-ft. *vffi}.. rnnnei orr6igiru. programt prororolu. FerrJ:i. Bu Protokol,.../.../2014 tarihinde iki asrl nrisha olarak yaprlmrg olup,2020 yrlrna kadar

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "-ft. *vffi}.. rnnnei orr6igiru. programt prororolu. FerrJ:i. Bu Protokol,.../.../2014 tarihinde iki asrl nrisha olarak yaprlmrg olup,2020 yrlrna kadar"

Transkript

1 s necru erriru ERBAKAN Univrnsiresi reresi oe6isiru programt xooroirrrer6nlu6u W- FerrJ:i rnnnei orr6igiru programt prororolu Bizler, agafirda imzalarr bulunan yriksekdfretim kurumlart olarak, kurumlartmtz arastnda Farabi De[igim Programr kapsamrnda igbirlifiiyapmayt kararlagtrrmrg bulunmaktaytz. 547 sayilt Yriksekdpretim Kanunu ve YUksek6lretim Kurumlart Arastnda Ofrenci ve Ofretim Uyesi Defi5im Programrna iligkin Ydnetmelik, Yriksekofretim Kurumlart Arastnda Yurtigi Ofretim Elemanr ve 6[renci Defiigim Programlannrn Desteklenmesi Amactyla Yiikseko[retim Kurulunca Yriksekopretim Kurumlarrna Aktarrlacak Tutarlarrn Kullantmt, Muhasebelegtirilmesi, Bu Kapsamda yaprlacak ddemeler ile Oiper Hususlara iligkin fsas ve Usuller ile konuyla ilgili difier mevzuata uygun bir bigimde, aga$rda yer alan alanlarda, belirtilen faaliyetlerde ve kararlagttrtlan saytlarda, ogrenci ve ofretim riyesi defigiminde bulunmaya karar veren kurumlar olarak, Farabi Defigim Programt kapsamrnda yer alan ilke ve kogullara eksiksiz bir bigimde uymayr ve defigimi gergeklegtirmeyi taahhtit ederiz. gegerlidir. Bu Protokol,.../.../014 tarihinde iki asrl nrisha olarak yaprlmrg olup,00 yrlrna kadar NECMETT N ERBAKAN UTiVENSiTESi Prof. Dr. Muzaffer SEKER -ft MARMARA UTiVENSiTESi Prof.Dr. M.Zafer GUL Rektdr *vffi}..../../013 g.toltzotl+ N.E.U. Farabi Kurum Koordinatiirliilii Necip Fazrl Mh. Meram Yeni Yol l36,4 litaniyat Fakiiltesi) Telefon: (0 33) Faks: (0 33) e-posta: tarabir'(ikon]'a.edu.trelektronik A!:

2 FARABi uugi$im PRocRAMT PRororolU Mut-utu tiniversitesi, D34-F Kurum Koordinatiirti Prof. Dr. Aygen BAKIOGLU Farabi Kurum Koordinatdrii Kayrg da[r cad. Goztepe Kampiisi.i Fen Edebiyat FaktiltesiZemin Kat, Tel: ' Faks: Taraf Kurum Koordinatiirii, D4-FARABi-0 Prof. Dr. Bayram Dalktltg Farabi Kurum Koordinatorii Meram Kampi.isi.i l36,4 ilahiyat Fakiiltesi Zemin kat: Meram / Konya Tel: , Faks: E-posta: farabi(@konya.edu.tr

3 ffi trkrs w. NECMETTIN ERBAKAN Uruivensiresi r-t FARAB DE6i$iM PROGRAMI KooRDiNArdnrUGU I illd]j-rl OO: Ogrenci Defigimi Alan kodu Derece YUksekiiiretim Kurumu Toplam Kod Ad 6n Ltsans Lrsans Yriksek Lisans Doktora Gdnderen Kabul eden Ogrenci Sayrsl DegiSim Siiresi (D6nem) EGiTiM FAKULTESi Almanca 0[retmenliIi Universite5i Almanca ugretmenlrgl Necmettan z I ngi I izce Ogretmenligi I ngilizce ugrelmenilgl OrtaoEretim Fen ve Matematik Alanlan Egitimi OrtaoEretim Fen ve Matematik Alanlarr Egitimi Fen Bilgisi O!retmenli!i Fen Bilgisi ugrermenilgl Universatesi Bilgisayar ve OIretim ugrermenilgl Bilgisayar ve ugrerrm OIretmenliIi U n iversitesi 7 Milzik OgretmenliEi I Miizik O[retmenliIi Resim-ig O!retmenliIi Resim-i9 0iretmenli!i Okul 0ncesi Efitimi O!retmenliIi N.E.U. Farabi Kurum Koordinatiirliilii Necip Fazrl Mh. Meram Yeni Yol l364 (ilahiyar Faktiltesi.y Telefon: (0 33) Faks: (0 33) e-posta: iarabilri)konva.edu.trelektronik Ag:

4 ffi NEcMETT N ERBAKAN Univensirrsi FARAB DEGi$i M programt KooRDiNnrOnlUrEU \ )fk f*r*}'; Okul Oncesi Elitimi O[retmenli!i Rehberlik ve Psikolojik Danr5manlrk Rehberlik ve Psikolojik Danrsmanlrk Srnrf 0!retmenli!i ijniversitesi a 5rn l ugretmenlrgl r urk9e ugretmenilgl Ti.jrkge O!retmenliIi Tiirk Dili ve Edebiyatr O!retmenliIi L 1 T0rk Dili ve Edebiyatr ugretmenilgl Tarih O[retmenliIi Tarih O[retmenliIi Co!rafya O!retmenliIi CoIrafya ugrelmenilgl Zihin Engelliler OIretmenliIi Zihin Engelliler ugretmenilgl Sosyal Bilgiler ugretmenlrgr Sosyal Bilgiler ugrermenilgl llkci!retim Matematik 0!retmenli!i llkderetim Matematik ugretmenlrgl Matematik 0gretmenli!i N.E.U. Farabi Kurum Koordinatdrlii[ii Necip Fazrl Mh. Meram Yeni Yol l364 (ilahiyat Fakiiltesi.y Telefon: (0 33) Faks: (0 33) e-posta: larabiiiilkon,va.cdu.trelektronik A[:

5 #b Lffi;f NECMETT N ERBAKAN FARAB DE6i$iM PROGRAMI Uruivensiresi roonoiruer6nlu6u W f cu tr]>i Matematik ugrermenilgl tjniversitesi l-1rk ugretmentgl Fizik O[retmenli[i Kimya 0!retmenli!i Kimya O!retmenli!i Necmettan Biyoloji ugretmenlrgl f Biyoloji ugrermenilgl universitesi ilahiyat FAKULTES llah iyat lla h iyat Unrversrtesi z Din kulturii ve ahlak bilgisi 6Eretmenligi Din ktiltiirii ve ahlak bilgisi oiretmenli!i MUHENDiSLiK MiMARLIK rnxulresi Bilgisayar M0hendisliIi Bilgisayar Mi.lhendisliEi ijniversitesi tevre Mtihendisli!i ljniversitesi tevre MirhendisliIi Elektrik-Elektron i k MiihendisliEi Necmettan Elektri k-elektron ik Mtihendisli!i N cmettin E ndi.istri Mtihendisli!i E nd irstri Miihendisli[i Universitesa Makine M0hendisliEi Makine Mijhendisli!i N'E.U. Farabi Kurum Koordinatiirliif0 Necip Fazrl Mh. Meram Yeni Yol l36,4 (ilahiyat Fakiiltesi) Telefon: (0 33) Faks: (0 33) e-posta: tarabi(lkon-r,a.cdu.trelektronik A!:

6 s K()NYA ruecrurrriru ERBAKAN rannei oegisiru PRoGRAMI Uruivrnsiresi roonoiruardnlu6u ;, w,"'i tl ', F*rJri Mekatronik Miihendisli!i Mekatronik M0hendisligi Metalurji ve Malzeme Mtihendisli!i Metalurji ve Malzeme Miihendisli!i rrp rnxulrrsi Trp Trp ru Rizrvr i5uru eci ilg i vr oft lci r_i x yu KsEKoKU LU Turizm l$letmeciliei Unrversitesi Turizm igletmecili!i z sosyal ve or5rni ailirulrn rnxulrrsi Felsefe Felsefe Necmettan Halkla iligkiler ve Tanttrm Necmettrn Unrversrtesi Halkla lligkiler ve Tanrtrm iktisat l.jniversitesi i ktisat 7 Sanat Tarihi Sanat Tarihi Psikoloji N.E.U. Farabi Kurum Koordinatiirlii[ii Necip Fazrl Mh. Meram I'elefbn: (0 33) Faks: (0 33) e-posta: farabi,lr.ikon),a.cdu.trelektronik A!: YeniYol l364 (ilahiyat Fakiiltesi) 4090-

7 # NEcMETT N ERBAKAN Uruivensiresi rnrrei oer6igiru erogramt rooroirrtnrdnlugu >fk" I al &l); Psikoloji Siyaset Bilimi ve Kamu yonetimi Siyaset Bilimi ve Kamu y6netimi Sosyoloji Necmetln Sosyoloji L,niversitesi Tarih Tarih Ttirk Dili ve Edebiyatr Universatesi Tiirk Dilive Edebiyatl i., n ive rs ites i Uluslararasr ili5kiler Necmelln Uluslararasr lligkiler z lgletme universitesa igletme Di$ HEKiM[i6i FAKUrrEsi Airz, Dig ve Qene Cerra hisi Af,rz, Dig ve Qene Cerrahisi Dig Hastalrklan ve Tedavisi 1 Dig Hastahklarr ve Tedavisi Endodonti E nd od onti iiniversitesi Ortodonti N.E.U. Farabi Kurum Koordinattirlii[ii Necip Fazrl Mh. Meram Yeni Yol l36,4 lilahiyat Fakiiltesi.l Telefon: (0 33) Faks: (0 33) e-posta: tarabi,'ii'rkon-i,a.edu.trelektronik A!:

8 ffi# rurquerriru ERBAKAN Uruivrnsirrsi rnrnsi oe6i5i rvr PRoGRAMI roonoirueronlugu >*K" E1 L {ar'sj)r t' Ortodontl rbakan Pedodonti unrver5rlesl Pedodonti Universrtesl Periodontoloji Necmettrn Periodontoloji Protetik DiS Tedavisi Protetik Di9 Tedavisi A[rz, Dig ve Qene Radyolojisi Necmettrn Airz, Di9 ve Qene Radyolojisi irniversitesi sa6lrx ailirrleni rlrulresi Saflrk Ycinetimi rbakan Saflrk Yonetimi iiniversitesi Sosyal Hizmetler Unaversitesi Sosyal Hizmetler Universatesi Fizik Tedavi ve Rehabil itasyon Fizik Tedavi ve Reha bilitasyon Beslenme ve Diyetetik rbakan universitesi Beslenme ve Diyetetik Hemsirelik Hem5irelik Unaversitesi N.E.U. Farabi Kurum Koordinatiirliilii Necip Fazrl Mh. Meram Yeni Yol l364 (ilahiyat Fakiiltesil4090- Telefon: (0 33) Faks: (0 33) 0t e-posta: &fabi(dkgn),a.qdulelektronik AS:

9 s ruecuerriru ERBAKAN reneai o16igiru PRoGRAMI Univensiresi rooroinar6nlugu Y"#< "tnjti YABANct oit-lrr vursrxoxut-u Almanca Almanca N cmettin Universitest I ngilizce N cmettin ingilizce UniverSitesi uygulamali ailirulrn vuxsrr oxut-u Ulagtrrma ve Lojistik Y6netimi rbakan Ulagtrrma ve Lojistik Ydnetimi Bankacrlrk Necmettan Bankacrlrk 1 Muhasebe ve FinansalYonetimi Necmettan Muhasebe ve Finansal Yonetimi Uluslararasr Ticaret Universatesi Uluslararasr Ticaret z Ydnetim Biligim Sistemleri Unave6itesi Yonetim Bilisim Sistemleri reru raxultesi Biyoloji Unive6ite5i - Biyoloji Fizik Fizik i statisti k 7 N.E.U. Farabi Kurum Koordinatiirlii[ii Necip Fazrl Mh. Meram Yeni Yol l364, lilahiyat Fakiiltesi) Telefon: (0 33) Faks: (0 33) e-posta: tbrabilr.lkon.r'a.cdu.trelektronik A!:

10 w NECMETTiN ERBAKAN FARAB oe6i$iru PRoGRAMI [inivrnsirrsi roonoiruer6nlugu )ftrfi. f*"jti lstatistik LJniversitesi Kimya 7 Kimya Necmenin enr6d rr6iriu FAKUtrEsi Bilgisayar ve OIretim ugretmenilgl,rrtl 7 Bilgisayar ve OEretim OiretmenliIi Eiitim Programlarr ve Ogretim Anabilim Dalr Egitim Programlarl ve O!retim Anabilim Dalr llk6[retim Matematik O[retmenli!i ilkoeretim Matematik 0!retmenli!i Okul Oncesi Efiitimi O!retmenliIi ukur uncesr Egrtrml ugretmenilgl Rehberlik ve Psikolojik Danrgmanlrk ugretmenilgl Universitesa Rehberlik ve Psikolojik Danrgmanlrk ugretmenlrgl r urk9e ugrermen[gl r urkge ugrermenilgl Unive6itesi ERE6Li KEMAL AKMAN MESTEK YUKSEKOKULU Bilgisayar I N.E.U. Farabi Kurum Koordinattirlii[il Necip Fazrl Mh. Meram Yeni Yol l36,{ (ilahiyar Fakultesit4090- Telefon: (0 33) Faks: (0 33) e-posta: larabii(r)kon,va.edu.trelektronik A!:

11 s ruecruerriru ERBAKAN Univensiresi raresi oegisiru PRoGRAMI rooroirunr6nr'ugu w, F,tnJri BilgisaYar Elektrik ve Enerji 1 7 Elektrik ve Enerji Elektronik ve Otomasyon Elektronik ve OtomasYon I ngaat ijniversitesi I I Necmettln UniveBitesi,ru"t.n z z i ngaat Erba Makine ve Metal Necmettan I I ijniversitesi I 7 Makine ve Metal Muhasebe ve Vergi Uygulamalart liniversitesi Universrtesl Muhasebe ve Vergi Uygulamalart Tekstil, GiVim, Ayakkabt ve Deri Tekstil, Giyim, Ayakkabt ve Deri Yonetim ve Orga nizasyon Yonetim ve Organizasyon N cmettin seyoisexin axwrer cengiz MUHENDiSLiK FAKULTESi Makina MUhendisli!i Makina Muhendisli!i Necmettln Metalurji ve Malzeme M0hendisliIi Metalurji ve Malzeme M0hendisliIi I ' seydig HiR MESLEK yuksekokuru N.E.U. Farabi Kurum Koordinatiirtiilii Necip Fazll Mh. Meram yeni Telefon: (0 33) Faks: (0 33) e-posta: farabir,()kon.,' a.cdu.trelektronik A!: Yol l36,4 (llahiyat Fakiiltesi) 4090-

12 s ruecruenin ERBAKAN Uruivensiresi rnrasi oe6 isiru PRoGRAMI rooroitrtardnlu6u W\ FI l. tl I oi)r Elektrik ve Enerji Elektrik ve Enerji Motorlu Araglar ve UlaStrrma Motorlu Araglar ve Ulattrrma Necm ttin Universitesa Makine ve Metal iiniversitesi Necmettrn Universrtesl Makine ve Metal Bilgisayar Necmettrn Bilgisaya r Ydnetim ve Organizasyon tjniversitesi Yonetim ve Organ izasyon [iniversitesi Tasarrm Unaversatesi Tasarrm Elektronik ve Otomasyon Elektronik ve Otomasyon L N.E.u. Farabi Kurum Koordinatiirriilii Necip Fazrl Mh. Meram yeni yol Telefon: (0 33) Faks: (0 33) e-posta: farabildkon),a.cdu.tre.lektronik Ag: 36,4 (ilahiyat Fakiiltesi) 4090-

%'o;:ilfus. FARAei negisirvr rrogramt prorororu. d r'' -,,f rarih: hiza.

%'o;:ilfus. FARAei negisirvr rrogramt prorororu. d r'' -,,f rarih: hiza. FARAei negisirvr rrogramt prorororu Bizler, aga[rda imzalan bulunan yiiksektilretim kurumlarr olarak, kurumlanmrz arasrnda Farabi Degi gim Programr kapsamrnda i gbirligi yapmayr kararlaqtrrmr g bulunmaktayv.

Detaylı

,we, ^&rabi. FARABi ungi$itu pnocrami PRororor,U ]\,UGLA

,we, ^&rabi. FARABi ungi$itu pnocrami PRororor,U ]\,UGLA ]\,UGLA,we, ^&rabi FARABi ungi$itu pnocrami PRororor,U Biler, agalrda imalan bulunan ytiksekdlretim kurumlarr olarak, kurumlanmt arasmda Farabi De[igim Programr kapsamrnda igbirlili yapmayr kararlaqtrrmtq

Detaylı

i?88rr *.:".-l-5: H itit uirir UNivnnsirnsi ,/2. r ir. FARAni nncisivr procramr prorokolti univensiresl

i?88rr *.:.-l-5: H itit uirir UNivnnsirnsi ,/2. r ir. FARAni nncisivr procramr prorokolti univensiresl (5 CELAI,, BAYAR tinlvtsrsltesi,/. r ir. i?88rr H itit univensiresl FARAni nncisivr procramr prorokolti Bizler, aga$rda imzalan bulunan ytiksekd$retim kurumlan olarak, kurumlwrmtz arasmda Farabi De[igim

Detaylı

FARABI nngi$im PROGRAMT PROTOKOLU

FARABI nngi$im PROGRAMT PROTOKOLU T.C. cunlugnnrue Urivensiresi (Farabi Kurum Koordinasyon Ofisi) FARABI nngi$im PROGRAMT PROTOKOLU Bizler, aqa[rda imzalan bulunan yiiksekrilretim kurumlan olarak, kurumlanmrz arasrnda Farabi De[igim Programr

Detaylı

( I. FARAni OnCi$iVr PROGRAMI PROTOKOLU. raniu. :/,?!t il. NAMIK KEMAL UNiVENSiTNSI

( I. FARAni OnCi$iVr PROGRAMI PROTOKOLU. raniu. :/,?!t il. NAMIK KEMAL UNiVENSiTNSI ( I T CHLAL BAYAR tir*ivrir sirnsi FARAni OnCi$iVr PROGRAMI PROTOKOLU JBizler, aga[rda imzalan bulunan ytikseko[retim kurumlan olarak, kurumlanmrz arasmda Farabi De[iqim Programr kapsammda iqbirli[i yapmayl

Detaylı

DUMLUPINAR UN ivr NS irr S I. FARABi nnci$inn pnogramr PROTOKOLU. 2^6. bu liiy

DUMLUPINAR UN ivr NS irr S I. FARABi nnci$inn pnogramr PROTOKOLU. 2^6. bu liiy L DUMLUPINAR UN ivr NS irr S I Farabi DeUiSim Programt Koordinasyon 0fisi ($ FARABi nnci$inn pnogramr PROTOKOLU Bizler, agalrda imzalan bulunan yiiksekcigretim kurumlan olarak, kurumlanmtz arasmda Farabi

Detaylı

FARABI nnci$im PROGRAMI prorclror_,u

FARABI nnci$im PROGRAMI prorclror_,u FARABI nnci$im PROGRAMI prorclror_,u Btzle4 agalrda imzalan bulunan ytiksek

Detaylı

FARABI nectgirvr procramr PROTOKOLU

FARABI nectgirvr procramr PROTOKOLU FARAB nectgirvr procramr PROTOKOLU Biler. agalrda imalan bulunan ytiksekrilretim kurumlarr olarak. kurumlanmr araslnda Farabi Degiqim Programr kapsamrnda igbirligi yapmayr kararlagtrrmrg bulunmaktayv.

Detaylı

OD: Ogrenci Degi~imi. NECMETTiN ERBAKAN ONiVERSiTESi FARABi DEGi~iM PROGRAM! KOORDiNATORL0G0

OD: Ogrenci Degi~imi. NECMETTiN ERBAKAN ONiVERSiTESi FARABi DEGi~iM PROGRAM! KOORDiNATORL0G0 NECMETTiN ERBAKAN ONiVERSiTESi OD: Ogrenci Degi~imi Alan kodu Derece Viiksekogretim Kurumu Toplam Kod Ad bn Lisans Lisans Yuksek Lisans Doktora Giinderen Kabul eden Ogrenci Say1s1 Degi~im Suresi (Diinem)

Detaylı

OU: Ogrenci De[igimi. Enstitiiler

OU: Ogrenci De[igimi. Enstitiiler / Taraf Kurum Koordinatdri) Taraf Kurum Koordinatdrii ANADOLU UNIVERSITESI D26,F'ARABi.Ol Dog. Dr. Erkan OZATA Rektiirliigi Yunusemre Kampiisii Olrenci Merkezi Farabi Kurum Koordinat0rttiSii Kat:l Tepebaqr

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ 15 BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ (İÖ) 15 BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BİLİŞİM SİSTEMLERİ

Detaylı

Fakülte Bazında Öğrenci Sayıları

Fakülte Bazında Öğrenci Sayıları 17.02.2016 08:58:34 Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hekimliği Fakültesi Lisans (%100 İngilizce) 158 110 268 : 158 110 268 1 / 15 17.02.2016 08:58:34 Fen Bilimleri Enstitüsü Biyokompozit Mühendisliği Anabilim

Detaylı

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ ö- FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ Bizler, aşağıda imzaları bulunan yükseköğretim kurumlan olarak, kurumlanınız arasında Farabi Programı kapsamında işbirliği yapmayı kararlaştırmış bulunmaktayız. 547

Detaylı

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK PR. 3 1 3 1 MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİ PR. 2 0 2 0 RESİM-İŞ ÖĞRETMENLİĞİ PR. 3 0 3 0 FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİ PR.

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK PR. 3 1 3 1 MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİ PR. 2 0 2 0 RESİM-İŞ ÖĞRETMENLİĞİ PR. 3 0 3 0 FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİ PR. ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU ADALET PR. 2 1 ATATÜRK EĞİTİM FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLİĞİ PR. 0 0 0 0 REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK PR. 3 1 3 1 MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİ PR. 2 0

Detaylı

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ FARABİ DEĞİŞİM PROTOKOLÜ Bizler, aşağıda imzaları bulunan yükseköğretim kurumları olarak, kurumlarımız arasında Farabi Değişim Programı kapsamında işbirliği yapmayı kararlaştırmış bulunmaktayız. 2547 sayılı

Detaylı

Taraf. Kurum Koordinat orti. Taraf. fara krrklareli.edu.tr. ATATURK Uuivensiresi. Dog. Dr, Tecer AT'SAN

Taraf. Kurum Koordinat orti. Taraf. fara krrklareli.edu.tr. ATATURK Uuivensiresi. Dog. Dr, Tecer AT'SAN Taraf ATATURK Uuivensiresi Kurum Koordinat orti Dog. Dr, Tecer AT'SAN Farabi De$igim Programr Kurum Koordinatorri Rektor[i$ri Drg lligkiler Ofisi 4,kat,25240 - Ezurum Tel: + 90 442231 1 155 / 5 Fa: +90

Detaylı

FARABİ DEĞ İŞİM PROGRAM I PROTOKOLÜ

FARABİ DEĞ İŞİM PROGRAM I PROTOKOLÜ FARABİ DEĞ İŞİM PROGRAM I PROTOKOLÜ Bizler, aşağıda imzaları bulunan yükseköğretim kurumlan olarak, kurumlanınız arasında Farabi Değişim Programı kapsamında işbirliği yapmayı kararlaştırmış bulunmaktayız.

Detaylı

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ Bizler, aşağıda imzaları bulunan yükseköğretim kurumları olarak, kurumlarımız arasında Farabi Değişim Programı kapsamında işbirliği yapmayı kararlaştırmış bulunmaktayız.

Detaylı

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ Bizler, aşağıda imzaları bulunan yükseköğretim kurumları olarak, kurumlarımız arasında Farabi Programı kapsamında işbirliği yapmayı kararlaştırmış bulunmaktayız. 547 sayılı

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemiz, belirlemiş olduğu kontenjana göre üniversitelerden gelen başvuruları sınıf bazında genel

Detaylı

OO: Ogrenci Defiqimi. Kurum Koordinatiirii. Fax: E-posta: gmail. com

OO: Ogrenci Defiqimi. Kurum Koordinatiirii. Fax: E-posta: gmail. com Taraf Kurum Koordinatiirii ANADOLU tniversitesi, D26.FARABI.O1 Dog. Dr. Erkan OZATA Rektcirlti$i Yunusemre Kampiisti Olrenci Merkezi Farabi Kurum KoordinatdrltiSti Kat:1 Tepebaqr / ESKI$EHIR Tel:0 22233505804465-4466

Detaylı

AKADEMİK YILI EK KONTENJAN SAYILARI

AKADEMİK YILI EK KONTENJAN SAYILARI 2016-2017 AKADEMİK YILI EK KONTENJAN SAYILARI Puan Min. Mak. Boş DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ Türü Puan Puan Kontenjan Diş Hekimliği MF-3 433,492 449,361 0 Diş Hekimliği (%100 Burslu) MF-3 468,077 488,285 0

Detaylı

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ Bizler, aşağıda imzaları bulunan yükseköğretim kurumları olarak, kurumlarımız arasında Farabi Değişim Programı kapsamında işbirliği yapmayı kararlaştırmış bulunmaktayız.

Detaylı

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKLÜ

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKLÜ T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKLÜ Bizler, aşağıda imzaları bulunan Yükseköğretim Kurumları olarak, kurumlarımız arasında Farabi Değişim Programı kapsamında işbirliği yapmayı kararlaştırmış

Detaylı

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Mayıs Üniversitesi. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Mayıs Üniversitesi. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora ÖD: i ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU Alan kodu Derece öğretim Kurumu Toplam 10.0 alet ALAÇAM MESLEK YÜKSEKOKULU Alan kodu Derece öğretim Kurumu Toplam / 0.6 Lojistik Bafra Meslek okulu Alan kodu Derece öğretim

Detaylı

Taraf DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ D-35 FARABİ 01

Taraf DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ D-35 FARABİ 01 Taraf DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ D-35 FARABİ 01 Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Banu DURUKAN E-posta: banu.durukan@deu.edu.tr Tel: 0 232 412 10 29 Fax: 0 232 412 10 56 res: Dış İlişkiler Koordinatörlüğü Cumhuriyet

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 5.sınıf İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ 4 4 4 OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ 4 4 4

Detaylı

BİRİMLER BAZINDA 2013 YILI ÖĞRETİM ÜYESİ FAALİYET RAPORU

BİRİMLER BAZINDA 2013 YILI ÖĞRETİM ÜYESİ FAALİYET RAPORU BİRİMLER BAZINDA 2013 YILI FAALİYET RAPORU YAYINLANMIŞ BİLİMSEL MAKALE / ORANI BİRİM: ZİRAAT FAKÜLTESİ İ Bahçe Bitkileri 12 10 0,83 8 0,67 17 1,42 2 0,17 37 3,08 Bitki Koruma 5 3 0,60 3 0,60 4 0,80 3 0,60

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BÖLÜM ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

MARMARA ÜNİVERSİTESİ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BÖLÜM ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2015-2016 MARMARA ÜNİVERSİTESİ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BÖLÜM ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ATATÜRK EĞİTİM FAKÜLTESİ Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi 5 5 5 - Zihin Engelliler Eğitimi 1 1 1 - Zihin Engelliler

Detaylı

GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ

GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 5.sınıf İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 SINIF ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİ

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ D-35 FARABİ 01

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ D-35 FARABİ 01 Taraf Kurum Koordinatörü DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ D-35 FARABİ 01 Prof. Dr. Banu DURUKAN E-posta: banu.durukan@deu.edu.tr Tel: 0 232 412 10 29 Fax: 0 232 412 10 56 res: Dokuz Eylül Dış İlişkiler Koordinatörlüğü

Detaylı

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ Bizler, aşağıda imzaları bulunan yükseköğretim kurumları olarak, kurumlarımız arasında Farabi Değişim Programı kapsamında işbirliği yapmayı kararlaştırmış bulunmaktayız.

Detaylı

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ T.C. AKSARAY ÜNİVERSİTESİ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ Bizler, aşağıda imzaları bulunan yükseköğretim kurumları olarak, kurumlarımız arasında Farabi Programı kapsamında işbirliği yapmayı kararlaştırmış

Detaylı

Puan Türü. Çin Dili ve Edebiyatı DİL- 3. Ermeni Dili ve Edebiyatı DİL- 3 DİL- 3. İbrani Dili ve Edebiyatı. İngiliz Dili ve Edebiyatı DİL- 1

Puan Türü. Çin Dili ve Edebiyatı DİL- 3. Ermeni Dili ve Edebiyatı DİL- 3 DİL- 3. İbrani Dili ve Edebiyatı. İngiliz Dili ve Edebiyatı DİL- 1 2 ve 4 Yıllık Bölümler Lisans programları Program Adı Fakülte Bölüm Diş Hekimliği Diş Hekimliği (KKTC Uyruklu) Eczacılık Çin Dili ve ı Ermeni Dili ve ı Puan Türü Genel Kont. Genel Yer. En Küçük Puan En

Detaylı

Puan Türü YGS- 2. Almanca Öğretmenliği DİL- 1. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği YGS- 1. Fen Bilgisi Öğretmenliği

Puan Türü YGS- 2. Almanca Öğretmenliği DİL- 1. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği YGS- 1. Fen Bilgisi Öğretmenliği 4 Yıllık Bölümler Lisans programları Program Adı Fakülte Bölüm Bursa Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Almanca Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Fen Bilgisi Fransızca İlköğretim Matematik İngilizce Okul

Detaylı

Puan Türü. Bilgisayar Mühendisliği. Bilgisayar Mühendisliği (İÖ) Bilişim. Sistemleri Mühendisliği

Puan Türü. Bilgisayar Mühendisliği. Bilgisayar Mühendisliği (İÖ) Bilişim. Sistemleri Mühendisliği 4 Yıllık Bölümler Lisans programları Program Adı Fakülte Bölüm Bilgisayar Bilgisayar Sistemleri Sistemleri (KKTC Uyruklu) Öğretim leri Fen Bilgisi İlköğretim Matematik İngilizce Okul Öncesi Okul Öncesi

Detaylı

EĞİTİM BİRİMİ BÖLÜM ÖĞRENCİ SAYISI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ PR. 23 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ PR. (İÖ) 17 MÜHENDİSLİK

EĞİTİM BİRİMİ BÖLÜM ÖĞRENCİ SAYISI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ PR. 23 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ PR. (İÖ) 17 MÜHENDİSLİK MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ PR. 23 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ PR. (İÖ) 17 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ PR. 37 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK ELEKTRONİK

Detaylı

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2017 ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2017 ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2017 ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ MF Matematik Sınavı (LYS-1) : 11 Haziran 2017 Pazar, Saat:10:00, Tek Oturum: 135 dakika Matematik

Detaylı

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ Bizler, aşağıda imzaları bulunan yükseköğretim kurumları olarak, kurumlarımız arasında Farabi Değişim Programı kapsamında işbirliği yapmayı kararlaştırmış bulunmaktayız.

Detaylı

LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARl

LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARl T.C. SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ GÜLHANE SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ (2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ) LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARl Anabilim Dalı Adı Program Askeri Psikoloji Ruh Sağlığı ve Hastalıkları

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİFT ANADAL/YANDAL KONTENJAN TABLOSU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİFT ANADAL/YANDAL KONTENJAN TABLOSU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİFT ANADAL/YANDAL KONTENJAN TABLOSU Üst Birim Adı Birim Adı Süre Atatürk Eğitim Fakültesi Almanca Öğretmenliği (Almanca) 4 DİL-1 10 6 Sosyal ve Beşeri Bilimler Temel Alanları

Detaylı

ffi ::H rarih: "l/r{h ol Ll ilgili di$er mevzuata uygun bir bigimde, aga[rda yer alan alanlarda, belirtilen faaliyetlerde ve kararlagttnlan sayrlard4

ffi ::H rarih: l/r{h ol Ll ilgili di$er mevzuata uygun bir bigimde, aga[rda yer alan alanlarda, belirtilen faaliyetlerde ve kararlagttnlan sayrlard4 ffi FARAB DEcigirrr PROGRAMT PROTOKOLU Bizler, agasrda imzalan bulunan yuksek0gretim kurumlan olarak, kurumlanmrz arasrnda Farabi Deligim Programr kapsammda igbirli[i yapmayr kararlagtrrmlg bulunmaktayrz.

Detaylı

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ Bizler, aşağıda imzaları bulunan yükseköğretim kurumları olarak, kurumlarımız arasında Farabi Değişim Programı kapsamında işbirliği yapmayı kararlaştırmış bulunmaktayız.

Detaylı

AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI

AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI 2017-2018 AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI Üniversitemiz, belirlemiş olduğu kontenjana göre üniversitelerden gelen başvuruları sınıf bazında genel akademik ortalamaya göre değerlendirmektedir.

Detaylı

X Karabük Üniversitesi Pamukkale Üniversitesi 2 2 X Pamukkale Üniversitesi Karabük Üniversitesi 2 2

X Karabük Üniversitesi Pamukkale Üniversitesi 2 2 X Pamukkale Üniversitesi Karabük Üniversitesi 2 2 Taraf Kurum Koordinatörü Taraf Kurum Koordinatörü, D78-FARABİ-01 Öğr. Gör. Oya ÖNALAN Farabi Kurum Koordinatörlüğü, Uluslararası İlişkiler Ofisi, Demir Çelik Kampüsü,100.Yıl, KARABÜK Tel: 0 370 433 66

Detaylı

Öğrenci Değişim. Meslek Yüksekokulu

Öğrenci Değişim. Meslek Yüksekokulu ÖD: Öğrenci Değişimi Meslek okulu Kod 11.3 11.3 01.9 01.9 Bilgisayar Programcılığı Bilgisayar Programcılığı Organik Tarım Organik Tarım 01.9 Seracılık 01.9 Seracılık 0.9 0.9 0. 0. 0.9 0.9 Bankacılık ve

Detaylı

7143 SAYILI KANUN AF YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU (LİSANSÜSTÜ) Üst Birim Birim Alt Birim Program Kontenjan

7143 SAYILI KANUN AF YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU (LİSANSÜSTÜ) Üst Birim Birim Alt Birim Program Kontenjan 7143 SAYILI KANUN AF YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU (LİSANSÜSTÜ) Üst Birim Birim Alt Birim Program Kontenjan Avrupa Birliği Enstitüsü Avrupa Hukuku İngilizce Tezli Yüksek Lisans 1 Avrupa Birliği Enstitüsü

Detaylı

Puan Türü DİL- 1. Almanca Öğretmenliği. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği YGS- 1. Biyoloji Öğretmenliği. Fen Bilgisi Öğretmenliği

Puan Türü DİL- 1. Almanca Öğretmenliği. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği YGS- 1. Biyoloji Öğretmenliği. Fen Bilgisi Öğretmenliği 4 Yıllık Bölümler Lisans programları Program Adı Fakülte Bölüm Ali Fuad Başgil Hukuk Diş Hekimliği Almanca Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Biyoloji Fen Bilgisi Fransızca İlköğretim Matematik İngilizce

Detaylı

2014 ÖSYS YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ

2014 ÖSYS YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ 2014 ÖSYS YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ MF Matematik Sınavı (LYS-1): (15 Haziran 2014 Pazar, Saat:10:00, Tek Oturum: 135 dakika) Matematik

Detaylı

2011 ÖSYS YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ

2011 ÖSYS YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ 2011 ÖSYS YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ MF Matematik Sınavı (-1): (18 Haziran 2011 Cumartesi, Saat:10:00, Tek Oturum: 120 dakika)

Detaylı

ÖD: Öğrenci Değişimi Alan Kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam

ÖD: Öğrenci Değişimi Alan Kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam ÖD: Öğrenci Değişimi Alan Kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam Kod Bölüm Ön lisans MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Elektrik ve Elektronik Müh. İnşaat Müh. Endüstri Mühendisliği Metalurji ve Malzeme Mühendisliği

Detaylı

BRANŞ SIRA NO. KİMLİK NO. PUAN Aile ve Tüketici Hizmetleri 1 217902 77 Aile ve Tüketici Hizmetleri 2 219519 60

BRANŞ SIRA NO. KİMLİK NO. PUAN Aile ve Tüketici Hizmetleri 1 217902 77 Aile ve Tüketici Hizmetleri 2 219519 60 Aile ve Tüketici Hizmetleri 1 217902 77 Aile ve Tüketici Hizmetleri 2 219519 60 Beden Eğitimi (B) Öğretmenliği 1 209812 39 Beden Eğitimi (E) Öğretmenliği 1 185582 61 Beden Eğitimi (E) Öğretmenliği 2 162701

Detaylı

2015 YILI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI

2015 YILI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI 2015 YILI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI BÖLÜM PROGRAM PUAN TÜRÜ PUAN Adana Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Adana Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Anestezi (Ücretli) YGS-2 278,45333 Adana

Detaylı

FARABi DEGi$iM PROGRAM! PROTOKOLU

FARABi DEGi$iM PROGRAM! PROTOKOLU FARABi DEGi$iM PROGRAM! PROTOKOLU Taraf Kurum Koordinatorii Taraf Kurum Koordinatorii SiNOP UNiVERSiTESi Yrd. Doc;. Dr. Sava BA$TURK Farabi Kurum Koordinatoru Sinop Rektorlugu 57000 SiNOP Tel: 0368 7 57

Detaylı

2. Sınıf 3. Sınıf 4. Sınıf 5. Sınıf. Yurt Dışı 5.yy. Yurt İçi 3. yy. Yurt Dışı 9.yy. Yurt Dışı 3.yy. Yurt İçi 7. yy. Yurt İçi 5. yy. Yurt İçi 9.

2. Sınıf 3. Sınıf 4. Sınıf 5. Sınıf. Yurt Dışı 5.yy. Yurt İçi 3. yy. Yurt Dışı 9.yy. Yurt Dışı 3.yy. Yurt İçi 7. yy. Yurt İçi 5. yy. Yurt İçi 9. Adalet Meslek Yüksekokulu Adalet 2 YGS-3 3 1 Adalet Meslek Yüksekokulu Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri 2 YGS-5 2 1 Atatürk Eğitim Fakültesi Almanca Öğretmenliği (Almanca) 4 DİL-1 2 1 2 1 Atatürk Eğitim

Detaylı

Öğrenci Değişim. Meslek Yüksekokulu

Öğrenci Değişim. Meslek Yüksekokulu ÖD: i Meslek okulu 11.3 11.3 04.9 04.9 04. 04. 04.9 04.9 04.0 04.0 Bilgisayar Programcılığı Bilgisayar Programcılığı Bankacılık ve Sigortacılık Bankacılık ve Sigortacılık Muhasebe ve Vergi Uygulamaları

Detaylı

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ Bizler, aşağıda imzaları bulunan yükseköğretim kurumları olarak, kurumlarımız arasında Farabi Programı kapsamında işbirliği yapmayı kararlaştırmış bulunmaktayız. 2547

Detaylı

YETERLİ BAŞVURU OLDUĞU TAKDİRDE

YETERLİ BAŞVURU OLDUĞU TAKDİRDE 7. PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ KAPSAMINDA YETERLİ BAŞVURU OLDUĞU TAKDİRDE AÇILMASI PLANLANAN PROGRAMLAR HANGİ YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMI / FAKÜLTESİNDEN MEZUN OLANLAR VEYA OLACAKLARIN HANGİ PEDAGOJİK FORMASYON

Detaylı

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ Bizler, aşağıda imzaları bulunan yükseköğretim kurumları olarak, kurumlarımız arasında Farabi Değişim Programı kapsamında işbirliği yapmayı kararlaştırmış bulunmaktayız.

Detaylı

T.C. Sıra No Aday No Kimlik No Ad Soyad Lisans Lisans Puanı Mülakat Puanı Nihai Ortalama

T.C. Sıra No Aday No Kimlik No Ad Soyad Lisans Lisans Puanı Mülakat Puanı Nihai Ortalama T.C. Sıra No Aday No Kimlik No Ad Soyad Lisans Lisans Puanı Mülakat Puanı Nihai Ortalama 1 A370094 58*******92 MU*** KA*** SAĞLIK YÖNETİMİ, LİSANS TAMAMLAMA 94.50 94,5 PROGRAMI, 2 A372539 71*******12 NU***

Detaylı

2014-ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI Program Adı Puan Türü İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi

2014-ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI Program Adı Puan Türü İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Program Kodu 2014-ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI Program Adı Puan Türü Kontenjan İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Yerleşen Aday Sayısı En Küçük Puan En Büyük Puan 203410059 Psikoloji

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI UYGUN GÖRÜLEN ÖNLİSANS VE LİSANS KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI UYGUN GÖRÜLEN ÖNLİSANS VE LİSANS KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI UYGUN GÖRÜLEN ÖNLİSANS VE LİSANS KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU 2. Sınıf Adalet Meslek Yüksekokulu Adalet 2 YGS-3 0 3 Adalet Meslek Yüksekokulu Ceza İnfaz

Detaylı

ÖĞR. PUAN GENEL OK.BİR ÖZEL KOŞUL VE P.DR. D.DR. DR.ÖĞR. PROGRAM PROGRAM ADI (2) SÜRE TÜRÜ KONT. KONT. MEB AÇIKLAMALAR SAYI SAYI ÜYE SAYI GRV

ÖĞR. PUAN GENEL OK.BİR ÖZEL KOŞUL VE P.DR. D.DR. DR.ÖĞR. PROGRAM PROGRAM ADI (2) SÜRE TÜRÜ KONT. KONT. MEB AÇIKLAMALAR SAYI SAYI ÜYE SAYI GRV ÖĞR. PUAN GENEL OK.BİR ÖZEL KOŞUL VE P.DR. D.DR. DR.ÖĞR. PROGRAM PROGRAM ADI (2) SÜRE TÜRÜ KONT. KONT. MEB AÇIKLAMALAR SAYI SAYI ÜYE SAYI GRV AKREDİTE TUS TT1 TUS TT2 TUS KTP DUS AB AYP KPSS-1 KPSS-2 KODU

Detaylı

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ Bizler, aşağıda imzaları bulunan yükseköğretim kurumlan olarak, kurumlarımız arasında Farabi Değişim Programı kapsamında işbirliği yapmayı kararlaştırmış bulunmaktayız.

Detaylı

ÇAP (3) -BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ => BİLİŞİM SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 1-1 [1] 3,18 : #1

ÇAP (3) -BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ => BİLİŞİM SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 1-1 [1] 3,18 : #1 ÇAP (1) -KİMYA => BİYOLOJİ 1-1 [1] 3,03 : 1602.04011 #1 ÇAP (5) -TARİH => TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI 1-1 [1] 3,14 : G1602.11064 #1 2-2 [1] 3,59 : 1502.11097 #2!! 1.tercihinde asil olarak yerleşti 3-3 [1] 3,28

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATANMA PUANLARI - SENATO ONAYLANAN - 09.09.2015

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATANMA PUANLARI - SENATO ONAYLANAN - 09.09.2015 113082 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ 75.39 222.98 459.98 74.57 186.19 370.69 113628 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ ENSTİTÜSÜ * 56.55 167.24 406.2 55.93 139.65 278.02 113627 BİLİŞİM ENSTİTÜSÜ * 75.39 222.98

Detaylı

AĞIZ, DİŞ VE ÇENE RADYOLOJİSİ ANABİLİM DALI 1 1 AĞIZ-DİŞ VE ÇENE CERRAHİSİ ANABİLİM DALI 0 DİŞ HASTALIKLARI VE TEDAVİSİ ANABİLİM DALI 1 1

AĞIZ, DİŞ VE ÇENE RADYOLOJİSİ ANABİLİM DALI 1 1 AĞIZ-DİŞ VE ÇENE CERRAHİSİ ANABİLİM DALI 0 DİŞ HASTALIKLARI VE TEDAVİSİ ANABİLİM DALI 1 1 Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı Norm Kadrolarının Belirlenmesine ve Kullanılmasına İlişkin Yönetmelik Kapsamında hazırlanan; HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2019 YILI AKADEMİK PERSONEL

Detaylı

TABLO-4. Ek Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programları

TABLO-4. Ek Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programları 100110266 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) / Bolu Sağlık Yüksekokulu / Hemşirelik YGS-2 2 2 339,89654 383,57907 100110487 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) / Bolu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik

Detaylı

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Mayıs Üniversitesi. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Mayıs Üniversitesi. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora ÖD: i ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU 10.0 alet ALAÇAM MESLEK YÜKSEKOKULU / 0.6 Lojistik 0.6 Posta Hizmetleri 04.0 Deniz ve Liman İşletmeciliği 04.0 Yat İşletme ve Yönetimi 0.6 Otobüs Kaptanlığı 15.9 Çağrı Merkezi

Detaylı

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Yüksek Lisans. Doktora

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Yüksek Lisans. Doktora ÖD: i ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU / 10.0 alet Bafra Meslek okulu / / 11.3 Bilgisayar Programcılığı 04. Muhasebe ve Vergi Uygulamaları ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI MESLEK YÜKSEKOKULU / / 11.3 Bilgisayar Programcılığı

Detaylı

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ Farabi Kurum Koordinasyon Ofisi FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ Bizler, aşağıda imzaları bulunan yükseköğretim kurumları olarak, kurumlarımız arasında Farabi Değişim

Detaylı

Yeni açılan Üniversiteler ve Bölümler

Yeni açılan Üniversiteler ve Bölümler On5yirmi5.com Yeni açılan Üniversiteler ve Bölümler 2014 2015 2014 2015 yılındayeni Açılan Üniversiteler ve Bölümler Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2015 Cuma (oluşturma : 1/4/2017) 2014 senesinde üniversitelerde

Detaylı

On: Og.enci Defigimi. Taraf KIRKLARU,I UNiVERSiTESI, D39.F'ARABi-01. Kurum Koordinatiirii. Taraf CELAL BAYAR I-INiVNNSiTNSI, D4s.

On: Og.enci Defigimi. Taraf KIRKLARU,I UNiVERSiTESI, D39.F'ARABi-01. Kurum Koordinatiirii. Taraf CELAL BAYAR I-INiVNNSiTNSI, D4s. Taraf KIRKLARU,I UNiVERSiTESI, D39.F'ARABi-01 Kurum Koordinatiirii Prof. Dr. Sadrk TURKER, Farabi Kurum Koordinatorlti[ti Rektorhik Binasr C Blok /TUnfiyp T ei: 08819 68-87 Dahili: 178 E-Posta: f'arabifiikirklarel

Detaylı

Erciyes Üniversitesi Taban Puanları

Erciyes Üniversitesi Taban Puanları 2012-201 Üniversitesi Taban Puanları 2012-201 yılı yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitesi nin Lisans, Meslek Yüksekokulu ve Önlisans programları taban puanları, kontenjanları 4 YILLIK BÖLÜMLER Üniversit

Detaylı

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Mayıs Üniversitesi. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Mayıs Üniversitesi. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora ÖD: i ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU 10.0 alet ALAÇAM MESLEK YÜKSEKOKULU / 0.6 Lojistik 0.6 Posta Hizmetleri 04.0 Deniz ve Liman İşletmeciliği 04.0 Yat İşletme ve Yönetimi 0.6 Otobüs Kaptanlığı 15.9 Çağrı Merkezi

Detaylı

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ Bizler, aşağıda imzaları bulunan yükseköğretim kurumlan olarak, kurumlanınız arasında Farabi Değişim Programı kapsamında işbirliği yapmayı kararlaştırmış bulunmaktayız.

Detaylı

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Yüksek Lisans. Doktora

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Yüksek Lisans. Doktora ÖD: i ALAÇAM MESLEK YÜKSEKOKULU / 0.6 Lojistik Bafra Meslek okulu / 11.3 Bilgisayar Programcılığı Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Organik Tarım 04. Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bafra Turizm Meslek okulu /

Detaylı

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ ÖD: Öğrenci Değişimi

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ ÖD: Öğrenci Değişimi FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ Taraf Kurum Koordinatörü Taraf Kurum Koordinatörü DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ D43 - FARABİ- 01 Prof. Dr. Kaan ERARSLAN Farabi Kurum Koordinatörü Evliya Çelebi Yerleşkesi Rektörlük

Detaylı

Puan Türü. Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları (İÖ) İngiliz Dili ve Edebiyatı DİL- 1

Puan Türü. Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları (İÖ) İngiliz Dili ve Edebiyatı DİL- 1 4 Yıllık Bölümler Lisans programları Program Adı Fakülte Bölüm Puan Türü Genel Kont. Genel Yer. En Küçük Puan En Büyük Puan Arkeoloji TM-3 50 52 259,9535 329,90496 Çağdaş Türk Lehçeleri ve ları Çağdaş

Detaylı

BİRİM ADI EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ALMAN DİLİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI (DR) ALMAN DİLİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI (YL) BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ

BİRİM ADI EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ALMAN DİLİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI (DR) ALMAN DİLİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI (YL) BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ BİRİM ADI EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ALMAN DİLİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI (DR) ALMAN DİLİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI (YL) BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI (YL) BİYOLOJİ EĞİTİMİ ANABİLİM

Detaylı

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ Bizler, aşağıda imzaları bulunan yükseköğretim kurumları olarak, kurumlarımız arasında Farabi Değişim Programı kapsamında işbirliği yapmayı kararlaştırmış bulunmaktayız.

Detaylı

2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI

2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI 209 YILI NORM KADRO PLANLAMASI REKTÖRLÜK UYGULAMALI BİRİMLER ANTROPOLOJİ FİZİKİ ANTROPOLOJİ PALEOANTROPOLOJİ ARKEOLOJİ KLASİK ARKEOLOJİ PREHİSTORYA PROTOHİSTORYA VE ÖNASYA ARKEOLOJİSİ 3 2 2 BİYOLOJİ FEN

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ 15 BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ 15 BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BİLİŞİM SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

T.C. EBELİK, LİSANS PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM) EBELİK, LİSANS PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM)

T.C. EBELİK, LİSANS PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM) EBELİK, LİSANS PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM) T.C. Sıra No Aday No Kimlik No Ad Soyad Lisans Lisans Puanı Mülakat Puanı Nihai Ortalama BHP EBELİK, TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI, (İKİNCİ (* Bu programda mülakat sınavını kazanan öğrenci sayısı 7'nin

Detaylı

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ * FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ Bizler, aşağıda imzaları bulunan yükseköğretim kurumlan olarak, kuramlarımız arasında Farabi Değişim Programı kapsamında işbirliği yapmayı kararlaştırmış bulunmaktayız.

Detaylı

TABLO-4. Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programları

TABLO-4. Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programları ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) 100110433 Diş Hekimliği Fakültesi 5 MF-3 90 3 74 17800 --- 435,43258 1 3 16 100110609 Diş Hekimliği Fakültesi (KKTC Uyruklu) 5 MF-3 1 74, 90 38200 --- 394,08744 -

Detaylı

2008 ÖSS ALAN HARİTASI / SAYISAL

2008 ÖSS ALAN HARİTASI / SAYISAL 2008 ÖSS ALAN HARİTASI / SAYISAL PUAN TÜRÜ SAY 1 TOPLAM : 23 SÖZ 1 EA 1 ALAN İÇİ OLARAK SEÇEBİLECEĞİNİZ LER Acil Yardım ve Afet Yönetimi Aktüerya Beslenme ve Diyetetik Bilgi Teknolojileri Bilgisayar Öğretmenliği

Detaylı

Puan Türü DİL- 1. Almanca Öğretmenliği. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği YGS- 1. Biyoloji Öğretmenliği. Coğrafya Öğretmenliği

Puan Türü DİL- 1. Almanca Öğretmenliği. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği YGS- 1. Biyoloji Öğretmenliği. Coğrafya Öğretmenliği Program Adı Fakülte Bölüm Almanca Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Biyoloji Coğrafya Fen Bilgisi Fizik Fransızca Fransızca İlköğretim Matematik İngilizce Kimya Puan Türü Genel Kont. Genel Yer. En Küçük

Detaylı

Puan Türü. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği YGS- 1. Fen Bilgisi Öğretmenliği. İlköğretim Matematik Öğretmenliği

Puan Türü. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği YGS- 1. Fen Bilgisi Öğretmenliği. İlköğretim Matematik Öğretmenliği 4 Yıllık Bölümler Lisans programları Program Adı Fakülte Bölüm Diş Hekimliği Fen Fen Bilgisayar ve Öğretim leri Fen Bilgisi İlköğretim Matematik Okul Öncesi Sınıf Bilgiler Türkçe Puan Türü Genel Kont.

Detaylı

Puan Türü YGS- 2. Hemşirelik. Gastronomi ve Mutfak Sanatları YGS- 4. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği YGS- 1. Fen Bilgisi Öğretmenliği

Puan Türü YGS- 2. Hemşirelik. Gastronomi ve Mutfak Sanatları YGS- 4. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği YGS- 1. Fen Bilgisi Öğretmenliği Program Adı Fakülte Bölüm Bolu Sağlık Bolu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Diş Hekimliği Diş Hekimliği (KKTC Uyruklu) Hemşirelik Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Fen

Detaylı

TABLO-1. YABANCI UYRUKLU ÖÐRENCÝ ALACAK YÜKSEKÖÐRETÝM PROGRAMLARI

TABLO-1. YABANCI UYRUKLU ÖÐRENCÝ ALACAK YÜKSEKÖÐRETÝM PROGRAMLARI AKDENÝZ ÜNÝVERSÝTESÝ (ANTALYA) 1 Antalya Saðlýk Yüksekokulu 1041029 Hemþirelik 2, 3, 7 2 1041383 Ýngilizce Öðretmenliði 8 3 1041334 Okul Öncesi Öðretmenliði 1 1041037 Sýnýf Öðretmenliði 2 1041086 Arkeoloji

Detaylı

OD: Ogrenci Degisimi

OD: Ogrenci Degisimi FARABi DEGi~iM PROGRAM! PROTOKOLU Taraf Kurum Koordinatoril Taraf Kurum Koordinatoril FIRAT UNiVERSiTESi D23-FARABi-Ol Yrd. Doi;:. Dr. Ozgor CANPOLAT Rektorlogu Farabi Program, Koordinatorlogu 23119 ELAZIG

Detaylı

2015-2016 AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI

2015-2016 AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI 2015-2016 AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI Üniversitemiz, belirlemiş olduğu kontenjana göre Üniversitelerden gelen başvuruları sınıf bazında genel akademik ortalamaya göre değerlendirmektedir.

Detaylı

İşte yeni açılan üniversite ve bölümler 2014

İşte yeni açılan üniversite ve bölümler 2014 On5yirmi5.com İşte yeni açılan üniversite ve bölümler 2014 Bu yıl yeni açılan üniversite ve bölümler, ÖSYM'nin 23 Haziran tarihli yayınladığı ÖSYS tercih kılavuz ve kitapçıkta yer alan verilerin geçtiğimiz

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI AKADEMİK YILI BÖLÜM ÖĞRENCİ KONTENJANLARI FAKÜLTELER ATATÜRK EĞİTİM FAKÜLTESİ

MARMARA ÜNİVERSİTESİ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI AKADEMİK YILI BÖLÜM ÖĞRENCİ KONTENJANLARI FAKÜLTELER ATATÜRK EĞİTİM FAKÜLTESİ MARMARA ÜNİVERSİTESİ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI 2017-2018 AKADEMİK YILI BÖLÜM ÖĞRENCİ KONTENJANLARI FAKÜLTELER ATATÜRK EĞİTİM FAKÜLTESİ Bölüm 2. Snf 3. Snf 4. Snf Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi

Detaylı

TABLO-4. Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans

TABLO-4. Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans TABLO-4. Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programın Adı Puan Türü Genel Kont. Yerleşen Sayısı Min Puan Max Puan BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Diş Hekimliği Fakültesi (Ücretli)

Detaylı

NOT ORT. YERLEŞTİRME PUANI YERLEŞTİRME PUANI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE BÖLÜM ANABİLİM DALI 83,054 86,247 65 86,23 83,054

NOT ORT. YERLEŞTİRME PUANI YERLEŞTİRME PUANI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE BÖLÜM ANABİLİM DALI 83,054 86,247 65 86,23 83,054 ÜNİVERSİTE FAKÜLTE BÖLÜM ANABİLİM DALI ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMI

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMI ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMI Taban Tavan Puanı Puanı TIP FAKÜLTESİ 543,699 527,246 İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 412,719 351,322 Çalışma Ekonomisi

Detaylı

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER 1.3.1 Tıp Fakültesi Dekanlığı 84815794 1.3.1.1 Dekanlık Yönetici Sekreterliği 37621853 1.3.1.2 Kurullar/Komisyonlar 67232086 1.3.1.2.1 Fakülte Kurulu 45453893 1.3.1.2.2 Fakülte Yönetim Kurulu 93364427

Detaylı

f;'rff\-* *\ i/,:'.r," r,,,",i"*.ru FARABi ongi$ilr procramr PROTOKOI,U

f;'rff\-* *\ i/,:'.r, r,,,,i*.ru FARABi ongi$ilr procramr PROTOKOI,U FARABi ongi$ilr procramr PROTOKOI,U Bizler, aga[rda imzalan bulunan yiiksektigretim kurumlan olarak, kurumlanmrz arasmda Farabi Deliqim Programr kapsamrnda igbirlili yapmayl kararlaqtrrmrg bulunmaktayrz.

Detaylı