T.C. NAZİLLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. NAZİLLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI"

Transkript

1 KARAR NO : 2009/60-1 DAİRESİ : YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Belediyemiz Meclisi Cuma günü saat de Aytekin Başkanlık Makamından meclisimize havale olunan Yazı İşleri Müdürlüğü nün tarih ve Bila sayılı yazısı tetkik olundu gereği görüşüldü. GÜNDEM :1-Belediye Meclisinin 2009 yılında yapacağı aylık toplantılarının gününün belirlenmesinin görüşülmesi. Karar No : 60/1 Yazı İşleri Müdürlüğü : 5393 Sayılı Kanunun 20.maddesi Belediye Meclisi kendisi tarafından belirlenecek bir aylık tatil hariç her ayın ilk haftası,meclis tarafından önceden belirlenen günde,mutat toplantı yerinde toplanır denilmektedir. Bu nedenle Belediye Meclisinin 2009 yılında yapacağı aylık toplantılarının gününün belirlenmesi hususunda Meclisten karar alınması hususu teklif edilmektedir. Belediye Meclisinin 2009 yılında yapacağı aylık toplantılarının günü,her ayın ilk haftasının Perşembe günü yapılması oybirliği ile kabul edilmiştir. Gereği için karar örnekleri Yazı İşleri Müdürlüğüne yazılmıştır.

2 KARAR NO : 2009/60-2 DAİRESİ : YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Belediyemiz Meclisi Cuma günü saat de Aytekin Başkanlık Makamından meclisimize havale olunan Yazı İşleri Müdürlüğü nün tarih ve Bila sayılı yazısı tetkik olundu gereği görüşüldü. GÜNDEM :2-Belediye Meclisinin 2009 yılında izin yapacağı ayın belirlenmesinin görüşülmesi. Karar No : 60/2 Yazı İşleri Müdürlüğü : 5393 Sayılı Kanunun 20.maddesi Belediye Meclisi kendisi tarafından belirlenecek bir aylık tatil hariç her ayın ilk haftası,meclis tarafından önceden belirlenen günde,mutat toplantı yerinde toplanır denilmektedir. Bu nedenle Belediye Meclisinin 2009 yılında izin yapacağı ayın belirlenmesi hususunda meclisten karar alınması hususu teklif edilmektedir. Belediye Meclisinin 2009 yılında izin yapacağı ay Mart ayı olarak oybirliği ile kabul edilmiştir. Gereği için karar örnekleri Yazı İşleri Müdürlüğüne yazılmıştır. T.C.

3 KARAR NO : 2009/60-3 DAİRESİ : YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Belediyemiz Meclisi Cuma günü saat de Aytekin Başkanlık Makamından meclisimize havale olunan Yazı İşleri Müdürlüğü nün tarih ve Bila sayılı yazısı tetkik olundu gereği görüşüldü. GÜNDEM :3-Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasının görüşülmesi. Karar No : 60/3 Yazı İşleri Müdürlüğü : Belediye ve bağlı kuruluşlarında,norm kadroya uygun olarak çevre,sağlık,veterinerlik,teknik,hukuk,ekonomi,bilişim ve iletişim,planlama,araştırma ve geliştirme,eğitim ve danışmanlık alanlarında avukat,mimar,mühendis,şehir ve bölge plancısı,çözümleyiciveproğramcı,tabip,uzman tabip,ebe,hemşire,veteriner,kimyager,teknisyen ve tekniker gibi uzman ve teknik personel yıllık sözleşme ile çalıştırılabilir denilmektedir. Sözleşmeli personelin net ücreti;sözkonusu kadro ünvanı için birinci derecenin birinci kademesi esas alınmak suretiyle 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa göre tespit edilerek her türlü ödemeler toplamının net tutarının yüzde 25 fazlasını geçmemek üzere Belediye Meclisi kararıyla belirlenmektedir. Bu nedenle sözleşmeli personelin ücretinin tespit edilerek tarihleri arasında 1 yıl süre ile tam zamanlı olarak çalıştırılması hususunda meclisten karar alınması hususu teklif edilmektedir yılı içerisinde 5393 sayılı Belediye Kanununun 49.maddesindeki sözleşmeli personel ünvanlarından Tekniker in aylık net TL Mühendis in aylık net TL Avukat ın aylık net TL Sağlık Teknisyeni nin aylık net TL Mimar ın aylık net TL Ekonomist in aylık net TL ile tarihleri arasında 1 yıl süre ile tam zamanlı olarak çalıştırılması oybirliği ile kabul edilmiştir. Gereği için karar örnekleri Yazı İşleri Müdürlüğüne ve Mali Hizmetler Müdürlüğüne yazılmıştır.

4 KARAR NO : 2009/60-4 DAİRESİ : MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ Belediyemiz Meclisi Cuma günü saat de Aytekin Başkanlık Makamından meclisimize havale olunan Mali Hizmetler Müdürlüğü nün tarih ve Bila sayılı yazısı tetkik olundu gereği görüşüldü. GÜNDEM :4-Denetim Komisyonunun seçilmesinin görüşülmesi. Karar No : 60/4 Mali Hizmetler Müdürlüğü : Sayılı Kanunun 25.maddesinde İl ve İlçe Belediyeleri ile nüfusu in üzerindeki Belediyelerde Belediye Meclisi her Ocak ayı toplantısında Belediyenin bir önceki yıl gelir ve giderleri ile hesap ve işlerinin denetimi için kendi üyeleri arasından gizli oyla ve üye sayısının 3 den az 5 den çok olmamak üzere denetim komisyonu oluşturulması gerektiğinden denetim komisyonu oluşturulması, 2-Denetim komisyonu üyeliğine seçilen meclis üyelerinin Kamu Kurum ve kuruluşlarından personelin bakmasını talep etmesi halinde kişi başına 53,50.-YTL brüt günlük ücreti geçmeyecek şekilde belirlenmesi (1000 gösterge x YTL= 53,50.- YTL) 3-Denetim komisyonunda kurum ve kuruluşlardan görevlendirilecekse kişi ve gün sayısının belirlenmesi hususunda meclisten karar alınmasını teklif edilmektedir sayılı kanunun 25.maddesi gereğince;denetim Komisyonu üyeliklerine yapılan gizli oylama sonucu; Ali Gün 26 oyla,osman Kana 26 oyla, Reşat Oflioğlu 25 oyla,hilmi Volaka 25 oyla, Cihan Gevrekoğlu 25 oyla denetim komisyonu üyeliklerine seçilmişlerdir. 2-Denetim komisyonu üyeliğine seçilen meclis üyelerinin Kamu Kurum ve kuruluşlarından personelin bakması halinde 3 kişi 20 işgünü kişi başı 45,00.-YTL yevmiye ödenmesi oybirliği ile kabul edilmiştir. Gereği için karar örnekleri Yazı İşleri Müdürlüğüne ve Mali Hizmetler Müdürlüğüne yazılmıştır. T.C.

5 KARAR NO : 2009/60-5 DAİRESİ : KÜLTÜR VE SOSYAL İŞ.MD. Belediyemiz Meclisi Cuma günü saat de Aytekin Başkanlık Makamından meclisimize havale olunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü nün tarih ve Bila sayılı yazısı tetkik olundu gereği görüşüldü. GÜNDEM :5-Avrupa Birliği Çocuk Bakıcılığı Projesinin temsil ilzamı için na yetki verilmesinin görüşülmesi. Karar No : 60/5 Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü : Belediyemiz Meclisinin tarih ve 2008/49-7 sayılı kararıyla,avrupa Birliği Hibe Fonları kapsamında hazırlanan projelerin Ankara ya sunumu için Aytekin KAPLAN a yetki verilmesi oybirliği ile kabul edilmiş idi. AB Hibe Fonları kapsamında belediyemizce hazırlanarak Ankara Merkezi Finans İhale Birimine sunulan ve iki projeden biri olan ISKUR ALM/37 Başvuru Referans no lu ÇOCUK BAKICILIĞI projesi kabul edilmiş olup söz konusu projenin bundan sonraki devamı süresince Temsil ve İlzamında, Aytekin KAPLAN ın yetkili olduğuna dair Belediyemiz Meclisinden karar istenmektedir. Bu nedenle ISKUR ALM/37 Başvuru Referans no lu ÇOCUK BAKICILIĞI projesinin devamı süresince TEMSİL ve İLZAMI için Aytekin KAPLAN a yetki verilmesi hususunda meclisten karar alınması teklif edilmektedir. AB Hibe Fonları kapsamında belediyemizce hazırlanarak Ankara Merkezi Finans İhale Birimine sunulan ve iki projeden biri olan ISKUR ALM/37 Başvuru Referans no lu ÇOCUK BAKICILIĞI projesi kabul edilmiş olup sözkonusu projenin bundan sonraki devamı süresince Temsil ve İlzamında, Aytekin KAPLAN a yetki verilmesi oybirliği ile kabul edilmiştir. Gereği için karar örnekleri Yazı İşleri Müdürlüğüne ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne yazılmıştır.

6 KARAR NO : 2009/60-6 DAİRESİ : YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Belediyemiz Meclisi Cuma günü saat de Aytekin Meclis Üyeleri Ali GÜN,Mehmet DURU ve Fatih PEHLİVAN ın vermiş olduğu tarihli yazılı önerge tetkik olundu gereği görüşüldü. GÜNDEM :6-Gündemin 6.maddesinden önce Arslanlı Belediyesi nin konumunun yeniden değerlendirilmesinin görüşülmesi. Karar No : 60/6 Arslanlı Belediyesi nin konumunun yeniden değerlendirilmesi ile ilgili Belediye Meclis Üyeleri Ali GÜN,Mehmet DURU ve Fatih PEHLİVAN ın vermiş olduğu yazılı önergenin meclisce görüşülerek karar alınması hususu teklif edilmektedir. Gündemin 6.maddesinden önce Arslanlı Belediyesi nin konumunun yeniden değerlendirilmesi ile ilgili olarak,içişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü nün tarih ve B.05.0.MAH / /18739/58282 sayılı yazısı ve Aydın Valiliği İl Mahalli İdareler Müdürlüğünün tarih ve 5310 sayılı yazısı ile Arslanlı Belediyesinin Nazilli Belediyesine katıldığı bildirildiğinden, Tarih ve 51/6 sayılı Belediye Meclis Kararı doğrultusunda hareket edilmesi oybirliği ile kabul edilmiştir. Gereği için karar örnekleri Yazı İşleri Müdürlüğüne yazılmıştır.

7 KARAR NO : 2009/60-7 DAİRESİ : YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Belediyemiz Meclisi Cuma günü saat de Aytekin Başkanlık Makamından meclisimize havale olunan Yazı İşleri Müdürlüğünün tarih ve Bila sayılı yazısı tetkik olundu gereği görüşüldü. GÜNDEM :7-Mahalle olarak Nazilli Belediyesine katılan Arslanlı Belediyesine hizmet götürmek için na yetki verilmesinin görüşülmesi. Karar No : 60/7 Yazı İşleri Müdürlüğü : Belediye Meclisimizin tarih ve 51/6 sayılı kararı ile mahalle olarak Nazilli Belediyesine katılmasına karar verilen Arslanlı Belediyesinin beldelerinin ihtiyaçları vardır Sayılı Belediye Kanununun 75.maddesinin (b) bendine göre Aytekin KAPLAN a yetki verilmesinin görüşülmesi gerekmektedir. Bu nedenle mahalle olarak Nazilli Belediyesine katılmasına karar verilen Arslanlı Belediyesine hizmet götürmek için Aytekin KAPLAN a yetki verilmesi hususunda meclisten karar alınması teklif edilmektedir. Mahalle olarak Nazilli Belediyesine katılmasına karar verilen Arslanlı Belediyesine hizmet götürmek için 5393 Sayılı Belediye Kanununun 75.maddesinin (b) bendine göre Aytekin KAPLAN a yetki verilmesi oybirliği ile kabul edilmiştir. Gereği için karar örnekleri Yazı İşleri Müdürlüğüne,Fen İşleri Müdürlüğüne ve Mali Hizmetler Müdürlüğüne yazılmıştır.

8 KARAR NO : 2009/60-8 DAİRESİ : İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Belediyemiz Meclisi Cuma günü saat de Aytekin Başkanlık Makamından meclisimize havale olunan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve 422 sayılı yazıları tetkik olundu gereği görüşüldü. GÜNDEM :8-İmar Plan Tadilatlarının görüşülmesi. Karar No : 60/8 İmar ve Şehircilik Müdürlüğü : tarihinde toplanan İmar Komisyonunun,plan tadilatı ile ilgili almış olduğu karar ekte sunulmuş olup 3194 sayılı İmar kanununun 8b maddesi gereğince onayı hususunda karar alınmak üzere yazımız ve ekinin Meclise havalesini arz ederim.koray ÖDEN İmar ve Şehircilik Md.V.imzalıdır TARİHİNDE TOPLANAN İMAR KOMİSYON KARARLARI İlçemiz Yeşil Mahalle 119 pafta 1219 ada 10 nolu parsel Onanlı İmar Planında Sağlık tesisi Alanı olarak işaretlenmiştir. Sağlık Bakanlığı Aydın İli Nazilli İlçesi Devlet Hastanesi Baştabibliği yapılması planlanan yaklaşık m2 lik kapalı alanın kullanışlı olarak yapılabilmesi için doğu ve batı yollardaki çekme mesafesinin 20 metreden 5 metreye,kuzeydeki yoldan çekme mesafesinin 15 metreden 5 metreye düşürülmesi,ilköğretim alanına bitişik olan her iki kısmın 5 metre çekme mesafesinin kaldırılması ve kuzeydeki 7 metrelik yolun 10 metreye çıkarılması için plan değişikliği yapılmasını istemektedir. Talep komisyonca incelenmiş,atatürk Bulvarından çekme mesafesi 30 metre,doğu ve batı yollardaki çekme mesafesi 20 metreden 5 metreye,kuzeydeki yoldan çekme mesafesi 15 metreden 5 metreye,ilköğretim alanına bitişik olan her iki kısmın 5 metrelik çekme mesafesinin korunmasına,kuzeydeki 7 metrelik yolun 10 metreye çıkarılması,10 metrelik yolun çıkarırken kaldırılan Yeşil Alana eşdeğer büyüklükte Belediyemize ait Yeni Mahalle 1436 ada 33 nolu parselin mesken sahasında kalan kısmın yeşil alan olarak işaretlenmesi uygun görülmüştür. Meclis üyeleri Süleyman G.Bilgen,Mehmet Sungur,Ali Yüksel,Necdet İzgü,Ayşin Hittet imzalıdır.

9 tarihinde toplanan imar komisyon kararındaki uygun görülen 1.maddedeki imar planı tadilatının meclisce görüşülerek onayı hususu teklif edilmektedir tarihinde toplanan imar komisyonu kararındaki uygun görülen 1.maddedeki imar planı tadilatı oybirliği ile kabul edilmiştir. Gereği için karar örnekleri Yazı İşleri Müdürlüğüne ve İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne yazılmıştır.

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 01 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR- Mustafa TOKSÖZ - İsmail KAHYA- Doğan SAYDAM- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Kozluk Mahallesi İmar Plan Tadilatına Ait Komisyon

Detaylı

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2019 SENESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2019 SENESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2019 SENESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 5. Toplantı Yılı 2019 Senesi OCAK ayı Meclis

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No :338 KONUSU: 1. İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporlarının görüşülmesi. ö)ilimiz Milas İlçesi, Ulaş Mahallesi sınırlarında yer alan N19C1-C2

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No :249 KONUSU: 2. İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporlarının görüşülmesi r) İlimiz, Menteşe İlçesi, İkizce Mahallesi, Enişdibi Mevkiinde yer

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 205/23 Karar Tarih:07/04/205 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Plan Tadilatı. Evrak No: 9483 Özet: Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi, 400/ Pafta, 2085 Ada 8 ve 9 parsel sayılı

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 01.09.2014 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Başkanlığında, hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Yusuf Hakan ÖZDEMİR in izin dilekçesi okundu izinli

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 205/23 Karar Tarih:07/04/205 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Plan Tadilatı. Evrak No: 9483 Özet: Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi, 400/ Pafta, 2085 Ada 8 ve 9 parsel sayılı

Detaylı

Dönemi 2017 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 1 Birleşim 1 Oturum Özü T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ KARAR.

Dönemi 2017 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 1 Birleşim 1 Oturum Özü T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ KARAR. Tarihi 06.01.2017 Sayısı 1 Oturum Özü 5393 sayılı Belediye Kanununun 25. Maddesi gereği Denetim Komisyonuna üye seçimi (Gizli Oylama) yapılması. Akçadağ Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, Belediye Meclis

Detaylı

MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 1: Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki.

MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 1: Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki. MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 1: Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki. Çoğunluk olduğundan oturum açıldı, gündem tetkik edildi. KARAR SAYISI- 2: 2015 Yılı Mart ayı meclis karar özetlerinin

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 17.05.2016 Kararın Nosu : 63 Belediye Meclisinin 02.05.2016 tarih ve 59 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen Kargınkürü Mahallesi 102 ada 112 ve 113 parsel 1/1000 ölçekli

Detaylı

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA RAPOR NO : 25 KONU : Kredi Kullanılması havale edilen Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı ibareli 15.04.2019 tarihli 15163508-251.06- E.826 sayılı yazı okundu. Öğretmenevi ve Cudibey Ortaokulu inşaatı için

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Revizyon Uygulama İmar Planına Ait Komisyon Raporu

Detaylı

İÇİNDEKİLER OCAK 2019 MECLİS KARARLARI... 2

İÇİNDEKİLER OCAK 2019 MECLİS KARARLARI... 2 İÇİNDEKİLER OCAK 2019 MECLİS KARARLARI... 2 1 OCAK 2019 MECLİS KARARLARI DÖNEM TOPLANTI BİRLEŞİM OTURUM K. TARİHİ K. NO 2019 1 1 04.01.2019 1 Meclisimizin 04.01.2019 Cuma Günü Saat: 17.00 de yaptığı 2019

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 87 : KADRO İHDASI (EKONOMİST) Gündeme konu olan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün, 24.08.2016 tarih ve 905 sayılı Ekonomist Kadrosunun İhdası hakkındaki teklif yazısı,

Detaylı

Ergün DOĞAN Meclis Katibi

Ergün DOĞAN Meclis Katibi Tarihi 02.09.2016 Sayısı 51 Özü İlçemiz Merkez mahallelerini kapsayan toplamda 103 adet sokak ve mevcutta bulunan caddelerin isimlerinin onaylanması hususunun görüşülmesi, Gündemin 3. Maddesi; Gündemimizin

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 50 Belediye Meclisi, Ağustos ayı toplantısının 1 inci birleşim ve 1 inci oturumunda görüşülmesine geçilen ve gündemin 5 inci bölümüne Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi geçmeden önce

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE MECLİSİ. Dönemi : 2014 Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 20

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE MECLİSİ. Dönemi : 2014 Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 20 Karar No : 20 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 5.ve 19.maddesi uyarınca görev süreleri tamamlanan 1. Meclis Başkan Vekili ve 2. Meclis Başkan Vekilinin

Detaylı

T C. GÜRSU BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Esas No : 2014/128 ÖZETİ : Yatırım Teşvik Belgesi

T C. GÜRSU BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Esas No : 2014/128 ÖZETİ : Yatırım Teşvik Belgesi Esas No : 2014/128 ÖZETİ : Yatırım Teşvik Belgesi Karar No : 2014/187 Mali Hizmetler Müdürlüğünün; Belediyemizin Yatırım Teşvik Belgesi başvurusu ve kabulü halinde Mali Hizmetler Müdürü M.Nesim CEYLAN

Detaylı

BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ

BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ BELEDİYENİN ADI:ERGENE BELEDİYE BAŞKANLIĞI BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ SNO KARAR TARİHİ KARAR NO 1 07012015 01 KARARIN KONUSU Meclis Üyeleri Merdin CANTAŞ, Selami YILDIZ ve Erol YÜRÜK ün toplantıya

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Karar No: 207/2 Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Konu: Huzur Hakkı Evrak No: 8326 Özet: Meclis başkan ve üyelerine ödenecek huzur hakkı ile meclis üyesi başkan yardımcılarına verilecek aylık ödeneğin belirlenmesi.

Detaylı

T.C. NAZİLLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. NAZİLLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 2009/61-1 DAİRESİ : HAL MÜDÜRLÜĞÜ Belediyemiz Meclisi 13.02.2009 Cuma günü saat 20.00 de Aytekin Başkanlık Makamından meclisimize havale olunan Hal Müdürlüğü nün 05/01/2009 tarih ve Bila sayılı

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Karar No: 206/2 Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Konu: Huzur Hakkı. Evrak No: 9467 Özet: Meclis Başkan ve Üyelerine ödenecek huzur hakkı ile Meclis Üyesi Başkan Yardımcılarına verilecek aylık ödeneğin belirlenmesi.

Detaylı

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR Karar Tarihi Ve Sayısı (04.01.2016) (2016-1/1-1) Konusu: (Gündeme İlave Madde: Yerleşik Alan

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :101 KARAR 101 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Nisan ayı meclis toplantısının ikinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis toplantısının 02 Mayıs 2014 Cuma günü

Detaylı

MECLİS KARAR ÖZETİ KARAR TARİHİ : 04/01/2019 KARAR NUMARASI : 2019/1

MECLİS KARAR ÖZETİ KARAR TARİHİ : 04/01/2019 KARAR NUMARASI : 2019/1 KARAR TARİHİ : 04/01/2019 KARAR NUMARASI : 2019/1 TEŞKİL EDENLER :Süleyman ÖZBAĞ, Fatih KAVAK, Hüsniye BAYRAM, Selami BAYHAN, Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Süleyman ÖZBAĞ ın Başkanlığında, üyelerden

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 05.11.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Meclis Üyeleri

Detaylı

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü OCAK AYI MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR 01 Gündemin 1. maddesi;plan ve Bütçe komisyonu üyesi seçilmesine dair nün 28.12.2011 tarih 565 sayılı onayı meclise okundu. 5393 sayılı kanunun 24. maddesi gereğince

Detaylı

T.C. DARICA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1

T.C. DARICA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1 MECLİS I Karar Tarihi :04/01/2018 Karar Numarası : 1 Gündem No/Sıra : 1-1 KONUSU: GEÇİCİ İŞÇİ VİZELERİ ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğin

Detaylı

T.C. KANDIRA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. KANDIRA BELEDİYESİ MECLİS KARARI ECLİS I TARİHİ 02/01/2017 SAYISI 1 IN KONUSU ECLİS GÜN VE SAATİNİN BELİRLENESİ DÖNE BİRLEŞİ/OTURU ECLİS URAT ÖLEZ, URAT ÖLEZ, ORHAN CAN, GÖKALP ÇOBANOĞLU, HAZA BİÇER, İRFAN KURT, RAİF YILDIZ, ERKAN ALKAN,

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 19 gündemin V. Bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi 1inci maddesinde yer alan Encümene iki üye seçimine ilişkin 27/03/2018 tarih ve 3449 sayılı Yazı İşleri Müdürlüğü ifadeli

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 207/48 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Yenileme Avan Projesi. Evrak No: 24775 Özet: Zeytinburnu İlçesi,Kazlıçeşme Mahallesi, 392 Pafta,629 Ada bütünü ile,,2,3 Parsellerin Yenileme

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R Sayı: M.01.1.ABB.0.10.01-050.01.04-264 12.12.2011 Özü: Geçici ve Mevsimlik İşçi Büyükşehir Belediye Meclisinin 12.12.2011 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 12.12.2011 tarih ve M.01.1.ABB.0.10.01-301.01-208

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/10-1 (237) Karar Tarihi : 03/10/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/10-1 (237) Karar Tarihi : 03/10/2013 Karar No : 2013/10-1 (237) Belediye Meclisi 03/10/2013 Perşembe günü saat 14.00 de Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ Başkanlığında, 2013 Yılı Onuncu Birleşimin Birinci Oturumu OLAĞAN olarak, Belediye

Detaylı

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü ARALIK AYI 1. BİLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ Gündem Maddesinin Görüşülmesine Geçildi; KARAR 001: Gündemin birinci maddesi; 5393 sayılı Belediye Kanunun

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 07 Özü: İlçemiz, Vatan Mahallesi, 522 no lu Karar Trh : parsel.

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 07 Özü: İlçemiz, Vatan Mahallesi, 522 no lu Karar Trh : parsel. Karar No : 07 Özü: İlçemiz, Vatan Mahallesi, 522 no lu Karar Trh : parsel. (PİN: 6010,11) Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, seçilmiş ÖZ, Haluk Uğur DAĞISTANLI,, Selvet KARAOĞLU, Cemil ÇALIŞKAN,, Mahmut

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No :140 KONUSU: 1. İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporlarının görüşülmesi k) İlimiz, Marmaris ve Çevresi Turizm Alanı içerisinde kalan ve plan

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 24.06.2016 Kararın Nosu : 68 Belediye Meclisinin 01.06.2016 tarih ve 66 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen konuya ilişkin İmar Komisyonu' nun 22.06.2016 tarih ve

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 02.01.2012 Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Yoklama yapıldı hazirun listesi meclis

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 28 : İller Bankasından Araç Ve İş Makinesi Alımı İçin Kredi Kullanılması Hususunun Görüşülmesi Destek Hizmetleri Müdürlüğümüzün Araç ve İş Makinesi Alımı Hususunda kredi

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No : 95 Özü: Adapazarı-Tepeören (Kuzey) Yenileme Karar Trh : Enerji Ġletim Hattının Plan Tadilat teklifi. (PĠN: 4260,6) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No :371 KONUSU: 1. İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporlarının görüşülmesi. f) İlimiz Menteşe İlçesi, Çırpı Mahallesi, tapunun 125 Ada, 1 Parselinde

Detaylı

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ KARAR NO 75 TARİH VE NOSU 10.06.2015/ 3118 KÜLTÜR MAHALLESİ DUDAYEV CADDESİNİN İMAR KOMİSYONUNA HAVALESİ 2 İmar Komisyonu ile ilgili evrakların Görüşülmesi 10.06.2015 tarih ve 3118 sayılı müzekkeresi meclise

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 1 geçilen ve gündemin 5 inci bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergeleri Görüşülmesi 1 inci maddesinde yer alan 2016 Meclis Tatil ayının belirlenmesine ilişkin 29/12/2015 tarih ve 11156 sayılı Yazı

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 16.02.2017 Kararın Nosu : 17 Dolu kadro iptal-ihdasının görüşülmesi. başkanlığında, üyeler,, İlhan KURAL, Hüseyin ERTUĞRUL, Ahmet Belediye İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh :

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh : Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh : Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, seçilmiş DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, Selvet KARAOĞLU, Ahmet ÇALIŞKAN,, Mehmet KOCABAY, Mahmut

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 1 : 5393 SAYILI BELEDİYE YASASININ 25. MADDESİ GEREĞİNCE DENETİM KOMİSYONU SEÇİLMESİ 5393 Sayılı Belediye Kanunun 25. Maddesi gereğince, Denetim Komisyonu seçimine esas olmak

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 297 KARAR 297: Meclis i Yılmaz KARAKOYUNLU, Çağlagül ÖZÇELİK, Mehmet BİLGİN, Bülent ONAT ın mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No: 298 KARAR 298 : İlçenin

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI : 2012/1-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığının 27/12/2011 tarih ve 390 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince Belediye Meclisi, her

Detaylı

T.C. SİVAS İLİ ŞARKIŞLA BELEDİYE BAŞKANLIĞI M E C L İ S K A R A R I

T.C. SİVAS İLİ ŞARKIŞLA BELEDİYE BAŞKANLIĞI M E C L İ S K A R A R I Birleşim No : 1 Karar No : 1 KARAR ÖZETİ: SÖZLEŞMELİ PERSONEL ÇALIŞTIRILMASI Belediyemiz bünyesinde 2019 yılı içerisinde bir adet Yarı Zamanlı Avukat, bir adet Tam Zamanlı Harita Mühendisi, bir adet Tam

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 24 gündemin V. Bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi 1 inci maddesinde yer alan Birinci ve İkinci Meclis Başkan Vekili seçimine ilişkin 29/03/2016 tarih ve 2798 ayılı Yazı İşleri

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ HACILAR BELEDİYE MECLİSİ KARAR ÖZETİ K A R A R

T.C. KAYSERİ İLİ HACILAR BELEDİYE MECLİSİ KARAR ÖZETİ K A R A R 10-Belediye Meclisimizin 06.02.2017 Pazartesi günü saat 14:00 de Şubat ayı toplantısında gündemin 1 inci Maddesinde yer alan Aslan ÇAVUŞOĞLU ve Mahalle Sakinlerinin 20.01.2017 Tarih ve 138 sayılı mahalle

Detaylı

T.C. KEÇİBORLU İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR KAĞIDI

T.C. KEÇİBORLU İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR KAĞIDI KARAR TARİHİ : 02/01/2014 KARAR NUMARASI : 2014-1/1 KONUSU : Meclis Toplantıları 5393 sayılı Belediye Kanununun 20.maddesi gereği her ayın ilk haftasında yapılacak mutat toplantı günleri, yeri ve saatlerinin

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI TEMMUZ AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI TEMMUZ AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal, Soğanlık, Eski:132 Pafta, 1063 Ada 38 parsel Yeni: 10058 Ada 419, 418 ve Park/ Tescilli ve bu parseller arasında kalan tescilsiz kadastral alana dair plan değişikliği teklifi 10058

Detaylı

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir.

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir. Karar Tarihi : 02.01.2017 Karar No : 41850698.301.05-1 : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2016 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 161 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

2016 YILI TARİHLİ OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ

2016 YILI TARİHLİ OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ 2016 YILI 05.01.2016 TARİHLİ OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ 1.OTURUM KARAR NO:01 Konunun Özü: Canlı Müzik İzin Ücretinin Belirlenmesi Hk. Yapılan işarele oylama sonucunda 5393 Sayılı

Detaylı

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN TARİH VE 430 SAYILI KARARI

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN TARİH VE 430 SAYILI KARARI ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN 01.11.2018 TARİH VE 430 SAYILI KARARI Gündemin 6. Maddesi Karar No. 430 Özü: A-2, 0.30/0.60 yapdaşma koşullu yüksek zemin katlı ticaret ve konut kullanımlı 10527 ada

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2019-1000 Birleşim Tarihi : 07/01/2019 Birleşim Saati : 18:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

T.C. ARDAHAN BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi Birleşim No Oturum No Karar No Karar Konusu 07.01.2015

T.C. ARDAHAN BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi Birleşim No Oturum No Karar No Karar Konusu 07.01.2015 07.0.205 5393 Sayılı belediye Kanununu 20. maddesi gereğince aylık meclis toplantı günlerinin ve meclisinin tatile gireceği ayın belirlenmesi. Sayfa /27 07.0.204 2 5393 Sayılı Belediye Kanununun 24.Maddesi

Detaylı

ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞINA HUKUK KOMİSYONU RAPORU

ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞINA HUKUK KOMİSYONU RAPORU TEKLİFİN ÖZÜ..: 2 adet mimar kadrosunun iptal edilerek yerine 2 adet mühendis kadrosunun ihdas edilmesi talebi hk. Komisyonumuza havale edilmiş bulunan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün 14 Ocak 2015

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 02.07.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Hazirun cetveli

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Karar No: 206/57 Dairesi: Zabıta Müdürlüğü Konu: Kamera sistemi hibe edilmesi. Evrak No: 43792 Özet: Zeytinburnu Pazarcılar Dayanışma Yardımlaşma ve Koruma Derneği tarafından İlçemiz semt pazarlarında

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 21 İlgi: a) Şimşek AKPINAR IN 08.02.2017 tarih ve 20 sayılı dilekçesi. b) Danıştay 8.Dairesinin 10.03.2016 gün ve 2016/53 E.2016/2408 Sayılı Kararı. c) Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu nun

Detaylı

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 16 Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait olup, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü adına tahsisli olan Erzurum ili Palandöken ilçesi Tuzcu Mahallesi Çat Karayolu üzerinde bulunan 1003 Parsel

Detaylı

T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ 2018 YILI ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ

T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ 2018 YILI ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ 2018 YILI ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ 26.01.2018 Belediye Meclisimiz 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereğince aşağıdaki gündem maddelerini

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Temmuz 2015 Çarşamba günü saat 21.30 da Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2017-1000 Birleşim Tarihi : 02/01/2017 Birleşim Saati : 19:30 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

T.C. ARDEŞEN BELEDİYE MECLİSİ

T.C. ARDEŞEN BELEDİYE MECLİSİ Karar No :0 Ardeşen Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20,2 ve 22.maddeleri gereğince gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak üzere 03.0.207 Salı günü saat,00 da Belediye Meclis

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI TEMMUZ AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI TEMMUZ AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal E-5 Kuzeyi Uygulama İmar Planında Yapı Yasağı Getirilecek Alan Lejandında Kalan Alanlara Yönelik 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği itirazları. TEKLİF: Plan ve Proje Müdürlüğü'nün

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 50 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 04.05.2015 tarihli oturumunda okunan parsel 1/1000

Detaylı

Nebi YILMAZ Durmuş Ali ÇETİN Özgür DEMİRDAĞ Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Belediye Başkanı

Nebi YILMAZ Durmuş Ali ÇETİN Özgür DEMİRDAĞ Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Belediye Başkanı KARAR NO 109 TARİH VE NOSU 25.11.2016 8846 TARIMSAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ FİDAN ALIMI VE DAĞITIMI HK. Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ne ait 25.11.2016 tarih ve 8846 sayılı müzekkeresi meclise Söz konusu müzekkere

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 70 ÖZÜ : (Önerge) Belediyemizce Yapılacak Asfalt Yapım İşi İçin İhtiyaç Duyulan Ödeneğin; İller Bankası, Yurt İçindeki Fonlardan, Özel Veya Kamu

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 22.02.2016 Kararın Nosu : 28 Muğla Büyükşehir Belediyesine devredilen tenis kortu alanı dışında kalan kısımların Büyükşehir Belediyesine devrinin iptal edilmesinin görüşülmesi.

Detaylı

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN 05.03.2014 TARİH VE 105 SAYILI KARARI

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN 05.03.2014 TARİH VE 105 SAYILI KARARI 05.03.2014 TARİH VE 105 SAYILI KARARI Gündemin 2. Maddesi Karar No. 105 Özü: İsim Verme Komisyonu raporu doğrultusunda Şirinyalı Mahallesi eski Lara Caddesi-İsmet Gökşen Caddesi kesişimindeki parka Gezi

Detaylı

1- Muzaffer AYDEMİR 2- Ahmet Faik KARA 3- Hasan YARAR 4- Mukaddes KOYUNCU 5- Mustafa KULU

1- Muzaffer AYDEMİR 2- Ahmet Faik KARA 3- Hasan YARAR 4- Mukaddes KOYUNCU 5- Mustafa KULU Karar Tarihi : 03.01.2014 Karar No : 41850698.301.05-1 Konu : Komisyon Seçimi KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2013 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap

Detaylı

İNCESU (KAYSERİ) BELEDİYESİ İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU A) PLANLAMA ALANININ TANIMI

İNCESU (KAYSERİ) BELEDİYESİ İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU A) PLANLAMA ALANININ TANIMI İNCESU (KAYSERİ) BELEDİYESİ İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU A) PLANLAMA ALANININ TANIMI Planlama alanı; Kayseri İli, İncesu İlçesi, Vali İhsan Aras Mahallesi, 286 ada 32,33,35,36,37,38,39,40,41,42

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA 30/07/2018 tarihinde saat 14:00 de Emirbeyazit Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı Muğla Büyükşehir Belediyesi 2 No.lu Hizmet Binasında toplanan Komisyonumuzca; İmar ve Şehircilik

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 01 KARAR 01 - Avrupa Birliği ne üyelik sürecinde Belediyeler ile AB li taraflar arasındaki ekonomik, sosyal diyaloğun tesis edilmesi ve güçlendirilmesi doğrultusunda faaliyet göstermek amacıyla

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2011/4-1 (23) Gündem maddesi gereğince; Đnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 01/03/2011 tarih ve 325 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli Đdare

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-125 10.06.2013 Özü: İsim verilmesi K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.06.2013 tarihli oturumunda okunan, Şehit Komiser Mustafa

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 8 Belediye Meclisi, Ocak ayı toplantısının 1 inci birleşim ve 1inci oturumda görüşülmesine geçilen ve gündemin 5 inci bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergeleri Görüşülmesi 1inci maddesinde yer

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 47 Palandöken İlçesi Adnan Menderes Mahallesinde bulunan taşınmazın ifraz tevhit ve parselasyon işlemleri sonucunda Kadastronun ada 1620 parsel 17 de kayıtlı 172,38 m² den ibaret olan taşınmazda

Detaylı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İlViAR V E BAYINDIRLIK KOM İSYONU RAPORU

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İlViAR V E BAYINDIRLIK KOM İSYONU RAPORU ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İlViAR V E BAYINDIRLIK KOM İSYONU RAPORU Tarih:23.09.2014 BİRİM İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI TALEP SAH İBİ ELMALI BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISININ TARİHİ VE GÜNDEM

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ Karar No : 119 Özü: İlçemiz, İstiklal Mahallesi, 54 pafta, Karar Trh : 2923 no lu parsel. (PİN:4260,7) Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, seçilmiş Tahsin ÇUHADAR, Yusuf KARACA, Adem KÜMBET, Haluk Uğur

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI EYLÜL AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI EYLÜL AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal-Soğanlık, Eski:132 pafta, 1063 ada 38 parsel Yeni:10058 ada 419,418 ve Park/ Tescilli ve bu parseller arasında kalan tescilsiz kadastral alana dair plan değişikliği. TEKLİF: Plan ve

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 01 Özü: Serdivan Beşköprü 1/1000 Ölçekli Karar Trh : 05.01.2015 Revizyon Uygulama İmar Planı.

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 01 Özü: Serdivan Beşköprü 1/1000 Ölçekli Karar Trh : 05.01.2015 Revizyon Uygulama İmar Planı. Karar No : 01 Özü: Serdivan Beşköprü 1/1000 Ölçekli Karar Trh : Revizyon Uygulama İmar Planı. Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, seçilmiş DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, Selvet KARAOĞLU, Ahmet ÇALIŞKAN,,

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-306 09.12.2013 Özü: Ödenek aktarılması K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-306 09.12.2013 Özü: Ödenek aktarılması K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-306 09.12.2013 Özü: Ödenek aktarılması K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 09.12.2013 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 09.12.2013

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 07.07.2015 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 02 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 07.07.2015 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 02 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 02 KONU : Ödenek Aktarma. Komisyonumuza havale edilen Mali Hizmetler Müdürlüğü nün 22/05/2015 tarih ve 5183 sayılı teklifi üzerinde inceleme yapılması talep edilmektedir.

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MAYIS AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MAYIS AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal-Yakacık Eski:7971 Yeni: 12427 ada 2 parsele ilişkin Eski:7971 Yeni: 12427 ada 1 parsel Maliki Tarafından hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği. TEKLİF: Plan ve Proje

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :40 KARAR 40: Meclis üyeleri; Mehmet BİLGİN, Okan İRGE ve Zeki ALDI nın mazeretlerinin kabulüne işaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Katip Katip Karar No :41 KARAR 41: Belediyemizde Teknik

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar Tarihi : 02.01.2017 Karar No : 1 Mülkiyeti Serendip Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Basım Yayım Dağıtım İnş.Taah. Mad.Tic.San.Ltd.Şti ne ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Osman Bektaş Mahallesi,

Detaylı

MECLİS KARARI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Sözleşmeli personel istihdamı; 07 / 03 /2014 ( 17 ) Konusu

MECLİS KARARI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Sözleşmeli personel istihdamı; 07 / 03 /2014 ( 17 ) Konusu SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Sözleşmeli personel istihdamı; 07 / 03 /2014 ( 17 ) Konusu GÜNDEMİN ( 1. ) MADDESİ : M E V Z U : Belediyemizde 2014 Yılında 5393 Sayılı Yasanın 49. maddesi ve

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. KARARI DÖNEMİ : ŞUBAT 206 BİRLEŞİM : OTURUM : GÜNDEM MADDE NO : KARAR NO : 2 : 06.0.206 TARİH VE 206/3 SAYILI MECLİS KARARIYLA İÇİŞLERİ VE HUKUK KOMİSYONUNA SEVK EDİLEN STRATEJİ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 09.11.2016 Kararın Nosu : 98 Belediye Meclisinin 01.11.2016 tarih ve 95 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen sokak ismi ile ilgili 09.11.2016 tarih ve 12 sayılı İmar

Detaylı

Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı

Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Baki ERGÜL-Belediye ve Meclis Başkanı ÜYELER : Rahmi BALFİDAN - Ziya BİLGİLİ - Necati CANEL- Kamil GÜRBÜZ -Ayten KESKİN - Hüseyin MİNOĞLU-Zeynel

Detaylı

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 1. TOPLANTI YILI 2014 SENESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 1. TOPLANTI YILI 2014 SENESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 1. TOPLANTI YILI 2014 SENESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 1. Toplantı yılı 2014 Senesi MAYIS ayı

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Karar No: 206/94 Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Konu: Bedelsiz devir. Evrak No: 6649 Özet: Başkanlığımıza ait 34 ZD 200 plakalı 999 model Renault Broadway marka otomobilin Malatya ili Yeşilyurt Belediye

Detaylı

Dönemi 2016 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 58 Birleşim 1 Oturum Özü İlçemiz Kültür Mahallesi 61 ada 15- T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ

Dönemi 2016 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 58 Birleşim 1 Oturum Özü İlçemiz Kültür Mahallesi 61 ada 15- T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ Tarihi 07.10.2016 Sayısı 58 Özü İlçemiz Kültür Mahallesi 61 ada 15-16-19-20-21 ve 25 nolu parsellerin bulunduğu alanda yapılacak 1/1000 ölçekli İmar Plan Tadilatı için Malatya Büyükşehir Belediyesine yetki

Detaylı

Meclis Başkan Katip Katip Dr. İbrahim YAMAN Sevcan DURAN Hasan ABDULLAHOĞLU

Meclis Başkan Katip Katip Dr. İbrahim YAMAN Sevcan DURAN Hasan ABDULLAHOĞLU GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 61 : İmar Konularının Görüşülmesi 06.05.2015 tarih ve 58 Sayılı Meclis Kararıyla İmar Komisyonuna havale edilen Mülga Harbiye Belediyesinin 04.12.2008 tarih ve 69/2 sayılı

Detaylı