NEDEN BİZ??? Kurumumuzu öne çıkaran ve farklılığımızı oluşturan temel özelliklerimiz;

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "NEDEN BİZ??? Kurumumuzu öne çıkaran ve farklılığımızı oluşturan temel özelliklerimiz;"

Transkript

1

2

3 BİZ KİMİZ? Lupa M.İ.C.E, iş ortaklığı anlayışını benimseyerek birlikte çalıştığımız kurumların özelliklerine ve ihtiyaçlarına göre çeşitlenebilen ürünler ve çözümler sunmayı hedefleyen bir etkinlik yönetimi şirketidir. Genç ve dinamik ekibimiz, doğru parçaları bir araya getirerek müşteri memnuniyeti odaklı yenilikçi, yaratıcı ve profesyonel işler ortaya çıkarmaktadır. Biliyoruz ki, doğru planlanmış ve doğru yönetilmiş etknlikler söz konusu kurum ve kuruluşların kurumsal kimliklerine değer katacaktır. Lupa M.I.C.E sizin için, yenilikçi dünyayı takip eden etkin ve sonuç odaklı stratejileriyle sizlerin hayal ettiğini hayata geçiriyor. Müşterilerimizle birlikte başarıyla yürüttüğümüz organizasyon ve etkinliklerle hızla büyümeye devam etmekteyiz. Bayi Toplantıları, Eğitim ve Motivasyon Toplantıları, Konferans ve Seminer, Açılış Etkinlikleri, Lansman Etkinlikleri, Gala Geceleri ve Şirket Yemekleri, Kurumsal Davetler ve Kokteyl Organizasyonları, Konserler, Festivaller, Proje Planlama ve Yönetimi gibi kurumsal etkinlikleriniz hedef ve stratejileriniz doğrultusunda planlanarak, uygulamaya geçiriliyor.

4 HAKKIMIZDA! VİZYON İş, insan ve sistem anlayışına bütüncül yaklaşımlar sunarak, bu bütüncül yaklaşımlara hizmet eden her değişkeni izleyip kurumsal özgün çözümler üretmek, Küresel ihtiyaçlara cevap verebilecek, ülkemiz kurumlarının sürdürülebilir gelişimine ve yaşantısına katkıda bulunmak adına hizmet vermek, Sektördeki tecrübemizi, yaratıcı tasarımlar ve etkili çözümlerle birleştirerek müşterilerimiz için değer yaratmak, Kurumsal ve bireysel gelişim konusunda sektörün seçkin firmaları arasında yer almak vizyon beklentilerimiz olarak sıralanabilir. MİSYON Stratejilerimiz, çözümlerimiz, hizmet sonrası sağladığımız güvenirlilik ve yüksek iş ahlakımız ile müşterilerin ilk tercihi olmak. Çalışanlarımız ve müşterilerimiz için değer yaratan bir şirket olmak. Yüksek standartlarda, kaliteli hizmet vererek müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak.

5 NEDEN BİZ??? Kurumumuzu öne çıkaran ve farklılığımızı oluşturan temel özelliklerimiz; -Gelişen teknolojiyi yakından takip ediyor oluşumuz, -Güçlü çözüm ortaklarımız sayesinde, kısa sürelerde büyük etkinlikler gerçekleştiriyor olabilmemiz, -Yenilikçi, değişimden kaçmayan, değişimleri takip eden ve uygulayan stratejik planımız, -Etkinliklerimiz için sağlanan muhteşem görsel destek, -Hızlı ve etkin çözümler üretebiliyor olmamız, -Sunduğumuz geniş ürün yelpazesi, -Genç, dinamik ve profesyonel yapımız, -Sektör içerisinde yetişmiş, eğitimli, çalışkan, içten, samimi ve güler yüzlü ekibimiz, -Proaktif ve kreatif yönümüz, -Sektördeki tecrübelerimiz, -İşinizi, işimiz olarak nitelendiriyor ve benimsiyor oluşumuz, -Müşterilerimizin isteklerine kulak veriyor oluşumuz, -İhtiyaçların etkin analizi ile çözüm üretiyor oluşumuz.

6 NASIL ÇALIŞIRIZ??? DÜŞÜNÜYORUZ... Lupa M.İ.C.E. kurumunuz için planladığınız etkinliklerde, hayal ettiğiniz resmin tüm parçalarını birleştirerek sizin için en uygun etkinlik planını çıkartıyor. Siz hayal ediyorsunuz Lupa M.İ.C.E. gerçekleştiriyor. KURGULUYORUZ... Etkinliğinizin sorunsuz ve en verimli şekilde tamamlanması için Lupa M.İ.C.E. tüm bileşenleri düşünüyor ve sizin için; Lupa Teknik, Lupa Mekan, Lupa Kreatif, Lupa Sosyal Medya, Lupa İnsan Kaynakları ve Lupa Kurumsal İlişkiler entegre şekilde çalışarak en uygun etkinliği ortaya koyuyor. UYGULUYORUZ... İstenilen ve hedeflenen olgular doğrultusunda planlanan etkinlik çalışmaları uygulamaya konuluyor. Uygulama sırasında; etkinliğiniz benimsenerek mükemmeliyet hedefleniyor. RAPORLUYORUZ... Lupa M.İ.C.E. ; gerçekleştirdiğimiz etkinliğin sizin için verimli gerçip geçmediğini raporatörlerimiz tarafından raporlatıyor ve etkinlik sonu veririmlilik analizi imkanı sunuyor.

7

8 TOPLANTI HİZMETLERİ MEETİNG SERVİCES ETKİNLİK ÖNCESİ ve SIRASINDA SUNDUĞUMUZ HİZMETLER; - Danışmanlık, - Amaçların tanımlanmasında yardımcı olmak, - Kongre vergilendirme sorumlulukları ile ilgili danışmanlık, - Bütçe oluşturulması ve bütçe kontrolü, - Ön finansman, - Sekreterya hizmetleri, - Sponsor temini ve gelir maksimizasyonu, - Tanıtım ve pazarlama (halkla ilişkiler ve basın hizmetleri), - Mekan seçimi / Kontrat yapılması, - Kongrenin kurumsal kimliğinin oluşturulması, - Web sayfası tasarımı, uygulanması ve güncellenmesi, - Çağrı ve bilgi broşürlerinin tasarımı, bastırılması ve dağıtımı, - Kayıt ve akreditasyon hizmetleri, - Elektronik ve manuel abstract toplanması - Konaklama hizmetleri / otel rezervasyonları ve koordinasyonu, - Toplantı salonlarının düzenlenmesi, - Teknik hizmetler (işitsel ve görsel sistemler, simültane tercüme hizmet ve sistemleri), - Baskılı malzeme tasarım ve uygulamaları, - Elektronik danışma sistemleri tasarımı ve oluşturulması, - Sigorta, - Dokümantasyon merkezinin koordinasyonu, - Yiyecek, içecek ve ağırlama hizmetleri, - Özel etkinlik tasarımı ve uygulanması, - Personel temini ve eğitimi, - Güvenlik ve temizlik hizmetleri, - Gümrük hizmetleri, - Lojistik ve satın alma hizmetleri, - Karşılama, uğurlama ve ulaşım hizmetleri, - Turlar (pre, post ve günlük), ETKİNLİK SONRASI HİZMETLERİ - Havalimanına transferler - Meeting hesaplarının kapatılması - Meeting sonrası raporlama, yayın ve dağıtım - Meeting sonrası turların organizasyonu

9 MOTİVASYON ORGANİZASYONLARI INCENTİVE KAVRAM OLUŞTURMA ve İLETİŞİM DANIŞMANLIĞI - Performans, gösteri, roadshow ve konser organizasyonları, - Gala ve Kokteyl organizasyonları, - Açılış organizasyonları, - Lansman organizasyonları, - Ürün tanıtım hizmetleri, - Sahne, mekan ve alan dekorasyonu, - Konaklama yönetimi, - Teknik ve teknolojik sistemler, - Sosyal etkinlik organizasyonları, - Ulaşım hizmetleri, - Promosyonel ürün planlama ve üretim, - Program koordinasyonu, - Bütçeleme ve raporlama, - Kreatif görsel çalışmaları.

10 KONGRE HİZMETLERİ CONGRES SERVİCES PROJELENDİRME YÖNETİMİ - Yer ve mekan seçimi - Zaman planlaması - Organizasyon planlaması - Bütçe ve planlama - Sekreterya - Lojistik hizmet planlaması - Raporlama SPONSOR YÖNETİMİ - Strateji geliştirme, planlama ve yönlendirme - Sponsor bütçe ve sözleşme çalışmaları KONAKLAMA ve KONGRE MERKEZİ YÖNETİMİ - Rezervasyon hizmet ve takibi - Oda planlama yönetimi - Toplantı yerleşim düzeni ve planlaması - Toplantı salonları yönetimi ve planlaması - Yiyecek İçecek Hizmetleri planlaması ve uygulaması - Stand alanı yönetimi ve uygulaması ETKİNLİK PROGRAMLARI YÖNETİMİ - Açılış ve kapanış seremonilerinin oluşturma ve uygulamaları - Resepsiyon organizasyonları - Açılış ve kapanış yemek kokteylleri ve müzik bazlı organizasyonları - Kültürel ve sosyal turlar planlama ve uygulaması ULAŞIM, TRANSFER YÖNETİMİ ve PLANLAMASI - İç ve dış hat uçak biletlerinin organizasyonu ve uygulaması - Havaalanı transfer hizmetlerinin organizasyon ve uygulaması - Toplantı merkezleri ile oteller arasında ulaşım servisleri ve stand kurulumu MALİ YÖNETİM - Bütçeleme - Ön finansman hizmetleri - Dönemsel raporlama hizmeti - Gelir ve gider yönetimi - Nakit yönetimi TASARIM TEKNİK ve GÖRSELLER YÖNETİMİ - Konsept çalışmaları - Basılı materyalin tasarım ve uygulanması - Mekan dekorasyon tasarım ve uygulaması - Stand ve sahne dekorasyonu tasarım ve uygulaması

11 ÖZEL ORGANİZASYONLAR EVENTS - Özel gün ve yıl dönümü kutlamaları, - Kurumsal davetler ve etkinlikler için ambiyans tasarımı, - Mekan temini, - Etkinlik konsept dekorasyonu, - Etkinlik organizasyonu, - Davetli iletişimi, - Çağrı ve bilgi broşürlerinin tasarımı, bastırılması ve dağıtımı, - Özel ürün tasarımı ve uygulanması, - Gösteri tasarımı ve uygulamaları, - Temalı geceler ve sahne etkinlikleri için yaratıcı yaklaşımlar, - Özel organizasyon, temel atma, lansman ve açılış törenleri, - Ürün tanıtım etkinlikleri, - Sahne ve saha dekorasyonu, - Gösteri, performans, konser yönetimi - Program koordinasyonu.

12 GÜÇLÜ YANLARIMIZ! Gerçekleştirdiğimiz etkinliklerin iyiye değil mükemmele ulaşması için etkinliklerimizi teknik, mekan, creative, sosyal medya ve insan kaynağı gibi hizmetlerimizle desteklemekteyiz. Etkinliklerin, bizim ve birlikte çalıştığımız çözüm ortaklarımızın oluşturdukları takım ruhuyla birlikte A dan Z ye sorunsuz bir şekilde yönetilebilmesi için biz buradayız

13 LUPA TEKNİK! Etkinliğinizin en verimli şekilde geçmesini sağlamak amacı ile teknolojiyi dünya standartlarında takip ediyor ve size özel efektif çözümler üretiyoruz. En yeni dünya trendlerini ve teknolojilerini takip eden ekibimiz, sektörlerinde başarılı olan çözüm ortaklarımız ile her zaman yanınızdayız. En son teknolojiye sahip ekipmanlarımız, teknik uzmanlığımız ve deneyimli teknik kadromuzla anlaşmalı otellerimizde planlama aşamasından organizasyonun sonunadek mümkün olan en yüksek standartta servis hizmeti alacağınızdan emin olabilirsiniz. -Ses sistemleri -Işık sistemleri -Görüntü sistemleri -Konstrüksiyon sistemleri -Özel üretimler -Ön hazırlık teknik sistemleri -Destek hizmetler LUPA MEKAN! Lupa mekan, çözüm ortaklarımızla etkinliklerinizde ve özel günlerinizde sizlere en uygun mekanın belirlenmesi için sunulacak olan geniş mekan portföyüyle hizmet vermektedir. hizmet verdiğimiz tüm mekanlarında, otel yönetimin sunduğu yüksek servis kalitesi taahhüdü Lupa M.İ.C.E. tarafından da üstlenilmektedir. Bu sayede, sektörün servis kalitesiyle lider konumunda olan bu mekanlarında düzenlediğiniz tüm organizasyonlarında hizmet kalitesi olarakta mümkün olan en iyi servisi alacağınızdan emin olabilirsiniz.

14 LUPA CATERING! İster bir nikâh, isterse bir iş yemeği olsun catering servisinin iyi olmasının ne kadar önemli olduğu tartışılmaz bir gerçektir. Mekân ne kadar güzel olursa olsun eğer ikramlarınız beğenilmediyse misafirlerinizin damağında hoş bir tat kalmasını sağlayamazsınız. Oysa lezzetli ikramlar ve sınırsız içeceklerin sunulduğu bir davetten memnun ayrılmayacak kişi sayısı çok azdır. Lupa Catering olarak yaptığımız işin öneminin farkındayız ve size en iyi şekilde hizmet sunmak adına buradayız. Verdiğimiz hizmetler; - Kurumsal Yemek Organizasyonları - Düğün Catering - Gezi ve Şenlikler - Açılış ve Kokteyller

15 LUPA CREATIVE! KURULUŞUNUZ İÇİN TALEP ETTİĞİNİZ; - İletişim stratejileri geliştirmek, - Kurumsal kimlik oluşturmak, - Kurum içi davranış kimliği oluşturmak, - Reklam kampanyaları hazırlamak ve yönetmek, - Reklam, tanıtım, eğitim filmleri hazırlamak, - Medya takiplerini ve satın almalarını gerçekleştirmek, - E-katolog, - Web arayüz tasarımı, - Etkileşimli medya materyalleri üretmek, - Faaliyet raporu hazırlığı ve üretimi, - Karakter tasarımları oluşturmak, - Kapalı açık alan mecralarını kullanmak, alanlarında çözüm ortaklarımızla birlikte sizlere en iyi hizmeti vermekteyiz. LUPA SOSYAL MEDYA! - Etkinlikle ile alakalı hedef kitle oluşturulması, - Online reklam yönetimi, - Online itibar yönetimi, - Etkinliklere özel tanıtım ve kampaya yönetimleri, - Online anket çalışmaları, - Online görüş ve öneri yönetimi, - Sayfalarımıza özel Seo Adwors çalışmaları

16 LUPA İNSAN KAYNAKLARI! KİŞİLERE ÖZEL: Etkinlik öncesi karşılama, Vip uçak, helikopter, yat, araç hizmetleri, Suit, özel oda ve residance hizmetleri, Misafirlerinize özel turlar, Özel rehberlik ve tercüman hizmetleri, Özel güvenlik hizmetleri, Etkinliklere özel: Host Hostes hizmetleri, Güvenlik hizmetleri, Profesyonel model ve manken hizmetleri, Tercüman Hizmetleri, Profesyonel dans ve animasyon hizmetleri. LUPA KURUMSAL İLİŞKİLER! Lupa M.İ.C.E etkinliklerinize özel olarak, etkinliğinizin kusursuz ve gözalıcı geçmesi adına sizin için düşünüyor. Bu kapsamda sunduğumuz hizmetler; - Çeşitli kurumsal izinlerin alınması - Protokol davetleri - Sponsorluk görüşmeleri ve süreçlerin yönetilmesi - Sektörel davetlerin irtibatlarının kurulması - PR hizmetleri

17 LUPA ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ!

18

OCT Organisation Congress Travel

OCT Organisation Congress Travel OCT Organisation Congress Travel OCT müşterilerinin vazgeçilmez çözüm ortağı olma hedefini 1996 yılından bu yana tutkuyla sürdürmektedir. Bu dinamizm ve butik hizmet anlayışı ile OCT imza attığı yüzlerce

Detaylı

ANKARA I İSTANBUL I RİZE I ADANA I İZMİR I HOPA

ANKARA I İSTANBUL I RİZE I ADANA I İZMİR I HOPA ANKARA I İSTANBUL I RİZE I ADANA I İZMİR I HOPA Her detayı düşünülmüş toplantılar, organizasyonlar, projeler ve fazlası... 1998 yılından itibaren hizmet veren EDFA Turizm ve Seyahat Acentası, bugün Türkiye

Detaylı

Uluslar arası Organizasyon Hizmetleri

Uluslar arası Organizasyon Hizmetleri Uluslar arası Organizasyon Hizmetleri Turizm sektörü birikimi ve tecrübesiyle, 2009 Haziran ayı içerisinde Platinyum Turizm A.Ş. ünvanlı kurduğumuz firmayla çalışma hayatına başladık. Çeşitli Kamu Kurumları

Detaylı

Organizasyon, sürpriz ve rastlantı istemez.

Organizasyon, sürpriz ve rastlantı istemez. rganizasyon Organizasyon, sürpriz ve rastlantı istemez. Bizim müşterilerimiz, talebi çözümlemiş ve deneyimlerini müşterisiyle paylaşan bir firmayla çalışmanın huzurunu yaşar. Her organizasyonu, diğerlerinden

Detaylı

YÖN GRUP wwww.yongrup.com

YÖN GRUP wwww.yongrup.com Geleceğe birlikte YÖN verelim YÖN GRUP wwww.yongrup.com HAKKIMIZDA 2000 yılında kurulan Yön Grup, merkez ofisi Ankara da bulunan ve bünyesinde farklı kuruluşları barındıran bir grup şirketidir. Şirketimiz

Detaylı

erkanyukselorganizasyon.com

erkanyukselorganizasyon.com 0232 422 71 00 info@ Kr eat i fyakl aşı ml ar Kurumsal Hizmetler Firmaların kurumsal değer ve prensiplerini analiz ederek onların beklentileri doğrultusunda planlı, kaliteli, çözüm odaklı ve enerjik bir

Detaylı

TALİS ORGANİZASYON. ta is A Tailor Made Event Company. for tailor made events. www.talis.com.tr

TALİS ORGANİZASYON. ta is A Tailor Made Event Company. for tailor made events. www.talis.com.tr TALİS ORGANİZASYON www.talis.com.tr for tailor made events www.talis.com.tr { { { tailor made: made, adapted, or suited for a particular purpose, use or person { tailor made: belirli bir duruma, amaca

Detaylı

Büyük Güne Hazırmısınız..?

Büyük Güne Hazırmısınız..? Büyük Güne Hazırmısınız..? Biz Hazırız... Biz Kimiz? Biz Kimiz? İSEM, 1986 senesinde kurulmuş bir sanat ve organizasyon kurumudur. Her zaman farklı etkinliklere, yeniliklere ve ilkelere imza atmayı benimsemiş

Detaylı

İs İ t s a t n a bu b l l

İs İ t s a t n a bu b l l İstanbul Oniva Tur Toplantı organizasyonları, Konferanslar, Incentive turlar, özel etkinlikler, özel gruplar ve şirketlere özel teşvik programlarında 1995 ten bu yana 18 yıllık profesyonel deneyimi ile

Detaylı

herkesin bir reklamı olmalı

herkesin bir reklamı olmalı bilgi@herkesinreklami.com www.herkesinreklami.com herkesin bir reklamı olmalı herkesin bir reklamı olmalı Günümüzde reklam ve tanıtım gibi faaliyetlerin öneminin herkes farkında. Ancak çok zaman bu işler

Detaylı

NELER YAPIYORUZ? LEPA Anonim Şirketi Tanıtım Dergisi

NELER YAPIYORUZ? LEPA Anonim Şirketi Tanıtım Dergisi NELER YAPIYORUZ? LEPA Anonim Şirketi Tanıtım Dergisi HAKKIMIZDA 2 3 LEPA yenilikçi, vizyonlu, genç ve çalışkan ekibiyle organizasyon, prodüksiyon ve ajans hizmetlerinde bulunmaktadır. LEPA bir kurumun

Detaylı

Tanıtım Sunumu

Tanıtım Sunumu www.monomor.com.tr Tanıtım Sunumu Hakkımızda Monomor Prodüksiyon, yenilikçi vizyonu ile reklam ve tanıtım filmlerinden video kliplere; seslendirme, müzik, baskı çözümleri, tanıtım hizmetleri, kreatif tasarım

Detaylı

Marka ve Web Kuruluşlarımız

Marka ve Web Kuruluşlarımız Marka ve Web Kuruluşlarımız www.aktivite.com.tr www.piknikcim.com www.biyografilm.com www.danscilar.com.tr www.kinapaketi.com www.sesisikdj.com www.gizliparti.com.tr www.animator.com.tr www.e-lencelik.com

Detaylı

İÇİNDEKİLER RESMİ DOKUMANLAR

İÇİNDEKİLER RESMİ DOKUMANLAR İÇİNDEKİLER 1. FİRMA TANITIMI 2. FİRMANIN FAALİYETLERİ 3. FİRMANIN REFERANSLARI RESMİ DOKUMANLAR 4. TURSAB BELGESİ 5. IATA BELGESİ FİRMA TANITIMI 2000 yılında kurulan şirketimiz, inanç turizmin ilk ve

Detaylı

MICEPLAN TURİZM VE SEYAHAT ACENTASI

MICEPLAN TURİZM VE SEYAHAT ACENTASI MICEPLAN TURİZM VE SEYAHAT ACENTASI ŞİRKET PROFİLİ 1999 yılından bu yana edindiğimiz tecrübe ile faaliyet gösterdiğimiz M.I.C.E sektöründe, pek çok ilke imza attık. TÜRSAB üyesi MICEPLAN Turizm ve Seyahat

Detaylı

Yenilikçi Çözüm Ortağınız

Yenilikçi Çözüm Ortağınız Yenilikçi Çözüm Ortağınız www.goldgirisim.com GOLD GİRİŞİM HAKKIMIZDA GOLD ORGANİZASYON TEMİZLİK TEKSTİL PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş. olarak; Verdiğimiz hizmetlerde, ilgili sektörlerden pay almanın, rekabet

Detaylı

AD DRONE. Tüm görüş ve önerileriniz için

AD DRONE. Tüm görüş ve önerileriniz için AD DRONE Dijital dünyanın gelişmesiyle birlikte aynı orantıda internet dünyasıyla olan bağlarımız güçlenmeye devam ediyor. İşte tam da bu adımda AD Drone ekibi olarak sizleri güler yüz ve sıcakkanlılığımız

Detaylı

Yaratıcılığın; uçsuz bucaksız, sınır tanımayan, sıra dışı fakat gerçekliği taçlandıran gücüne inanıyoruz

Yaratıcılığın; uçsuz bucaksız, sınır tanımayan, sıra dışı fakat gerçekliği taçlandıran gücüne inanıyoruz Çok az insan yaratıcı olarak kabul edilir: Birkaç ressam, birkaç şair; milyonda bir kişi. Bu saçmalıktır. Her insan doğuştan yaratıcıdır. Çocukları izlersen görürsün. Bütün çocuklar yaratıcıdır. OSHO 2001

Detaylı

Siz sadece işinizle ilgilenin. Biz seyahat ve etkinlikleriniz ile ilgili tüm detayları organize edelim.

Siz sadece işinizle ilgilenin. Biz seyahat ve etkinlikleriniz ile ilgili tüm detayları organize edelim. Genious of Corporate Travel and Event Management Siz sadece işinizle ilgilenin. Biz seyahat ve etkinlikleriniz ile ilgili tüm detayları organize edelim. Turkey Partner Of Hakkımızda Donelli,bir çoğu kendi

Detaylı

2012/4 SAYILI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞİN UYGULAMA USUL VE ESASLARI GENELGESİ

2012/4 SAYILI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞİN UYGULAMA USUL VE ESASLARI GENELGESİ Türkiyenin döviz kazandırıcı hizmet gelirlerinin arttırılması ve film sektörünün uluslararası rekabet gücünü geliştirilmesi için, Türkiyede yerleşik, film sektöründe faaliyet gösteren şirketler (film yapımcısı

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş.

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. Misyon ve Vizyonumuz Müşterilerine en yüksek standartlarda kişisel hizmetler sağlamaya adanmış profesyonel kadro ile küresel bir iş ağı oluşturmaktır. Türkiye nin, yakın gelecekte AB ile üyeliğe varabilecek

Detaylı

Ekip çalışması sayesinde Butterfly Travel markasını daha ilerilere taşımak.

Ekip çalışması sayesinde Butterfly Travel markasını daha ilerilere taşımak. 1 HAKKIMIZDA Uzun yıllardan bu yana sektörde hizmet veren firmamız yılların verdiği tecrübe ve güven ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı kendisine ilke edinmiştir. Sektörde birçok firma arasından

Detaylı

Aktivitem Catering ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Sistemi standartlarına sahiptir.

Aktivitem Catering ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Sistemi standartlarına sahiptir. HAKKIMIZDA Her türlü organizasyon ve davetlerin ikram servisi konusunda gerekli lezzet, kalite, estetik, hijyen, çabukluk yeteneği ile hizmet anlayışımızı Aktivitem Catering çatısı altında birleştirdik.

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

Kreatif yaklașımımız, profesyonel bakıș açımız, dinamik fikirlerimiz ile emek ve zamanımızı da harmanlayarak sizlere hizmet vermeyi hedefliyoruz.

Kreatif yaklașımımız, profesyonel bakıș açımız, dinamik fikirlerimiz ile emek ve zamanımızı da harmanlayarak sizlere hizmet vermeyi hedefliyoruz. Tanıtım Kataloğu Kreatif yaklașımımız, profesyonel bakıș açımız, dinamik fikirlerimiz ile emek ve zamanımızı da harmanlayarak sizlere hizmet vermeyi hedefliyoruz. www.janrmedya.com 05 07 09 11 13 15 17

Detaylı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı BİZ KİMİZ? 20 yılı aşan halkla ilişkiler, medya, kurumsal iletişim, reklam, pazarlama ve satış sektöründeki deneyimlerini

Detaylı

ÇEKİM & STYLING ÜRÜN, MENÜ, KONSEPT VE İÇ MEKAN ÇEKİMLERİ İLE STYLING HİZMETLERİ

ÇEKİM & STYLING ÜRÜN, MENÜ, KONSEPT VE İÇ MEKAN ÇEKİMLERİ İLE STYLING HİZMETLERİ ÇEKİM & STYLING ÜRÜN, MENÜ, KONSEPT VE İÇ MEKAN ÇEKİMLERİ İLE STYLING HİZMETLERİ Yemek Organizasyonları Ürün ve Menü Çekimi İç Mekan Çekimi Mimari & Yemek Özel Catering Hizmetleri Konsept Çekimler *Tüm

Detaylı

UZUN BİR YOLDA SOLUKSUZ KALMAMAK İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞALIM Geçmişten Geleceğe Güven İnşa Ediyoruz Sloganı ile çıktığımız bu yolda, EGEA Danışmanlık olarak firmalar üzerindeki ortak tespitimiz, FİRMANIN Geçmişi

Detaylı

GalataMOON Neler Yapar?

GalataMOON Neler Yapar? GalataMOON 2011 yılında farklı bir isimle faaliyete başlayan firmamız, 2014 yılından itibaren yeni bir yapılanmaya girerek GalataMOON ismiyle, hizmet vermeye başlamıştır. Uzun yıllar televizyon, yapım

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

hayallerinize sınır koymayın

hayallerinize sınır koymayın hayallerinize sınır koymayın hayallerinize sınır koymayın Siz Düşleyin, Biz Gerçekleştirelim... Her alanda evinizdeki konfor ve rahatı aratmayacak, tamamı özenle seçilmiş organizasyonlar Literatur Turizm

Detaylı

Web siteleri için en önemli

Web siteleri için en önemli WEB TASARIM Web siteleri için en önemli konuların başında, özgün ve kullanıcıya hitap eden tasarım ile modern yazılımın uyumu gelir. İDA Consulting olarak yaptığımız web projelerinde, istekleriniz ve yönlendirmelerimizle

Detaylı

7. VE SPONSORLUK DOSYASI.

7. VE SPONSORLUK DOSYASI. 7. VE SPONSORLUK DOSYASI www.miceodulleri.com NEDİR ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Sektörü Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde

Detaylı

LOVE EAT SUNUM E-RESTAURANT KETTE START HERE. Contact Us Taner Çolak tr.linkedin.com/in/tanercolak/

LOVE EAT SUNUM E-RESTAURANT KETTE START HERE. Contact Us Taner Çolak tr.linkedin.com/in/tanercolak/ LOVE EAT E-RESTAURANT KETTE START HERE SUNUM Taner Çolak / İÇERİK İş Fikri 1 Misyon. 2 Vizyon.. 2 Nedir. 3 Konsept.. 4 Ürün Hizmet Tanıtım. 5 Ülke Profili 6 Yer Şeçimi. 7 Paket Servis Şehir Bilgi... 8

Detaylı

0850 888 85 01 info@bayiturlari.com Neden BayiTurlari.com? A Grubu Seyahat Acentası olan firmamız turizm sektöründe 50 yılı aşkın süredir on binlerce müşterimizi misafir, her misafirimizi üst düzeyde ağırlamaya

Detaylı

İşimiz iletişim. Yıllardır hem eğitim hem de kariyer süreçlerimizde, odaklandığımız konu hep iletişim oldu.

İşimiz iletişim. Yıllardır hem eğitim hem de kariyer süreçlerimizde, odaklandığımız konu hep iletişim oldu. İşimiz iletişim Yıllardır hem eğitim hem de kariyer süreçlerimizde, odaklandığımız konu hep iletişim oldu. İşimiz, en iyi bildiğimiz işi yapmak. Hedefimiz ise, sürekli kendimizi ve ekibimizi geliştirirken,

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

Genious of corporate travel. Siz sadece işinizle ilgilenin. Biz seyahatleriniz ile ilgili tüm detayları organize edelim.

Genious of corporate travel. Siz sadece işinizle ilgilenin. Biz seyahatleriniz ile ilgili tüm detayları organize edelim. Genious of corporate travel Siz sadece işinizle ilgilenin. Biz seyahatleriniz ile ilgili tüm detayları organize edelim. Hakkımızda Donelli, portföyünde farklı sektörlerde faaliyet gösteren Ulusal ve Uluslararası

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

FARKIMIZ ; Lezzet için rasyonel çözümler... Biz, iyi yemek sohbetlerinin nesnesi olmaya adayız. Unutmayın, hazır yemek özen ister...

FARKIMIZ ; Lezzet için rasyonel çözümler... Biz, iyi yemek sohbetlerinin nesnesi olmaya adayız. Unutmayın, hazır yemek özen ister... Hakkımızda; Catering son yıllarda gelişen yeni bir sektör; yiyecek tedarik etme, yemeklerin hazırlanması ve bu hizmetin üstlenilip sunulması anlamında kullanılıyor. Yani toplu yemek tüketilecek olan bir

Detaylı

TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

TÜRK HAVAYOLLARI İLE İZMİR ÇIKIŞLI MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVAYOLLARI İLE İZMİR ÇIKIŞLI MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVAYOLLARI İLE İZMİR ÇIKIŞLI MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI

Detaylı

Hep Beraber, Hep Birlikte... HAKKIMIZDA

Hep Beraber, Hep Birlikte... HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Hep Beraber, Hep Birlikte... Güven ve konfordan ödün vermeden süratli hizmetin adresi olan firmamızın araç filosu tüm Dünya koşullarında kendilerini ispatlamış, güvenlik ve konforda otomotiv

Detaylı

PLANLANAN TARİH. 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ

PLANLANAN TARİH. 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ PLANLANAN TARİH 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ 1.PERSONEL BELGELENDİRME KONFERANSI HAZIRLIK ÇALIŞMASI PLANI Amaç : Şirketlerin temel varlık gücü olan rekabeti

Detaylı

Danışmanlık ve Dışgöz Hizmetleri

Danışmanlık ve Dışgöz Hizmetleri Danışmanlık ve Dışgöz Hizmetleri ZEYNEP ATASOY KİMDİR? Zeynep Atasoy 1970 İzmir doğumlu Zeynep Atasoy, profesyonel hayatına 1992 yılında Unilever Algida firmasında başladı. Satış Temsilcisi, Özel Satış

Detaylı

Ulusal ve Uluslararası Kongre Organizasyonları, Eğitim Seminerleri

Ulusal ve Uluslararası Kongre Organizasyonları, Eğitim Seminerleri ... e y e t ö a h a d m ı d a r i B w w w. s eve n o rg a n i z a s yo n. co m Ulusal ve Uluslararası Kongre Organizasyonları, Eğitim Seminerleri İşinde uzman ve deneyimli kadromuz, dinamik, güvenilir

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

kentseldonusum.pirireisharita.org

kentseldonusum.pirireisharita.org 2. KENTSEL DÖNÜŞÜM ZİRVESİ Sponsorluk Dosyası kentseldonusum.pirireisharita.org YERİNDE DÖNÜŞÜM, YAŞANABİLİR KENTLER Değerli Sektör Yöneticisi; 2. Kentsel Dönüşüm Zirvesi 2014; inşaat ve finans sektörünü,

Detaylı

22 Şubat 2018 SPONSORLUK DOSYASI

22 Şubat 2018 SPONSORLUK DOSYASI 22 Şubat 2018 SPONSORLUK SPONSORLUK Türkiye nin en görkemli MICE sektörü buluşması AMEzing Parti, Turizm Medya Grubu organizasyonunda, ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines ın ikinci gününde,

Detaylı

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız.

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız. reklam& pazarlama Bizim işimiz Tasarımdan yazılıma kadar farklı disiplinlerden oluşan uzman kadromuzla, hizmet standartlarını koruyarak, yüksek kaliteli içerikler yaratmaya odaklanıyoruz. Satış, pazarlama,

Detaylı

Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills

Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills CATERING16:Layout 1 12/15/15 1:02 PM Page 1 Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills CATERING16:Layout 1 12/15/15 1:02 PM Page 2 02 CATERING16:Layout

Detaylı

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI BİZ KİMİZ? Başarı Bilişim, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama konularında 18 yılı aşan tecrübe

Detaylı

Burkon Kongre & Organizasyon Tel: 0224 233 40 00 Fax: 0224 233 80 00 merve.rodoper@burkon.com www.burkon.com

Burkon Kongre & Organizasyon Tel: 0224 233 40 00 Fax: 0224 233 80 00 merve.rodoper@burkon.com www.burkon.com 10. ULUDAĞ PEDİATRİ KIŞ KONGRESİ ÖZET FİYAT LİSTESİ Stand ( 6m2) 3.500 Euro 6 Konuşmacı Karşılığı Stand 3.300 Euro + Ulaşım Baskılı Materyaller Paket 8.000 Euro 2. Duyuru Reklam ( Postalama Ücreti Dâhil)

Detaylı

worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü

worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü 444 0 262 www.kocsistem.com.tr worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü worksforce Saha Satış Otomasyonu çözümü, saha satış ekiplerinin rota bazlı bir satış planı üzerinden,

Detaylı

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul 27.02.2011 1 Giriş Okosis San. Ve Tic. Ltd. Şirketi, otomasyon sektörü için yazılım ve donanım çözümleri üretmek, konusunda profesyonel

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

Kurumsal Eğitimlerimiz

Kurumsal Eğitimlerimiz 2017 Kurumsal Eğitimlerimiz İçindekiler YÖNETİCİLİK ve YÖNETİM BECERİLERİ EĞİTİMLERİ... 11 Yöneticilik ve Liderlik Eğitimi... 11 Finansçı Olmayanlar için Finans Yönetimi Eğitimi... 12 Yönetimde Temel Yaklaşımlar

Detaylı

SUIT TALKS. Biz kimiz? SUIT TALKS Konferans Serisinin İçeriği

SUIT TALKS. Biz kimiz? SUIT TALKS Konferans Serisinin İçeriği Istanbul, suit up! Biz kimiz? Ekibimizin, hem Türkiye de hem de İspanya da reklam, tasarım, dijital pazarlama, organizasyon gibi birbiri ile bağlantılı alanlarda edindiği tecrübeyi birleştirerek, bu alanlarda

Detaylı

AMACIMIZ. İhtiyaçlara uygun, özgün, ölçülebilir ve sürdürülebilir iletişim çözümleri üretmektir.

AMACIMIZ. İhtiyaçlara uygun, özgün, ölçülebilir ve sürdürülebilir iletişim çözümleri üretmektir. BİZ İnteraktif reklam ajansıyız. Dijital kanalları kullanarak projeler geliştirir, markaları pazarlama hedeflerine ulaştırmak için fikir üretir ve uygulamasını gerçekleştiririz. AMACIMIZ İhtiyaçlara uygun,

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

Davet mektubu. Genel Bilgiler. Ana Kategori Sponsorlukları. Sosyal Aktivite Sponsorlukları. Zirve Hizmetleri Sponsorlukları.

Davet mektubu. Genel Bilgiler. Ana Kategori Sponsorlukları. Sosyal Aktivite Sponsorlukları. Zirve Hizmetleri Sponsorlukları. Davet mektubu Genel Bilgiler Ana Kategori Sponsorlukları Sosyal Aktivite Sponsorlukları Zirve Hizmetleri Sponsorlukları İletişim DAVET Dünya Meyve Suyu Günü (DMSG) Türk Meyve Suyu Endüstrisi Derneği (MEYED)

Detaylı

www.navigatour.net Firmanıza özel çözümler için hazırız

www.navigatour.net Firmanıza özel çözümler için hazırız www.navigatour.net Firmanıza özel çözümler için hazırız 1 Bizi daha iyi tanıyın! Navigatour Hakkında; Navigatour Seyahat Acentesi, 1999 yılında uzun yıllar turizme hizmet etmiş, kendi alanındaki profesyonel

Detaylı

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler 18-21 KASIM 2015-İSTANBUL SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ Düzenleyenler Destekleyenler www.turkeyhealth.net a- B- C- D- E- F- G- H- I- J- Ana Sponsorluk Altın Sponsorluk Gümüş Sponsorluk Bronz

Detaylı

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ HAKKIMIZDA Sağlık hizmetleri / özel hastane yöneticiliği başta olmak üzere hizmet sektörünün çeşitli alanlarında edindiğimiz bilgi deneyim ve tecrübenin gücünden yararlanarak yatırım ve ticaret yolculuğuna

Detaylı

1971 Dorak Tour Dorak Holding Yıl Dorak Mice. Yurtdışı Oteller Restaurantlar Taşımacılık Ofisler. Açık Hava Aktiviteleri

1971 Dorak Tour Dorak Holding Yıl Dorak Mice. Yurtdışı Oteller Restaurantlar Taşımacılık Ofisler. Açık Hava Aktiviteleri 1971 Dorak Tour 2011 Dorak Holding 2014 Dorak Mice 2016 45.Yıl Yurtdışı Oteller Restaurantlar Taşımacılık Ofisler Havacılık Açık Hava Aktiviteleri El Sanatları Madencilik 10 ÜLKE 12 YURTDIŞI OFİSİ 1 MİLYAR

Detaylı

Hizmetimizde sınır, kalitemizde ödün yok! Limit is the sky for our services and our quality. YÖNETİM KURULU BAŞKANI N.

Hizmetimizde sınır, kalitemizde ödün yok! Limit is the sky for our services and our quality. YÖNETİM KURULU BAŞKANI N. Hizmetimizde sınır, kalitemizde ödün yok! Limit is the sky for our services and our quality Organizasyon ve hizmet sektöründe, 2010 yılında sektörün öncü firmaları ile gerçekleştirdiğim çalışmalar ve faaliyetlerde

Detaylı

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları YÖNETİCİ GELİŞTİRME 360 Yönetici Geliştirme Eğitimi İşletmelerde kalıcı başarının sağlanması, kurumun stratejik hedefleri ile uyumlu, yüksek performans göstermeye odaklanmış; motive olmuş takımları oluşturmak

Detaylı

2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır:

2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır: Ek 1 2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır: TV TV reklamları TV reklam yayın telifi TV reklam videolarının ülke bazlı adaptasyonu TV

Detaylı

Şirketinizin çalışma konusunu veya ürününüz ile ilgili çalışmayı MARKANIZI YÖNETMEK olarak algılıyoruz

Şirketinizin çalışma konusunu veya ürününüz ile ilgili çalışmayı MARKANIZI YÖNETMEK olarak algılıyoruz 1 ÖNSÖZ İşimiz; Kurumunuz için gerçekleştirilecek tüm kurumsal yenilenme, reklam, PR, basın ilişkileri, tanıtım materyalleri, strateji oluşturma, yeni müşteri ilişkileri ve marka yönetimi hizmetlerini

Detaylı

Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri. Yerel İşletmeler

Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri. Yerel İşletmeler Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri Yerel İşletmeler Marketing Anadolu Platformu, üretici Anadolu sanayicisine satışı artırıcı bir fonksiyon olarak pazarlama ve bileşenleri konusunda yön göstermek amacıyla

Detaylı

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey SPONSORLUK DOSYASI International MICE & Wedding Forum, ilk olarak 03 Nisan - 09 Nisan 2016 tarihleri arasında Inventum Global Workshop adı altında St.Regis, Mumbai ve Grand Hotel, New Delhi'de gerçekleşmiştir.

Detaylı

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler Şirket Tanıtım Sunumu İÇERİK 1. Hakkımızda 2. Vizyon, Misyon ve Değerlerimiz 3. Müşteri Değer Önerimiz 4. Hizmetlerimiz 5. Çalışan Deneyimi 6. Ekibimiz 1. Hakkımızda A.Ş. olarak, gelişimi önemseyen kurumlara,

Detaylı

incentives congres event

incentives congres event meeting incentives congres event Hakkımızda 1996 yılında SymCon'un kuruluşundan bu yana hedefimiz; toplantı sektöründe, sisteme dayalı çalışma yöntemiyle hizmette kalite çıtasını yükseltmek ve profesyonel

Detaylı

Sağlık Turizmi Sektörüne Yönelik Devlet Destekleri

Sağlık Turizmi Sektörüne Yönelik Devlet Destekleri Sağlık Turizmi Sektörüne Yönelik Devlet Destekleri 27.12.1994 tarihli ve 94/6401 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan İhracata Yönelik Devlet Yardımları Kararı na dayanılarak hazırlanan

Detaylı

MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. WORLD FOOD MOSCOW 2013 MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ

Detaylı

w w w. m s b a j a n s. c o m

w w w. m s b a j a n s. c o m www.msbajans.com Dikkat çekecek harika bir fikrim var: gelin doğruyu söyleyelim William Bill BERNBACH İşimiz, markaların ruhunu bir bütün olarak kavramak ve onu dışarıya yansıtmaktır. M. SAMİ BELEN MSB

Detaylı

Festivalin Tarihçesi

Festivalin Tarihçesi Festivalin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11 yıl boyunca dünyadan ve

Detaylı

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi 1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015 Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi Değerli Sektör Temsilcisi; 1. Konum Belirleme ve Uydu Navigasyonu

Detaylı

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye'de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına ve gelişimine liderlik eden, bu konuda ülkemizin

Detaylı

Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır.

Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır. TAAHHÜT ve PROJE YÖNETİMİ Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır. Mühendislik desteği sağlayarak yatırımların ve uygulamaların

Detaylı

MİSYON VİZYON KALİTE

MİSYON VİZYON KALİTE kaplanplastik.com HAKKIMIZDA 1979 yılında kurulmuş olan kaplan plastik, kurulduğu günden beri izlemiş olduğu yenilikçi, sürdürülebilir ve hep daha iyisini üretme politikası sayesinde Türkiye nin en büyük

Detaylı

ÖZLEM MATBAACILIK VE REKLAMCILIK LTD. ŞTİ.

ÖZLEM MATBAACILIK VE REKLAMCILIK LTD. ŞTİ. hakkımızda 16.05.1985 yılında İstanbul Cağaloğlu nda kurulan firmamız ilerleyen zamanla birlikte gelişip güçlenmiş ve 24.03.1995 yılında ÖZLEM MATBAACILIK VE REKLAMCILIK LTD. ŞTİ. adını alarak matbaacılık

Detaylı

Marka ya üyelik farklılık yaratır

Marka ya üyelik farklılık yaratır Marka ya üyelik farklılık yaratır bestwestern.com Best Western, dünyanın en büyük otel zincirine katılmanın avantajları. Best Western bağımsız kişiler tarafindan sahip olunan ve yönetilen bir otelciler

Detaylı

ABSAM Sağlık Araştırmaları Merkezi. Danışmanlık Araştırma Eğitim Yazılım Yayın. www.absam.com.tr

ABSAM Sağlık Araştırmaları Merkezi. Danışmanlık Araştırma Eğitim Yazılım Yayın. www.absam.com.tr ABSAM Sağlık Araştırmaları Merkezi Danışmanlık Araştırma Eğitim Yazılım Yayın www.absam.com.tr HAKKIMIZDA ABSAM Sağlık Araştırmaları Merkezi; sağlık, sağlık hizmetleri vesağlık sistemlerinin başta politika,

Detaylı

Kurumsal Seyahat Çözümleri

Kurumsal Seyahat Çözümleri Kurumsal Seyahat Çözümleri NİLSİN TUR TURİZM SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Kükürtlü Mah. Kükürtlü Cad. Kısa Sok. Edesen Apt. No : 5/2 Osmangazi / BURSA Tel : 0224 235 30 50 235 20 60 236 50 05 Fax : 0224 235 40 60

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI 1 ÜNVANI/GÖREVİ SORUMLULUK ALANI ORGANİZASYONDAKİ YERİ VEKİLİ : Şube Müdürü /Kültür Şube İş ve İşlemleri, (Nilüfer ZENGİN) :Kültür Şube Müdürlüğü(Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı) :, Yardımcıları,

Detaylı

TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

A.G.D GRUP TEKNİK-TEMİZLİK-PEYZAJ GÜVENLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

A.G.D GRUP TEKNİK-TEMİZLİK-PEYZAJ GÜVENLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ A.G.D GRUP TEKNİK-TEMİZLİK-PEYZAJ GÜVENLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ A.G.D GRUP olarak; Güvenlik Sektöründe Lider Kuruluşlara, Danışmanlık, İnsan Kaynakları Yönetimi ve Çözüm Ortaklığı hizmeti vererek faaliyete

Detaylı

Güvenlik Bizim İşimiz

Güvenlik Bizim İşimiz T K ÖZEL GÜVENLİK TK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. Güvenlik Bizim İşimiz Güvenli b ir gelecek için her zaman yanınızdayız. Güvenli b ir gelecek için her zaman yanınızdayız. Sizin yerinize düşünüyor,

Detaylı

Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak

Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak PRECISE.PROVEN.PER FORMANCE. Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak Profesyonel hizmetlerin dünyasında, en başarılı firmalar, işlerini küresel piyasalarda en iyi

Detaylı

Problem değil çözüm üretiyoruz. Problem değil çözüm üretiyoruz. GROUP

Problem değil çözüm üretiyoruz. Problem değil çözüm üretiyoruz. GROUP Problem değil üretiyoruz. Problem değil çözüm çözüm üretiyoruz. GROUP HAKKIMIZDA İSTAŞ TURİZM, Kurulduğu günden bu yana turizm, personel ve öğrenci taşımacılığı konularında faaliyet gösteren bir kuruluştur.

Detaylı

Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak.

Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak. Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak. Misyon Müşteri odaklı çözümler sağlayarak güncel ve gelişen teknolojilerle uyumlu, nitelikli ve maliyet etkin ürün ve sistemler

Detaylı

KALBİ ATIYOR BURADA TEKNOLOJİNİN HAKKIMIZDA. uygun teknik ekip ve ekipman hizmeti. son teknoloji çözümleri kullanıyoruz.

KALBİ ATIYOR BURADA TEKNOLOJİNİN HAKKIMIZDA. uygun teknik ekip ve ekipman hizmeti. son teknoloji çözümleri kullanıyoruz. TEKNOLOJİNİN HAKKIMIZDA 2000 yılından beri sektör içerisindeki son teknoloji çözümleri kullanıyoruz. uygun teknik ekip ve ekipman hizmeti KALBİ uluslararası organizasyonlar, Kamu ve kurumsal alandaki etkinlikler,

Detaylı

BMTurk Hakkında. Brand Management Turkey; kısaca BMTurk Eylül 2016 yılında kurulmuştur.

BMTurk Hakkında. Brand Management Turkey; kısaca BMTurk Eylül 2016 yılında kurulmuştur. BMTurk Hakkında Brand Management Turkey; kısaca BMTurk Eylül 2016 yılında kurulmuştur. Toplam 100 yıllı aşkın profesyonel iş tecrübesine sahip bir ekibi birleştirmektedir. Teknoloji, turizm ve uluslararası

Detaylı