/04/ USD TEPE YAPI A.Ş. 15/03/ USD UTM ULUSLARARASI TİC. MÜH. LTD. 15/02/ USD TEPE YAPI A.Ş. 01/02/ USD ERVA İNŞ. LTD. ŞTİ. 31/12/ USD VIS A.Ş. 20/12/ USD TEPE YAPI A.Ş. 30/08/1999

16 AYKEN ENERJİ LTD. ŞTİ. YÜKLENİMİ ALTINDA DEVAM EDEN ENERJİ PROJELERİ HANÖNÜ BAKIR MADENİ İŞİN SÜRESİ : 12 AY İŞİN YERİ : KASTAMANO PROJE TUTARI : EURO ANAYÜKLENİCİ : ATİLLA MAKİNA PROJE KOORDİNATÖRÜ : BAHADIR ATEŞ İŞİN BİTİM TARİHİ : 15/05/2016 AÇIKLAMA : PROJELER KAPSAMINDAKİ HANÖNÜ BAKIR MADENİ Elektrik, Otomasyon Sistemi, Projelendirmesi, Malzeme Teminatı Ayken Enerji Ltd. Şti. yüklenimi altında devam etmektedir. SODA A.Ş CFB KAZAN İMALATI İŞİN SÜRESİ : 24 AY İŞİN YERİ : MERSİN PROJE TUTARI : EURO ANAYÜKLENİCİ : EFOR - RAFAKO İŞİN BİTİM TARİHİ : 24/12/2016 AÇIKLAMA : PROJE KAPSAMINDAKİ SODA A.Ş CFB KAZAN İMALATI Elektrik, Otomasyon Sistemi, Projelendirmesi, Malzeme Teminatı Ayken Enerji Ltd. Şti. yüklenimi altında devam etmektedir. KASIMLAR 1 HES İŞİN SÜRESİ : 5 AY İŞİN YERİ : ISPARTA PROJE TUTARI : EURO ANAYÜKLENİCİ : TAÇYILDIZ ENERJİ A.Ş PROJE KOORDİNATÖRÜ : HALUK SERİN İŞİN BİTİM TARİHİ : 31/05/2015 AÇIKLAMA : HES PROJELER; KAPSAMINDAKİ KASIMLAR 1 HES Elektrik, Otomasyon Sistemi, Projelendirmesi, Malzeme Teminatı Ayken Enerji Ltd. Şti. yüklenimi altında devam etmektedir.

17 SELKUR TUZ RAFİNERİSİ İŞİN SÜRESİ : 8 AY İŞİN YERİ : KONYA/CİHANBEYLİ PROJE TUTARI : TL ANAYÜKLENİCİ : SELKUR A.Ş PROJE KOORDİNATÖRÜ : FULYA GÜRBÜZ İŞİN BİTİM TARİHİ : 10/04/2015 AÇIKLAMA : HES PROJELERİ KAPSAMINDAKİ SELKUR TUZ RAFİNERİSİ Elektrik, Otomasyon Sistemi, Projelendirmesi, Malzeme Teminatı Ayken Enerji Ltd. Şti. yüklenimi altında devam etmektedir. NEK ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. İŞİN SÜRESİ : 18 AY İŞİN YERİ : ERZURUM PROJE TUTARI : EURO ANAYÜKLENİCİ : TÜRKER GRUP PROJE KOORDİNATÖRÜ : MURAT SEMERCİGİL İŞİN BİTİM TARİHİ : 15/06/2014 AÇIKLAMA : YANIKKÖPRÜ HES 2X5,5 MVA Santrallerde, Jeneratör-Trafo Nötr Topraklama Hücreleri, Step-Up Trafolar, İstasyon Servis Trafosu, İstasyon Dizel Jeneratör Grubu, AG Dağıtım sistemleri, DA Dağıtım Sistemleri, OG-AG-DA-Sinyal Kabloları, Kablolama Altyapısı, Jeneratör Koruma Sistemleri, Topraklama Sistemleri Ayken Enerji Ltd. Şti. yüklenimi altında devam etmektedir. EGE HİDRO - RAINPOWER İŞİN SÜRESİ : 24 AY İŞİN YERİ : KAHRAMANMARAŞ PROJE TUTARI : EURO ANAYÜKLENİCİ : EGE HİDRO - RAİNPOWER PROJE KOORDİNATÖRÜ : MARTIN DODGE İŞİN BİTİM TARİHİ : 30/03/2014 AÇIKLAMA : ÇAKMAK 1-2 SÖĞÜTLÜ HES 7 TURBIN JENERATOR TOPLAM 58MVA Santrallerde, Elektrik, Otomasyon Sistemi, Kablolama Altyapısı, Malzeme Teminatı Ayken Enerji Ltd. Şti. yüklenimi altında devam etmektedir.

18 AYKEN ENERJİ LTD.ŞTİ. YÜKLENİMİ ALTINDA TAMAMLANAN PROJELER Sıra No Proje Adı Proje Tutarı Ana Yüklenici Tamamlama Tarihi 1. ÇATALDERE I&II&III HEPP EURO KOÇOĞLU 01/06/ KIY HES EURO KIY ENERJİ 10/01/ KAYA KÖPRÜ -1 HES EURO ARSAN ENERJİ 31/01/ ANAGOLD-SART TESİSİ(ELAY) $ ATİLLA MAKİNA 31/09/ ANAGOLD-KILL TESİSİ(ELAY) $ ATİLLA MAKİNA 31/12/ ANAGOLD- AGLERAMATOR(ELAY) ANAGOLD-CIC PROJESİ(ELAY) $ ATİLLA MAKİNA 31/04/ $ ATİLLA MAKİNA 31/08/ KÖPRÜBAŞI HES EURO ARSAN ENERJİ 31/01/ SOĞUK PINAR EURO ARSAN ENERJİ 31/01/ KARDEMİR A.Ş. 50 MW TERMİK SANTRALİ / ELEKTRİK-I&C Montaj İşleri TL KARDEMİR A.Ş. 30/07/ DOĞANKAYA HES PROJESİ EURO MAR-EN ENERJİ 15/03/ ARPA HES PROJESİ EURO BM İNŞAAT. 20/12/ ÇAĞLAYAN HES PROJESİ EURO LALE TEKSTİL 30/05/ HORYAN HES PROJESİ EURO ARSAN A.Ş. 30/09/ MURAT I-II HES PROJESİ EURO MURAT HES 30/05/ SU ŞEHRİ HES PROJELERİ EURO SCHNEIDER ELEKTRİK A.Ş. 01/10/ KIRAN HES PROJESİ EURO ARSAN A.Ş. 18. KAYAKÖPRÜ_2 HES PROJESİ EURO ARSAN A.Ş. 01/10/ /09/2011

19 AYKEN GRUP PROJE RESİMLERİ

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

taahhüdümüz altında...

taahhüdümüz altında... uzmanlık, deneyim ve kalite taahhüdümüz altında... T +90 312 496 51 32 (pbx) F +90 312 496 51 35 www.ayken.com.tr FİRMA PROFİLİ Türkiye'nin lokomotif sektörlerinden olan İnşaat ve Enerji Sektörleri kendi

Detaylı

Profesyonel Çözüm Ortağınız

Profesyonel Çözüm Ortağınız Profesyonel Çözüm Ortağınız İÇİNDEKİLER 4 www.visel.com.tr 07 HAKKIMIZDA 09 UZMANLIK ALANLARI 11 FAALİYET ALANLARI 12-31 PROJELER 14 T.C. CUMHURBAŞKANLIĞI 17 T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI 18 T.C. M.G.K. GENEL

Detaylı

HAKKIMIZDA FAALİYETLERİMİZ TAMAMLANMIŞ PROJELER DEVAM EDEN PROJELER

HAKKIMIZDA FAALİYETLERİMİZ TAMAMLANMIŞ PROJELER DEVAM EDEN PROJELER w w w. e m z a e n e r j i. c o m HAKKIMIZDA FAALİYETLERİMİZ TAMAMLANMIŞ PROJELER DEVAM EDEN PROJELER 3 4 6 43 Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan

Detaylı

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com w w w. e m z a e n e r j i. c o m Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan firmamız kısa zamanda prestijli projelere imza atmış olup uzun vadeli projelerde

Detaylı

Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz.

Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz. Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz. İÇİNDEKİLER 1 İÇİNDEKİLER 2 FİRMA HAKKINDA 3 FAALİYET ALANLARI 5 REFERANSLAR - TAAHHÜT 6 REFERANSLAR - PROJE 7 TAAHHÜT 2018 ALEMDAR MÜHENDİSLİK FİRMA HAKKINDA Alemdar

Detaylı

KATALOG

KATALOG KATALOG 2018 ŞİRKET PROFİLİ BEC MÜHENDİSLİK Elektrik Mekanik taahhüt sektöründe geniş tecrübeye sahip, genç, dinamik ve başarıya odaklı takım arkadaşları tarafından kurulmuştur. Yurtiçinde ve yurtdışında

Detaylı

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr Tanıtım Kataloğu www.tuncelektrik.com.tr www.tuncelektrik.com.tr hakkımızda Tunç Elektrik 1985 ten beri gerçekleştirdiği tasarım, mühendislik ve taahhüt hizmetleriyle elektrik taahhüt sektöründe kendine

Detaylı

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com w w w. e m z a e n e r j i. c o m Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan firmamız kısa zamanda prestijli projelere imza atmış olup uzun vadeli projelerde

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

KATALOG.

KATALOG. KATALOG ŞİRKET PROFİLİ BEC MÜHENDİSLİK Elektrik Mekanik taahhüt sektöründe geniş tecrübeye sahip, genç, dinamik ve başarıya odaklı takım arkadaşları tarafından kurulmuştur. Yurtiçinde ve yurtdışında faaliyette

Detaylı

VİZYONUMUZ: MİSYONUMUZ:

VİZYONUMUZ: MİSYONUMUZ: HAKKIMIZDA: Entegre Teknik Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. yaklaşık 15 yıllık yurt içi ve yurt dışı bir çok projenin tecrübesiyle 2014 te kurulmuştur. Ana faaliyet konusu Binalara Yönelik Elektrik ve Elektronik

Detaylı

www.ozgen.com info@ozgen.com

www.ozgen.com info@ozgen.com Şirketimiz bugüne kadar tamamlamış olduğu Elektrik Santrallarında kaliteli, emniyetli ve hızlı iş üretimi ile işverenlerin takdirini kazanmıştır. Bu broşürde Elektrik Santralları ile ilgili yapmış olduğumuz

Detaylı

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan firmamız kısa zamanda prestijli projelere imza atmış olup uzun vadeli projelerde de yer alarak hedeflerine emin

Detaylı

EMCEKARE MÜHENDĐSLĐK & OTOMASYON SĐSTEMLERĐ SAN. TĐC. LTD. ŞTĐ. Firma Tanıtımı

EMCEKARE MÜHENDĐSLĐK & OTOMASYON SĐSTEMLERĐ SAN. TĐC. LTD. ŞTĐ. Firma Tanıtımı EMCEKARE MÜHENDĐSLĐK & OTOMASYON SĐSTEMLERĐ SAN. TĐC. LTD. ŞTĐ. Firma Tanıtımı EMCEKARE Mühendislik ve Otomasyon Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti. 2008 yılında Endüstriyel Otomasyon alanında uygun ve pratik

Detaylı

Tel/Fax : 0324 233 39 89 GSM : 0533 293 89 50 Camii şerif mah.5207 sk. Yardım iş hanı No;6 Kat 2/20 33070 Web : www.ac-enerji.

Tel/Fax : 0324 233 39 89 GSM : 0533 293 89 50 Camii şerif mah.5207 sk. Yardım iş hanı No;6 Kat 2/20 33070 Web : www.ac-enerji. MERSİN AC ELEKTRİK Mersin AC elektrik, geçen yıllar içinde, kalifiye, tecrübeli ve karar verme yeteneği olan, yüzü aşkın iş gücü ve ekipmanları ile Türkiye de Elektrik, Mekanik, Enstrüman, Otomasyon alanlarında

Detaylı

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES CO. LTD. TANITIM YAZISI

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES CO. LTD. TANITIM YAZISI HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES CO. LTD. TANITIM YAZISI Hyundai Heavy Industries Co. Ltd, 1972 yılında kurulmuştur. Altı farklı alana bölünmüştür. Bunlar; Gemi inşaatı, Offshore ve Mühendislik, Endüstri fabrikasyon

Detaylı

DUKSA MÜHENDİSLİK ELEKTROMEKANİK.

DUKSA MÜHENDİSLİK ELEKTROMEKANİK. DUKSA MÜHENDİSLİK ELEKTROMEKANİK ------------------------------------------------------------------- duksa MÜHENDİSLİK ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT DEPARTMANI DUKSA Mühendislik bir tesiste bulunan tüm elektrik

Detaylı

ETOVERA ETOVERA AMACIMIZ

ETOVERA ETOVERA AMACIMIZ Projelerimiz Hakkımızda Eylül 2013 de mühendislik ve taahhüt sektörünün iki tecrübeli firması ETO ENERJİ A.Ş. ile VERA ELEKTRİK güçlerini ve kaynaklarını birleştirdi ve böylece ETOVERA kuruldu. ETOVERA,

Detaylı

SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Saliks Teknoloji Sistemleri A.Ş. olarak müşterilerimizin istek ve beklentileri doğrultusunda proseslerimizi ve buna bağlı çözümlerimizi

Detaylı

Faaliyetlerimiz.

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan firmamız kısa zamanda prestijli projelere imza atmış olup uzun vadeli projelerde de yer alarak

Detaylı

METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER. ve grup firmalarıdır.

METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER. ve grup firmalarıdır. METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER ve grup firmalarıdır. İstanbul Silivri'de inşa edilen 3.200 m² kapalı alana sahip hastanenin; Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Sıhhi Tesisat, Yangın Tesisatı, Teknolojik

Detaylı

Olgun Keskin. Tanıtım Dosyası ELEKTRİK. Mühendislik, Proje, Taahhüt

Olgun Keskin. Tanıtım Dosyası ELEKTRİK. Mühendislik, Proje, Taahhüt ELEKTRİK Tanıtım Dosyası Mühendislik, Proje, Taahhüt 2017 NELER VAR? Hakkımızda (1) Biz Kimiz, Uzmanlığımız (2) Faaliyetlerimiz (3) Tamamlanan ve Devam eden Projeler (4-18) HAKKIMIZDA Elektrik sektöründe

Detaylı

TEPE OTOMASYON ELEKTRİK MEKANİK MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MÜKEMMELİN İZİNDE

TEPE OTOMASYON ELEKTRİK MEKANİK MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MÜKEMMELİN İZİNDE TEPE OTOMASYON ELEKTRİK MEKANİK MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MÜKEMMELİN İZİNDE HAKKIMIZDA Şirketimiz 2007 yılında Ankara da TEPE MÜHENDİSLİK ELEKTRİK ismi altında şahıs firması

Detaylı

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN Kurumsal Hakkımızda Erbil Grup temellerini 2000 yılında Erbil Endüstriyel Elektrik Elektronik Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. adı atında kurmuştur.

Detaylı

Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri. mineral

Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri. mineral Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri mineral Hakkımızda Mineral kurulduğu günden bugüne kadar teknik işletme hizmetlerinde uluslararası ve yerli birçok kurumsal firmanın çözüm ortağı olarak

Detaylı

Elektrik, inşaat ve altyapı işlerinde tecrübe sunuyoruz. www.notrelektrik.com.tr

Elektrik, inşaat ve altyapı işlerinde tecrübe sunuyoruz. www.notrelektrik.com.tr Elektrik, inşaat ve altyapı işlerinde tecrübe sunuyoruz. www.notrelektrik.com.tr Adres Ortabayır Mh. Bacadibi Sk. No : 2 / 6 Gültepe / Kağıthane Tel (0212) 264 07 78 Faks (0212) 264 07 78 E-posta info@notrelektrik.com.tr

Detaylı

ELSAN Elektrik Faaliyet Alanımız Çalışma Alanımız Referanslarımız Kabul Tutanakları. ELSAN ELEKTRİK İNŞAAT SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ.

ELSAN Elektrik Faaliyet Alanımız Çalışma Alanımız Referanslarımız Kabul Tutanakları. ELSAN ELEKTRİK İNŞAAT SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ. İçindekiler ELSAN Elektrik Faaliyet Alanımız Çalışma Alanımız Referanslarımız Kabul Tutanakları ELSAN ELEKTRİK İNŞAAT SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ. Adres: Barbaros Mh. Nuhkuyusu Cd. Fevzi Çakmak Sk. No:5 Üsküdar

Detaylı

Firma Profili. Yeteneklerimiz Ankara - 2015. www.endoks.com.tr

Firma Profili. Yeteneklerimiz Ankara - 2015. www.endoks.com.tr Firma Profili Yeteneklerimiz Ankara - 2015 Yol Haritası Endoks ENDOKS Firma Profili Tarihçe Firma Yapısı İlgi Alanlarımız ENDOKS Hakkımızda FİRMA PROFİLİ Yeteneklerimiz Kadromuz Başarılarımız Ürünlerimiz

Detaylı

NÖTRON SAVUNMA SANAYİ TEKNOLOJİLERİ VE ENDÜSTRİYEL ELEKTRİK, ELEKTRONİK TİCARET LTD.ŞTİ. TANITIM DOSYASI

NÖTRON SAVUNMA SANAYİ TEKNOLOJİLERİ VE ENDÜSTRİYEL ELEKTRİK, ELEKTRONİK TİCARET LTD.ŞTİ. TANITIM DOSYASI NÖTRON SAVUNMA SANAYİ TEKNOLOJİLERİ VE ENDÜSTRİYEL ELEKTRİK, ELEKTRONİK TİCARET LTD.ŞTİ. TANITIM DOSYASI Hakkımızda Nötron, kurucularının yaklaşık 30 yılı aşmış geçmiş deneyimlerinden yararlanarak gelişen

Detaylı

BİZ KİMİZ? VİZYONUMUZ

BİZ KİMİZ? VİZYONUMUZ HİZMETLERİMİZ Mühendislik Otomasyon Enerji Otomasyonu Makine Otomasyonu DCS Otomasyonu Proses Otomasyonu Enerji SCADA Sayaç İzleme ve Faturalama Enerji İzleme ve Raporlama Altyapı Tasarımı Pano Projelendirmesi

Detaylı

Şirket Profili Şirketimiz, yirmi yılı aşkın sektör tecrübesiyle 2015 yılında aktif rol almaya başlamıştır.

Şirket Profili Şirketimiz, yirmi yılı aşkın sektör tecrübesiyle 2015 yılında aktif rol almaya başlamıştır. - 1 - Şirket Profili Şirketimiz, yirmi yılı aşkın sektör tecrübesiyle 2015 yılında aktif rol almaya başlamıştır. Yurtiçi ve yurtdışı anahtar teslim projelere imza atarak, inşaat ve dekorasyonun yanı sıra

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. ENERJİ SİSTEMLERİ. www.yolparsan.com.tr. e-mail: murat.yetis@yolparsan.com.tr

SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. ENERJİ SİSTEMLERİ. www.yolparsan.com.tr. e-mail: murat.yetis@yolparsan.com.tr SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. ENERJİ SİSTEMLERİ e-mail: murat.yetis@yolparsan.com.tr. TANITIM Firmamız 1993 yılında elektrik otomasyon kapsamında proses kontrol sistemleri ana konusunda faaliyet göstermek

Detaylı

Geleceği İnşa Ediyoruz

Geleceği İnşa Ediyoruz Geleceği İnşa Ediyoruz ARD HOLDİNG bünyesinde bulunan ARD İNŞAAT, İnşaat Gayrimenkul ve Yatırım alanında faaliyet göstermektedir. ARD HOLDİNG şirketler grubunun diğer faaliyet alanları arasında Bilişim,

Detaylı

İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı. İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı binası tüm mekanik tesisat işleri firmamız tarafından yapılmıştır.

İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı. İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı binası tüm mekanik tesisat işleri firmamız tarafından yapılmıştır. 2 3 İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı binası tüm mekanik tesisat işleri firmamız tarafından yapılmıştır. 5 T.C. Anayasa Mahkemesi T.C. Anayasa Mahkemesi binası tüm mekanik

Detaylı

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında.

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARi M ü h e n d i s I i k Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARİ KURUMSAL PROFİL İÇİNDEKİLER GENEL BİLGİ Hakkımızda Vizyon & Misyon FAALİYET VE YETENEKLER FAALİYET ALANLARI REFERANSLAR

Detaylı

10 u aşkın farklı ülkede yürütmüş olduğu çalışmalar, EMRE Ltd. Şti. nin mobilizasyon ve hızlı uyum sağlama yeteneğinin büyüklüğünü göstermektedir.

10 u aşkın farklı ülkede yürütmüş olduğu çalışmalar, EMRE Ltd. Şti. nin mobilizasyon ve hızlı uyum sağlama yeteneğinin büyüklüğünü göstermektedir. EMRE ELEKTRİK Uluslararası projelerde çok büyük deneyime sahip EMRE Ltd. Şti. geçen kısa sürede, Türkiye nin itibarlı ve uluslararası firmalarıyla birlikte çalışarak, 30 dan fazla projeyi başarıyla tamamlamıştır.

Detaylı

HAKKIMIZDA. Temel ilkemiz müşteri memnuniyetini sağlamak, yapılan işlerin arkasında durmaktır.

HAKKIMIZDA. Temel ilkemiz müşteri memnuniyetini sağlamak, yapılan işlerin arkasında durmaktır. AveK PROJE HAKKIMIZDA Temelleri 2012 yılında atılan AveK dünya standartlarında bir proje firmasıdır. Kurucu üyeler Abdurrahman İNCEGÜL ve Kadir YILMAZ ın yolları 2011 yılında çalıştıkları firmada kesişmiştir.

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ

ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ ŞİRKET PROFİLİ Şirketimiz; 2005-2013 yılları arasında yurtdışı projelerde sırasıyla inşaat mühendisliği, şantiye şefliği, proje müdürlüğü yapmış Tuğberk Esenyel tarafından 2014 yılında Ankara'da kurulmuştur.

Detaylı

www.aktumuhendislik.com.tr ŞİRKET PROFİLİMİZ Mimarlık, mühendislik ve inşaat alanında kazanılan 15 yıllık deneyimi ile çeşitli projelerde taşeronluk,mühendislik ve mimarlık hizmeti veren firmamız Aktu

Detaylı

2. ŞİRKET FAALİYET ALANLARI 4. ORGANİZASYON ŞEMASI 5. PERSONEL KALİFİKASYONU 8. TAMAMLANAN PROJELER 9. DEVAM EDEN PROJELER 9. ŞANTİYELERDEN RESİMLER

2. ŞİRKET FAALİYET ALANLARI 4. ORGANİZASYON ŞEMASI 5. PERSONEL KALİFİKASYONU 8. TAMAMLANAN PROJELER 9. DEVAM EDEN PROJELER 9. ŞANTİYELERDEN RESİMLER İÇİNDEKİLER 1. ŞİRKET PROFİLİ 2. ŞİRKET FAALİYET ALANLARI 3. TİCARET ODASI KAYDI 4. ORGANİZASYON ŞEMASI 5. PERSONEL KALİFİKASYONU 6. EKİPMAN LİSTESİ 7. REFERANSLAR 8. TAMAMLANAN PROJELER 9. DEVAM EDEN

Detaylı

FAALİYET GÖSTERİLEN İDARELER

FAALİYET GÖSTERİLEN İDARELER FAALİYET GÖSTERİLEN İDARELER MSB İnşaat Emlak ve NATO Güv. Yat. D. Başkanlığı T.C. Karayolları Genel Müdürlüğü ve Bölge Müdürlükleri T.C.D.D. DSİ BOTAŞ BELEDİYELER YİD MODELİ İLE YAPILAN PROJELER MİSYONUMUZ

Detaylı

biz kimiz. Simtes / Ostim

biz kimiz. Simtes / Ostim biz kimiz. Simtes Elektrik olarak bizler; enerji iletimi, dağıtımı ve kontrolu konularında şirketinizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak üzere hizmet vermekteyiz. 1975 yılından günümüze kadar Simtes,

Detaylı

HAKKIMIZDA MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ

HAKKIMIZDA MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ ŞİRKET KATALOĞU 1 HAKKIMIZDA BOZO İNŞAAT 2000 yılında İzmit e 896 konut güçlendirme projesi ile inşaat sektöründe faaliyete başlamıştır. Kurulduğu günden bu zamana kadar birçok yurt içi ve yurt dışı, inşaat

Detaylı

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIK VE ÖĞRETİM ELEMANLARI BİNASI VE G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DERSLİK VE LABORATUVAR

Detaylı

CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ.

CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ. CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ. TANITIM DOSYASI ŞİRKET PROFİLİ FAALİYET ALANLARI ÇALIŞILAN FİRMALAR TAMAMLANAN İŞLER C E R R A H İ N Ş A A T ŞİRKET PROFİLİ Cerrah İnşaat İletişim Gıda San. Tic. Ltd. Sti. Şener

Detaylı

R E N G I N E E R I N G

R E N G I N E E R I N G Misyonumuz, gücünü teknolojiden alıp, mühendislikte mükemmelliği yakalayarak, müşteri memnuniyetini sağlayan öncü bir firma olmaktadır. Vizyonumuz, Ulusal ve Uluslararası arenada aranan, söz sahibi bir

Detaylı

2013 SEKTÖR RAPORU TEMSAN TÜRKİYE ELEKTROMEKANİK SANAYİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

2013 SEKTÖR RAPORU TEMSAN TÜRKİYE ELEKTROMEKANİK SANAYİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEMSAN TÜRKİYE ELEKTROMEKANİK SANAYİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DÜNYADA ELEKTRİK ENERJİSİ SEKTÖRÜNÜN GÖRÜNÜMÜ Bilindiği üzere, elektrik enerjisi tüketimi gelişmişliğin göstergesidir. Bir ülkedeki kişi başına düşen

Detaylı

KONELSIS Energy & Electric & Automation SCADA / DCS SİSTEMLERİ

KONELSIS Energy & Electric & Automation SCADA / DCS SİSTEMLERİ KONELSIS Energy & Electric & Automation SCADA / DCS SİSTEMLERİ 2 INDEX 1. KONELSIS 1.1 Hakkımızda 1.2 KONELSİS ve Enerji Sektörü 2. SCADA / DCS Sistemleri 2.1 KONELSIS ve SCADA / DCS Sistemleri 2.2 SCADA

Detaylı

TANITIM KATALOĞU. Expert Teknoloji yenilikçi ve uzman kadro

TANITIM KATALOĞU. Expert Teknoloji yenilikçi ve uzman kadro TANITIM KATALOĞU Expert Teknoloji yenilikçi ve uzman kadro Hakkımızda Expert Teknoloji, endüstriyel uygulamalarda yenilikçi ve uzman kadrosuyla ülkemize ve tüm dünyaya hizmet veren yenilikçi bir kuruluştur.

Detaylı

Geleceğe sözümüz var!

Geleceğe sözümüz var! Geleceğe sözümüz var! Bilgi ve deneyim, dört dörtlük koordinasyonun yanı sıra kusursuz zamanlama ile birleştiğinde sonuç mükemmeldir! ENERJİSİNİ BİZDEN ALTINDAĞ İNŞ. TAAH. TİC. İTH. İHR. LTD. ŞTİ. KAYA

Detaylı

Vizyon Misyon Vizyonumuz Misyonumuz

Vizyon Misyon Vizyonumuz Misyonumuz Vizyon Misyon Vizyonumuz Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın memnuniyeti ile Tesis Yönetimi ve Danışmanlık hizmetleri sektöründe Türkiye de örnek şirket olmak. Misyonumuz İş çeşitlerimiz, çözümlerimiz,

Detaylı

www.kerimoglultd.com İçindekiler Genel Bilgi Hakkımızda Vizyon & Misyon Temel Değerlerimiz Çözümlerimiz Organizasyon Şeması Referanslar 1 Hakkımızda Kerimoğlu Elektrik 1994 den beri telekom ve elektrik

Detaylı

HAKKIMIZDA. Karadizayn Mühendislik, Kalite politikamız

HAKKIMIZDA. Karadizayn Mühendislik, Kalite politikamız HAKKIMIZDA Karadizayn Mühendislik, Sektöründe lider olabilmek için işverenlerinin ihtiyaç ve şartlarını karşılamayı ve koşulsuz işveren memnuniyetini sağlamayı taahhüt eder.bu taahhüdümüz tüm süreçlerimizde

Detaylı

2012 SEKTÖR RAPORU TEMSAN TÜRKİYE ELEKTROMEKANİK SANAYİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

2012 SEKTÖR RAPORU TEMSAN TÜRKİYE ELEKTROMEKANİK SANAYİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEMSAN TÜRKİYE ELEKTROMEKANİK SANAYİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DÜNYADA ELEKTRİK ENERJİSİ SEKTÖRÜNÜN GÖRÜNÜMÜ Bilindiği üzere, elektrik enerjisi tüketimi gelişmişliğin göstergesidir. Bir ülkedeki kişi başına düşen

Detaylı

YEKA MÜHENDİSLİK YEKA MÜHENDİSLİK

YEKA MÜHENDİSLİK YEKA MÜHENDİSLİK YEKA MÜHENDİSLİK YEKA MÜHENDİSLİK Elektrik - Elektronik Mühendisi Takım Lideri Yavuz YEŞİLKAYA Vizyonumuz Elektrik plan, proje ve taahhüt işlerinde müşterilerimize karşı oluşturduğumuz güvenilirliği koruyarak

Detaylı

kurumsal katalog

kurumsal katalog www.udmuhendislik.com kurumsal katalog www.udmuhendislik.com Web Sitemizi ziyaret ederek şirke mizin tüm detaylarına erişim sağlayabilirsiniz. AG - ALÇAK GERİLİM Alçak Gerilim Sistemleri Alanında; Elektrik

Detaylı

6 Sayılı Akciğer hastalıkları hastanesi. Proje Resim :

6 Sayılı Akciğer hastalıkları hastanesi. Proje Resim : Proje Adı: Proje Resim : 6 Sayılı Akciğer hastalıkları hastanesi Proje Durumu: Tamamlanan Proje Proje Tipi: Hastane Binası Alanı: 4130 m 2 Başlangıç: 2009 Bitiş: 2010 Yeri: Azerbaycan / Bakü Proje Detayları:

Detaylı

FİRMA TANITIMI. LODOS ÇELIK A.Ş. COMPANY DESCRIPTION

FİRMA TANITIMI. LODOS ÇELIK A.Ş. COMPANY DESCRIPTION FİRMA TANITIMI. LODOS ÇELIK A.Ş. FİRMA TANITIMI COMPANY DESCRIPTION HAKKIMIZDA Lodos Çelik Konstrüksiyon İnşaat Yapı Makina Taah. San. ve Tic. A.Ş, çelik konstrüksiyon imalat ve montaj sektöründe faaliyetini

Detaylı

Bilkent Ünv. (Ankara) Özel Mühendislik F. Elektrik-Elektronik Müh. (Kapsamlı Burslu) MF-4 368,794 558,793 589 50 Koç Ünv. (İstanbul) Özel Mühendislik

Bilkent Ünv. (Ankara) Özel Mühendislik F. Elektrik-Elektronik Müh. (Kapsamlı Burslu) MF-4 368,794 558,793 589 50 Koç Ünv. (İstanbul) Özel Mühendislik Bilkent Ünv. (Ankara) Özel Mühendislik F. Elektrik-Elektronik Müh. (Kapsamlı Burslu) MF-4 368,794 558,793 589 50 Koç Ünv. (İstanbul) Özel Mühendislik F. Elektrik-Elektronik Müh. (İngilizce) (Başarı Burslu)

Detaylı

PROMEDA.

PROMEDA. PROMEDA 2016 www.promeda.net Otomasyon Elektromekanik Elektrik Anahtar teslim Otomasyon çözümlerimizle size; elektrik enstelasyonundan karmaşık proje imalatlarına, özel makina otomasyonundan yoğun scada

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler... www.mekatromuhendislik.com.tr Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler... www.mekatromuhendislik.com.tr çözüm üretiyoruz... Hakkımızda 2012 yılında endüstriyel otomasyon sektöründe yenilikçi ve kaliteli

Detaylı

FAALİYET ALANLARIMIZ. OSTİM 40. SOKAK NO: 127 Tel : (312) 385 10 20 - Fax : (312) 385 44 90 ANKARA

FAALİYET ALANLARIMIZ. OSTİM 40. SOKAK NO: 127 Tel : (312) 385 10 20 - Fax : (312) 385 44 90 ANKARA FAALİYET ALANLARIMIZ 1996 yılında Kaletaş İnşaat Malz. Ltd. Şti. adıyla kurulan firmamız kurulduğu tarihten bugüne kadar bir çok projenin, tasarım ve uygulamasında görev almış, sorumluluklarını başarı

Detaylı

HAKKIMIZDA. w w w. s e l k u t i n s a a t. c o m

HAKKIMIZDA. w w w. s e l k u t i n s a a t. c o m HAKKIMIZDA Firmamız 2005 yılında inşaat sektöründeki gelişmeler ışığında faaliyetlerine başlamıştır. Bu kapsamda çeşitli maden ve sanayi kuruluşlarının, endüstriyel işletmelerin tesis binalarının inşaat

Detaylı

No Proje Adı İşveren Proje Konusu. 1 ANKARA PLAZA-SHOWROOM EFE ANKARA MOTORLU ARAÇLAR SERVİS İNŞ. TİC. A.Ş. Mekanik Tesisat İmalatları

No Proje Adı İşveren Proje Konusu. 1 ANKARA PLAZA-SHOWROOM EFE ANKARA MOTORLU ARAÇLAR SERVİS İNŞ. TİC. A.Ş. Mekanik Tesisat İmalatları No Proje Adı İşveren Proje Konusu 1 ANKARA PLAZA-SHOWROOM EFE ANKARA MOTORLU ARAÇLAR SERVİS İNŞ. TİC. A.Ş. Mekanik Tesisat İmalatları 2 BULANCAK DEVLET HASTANESİ PROYAP-ERENER MEVCUT ADİ BİNANIN Mekanik

Detaylı

- KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ UMUTTEPE MERKEZ KAMPÜSÜ ÖĞRENCİ EVİ VE KAFETERYASI İNŞAATI ELEKTRİK İŞLERİ YAPIMI

- KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ UMUTTEPE MERKEZ KAMPÜSÜ ÖĞRENCİ EVİ VE KAFETERYASI İNŞAATI ELEKTRİK İŞLERİ YAPIMI PROJELER - KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ UMUTTEPE MERKEZ KAMPÜSÜ ÖĞRENCİ EVİ VE KAFETERYASI İNŞAATI ELEKTRİK İŞLERİ YAPIMI - KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ TANI MERKEZİ İNŞAATI KAPSAMINDA YAPTIRILCAK OLAN ELEKTRİK

Detaylı

: Ender CENGİZ KİŞİSEL BİLGİLER. : Şehit Recep Güngör Cad. Bergule Sitesi 1 Kısım D Blok No:5 Lüleburgaz / KIRKLARELİ

: Ender CENGİZ KİŞİSEL BİLGİLER. : Şehit Recep Güngör Cad. Bergule Sitesi 1 Kısım D Blok No:5 Lüleburgaz / KIRKLARELİ Ender CENGİZ KİŞİSEL BİLGİLER İsim Adres : Ender CENGİZ : Şehit Recep Güngör Cad. Bergule Sitesi 1 Kısım D Blok No:5 Lüleburgaz / KIRKLARELİ Doğum Tarihi : 21.04.1975 Doğum Yeri : Lüleburgaz / KIRKLARELİ

Detaylı

OYAK BETON HAKKINDA OYAK BETON PROJELERİ ULAŞIM PROJELERİ

OYAK BETON HAKKINDA OYAK BETON PROJELERİ ULAŞIM PROJELERİ OYAK BETON HAKKINDA Çeyrek asra yakın bir süre OYAK Çimento Grubu fabrikalarının çatısı altında ikincil bir hizmet olarak sunulan hazır beton üretimi ve satışı, sektördeki hızlı gelişmelerin ve artan talebin

Detaylı

FAALİYET ALANLARIMIZ -ELES ENDÜSTRİYEL ELEKTRİK ELEKTRİK SİSTEMLERİ

FAALİYET ALANLARIMIZ -ELES ENDÜSTRİYEL ELEKTRİK ELEKTRİK SİSTEMLERİ FAALİYET ALANLARIMIZ -ENDÜSTRİYEL OTOMASYON AĞAÇ ÇİMENTO GIDA/KİMYA ARITMA DEMİR ÇELİK CAM -ENERJİ VE SCADA SİSTEMLERİ ENERJİ İZLEME ELEKTRİK DAĞITIM GAZ DAĞITIM -ULAŞIM SİSTEMLERİ RAYLI SİSTEMLER TÜNEL

Detaylı

Türkiye de ABB Genel bir bakış

Türkiye de ABB Genel bir bakış Türkiye de ABB Genel bir bakış ABB Grubu Güç ve otomasyon teknolojilerinde global lider ~150,000 Çalışan sayısı $ 42 milyar gelirler (2013) Faaliyet gösterdiği +100 ülkeler Kuruluş 1988 İsviçre (BBC, 1891)

Detaylı

HİZMETLERİMİZ;

HİZMETLERİMİZ; 1-2- 3-4- 5-6- 7-8- 9-10- 11- HİZMETLERİMİZ; ENDÜSTRİYEL GÖZETİM VE DENETİM SİSTEM BELGELENDİRME ÜRÜN BELGELENDİRME TEKNİK DANIŞMANLIK EĞİTİM İSG VE ÇEVRESEL ÖLÇÜMLER PERİYODİK KONTROLLER TAHRİBATSIZ TESTLER

Detaylı

İlgili Mühendislik branşımızda siz değerli müşterilerimize alanında uzman mühendislerimiz ile hizmet vermekteyiz

İlgili Mühendislik branşımızda siz değerli müşterilerimize alanında uzman mühendislerimiz ile hizmet vermekteyiz İlgili Mühendislik branşımızda siz değerli müşterilerimize alanında uzman mühendislerimiz ile hizmet vermekteyiz Çalışma alanlarımız Ormancılık Peyzaj İnşaat Mühendislik Hizmetleri KARAGÖZ ORMANCILIK PEYZAJ

Detaylı

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ.

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. TANITIM KATALOĞU - 2015 - TAAHHÜT İŞLERİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ facebook/yükseliş İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Tel : 0216-553 - 11-61 twitter.com/yukselisinsaat

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Hakkımızda Politikalar Hizmetler Deneyimler Bayilikler İletişim

İÇİNDEKİLER. Hakkımızda Politikalar Hizmetler Deneyimler Bayilikler İletişim TANITIM DOSYASI İÇİNDEKİLER Hakkımızda Politikalar Hizmetler Deneyimler Bayilikler İletişim HAKKIMIZDA Hatipoğulları Yapı İnş. Mad. Tur. San. Tic. Ltd. Şti. 1980 yılından beri faaliyet gösteren köklü bir

Detaylı

Adres Telefon Faks E-posta

Adres Telefon Faks E-posta Adres : Dumlupınar Mah. Yüzbaşı Bayburtlu Agâh Cad. No: 27/B Afyonkarahisar / TÜRKİYE Telefon : 0272 214 26 02 Faks : 0272 215 18 25 E-posta : info@elittelekom.com KURUMSAL Kuruluş Yılı : Eylül 1998 Faaliyet

Detaylı

GÜNEY MEKANİK MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ.

GÜNEY MEKANİK MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ. Firmamız Hakkımızda 1998 Yılında kurulan GÜNEY MEKANİK MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ. mekanik tesisat uygulamaları alanında hizmet vermektedir. Yaptığı her işin arkasında durmayı prensip edinmiş firmamız endüstriyel

Detaylı

1. GÜRYAPI İNŞAAT TAAH. SAN. İÇ VE DIŞ TİC. A. Ş Okmeydanı / İSTANBUL. 1 Adet 1600kVA Tip C/2 Trafo Tesisi Komple Taahhüt İşleri

1. GÜRYAPI İNŞAAT TAAH. SAN. İÇ VE DIŞ TİC. A. Ş Okmeydanı / İSTANBUL. 1 Adet 1600kVA Tip C/2 Trafo Tesisi Komple Taahhüt İşleri 1. GÜRYAPI İNŞAAT TAAH. SAN. İÇ VE DIŞ TİC. A. Ş Okmeydanı / OKÇULAR TEKKESİ PROJESİ 3 Adet 1600kVA Tip C/2 Trafo Tesisi Komple Taahhüt İşleri A.G O.G Kablo Deplase İşleri Komple Taahhüt İşleri Sosyal

Detaylı

PROJE MÜHENDİSLİK TAAHHÜT HİZMETLERİ

PROJE MÜHENDİSLİK TAAHHÜT HİZMETLERİ PROJE MÜHENDİSLİK TAAHHÜT HİZMETLERİ 1 24 saat servis hizmeti Firma sahibi Şeref Serman, 1953 yılında İstanbul da doğdu. İlk ve orta tahsilinden sonra 1972 yılında Sultan Ahmet Teknik Lisesi, Elektrik

Detaylı

Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adım İnşaat

Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adım İnşaat TANITIM DOSYASI 1978 yılından bugüne çok sayıda sanayi tesisi projesini başarı ile gerçekleştirmiş olan Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 2012 yılında yapısal tasarım ve teknik uzmanlık hizmetleri

Detaylı

DEMA MAKİNA İNŞAAT TAAHHÜT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

DEMA MAKİNA İNŞAAT TAAHHÜT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ DEMA MAKİNA İNŞAAT TAAHHÜT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ DEMA Makina İnşaat Ltd. 1989 yılında kurulmuş bir mühendislik, tedarik, inşaat (EPC) firmasıdır. Ağırlıklı olarak petrokimya sektöründe faaliyet göstermekte

Detaylı

2014 SEKTÖR RAPORU TEMSAN TÜRKİYE ELEKTROMEKANİK SANAYİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

2014 SEKTÖR RAPORU TEMSAN TÜRKİYE ELEKTROMEKANİK SANAYİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEMSAN TÜRKİYE ELEKTROMEKANİK SANAYİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DÜNYADA ELEKTRİK ENERJİSİ SEKTÖRÜNÜN GÖRÜNÜMÜ Gelişmekte olan ülkelerdeki sanayileşme enerjiye olan talebin hızla artmasına neden olmaktadır. Enerji,

Detaylı

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI. Ayber M Ü H E N D İ S L İ K

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI. Ayber M Ü H E N D İ S L İ K ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI Ayber M Ü H E N D İ S L İ K Ayber Mühendislik; Ülke ihtiyaçlarına yönelik hizmetler ve yapılar sunan, insanların yaşam kalitesini artıran ve kendini sürekli geliştiren, girişimci,

Detaylı

Elektrik Mühendisliğinde Enerji Otomasyon Güç Sistemleri Çözümleri

Elektrik Mühendisliğinde Enerji Otomasyon Güç Sistemleri Çözümleri Elektrik Mühendisliğinde Enerji Otomasyon Güç Sistemleri Çözümleri Şirket Profilimiz ÜÇFAZ Mühendislik Elektrik Makine Otomasyon Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. 2015 yılında Endüstriyel Otomasyon Sektöründe

Detaylı

www.radem.com.tr Deneyimli Teknik Kadrosuyla Yapılarınıza Değer Katar...

www.radem.com.tr Deneyimli Teknik Kadrosuyla Yapılarınıza Değer Katar... Deneyimli Teknik Kadrosuyla Yapılarınıza Değer Katar... HAKKIMIZDA RADEM A.Ş. 1990'lı yıllardan beri inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir. Firma 2008 yılına kadar kaba inşaat (kalıp,demir, beton )

Detaylı

NSC Elektrik Taahhüt ve İnşaat San. Tic. Ltd. Şti.

NSC Elektrik Taahhüt ve İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. NSC Elektrik Taahhüt ve İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. 2008 yılında Türkiye de kurulmuş olup bir aile şirketidir.kurucusu M. Salih KILIÇ 1997 yılından 2008 yılına dek sektörde farklı şirketlerin prestijli

Detaylı

2013 Yılı Devam Eden Projeler. Eğitim Yükseköğretim Sektörü

2013 Yılı Devam Eden Projeler. Eğitim Yükseköğretim Sektörü 2013 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü YAKLAŞIK 400 YATAKLI ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ HASTA BAKIM ÜNİTESİ BİNASI İLE MEVCUT HASTA BAKIM ÜNİTESİ BİNASININ POLİKLİNİK BİNASI OLARAK

Detaylı

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız :

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız : HAKKIMIZDA Ankara merkezli Barkur Enerji-Petrol, her tür ve büyüklükte yapım sözleşmelerini yürütme yeteneğine sahip dinamik ve güçlü bir kadroyla hizmet vermektedir. Gerek yurt içi ofisleri ve gerekse

Detaylı

Firmamız uzun zamandan beri konusunda uzman teknik kadrosu ve iş tecrübesi ile aşağıdaki ihtisas kollarında hizmet vermektedir.

Firmamız uzun zamandan beri konusunda uzman teknik kadrosu ve iş tecrübesi ile aşağıdaki ihtisas kollarında hizmet vermektedir. HAKKIMIZDA Taylan Çiçek Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGU) İnşaat Mühendisliği bölümünden 2002 yılında lisans 2004 yılında yüksek lisans eğitimini başarı ile tamamlayarak mezun oldu. Eskişehir de

Detaylı

GEBZE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ATIKSU ARITMA TESİSİ İLE POMPA İSTASYONU VE TERFİ HATTI YAPIM VE İŞLETİLMESİ DETAYLI İŞ PROGRAMI

GEBZE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ATIKSU ARITMA TESİSİ İLE POMPA İSTASYONU VE TERFİ HATTI YAPIM VE İŞLETİLMESİ DETAYLI İŞ PROGRAMI 1 1 ATIKSU ARITMA TESİSİ İLE POMPA İSTASYONU VE TERFİ HATTI YAPIM VE İŞLETİLMESİ İŞİ 346 days Thu.09 Thu 18.0.16 346 days Thu.09 Thu 18.0.16 Thu.09 Thu.09 Thu.09 Thu.09 Thu 4.09.09 Thu 4.09.09 Thu 4.09.09

Detaylı

Bina Yönetim Sistemleri

Bina Yönetim Sistemleri Bina Yönetim Sistemleri Bizler, Bina Yönetim Sistemi gereksinimlerinizde size çözüm sunacak olan uzman ekibiz. Bina Yönetim Sistemleri nde; anahtar teslimi çözümler, ekipman tedariği, proje geliştirme

Detaylı

bozkan tarafından yazıldı Cumartesi, 05 Aralık :49 - Son Güncelleme Pazartesi, 31 Mayıs :39

bozkan tarafından yazıldı Cumartesi, 05 Aralık :49 - Son Güncelleme Pazartesi, 31 Mayıs :39 PROSER ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. 2003 yılında Bilal ÖZKAN tarafından İstanbul da kurulmuşbir aile şirketidir. Kurulduğundan beri dürüstlük ve kaliteden de ödün vermeden müşterilerini

Detaylı

Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği

Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği Mühendislik ve mimari yaklaşımların proje sayfalarından yaşanacak alanlar haline gelmesinin bütün süreçlerini yaşayarak edindiğimiz tecrübe ile müşterilerimizin

Detaylı

www.yozgatcozum.com.tr

www.yozgatcozum.com.tr www.yozgatcozum.com.tr içindekiler 03 Hakkımızda 26 Tarımsal Sulama Projeleri 04 Hizmetlerimiz 28 Yenilenebilir Enerji Kaynakları 05 Hızlı Tren Elektrik Projeleri 30 Baz İstasyonları 20 Diğer Elektrik

Detaylı

EMT İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

EMT İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. EMT İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. EMT CONSTRUCTION TOURISM INDUSTRY AND TRADE CO. EMT İNŞAAT TUR.SAN. ve TİC. A.Ş. Çetin Emeç Bulvarı 1322.Cad. (Eski 6.Cad.) No: 51/4 06460 A.Öveçler/ANKARA Tel

Detaylı

CANER KARAKULAK ANTALYA CANER MÜHENDİSLİK ELEKTRİK İNŞAAT VE PROJE HİZMETLERİ TANITIM KATALOĞU

CANER KARAKULAK ANTALYA CANER MÜHENDİSLİK ELEKTRİK İNŞAAT VE PROJE HİZMETLERİ TANITIM KATALOĞU CANER KARAKULAK ANTALYA CANER MÜHENDİSLİK ELEKTRİK İNŞAAT VE PROJE HİZMETLERİ TANITIM KATALOĞU ÖZGEÇMİŞ 18.04.1974 tarihinde Antalya da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Korkuteli'nde tamamladı. Lise yıllarını

Detaylı

BÜLBÜLOĞLU Vinç Sanayi ve Ticaret A.Ş. OG-AG elektrik tesisatı uygulama projelerinin hazırlanması, Elektrik tesislerinin anahtar teslimi yapım işi.

BÜLBÜLOĞLU Vinç Sanayi ve Ticaret A.Ş. OG-AG elektrik tesisatı uygulama projelerinin hazırlanması, Elektrik tesislerinin anahtar teslimi yapım işi. BÜLBÜLOĞLU Vinç Sanayi ve Ticaret A.Ş. ÜNAL PASLANMAZ Çelik Ltd. Şti. ALFER MÜHENDİSLİK Ltd. Şti. ÇEPAŞ GALVANİZ Demir Çelik A.Ş. MEDAŞ +1x2350kVA SERDAR PLASTİK San. ve Tic. Ltd. Şti. +1x1250kVA TERMİKEL

Detaylı

2015- Katalog

2015- Katalog 2015- Katalog www.bonzet.com.tr 01 02 İÇİNDEKİLER Hikayemiz Felsefemiz Tecrübemiz Hizmetlerimiz Yönetim Sertifikalar Referanslar İletişim 03 Hikayemiz Herşeyin başı eğitim. Bizim hikayemizin de Bonzet

Detaylı

20 sene וart 2 dakika"

20 sene וart 2 dakika Erka Sistem Hakkוnda Zamanוn birinde bozulan bir saatin tamiri ic;in ehirdeki tamircilerin tumu teker teker c;agוrוlוr. Ancak c;agוrוlan ki iler, gunler suren c;abalara ragmen bozulan saati onarmak konusunda

Detaylı